#Percuma Instagram Photos & Videos

Percuma - 191.2k posts

Hashtag Popularity

14.9
average comments
1.4k
average likes

Latest #Percuma Posts

  • #Repost @cococurv_hq (@get_repost)
ใƒปใƒปใƒป
Selamat pagi y'alls! โค 
Yuolls breakfast apa pagi ni? Ada ke yg Anti durian? ๐Ÿ˜‹๐Ÿ˜‹๐Ÿ˜‹sj je pagi ni sis nk share menu serawa durian ๐Ÿคฃ๐Ÿคฃ๐ŸคฃMakan, makan juga JANGAN LUPA shake-shake CocoCurv lepas heavy meal tau! Supaya perut kenyang tanpa berlapar & selim melim gittewwww! 
.
.
Jom dapatkan CocoCurv harini! ๐Ÿ‘๐Ÿผ 

#cococurv #berrycurv #percuma #free #gratis #coklatkurus #aircoklatsedap #kurussihat #saizbesar #plussize #badanbesar #sizebesar #gemuk #diet #resepidiet #exersize #dietsihat #plandiet #zumbamalaysia #funrunmalaysia #gymmalaysia #hikingmalaysia #makansihat
  • #Repost @cococurv_hq (@get_repost)
    ใƒปใƒปใƒป
    Selamat pagi y'alls! โค
    Yuolls breakfast apa pagi ni? Ada ke yg Anti durian? ๐Ÿ˜‹๐Ÿ˜‹๐Ÿ˜‹sj je pagi ni sis nk share menu serawa durian ๐Ÿคฃ๐Ÿคฃ๐ŸคฃMakan, makan juga JANGAN LUPA shake-shake CocoCurv lepas heavy meal tau! Supaya perut kenyang tanpa berlapar & selim melim gittewwww!
    .
    .
    Jom dapatkan CocoCurv harini! ๐Ÿ‘๐Ÿผ

    #cococurv #berrycurv #percuma #free #gratis #coklatkurus #aircoklatsedap #kurussihat #saizbesar #plussize #badanbesar #sizebesar #gemuk #diet #resepidiet #exersize #dietsihat #plandiet #zumbamalaysia #funrunmalaysia #gymmalaysia #hikingmalaysia #makansihat

  •  0  0  5 minutes ago
  • Jom bakar lemak dalam badan kita sekarang..perut siapa buncit?? Jom sis nak bantu kuruskan perut yang buncit tu ๐Ÿ˜…๐Ÿ˜… tak susah pun uolllss Cococurv je โœŒ๐ŸปโœŒ๐Ÿป
.
1 kotak Cococurv๐Ÿซ boleh turun 5-7kg tau!
1 sachet = berlari 10 pusingan padang ๐Ÿคพโ€โ™€
.
#cococurv #berrycurv #percuma #free #gratis #coklatkurus #aircoklatsedap #kurussihat #saizbesar #plussize #badanbesar #sizebesar #gemuk #diet #resepidiet #exersize #dietsihat #plandiet #zumbamalaysia #funrunmalaysia #gymmalaysia #hikingmalaysia #makansihat - #regrann
  • Jom bakar lemak dalam badan kita sekarang..perut siapa buncit?? Jom sis nak bantu kuruskan perut yang buncit tu ๐Ÿ˜…๐Ÿ˜… tak susah pun uolllss Cococurv je โœŒ๐ŸปโœŒ๐Ÿป
    .
    1 kotak Cococurv๐Ÿซ boleh turun 5-7kg tau!
    1 sachet = berlari 10 pusingan padang ๐Ÿคพโ€โ™€
    .
    #cococurv #berrycurv #percuma #free #gratis #coklatkurus #aircoklatsedap #kurussihat #saizbesar #plussize #badanbesar #sizebesar #gemuk #diet #resepidiet #exersize #dietsihat #plandiet #zumbamalaysia #funrunmalaysia #gymmalaysia #hikingmalaysia #makansihat - #regrann

  •  1  0  10 minutes ago
  • ๐Ÿ’ฅPERCUMA๐Ÿ’ฅ
.
TEST KULIT MUKA MENGGUNAKAN
ARTISTRY SKIN ANALYSER
.
(untuk WANITA dan LELAKI)
.
ketahui JENIS dan MASALAH kulit muka awda
.
mengenalpasti 'SKIN CARE' yang SESUAI dengan kulit muka awda
.
https://wa.me/6738953648
untuk info lanjut
.
______________________________
.
kenali ARTISTRY SKIN ANALYSER
.
1. Polarising filter + UV lamp + integrated moisture sensor untuk mengukur permukaan kulit (wrinkle, acne dan liang pori kulit, hydration, sebum) dan dibawah kulit (pigmentasi, keanjalan dan sensitivity) 
2. Live shot analysis with quick data dan live streaming
3. 30x magnification, auto focusing high precision
4. Comparative analysis dengan 30,000 database
.
___________________________________
.
#bandarseribegawan #brunei #malaysia #kualalumpur #singapore #indonesia #rhrlos #n21adamantis #n21brunei #artistry #skincare #skinanalysis #muka #percuma #free  @ Bandar Seri Begawan, Brunei
  • ๐Ÿ’ฅPERCUMA๐Ÿ’ฅ
    .
    TEST KULIT MUKA MENGGUNAKAN
    ARTISTRY SKIN ANALYSER
    .
    (untuk WANITA dan LELAKI)
    .
    ketahui JENIS dan MASALAH kulit muka awda
    .
    mengenalpasti 'SKIN CARE' yang SESUAI dengan kulit muka awda
    .
    https://wa.me/6738953648
    untuk info lanjut
    .
    ______________________________
    .
    kenali ARTISTRY SKIN ANALYSER
    .
    1. Polarising filter + UV lamp + integrated moisture sensor untuk mengukur permukaan kulit (wrinkle, acne dan liang pori kulit, hydration, sebum) dan dibawah kulit (pigmentasi, keanjalan dan sensitivity)
    2. Live shot analysis with quick data dan live streaming
    3. 30x magnification, auto focusing high precision
    4. Comparative analysis dengan 30,000 database
    .
    ___________________________________
    .
    #bandarseribegawan #brunei #malaysia #kualalumpur #singapore #indonesia #rhrlos #n21adamantis #n21brunei #artistry #skincare #skinanalysis #muka #percuma #free @ Bandar Seri Begawan, Brunei

  •  1  0  20 minutes ago
  • APA TAKUT GEMUK?! Susah kawal makan? Takyah risau, sis guide sampai jadi! Minum 1 sachet je dapat turun 3kg-7kg ๐Ÿ˜ฑ Kalau da shake-shake 1kotak berapa kilo pulak hilang? Hebat tak hebat #CocoCurv ni?! Mesti la hebat uolls!! ๐Ÿ˜š๐Ÿ‘๐Ÿผ Lepasni nak makan apa-apa pun, makanlah! TAPI jangan lupa CocoCurv tau! ๐Ÿซ so nasi pun Xperlu tinggal k.

.
Uolls nak kurus ramping tanpa perut buncit? Jom dapatkan Cococurv harini. Bukan itu je, sis nak BAGI banyak FREE GIFT. Jom grab cepat-cepat sebelum stok kehabisan! 

#cococurv #berrycurv #percuma #free #gratis #coklatkurus #aircoklatsedap #kurussihat #saizbesar #plussize #badanbesar #sizebesar #gemuk #diet #resepidiet #exersize #dietsihat #plandiet #zumbamalaysia #funrunmalaysia #gymmalaysia #hikingmalaysia #makansihat
  • APA TAKUT GEMUK?! Susah kawal makan? Takyah risau, sis guide sampai jadi! Minum 1 sachet je dapat turun 3kg-7kg ๐Ÿ˜ฑ Kalau da shake-shake 1kotak berapa kilo pulak hilang? Hebat tak hebat #CocoCurv ni?! Mesti la hebat uolls!! ๐Ÿ˜š๐Ÿ‘๐Ÿผ Lepasni nak makan apa-apa pun, makanlah! TAPI jangan lupa CocoCurv tau! ๐Ÿซ so nasi pun Xperlu tinggal k.

    .
    Uolls nak kurus ramping tanpa perut buncit? Jom dapatkan Cococurv harini. Bukan itu je, sis nak BAGI banyak FREE GIFT. Jom grab cepat-cepat sebelum stok kehabisan!

    #cococurv #berrycurv #percuma #free #gratis #coklatkurus #aircoklatsedap #kurussihat #saizbesar #plussize #badanbesar #sizebesar #gemuk #diet #resepidiet #exersize #dietsihat #plandiet #zumbamalaysia #funrunmalaysia #gymmalaysia #hikingmalaysia #makansihat

  •  0  0  20 minutes ago
  • ๐ŸŒบ ๐Ÿ’• ๐ŸŒบ ๐Ÿ’• ๐ŸŒบ

PERCUMA DENGAN SETIAP PEMBELIAN PAKEJ COCOCURV, DM KAMI UNTUK KETERANGAN LANJUT!
.
NEW PRODUCT!!!!
NEW PRODUCT!!!!
NEW PRODICT!!!!!
.
KELEBIHAN CHOCOWHITE + FIRMING
.
โœ… Pengganti Sarapan
โœ… Mengempiskan Perut
โœ… Menganjalkan Kulit menggeleber
โœ… Menguatkan Kuku
โœ… Melebatkan Rambut
โœ… Menghilangkan Strechmark
โœ… Mencantik & Mencerahkan Kulit
.
Wowwww senangnya nak cantik dan sihat...cuma perlu bancuh, shake dan minum saja air coklat yang sedap ni ๐Ÿ˜‹๐Ÿ˜‹
.
โ–ถ๏ธ 1 kotak mengandungi 5 sachet
โ–ถ๏ธ Berperisa Coklat
โ–ถ๏ธ Percuma dengan setiap pembelian 3 kotak Cococurv
.
Jom dm/ws Umie๐Ÿ˜Ž @cococurv_Umie
๐Ÿ‘‰ 013 3603401๐Ÿ‘ˆ utk dapatkan cococurv ๐Ÿซ
.
.
.
@cococurv.liena
@cococurvkl_yana
@cococurvhq
@cococurv_hq
@cococurv.hq
@cococurv_worldwidehq
.
#teamkakliena#chocowhite #firming #cococurv #berrycurv #percuma #free #gratis #coklatkurus #aircoklatsedap #kurussihat #saizbesar #plussize #badanbesar #saizbesar #gemuk #diet #resepidiet #exersize #dietsihat #plandiet #zumbamalaysia #funrunmalaysia #gymmalaysia #hikingmalaysia #makansihat
  • ๐ŸŒบ ๐Ÿ’• ๐ŸŒบ ๐Ÿ’• ๐ŸŒบ

    PERCUMA DENGAN SETIAP PEMBELIAN PAKEJ COCOCURV, DM KAMI UNTUK KETERANGAN LANJUT!
    .
    NEW PRODUCT!!!!
    NEW PRODUCT!!!!
    NEW PRODICT!!!!!
    .
    KELEBIHAN CHOCOWHITE + FIRMING
    .
    โœ… Pengganti Sarapan
    โœ… Mengempiskan Perut
    โœ… Menganjalkan Kulit menggeleber
    โœ… Menguatkan Kuku
    โœ… Melebatkan Rambut
    โœ… Menghilangkan Strechmark
    โœ… Mencantik & Mencerahkan Kulit
    .
    Wowwww senangnya nak cantik dan sihat...cuma perlu bancuh, shake dan minum saja air coklat yang sedap ni ๐Ÿ˜‹๐Ÿ˜‹
    .
    โ–ถ๏ธ 1 kotak mengandungi 5 sachet
    โ–ถ๏ธ Berperisa Coklat
    โ–ถ๏ธ Percuma dengan setiap pembelian 3 kotak Cococurv
    .
    Jom dm/ws Umie๐Ÿ˜Ž @cococurv_Umie
    ๐Ÿ‘‰ 013 3603401๐Ÿ‘ˆ utk dapatkan cococurv ๐Ÿซ
    .
    .
    .
    @cococurv.liena
    @cococurvkl_yana
    @cococurvhq
    @cococurv_hq
    @cococurv.hq
    @cococurv_worldwidehq
    .
    #teamkakliena #chocowhite #firming #cococurv #berrycurv #percuma #free #gratis #coklatkurus #aircoklatsedap #kurussihat #saizbesar #plussize #badanbesar #saizbesar #gemuk #diet #resepidiet #exersize #dietsihat #plandiet #zumbamalaysia #funrunmalaysia #gymmalaysia #hikingmalaysia #makansihat

  •  1  0  23 minutes ago
  • [TIPS CANTIK DENGAN COCOCURV โ€ผ]
[TIPS CANTIK DENGAN COCOCURV โ€ผ]
[TIPS CANTIK DENGAN COCOCURV โ€ผ]
__
Peewwiiitttt ๐Ÿ˜™ makan sedap-sedap tu JANGAN lupa shake-shake CocoCurv tau! โ˜๐Ÿผ
.
Ramai orang dah cuba CocoCurv ni and mostly semua customer kata โ€œTAK RASA LAPAR SATU HARIโ€ ๐Ÿ˜ Hebatnyaaaaa penangan CocoCuv ni kan uolls! ๐Ÿ”ฅ
.
Alhamdulillah, lately ni memang ramai sangat-sangat yang repeat order CocoCurv. Dengan 1 box je dah turun sampai 4-6kg tanpa bersenam pun! Hanya amalkan diet yang simple je! ๐Ÿคธ๐Ÿปโ€โ™€
.
Beli CocoCurv bukan dapat CocoCurv je tau, tapi dapat FREE GIFT iaitu FREE Berry Curv untuk detox. Jom grab cepat-cepat sebelum stok kehabisan! ๐Ÿ‘๐Ÿผ๐Ÿฅณ

#cococurv #berrycurv #percuma #free #gratis #coklatkurus #aircoklatsedap #kurussihat #saizbesar #plussize #badanbesar #sizebesar #gemuk #diet #resepidiet #exersize #dietsihat #plandiet #zumbamalaysia #funrunmalaysia #gymmalaysia #hikingmalaysia #makansehat #teammeqla #teammelalala #teammadamqueencoco #TeamDivaMekZacoco
  • [TIPS CANTIK DENGAN COCOCURV โ€ผ]
    [TIPS CANTIK DENGAN COCOCURV โ€ผ]
    [TIPS CANTIK DENGAN COCOCURV โ€ผ]
    __
    Peewwiiitttt ๐Ÿ˜™ makan sedap-sedap tu JANGAN lupa shake-shake CocoCurv tau! โ˜๐Ÿผ
    .
    Ramai orang dah cuba CocoCurv ni and mostly semua customer kata โ€œTAK RASA LAPAR SATU HARIโ€ ๐Ÿ˜ Hebatnyaaaaa penangan CocoCuv ni kan uolls! ๐Ÿ”ฅ
    .
    Alhamdulillah, lately ni memang ramai sangat-sangat yang repeat order CocoCurv. Dengan 1 box je dah turun sampai 4-6kg tanpa bersenam pun! Hanya amalkan diet yang simple je! ๐Ÿคธ๐Ÿปโ€โ™€
    .
    Beli CocoCurv bukan dapat CocoCurv je tau, tapi dapat FREE GIFT iaitu FREE Berry Curv untuk detox. Jom grab cepat-cepat sebelum stok kehabisan! ๐Ÿ‘๐Ÿผ๐Ÿฅณ

    #cococurv #berrycurv #percuma #free #gratis #coklatkurus #aircoklatsedap #kurussihat #saizbesar #plussize #badanbesar #sizebesar #gemuk #diet #resepidiet #exersize #dietsihat #plandiet #zumbamalaysia #funrunmalaysia #gymmalaysia #hikingmalaysia #makansehat #teammeqla #teammelalala #teammadamqueencoco #TeamDivaMekZacoco

  •  0  0  24 minutes ago
  • ๐ŸŒป ๐ŸŒŸ ๐ŸŒป ๐ŸŒŸ ๐ŸŒป

Utk dapatkan ๐Ÿซ
klik link/Ws Umie๐Ÿ˜Ž@cococurv_umie
๐ŸŒŸ013 3603401๐ŸŒŸ

Hello good morning uolls! ๐Ÿ˜
__
Nak kurus cantik ramping bak bidadari? Consistence dengan Cococurv! Pasti uolls dapat result yang tak dijangkakan! Ramai yang da beri feedback best-best tau selepas consume Cococurv! ๐Ÿซ
.
So uolls, tunggu apa lagi? DM sis cepat untuk dapatkan Cococurv harini ๐Ÿ‘๐Ÿผ 1 kotak boleh turun 5-7kg tau! 1 sachet CocoCurv๐Ÿซ = Berlari 5 pusingan padang! ๐Ÿƒ๐Ÿป
.
#cococurv #berrycurv #percuma #free #gratis #coklatkurus #aircoklatsedap #kurussihat #saizbesar #plussize #badanbesar #saizbesar #gemuk #diet #resepidiet #exersize #dietsihat #plandiet #zumbamalaysia #funrunmalaysia #gymmalaysia #hikingmalaysia #makansihat
  • ๐ŸŒป ๐ŸŒŸ ๐ŸŒป ๐ŸŒŸ ๐ŸŒป

    Utk dapatkan ๐Ÿซ
    klik link/Ws Umie๐Ÿ˜Ž@cococurv_umie
    ๐ŸŒŸ013 3603401๐ŸŒŸ

    Hello good morning uolls! ๐Ÿ˜
    __
    Nak kurus cantik ramping bak bidadari? Consistence dengan Cococurv! Pasti uolls dapat result yang tak dijangkakan! Ramai yang da beri feedback best-best tau selepas consume Cococurv! ๐Ÿซ
    .
    So uolls, tunggu apa lagi? DM sis cepat untuk dapatkan Cococurv harini ๐Ÿ‘๐Ÿผ 1 kotak boleh turun 5-7kg tau! 1 sachet CocoCurv๐Ÿซ = Berlari 5 pusingan padang! ๐Ÿƒ๐Ÿป
    .
    #cococurv #berrycurv #percuma #free #gratis #coklatkurus #aircoklatsedap #kurussihat #saizbesar #plussize #badanbesar #saizbesar #gemuk #diet #resepidiet #exersize #dietsihat #plandiet #zumbamalaysia #funrunmalaysia #gymmalaysia #hikingmalaysia #makansihat

  •  0  0  29 minutes ago
  • Hello good morning uolls! ๐Ÿ˜
__
Nak kurus cantik ramping bak bidadari? Consistence dengan Cococurv! Pasti uolls dapat result yang tak dijangkakan! Ramai yang da beri feedback best-best tau selepas consume Cococurv! ๐Ÿซ
.
So uolls, tunggu apa lagi? DM sis cepat untuk dapatkan Cococurv harini ๐Ÿ‘๐Ÿผ 1 kotak boleh turun 5-7kg tau! 1 sachet CocoCurv๐Ÿซ = Berlari 5 pusingan padang! ๐Ÿƒ๐Ÿป
.
#cococurv #berrycurv #percuma #free #gratis #coklatkurus #aircoklatsedap #kurussihat #saizbesar #plussize #badanbesar #saizbesar #gemuk #diet #resepidiet #exersize #dietsihat #plandiet #zumbamalaysia #funrunmalaysia #gymmalaysia #hikingmalaysia #makansihat
  • Hello good morning uolls! ๐Ÿ˜
    __
    Nak kurus cantik ramping bak bidadari? Consistence dengan Cococurv! Pasti uolls dapat result yang tak dijangkakan! Ramai yang da beri feedback best-best tau selepas consume Cococurv! ๐Ÿซ
    .
    So uolls, tunggu apa lagi? DM sis cepat untuk dapatkan Cococurv harini ๐Ÿ‘๐Ÿผ 1 kotak boleh turun 5-7kg tau! 1 sachet CocoCurv๐Ÿซ = Berlari 5 pusingan padang! ๐Ÿƒ๐Ÿป
    .
    #cococurv #berrycurv #percuma #free #gratis #coklatkurus #aircoklatsedap #kurussihat #saizbesar #plussize #badanbesar #saizbesar #gemuk #diet #resepidiet #exersize #dietsihat #plandiet #zumbamalaysia #funrunmalaysia #gymmalaysia #hikingmalaysia #makansihat

  •  0  0  30 minutes ago
  • "JARUM TIMBANG TAK DAPAT NAK BACA BERAT SAYA"

Client yg sgt konsisten, berat sebelum dgn cococurv penimbang pun tak dpt baca, berkat usaha, kerajinan dia dalam menjaga kesihatan dan pemakanan akhirnya berhasil.

Dpt jugak turun berat, dr tak dpt baca sampai 185kg paling best inch loss dia, seluar semua gelebeh dh.

Niat nk dpt solat dgn sempurna mcm org lain pun jadilah. Kalau tak nk bt apapun mengah.

Kami tak janji bulan bintang, tp insyallah kalau buat sampai jadi, pasti menjadi! 
.

Jom dapatkan CocoCurv harini! ๐Ÿ‘๐Ÿผ Sebab abg nak bagi minuman detox secara percuma! (pakej 2, pakej 3 dan pakej 4) ๐Ÿคฉ

.

Nak order dm jer @azlfaz_cococurvklangport ๐Ÿ˜Š

www.wasap.my/60122334328/coklatkurussedap 

#cococurv #berrycurv #percuma #free #gratis #coklatkurus #kurusmenawan #kurussihat #saizbesar #plussize #badanbesar #gemuk #diet #resepidiet #exersize #dietsihat #plandiet #makansihat #cococurvklang #cococurvbandarbaruklang #cococurvpandamaran #cococurvpelabuhanklang #cococurvkebunbharu #cococurvsijangkang #cococurvbandarputera #cococurvjohansetia #cococurvjalankebun
  • "JARUM TIMBANG TAK DAPAT NAK BACA BERAT SAYA"

    Client yg sgt konsisten, berat sebelum dgn cococurv penimbang pun tak dpt baca, berkat usaha, kerajinan dia dalam menjaga kesihatan dan pemakanan akhirnya berhasil.

    Dpt jugak turun berat, dr tak dpt baca sampai 185kg paling best inch loss dia, seluar semua gelebeh dh.

    Niat nk dpt solat dgn sempurna mcm org lain pun jadilah. Kalau tak nk bt apapun mengah.

    Kami tak janji bulan bintang, tp insyallah kalau buat sampai jadi, pasti menjadi!
    .

    Jom dapatkan CocoCurv harini! ๐Ÿ‘๐Ÿผ Sebab abg nak bagi minuman detox secara percuma! (pakej 2, pakej 3 dan pakej 4) ๐Ÿคฉ

    .

    Nak order dm jer @azlfaz_cococurvklangport ๐Ÿ˜Š

    www.wasap.my/60122334328/coklatkurussedap

    #cococurv #berrycurv #percuma #free #gratis #coklatkurus #kurusmenawan #kurussihat #saizbesar #plussize #badanbesar #gemuk #diet #resepidiet #exersize #dietsihat #plandiet #makansihat #cococurvklang #cococurvbandarbaruklang #cococurvpandamaran #cococurvpelabuhanklang #cococurvkebunbharu #cococurvsijangkang #cococurvbandarputera #cococurvjohansetia #cococurvjalankebun

  •  0  0  32 minutes ago
  • "JARUM TIMBANG TAK DAPAT NAK BACA BERAT SAYA"

Client yg sgt konsisten, berat sebelum dgn cococurv penimbang pun tak dpt baca, berkat usaha, kerajinan dia dalam menjaga kesihatan dan pemakanan akhirnya berhasil.

Dpt jugak turun berat, dr tak dpt baca sampai 185kg paling best inch loss dia, seluar semua gelebeh dh.

Niat nk dpt solat dgn sempurna mcm org lain pun jadilah. Kalau tak nk bt apapun mengah.

Kami tak janji bulan bintang, tp insyallah kalau buat sampai jadi, pasti menjadi! 
.

Jom dapatkan CocoCurv harini! ๐Ÿ‘๐Ÿผ Sebab abg nak bagi minuman detox secara percuma! (pakej 2, pakej 3 dan pakej 4) ๐Ÿคฉ

.

Nak order dm jer @azlfaz_cococurvklangport ๐Ÿ˜Š

www.wasap.my/60122334328/coklatkurussedap 

#cococurv #berrycurv #percuma #free #gratis #coklatkurus #kurusmenawan #kurussihat #saizbesar #plussize #badanbesar #gemuk #diet #resepidiet #exersize #dietsihat #plandiet #makansihat #cococurvklang #cococurvbandarbaruklang #cococurvpandamaran #cococurvpelabuhanklang #cococurvkebunbharu #cococurvsijangkang #cococurvbandarputera #cococurvjohansetia #cococurvjalankebun
  • "JARUM TIMBANG TAK DAPAT NAK BACA BERAT SAYA"

    Client yg sgt konsisten, berat sebelum dgn cococurv penimbang pun tak dpt baca, berkat usaha, kerajinan dia dalam menjaga kesihatan dan pemakanan akhirnya berhasil.

    Dpt jugak turun berat, dr tak dpt baca sampai 185kg paling best inch loss dia, seluar semua gelebeh dh.

    Niat nk dpt solat dgn sempurna mcm org lain pun jadilah. Kalau tak nk bt apapun mengah.

    Kami tak janji bulan bintang, tp insyallah kalau buat sampai jadi, pasti menjadi!
    .

    Jom dapatkan CocoCurv harini! ๐Ÿ‘๐Ÿผ Sebab abg nak bagi minuman detox secara percuma! (pakej 2, pakej 3 dan pakej 4) ๐Ÿคฉ

    .

    Nak order dm jer @azlfaz_cococurvklangport ๐Ÿ˜Š

    www.wasap.my/60122334328/coklatkurussedap

    #cococurv #berrycurv #percuma #free #gratis #coklatkurus #kurusmenawan #kurussihat #saizbesar #plussize #badanbesar #gemuk #diet #resepidiet #exersize #dietsihat #plandiet #makansihat #cococurvklang #cococurvbandarbaruklang #cococurvpandamaran #cococurvpelabuhanklang #cococurvkebunbharu #cococurvsijangkang #cococurvbandarputera #cococurvjohansetia #cococurvjalankebun

  •  1  0  33 minutes ago
  • ๐ŸŒฒ ๐ŸŒŸ ๐ŸŒฒ ๐ŸŒŸ ๐ŸŒฒ

[ TESTIMONI ] ๐Ÿ“ข
โ€ข 
#Repost @cococurvxsupercoach
โ€ข โ€ข โ€ข โ€ข โ€ข โ€ข
Real Testimoni from coach sendiri ya๐Ÿ‘‡๐Ÿป๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ

Coach Start minum cococurv since end of june 2020..belum pun habis kotak ke-3 coach dah berjaya turunkan berat badan sebanyak 8kg. Bukan setakat Tu coach dah berjaya kempiskan perut tu. Nampak ke nampak?โ˜๐Ÿป

Bukan Kaleng-kaleng penangan cocovurv ni. Memang bagi kesan padu Betul!yang penting coach lg bersemangat nak jadi lebih fit and sihat๐Ÿ”ฅ

Klik link di bio IG @cococurv_umie utk dptkan ๐™ƒ๐˜ผ๐™๐™‚๐˜ผ ๐™‹๐™๐™Š๐™ˆ๐™Š๐™Ž๐™„ ๐˜ฟ๐˜ผ๐™‰ ๐™๐™๐™€๐™€ ๐™‚๐™„๐™๐™ ๐™€๐™“๐˜พ๐™‡๐™๐™Ž๐™„๐™‘๐™€ ๐Ÿ”ฅ
Kurus dapat, Cantik pun dpt.๐Ÿ’•
โ€ข
@cococurvkl_yana
@cococurv.liena
@cococurvhq
@cococurv.hq
@cococurv_hq
@cococurv_worldwidehq
โ€ข
#teamkakliena #teamainy #kongsirezeki #cococurvpetalingjaya #cococurvsubang #cococurvusj #cococurvshahalam #cococurvsgbuloh #cococurvkotadamansara #berrycurv #percuma #coklatkurus #aircoklatsedap #kurussihat #saizbesar #plussize #badanbesar #gemuk #diet #resepidiet #exersize #dietsihat #plandiet #zumbamalaysia #funrunmalaysia #gymmalaysia #hikingmalaysia #makansihat
  • ๐ŸŒฒ ๐ŸŒŸ ๐ŸŒฒ ๐ŸŒŸ ๐ŸŒฒ

    [ TESTIMONI ] ๐Ÿ“ข
    โ€ข
    #Repost @cococurvxsupercoach
    โ€ข โ€ข โ€ข โ€ข โ€ข โ€ข
    Real Testimoni from coach sendiri ya๐Ÿ‘‡๐Ÿป๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ

    Coach Start minum cococurv since end of june 2020..belum pun habis kotak ke-3 coach dah berjaya turunkan berat badan sebanyak 8kg. Bukan setakat Tu coach dah berjaya kempiskan perut tu. Nampak ke nampak?โ˜๐Ÿป

    Bukan Kaleng-kaleng penangan cocovurv ni. Memang bagi kesan padu Betul!yang penting coach lg bersemangat nak jadi lebih fit and sihat๐Ÿ”ฅ

    Klik link di bio IG @cococurv_umie utk dptkan ๐™ƒ๐˜ผ๐™๐™‚๐˜ผ ๐™‹๐™๐™Š๐™ˆ๐™Š๐™Ž๐™„ ๐˜ฟ๐˜ผ๐™‰ ๐™๐™๐™€๐™€ ๐™‚๐™„๐™๐™ ๐™€๐™“๐˜พ๐™‡๐™๐™Ž๐™„๐™‘๐™€ ๐Ÿ”ฅ
    Kurus dapat, Cantik pun dpt.๐Ÿ’•
    โ€ข
    @cococurvkl_yana
    @cococurv.liena
    @cococurvhq
    @cococurv.hq
    @cococurv_hq
    @cococurv_worldwidehq
    โ€ข
    #teamkakliena #teamainy #kongsirezeki #cococurvpetalingjaya #cococurvsubang #cococurvusj #cococurvshahalam #cococurvsgbuloh #cococurvkotadamansara #berrycurv #percuma #coklatkurus #aircoklatsedap #kurussihat #saizbesar #plussize #badanbesar #gemuk #diet #resepidiet #exersize #dietsihat #plandiet #zumbamalaysia #funrunmalaysia #gymmalaysia #hikingmalaysia #makansihat

  •  0  0  33 minutes ago
  • Yg nak postage ke seluruh Malaysia dengan HARGA SPECIAL PROMO dari yana, meh klik link di bio IG @cococurvkl_yana cepat ๐Ÿ“ข

Agent sah COCOCURV here๐Ÿ™‹โ€โ™€๏ธ
Kenapa kena beli dengan yana @cococurvkl_yana ? โคต๏ธโคต๏ธโคต๏ธ .
.
POSTAGE EVERYDAY โœ…
โ— yana buat POSTAGE setiap hari tau , public holiday ke , weekend ke , weekdays ke , hari2 yana buat POSTAGE , yana keluar POSTAGE setiap hari! ๐Ÿ˜˜ .
.
FREE GIFT BEST BEST โ™ฅ๏ธ
โ— setiap pembelian memang yana akan bg gift , yess utk setiap PEMBELIAN dengan yana! ๐Ÿ˜˜
.
SERVICE TIP TOP ๐Ÿ‘Œ๐Ÿป
โ— in shaa Allah uols akan berpuas hati sepanjang dalam urusan jual beli bersama yana ๐Ÿ˜ .
.
READY STOCK โ—
โ— all items READY STOCK uolss! Nak COD, nak POS tak perlu tunggu2 terus sis COD/POS juga harini. Hihi .
.
Nak order? 
WHATSAPP ๐Ÿ“ฒ0136208576
๐Ÿ“ฆCOD AREA KL/SELANGOR

@cococurv.liena
@cococurvselangor_arl
@teamkakliena
@cococurvhq
@cococurv_hq
@cococurv.hq
@cococurv_worldwidehq

#cococurvliena #teamkakliena #cococurv #berrycurv #percuma #free #gratis #coklatkurus #aircoklatsedap #kurussihat #saizbesar #plussize #badanbesar #sizebesar #gemuk #diet #resepidiet #exersize #dietsihat #plandiet #zumbamalaysia #funrunmalaysia #gymmalaysia #hikingmalaysia #makansihat #cococurvkl #cococurvselangor
  • Yg nak postage ke seluruh Malaysia dengan HARGA SPECIAL PROMO dari yana, meh klik link di bio IG @cococurvkl_yana cepat ๐Ÿ“ข

    Agent sah COCOCURV here๐Ÿ™‹โ€โ™€๏ธ
    Kenapa kena beli dengan yana @cococurvkl_yana ? โคต๏ธโคต๏ธโคต๏ธ .
    .
    POSTAGE EVERYDAY โœ…
    โ— yana buat POSTAGE setiap hari tau , public holiday ke , weekend ke , weekdays ke , hari2 yana buat POSTAGE , yana keluar POSTAGE setiap hari! ๐Ÿ˜˜ .
    .
    FREE GIFT BEST BEST โ™ฅ๏ธ
    โ— setiap pembelian memang yana akan bg gift , yess utk setiap PEMBELIAN dengan yana! ๐Ÿ˜˜
    .
    SERVICE TIP TOP ๐Ÿ‘Œ๐Ÿป
    โ— in shaa Allah uols akan berpuas hati sepanjang dalam urusan jual beli bersama yana ๐Ÿ˜ .
    .
    READY STOCK โ—
    โ— all items READY STOCK uolss! Nak COD, nak POS tak perlu tunggu2 terus sis COD/POS juga harini. Hihi .
    .
    Nak order?
    WHATSAPP ๐Ÿ“ฒ0136208576
    ๐Ÿ“ฆCOD AREA KL/SELANGOR

    @cococurv.liena
    @cococurvselangor_arl
    @teamkakliena
    @cococurvhq
    @cococurv_hq
    @cococurv.hq
    @cococurv_worldwidehq

    #cococurvliena #teamkakliena #cococurv #berrycurv #percuma #free #gratis #coklatkurus #aircoklatsedap #kurussihat #saizbesar #plussize #badanbesar #sizebesar #gemuk #diet #resepidiet #exersize #dietsihat #plandiet #zumbamalaysia #funrunmalaysia #gymmalaysia #hikingmalaysia #makansihat #cococurvkl #cococurvselangor

  •  2  0  34 minutes ago
  • Hello good morning uolls! ๐Ÿ˜
__
Nak kurus cantik ramping bak bidadari? Consistence dengan Cococurv! Pasti uolls dapat result yang tak dijangkakan! Ramai yang da beri feedback best-best tau selepas consume Cococurv! ๐Ÿซ
.
So uolls, tunggu apa lagi? DM sis cepat untuk dapatkan Cococurv harini ๐Ÿ‘๐Ÿผ 1 kotak boleh turun 5-7kg tau! 1 sachet CocoCurv๐Ÿซ = Berlari 5 pusingan padang! ๐Ÿƒ๐Ÿป
.
#cococurv #berrycurv #percuma #free #gratis #coklatkurus #aircoklatsedap #kurussihat #saizbesar #plussize #badanbesar #saizbesar #gemuk #diet #resepidiet #exersize #dietsihat #plandiet #zumbamalaysia #funrunmalaysia #gymmalaysia #hikingmalaysia #makansihat
  • Hello good morning uolls! ๐Ÿ˜
    __
    Nak kurus cantik ramping bak bidadari? Consistence dengan Cococurv! Pasti uolls dapat result yang tak dijangkakan! Ramai yang da beri feedback best-best tau selepas consume Cococurv! ๐Ÿซ
    .
    So uolls, tunggu apa lagi? DM sis cepat untuk dapatkan Cococurv harini ๐Ÿ‘๐Ÿผ 1 kotak boleh turun 5-7kg tau! 1 sachet CocoCurv๐Ÿซ = Berlari 5 pusingan padang! ๐Ÿƒ๐Ÿป
    .
    #cococurv #berrycurv #percuma #free #gratis #coklatkurus #aircoklatsedap #kurussihat #saizbesar #plussize #badanbesar #saizbesar #gemuk #diet #resepidiet #exersize #dietsihat #plandiet #zumbamalaysia #funrunmalaysia #gymmalaysia #hikingmalaysia #makansihat

  •  1  0  37 minutes ago
  • Hello good morning uolls! ๐Ÿ˜
__
Nak kurus cantik ramping bak bidadari? Consistence dengan Cococurv! Pasti uolls dapat result yang tak dijangkakan! Ramai yang da beri feedback best-best tau selepas consume Cococurv! ๐Ÿซ
.
So uolls, tunggu apa lagi? DM sis cepat untuk dapatkan Cococurv harini ๐Ÿ‘๐Ÿผ 1 kotak boleh turun 5-7kg tau! 1 sachet CocoCurv๐Ÿซ = Berlari 5 pusingan padang! ๐Ÿƒ๐Ÿป
.
#cococurv #berrycurv #percuma #free #gratis #coklatkurus #aircoklatsedap #kurussihat #saizbesar #plussize #badanbesar #saizbesar #gemuk #diet #resepidiet #exersize #dietsihat #plandiet #zumbamalaysia #funrunmalaysia #gymmalaysia #hikingmalaysia #makansihat
  • Hello good morning uolls! ๐Ÿ˜
    __
    Nak kurus cantik ramping bak bidadari? Consistence dengan Cococurv! Pasti uolls dapat result yang tak dijangkakan! Ramai yang da beri feedback best-best tau selepas consume Cococurv! ๐Ÿซ
    .
    So uolls, tunggu apa lagi? DM sis cepat untuk dapatkan Cococurv harini ๐Ÿ‘๐Ÿผ 1 kotak boleh turun 5-7kg tau! 1 sachet CocoCurv๐Ÿซ = Berlari 5 pusingan padang! ๐Ÿƒ๐Ÿป
    .
    #cococurv #berrycurv #percuma #free #gratis #coklatkurus #aircoklatsedap #kurussihat #saizbesar #plussize #badanbesar #saizbesar #gemuk #diet #resepidiet #exersize #dietsihat #plandiet #zumbamalaysia #funrunmalaysia #gymmalaysia #hikingmalaysia #makansihat

  •  0  0  37 minutes ago
  • Hello good morning uolls! ๐Ÿ˜
__
Nak kurus cantik ramping bak bidadari? Consistence dengan Cococurv! Pasti uolls dapat result yang tak dijangkakan! Ramai yang da beri feedback best-best tau selepas consume Cococurv! ๐Ÿซ
.
So uolls, tunggu apa lagi? DM sis cepat untuk dapatkan Cococurv harini ๐Ÿ‘๐Ÿผ 1 kotak boleh turun 5-7kg tau! 1 sachet CocoCurv๐Ÿซ = Berlari 5 pusingan padang! ๐Ÿƒ๐Ÿป
.
#cococurv #berrycurv #percuma #free #gratis #coklatkurus #aircoklatsedap #kurussihat #saizbesar #plussize #badanbesar #saizbesar #gemuk #diet #resepidiet #exersize #dietsihat #plandiet #zumbamalaysia #funrunmalaysia #gymmalaysia #hikingmalaysia #makansihat
  • Hello good morning uolls! ๐Ÿ˜
    __
    Nak kurus cantik ramping bak bidadari? Consistence dengan Cococurv! Pasti uolls dapat result yang tak dijangkakan! Ramai yang da beri feedback best-best tau selepas consume Cococurv! ๐Ÿซ
    .
    So uolls, tunggu apa lagi? DM sis cepat untuk dapatkan Cococurv harini ๐Ÿ‘๐Ÿผ 1 kotak boleh turun 5-7kg tau! 1 sachet CocoCurv๐Ÿซ = Berlari 5 pusingan padang! ๐Ÿƒ๐Ÿป
    .
    #cococurv #berrycurv #percuma #free #gratis #coklatkurus #aircoklatsedap #kurussihat #saizbesar #plussize #badanbesar #saizbesar #gemuk #diet #resepidiet #exersize #dietsihat #plandiet #zumbamalaysia #funrunmalaysia #gymmalaysia #hikingmalaysia #makansihat

  •  0  0  38 minutes ago
  • Ada sape2 kt sini topup @ bayar bill lebih rm 50 sebulan๐Ÿค”
Dpat data pulak tak berbaloii๐Ÿ˜”
Jom bertukar kepada sim #tonewow Coverage line digi.
Rm 50 sebulan 
Data 89gb + panggilan #percuma 50 jam ke semua rangkaian..

Ada skim khairat kematian rm2000.
Boleh kekal nombor lama.
Blacklist boleh mohon.

#free pendaftaran & postage.

Berminat.??
Komen "NAK"๐Ÿ™‹
  • Ada sape2 kt sini topup @ bayar bill lebih rm 50 sebulan๐Ÿค”
    Dpat data pulak tak berbaloii๐Ÿ˜”
    Jom bertukar kepada sim #tonewow Coverage line digi.
    Rm 50 sebulan
    Data 89gb + panggilan #percuma 50 jam ke semua rangkaian..

    Ada skim khairat kematian rm2000.
    Boleh kekal nombor lama.
    Blacklist boleh mohon.

    #free pendaftaran & postage.

    Berminat.??
    Komen "NAK"๐Ÿ™‹

  •  0  0  50 minutes ago
  • Hello good morning uolls! ๐Ÿ˜
__
Nak kurus cantik ramping bak bidadari? Consistence dengan Cococurv! Pasti uolls dapat result yang tak dijangkakan! Ramai yang da beri feedback best-best tau selepas consume Cococurv! ๐Ÿซ
.
So uolls, tunggu apa lagi? DM sis cepat untuk dapatkan Cococurv harini ๐Ÿ‘๐Ÿผ 1 kotak boleh turun 5-7kg tau! 1 sachet CocoCurv๐Ÿซ = Berlari 5 pusingan padang! ๐Ÿƒ๐Ÿป
.
#cococurv #berrycurv #percuma #free #gratis #coklatkurus #aircoklatsedap #kurussihat #saizbesar #plussize #badanbesar #saizbesar #gemuk #diet #resepidiet #exersize #dietsihat #plandiet #zumbamalaysia #funrunmalaysia #gymmalaysia #hikingmalaysia #makansihat
  • Hello good morning uolls! ๐Ÿ˜
    __
    Nak kurus cantik ramping bak bidadari? Consistence dengan Cococurv! Pasti uolls dapat result yang tak dijangkakan! Ramai yang da beri feedback best-best tau selepas consume Cococurv! ๐Ÿซ
    .
    So uolls, tunggu apa lagi? DM sis cepat untuk dapatkan Cococurv harini ๐Ÿ‘๐Ÿผ 1 kotak boleh turun 5-7kg tau! 1 sachet CocoCurv๐Ÿซ = Berlari 5 pusingan padang! ๐Ÿƒ๐Ÿป
    .
    #cococurv #berrycurv #percuma #free #gratis #coklatkurus #aircoklatsedap #kurussihat #saizbesar #plussize #badanbesar #saizbesar #gemuk #diet #resepidiet #exersize #dietsihat #plandiet #zumbamalaysia #funrunmalaysia #gymmalaysia #hikingmalaysia #makansihat

  •  0  0  53 minutes ago
  • FREE DETOX !!!!
FREE DETOX !!!!
FREE DETOX !!!!

HANIM NAK KASI FREE JE UOLLSS DENGAN SETIAP PEMBELIAN 
3 KOTAK COCOCURV ๐Ÿ˜๐Ÿ˜
.
KENAPA PEELU DETOX๐Ÿค”๐Ÿค”
.
Apa kelebihan Detox ni
1. Membuang toksin dalam badan
2. Mencegah penyakit kronik
3. Meningkatkan sistem imunisasi badan
4. Mengurangkan berat bada 
5. Memperlahankan proses tua sebelum waktunya
6. Meningkatkan kualiti kehidupan
7. Meningkatkan tenaga
8. Kualiti kulit semakin cantik
9. Ketenangan mental dan emosi
10. Mengembalikan kestabilan pada sistem badan.
.
So, uolls kenalah detox dengan Berry Curv! ๐Ÿ‡ @ Pinecurv ๐ŸMemang akan buang segala kerak-kerak yang senang lenang membiak dalam perut uolls tu! Confirm bersih kawkaw sekali shake! Apa tunggu lagi? Jom la dapatkan segeraa! ๐Ÿ‘๐Ÿผ

mcm mana nk dapatkan COCOCURV!!?
DM @ klik pd Bio @cococurv.ganu.hanim 
.
#cococurv #berrycurv #pinecurv #percuma #free #gratis #coklatkurus #aircoklatsedap #kurussihat #saizbesar #plussize #badanbesar #saizbesar #gemuk #diet #resepidiet #exersize #dietsihat #plandiet #zumbamalaysia #funrunmalaysia #gymmalaysia #hikingmalaysia #makansihat
  • FREE DETOX !!!!
    FREE DETOX !!!!
    FREE DETOX !!!!

    HANIM NAK KASI FREE JE UOLLSS DENGAN SETIAP PEMBELIAN
    3 KOTAK COCOCURV ๐Ÿ˜๐Ÿ˜
    .
    KENAPA PEELU DETOX๐Ÿค”๐Ÿค”
    .
    Apa kelebihan Detox ni
    1. Membuang toksin dalam badan
    2. Mencegah penyakit kronik
    3. Meningkatkan sistem imunisasi badan
    4. Mengurangkan berat bada
    5. Memperlahankan proses tua sebelum waktunya
    6. Meningkatkan kualiti kehidupan
    7. Meningkatkan tenaga
    8. Kualiti kulit semakin cantik
    9. Ketenangan mental dan emosi
    10. Mengembalikan kestabilan pada sistem badan.
    .
    So, uolls kenalah detox dengan Berry Curv! ๐Ÿ‡ @ Pinecurv ๐ŸMemang akan buang segala kerak-kerak yang senang lenang membiak dalam perut uolls tu! Confirm bersih kawkaw sekali shake! Apa tunggu lagi? Jom la dapatkan segeraa! ๐Ÿ‘๐Ÿผ

    mcm mana nk dapatkan COCOCURV!!?
    DM @ klik pd Bio @cococurv.ganu.hanim
    .
    #cococurv #berrycurv #pinecurv #percuma #free #gratis #coklatkurus #aircoklatsedap #kurussihat #saizbesar #plussize #badanbesar #saizbesar #gemuk #diet #resepidiet #exersize #dietsihat #plandiet #zumbamalaysia #funrunmalaysia #gymmalaysia #hikingmalaysia #makansihat

  •  1  0  55 minutes ago
  • FREE DETOX !!!!
FREE DETOX !!!!
FREE DETOX !!!!

HANIM NAK KASI FREE JE UOLLSS DENGAN SETIAP PEMBELIAN 
3 KOTAK COCOCURV ๐Ÿ˜๐Ÿ˜
.
KENAPA PEELU DETOX๐Ÿค”๐Ÿค”
.
Apa kelebihan Detox ni
1. Membuang toksin dalam badan
2. Mencegah penyakit kronik
3. Meningkatkan sistem imunisasi badan
4. Mengurangkan berat bada 
5. Memperlahankan proses tua sebelum waktunya
6. Meningkatkan kualiti kehidupan
7. Meningkatkan tenaga
8. Kualiti kulit semakin cantik
9. Ketenangan mental dan emosi
10. Mengembalikan kestabilan pada sistem badan.
.
So, uolls kenalah detox dengan Berry Curv! ๐Ÿ‡ @ Pinecurv ๐ŸMemang akan buang segala kerak-kerak yang senang lenang membiak dalam perut uolls tu! Confirm bersih kawkaw sekali shake! Apa tunggu lagi? Jom la dapatkan segeraa! ๐Ÿ‘๐Ÿผ

mcm mana nk dapatkan COCOCURV!!?
DM @ klik pd Bio @cococurv.ganu.hanim 
.
#cococurv #berrycurv #pinecurv #percuma #free #gratis #coklatkurus #aircoklatsedap #kurussihat #saizbesar #plussize #badanbesar #saizbesar #gemuk #diet #resepidiet #exersize #dietsihat #plandiet #zumbamalaysia #funrunmalaysia #gymmalaysia #hikingmalaysia #makansihat
  • FREE DETOX !!!!
    FREE DETOX !!!!
    FREE DETOX !!!!

    HANIM NAK KASI FREE JE UOLLSS DENGAN SETIAP PEMBELIAN
    3 KOTAK COCOCURV ๐Ÿ˜๐Ÿ˜
    .
    KENAPA PEELU DETOX๐Ÿค”๐Ÿค”
    .
    Apa kelebihan Detox ni
    1. Membuang toksin dalam badan
    2. Mencegah penyakit kronik
    3. Meningkatkan sistem imunisasi badan
    4. Mengurangkan berat bada
    5. Memperlahankan proses tua sebelum waktunya
    6. Meningkatkan kualiti kehidupan
    7. Meningkatkan tenaga
    8. Kualiti kulit semakin cantik
    9. Ketenangan mental dan emosi
    10. Mengembalikan kestabilan pada sistem badan.
    .
    So, uolls kenalah detox dengan Berry Curv! ๐Ÿ‡ @ Pinecurv ๐ŸMemang akan buang segala kerak-kerak yang senang lenang membiak dalam perut uolls tu! Confirm bersih kawkaw sekali shake! Apa tunggu lagi? Jom la dapatkan segeraa! ๐Ÿ‘๐Ÿผ

    mcm mana nk dapatkan COCOCURV!!?
    DM @ klik pd Bio @cococurv.ganu.hanim
    .
    #cococurv #berrycurv #pinecurv #percuma #free #gratis #coklatkurus #aircoklatsedap #kurussihat #saizbesar #plussize #badanbesar #saizbesar #gemuk #diet #resepidiet #exersize #dietsihat #plandiet #zumbamalaysia #funrunmalaysia #gymmalaysia #hikingmalaysia #makansihat

  •  1  0  56 minutes ago
  • #Repost @cococurvperak
โ€ข โ€ข โ€ข โ€ข โ€ข โ€ข
Salam & selamat pagi semuaa! ๐ŸŒป Jom kita mulakan pagi ini dengan semangat yang baru. Nak diet tak perlu tunggu hari lain, mulakan lah harini sebab COCOCURV ada untuk bantu uolls! ๐Ÿ˜
.
.
Jom dapatkan sekarang uols!! COCOCURV ๐Ÿซ serbuk coklat ajaib yang mampu menurunkan berat badan anda dalam hanya 10 hari sahaja tau! ๐Ÿ˜ Sis ada FREE GIFT nak kasi, kalau nak tahu FREE GIFT apa meh DM cepat! ๐Ÿ‘๐Ÿผ
.
1 kotak Cococurv๐Ÿซ boleh turun 5-7kg tau!
1 sachet = berlari 10 pusingan padang ๐Ÿคพโ€โ™€

#cococurv #berrycurv #percuma #free #gratis #coklatkurus #aircoklatsedap #kurussihat #saizbesar #plussize #badanbesar #sizebesar #gemuk #diet #resepidiet #exersize #dietsihat #plandiet #zumbamalaysia #funrunmalaysia #gymmalaysia #hikingmalaysia #makansihat
  • #Repost @cococurvperak
    โ€ข โ€ข โ€ข โ€ข โ€ข โ€ข
    Salam & selamat pagi semuaa! ๐ŸŒป Jom kita mulakan pagi ini dengan semangat yang baru. Nak diet tak perlu tunggu hari lain, mulakan lah harini sebab COCOCURV ada untuk bantu uolls! ๐Ÿ˜
    .
    .
    Jom dapatkan sekarang uols!! COCOCURV ๐Ÿซ serbuk coklat ajaib yang mampu menurunkan berat badan anda dalam hanya 10 hari sahaja tau! ๐Ÿ˜ Sis ada FREE GIFT nak kasi, kalau nak tahu FREE GIFT apa meh DM cepat! ๐Ÿ‘๐Ÿผ
    .
    1 kotak Cococurv๐Ÿซ boleh turun 5-7kg tau!
    1 sachet = berlari 10 pusingan padang ๐Ÿคพโ€โ™€

    #cococurv #berrycurv #percuma #free #gratis #coklatkurus #aircoklatsedap #kurussihat #saizbesar #plussize #badanbesar #sizebesar #gemuk #diet #resepidiet #exersize #dietsihat #plandiet #zumbamalaysia #funrunmalaysia #gymmalaysia #hikingmalaysia #makansihat

  •  0  0  56 minutes ago
  • FREE DETOX !!!!
FREE DETOX !!!!
FREE DETOX !!!!

HANIM NAK KASI FREE JE UOLLSS DENGAN SETIAP PEMBELIAN 
3 KOTAK COCOCURV ๐Ÿ˜๐Ÿ˜
.
KENAPA PEELU DETOX๐Ÿค”๐Ÿค”
.
Apa kelebihan Detox ni
1. Membuang toksin dalam badan
2. Mencegah penyakit kronik
3. Meningkatkan sistem imunisasi badan
4. Mengurangkan berat bada 
5. Memperlahankan proses tua sebelum waktunya
6. Meningkatkan kualiti kehidupan
7. Meningkatkan tenaga
8. Kualiti kulit semakin cantik
9. Ketenangan mental dan emosi
10. Mengembalikan kestabilan pada sistem badan.
.
So, uolls kenalah detox dengan Berry Curv! ๐Ÿ‡ @ Pinecurv ๐ŸMemang akan buang segala kerak-kerak yang senang lenang membiak dalam perut uolls tu! Confirm bersih kawkaw sekali shake! Apa tunggu lagi? Jom la dapatkan segeraa! ๐Ÿ‘๐Ÿผ

mcm mana nk dapatkan COCOCURV!!?
DM @ klik pd Bio @cococurv.ganu.hanim 
.
#cococurv #berrycurv #pinecurv #percuma #free #gratis #coklatkurus #aircoklatsedap #kurussihat #saizbesar #plussize #badanbesar #saizbesar #gemuk #diet #resepidiet #exersize #dietsihat #plandiet #zumbamalaysia #funrunmalaysia #gymmalaysia #hikingmalaysia #makansihat
  • FREE DETOX !!!!
    FREE DETOX !!!!
    FREE DETOX !!!!

    HANIM NAK KASI FREE JE UOLLSS DENGAN SETIAP PEMBELIAN
    3 KOTAK COCOCURV ๐Ÿ˜๐Ÿ˜
    .
    KENAPA PEELU DETOX๐Ÿค”๐Ÿค”
    .
    Apa kelebihan Detox ni
    1. Membuang toksin dalam badan
    2. Mencegah penyakit kronik
    3. Meningkatkan sistem imunisasi badan
    4. Mengurangkan berat bada
    5. Memperlahankan proses tua sebelum waktunya
    6. Meningkatkan kualiti kehidupan
    7. Meningkatkan tenaga
    8. Kualiti kulit semakin cantik
    9. Ketenangan mental dan emosi
    10. Mengembalikan kestabilan pada sistem badan.
    .
    So, uolls kenalah detox dengan Berry Curv! ๐Ÿ‡ @ Pinecurv ๐ŸMemang akan buang segala kerak-kerak yang senang lenang membiak dalam perut uolls tu! Confirm bersih kawkaw sekali shake! Apa tunggu lagi? Jom la dapatkan segeraa! ๐Ÿ‘๐Ÿผ

    mcm mana nk dapatkan COCOCURV!!?
    DM @ klik pd Bio @cococurv.ganu.hanim
    .
    #cococurv #berrycurv #pinecurv #percuma #free #gratis #coklatkurus #aircoklatsedap #kurussihat #saizbesar #plussize #badanbesar #saizbesar #gemuk #diet #resepidiet #exersize #dietsihat #plandiet #zumbamalaysia #funrunmalaysia #gymmalaysia #hikingmalaysia #makansihat

  •  1  0  56 minutes ago
  • Jom bakar lemak dalam badan kita sekarang..perut siapa buncit?? Jom sis nak bantu kuruskan perut yang buncit tu ๐Ÿ˜…๐Ÿ˜… tak susah pun uolllss Cococurv je โœŒ๐ŸปโœŒ๐Ÿป
.
1 kotak Cococurv๐Ÿซ boleh turun 5-7kg tau!
1 sachet = berlari 10 pusingan padang ๐Ÿคพโ€โ™€
.
#cococurv #berrycurv #percuma #free #gratis #coklatkurus #aircoklatsedap #kurussihat #saizbesar #plussize #badanbesar #sizebesar #gemuk #diet #resepidiet #exersize #dietsihat #plandiet #zumbamalaysia #funrunmalaysia #gymmalaysia #hikingmalaysia #makansihat
  • Jom bakar lemak dalam badan kita sekarang..perut siapa buncit?? Jom sis nak bantu kuruskan perut yang buncit tu ๐Ÿ˜…๐Ÿ˜… tak susah pun uolllss Cococurv je โœŒ๐ŸปโœŒ๐Ÿป
    .
    1 kotak Cococurv๐Ÿซ boleh turun 5-7kg tau!
    1 sachet = berlari 10 pusingan padang ๐Ÿคพโ€โ™€
    .
    #cococurv #berrycurv #percuma #free #gratis #coklatkurus #aircoklatsedap #kurussihat #saizbesar #plussize #badanbesar #sizebesar #gemuk #diet #resepidiet #exersize #dietsihat #plandiet #zumbamalaysia #funrunmalaysia #gymmalaysia #hikingmalaysia #makansihat

  •  1  0  57 minutes ago
  • Jom bakar lemak dalam badan kita sekarang..perut siapa buncit?? Jom sis nak bantu kuruskan perut yang buncit tu ๐Ÿ˜…๐Ÿ˜… tak susah pun uolllss Cococurv je โœŒ๐ŸปโœŒ๐Ÿป
.
1 kotak Cococurv๐Ÿซ boleh turun 5-7kg tau!
1 sachet = berlari 10 pusingan padang ๐Ÿคพโ€โ™€
.
#cococurv #berrycurv #percuma #free #gratis #coklatkurus #aircoklatsedap #kurussihat #saizbesar #plussize #badanbesar #sizebesar #gemuk #diet #resepidiet #exersize #dietsihat #plandiet #zumbamalaysia #funrunmalaysia #gymmalaysia #hikingmalaysia #makansihat
  • Jom bakar lemak dalam badan kita sekarang..perut siapa buncit?? Jom sis nak bantu kuruskan perut yang buncit tu ๐Ÿ˜…๐Ÿ˜… tak susah pun uolllss Cococurv je โœŒ๐ŸปโœŒ๐Ÿป
    .
    1 kotak Cococurv๐Ÿซ boleh turun 5-7kg tau!
    1 sachet = berlari 10 pusingan padang ๐Ÿคพโ€โ™€
    .
    #cococurv #berrycurv #percuma #free #gratis #coklatkurus #aircoklatsedap #kurussihat #saizbesar #plussize #badanbesar #sizebesar #gemuk #diet #resepidiet #exersize #dietsihat #plandiet #zumbamalaysia #funrunmalaysia #gymmalaysia #hikingmalaysia #makansihat

  •  1  0  1 hour ago
  • #Repost @cococurvperak
โ€ข โ€ข โ€ข โ€ข โ€ข โ€ข
Salam & selamat pagi semuaa! ๐ŸŒป Jom kita mulakan pagi ini dengan semangat yang baru. Nak diet tak perlu tunggu hari lain, mulakan lah harini sebab COCOCURV ada untuk bantu uolls! ๐Ÿ˜
.
.
Jom dapatkan sekarang uols!! COCOCURV ๐Ÿซ serbuk coklat ajaib yang mampu menurunkan berat badan anda dalam hanya 10 hari sahaja tau! ๐Ÿ˜ Sis ada FREE GIFT nak kasi, kalau nak tahu FREE GIFT apa meh DM cepat! ๐Ÿ‘๐Ÿผ
.
1 kotak Cococurv๐Ÿซ boleh turun 5-7kg tau!
1 sachet = berlari 10 pusingan padang ๐Ÿคพโ€โ™€

#cococurv #berrycurv #percuma #free #gratis #coklatkurus #aircoklatsedap #kurussihat #saizbesar #plussize #badanbesar #sizebesar #gemuk #diet #resepidiet #exersize #dietsihat #plandiet #zumbamalaysia #funrunmalaysia #gymmalaysia #hikingmalaysia #makansihat
  • #Repost @cococurvperak
    โ€ข โ€ข โ€ข โ€ข โ€ข โ€ข
    Salam & selamat pagi semuaa! ๐ŸŒป Jom kita mulakan pagi ini dengan semangat yang baru. Nak diet tak perlu tunggu hari lain, mulakan lah harini sebab COCOCURV ada untuk bantu uolls! ๐Ÿ˜
    .
    .
    Jom dapatkan sekarang uols!! COCOCURV ๐Ÿซ serbuk coklat ajaib yang mampu menurunkan berat badan anda dalam hanya 10 hari sahaja tau! ๐Ÿ˜ Sis ada FREE GIFT nak kasi, kalau nak tahu FREE GIFT apa meh DM cepat! ๐Ÿ‘๐Ÿผ
    .
    1 kotak Cococurv๐Ÿซ boleh turun 5-7kg tau!
    1 sachet = berlari 10 pusingan padang ๐Ÿคพโ€โ™€

    #cococurv #berrycurv #percuma #free #gratis #coklatkurus #aircoklatsedap #kurussihat #saizbesar #plussize #badanbesar #sizebesar #gemuk #diet #resepidiet #exersize #dietsihat #plandiet #zumbamalaysia #funrunmalaysia #gymmalaysia #hikingmalaysia #makansihat

  •  0  0  1 hour ago
  • Hello good morning uolls! ๐Ÿ˜
__
Nak kurus cantik ramping bak bidadari? Consistence dengan Cococurv! Pasti uolls dapat result yang tak dijangkakan! Ramai yang da beri feedback best-best tau selepas consume Cococurv! ๐Ÿซ
.
So uolls, tunggu apa lagi? DM sis cepat untuk dapatkan Cococurv harini ๐Ÿ‘๐Ÿผ 1 kotak boleh turun 5-7kg tau! 1 sachet CocoCurv๐Ÿซ = Berlari 5 pusingan padang! ๐Ÿƒ๐Ÿป
.
#cococurv #berrycurv #percuma #free #gratis #coklatkurus #aircoklatsedap #kurussihat #saizbesar #plussize #badanbesar #saizbesar #gemuk #diet #resepidiet #exersize #dietsihat #plandiet #zumbamalaysia #funrunmalaysia #gymmalaysia #hikingmalaysia #makansihat
  • Hello good morning uolls! ๐Ÿ˜
    __
    Nak kurus cantik ramping bak bidadari? Consistence dengan Cococurv! Pasti uolls dapat result yang tak dijangkakan! Ramai yang da beri feedback best-best tau selepas consume Cococurv! ๐Ÿซ
    .
    So uolls, tunggu apa lagi? DM sis cepat untuk dapatkan Cococurv harini ๐Ÿ‘๐Ÿผ 1 kotak boleh turun 5-7kg tau! 1 sachet CocoCurv๐Ÿซ = Berlari 5 pusingan padang! ๐Ÿƒ๐Ÿป
    .
    #cococurv #berrycurv #percuma #free #gratis #coklatkurus #aircoklatsedap #kurussihat #saizbesar #plussize #badanbesar #saizbesar #gemuk #diet #resepidiet #exersize #dietsihat #plandiet #zumbamalaysia #funrunmalaysia #gymmalaysia #hikingmalaysia #makansihat

  •  1  0  1 hour ago
  • Jom bakar lemak dalam badan kita sekarang..perut siapa buncit?? Jom sis nak bantu kuruskan perut yang buncit tu ๐Ÿ˜…๐Ÿ˜… tak susah pun uolllss Cococurv je โœŒ๐ŸปโœŒ๐Ÿป
.
1 kotak Cococurv๐Ÿซ boleh turun 5-7kg tau!
1 sachet = berlari 10 pusingan padang ๐Ÿคพโ€โ™€
.
๐‡๐š๐ข, ๐‘๐„๐€๐ƒ๐˜ ๐’๐“๐Ž๐‚๐Š ๐‚๐จ๐œ๐จ๐œ๐ฎ๐ซ๐ฏ ๐Ÿซ
โ€ข
Nak dapatkan ๐™‹๐™๐™Š๐™ˆ๐™Š๐™Ž๐™„ ๐™ƒ๐˜ผ๐™๐™‚๐˜ผ daripada ๐‚๐ก๐ข๐ฅ? ๐ŸŽ๐ŸŽ‰
โ€ข
Nak dapatkan free gift ๐ŸŽ Yg menarikkk?
โ€ข
๐‘ฒ๐’๐’Š๐’Œ ๐’๐’Š๐’๐’Œ ๐’…๐’Š ๐’ƒ๐’Š๐’ ๐‘ฐ๐‘ฎ 
www.wasap.my/60198803722/sayaNakcococurv../
 
or wassup direct ke 0198803722 skrg ๐Ÿ’•
โ€ข
๐Ÿ“ฎPostage EVERYDAY Seluruh Malaysia ๐Ÿ‡ฒ๐Ÿ‡พ
โ€ข
@cococurv_chil
๐Ÿ“ฒ ๐™๐˜ผ๐™Ž๐™ ๐™๐™€๐™Ž๐™‹๐™Š๐™‰๐™Ž
๐ŸŽ ๐™๐™๐™€๐™€ ๐™‚๐™„๐™๐™ best ready
#teamMyza

#cococurv #berrycurv #percuma #free #gratis #coklatkurus #aircoklatsedap #kurussihat #saizbesar #plussize #badanbesar #sizebesar #gemuk #diet #resepidiet #exersize #dietsihat #plandiet #zumbamalaysia #funrunmalaysia #gymmalaysia #hikingmalaysia #makansihat
  • Jom bakar lemak dalam badan kita sekarang..perut siapa buncit?? Jom sis nak bantu kuruskan perut yang buncit tu ๐Ÿ˜…๐Ÿ˜… tak susah pun uolllss Cococurv je โœŒ๐ŸปโœŒ๐Ÿป
    .
    1 kotak Cococurv๐Ÿซ boleh turun 5-7kg tau!
    1 sachet = berlari 10 pusingan padang ๐Ÿคพโ€โ™€
    .
    ๐‡๐š๐ข, ๐‘๐„๐€๐ƒ๐˜ ๐’๐“๐Ž๐‚๐Š ๐‚๐จ๐œ๐จ๐œ๐ฎ๐ซ๐ฏ ๐Ÿซ
    โ€ข
    Nak dapatkan ๐™‹๐™๐™Š๐™ˆ๐™Š๐™Ž๐™„ ๐™ƒ๐˜ผ๐™๐™‚๐˜ผ daripada ๐‚๐ก๐ข๐ฅ? ๐ŸŽ๐ŸŽ‰
    โ€ข
    Nak dapatkan free gift ๐ŸŽ Yg menarikkk?
    โ€ข
    ๐‘ฒ๐’๐’Š๐’Œ ๐’๐’Š๐’๐’Œ ๐’…๐’Š ๐’ƒ๐’Š๐’ ๐‘ฐ๐‘ฎ
    www.wasap.my/60198803722/sayaNakcococurv../

    or wassup direct ke 0198803722 skrg ๐Ÿ’•
    โ€ข
    ๐Ÿ“ฎPostage EVERYDAY Seluruh Malaysia ๐Ÿ‡ฒ๐Ÿ‡พ
    โ€ข
    @cococurv_chil
    ๐Ÿ“ฒ ๐™๐˜ผ๐™Ž๐™ ๐™๐™€๐™Ž๐™‹๐™Š๐™‰๐™Ž
    ๐ŸŽ ๐™๐™๐™€๐™€ ๐™‚๐™„๐™๐™ best ready
    #teamMyza

    #cococurv #berrycurv #percuma #free #gratis #coklatkurus #aircoklatsedap #kurussihat #saizbesar #plussize #badanbesar #sizebesar #gemuk #diet #resepidiet #exersize #dietsihat #plandiet #zumbamalaysia #funrunmalaysia #gymmalaysia #hikingmalaysia #makansihat

  •  1  0  1 hour ago
  • #Repost @cococurvperak
โ€ข โ€ข โ€ข โ€ข โ€ข โ€ข
Detoxย boleh meningkatkan metabolisma dan tahap tenaga, memberikan anda rasa segar dan ringan sepanjang hari. Sesetengah buah-buahan, seperti buah Berry yang kaya dengan manfaat, bahkan mengandungi enzim-enzim khas yang membantu tubuh menggunakan gula, dengan itu meningkatkan metabolisma dan membantu mengurangkan berat badan.
.
So, uolls kenalah detox dengan Pinecurv ๐Ÿ๐Ÿ Memang akan buang segala kerak-kerak yang senang lenang membiak dalam perut uolls tu! Confirm bersih kawkaw sekali shake! Apa tunggu lagi? Jom la dapatkan segeraa! ๐Ÿ‘๐Ÿผ
.
 #cococurv #berrycurv #pinecurv #percuma #free #gratis #coklatkurus #aircoklatsedap #kurussihat #saizbesar #plussize #badanbesar #saizbesar #gemuk #diet #resepidiet #exersize #dietsihat #plandiet #zumbamalaysia #funrunmalaysia #gymmalaysia #hikingmalaysia #makansihat
.
#Repost @keithfoo
โ€ข โ€ข โ€ข โ€ข โ€ข โ€ข
Pagi Semua
Jom Detox

#cococurvhq
#berrycurv
#pinecurv
#dietsihat
#mealreplacement
#photohgrapheritseems 
#loverespectunity
  • #Repost @cococurvperak
    โ€ข โ€ข โ€ข โ€ข โ€ข โ€ข
    Detoxย boleh meningkatkan metabolisma dan tahap tenaga, memberikan anda rasa segar dan ringan sepanjang hari. Sesetengah buah-buahan, seperti buah Berry yang kaya dengan manfaat, bahkan mengandungi enzim-enzim khas yang membantu tubuh menggunakan gula, dengan itu meningkatkan metabolisma dan membantu mengurangkan berat badan.
    .
    So, uolls kenalah detox dengan Pinecurv ๐Ÿ๐Ÿ Memang akan buang segala kerak-kerak yang senang lenang membiak dalam perut uolls tu! Confirm bersih kawkaw sekali shake! Apa tunggu lagi? Jom la dapatkan segeraa! ๐Ÿ‘๐Ÿผ
    .
    #cococurv #berrycurv #pinecurv #percuma #free #gratis #coklatkurus #aircoklatsedap #kurussihat #saizbesar #plussize #badanbesar #saizbesar #gemuk #diet #resepidiet #exersize #dietsihat #plandiet #zumbamalaysia #funrunmalaysia #gymmalaysia #hikingmalaysia #makansihat
    .
    #Repost @keithfoo
    โ€ข โ€ข โ€ข โ€ข โ€ข โ€ข
    Pagi Semua
    Jom Detox

    #cococurvhq
    #berrycurv
    #pinecurv
    #dietsihat
    #mealreplacement
    #photohgrapheritseems
    #loverespectunity

  •  0  0  1 hour ago

Top #Percuma Posts

  • ๐Ÿคฃ๐Ÿคฃ
.
.
. 
{๐Ÿ„ธ๐Ÿ„ฑ} me๐ŸŒ
{๐Ÿ„ฟ๐Ÿ„ฐ๐Ÿ…ƒ๐Ÿ„ฝ๐Ÿ„ด๐Ÿ…} @thehashe.vids
{๐Ÿ„ป๐Ÿ„ธ๐Ÿ„บ๐Ÿ„ด} 
{๐Ÿ„ฒ๐Ÿ„พ๐Ÿ„ผ๐Ÿ„ผ๐Ÿ„ด๐Ÿ„ฝ๐Ÿ…ƒ}
{๐Ÿ„น๐Ÿ…„๐Ÿ…‚๐Ÿ…ƒ ๐Ÿ„ฒ๐Ÿ„พ๐Ÿ„ฝ๐Ÿ…ƒ๐Ÿ„ด๐Ÿ„ฝ๐Ÿ…ƒ}
{๐Ÿ…‚๐Ÿ…€๐Ÿ…„๐Ÿ„ฐ๐Ÿ„ณ} @neonsquadd
{๐Ÿ„พ๐Ÿ…†๐Ÿ„ฝ๐Ÿ„ด๐Ÿ…} @airys.dnia
๐“…ฟ๐“…ฟ๐“…ฟ๐“…ฟ๐“…ฟ๐“…ฟ๐“…ฟ๐“…ฟ๐“…ฟ๐“…ฟ๐“…ฟ๐“…ฟ๐“…ฟ๐“…ฟ๐“…ฟ
.
.
.
.า“แดษดแด› ; entah๐ŸŒโค๏ธ
...............................
.สŸแด€สŸแด€สŸแด€สŸแด€ sแด€แดŠแด€ สŸแด€ษดษขแด‹แด€สœ( หƒแท„หถหถฬซหถห‚แท… )
.
.
.แ•™(โ‡€โ€ธโ†ผโ€ตโ€ต)แ•—
.
.
.
.
Idola๐Ÿฅฑโค๏ธ
@soff.eaa
@erfxnvids_
@na_vids
@nash._vids
@nanavidz

#ayatjiwang #ayatsedih #ayatbroken #ayatcantik #ayatsingle #ayatteken #ayatpadu #ayatsedih #ayatsentap #follow #iloveyou #kbye #percuma #airysvids #laguraya #lagu #kaurase #budaktebing #lalala #luluku
  • ๐Ÿคฃ๐Ÿคฃ
    .
    .
    .
    {๐Ÿ„ธ๐Ÿ„ฑ} me๐ŸŒ
    {๐Ÿ„ฟ๐Ÿ„ฐ๐Ÿ…ƒ๐Ÿ„ฝ๐Ÿ„ด๐Ÿ…} @thehashe.vids
    {๐Ÿ„ป๐Ÿ„ธ๐Ÿ„บ๐Ÿ„ด}
    {๐Ÿ„ฒ๐Ÿ„พ๐Ÿ„ผ๐Ÿ„ผ๐Ÿ„ด๐Ÿ„ฝ๐Ÿ…ƒ}
    {๐Ÿ„น๐Ÿ…„๐Ÿ…‚๐Ÿ…ƒ ๐Ÿ„ฒ๐Ÿ„พ๐Ÿ„ฝ๐Ÿ…ƒ๐Ÿ„ด๐Ÿ„ฝ๐Ÿ…ƒ}
    {๐Ÿ…‚๐Ÿ…€๐Ÿ…„๐Ÿ„ฐ๐Ÿ„ณ} @neonsquadd
    {๐Ÿ„พ๐Ÿ…†๐Ÿ„ฝ๐Ÿ„ด๐Ÿ…} @airys.dnia
    ๐“…ฟ๐“…ฟ๐“…ฟ๐“…ฟ๐“…ฟ๐“…ฟ๐“…ฟ๐“…ฟ๐“…ฟ๐“…ฟ๐“…ฟ๐“…ฟ๐“…ฟ๐“…ฟ๐“…ฟ
    .
    .
    .
    .า“แดษดแด› ; entah๐ŸŒโค๏ธ
    ...............................
    .สŸแด€สŸแด€สŸแด€สŸแด€ sแด€แดŠแด€ สŸแด€ษดษขแด‹แด€สœ( หƒแท„หถหถฬซหถห‚แท… )
    .
    .
    .แ•™(โ‡€โ€ธโ†ผโ€ตโ€ต)แ•—
    .
    .
    .
    .
    Idola๐Ÿฅฑโค๏ธ
    @soff.eaa
    @erfxnvids_
    @na_vids
    @nash._vids
    @nanavidz

    #ayatjiwang #ayatsedih #ayatbroken #ayatcantik #ayatsingle #ayatteken #ayatpadu #ayatsedih #ayatsentap #follow #iloveyou #kbye #percuma #airysvids #laguraya #lagu #kaurase #budaktebing #lalala #luluku

  •  802  7  26 July, 2020
  • DOA AGAR DUIT SENTIASA ADA ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜

Rasa lega kannn. Bila selak zip. Bukak wallet. Taaraaaa. Duit sentiasa ada. Tak kisah walau tinggal sekeping rm1 je pun ucapkan Alhamdulillah. Even tinggal seposen jer punn.

Boleh terai tips ni. KakHani pun ada amalkan. Bila keluarkan duit bayar apa yang dibeli. Bacalah "Inna haza larizquna maalahu minnafad" sekali. 

Then bayarlah dengan senang hati. Takmo risau duit tak ada. Takmo gelisah duit makin kurang. Pasti Allah bantu.

Then bila dapat duit balance. Masa masukkan duit dalam wallet tuh. Boleh baca surah Al Fatihah sekali. 

Insyaallah. Duit sentiasa ada. Then kita tak rasa gelisah bila duit makin kurang. Setting Mindset yang kita sentiasa ada duit. Walaupun kadang duit memang tak ada. Tak apa. DIA pasti bantu kita.

Silakan share jika bermanfaat

kredit : Hani A. Karim
. 

Jom share dan join group Fb #PERCUMA SEKARANGโ€ผ๏ธ Ilmu bermanfaat. Klik sini sekarang juga
โžก๏ธhttps://www.facebook.com/groups/597410100854290/

#MenulisKeSyurga.
#jomrepost #jommuhasabahdiri
#dakwahsentap #nasihatdiri #tarbiahsentap #istiqomah #motivasidiri #jentikhati#katamutiara #mutiarakata #ketenanganhati #tagsahabatkita #sharedakwah #share #sahabat #tarbiah #tarbiahdiri #muhasabahdiri #perbaikidiri #akhlakmulia #allahuakbar #duniadanakhirat #cintaakhirat #cintaibuayah #cintakarenaallah 
#cintanabidanrasul #sahabatfillah #sahabatjannah ๐Ÿƒ
  • DOA AGAR DUIT SENTIASA ADA ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜

    Rasa lega kannn. Bila selak zip. Bukak wallet. Taaraaaa. Duit sentiasa ada. Tak kisah walau tinggal sekeping rm1 je pun ucapkan Alhamdulillah. Even tinggal seposen jer punn.

    Boleh terai tips ni. KakHani pun ada amalkan. Bila keluarkan duit bayar apa yang dibeli. Bacalah "Inna haza larizquna maalahu minnafad" sekali.

    Then bayarlah dengan senang hati. Takmo risau duit tak ada. Takmo gelisah duit makin kurang. Pasti Allah bantu.

    Then bila dapat duit balance. Masa masukkan duit dalam wallet tuh. Boleh baca surah Al Fatihah sekali.

    Insyaallah. Duit sentiasa ada. Then kita tak rasa gelisah bila duit makin kurang. Setting Mindset yang kita sentiasa ada duit. Walaupun kadang duit memang tak ada. Tak apa. DIA pasti bantu kita.

    Silakan share jika bermanfaat

    kredit : Hani A. Karim
    .

    Jom share dan join group Fb #PERCUMA SEKARANGโ€ผ๏ธ Ilmu bermanfaat. Klik sini sekarang juga
    โžก๏ธhttps://www.facebook.com/groups/597410100854290/

    #MenulisKeSyurga.
    #jomrepost #jommuhasabahdiri
    #dakwahsentap #nasihatdiri #tarbiahsentap #istiqomah #motivasidiri #jentikhati#katamutiara #mutiarakata #ketenanganhati #tagsahabatkita #sharedakwah #share #sahabat #tarbiah #tarbiahdiri #muhasabahdiri #perbaikidiri #akhlakmulia #allahuakbar #duniadanakhirat #cintaakhirat #cintaibuayah #cintakarenaallah
    #cintanabidanrasul #sahabatfillah #sahabatjannah ๐Ÿƒ

  •  293  1  14 July, 2020