#PenjaraSgBuloh Instagram Photos & Videos

PenjaraSgBuloh - 1.6k posts

Hashtag Popularity

1.2
average comments
6.9
average likes

Latest #PenjaraSgBuloh Posts

  • Dia pukul Mak Ayah sy sbb kena sihir .!! Kesian adik dn Mak ayah sy ..puas berubat Keluarga sy x tau buat apa dah sampai buat rawatan mental 
.
buntu sy cuba kasi Mustanir pd adik & kesian sgt Mak ayah sy jaga dia tak sanggup tengok family susah .Alhamdulillah nampak sihat adik dan kurang sgt sakitnya dari dulu
.

Mustanir RM120
.
Ready stock !
.
Belian & info produk, Klik link dibawah‡️
http://wasap.my/60123667692/ORDERJRM
.
Self pickup & COD:
#seripristana, #serialam #hillpark #saujanautama #saujana1 #saujana2 #saujana3 #sbcr #sriadjua
#desacoldfield #amanputri
#puncakalam #uitmpuncakalam
#penjarasgbuloh
#sgbuloh dan kawasan berdekatan 

πŸ“¦#posseluruhmalaysia 

#teamaimieimansempire 
#teamayaananayla
#jamuratumalaya
#jrm #jrmshahalam #jrmsaujanautama 
#jrmseripristana #jrmsaujanapristana #jrmserialam #jrmhillparkpuncakalam 
#kurmadhuha #mustanir
  • Dia pukul Mak Ayah sy sbb kena sihir .!! Kesian adik dn Mak ayah sy ..puas berubat Keluarga sy x tau buat apa dah sampai buat rawatan mental
    .
    buntu sy cuba kasi Mustanir pd adik & kesian sgt Mak ayah sy jaga dia tak sanggup tengok family susah .Alhamdulillah nampak sihat adik dan kurang sgt sakitnya dari dulu
    .

    Mustanir RM120
    .
    Ready stock !
    .
    Belian & info produk, Klik link dibawah‡️
    http://wasap.my/60123667692/ORDERJRM
    .
    Self pickup & COD:
    #seripristana, #serialam #hillpark #saujanautama #saujana1 #saujana2 #saujana3 #sbcr #sriadjua
    #desacoldfield #amanputri
    #puncakalam #uitmpuncakalam
    #penjarasgbuloh
    #sgbuloh dan kawasan berdekatan

    πŸ“¦#posseluruhmalaysia

    #teamaimieimansempire
    #teamayaananayla
    #jamuratumalaya
    #jrm #jrmshahalam #jrmsaujanautama
    #jrmseripristana #jrmsaujanapristana #jrmserialam #jrmhillparkpuncakalam
    #kurmadhuha #mustanir

  •  3  0  38 minutes ago
  • Assalamualaikum semua..πŸ’ž
.
PROMOSI MINGGUAN ‡️
Bermula 2/8/20 sehingga 8/8/20 
.
Promosi kali ni minyak2 keluaran rumah hutan yg sgt dinanti2 kan dngn harga yg sgt murah:

▢️Khelin Myrha /Jatro Phora RM70
.
▢️Naria Romasty / Floral Aromatherapy RM50
.

Dngn setiap pembelian minyak ini anda layak mendapat produk Royal V atau mustanir dngn harga sgt rendah iaitu mustanir RM100 dan Royal V RM50.
.
Rebut peluang dgn harga JIMAT & MURAH.
.
Wasap laju2 k.mimie taw...
.
Stok sangat terhad...siapa cepat dia dapat..🀭
.
Belian & info produk, Klik link dibawah‡️
http://wasap.my/60123667692/ORDERJRM
.
Self pickup & COD:
#seripristana, #serialam #hillpark #saujanautama #saujana1 #saujana2 #saujana3 #sbcr #sriadjua
#desacoldfield #amanputri
#puncakalam #uitmpuncakalam
#penjarasgbuloh
#sgbuloh dan kawasan berdekatan 

πŸ“¦#posseluruhmalaysia 

#teamaimieimansempire 
#teamayaananayla
#jamuratumalaya
#jrm #jrmshahalam #jrmsaujanautama 
#jrmseripristana #jrmsaujanapristana #jrmserialam #jrmhillparkpuncakalam 
#mustanir
  • Assalamualaikum semua..πŸ’ž
    .
    PROMOSI MINGGUAN ‡️
    Bermula 2/8/20 sehingga 8/8/20
    .
    Promosi kali ni minyak2 keluaran rumah hutan yg sgt dinanti2 kan dngn harga yg sgt murah:

    ▢️Khelin Myrha /Jatro Phora RM70
    .
    ▢️Naria Romasty / Floral Aromatherapy RM50
    .

    Dngn setiap pembelian minyak ini anda layak mendapat produk Royal V atau mustanir dngn harga sgt rendah iaitu mustanir RM100 dan Royal V RM50.
    .
    Rebut peluang dgn harga JIMAT & MURAH.
    .
    Wasap laju2 k.mimie taw...
    .
    Stok sangat terhad...siapa cepat dia dapat..🀭
    .
    Belian & info produk, Klik link dibawah‡️
    http://wasap.my/60123667692/ORDERJRM
    .
    Self pickup & COD:
    #seripristana, #serialam #hillpark #saujanautama #saujana1 #saujana2 #saujana3 #sbcr #sriadjua
    #desacoldfield #amanputri
    #puncakalam #uitmpuncakalam
    #penjarasgbuloh
    #sgbuloh dan kawasan berdekatan

    πŸ“¦#posseluruhmalaysia

    #teamaimieimansempire
    #teamayaananayla
    #jamuratumalaya
    #jrm #jrmshahalam #jrmsaujanautama
    #jrmseripristana #jrmsaujanapristana #jrmserialam #jrmhillparkpuncakalam
    #mustanir

  •  4  0  4 August, 2020
  • .
Chocolate fiber life.. Berkhasiat, kenyang, mampu mengawal paras kolestrol serta boleh bersihkan usus dan mengawal berat badan juga tau.. .
Ambil chocolate fiber waktu malam kalau rasa lapar sangat, jangan makan makanan berat2, makan chocolate fiber ni je, bangun pagi lawass jer.. .
Jgn terkejut lepas makan ni lepas seminggu perut kempis banyak dn badan mudah kurus ya.. .
Sy x janji tp yg pasti makan ni senang berak..bergumpal2 habis najis dikolon diberus dek herba dlm choc fibre life.. .
Kenyang segar..uisshh kelebihan yg x terkata..Produk jujur lagi telus..
.
.
Untuk pembelian produk, sila klik link dibawah: 
Wasap.my/+60146879894
.
COD 
#SaujanaUtama #SeriPristana #BandarHillpark #SBCRSgBuloh #BukitSaujana #PuncakAlam #HillparkPuncakAlam #AlamBudiman #DesaCoalfield #BandarCoalfield #AlamJaya #KubuGajah #SubangSuria #SriAdjua #PenjaraSgBuloh
.
POSLAJU SETIAP ISNIN HINGGA JUMAAT, PEMBYRN SEBELUM JAM 12PM AKAN DIPOSKAN PADA HARI YG SAMA!
.
LIKE AND FOLLOW :
.
IG :@jrm.hillparksaujanautama_yanni
.
FB PAGE : Jamu Ratu Malaya Saujana Utama Suryanni
.
Belian FB :  www.wasap.my/60146879894/bantusayabelijrm
.
Belian IG : Klik link di bio
.
#teamayaananayla #teamaimieimanSempire #jrmshahalam #jrmsaujanautama #jamuratumalaya
#bondarozita #rumahhutan #royalv
#mustanir #kopiratu #kurmadhuha #chocolatefiberlifejrm
#feedbackjrmyanni #infojrmyanni
.
  • .
    Chocolate fiber life.. Berkhasiat, kenyang, mampu mengawal paras kolestrol serta boleh bersihkan usus dan mengawal berat badan juga tau.. .
    Ambil chocolate fiber waktu malam kalau rasa lapar sangat, jangan makan makanan berat2, makan chocolate fiber ni je, bangun pagi lawass jer.. .
    Jgn terkejut lepas makan ni lepas seminggu perut kempis banyak dn badan mudah kurus ya.. .
    Sy x janji tp yg pasti makan ni senang berak..bergumpal2 habis najis dikolon diberus dek herba dlm choc fibre life.. .
    Kenyang segar..uisshh kelebihan yg x terkata..Produk jujur lagi telus..
    .
    .
    Untuk pembelian produk, sila klik link dibawah:
    Wasap.my/+60146879894
    .
    COD
    #SaujanaUtama #SeriPristana #BandarHillpark #SBCRSgBuloh #BukitSaujana #PuncakAlam #HillparkPuncakAlam #AlamBudiman #DesaCoalfield #BandarCoalfield #AlamJaya #KubuGajah #SubangSuria #SriAdjua #PenjaraSgBuloh
    .
    POSLAJU SETIAP ISNIN HINGGA JUMAAT, PEMBYRN SEBELUM JAM 12PM AKAN DIPOSKAN PADA HARI YG SAMA!
    .
    LIKE AND FOLLOW :
    .
    IG :@jrm.hillparksaujanautama_yanni
    .
    FB PAGE : Jamu Ratu Malaya Saujana Utama Suryanni
    .
    Belian FB : www.wasap.my/60146879894/bantusayabelijrm
    .
    Belian IG : Klik link di bio
    .
    #teamayaananayla #teamaimieimanSempire #jrmshahalam #jrmsaujanautama #jamuratumalaya
    #bondarozita #rumahhutan #royalv
    #mustanir #kopiratu #kurmadhuha #chocolatefiberlifejrm
    #feedbackjrmyanni #infojrmyanni
    .

  •  6  0  30 July, 2020
  • VIRAL! REPLIKA MASJID PERTAMA DI MALAYSIA HEBOH DAN MENJADI BUAH MULUT RAKYAT MALAYSIA HARI INI😱

Since semalam pelancaran #wawaglamraya, ramai yg nak sangat tau apa yg ada dlm replika masjid ni. Ada sejadah ke? Telekung ke? Quran ke? Banyak sangat tanda tanya πŸ™Š

Sebenarnya dalam set replika masjid ni ada 7 item yg mmg semua wanita dan gegadis kat Malaysia ni dah lama ternanti-nanti tawπŸ˜†

πŸ’„ 2 x Lipmatte
🌸 2 x Perfume
πŸŽ€ 1 x Blusher
🎍1 x Highlighter
πŸ‘€ 1 x Eyeshadow

Dengan hanya RM79.90 sahaja, mmg sgt lengkap set masjid #bukharymuslim ni untuk uolss bersiap sepantas 5 minit πŸ˜‹

Dan yang bestnya sbb replika masjid ni uolss boleh simpan dalam rak/almari sebagai hiasan. Sesuai juga nak dibuat hadiah tau 😘 

#
#JeebDeelArmy #TimNo1WawaCosmetics #DidibeauTitan #ProjekPoketTebal #babygirledition #wawabundleofjoy #wawazainal #aerilzafrel #lipmattewawazainal #wawacosmetics_sgbuloh
 #kubugajah #saujanautama #desacoalfields #penjarasgbuloh #bandarbaru #bukitrahmanputra #kotadamansara #sribuloh #tiktokmalaysia #jomcantik #payajaras  #subang #jauhkitapost #wawacosmeticshq #kitabaikramaisayang #cosmeticsviral
  • VIRAL! REPLIKA MASJID PERTAMA DI MALAYSIA HEBOH DAN MENJADI BUAH MULUT RAKYAT MALAYSIA HARI INI😱

    Since semalam pelancaran #wawaglamraya, ramai yg nak sangat tau apa yg ada dlm replika masjid ni. Ada sejadah ke? Telekung ke? Quran ke? Banyak sangat tanda tanya πŸ™Š

    Sebenarnya dalam set replika masjid ni ada 7 item yg mmg semua wanita dan gegadis kat Malaysia ni dah lama ternanti-nanti tawπŸ˜†

    πŸ’„ 2 x Lipmatte
    🌸 2 x Perfume
    πŸŽ€ 1 x Blusher
    🎍1 x Highlighter
    πŸ‘€ 1 x Eyeshadow

    Dengan hanya RM79.90 sahaja, mmg sgt lengkap set masjid #bukharymuslim ni untuk uolss bersiap sepantas 5 minit πŸ˜‹

    Dan yang bestnya sbb replika masjid ni uolss boleh simpan dalam rak/almari sebagai hiasan. Sesuai juga nak dibuat hadiah tau 😘

    #
    #JeebDeelArmy #TimNo1WawaCosmetics #DidibeauTitan #ProjekPoketTebal #babygirledition #wawabundleofjoy #wawazainal #aerilzafrel #lipmattewawazainal #wawacosmetics_sgbuloh
    #kubugajah #saujanautama #desacoalfields #penjarasgbuloh #bandarbaru #bukitrahmanputra #kotadamansara #sribuloh #tiktokmalaysia #jomcantik #payajaras #subang #jauhkitapost #wawacosmeticshq #kitabaikramaisayang #cosmeticsviral

  •  2  0  29 July, 2020
  • ✨SIMPLE RIBBON SLINGBAG✨ β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”
πŸ€ 3 RM70
πŸ€ 6 RM127.
β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”
βœ… Free Postage .
βœ… Ready Stock
πŸ“² Whatsapp me now , klik link in bio .

#begcute #begcomel #walletcantik #dompet #purselover #sungaibuloh #puncakalam #penjarasgbuloh #subangbestari #merbausempak #kubugajah #payajaras #bandarbarusgbuloh #rahmanputra #begmurahmalaysia #begviral
  • ✨SIMPLE RIBBON SLINGBAG✨ β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”
    πŸ€ 3 RM70
    πŸ€ 6 RM127.
    β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”
    βœ… Free Postage .
    βœ… Ready Stock
    πŸ“² Whatsapp me now , klik link in bio .

    #begcute #begcomel #walletcantik #dompet #purselover #sungaibuloh #puncakalam #penjarasgbuloh #subangbestari #merbausempak #kubugajah #payajaras #bandarbarusgbuloh #rahmanputra #begmurahmalaysia #begviral

  •  4  0  27 July, 2020
  • Promo kopi demarcoπŸ₯°πŸ₯°πŸ˜±
Sedap dn byk khasiatnya ..D Marco yg diupgrade  formulasi dr kopi badang..!! Ramai takut makan herba sbb tu sy susah nk ciptakan minuman herba yg seakan sama macam kopi..Bila org minum je ingat kopi walhal ia herba..
.
 
.
De’Marco White Coffee diperkaya dengan rasa keenakkan kopi Robusta dan beberapa ekstrak herba yang sangat berkhasiat untuk kesihatan tubuh dan mengimbangi hormon kortisol ketika stres iaitu Ginseng Peru, Mengkudu dan Ginseng Goryeo.
.
Pengambilan De’Marco White Coffee membantu mengurangkan stres kerana formulasinya mengandungi unsur adaptogen yang sangat baik mengimbangi kortisol (hormon stres).
.
β€’ Meningkatkan tenaga & stamina.
β€’ Menghilangkan kelesuan dan keletihan.
β€’ Meningkatkan prestasi fizikal.
β€’ Mengurangkan stres.
β€’ Meningkatkan metabolisma tubuh.
β€’ Mengurangkan paras gula darah.
β€’ Mengurangkan paras kolesterol.
β€’ Meningkatkan stamina.
β€’ Melambatkan penuaan.
β€’ Mengimbangi tona kulit dan dalam kulit.
β€’ Merangsang aliran darah.
β€’ Melawan keletihan.
β€’ Menentang kehilangan ingatan.

Dapatkan barangan JRM readystock..... Untuk belian, sila klik link di bio

.

#jrmkb #jrmkelantan #jrmkotabharu
#seripristana, #serialam #hillpark #saujanautama #saujana1 #saujana2 #saujana3 #sbcr #sriadjua
#desacoldfield #amanputri
#puncakalam #uitmpuncakalam
#penjarasgbuloh
#sgbuloh dan kawasan berdekatan πŸ“¦#posseluruhmalaysia .

#teamaimieimansempire 
#teamayaananayla
#jamuratumalaya #jrm
#jrmshahalam #jrmsaujanautama #jrmsaujanapristana#jrmserialam #jrmhillparkpuncakalam
#demarcojrm
  • Promo kopi demarcoπŸ₯°πŸ₯°πŸ˜±
    Sedap dn byk khasiatnya ..D Marco yg diupgrade formulasi dr kopi badang..!! Ramai takut makan herba sbb tu sy susah nk ciptakan minuman herba yg seakan sama macam kopi..Bila org minum je ingat kopi walhal ia herba..
    .

    .
    De’Marco White Coffee diperkaya dengan rasa keenakkan kopi Robusta dan beberapa ekstrak herba yang sangat berkhasiat untuk kesihatan tubuh dan mengimbangi hormon kortisol ketika stres iaitu Ginseng Peru, Mengkudu dan Ginseng Goryeo.
    .
    Pengambilan De’Marco White Coffee membantu mengurangkan stres kerana formulasinya mengandungi unsur adaptogen yang sangat baik mengimbangi kortisol (hormon stres).
    .
    β€’ Meningkatkan tenaga & stamina.
    β€’ Menghilangkan kelesuan dan keletihan.
    β€’ Meningkatkan prestasi fizikal.
    β€’ Mengurangkan stres.
    β€’ Meningkatkan metabolisma tubuh.
    β€’ Mengurangkan paras gula darah.
    β€’ Mengurangkan paras kolesterol.
    β€’ Meningkatkan stamina.
    β€’ Melambatkan penuaan.
    β€’ Mengimbangi tona kulit dan dalam kulit.
    β€’ Merangsang aliran darah.
    β€’ Melawan keletihan.
    β€’ Menentang kehilangan ingatan.

    Dapatkan barangan JRM readystock..... Untuk belian, sila klik link di bio

    .

    #jrmkb #jrmkelantan #jrmkotabharu
    #seripristana, #serialam #hillpark #saujanautama #saujana1 #saujana2 #saujana3 #sbcr #sriadjua
    #desacoldfield #amanputri
    #puncakalam #uitmpuncakalam
    #penjarasgbuloh
    #sgbuloh dan kawasan berdekatan πŸ“¦#posseluruhmalaysia .

    #teamaimieimansempire
    #teamayaananayla
    #jamuratumalaya #jrm
    #jrmshahalam #jrmsaujanautama #jrmsaujanapristana#jrmserialam #jrmhillparkpuncakalam
    #demarcojrm

  •  6  2  25 July, 2020
  • PROMOSI...PROMOSI...PROMOSI KOPI JRM..πŸ“£πŸ“£πŸ“£
Jangan lepaskan peluang utk dptkan kopi2 JRM dgn harga JIMAT
.
🏷Jom dapatkan produk JRM bersama K.Mimie di sekitar Seri Pristana, Saujana Utama dan kawasan berdekatan Sg buloh.
.
Belian & info produk, Klik link dibawah‡️
http://wasap.my/60123667692/ORDERJRM
.
Self pickup & COD:
#seripristana, #serialam #hillpark #saujanautama #saujana1 #saujana2 #saujana3 #sbcr #sriadjua
#desacoldfield #amanputri
#puncakalam #uitmpuncakalam
#penjarasgbuloh
#sgbuloh dan kawasan berdekatan 

πŸ“¦#posseluruhmalaysia 

#teamaimieimansempire 
#teamayaananayla
#jamuratumalaya
#jrm #jrmshahalam #jrmsaujanautama 
#jrmseripristana #jrmsaujanapristana #jrmserialam #jrmhillparkpuncakalam 
#kopiratu #kurmadhuha #mustanir
#romagellacoffee
  • PROMOSI...PROMOSI...PROMOSI KOPI JRM..πŸ“£πŸ“£πŸ“£
    Jangan lepaskan peluang utk dptkan kopi2 JRM dgn harga JIMAT
    .
    🏷Jom dapatkan produk JRM bersama K.Mimie di sekitar Seri Pristana, Saujana Utama dan kawasan berdekatan Sg buloh.
    .
    Belian & info produk, Klik link dibawah‡️
    http://wasap.my/60123667692/ORDERJRM
    .
    Self pickup & COD:
    #seripristana, #serialam #hillpark #saujanautama #saujana1 #saujana2 #saujana3 #sbcr #sriadjua
    #desacoldfield #amanputri
    #puncakalam #uitmpuncakalam
    #penjarasgbuloh
    #sgbuloh dan kawasan berdekatan

    πŸ“¦#posseluruhmalaysia

    #teamaimieimansempire
    #teamayaananayla
    #jamuratumalaya
    #jrm #jrmshahalam #jrmsaujanautama
    #jrmseripristana #jrmsaujanapristana #jrmserialam #jrmhillparkpuncakalam
    #kopiratu #kurmadhuha #mustanir
    #romagellacoffee

  •  8  0  24 July, 2020
  • Sebut sahaja tentang kopi, semua orang pasti teruja....Minuman kegemaran seisi keluarga. 
.
Jom dapatkan Promosi KOPI JRM yang berbaloi dgn harga JIMAT minggu ini..β˜•οΈ

1️⃣ROMAGELLA COFFEE 
PROMOSI RM33 
Harga Asal RM39
Jimat RM6
.
2️⃣DE MARCO COFFEE
PROMOSI 2 PAKET RM55
Harga Asal RM66
JIMAT RM10
.
Promosi dari 24/7 (Jumaat) sehingga 27/7/20 (Isnin) 
.
Yang baru nak cuba !! 
Yang nak repeat order !! 
Laju2 wasap k.mimie taw...πŸ€—
.

Ready stock !
.
Info lanjut dan belian produk...Klik link dibawah‡️
http://wasap.my/60123667692/ORDERJRM
.
Self pickup & COD:
#seripristana, #serialam #hillpark #saujanautama #saujana1 #saujana2 #saujana3 #sbcr #sriadjua
#desacoldfield #amanputri
#puncakalam #uitmpuncakalam
#penjarasgbuloh
#sgbuloh dan kawasan berdekatan 

πŸ“¦#posseluruhmalaysia 

#teamaimieimansempire 
#teamayaananayla
#jamuratumalaya
#jrm #jrmshahalam #jrmsaujanautama 
#jrmseripristana #jrmsaujanapristana #jrmserialam #jrmhillparkpuncakalam 
#kopiratu #kurmadhuha #mustanir
#romagellacoffee
  • Sebut sahaja tentang kopi, semua orang pasti teruja....Minuman kegemaran seisi keluarga.
    .
    Jom dapatkan Promosi KOPI JRM yang berbaloi dgn harga JIMAT minggu ini..β˜•οΈ

    1️⃣ROMAGELLA COFFEE
    PROMOSI RM33
    Harga Asal RM39
    Jimat RM6
    .
    2️⃣DE MARCO COFFEE
    PROMOSI 2 PAKET RM55
    Harga Asal RM66
    JIMAT RM10
    .
    Promosi dari 24/7 (Jumaat) sehingga 27/7/20 (Isnin)
    .
    Yang baru nak cuba !!
    Yang nak repeat order !!
    Laju2 wasap k.mimie taw...πŸ€—
    .

    Ready stock !
    .
    Info lanjut dan belian produk...Klik link dibawah‡️
    http://wasap.my/60123667692/ORDERJRM
    .
    Self pickup & COD:
    #seripristana, #serialam #hillpark #saujanautama #saujana1 #saujana2 #saujana3 #sbcr #sriadjua
    #desacoldfield #amanputri
    #puncakalam #uitmpuncakalam
    #penjarasgbuloh
    #sgbuloh dan kawasan berdekatan

    πŸ“¦#posseluruhmalaysia

    #teamaimieimansempire
    #teamayaananayla
    #jamuratumalaya
    #jrm #jrmshahalam #jrmsaujanautama
    #jrmseripristana #jrmsaujanapristana #jrmserialam #jrmhillparkpuncakalam
    #kopiratu #kurmadhuha #mustanir
    #romagellacoffee

  •  3  0  24 July, 2020
  • Cepat dapatkan harga murah GEL MANDIAN BIDARA ARAB cuma rm40 shj jimat rm10 😍...promosi berakhir hari taw..!

Selain daripada mencantikkan, menyihatkan kulit, Gel Mandian Bidara Arab sangat membantu untuk masalah kulit yang disebabkan oleh jangkitan kulat & bakteria seperti ekzema, panau, jerawat dan kering. Selain itu, elemen aromaterapi diformulasikan dalam produk ini untuk memberikan ketenangan, kurang stres & mengelakkan insomnia. 

Bagi sesiapa yang mengalami masalah stres, rasa asyik nak marah, tidak tenang sehingga sukar tidur, beriktiarlah dengan Gel Mandian Bidara Arab !
.

Ready stock !
.
Wasap laju2 kak Mimie taw...
.

Info lanjut dan belian produk...Klik link dibawah‡️
http://wasap.my/60123667692/ORDERJRM
.
Self pickup & COD:
#seripristana, #serialam #hillpark #saujanautama #saujana1 #saujana2 #saujana3 #sbcr #sriadjua
#desacoldfield #amanputri
#puncakalam #uitmpuncakalam
#penjarasgbuloh
#sgbuloh dan kawasan berdekatan 

πŸ“¦#posseluruhmalaysia 

#teamaimieimansempire 
#teamayaananayla
#jamuratumalaya
#jrm #jrmshahalam #jrmsaujanautama 
#jrmseripristana #jrmsaujanapristana #jrmserialam #jrmhillparkpuncakalam 
#kopiratu #mustanir #gelmandianbidaraarab #iceteapeachmengkudu
  • Cepat dapatkan harga murah GEL MANDIAN BIDARA ARAB cuma rm40 shj jimat rm10 😍...promosi berakhir hari taw..!

    Selain daripada mencantikkan, menyihatkan kulit, Gel Mandian Bidara Arab sangat membantu untuk masalah kulit yang disebabkan oleh jangkitan kulat & bakteria seperti ekzema, panau, jerawat dan kering. Selain itu, elemen aromaterapi diformulasikan dalam produk ini untuk memberikan ketenangan, kurang stres & mengelakkan insomnia.

    Bagi sesiapa yang mengalami masalah stres, rasa asyik nak marah, tidak tenang sehingga sukar tidur, beriktiarlah dengan Gel Mandian Bidara Arab !
    .

    Ready stock !
    .
    Wasap laju2 kak Mimie taw...
    .

    Info lanjut dan belian produk...Klik link dibawah‡️
    http://wasap.my/60123667692/ORDERJRM
    .
    Self pickup & COD:
    #seripristana, #serialam #hillpark #saujanautama #saujana1 #saujana2 #saujana3 #sbcr #sriadjua
    #desacoldfield #amanputri
    #puncakalam #uitmpuncakalam
    #penjarasgbuloh
    #sgbuloh dan kawasan berdekatan

    πŸ“¦#posseluruhmalaysia

    #teamaimieimansempire
    #teamayaananayla
    #jamuratumalaya
    #jrm #jrmshahalam #jrmsaujanautama
    #jrmseripristana #jrmsaujanapristana #jrmserialam #jrmhillparkpuncakalam
    #kopiratu #mustanir #gelmandianbidaraarab #iceteapeachmengkudu

  •  4  0  20 July, 2020
  • Last day promosi  ICE ITP MENGKUDU 2 Botol RM36.50 sangat jimat taw...Esok dah kembali harga asal.😌

produk yg paling sedap diminum terutamanya waktu panas, jadikan ice cream ke, ice blended ke mmg win lah rasa dia..!! Sape dh pernah merasanya mesti nak beli lagi..
.
Dia merupakan jus yg diperbuat drpd bahan utama seperti ekstrak black tea (teh hitam) dan Mengkudu yg sgt tinggi antioksidan, yg membaik pulih luka, anti-kanser, menambahkan stamina, meredakan stress dan anti penuaan..!! Serta ianya membantu menghalang drpd radikal bebas terutamanya bila ada penyakit darah tinggi yg sgt merbahaya.. Sudah tentu2nya ia sgt baik untuk mencantikkan skin manusia..
.

Ready stock !
.
Info lanjut dan belian produk...Klik link dibawah‡️
http://wasap.my/60123667692/ORDERJRM
.
Self pickup & COD:
#seripristana, #serialam #hillpark #saujanautama #saujana1 #saujana2 #saujana3 #sbcr #sriadjua
#desacoldfield #amanputri
#puncakalam #uitmpuncakalam
#penjarasgbuloh
#sgbuloh dan kawasan berdekatan 

πŸ“¦#posseluruhmalaysia 

#teamaimieimansempire 
#teamayaananayla
#jamuratumalaya
#jrm #jrmshahalam #jrmsaujanautama 
#jrmseripristana #jrmsaujanapristana #jrmserialam #jrmhillparkpuncakalam 
#kurmadhuha #mustanir #gelmandianbidaraarab #iceteapeachmengkudu
  • Last day promosi ICE ITP MENGKUDU 2 Botol RM36.50 sangat jimat taw...Esok dah kembali harga asal.😌

    produk yg paling sedap diminum terutamanya waktu panas, jadikan ice cream ke, ice blended ke mmg win lah rasa dia..!! Sape dh pernah merasanya mesti nak beli lagi..
    .
    Dia merupakan jus yg diperbuat drpd bahan utama seperti ekstrak black tea (teh hitam) dan Mengkudu yg sgt tinggi antioksidan, yg membaik pulih luka, anti-kanser, menambahkan stamina, meredakan stress dan anti penuaan..!! Serta ianya membantu menghalang drpd radikal bebas terutamanya bila ada penyakit darah tinggi yg sgt merbahaya.. Sudah tentu2nya ia sgt baik untuk mencantikkan skin manusia..
    .

    Ready stock !
    .
    Info lanjut dan belian produk...Klik link dibawah‡️
    http://wasap.my/60123667692/ORDERJRM
    .
    Self pickup & COD:
    #seripristana, #serialam #hillpark #saujanautama #saujana1 #saujana2 #saujana3 #sbcr #sriadjua
    #desacoldfield #amanputri
    #puncakalam #uitmpuncakalam
    #penjarasgbuloh
    #sgbuloh dan kawasan berdekatan

    πŸ“¦#posseluruhmalaysia

    #teamaimieimansempire
    #teamayaananayla
    #jamuratumalaya
    #jrm #jrmshahalam #jrmsaujanautama
    #jrmseripristana #jrmsaujanapristana #jrmserialam #jrmhillparkpuncakalam
    #kurmadhuha #mustanir #gelmandianbidaraarab #iceteapeachmengkudu

  •  5  0  20 July, 2020
  • Testimoni Gel mandian Bidara Arab
Promosi RM40 Jimat rm10, sah dari 17/7 - 20/7/20 (Isnin)

Ramai yang tidak tahu bahawa pengumpulan sel-sel kulit mati pada permukaan kulit akan menyebabkan segala vitamin, nutrien sukar untuk menyerap masuk. Kita mesti buang sel kulit mati untuk pertumbuhan sel kulit baru yang sihat. Setiap 28 hari, sel kulit akan mati, kite mesti singkirkan dengan skrub badan kita.

Jadi, gunakan Gel Mandian bidara Arab yang dilengkapi dengan skrub halus dari kacang jojoba. 

Membersih, membuang sel kulit mati, rangsang sel kulit baru yang sihat & mencerahkan kulit.
.

Ready stock !
.
Info lanjut dan belian produk...Klik link dibawah‡️
http://wasap.my/60123667692/ORDERJRM
.
Self pickup & COD:
#seripristana, #serialam #hillpark #saujanautama #saujana1 #saujana2 #saujana3 #sbcr #sriadjua
#desacoldfield #amanputri
#puncakalam #uitmpuncakalam
#penjarasgbuloh
#sgbuloh dan kawasan berdekatan 

πŸ“¦#posseluruhmalaysia 

#teamaimieimansempire 
#teamayaananayla
#jamuratumalaya
#jrm #jrmshahalam #jrmsaujanautama 
#jrmseripristana #jrmsaujanapristana #jrmserialam #jrmhillparkpuncakalam 
#kopiratu #kurmadhuha #mustanir #gelmandianbidaraarab
  • Testimoni Gel mandian Bidara Arab
    Promosi RM40 Jimat rm10, sah dari 17/7 - 20/7/20 (Isnin)

    Ramai yang tidak tahu bahawa pengumpulan sel-sel kulit mati pada permukaan kulit akan menyebabkan segala vitamin, nutrien sukar untuk menyerap masuk. Kita mesti buang sel kulit mati untuk pertumbuhan sel kulit baru yang sihat. Setiap 28 hari, sel kulit akan mati, kite mesti singkirkan dengan skrub badan kita.

    Jadi, gunakan Gel Mandian bidara Arab yang dilengkapi dengan skrub halus dari kacang jojoba.

    Membersih, membuang sel kulit mati, rangsang sel kulit baru yang sihat & mencerahkan kulit.
    .

    Ready stock !
    .
    Info lanjut dan belian produk...Klik link dibawah‡️
    http://wasap.my/60123667692/ORDERJRM
    .
    Self pickup & COD:
    #seripristana, #serialam #hillpark #saujanautama #saujana1 #saujana2 #saujana3 #sbcr #sriadjua
    #desacoldfield #amanputri
    #puncakalam #uitmpuncakalam
    #penjarasgbuloh
    #sgbuloh dan kawasan berdekatan

    πŸ“¦#posseluruhmalaysia

    #teamaimieimansempire
    #teamayaananayla
    #jamuratumalaya
    #jrm #jrmshahalam #jrmsaujanautama
    #jrmseripristana #jrmsaujanapristana #jrmserialam #jrmhillparkpuncakalam
    #kopiratu #kurmadhuha #mustanir #gelmandianbidaraarab

  •  6  0  17 July, 2020
  • Jom dapatkan promosi minggu ini πŸ₯° sah dari 17/7/20(Jumaat) -  20/7/20( Isnin)

ICE TEA PEACH MENGKUDU 2 BOTOL
βœ…Promosi : RM36.50
❎ Normal Price : RM44
πŸ’― Save : RM7.50

GEL MANDIAN BIDARA ARAB 
βœ…Promosi : RM40
❎ Normal Price : RM50
πŸ’― Save : RM10
.
Harga JIMAT ,sementara stok masih adaπŸ˜ƒ

Ready stock !
.
Info lanjut dan belian produk...Klik link dibawah‡️
http://wasap.my/60123667692/ORDERJRM
.
Self pickup & COD:
#seripristana, #serialam #hillpark #saujanautama #saujana1 #saujana2 #saujana3 #sbcr #sriadjua
#desacoldfield #amanputri
#puncakalam #uitmpuncakalam
#penjarasgbuloh
#sgbuloh dan kawasan berdekatan 

πŸ“¦#posseluruhmalaysia 

#teamaimieimansempire 
#teamayaananayla
#jamuratumalaya
#jrm #jrmshahalam #jrmsaujanautama 
#jrmseripristana #jrmsaujanapristana #jrmserialam #jrmhillparkpuncakalam 
#kopiratu #kurmadhuha #mustanir #gelmandianbidaraarab
  • Jom dapatkan promosi minggu ini πŸ₯° sah dari 17/7/20(Jumaat) - 20/7/20( Isnin)

    ICE TEA PEACH MENGKUDU 2 BOTOL
    βœ…Promosi : RM36.50
    ❎ Normal Price : RM44
    πŸ’― Save : RM7.50

    GEL MANDIAN BIDARA ARAB
    βœ…Promosi : RM40
    ❎ Normal Price : RM50
    πŸ’― Save : RM10
    .
    Harga JIMAT ,sementara stok masih adaπŸ˜ƒ

    Ready stock !
    .
    Info lanjut dan belian produk...Klik link dibawah‡️
    http://wasap.my/60123667692/ORDERJRM
    .
    Self pickup & COD:
    #seripristana, #serialam #hillpark #saujanautama #saujana1 #saujana2 #saujana3 #sbcr #sriadjua
    #desacoldfield #amanputri
    #puncakalam #uitmpuncakalam
    #penjarasgbuloh
    #sgbuloh dan kawasan berdekatan

    πŸ“¦#posseluruhmalaysia

    #teamaimieimansempire
    #teamayaananayla
    #jamuratumalaya
    #jrm #jrmshahalam #jrmsaujanautama
    #jrmseripristana #jrmsaujanapristana #jrmserialam #jrmhillparkpuncakalam
    #kopiratu #kurmadhuha #mustanir #gelmandianbidaraarab

  •  2  0  17 July, 2020
  • Gemuk atau kurus sebenarnya dua-dua perlu untuk detoks badan kerana itu tidak menjamin usus yang sihat! Segala jenis makanan yang kita makan tinggi dengan kolestrol, berminyak yang tidak bagus untuk kesihatan.
.
Istimewanya colonis dmestica kombinasi tumbuhan organik dan tinggi serat yang membantu singkirkan toksin pada kolon, hati dan buah pinggang. Ia juga merangsang otak untuk memberikan rasa kenyang dan melakukan pembakaran lemak dengan cepat. Sangat sesuai bagi yang ingin kurus dan mendapat berat yang ideal!
.
Bagi yang kerap sembelit bagus amalkan amalkan colonis dmestica. Ia lancarkan pembuangan air besar dan elakkan masalah buasir juga
.
Bagi yang ingin mencuba colonis dmestica takkan mengecewakan...Jom kurus cara sihat...πŸ˜ƒ
.
Wasap je kak Mimie.
.
Colonis dmestica RM70.00 (tak termasuk postage)
.
Ready stock !!

Info lanjut dan belian produk...Klik link dibawah‡️
http://wasap.my/60123667692/ORDERJRM
.
Self pickup & COD:
#seripristana, #serialam #hillpark #saujanautama #saujana1 #saujana2 #saujana3 #sbcr #sriadjua
#desacoldfield #amanputri
#puncakalam #uitmpuncakalam
#penjarasgbuloh
#sgbuloh dan kawasan berdekatan 

πŸ“¦#posseluruhmalaysia 

#teamaimieimansempire 
#teamayaananayla
#jamuratumalaya
#jrm #jrmshahalam #jrmsaujanautama 
#jrmseripristana #jrmsaujanapristana #jrmserialam #jrmhillparkpuncakalam 
#kopiratu #kurmadhuha #mustanir 
#colonisdmestica
  • Gemuk atau kurus sebenarnya dua-dua perlu untuk detoks badan kerana itu tidak menjamin usus yang sihat! Segala jenis makanan yang kita makan tinggi dengan kolestrol, berminyak yang tidak bagus untuk kesihatan.
    .
    Istimewanya colonis dmestica kombinasi tumbuhan organik dan tinggi serat yang membantu singkirkan toksin pada kolon, hati dan buah pinggang. Ia juga merangsang otak untuk memberikan rasa kenyang dan melakukan pembakaran lemak dengan cepat. Sangat sesuai bagi yang ingin kurus dan mendapat berat yang ideal!
    .
    Bagi yang kerap sembelit bagus amalkan amalkan colonis dmestica. Ia lancarkan pembuangan air besar dan elakkan masalah buasir juga
    .
    Bagi yang ingin mencuba colonis dmestica takkan mengecewakan...Jom kurus cara sihat...πŸ˜ƒ
    .
    Wasap je kak Mimie.
    .
    Colonis dmestica RM70.00 (tak termasuk postage)
    .
    Ready stock !!

    Info lanjut dan belian produk...Klik link dibawah‡️
    http://wasap.my/60123667692/ORDERJRM
    .
    Self pickup & COD:
    #seripristana, #serialam #hillpark #saujanautama #saujana1 #saujana2 #saujana3 #sbcr #sriadjua
    #desacoldfield #amanputri
    #puncakalam #uitmpuncakalam
    #penjarasgbuloh
    #sgbuloh dan kawasan berdekatan

    πŸ“¦#posseluruhmalaysia

    #teamaimieimansempire
    #teamayaananayla
    #jamuratumalaya
    #jrm #jrmshahalam #jrmsaujanautama
    #jrmseripristana #jrmsaujanapristana #jrmserialam #jrmhillparkpuncakalam
    #kopiratu #kurmadhuha #mustanir
    #colonisdmestica

  •  4  0  16 July, 2020
  • Banyak kelebihan formulasi Angelica Plus Herbs kerana itulah produk ini bnyk membantu followers di luar sne yg menghadapi mslh senggugut, saraf, angin byk dlm badan, prjalanan darah tidak lancar, stress, haid tidak teratur, sakit sendi, selepas kemalangan & menurunkan gula dalam darah ( hypoglycemia).

JRM hanya memilih herba yg berkualiti & berdaftar di bawah  National Pharmaceutical Regulatory Agency ( NPRA). 
.

Angelica Plus Herbs 
RM55.00 (SM) RM58.00 (SS)
.
.
PERINGATAN❗❗
.
Produk kami tidak dijual dimana-mana kedai jamu, online platform seperti Shopee dan Lazada! 
.

Info lanjut dan belian produk...Klik link dibawah‡️
http://wasap.my/60123667692/ORDERJRM
.
Self pickup & COD:
#seripristana, #serialam #hillpark #saujanautama #saujana1 #saujana2 #saujana3 #sbcr #sriadjua
#desacoldfield #amanputri
#puncakalam #uitmpuncakalam
#penjarasgbuloh
#sgbuloh dan kawasan berdekatan 

πŸ“¦#posseluruhmalaysia 

#teamaimieimansempire 
#teamayaananayla
#jamuratumalaya
#jrm #jrmshahalam #jrmsaujanautama 
#jrmseripristana #jrmsaujanapristana #jrmserialam #jrmhillparkpuncakalam 
#kopiratu #kurmadhuha #mustanir #royalv
  • Banyak kelebihan formulasi Angelica Plus Herbs kerana itulah produk ini bnyk membantu followers di luar sne yg menghadapi mslh senggugut, saraf, angin byk dlm badan, prjalanan darah tidak lancar, stress, haid tidak teratur, sakit sendi, selepas kemalangan & menurunkan gula dalam darah ( hypoglycemia).

    JRM hanya memilih herba yg berkualiti & berdaftar di bawah National Pharmaceutical Regulatory Agency ( NPRA).
    .

    Angelica Plus Herbs
    RM55.00 (SM) RM58.00 (SS)
    .
    .
    PERINGATAN❗❗
    .
    Produk kami tidak dijual dimana-mana kedai jamu, online platform seperti Shopee dan Lazada!
    .

    Info lanjut dan belian produk...Klik link dibawah‡️
    http://wasap.my/60123667692/ORDERJRM
    .
    Self pickup & COD:
    #seripristana, #serialam #hillpark #saujanautama #saujana1 #saujana2 #saujana3 #sbcr #sriadjua
    #desacoldfield #amanputri
    #puncakalam #uitmpuncakalam
    #penjarasgbuloh
    #sgbuloh dan kawasan berdekatan

    πŸ“¦#posseluruhmalaysia

    #teamaimieimansempire
    #teamayaananayla
    #jamuratumalaya
    #jrm #jrmshahalam #jrmsaujanautama
    #jrmseripristana #jrmsaujanapristana #jrmserialam #jrmhillparkpuncakalam
    #kopiratu #kurmadhuha #mustanir #royalv

  •  1  0  16 July, 2020
  • boleh baik sakit saraf dan kencing manis.. ada pula sesetgh org berkesan dngn mustanir..
.
Sy terima semua komen ttg produk sy, pengakuan drpd seorang tetamu sy yg mengalami kencing manis dan juga sakit saraf..
.
Pernah cuba kurma dhuha tp katanya bila xmakan 3 hari kebas tu dtg balik.. semenjak mengamalkan Anglelica Plus Herb, penyakit saraf yg dialami sgt berkurangan dan puan ni mengamalkan terus produk Angelica Plus Herb sehingga skrg.. terima kasih atas perkongsian mengenai produk ini dngn bonda..
.
Banyak kelebihan formulasi Angelica Plus Herbs kerana itulah produk ini bnyk membantu followers di luar sne yg menghadapi mslh senggugut, saraf, angin byk dlm badan, prjalanan darah tidak lancar, stress, haid tidak teratur, sakit sendi, selepas kemalangan & menurunkan gula dalam darah ( hypoglycemia)..
.
Warga #saujanautama dan sekitar

Dapatkan barangan JRM readystock Bersama Cik leeya di SAUJANA UTAMA SG BULOH
.
Dapatkan secara COD di :
.
#saujanautama#seksyen13
#seriperistana#glenmarie
#bukitsaujana#seripagi
#bandarhillpark#bukitjelutong
#merbausempak#bandarsunway
#payajaras#sunwaykayangan
#desacoaldfield#cahayaspk
#desamoccis#penjarasgbuloh
#alamimpian#kotakemuning
#bandarsericoaldfield
.
Like and Follow Leeya (UG165) di:

IG-jrm.saujanautama.sgbuloh_leeya
Page- jrm.saujana utama leeya
.
#teamayaananayla
#teamaimieimanSempire
#jrmsaujanautama#jrmsubangjaya
#jamuratumalaya#jrmselayang
#jrmshahalam#wajargunajrm
#jrmsgbuloh#jrmkepong
#jrmdamansaradamai
.
Klick link di bio@wsap ke
Www.wasap.my/60123992453
  • boleh baik sakit saraf dan kencing manis.. ada pula sesetgh org berkesan dngn mustanir..
    .
    Sy terima semua komen ttg produk sy, pengakuan drpd seorang tetamu sy yg mengalami kencing manis dan juga sakit saraf..
    .
    Pernah cuba kurma dhuha tp katanya bila xmakan 3 hari kebas tu dtg balik.. semenjak mengamalkan Anglelica Plus Herb, penyakit saraf yg dialami sgt berkurangan dan puan ni mengamalkan terus produk Angelica Plus Herb sehingga skrg.. terima kasih atas perkongsian mengenai produk ini dngn bonda..
    .
    Banyak kelebihan formulasi Angelica Plus Herbs kerana itulah produk ini bnyk membantu followers di luar sne yg menghadapi mslh senggugut, saraf, angin byk dlm badan, prjalanan darah tidak lancar, stress, haid tidak teratur, sakit sendi, selepas kemalangan & menurunkan gula dalam darah ( hypoglycemia)..
    .
    Warga #saujanautama dan sekitar

    Dapatkan barangan JRM readystock Bersama Cik leeya di SAUJANA UTAMA SG BULOH
    .
    Dapatkan secara COD di :
    .
    #saujanautama #seksyen13
    #seriperistana #glenmarie
    #bukitsaujana #seripagi
    #bandarhillpark #bukitjelutong
    #merbausempak#bandarsunway
    #payajaras#sunwaykayangan
    #desacoaldfield#cahayaspk
    #desamoccis#penjarasgbuloh
    #alamimpian#kotakemuning
    #bandarsericoaldfield
    .
    Like and Follow Leeya (UG165) di:

    IG-jrm.saujanautama.sgbuloh_leeya
    Page- jrm.saujana utama leeya
    .
    #teamayaananayla
    #teamaimieimanSempire
    #jrmsaujanautama#jrmsubangjaya
    #jamuratumalaya#jrmselayang
    #jrmshahalam#wajargunajrm
    #jrmsgbuloh#jrmkepong
    #jrmdamansaradamai
    .
    Klick link di bio@wsap ke
    Www.wasap.my/60123992453

  •  5  0  14 July, 2020
  • COD HARI NI.
.
#saujanautama
#hillpark
#merbausempak
#desacoaldfield 
#payajaras 
.
Ada yg nk selit oder wasap terus ya.
.
Warga #saujanautama dan sekitar

Dapatkan barangan JRM readystock Bersama Cik leeya di SAUJANA UTAMA SG BULOH
.
Dapatkan secara COD di :
.
#saujanautama
#seriperistana
#bukitsaujana#seripagi
#bandarhillpark#bukitjelutong
#merbausempak#bandarsunway
#payajaras#sunwaykayangan
#desacoaldfield#cahayaspk
#desamoccis#penjarasgbuloh

.
Like and Follow Leeya (UG165) di:

IG-jrm.saujanautama.sgbuloh_leeya
Page- jrm.saujana utama leeya
.
#teamayaananayla
#teamaimieimanSempire
#jrmsaujanautama#jrmsubangjaya
#jamuratumalaya#jrmselayang
#jrmshahalam#wajargunajrm
#jrmsgbuloh#jrmkepong
#jrmdamansaradamai
.
Klick link di bio@wsap ke
Www.wasap.my/60123992453
  • COD HARI NI.
    .
    #saujanautama
    #hillpark
    #merbausempak
    #desacoaldfield
    #payajaras
    .
    Ada yg nk selit oder wasap terus ya.
    .
    Warga #saujanautama dan sekitar

    Dapatkan barangan JRM readystock Bersama Cik leeya di SAUJANA UTAMA SG BULOH
    .
    Dapatkan secara COD di :
    .
    #saujanautama
    #seriperistana
    #bukitsaujana #seripagi
    #bandarhillpark#bukitjelutong
    #merbausempak#bandarsunway
    #payajaras#sunwaykayangan
    #desacoaldfield#cahayaspk
    #desamoccis#penjarasgbuloh

    .
    Like and Follow Leeya (UG165) di:

    IG-jrm.saujanautama.sgbuloh_leeya
    Page- jrm.saujana utama leeya
    .
    #teamayaananayla
    #teamaimieimanSempire
    #jrmsaujanautama#jrmsubangjaya
    #jamuratumalaya#jrmselayang
    #jrmshahalam#wajargunajrm
    #jrmsgbuloh#jrmkepong
    #jrmdamansaradamai
    .
    Klick link di bio@wsap ke
    Www.wasap.my/60123992453

  •  6  0  13 July, 2020
  • Adakah anda pernah mengalami masalah senggugut, kitaran haid tidak teratur dan ketidaksuburan? Angelica herbs adalah solusinya. Diformulasi dengan herba-herba yang membantu melancarkan peredaran darah,anti-radang, antiseptik, meningkatkan sistem imun sekali gus membekalkan tenaga dan stamina.

Disarankan untuk ambil 8 biji pagi dan 8 malam. Bagi remaja perempuan di bawah 12 tahun yang sudah datang haid dan mempunyai masalah keputihan, boleh amalkan 4 biji pagi dan 4 biji malam.
_______________________________________________________________

Have you ever had menstrual problems, irregular menstrual cycles, and infertility? Angelica herbs are the solution to your problem. Formulated with herbs that help to regulate blood circulation, anti-inflammatory, antiseptic, increase immune system as well as provided energy and stamina.

It is recommended to take 8 pills in the morning and 8 pills in the evening. For teenage girls under 12 who have menstruated and have vaginal discharge, can consume 4 pills in the morning and 4 pills in the evening.

.
Angelica Plus Herbs 
RM55.00 (SM) RM58.00 (SS)
.
.
PERINGATAN❗❗
.
Produk kami tidak dijual dimana-mana kedai jamu, online platform seperti Shopee dan Lazada! 
.
Dapatkan dari pengedar JRM yang sah! 
.
Warga #saujanautama dan sekitar

Dapatkan barangan JRM readystock Bersama Cik leeya di SAUJANA UTAMA SG BULOH
.
Dapatkan secara COD di :
.
#saujanautama#seksyen13
#seriperistana#glenmarie
#bukitsaujana#seripagi
#bandarhillpark#bukitjelutong
#merbausempak#bandarsunway
#payajaras#sunwaykayangan
#desacoaldfield#cahayaspk
#desamoccis#penjarasgbuloh
#alamimpian#kotakemuning
#bandarsericoaldfield
.
Like and Follow Leeya (UG165) di:

IG-jrm.saujanautama.sgbuloh_leeya
Page- jrm.saujana utama leeya
.
#teamayaananayla
#teamaimieimanSempire
#jrmsaujanautama#jrmsubangjaya
#jamuratumalaya#jrmselayang
#jrmshahalam#wajargunajrm
#jrmsgbuloh#jrmkepong
#jrmdamansaradamai
.
Klick link di bio@wsap ke
Www.wasap.my/60123992453
  • Adakah anda pernah mengalami masalah senggugut, kitaran haid tidak teratur dan ketidaksuburan? Angelica herbs adalah solusinya. Diformulasi dengan herba-herba yang membantu melancarkan peredaran darah,anti-radang, antiseptik, meningkatkan sistem imun sekali gus membekalkan tenaga dan stamina.

    Disarankan untuk ambil 8 biji pagi dan 8 malam. Bagi remaja perempuan di bawah 12 tahun yang sudah datang haid dan mempunyai masalah keputihan, boleh amalkan 4 biji pagi dan 4 biji malam.
    _______________________________________________________________

    Have you ever had menstrual problems, irregular menstrual cycles, and infertility? Angelica herbs are the solution to your problem. Formulated with herbs that help to regulate blood circulation, anti-inflammatory, antiseptic, increase immune system as well as provided energy and stamina.

    It is recommended to take 8 pills in the morning and 8 pills in the evening. For teenage girls under 12 who have menstruated and have vaginal discharge, can consume 4 pills in the morning and 4 pills in the evening.

    .
    Angelica Plus Herbs
    RM55.00 (SM) RM58.00 (SS)
    .
    .
    PERINGATAN❗❗
    .
    Produk kami tidak dijual dimana-mana kedai jamu, online platform seperti Shopee dan Lazada!
    .
    Dapatkan dari pengedar JRM yang sah!
    .
    Warga #saujanautama dan sekitar

    Dapatkan barangan JRM readystock Bersama Cik leeya di SAUJANA UTAMA SG BULOH
    .
    Dapatkan secara COD di :
    .
    #saujanautama #seksyen13
    #seriperistana #glenmarie
    #bukitsaujana #seripagi
    #bandarhillpark #bukitjelutong
    #merbausempak#bandarsunway
    #payajaras#sunwaykayangan
    #desacoaldfield#cahayaspk
    #desamoccis#penjarasgbuloh
    #alamimpian#kotakemuning
    #bandarsericoaldfield
    .
    Like and Follow Leeya (UG165) di:

    IG-jrm.saujanautama.sgbuloh_leeya
    Page- jrm.saujana utama leeya
    .
    #teamayaananayla
    #teamaimieimanSempire
    #jrmsaujanautama#jrmsubangjaya
    #jamuratumalaya#jrmselayang
    #jrmshahalam#wajargunajrm
    #jrmsgbuloh#jrmkepong
    #jrmdamansaradamai
    .
    Klick link di bio@wsap ke
    Www.wasap.my/60123992453

  •  3  0  13 July, 2020
  • LASTDAY PROMOSI.
.
COD SAUJANA UTAMA,MERBAU SEMPAK,PAYA JARAS,BANDAR BARU SG BULOH,DAMANSARA DAMAI.
.
Warga #saujanautama dan sekitar

Dapatkan barangan JRM readystock Bersama Cik leeya di SAUJANA UTAMA SG BULOH
.
Dapatkan secara COD di :
.
#saujanautama#seksyen13
#seriperistana#glenmarie
#bukitsaujana#seripagi
#bandarhillpark#bukitjelutong
#merbausempak#bandarsunway
#payajaras#sunwaykayangan
#desacoaldfield#cahayaspk
#desamoccis#penjarasgbuloh
#alamimpian#kotakemuning
#bandarsericoaldfield
.
Like and Follow Leeya (UG165) di:

IG-jrm.saujanautama.sgbuloh_leeya
Page- jrm.saujana utama leeya
.
#teamayaananayla
#teamaimieimanSempire
#jrmsaujanautama#jrmsubangjaya
#jamuratumalaya#jrmselayang
#jrmshahalam#wajargunajrm
#jrmsgbuloh#jrmkepong
#jrmdamansaradamai
.
Klick link di bio@wsap ke
Www.wasap.my/60123992453
  • LASTDAY PROMOSI.
    .
    COD SAUJANA UTAMA,MERBAU SEMPAK,PAYA JARAS,BANDAR BARU SG BULOH,DAMANSARA DAMAI.
    .
    Warga #saujanautama dan sekitar

    Dapatkan barangan JRM readystock Bersama Cik leeya di SAUJANA UTAMA SG BULOH
    .
    Dapatkan secara COD di :
    .
    #saujanautama #seksyen13
    #seriperistana #glenmarie
    #bukitsaujana #seripagi
    #bandarhillpark #bukitjelutong
    #merbausempak#bandarsunway
    #payajaras#sunwaykayangan
    #desacoaldfield#cahayaspk
    #desamoccis#penjarasgbuloh
    #alamimpian#kotakemuning
    #bandarsericoaldfield
    .
    Like and Follow Leeya (UG165) di:

    IG-jrm.saujanautama.sgbuloh_leeya
    Page- jrm.saujana utama leeya
    .
    #teamayaananayla
    #teamaimieimanSempire
    #jrmsaujanautama#jrmsubangjaya
    #jamuratumalaya#jrmselayang
    #jrmshahalam#wajargunajrm
    #jrmsgbuloh#jrmkepong
    #jrmdamansaradamai
    .
    Klick link di bio@wsap ke
    Www.wasap.my/60123992453

  •  2  0  13 July, 2020
  • ANGELICA HERBS.
.
COD SAUJANA UTAMA DAN SEKITAR.
.
πŸ‘©πŸ»β€πŸ¦°- Kebaikan angelica herbs untuk wanita -

🌿Akar white peony: mempunyai khasiat yang sangat diperlukan oleh wanita yang menghidapi masalah senggugut, premenstrual syndrome dan kelesuan.

🌿Angelica sinensis: mengimbangi hormon dan mengawal kitaran haid

πŸ‘¨πŸ»β€πŸ¦°- Kebaikan angelica herbs untuk lelaki -

🌿Akar astragalus: diperkaya dengan adaptogen yang membantu mengurangkan stess, meningkatkan sistem imun dan mengurangkan tahap kolesterol

🌿Maca: membantu mengimbangi hormon dan meningkatkan kesuburan, diperkaya dengan unsur adptogen untuk mengurangkan stress

_______________________________________________________________

πŸ‘©πŸ»β€πŸ¦° - Benefits of angelica herbs for women -

🌿White peony root: provide nutrients for women with menstrual problems, premenstrual syndrome and lethargy.

🌿Angelica sinensis: balance hormones and controls the menstrual cycle

πŸ‘¨πŸ»β€πŸ¦° - Benefits of angelica herbs for men -

🌿Astragalus root: Rich in adaptogen to reduce stress level, boosts the immune system and lowers cholesterol levels

🌿Maca: helps balance hormones and increase fertility, rich in adaptogen to reduce stress level

.
Angelica Plus Herbs 
RM55.00 (SM) RM58.00 (SS)
.
.
PERINGATAN❗❗
.
Produk kami tidak dijual dimana-mana kedai jamu, online platform seperti Shopee dan Lazada! 
.
Dapatkan dari pengedar JRM yang sah! 
.
Warga #saujanautama dan sekitar

Dapatkan barangan JRM readystock Bersama Cik leeya di SAUJANA UTAMA SG BULOH
.
Dapatkan secara COD di :
.
#saujanautama#seksyen13
#seriperistana#glenmarie
#bukitsaujana#seripagi
#bandarhillpark#bukitjelutong
#merbausempak#bandarsunway
#payajaras#sunwaykayangan
#desacoaldfield#cahayaspk
#desamoccis#penjarasgbuloh
#alamimpian#kotakemuning
#bandarsericoaldfield
.
Like and Follow Leeya (UG165) di:

IG-jrm.saujanautama.sgbuloh_leeya
Page- jrm.saujana utama leeya
.
#teamayaananayla
#teamaimieimanSempire
#jrmsaujanautama#jrmsubangjaya
#jamuratumalaya#jrmselayang
#jrmshahalam#wajargunajrm
#jrmsgbuloh#jrmkepong
#jrmdamansaradamai
.
Klick link di bio@wsap ke
Www.wasap.my/60123992453
  • ANGELICA HERBS.
    .
    COD SAUJANA UTAMA DAN SEKITAR.
    .
    πŸ‘©πŸ»β€πŸ¦°- Kebaikan angelica herbs untuk wanita -

    🌿Akar white peony: mempunyai khasiat yang sangat diperlukan oleh wanita yang menghidapi masalah senggugut, premenstrual syndrome dan kelesuan.

    🌿Angelica sinensis: mengimbangi hormon dan mengawal kitaran haid

    πŸ‘¨πŸ»β€πŸ¦°- Kebaikan angelica herbs untuk lelaki -

    🌿Akar astragalus: diperkaya dengan adaptogen yang membantu mengurangkan stess, meningkatkan sistem imun dan mengurangkan tahap kolesterol

    🌿Maca: membantu mengimbangi hormon dan meningkatkan kesuburan, diperkaya dengan unsur adptogen untuk mengurangkan stress

    _______________________________________________________________

    πŸ‘©πŸ»β€πŸ¦° - Benefits of angelica herbs for women -

    🌿White peony root: provide nutrients for women with menstrual problems, premenstrual syndrome and lethargy.

    🌿Angelica sinensis: balance hormones and controls the menstrual cycle

    πŸ‘¨πŸ»β€πŸ¦° - Benefits of angelica herbs for men -

    🌿Astragalus root: Rich in adaptogen to reduce stress level, boosts the immune system and lowers cholesterol levels

    🌿Maca: helps balance hormones and increase fertility, rich in adaptogen to reduce stress level

    .
    Angelica Plus Herbs
    RM55.00 (SM) RM58.00 (SS)
    .
    .
    PERINGATAN❗❗
    .
    Produk kami tidak dijual dimana-mana kedai jamu, online platform seperti Shopee dan Lazada!
    .
    Dapatkan dari pengedar JRM yang sah!
    .
    Warga #saujanautama dan sekitar

    Dapatkan barangan JRM readystock Bersama Cik leeya di SAUJANA UTAMA SG BULOH
    .
    Dapatkan secara COD di :
    .
    #saujanautama #seksyen13
    #seriperistana #glenmarie
    #bukitsaujana #seripagi
    #bandarhillpark #bukitjelutong
    #merbausempak#bandarsunway
    #payajaras#sunwaykayangan
    #desacoaldfield#cahayaspk
    #desamoccis#penjarasgbuloh
    #alamimpian#kotakemuning
    #bandarsericoaldfield
    .
    Like and Follow Leeya (UG165) di:

    IG-jrm.saujanautama.sgbuloh_leeya
    Page- jrm.saujana utama leeya
    .
    #teamayaananayla
    #teamaimieimanSempire
    #jrmsaujanautama#jrmsubangjaya
    #jamuratumalaya#jrmselayang
    #jrmshahalam#wajargunajrm
    #jrmsgbuloh#jrmkepong
    #jrmdamansaradamai
    .
    Klick link di bio@wsap ke
    Www.wasap.my/60123992453

  •  4  0  12 July, 2020
  • Rasulullah pun pkai minyak zaitun..sy buat Marjane oil merupakan produk yg paling terbaik untuk penjagaan kulit muka yg bersifat organik Face Oil yg sy rasa tidak pernah org buat atau diperkenalkan di Malaysia sebelum 2014 
.
Sy perhatikan bahan2 minyak sy buat ni bagus dn try ke mulanya jual sbb ilmu kenal bahan ni sy ambik sebagai skincare anak sy supaya kecantikannya kekal sepenjang usia dan dapat mengurangi masalah penuaan akibat radikal bebas selain menjaga pemakanan yg betul..
.
Marjane oil merupakan produk yg paling laris dan jarang sy buat promotion sbb selalu xcukup stok dan bahannya keputusan untuk membuat production semenjak PKP..
.
Angelica Herbs merupakan produk yg terbaik untuk mengatasi masalah kesihatan seperti membantu melegakan senggugut, rengat selepas bersalin, lepas kemalangan, org yg sakit saraf / masalah bronchritis..
.
Jangan lupa bg yg nak grab kedua produk ini seeeloknya dapatkan skrg sbb stok terlalu terhad..!! Produk ini mmg jarang sy buatkan promosi dan jimat RM8 bg Marjane Oil tu dah terlalu murah..RM42 promosi kali ni untuk Marjane Oil dan RM49 untuk Angelica Plus Herb jimat RM6.. promosi berlangsung sehingga 13 Julai..
.
Jom dptkan bersama kak Mimie area Saujana Utama, Seri Pristana , Sg Buloh.
.

Info lanjut dan belian produk...Klik link dibawah‡️
http://wasap.my/60123667692/ORDERJRM
.
Self pickup & COD:
#seripristana, #serialam #hillpark #saujanautama #saujana1 #saujana2 #saujana3 #sbcr #sriadjua
#desacoldfield #amanputri
#puncakalam #uitmpuncakalam
#penjarasgbuloh
#sgbuloh dan kawasan berdekatan 

πŸ“¦#posseluruhmalaysia 

#teamaimieimansempire 
#teamayaananayla
#jamuratumalaya
#jrm #jrmshahalam #jrmsaujanautama 
#jrmseripristana #jrmsaujanapristana #jrmserialam #jrmhillparkpuncakalam 
#kopiratu #marjaneoil
  • Rasulullah pun pkai minyak zaitun..sy buat Marjane oil merupakan produk yg paling terbaik untuk penjagaan kulit muka yg bersifat organik Face Oil yg sy rasa tidak pernah org buat atau diperkenalkan di Malaysia sebelum 2014
    .
    Sy perhatikan bahan2 minyak sy buat ni bagus dn try ke mulanya jual sbb ilmu kenal bahan ni sy ambik sebagai skincare anak sy supaya kecantikannya kekal sepenjang usia dan dapat mengurangi masalah penuaan akibat radikal bebas selain menjaga pemakanan yg betul..
    .
    Marjane oil merupakan produk yg paling laris dan jarang sy buat promotion sbb selalu xcukup stok dan bahannya keputusan untuk membuat production semenjak PKP..
    .
    Angelica Herbs merupakan produk yg terbaik untuk mengatasi masalah kesihatan seperti membantu melegakan senggugut, rengat selepas bersalin, lepas kemalangan, org yg sakit saraf / masalah bronchritis..
    .
    Jangan lupa bg yg nak grab kedua produk ini seeeloknya dapatkan skrg sbb stok terlalu terhad..!! Produk ini mmg jarang sy buatkan promosi dan jimat RM8 bg Marjane Oil tu dah terlalu murah..RM42 promosi kali ni untuk Marjane Oil dan RM49 untuk Angelica Plus Herb jimat RM6.. promosi berlangsung sehingga 13 Julai..
    .
    Jom dptkan bersama kak Mimie area Saujana Utama, Seri Pristana , Sg Buloh.
    .

    Info lanjut dan belian produk...Klik link dibawah‡️
    http://wasap.my/60123667692/ORDERJRM
    .
    Self pickup & COD:
    #seripristana, #serialam #hillpark #saujanautama #saujana1 #saujana2 #saujana3 #sbcr #sriadjua
    #desacoldfield #amanputri
    #puncakalam #uitmpuncakalam
    #penjarasgbuloh
    #sgbuloh dan kawasan berdekatan

    πŸ“¦#posseluruhmalaysia

    #teamaimieimansempire
    #teamayaananayla
    #jamuratumalaya
    #jrm #jrmshahalam #jrmsaujanautama
    #jrmseripristana #jrmsaujanapristana #jrmserialam #jrmhillparkpuncakalam
    #kopiratu #marjaneoil

  •  2  0  12 July, 2020

Top #PenjaraSgBuloh Posts

  • Boba tea cake ade guys u mggu dpn...die limited tw... Hi cake lovers n kesayangan sis...x rndu sis ke?🀣🀣🀣🀣dh lama sis x bersiaran...atas permintaan ramai..sis akn open order start arini...n delivery on 4/4-5/4...uolls..dok rumh je..juz order n sis akn hntr dpn rumh...dont worry uolls... Plz order now guys.....😍😍😍😍 N close order 1/4 ok...sblm pkl 2ptg.... Pe lagi......cpt2 booking gn sis...πŸ₯°πŸ₯°πŸ₯°πŸ₯°πŸ₯° #absolutekualaselangor 
#puncakalam
#penjarasgbuloh 
#meru 
#setiaalam
#kapar
#jeram
#ijok
#bestarijaya
#sgsembilang
#kualaselangor
#tgkarang
#sekinchan
#sgbesar
#sabakbernam
  • Boba tea cake ade guys u mggu dpn...die limited tw... Hi cake lovers n kesayangan sis...x rndu sis ke?🀣🀣🀣🀣dh lama sis x bersiaran...atas permintaan ramai..sis akn open order start arini...n delivery on 4/4-5/4...uolls..dok rumh je..juz order n sis akn hntr dpn rumh...dont worry uolls... Plz order now guys.....😍😍😍😍 N close order 1/4 ok...sblm pkl 2ptg.... Pe lagi......cpt2 booking gn sis...πŸ₯°πŸ₯°πŸ₯°πŸ₯°πŸ₯° #absolutekualaselangor
    #puncakalam
    #penjarasgbuloh
    #meru
    #setiaalam
    #kapar
    #jeram
    #ijok
    #bestarijaya
    #sgsembilang
    #kualaselangor
    #tgkarang
    #sekinchan
    #sgbesar
    #sabakbernam

  •  68  15  26 March, 2020
  • Hi cake lovers n kesayangan sis...x rndu sis ke?🀣🀣🀣🀣dh lama sis x bersiaran...atas permintaan ramai..sis akn open order start arini...n delivery on 4/4-5/4...uolls..dok rumh je..juz order n sis akn hntr dpn rumh...dont worry uolls... Plz order now guys.....😍😍😍😍 N close order 2/4 ok...sblm pkl 2ptg.... Pe lagi......cpt2 booking gn sis...πŸ₯°πŸ₯°πŸ₯°πŸ₯°πŸ₯° #absolutekualaselangor 
#puncakalam
#penjarasgbuloh 
#meru 
#setiaalam
#kapar
#jeram
#ijok
#bestarijaya
#sgsembilang
#kualaselangor
#tgkarang
#sekinchan
#sgbesar
#sabakbernam
  • Hi cake lovers n kesayangan sis...x rndu sis ke?🀣🀣🀣🀣dh lama sis x bersiaran...atas permintaan ramai..sis akn open order start arini...n delivery on 4/4-5/4...uolls..dok rumh je..juz order n sis akn hntr dpn rumh...dont worry uolls... Plz order now guys.....😍😍😍😍 N close order 2/4 ok...sblm pkl 2ptg.... Pe lagi......cpt2 booking gn sis...πŸ₯°πŸ₯°πŸ₯°πŸ₯°πŸ₯° #absolutekualaselangor
    #puncakalam
    #penjarasgbuloh
    #meru
    #setiaalam
    #kapar
    #jeram
    #ijok
    #bestarijaya
    #sgsembilang
    #kualaselangor
    #tgkarang
    #sekinchan
    #sgbesar
    #sabakbernam

  •  37  21  26 March, 2020
  • ✨D2 WALLET✨ β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”
πŸ€ 3 RM70
πŸ€ 6 RM127.
β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”
βœ… Free Postage .
βœ… Ready Stock
πŸ“² Whatsapp me now , klik link in bio .

#begcute #begcomel #walletcantik #dompet #purselover #sungaibuloh #puncakalam #penjarasgbuloh #subangbestari #merbausempak #kubugajah #payajaras #bandarbarusgbuloh #rahmanputra #begmurahmalaysia #begviral
  • ✨D2 WALLET✨ β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”
    πŸ€ 3 RM70
    πŸ€ 6 RM127.
    β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”
    βœ… Free Postage .
    βœ… Ready Stock
    πŸ“² Whatsapp me now , klik link in bio .

    #begcute #begcomel #walletcantik #dompet #purselover #sungaibuloh #puncakalam #penjarasgbuloh #subangbestari #merbausempak #kubugajah #payajaras #bandarbarusgbuloh #rahmanputra #begmurahmalaysia #begviral

  •  2  0  6 June, 2020
  • ✨CUTE SUU ROUND SLINGBAG✨ β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”
πŸ€ 3 RM70
πŸ€ 6 RM127.
β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”
βœ… Free Postage .
βœ… Ready Stock
πŸ“² Whatsapp me now , klik link in bio .

#begcute #begcomel #walletcantik #dompet #purselover #sungaibuloh #puncakalam #penjarasgbuloh #subangbestari #merbausempak #kubugajah #payajaras #bandarbarusgbuloh #rahmanputra #begmurahmalaysia #begviral
  • ✨CUTE SUU ROUND SLINGBAG✨ β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”
    πŸ€ 3 RM70
    πŸ€ 6 RM127.
    β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”
    βœ… Free Postage .
    βœ… Ready Stock
    πŸ“² Whatsapp me now , klik link in bio .

    #begcute #begcomel #walletcantik #dompet #purselover #sungaibuloh #puncakalam #penjarasgbuloh #subangbestari #merbausempak #kubugajah #payajaras #bandarbarusgbuloh #rahmanputra #begmurahmalaysia #begviral

  •  4  0  6 June, 2020
  • ✨TZIP BACKPACK✨ β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”
πŸ€ 3 RM70
πŸ€ 6 RM127.
β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”
βœ… Free Postage .
βœ… Ready Stock
πŸ“² Whatsapp me now , klik link in bio .

#begcute #begcomel #walletcantik #dompet #purselover #sungaibuloh #puncakalam #penjarasgbuloh #subangbestari #merbausempak #kubugajah #payajaras #bandarbarusgbuloh #rahmanputra #begmurahmalaysia #begviral
  • ✨TZIP BACKPACK✨ β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”
    πŸ€ 3 RM70
    πŸ€ 6 RM127.
    β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”
    βœ… Free Postage .
    βœ… Ready Stock
    πŸ“² Whatsapp me now , klik link in bio .

    #begcute #begcomel #walletcantik #dompet #purselover #sungaibuloh #puncakalam #penjarasgbuloh #subangbestari #merbausempak #kubugajah #payajaras #bandarbarusgbuloh #rahmanputra #begmurahmalaysia #begviral

  •  3  0  7 June, 2020
  • ✨NEORA SLINGBAG✨ β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”
πŸ€ 3 RM70
πŸ€ 6 RM127.
β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”
βœ… Free Postage .
βœ… Ready Stock
πŸ“² Whatsapp me now , klik link in bio .

#begcute #begcomel #walletcantik #dompet #purselover #sungaibuloh #puncakalam #penjarasgbuloh #subangbestari #merbausempak #kubugajah #payajaras #bandarbarusgbuloh #rahmanputra #begmurahmalaysia #begviral
  • ✨NEORA SLINGBAG✨ β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”
    πŸ€ 3 RM70
    πŸ€ 6 RM127.
    β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”
    βœ… Free Postage .
    βœ… Ready Stock
    πŸ“² Whatsapp me now , klik link in bio .

    #begcute #begcomel #walletcantik #dompet #purselover #sungaibuloh #puncakalam #penjarasgbuloh #subangbestari #merbausempak #kubugajah #payajaras #bandarbarusgbuloh #rahmanputra #begmurahmalaysia #begviral

  •  3  0  8 June, 2020
  • ✨TASSEL BACKPACK✨ β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”
πŸ€ 3 RM70
πŸ€ 6 RM127.
β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”
βœ… Free Postage .
βœ… Ready Stock
πŸ“² Whatsapp me now , klik link in bio .

#begcute #begcomel #walletcantik #dompet #purselover #sungaibuloh #puncakalam #penjarasgbuloh #subangbestari #merbausempak #kubugajah #payajaras #bandarbarusgbuloh #rahmanputra #begmurahmalaysia #begviral
  • ✨TASSEL BACKPACK✨ β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”
    πŸ€ 3 RM70
    πŸ€ 6 RM127.
    β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”
    βœ… Free Postage .
    βœ… Ready Stock
    πŸ“² Whatsapp me now , klik link in bio .

    #begcute #begcomel #walletcantik #dompet #purselover #sungaibuloh #puncakalam #penjarasgbuloh #subangbestari #merbausempak #kubugajah #payajaras #bandarbarusgbuloh #rahmanputra #begmurahmalaysia #begviral

  •  4  0  7 June, 2020
  • ✨MARBLE STONE BUCKET BAG✨ β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”
πŸ€ 3 RM70
πŸ€ 6 RM127.
β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”
βœ… Free Postage .
βœ… Ready Stock
πŸ“² Whatsapp me now , klik link in bio .

#begcute #begcomel #walletcantik #dompet #purselover #sungaibuloh #puncakalam #penjarasgbuloh #subangbestari #merbausempak #kubugajah #payajaras #bandarbarusgbuloh #rahmanputra #begmurahmalaysia #begviral
  • ✨MARBLE STONE BUCKET BAG✨ β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”
    πŸ€ 3 RM70
    πŸ€ 6 RM127.
    β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”
    βœ… Free Postage .
    βœ… Ready Stock
    πŸ“² Whatsapp me now , klik link in bio .

    #begcute #begcomel #walletcantik #dompet #purselover #sungaibuloh #puncakalam #penjarasgbuloh #subangbestari #merbausempak #kubugajah #payajaras #bandarbarusgbuloh #rahmanputra #begmurahmalaysia #begviral

  •  7  0  6 June, 2020