#ParitRaja Instagram Photos & Videos

ParitRaja - 113.3k posts

Hashtag Popularity

16.1
average comments
49.6
average likes

Latest #ParitRaja Posts

  • ❤❤❤❤❤Alhamdulillah orang KLUANG pun jatuh cinta dengan Kek Coklat Moist dari Sweetcake niii ❤❤❤❤❤

korang bila lagi nak cubaaa? insya Allah minggu depan Aisyah open order lagi. nak BOOK siap2 pun bolehhhh!!! meh lah selit order sekali meh.

🚲🚲🚲 nak cod area Parit Raja, Ayer Hitam dan kawasan sekitarnya boleh yaaaa. boleh juga self-pickup kat rumah niii 😇😇😇 *psssst!! COD pun boleh je nak sampai Kluang atau Batu Pahat 😍😍😍😍😍 

1bekas - RM5 
caj cod ikut kawasan yaaaaa

apa-apa pm je Aisyah. insya Allah Aisyah akan reply laju-lajuuu. 
https://wa.me/+60107134982/?text=sayanakSweetcake atau click link di bio Aisyah. 
👋❤

#coklatkek #kekcoklat #coklatsedap #kek #hantucoklat #chocolate #chocolatecake #paritraja #ayerhitam #batupahat #johor #sedapmurah #coklat
  • ❤❤❤❤❤Alhamdulillah orang KLUANG pun jatuh cinta dengan Kek Coklat Moist dari Sweetcake niii ❤❤❤❤❤

    korang bila lagi nak cubaaa? insya Allah minggu depan Aisyah open order lagi. nak BOOK siap2 pun bolehhhh!!! meh lah selit order sekali meh.

    🚲🚲🚲 nak cod area Parit Raja, Ayer Hitam dan kawasan sekitarnya boleh yaaaa. boleh juga self-pickup kat rumah niii 😇😇😇 *psssst!! COD pun boleh je nak sampai Kluang atau Batu Pahat 😍😍😍😍😍

    1bekas - RM5
    caj cod ikut kawasan yaaaaa

    apa-apa pm je Aisyah. insya Allah Aisyah akan reply laju-lajuuu.
    https://wa.me/+60107134982/?text=sayanakSweetcake atau click link di bio Aisyah.
    👋❤

    #coklatkek #kekcoklat #coklatsedap #kek #hantucoklat #chocolate #chocolatecake #paritraja #ayerhitam #batupahat #johor #sedapmurah #coklat

  •  1  0  4 hours ago
  • Hadiah Terbaik untuk yg tersyang 😊😍 Www.wasap.my/60137686527
Telegram : https://t.me/y12515 👆👆👆👆👆👆👆👆👆👆👆👍👍😊😍😎 #cheras #kajang #klang #batupahat #birthdaysurprisekl #balakong #putrajaya #bandarmahkotacheras #btho #kl #selangor #browniessedap #brunei #singapore #marykaymalaysia #hukm #jb #paritraja #sgbesi #surpriseplanner #raya2020 #langkawi #surprisedelivery #hantarankawin #giftsetmalaysia #hantarantunang #hantarannikah #surpriseplannerkl #bisnescikgu #bajuraya2020
  • Hadiah Terbaik untuk yg tersyang 😊😍 Www.wasap.my/60137686527
    Telegram : https://t.me/y12515 👆👆👆👆👆👆👆👆👆👆👆👍👍😊😍😎 #cheras #kajang #klang #batupahat #birthdaysurprisekl #balakong #putrajaya #bandarmahkotacheras #btho #kl #selangor #browniessedap #brunei #singapore #marykaymalaysia #hukm #jb #paritraja #sgbesi #surpriseplanner #raya2020 #langkawi #surprisedelivery #hantarankawin #giftsetmalaysia #hantarantunang #hantarannikah #surpriseplannerkl #bisnescikgu #bajuraya2020

  •  0  0  5 hours ago
  • Hadiah Terbaik untuk yg tersyang 😊😍 Www.wasap.my/60137686527
Telegram : https://t.me/y12515 👆👆👆👆👆👆👆👆👆👆👆👍👍😊😍😎 #cheras #kajang #klang #batupahat #birthdaysurprisekl #balakong #putrajaya #bandarmahkotacheras #btho #kl #selangor #browniessedap #brunei #singapore #marykaymalaysia #hukm #jb #paritraja #sgbesi #surpriseplanner #raya2020 #langkawi #surprisedelivery #hantarankawin #giftsetmalaysia #hantarantunang #hantarannikah #surpriseplannerkl #bisnescikgu #bajuraya2020
  • Hadiah Terbaik untuk yg tersyang 😊😍 Www.wasap.my/60137686527
    Telegram : https://t.me/y12515 👆👆👆👆👆👆👆👆👆👆👆👍👍😊😍😎 #cheras #kajang #klang #batupahat #birthdaysurprisekl #balakong #putrajaya #bandarmahkotacheras #btho #kl #selangor #browniessedap #brunei #singapore #marykaymalaysia #hukm #jb #paritraja #sgbesi #surpriseplanner #raya2020 #langkawi #surprisedelivery #hantarankawin #giftsetmalaysia #hantarantunang #hantarannikah #surpriseplannerkl #bisnescikgu #bajuraya2020

  •  0  0  5 hours ago
  • Hadiah Terbaik untuk yg tersyang 😊😍 Www.wasap.my/60137686527
Telegram : https://t.me/y12515 👆👆👆👆👆👆👆👆👆👆👆👍👍😊😍😎 #cheras #kajang #klang #batupahat #birthdaysurprisekl #balakong #putrajaya #bandarmahkotacheras #btho #kl #selangor #browniessedap #brunei #singapore #marykaymalaysia #hukm #jb #paritraja #sgbesi #surpriseplanner #raya2020 #langkawi #surprisedelivery #hantarankawin #giftsetmalaysia #hantarantunang #hantarannikah #surpriseplannerkl #bisnescikgu #bajuraya2020
  • Hadiah Terbaik untuk yg tersyang 😊😍 Www.wasap.my/60137686527
    Telegram : https://t.me/y12515 👆👆👆👆👆👆👆👆👆👆👆👍👍😊😍😎 #cheras #kajang #klang #batupahat #birthdaysurprisekl #balakong #putrajaya #bandarmahkotacheras #btho #kl #selangor #browniessedap #brunei #singapore #marykaymalaysia #hukm #jb #paritraja #sgbesi #surpriseplanner #raya2020 #langkawi #surprisedelivery #hantarankawin #giftsetmalaysia #hantarantunang #hantarannikah #surpriseplannerkl #bisnescikgu #bajuraya2020

  •  0  0  5 hours ago
  • ❤❤❤❤❤
NELSA Disinfecting 75% Alcohol Wipes
❤❤❤❤❤
Membantu basmi kuman di mana sahaja..🥰 
✅ Membunuh 99% bakteria & Virus
✅ Sesuai untuk pelbagai permukaan seperti phone, tombol pintu, ruangan meja dan lain2
✅ Mudah disimpan dan dibawa kemana2
.
Sekarang benda ni jadi wajib setiap org bawak ke mana- mana 

⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐ 

*SMALL WIPES*
=========
Set 5 pack RM26
1 pack 10 keping 
〰〰〰〰〰〰〰〰
wasap.my/601117704536/nelsawipes

MW0002325

🚘 Delivery ke seluruh Semenanjung malaysia 💨💨💨

#mamasabwarriors 
#mamasablovers
#nelsadisinfectingwipes 
#disinfectingwipes
#fightcovid19 #YoungAndGlowXMAMASAB #neelofarxmamasab #johorbahru #pasirgudang #petalingjaya #cyberjaya #shahalam #melaka #kepalabatas #ipoh #paritraja #mimiyuhanilegacy #monalisaent
  • ❤❤❤❤❤
    NELSA Disinfecting 75% Alcohol Wipes
    ❤❤❤❤❤
    Membantu basmi kuman di mana sahaja..🥰
    ✅ Membunuh 99% bakteria & Virus
    ✅ Sesuai untuk pelbagai permukaan seperti phone, tombol pintu, ruangan meja dan lain2
    ✅ Mudah disimpan dan dibawa kemana2
    .
    Sekarang benda ni jadi wajib setiap org bawak ke mana- mana

    ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐

    *SMALL WIPES*
    =========
    Set 5 pack RM26
    1 pack 10 keping
    〰〰〰〰〰〰〰〰
    wasap.my/601117704536/nelsawipes

    MW0002325

    🚘 Delivery ke seluruh Semenanjung malaysia 💨💨💨

    #mamasabwarriors
    #mamasablovers
    #nelsadisinfectingwipes
    #disinfectingwipes
    #fightcovid19 #YoungAndGlowXMAMASAB #neelofarxmamasab #johorbahru #pasirgudang #petalingjaya #cyberjaya #shahalam #melaka #kepalabatas #ipoh #paritraja #mimiyuhanilegacy #monalisaent

  •  0  0  6 hours ago
  • (Mitos vs Fakta)
.
Okay pertama sekali, spf yg tinggi pun tak boleh nak mainkan peranan yg baik utk jaga kulit korang kalau korang sapu nipis sangat sebab nak jimat! Sinaran uv daripada matahari tetap boleh tembus 😖
.
So apa yg korang boleh ubah ialah sapu je sunscreen tu macam selalu korang buat dgn yang sapuan tebal. Baru lah skin boleh reproduce dgn sihat dan cantik sebab sinaran uv tak tembus sampai dekat kulit!
.
Share dengan kawan-kawan korang yg masih salah faham sampai harini. Benda baik kita kena kongsi. Semoga bermanfaat untuk kita semua ya 😉
.
#JunniBeauty #SolusiKulitBreakout #BerkesanDanSelamat #FlawlessLepasRaya #JunniBeautyBantuAnda #norakittyempire #norakittyreseller #CantikBersamaJunni #Highdemand #Explore #prettygirl #skincare #penjagaankulit #sharingiscaring #kitajagakita #covid19 #kitamestimenang #frontliners #sayangmalaysia #COD #sungailurus #sawahsagil #ayerhitam #machap  #simpangrenggam #kolejvokisionalkluang #smkdm #yongpeng #paritraja
  • (Mitos vs Fakta)
    .
    Okay pertama sekali, spf yg tinggi pun tak boleh nak mainkan peranan yg baik utk jaga kulit korang kalau korang sapu nipis sangat sebab nak jimat! Sinaran uv daripada matahari tetap boleh tembus 😖
    .
    So apa yg korang boleh ubah ialah sapu je sunscreen tu macam selalu korang buat dgn yang sapuan tebal. Baru lah skin boleh reproduce dgn sihat dan cantik sebab sinaran uv tak tembus sampai dekat kulit!
    .
    Share dengan kawan-kawan korang yg masih salah faham sampai harini. Benda baik kita kena kongsi. Semoga bermanfaat untuk kita semua ya 😉
    .
    #JunniBeauty #SolusiKulitBreakout #BerkesanDanSelamat #FlawlessLepasRaya #JunniBeautyBantuAnda #norakittyempire #norakittyreseller #CantikBersamaJunni #Highdemand #Explore #prettygirl #skincare #penjagaankulit #sharingiscaring #kitajagakita #covid19 #kitamestimenang #frontliners #sayangmalaysia #COD #sungailurus #sawahsagil #ayerhitam #machap  #simpangrenggam #kolejvokisionalkluang #smkdm #yongpeng #paritraja

  •  1  0  6 hours ago
  • WHOLE NUTELLA CHEESE CAKE 9" BY MAMASAB BAKERY 🎉🌹

Kalau korang nak tahu bertimbun-timbun loyang untuk Nutella Cheese Cake ini sahaja tau .. 🤗😍

Haa jom kita tengok lapisan² Nutella Cheese Cake ni 👇Whoaaa best ke best sangat?! 🎉

1st layer : Oreo Crumble
2nd layer : Cheese + Chocolate 
3rd layer : Cheese
Top layer : Nutella

Sekali masuk mulut sejuta kenikmatan uolls rasa tau ❤😍

Hanya Rm 100.00 sahaja ‼️

Trusted Seller
0176052854
Izzati

Berminat boleh terus tekan link dibawah ni 👇🤗

wasap.my/60176052854/wholenutellacheesecake
wasap.my/60176052854/wholenutellacheesecake
wasap.my/60176052854/wholenutellacheesecake

#sayajualkek #sayaagentkek #desserttable #bestgrowingFnBbusinessaward2018 #premiumcake #nutellacheesecake #oreocheesecake #paritraja #batupahat #melaka #kl #pj #kuantan #penang #johor #shahalamfood
  • WHOLE NUTELLA CHEESE CAKE 9" BY MAMASAB BAKERY 🎉🌹

    Kalau korang nak tahu bertimbun-timbun loyang untuk Nutella Cheese Cake ini sahaja tau .. 🤗😍

    Haa jom kita tengok lapisan² Nutella Cheese Cake ni 👇Whoaaa best ke best sangat?! 🎉

    1st layer : Oreo Crumble
    2nd layer : Cheese + Chocolate
    3rd layer : Cheese
    Top layer : Nutella

    Sekali masuk mulut sejuta kenikmatan uolls rasa tau ❤😍

    Hanya Rm 100.00 sahaja ‼️

    Trusted Seller
    0176052854
    Izzati

    Berminat boleh terus tekan link dibawah ni 👇🤗

    wasap.my/60176052854/wholenutellacheesecake
    wasap.my/60176052854/wholenutellacheesecake
    wasap.my/60176052854/wholenutellacheesecake

    #sayajualkek #sayaagentkek #desserttable #bestgrowingFnBbusinessaward2018 #premiumcake #nutellacheesecake #oreocheesecake #paritraja #batupahat #melaka #kl #pj #kuantan #penang #johor #shahalamfood

  •  1  0  7 hours ago
  • Morning Junni Angels! #LicenSerum adalah serum water based yang sesuai untuk semua jenis kulit, normal, combination, oily dan acne prone skin!🤩⁣⁣
⁣⁣
Kalau you all nak tahu, main ingredients serum ni adalah Arbutin dan Tomato Extract yang buat skin you all lembut dan cerah!⁣
⁣
Cara penggunaannya mudah je, caranya adalah...⁣⁣
1. Guna 1-2 pam⁣⁣
2. Oles pada seluruh wajah menggunakan teknik dab ⁣⁣
3. Ikuti penggunaan skincare seterusnya⁣⁣
⁣⁣
Senang kan?? You all boleh guna Licen Serum 2 kali sehari iaitu pagi dan malam dan tengok perubahan kulit you all😍⁣⁣
⁣⁣⁣
Siapa dah cuba Licen Serum komen sikit kat bawah👇🏻😘⁣⁣
⁣⁣
#JunniBeauty #SolusiKulitBreakout #BerkesanDanSelamat #FlawlessLepasRaya #JunniBeautyBantuAnda #norakittyempire #norakittyreseller #CantikBersamaJunni #Highdemand #Explore #prettygirl #skincare #penjagaankulit #sharingiscaring #kitajagakita #covid19 #kitamestimenang #frontliners #sayangmalaysia #COD #sungailurus #sawahsagil #ayerhitam #machap  #simpangrenggam #kolejvokisionalkluang #smkdm #yongpeng #paritraja
  • Morning Junni Angels! #LicenSerum adalah serum water based yang sesuai untuk semua jenis kulit, normal, combination, oily dan acne prone skin!🤩⁣⁣
    ⁣⁣
    Kalau you all nak tahu, main ingredients serum ni adalah Arbutin dan Tomato Extract yang buat skin you all lembut dan cerah!⁣

    Cara penggunaannya mudah je, caranya adalah...⁣⁣
    1. Guna 1-2 pam⁣⁣
    2. Oles pada seluruh wajah menggunakan teknik dab ⁣⁣
    3. Ikuti penggunaan skincare seterusnya⁣⁣
    ⁣⁣
    Senang kan?? You all boleh guna Licen Serum 2 kali sehari iaitu pagi dan malam dan tengok perubahan kulit you all😍⁣⁣
    ⁣⁣⁣
    Siapa dah cuba Licen Serum komen sikit kat bawah👇🏻😘⁣⁣
    ⁣⁣
    #JunniBeauty #SolusiKulitBreakout #BerkesanDanSelamat #FlawlessLepasRaya #JunniBeautyBantuAnda #norakittyempire #norakittyreseller #CantikBersamaJunni #Highdemand #Explore #prettygirl #skincare #penjagaankulit #sharingiscaring #kitajagakita #covid19 #kitamestimenang #frontliners #sayangmalaysia #COD #sungailurus #sawahsagil #ayerhitam #machap  #simpangrenggam #kolejvokisionalkluang #smkdm #yongpeng #paritraja

  •  1  0  7 hours ago
  • Cantiknya skinnn🤤😍⁣⁣⁣⁣
⁣⁣⁣⁣
Hi Junni Angels! Cuba you all tengok ni, pakai je #LicenSerum terus GLOWINGG✨⁣⁣⁣
⁣⁣⁣⁣
Ada yang tanya, serum ni untuk apa? Of course lah untuk perbaiki segala masalah kulit you all yang...⁣⁣⁣⁣
⁣⁣⁣⁣
✅ Jerawat⁣⁣⁣⁣
✅ Kusam⁣⁣⁣⁣
✅ Blackhead⁣⁣⁣⁣
✅ Kulit kering⁣⁣⁣⁣
✅ Kulit berminyak⁣⁣⁣⁣
✅ Jeragat⁣⁣⁣⁣
⁣⁣⁣⁣
And yesss, Licen Serum sesuai untuk semua jenis kulit, tapi kalau you all ada kulit sensitif yang serious, dapatkan nasihat pakar dulu okay?🥰⁣⁣⁣⁣
⁣⁣⁣⁣
Tak percaya? <Swipe Left> untuk tengok perubahan skin Junni Angel, before and after😍⁣
⁣
Face of Junni Beauty @junnibeauty.nabila ⁣⁣
Pengguna & Reseller Junni Beauty⁣⁣
⁣
Siapa nak skin macam ni, komen NAK kat bawah👇🏻😘⁣⁣⁣⁣
⁣⁣⁣⁣⁣
#JunniBeauty #SolusiKulitBreakout #BerkesanDanSelamat #FlawlessLepasRaya #JunniBeautyBantuAnda #norakittyempire #norakittyreseller #CantikBersamaJunni #Highdemand #Explore #prettygirl #skincare #penjagaankulit #sharingiscaring #kitajagakita #covid19 #kitamestimenang #frontliners #sayangmalaysia #COD #sungailurus #sawahsagil #ayerhitam #machap  #simpangrenggam #kolejvokisionalkluang #smkdm #yongpeng #paritraja
  • Cantiknya skinnn🤤😍⁣⁣⁣⁣
    ⁣⁣⁣⁣
    Hi Junni Angels! Cuba you all tengok ni, pakai je #LicenSerum terus GLOWINGG✨⁣⁣⁣
    ⁣⁣⁣⁣
    Ada yang tanya, serum ni untuk apa? Of course lah untuk perbaiki segala masalah kulit you all yang...⁣⁣⁣⁣
    ⁣⁣⁣⁣
    ✅ Jerawat⁣⁣⁣⁣
    ✅ Kusam⁣⁣⁣⁣
    ✅ Blackhead⁣⁣⁣⁣
    ✅ Kulit kering⁣⁣⁣⁣
    ✅ Kulit berminyak⁣⁣⁣⁣
    ✅ Jeragat⁣⁣⁣⁣
    ⁣⁣⁣⁣
    And yesss, Licen Serum sesuai untuk semua jenis kulit, tapi kalau you all ada kulit sensitif yang serious, dapatkan nasihat pakar dulu okay?🥰⁣⁣⁣⁣
    ⁣⁣⁣⁣
    Tak percaya? untuk tengok perubahan skin Junni Angel, before and after😍⁣

    Face of Junni Beauty @junnibeauty.nabila ⁣⁣
    Pengguna & Reseller Junni Beauty⁣⁣

    Siapa nak skin macam ni, komen NAK kat bawah👇🏻😘⁣⁣⁣⁣
    ⁣⁣⁣⁣⁣
    #JunniBeauty #SolusiKulitBreakout #BerkesanDanSelamat #FlawlessLepasRaya #JunniBeautyBantuAnda #norakittyempire #norakittyreseller #CantikBersamaJunni #Highdemand #Explore #prettygirl #skincare #penjagaankulit #sharingiscaring #kitajagakita #covid19 #kitamestimenang #frontliners #sayangmalaysia #COD #sungailurus #sawahsagil #ayerhitam #machap  #simpangrenggam #kolejvokisionalkluang #smkdm #yongpeng #paritraja

  •  1  0  7 hours ago
  • 3D Mascara WAWA memberi kesan bulu mata lebih panjang & lebat👀😍😍😍
.
💕Mascara fiber dengan 1 stick
💕Melebatkan & memanjangkan bulu mata dengan sekali penggunaan 
💕Mengandungi Vitamin E untuk menjaga nutrisi bulu mata asal
💕Tidak perlu curler untuk melentikkan bulu mata
💕Waterproof (kalis peluh)
💕Mudah dicuci hanya dengan gunakan air sahaja (jimat wet tisu/make up remover)
💕Wuduk friendly (tak susahkan yg muslimah untuk ambil wuduk dan solat)
💕Tidak meninggalkan kesan hitam keliling mata (kesan seperti mata panda)
.
RM49
+ Postage RM 9 SM / RM 13 SS📦
+ Free Gift 🎁 

Clink link kat bio ochaa untuk dapat kan ✨😘
.
.
 #wawacosmeticbatupahat #wawacosmeticjohor #batupahat #paritraja #peserai #muar #kluang #bpmall #batupahatmall #squareone #bukitpasir #tutorialmakeup #tutorialshawl #tutorialtudung #wawacosmeticshq #wawacosmetics #wawacosmeticsbywawazainal #wawacosmeticproduct #nakcantikpakaiwawacosmetics #wawaloveedition #wawaloveeditionmysterious #wawaloveeditionjohor #wawaloveeditionbatupahat #tutorialmakeup #tutorial #nakcantikpakaiwawacosmetics #wawaeecushionfoundation #naturalbeauty #naturalmakeup #eyelinerwawa #eyelinerwawacosmetics #pkpp
  • 3D Mascara WAWA memberi kesan bulu mata lebih panjang & lebat👀😍😍😍
    .
    💕Mascara fiber dengan 1 stick
    💕Melebatkan & memanjangkan bulu mata dengan sekali penggunaan
    💕Mengandungi Vitamin E untuk menjaga nutrisi bulu mata asal
    💕Tidak perlu curler untuk melentikkan bulu mata
    💕Waterproof (kalis peluh)
    💕Mudah dicuci hanya dengan gunakan air sahaja (jimat wet tisu/make up remover)
    💕Wuduk friendly (tak susahkan yg muslimah untuk ambil wuduk dan solat)
    💕Tidak meninggalkan kesan hitam keliling mata (kesan seperti mata panda)
    .
    RM49
    + Postage RM 9 SM / RM 13 SS📦
    + Free Gift 🎁

    Clink link kat bio ochaa untuk dapat kan ✨😘
    .
    .
    #wawacosmeticbatupahat #wawacosmeticjohor #batupahat #paritraja #peserai #muar #kluang #bpmall #batupahatmall #squareone #bukitpasir #tutorialmakeup #tutorialshawl #tutorialtudung #wawacosmeticshq #wawacosmetics #wawacosmeticsbywawazainal #wawacosmeticproduct #nakcantikpakaiwawacosmetics #wawaloveedition #wawaloveeditionmysterious #wawaloveeditionjohor #wawaloveeditionbatupahat #tutorialmakeup #tutorial #nakcantikpakaiwawacosmetics #wawaeecushionfoundation #naturalbeauty #naturalmakeup #eyelinerwawa #eyelinerwawacosmetics #pkpp

  •  6  0  10 hours ago
  • Alhamdulillah another sweetcake feedback ❤❤❤❤❤

korang bila lagi nak cubaaa? meh lah selit order sekali meh. 

🚲🚲🚲 nak cod area Parit Raja, Ayer Hitam dan kawasan sekitarnya boleh yaaaa. boleh juga self-pickup kat rumah niii 😇😇😇

1bekas - RM5 
caj cod ikut kawasan yaaaaa

apa-apa pm je Aisyah. insya Allah saya akan reply laju-lajuuu. no ws ada kat bio yaaa 👋❤

#coklatkek #kekcoklat #coklatsedap #kek #hantucoklat #chocolate #chocolatecake #paritraja #ayerhitam #batupahat #johor #sedapmurah #coklat
  • Alhamdulillah another sweetcake feedback ❤❤❤❤❤

    korang bila lagi nak cubaaa? meh lah selit order sekali meh.

    🚲🚲🚲 nak cod area Parit Raja, Ayer Hitam dan kawasan sekitarnya boleh yaaaa. boleh juga self-pickup kat rumah niii 😇😇😇

    1bekas - RM5
    caj cod ikut kawasan yaaaaa

    apa-apa pm je Aisyah. insya Allah saya akan reply laju-lajuuu. no ws ada kat bio yaaa 👋❤

    #coklatkek #kekcoklat #coklatsedap #kek #hantucoklat #chocolate #chocolatecake #paritraja #ayerhitam #batupahat #johor #sedapmurah #coklat

  •  14  0  10 hours ago
  • COD setiap hari...😍😍😍
.
.
💙 Harga sekotak KOPIJUNA - RM39
💙 Harga sekotak SUSUJUNA - RM45

.
* (FREE COD SEKITAR BATU PAHAT)
.
🚚 FREE POSTAGE KE SELURUH MALAYSIA

_+_+_+_+_+_+_+_+_+_+_+_+_+_+_+_+_+_+_+_+

Follow HASHTAG
.➡️ #susujunabatupahat
.➡️ #kopijunabatupahat
.➡️ #mochaurusbatupahat
.
#kopisusukambing #srigading #ayerhitam  #gastrik #sembelit #peserai #coffeelovers #kopisusu #junadairy #kopijuna #batupahat #lincahdgnsusujuna #lincahdgnkopijuna #sayadijohor #mesti #hsni #paritraja #tongkangpechah #kopisedap #makanansunnah #paritsulong #yongpeng #kopi #kopimalaysia #coffee #pencintakopi
.
. 📲 www.wasap.my/601120678135/Kopijuna
.
.
JIMAT KAW2 DGN PEMBELIAN ONLINE
.
.
LAZADA : www.lazada.com.my/shop/adeliashoppe
SHOPEE : www.shopee.com.my/adelia.shoppe
INSTAGRAM : @kopijuna.batupahat
WHATSAPP : 0197299276 / 01120678135
.
**AGEN DROPSHIP WANTED**
  • COD setiap hari...😍😍😍
    .
    .
    💙 Harga sekotak KOPIJUNA - RM39
    💙 Harga sekotak SUSUJUNA - RM45

    .
    * (FREE COD SEKITAR BATU PAHAT)
    .
    🚚 FREE POSTAGE KE SELURUH MALAYSIA

    _+_+_+_+_+_+_+_+_+_+_+_+_+_+_+_+_+_+_+_+

    Follow HASHTAG
    .➡️ #susujunabatupahat
    .➡️ #kopijunabatupahat
    .➡️ #mochaurusbatupahat
    .
    #kopisusukambing #srigading #ayerhitam #gastrik #sembelit #peserai #coffeelovers #kopisusu #junadairy #kopijuna #batupahat #lincahdgnsusujuna #lincahdgnkopijuna #sayadijohor #mesti #hsni #paritraja #tongkangpechah #kopisedap #makanansunnah #paritsulong #yongpeng #kopi #kopimalaysia #coffee #pencintakopi
    .
    . 📲 www.wasap.my/601120678135/Kopijuna
    .
    .
    JIMAT KAW2 DGN PEMBELIAN ONLINE
    .
    .
    LAZADA : www.lazada.com.my/shop/adeliashoppe
    SHOPEE : www.shopee.com.my/adelia.shoppe
    INSTAGRAM : @kopijuna.batupahat
    WHATSAPP : 0197299276 / 01120678135
    .
    **AGEN DROPSHIP WANTED**

  •  0  0  11 hours ago
  • Shamsudin Tubin Udeng mamat ni tak boleh tahan tengok jer weii...kena try jugak...🔥🔥🔥 korang yang lain jangan la tengok jer 😄😄. Tak caya tanya dia harum tak harum...
Harus...haruss...mewangi...🌹🌹
.
Ni nak citer la ea...utk yg sibuk kerja abang2 boleh sembur jer seluar jeans tu klu tak sempat basuh...ya la seluar jeanskan lambat kering....
.
Untuk gegirl boleh sembur kat tudung, baju, seluar, stokin, baju dalam almari..
.
Utk kt rumah sofa, langsir, tempat tidur macam2 lagi lah...
.
Utk kat kusyen kereta, kasut eh banyak lah.. 
.
Kalau nak try whatsap je eh..
.

#befreshfabricperfume
#befresh
#untukpakaian
#harummewangi
#paritraja
  • Shamsudin Tubin Udeng mamat ni tak boleh tahan tengok jer weii...kena try jugak...🔥🔥🔥 korang yang lain jangan la tengok jer 😄😄. Tak caya tanya dia harum tak harum...
    Harus...haruss...mewangi...🌹🌹
    .
    Ni nak citer la ea...utk yg sibuk kerja abang2 boleh sembur jer seluar jeans tu klu tak sempat basuh...ya la seluar jeanskan lambat kering....
    .
    Untuk gegirl boleh sembur kat tudung, baju, seluar, stokin, baju dalam almari..
    .
    Utk kt rumah sofa, langsir, tempat tidur macam2 lagi lah...
    .
    Utk kat kusyen kereta, kasut eh banyak lah..
    .
    Kalau nak try whatsap je eh..
    .

    #befreshfabricperfume
    #befresh
    #untukpakaian
    #harummewangi
    #paritraja

  •  1  0  11 hours ago
  • 🔊Promo HP Baru
Murah Cuci Gudang 
Tidak Layani COD 
📩INFO & PEMESANAN CHAT WHATSAPP : 0816-261-294
IG @arum_ainia
Pstore Murah Berkualitas.
Ready Hp. Vivo. Oppo. Samsung. Xiaomi. Realme. IPhone Laptop dll.
#Vivo
Vivo V19 Rp. 1.000.000
Vivo Z1pro Rp. 1.000.000
Vivo V17pro Rp.1.000.000
Vivo V15pro Rp.1.000.000
Vivo V15 Rp.750.000
Vivo Y50 Rp. 950.000
Vivo Y40 Rp. 800.000
Vivo S1pro. 1.000.000
Vivo Y30 Rp. 750.000
Vivo Y19 Rp. 750.000
Vivo Y17 Rp. 650.000
Vivo Y15 Rp. 550.000
Vivo Y95 Rp. 650.000
Vivo Y93 Rp. 550.000
#oppo
Oppo Reno 3 pro Rp.1.500.000
Oppo Reno 2 Rp. 1.000.000
Oppo F11pro Rp.1.000.000
Oppo F11 Rp. 750.000
Oppo A9 2020 Rp. 750.000
Oppo A5 2020 Rp. 750.000
Oppo F9 Rp.750.000
Oppo A92 Rp.950.000
Oppo A12 Rp.600.000
Oppo A31 Rp.650.000
Oppo A5S Rp. 550.000
Oppo A3S Rp.500.000
#merabuan
#merpati
#merubung
#mulia
#mutusdarussalam
#nibung
#pancur
#pangkalan
#paritbatu
#paritraja
#paritsetia
#pasarmelayu
#pedada
#pelimpaan
#pemangkatkota
#mentibar
#mensere
#mekarjaya
#matangsegarau
#matangsangantar
#matanglabong
#matangdanau
#paloh
#malek
#maktangguk
#makrampai
#lumbang
  • 🔊Promo HP Baru
    Murah Cuci Gudang
    Tidak Layani COD
    📩INFO & PEMESANAN CHAT WHATSAPP : 0816-261-294
    IG @arum_ainia
    Pstore Murah Berkualitas.
    Ready Hp. Vivo. Oppo. Samsung. Xiaomi. Realme. IPhone Laptop dll.
    #Vivo
    Vivo V19 Rp. 1.000.000
    Vivo Z1pro Rp. 1.000.000
    Vivo V17pro Rp.1.000.000
    Vivo V15pro Rp.1.000.000
    Vivo V15 Rp.750.000
    Vivo Y50 Rp. 950.000
    Vivo Y40 Rp. 800.000
    Vivo S1pro. 1.000.000
    Vivo Y30 Rp. 750.000
    Vivo Y19 Rp. 750.000
    Vivo Y17 Rp. 650.000
    Vivo Y15 Rp. 550.000
    Vivo Y95 Rp. 650.000
    Vivo Y93 Rp. 550.000
    #oppo
    Oppo Reno 3 pro Rp.1.500.000
    Oppo Reno 2 Rp. 1.000.000
    Oppo F11pro Rp.1.000.000
    Oppo F11 Rp. 750.000
    Oppo A9 2020 Rp. 750.000
    Oppo A5 2020 Rp. 750.000
    Oppo F9 Rp.750.000
    Oppo A92 Rp.950.000
    Oppo A12 Rp.600.000
    Oppo A31 Rp.650.000
    Oppo A5S Rp. 550.000
    Oppo A3S Rp.500.000
    #merabuan
    #merpati
    #merubung
    #mulia
    #mutusdarussalam
    #nibung
    #pancur
    #pangkalan
    #paritbatu
    #paritraja
    #paritsetia
    #pasarmelayu
    #pedada
    #pelimpaan
    #pemangkatkota
    #mentibar
    #mensere
    #mekarjaya
    #matangsegarau
    #matangsangantar
    #matanglabong
    #matangdanau
    #paloh
    #malek
    #maktangguk
    #makrampai
    #lumbang

  •  7  0  12 hours ago

Top #ParitRaja Posts

  • Assalamualaikum,😊
Instant Shawl Hawwa Special, 
Tak Perlu Pin Bwh Dagu, Sbb Ada Getah Yg Stretchable😊👍
.
Ambil 2helai keatas Lebih JIMAT, ada DISKAUN .
.
🌸 INSTANT SHAWL HAWWA (HW) 🌸
.
✔Instant shawl (sarung sahaja)
✔ Potongan 'Butterfly'
✔ Material : - Awning ‘pacak’ (Scuba) - Tudung (Heavy Chiffon) - sangat mudah digosok
✔ Tidak perlukan brooch / pin
✔ Ukuran Standard Size Size L ✔Exclusively : Getah di dagu
.
🎥 *Tutorial* : http://bit.ly/TutorialHAWWAbyANIESIMAN
.
.
Harga asal : RM 65 / sehelai
.
SPECIAL OFFER🎉
🎈1 helai / RM 59 (Jimat RM 6)
🎈2 helai / RM 100 (Jimat RM 30)
.
Postage 1-2 helai : RM7 sm
.
.
BERMINAT
www.wasap.my/60197630591
.
.
.
.
.
#tudunghawwa
#tudunginstant
#tudungsarung
#teamAFCV011264
  • Assalamualaikum,😊
    Instant Shawl Hawwa Special,
    Tak Perlu Pin Bwh Dagu, Sbb Ada Getah Yg Stretchable😊👍
    .
    Ambil 2helai keatas Lebih JIMAT, ada DISKAUN .
    .
    🌸 INSTANT SHAWL HAWWA (HW) 🌸
    .
    ✔Instant shawl (sarung sahaja)
    ✔ Potongan 'Butterfly'
    ✔ Material : - Awning ‘pacak’ (Scuba) - Tudung (Heavy Chiffon) - sangat mudah digosok
    ✔ Tidak perlukan brooch / pin
    ✔ Ukuran Standard Size Size L ✔Exclusively : Getah di dagu
    .
    🎥 *Tutorial* : http://bit.ly/TutorialHAWWAbyANIESIMAN
    .
    .
    Harga asal : RM 65 / sehelai
    .
    SPECIAL OFFER🎉
    🎈1 helai / RM 59 (Jimat RM 6)
    🎈2 helai / RM 100 (Jimat RM 30)
    .
    Postage 1-2 helai : RM7 sm
    .
    .
    BERMINAT
    www.wasap.my/60197630591
    .
    .
    .
    .
    .
    #tudunghawwa
    #tudunginstant
    #tudungsarung
    #teamAFCV011264

  •  136  57  30 December, 2019
  • Breakfast 🍲
.
Balik Batu Pahat singgah sini😍 Lontong Kering Special bukan kaleng2...semua makan tak habis🙄 Dalam tu ade paru hati babat sotong ayam dengan telo2 sekali...caner nak habis🤦🏻‍♀️
.
#lontongkering #paritraja #balikkampung #alhamdulillah
  • Breakfast 🍲
    .
    Balik Batu Pahat singgah sini😍 Lontong Kering Special bukan kaleng2...semua makan tak habis🙄 Dalam tu ade paru hati babat sotong ayam dengan telo2 sekali...caner nak habis🤦🏻‍♀️
    .
    #lontongkering #paritraja #balikkampung #alhamdulillah

  •  332  30  3 December, 2019
  • Teringat balik masa ni kami dapat 1st reward top agent & mini stokist🤲🏻🔥 walaupon kami ni berada dalam level yang sama tak bermakna kami patah semangat sebab pesaing hebat hebat. What you should do is korang kena think positif dan percaya dengan rezeki Allah. U usaha lebih U kerja keras pasti ade hasilnyaa betul tak?? same goes to us kami bersaing secara sihat tolong each other alhamdulillah kami dapat capai target kami✨😇 kepada yang masih takut nak cuba benda baru mulakan la dari sekarang dah 2020 takkan masih nak duduk di bawah katak tempurung kan?? Meh sini nisa guide sampai dapat buat sale💵💵 bole tekan link ws dekat bio ig🤗 
#chocojarviralparitraja #paritraja #codparitraja #sedap #puashati #berbaloi #jangancakapakaktakpayung #murah #terlajaklaris #lakukeras #coklatmurah #coklatmelt #rm15 #larkin #pasirgudang #skudai #stulang #pulaiindah #tebrau #gelangpatah #puteriharbour
  • Teringat balik masa ni kami dapat 1st reward top agent & mini stokist🤲🏻🔥 walaupon kami ni berada dalam level yang sama tak bermakna kami patah semangat sebab pesaing hebat hebat. What you should do is korang kena think positif dan percaya dengan rezeki Allah. U usaha lebih U kerja keras pasti ade hasilnyaa betul tak?? same goes to us kami bersaing secara sihat tolong each other alhamdulillah kami dapat capai target kami✨😇 kepada yang masih takut nak cuba benda baru mulakan la dari sekarang dah 2020 takkan masih nak duduk di bawah katak tempurung kan?? Meh sini nisa guide sampai dapat buat sale💵💵 bole tekan link ws dekat bio ig🤗
    #chocojarviralparitraja #paritraja #codparitraja #sedap #puashati #berbaloi #jangancakapakaktakpayung #murah #terlajaklaris #lakukeras #coklatmurah #coklatmelt #rm15 #larkin #pasirgudang #skudai #stulang #pulaiindah #tebrau #gelangpatah #puteriharbour

  •  121  1  13 January, 2020