#PWIS Instagram Photos & Videos

PWIS - 22.6k posts

Hashtag Popularity

5.1
average comments
46.8
average likes

Latest #PWIS Posts

  • SCRUB BADAN DAN MUKA🤩⁣⁣⁣⁣⁣
⁣⁣⁣⁣⁣
Kalau you all masih mencari scrub badan, boleh cuba #PinkishWhiteInstantScrub yang boleh melembapkan kulit dan juga cerahkan kulit dengan cepat tau! 😍
⁣
Scrub ni you all boleh pakai dekat badan dan muka jugak tauu. Kesan dia sepantas 15 minit! Kalau you all konsisten scrub 2-3 kali seminggu, kulit you all akan kekal cerah🤗
⁣
⁣⁣
#JunniBeauty⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
#JunniBeautyBantuAnda⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
#SolusiKulitBreakout⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
#BerkesanDanSelamat
  • SCRUB BADAN DAN MUKA🤩⁣⁣⁣⁣⁣
    ⁣⁣⁣⁣⁣
    Kalau you all masih mencari scrub badan, boleh cuba #PinkishWhiteInstantScrub yang boleh melembapkan kulit dan juga cerahkan kulit dengan cepat tau! 😍

    Scrub ni you all boleh pakai dekat badan dan muka jugak tauu. Kesan dia sepantas 15 minit! Kalau you all konsisten scrub 2-3 kali seminggu, kulit you all akan kekal cerah🤗

    ⁣⁣
    #JunniBeauty⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    #JunniBeautyBantuAnda⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    #SolusiKulitBreakout⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    #BerkesanDanSelamat

  •  3  1  1 hour ago
  • NAK KULIT PUTIH PINKISH?🤩⁣
⁣⁣
Hi Junni Angels! Kalau you all nak kulit putih pinkish, kenalah cuba #PinkishWhiteAdvance ⁣yang lengkap dengan cleanser, toner, moisturiser dan sunscreen 😍⁣
⁣⁣
Pinkish White Advance Set ni dapat membantu...⁣
✅ Kesan pencerahan lebih 5x GANDA dari sebelum ini⁣
✅ Mengecutkan jerawat dengan efektif ⁣⁣
✅ Menyejukkan kulit & mengurangkan keradangan kulit⁣⁣
✅ Membantu mengurangkan parut jerawat ⁣⁣
⁣⁣
Siapa nak kulit cerah flawless ? Meh Ws sis Jihaa skrg , klik link di bio .. 🥰
⁣
#JunniBeauty⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
#JunniBeautyBantuAnda⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
#SolusiKulitBreakout⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
#BerkesanDanSelamat⁣⁣
#wanimillionaireempire 
#pinkishwhiteadvanceset #pwas
#pinkishwhiteset #pws
#scrub #pwis
#licenserum #licen #serum
#putihkorea #supplementputih #pk
  • NAK KULIT PUTIH PINKISH?🤩⁣
    ⁣⁣
    Hi Junni Angels! Kalau you all nak kulit putih pinkish, kenalah cuba #PinkishWhiteAdvance ⁣yang lengkap dengan cleanser, toner, moisturiser dan sunscreen 😍⁣
    ⁣⁣
    Pinkish White Advance Set ni dapat membantu...⁣
    ✅ Kesan pencerahan lebih 5x GANDA dari sebelum ini⁣
    ✅ Mengecutkan jerawat dengan efektif ⁣⁣
    ✅ Menyejukkan kulit & mengurangkan keradangan kulit⁣⁣
    ✅ Membantu mengurangkan parut jerawat ⁣⁣
    ⁣⁣
    Siapa nak kulit cerah flawless ? Meh Ws sis Jihaa skrg , klik link di bio .. 🥰

    #JunniBeauty⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    #JunniBeautyBantuAnda⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    #SolusiKulitBreakout⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    #BerkesanDanSelamat⁣⁣
    #wanimillionaireempire
    #pinkishwhiteadvanceset #pwas
    #pinkishwhiteset #pws
    #scrub #pwis
    #licenserum #licen #serum
    #putihkorea #supplementputih #pk

  •  1  0  3 hours ago
  • Word of The Week: Lactic Acid⁣⁣
⁣⁣⁣
Lactic Acid adalah pelembap yang berlaku pada kulit secara semula jadi pada kulit. Ia mempunyai keupayaan untuk menarik kelembapan dari kawasan sekitarnya dan mengekalkannya pada kulit😍⁣
⁣⁣
Lactic Acid ni adalah AHA yang berfungsi untuk⁣
⁣
✅ menghaluskan kulit⁣
✅ mencerahkan kulit⁣
✅ memudarkan pigmentation ⁣
✅ mengurangkan kedutan⁣
✅ menghidrasi kulit⁣
⁣
AHA ni air hanya di permukaan kulit dan tidak memberi kesan pengurangan sebum sebab AHA tidak mempengaruhi liang pori✨⁣
⁣
Kalau you all nak hilangkan blackhead, whitehead tu, Sis Jihaa sarankan guna BHA iaitu Salicylic Acid. But make sure skincare routine kukuh dulu baru pakai ingredients yang berasid ni 🤗⁣

⁣⁣⁣
#JunniBeauty⁣⁣⁣⁣⁣⁣
#JunniBeautyBantuAnda⁣⁣⁣⁣⁣⁣
#SolusiKulitBreakout⁣⁣⁣⁣⁣⁣
#BerkesanDanSelamat

#wanimillionaireempire 
#pinkishwhiteadvanceset #pwas
#pinkishwhiteset #pws
#scrub #pwis
#licenserum #licen #serum
#putihkorea #supplementputih #pk
  • Word of The Week: Lactic Acid⁣⁣
    ⁣⁣⁣
    Lactic Acid adalah pelembap yang berlaku pada kulit secara semula jadi pada kulit. Ia mempunyai keupayaan untuk menarik kelembapan dari kawasan sekitarnya dan mengekalkannya pada kulit😍⁣
    ⁣⁣
    Lactic Acid ni adalah AHA yang berfungsi untuk⁣

    ✅ menghaluskan kulit⁣
    ✅ mencerahkan kulit⁣
    ✅ memudarkan pigmentation ⁣
    ✅ mengurangkan kedutan⁣
    ✅ menghidrasi kulit⁣

    AHA ni air hanya di permukaan kulit dan tidak memberi kesan pengurangan sebum sebab AHA tidak mempengaruhi liang pori✨⁣

    Kalau you all nak hilangkan blackhead, whitehead tu, Sis Jihaa sarankan guna BHA iaitu Salicylic Acid. But make sure skincare routine kukuh dulu baru pakai ingredients yang berasid ni 🤗⁣

    ⁣⁣⁣
    #JunniBeauty⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    #JunniBeautyBantuAnda⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    #SolusiKulitBreakout⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    #BerkesanDanSelamat

    #wanimillionaireempire
    #pinkishwhiteadvanceset #pwas
    #pinkishwhiteset #pws
    #scrub #pwis
    #licenserum #licen #serum
    #putihkorea #supplementputih #pk

  •  1  0  3 hours ago
  • CARA PAKAI SERUM DENGAN BETUL😍⁣⁣
⁣⁣
Morning Junni Angels! Kalau you all nak tahu, Licen Serum ni mempunyai kebaikan pada skin you all seperti merawat jerawat yang aktif, mencegah kerosakan kolagen & elastin dan Meningkatkan keanjalan kulit⁣🥰⁣
⁣
Tapii ada cara nak pakai #LicenSerum ni dengan betul supaya semua khasiat dapat diserap dalam skin you all. Nak tahu macam mana? <Swipe Left> sekarang! 👈🏻⁣
⁣
⁣⁣
#JunniBeauty⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
#JunniBeautyBantuAnda⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
#SolusiKulitBreakout⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
#BerkesanDanSelamat⁣⁣
#SuccessEmpire 
#JutawanJunniWanted 
#tjcodjohor 
#tjcodbatupahat 
#tjcodparitraja
#tjcodayerhitam
#putihkorea 
#pinkishwhite 
#pwis 
#instantscrub 
#licenserum 
#putihgebu 
#putihcepat 
#kulitbreakout 
#jerawat 
#parutjerawat 
#acnekiller 
#tiktok 
#funimate
#viral 
#quotes
#produknomercury 
#produknoparaben 
#produkorganik
  • CARA PAKAI SERUM DENGAN BETUL😍⁣⁣
    ⁣⁣
    Morning Junni Angels! Kalau you all nak tahu, Licen Serum ni mempunyai kebaikan pada skin you all seperti merawat jerawat yang aktif, mencegah kerosakan kolagen & elastin dan Meningkatkan keanjalan kulit⁣🥰⁣

    Tapii ada cara nak pakai #LicenSerum ni dengan betul supaya semua khasiat dapat diserap dalam skin you all. Nak tahu macam mana? sekarang! 👈🏻⁣

    ⁣⁣
    #JunniBeauty⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    #JunniBeautyBantuAnda⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    #SolusiKulitBreakout⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    #BerkesanDanSelamat⁣⁣
    #SuccessEmpire
    #JutawanJunniWanted
    #tjcodjohor
    #tjcodbatupahat
    #tjcodparitraja
    #tjcodayerhitam
    #putihkorea
    #pinkishwhite
    #pwis
    #instantscrub
    #licenserum
    #putihgebu
    #putihcepat
    #kulitbreakout
    #jerawat
    #parutjerawat
    #acnekiller
    #tiktok
    #funimate
    #viral
    #quotes
    #produknomercury
    #produknoparaben
    #produkorganik

  •  2  0  4 hours ago
  • CARA PAKAI SCRUB??🤩🧐⁣
⁣⁣⁣⁣⁣⁣
Morning Junni Angels! #PinkishWhiteInstantScrub adalah produk 2in1 iaitu scrub dan juga masker tau! Ada yang tanya Sis Junni PWIScrub ni boleh ke pakai kat badan? Ehh mestilah boleh!😉⁣⁣
⁣⁣
Kalau you all nak tahu, dalam PWIScrub ni ada olive oil, arbutin dan juga rice bran yang lembut pada kulit, supaya kulit you all takkan sakit😘⁣
⁣
Cara penggunaan pada badan pula adalah...⁣⁣
1. Bersihkan badan⁣⁣
2. Scrub dan gosok perlahan di kawasan bermasalah atau gelap⁣⁣
3. Biarkan 10-15 minit dan bilas⁣⁣
⁣⁣
Senang kan?? You all boleh pakai scrub ni maksimum 3 kali seminggu and you all dapat tengok hasil dia, wow!😍⁣⁣
⁣⁣⁣
Siapa dah cuba PWIScrub komen sikit kat bawah👇🏻😘⁣⁣
⁣⁣

#JunniBeauty
#SuccessEmpire
#SolusiKulitBreakout 
#JunniBeautyBantuAnda 
#JutawanJunniWanted
#putihkorea #pinkishwhite #pwis #licenserum #putihgebu #tiktok #funimate #produkviral #produknomercury #produkorganik
  • CARA PAKAI SCRUB??🤩🧐⁣
    ⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    Morning Junni Angels! #PinkishWhiteInstantScrub adalah produk 2in1 iaitu scrub dan juga masker tau! Ada yang tanya Sis Junni PWIScrub ni boleh ke pakai kat badan? Ehh mestilah boleh!😉⁣⁣
    ⁣⁣
    Kalau you all nak tahu, dalam PWIScrub ni ada olive oil, arbutin dan juga rice bran yang lembut pada kulit, supaya kulit you all takkan sakit😘⁣

    Cara penggunaan pada badan pula adalah...⁣⁣
    1. Bersihkan badan⁣⁣
    2. Scrub dan gosok perlahan di kawasan bermasalah atau gelap⁣⁣
    3. Biarkan 10-15 minit dan bilas⁣⁣
    ⁣⁣
    Senang kan?? You all boleh pakai scrub ni maksimum 3 kali seminggu and you all dapat tengok hasil dia, wow!😍⁣⁣
    ⁣⁣⁣
    Siapa dah cuba PWIScrub komen sikit kat bawah👇🏻😘⁣⁣
    ⁣⁣

    #JunniBeauty
    #SuccessEmpire
    #SolusiKulitBreakout
    #JunniBeautyBantuAnda
    #JutawanJunniWanted
    #putihkorea #pinkishwhite #pwis #licenserum #putihgebu #tiktok #funimate #produkviral #produknomercury #produkorganik

  •  1  0  5 hours ago
  • BIJI SCRUB HALUS😍🤩⁣⁣⁣⁣⁣
⁣⁣⁣⁣⁣
Hi Junni Angels! Kalau nak tahu, ni lah tekstur produk #PinkishWhiteInstantScrub! Tekstur dia lembut je, tak harsh on your skin. Cara guna scrub ni adalah you all boleh jadikan dia as scrub atau masker👇🏻⁣
⁣
SCRUB⁣
1. Scrub lembut bahagian bermasalah⁣
2. Bilas dengan air⁣
⁣
MASKER⁣
1. Scrub lembut bahagian bermasalah⁣
2. Biarkan 10-15 minit⁣
3. Bilas dengan air⁣
⁣
Pakai 2-3 kali seminggu dan you all boleh lihat perbezaan dia! PWIScrub sesuai untuk semua jenis kulit, so jangan risau okay? Bau dia pun wangi tauu😍⁣
⁣⁣⁣⁣
Siapa suka #PinkishWhiteInstantScrub KOMEN sikit kat bawah👇🏻🥰⁣⁣
⁣⁣

#JunniBeauty
#SuccessEmpire
#SolusiKulitBreakout 
#JunniBeautyBantuAnda 
#JutawanJunniWanted
#putihkorea #pinkishwhite #pwis #licenserum #putihgebu #tiktok #funimate #produkviral #produknomercury #produkorganik
  • BIJI SCRUB HALUS😍🤩⁣⁣⁣⁣⁣
    ⁣⁣⁣⁣⁣
    Hi Junni Angels! Kalau nak tahu, ni lah tekstur produk #PinkishWhiteInstantScrub! Tekstur dia lembut je, tak harsh on your skin. Cara guna scrub ni adalah you all boleh jadikan dia as scrub atau masker👇🏻⁣

    SCRUB⁣
    1. Scrub lembut bahagian bermasalah⁣
    2. Bilas dengan air⁣

    MASKER⁣
    1. Scrub lembut bahagian bermasalah⁣
    2. Biarkan 10-15 minit⁣
    3. Bilas dengan air⁣

    Pakai 2-3 kali seminggu dan you all boleh lihat perbezaan dia! PWIScrub sesuai untuk semua jenis kulit, so jangan risau okay? Bau dia pun wangi tauu😍⁣
    ⁣⁣⁣⁣
    Siapa suka #PinkishWhiteInstantScrub KOMEN sikit kat bawah👇🏻🥰⁣⁣
    ⁣⁣

    #JunniBeauty
    #SuccessEmpire
    #SolusiKulitBreakout
    #JunniBeautyBantuAnda
    #JutawanJunniWanted
    #putihkorea #pinkishwhite #pwis #licenserum #putihgebu #tiktok #funimate #produkviral #produknomercury #produkorganik

  •  1  0  5 hours ago
  • CARA PAKAI SERUM DENGAN BETUL😍⁣⁣
⁣⁣
Morning Junni Angels! Kalau you all nak tahu, Licen Serum ni mempunyai kebaikan pada skin you all seperti merawat jerawat yang aktif, mencegah kerosakan kolagen & elastin dan Meningkatkan keanjalan kulit⁣🥰⁣
⁣
Tapii ada cara nak pakai #LicenSerum ni dengan betul supaya semua khasiat dapat diserap dalam skin you all. Nak tahu macam mana? <Swipe Left> sekarang! 👈🏻⁣
⁣
Siapa dah restock Licen Serum bulan ni, komen kat bawah👇🏻😘⁣⁣
⁣⁣
#JunniBeauty⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
#JunniBeautyBantuAnda⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
#SolusiKulitBreakout⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
#BerkesanDanSelamat⁣⁣ 
#FlawlessLepasRaya #JunniBeautyQueen #YourSkinIsYourQueen #TeamNafilla #AymenEmpire #licenserum #putihkorea #pinkishwhite #pwis #pinkishwhiteinstantscrub
  • CARA PAKAI SERUM DENGAN BETUL😍⁣⁣
    ⁣⁣
    Morning Junni Angels! Kalau you all nak tahu, Licen Serum ni mempunyai kebaikan pada skin you all seperti merawat jerawat yang aktif, mencegah kerosakan kolagen & elastin dan Meningkatkan keanjalan kulit⁣🥰⁣

    Tapii ada cara nak pakai #LicenSerum ni dengan betul supaya semua khasiat dapat diserap dalam skin you all. Nak tahu macam mana? sekarang! 👈🏻⁣

    Siapa dah restock Licen Serum bulan ni, komen kat bawah👇🏻😘⁣⁣
    ⁣⁣
    #JunniBeauty⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    #JunniBeautyBantuAnda⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    #SolusiKulitBreakout⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    #BerkesanDanSelamat⁣⁣
    #FlawlessLepasRaya #JunniBeautyQueen #YourSkinIsYourQueen #TeamNafilla #AymenEmpire #licenserum #putihkorea #pinkishwhite #pwis #pinkishwhiteinstantscrub

  •  1  0  5 hours ago
  • SKIN GLOWING DENGAN 2 TITIK SERUM JE😍⁣
⁣
Kalau you all nak tahu, ini lah dia tekstur #LicenSerum yang famous tu🤩⁣ Macam mana nak glowing? Apply je #LicenSerum setiap kali buat skincare routine! Sebenarnya, you all boleh mix serum ni dengan foundation tau✨⁣
⁣⁣
Tekstur dia light je, macam air. Sangat sesuai dengan kulit you all yang tak kesah lah berminyak ke, sensitif ke, semua jenis skin pun boleh!⁣❤️⁣
⁣⁣
Komen kat bawah feedback you all selepas pakai #LicenSerum 👇🏻⁣⁣
⁣⁣

#JunniBeauty
#SuccessEmpire
#SolusiKulitBreakout 
#JunniBeautyBantuAnda 
#JutawanJunniWanted
#putihkorea #pinkishwhite #pwis #licenserum #putihgebu #tiktok #funimate #produkviral #produknomercury #produkorganik
  • SKIN GLOWING DENGAN 2 TITIK SERUM JE😍⁣

    Kalau you all nak tahu, ini lah dia tekstur #LicenSerum yang famous tu🤩⁣ Macam mana nak glowing? Apply je #LicenSerum setiap kali buat skincare routine! Sebenarnya, you all boleh mix serum ni dengan foundation tau✨⁣
    ⁣⁣
    Tekstur dia light je, macam air. Sangat sesuai dengan kulit you all yang tak kesah lah berminyak ke, sensitif ke, semua jenis skin pun boleh!⁣❤️⁣
    ⁣⁣
    Komen kat bawah feedback you all selepas pakai #LicenSerum 👇🏻⁣⁣
    ⁣⁣

    #JunniBeauty
    #SuccessEmpire
    #SolusiKulitBreakout
    #JunniBeautyBantuAnda
    #JutawanJunniWanted
    #putihkorea #pinkishwhite #pwis #licenserum #putihgebu #tiktok #funimate #produkviral #produknomercury #produkorganik

  •  0  0  15 hours ago
  • NAK CANTIK DALAM SATU SET JE😍⁣
⁣⁣
Hi Junni Angels! Tahu tak #PinkishWhiteAdvanceSet ada cleanser, toner, moisturiser dan sunscreen yang dapat membantu kulit you all jadi..⁣⁣
⁣⁣
✨ Kulit cerah⁣⁣
✨ Terhindar dari sinaran UV dengan SPF50⁣
✨ Merawat blackhead & whitehead ⁣⁣
✨ Merawat jerawat BREAKOUT ⁣⁣
✨ Melembapkan kulit wajah⁣⁣
⁣⁣
Kalau nak tahu betul ke tak, jom cuba #PinkishWhiteAdvanceSet ataupun you all boleh tengok testimoni JunniBeauty di @JunniBeautyTestimoni 🥰⁣⁣
⁣

#JunniBeauty⁣⁣⁣
#JunniBeautyBantuAnda⁣⁣⁣
#SolusiKulitBreakout⁣⁣⁣
#BerkesanDanSelamat
#SuccessEmpire 
#JutawanJunniWanted 
#tjcodjohor 
#tjcodmuar 
#tjcodsgmati
#tjcodbukitkangkar
#tjcodbandarmuar
#putihkorea 
#pinkishwhite 
#pwis 
#instantscrub 
#licenserum 
#putihgebu 
#putihcepat 
#kulitbreakout 
#jerawat 
#parutjerawat 
#acnekiller
#tiktok 
#funimate
#viral 
#quotes
#produknomercury 
#produknoparaben 
#produkorganik
  • NAK CANTIK DALAM SATU SET JE😍⁣
    ⁣⁣
    Hi Junni Angels! Tahu tak #PinkishWhiteAdvanceSet ada cleanser, toner, moisturiser dan sunscreen yang dapat membantu kulit you all jadi..⁣⁣
    ⁣⁣
    ✨ Kulit cerah⁣⁣
    ✨ Terhindar dari sinaran UV dengan SPF50⁣
    ✨ Merawat blackhead & whitehead ⁣⁣
    ✨ Merawat jerawat BREAKOUT ⁣⁣
    ✨ Melembapkan kulit wajah⁣⁣
    ⁣⁣
    Kalau nak tahu betul ke tak, jom cuba #PinkishWhiteAdvanceSet ataupun you all boleh tengok testimoni JunniBeauty di @JunniBeautyTestimoni 🥰⁣⁣


    #JunniBeauty⁣⁣⁣
    #JunniBeautyBantuAnda⁣⁣⁣
    #SolusiKulitBreakout⁣⁣⁣
    #BerkesanDanSelamat
    #SuccessEmpire
    #JutawanJunniWanted
    #tjcodjohor
    #tjcodmuar
    #tjcodsgmati
    #tjcodbukitkangkar
    #tjcodbandarmuar
    #putihkorea
    #pinkishwhite
    #pwis
    #instantscrub
    #licenserum
    #putihgebu
    #putihcepat
    #kulitbreakout
    #jerawat
    #parutjerawat
    #acnekiller
    #tiktok
    #funimate
    #viral
    #quotes
    #produknomercury
    #produknoparaben
    #produkorganik

  •  6  0  17 hours ago
  • 5 TIPS MENJADI BUSINESSMAN BERJAYA⁣
⁣⁣
Sis Junni tahu yang sekarang ramai dah mula buat bisnes sendiri dan Sis Junni nak share tips yang you all boleh amalkan dalam business supaya kita sama-sama berjaya🤩⁣⁣
⁣⁣
Pertama, set goals. You all perlu ada sesuatu target dan capai apa yang you all nak tu. Pastikan perkara yang you all nak tu adalah sesuatu yang you all suka atau gemari🥰⁣
⁣⁣
Kedua, positif. Make sure you all sentiasa ada mindset yang positif macam katakan "saya boleh" sebab diri kita akan automatically yakin dan boleh🤩⁣
⁣
Ketiga, track progress. You all perlu sentiasa tahu setiap perkara yang dilakukan supaya kita tahu di mana level kita dan apa kelemehan yang perlu diperbaiki. Lagi bagus you all tulis diari apa yang you all lakukan☺️⁣
⁣⁣
Keempat, jadi proaktif. Untuk capai kejayaan, kita perlu cekap dan proaktif. Buat kerja dengan pantas tanpa melengahkan masa. You all juga perlu berhenti berharap dan sebaliknya jadi proaktif💪🏻⁣
⁣⁣
Kelima, jadi seimbang. You all perlu seimbangkan semua perkara termasuk kerja, belajar ataupun waktu lapang supaya dapat capai matlamat dan alert dengan semua perkara☝🏻⁣
⁣

#JunniBeauty⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
#JunniBeautyBantuAnda⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
#SolusiKulitBreakout⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
#BerkesanDanSelamat⁣⁣
#SuccessEmpire 
#JutawanJunniWanted 
#tjcodjohor 
#tjcodmuar 
#tjcodsgmati
#tjcodbukitkangkar
#tjcodbandarmuar
#putihkorea 
#pinkishwhite 
#pwis 
#instantscrub 
#licenserum 
#putihgebu 
#putihcepat 
#kulitbreakout 
#jerawat 
#parutjerawat 
#acnekiller
#tiktok 
#funimate
#viral 
#quotes
#produknomercury 
#produknoparaben 
#produkorganik
  • 5 TIPS MENJADI BUSINESSMAN BERJAYA⁣
    ⁣⁣
    Sis Junni tahu yang sekarang ramai dah mula buat bisnes sendiri dan Sis Junni nak share tips yang you all boleh amalkan dalam business supaya kita sama-sama berjaya🤩⁣⁣
    ⁣⁣
    Pertama, set goals. You all perlu ada sesuatu target dan capai apa yang you all nak tu. Pastikan perkara yang you all nak tu adalah sesuatu yang you all suka atau gemari🥰⁣
    ⁣⁣
    Kedua, positif. Make sure you all sentiasa ada mindset yang positif macam katakan "saya boleh" sebab diri kita akan automatically yakin dan boleh🤩⁣

    Ketiga, track progress. You all perlu sentiasa tahu setiap perkara yang dilakukan supaya kita tahu di mana level kita dan apa kelemehan yang perlu diperbaiki. Lagi bagus you all tulis diari apa yang you all lakukan☺️⁣
    ⁣⁣
    Keempat, jadi proaktif. Untuk capai kejayaan, kita perlu cekap dan proaktif. Buat kerja dengan pantas tanpa melengahkan masa. You all juga perlu berhenti berharap dan sebaliknya jadi proaktif💪🏻⁣
    ⁣⁣
    Kelima, jadi seimbang. You all perlu seimbangkan semua perkara termasuk kerja, belajar ataupun waktu lapang supaya dapat capai matlamat dan alert dengan semua perkara☝🏻⁣


    #JunniBeauty⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    #JunniBeautyBantuAnda⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    #SolusiKulitBreakout⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    #BerkesanDanSelamat⁣⁣
    #SuccessEmpire
    #JutawanJunniWanted
    #tjcodjohor
    #tjcodmuar
    #tjcodsgmati
    #tjcodbukitkangkar
    #tjcodbandarmuar
    #putihkorea
    #pinkishwhite
    #pwis
    #instantscrub
    #licenserum
    #putihgebu
    #putihcepat
    #kulitbreakout
    #jerawat
    #parutjerawat
    #acnekiller
    #tiktok
    #funimate
    #viral
    #quotes
    #produknomercury
    #produknoparaben
    #produkorganik

  •  5  0  17 hours ago
  • Dua kali sehari pakai Pinkish White Cleanser tau😉
⁣
Cleanser ni you all boleh dapatkan dalam #PinkishWhiteAdvanceSet yang lengkap dengan toner, moisturiser dan sunscreen 🤩⁣
⁣
Tekstur Pinkish White Cleanser ni creamy and bila you all mix dengan air, dia tak berbuih sangat sesuai sangat untuk dry skin, dan semua jenis kulit🥳⁣⁣
⁣

⁣
#JunniBeauty⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
#JunniBeautyBantuAnda⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
#SolusiKulitBreakout⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
#BerkesanDanSelamat
  • Dua kali sehari pakai Pinkish White Cleanser tau😉

    Cleanser ni you all boleh dapatkan dalam #PinkishWhiteAdvanceSet yang lengkap dengan toner, moisturiser dan sunscreen 🤩⁣

    Tekstur Pinkish White Cleanser ni creamy and bila you all mix dengan air, dia tak berbuih sangat sesuai sangat untuk dry skin, dan semua jenis kulit🥳⁣⁣



    #JunniBeauty⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    #JunniBeautyBantuAnda⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    #SolusiKulitBreakout⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    #BerkesanDanSelamat

  •  1  1  5 July, 2020
  • NAK KULIT PUTIH PINKISH?🤩⁣
⁣⁣
Hi Junni Angels! Kalau you all nak kulit putih pinkish, kenalah cuba #PinkishWhiteAdvance ⁣yang lengkap dengan cleanser, toner, moisturiser dan sunscreen 😍⁣
⁣⁣
Pinkish White Advance Set ni dapat membantu...⁣
✅ Kesan pencerahan lebih 5x GANDA dari sebelum ini⁣
✅ Mengecutkan jerawat dengan efektif ⁣⁣
✅ Menyejukkan kulit & mengurangkan keradangan kulit⁣⁣
✅ Membantu mengurangkan parut jerawat ⁣⁣
⁣⁣
⁣Komen kat bawah kalau you all nak kulit pinkish😍👇🏻⁣
⁣
#JunniBeauty⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
#JunniBeautyBantuAnda⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
#SolusiKulitBreakout⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
#BerkesanDanSelamat⁣⁣
  • NAK KULIT PUTIH PINKISH?🤩⁣
    ⁣⁣
    Hi Junni Angels! Kalau you all nak kulit putih pinkish, kenalah cuba #PinkishWhiteAdvance ⁣yang lengkap dengan cleanser, toner, moisturiser dan sunscreen 😍⁣
    ⁣⁣
    Pinkish White Advance Set ni dapat membantu...⁣
    ✅ Kesan pencerahan lebih 5x GANDA dari sebelum ini⁣
    ✅ Mengecutkan jerawat dengan efektif ⁣⁣
    ✅ Menyejukkan kulit & mengurangkan keradangan kulit⁣⁣
    ✅ Membantu mengurangkan parut jerawat ⁣⁣
    ⁣⁣
    ⁣Komen kat bawah kalau you all nak kulit pinkish😍👇🏻⁣

    #JunniBeauty⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    #JunniBeautyBantuAnda⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    #SolusiKulitBreakout⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    #BerkesanDanSelamat⁣⁣

  •  3  1  3 July, 2020
  • Choose your FAVOURITE product!🤩⁣
⁣⁣
Sis Junni nak tanya sikit, you all pilih yang mana? ⁣
⁣⁣
Pinkish White Cleanser, Pinkish White Cream, Pinkish White Instant Scrub atau Licen Serum? Masing-masing ada kelebihan yang tersendiri tau🤩⁣⁣
⁣⁣
a. Pinkish White Cleanser membersihkan kotoran⁣
b. Pinkish White Cream melembapkan kulit wajah⁣
c. Pinkish White Instant Scrub menyingkirkan sel kulit mati⁣
d. Licen Serum sangat sesuai untuk parut jerawat⁣
⁣⁣⁣
Cepat vote kat bawah, yang manakah menjadi pilihan you all😍👇🏻⁣⁣⁣
⁣⁣⁣
#JunniBeauty⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
#JunniBeautyBantuAnda⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
#SolusiKulitBreakout⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
#BerkesanDanSelamat⁣⁣⁣⁣
#FlawlessLepasRaya
  • Choose your FAVOURITE product!🤩⁣
    ⁣⁣
    Sis Junni nak tanya sikit, you all pilih yang mana? ⁣
    ⁣⁣
    Pinkish White Cleanser, Pinkish White Cream, Pinkish White Instant Scrub atau Licen Serum? Masing-masing ada kelebihan yang tersendiri tau🤩⁣⁣
    ⁣⁣
    a. Pinkish White Cleanser membersihkan kotoran⁣
    b. Pinkish White Cream melembapkan kulit wajah⁣
    c. Pinkish White Instant Scrub menyingkirkan sel kulit mati⁣
    d. Licen Serum sangat sesuai untuk parut jerawat⁣
    ⁣⁣⁣
    Cepat vote kat bawah, yang manakah menjadi pilihan you all😍👇🏻⁣⁣⁣
    ⁣⁣⁣
    #JunniBeauty⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    #JunniBeautyBantuAnda⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    #SolusiKulitBreakout⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    #BerkesanDanSelamat⁣⁣⁣⁣
    #FlawlessLepasRaya

  •  3  1  30 June, 2020
  • MASAM MASAM MANISS😋⁣
⁣
Morning Junni Angels! You all tahu tak Junni ada produk yang boleh cerahkan skin you all seawal 7 hari tau! Putih Korea adalah serbuk kemam, sesuai sangat untuk siapa yang tak reti telan pil hihi🤭⁣
⁣
Apa rasanya? Rasa dia masam manis sebab main ingredients adalah grapeseed extract yang berfungsi bagi mengurangkan garis halus, meningkatkan keanjalan kulit dan banyak lagi! Haa sebab tu lah masam🤤⁣
⁣
Siapa nak cuba #PutihKorea, meh ws Jihaa okey , nnti jihah bntu korang 🥰
⁣
#JunniBeauty⁣⁣⁣⁣⁣⁣
#JunniBeautyBantuAnda⁣⁣⁣⁣⁣⁣
#SolusiKulitBreakout⁣⁣⁣⁣⁣⁣
#BerkesanDanSelamat⁣
#wanimillionaireempire 
#pinkishwhiteadvanceset #pwas
#pinkishwhiteset #pws
#scrub #pwis
#licenserum #licen #serum
#putihkorea #supplementputih #pk
  • MASAM MASAM MANISS😋⁣

    Morning Junni Angels! You all tahu tak Junni ada produk yang boleh cerahkan skin you all seawal 7 hari tau! Putih Korea adalah serbuk kemam, sesuai sangat untuk siapa yang tak reti telan pil hihi🤭⁣

    Apa rasanya? Rasa dia masam manis sebab main ingredients adalah grapeseed extract yang berfungsi bagi mengurangkan garis halus, meningkatkan keanjalan kulit dan banyak lagi! Haa sebab tu lah masam🤤⁣

    Siapa nak cuba #PutihKorea, meh ws Jihaa okey , nnti jihah bntu korang 🥰

    #JunniBeauty⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    #JunniBeautyBantuAnda⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    #SolusiKulitBreakout⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    #BerkesanDanSelamat
    #wanimillionaireempire
    #pinkishwhiteadvanceset #pwas
    #pinkishwhiteset #pws
    #scrub #pwis
    #licenserum #licen #serum
    #putihkorea #supplementputih #pk

  •  4  0  19 June, 2020
  • NAK SKIN PUTIH MACAM NI TAK??😍⁣
⁣
Hi Junni Angels! Kalau you all nak putih seluruh badan macam ni, you all cuba lah #PutihKorea! Hanya kemam setiap hari sebelum tidur, dah boleh putih tau🤩⁣
⁣
Putih Korea ni ada 15 sachet satu kotak, dan sesuai untuk remaja dan ibu mengandung. Putih Korea ni bukan untuk putih je, ianya dapat bantu mengurangkan garis halus pada kulit wajah, antioksidan dan membuatkan tona kulit sekata✨⁣
⁣
Cuba you all <Swipe Left> untuk tengok testimoni Pinkish White Advance Set ataupun kalau nak banyak lagi testimoni, boleh ke @JunniBeautyTestimoni🤗⁣
⁣⁣
You all nak tak skin macam ni? Kalau nak, ws jihaa skrg 🥰
⁣
Face of Junni Beauty @junnibeauty_moon ⁣
Pengguna & Reseller Junni Beauty⁣
⁣
#JunniBeauty⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
#JunniBeautyBantuAnda⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
#SolusiKulitBreakout⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
#BerkesanDanSelamat⁣⁣
#FlawlessLepasRaya

#wanimillionaireempire 
#pinkishwhiteadvanceset #pwas
#pinkishwhiteset #pws
#scrub #pwis
#licenserum #licen #serum
#putihkorea #supplementputih #pk
  • NAK SKIN PUTIH MACAM NI TAK??😍⁣

    Hi Junni Angels! Kalau you all nak putih seluruh badan macam ni, you all cuba lah #PutihKorea! Hanya kemam setiap hari sebelum tidur, dah boleh putih tau🤩⁣

    Putih Korea ni ada 15 sachet satu kotak, dan sesuai untuk remaja dan ibu mengandung. Putih Korea ni bukan untuk putih je, ianya dapat bantu mengurangkan garis halus pada kulit wajah, antioksidan dan membuatkan tona kulit sekata✨⁣

    Cuba you all untuk tengok testimoni Pinkish White Advance Set ataupun kalau nak banyak lagi testimoni, boleh ke @JunniBeautyTestimoni🤗⁣
    ⁣⁣
    You all nak tak skin macam ni? Kalau nak, ws jihaa skrg 🥰

    Face of Junni Beauty @junnibeauty_moon
    Pengguna & Reseller Junni Beauty⁣

    #JunniBeauty⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    #JunniBeautyBantuAnda⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    #SolusiKulitBreakout⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    #BerkesanDanSelamat⁣⁣
    #FlawlessLepasRaya

    #wanimillionaireempire
    #pinkishwhiteadvanceset #pwas
    #pinkishwhiteset #pws
    #scrub #pwis
    #licenserum #licen #serum
    #putihkorea #supplementputih #pk

  •  15  0  13 June, 2020

Top #PWIS Posts

  • Siapa nak #pinkishwhiteinstantscrub for free put up your hands and sila comment dekat bawah👇🏻. Mana tahu rezeki awak 🌸
  • Siapa nak #pinkishwhiteinstantscrub for free put up your hands and sila comment dekat bawah👇🏻. Mana tahu rezeki awak 🌸

  •  187  112  14 May, 2020
  • Full Set Junni Beauty 😍 cantik luar dan dalam.. Jom dapat kan kulit putih, sihat sebelum 2020😘 liaa akan consutl uolss sampai uols dapat skin yang diidamkan 😘
.
Whatsapp 01127508033 / klik je link di bio tu 😘
.
.
#tjcodjohor #tjcodtangkak #codjohor #johor #tangkak #ledang #sagil #bukitgambir #pinkishwhiteset #putihkorea #licenserum #pwis #sayajualsupplement #sayajualskincare #sayajualserum #sayajualscrub #TeamOneOhsem #TeamWardahRangers #zularifin #khaibahar #sitinordiana #gegarvaganza #jannanik
  • Full Set Junni Beauty 😍 cantik luar dan dalam.. Jom dapat kan kulit putih, sihat sebelum 2020😘 liaa akan consutl uolss sampai uols dapat skin yang diidamkan 😘
    .
    Whatsapp 01127508033 / klik je link di bio tu 😘
    .
    .
    #tjcodjohor #tjcodtangkak #codjohor #johor #tangkak #ledang #sagil #bukitgambir #pinkishwhiteset #putihkorea #licenserum #pwis #sayajualsupplement #sayajualskincare #sayajualserum #sayajualscrub #TeamOneOhsem #TeamWardahRangers #zularifin #khaibahar #sitinordiana #gegarvaganza #jannanik

  •  180  9  25 December, 2019
  • Alhamdulillah dapat kesan yang memuaskan hati pelanggan dan hat liaa 😍😝 uolss sampai bila nak tunggu je mehh lekaihh whatsapp liaa. Liaa akan consult skin sampai dapat skin peloles
.
Whatsapp 01127508033 / klik link di bio 😘
.
.
#tjcodjohor #tjcodtangkak #codjohor #johor #tangkak #ledang #sagil #bukitgambir #pinkishwhiteset #putihkorea #licenserum #pwis #sayajualsupplement #sayajualskincare #sayajualserum #sayajualscrub #TeamOneOhsem #TeamWardahRangers #zularifin #khaibahar #sitinordiana #satukanrasa #gegarvaganza
  • Alhamdulillah dapat kesan yang memuaskan hati pelanggan dan hat liaa 😍😝 uolss sampai bila nak tunggu je mehh lekaihh whatsapp liaa. Liaa akan consult skin sampai dapat skin peloles
    .
    Whatsapp 01127508033 / klik link di bio 😘
    .
    .
    #tjcodjohor #tjcodtangkak #codjohor #johor #tangkak #ledang #sagil #bukitgambir #pinkishwhiteset #putihkorea #licenserum #pwis #sayajualsupplement #sayajualskincare #sayajualserum #sayajualscrub #TeamOneOhsem #TeamWardahRangers #zularifin #khaibahar #sitinordiana #satukanrasa #gegarvaganza

  •  263  0  20 November, 2019