#POLISHFACE Instagram Photos & Videos

POLISHFACE - 40.9k posts

Hashtag Popularity

5.3
average comments
92.3
average likes

Latest #POLISHFACE Posts

  • Beli dengan kita, kita ajar cara yang betul pakai Bleaching Skin Nina ni tau πŸ₯°

Kesan boleh nampak immediately...
Lagi banyak daki lagi ketara perubahan dia tau.
Maintenance 2x sebulan ajooooo

Jom klik link kat bio iols untuk order/bertanya πŸ“² 0142484127

π™’π™ƒπ˜Όπ™π™Žπ˜Όπ™‹π™‹ π™„π™Šπ™‡π™Ž π˜Ύπ™€π™‹π˜Όπ™ !
Kita borak2, cantik sihat jelita sama2 
.
#Ninaskincare
#NinaskincareOfficial
#IbuPutihNina
#LaserSerumNina
#IbuPutihLaserSerumNina
#TestimoniNinaskincare
#NinaskincareTestimoni
#PolishFace
#PolishFaceSet
#PolishFaceNina
#BleachingSkinNina
#BleachingSkin
#SerumBleaching
#BleachingSerum
#IbuPutihSkincare
#IbuPutihSkincareByNina
#MandianBleachingNina
#MandianBleachingBidara
#SetIbuPutihJelitaNina
#IbuPutihJelitaNina
#VitacPloles
#VitaCPlolesNinaskincare
#KopiLontoor
#FaceBleaching
#FaceBleachingNina
#IbuScrub
#IbuScrubNina
#FaceScrub
#ScrubMuka
  • Beli dengan kita, kita ajar cara yang betul pakai Bleaching Skin Nina ni tau πŸ₯°

    Kesan boleh nampak immediately...
    Lagi banyak daki lagi ketara perubahan dia tau.
    Maintenance 2x sebulan ajooooo

    Jom klik link kat bio iols untuk order/bertanya πŸ“² 0142484127

    π™’π™ƒπ˜Όπ™π™Žπ˜Όπ™‹π™‹ π™„π™Šπ™‡π™Ž π˜Ύπ™€π™‹π˜Όπ™ !
    Kita borak2, cantik sihat jelita sama2
    .
    #Ninaskincare
    #NinaskincareOfficial
    #IbuPutihNina
    #LaserSerumNina
    #IbuPutihLaserSerumNina
    #TestimoniNinaskincare
    #NinaskincareTestimoni
    #PolishFace
    #PolishFaceSet
    #PolishFaceNina
    #BleachingSkinNina
    #BleachingSkin
    #SerumBleaching
    #BleachingSerum
    #IbuPutihSkincare
    #IbuPutihSkincareByNina
    #MandianBleachingNina
    #MandianBleachingBidara
    #SetIbuPutihJelitaNina
    #IbuPutihJelitaNina
    #VitacPloles
    #VitaCPlolesNinaskincare
    #KopiLontoor
    #FaceBleaching
    #FaceBleachingNina
    #IbuScrub
    #IbuScrubNina
    #FaceScrub
    #ScrubMuka

  •  0  0  6 August, 2020
  • Beli dengan kita, kita ajar cara yang betul pakai Bleaching Skin Nina ni tau πŸ₯°

Kesan boleh nampak immediately...
Lagi banyak daki lagi ketara perubahan dia tau.
Maintenance 2x sebulan ajooooo

Jom klik link kat bio iols untuk order/bertanya πŸ“² 0142484127

π™’π™ƒπ˜Όπ™π™Žπ˜Όπ™‹π™‹ π™„π™Šπ™‡π™Ž π˜Ύπ™€π™‹π˜Όπ™ !
Kita borak2, cantik sihat jelita sama2 
.
#Ninaskincare
#NinaskincareOfficial
#IbuPutihNina
#LaserSerumNina
#IbuPutihLaserSerumNina
#TestimoniNinaskincare
#NinaskincareTestimoni
#PolishFace
#PolishFaceSet
#PolishFaceNina
#BleachingSkinNina
#BleachingSkin
#SerumBleaching
#BleachingSerum
#IbuPutihSkincare
#IbuPutihSkincareByNina
#MandianBleachingNina
#MandianBleachingBidara
#SetIbuPutihJelitaNina
#IbuPutihJelitaNina
#VitacPloles
#VitaCPlolesNinaskincare
#KopiLontoor
#FaceBleaching
#FaceBleachingNina
#IbuScrub
#IbuScrubNina
#FaceScrub
#ScrubMuka
  • Beli dengan kita, kita ajar cara yang betul pakai Bleaching Skin Nina ni tau πŸ₯°

    Kesan boleh nampak immediately...
    Lagi banyak daki lagi ketara perubahan dia tau.
    Maintenance 2x sebulan ajooooo

    Jom klik link kat bio iols untuk order/bertanya πŸ“² 0142484127

    π™’π™ƒπ˜Όπ™π™Žπ˜Όπ™‹π™‹ π™„π™Šπ™‡π™Ž π˜Ύπ™€π™‹π˜Όπ™ !
    Kita borak2, cantik sihat jelita sama2
    .
    #Ninaskincare
    #NinaskincareOfficial
    #IbuPutihNina
    #LaserSerumNina
    #IbuPutihLaserSerumNina
    #TestimoniNinaskincare
    #NinaskincareTestimoni
    #PolishFace
    #PolishFaceSet
    #PolishFaceNina
    #BleachingSkinNina
    #BleachingSkin
    #SerumBleaching
    #BleachingSerum
    #IbuPutihSkincare
    #IbuPutihSkincareByNina
    #MandianBleachingNina
    #MandianBleachingBidara
    #SetIbuPutihJelitaNina
    #IbuPutihJelitaNina
    #VitacPloles
    #VitaCPlolesNinaskincare
    #KopiLontoor
    #FaceBleaching
    #FaceBleachingNina
    #IbuScrub
    #IbuScrubNina
    #FaceScrub
    #ScrubMuka

  •  0  0  6 August, 2020
  • Masih lagi top 3 favourite dalam Ninaskincare πŸ₯°

Sekali pakai confirm tak cari lain.
Beli dulu, pastu kami ajar elok2 cara pakai yg betui naaa

Nak lagi puas hati, top up pakai Ibu Putih Laser Serum & Ibu Scrub πŸ₯°πŸ₯°
.
Jom klik link kat bio iols untuk order/bertanya πŸ“² 0142484127

π™’π™ƒπ˜Όπ™π™Žπ˜Όπ™‹π™‹ π™„π™Šπ™‡π™Ž π˜Ύπ™€π™‹π˜Όπ™ !
Kita borak2, cantik sihat jelita sama2 
.
#Ninaskincare
#NinaskincareOfficial
#IbuPutihNina
#LaserSerumNina
#IbuPutihLaserSerumNina
#TestimoniNinaskincare
#NinaskincareTestimoni
#PolishFace
#PolishFaceSet
#PolishFaceNina
#BleachingSkinNina
#BleachingSkin
#SerumBleaching
#BleachingSerum
#IbuPutihSkincare
#IbuPutihSkincareByNina
#MandianBleachingNina
#MandianBleachingBidara
#SetIbuPutihJelitaNina
#IbuPutihJelitaNina
#VitacPloles
#VitaCPlolesNinaskincare
#KopiLontoor
#FaceBleaching
#FaceBleachingNina
#IbuScrub
#IbuScrubNina
#FaceScrub
#ScrubMuka
  • Masih lagi top 3 favourite dalam Ninaskincare πŸ₯°

    Sekali pakai confirm tak cari lain.
    Beli dulu, pastu kami ajar elok2 cara pakai yg betui naaa

    Nak lagi puas hati, top up pakai Ibu Putih Laser Serum & Ibu Scrub πŸ₯°πŸ₯°
    .
    Jom klik link kat bio iols untuk order/bertanya πŸ“² 0142484127

    π™’π™ƒπ˜Όπ™π™Žπ˜Όπ™‹π™‹ π™„π™Šπ™‡π™Ž π˜Ύπ™€π™‹π˜Όπ™ !
    Kita borak2, cantik sihat jelita sama2
    .
    #Ninaskincare
    #NinaskincareOfficial
    #IbuPutihNina
    #LaserSerumNina
    #IbuPutihLaserSerumNina
    #TestimoniNinaskincare
    #NinaskincareTestimoni
    #PolishFace
    #PolishFaceSet
    #PolishFaceNina
    #BleachingSkinNina
    #BleachingSkin
    #SerumBleaching
    #BleachingSerum
    #IbuPutihSkincare
    #IbuPutihSkincareByNina
    #MandianBleachingNina
    #MandianBleachingBidara
    #SetIbuPutihJelitaNina
    #IbuPutihJelitaNina
    #VitacPloles
    #VitaCPlolesNinaskincare
    #KopiLontoor
    #FaceBleaching
    #FaceBleachingNina
    #IbuScrub
    #IbuScrubNina
    #FaceScrub
    #ScrubMuka

  •  1  0  6 August, 2020
  • Masih lagi top 3 favourite dalam Ninaskincare πŸ₯°

Sekali pakai confirm tak cari lain.
Beli dulu, pastu kami ajar elok2 cara pakai yg betui naaa

Nak lagi puas hati, top up pakai Ibu Putih Laser Serum & Ibu Scrub πŸ₯°πŸ₯°
.
Jom klik link kat bio iols untuk order/bertanya πŸ“² 0142484127

π™’π™ƒπ˜Όπ™π™Žπ˜Όπ™‹π™‹ π™„π™Šπ™‡π™Ž π˜Ύπ™€π™‹π˜Όπ™ !
Kita borak2, cantik sihat jelita sama2 
.
#Ninaskincare
#NinaskincareOfficial
#IbuPutihNina
#LaserSerumNina
#IbuPutihLaserSerumNina
#TestimoniNinaskincare
#NinaskincareTestimoni
#PolishFace
#PolishFaceSet
#PolishFaceNina
#BleachingSkinNina
#BleachingSkin
#SerumBleaching
#BleachingSerum
#IbuPutihSkincare
#IbuPutihSkincareByNina
#MandianBleachingNina
#MandianBleachingBidara
#SetIbuPutihJelitaNina
#IbuPutihJelitaNina
#VitacPloles
#VitaCPlolesNinaskincare
#KopiLontoor
#FaceBleaching
#FaceBleachingNina
#IbuScrub
#IbuScrubNina
#FaceScrub
#ScrubMuka
  • Masih lagi top 3 favourite dalam Ninaskincare πŸ₯°

    Sekali pakai confirm tak cari lain.
    Beli dulu, pastu kami ajar elok2 cara pakai yg betui naaa

    Nak lagi puas hati, top up pakai Ibu Putih Laser Serum & Ibu Scrub πŸ₯°πŸ₯°
    .
    Jom klik link kat bio iols untuk order/bertanya πŸ“² 0142484127

    π™’π™ƒπ˜Όπ™π™Žπ˜Όπ™‹π™‹ π™„π™Šπ™‡π™Ž π˜Ύπ™€π™‹π˜Όπ™ !
    Kita borak2, cantik sihat jelita sama2
    .
    #Ninaskincare
    #NinaskincareOfficial
    #IbuPutihNina
    #LaserSerumNina
    #IbuPutihLaserSerumNina
    #TestimoniNinaskincare
    #NinaskincareTestimoni
    #PolishFace
    #PolishFaceSet
    #PolishFaceNina
    #BleachingSkinNina
    #BleachingSkin
    #SerumBleaching
    #BleachingSerum
    #IbuPutihSkincare
    #IbuPutihSkincareByNina
    #MandianBleachingNina
    #MandianBleachingBidara
    #SetIbuPutihJelitaNina
    #IbuPutihJelitaNina
    #VitacPloles
    #VitaCPlolesNinaskincare
    #KopiLontoor
    #FaceBleaching
    #FaceBleachingNina
    #IbuScrub
    #IbuScrubNina
    #FaceScrub
    #ScrubMuka

  •  0  0  6 August, 2020
  • #VitaCPlolesΒ ni sesuai untuk semua orang tau, InsyaAllah.
.
Fret not! Selamat untuk diamalkan setiap hari. DanΒ #VitaCPlolesΒ TANPA KOLAGEN ye. So sape ada cyst, fibroid boleh amik supplement ni. And tak akan menggemukkan jugak !

RM 35 untuk sebekas 50 gram penuh kebaikan untuk badan & kulit kita 🍊
.
Jom klik link kat bio iols untuk order/bertanya πŸ“² 0142484127

π™’π™ƒπ˜Όπ™π™Žπ˜Όπ™‹π™‹ π™„π™Šπ™‡π™Ž π˜Ύπ™€π™‹π˜Όπ™ !
Kita borak2, cantik sihat jelita sama2 
.
#Ninaskincare
#NinaskincareOfficial
#IbuPutihNina
#LaserSerumNina
#IbuPutihLaserSerumNina
#TestimoniNinaskincare
#NinaskincareTestimoni
#PolishFace
#PolishFaceSet
#PolishFaceNina
#BleachingSkinNina
#BleachingSkin
#SerumBleaching
#BleachingSerum
#IbuPutihSkincare
#IbuPutihSkincareByNina
#MandianBleachingNina
#MandianBleachingBidara
#SetIbuPutihJelitaNina
#IbuPutihJelitaNina
#VitacPloles
#VitaCPlolesNinaskincare
#KopiLontoor
#FaceBleaching
#FaceBleachingNina
#IbuScrub
#IbuScrubNina
#FaceScrub
#ScrubMuka
  • #VitaCPlolesΒ ni sesuai untuk semua orang tau, InsyaAllah.
    .
    Fret not! Selamat untuk diamalkan setiap hari. DanΒ  #VitaCPlolesΒ TANPA KOLAGEN ye. So sape ada cyst, fibroid boleh amik supplement ni. And tak akan menggemukkan jugak !

    RM 35 untuk sebekas 50 gram penuh kebaikan untuk badan & kulit kita 🍊
    .
    Jom klik link kat bio iols untuk order/bertanya πŸ“² 0142484127

    π™’π™ƒπ˜Όπ™π™Žπ˜Όπ™‹π™‹ π™„π™Šπ™‡π™Ž π˜Ύπ™€π™‹π˜Όπ™ !
    Kita borak2, cantik sihat jelita sama2
    .
    #Ninaskincare
    #NinaskincareOfficial
    #IbuPutihNina
    #LaserSerumNina
    #IbuPutihLaserSerumNina
    #TestimoniNinaskincare
    #NinaskincareTestimoni
    #PolishFace
    #PolishFaceSet
    #PolishFaceNina
    #BleachingSkinNina
    #BleachingSkin
    #SerumBleaching
    #BleachingSerum
    #IbuPutihSkincare
    #IbuPutihSkincareByNina
    #MandianBleachingNina
    #MandianBleachingBidara
    #SetIbuPutihJelitaNina
    #IbuPutihJelitaNina
    #VitacPloles
    #VitaCPlolesNinaskincare
    #KopiLontoor
    #FaceBleaching
    #FaceBleachingNina
    #IbuScrub
    #IbuScrubNina
    #FaceScrub
    #ScrubMuka

  •  0  0  6 August, 2020
  • What makes it so good !!
.
VITA C PLOLES 50 gram sebotol tahan sebulan.

Jom klik link kat bio iols untuk order/bertanya πŸ“² 0142484127

π™’π™ƒπ˜Όπ™π™Žπ˜Όπ™‹π™‹ π™„π™Šπ™‡π™Ž π˜Ύπ™€π™‹π˜Όπ™ !
Kita borak2, cantik sihat jelita sama2 
.
#Ninaskincare
#NinaskincareOfficial
#IbuPutihNina
#LaserSerumNina
#IbuPutihLaserSerumNina
#TestimoniNinaskincare
#NinaskincareTestimoni
#PolishFace
#PolishFaceSet
#PolishFaceNina
#BleachingSkinNina
#BleachingSkin
#SerumBleaching
#BleachingSerum
#IbuPutihSkincare
#IbuPutihSkincareByNina
#MandianBleachingNina
#MandianBleachingBidara
#SetIbuPutihJelitaNina
#IbuPutihJelitaNina
#VitacPloles
#VitaCPlolesNinaskincare
#KopiLontoor
#FaceBleaching
#FaceBleachingNina
#IbuScrub
#IbuScrubNina
#FaceScrub
#ScrubMuka
  • What makes it so good !!
    .
    VITA C PLOLES 50 gram sebotol tahan sebulan.

    Jom klik link kat bio iols untuk order/bertanya πŸ“² 0142484127

    π™’π™ƒπ˜Όπ™π™Žπ˜Όπ™‹π™‹ π™„π™Šπ™‡π™Ž π˜Ύπ™€π™‹π˜Όπ™ !
    Kita borak2, cantik sihat jelita sama2
    .
    #Ninaskincare
    #NinaskincareOfficial
    #IbuPutihNina
    #LaserSerumNina
    #IbuPutihLaserSerumNina
    #TestimoniNinaskincare
    #NinaskincareTestimoni
    #PolishFace
    #PolishFaceSet
    #PolishFaceNina
    #BleachingSkinNina
    #BleachingSkin
    #SerumBleaching
    #BleachingSerum
    #IbuPutihSkincare
    #IbuPutihSkincareByNina
    #MandianBleachingNina
    #MandianBleachingBidara
    #SetIbuPutihJelitaNina
    #IbuPutihJelitaNina
    #VitacPloles
    #VitaCPlolesNinaskincare
    #KopiLontoor
    #FaceBleaching
    #FaceBleachingNina
    #IbuScrub
    #IbuScrubNina
    #FaceScrub
    #ScrubMuka

  •  2  0  6 August, 2020
  • SENTIASA WASPADA DEMI KESIHATAN! πŸ™‚

Gais, walaupun sekarang kita dah lepas tempoh PKP dan banyak syarat sudah dilonggarkan tapi belum tiba masanya untuk kita boleh bersuka ria tau.

Sebab wabak tetap ada disekeliling kita tanpa kita sedar. Jom kita tingkatkan imuniti badan sambil cantikkan kulit bersamaΒ #VitaCPlolesΒ ! Amalkan setiap hari sebagai rutin korang dalam norma baharu ni untuk hindarkan diri dari wabak dan kulit lebih peloles! πŸ€“
.
Hanya RM35 sebotol utk 50 gram

Jom klik link kat bio iols untuk order/bertanya πŸ“² 0142484127

π™’π™ƒπ˜Όπ™π™Žπ˜Όπ™‹π™‹ π™„π™Šπ™‡π™Ž π˜Ύπ™€π™‹π˜Όπ™ !
Kita borak2, cantik sihat jelita sama2 
.
#Ninaskincare
#NinaskincareOfficial
#IbuPutihNina
#LaserSerumNina
#IbuPutihLaserSerumNina
#TestimoniNinaskincare
#NinaskincareTestimoni
#PolishFace
#PolishFaceSet
#PolishFaceNina
#BleachingSkinNina
#BleachingSkin
#SerumBleaching
#BleachingSerum
#IbuPutihSkincare
#IbuPutihSkincareByNina
#MandianBleachingNina
#MandianBleachingBidara
#SetIbuPutihJelitaNina
#IbuPutihJelitaNina
#VitacPloles
#VitaCPlolesNinaskincare
#KopiLontoor
#FaceBleaching
#FaceBleachingNina
#IbuScrub
#IbuScrubNina
#FaceScrub
#ScrubMuka
  • SENTIASA WASPADA DEMI KESIHATAN! πŸ™‚

    Gais, walaupun sekarang kita dah lepas tempoh PKP dan banyak syarat sudah dilonggarkan tapi belum tiba masanya untuk kita boleh bersuka ria tau.

    Sebab wabak tetap ada disekeliling kita tanpa kita sedar. Jom kita tingkatkan imuniti badan sambil cantikkan kulit bersamaΒ  #VitaCPlolesΒ ! Amalkan setiap hari sebagai rutin korang dalam norma baharu ni untuk hindarkan diri dari wabak dan kulit lebih peloles! πŸ€“
    .
    Hanya RM35 sebotol utk 50 gram

    Jom klik link kat bio iols untuk order/bertanya πŸ“² 0142484127

    π™’π™ƒπ˜Όπ™π™Žπ˜Όπ™‹π™‹ π™„π™Šπ™‡π™Ž π˜Ύπ™€π™‹π˜Όπ™ !
    Kita borak2, cantik sihat jelita sama2
    .
    #Ninaskincare
    #NinaskincareOfficial
    #IbuPutihNina
    #LaserSerumNina
    #IbuPutihLaserSerumNina
    #TestimoniNinaskincare
    #NinaskincareTestimoni
    #PolishFace
    #PolishFaceSet
    #PolishFaceNina
    #BleachingSkinNina
    #BleachingSkin
    #SerumBleaching
    #BleachingSerum
    #IbuPutihSkincare
    #IbuPutihSkincareByNina
    #MandianBleachingNina
    #MandianBleachingBidara
    #SetIbuPutihJelitaNina
    #IbuPutihJelitaNina
    #VitacPloles
    #VitaCPlolesNinaskincare
    #KopiLontoor
    #FaceBleaching
    #FaceBleachingNina
    #IbuScrub
    #IbuScrubNina
    #FaceScrub
    #ScrubMuka

  •  0  0  6 August, 2020
  • SENTIASA WASPADA DEMI KESIHATAN! πŸ™‚

Gais, walaupun sekarang kita dah lepas tempoh PKP dan banyak syarat sudah dilonggarkan tapi belum tiba masanya untuk kita boleh bersuka ria tau.

Sebab wabak tetap ada disekeliling kita tanpa kita sedar. Jom kita tingkatkan imuniti badan sambil cantikkan kulit bersamaΒ #VitaCPlolesΒ ! Amalkan setiap hari sebagai rutin korang dalam norma baharu ni untuk hindarkan diri dari wabak dan kulit lebih peloles! πŸ€“
.
Hanya RM35 sebotol utk 50 gram

Jom klik link kat bio iols untuk order/bertanya πŸ“² 0142484127

π™’π™ƒπ˜Όπ™π™Žπ˜Όπ™‹π™‹ π™„π™Šπ™‡π™Ž π˜Ύπ™€π™‹π˜Όπ™ !
Kita borak2, cantik sihat jelita sama2 
.
#Ninaskincare
#NinaskincareOfficial
#IbuPutihNina
#LaserSerumNina
#IbuPutihLaserSerumNina
#TestimoniNinaskincare
#NinaskincareTestimoni
#PolishFace
#PolishFaceSet
#PolishFaceNina
#BleachingSkinNina
#BleachingSkin
#SerumBleaching
#BleachingSerum
#IbuPutihSkincare
#IbuPutihSkincareByNina
#MandianBleachingNina
#MandianBleachingBidara
#SetIbuPutihJelitaNina
#IbuPutihJelitaNina
#VitacPloles
#VitaCPlolesNinaskincare
#KopiLontoor
#FaceBleaching
#FaceBleachingNina
#IbuScrub
#IbuScrubNina
#FaceScrub
#ScrubMuka
  • SENTIASA WASPADA DEMI KESIHATAN! πŸ™‚

    Gais, walaupun sekarang kita dah lepas tempoh PKP dan banyak syarat sudah dilonggarkan tapi belum tiba masanya untuk kita boleh bersuka ria tau.

    Sebab wabak tetap ada disekeliling kita tanpa kita sedar. Jom kita tingkatkan imuniti badan sambil cantikkan kulit bersamaΒ  #VitaCPlolesΒ ! Amalkan setiap hari sebagai rutin korang dalam norma baharu ni untuk hindarkan diri dari wabak dan kulit lebih peloles! πŸ€“
    .
    Hanya RM35 sebotol utk 50 gram

    Jom klik link kat bio iols untuk order/bertanya πŸ“² 0142484127

    π™’π™ƒπ˜Όπ™π™Žπ˜Όπ™‹π™‹ π™„π™Šπ™‡π™Ž π˜Ύπ™€π™‹π˜Όπ™ !
    Kita borak2, cantik sihat jelita sama2
    .
    #Ninaskincare
    #NinaskincareOfficial
    #IbuPutihNina
    #LaserSerumNina
    #IbuPutihLaserSerumNina
    #TestimoniNinaskincare
    #NinaskincareTestimoni
    #PolishFace
    #PolishFaceSet
    #PolishFaceNina
    #BleachingSkinNina
    #BleachingSkin
    #SerumBleaching
    #BleachingSerum
    #IbuPutihSkincare
    #IbuPutihSkincareByNina
    #MandianBleachingNina
    #MandianBleachingBidara
    #SetIbuPutihJelitaNina
    #IbuPutihJelitaNina
    #VitacPloles
    #VitaCPlolesNinaskincare
    #KopiLontoor
    #FaceBleaching
    #FaceBleachingNina
    #IbuScrub
    #IbuScrubNina
    #FaceScrub
    #ScrubMuka

  •  4  0  6 August, 2020
  • What makes it so good !!
.
VITA C PLOLES 50 gram sebotol tahan sebulan.

Jom klik link kat bio iols untuk order/bertanya πŸ“² 0142484127

π™’π™ƒπ˜Όπ™π™Žπ˜Όπ™‹π™‹ π™„π™Šπ™‡π™Ž π˜Ύπ™€π™‹π˜Όπ™ !
Kita borak2, cantik sihat jelita sama2 
.
#Ninaskincare
#NinaskincareOfficial
#IbuPutihNina
#LaserSerumNina
#IbuPutihLaserSerumNina
#TestimoniNinaskincare
#NinaskincareTestimoni
#PolishFace
#PolishFaceSet
#PolishFaceNina
#BleachingSkinNina
#BleachingSkin
#SerumBleaching
#BleachingSerum
#IbuPutihSkincare
#IbuPutihSkincareByNina
#MandianBleachingNina
#MandianBleachingBidara
#SetIbuPutihJelitaNina
#IbuPutihJelitaNina
#VitacPloles
#VitaCPlolesNinaskincare
#KopiLontoor
#FaceBleaching
#FaceBleachingNina
#IbuScrub
#IbuScrubNina
#FaceScrub
#ScrubMuka
  • What makes it so good !!
    .
    VITA C PLOLES 50 gram sebotol tahan sebulan.

    Jom klik link kat bio iols untuk order/bertanya πŸ“² 0142484127

    π™’π™ƒπ˜Όπ™π™Žπ˜Όπ™‹π™‹ π™„π™Šπ™‡π™Ž π˜Ύπ™€π™‹π˜Όπ™ !
    Kita borak2, cantik sihat jelita sama2
    .
    #Ninaskincare
    #NinaskincareOfficial
    #IbuPutihNina
    #LaserSerumNina
    #IbuPutihLaserSerumNina
    #TestimoniNinaskincare
    #NinaskincareTestimoni
    #PolishFace
    #PolishFaceSet
    #PolishFaceNina
    #BleachingSkinNina
    #BleachingSkin
    #SerumBleaching
    #BleachingSerum
    #IbuPutihSkincare
    #IbuPutihSkincareByNina
    #MandianBleachingNina
    #MandianBleachingBidara
    #SetIbuPutihJelitaNina
    #IbuPutihJelitaNina
    #VitacPloles
    #VitaCPlolesNinaskincare
    #KopiLontoor
    #FaceBleaching
    #FaceBleachingNina
    #IbuScrub
    #IbuScrubNina
    #FaceScrub
    #ScrubMuka

  •  0  0  6 August, 2020
  • #VitaCPlolesΒ ni sesuai untuk semua orang tau, InsyaAllah.
.
Fret not! Selamat untuk diamalkan setiap hari. DanΒ #VitaCPlolesΒ TANPA KOLAGEN ye. So sape ada cyst, fibroid boleh amik supplement ni. And tak akan menggemukkan jugak !

RM 35 untuk sebekas 50 gram penuh kebaikan untuk badan & kulit kita 🍊
.
Jom klik link kat bio iols untuk order/bertanya πŸ“² 0142484127

π™’π™ƒπ˜Όπ™π™Žπ˜Όπ™‹π™‹ π™„π™Šπ™‡π™Ž π˜Ύπ™€π™‹π˜Όπ™ !
Kita borak2, cantik sihat jelita sama2 
.
#Ninaskincare
#NinaskincareOfficial
#IbuPutihNina
#LaserSerumNina
#IbuPutihLaserSerumNina
#TestimoniNinaskincare
#NinaskincareTestimoni
#PolishFace
#PolishFaceSet
#PolishFaceNina
#BleachingSkinNina
#BleachingSkin
#SerumBleaching
#BleachingSerum
#IbuPutihSkincare
#IbuPutihSkincareByNina
#MandianBleachingNina
#MandianBleachingBidara
#SetIbuPutihJelitaNina
#IbuPutihJelitaNina
#VitacPloles
#VitaCPlolesNinaskincare
#KopiLontoor
#FaceBleaching
#FaceBleachingNina
#IbuScrub
#IbuScrubNina
#FaceScrub
#ScrubMuka
  • #VitaCPlolesΒ ni sesuai untuk semua orang tau, InsyaAllah.
    .
    Fret not! Selamat untuk diamalkan setiap hari. DanΒ  #VitaCPlolesΒ TANPA KOLAGEN ye. So sape ada cyst, fibroid boleh amik supplement ni. And tak akan menggemukkan jugak !

    RM 35 untuk sebekas 50 gram penuh kebaikan untuk badan & kulit kita 🍊
    .
    Jom klik link kat bio iols untuk order/bertanya πŸ“² 0142484127

    π™’π™ƒπ˜Όπ™π™Žπ˜Όπ™‹π™‹ π™„π™Šπ™‡π™Ž π˜Ύπ™€π™‹π˜Όπ™ !
    Kita borak2, cantik sihat jelita sama2
    .
    #Ninaskincare
    #NinaskincareOfficial
    #IbuPutihNina
    #LaserSerumNina
    #IbuPutihLaserSerumNina
    #TestimoniNinaskincare
    #NinaskincareTestimoni
    #PolishFace
    #PolishFaceSet
    #PolishFaceNina
    #BleachingSkinNina
    #BleachingSkin
    #SerumBleaching
    #BleachingSerum
    #IbuPutihSkincare
    #IbuPutihSkincareByNina
    #MandianBleachingNina
    #MandianBleachingBidara
    #SetIbuPutihJelitaNina
    #IbuPutihJelitaNina
    #VitacPloles
    #VitaCPlolesNinaskincare
    #KopiLontoor
    #FaceBleaching
    #FaceBleachingNina
    #IbuScrub
    #IbuScrubNina
    #FaceScrub
    #ScrubMuka

  •  0  0  6 August, 2020
  • SERUM BLEACH NINA 
100% ORIGINAL HQ‼️ SILA JGN TANYA BERULANG2 TAK PERCAYA JGN BELI .
.
Normal price : RM 15
HARGA ❌ TIDAK TERMASUK POSTAGE 
TAMBAH POS RM8(SM)/ RM12(SS)
.
πŸ’’πŸ’’ KOS POS ADALAH BERUBAH2 MENGIKUT BERAT & SIZE BARANG .
.
❌ NO COD .
βœ… POS ONLY .
❌ NO URGENT ORDER .

Serious buyer klik link @balqiscosmeticcentre wasap.my/60149507987 .
.
Follow backup ig πŸ‘‡πŸ»
@makeupviral89 
@pilginsengtambahberatbadan 
@balqisbeautycentre .
.
REPAIR DAMAGED SKIN
WHITENING & BRIGHTENING

Kelebihan :-
-Mencantikkan lagi kulit nampak berseri2
-Mengekalkan kelembapan kulit
-Merawat kulit yg tidak sihat dan kusam
-Menambahkan glOwing
-Makeup tahan lebih lama
-Mencerahkan kulit naturally

PAKAI MALAM DAN SIANG SEBELUM PELEMBAP
10ML
.
Cara guna Serum Bleaching Ninaskincare πŸ’‹
.
1️⃣ Cuci muka terlebih dahulu & lap kering
2️⃣ Titis 1-2 titik Serum Bleaching ke jari yang bersih
3️⃣ Sapu rata pada bahagian muka & leher atau mana-mana bahagian badan yang bermasalah
4️⃣ Boleh juga sapu ke seluruh wajah untuk dapatkan kesan cerah dan seri yang sekata 
5️⃣ Sapu Pelembap Muka / Krim Malam. Untuk siang bole sapu Pelembap Muka / Krim Siang
6️⃣ Kemudian, boleh pakai foundation atau mekap seperti biasa (untuk siang)

Ps: untuk malam, buat 30minit sebelum masa tidur ye. Kenapa 30minit? Untuk bagi masa optimum serum & pelembap menyerap dalam kulit. Hehehe.. kalau tak nanti bantal yg akan dapat khasiatnya πŸ˜‰ .
.
.
#IbuPutihNina #LaserSerumNina #IbuPutihLaserSerumNina #TestimoniNinaskincare #NinaskincareTestimoni #PolishFace #PolishFaceSet #PolishFaceNina #BleachingSkinNina #BleachingSkin #KoreanProteinSerumNina #KoreanProteinSerum #IbuPutihSkincare #IbuPutihSkincareByNina #MandianBleachingNina #MandianBleachingBidara #SetIbuPutihJelitaNina #IbuPutihJelitaNina #serumbleach #serumbleachmurah #serumbleachnina #serumbleachbyninaskincare #ninaskincareserumbleach #SerumBleaching #serumbleachingmurah #SerumBleachingNina
  • SERUM BLEACH NINA
    100% ORIGINAL HQ‼️ SILA JGN TANYA BERULANG2 TAK PERCAYA JGN BELI .
    .
    Normal price : RM 15
    HARGA ❌ TIDAK TERMASUK POSTAGE
    TAMBAH POS RM8(SM)/ RM12(SS)
    .
    πŸ’’πŸ’’ KOS POS ADALAH BERUBAH2 MENGIKUT BERAT & SIZE BARANG .
    .
    ❌ NO COD .
    βœ… POS ONLY .
    ❌ NO URGENT ORDER .

    Serious buyer klik link @balqiscosmeticcentre wasap.my/60149507987 .
    .
    Follow backup ig πŸ‘‡πŸ»
    @makeupviral89
    @pilginsengtambahberatbadan
    @balqisbeautycentre .
    .
    REPAIR DAMAGED SKIN
    WHITENING & BRIGHTENING

    Kelebihan :-
    -Mencantikkan lagi kulit nampak berseri2
    -Mengekalkan kelembapan kulit
    -Merawat kulit yg tidak sihat dan kusam
    -Menambahkan glOwing
    -Makeup tahan lebih lama
    -Mencerahkan kulit naturally

    PAKAI MALAM DAN SIANG SEBELUM PELEMBAP
    10ML
    .
    Cara guna Serum Bleaching Ninaskincare πŸ’‹
    .
    1️⃣ Cuci muka terlebih dahulu & lap kering
    2️⃣ Titis 1-2 titik Serum Bleaching ke jari yang bersih
    3️⃣ Sapu rata pada bahagian muka & leher atau mana-mana bahagian badan yang bermasalah
    4️⃣ Boleh juga sapu ke seluruh wajah untuk dapatkan kesan cerah dan seri yang sekata
    5️⃣ Sapu Pelembap Muka / Krim Malam. Untuk siang bole sapu Pelembap Muka / Krim Siang
    6️⃣ Kemudian, boleh pakai foundation atau mekap seperti biasa (untuk siang)

    Ps: untuk malam, buat 30minit sebelum masa tidur ye. Kenapa 30minit? Untuk bagi masa optimum serum & pelembap menyerap dalam kulit. Hehehe.. kalau tak nanti bantal yg akan dapat khasiatnya πŸ˜‰ .
    .
    .
    #IbuPutihNina #LaserSerumNina #IbuPutihLaserSerumNina #TestimoniNinaskincare #NinaskincareTestimoni #PolishFace #PolishFaceSet #PolishFaceNina #BleachingSkinNina #BleachingSkin #KoreanProteinSerumNina #KoreanProteinSerum #IbuPutihSkincare #IbuPutihSkincareByNina #MandianBleachingNina #MandianBleachingBidara #SetIbuPutihJelitaNina #IbuPutihJelitaNina #serumbleach #serumbleachmurah #serumbleachnina #serumbleachbyninaskincare #ninaskincareserumbleach #SerumBleaching #serumbleachingmurah #SerumBleachingNina

  •  3  0  4 August, 2020
  • Yes!! Weekend is coming πŸ₯°
Time to relax your body, mind & soul πŸ’ž
.
Jom klik link kat bio iols untuk order/bertanya πŸ“² 0142484127

π™’π™ƒπ˜Όπ™π™Žπ˜Όπ™‹π™‹ π™„π™Šπ™‡π™Ž π˜Ύπ™€π™‹π˜Όπ™ !
Kita borak2, cantik sihat jelita sama2 
.
#Ninaskincare
#NinaskincareOfficial
#IbuPutihNina
#LaserSerumNina
#IbuPutihLaserSerumNina
#TestimoniNinaskincare
#NinaskincareTestimoni
#PolishFace
#PolishFaceSet
#PolishFaceNina
#BleachingSkinNina
#BleachingSkin
#SerumBleaching
#BleachingSerum
#IbuPutihSkincare
#IbuPutihSkincareByNina
#MandianBleachingNina
#MandianBleachingBidara
#SetIbuPutihJelitaNina
#IbuPutihJelitaNina
#VitacPloles
#VitaCPlolesNinaskincare
#KopiLontoor
#FaceBleaching
#FaceBleachingNina
#IbuScrub
#IbuScrubNina
#FaceScrub
#ScrubMuka
  • Yes!! Weekend is coming πŸ₯°
    Time to relax your body, mind & soul πŸ’ž
    .
    Jom klik link kat bio iols untuk order/bertanya πŸ“² 0142484127

    π™’π™ƒπ˜Όπ™π™Žπ˜Όπ™‹π™‹ π™„π™Šπ™‡π™Ž π˜Ύπ™€π™‹π˜Όπ™ !
    Kita borak2, cantik sihat jelita sama2
    .
    #Ninaskincare
    #NinaskincareOfficial
    #IbuPutihNina
    #LaserSerumNina
    #IbuPutihLaserSerumNina
    #TestimoniNinaskincare
    #NinaskincareTestimoni
    #PolishFace
    #PolishFaceSet
    #PolishFaceNina
    #BleachingSkinNina
    #BleachingSkin
    #SerumBleaching
    #BleachingSerum
    #IbuPutihSkincare
    #IbuPutihSkincareByNina
    #MandianBleachingNina
    #MandianBleachingBidara
    #SetIbuPutihJelitaNina
    #IbuPutihJelitaNina
    #VitacPloles
    #VitaCPlolesNinaskincare
    #KopiLontoor
    #FaceBleaching
    #FaceBleachingNina
    #IbuScrub
    #IbuScrubNina
    #FaceScrub
    #ScrubMuka

  •  1  0  2 August, 2020
  • Kenapa perlu jadikan ibu scrub wna sebagai rutin wajib setiap minggu ?

1. Ibu Scrub wna merupakan scrub pemutih yang boleh dipakai pada kulit muka dan badan..
Kesan cerah boleh nampak hanya selepas sekali penggunaan 😘

2. Ibu scrub juga boleh dijadikan scrub bibir di mana ia boleh mnjadikan bibir mulut lebih lembut, lembap dan pinkish !

3. Sesuai digunakan pada semua jenis kerana teksturnya sangat lembut, biji2 scrub sangat halus dan mesra pada kulit.

4. Cara penggunaan sangat senang , boleh dipakai pada bila2 masa sahaja..
Seeloknya seminggu 2-3kali penggunaan.

5. Selepas penggunaan ibu scrub juga kulit serta-merta menjadi lebih lembut, halus dan slowly boleh pudarkan parut.

Jom klik link kat bio iols untuk order/bertanya πŸ“² 0142484127

π™’π™ƒπ˜Όπ™π™Žπ˜Όπ™‹π™‹ π™„π™Šπ™‡π™Ž π˜Ύπ™€π™‹π˜Όπ™ !
Kita borak2, cantik sihat jelita sama2 
.
#Ninaskincare
#NinaskincareOfficial
#IbuPutihNina
#LaserSerumNina
#IbuPutihLaserSerumNina
#TestimoniNinaskincare
#NinaskincareTestimoni
#PolishFace
#PolishFaceSet
#PolishFaceNina
#BleachingSkinNina
#BleachingSkin
#SerumBleaching
#BleachingSerum
#IbuPutihSkincare
#IbuPutihSkincareByNina
#MandianBleachingNina
#MandianBleachingBidara
#SetIbuPutihJelitaNina
#IbuPutihJelitaNina
#VitacPloles
#VitaCPlolesNinaskincare
#KopiLontoor
#FaceBleaching
#FaceBleachingNina
#IbuScrub
#IbuScrubNina
#FaceScrub
#ScrubMuka
  • Kenapa perlu jadikan ibu scrub wna sebagai rutin wajib setiap minggu ?

    1. Ibu Scrub wna merupakan scrub pemutih yang boleh dipakai pada kulit muka dan badan..
    Kesan cerah boleh nampak hanya selepas sekali penggunaan 😘

    2. Ibu scrub juga boleh dijadikan scrub bibir di mana ia boleh mnjadikan bibir mulut lebih lembut, lembap dan pinkish !

    3. Sesuai digunakan pada semua jenis kerana teksturnya sangat lembut, biji2 scrub sangat halus dan mesra pada kulit.

    4. Cara penggunaan sangat senang , boleh dipakai pada bila2 masa sahaja..
    Seeloknya seminggu 2-3kali penggunaan.

    5. Selepas penggunaan ibu scrub juga kulit serta-merta menjadi lebih lembut, halus dan slowly boleh pudarkan parut.

    Jom klik link kat bio iols untuk order/bertanya πŸ“² 0142484127

    π™’π™ƒπ˜Όπ™π™Žπ˜Όπ™‹π™‹ π™„π™Šπ™‡π™Ž π˜Ύπ™€π™‹π˜Όπ™ !
    Kita borak2, cantik sihat jelita sama2
    .
    #Ninaskincare
    #NinaskincareOfficial
    #IbuPutihNina
    #LaserSerumNina
    #IbuPutihLaserSerumNina
    #TestimoniNinaskincare
    #NinaskincareTestimoni
    #PolishFace
    #PolishFaceSet
    #PolishFaceNina
    #BleachingSkinNina
    #BleachingSkin
    #SerumBleaching
    #BleachingSerum
    #IbuPutihSkincare
    #IbuPutihSkincareByNina
    #MandianBleachingNina
    #MandianBleachingBidara
    #SetIbuPutihJelitaNina
    #IbuPutihJelitaNina
    #VitacPloles
    #VitaCPlolesNinaskincare
    #KopiLontoor
    #FaceBleaching
    #FaceBleachingNina
    #IbuScrub
    #IbuScrubNina
    #FaceScrub
    #ScrubMuka

  •  0  0  2 August, 2020
  • Kenapa perlu jadikan ibu scrub wna sebagai rutin wajib setiap minggu ?

1. Ibu Scrub wna merupakan scrub pemutih yang boleh dipakai pada kulit muka dan badan..
Kesan cerah boleh nampak hanya selepas sekali penggunaan 😘

2. Ibu scrub juga boleh dijadikan scrub bibir di mana ia boleh mnjadikan bibir mulut lebih lembut, lembap dan pinkish !

3. Sesuai digunakan pada semua jenis kerana teksturnya sangat lembut, biji2 scrub sangat halus dan mesra pada kulit.

4. Cara penggunaan sangat senang , boleh dipakai pada bila2 masa sahaja..
Seeloknya seminggu 2-3kali penggunaan.

5. Selepas penggunaan ibu scrub juga kulit serta-merta menjadi lebih lembut, halus dan slowly boleh pudarkan parut.

Jom klik link kat bio iols untuk order/bertanya πŸ“² 0142484127

π™’π™ƒπ˜Όπ™π™Žπ˜Όπ™‹π™‹ π™„π™Šπ™‡π™Ž π˜Ύπ™€π™‹π˜Όπ™ !
Kita borak2, cantik sihat jelita sama2 
.
#Ninaskincare
#NinaskincareOfficial
#IbuPutihNina
#LaserSerumNina
#IbuPutihLaserSerumNina
#TestimoniNinaskincare
#NinaskincareTestimoni
#PolishFace
#PolishFaceSet
#PolishFaceNina
#BleachingSkinNina
#BleachingSkin
#SerumBleaching
#BleachingSerum
#IbuPutihSkincare
#IbuPutihSkincareByNina
#MandianBleachingNina
#MandianBleachingBidara
#SetIbuPutihJelitaNina
#IbuPutihJelitaNina
#VitacPloles
#VitaCPlolesNinaskincare
#KopiLontoor
#FaceBleaching
#FaceBleachingNina
#IbuScrub
#IbuScrubNina
#FaceScrub
#ScrubMuka
  • Kenapa perlu jadikan ibu scrub wna sebagai rutin wajib setiap minggu ?

    1. Ibu Scrub wna merupakan scrub pemutih yang boleh dipakai pada kulit muka dan badan..
    Kesan cerah boleh nampak hanya selepas sekali penggunaan 😘

    2. Ibu scrub juga boleh dijadikan scrub bibir di mana ia boleh mnjadikan bibir mulut lebih lembut, lembap dan pinkish !

    3. Sesuai digunakan pada semua jenis kerana teksturnya sangat lembut, biji2 scrub sangat halus dan mesra pada kulit.

    4. Cara penggunaan sangat senang , boleh dipakai pada bila2 masa sahaja..
    Seeloknya seminggu 2-3kali penggunaan.

    5. Selepas penggunaan ibu scrub juga kulit serta-merta menjadi lebih lembut, halus dan slowly boleh pudarkan parut.

    Jom klik link kat bio iols untuk order/bertanya πŸ“² 0142484127

    π™’π™ƒπ˜Όπ™π™Žπ˜Όπ™‹π™‹ π™„π™Šπ™‡π™Ž π˜Ύπ™€π™‹π˜Όπ™ !
    Kita borak2, cantik sihat jelita sama2
    .
    #Ninaskincare
    #NinaskincareOfficial
    #IbuPutihNina
    #LaserSerumNina
    #IbuPutihLaserSerumNina
    #TestimoniNinaskincare
    #NinaskincareTestimoni
    #PolishFace
    #PolishFaceSet
    #PolishFaceNina
    #BleachingSkinNina
    #BleachingSkin
    #SerumBleaching
    #BleachingSerum
    #IbuPutihSkincare
    #IbuPutihSkincareByNina
    #MandianBleachingNina
    #MandianBleachingBidara
    #SetIbuPutihJelitaNina
    #IbuPutihJelitaNina
    #VitacPloles
    #VitaCPlolesNinaskincare
    #KopiLontoor
    #FaceBleaching
    #FaceBleachingNina
    #IbuScrub
    #IbuScrubNina
    #FaceScrub
    #ScrubMuka

  •  0  0  2 August, 2020
  • Yes!! Weekend is coming πŸ₯°
Time to relax your body, mind & soul πŸ’ž
.
Jom klik link kat bio iols untuk order/bertanya πŸ“² 0142484127

π™’π™ƒπ˜Όπ™π™Žπ˜Όπ™‹π™‹ π™„π™Šπ™‡π™Ž π˜Ύπ™€π™‹π˜Όπ™ !
Kita borak2, cantik sihat jelita sama2 
.
#Ninaskincare
#NinaskincareOfficial
#IbuPutihNina
#LaserSerumNina
#IbuPutihLaserSerumNina
#TestimoniNinaskincare
#NinaskincareTestimoni
#PolishFace
#PolishFaceSet
#PolishFaceNina
#BleachingSkinNina
#BleachingSkin
#SerumBleaching
#BleachingSerum
#IbuPutihSkincare
#IbuPutihSkincareByNina
#MandianBleachingNina
#MandianBleachingBidara
#SetIbuPutihJelitaNina
#IbuPutihJelitaNina
#VitacPloles
#VitaCPlolesNinaskincare
#KopiLontoor
#FaceBleaching
#FaceBleachingNina
#IbuScrub
#IbuScrubNina
#FaceScrub
#ScrubMuka
  • Yes!! Weekend is coming πŸ₯°
    Time to relax your body, mind & soul πŸ’ž
    .
    Jom klik link kat bio iols untuk order/bertanya πŸ“² 0142484127

    π™’π™ƒπ˜Όπ™π™Žπ˜Όπ™‹π™‹ π™„π™Šπ™‡π™Ž π˜Ύπ™€π™‹π˜Όπ™ !
    Kita borak2, cantik sihat jelita sama2
    .
    #Ninaskincare
    #NinaskincareOfficial
    #IbuPutihNina
    #LaserSerumNina
    #IbuPutihLaserSerumNina
    #TestimoniNinaskincare
    #NinaskincareTestimoni
    #PolishFace
    #PolishFaceSet
    #PolishFaceNina
    #BleachingSkinNina
    #BleachingSkin
    #SerumBleaching
    #BleachingSerum
    #IbuPutihSkincare
    #IbuPutihSkincareByNina
    #MandianBleachingNina
    #MandianBleachingBidara
    #SetIbuPutihJelitaNina
    #IbuPutihJelitaNina
    #VitacPloles
    #VitaCPlolesNinaskincare
    #KopiLontoor
    #FaceBleaching
    #FaceBleachingNina
    #IbuScrub
    #IbuScrubNina
    #FaceScrub
    #ScrubMuka

  •  2  0  2 August, 2020
  • πŸ’IBU PUTIH NINA & LASER SERUM NINAπŸ’
.
#IbuPutihLaserSerumNina ni dah macam fenomena di Malaysia. Berduyun orang cari sebab sana sini orang bercerita pasal kehebatan 2 item ni untuk mencerahkan kulit. TANPA INJECTION! TANPA SUPPLEMENT! Tapi boleh putih macam snow white πŸ˜‰
.
Tak henti-henti jugak yang repeat orders untuk set combo whitening ni. Ramai yang dah mula jatuh hati dengan ibu putih dan laser serum ni tauπŸ’• Satu badan putih gebuπŸ’ Yang penting kena sapu hari-hari. Lepas mandi dan sebelum tido. Korang sendiri akan perasan hasilnya nanti😏
.
KELEBIHAN LASER SERUM & IBU PUTIH :
🌹 Mencerahkan kulit muka dan badan
🌹 Merawat kulit dari rekahan dan selulit
🌹 Merawat kulit sensitif, kering dan berminyak
🌹 Tona kulit seluruh badan muka lebih sekata
🌹 Kulit jadi lebih anjal, lembap, berseri semulajadi
🌹 Anti kedutan dan anti penuaan
🌹 Membantu menghapuskan jerawat, jeragat, bintik hitam, pigmentasi
.
πŸ‘‰LASER SERUM : RM40
πŸ‘‰IBU PUTIH : RM53
πŸ‘‰FREE POS SM / ADD RM6 SS
πŸ‘‰100% ORIGINAL
πŸ‘‰WHATSAPPπŸ“² 0197330691
.
πŸ™…β€β™€Saya TIDAK IZINKAN seller lain mencuri content (gambar/caption/hastag/simbol) hak milik kami

#ninaskincare #ninaskincaremalaysia #ninaskincaremurah #ibuputihninaskincare #ibuputihnina #ibuputihninaskincaremurah #ibuputihninaskincare #laserserumnina #laserserumninaskincare #ibuputih #ibuputihmurah #ibuputihninaborong #laserserum #laserserumnina #laserserummurah #laserserumninaskincare #laserserumninamurah #laserserumninaskincaremurah #ninaempire #sabunbumebime #yarramoisturizer #yarramoisturiser #polishface #polishfacenina #polishfacemurah #polishglowingskincare #polishglowingskincarenina
  • πŸ’IBU PUTIH NINA & LASER SERUM NINAπŸ’
    .
    #IbuPutihLaserSerumNina ni dah macam fenomena di Malaysia. Berduyun orang cari sebab sana sini orang bercerita pasal kehebatan 2 item ni untuk mencerahkan kulit. TANPA INJECTION! TANPA SUPPLEMENT! Tapi boleh putih macam snow white πŸ˜‰
    .
    Tak henti-henti jugak yang repeat orders untuk set combo whitening ni. Ramai yang dah mula jatuh hati dengan ibu putih dan laser serum ni tauπŸ’• Satu badan putih gebuπŸ’ Yang penting kena sapu hari-hari. Lepas mandi dan sebelum tido. Korang sendiri akan perasan hasilnya nanti😏
    .
    KELEBIHAN LASER SERUM & IBU PUTIH :
    🌹 Mencerahkan kulit muka dan badan
    🌹 Merawat kulit dari rekahan dan selulit
    🌹 Merawat kulit sensitif, kering dan berminyak
    🌹 Tona kulit seluruh badan muka lebih sekata
    🌹 Kulit jadi lebih anjal, lembap, berseri semulajadi
    🌹 Anti kedutan dan anti penuaan
    🌹 Membantu menghapuskan jerawat, jeragat, bintik hitam, pigmentasi
    .
    πŸ‘‰LASER SERUM : RM40
    πŸ‘‰IBU PUTIH : RM53
    πŸ‘‰FREE POS SM / ADD RM6 SS
    πŸ‘‰100% ORIGINAL
    πŸ‘‰WHATSAPPπŸ“² 0197330691
    .
    πŸ™…β€β™€Saya TIDAK IZINKAN seller lain mencuri content (gambar/caption/hastag/simbol) hak milik kami

    #ninaskincare #ninaskincaremalaysia #ninaskincaremurah #ibuputihninaskincare #ibuputihnina #ibuputihninaskincaremurah #ibuputihninaskincare #laserserumnina #laserserumninaskincare #ibuputih #ibuputihmurah #ibuputihninaborong #laserserum #laserserumnina #laserserummurah #laserserumninaskincare #laserserumninamurah #laserserumninaskincaremurah #ninaempire #sabunbumebime #yarramoisturizer #yarramoisturiser #polishface #polishfacenina #polishfacemurah #polishglowingskincare #polishglowingskincarenina

  •  6  0  1 August, 2020
  • VITA C PLOLESπŸ‹πŸŠπŸŠπŸ‡πŸ“πŸ’ JERAGAT BERKURANG LEPAS AMAL VITA C PLOLES 😍

kalau korang ada masalah jeragat dan takut nak pakai krim muka yang membimbangkan korang . Korang boleh kemam vitamin c Ploles . Vitamin c Ploles merupakan suppliment yang tidak mengandungi kologen dan membantu merawat kulit wajah dan muka dari dalam.

Vita C Ploles mengandungi pati oren, pati lemon, pati grapefruit, pati mixberry dan 1000 mg vitamin yang boleh membantu memudarkan jeragat pada wajah kita.

Vitamin C nie kalau diamal secara konsisten memang bagus dan baik untuk diri kita sendiri jugak ☺️ nak lagi elok lepas kemam Vita C Ploles Terus calit IbuPutihLaserSerum kat muka & seluruh badan . Esok pagi bangun kulit nampak cantik , gebu dan lembut gituwww ❀️
.
β—Ύ Vitamin C, Ekstrak Oren , Ekstrak Lemon, Ekstrak Grapefruit & Mixed Berries
β—ΎTidak berbahaya
β—ΎTiada campuran bahan kimia
β—ΎDiiktiraf oleh kilang bertaraf GMP
.
β™₯️ KHASIAT ❀️
β—ΎMengurangkan proses penuaan dan merawat masalah2 kulit jerawat, jeragat, kusam, parut
β—ΎMelembut dan mencerahkan kulit seluruh badan
β—ΎMerawat resdung dan alergi
β—ΎStabilkan hormon
β—ΎMencegah buasir
β—ΎMeningkatkan imuniti badan
β—ΎMempercepatkan proses penyembuhan luka
β—ΎMengelakkan masalah anemia (kekurangan darah merah)
β—ΎMengurangkan risiko kencing manis
β—ΎMengawal tekanan darah
β—ΎMencegah penyakit asthma
β—ΎMengurangkan risiko serangan jantung akibat salur arteri menebal
 
πŸ’š SESUAI DIAMALKAN OLEH πŸ’š
βœ” Lelaki & Wanita
βœ” Kanak Kanak

Jom klik link kat bio iols untuk order/bertanya πŸ“² 0142484127

π™’π™ƒπ˜Όπ™π™Žπ˜Όπ™‹π™‹ π™„π™Šπ™‡π™Ž π˜Ύπ™€π™‹π˜Όπ™ !
Kita borak2, cantik sihat jelita sama2 
.
#Ninaskincare
#NinaskincareOfficial
#IbuPutihNina
#LaserSerumNina
#IbuPutihLaserSerumNina
#TestimoniNinaskincare
#NinaskincareTestimoni
#PolishFace
#PolishFaceSet
#PolishFaceNina
#BleachingSkinNina
#BleachingSkin
#SerumBleaching
#BleachingSerum
#IbuPutihSkincare
#IbuPutihSkincareByNina
#MandianBleachingNina
#MandianBleachingBidara
#SetIbuPutihJelitaNina
#IbuPutihJelitaNina
#VitacPloles
#VitaCPlolesNinaskincare
#KopiLontoor
#FaceBleaching
#FaceBleachingNina
#IbuScrub
#IbuScrubNina
#FaceScrub
#ScrubMuka
  • VITA C PLOLESπŸ‹πŸŠπŸŠπŸ‡πŸ“πŸ’ JERAGAT BERKURANG LEPAS AMAL VITA C PLOLES 😍

    kalau korang ada masalah jeragat dan takut nak pakai krim muka yang membimbangkan korang . Korang boleh kemam vitamin c Ploles . Vitamin c Ploles merupakan suppliment yang tidak mengandungi kologen dan membantu merawat kulit wajah dan muka dari dalam.

    Vita C Ploles mengandungi pati oren, pati lemon, pati grapefruit, pati mixberry dan 1000 mg vitamin yang boleh membantu memudarkan jeragat pada wajah kita.

    Vitamin C nie kalau diamal secara konsisten memang bagus dan baik untuk diri kita sendiri jugak ☺️ nak lagi elok lepas kemam Vita C Ploles Terus calit IbuPutihLaserSerum kat muka & seluruh badan . Esok pagi bangun kulit nampak cantik , gebu dan lembut gituwww ❀️
    .
    β—Ύ Vitamin C, Ekstrak Oren , Ekstrak Lemon, Ekstrak Grapefruit & Mixed Berries
    β—ΎTidak berbahaya
    β—ΎTiada campuran bahan kimia
    β—ΎDiiktiraf oleh kilang bertaraf GMP
    .
    β™₯️ KHASIAT ❀️
    β—ΎMengurangkan proses penuaan dan merawat masalah2 kulit jerawat, jeragat, kusam, parut
    β—ΎMelembut dan mencerahkan kulit seluruh badan
    β—ΎMerawat resdung dan alergi
    β—ΎStabilkan hormon
    β—ΎMencegah buasir
    β—ΎMeningkatkan imuniti badan
    β—ΎMempercepatkan proses penyembuhan luka
    β—ΎMengelakkan masalah anemia (kekurangan darah merah)
    β—ΎMengurangkan risiko kencing manis
    β—ΎMengawal tekanan darah
    β—ΎMencegah penyakit asthma
    β—ΎMengurangkan risiko serangan jantung akibat salur arteri menebal

    πŸ’š SESUAI DIAMALKAN OLEH πŸ’š
    βœ” Lelaki & Wanita
    βœ” Kanak Kanak

    Jom klik link kat bio iols untuk order/bertanya πŸ“² 0142484127

    π™’π™ƒπ˜Όπ™π™Žπ˜Όπ™‹π™‹ π™„π™Šπ™‡π™Ž π˜Ύπ™€π™‹π˜Όπ™ !
    Kita borak2, cantik sihat jelita sama2
    .
    #Ninaskincare
    #NinaskincareOfficial
    #IbuPutihNina
    #LaserSerumNina
    #IbuPutihLaserSerumNina
    #TestimoniNinaskincare
    #NinaskincareTestimoni
    #PolishFace
    #PolishFaceSet
    #PolishFaceNina
    #BleachingSkinNina
    #BleachingSkin
    #SerumBleaching
    #BleachingSerum
    #IbuPutihSkincare
    #IbuPutihSkincareByNina
    #MandianBleachingNina
    #MandianBleachingBidara
    #SetIbuPutihJelitaNina
    #IbuPutihJelitaNina
    #VitacPloles
    #VitaCPlolesNinaskincare
    #KopiLontoor
    #FaceBleaching
    #FaceBleachingNina
    #IbuScrub
    #IbuScrubNina
    #FaceScrub
    #ScrubMuka

  •  1  0  28 July, 2020
  • Kenapa kena letak dan kemam bawah lidah ?
.
Supaya Vita C Ploles ni boleh diserap oleh tubuh kita dengan lebih cepat. Sebab ia akan memasuki aliran darah dengan lebih cepat dan ia akan meresap melalui membran mukus di bawah lidah sebab tu ia lebih berkesan. Disebabkan adanya kapilari darah di bawah membrane mukus, Vita C Ploles mempunyai laluan terus ke aliran darah kita dan membolehkan ia bertindak dengan lebih cepat, maka akan lebih cepatlah dapat kesan hebat dia‼️
.
Jom klik link kat bio iols untuk order/bertanya πŸ“² 0142484127

π™’π™ƒπ˜Όπ™π™Žπ˜Όπ™‹π™‹ π™„π™Šπ™‡π™Ž π˜Ύπ™€π™‹π˜Όπ™ !
Kita borak2, cantik sihat jelita sama2 
.
#Ninaskincare
#NinaskincareOfficial
#IbuPutihNina
#LaserSerumNina
#IbuPutihLaserSerumNina
#TestimoniNinaskincare
#NinaskincareTestimoni
#PolishFace
#PolishFaceSet
#PolishFaceNina
#BleachingSkinNina
#BleachingSkin
#SerumBleaching
#BleachingSerum
#IbuPutihSkincare
#IbuPutihSkincareByNina
#MandianBleachingNina
#MandianBleachingBidara
#SetIbuPutihJelitaNina
#IbuPutihJelitaNina
#VitacPloles
#VitaCPlolesNinaskincare
#KopiLontoor
#FaceBleaching
#FaceBleachingNina
#IbuScrub
#IbuScrubNina
#FaceScrub
#ScrubMuka
  • Kenapa kena letak dan kemam bawah lidah ?
    .
    Supaya Vita C Ploles ni boleh diserap oleh tubuh kita dengan lebih cepat. Sebab ia akan memasuki aliran darah dengan lebih cepat dan ia akan meresap melalui membran mukus di bawah lidah sebab tu ia lebih berkesan. Disebabkan adanya kapilari darah di bawah membrane mukus, Vita C Ploles mempunyai laluan terus ke aliran darah kita dan membolehkan ia bertindak dengan lebih cepat, maka akan lebih cepatlah dapat kesan hebat dia‼️
    .
    Jom klik link kat bio iols untuk order/bertanya πŸ“² 0142484127

    π™’π™ƒπ˜Όπ™π™Žπ˜Όπ™‹π™‹ π™„π™Šπ™‡π™Ž π˜Ύπ™€π™‹π˜Όπ™ !
    Kita borak2, cantik sihat jelita sama2
    .
    #Ninaskincare
    #NinaskincareOfficial
    #IbuPutihNina
    #LaserSerumNina
    #IbuPutihLaserSerumNina
    #TestimoniNinaskincare
    #NinaskincareTestimoni
    #PolishFace
    #PolishFaceSet
    #PolishFaceNina
    #BleachingSkinNina
    #BleachingSkin
    #SerumBleaching
    #BleachingSerum
    #IbuPutihSkincare
    #IbuPutihSkincareByNina
    #MandianBleachingNina
    #MandianBleachingBidara
    #SetIbuPutihJelitaNina
    #IbuPutihJelitaNina
    #VitacPloles
    #VitaCPlolesNinaskincare
    #KopiLontoor
    #FaceBleaching
    #FaceBleachingNina
    #IbuScrub
    #IbuScrubNina
    #FaceScrub
    #ScrubMuka

  •  2  0  28 July, 2020
  • NAK KULIT CANTIK? NAK IMUNITI BADAN MENINGKAT?Β #STAYATHOMEΒ πŸ€—
.
Korang kalau nak sangat kulit cantik & imuniti badan korang makin meningkat tak payah susah-susah nak keluar rumah. Duduk aje dalam rumah sambil consume #VitaCPloles Mudah aje kan nak kulit cantik badan sihat dengan #VitaCPlolesNina 😎
.
Jom klik link kat bio iols untuk order/bertanya πŸ“² 0142484127

π™’π™ƒπ˜Όπ™π™Žπ˜Όπ™‹π™‹ π™„π™Šπ™‡π™Ž π˜Ύπ™€π™‹π˜Όπ™ !
Kita borak2, cantik sihat jelita sama2 
.
#Ninaskincare
#IbuPutihNina
#LaserSerumNina
#IbuPutihLaserSerumNina
#TestimoniNinaskincare
#NinaskincareTestimoni
#PolishFace
#PolishFaceSet
#PolishFaceNina
#BleachingSkinNina
#BleachingSkin
#SerumBleaching
#BleachingSerum
#IbuPutihSkincare
#IbuPutihSkincareByNina
#MandianBleachingNina
#SetIbuPutihJelitaNina
#IbuPutihJelitaNina
#VitacPloles
#VitaCPlolesNinaskincare
#KopiLontoor
#FaceBleaching
#FaceBleachingNina
#IbuScrub
#IbuScrubNina
#FaceScrub
#ScrubMuka
  • NAK KULIT CANTIK? NAK IMUNITI BADAN MENINGKAT?Β  #STAYATHOMEΒ πŸ€—
    .
    Korang kalau nak sangat kulit cantik & imuniti badan korang makin meningkat tak payah susah-susah nak keluar rumah. Duduk aje dalam rumah sambil consume  #VitaCPloles Mudah aje kan nak kulit cantik badan sihat dengan  #VitaCPlolesNina 😎
    .
    Jom klik link kat bio iols untuk order/bertanya πŸ“² 0142484127

    π™’π™ƒπ˜Όπ™π™Žπ˜Όπ™‹π™‹ π™„π™Šπ™‡π™Ž π˜Ύπ™€π™‹π˜Όπ™ !
    Kita borak2, cantik sihat jelita sama2
    .
    #Ninaskincare
    #IbuPutihNina
    #LaserSerumNina
    #IbuPutihLaserSerumNina
    #TestimoniNinaskincare
    #NinaskincareTestimoni
    #PolishFace
    #PolishFaceSet
    #PolishFaceNina
    #BleachingSkinNina
    #BleachingSkin
    #SerumBleaching
    #BleachingSerum
    #IbuPutihSkincare
    #IbuPutihSkincareByNina
    #MandianBleachingNina
    #SetIbuPutihJelitaNina
    #IbuPutihJelitaNina
    #VitacPloles
    #VitaCPlolesNinaskincare
    #KopiLontoor
    #FaceBleaching
    #FaceBleachingNina
    #IbuScrub
    #IbuScrubNina
    #FaceScrub
    #ScrubMuka

  •  1  0  28 July, 2020
  • NAK KULIT CANTIK? NAK IMUNITI BADAN MENINGKAT?Β #STAYATHOMEΒ πŸ€—
.
Korang kalau nak sangat kulit cantik & imuniti badan korang makin meningkat tak payah susah-susah nak keluar rumah. Duduk aje dalam rumah sambil consume #VitaCPloles Mudah aje kan nak kulit cantik badan sihat dengan #VitaCPlolesNina 😎
.
Jom klik link kat bio iols untuk order/bertanya πŸ“² 0142484127

π™’π™ƒπ˜Όπ™π™Žπ˜Όπ™‹π™‹ π™„π™Šπ™‡π™Ž π˜Ύπ™€π™‹π˜Όπ™ !
Kita borak2, cantik sihat jelita sama2 
.
#Ninaskincare
#IbuPutihNina
#LaserSerumNina
#IbuPutihLaserSerumNina
#TestimoniNinaskincare
#NinaskincareTestimoni
#PolishFace
#PolishFaceSet
#PolishFaceNina
#BleachingSkinNina
#BleachingSkin
#SerumBleaching
#BleachingSerum
#IbuPutihSkincare
#IbuPutihSkincareByNina
#MandianBleachingNina
#SetIbuPutihJelitaNina
#IbuPutihJelitaNina
#VitacPloles
#VitaCPlolesNinaskincare
#KopiLontoor
#FaceBleaching
#FaceBleachingNina
#IbuScrub
#IbuScrubNina
#FaceScrub
#ScrubMuka
  • NAK KULIT CANTIK? NAK IMUNITI BADAN MENINGKAT?Β  #STAYATHOMEΒ πŸ€—
    .
    Korang kalau nak sangat kulit cantik & imuniti badan korang makin meningkat tak payah susah-susah nak keluar rumah. Duduk aje dalam rumah sambil consume  #VitaCPloles Mudah aje kan nak kulit cantik badan sihat dengan  #VitaCPlolesNina 😎
    .
    Jom klik link kat bio iols untuk order/bertanya πŸ“² 0142484127

    π™’π™ƒπ˜Όπ™π™Žπ˜Όπ™‹π™‹ π™„π™Šπ™‡π™Ž π˜Ύπ™€π™‹π˜Όπ™ !
    Kita borak2, cantik sihat jelita sama2
    .
    #Ninaskincare
    #IbuPutihNina
    #LaserSerumNina
    #IbuPutihLaserSerumNina
    #TestimoniNinaskincare
    #NinaskincareTestimoni
    #PolishFace
    #PolishFaceSet
    #PolishFaceNina
    #BleachingSkinNina
    #BleachingSkin
    #SerumBleaching
    #BleachingSerum
    #IbuPutihSkincare
    #IbuPutihSkincareByNina
    #MandianBleachingNina
    #SetIbuPutihJelitaNina
    #IbuPutihJelitaNina
    #VitacPloles
    #VitaCPlolesNinaskincare
    #KopiLontoor
    #FaceBleaching
    #FaceBleachingNina
    #IbuScrub
    #IbuScrubNina
    #FaceScrub
    #ScrubMuka

  •  0  0  28 July, 2020
  • Kenapa kena letak dan kemam bawah lidah ?
.
Supaya Vita C Ploles ni boleh diserap oleh tubuh kita dengan lebih cepat. Sebab ia akan memasuki aliran darah dengan lebih cepat dan ia akan meresap melalui membran mukus di bawah lidah sebab tu ia lebih berkesan. Disebabkan adanya kapilari darah di bawah membrane mukus, Vita C Ploles mempunyai laluan terus ke aliran darah kita dan membolehkan ia bertindak dengan lebih cepat, maka akan lebih cepatlah dapat kesan hebat dia‼️
.
Jom klik link kat bio iols untuk order/bertanya πŸ“² 0142484127

π™’π™ƒπ˜Όπ™π™Žπ˜Όπ™‹π™‹ π™„π™Šπ™‡π™Ž π˜Ύπ™€π™‹π˜Όπ™ !
Kita borak2, cantik sihat jelita sama2 
.
#Ninaskincare
#NinaskincareOfficial
#IbuPutihNina
#LaserSerumNina
#IbuPutihLaserSerumNina
#TestimoniNinaskincare
#NinaskincareTestimoni
#PolishFace
#PolishFaceSet
#PolishFaceNina
#BleachingSkinNina
#BleachingSkin
#SerumBleaching
#BleachingSerum
#IbuPutihSkincare
#IbuPutihSkincareByNina
#MandianBleachingNina
#MandianBleachingBidara
#SetIbuPutihJelitaNina
#IbuPutihJelitaNina
#VitacPloles
#VitaCPlolesNinaskincare
#KopiLontoor
#FaceBleaching
#FaceBleachingNina
#IbuScrub
#IbuScrubNina
#FaceScrub
#ScrubMuka
  • Kenapa kena letak dan kemam bawah lidah ?
    .
    Supaya Vita C Ploles ni boleh diserap oleh tubuh kita dengan lebih cepat. Sebab ia akan memasuki aliran darah dengan lebih cepat dan ia akan meresap melalui membran mukus di bawah lidah sebab tu ia lebih berkesan. Disebabkan adanya kapilari darah di bawah membrane mukus, Vita C Ploles mempunyai laluan terus ke aliran darah kita dan membolehkan ia bertindak dengan lebih cepat, maka akan lebih cepatlah dapat kesan hebat dia‼️
    .
    Jom klik link kat bio iols untuk order/bertanya πŸ“² 0142484127

    π™’π™ƒπ˜Όπ™π™Žπ˜Όπ™‹π™‹ π™„π™Šπ™‡π™Ž π˜Ύπ™€π™‹π˜Όπ™ !
    Kita borak2, cantik sihat jelita sama2
    .
    #Ninaskincare
    #NinaskincareOfficial
    #IbuPutihNina
    #LaserSerumNina
    #IbuPutihLaserSerumNina
    #TestimoniNinaskincare
    #NinaskincareTestimoni
    #PolishFace
    #PolishFaceSet
    #PolishFaceNina
    #BleachingSkinNina
    #BleachingSkin
    #SerumBleaching
    #BleachingSerum
    #IbuPutihSkincare
    #IbuPutihSkincareByNina
    #MandianBleachingNina
    #MandianBleachingBidara
    #SetIbuPutihJelitaNina
    #IbuPutihJelitaNina
    #VitacPloles
    #VitaCPlolesNinaskincare
    #KopiLontoor
    #FaceBleaching
    #FaceBleachingNina
    #IbuScrub
    #IbuScrubNina
    #FaceScrub
    #ScrubMuka

  •  0  0  28 July, 2020

Top #POLISHFACE Posts

  • ✨if you want your skin to feel like you just left a spa, use @freshbeauty  sugar face polish and the lotus youth preserve rescue mask! My skin was so body soft and refreshed after using the other night, I’m just obsessed. I didn’t see any holiday sets yet from fresh on Sephora but I hope they release some soon bc I will definitely be picking up some more✨
.
✨ hope everyone is enjoying their weekend✨
  • ✨if you want your skin to feel like you just left a spa, use @freshbeauty sugar face polish and the lotus youth preserve rescue mask! My skin was so body soft and refreshed after using the other night, I’m just obsessed. I didn’t see any holiday sets yet from fresh on Sephora but I hope they release some soon bc I will definitely be picking up some more✨
    .
    ✨ hope everyone is enjoying their weekend✨

  •  399  76  28 September, 2019