#NinaskincareOriginal Instagram Photos & Videos

NinaskincareOriginal - 12.3k posts

Hashtag Popularity

0.2
average comments
3.8
average likes

Latest #NinaskincareOriginal Posts

  • SERUM BLEACHING BY NINASKINCARE
.
Serum Bleach Nina
.
REPAIR DAMAGED SKIN
WHITENING & BRIGHTENING
.
Kelebihan :-
-Mencantikkan lagi kulit nampak berseri2
-Mengekalkan kelembapan kulit
-Merawat kulit yg tidak sihat dan kusam
-Menambahkan glOwing
-Makeup tahan lebih lama
-Mencerahkan kulit naturally
.
PAKAI MALAM DAN SIANG SEBELUM PELEMBAP
RM15
10ML
.
Serum bertekstur ringan ini sesuai dipakai untuk semua jenis kulit,wanita lelaki..
Tidak kisah apa masalah kulit yg dialami masalah jerawat yg teruk..jeragat & kusam..
.
Ianya mampu menghalang pertumbuhan jerawat dan menghapus kesan jerawat dengan berkesan..
.
Serum ni juga mampu untuk menghapus sel-sel kulit mati agar tiada lg masalah kulit kusam dan tidak bermaya..
.
Bukan hanya itu sahaja,ia juga menghalang penghasilan sebum minyak yg berlebihan pada kulit wajah,mengecilkan liang pOri terbuka dan memudarkan bintik hitam..Ianya juga melembut dan melembapkan kulit dan menjadikan tOna kulit kembali sekata dengan penggunaan serum secara KONSISTEN...
.
Kandungan:-
HyalurOnic acid
Alpha Arbutin
Vit C & E
With hazel
.
Dah bersedia nk ubah kulit uOls dari biasa2 ke luar biasa,bebas jerawat,jeragat,putih gebu..??
.
.
#serum #serummuka #serumbleach #bleachingserum #serumbleaching #whiteningserum #ninaskincare #ninaskincaremurah #ninaskincareoriginal #kedaikosmetik #kosmetikmurah
  • SERUM BLEACHING BY NINASKINCARE
    .
    Serum Bleach Nina
    .
    REPAIR DAMAGED SKIN
    WHITENING & BRIGHTENING
    .
    Kelebihan :-
    -Mencantikkan lagi kulit nampak berseri2
    -Mengekalkan kelembapan kulit
    -Merawat kulit yg tidak sihat dan kusam
    -Menambahkan glOwing
    -Makeup tahan lebih lama
    -Mencerahkan kulit naturally
    .
    PAKAI MALAM DAN SIANG SEBELUM PELEMBAP
    RM15
    10ML
    .
    Serum bertekstur ringan ini sesuai dipakai untuk semua jenis kulit,wanita lelaki..
    Tidak kisah apa masalah kulit yg dialami masalah jerawat yg teruk..jeragat & kusam..
    .
    Ianya mampu menghalang pertumbuhan jerawat dan menghapus kesan jerawat dengan berkesan..
    .
    Serum ni juga mampu untuk menghapus sel-sel kulit mati agar tiada lg masalah kulit kusam dan tidak bermaya..
    .
    Bukan hanya itu sahaja,ia juga menghalang penghasilan sebum minyak yg berlebihan pada kulit wajah,mengecilkan liang pOri terbuka dan memudarkan bintik hitam..Ianya juga melembut dan melembapkan kulit dan menjadikan tOna kulit kembali sekata dengan penggunaan serum secara KONSISTEN...
    .
    Kandungan:-
    HyalurOnic acid
    Alpha Arbutin
    Vit C & E
    With hazel
    .
    Dah bersedia nk ubah kulit uOls dari biasa2 ke luar biasa,bebas jerawat,jeragat,putih gebu..??
    .
    .
    #serum #serummuka #serumbleach #bleachingserum #serumbleaching #whiteningserum #ninaskincare #ninaskincaremurah #ninaskincareoriginal #kedaikosmetik #kosmetikmurah

  •  4  0  25 June, 2020
  • .
Nak makan supplement putih hari2 macam tak berapa rajin!!
- -
Nak kulit putih gebusss, sihat dan cantik jangan lupa setiap hari calit #IbuPutihNina ... -
Best hampa. Skin confirm nampak cerah gebu gebass, bersih, anjal toing toing..
- .
Sapa lambat dia legam! 🀣 
Klik link kat bio or wsp cepat
πŸ“² 016-793 4782
.
#LaserSerum #bleachingkulit
#bleachingbadan #bleachingmuka
#LaserSerumNinaSkincare
#IbuPutihNina #IbuPutih #IbuPutihNinaSkincare #KulitPutih #KulitCerah #NinaSkincare #SayaJual #PutihGebu #NinaSkincareOriginal
#skincaremalaysia #igmonsta
#terapiinstagram #artismalaysia
#ootdmalaysia #jommasuktv #ootd
#serumbleaching #likeforlikes #followforfollow #erinsakura
#buymuslimfirst #nur2 #kitajagakita #jagadiri #stopcovid19
  • .
    Nak makan supplement putih hari2 macam tak berapa rajin!!
    - -
    Nak kulit putih gebusss, sihat dan cantik jangan lupa setiap hari calit #IbuPutihNina ... -
    Best hampa. Skin confirm nampak cerah gebu gebass, bersih, anjal toing toing..
    - .
    Sapa lambat dia legam! 🀣
    Klik link kat bio or wsp cepat
    πŸ“² 016-793 4782
    .
    #LaserSerum #bleachingkulit
    #bleachingbadan #bleachingmuka
    #LaserSerumNinaSkincare
    #IbuPutihNina #IbuPutih #IbuPutihNinaSkincare #KulitPutih #KulitCerah #NinaSkincare #SayaJual #PutihGebu #NinaSkincareOriginal
    #skincaremalaysia #igmonsta
    #terapiinstagram #artismalaysia
    #ootdmalaysia #jommasuktv #ootd
    #serumbleaching #likeforlikes #followforfollow #erinsakura
    #buymuslimfirst #nur2 #kitajagakita #jagadiri #stopcovid19

  •  13  0  22 June, 2020
  • .
Cuba korang teka kenapa korang WAJIB dapatkan #LotionPutihBleaching ni?
_
Ok, meh sini nak bagitahu. Lotion Putih Bleaching ni instant whitening yang mana boleh merawat kulit yg Sunburn, Kulit Gelap dan Tona Kulit Tak Sekata.
_
Yang kedua. Lotion Putih Bleaching ni ad SPF50. Korang tahu apa function SPF? SPF ni melindungi kulit kita dari sinaran UVA, UVB & UVC. UVC paling bahaya tau! Tapi nasib baikla dihalang oleh lapisan ozon.
_
Tapi, jangan lega dulu. UVA (Aging) dan UVB (Burning) tak dihalang lapisan ozon. Maksudnya, still masuk ke dalam lapisan kulit kita. That's why, bila kita keluar rumah, takde protection utk kulit kita, kulit akan jadi hangus, dan makin lama mudah je kulit berkedut 😨
_ 
Sebab tu penting SPF! Jom korang. Sape sayang kulit je pakai LPB ni.
_
Link kat bio ye dear semua 😘
.
 #lotionputihbleaching 
#lotionputih #lotionbleaching 
#bleachingskinnina
#bleachingskin #mandianbleaching  #mandianbleachingbidara #ninaskincare #ibuputih #ibuputihnina #ibuputihninaskincare #ibuputihlaserserum #ibuscrub #ibuputihscrub #ibuputihlaserserumnina #bleaching #bleachingskin #bleachingskinnina #ninaskincaremurah #ninaskincareoriginal #serumbleaching #kopilontoor #kopilontoornina #lotionlontoor #bleachingmuka #bleachingkulit #kitajagakita #kitapastimenang #selamathariraya #malaysiaigers
  • .
    Cuba korang teka kenapa korang WAJIB dapatkan #LotionPutihBleaching ni?
    _
    Ok, meh sini nak bagitahu. Lotion Putih Bleaching ni instant whitening yang mana boleh merawat kulit yg Sunburn, Kulit Gelap dan Tona Kulit Tak Sekata.
    _
    Yang kedua. Lotion Putih Bleaching ni ad SPF50. Korang tahu apa function SPF? SPF ni melindungi kulit kita dari sinaran UVA, UVB & UVC. UVC paling bahaya tau! Tapi nasib baikla dihalang oleh lapisan ozon.
    _
    Tapi, jangan lega dulu. UVA (Aging) dan UVB (Burning) tak dihalang lapisan ozon. Maksudnya, still masuk ke dalam lapisan kulit kita. That's why, bila kita keluar rumah, takde protection utk kulit kita, kulit akan jadi hangus, dan makin lama mudah je kulit berkedut 😨
    _
    Sebab tu penting SPF! Jom korang. Sape sayang kulit je pakai LPB ni.
    _
    Link kat bio ye dear semua 😘
    .
    #lotionputihbleaching
    #lotionputih #lotionbleaching
    #bleachingskinnina
    #bleachingskin #mandianbleaching #mandianbleachingbidara #ninaskincare #ibuputih #ibuputihnina #ibuputihninaskincare #ibuputihlaserserum #ibuscrub #ibuputihscrub #ibuputihlaserserumnina #bleaching #bleachingskin #bleachingskinnina #ninaskincaremurah #ninaskincareoriginal #serumbleaching #kopilontoor #kopilontoornina #lotionlontoor #bleachingmuka #bleachingkulit #kitajagakita #kitapastimenang #selamathariraya #malaysiaigers

  •  2  1  21 June, 2020
  • .
Ah sudah! Tangan pulak terlebih putih πŸ™ˆ
-
Gara2 excited bebenor tenyeh #IbuPutihNina sampai tak sedar tangan dah putih salju, muka plak cekelat2 gitewww....
-
Fret not! Pakai je plak #ibuPutih kat muka setiap malam, confirm settle balancing alignment korang πŸ€—
.
Jom klik link kat bio
πŸ“² 016-793 4782
Dan Whatsapp sekarang 😍

#Ninaskincare #ninaskincareoriginal #IbuPutihNina #LaserSerumNina #IbuPutihLaserSerumNina #TestimoniNinaskincare #NinaskincareTestimoni #PolishFace #PolishFaceSet #PolishFaceNina #BleachingSkinNina #BleachingSkin #KoreanProteinSerumNina #KoreanProteinSerum #IbuPutihSkincare #IbuPutihSkincareByNina #MandianBleachingNina #MandianBleachingBidara #SetIbuPutihJelitaNina #scrubibuputih #IbuPutihJelitaNina #ibuscrub 
#kitajagakita #jagajarak
  • .
    Ah sudah! Tangan pulak terlebih putih πŸ™ˆ
    -
    Gara2 excited bebenor tenyeh #IbuPutihNina sampai tak sedar tangan dah putih salju, muka plak cekelat2 gitewww....
    -
    Fret not! Pakai je plak #ibuPutih kat muka setiap malam, confirm settle balancing alignment korang πŸ€—
    .
    Jom klik link kat bio
    πŸ“² 016-793 4782
    Dan Whatsapp sekarang 😍

    #Ninaskincare #ninaskincareoriginal #IbuPutihNina #LaserSerumNina #IbuPutihLaserSerumNina #TestimoniNinaskincare #NinaskincareTestimoni #PolishFace #PolishFaceSet #PolishFaceNina #BleachingSkinNina #BleachingSkin #KoreanProteinSerumNina #KoreanProteinSerum #IbuPutihSkincare #IbuPutihSkincareByNina #MandianBleachingNina #MandianBleachingBidara #SetIbuPutihJelitaNina #scrubibuputih #IbuPutihJelitaNina #ibuscrub
    #kitajagakita #jagajarak

  •  0  0  21 June, 2020
  • LOSS 4.5 KG DALAM MASA 25 HARI 😱😱😱
.
Nak ke mcm ni u ols? Tak susah pun.. Minum KOPI LONTOOR je 😁
.
Tiap2 minggu senang2 je berat turun..
.
Berminat nak tahu lebih pasal produk ni? Jom Whatsapp Ema SEKARANG.. 60182095458 Ema guide sampai jadi.. Takpun terus klik je link whatsapp kat bio ye 😘

#ninaskincare #ibuputih #ibuputihnina #ibuputihninaskincare #ibuputihlaserserum
#ibuputihlaserserumnina #bleaching #bleachingskin #bleachingskinnina #ibujelitaskincare #setibujelita #mandianbleachingbidara #lotionputihbleaching #ninaskincaremurah #ninaskincareoriginal #serumbleaching #ninaskincareklang #ninaskincareshahalam #kopilontoor #kopilontoorshahalam #kopilontoorklang #kopilontoornina #codshahalam #codklang #lotionlontoor #lotionkurus #bleachingfacenina #bleachingface #ibuscrub #ibuputihscrub
  • LOSS 4.5 KG DALAM MASA 25 HARI 😱😱😱
    .
    Nak ke mcm ni u ols? Tak susah pun.. Minum KOPI LONTOOR je 😁
    .
    Tiap2 minggu senang2 je berat turun..
    .
    Berminat nak tahu lebih pasal produk ni? Jom Whatsapp Ema SEKARANG.. 60182095458 Ema guide sampai jadi.. Takpun terus klik je link whatsapp kat bio ye 😘

    #ninaskincare #ibuputih #ibuputihnina #ibuputihninaskincare #ibuputihlaserserum
    #ibuputihlaserserumnina #bleaching #bleachingskin #bleachingskinnina #ibujelitaskincare #setibujelita #mandianbleachingbidara #lotionputihbleaching #ninaskincaremurah #ninaskincareoriginal #serumbleaching #ninaskincareklang #ninaskincareshahalam #kopilontoor #kopilontoorshahalam #kopilontoorklang #kopilontoornina #codshahalam #codklang #lotionlontoor #lotionkurus #bleachingfacenina #bleachingface #ibuscrub #ibuputihscrub

  •  1  0  21 June, 2020
  • LOSS 4.5 KG DALAM MASA 25 HARI 😱😱😱
.
Nak ke mcm ni u ols? Tak susah pun.. Minum KOPI LONTOOR je 😁
.
Tiap2 minggu senang2 je berat turun..
.
Berminat nak tahu lebih pasal produk ni? Jom Whatsapp Ema SEKARANG.. 60182095458 Ema guide sampai jadi.. Takpun terus klik je link whatsapp kat bio ye 😘

#ninaskincare #ibuputih #ibuputihnina #ibuputihninaskincare #ibuputihlaserserum
#ibuputihlaserserumnina #bleaching #bleachingskin #bleachingskinnina #ibujelitaskincare #setibujelita #mandianbleachingbidara #lotionputihbleaching #ninaskincaremurah #ninaskincareoriginal #serumbleaching #ninaskincareklang #ninaskincareshahalam #kopilontoor #kopilontoorshahalam #kopilontoorklang #kopilontoornina #codshahalam #codklang #lotionlontoor #lotionkurus #bleachingfacenina #bleachingface #ibuscrub #ibuputihscrub
  • LOSS 4.5 KG DALAM MASA 25 HARI 😱😱😱
    .
    Nak ke mcm ni u ols? Tak susah pun.. Minum KOPI LONTOOR je 😁
    .
    Tiap2 minggu senang2 je berat turun..
    .
    Berminat nak tahu lebih pasal produk ni? Jom Whatsapp Ema SEKARANG.. 60182095458 Ema guide sampai jadi.. Takpun terus klik je link whatsapp kat bio ye 😘

    #ninaskincare #ibuputih #ibuputihnina #ibuputihninaskincare #ibuputihlaserserum
    #ibuputihlaserserumnina #bleaching #bleachingskin #bleachingskinnina #ibujelitaskincare #setibujelita #mandianbleachingbidara #lotionputihbleaching #ninaskincaremurah #ninaskincareoriginal #serumbleaching #ninaskincareklang #ninaskincareshahalam #kopilontoor #kopilontoorshahalam #kopilontoorklang #kopilontoornina #codshahalam #codklang #lotionlontoor #lotionkurus #bleachingfacenina #bleachingface #ibuscrub #ibuputihscrub

  •  3  0  21 June, 2020
  • 6 KILO TURUN TAK SAMPAI 1 BULAN. OMG! 😱😱😱
.
Nak ke mcm ni u ols? Tak susah pun.. Minum KOPI LONTOOR je 😁
.
Tiap2 minggu senang2 je berat turun..
.
Berminat nak tahu lebih pasal KOPI LONTOOR ni? Jom Whatsapp Ema SEKARANG.. 60182095458 Ema guide sampai jadi.. Takpun terus klik je link whatsapp kat bio ye 😘

#ninaskincare #ibuputih #ibuputihnina #ibuputihninaskincare #ibuputihlaserserum
#ibuputihlaserserumnina #bleaching #bleachingskin #bleachingskinnina #ibujelitaskincare #setibujelita #mandianbleachingbidara #lotionputihbleaching #ninaskincaremurah #ninaskincareoriginal #serumbleaching #ninaskincareklang #ninaskincareshahalam #kopilontoor #kopilontoorshahalam #kopilontoorklang #kopilontoornina #codshahalam #codklang #lotionlontoor #lotionkurus #bleachingfacenina #bleachingface #ibuscrub #ibuputihscrub
  • 6 KILO TURUN TAK SAMPAI 1 BULAN. OMG! 😱😱😱
    .
    Nak ke mcm ni u ols? Tak susah pun.. Minum KOPI LONTOOR je 😁
    .
    Tiap2 minggu senang2 je berat turun..
    .
    Berminat nak tahu lebih pasal KOPI LONTOOR ni? Jom Whatsapp Ema SEKARANG.. 60182095458 Ema guide sampai jadi.. Takpun terus klik je link whatsapp kat bio ye 😘

    #ninaskincare #ibuputih #ibuputihnina #ibuputihninaskincare #ibuputihlaserserum
    #ibuputihlaserserumnina #bleaching #bleachingskin #bleachingskinnina #ibujelitaskincare #setibujelita #mandianbleachingbidara #lotionputihbleaching #ninaskincaremurah #ninaskincareoriginal #serumbleaching #ninaskincareklang #ninaskincareshahalam #kopilontoor #kopilontoorshahalam #kopilontoorklang #kopilontoornina #codshahalam #codklang #lotionlontoor #lotionkurus #bleachingfacenina #bleachingface #ibuscrub #ibuputihscrub

  •  0  0  21 June, 2020
  • 6 KILO TURUN TAK SAMPAI 1 BULAN. OMG! 😱😱😱
.
Nak ke mcm ni u ols? Tak susah pun.. Minum KOPI LONTOOR je 😁
.
Tiap2 minggu senang2 je berat turun..
.
Berminat nak tahu lebih pasal KOPI LONTOOR ni? Jom Whatsapp Ema SEKARANG.. 60182095458 Ema guide sampai jadi.. Takpun terus klik je link whatsapp kat bio ye 😘

#ninaskincare #ibuputih #ibuputihnina #ibuputihninaskincare #ibuputihlaserserum
#ibuputihlaserserumnina #bleaching #bleachingskin #bleachingskinnina #ibujelitaskincare #setibujelita #mandianbleachingbidara #lotionputihbleaching #ninaskincaremurah #ninaskincareoriginal #serumbleaching #ninaskincareklang #ninaskincareshahalam #kopilontoor #kopilontoorshahalam #kopilontoorklang #kopilontoornina #codshahalam #codklang #lotionlontoor #lotionkurus #bleachingfacenina #bleachingface #ibuscrub #ibuputihscrub
  • 6 KILO TURUN TAK SAMPAI 1 BULAN. OMG! 😱😱😱
    .
    Nak ke mcm ni u ols? Tak susah pun.. Minum KOPI LONTOOR je 😁
    .
    Tiap2 minggu senang2 je berat turun..
    .
    Berminat nak tahu lebih pasal KOPI LONTOOR ni? Jom Whatsapp Ema SEKARANG.. 60182095458 Ema guide sampai jadi.. Takpun terus klik je link whatsapp kat bio ye 😘

    #ninaskincare #ibuputih #ibuputihnina #ibuputihninaskincare #ibuputihlaserserum
    #ibuputihlaserserumnina #bleaching #bleachingskin #bleachingskinnina #ibujelitaskincare #setibujelita #mandianbleachingbidara #lotionputihbleaching #ninaskincaremurah #ninaskincareoriginal #serumbleaching #ninaskincareklang #ninaskincareshahalam #kopilontoor #kopilontoorshahalam #kopilontoorklang #kopilontoornina #codshahalam #codklang #lotionlontoor #lotionkurus #bleachingfacenina #bleachingface #ibuscrub #ibuputihscrub

  •  1  0  21 June, 2020
  • .
bleaching adalah proses memutihkan, manfaat yang akan kamu dapat adalah kulit menjadi putih, bersih, bersinar seperti yang kamu inginkan. .
bleaching terdapat brightener dan lightener yang mengandung AHA serta Tretinoin yang berfungsi dalam proses pengelupasan kulit.
.
Pada proses tersebut, selain akan menghentikan proses pigmentasi, juga akan mengantikan kulit lama dengan kulit baru yang segar. .
Selain membuat kulit lebih putih, formula hydrogen peroxide dari krim bleaching akan membuat warna bulu menjadi transparent atau perang. .
Gunakan dua minggu sekali atau 1 bulan 2kali shj.. -
.
Jom putih skg πŸ“² 016-793 4782
.
#bleachingskin #mandianbleachingnina #polishfacenina #ibuputihnina #ninaskincare #ninaskincareoriginal #ibuputihlaserserum #ibuputih #produkmalaysia #lotionbleaching #lotionputihviral #jelitaskincare #serummuka #serumantijerawat  #IbuPutihLaserSerumNina #bleachingskinnina #TestimoniNinaskincare #NinaskincareTestimoni #PolishFace #patiibuputih #malaysiafollower #igmonsta #cikguseo #terapiinstagram #sabahonline #kitajagakita #staysafe #kitamestimenang #jagajarak
  • .
    bleaching adalah proses memutihkan, manfaat yang akan kamu dapat adalah kulit menjadi putih, bersih, bersinar seperti yang kamu inginkan. .
    bleaching terdapat brightener dan lightener yang mengandung AHA serta Tretinoin yang berfungsi dalam proses pengelupasan kulit.
    .
    Pada proses tersebut, selain akan menghentikan proses pigmentasi, juga akan mengantikan kulit lama dengan kulit baru yang segar. .
    Selain membuat kulit lebih putih, formula hydrogen peroxide dari krim bleaching akan membuat warna bulu menjadi transparent atau perang. .
    Gunakan dua minggu sekali atau 1 bulan 2kali shj.. -
    .
    Jom putih skg πŸ“² 016-793 4782
    .
    #bleachingskin #mandianbleachingnina #polishfacenina #ibuputihnina #ninaskincare #ninaskincareoriginal #ibuputihlaserserum #ibuputih #produkmalaysia #lotionbleaching #lotionputihviral #jelitaskincare #serummuka #serumantijerawat #IbuPutihLaserSerumNina #bleachingskinnina #TestimoniNinaskincare #NinaskincareTestimoni #PolishFace #patiibuputih #malaysiafollower #igmonsta #cikguseo #terapiinstagram #sabahonline #kitajagakita #staysafe #kitamestimenang #jagajarak

  •  1  0  19 June, 2020
  • .
HariΒ² belek tangan πŸ˜†πŸ˜† Rasa macam tak percaya pun ada sebab tangan boleh cerah balik 😍😍 Eh bukan tangan je ye? semua bahagian boleh cerah.. syaratnya kena konsisten sapu tetiap malam.. itu je syaratnya β˜ΊοΈπŸ˜‰πŸ˜‰ SET IBU LASER tak pernah mengecewakan
.
Nk terus wsp πŸ“² 016-793 4782
.
#mandianbleachingnina #polishfacenina #ibuputihnina #ninaskincare #ninaskincareoriginal #ibuputihlaserserum #ibuputih #produkmalaysia #lotionbleaching #lotionputihviral #jelitaskincare #serumkorean #serummuka #serumantijerawat #tonerkulit #IbuPutihLaserSerumNina #bleachingskinnina #TestimoniNinaskincare #krimkunyit #NinaskincareTestimoni #PolishFace #patiibuputih #malaysiafollower #igmonsta #cikguseo #terapiinstagram #sabahonline #ibuscrub #bleachingmukanina #kitamestimenang
  • .
    HariΒ² belek tangan πŸ˜†πŸ˜† Rasa macam tak percaya pun ada sebab tangan boleh cerah balik 😍😍 Eh bukan tangan je ye? semua bahagian boleh cerah.. syaratnya kena konsisten sapu tetiap malam.. itu je syaratnya β˜ΊοΈπŸ˜‰πŸ˜‰ SET IBU LASER tak pernah mengecewakan
    .
    Nk terus wsp πŸ“² 016-793 4782
    .
    #mandianbleachingnina #polishfacenina #ibuputihnina #ninaskincare #ninaskincareoriginal #ibuputihlaserserum #ibuputih #produkmalaysia #lotionbleaching #lotionputihviral #jelitaskincare #serumkorean #serummuka #serumantijerawat #tonerkulit #IbuPutihLaserSerumNina #bleachingskinnina #TestimoniNinaskincare #krimkunyit #NinaskincareTestimoni #PolishFace #patiibuputih #malaysiafollower #igmonsta #cikguseo #terapiinstagram #sabahonline #ibuscrub #bleachingmukanina #kitamestimenang

  •  0  0  17 June, 2020
  • .
Nak makan supplement putih hari2 macam tak berapa rajin!!
- -
Nak kulit putih gebusss, sihat dan cantik jangan lupa setiap hari calit #IbuPutihNina ... -
Best hampa. Skin confirm nampak cerah gebu gebass, bersih, anjal toing toing..
- .
Sapa lambat dia legam! 🀣 
Klik link kat bio or wsp cepat
πŸ“² 016-793 4782
.
#LaserSerum #bleachingkulit
#bleachingbadan #bleachingmuka
#LaserSerumNinaSkincare
#IbuPutihNina #IbuPutih #IbuPutihNinaSkincare #KulitPutih #KulitCerah #NinaSkincare #SayaJual #PutihGebu #NinaSkincareOriginal
#skincaremalaysia #igmonsta
#terapiinstagram #artismalaysia
#ootdmalaysia #jommasuktv #ootd
#serumbleaching #likeforlikes #followforfollow #erinsakura
#buymuslimfirst #nur2 #kitajagakita #jagadiri #stopcovid19
  • .
    Nak makan supplement putih hari2 macam tak berapa rajin!!
    - -
    Nak kulit putih gebusss, sihat dan cantik jangan lupa setiap hari calit #IbuPutihNina ... -
    Best hampa. Skin confirm nampak cerah gebu gebass, bersih, anjal toing toing..
    - .
    Sapa lambat dia legam! 🀣
    Klik link kat bio or wsp cepat
    πŸ“² 016-793 4782
    .
    #LaserSerum #bleachingkulit
    #bleachingbadan #bleachingmuka
    #LaserSerumNinaSkincare
    #IbuPutihNina #IbuPutih #IbuPutihNinaSkincare #KulitPutih #KulitCerah #NinaSkincare #SayaJual #PutihGebu #NinaSkincareOriginal
    #skincaremalaysia #igmonsta
    #terapiinstagram #artismalaysia
    #ootdmalaysia #jommasuktv #ootd
    #serumbleaching #likeforlikes #followforfollow #erinsakura
    #buymuslimfirst #nur2 #kitajagakita #jagadiri #stopcovid19

  •  17  0  17 June, 2020
  • Sekali guna je dah nampak perubahan!
.
Bukan kami yg overclaim or paksa cust tapi cust sdiri yg bagitahu πŸ™ˆ 
Kesan memangg wowwww. paling penting cerah kekal yaa ✌🏻
.
❀
✨IBU SCRUB SHAH ALAM/KLANG✨
.
🏑 SELF PICKUP AREA πŸ‘‡πŸ»
πŸ‘‰πŸ» Shah Alam - Tesco Sek 13
πŸ‘‰πŸ» Klang - Tmn Sri Andalas
.
πŸš› Postage setiap hari
.
πŸ“² 018 209 5458 (Klik link WA kat bio) 😘
.
Berminat nak tahu lebih pasal produk ni? Jom Whatsapp Ema SEKARANG.. 60182095458 Ema guide sampai jadi.. Takpun terus klik je link whatsapp kat bio ye 😘

#ninaskincare #ibuputih #ibuputihnina #ibuputihninaskincare #ibuputihlaserserum
#ibuputihlaserserumnina #bleaching #bleachingskin #bleachingskinnina #ibujelitaskincare #setibujelita #mandianbleachingbidara #lotionputihbleaching #ninaskincaremurah #ninaskincareoriginal #serumbleaching #ninaskincareklang #ninaskincareshahalam #kopilontoor #kopilontoorshahalam #kopilontoorklang #kopilontoornina #codshahalam #codklang #lotionlontoor #lotionkurus #bleachingfacenina #bleachingface #ibuscrub #ibuputihscrub
  • Sekali guna je dah nampak perubahan!
    .
    Bukan kami yg overclaim or paksa cust tapi cust sdiri yg bagitahu πŸ™ˆ
    Kesan memangg wowwww. paling penting cerah kekal yaa ✌🏻
    .
    ❀
    ✨IBU SCRUB SHAH ALAM/KLANG✨
    .
    🏑 SELF PICKUP AREA πŸ‘‡πŸ»
    πŸ‘‰πŸ» Shah Alam - Tesco Sek 13
    πŸ‘‰πŸ» Klang - Tmn Sri Andalas
    .
    πŸš› Postage setiap hari
    .
    πŸ“² 018 209 5458 (Klik link WA kat bio) 😘
    .
    Berminat nak tahu lebih pasal produk ni? Jom Whatsapp Ema SEKARANG.. 60182095458 Ema guide sampai jadi.. Takpun terus klik je link whatsapp kat bio ye 😘

    #ninaskincare #ibuputih #ibuputihnina #ibuputihninaskincare #ibuputihlaserserum
    #ibuputihlaserserumnina #bleaching #bleachingskin #bleachingskinnina #ibujelitaskincare #setibujelita #mandianbleachingbidara #lotionputihbleaching #ninaskincaremurah #ninaskincareoriginal #serumbleaching #ninaskincareklang #ninaskincareshahalam #kopilontoor #kopilontoorshahalam #kopilontoorklang #kopilontoornina #codshahalam #codklang #lotionlontoor #lotionkurus #bleachingfacenina #bleachingface #ibuscrub #ibuputihscrub

  •  0  0  16 June, 2020
  • Sekali guna je dah nampak perubahan!
.
Bukan kami yg overclaim or paksa cust tapi cust sdiri yg bagitahu πŸ™ˆ 
Kesan memangg wowwww. paling penting cerah kekal yaa ✌🏻
.
❀
✨IBU SCRUB SHAH ALAM/KLANG✨
.
🏑 SELF PICKUP AREA πŸ‘‡πŸ»
πŸ‘‰πŸ» Shah Alam - Tesco Sek 13
πŸ‘‰πŸ» Klang - Tmn Sri Andalas
.
πŸš› Postage setiap hari
.
πŸ“² 018 209 5458 (Klik link WA kat bio) 😘
.
Berminat nak tahu lebih pasal produk ni? Jom Whatsapp Ema SEKARANG.. 60182095458 Ema guide sampai jadi.. Takpun terus klik je link whatsapp kat bio ye 😘

#ninaskincare #ibuputih #ibuputihnina #ibuputihninaskincare #ibuputihlaserserum
#ibuputihlaserserumnina #bleaching #bleachingskin #bleachingskinnina #ibujelitaskincare #setibujelita #mandianbleachingbidara #lotionputihbleaching #ninaskincaremurah #ninaskincareoriginal #serumbleaching #ninaskincareklang #ninaskincareshahalam #kopilontoor #kopilontoorshahalam #kopilontoorklang #kopilontoornina #codshahalam #codklang #lotionlontoor #lotionkurus #bleachingfacenina #bleachingface #ibuscrub #ibuputihscrub
  • Sekali guna je dah nampak perubahan!
    .
    Bukan kami yg overclaim or paksa cust tapi cust sdiri yg bagitahu πŸ™ˆ
    Kesan memangg wowwww. paling penting cerah kekal yaa ✌🏻
    .
    ❀
    ✨IBU SCRUB SHAH ALAM/KLANG✨
    .
    🏑 SELF PICKUP AREA πŸ‘‡πŸ»
    πŸ‘‰πŸ» Shah Alam - Tesco Sek 13
    πŸ‘‰πŸ» Klang - Tmn Sri Andalas
    .
    πŸš› Postage setiap hari
    .
    πŸ“² 018 209 5458 (Klik link WA kat bio) 😘
    .
    Berminat nak tahu lebih pasal produk ni? Jom Whatsapp Ema SEKARANG.. 60182095458 Ema guide sampai jadi.. Takpun terus klik je link whatsapp kat bio ye 😘

    #ninaskincare #ibuputih #ibuputihnina #ibuputihninaskincare #ibuputihlaserserum
    #ibuputihlaserserumnina #bleaching #bleachingskin #bleachingskinnina #ibujelitaskincare #setibujelita #mandianbleachingbidara #lotionputihbleaching #ninaskincaremurah #ninaskincareoriginal #serumbleaching #ninaskincareklang #ninaskincareshahalam #kopilontoor #kopilontoorshahalam #kopilontoorklang #kopilontoornina #codshahalam #codklang #lotionlontoor #lotionkurus #bleachingfacenina #bleachingface #ibuscrub #ibuputihscrub

  •  0  0  16 June, 2020
  • Sekali guna je dah nampak perubahan!
.
Bukan kami yg overclaim or paksa cust tapi cust sdiri yg bagitahu πŸ™ˆ 
Kesan memangg wowwww. paling penting cerah kekal yaa ✌🏻
.
❀
✨IBU SCRUB SHAH ALAM/KLANG✨
.
🏑 SELF PICKUP AREA πŸ‘‡πŸ»
πŸ‘‰πŸ» Shah Alam - Tesco Sek 13
πŸ‘‰πŸ» Klang - Tmn Sri Andalas
.
πŸš› Postage setiap hari
.
πŸ“² 018 209 5458 (Klik link WA kat bio) 😘
.
Berminat nak tahu lebih pasal produk ni? Jom Whatsapp Ema SEKARANG.. 60182095458 Ema guide sampai jadi.. Takpun terus klik je link whatsapp kat bio ye 😘

#ninaskincare #ibuputih #ibuputihnina #ibuputihninaskincare #ibuputihlaserserum
#ibuputihlaserserumnina #bleaching #bleachingskin #bleachingskinnina #ibujelitaskincare #setibujelita #mandianbleachingbidara #lotionputihbleaching #ninaskincaremurah #ninaskincareoriginal #serumbleaching #ninaskincareklang #ninaskincareshahalam #kopilontoor #kopilontoorshahalam #kopilontoorklang #kopilontoornina #codshahalam #codklang #lotionlontoor #lotionkurus #bleachingfacenina #bleachingface #ibuscrub #ibuputihscrub
  • Sekali guna je dah nampak perubahan!
    .
    Bukan kami yg overclaim or paksa cust tapi cust sdiri yg bagitahu πŸ™ˆ
    Kesan memangg wowwww. paling penting cerah kekal yaa ✌🏻
    .
    ❀
    ✨IBU SCRUB SHAH ALAM/KLANG✨
    .
    🏑 SELF PICKUP AREA πŸ‘‡πŸ»
    πŸ‘‰πŸ» Shah Alam - Tesco Sek 13
    πŸ‘‰πŸ» Klang - Tmn Sri Andalas
    .
    πŸš› Postage setiap hari
    .
    πŸ“² 018 209 5458 (Klik link WA kat bio) 😘
    .
    Berminat nak tahu lebih pasal produk ni? Jom Whatsapp Ema SEKARANG.. 60182095458 Ema guide sampai jadi.. Takpun terus klik je link whatsapp kat bio ye 😘

    #ninaskincare #ibuputih #ibuputihnina #ibuputihninaskincare #ibuputihlaserserum
    #ibuputihlaserserumnina #bleaching #bleachingskin #bleachingskinnina #ibujelitaskincare #setibujelita #mandianbleachingbidara #lotionputihbleaching #ninaskincaremurah #ninaskincareoriginal #serumbleaching #ninaskincareklang #ninaskincareshahalam #kopilontoor #kopilontoorshahalam #kopilontoorklang #kopilontoornina #codshahalam #codklang #lotionlontoor #lotionkurus #bleachingfacenina #bleachingface #ibuscrub #ibuputihscrub

  •  0  0  16 June, 2020

Top #NinaskincareOriginal Posts

  • SET COMBO JIMAT ⁉️
.
.
Rugi sape tak follow @ninaskincare.beauty boleh dapat diskaun beli set combo ni...memang kebaboom sekali dapat result putih dari atas hingga kekaki😍
.
.
Uolls mestu ada problem susah dapat #jodoh ATAU boss & rakan sekerja menjauh SEBAB #mukajelek #berjeragat #jerawatbatu #jerawatpasir #ketiakhitam #kakihitam πŸ˜…senang citer takde aura tertarik.
.
.

uolls kene try set combo ni sekarang kalau nak orang suka kat uolls.. .
.
nanti eyra share feedback.Lihat next post nanti.
.
.

#ibuputihlaserserumnina 
#ibuputihjelitanina 
#ibuputihlaserserumnina#drazizanosman  #BleachingSkinNina #SerumBleachingNina #setelahkudimiliki  #BleachingSkinNina
#Ninaskincare #putihgebu #mahathir #najibrazak #kulitkusam #skincareroutine #cantik #ninaskincare #ninaskincaremurah #ninaskincareoriginal #hitam #spa #bazarpaknilmurah #bengkungsajat #drama #setjelita #ninaempire #jelitaskincare
  • SET COMBO JIMAT ⁉️
    .
    .
    Rugi sape tak follow @ninaskincare.beauty boleh dapat diskaun beli set combo ni...memang kebaboom sekali dapat result putih dari atas hingga kekaki😍
    .
    .
    Uolls mestu ada problem susah dapat #jodoh ATAU boss & rakan sekerja menjauh SEBAB #mukajelek #berjeragat #jerawatbatu #jerawatpasir #ketiakhitam #kakihitam πŸ˜…senang citer takde aura tertarik.
    .
    .

    uolls kene try set combo ni sekarang kalau nak orang suka kat uolls.. .
    .
    nanti eyra share feedback.Lihat next post nanti.
    .
    .

    #ibuputihlaserserumnina
    #ibuputihjelitanina
    #ibuputihlaserserumnina#drazizanosman #BleachingSkinNina #SerumBleachingNina #setelahkudimiliki #BleachingSkinNina
    #Ninaskincare #putihgebu #mahathir #najibrazak #kulitkusam #skincareroutine #cantik #ninaskincare #ninaskincaremurah #ninaskincareoriginal #hitam #spa #bazarpaknilmurah #bengkungsajat #drama #setjelita #ninaempire #jelitaskincare

  •  5  2  3 December, 2019