#NinaSlimmingHerbal Instagram Photos & Videos

NinaSlimmingHerbal - 3.6k posts

Hashtag Popularity

0.3
average comments
4.6
average likes

Latest #NinaSlimmingHerbal Posts

  • .
Fungsi dan Kelebihan Krim Ibu Putih : (✔) mencerahkan kulit seawal seminggu (✔) kecerahan secara alami, sekata dan natural (✔) tiada kesan sampingan
(✔) tiada penggelupasan (✔) menghaluskan pori-pori (✔) menghilangkan jerawat dan jeragat serta tompok-tompok awal penuaan (✔) menghilangkan parut dan cela (✔) mencerahkan bahagian2 gelap seperti di celah peha, ketiak, leher dan lain-lain bahagian kulit badan. (✔) sesuai digunakan pada wajah dan badan
.
WHATSAPP UTK ORDER 
016-793 4782

Bole klik link kat bio/profile

#Ninaskincareoriginal #Ninaskincare #NinaskincareOfficial #StokisNina #StokisNinaskincare #IbuPutihNina #LaserSerumNina #IbuPutihLaserSerumNina #TestimoniNinaskincare #NinaskincareTestimoni  #KopiIbuPutihNina #KopiIbuPutih #PolishGlowingSkincare #PolishSkincare #ScrubUratHijau #NinaSlimmingHerbal #SlimmingHerbal #PolishFace #PolishFaceNina #CocoaBoosterWhite #AweksPinkFoundation #TripleGebu #ajl33 #haramhhdn #haelhusaini #dayangnurfaizah #PolishFaceSet #jelitaninaskincare
#utusancintabuatadam
  • .
    Fungsi dan Kelebihan Krim Ibu Putih : (✔) mencerahkan kulit seawal seminggu (✔) kecerahan secara alami, sekata dan natural (✔) tiada kesan sampingan
    (✔) tiada penggelupasan (✔) menghaluskan pori-pori (✔) menghilangkan jerawat dan jeragat serta tompok-tompok awal penuaan (✔) menghilangkan parut dan cela (✔) mencerahkan bahagian2 gelap seperti di celah peha, ketiak, leher dan lain-lain bahagian kulit badan. (✔) sesuai digunakan pada wajah dan badan
    .
    WHATSAPP UTK ORDER
    016-793 4782

    Bole klik link kat bio/profile

    #Ninaskincareoriginal #Ninaskincare #NinaskincareOfficial #StokisNina #StokisNinaskincare #IbuPutihNina #LaserSerumNina #IbuPutihLaserSerumNina #TestimoniNinaskincare #NinaskincareTestimoni #KopiIbuPutihNina #KopiIbuPutih #PolishGlowingSkincare #PolishSkincare #ScrubUratHijau #NinaSlimmingHerbal #SlimmingHerbal #PolishFace #PolishFaceNina #CocoaBoosterWhite #AweksPinkFoundation #TripleGebu #ajl33 #haramhhdn #haelhusaini #dayangnurfaizah #PolishFaceSet #jelitaninaskincare
    #utusancintabuatadam

  •  10  0  5 July, 2019
  • .
Fungsi dan Kelebihan Krim Ibu Putih : (✔) mencerahkan kulit seawal seminggu (✔) kecerahan secara alami, sekata dan natural (✔) tiada kesan sampingan
(✔) tiada penggelupasan (✔) menghaluskan pori-pori (✔) menghilangkan jerawat dan jeragat serta tompok-tompok awal penuaan (✔) menghilangkan parut dan cela (✔) mencerahkan bahagian2 gelap seperti di celah peha, ketiak, leher dan lain-lain bahagian kulit badan. (✔) sesuai digunakan pada wajah dan badan
.
WHATSAPP UTK ORDER 
016-793 4782

Bole klik link kat bio/profile

#Ninaskincareoriginal #Ninaskincare #NinaskincareOfficial #StokisNina #StokisNinaskincare #IbuPutihNina #LaserSerumNina #IbuPutihLaserSerumNina #TestimoniNinaskincare #NinaskincareTestimoni  #KopiIbuPutihNina #KopiIbuPutih #PolishGlowingSkincare #PolishSkincare #ScrubUratHijau #NinaSlimmingHerbal #SlimmingHerbal #PolishFace #PolishFaceNina #CocoaBoosterWhite #AweksPinkFoundation #TripleGebu #ajl33 #haramhhdn #haelhusaini #dayangnurfaizah #PolishFaceSet #jelitaninaskincare
#pujaanhatikanda
  • .
    Fungsi dan Kelebihan Krim Ibu Putih : (✔) mencerahkan kulit seawal seminggu (✔) kecerahan secara alami, sekata dan natural (✔) tiada kesan sampingan
    (✔) tiada penggelupasan (✔) menghaluskan pori-pori (✔) menghilangkan jerawat dan jeragat serta tompok-tompok awal penuaan (✔) menghilangkan parut dan cela (✔) mencerahkan bahagian2 gelap seperti di celah peha, ketiak, leher dan lain-lain bahagian kulit badan. (✔) sesuai digunakan pada wajah dan badan
    .
    WHATSAPP UTK ORDER
    016-793 4782

    Bole klik link kat bio/profile

    #Ninaskincareoriginal #Ninaskincare #NinaskincareOfficial #StokisNina #StokisNinaskincare #IbuPutihNina #LaserSerumNina #IbuPutihLaserSerumNina #TestimoniNinaskincare #NinaskincareTestimoni #KopiIbuPutihNina #KopiIbuPutih #PolishGlowingSkincare #PolishSkincare #ScrubUratHijau #NinaSlimmingHerbal #SlimmingHerbal #PolishFace #PolishFaceNina #CocoaBoosterWhite #AweksPinkFoundation #TripleGebu #ajl33 #haramhhdn #haelhusaini #dayangnurfaizah #PolishFaceSet #jelitaninaskincare
    #pujaanhatikanda

  •  9  1  3 February, 2019
  • .
Fungsi dan Kelebihan Krim Ibu Putih : (✔) mencerahkan kulit seawal seminggu (✔) kecerahan secara alami, sekata dan natural (✔) tiada kesan sampingan
(✔) tiada penggelupasan (✔) menghaluskan pori-pori (✔) menghilangkan jerawat dan jeragat serta tompok-tompok awal penuaan (✔) menghilangkan parut dan cela (✔) mencerahkan bahagian2 gelap seperti di celah peha, ketiak, leher dan lain-lain bahagian kulit badan. (✔) sesuai digunakan pada wajah dan badan
.
WHATSAPP UTK ORDER 
016-793 4782

Bole klik link kat bio/profile

#Ninaskincareoriginal #Ninaskincare #NinaskincareOfficial #StokisNina #StokisNinaskincare #IbuPutihNina #LaserSerumNina #IbuPutihLaserSerumNina #TestimoniNinaskincare #NinaskincareTestimoni  #KopiIbuPutihNina #KopiIbuPutih #PolishGlowingSkincare #PolishSkincare #ScrubUratHijau #NinaSlimmingHerbal #SlimmingHerbal #PolishFace #PolishFaceNina #CocoaBoosterWhite #AweksPinkFoundation #TripleGebu #SerumPutihPekatGlow #AweksPinkGlowSerum #GelPolishPower #KrimPemudaWajah #PolishFaceSet #jelitaninaskincare
#pujaanhatikanda
  • .
    Fungsi dan Kelebihan Krim Ibu Putih : (✔) mencerahkan kulit seawal seminggu (✔) kecerahan secara alami, sekata dan natural (✔) tiada kesan sampingan
    (✔) tiada penggelupasan (✔) menghaluskan pori-pori (✔) menghilangkan jerawat dan jeragat serta tompok-tompok awal penuaan (✔) menghilangkan parut dan cela (✔) mencerahkan bahagian2 gelap seperti di celah peha, ketiak, leher dan lain-lain bahagian kulit badan. (✔) sesuai digunakan pada wajah dan badan
    .
    WHATSAPP UTK ORDER
    016-793 4782

    Bole klik link kat bio/profile

    #Ninaskincareoriginal #Ninaskincare #NinaskincareOfficial #StokisNina #StokisNinaskincare #IbuPutihNina #LaserSerumNina #IbuPutihLaserSerumNina #TestimoniNinaskincare #NinaskincareTestimoni #KopiIbuPutihNina #KopiIbuPutih #PolishGlowingSkincare #PolishSkincare #ScrubUratHijau #NinaSlimmingHerbal #SlimmingHerbal #PolishFace #PolishFaceNina #CocoaBoosterWhite #AweksPinkFoundation #TripleGebu #SerumPutihPekatGlow #AweksPinkGlowSerum #GelPolishPower #KrimPemudaWajah #PolishFaceSet #jelitaninaskincare
    #pujaanhatikanda

  •  6  0  11 January, 2019
  • Lagi lagi lagi testimoni. Hehehe. Nak cerah muka boleh, nak cerah badan pun boleh. Beribu testimoni dah uolss. Google boleh jumpa, search guna hashtag pun boleh jumpa.

Nak putih, nak cerah, nak gebu takyah fikir panjang2 lagi dah. Guna #IbuPutihLaserSerumNina sajooo 😘

TO ORDER :
📲 WHATSAPP/TELEGRAM 014-248 4127
📲 WHATSAPP/TELEGRAM 014-248 4127
📲 WHATSAPP/TELEGRAM 014-248 4127

#Ninaskincare
#StokisNinaskincare 
#IbuPutihNina 
#LaserSerumNina
#IbuPutihLaserSerumNina
#PolishGlowingSkincare
#PolishSkincare
#KopiIbuPutihNina 
#KopiIbuPutih
#NinaSlimmingHerbal
#SlimmingHerbalNina
#SlimmingHerbal
#FacePolish
#FacePolishNina
#PolishFace
#PolishFaceNina
#SHESlimHerbal
#TestimoniIbuPutihLaserSerumNina
#SkinRejuvenation
#Rejuvenation
#SayaJual
#ShopWithUsMy
#NinaSkincareShop
#TanganPutih
#Sunburn
#KulitSunburn
#KulitGelap
#KulitKusam
#CerahGebu
  • Lagi lagi lagi testimoni. Hehehe. Nak cerah muka boleh, nak cerah badan pun boleh. Beribu testimoni dah uolss. Google boleh jumpa, search guna hashtag pun boleh jumpa.

    Nak putih, nak cerah, nak gebu takyah fikir panjang2 lagi dah. Guna #IbuPutihLaserSerumNina sajooo 😘

    TO ORDER :
    📲 WHATSAPP/TELEGRAM 014-248 4127
    📲 WHATSAPP/TELEGRAM 014-248 4127
    📲 WHATSAPP/TELEGRAM 014-248 4127

    #Ninaskincare
    #StokisNinaskincare
    #IbuPutihNina
    #LaserSerumNina
    #IbuPutihLaserSerumNina
    #PolishGlowingSkincare
    #PolishSkincare
    #KopiIbuPutihNina
    #KopiIbuPutih
    #NinaSlimmingHerbal
    #SlimmingHerbalNina
    #SlimmingHerbal
    #FacePolish
    #FacePolishNina
    #PolishFace
    #PolishFaceNina
    #SHESlimHerbal
    #TestimoniIbuPutihLaserSerumNina
    #SkinRejuvenation
    #Rejuvenation
    #SayaJual
    #ShopWithUsMy
    #NinaSkincareShop
    #TanganPutih
    #Sunburn
    #KulitSunburn
    #KulitGelap
    #KulitKusam
    #CerahGebu

  •  0  0  31 May, 2018
  • Lagi lagi lagi testimoni. Hehehe. Nak cerah muka boleh, nak cerah badan pun boleh. Beribu testimoni dah uolss. Google boleh jumpa, search guna hashtag pun boleh jumpa.

Nak putih, nak cerah, nak gebu takyah fikir panjang2 lagi dah. Guna #IbuPutihLaserSerumNina sajooo 😘

TO ORDER :
📲 WHATSAPP/TELEGRAM 014-248 4127
📲 WHATSAPP/TELEGRAM 014-248 4127
📲 WHATSAPP/TELEGRAM 014-248 4127

#Ninaskincare
#StokisNinaskincare 
#IbuPutihNina 
#LaserSerumNina
#IbuPutihLaserSerumNina
#PolishGlowingSkincare
#PolishSkincare
#KopiIbuPutihNina 
#KopiIbuPutih
#NinaSlimmingHerbal
#SlimmingHerbalNina
#SlimmingHerbal
#FacePolish
#FacePolishNina
#PolishFace
#PolishFaceNina
#SHESlimHerbal
#TestimoniIbuPutihLaserSerumNina
#SkinRejuvenation
#Rejuvenation
#SayaJual
#ShopWithUsMy
#NinaSkincareShop
#TanganPutih
#Sunburn
#KulitSunburn
#KulitGelap
#KulitKusam
#CerahGebu
  • Lagi lagi lagi testimoni. Hehehe. Nak cerah muka boleh, nak cerah badan pun boleh. Beribu testimoni dah uolss. Google boleh jumpa, search guna hashtag pun boleh jumpa.

    Nak putih, nak cerah, nak gebu takyah fikir panjang2 lagi dah. Guna #IbuPutihLaserSerumNina sajooo 😘

    TO ORDER :
    📲 WHATSAPP/TELEGRAM 014-248 4127
    📲 WHATSAPP/TELEGRAM 014-248 4127
    📲 WHATSAPP/TELEGRAM 014-248 4127

    #Ninaskincare
    #StokisNinaskincare
    #IbuPutihNina
    #LaserSerumNina
    #IbuPutihLaserSerumNina
    #PolishGlowingSkincare
    #PolishSkincare
    #KopiIbuPutihNina
    #KopiIbuPutih
    #NinaSlimmingHerbal
    #SlimmingHerbalNina
    #SlimmingHerbal
    #FacePolish
    #FacePolishNina
    #PolishFace
    #PolishFaceNina
    #SHESlimHerbal
    #TestimoniIbuPutihLaserSerumNina
    #SkinRejuvenation
    #Rejuvenation
    #SayaJual
    #ShopWithUsMy
    #NinaSkincareShop
    #TanganPutih
    #Sunburn
    #KulitSunburn
    #KulitGelap
    #KulitKusam
    #CerahGebu

  •  0  0  31 May, 2018
  • Lagi lagi lagi testimoni. Hehehe. Nak cerah muka boleh, nak cerah badan pun boleh. Beribu testimoni dah uolss. Google boleh jumpa, search guna hashtag pun boleh jumpa.

Nak putih, nak cerah, nak gebu takyah fikir panjang2 lagi dah. Guna #IbuPutihLaserSerumNina sajooo 😘

TO ORDER :
📲 WHATSAPP/TELEGRAM 014-248 4127
📲 WHATSAPP/TELEGRAM 014-248 4127
📲 WHATSAPP/TELEGRAM 014-248 4127

#Ninaskincare
#StokisNinaskincare 
#IbuPutihNina 
#LaserSerumNina
#IbuPutihLaserSerumNina
#PolishGlowingSkincare
#PolishSkincare
#KopiIbuPutihNina 
#KopiIbuPutih
#NinaSlimmingHerbal
#SlimmingHerbalNina
#SlimmingHerbal
#FacePolish
#FacePolishNina
#PolishFace
#PolishFaceNina
#Botox
#TestimoniIbuPutihLaserSerumNina
#SkinRejuvenation
#Rejuvenation
#SayaJual
#ShopWithUsMy
#NinaSkincareShop
#TanganPutih
#Sunburn
#KulitSunburn
#KulitGelap
#KulitKusam
#CerahGebu
  • Lagi lagi lagi testimoni. Hehehe. Nak cerah muka boleh, nak cerah badan pun boleh. Beribu testimoni dah uolss. Google boleh jumpa, search guna hashtag pun boleh jumpa.

    Nak putih, nak cerah, nak gebu takyah fikir panjang2 lagi dah. Guna #IbuPutihLaserSerumNina sajooo 😘

    TO ORDER :
    📲 WHATSAPP/TELEGRAM 014-248 4127
    📲 WHATSAPP/TELEGRAM 014-248 4127
    📲 WHATSAPP/TELEGRAM 014-248 4127

    #Ninaskincare
    #StokisNinaskincare
    #IbuPutihNina
    #LaserSerumNina
    #IbuPutihLaserSerumNina
    #PolishGlowingSkincare
    #PolishSkincare
    #KopiIbuPutihNina
    #KopiIbuPutih
    #NinaSlimmingHerbal
    #SlimmingHerbalNina
    #SlimmingHerbal
    #FacePolish
    #FacePolishNina
    #PolishFace
    #PolishFaceNina
    #Botox
    #TestimoniIbuPutihLaserSerumNina
    #SkinRejuvenation
    #Rejuvenation
    #SayaJual
    #ShopWithUsMy
    #NinaSkincareShop
    #TanganPutih
    #Sunburn
    #KulitSunburn
    #KulitGelap
    #KulitKusam
    #CerahGebu

  •  0  0  30 May, 2018
  • Pegi lah mane pun, tak pernah tinggal #IbuPutihLaserSerumNina. Sebab 2 kesayangan ni lah buatkan kulit kita putih berseri hari demi hari. Bukan putih pucat tau. Hehehe. Yang penting putih kekal yee 😘 Sape nak order wasap je terus. Both ready stock!

TO ORDER :
📲 WHATSAPP/TELEGRAM 014-248 4127
📲 WHATSAPP/TELEGRAM 014-248 4127
📲 WHATSAPP/TELEGRAM 014-248 4127

#Ninaskincare
#StokisNinaskincare 
#IbuPutihNina 
#LaserSerumNina
#IbuPutihLaserSerumNina 
#KopiIbuPutihNina 
#KopiIbuPutih
#IPOWNina 
#IPOWDayNightCream 
#IbuPutihOxygenWhite
#Merlyna
#NinaSlimmingHerbal
#SHENina
#SlimmingHerbalNina
#SlimmingHerbal
#FacePolish
#FacePolishNina
#PolishFace
#PolishFaceNina
#SHESlimHerbal
#AirMawarBeautySpray #AirMawarBeautySprayNina
#AirMawar
#SayaJual
#ShopWithUsMy
#NinaSkincareShop
#IPLS
#WhiteningLotion
#WhiteningCream
#WhiteningBooster
  • Pegi lah mane pun, tak pernah tinggal #IbuPutihLaserSerumNina. Sebab 2 kesayangan ni lah buatkan kulit kita putih berseri hari demi hari. Bukan putih pucat tau. Hehehe. Yang penting putih kekal yee 😘 Sape nak order wasap je terus. Both ready stock!

    TO ORDER :
    📲 WHATSAPP/TELEGRAM 014-248 4127
    📲 WHATSAPP/TELEGRAM 014-248 4127
    📲 WHATSAPP/TELEGRAM 014-248 4127

    #Ninaskincare
    #StokisNinaskincare
    #IbuPutihNina
    #LaserSerumNina
    #IbuPutihLaserSerumNina
    #KopiIbuPutihNina
    #KopiIbuPutih
    #IPOWNina
    #IPOWDayNightCream
    #IbuPutihOxygenWhite
    #Merlyna
    #NinaSlimmingHerbal
    #SHENina
    #SlimmingHerbalNina
    #SlimmingHerbal
    #FacePolish
    #FacePolishNina
    #PolishFace
    #PolishFaceNina
    #SHESlimHerbal
    #AirMawarBeautySpray #AirMawarBeautySprayNina
    #AirMawar
    #SayaJual
    #ShopWithUsMy
    #NinaSkincareShop
    #IPLS
    #WhiteningLotion
    #WhiteningCream
    #WhiteningBooster

  •  2  0  16 March, 2018
  • Pegi lah mane pun, tak pernah tinggal #IbuPutihLaserSerumNina. Sebab 2 kesayangan ni lah buatkan kulit kita putih berseri hari demi hari. Bukan putih pucat tau. Hehehe. Yang penting putih kekal yee 😘 Sape nak order wasap je terus. Both ready stock!

TO ORDER :
📲 WHATSAPP/TELEGRAM 014-248 4127
📲 WHATSAPP/TELEGRAM 014-248 4127
📲 WHATSAPP/TELEGRAM 014-248 4127

#Ninaskincare
#StokisNinaskincare 
#IbuPutihNina 
#LaserSerumNina
#IbuPutihLaserSerumNina 
#KopiIbuPutihNina 
#KopiIbuPutih
#IPOWNina 
#IPOWDayNightCream 
#IbuPutihOxygenWhite
#Merlyna
#NinaSlimmingHerbal
#SHENina
#SlimmingHerbalNina
#SlimmingHerbal
#FacePolish
#FacePolishNina
#PolishFace
#PolishFaceNina
#SHESlimHerbal
#AirMawarBeautySpray #AirMawarBeautySprayNina
#AirMawar
#SayaJual
#ShopWithUsMy
#NinaSkincareShop
#IPLS
#WhiteningLotion
#WhiteningCream
#WhiteningBooster
  • Pegi lah mane pun, tak pernah tinggal #IbuPutihLaserSerumNina. Sebab 2 kesayangan ni lah buatkan kulit kita putih berseri hari demi hari. Bukan putih pucat tau. Hehehe. Yang penting putih kekal yee 😘 Sape nak order wasap je terus. Both ready stock!

    TO ORDER :
    📲 WHATSAPP/TELEGRAM 014-248 4127
    📲 WHATSAPP/TELEGRAM 014-248 4127
    📲 WHATSAPP/TELEGRAM 014-248 4127

    #Ninaskincare
    #StokisNinaskincare
    #IbuPutihNina
    #LaserSerumNina
    #IbuPutihLaserSerumNina
    #KopiIbuPutihNina
    #KopiIbuPutih
    #IPOWNina
    #IPOWDayNightCream
    #IbuPutihOxygenWhite
    #Merlyna
    #NinaSlimmingHerbal
    #SHENina
    #SlimmingHerbalNina
    #SlimmingHerbal
    #FacePolish
    #FacePolishNina
    #PolishFace
    #PolishFaceNina
    #SHESlimHerbal
    #AirMawarBeautySpray #AirMawarBeautySprayNina
    #AirMawar
    #SayaJual
    #ShopWithUsMy
    #NinaSkincareShop
    #IPLS
    #WhiteningLotion
    #WhiteningCream
    #WhiteningBooster

  •  0  0  16 March, 2018
  • Pegi lah mane pun, tak pernah tinggal #IbuPutihLaserSerumNina. Sebab 2 kesayangan ni lah buatkan kulit kita putih berseri hari demi hari. Bukan putih pucat tau. Hehehe. Yang penting putih kekal yee 😘 Sape nak order wasap je terus. Both ready stock!

TO ORDER :
📲 WHATSAPP/TELEGRAM 014-248 4127
📲 WHATSAPP/TELEGRAM 014-248 4127
📲 WHATSAPP/TELEGRAM 014-248 4127

#Ninaskincare
#StokisNinaskincare 
#IbuPutihNina 
#LaserSerumNina
#IbuPutihLaserSerumNina 
#KopiIbuPutihNina 
#KopiIbuPutih
#IPOWNina 
#IPOWDayNightCream 
#IbuPutihOxygenWhite
#Merlyna
#NinaSlimmingHerbal
#SHENina
#SlimmingHerbalNina
#SlimmingHerbal
#FacePolish
#FacePolishNina
#PolishFace
#PolishFaceNina
#SHESlimHerbal
#AirMawarBeautySpray #AirMawarBeautySprayNina
#AirMawar
#SayaJual
#ShopWithUsMy
#NinaSkincareShop
#IPLS
#WhiteningLotion
#WhiteningCream
#WhiteningBooster
  • Pegi lah mane pun, tak pernah tinggal #IbuPutihLaserSerumNina. Sebab 2 kesayangan ni lah buatkan kulit kita putih berseri hari demi hari. Bukan putih pucat tau. Hehehe. Yang penting putih kekal yee 😘 Sape nak order wasap je terus. Both ready stock!

    TO ORDER :
    📲 WHATSAPP/TELEGRAM 014-248 4127
    📲 WHATSAPP/TELEGRAM 014-248 4127
    📲 WHATSAPP/TELEGRAM 014-248 4127

    #Ninaskincare
    #StokisNinaskincare
    #IbuPutihNina
    #LaserSerumNina
    #IbuPutihLaserSerumNina
    #KopiIbuPutihNina
    #KopiIbuPutih
    #IPOWNina
    #IPOWDayNightCream
    #IbuPutihOxygenWhite
    #Merlyna
    #NinaSlimmingHerbal
    #SHENina
    #SlimmingHerbalNina
    #SlimmingHerbal
    #FacePolish
    #FacePolishNina
    #PolishFace
    #PolishFaceNina
    #SHESlimHerbal
    #AirMawarBeautySpray #AirMawarBeautySprayNina
    #AirMawar
    #SayaJual
    #ShopWithUsMy
    #NinaSkincareShop
    #IPLS
    #WhiteningLotion
    #WhiteningCream
    #WhiteningBooster

  •  1  0  16 March, 2018
  • Pegi lah mane pun, tak pernah tinggal #IbuPutihLaserSerumNina. Sebab 2 kesayangan ni lah buatkan kulit kita putih berseri hari demi hari. Bukan putih pucat tau. Hehehe. Yang penting putih kekal yee 😘 Sape nak order wasap je terus. Both ready stock!

TO ORDER :
📲 WHATSAPP/TELEGRAM 014-248 4127
📲 WHATSAPP/TELEGRAM 014-248 4127
📲 WHATSAPP/TELEGRAM 014-248 4127

#Ninaskincare
#StokisNinaskincare 
#IbuPutihNina 
#LaserSerumNina
#IbuPutihLaserSerumNina 
#KopiIbuPutihNina 
#KopiIbuPutih
#IPOWNina 
#IPOWDayNightCream 
#IbuPutihOxygenWhite
#Merlyna
#NinaSlimmingHerbal
#SHENina
#SlimmingHerbalNina
#SlimmingHerbal
#FacePolish
#FacePolishNina
#PolishFace
#PolishFaceNina
#SHESlimHerbal
#AirMawarBeautySpray #AirMawarBeautySprayNina
#AirMawar
#SayaJual
#ShopWithUsMy
#NinaSkincareShop
#IPLS
#WhiteningLotion
#WhiteningCream
#WhiteningBooster
  • Pegi lah mane pun, tak pernah tinggal #IbuPutihLaserSerumNina. Sebab 2 kesayangan ni lah buatkan kulit kita putih berseri hari demi hari. Bukan putih pucat tau. Hehehe. Yang penting putih kekal yee 😘 Sape nak order wasap je terus. Both ready stock!

    TO ORDER :
    📲 WHATSAPP/TELEGRAM 014-248 4127
    📲 WHATSAPP/TELEGRAM 014-248 4127
    📲 WHATSAPP/TELEGRAM 014-248 4127

    #Ninaskincare
    #StokisNinaskincare
    #IbuPutihNina
    #LaserSerumNina
    #IbuPutihLaserSerumNina
    #KopiIbuPutihNina
    #KopiIbuPutih
    #IPOWNina
    #IPOWDayNightCream
    #IbuPutihOxygenWhite
    #Merlyna
    #NinaSlimmingHerbal
    #SHENina
    #SlimmingHerbalNina
    #SlimmingHerbal
    #FacePolish
    #FacePolishNina
    #PolishFace
    #PolishFaceNina
    #SHESlimHerbal
    #AirMawarBeautySpray #AirMawarBeautySprayNina
    #AirMawar
    #SayaJual
    #ShopWithUsMy
    #NinaSkincareShop
    #IPLS
    #WhiteningLotion
    #WhiteningCream
    #WhiteningBooster

  •  1  0  6 March, 2018
  • Pegi lah mane pun, tak pernah tinggal #IbuPutihLaserSerumNina. Sebab 2 kesayangan ni lah buatkan kulit kita putih berseri hari demi hari. Bukan putih pucat tau. Hehehe. Yang penting putih kekal yee 😘 Sape nak order wasap je terus. Both ready stock!

TO ORDER :
📲 WHATSAPP/TELEGRAM 014-248 4127
📲 WHATSAPP/TELEGRAM 014-248 4127
📲 WHATSAPP/TELEGRAM 014-248 4127

#Ninaskincare
#StokisNinaskincare 
#IbuPutihNina 
#LaserSerumNina
#IbuPutihLaserSerumNina 
#KopiIbuPutihNina 
#KopiIbuPutih
#IPOWNina 
#IPOWDayNightCream 
#IbuPutihOxygenWhite
#Merlyna
#NinaSlimmingHerbal
#SHENina
#SlimmingHerbalNina
#SlimmingHerbal
#FacePolish
#FacePolishNina
#PolishFace
#PolishFaceNina
#SHESlimHerbal
#AirMawarBeautySpray #AirMawarBeautySprayNina
#AirMawar
#SayaJual
#ShopWithUsMy
#NinaSkincareShop
#IPLS
#WhiteningLotion
#WhiteningCream
#WhiteningBooster
  • Pegi lah mane pun, tak pernah tinggal #IbuPutihLaserSerumNina. Sebab 2 kesayangan ni lah buatkan kulit kita putih berseri hari demi hari. Bukan putih pucat tau. Hehehe. Yang penting putih kekal yee 😘 Sape nak order wasap je terus. Both ready stock!

    TO ORDER :
    📲 WHATSAPP/TELEGRAM 014-248 4127
    📲 WHATSAPP/TELEGRAM 014-248 4127
    📲 WHATSAPP/TELEGRAM 014-248 4127

    #Ninaskincare
    #StokisNinaskincare
    #IbuPutihNina
    #LaserSerumNina
    #IbuPutihLaserSerumNina
    #KopiIbuPutihNina
    #KopiIbuPutih
    #IPOWNina
    #IPOWDayNightCream
    #IbuPutihOxygenWhite
    #Merlyna
    #NinaSlimmingHerbal
    #SHENina
    #SlimmingHerbalNina
    #SlimmingHerbal
    #FacePolish
    #FacePolishNina
    #PolishFace
    #PolishFaceNina
    #SHESlimHerbal
    #AirMawarBeautySpray #AirMawarBeautySprayNina
    #AirMawar
    #SayaJual
    #ShopWithUsMy
    #NinaSkincareShop
    #IPLS
    #WhiteningLotion
    #WhiteningCream
    #WhiteningBooster

  •  4  0  5 March, 2018
  • Pegi lah mane pun, tak pernah tinggal #IbuPutihLaserSerumNina. Sebab 2 kesayangan ni lah buatkan kulit kita putih berseri hari demi hari. Bukan putih pucat tau. Hehehe. Yang penting putih kekal yee 😘 Sape nak order wasap je terus. Both ready stock!

TO ORDER :
📲 WHATSAPP/TELEGRAM 014-248 4127
📲 WHATSAPP/TELEGRAM 014-248 4127
📲 WHATSAPP/TELEGRAM 014-248 4127

#Ninaskincare
#StokisNinaskincare 
#IbuPutihNina 
#LaserSerumNina
#IbuPutihLaserSerumNina 
#KopiIbuPutihNina 
#KopiIbuPutih
#IPOWNina 
#IPOWDayNightCream 
#IbuPutihOxygenWhite
#Merlyna
#NinaSlimmingHerbal
#SHENina
#SlimmingHerbalNina
#SlimmingHerbal
#FacePolish
#FacePolishNina
#PolishFace
#PolishFaceNina
#SHESlimHerbal
#AirMawarBeautySpray #AirMawarBeautySprayNina
#AirMawar
#SayaJual
#ShopWithUsMy
#NinaSkincareShop
#IPLS
#WhiteningLotion
#WhiteningCream
#WhiteningBooster
  • Pegi lah mane pun, tak pernah tinggal #IbuPutihLaserSerumNina. Sebab 2 kesayangan ni lah buatkan kulit kita putih berseri hari demi hari. Bukan putih pucat tau. Hehehe. Yang penting putih kekal yee 😘 Sape nak order wasap je terus. Both ready stock!

    TO ORDER :
    📲 WHATSAPP/TELEGRAM 014-248 4127
    📲 WHATSAPP/TELEGRAM 014-248 4127
    📲 WHATSAPP/TELEGRAM 014-248 4127

    #Ninaskincare
    #StokisNinaskincare
    #IbuPutihNina
    #LaserSerumNina
    #IbuPutihLaserSerumNina
    #KopiIbuPutihNina
    #KopiIbuPutih
    #IPOWNina
    #IPOWDayNightCream
    #IbuPutihOxygenWhite
    #Merlyna
    #NinaSlimmingHerbal
    #SHENina
    #SlimmingHerbalNina
    #SlimmingHerbal
    #FacePolish
    #FacePolishNina
    #PolishFace
    #PolishFaceNina
    #SHESlimHerbal
    #AirMawarBeautySpray #AirMawarBeautySprayNina
    #AirMawar
    #SayaJual
    #ShopWithUsMy
    #NinaSkincareShop
    #IPLS
    #WhiteningLotion
    #WhiteningCream
    #WhiteningBooster

  •  1  0  28 February, 2018
  • Pegi lah mane pun, tak pernah tinggal #IbuPutihLaserSerumNina. Sebab 2 kesayangan ni lah buatkan kulit kita putih berseri hari demi hari. Bukan putih pucat tau. Hehehe. Yang penting putih kekal yee 😘 Sape nak order wasap je terus. Both ready stock!

TO ORDER :
📲 WHATSAPP/TELEGRAM 014-248 4127
📲 WHATSAPP/TELEGRAM 014-248 4127
📲 WHATSAPP/TELEGRAM 014-248 4127

#Ninaskincare
#StokisNinaskincare 
#IbuPutihNina 
#LaserSerumNina
#IbuPutihLaserSerumNina 
#KopiIbuPutihNina 
#KopiIbuPutih
#IPOWNina 
#IPOWDayNightCream 
#IbuPutihOxygenWhite
#Merlyna
#NinaSlimmingHerbal
#SHENina
#SlimmingHerbalNina
#SlimmingHerbal
#FacePolish
#FacePolishNina
#PolishFace
#PolishFaceNina
#SHESlimHerbal
#AirMawarBeautySpray #AirMawarBeautySprayNina
#AirMawar
#SayaJual
#ShopWithUsMy
#NinaSkincareShop
#IPLS
#WhiteningLotion
#WhiteningCream
#WhiteningBooster
  • Pegi lah mane pun, tak pernah tinggal #IbuPutihLaserSerumNina. Sebab 2 kesayangan ni lah buatkan kulit kita putih berseri hari demi hari. Bukan putih pucat tau. Hehehe. Yang penting putih kekal yee 😘 Sape nak order wasap je terus. Both ready stock!

    TO ORDER :
    📲 WHATSAPP/TELEGRAM 014-248 4127
    📲 WHATSAPP/TELEGRAM 014-248 4127
    📲 WHATSAPP/TELEGRAM 014-248 4127

    #Ninaskincare
    #StokisNinaskincare
    #IbuPutihNina
    #LaserSerumNina
    #IbuPutihLaserSerumNina
    #KopiIbuPutihNina
    #KopiIbuPutih
    #IPOWNina
    #IPOWDayNightCream
    #IbuPutihOxygenWhite
    #Merlyna
    #NinaSlimmingHerbal
    #SHENina
    #SlimmingHerbalNina
    #SlimmingHerbal
    #FacePolish
    #FacePolishNina
    #PolishFace
    #PolishFaceNina
    #SHESlimHerbal
    #AirMawarBeautySpray #AirMawarBeautySprayNina
    #AirMawar
    #SayaJual
    #ShopWithUsMy
    #NinaSkincareShop
    #IPLS
    #WhiteningLotion
    #WhiteningCream
    #WhiteningBooster

  •  2  1  28 February, 2018
  • Uolsssss Kak diana dah bagitau kan KOREAN PROTEIN SERUM NINASKINCARE ni mmg mabelessss gitewww !! Stok sampai je FULLY BOOK
Stok sampai je LICIN
Stok sampai je SOLD OUT 🤗😣 Cepat2 sape lagi nak sblm nangis bucu katil satgi

WHATSAPP UTK ORDER ATAU BERTANYA #0193984828 YER DEAR

Bole klik link kat bio/profile
.
.
. 
HASIL MEMANG TERBAIK DARI NINASKINCARE

#NinaskincareByAnaLulu #Ninaskincare #NinaskincareOfficial #StokisNina #StokisNinaskincare #AnaLuluDiana #IbuPutihNina #LaserSerumNina #IbuPutihLaserSerumNina #TestimoniNinaskincare #NinaskincareTestimoni  #KopiIbuPutihNina #KopiIbuPutih #PolishGlowingSkincare #PolishSkincare #ScrubUratHijau #NinaSlimmingHerbal #SlimmingHerbal #PolishFace #PolishFaceNina #AweksPinkFoundation #AweksPinkSerumGlow #SerumPutihPekatGlow #GelPolishPower #KrimPemudaWajah #TripleGebu #TripleGebuNina #CocoaBoosterWhite #KoreanProteinSerum
  • Uolsssss Kak diana dah bagitau kan KOREAN PROTEIN SERUM NINASKINCARE ni mmg mabelessss gitewww !! Stok sampai je FULLY BOOK
    Stok sampai je LICIN
    Stok sampai je SOLD OUT 🤗😣 Cepat2 sape lagi nak sblm nangis bucu katil satgi

    WHATSAPP UTK ORDER ATAU BERTANYA #0193984828 YER DEAR

    Bole klik link kat bio/profile
    .
    .
    .
    HASIL MEMANG TERBAIK DARI NINASKINCARE

    #NinaskincareByAnaLulu #Ninaskincare #NinaskincareOfficial #StokisNina #StokisNinaskincare #AnaLuluDiana #IbuPutihNina #LaserSerumNina #IbuPutihLaserSerumNina #TestimoniNinaskincare #NinaskincareTestimoni #KopiIbuPutihNina #KopiIbuPutih #PolishGlowingSkincare #PolishSkincare #ScrubUratHijau #NinaSlimmingHerbal #SlimmingHerbal #PolishFace #PolishFaceNina #AweksPinkFoundation #AweksPinkSerumGlow #SerumPutihPekatGlow #GelPolishPower #KrimPemudaWajah #TripleGebu #TripleGebuNina #CocoaBoosterWhite #KoreanProteinSerum

  •  10  1  23 February, 2018
  • Uolsssss Kak diana dah bagitau kan KOREAN PROTEIN SERUM NINASKINCARE ni mmg mabelessss gitewww !! Stok sampai je FULLY BOOK
Stok sampai je LICIN
Stok sampai je SOLD OUT 🤗😣 Cepat2 sape lagi nak sblm nangis bucu katil satgi

WHATSAPP UTK ORDER ATAU BERTANYA #0193984828 YER DEAR

Bole klik link kat bio/profile
.
.
. 
HASIL MEMANG TERBAIK DARI NINASKINCARE

#NinaskincareByAnaLulu #Ninaskincare #NinaskincareOfficial #StokisNina #StokisNinaskincare #AnaLuluDiana #IbuPutihNina #LaserSerumNina #IbuPutihLaserSerumNina #TestimoniNinaskincare #NinaskincareTestimoni  #KopiIbuPutihNina #KopiIbuPutih #PolishGlowingSkincare #PolishSkincare #ScrubUratHijau #NinaSlimmingHerbal #SlimmingHerbal #PolishFace #PolishFaceNina #AweksPinkFoundation #AweksPinkSerumGlow #SerumPutihPekatGlow #GelPolishPower #KrimPemudaWajah #TripleGebu #TripleGebuNina #CocoaBoosterWhite #KoreanProteinSerum
  • Uolsssss Kak diana dah bagitau kan KOREAN PROTEIN SERUM NINASKINCARE ni mmg mabelessss gitewww !! Stok sampai je FULLY BOOK
    Stok sampai je LICIN
    Stok sampai je SOLD OUT 🤗😣 Cepat2 sape lagi nak sblm nangis bucu katil satgi

    WHATSAPP UTK ORDER ATAU BERTANYA #0193984828 YER DEAR

    Bole klik link kat bio/profile
    .
    .
    .
    HASIL MEMANG TERBAIK DARI NINASKINCARE

    #NinaskincareByAnaLulu #Ninaskincare #NinaskincareOfficial #StokisNina #StokisNinaskincare #AnaLuluDiana #IbuPutihNina #LaserSerumNina #IbuPutihLaserSerumNina #TestimoniNinaskincare #NinaskincareTestimoni #KopiIbuPutihNina #KopiIbuPutih #PolishGlowingSkincare #PolishSkincare #ScrubUratHijau #NinaSlimmingHerbal #SlimmingHerbal #PolishFace #PolishFaceNina #AweksPinkFoundation #AweksPinkSerumGlow #SerumPutihPekatGlow #GelPolishPower #KrimPemudaWajah #TripleGebu #TripleGebuNina #CocoaBoosterWhite #KoreanProteinSerum

  •  3  1  23 February, 2018

Top #NinaSlimmingHerbal Posts

  • AWEKSPINK FOUNDATION & GLOW SERUM NINASKINCARE

TEKSTUR RINGAN 
TIDAK BERCAPUK BILA BERPELUH
TIDAK MELEKIT & TIDAK BERMINYAK
MATTE TAPI GLOWING EFEK 😁
.
KENAPA AWEKSPINK FOUNDATION & GLOW SERUM JADI PILIHAN RAMAI?? .
Sbb yang paling penting sekali Foundation ni boleh dijadikan sebagai KRIM SIANG jugak - bertindak sebagai sunblock, repair & treatment, serum + moisturizer + foundation + concealer.. jd sis jimat x perlu beli 4 atau 5 produk.. betol ke betol? Hehe
.
.
.
Harga pulak sangat MAMPU MILIK
HANYA RM45 per set

Terpukau tak? 😘

AweksPink Foundation & GlowSerum Ninaskincare #DiciptaUntukMemukau 😍
..
..
WHATSAPP UTK ORDER

Bole klik link kat bio/profile

#Ninaskincare #NinaskincareOfficial #StokisNina #StokisNinaskincare  #IbuPutihNina #LaserSerumNina #IbuPutihLaserSerumNina #TestimoniNinaskincare #NinaskincareTestimoni  #KopiIbuPutihNina #KopiIbuPutih #PolishGlowingSkincare #PolishSkincare #ScrubUratHijau #NinaSlimmingHerbal #SlimmingHerbal #PolishFace #PolishFaceNina #CocoaBoosterWhite #AweksPinkFoundation #TripleGebu #SerumPutihPekatGlow #AweksPinkGlowSerum #GelPolishPower #KrimPemudaWajah
#puanfaragojes 
#farabeautybox
  • AWEKSPINK FOUNDATION & GLOW SERUM NINASKINCARE

    TEKSTUR RINGAN
    TIDAK BERCAPUK BILA BERPELUH
    TIDAK MELEKIT & TIDAK BERMINYAK
    MATTE TAPI GLOWING EFEK 😁
    .
    KENAPA AWEKSPINK FOUNDATION & GLOW SERUM JADI PILIHAN RAMAI?? .
    Sbb yang paling penting sekali Foundation ni boleh dijadikan sebagai KRIM SIANG jugak - bertindak sebagai sunblock, repair & treatment, serum + moisturizer + foundation + concealer.. jd sis jimat x perlu beli 4 atau 5 produk.. betol ke betol? Hehe
    .
    .
    .
    Harga pulak sangat MAMPU MILIK
    HANYA RM45 per set

    Terpukau tak? 😘

    AweksPink Foundation & GlowSerum Ninaskincare #DiciptaUntukMemukau 😍
    ..
    ..
    WHATSAPP UTK ORDER

    Bole klik link kat bio/profile

    #Ninaskincare #NinaskincareOfficial #StokisNina #StokisNinaskincare #IbuPutihNina #LaserSerumNina #IbuPutihLaserSerumNina #TestimoniNinaskincare #NinaskincareTestimoni #KopiIbuPutihNina #KopiIbuPutih #PolishGlowingSkincare #PolishSkincare #ScrubUratHijau #NinaSlimmingHerbal #SlimmingHerbal #PolishFace #PolishFaceNina #CocoaBoosterWhite #AweksPinkFoundation #TripleGebu #SerumPutihPekatGlow #AweksPinkGlowSerum #GelPolishPower #KrimPemudaWajah
    #puanfaragojes
    #farabeautybox

  •  4  1  28 January, 2018
  • TIDAK PERLU BUANG SKINCARE ANDA...
TIDAK PERLU RISAU NAK MIX .. JGN TAKUT JERAWAT SEMUA.. KRN POLISH MMG UTK  POLISH YOUR SKIN
BUANG KULIT KUSAM DIPERMUKAAN .. BUAT KULIT JADI BERSIH 
Kerana bila ade tambahan POLISH ..
Kulit akn lebih CERAH .. CERAH DAN MAKIN CERAH .... LEBIH DARI OMPUTIH ☺☺😅😅😅😊😊
.

Polish Face Nina
RM35 SEBEKAS
FREE POSTAGE . 📲 UTK RESPOND CEPAT, WHATSAPP 0142648966
UNTUK ORDER/BERTANYA YEDEAR... .

#polishskin 
#skinpolish
#NinaskincareByAnaLulu #Ninaskincare #NinaskincareOfficial #StokisNina #StokisNinaskincare  #IbuPutihNina #LaserSerumNina #IbuPutihLaserSerumNina #TestimoniNinaskincare #NinaskincareTestimoni  #KopiIbuPutihNina #KopiIbuPutih #IPOWNina #IPOWDayNightCream #IbuPutihOxygenWhite #Merlyna  #NinaSlimmingHerbal #SHENina #SlimmingHerbalNina #SlimmingHerbal #FacePolish
#FacePolishNina #PolishFace #PolishFaceNina #SHESlimHerbal #AirMawarBeautySpray #AirMawarBeautySprayNina
  • TIDAK PERLU BUANG SKINCARE ANDA...
    TIDAK PERLU RISAU NAK MIX .. JGN TAKUT JERAWAT SEMUA.. KRN POLISH MMG UTK POLISH YOUR SKIN
    BUANG KULIT KUSAM DIPERMUKAAN .. BUAT KULIT JADI BERSIH
    Kerana bila ade tambahan POLISH ..
    Kulit akn lebih CERAH .. CERAH DAN MAKIN CERAH .... LEBIH DARI OMPUTIH ☺☺😅😅😅😊😊
    .

    Polish Face Nina
    RM35 SEBEKAS
    FREE POSTAGE . 📲 UTK RESPOND CEPAT, WHATSAPP 0142648966
    UNTUK ORDER/BERTANYA YEDEAR... .

    #polishskin
    #skinpolish
    #NinaskincareByAnaLulu #Ninaskincare #NinaskincareOfficial #StokisNina #StokisNinaskincare #IbuPutihNina #LaserSerumNina #IbuPutihLaserSerumNina #TestimoniNinaskincare #NinaskincareTestimoni #KopiIbuPutihNina #KopiIbuPutih #IPOWNina #IPOWDayNightCream #IbuPutihOxygenWhite #Merlyna #NinaSlimmingHerbal #SHENina #SlimmingHerbalNina #SlimmingHerbal #FacePolish
    #FacePolishNina #PolishFace #PolishFaceNina #SHESlimHerbal #AirMawarBeautySpray #AirMawarBeautySprayNina

  •  3  0  11 May, 2017
  • .
Fungsi dan Kelebihan Krim Ibu Putih : (✔) mencerahkan kulit seawal seminggu (✔) kecerahan secara alami, sekata dan natural (✔) tiada kesan sampingan
(✔) tiada penggelupasan (✔) menghaluskan pori-pori (✔) menghilangkan jerawat dan jeragat serta tompok-tompok awal penuaan (✔) menghilangkan parut dan cela (✔) mencerahkan bahagian2 gelap seperti di celah peha, ketiak, leher dan lain-lain bahagian kulit badan. (✔) sesuai digunakan pada wajah dan badan
.
WHATSAPP UTK ORDER 
016-793 4782

Bole klik link kat bio/profile

#Ninaskincareoriginal #Ninaskincare #NinaskincareOfficial #StokisNina #StokisNinaskincare #IbuPutihNina #LaserSerumNina #IbuPutihLaserSerumNina #TestimoniNinaskincare #NinaskincareTestimoni  #KopiIbuPutihNina #KopiIbuPutih #PolishGlowingSkincare #PolishSkincare #ScrubUratHijau #NinaSlimmingHerbal #SlimmingHerbal #PolishFace #PolishFaceNina #CocoaBoosterWhite #AweksPinkFoundation #TripleGebu #ajl33 #haramhhdn #haelhusaini #dayangnurfaizah #PolishFaceSet #jelitaninaskincare
#pujaanhatikanda
  • .
    Fungsi dan Kelebihan Krim Ibu Putih : (✔) mencerahkan kulit seawal seminggu (✔) kecerahan secara alami, sekata dan natural (✔) tiada kesan sampingan
    (✔) tiada penggelupasan (✔) menghaluskan pori-pori (✔) menghilangkan jerawat dan jeragat serta tompok-tompok awal penuaan (✔) menghilangkan parut dan cela (✔) mencerahkan bahagian2 gelap seperti di celah peha, ketiak, leher dan lain-lain bahagian kulit badan. (✔) sesuai digunakan pada wajah dan badan
    .
    WHATSAPP UTK ORDER
    016-793 4782

    Bole klik link kat bio/profile

    #Ninaskincareoriginal #Ninaskincare #NinaskincareOfficial #StokisNina #StokisNinaskincare #IbuPutihNina #LaserSerumNina #IbuPutihLaserSerumNina #TestimoniNinaskincare #NinaskincareTestimoni #KopiIbuPutihNina #KopiIbuPutih #PolishGlowingSkincare #PolishSkincare #ScrubUratHijau #NinaSlimmingHerbal #SlimmingHerbal #PolishFace #PolishFaceNina #CocoaBoosterWhite #AweksPinkFoundation #TripleGebu #ajl33 #haramhhdn #haelhusaini #dayangnurfaizah #PolishFaceSet #jelitaninaskincare
    #pujaanhatikanda

  •  9  1  3 February, 2019
  • Hasil penggunaan Polish Skincare + Ibu Putih Laser Serum Nina. Haaa yg sabar dan konsisten je akan dapat hasil macam ni tau. Yg pakai on off, lepastu tak putih2 nak salahkan produk pulak 😪

Bukan cuma putih, dapat lagi bonus skin glowing shining uolss. Makeup pun cantik sebab kulit cantik kan. Nampak smooth je.

Sape lagi nak cantik? Meh wasap cepat 😘
.
TO ORDER :
📲 WHATSAPP/TELEGRAM 014-248 4127
📲 WHATSAPP/TELEGRAM 014-248 4127
📲 WHATSAPP/TELEGRAM 014-248 4127

#Ninaskincare
#StokisNinaskincare 
#IbuPutihNina 
#LaserSerumNina
#IbuPutihLaserSerumNina
#PolishGlowingSkincare
#PolishSkincare
#KopiIbuPutihNina 
#KopiIbuPutih
#IPOWNina 
#IPOWDayNightCream 
#IbuPutihOxygenWhite
#Merlyna
#NinaSlimmingHerbal
#SHENina
#SlimmingHerbalNina
#SlimmingHerbal
#FacePolish
#FacePolishNina
#PolishFace
#PolishFaceNina
#Skincare
#TestimoniIbuPutihLaserSerumNina
#Rejuvenation
#SkinRejuvenation
#SayaJual
#ShopWithUsMy
#NinaSkincareShop
  • Hasil penggunaan Polish Skincare + Ibu Putih Laser Serum Nina. Haaa yg sabar dan konsisten je akan dapat hasil macam ni tau. Yg pakai on off, lepastu tak putih2 nak salahkan produk pulak 😪

    Bukan cuma putih, dapat lagi bonus skin glowing shining uolss. Makeup pun cantik sebab kulit cantik kan. Nampak smooth je.

    Sape lagi nak cantik? Meh wasap cepat 😘
    .
    TO ORDER :
    📲 WHATSAPP/TELEGRAM 014-248 4127
    📲 WHATSAPP/TELEGRAM 014-248 4127
    📲 WHATSAPP/TELEGRAM 014-248 4127

    #Ninaskincare
    #StokisNinaskincare
    #IbuPutihNina
    #LaserSerumNina
    #IbuPutihLaserSerumNina
    #PolishGlowingSkincare
    #PolishSkincare
    #KopiIbuPutihNina
    #KopiIbuPutih
    #IPOWNina
    #IPOWDayNightCream
    #IbuPutihOxygenWhite
    #Merlyna
    #NinaSlimmingHerbal
    #SHENina
    #SlimmingHerbalNina
    #SlimmingHerbal
    #FacePolish
    #FacePolishNina
    #PolishFace
    #PolishFaceNina
    #Skincare
    #TestimoniIbuPutihLaserSerumNina
    #Rejuvenation
    #SkinRejuvenation
    #SayaJual
    #ShopWithUsMy
    #NinaSkincareShop

  •  4  1  28 September, 2017
  • Pegi lah mane pun, tak pernah tinggal #IbuPutihLaserSerumNina. Sebab 2 kesayangan ni lah buatkan kulit kita putih berseri hari demi hari. Bukan putih pucat tau. Hehehe. Yang penting putih kekal yee 😘 Sape nak order wasap je terus. Both ready stock!

TO ORDER :
📲 WHATSAPP/TELEGRAM 014-248 4127
📲 WHATSAPP/TELEGRAM 014-248 4127
📲 WHATSAPP/TELEGRAM 014-248 4127

#Ninaskincare
#StokisNinaskincare 
#IbuPutihNina 
#LaserSerumNina
#IbuPutihLaserSerumNina 
#KopiIbuPutihNina 
#KopiIbuPutih
#IPOWNina 
#IPOWDayNightCream 
#IbuPutihOxygenWhite
#Merlyna
#NinaSlimmingHerbal
#SHENina
#SlimmingHerbalNina
#SlimmingHerbal
#FacePolish
#FacePolishNina
#PolishFace
#PolishFaceNina
#SHESlimHerbal
#AirMawarBeautySpray #AirMawarBeautySprayNina
#AirMawar
#SayaJual
#ShopWithUsMy
#NinaSkincareShop
#IPLS
#WhiteningLotion
#WhiteningCream
#WhiteningBooster
  • Pegi lah mane pun, tak pernah tinggal #IbuPutihLaserSerumNina. Sebab 2 kesayangan ni lah buatkan kulit kita putih berseri hari demi hari. Bukan putih pucat tau. Hehehe. Yang penting putih kekal yee 😘 Sape nak order wasap je terus. Both ready stock!

    TO ORDER :
    📲 WHATSAPP/TELEGRAM 014-248 4127
    📲 WHATSAPP/TELEGRAM 014-248 4127
    📲 WHATSAPP/TELEGRAM 014-248 4127

    #Ninaskincare
    #StokisNinaskincare
    #IbuPutihNina
    #LaserSerumNina
    #IbuPutihLaserSerumNina
    #KopiIbuPutihNina
    #KopiIbuPutih
    #IPOWNina
    #IPOWDayNightCream
    #IbuPutihOxygenWhite
    #Merlyna
    #NinaSlimmingHerbal
    #SHENina
    #SlimmingHerbalNina
    #SlimmingHerbal
    #FacePolish
    #FacePolishNina
    #PolishFace
    #PolishFaceNina
    #SHESlimHerbal
    #AirMawarBeautySpray #AirMawarBeautySprayNina
    #AirMawar
    #SayaJual
    #ShopWithUsMy
    #NinaSkincareShop
    #IPLS
    #WhiteningLotion
    #WhiteningCream
    #WhiteningBooster

  •  2  1  28 February, 2018
  • Pegi lah mane pun, tak pernah tinggal #IbuPutihLaserSerumNina. Sebab 2 kesayangan ni lah buatkan kulit kita putih berseri hari demi hari. Bukan putih pucat tau. Hehehe. Yang penting putih kekal yee 😘 Sape nak order wasap je terus. Both ready stock!

TO ORDER :
📲 WHATSAPP/TELEGRAM 014-248 4127
📲 WHATSAPP/TELEGRAM 014-248 4127
📲 WHATSAPP/TELEGRAM 014-248 4127

#Ninaskincare
#StokisNinaskincare 
#IbuPutihNina 
#LaserSerumNina
#IbuPutihLaserSerumNina 
#KopiIbuPutihNina 
#KopiIbuPutih
#IPOWNina 
#IPOWDayNightCream 
#IbuPutihOxygenWhite
#Merlyna
#NinaSlimmingHerbal
#SHENina
#SlimmingHerbalNina
#SlimmingHerbal
#FacePolish
#FacePolishNina
#PolishFace
#PolishFaceNina
#SHESlimHerbal
#AirMawarBeautySpray #AirMawarBeautySprayNina
#AirMawar
#SayaJual
#ShopWithUsMy
#NinaSkincareShop
#IPLS
#WhiteningLotion
#WhiteningCream
#WhiteningBooster
  • Pegi lah mane pun, tak pernah tinggal #IbuPutihLaserSerumNina. Sebab 2 kesayangan ni lah buatkan kulit kita putih berseri hari demi hari. Bukan putih pucat tau. Hehehe. Yang penting putih kekal yee 😘 Sape nak order wasap je terus. Both ready stock!

    TO ORDER :
    📲 WHATSAPP/TELEGRAM 014-248 4127
    📲 WHATSAPP/TELEGRAM 014-248 4127
    📲 WHATSAPP/TELEGRAM 014-248 4127

    #Ninaskincare
    #StokisNinaskincare
    #IbuPutihNina
    #LaserSerumNina
    #IbuPutihLaserSerumNina
    #KopiIbuPutihNina
    #KopiIbuPutih
    #IPOWNina
    #IPOWDayNightCream
    #IbuPutihOxygenWhite
    #Merlyna
    #NinaSlimmingHerbal
    #SHENina
    #SlimmingHerbalNina
    #SlimmingHerbal
    #FacePolish
    #FacePolishNina
    #PolishFace
    #PolishFaceNina
    #SHESlimHerbal
    #AirMawarBeautySpray #AirMawarBeautySprayNina
    #AirMawar
    #SayaJual
    #ShopWithUsMy
    #NinaSkincareShop
    #IPLS
    #WhiteningLotion
    #WhiteningCream
    #WhiteningBooster

  •  0  1  8 February, 2018
  • Pegi lah mane pun, tak pernah tinggal #IbuPutihLaserSerumNina. Sebab 2 kesayangan ni lah buatkan kulit kita putih berseri hari demi hari. Bukan putih pucat tau. Hehehe. Yang penting putih kekal yee 😘 Sape nak order wasap je terus. Both ready stock!

TO ORDER :
📲 WHATSAPP/TELEGRAM 014-248 4127
📲 WHATSAPP/TELEGRAM 014-248 4127
📲 WHATSAPP/TELEGRAM 014-248 4127

#Ninaskincare
#StokisNinaskincare 
#IbuPutihNina 
#LaserSerumNina
#IbuPutihLaserSerumNina 
#KopiIbuPutihNina 
#KopiIbuPutih
#IPOWNina 
#IPOWDayNightCream 
#IbuPutihOxygenWhite
#Merlyna
#NinaSlimmingHerbal
#SHENina
#SlimmingHerbalNina
#SlimmingHerbal
#FacePolish
#FacePolishNina
#PolishFace
#PolishFaceNina
#SHESlimHerbal
#AirMawarBeautySpray #AirMawarBeautySprayNina
#AirMawar
#SayaJual
#ShopWithUsMy
#NinaSkincareShop
#IPLS
#WhiteningLotion
#WhiteningCream
#WhiteningBooster
  • Pegi lah mane pun, tak pernah tinggal #IbuPutihLaserSerumNina. Sebab 2 kesayangan ni lah buatkan kulit kita putih berseri hari demi hari. Bukan putih pucat tau. Hehehe. Yang penting putih kekal yee 😘 Sape nak order wasap je terus. Both ready stock!

    TO ORDER :
    📲 WHATSAPP/TELEGRAM 014-248 4127
    📲 WHATSAPP/TELEGRAM 014-248 4127
    📲 WHATSAPP/TELEGRAM 014-248 4127

    #Ninaskincare
    #StokisNinaskincare
    #IbuPutihNina
    #LaserSerumNina
    #IbuPutihLaserSerumNina
    #KopiIbuPutihNina
    #KopiIbuPutih
    #IPOWNina
    #IPOWDayNightCream
    #IbuPutihOxygenWhite
    #Merlyna
    #NinaSlimmingHerbal
    #SHENina
    #SlimmingHerbalNina
    #SlimmingHerbal
    #FacePolish
    #FacePolishNina
    #PolishFace
    #PolishFaceNina
    #SHESlimHerbal
    #AirMawarBeautySpray #AirMawarBeautySprayNina
    #AirMawar
    #SayaJual
    #ShopWithUsMy
    #NinaSkincareShop
    #IPLS
    #WhiteningLotion
    #WhiteningCream
    #WhiteningBooster

  •  3  1  2 October, 2017