#MisiKurus2018 Instagram Photos & Videos

MisiKurus2018 - 12.4k posts

Hashtag Popularity

2.3
average comments
339.6
average likes

Latest #MisiKurus2018 Posts

  • [TIPS KURUS LADURRAR 1.0] . 
Good morning all...
.
Dah berapa liter air minum hari ni? Ni Zatul nak pesan... tolong la minum air  bnyk2. Air kosong tau bukan teh, milo, kopi, coke, pepsi, fanta dan segolongan dgnnya.
.
Dah bnyk kali ckp tp still nak ckp lagi..KENAPA KENA MNM BNYK AIR?
.
🍶 Utk kekalkan jumlah air dlm bdn. Klau air x ckp, bdn korang dehydrate dan akan mengganggu fungsi organ2 kat dlm bdn
🍶 Utk bg rupa paras u all yg dah sedia cantik tu lebih peloles..lebih glowing..x mau ka?
🍶 Utk control kalori dlm bdn. Korang dah balun segala mcm makanan, air ni la yg akan bantu supaya kalori tu dpt diserap dgn lbh baik
🍶 Utk bantu build up muscle. Sbb tu org yg rajin g gym kn mnm bnyk air
🍶 Utk bantu buah pinggang bekerja dgn lebih efficient. So proses perkumuhan lancar
🍶 Utk lancarkan pembuangan...xdelah korang berjam2 dlm toilet .
.
So faham ye semua.... Jom start 3liter bermula hari ni 💪💪
.
Nak kurus..nak cantik luar dalam? Whatsapp 0162032602 ye.
.
.
#ladurrar
#ladurrarviral 
#ladurrarselangor 
#ladurrarserikembangan 
#ladurrarputrajaya 
#ladurrarbangi 
#ladurrarkajang 
#ladurrarcheras 
#testimoniladurrar
#ladurrarcantikluardalam 
#khasiatladurrar
#misikurus2018
#tipsmenggodasuami
#rahsiarumahtanggabahagia
#tilljannahinsyaallah
  • [TIPS KURUS LADURRAR 1.0] .
    Good morning all...
    .
    Dah berapa liter air minum hari ni? Ni Zatul nak pesan... tolong la minum air bnyk2. Air kosong tau bukan teh, milo, kopi, coke, pepsi, fanta dan segolongan dgnnya.
    .
    Dah bnyk kali ckp tp still nak ckp lagi..KENAPA KENA MNM BNYK AIR?
    .
    🍶 Utk kekalkan jumlah air dlm bdn. Klau air x ckp, bdn korang dehydrate dan akan mengganggu fungsi organ2 kat dlm bdn
    🍶 Utk bg rupa paras u all yg dah sedia cantik tu lebih peloles..lebih glowing..x mau ka?
    🍶 Utk control kalori dlm bdn. Korang dah balun segala mcm makanan, air ni la yg akan bantu supaya kalori tu dpt diserap dgn lbh baik
    🍶 Utk bantu build up muscle. Sbb tu org yg rajin g gym kn mnm bnyk air
    🍶 Utk bantu buah pinggang bekerja dgn lebih efficient. So proses perkumuhan lancar
    🍶 Utk lancarkan pembuangan...xdelah korang berjam2 dlm toilet .
    .
    So faham ye semua.... Jom start 3liter bermula hari ni 💪💪
    .
    Nak kurus..nak cantik luar dalam? Whatsapp 0162032602 ye.
    .
    .
    #ladurrar
    #ladurrarviral
    #ladurrarselangor
    #ladurrarserikembangan
    #ladurrarputrajaya
    #ladurrarbangi
    #ladurrarkajang
    #ladurrarcheras
    #testimoniladurrar
    #ladurrarcantikluardalam
    #khasiatladurrar
    #misikurus2018
    #tipsmenggodasuami
    #rahsiarumahtanggabahagia
    #tilljannahinsyaallah

  •  1  0  28 June, 2020
  • Ibu anak 3 yg "tak pernah tak besar" sejak kecil pun berjaya turunkan 26kg korang. In sya allah dgn cara yg betul, tidak ada yg mustahil.
.
Nak jadi macam Qin? Meh saya ajar. Klik link kat bio ig @rosniati.ghazali sementara pendaftaran intake Julai 2020 masih dibuka. CEPAT!!! Tempat adalah terhad🔥🔥🔥
.
Coach Rosniati 0125789964
#getfitnowonline #teamanighazali #dramasangat 
#malaysianfoodie #resepimudah #malaysia #foodpanda #masakan #masak #dapur #makan #neelofa #kurusselepasraya #ketukketukramadhan #sukamakan #sukamasak #masakankampung #kakimakan #makanmakan #makan2 #makanapa #masakapahariini #masaksendiri #lapar #sedapsangat #vitdaily #sedap #sedapgiler #malaysiafood #misikurus2018
  • Ibu anak 3 yg "tak pernah tak besar" sejak kecil pun berjaya turunkan 26kg korang. In sya allah dgn cara yg betul, tidak ada yg mustahil.
    .
    Nak jadi macam Qin? Meh saya ajar. Klik link kat bio ig @rosniati.ghazali sementara pendaftaran intake Julai 2020 masih dibuka. CEPAT!!! Tempat adalah terhad🔥🔥🔥
    .
    Coach Rosniati 0125789964
    #getfitnowonline #teamanighazali #dramasangat
    #malaysianfoodie #resepimudah #malaysia #foodpanda #masakan #masak #dapur #makan #neelofa #kurusselepasraya #ketukketukramadhan #sukamakan #sukamasak #masakankampung #kakimakan #makanmakan #makan2 #makanapa #masakapahariini #masaksendiri #lapar #sedapsangat #vitdaily #sedap #sedapgiler #malaysiafood #misikurus2018

  •  1  0  22 June, 2020
  • Money Back Guaranteed .⁣
➡Halal⁣
➡Lulus KKM⁣
➡Selamat digunakan⁣
➡1 botol tahan 40 hari⁣
➡Perisa Peach dan Mixberries yang sedap⁣
.⁣
❌Tidak sesuai untuk ibu hamil, menyusu bayi dan pesakit darah tinggi.⁣
.⁣
💵Harga Asal : RM200⁣
💵Harga Diskaun : RM150⁣
.⁣
🎁Percuma shaker dengan setiap pembelian Mega.⁣
.⁣
📬Percuma postage untuk semenanjung⁣
📬Postage ke sabah/sarawak dicaj RM10⁣
⁣
Beribu2 testimoni yang telah berjaya. ⁣
Anda bila lagi ?⁣
.⁣
#misislim2018 #misikurus2018 #misisihat2018 #kurussebelumlebaran #tipskurus #terbaikdidunia #terbaik #tipsslim #superb #like4like #like4follow #likeforlike #sukanseakl #sukansea2018 #pomade #pomadeshop #maybank #maybankers #maybankholiday #bertenagasemasapuasa #testimonifatburnermegamalaysia #menantifebruari #sales #weightlosstransformation #weightloss #testimonifatburnermega
  • Money Back Guaranteed .⁣
    ➡Halal⁣
    ➡Lulus KKM⁣
    ➡Selamat digunakan⁣
    ➡1 botol tahan 40 hari⁣
    ➡Perisa Peach dan Mixberries yang sedap⁣
    .⁣
    ❌Tidak sesuai untuk ibu hamil, menyusu bayi dan pesakit darah tinggi.⁣
    .⁣
    💵Harga Asal : RM200⁣
    💵Harga Diskaun : RM150⁣
    .⁣
    🎁Percuma shaker dengan setiap pembelian Mega.⁣
    .⁣
    📬Percuma postage untuk semenanjung⁣
    📬Postage ke sabah/sarawak dicaj RM10⁣

    Beribu2 testimoni yang telah berjaya. ⁣
    Anda bila lagi ?⁣
    .⁣
    #misislim2018 #misikurus2018 #misisihat2018 #kurussebelumlebaran #tipskurus #terbaikdidunia #terbaik #tipsslim #superb #like4like #like4follow #likeforlike #sukanseakl #sukansea2018 #pomade #pomadeshop #maybank #maybankers #maybankholiday #bertenagasemasapuasa #testimonifatburnermegamalaysia #menantifebruari #sales #weightlosstransformation #weightloss #testimonifatburnermega

  •  4  0  13 April, 2020
  • Set kopikurus KLUBNA & LALEH dah di formulakn  dengan menjadi “TERPAKSA KURUS DAN TERPAKSA KENYANG”
kesan seawal 3 sachet pertama .selamat dan kelulusan KKM.rasa sedap seperti latte.sesuai bagi pengemar kopi starbuck tapi nak SLIM. 
1set $35

Nak dapatkan kopi kurus 
#medinadesire #klubna #laleh #teamkaktila #bakarlemak #kevinzahri #workout #kuruscepat #kurussihat #tipskurus #kuruscantik #perutkempis #kopihijau #detoxmalaysia #buanglemak #buangtoxin #aurainsta #igmashup #misikurus2018 #arabicgum  #trustedseller #produkviral #kkm #janganbencicintaku #Husna #kurusselamat #kurusmasa2minggu #kuruslepasbersalin #keciklengan #kecikanpeha
  • Set kopikurus KLUBNA & LALEH dah di formulakn dengan menjadi “TERPAKSA KURUS DAN TERPAKSA KENYANG”
    kesan seawal 3 sachet pertama .selamat dan kelulusan KKM.rasa sedap seperti latte.sesuai bagi pengemar kopi starbuck tapi nak SLIM.
    1set $35

    Nak dapatkan kopi kurus
    #medinadesire #klubna #laleh #teamkaktila #bakarlemak #kevinzahri #workout #kuruscepat #kurussihat #tipskurus #kuruscantik #perutkempis #kopihijau #detoxmalaysia #buanglemak #buangtoxin #aurainsta #igmashup #misikurus2018 #arabicgum #trustedseller #produkviral #kkm #janganbencicintaku #Husna #kurusselamat #kurusmasa2minggu #kuruslepasbersalin #keciklengan #kecikanpeha

  •  0  0  30 January, 2020
  • SAMPAI BILA NAK 'GEM.MOK'

Asyik kena kutuk gemok, gendut, boroi 😭

Nak jumpa dengan org pun malu, nak bercakap dgn org segan, Langsung takde keyakinan diri ☹... Dari atas sampai bawah orang tengok "semacam" je... hurmmm

Sedeyyy nyaaaa...!!! Aku nak slim macam orang lain jugak 😭😭😭 Tiada yang mustahil awakkk, yang penting USAHA & KONSISTEN

Nak kurus? Nak body gojess? Nak ramping? Cari saya hokayy

http://www.wasap.my/+60196131492/NakBeliSURETRIM

019-6131492
019-6131492

#SURETRIM
#KurusRamping
#KurusSihat
#ByRoserichEmpires
#LuvFiaGebu
#suretrimoriginal
#suretrimselangor
#suretrimsegamat
#suretrimmurah
#stokismaxxslim
#jomkurus
#slim
#kurussihat 
#kurus
#selamat
#CikFia
#Original
#kuruspantas
#kurusramping
#viral
#suretrim
#segamat 
#Johor 
#MisiKurus2018 
#Promosi 
#JimatBelanja 
#stokis 
#trusted
#Glittzglow
  • SAMPAI BILA NAK 'GEM.MOK'

    Asyik kena kutuk gemok, gendut, boroi 😭

    Nak jumpa dengan org pun malu, nak bercakap dgn org segan, Langsung takde keyakinan diri ☹... Dari atas sampai bawah orang tengok "semacam" je... hurmmm

    Sedeyyy nyaaaa...!!! Aku nak slim macam orang lain jugak 😭😭😭 Tiada yang mustahil awakkk, yang penting USAHA & KONSISTEN

    Nak kurus? Nak body gojess? Nak ramping? Cari saya hokayy

    http://www.wasap.my/+60196131492/NakBeliSURETRIM

    019-6131492
    019-6131492

    #SURETRIM
    #KurusRamping
    #KurusSihat
    #ByRoserichEmpires
    #LuvFiaGebu
    #suretrimoriginal
    #suretrimselangor
    #suretrimsegamat
    #suretrimmurah
    #stokismaxxslim
    #jomkurus
    #slim
    #kurussihat
    #kurus
    #selamat
    #CikFia
    #Original
    #kuruspantas
    #kurusramping
    #viral
    #suretrim
    #segamat
    #Johor
    #MisiKurus2018
    #Promosi
    #JimatBelanja
    #stokis
    #trusted
    #Glittzglow

  •  0  0  26 September, 2019
  • SAMPAI BILA NAK 'GEM.MOK'

Asyik kena kutuk gemok, gendut, boroi 😭

Nak jumpa dengan org pun malu, nak bercakap dgn org segan, Langsung takde keyakinan diri ☹... Dari atas sampai bawah orang tengok "semacam" je... hurmmm

Sedeyyy nyaaaa...!!! Aku nak slim macam orang lain jugak 😭😭😭 Tiada yang mustahil awakkk, yang penting USAHA & KONSISTEN

Nak kurus? Nak body gojess? Nak ramping? Cari saya hokayy

http://www.wasap.my/+60196131492/NakBeliSURETRIM

019-6131492
019-6131492

#SURETRIM
#KurusRamping
#KurusSihat
#ByRoserichEmpires
#LuvFiaGebu
#suretrimoriginal
#suretrimselangor
#suretrimsegamat
#suretrimmurah
#stokismaxxslim
#jomkurus
#slim
#kurussihat 
#kurus
#selamat
#CikFia
#Original
#kuruspantas
#kurusramping
#viral
#suretrim
#segamat 
#Johor 
#MisiKurus2018 
#Promosi 
#JimatBelanja 
#stokis 
#trusted
#Glittzglow
  • SAMPAI BILA NAK 'GEM.MOK'

    Asyik kena kutuk gemok, gendut, boroi 😭

    Nak jumpa dengan org pun malu, nak bercakap dgn org segan, Langsung takde keyakinan diri ☹... Dari atas sampai bawah orang tengok "semacam" je... hurmmm

    Sedeyyy nyaaaa...!!! Aku nak slim macam orang lain jugak 😭😭😭 Tiada yang mustahil awakkk, yang penting USAHA & KONSISTEN

    Nak kurus? Nak body gojess? Nak ramping? Cari saya hokayy

    http://www.wasap.my/+60196131492/NakBeliSURETRIM

    019-6131492
    019-6131492

    #SURETRIM
    #KurusRamping
    #KurusSihat
    #ByRoserichEmpires
    #LuvFiaGebu
    #suretrimoriginal
    #suretrimselangor
    #suretrimsegamat
    #suretrimmurah
    #stokismaxxslim
    #jomkurus
    #slim
    #kurussihat
    #kurus
    #selamat
    #CikFia
    #Original
    #kuruspantas
    #kurusramping
    #viral
    #suretrim
    #segamat
    #Johor
    #MisiKurus2018
    #Promosi
    #JimatBelanja
    #stokis
    #trusted
    #Glittzglow

  •  0  0  26 September, 2019
  • .
Wuhuuu..
.
LADURRAR yg ditunggu2 sudah mari....sis punya gumbira mcm dpt harta karun ahmad albab 😁😁😁. Nasib sampai on time! Stock in hand sis dah licin ni...
.
Meh la cepat.. Mana2 yg ada masalah keputihan, masalah letih, cepat penat, period x regular, berat badan x turun2 dr 4 tahun lepas, masalah xde mood nak ehem2 dan x lupa yg ikhtiar utk pregnant.. LADURRAR service kasi molek.. jom la kita cantik sama2.. 😘 😘
.
#ladurrar #ladurrarviral #ladurrarfoundation #ladurrarlipmatte
#ladurrarselangor  #ladurrarserikembangan 
#ladurrarputrajaya #ladurrarbangi #ladurrarkajang #ladurrarcheras #bisnesdropship #bisnesonline #dropshiptanpamodal
#testimoniladurrar #ladurrarcantikluardalam 
#khasiatladurrar #misikurus2018
#tipsmenggodasuami #rahsiarumahtanggabahagia
#tilljannahinsyaallah #jomkurus #supplementuntukwanita
  • .
    Wuhuuu..
    .
    LADURRAR yg ditunggu2 sudah mari....sis punya gumbira mcm dpt harta karun ahmad albab 😁😁😁. Nasib sampai on time! Stock in hand sis dah licin ni...
    .
    Meh la cepat.. Mana2 yg ada masalah keputihan, masalah letih, cepat penat, period x regular, berat badan x turun2 dr 4 tahun lepas, masalah xde mood nak ehem2 dan x lupa yg ikhtiar utk pregnant.. LADURRAR service kasi molek.. jom la kita cantik sama2.. 😘 😘
    .
    #ladurrar #ladurrarviral #ladurrarfoundation #ladurrarlipmatte
    #ladurrarselangor #ladurrarserikembangan
    #ladurrarputrajaya #ladurrarbangi #ladurrarkajang #ladurrarcheras #bisnesdropship #bisnesonline #dropshiptanpamodal
    #testimoniladurrar #ladurrarcantikluardalam
    #khasiatladurrar #misikurus2018
    #tipsmenggodasuami #rahsiarumahtanggabahagia
    #tilljannahinsyaallah #jomkurus #supplementuntukwanita

  •  7  0  5 September, 2019
  • .
PENANGAN OFFER HILANG AKAL LADURRAR
.
Admin pun dah jadi hilang akal sbb kena pack beribu2 botol LADURRAR.. sampai berkampung kat HQ sbb permintaan dr pencinta2 LADURRAR...
.
LADURRAR harga promo 2 botol RM100 masih lagi berbaki... yg nak kena bg tau sekarang.. sekarang ye.. bukan esok2.. bukan nanti2.. diulangi... SEKARANG!
.
Yg mana tgh duk minta izin husband tu.. g goda lebih sikit. Cakap Ayang nak cantik utk Abang jugak 😘😘😘
.
#ladurrar #ladurrarviral 
#ladurrarselangor  #ladurrarserikembangan 
#ladurrarputrajaya #ladurrarbangi #ladurrarkajang #ladurrarcheras #bisnesdropship #bisnesonline #dropshiptanpamodal
#testimoniladurrar #ladurrarcantikluardalam 
#khasiatladurrar #misikurus2018
#tipsmenggodasuami #rahsiarumahtanggabahagia
#tilljannahinsyaallah #jomkurus #supplementuntukwanita
  • .
    PENANGAN OFFER HILANG AKAL LADURRAR
    .
    Admin pun dah jadi hilang akal sbb kena pack beribu2 botol LADURRAR.. sampai berkampung kat HQ sbb permintaan dr pencinta2 LADURRAR...
    .
    LADURRAR harga promo 2 botol RM100 masih lagi berbaki... yg nak kena bg tau sekarang.. sekarang ye.. bukan esok2.. bukan nanti2.. diulangi... SEKARANG!
    .
    Yg mana tgh duk minta izin husband tu.. g goda lebih sikit. Cakap Ayang nak cantik utk Abang jugak 😘😘😘
    .
    #ladurrar #ladurrarviral
    #ladurrarselangor #ladurrarserikembangan
    #ladurrarputrajaya #ladurrarbangi #ladurrarkajang #ladurrarcheras #bisnesdropship #bisnesonline #dropshiptanpamodal
    #testimoniladurrar #ladurrarcantikluardalam
    #khasiatladurrar #misikurus2018
    #tipsmenggodasuami #rahsiarumahtanggabahagia
    #tilljannahinsyaallah #jomkurus #supplementuntukwanita

  •  6  0  30 August, 2019
  • .
Hai korang.. 😊😊
.
Lunch nanti makan apa? X kan salad dgn oat je...? Come on... jgn la seksa tekak dan perut korang tu..
.
Nasi x salah kawan2.. Walhal makan nasi dgn lauk2 yg seimbang khasiatnya lebih elok dr makan biskut cicah milo, cekodok bilis, roti putih sapu planta, keropok lekor cicah sos atau rojak pesemboq yg acah2 pengganti nasi di tghari...
.
Kenapa? Read more about processed food dan makanan yg tinggi kandungan gula..
.
Usaha u all, amik je makanan sihat, exercise bg keluar peluh sikit2 (tp konsisten) dan minum LADURRAR... pandai la LADURRAR adjust yg kat dlm tu bg helok... 😘 😘 😘
.
#ladurrar #ladurrarviral 
#ladurrarselangor  #ladurrarserikembangan 
#ladurrarputrajaya #ladurrarbangi #ladurrarkajang #ladurrarcheras #bisnesdropship #bisnesonline #dropshiptanpamodal
#testimoniladurrar #ladurrarcantikluardalam 
#khasiatladurrar #misikurus2018
#tipsmenggodasuami #rahsiarumahtanggabahagia
#tilljannahinsyaallah #jomkurus #supplementuntukwanita
  • .
    Hai korang.. 😊😊
    .
    Lunch nanti makan apa? X kan salad dgn oat je...? Come on... jgn la seksa tekak dan perut korang tu..
    .
    Nasi x salah kawan2.. Walhal makan nasi dgn lauk2 yg seimbang khasiatnya lebih elok dr makan biskut cicah milo, cekodok bilis, roti putih sapu planta, keropok lekor cicah sos atau rojak pesemboq yg acah2 pengganti nasi di tghari...
    .
    Kenapa? Read more about processed food dan makanan yg tinggi kandungan gula..
    .
    Usaha u all, amik je makanan sihat, exercise bg keluar peluh sikit2 (tp konsisten) dan minum LADURRAR... pandai la LADURRAR adjust yg kat dlm tu bg helok... 😘 😘 😘
    .
    #ladurrar #ladurrarviral
    #ladurrarselangor #ladurrarserikembangan
    #ladurrarputrajaya #ladurrarbangi #ladurrarkajang #ladurrarcheras #bisnesdropship #bisnesonline #dropshiptanpamodal
    #testimoniladurrar #ladurrarcantikluardalam
    #khasiatladurrar #misikurus2018
    #tipsmenggodasuami #rahsiarumahtanggabahagia
    #tilljannahinsyaallah #jomkurus #supplementuntukwanita

  •  6  0  28 August, 2019

Top #MisiKurus2018 Posts

  • “Kalau nak kurus maintain ikut baca ni!”
.
Bengah dulu kurus keding. bila kurus sangat pon tak elok.. gemuk macam Cik Pia pon tak elok juga sebenarnya. TAPI! sekarang banyak lagi cara untuk gaya hidup yang sihat!
.
Follow 👉🏻 @fatihahroma
.
Makan banyak pon kurus tapi kena ikut langkah yang betul. macam Cik Pia ni nampak je makan banyak tapi yang banyak tu la Bengah kena habiskan 😆 nanti nak Raya dah! eh puasa dulu! misi kurus 2018
.
Banyak tips dan tutorial yang bagus JOM Follow coach @fatihahroma @fatihahroma @fatihahroma
.
#SayaDahKurusAndaBilaLagi
#CikPiaPonNakKurus
#KurusSihatHatiSenang
#MisiKurus2018
  • “Kalau nak kurus maintain ikut baca ni!”
    .
    Bengah dulu kurus keding. bila kurus sangat pon tak elok.. gemuk macam Cik Pia pon tak elok juga sebenarnya. TAPI! sekarang banyak lagi cara untuk gaya hidup yang sihat!
    .
    Follow 👉🏻 @fatihahroma
    .
    Makan banyak pon kurus tapi kena ikut langkah yang betul. macam Cik Pia ni nampak je makan banyak tapi yang banyak tu la Bengah kena habiskan 😆 nanti nak Raya dah! eh puasa dulu! misi kurus 2018
    .
    Banyak tips dan tutorial yang bagus JOM Follow coach @fatihahroma @fatihahroma @fatihahroma
    .
    #SayaDahKurusAndaBilaLagi
    #CikPiaPonNakKurus
    #KurusSihatHatiSenang
    #MisiKurus2018

  •  10,360  31  11 April, 2018
  • Mlm ni sblm tdo nak share psl coach sendiri... haaa just imagine, from fat to fit uollss.. .berjaya hilang 15kg.. alhamdulillah..
.
Dlu coach sendiri cm kebanyakan anda di luar sana.. tiada kenyakinan diri, sush nk turn berat badan, stress dan menjalani gaya hidup tidak sihat..
.
But alhamdulillah, Allah pertemukan coach dgn "21 days PREMIUM ONLINE COACHING" yg 100% mengubah hidup coach menjadi org yang lebih sihat dan berkeyakinan diri..
.
Anda jg buleh lakukan perkara yang sama.. janji ade keazamaan dan niat yg tggi..
.
So, jom sertai team kami dan coach akn share lebih byk stories dan ilmu sepanjg online coaching dijalankan ❤️
.
Whtsapp :-
📲Coach dee - 0122079746
📲Coach lea - 0132555084
Or click link di bio profile ⚡️
.
Nak KURUSS?? SSEKARANG LA JAWAPAN NYA.. 😍😍
.
InshaAllah dgn bantuan COACH YANG TERLATIH, anda mampu mencapai goals anda 😍😍😍😍
.
#srikembangan #puchong #putrajaya #cyberjaya 
#sayanakkurusdansihat 
#misikurus2018 
#bajuraya2018 #jdeeliciousfitclub #ctdk #jomkurus1malaysia #kurus #slimfit #slimfitchallenge #youarewhatyoueat #youcanloseweightfromhome #youcanloseweightviaonline
  • Mlm ni sblm tdo nak share psl coach sendiri... haaa just imagine, from fat to fit uollss.. .berjaya hilang 15kg.. alhamdulillah..
    .
    Dlu coach sendiri cm kebanyakan anda di luar sana.. tiada kenyakinan diri, sush nk turn berat badan, stress dan menjalani gaya hidup tidak sihat..
    .
    But alhamdulillah, Allah pertemukan coach dgn "21 days PREMIUM ONLINE COACHING" yg 100% mengubah hidup coach menjadi org yang lebih sihat dan berkeyakinan diri..
    .
    Anda jg buleh lakukan perkara yang sama.. janji ade keazamaan dan niat yg tggi..
    .
    So, jom sertai team kami dan coach akn share lebih byk stories dan ilmu sepanjg online coaching dijalankan ❤️
    .
    Whtsapp :-
    📲Coach dee - 0122079746
    📲Coach lea - 0132555084
    Or click link di bio profile ⚡️
    .
    Nak KURUSS?? SSEKARANG LA JAWAPAN NYA.. 😍😍
    .
    InshaAllah dgn bantuan COACH YANG TERLATIH, anda mampu mencapai goals anda 😍😍😍😍
    .
    #srikembangan #puchong #putrajaya #cyberjaya
    #sayanakkurusdansihat
    #misikurus2018
    #bajuraya2018 #jdeeliciousfitclub #ctdk #jomkurus1malaysia #kurus #slimfit #slimfitchallenge #youarewhatyoueat #youcanloseweightfromhome #youcanloseweightviaonline

  •  240  1  29 June, 2018
  • NO MORE “KUAH BANJIR” GAIS‼️ .
.

Siapa suka makan nasi dgn kuah banjir? Especially bila pergi kedai mamak, ada sepuluh jenis kuah semua kita mintak kan.. .
.
Pastu ada pulak sejenis, tengah diet, dah cut sugar, mintak kuah yang kari je 5jenis, tapi kuah madu xnak, konon nya madu tu manis tapi sedar tak setiap masakan mesti ada  sugar, beza dia sikit atau banyak.. belum lagi bab bahan perasa kan
.

Nak tak saya cerita keburukan bila kite suka ambik kuah banjir ni? Lagi-lagi untuk kakak abang yang nak turun berat SEMPENA NAK RAYA ni
.

Setiap sudu kuah adalah KALORI, cuba bayangkan kalau kite mintak 10sudu, agak-agak berapa kalori yg kita bazirkan hanya utk kuah sahaja itu belum masuk lagi kalori dari ayam goreng, nasi & sayur
.

Nak makan nasi tu boleh, tak kisah la kedai ke rumah ke, tapi kuah jangan ambik banyak. Macam yg saya selalu sebut dlm group online coaching. Kuah juga penyebab utama proses turun berat badan jadi slow
.

Rasa info ini bermanfaat untuk korang? SHARE & TAG kawan serta family yg suka makan kuah banjir  tapi kat mulut selalu kata nak kurus .
.

Untuk info lebih lanjut tentang CABARAN KURUS BULAN MAY, klik link bio @ciksaramamat sekarang.. hadiah berupa wang tunai sedang menanti gaiss.. tak nak ke?
.
. 📲 Sara 
#getfitnowonline
  • NO MORE “KUAH BANJIR” GAIS‼️ .
    .

    Siapa suka makan nasi dgn kuah banjir? Especially bila pergi kedai mamak, ada sepuluh jenis kuah semua kita mintak kan.. .
    .
    Pastu ada pulak sejenis, tengah diet, dah cut sugar, mintak kuah yang kari je 5jenis, tapi kuah madu xnak, konon nya madu tu manis tapi sedar tak setiap masakan mesti ada sugar, beza dia sikit atau banyak.. belum lagi bab bahan perasa kan
    .

    Nak tak saya cerita keburukan bila kite suka ambik kuah banjir ni? Lagi-lagi untuk kakak abang yang nak turun berat SEMPENA NAK RAYA ni
    .

    Setiap sudu kuah adalah KALORI, cuba bayangkan kalau kite mintak 10sudu, agak-agak berapa kalori yg kita bazirkan hanya utk kuah sahaja itu belum masuk lagi kalori dari ayam goreng, nasi & sayur
    .

    Nak makan nasi tu boleh, tak kisah la kedai ke rumah ke, tapi kuah jangan ambik banyak. Macam yg saya selalu sebut dlm group online coaching. Kuah juga penyebab utama proses turun berat badan jadi slow
    .

    Rasa info ini bermanfaat untuk korang? SHARE & TAG kawan serta family yg suka makan kuah banjir tapi kat mulut selalu kata nak kurus .
    .

    Untuk info lebih lanjut tentang CABARAN KURUS BULAN MAY, klik link bio @ciksaramamat sekarang.. hadiah berupa wang tunai sedang menanti gaiss.. tak nak ke?
    .
    . 📲 Sara
    #getfitnowonline

  •  128  1  11 April, 2018