#MarjaneOil Instagram Photos & Videos

MarjaneOil - 27.5k posts

Hashtag Popularity

29.3
average comments
97.1
average likes

Latest #MarjaneOil Posts

  • ๐Ÿ’ฅTEKAN LINK D PROFILE UTK ORDER
๐Ÿ’ฅCOD KL AREA DAN AMPANG
๐Ÿ’ฅPOS BOLEH 

MARJANE OIL .RM50 .
Antara formulasi terbaik utk hilangkan jeragat dengan bahan alami. .
.
KEBAIKAN MARJANE OIL :
.
๐ŸŒท Melembabkan kulit kering kusam
๐ŸŒท Menghalang tompok2 hitam #jeragat &pigmentasi akibat peningkatan umur
๐ŸŒท Mengurangkan tanda-tanda penuaan seperti kedutan halus
๐ŸŒท Menghalus, melicin & menyegarkan tekstur kulit
๐ŸŒท Merawat muka dari kerosakan akibat radikal bebas & cuaca (panas / sejuk )
๐ŸŒท Mempercepatkan penyembuhan #jerawat & menghalang kesan parut jerawat
๐ŸŒท Tiada kesan minyak kerana ia meresap dengan cepat
๐ŸŒท Mengimbangi pengeluaran minyak / sebum berlebihan pada kulit
๐ŸŒท Menanggalkan sel-sel kulit mati
๐ŸŒท Boleh digunakan lelaki & wanita pada wajah dan leher
๐ŸŒท Kaya dengan berdozen Vitamin, Asid Lemak & Essential yang amat baik untuk kesihatan kuli
๐ŸŒท Kualiti setaraf dengan produk mahal antarabangsa lain tetapi harga jauh lebih murah ๐Ÿ˜‰.
.
Bahan kandungan Marjane Oil : Shea Butter, Macadamia Nut Oil, Sweet Almond Oil, Olive Fruit, Spilanthes Acmella Flower
. ** Marjane Oil mengandungi unsur kekacang. Bagi yang alah pada kacang tak sesuai menggunakan Marjane Oil.

#jamuratumalaya #royalv #mustanir #wujapinkish #hotoilmelong #kurmadhuha #chocolatefiberlife #kopiratu #kopiratujrm #supermoistsoap #zinnia #zinniamagenta #marjaneoil #putiktelagadara #biobeautyessence #bondarozitaibrahim #jrm #gelmandianbidara #organic #rawatanherb#rumahhutanbonda #rumahterapialam #cantik #viniferacccream #pinkyroseslipbalm #marjaneoiljrm .
.
๐Ÿ’ฅCOD SEKITAR KL DAN AMPANG

๐Ÿ’ฅPOS 1 MSIA

๐Ÿ’ฅWASAP 017-275 0066 OR TEKAN LINK D IG
  • ๐Ÿ’ฅTEKAN LINK D PROFILE UTK ORDER
    ๐Ÿ’ฅCOD KL AREA DAN AMPANG
    ๐Ÿ’ฅPOS BOLEH

    MARJANE OIL .RM50 .
    Antara formulasi terbaik utk hilangkan jeragat dengan bahan alami. .
    .
    KEBAIKAN MARJANE OIL :
    .
    ๐ŸŒท Melembabkan kulit kering kusam
    ๐ŸŒท Menghalang tompok2 hitam #jeragat &pigmentasi akibat peningkatan umur
    ๐ŸŒท Mengurangkan tanda-tanda penuaan seperti kedutan halus
    ๐ŸŒท Menghalus, melicin & menyegarkan tekstur kulit
    ๐ŸŒท Merawat muka dari kerosakan akibat radikal bebas & cuaca (panas / sejuk )
    ๐ŸŒท Mempercepatkan penyembuhan #jerawat & menghalang kesan parut jerawat
    ๐ŸŒท Tiada kesan minyak kerana ia meresap dengan cepat
    ๐ŸŒท Mengimbangi pengeluaran minyak / sebum berlebihan pada kulit
    ๐ŸŒท Menanggalkan sel-sel kulit mati
    ๐ŸŒท Boleh digunakan lelaki & wanita pada wajah dan leher
    ๐ŸŒท Kaya dengan berdozen Vitamin, Asid Lemak & Essential yang amat baik untuk kesihatan kuli
    ๐ŸŒท Kualiti setaraf dengan produk mahal antarabangsa lain tetapi harga jauh lebih murah ๐Ÿ˜‰.
    .
    Bahan kandungan Marjane Oil : Shea Butter, Macadamia Nut Oil, Sweet Almond Oil, Olive Fruit, Spilanthes Acmella Flower
    . ** Marjane Oil mengandungi unsur kekacang. Bagi yang alah pada kacang tak sesuai menggunakan Marjane Oil.

    #jamuratumalaya #royalv #mustanir #wujapinkish #hotoilmelong #kurmadhuha #chocolatefiberlife #kopiratu #kopiratujrm #supermoistsoap #zinnia #zinniamagenta #marjaneoil #putiktelagadara #biobeautyessence #bondarozitaibrahim #jrm #gelmandianbidara #organic #rawatanherb#rumahhutanbonda #rumahterapialam #cantik #viniferacccream #pinkyroseslipbalm #marjaneoiljrm .
    .
    ๐Ÿ’ฅCOD SEKITAR KL DAN AMPANG

    ๐Ÿ’ฅPOS 1 MSIA

    ๐Ÿ’ฅWASAP 017-275 0066 OR TEKAN LINK D IG

  •  0  0  4 minutes ago
  • Ramai yg dah jatuh cinta dengan produk JRM. Mereka amalkan dan mereka mendapat kesan kebaikan dari produk JRM serta Kurma Dhuha.

Berminat nak cuba produk JRM, WhatsApp 0194288917

#jamuratumalayaipoh #jrmipoh #angelicaherbs #kopiratu #cryo #iceteapeach #royalv #mustanir #kopiromagella #megaratu #zinniamagenta #cryospray #kurmadhuha #marjaneoil #supermoistsoap #chocolatefibrelife #demarco #jrmperak #jrmbtgajah #zinnia #gelmandianbidaraarab #jrmmeru #jrmjelapang #jrmchangkatlada #jrmstation18 #jrmpasirputeh #jrmlahat #jrmtasek #jrmklebang #jrmkampunggajah
  • Ramai yg dah jatuh cinta dengan produk JRM. Mereka amalkan dan mereka mendapat kesan kebaikan dari produk JRM serta Kurma Dhuha.

    Berminat nak cuba produk JRM, WhatsApp 0194288917

    #jamuratumalayaipoh #jrmipoh #angelicaherbs #kopiratu #cryo #iceteapeach #royalv #mustanir #kopiromagella #megaratu #zinniamagenta #cryospray #kurmadhuha #marjaneoil #supermoistsoap #chocolatefibrelife #demarco #jrmperak #jrmbtgajah #zinnia #gelmandianbidaraarab #jrmmeru #jrmjelapang #jrmchangkatlada #jrmstation18 #jrmpasirputeh #jrmlahat #jrmtasek #jrmklebang #jrmkampunggajah

  •  1  0  52 minutes ago
  • doktor cakap, sy makan produk kurma dhuha, mustanir, kopi ratu dan mcm2 produk sy makan dan Alhamdulillah dah xde cyst lagi
.
Sy sekeluarga dtg sini bawak anak2 bercuti dr Besut terengganu.. dh pernah dh dtg sini dulu, makan ikan lunak . ni dtg lagi sekali bawa ramai ni sambil cuti2 , ishh sedap sgt ikan lunak tu
.
ahli keluarganya dngn anak menantu dan cucu semua dibawa sekali , menantu makan produk bonda juga
Bagus sgt mengujakan kami semua sangka menantu sy  polis berat badan 120kg kini turun dalam masa 2 bulan kepada 104kg hilang 16kg makan yg nama colonis dmestica..

Bagus belak produk bonda ni, menantu makan tu senang lawas dan pagi2 senang membuang tp xsangka boleh turun.. mula2 sekadar mencuba ..Terima kasih bonda sbb bg kami produk yg sgt bagus.. kami sekeluarga makan produk bonda

โ€œ sembang dr peniaga besut trenganu dn tkasih sebesar2nya pd family ini atas share info kebaikan produk dgn bonda โ€œ

#kopiratu 
#mustanir 
#royalv 
#colonismestica
#kurmadhuha 
#megaratu 
#zinniamagenta 
#marjaneoil
# romagela
.
01111635594
#nilai
#kajang
#bangi
#salaktinggi
#ensteknilai
  • doktor cakap, sy makan produk kurma dhuha, mustanir, kopi ratu dan mcm2 produk sy makan dan Alhamdulillah dah xde cyst lagi
    .
    Sy sekeluarga dtg sini bawak anak2 bercuti dr Besut terengganu.. dh pernah dh dtg sini dulu, makan ikan lunak . ni dtg lagi sekali bawa ramai ni sambil cuti2 , ishh sedap sgt ikan lunak tu
    .
    ahli keluarganya dngn anak menantu dan cucu semua dibawa sekali , menantu makan produk bonda juga
    Bagus sgt mengujakan kami semua sangka menantu sy polis berat badan 120kg kini turun dalam masa 2 bulan kepada 104kg hilang 16kg makan yg nama colonis dmestica..

    Bagus belak produk bonda ni, menantu makan tu senang lawas dan pagi2 senang membuang tp xsangka boleh turun.. mula2 sekadar mencuba ..Terima kasih bonda sbb bg kami produk yg sgt bagus.. kami sekeluarga makan produk bonda

    โ€œ sembang dr peniaga besut trenganu dn tkasih sebesar2nya pd family ini atas share info kebaikan produk dgn bonda โ€œ

    #kopiratu
    #mustanir
    #royalv
    #colonismestica
    #kurmadhuha
    #megaratu
    #zinniamagenta
    #marjaneoil
    # romagela
    .
    01111635594
    #nilai
    #kajang
    #bangi
    #salaktinggi
    #ensteknilai

  •  2  0  1 hour ago
  • Banyak kebaikan dalam secawan kopi De marco... 

โšกMengingatkan tenaga Dan stamina
โšกMenghilangkan kelesuan Dan keletihan
โšกMengingatkan metabolisma tubuh
โšกMengurangkan stress
โšกMengingatkan prestasi fizikal
.
.
Mai rasa secawan
.
.
Boleh W/A Nisa 60177861346
.
#jrm
#jamuratumalaya
#bondarozitaibrahim 
#kopiromagella
#marjaneoil #kopiromagella #sayasukakopi #kopiratu #jamu #royalv #magnesiumflakes #kurmadhuha #mustanir #wujapinkish #gelmandianbidara #rawatkeputihan #petuacantik #diet #buangangin #lenguhbadan #jamuberpantang #bondarozitaibrahim #sakitsaraf #melliamicellarwater #rosespringwater #khelinmyrha #nariaromasty #jatrophora #floralaromatherapy
  • Banyak kebaikan dalam secawan kopi De marco...

    โšกMengingatkan tenaga Dan stamina
    โšกMenghilangkan kelesuan Dan keletihan
    โšกMengingatkan metabolisma tubuh
    โšกMengurangkan stress
    โšกMengingatkan prestasi fizikal
    .
    .
    Mai rasa secawan
    .
    .
    Boleh W/A Nisa 60177861346
    .
    #jrm
    #jamuratumalaya
    #bondarozitaibrahim
    #kopiromagella
    #marjaneoil #kopiromagella #sayasukakopi #kopiratu #jamu #royalv #magnesiumflakes #kurmadhuha #mustanir #wujapinkish #gelmandianbidara #rawatkeputihan #petuacantik #diet #buangangin #lenguhbadan #jamuberpantang #bondarozitaibrahim #sakitsaraf #melliamicellarwater #rosespringwater #khelinmyrha #nariaromasty #jatrophora #floralaromatherapy

  •  2  0  2 hours ago
  • Syukur Alhamdulillah
Tqtqvvm ๐Ÿ˜˜
Smg semua pengguna serasi, berpuashati beroleh kesejahteraan kesihatan dn ape saje yg di hajati  dn sntiasa murah rezeki ..bole laa beli gn akk lagi ๐Ÿฅฐ
.
Mana nak beli JamuRatuMalaya?
๐Ÿ’žwsap ๐Ÿ“ฒ๐Ÿ“ฒ 013 3639373 or 
tekan jer link di bio ๐Ÿ‘ˆ
.
๐Ÿ“Ampangโ™กCherasโ™กLangat โ™กPandanโ™กKLโ™กKeramat
โ™กW Majuโ™กBkt Antarabangsa
.
๐Ÿ“ฆPos Seluruh Malaysia
.
- Dgn pembelian produk JRM min RM80 pada harga normal layak daftar Ahli & dpt harga Ahli seumur hidup.
.
#bondarozitaibrahim
#wa0133639373 
#wajargunajrm 
#megaratu #royalv #mustanir #kurmadhuha #iceteapeach #kopiratu #demarco #romagellacoffeejrm #colonis #silky  #zinniamagenta #rosewater #marjaneoil #herbacryospray #biomiracleaction #melliamicellarwater #chocolatefiberlife #nariaromastybonda #floralaromatherapy #khelinmyrha #jatrophora 
#tamanampangindah
#bukitantarabangsa
  • Syukur Alhamdulillah
    Tqtqvvm ๐Ÿ˜˜
    Smg semua pengguna serasi, berpuashati beroleh kesejahteraan kesihatan dn ape saje yg di hajati dn sntiasa murah rezeki ..bole laa beli gn akk lagi ๐Ÿฅฐ
    .
    Mana nak beli JamuRatuMalaya?
    ๐Ÿ’žwsap ๐Ÿ“ฒ๐Ÿ“ฒ 013 3639373 or
    tekan jer link di bio ๐Ÿ‘ˆ
    .
    ๐Ÿ“Ampangโ™กCherasโ™กLangat โ™กPandanโ™กKLโ™กKeramat
    โ™กW Majuโ™กBkt Antarabangsa
    .
    ๐Ÿ“ฆPos Seluruh Malaysia
    .
    - Dgn pembelian produk JRM min RM80 pada harga normal layak daftar Ahli & dpt harga Ahli seumur hidup.
    .
    #bondarozitaibrahim
    #wa0133639373
    #wajargunajrm
    #megaratu #royalv #mustanir #kurmadhuha #iceteapeach #kopiratu #demarco #romagellacoffeejrm #colonis #silky #zinniamagenta #rosewater #marjaneoil #herbacryospray #biomiracleaction #melliamicellarwater #chocolatefiberlife #nariaromastybonda #floralaromatherapy #khelinmyrha #jatrophora
    #tamanampangindah
    #bukitantarabangsa

  •  0  0  4 hours ago
  • ๐‘น๐‘จ๐‘บ๐‘จ ๐’€๐‘จ๐‘ต๐‘ฎ ๐‘บ๐‘จ๐‘ต๐‘ฎ๐‘จ๐‘ป ๐‘ผ๐‘ต๐‘ฐ๐‘ฒ ๐‘ซ๐‘ฌ๐‘ต๐‘ฎ๐‘จ๐‘ต ๐‘ช๐‘จ๐‘ด๐‘ท๐‘ผ๐‘น๐‘จ๐‘ต ๐‘บ๐‘ป๐‘น๐‘จ๐‘พ๐‘ฉ๐‘ฌ๐‘น๐‘น๐’€ ๐Ÿ“๐Ÿ“๐Ÿ“

Aromanya yg menyelerakan, rasa kopi yg sangat lembut, memikat selera anda. Variasikan mengikut selera anda !!

๐‘๐Ž๐Œ๐€๐†๐„๐‹๐‹๐€ ๐‚๐Ž๐…๐…๐„๐„ ๐Œ๐„๐Œ๐๐€๐๐“๐” :

โœ… Meningkatkan stamina.
โœ… Mengurangkan stres.
โœ… Rangsangan hormon leptin untuk sentiasa kenyang.
โœ… Meningkatkan sistem imun badan.
โœ… Melancarkan peredaran darah.
โœ… Meningkatkan aliran darah ke otak dan seluruh badan.
โœ… Membekalkan oksigen dan nutrien.
โœ… Tinggi antioksidan, melambatkan penuaan.
โœ… Meningkatkan keupayaan pembelajaran, tumpuan dan perhatian.

Macam mana nak dapatkan โ“โ“
. 
Boleh WhatsApp Kak Liza 0194288917

#jamuratumalayaipoh #jrmipoh #angelicaherbs #kopiratu #cryo #iceteapeach #royalv #mustanir #kopiromagella #megaratu #zinniamagenta #cryospray #kurmadhuha #marjaneoil #supermoistsoap #chocolatefibrelife #demarco #jrmperak #jrmbtgajah #zinnia #gelmandianbidaraarab #jrmmeru #jrmjelapang #jrmchangkatlada #jrmstation18 #jrmpasirputeh #jrmlahat #jrmtasek #jrmklebang #jrmkampunggajah
  • ๐‘น๐‘จ๐‘บ๐‘จ ๐’€๐‘จ๐‘ต๐‘ฎ ๐‘บ๐‘จ๐‘ต๐‘ฎ๐‘จ๐‘ป ๐‘ผ๐‘ต๐‘ฐ๐‘ฒ ๐‘ซ๐‘ฌ๐‘ต๐‘ฎ๐‘จ๐‘ต ๐‘ช๐‘จ๐‘ด๐‘ท๐‘ผ๐‘น๐‘จ๐‘ต ๐‘บ๐‘ป๐‘น๐‘จ๐‘พ๐‘ฉ๐‘ฌ๐‘น๐‘น๐’€ ๐Ÿ“๐Ÿ“๐Ÿ“

    Aromanya yg menyelerakan, rasa kopi yg sangat lembut, memikat selera anda. Variasikan mengikut selera anda !!

    ๐‘๐Ž๐Œ๐€๐†๐„๐‹๐‹๐€ ๐‚๐Ž๐…๐…๐„๐„ ๐Œ๐„๐Œ๐๐€๐๐“๐” :

    โœ… Meningkatkan stamina.
    โœ… Mengurangkan stres.
    โœ… Rangsangan hormon leptin untuk sentiasa kenyang.
    โœ… Meningkatkan sistem imun badan.
    โœ… Melancarkan peredaran darah.
    โœ… Meningkatkan aliran darah ke otak dan seluruh badan.
    โœ… Membekalkan oksigen dan nutrien.
    โœ… Tinggi antioksidan, melambatkan penuaan.
    โœ… Meningkatkan keupayaan pembelajaran, tumpuan dan perhatian.

    Macam mana nak dapatkan โ“โ“
    .
    Boleh WhatsApp Kak Liza 0194288917

    #jamuratumalayaipoh #jrmipoh #angelicaherbs #kopiratu #cryo #iceteapeach #royalv #mustanir #kopiromagella #megaratu #zinniamagenta #cryospray #kurmadhuha #marjaneoil #supermoistsoap #chocolatefibrelife #demarco #jrmperak #jrmbtgajah #zinnia #gelmandianbidaraarab #jrmmeru #jrmjelapang #jrmchangkatlada #jrmstation18 #jrmpasirputeh #jrmlahat #jrmtasek #jrmklebang #jrmkampunggajah

  •  1  0  13 hours ago
  • Info yg sangat menarik yg dikongsikan oleh Bonda mengenai kolagen.

Anda harus faham dulu kolagen utk keperluan badan masingยฒ sebelum mengamalkannya.

Utk video yg lebih panjang, sila ke fb page Kak Liza.. Jamu Ratu Malaya, Perak DR. Jom dengarkan.

Utk info lanjut WhatsApp Kak Liza 0194288917

#jamuratumalayaipoh #jrmipoh #angelicaherbs #kopiratu #cryo #iceteapeach #royalv #mustanir #kopiromagella #megaratu #zinniamagenta #cryospray #kurmadhuha #marjaneoil #supermoistsoap #chocolatefibrelife #demarco #jrmperak #jrmbtgajah #zinnia #gelmandianbidaraarab #jrmmeru #jrmjelapang #jrmchangkatlada #jrmstation18 #jrmpasirputeh #jrmlahat #jrmtasek #jrmklebang #jrmkampunggajah
  • Info yg sangat menarik yg dikongsikan oleh Bonda mengenai kolagen.

    Anda harus faham dulu kolagen utk keperluan badan masingยฒ sebelum mengamalkannya.

    Utk video yg lebih panjang, sila ke fb page Kak Liza.. Jamu Ratu Malaya, Perak DR. Jom dengarkan.

    Utk info lanjut WhatsApp Kak Liza 0194288917

    #jamuratumalayaipoh #jrmipoh #angelicaherbs #kopiratu #cryo #iceteapeach #royalv #mustanir #kopiromagella #megaratu #zinniamagenta #cryospray #kurmadhuha #marjaneoil #supermoistsoap #chocolatefibrelife #demarco #jrmperak #jrmbtgajah #zinnia #gelmandianbidaraarab #jrmmeru #jrmjelapang #jrmchangkatlada #jrmstation18 #jrmpasirputeh #jrmlahat #jrmtasek #jrmklebang #jrmkampunggajah

  •  13  0  17 hours ago
  • Info yg sangat menarik yg dikongsikan oleh Bonda mengenai kolagen.

Anda harus faham dulu kolagen utk keperluan badan masingยฒ sebelum mengamalkannya.

Jom dengarkan.

Utk info lanjut WhatsApp Kak Liza 0194288917

#jamuratumalayaipoh #jrmipoh #angelicaherbs #kopiratu #cryo #iceteapeach #royalv #mustanir #kopiromagella #megaratu #zinniamagenta #cryospray #kurmadhuha #marjaneoil #supermoistsoap #chocolatefibrelife #demarco #jrmperak #jrmbtgajah #zinnia #gelmandianbidaraarab #jrmmeru #jrmjelapang #jrmchangkatlada #jrmstation18 #jrmpasirputeh #jrmlahat #jrmtasek #jrmklebang #jrmkampunggajah
  • Info yg sangat menarik yg dikongsikan oleh Bonda mengenai kolagen.

    Anda harus faham dulu kolagen utk keperluan badan masingยฒ sebelum mengamalkannya.

    Jom dengarkan.

    Utk info lanjut WhatsApp Kak Liza 0194288917

    #jamuratumalayaipoh #jrmipoh #angelicaherbs #kopiratu #cryo #iceteapeach #royalv #mustanir #kopiromagella #megaratu #zinniamagenta #cryospray #kurmadhuha #marjaneoil #supermoistsoap #chocolatefibrelife #demarco #jrmperak #jrmbtgajah #zinnia #gelmandianbidaraarab #jrmmeru #jrmjelapang #jrmchangkatlada #jrmstation18 #jrmpasirputeh #jrmlahat #jrmtasek #jrmklebang #jrmkampunggajah

  •  0  0  18 hours ago
  • Plectranthus scutellarioides
.
.
.
.
.
โœ“  ๐š‚๐š‘๐š˜๐š ๐š˜๐š— ๐š๐šŽ๐š๐š–๐š’ 4๐šก ........
โœ“  13โ„ข ๐™ผ๐šŽ๐š๐šŠ ๐™ฟ๐š’๐šก๐šŽ๐š• ....... ๐š‚๐š’๐š—๐š๐š•๐šŽ ๐™ฒ๐šŠ๐š–.
โœ“  ๐™ฒ๐š•๐š’๐šŒ๐š” ๐š˜๐š—................... ๐™ถ๐šŒ๐šŠ๐š– 6.1.2
.
.
.
.
.
Follow ๐Ÿ‘‰ @8araiya_so2 for more post's.....๐Ÿค—
.
.
.
.
.
.
.
#mountains #mountain #mobilephotography #gardening #flowerstagram #flowerphotography #flowersofinstagram #garden #nature #mobilelegends #video #tagetes #mobilevideography #followforfollowback #marigold #india #marigoldseeds #organic #flowerpower #royalv #dahlia #wujapinkish #kurmadhuha #putiktelagadara #jrm #marjaneoil #flowersphotographers #planting #bhfyp
#8araiya_so2
  • Plectranthus scutellarioides
    .
    .
    .
    .
    .
    โœ“ ๐š‚๐š‘๐š˜๐š ๐š˜๐š— ๐š๐šŽ๐š๐š–๐š’ 4๐šก ........
    โœ“ 13โ„ข ๐™ผ๐šŽ๐š๐šŠ ๐™ฟ๐š’๐šก๐šŽ๐š• ....... ๐š‚๐š’๐š—๐š๐š•๐šŽ ๐™ฒ๐šŠ๐š–.
    โœ“ ๐™ฒ๐š•๐š’๐šŒ๐š” ๐š˜๐š—................... ๐™ถ๐šŒ๐šŠ๐š– 6.1.2
    .
    .
    .
    .
    .
    Follow ๐Ÿ‘‰ @8araiya_so2 for more post's.....๐Ÿค—
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    #mountains #mountain #mobilephotography #gardening #flowerstagram #flowerphotography #flowersofinstagram #garden #nature #mobilelegends #video #tagetes #mobilevideography #followforfollowback #marigold #india #marigoldseeds #organic #flowerpower #royalv #dahlia #wujapinkish #kurmadhuha #putiktelagadara #jrm #marjaneoil #flowersphotographers #planting #bhfyp
    #8araiya_so2

  •  107  17  22 hours ago
  • ๐Ÿ’ฅ๐Ÿ’ฅ MARJANE OIL .RM50 .
Antara formulasi terbaik utk hilangkan jeragat dengan bahan alami. .
.
KEBAIKAN MARJANE OIL :
.
๐ŸŒท Melembabkan kulit kering kusam
๐ŸŒท Menghalang tompok2 hitam #jeragat &pigmentasi akibat peningkatan umur
๐ŸŒท Mengurangkan tanda-tanda penuaan seperti kedutan halus
๐ŸŒท Menghalus, melicin & menyegarkan tekstur kulit
๐ŸŒท Merawat muka dari kerosakan akibat radikal bebas & cuaca (panas / sejuk )
๐ŸŒท Mempercepatkan penyembuhan #jerawat & menghalang kesan parut jerawat
๐ŸŒท Tiada kesan minyak kerana ia meresap dengan cepat
๐ŸŒท Mengimbangi pengeluaran minyak / sebum berlebihan pada kulit
๐ŸŒท Menanggalkan sel-sel kulit mati
๐ŸŒท Boleh digunakan lelaki & wanita pada wajah dan leher
๐ŸŒท Kaya dengan berdozen Vitamin, Asid Lemak & Essential yang amat baik untuk kesihatan kuli
๐ŸŒท Kualiti setaraf dengan produk mahal antarabangsa lain tetapi harga jauh lebih murah ๐Ÿ˜‰.
.
Bahan kandungan Marjane Oil : Shea Butter, Macadamia Nut Oil, Sweet Almond Oil, Olive Fruit, Spilanthes Acmella Flower
. ** Marjane Oil mengandungi unsur kekacang. Bagi yang alah pada kacang tak sesuai menggunakan Marjane Oil.

#jamuratumalaya #royalv #mustanir #wujapinkish #hotoilmelong #kurmadhuha #chocolatefiberlife #kopiratu #kopiratujrm #supermoistsoap #zinnia #zinniamagenta #marjaneoil #putiktelagadara #biobeautyessence #bondarozitaibrahim #jrm #gelmandianbidara #organic #rawatanherb#rumahhutanbonda #rumahterapialam #cantik #viniferacccream #pinkyroseslipbalm #marjaneoiljrm .
. 

๐Ÿ’ฅCOD SEKITAR KL DAN AMPANG

๐Ÿ’ฅPOS 1 MSIA

๐Ÿ’ฅWASAP 017-275 0066 OR TEKAN LINK D IG
  • ๐Ÿ’ฅ๐Ÿ’ฅ MARJANE OIL .RM50 .
    Antara formulasi terbaik utk hilangkan jeragat dengan bahan alami. .
    .
    KEBAIKAN MARJANE OIL :
    .
    ๐ŸŒท Melembabkan kulit kering kusam
    ๐ŸŒท Menghalang tompok2 hitam #jeragat &pigmentasi akibat peningkatan umur
    ๐ŸŒท Mengurangkan tanda-tanda penuaan seperti kedutan halus
    ๐ŸŒท Menghalus, melicin & menyegarkan tekstur kulit
    ๐ŸŒท Merawat muka dari kerosakan akibat radikal bebas & cuaca (panas / sejuk )
    ๐ŸŒท Mempercepatkan penyembuhan #jerawat & menghalang kesan parut jerawat
    ๐ŸŒท Tiada kesan minyak kerana ia meresap dengan cepat
    ๐ŸŒท Mengimbangi pengeluaran minyak / sebum berlebihan pada kulit
    ๐ŸŒท Menanggalkan sel-sel kulit mati
    ๐ŸŒท Boleh digunakan lelaki & wanita pada wajah dan leher
    ๐ŸŒท Kaya dengan berdozen Vitamin, Asid Lemak & Essential yang amat baik untuk kesihatan kuli
    ๐ŸŒท Kualiti setaraf dengan produk mahal antarabangsa lain tetapi harga jauh lebih murah ๐Ÿ˜‰.
    .
    Bahan kandungan Marjane Oil : Shea Butter, Macadamia Nut Oil, Sweet Almond Oil, Olive Fruit, Spilanthes Acmella Flower
    . ** Marjane Oil mengandungi unsur kekacang. Bagi yang alah pada kacang tak sesuai menggunakan Marjane Oil.

    #jamuratumalaya #royalv #mustanir #wujapinkish #hotoilmelong #kurmadhuha #chocolatefiberlife #kopiratu #kopiratujrm #supermoistsoap #zinnia #zinniamagenta #marjaneoil #putiktelagadara #biobeautyessence #bondarozitaibrahim #jrm #gelmandianbidara #organic #rawatanherb#rumahhutanbonda #rumahterapialam #cantik #viniferacccream #pinkyroseslipbalm #marjaneoiljrm .
    .

    ๐Ÿ’ฅCOD SEKITAR KL DAN AMPANG

    ๐Ÿ’ฅPOS 1 MSIA

    ๐Ÿ’ฅWASAP 017-275 0066 OR TEKAN LINK D IG

  •  5  0  11 August, 2020
  • Sarapan pagi ni roti telur bersama kopi berantu ~ Kopi Ratu, cukup kenyang.

Kopi Ratu ni boleh meningkatkan kesihatan dan kecantikan dalaman wanita. 

Kopi Ratu juga memberi sensasi tenang dan gembira.

Kopi Ratu juga mampu menguatkan memori sesuai untuk pelajar dan wanita berusia.

Harus cuba, wApp Kak Liza ye 0194288917.

#jamuratumalayaipoh #jrmipoh #angelicaherbs #kopiratu #cryo #iceteapeach #royalv #mustanir #kopiromagella #megaratu #zinniamagenta #cryospray #kurmadhuha #marjaneoil #supermoistsoap #chocolatefibrelife #demarco #jrmperak #jrmbtgajah #zinnia #gelmandianbidaraarab #jrmmeru #jrmjelapang #jrmchangkatlada #jrmstation18 #jrmpasirputeh #jrmlahat #jrmtasek #jrmklebang #jrmkampunggajah
  • Sarapan pagi ni roti telur bersama kopi berantu ~ Kopi Ratu, cukup kenyang.

    Kopi Ratu ni boleh meningkatkan kesihatan dan kecantikan dalaman wanita.

    Kopi Ratu juga memberi sensasi tenang dan gembira.

    Kopi Ratu juga mampu menguatkan memori sesuai untuk pelajar dan wanita berusia.

    Harus cuba, wApp Kak Liza ye 0194288917.

    #jamuratumalayaipoh #jrmipoh #angelicaherbs #kopiratu #cryo #iceteapeach #royalv #mustanir #kopiromagella #megaratu #zinniamagenta #cryospray #kurmadhuha #marjaneoil #supermoistsoap #chocolatefibrelife #demarco #jrmperak #jrmbtgajah #zinnia #gelmandianbidaraarab #jrmmeru #jrmjelapang #jrmchangkatlada #jrmstation18 #jrmpasirputeh #jrmlahat #jrmtasek #jrmklebang #jrmkampunggajah

  •  19  2  11 August, 2020
  • Reposted from @jrm.official ๐Ÿ’ฆSelepas menggunakan Sutra Lamuni Body Scrub, bilas dengan air dan lap sehingga kering.

๐Ÿ’ฆSapu rata Cenderai Putih Body Butter ke seluruhan badan.

๐Ÿ’ฆAmalkan setiap hari, selepas mandi dan sebelum tidur.

Ibu mengandung yang ada strech marks juga boleh gunakan untuk kurangkan kesan rekahan & gatal akibat kulit menegang.

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

4 ways to use Cenderai Putih Body Butter:

๐Ÿ’ฆAfter using Sutra Lamuni Body Scrub, rinse with water and wipe dry.

๐Ÿ’ฆApply Cenderai Putih Body Butter all over the body.

๐Ÿ’ฆPractice every day, after bathing and before bed.

Pregnant mothers with stretch marks can also use it to reduce the effects of itching due to skin tightening.
.
.
Cenderai Putih Body Butter
RM 38.00 (SM) RM 41.00 (SS)
.
Boleh W/A Nisa 
http://www.wasap.my/60177861346
.
#jrm
#jamuratumalaya
#bondarozitaibrahim 
#kopiromagella
#marjaneoil #kopiromagella #sayasukakopi #kopiratu #jamu #royalv #magnesiumflakes #kurmadhuha #mustanir #wujapinkish #gelmandianbidara #rawatkeputihan #petuacantik #diet #buangangin #lenguhbadan #jamuberpantang #bondarozitaibrahim #sakitsaraf #melliamicellarwater #rosespringwater #khelinmyrha #nariaromasty #jatrophora #floralaromatherapy
  • Reposted from @jrm.official ๐Ÿ’ฆSelepas menggunakan Sutra Lamuni Body Scrub, bilas dengan air dan lap sehingga kering.

    ๐Ÿ’ฆSapu rata Cenderai Putih Body Butter ke seluruhan badan.

    ๐Ÿ’ฆAmalkan setiap hari, selepas mandi dan sebelum tidur.

    Ibu mengandung yang ada strech marks juga boleh gunakan untuk kurangkan kesan rekahan & gatal akibat kulit menegang.

    - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

    4 ways to use Cenderai Putih Body Butter:

    ๐Ÿ’ฆAfter using Sutra Lamuni Body Scrub, rinse with water and wipe dry.

    ๐Ÿ’ฆApply Cenderai Putih Body Butter all over the body.

    ๐Ÿ’ฆPractice every day, after bathing and before bed.

    Pregnant mothers with stretch marks can also use it to reduce the effects of itching due to skin tightening.
    .
    .
    Cenderai Putih Body Butter
    RM 38.00 (SM) RM 41.00 (SS)
    .
    Boleh W/A Nisa
    http://www.wasap.my/60177861346
    .
    #jrm
    #jamuratumalaya
    #bondarozitaibrahim
    #kopiromagella
    #marjaneoil #kopiromagella #sayasukakopi #kopiratu #jamu #royalv #magnesiumflakes #kurmadhuha #mustanir #wujapinkish #gelmandianbidara #rawatkeputihan #petuacantik #diet #buangangin #lenguhbadan #jamuberpantang #bondarozitaibrahim #sakitsaraf #melliamicellarwater #rosespringwater #khelinmyrha #nariaromasty #jatrophora #floralaromatherapy

  •  1  1  10 August, 2020
  • Delivery for my customer yg dah reserve Minyak Khelin.. ๐Ÿค” I rasa ni kali ke 5 dia repeat order kot ๐Ÿ˜Š Terbukti Minyak Khelin & Minyak2 dari Rumah Hutan @bondarozitaterapialam mmg terbaik ๐Ÿ‘๐Ÿป๐Ÿ‘๐Ÿป๐Ÿ‘๐Ÿป #ThankYouMyDearCustomers ๐ŸŒน
.
.

#JamuRatuMalaya
#JamuRatuMalayaOnline
.
.
โœ… Ready Stock .
โœ… ๐Ÿ’ฏ Original .
โœ… โ€ขPOSTAGE โ€ขCOD โ€ขSELF-PICKUP
.
๐Ÿ“ฒCall/PM/Whatsaap 012-270.7963
 #ampang #kualalumpur #selangor .
โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”////โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€” .
๐Ÿƒ๐Ÿƒ๐Ÿƒ๐Ÿƒ๐Ÿƒ๐Ÿƒ๐Ÿƒ๐Ÿƒ๐Ÿƒ๐Ÿƒ๐Ÿƒ๐Ÿƒ๐Ÿƒ๐Ÿƒ๐Ÿƒ
.
#RumahHutan #KurmaDhuha #NariaRosmaty
#zinniamagenta #RumahHutanBonda #mustanir #mushtanir #putiktelagadara #gelmandianbidara #KopiRatu #RoyalV #Muslimah #MarjaneOil #MegaRatu #minyaknariaromasty #wanitahariini #jamuratumalayakualalumpur #wujapinkish #vinifera #supermoistsoap #colonisdmestica #wanitahariini #kesihatan #jamuratumalayaampang #khelinmyrha
  • Delivery for my customer yg dah reserve Minyak Khelin.. ๐Ÿค” I rasa ni kali ke 5 dia repeat order kot ๐Ÿ˜Š Terbukti Minyak Khelin & Minyak2 dari Rumah Hutan @bondarozitaterapialam mmg terbaik ๐Ÿ‘๐Ÿป๐Ÿ‘๐Ÿป๐Ÿ‘๐Ÿป #ThankYouMyDearCustomers ๐ŸŒน
    .
    .

    #JamuRatuMalaya
    #JamuRatuMalayaOnline
    .
    .
    โœ… Ready Stock .
    โœ… ๐Ÿ’ฏ Original .
    โœ… โ€ขPOSTAGE โ€ขCOD โ€ขSELF-PICKUP
    .
    ๐Ÿ“ฒCall/PM/Whatsaap 012-270.7963
    #ampang #kualalumpur #selangor .
    โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”////โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€” .
    ๐Ÿƒ๐Ÿƒ๐Ÿƒ๐Ÿƒ๐Ÿƒ๐Ÿƒ๐Ÿƒ๐Ÿƒ๐Ÿƒ๐Ÿƒ๐Ÿƒ๐Ÿƒ๐Ÿƒ๐Ÿƒ๐Ÿƒ
    .
    #RumahHutan #KurmaDhuha #NariaRosmaty
    #zinniamagenta #RumahHutanBonda #mustanir #mushtanir #putiktelagadara #gelmandianbidara #KopiRatu #RoyalV #Muslimah #MarjaneOil #MegaRatu #minyaknariaromasty #wanitahariini #jamuratumalayakualalumpur #wujapinkish #vinifera #supermoistsoap #colonisdmestica #wanitahariini #kesihatan #jamuratumalayaampang #khelinmyrha

  •  7  0  10 August, 2020
  • Jom dapatkan promosi beli dua(2) atau mix & match Body Butter atau Body Scrub dengan harga RM65 (np RM76)
. Sah dari 7/8-10/8
.

.
.

Boleh W/A Nisa 0177861346
.
.
#jrm
#jamuratumalaya
#bondarozitaibrahim 
#kopiromagella
#marjaneoil #kopiromagella #sayasukakopi #kopiratu #jamu #royalv #magnesiumflakes #kurmadhuha #mustanir #wujapinkish #gelmandianbidara #rawatkeputihan #petuacantik #diet #buangangin #lenguhbadan #jamuberpantang #bondarozitaibrahim #sakitsaraf #melliamicellarwater #rosespringwater #khelinmyrha #nariaromasty #jatrophora #floralaromatherapy
  • Jom dapatkan promosi beli dua(2) atau mix & match Body Butter atau Body Scrub dengan harga RM65 (np RM76)
    . Sah dari 7/8-10/8
    .

    .
    .

    Boleh W/A Nisa 0177861346
    .
    .
    #jrm
    #jamuratumalaya
    #bondarozitaibrahim
    #kopiromagella
    #marjaneoil #kopiromagella #sayasukakopi #kopiratu #jamu #royalv #magnesiumflakes #kurmadhuha #mustanir #wujapinkish #gelmandianbidara #rawatkeputihan #petuacantik #diet #buangangin #lenguhbadan #jamuberpantang #bondarozitaibrahim #sakitsaraf #melliamicellarwater #rosespringwater #khelinmyrha #nariaromasty #jatrophora #floralaromatherapy

  •  2  0  10 August, 2020
  • Untuk membantu menghalang penuaan pra-matang. Sayang sangat kalau kulit tidak dijaga, dibelai. Lelaki & perempuan wajib jaga kulit dari awal usia, jadikan sebagai rutin harian untuk elakkan kulit kusam, berkedut, gelap akibat kealpaan kita sendiri !!

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Cenderai Putih Body Butter
RM 38.00 (SM) RM 41.00 (SS)
.
.
#jamuratumalaya #royalv  #rduse #mustanir #biomiracleaction  #marjaneoil  #zinniamagenta #kurmadhuha #putiktelagadara #chocofiberlife #kopiratu #angelicaherbs  #pinkyroseslipbalm #cenangaoil #biobeautyessence #iceteapeachmengkudu #wujapinkish #viniferacccover  #gelmandianbidaraarab #silkysunscreen  #maduakasia  #megaratu  #rosespringwater #ramagellastrawberrycoffee #supermoistsoap #jamuratumalayaonline  #wajargunajrm #igshopmalaysia  #sutralamunibodyscrub #cenderaiputihbodybutter
  • Untuk membantu menghalang penuaan pra-matang. Sayang sangat kalau kulit tidak dijaga, dibelai. Lelaki & perempuan wajib jaga kulit dari awal usia, jadikan sebagai rutin harian untuk elakkan kulit kusam, berkedut, gelap akibat kealpaan kita sendiri !!

    - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

    Cenderai Putih Body Butter
    RM 38.00 (SM) RM 41.00 (SS)
    .
    .
    #jamuratumalaya #royalv #rduse #mustanir #biomiracleaction #marjaneoil #zinniamagenta #kurmadhuha #putiktelagadara #chocofiberlife #kopiratu #angelicaherbs #pinkyroseslipbalm #cenangaoil #biobeautyessence #iceteapeachmengkudu #wujapinkish #viniferacccover #gelmandianbidaraarab #silkysunscreen #maduakasia #megaratu #rosespringwater #ramagellastrawberrycoffee #supermoistsoap #jamuratumalayaonline #wajargunajrm #igshopmalaysia #sutralamunibodyscrub #cenderaiputihbodybutter

  •  10  0  10 August, 2020
  • Cenderai Putih Body Butter diperkaya dengan ekstrak herba Asia dan Afrika seperti Shea butter, Minyak kelapa dan Akar manis (Licorice) yang tinggi dengan vitamin E, sumber antioksidan untuk mengekalkan kesihatan dan kecantikkan kulit. 

Teksturnya yang lembut, licin, mudah menyerap dan yang paling penting, tidak melekit, selesa digunakan pada bila-bila masa.

Penyerapan paling efektif ialah digunakan selepas selepas skrub (buang kulit mati). Kulit akan cepat memberi kesan.
.
.
.
#jamuratumalaya #royalv  #rduse #mustanir #biomiracleaction  #marjaneoil  #zinniamagenta #kurmadhuha #putiktelagadara #chocofiberlife #kopiratu #angelicaherbs  #pinkyroseslipbalm #cenangaoil #biobeautyessence #iceteapeachmengkudu #wujapinkish #viniferacccover  #gelmandianbidaraarab #silkysunscreen  #maduakasia  #megaratu  #rosespringwater #ramagellastrawberrycoffee #supermoistsoap #jamuratumalayaonline  #wajargunajrm #igshopmalaysia  #sutralamunibodyscrub #cenderaiputihbodybutter
  • Cenderai Putih Body Butter diperkaya dengan ekstrak herba Asia dan Afrika seperti Shea butter, Minyak kelapa dan Akar manis (Licorice) yang tinggi dengan vitamin E, sumber antioksidan untuk mengekalkan kesihatan dan kecantikkan kulit.

    Teksturnya yang lembut, licin, mudah menyerap dan yang paling penting, tidak melekit, selesa digunakan pada bila-bila masa.

    Penyerapan paling efektif ialah digunakan selepas selepas skrub (buang kulit mati). Kulit akan cepat memberi kesan.
    .
    .
    .
    #jamuratumalaya #royalv #rduse #mustanir #biomiracleaction #marjaneoil #zinniamagenta #kurmadhuha #putiktelagadara #chocofiberlife #kopiratu #angelicaherbs #pinkyroseslipbalm #cenangaoil #biobeautyessence #iceteapeachmengkudu #wujapinkish #viniferacccover #gelmandianbidaraarab #silkysunscreen #maduakasia #megaratu #rosespringwater #ramagellastrawberrycoffee #supermoistsoap #jamuratumalayaonline #wajargunajrm #igshopmalaysia #sutralamunibodyscrub #cenderaiputihbodybutter

  •  3  0  10 August, 2020
  • Selain daripada menanggalkan sel kulit mati, Sutra Lamuni Body Scrub juga mampu menanggalkan daki pada badan, membantu mencerahkan bahagian-bahagian gelap & kering seperti pelipat peha, lutut, siku, buku lali, punggung & celah ketiak.

Selain itu, apabila kulit mati dibuang, kulit lembut, tegang, cerah dan sangat halus. Wangian Sutra Lamuni Body Scrub melekat lama pada badan..
.
.
#jamuratumalaya #royalv  #rduse #mustanir #biomiracleaction  #marjaneoil  #zinniamagenta #kurmadhuha #putiktelagadara #chocofiberlife #kopiratu #angelicaherbs  #pinkyroseslipbalm #cenangaoil #biobeautyessence #iceteapeachmengkudu #wujapinkish #viniferacccover  #gelmandianbidaraarab #silkysunscreen  #maduakasia  #megaratu  #rosespringwater #ramagellastrawberrycoffee #supermoistsoap #jamuratumalayaonline  #jamuratumalayaklang #wajargunajrm#igshopmalaysia  #sutralamunibodyscrub
  • Selain daripada menanggalkan sel kulit mati, Sutra Lamuni Body Scrub juga mampu menanggalkan daki pada badan, membantu mencerahkan bahagian-bahagian gelap & kering seperti pelipat peha, lutut, siku, buku lali, punggung & celah ketiak.

    Selain itu, apabila kulit mati dibuang, kulit lembut, tegang, cerah dan sangat halus. Wangian Sutra Lamuni Body Scrub melekat lama pada badan..
    .
    .
    #jamuratumalaya #royalv #rduse #mustanir #biomiracleaction #marjaneoil #zinniamagenta #kurmadhuha #putiktelagadara #chocofiberlife #kopiratu #angelicaherbs #pinkyroseslipbalm #cenangaoil #biobeautyessence #iceteapeachmengkudu #wujapinkish #viniferacccover #gelmandianbidaraarab #silkysunscreen #maduakasia #megaratu #rosespringwater #ramagellastrawberrycoffee #supermoistsoap #jamuratumalayaonline #jamuratumalayaklang #wajargunajrm#igshopmalaysia #sutralamunibodyscrub

  •  4  0  10 August, 2020
  • Jom dapatkan promosi beli dua(2) atau mix & match Body Butter atau Body Scrub dengan harga RM65 (np RM76)
. Sah dari 7/8-10/8
.

.
.

Boleh W/A Nisa 0177861346
.
.
#jrm
#jamuratumalaya
#bondarozitaibrahim 
#kopiromagella
#marjaneoil #kopiromagella #sayasukakopi #kopiratu #jamu #royalv #magnesiumflakes #kurmadhuha #mustanir #wujapinkish #gelmandianbidara #rawatkeputihan #petuacantik #diet #buangangin #lenguhbadan #jamuberpantang #bondarozitaibrahim #sakitsaraf #melliamicellarwater #rosespringwater #khelinmyrha #nariaromasty #jatrophora #floralaromatherapy
  • Jom dapatkan promosi beli dua(2) atau mix & match Body Butter atau Body Scrub dengan harga RM65 (np RM76)
    . Sah dari 7/8-10/8
    .

    .
    .

    Boleh W/A Nisa 0177861346
    .
    .
    #jrm
    #jamuratumalaya
    #bondarozitaibrahim
    #kopiromagella
    #marjaneoil #kopiromagella #sayasukakopi #kopiratu #jamu #royalv #magnesiumflakes #kurmadhuha #mustanir #wujapinkish #gelmandianbidara #rawatkeputihan #petuacantik #diet #buangangin #lenguhbadan #jamuberpantang #bondarozitaibrahim #sakitsaraf #melliamicellarwater #rosespringwater #khelinmyrha #nariaromasty #jatrophora #floralaromatherapy

  •  3  0  10 August, 2020
  • View of Malnath Hills......โ›ฐ๏ธ
.
.
.
.
.
โœ“  ๐š‚๐š‘๐š˜๐š ๐š˜๐š— ๐š๐šŽ๐š๐š–๐š’ 4๐šก ........
โœ“  13โ„ข ๐™ผ๐šŽ๐š๐šŠ ๐™ฟ๐š’๐šก๐šŽ๐š• ....... ๐š‚๐š’๐š—๐š๐š•๐šŽ ๐™ฒ๐šŠ๐š–.
โœ“  ๐™ฒ๐š•๐š’๐šŒ๐š” ๐š˜๐š—................... Tr๐šŒ๐šŠ๐š– v7
.
.
.
.
.
Follow ๐Ÿ‘‰ @8araiya_so2 for more post's.....๐Ÿค—
.
.
.
.
.
.
.
#mountains #mountain #sky #green #flowerstagram #flowerphotography #flowersofinstagram #travelphotography #nature #orange #zinnias #tagetes #travelling #travel #naturephotography #india #marigoldseeds #organic #flowerpower #royalv #dahlia #wujapinkish #kurmadhuha #putiktelagadara #jrm #marjaneoil #flowersphotographers #planting #bhfyp
#8araiya_so2
.
.
.
.
.
๐Ÿ‘‰ With paltan... ๐Ÿ‘‡
@im_pankaj_008
@pankajdihora007
@mr.jethava_7005
@8araiya_so2
@naresh_dihora_35
  • View of Malnath Hills......โ›ฐ๏ธ
    .
    .
    .
    .
    .
    โœ“ ๐š‚๐š‘๐š˜๐š ๐š˜๐š— ๐š๐šŽ๐š๐š–๐š’ 4๐šก ........
    โœ“ 13โ„ข ๐™ผ๐šŽ๐š๐šŠ ๐™ฟ๐š’๐šก๐šŽ๐š• ....... ๐š‚๐š’๐š—๐š๐š•๐šŽ ๐™ฒ๐šŠ๐š–.
    โœ“ ๐™ฒ๐š•๐š’๐šŒ๐š” ๐š˜๐š—................... Tr๐šŒ๐šŠ๐š– v7
    .
    .
    .
    .
    .
    Follow ๐Ÿ‘‰ @8araiya_so2 for more post's.....๐Ÿค—
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    #mountains #mountain #sky #green #flowerstagram #flowerphotography #flowersofinstagram #travelphotography #nature #orange #zinnias #tagetes #travelling #travel #naturephotography #india #marigoldseeds #organic #flowerpower #royalv #dahlia #wujapinkish #kurmadhuha #putiktelagadara #jrm #marjaneoil #flowersphotographers #planting #bhfyp
    #8araiya_so2
    .
    .
    .
    .
    .
    ๐Ÿ‘‰ With paltan... ๐Ÿ‘‡
    @im_pankaj_008
    @pankajdihora007
    @mr.jethava_7005
    @8araiya_so2
    @naresh_dihora_35

  •  153  20  10 August, 2020
  • Jom dapatkan promosi beli dua(2) atau mix & match Body Butter atau Body Scrub dengan harga RM65 (np RM76)
. Sah dari 7/8-10/8
.

.
.

Boleh W/A Nisa 0177861346
.
.
#jrm
#jamuratumalaya
#bondarozitaibrahim 
#kopiromagella
#marjaneoil #kopiromagella #sayasukakopi #kopiratu #jamu #royalv #magnesiumflakes #kurmadhuha #mustanir #wujapinkish #gelmandianbidara #rawatkeputihan #petuacantik #diet #buangangin #lenguhbadan #jamuberpantang #bondarozitaibrahim #sakitsaraf #melliamicellarwater #rosespringwater #khelinmyrha #nariaromasty #jatrophora #floralaromatherapy
  • Jom dapatkan promosi beli dua(2) atau mix & match Body Butter atau Body Scrub dengan harga RM65 (np RM76)
    . Sah dari 7/8-10/8
    .

    .
    .

    Boleh W/A Nisa 0177861346
    .
    .
    #jrm
    #jamuratumalaya
    #bondarozitaibrahim
    #kopiromagella
    #marjaneoil #kopiromagella #sayasukakopi #kopiratu #jamu #royalv #magnesiumflakes #kurmadhuha #mustanir #wujapinkish #gelmandianbidara #rawatkeputihan #petuacantik #diet #buangangin #lenguhbadan #jamuberpantang #bondarozitaibrahim #sakitsaraf #melliamicellarwater #rosespringwater #khelinmyrha #nariaromasty #jatrophora #floralaromatherapy

  •  2  0  10 August, 2020
  • Apa itu Sutra Lamuni Body Scrub?

โœ…Ekstrak mutiara telah digunakan oleh Maharani China sebagai perawatan dan rutin kecantikan kulit dan dalaman.
โœ…Formulasi skrub badan seperti ekstrak mutiara (pearl) dan minyak zaitun yang membantu menanggalkan sel kulit mati, lebihan minyak dan kotoran, memberikan kelembapan pada kulit untuk sentiasa sihat dan segar.
โœ…Skrub untuk badan yang digunakan dalam Pakej Spa Seri Inai Perindu menggabungkan elemen kecantikan dan kesihatan kulit.
โœ…Tekstur Sutra Lamuni Body Scrub sangat lembut, ringan, mudah untuk skrub pada bahagian badan.
โœ…Sesuai untuk lelaki dan wanita, dari umur 12 tahun dan ke atas.

Manfaat Sutra Lamuni Body Scrub untuk kecantikan dan kecantikan kulit badan anda:

โœจMembersihkan dan menyingkirkan sel kulit mati, lebihan minyak dan kotoran.
Rangsangan sel kulit baru yang sihat.
โœจMengecilkan liang pori-pori.
โœจRangsangan kolagen dalam badan.
โœจMemudahkan penyerapan pelembap dan serum.
โœจMenegangkan kulit.
โœจMelembutkan kulit
โœจMencerahkan kulit.
โœจMembantu kulit untuk bernafas.
โœจMenjadikan kulit cantik, lembut, halus, gebu dan cerah.
โœจMenanggalkan daki pada badan.
โœจMembantu mencerahkan bahagian-bahagian tersembunyi seperti pelipat paha, lutut,siku, celah ketiak dan belakang tengkuk akibat perubahan hormon.
โœจMenyegarkan dan mengurangkan keletihan.
โœจMenghindarkan bau badan dan peluh berbau.
โœจMemperbaiki tekstur kulit.

#biomiracleaction #herbalcryojrm #biomiracleactionpromosimurah #melliamicellarwater #angelicaherbs #jrmkelantan #jrmkotabharu #jrmkubangkerian #jrmpasirpekan #jrmpengkalanchepa #jrmkb #kurmadhuha #mustanir #royalv #megaratu #marjaneoil #kotabharu #kelantan #jrmonline #bondarozita  #jamuratumalaya #jamuratumalayaseluruhmalaysia #jamuratumalayakelantan #jamuratumalayakotabharu #chocolatefiberlife #bondarozitaibrahim #kopiratu #putiktelagadara
  • Apa itu Sutra Lamuni Body Scrub?

    โœ…Ekstrak mutiara telah digunakan oleh Maharani China sebagai perawatan dan rutin kecantikan kulit dan dalaman.
    โœ…Formulasi skrub badan seperti ekstrak mutiara (pearl) dan minyak zaitun yang membantu menanggalkan sel kulit mati, lebihan minyak dan kotoran, memberikan kelembapan pada kulit untuk sentiasa sihat dan segar.
    โœ…Skrub untuk badan yang digunakan dalam Pakej Spa Seri Inai Perindu menggabungkan elemen kecantikan dan kesihatan kulit.
    โœ…Tekstur Sutra Lamuni Body Scrub sangat lembut, ringan, mudah untuk skrub pada bahagian badan.
    โœ…Sesuai untuk lelaki dan wanita, dari umur 12 tahun dan ke atas.

    Manfaat Sutra Lamuni Body Scrub untuk kecantikan dan kecantikan kulit badan anda:

    โœจMembersihkan dan menyingkirkan sel kulit mati, lebihan minyak dan kotoran.
    Rangsangan sel kulit baru yang sihat.
    โœจMengecilkan liang pori-pori.
    โœจRangsangan kolagen dalam badan.
    โœจMemudahkan penyerapan pelembap dan serum.
    โœจMenegangkan kulit.
    โœจMelembutkan kulit
    โœจMencerahkan kulit.
    โœจMembantu kulit untuk bernafas.
    โœจMenjadikan kulit cantik, lembut, halus, gebu dan cerah.
    โœจMenanggalkan daki pada badan.
    โœจMembantu mencerahkan bahagian-bahagian tersembunyi seperti pelipat paha, lutut,siku, celah ketiak dan belakang tengkuk akibat perubahan hormon.
    โœจMenyegarkan dan mengurangkan keletihan.
    โœจMenghindarkan bau badan dan peluh berbau.
    โœจMemperbaiki tekstur kulit.

    #biomiracleaction #herbalcryojrm #biomiracleactionpromosimurah #melliamicellarwater #angelicaherbs #jrmkelantan #jrmkotabharu #jrmkubangkerian #jrmpasirpekan #jrmpengkalanchepa #jrmkb #kurmadhuha #mustanir #royalv #megaratu #marjaneoil #kotabharu #kelantan #jrmonline #bondarozita #jamuratumalaya #jamuratumalayaseluruhmalaysia #jamuratumalayakelantan #jamuratumalayakotabharu #chocolatefiberlife #bondarozitaibrahim #kopiratu #putiktelagadara

  •  0  0  10 August, 2020
  • Apa itu Sutra Lamuni Body Scrub?

โœ…Ekstrak mutiara telah digunakan oleh Maharani China sebagai perawatan dan rutin kecantikan kulit dan dalaman.
โœ…Formulasi skrub badan seperti ekstrak mutiara (pearl) dan minyak zaitun yang membantu menanggalkan sel kulit mati, lebihan minyak dan kotoran, memberikan kelembapan pada kulit untuk sentiasa sihat dan segar.
โœ…Skrub untuk badan yang digunakan dalam Pakej Spa Seri Inai Perindu menggabungkan elemen kecantikan dan kesihatan kulit.
โœ…Tekstur Sutra Lamuni Body Scrub sangat lembut, ringan, mudah untuk skrub pada bahagian badan.
โœ…Sesuai untuk lelaki dan wanita, dari umur 12 tahun dan ke atas.

Manfaat Sutra Lamuni Body Scrub untuk kecantikan dan kecantikan kulit badan anda:

โœจMembersihkan dan menyingkirkan sel kulit mati, lebihan minyak dan kotoran.
Rangsangan sel kulit baru yang sihat.
โœจMengecilkan liang pori-pori.
โœจRangsangan kolagen dalam badan.
โœจMemudahkan penyerapan pelembap dan serum.
โœจMenegangkan kulit.
โœจMelembutkan kulit
โœจMencerahkan kulit.
โœจMembantu kulit untuk bernafas.
โœจMenjadikan kulit cantik, lembut, halus, gebu dan cerah.
โœจMenanggalkan daki pada badan.
โœจMembantu mencerahkan bahagian-bahagian tersembunyi seperti pelipat paha, lutut,siku, celah ketiak dan belakang tengkuk akibat perubahan hormon.
โœจMenyegarkan dan mengurangkan keletihan.
โœจMenghindarkan bau badan dan peluh berbau.
โœจMemperbaiki tekstur kulit.

#biomiracleaction #herbalcryojrm #biomiracleactionpromosimurah #melliamicellarwater #angelicaherbs #jrmkelantan #jrmkotabharu #jrmkubangkerian #jrmpasirpekan #jrmpengkalanchepa #jrmkb #kurmadhuha #mustanir #royalv #megaratu #marjaneoil #kotabharu #kelantan #jrmonline #bondarozita  #jamuratumalaya #jamuratumalayaseluruhmalaysia #jamuratumalayakelantan #jamuratumalayakotabharu #chocolatefiberlife #bondarozitaibrahim #kopiratu #putiktelagadara
  • Apa itu Sutra Lamuni Body Scrub?

    โœ…Ekstrak mutiara telah digunakan oleh Maharani China sebagai perawatan dan rutin kecantikan kulit dan dalaman.
    โœ…Formulasi skrub badan seperti ekstrak mutiara (pearl) dan minyak zaitun yang membantu menanggalkan sel kulit mati, lebihan minyak dan kotoran, memberikan kelembapan pada kulit untuk sentiasa sihat dan segar.
    โœ…Skrub untuk badan yang digunakan dalam Pakej Spa Seri Inai Perindu menggabungkan elemen kecantikan dan kesihatan kulit.
    โœ…Tekstur Sutra Lamuni Body Scrub sangat lembut, ringan, mudah untuk skrub pada bahagian badan.
    โœ…Sesuai untuk lelaki dan wanita, dari umur 12 tahun dan ke atas.

    Manfaat Sutra Lamuni Body Scrub untuk kecantikan dan kecantikan kulit badan anda:

    โœจMembersihkan dan menyingkirkan sel kulit mati, lebihan minyak dan kotoran.
    Rangsangan sel kulit baru yang sihat.
    โœจMengecilkan liang pori-pori.
    โœจRangsangan kolagen dalam badan.
    โœจMemudahkan penyerapan pelembap dan serum.
    โœจMenegangkan kulit.
    โœจMelembutkan kulit
    โœจMencerahkan kulit.
    โœจMembantu kulit untuk bernafas.
    โœจMenjadikan kulit cantik, lembut, halus, gebu dan cerah.
    โœจMenanggalkan daki pada badan.
    โœจMembantu mencerahkan bahagian-bahagian tersembunyi seperti pelipat paha, lutut,siku, celah ketiak dan belakang tengkuk akibat perubahan hormon.
    โœจMenyegarkan dan mengurangkan keletihan.
    โœจMenghindarkan bau badan dan peluh berbau.
    โœจMemperbaiki tekstur kulit.

    #biomiracleaction #herbalcryojrm #biomiracleactionpromosimurah #melliamicellarwater #angelicaherbs #jrmkelantan #jrmkotabharu #jrmkubangkerian #jrmpasirpekan #jrmpengkalanchepa #jrmkb #kurmadhuha #mustanir #royalv #megaratu #marjaneoil #kotabharu #kelantan #jrmonline #bondarozita #jamuratumalaya #jamuratumalayaseluruhmalaysia #jamuratumalayakelantan #jamuratumalayakotabharu #chocolatefiberlife #bondarozitaibrahim #kopiratu #putiktelagadara

  •  0  0  10 August, 2020

Top #MarjaneOil Posts

  • One serving, or one medium ripe banana, provides about 110ย calories, 0 gram fat, 1 gram protein, 28 grams carbohydrate, 15 grams sugar (naturally occurring), 3 gramsย fiber, and 450 mgย potassium.
.
.
.
Ripe Banana (Kela) ๐ŸŒ๐ŸŒ๐ŸŒ๐ŸŒ๐ŸŒ๐ŸŒ๐ŸŒ๐ŸŒ๐ŸŒ๐ŸŒ๐ŸŒ๐ŸŒ๐ŸŒ๐ŸŒ๐ŸŒ๐ŸŒ๐ŸŒ
.
.
Follow ๐Ÿ‘‰ @r.prakash143
.
.
And also Follow my other account 
.
.
(1.) @its_ramprakash_official
.
.
(2.) @radhakrishnaworld6
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

.
.
#zinnia #banana #bananas #gardening #flowerstagram #flowerphotography #flowersofinstagram #garden #nature #orange #zinnias #tagetes #marigolds #plants #marigold #india #marigoldseeds #organic #flowerpower #royalv #dahlia #wujapinkish #kurmadhuha #putiktelagadara #jrm #marjaneoil #flowersphotographers #planting #bhfyp
#rprakash143
  • One serving, or one medium ripe banana, provides about 110ย calories, 0 gram fat, 1 gram protein, 28 grams carbohydrate, 15 grams sugar (naturally occurring), 3 gramsย fiber, and 450 mgย potassium.
    .
    .
    .
    Ripe Banana (Kela) ๐ŸŒ๐ŸŒ๐ŸŒ๐ŸŒ๐ŸŒ๐ŸŒ๐ŸŒ๐ŸŒ๐ŸŒ๐ŸŒ๐ŸŒ๐ŸŒ๐ŸŒ๐ŸŒ๐ŸŒ๐ŸŒ๐ŸŒ
    .
    .
    Follow ๐Ÿ‘‰ @r.prakash143
    .
    .
    And also Follow my other account
    .
    .
    (1.) @its_ramprakash_official
    .
    .
    (2.) @radhakrishnaworld6
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .

    .
    .
    #zinnia #banana #bananas #gardening #flowerstagram #flowerphotography #flowersofinstagram #garden #nature #orange #zinnias #tagetes #marigolds #plants #marigold #india #marigoldseeds #organic #flowerpower #royalv #dahlia #wujapinkish #kurmadhuha #putiktelagadara #jrm #marjaneoil #flowersphotographers #planting #bhfyp
    #rprakash143

  •  111  16  22 July, 2020
  • Ice tea ๐ŸŒฟ๐Ÿน
  • Ice tea ๐ŸŒฟ๐Ÿน

  •  123  3  9 October, 2019
  • Berasaskan hanya dari ramuan terbaik dunia, Marjane Oil diperkaya dengan bahan semulajadi yang sangat tinggi dengan asid lemak dari Omega 3, 6,7 dan 9, sumber Vitamin C, E dan Arta Essentials

Minyak muka ekslusif ini meresap jauh ke dalam kulit tanpa membiarkan si pemakai berasa mukanya terlalu berminyak atau melekit

Ia memberi kesan paling terbaik untuk melicinkan garis-garis halus pada muka dan leher punca dari tanda-tanda awal penuaan

Marjane Oil RM50.00
#MarjaneOil #JamuRatuMalaya .
โš ๏ธPERHATIAN: Marjane Oil mengandungi unsur kekacang. Bagi yang alah pada kacang tak sesuai ambil Marjane Oil
  • Berasaskan hanya dari ramuan terbaik dunia, Marjane Oil diperkaya dengan bahan semulajadi yang sangat tinggi dengan asid lemak dari Omega 3, 6,7 dan 9, sumber Vitamin C, E dan Arta Essentials

    Minyak muka ekslusif ini meresap jauh ke dalam kulit tanpa membiarkan si pemakai berasa mukanya terlalu berminyak atau melekit

    Ia memberi kesan paling terbaik untuk melicinkan garis-garis halus pada muka dan leher punca dari tanda-tanda awal penuaan

    Marjane Oil RM50.00
    #MarjaneOil #JamuRatuMalaya .
    โš ๏ธPERHATIAN: Marjane Oil mengandungi unsur kekacang. Bagi yang alah pada kacang tak sesuai ambil Marjane Oil

  •  1,826  1,001  23 January, 2019
  • View of Malnath Hills......โ›ฐ๏ธ
.
.
.
.
.
โœ“  ๐š‚๐š‘๐š˜๐š ๐š˜๐š— ๐š๐šŽ๐š๐š–๐š’ 4๐šก ........
โœ“  13โ„ข ๐™ผ๐šŽ๐š๐šŠ ๐™ฟ๐š’๐šก๐šŽ๐š• ....... ๐š‚๐š’๐š—๐š๐š•๐šŽ ๐™ฒ๐šŠ๐š–.
โœ“  ๐™ฒ๐š•๐š’๐šŒ๐š” ๐š˜๐š—................... Tr๐šŒ๐šŠ๐š– v7
.
.
.
.
.
Follow ๐Ÿ‘‰ @8araiya_so2 for more post's.....๐Ÿค—
.
.
.
.
.
.
.
#mountains #mountain #sky #green #flowerstagram #flowerphotography #flowersofinstagram #travelphotography #nature #orange #zinnias #tagetes #travelling #travel #naturephotography #india #marigoldseeds #organic #flowerpower #royalv #dahlia #wujapinkish #kurmadhuha #putiktelagadara #jrm #marjaneoil #flowersphotographers #planting #bhfyp
#8araiya_so2
.
.
.
.
.
๐Ÿ‘‰ With paltan... ๐Ÿ‘‡
@im_pankaj_008
@pankajdihora007
@mr.jethava_7005
@8araiya_so2
@naresh_dihora_35
  • View of Malnath Hills......โ›ฐ๏ธ
    .
    .
    .
    .
    .
    โœ“ ๐š‚๐š‘๐š˜๐š ๐š˜๐š— ๐š๐šŽ๐š๐š–๐š’ 4๐šก ........
    โœ“ 13โ„ข ๐™ผ๐šŽ๐š๐šŠ ๐™ฟ๐š’๐šก๐šŽ๐š• ....... ๐š‚๐š’๐š—๐š๐š•๐šŽ ๐™ฒ๐šŠ๐š–.
    โœ“ ๐™ฒ๐š•๐š’๐šŒ๐š” ๐š˜๐š—................... Tr๐šŒ๐šŠ๐š– v7
    .
    .
    .
    .
    .
    Follow ๐Ÿ‘‰ @8araiya_so2 for more post's.....๐Ÿค—
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    #mountains #mountain #sky #green #flowerstagram #flowerphotography #flowersofinstagram #travelphotography #nature #orange #zinnias #tagetes #travelling #travel #naturephotography #india #marigoldseeds #organic #flowerpower #royalv #dahlia #wujapinkish #kurmadhuha #putiktelagadara #jrm #marjaneoil #flowersphotographers #planting #bhfyp
    #8araiya_so2
    .
    .
    .
    .
    .
    ๐Ÿ‘‰ With paltan... ๐Ÿ‘‡
    @im_pankaj_008
    @pankajdihora007
    @mr.jethava_7005
    @8araiya_so2
    @naresh_dihora_35

  •  153  20  10 August, 2020
  • Hot Oil Melong Amara
.
Diperbuat daripada susu kambing dengan 100% ekstrak herba seperti Daun Melong, Halia, Buah Pala, Rumpai Laut, Oren Pahit dan Rosemary
.
Kebaikan Hot Oil Melong Amara
Melangsingkan badan
Untuk lenguh badan & sakit sendi
.
Cara penggunaan
.
Untuk perlangsingan โ€“ sapu pada bahagian yang berlemak dan guna selepas mandi
Untuk lenguh badan โ€“ sapu di tempat yang berkenaan
.
Bahan aktif
Ginger oil, Goat milk, Lavandula augustifolia oil
.
#jamuratumalaya #jamuratu #jamuratumalayaampang #marjaneoil #treatmentoil #biomiracleaction #kulitkusam #kulitkering #jeragat #jerawat #penuaan #zinniamagenta #stokisampang #legasistokisampang #tatiskincare #hotmelongoil #hotmelongoiljamuratumalaya #slimming #nakkurus #dtrim
.
Harga: RM23
.
Postage:
RM8 Semenanjung
RM11 Sabah Sarawak
.
Self Pickup
Petronas Tesco Ampang
Petronas Taman Melati
.
Pengedar JRM SN031/AMP
Whatsappย +60182558780
FB Page: Wanita dan Kesihatan
  • Hot Oil Melong Amara
    .
    Diperbuat daripada susu kambing dengan 100% ekstrak herba seperti Daun Melong, Halia, Buah Pala, Rumpai Laut, Oren Pahit dan Rosemary
    .
    Kebaikan Hot Oil Melong Amara
    Melangsingkan badan
    Untuk lenguh badan & sakit sendi
    .
    Cara penggunaan
    .
    Untuk perlangsingan โ€“ sapu pada bahagian yang berlemak dan guna selepas mandi
    Untuk lenguh badan โ€“ sapu di tempat yang berkenaan
    .
    Bahan aktif
    Ginger oil, Goat milk, Lavandula augustifolia oil
    .
    #jamuratumalaya #jamuratu #jamuratumalayaampang #marjaneoil #treatmentoil #biomiracleaction #kulitkusam #kulitkering #jeragat #jerawat #penuaan #zinniamagenta #stokisampang #legasistokisampang #tatiskincare #hotmelongoil #hotmelongoiljamuratumalaya #slimming #nakkurus #dtrim
    .
    Harga: RM23
    .
    Postage:
    RM8 Semenanjung
    RM11 Sabah Sarawak
    .
    Self Pickup
    Petronas Tesco Ampang
    Petronas Taman Melati
    .
    Pengedar JRM SN031/AMP
    Whatsappย +60182558780
    FB Page: Wanita dan Kesihatan

  •  129  2  2 May, 2017
  • Feeling-feeling duduk hutan! Sebab tu berkain batik ๐Ÿ˜‚
.
Nak jaga dan maintain kulit yang flawless tak mudah. Lagi-lagi kalau macam Ajah ni, hari kerja akan duduk di office dan hujung minggu akan duduk di rumah hutan.

Kulit Ajah terdedah dengan dua suhu dan suasana tempat yang berbeza. Lagi lah leceh nak jaga kulit ๐Ÿ˜“

Tapi alhamdulillah disebabkan Ajah sentiasa konsisten dengan menggunakan Marjane Oil dan Silky Sunblock, kulit Ajah terlindung dari sinaran UV dan kekal lembap sepanjang hari.

Silky Sunscreen RM27.00
Marjane Oil RM50.00
.
Boleh contact Fiza untuk purchase ya .
Terus wassap tau.๐Ÿ˜€
.
Afizah JRM | 012-9148189

#jamuratumalaya #marjaneoil #silkysunscreen #jamuratumalayarawang #jrmaeonrawang #jamuratumalayaeonrawang
  • Feeling-feeling duduk hutan! Sebab tu berkain batik ๐Ÿ˜‚
    .
    Nak jaga dan maintain kulit yang flawless tak mudah. Lagi-lagi kalau macam Ajah ni, hari kerja akan duduk di office dan hujung minggu akan duduk di rumah hutan.

    Kulit Ajah terdedah dengan dua suhu dan suasana tempat yang berbeza. Lagi lah leceh nak jaga kulit ๐Ÿ˜“

    Tapi alhamdulillah disebabkan Ajah sentiasa konsisten dengan menggunakan Marjane Oil dan Silky Sunblock, kulit Ajah terlindung dari sinaran UV dan kekal lembap sepanjang hari.

    Silky Sunscreen RM27.00
    Marjane Oil RM50.00
    .
    Boleh contact Fiza untuk purchase ya .
    Terus wassap tau.๐Ÿ˜€
    .
    Afizah JRM | 012-9148189

    #jamuratumalaya #marjaneoil #silkysunscreen #jamuratumalayarawang #jrmaeonrawang #jamuratumalayaeonrawang

  •  210  2  27 January, 2019