#LotionKurus Instagram Photos & Videos

LotionKurus - 60.6k posts

Hashtag Popularity

9.1
average comments
35.1
average likes

Latest #LotionKurus Posts

  • Mula mula minum Teatox dan sapu Felinna Hot Lotion ni memang asyik ke toilet je..tapi bukan sakit sakit perut sampai tak boleh nak buat apa..uolls jangan risau, bangun pagi pagi minum Teatox, uolls akan membuang dengan selesa tanpa berlama lama dalam toilet..lepas tu sapu Felinna Hot Lotion, mesti berpeluh peluh bila uolls bergerak aktif sikit..

Dapatkan Set Diet Sysfel Cuma dengan harga RM104 sahaja 

Berminat? Klik link Whatsapp yer
wasap.my/60124315833/setdiet

#sisfel #sisfelwarriors #teatox #felinna #hotlotion #krimkurus #sysfeltitaniumelite #lotionkurus #kurus #krimkurus24jam #lotionkurus
  • Mula mula minum Teatox dan sapu Felinna Hot Lotion ni memang asyik ke toilet je..tapi bukan sakit sakit perut sampai tak boleh nak buat apa..uolls jangan risau, bangun pagi pagi minum Teatox, uolls akan membuang dengan selesa tanpa berlama lama dalam toilet..lepas tu sapu Felinna Hot Lotion, mesti berpeluh peluh bila uolls bergerak aktif sikit..

    Dapatkan Set Diet Sysfel Cuma dengan harga RM104 sahaja

    Berminat? Klik link Whatsapp yer
    wasap.my/60124315833/setdiet

    #sisfel #sisfelwarriors #teatox #felinna #hotlotion #krimkurus #sysfeltitaniumelite #lotionkurus #kurus #krimkurus24jam #lotionkurus

  •  1  0  12 hours ago
  • “Jaga lah aib jgn dibuka pekung sendiri “ 

Bermaksud : kalau pakai lotion kuruih tu biar kita saja yang tau. tak perlu nak bagi tau semua org yg kita berusaha nak kuruih. 

Gitewww... jadi nya satu2 lotion Kuruih berbau buah2 & bunga2

Baru la CURLASSS 👍

#mpl
#mplviral 
#lotionkurus
  • “Jaga lah aib jgn dibuka pekung sendiri “

    Bermaksud : kalau pakai lotion kuruih tu biar kita saja yang tau. tak perlu nak bagi tau semua org yg kita berusaha nak kuruih.

    Gitewww... jadi nya satu2 lotion Kuruih berbau buah2 & bunga2

    Baru la CURLASSS 👍

    #mpl
    #mplviral
    #lotionkurus

  •  3  0  18 hours ago
  • 📌CUSHION BLUSHER

Moq 300pcs
.
Nak pipi Natural pinkish tak? Guna cushion blush trend mekap baru ala ala Korea gituu.
.
✨pipi pink dgn natural
✨sangat mudah utk dibawa ke mana2
✨sangat jimat ( boleh tahan 2-3 bulan)
✨pigmented
.
Pendaftaran KKM juga disediakan dgn harga minima dipasaran ❗ 

Klik link di bio atau Hubungi kami sekarang
📲 011-23426440
.
#jenamaproduksendiri #jenamasendirikosmetik #kosmetikmurah #kilangkosmetik #cushionblusher #moussefoundation #foundation #serumfoundation #serum #shimmereyshadow #lipmatte #kkm #daftarkkm #lipstikmatte #liquideyeshadow #lotionkurus #whiteningtablets #mascara #cleanser #facemist #serumwajah #produkkecantikanmurah #jenamasendiri #oem #kilangoem #sunscreen #cccream #bodyscrub #serumvitaminC
  • 📌CUSHION BLUSHER

    Moq 300pcs
    .
    Nak pipi Natural pinkish tak? Guna cushion blush trend mekap baru ala ala Korea gituu.
    .
    ✨pipi pink dgn natural
    ✨sangat mudah utk dibawa ke mana2
    ✨sangat jimat ( boleh tahan 2-3 bulan)
    ✨pigmented
    .
    Pendaftaran KKM juga disediakan dgn harga minima dipasaran ❗

    Klik link di bio atau Hubungi kami sekarang
    📲 011-23426440
    .
    #jenamaproduksendiri #jenamasendirikosmetik #kosmetikmurah #kilangkosmetik #cushionblusher #moussefoundation #foundation #serumfoundation #serum #shimmereyshadow #lipmatte #kkm #daftarkkm #lipstikmatte #liquideyeshadow #lotionkurus #whiteningtablets #mascara #cleanser #facemist #serumwajah #produkkecantikanmurah #jenamasendiri #oem #kilangoem #sunscreen #cccream #bodyscrub #serumvitaminC

  •  1  0  21 hours ago
  • KENAPA PERLU DETOX?

Untuk mengurangkan toksin dalam badan:

Teatox SYSFEL sangat perlu diamalkan untuk mengurangkan toksin dalam badan kita akibat terdedah terlalu lama kepada pencemaran alam sekitar, bahan kimia, bahan pengawet, racun serangga dan logam berat. 🥰
 
#sisfel #sysfel #sisfelthebrandofsuccess #bodymist #perfume #jamu #jamutenang #teatox #tehkurus #sisfeldoublecleanser #cleansingoil #cleansingwater #skincaremalaysia #hotlotion #lotionkurus #bakarlemak #Disinfectantspray #pembasmikuman #sanitizer #serum #vitaminc #AngelAvengers
  • KENAPA PERLU DETOX?

    Untuk mengurangkan toksin dalam badan:

    Teatox SYSFEL sangat perlu diamalkan untuk mengurangkan toksin dalam badan kita akibat terdedah terlalu lama kepada pencemaran alam sekitar, bahan kimia, bahan pengawet, racun serangga dan logam berat. 🥰

    #sisfel #sysfel #sisfelthebrandofsuccess #bodymist #perfume #jamu #jamutenang #teatox #tehkurus #sisfeldoublecleanser #cleansingoil #cleansingwater #skincaremalaysia #hotlotion #lotionkurus #bakarlemak #Disinfectantspray #pembasmikuman #sanitizer #serum #vitaminc #AngelAvengers

  •  2  0  14 August, 2020
  • Teatox ni antara HOT SELLING di antara produk produk Sysfel tau. 

Aina pun suka minum Teatox ni pagi pagi. Badan rasa bertenaga, senang membuang (bukan cirit birit), keinginan untuk minum dan makan yang manis manis berkurang dan  berat pun makin turun 🤭🤭🤭

Siapa yang nak kurus cara sihat tu boleh cuba Teatox ni ya 🤗

#lunchmadness #sisfel #sysfel #sisfelthebrandofsuccess #bodymist #perfume #jamu #jamutenang #teatox #tehkurus #sisfeldoublecleanser #cleansingoil #cleansingwater #skincaremalaysia #hotlotion #lotionkurus #bakarlemak #Disinfectantspray #pembasmikuman #sanitizer #serum #vitaminc #AngelAvengers
  • Teatox ni antara HOT SELLING di antara produk produk Sysfel tau.

    Aina pun suka minum Teatox ni pagi pagi. Badan rasa bertenaga, senang membuang (bukan cirit birit), keinginan untuk minum dan makan yang manis manis berkurang dan berat pun makin turun 🤭🤭🤭

    Siapa yang nak kurus cara sihat tu boleh cuba Teatox ni ya 🤗

    #lunchmadness #sisfel #sysfel #sisfelthebrandofsuccess #bodymist #perfume #jamu #jamutenang #teatox #tehkurus #sisfeldoublecleanser #cleansingoil #cleansingwater #skincaremalaysia #hotlotion #lotionkurus #bakarlemak #Disinfectantspray #pembasmikuman #sanitizer #serum #vitaminc #AngelAvengers

  •  3  0  14 August, 2020
  • Teatox ni antara HOT SELLING di antara produk produk Sysfel tau. 

Aina pun suka minum Teatox ni pagi pagi. Badan rasa bertenaga, senang membuang (bukan cirit birit), keinginan untuk minum dan makan yang manis manis berkurang dan  berat pun makin turun 🤭🤭🤭

Siapa yang nak kurus cara sihat tu boleh cuba Teatox ni ya 🤗

#lunchmadness #sisfel #sysfel #sisfelthebrandofsuccess #bodymist #perfume #jamu #jamutenang #teatox #tehkurus #sisfeldoublecleanser #cleansingoil #cleansingwater #skincaremalaysia #hotlotion #lotionkurus #bakarlemak #Disinfectantspray #pembasmikuman #sanitizer #serum #vitaminc #AngelAvengers
  • Teatox ni antara HOT SELLING di antara produk produk Sysfel tau.

    Aina pun suka minum Teatox ni pagi pagi. Badan rasa bertenaga, senang membuang (bukan cirit birit), keinginan untuk minum dan makan yang manis manis berkurang dan berat pun makin turun 🤭🤭🤭

    Siapa yang nak kurus cara sihat tu boleh cuba Teatox ni ya 🤗

    #lunchmadness #sisfel #sysfel #sisfelthebrandofsuccess #bodymist #perfume #jamu #jamutenang #teatox #tehkurus #sisfeldoublecleanser #cleansingoil #cleansingwater #skincaremalaysia #hotlotion #lotionkurus #bakarlemak #Disinfectantspray #pembasmikuman #sanitizer #serum #vitaminc #AngelAvengers

  •  1  0  14 August, 2020
  • XS perfect drinks khas untuk penggemar kopi yang nak kurus lelaju + cair lemak semudah ABC ‼️
.
❌ cirit birit
❌ Tanpa berlapar
❌ Diet ! senam ! pantang
.
Special khas untk wanita : ada tambahan serapat dan manjakani dlm xs perfect drink. Utk merapatkan miss V ,menganjalkan Payudara,utk tenaga,utk mencerahkan kulit,utk kurangkan rambut gugur
.
Jgn risau,laki blh minum tiada pembesaran payudara berlaku😉😉😉 special discounts ada lagi ‼️
.
.
#kopiviral #losyenkurus #sapusapukurus #lookfiit #supplementkurus #ubatkurus #slimtea #skinnytea #lookfiit #jomkurus #jomsihat #detoxslim  #kuruscepat #bakarlemak #xslatte #xsmocha #xsdrink  #losyenkurussejuk #kurusselamat #zumbamalaysia #senaman #kurusdalam7hari #losyendherb #kuruslangsing #bengkung #xsperfectlotion  #losyenmustajab #mengandung #lotionkurus #slimminglotion
  • XS perfect drinks khas untuk penggemar kopi yang nak kurus lelaju + cair lemak semudah ABC ‼️
    .
    ❌ cirit birit
    ❌ Tanpa berlapar
    ❌ Diet ! senam ! pantang
    .
    Special khas untk wanita : ada tambahan serapat dan manjakani dlm xs perfect drink. Utk merapatkan miss V ,menganjalkan Payudara,utk tenaga,utk mencerahkan kulit,utk kurangkan rambut gugur
    .
    Jgn risau,laki blh minum tiada pembesaran payudara berlaku😉😉😉 special discounts ada lagi ‼️
    .
    .
    #kopiviral #losyenkurus #sapusapukurus #lookfiit #supplementkurus #ubatkurus #slimtea #skinnytea #lookfiit #jomkurus #jomsihat #detoxslim #kuruscepat #bakarlemak #xslatte #xsmocha #xsdrink #losyenkurussejuk #kurusselamat #zumbamalaysia #senaman #kurusdalam7hari #losyendherb #kuruslangsing #bengkung #xsperfectlotion #losyenmustajab #mengandung #lotionkurus #slimminglotion

  •  3  0  14 August, 2020
  • Malam :
.
Perisa Mocha (Bakar lemak,kawal selera,tenaga dan paling penting UTK LAWAS KHAS UTK YANG SUSAH BERAK
.
Fibre dilebihkan pada Mocha supaya lawas membuang
.
Special nya coffee ni :
.
Ehemm ada tambahan serapat dan manjakani dlm xs perfect drink. Utk merapatkan miss V ,menganjalkan Payudara,utk tenaga,utk mencerahkan kulit,utk kurangkan rambut gugur
.
ANTARA BAHAN BAHAN XS PERFECT DRINK
.
Mocha :
- Mocha detox
- Non dairy creamer
- skim milk powder
- Arabica coffee
- Ekstrak kopi hijau
- Manjakani
-serapat
- serat oat
- fibre
.
.
.
#bizziboddy #detoxdrink #feedbacklookfitt #kempiskanperut #kurussihat #kuruscepat #kuruscantik #kurustanpalapar #bizziboddy #kurustanpaubat #lookfitkl #klubnalaleh #kopikurus #tehkurus #lotionkurus #igshop #ctdk #harumnita #kopi #harumnitafemininewash #lookfitaslegacy #malaysian #sayajual #fitness #zumba #ubatkurussedap #aliffsyukriterlajaklaris #lookfitselangor #aurawhite #wawacosmetics #wawacosmetic
  • Malam :
    .
    Perisa Mocha (Bakar lemak,kawal selera,tenaga dan paling penting UTK LAWAS KHAS UTK YANG SUSAH BERAK
    .
    Fibre dilebihkan pada Mocha supaya lawas membuang
    .
    Special nya coffee ni :
    .
    Ehemm ada tambahan serapat dan manjakani dlm xs perfect drink. Utk merapatkan miss V ,menganjalkan Payudara,utk tenaga,utk mencerahkan kulit,utk kurangkan rambut gugur
    .
    ANTARA BAHAN BAHAN XS PERFECT DRINK
    .
    Mocha :
    - Mocha detox
    - Non dairy creamer
    - skim milk powder
    - Arabica coffee
    - Ekstrak kopi hijau
    - Manjakani
    -serapat
    - serat oat
    - fibre
    .
    .
    .
    #bizziboddy #detoxdrink #feedbacklookfitt #kempiskanperut #kurussihat #kuruscepat #kuruscantik #kurustanpalapar #bizziboddy #kurustanpaubat #lookfitkl #klubnalaleh #kopikurus #tehkurus #lotionkurus #igshop #ctdk #harumnita #kopi #harumnitafemininewash #lookfitaslegacy #malaysian #sayajual #fitness #zumba #ubatkurussedap #aliffsyukriterlajaklaris #lookfitselangor #aurawhite #wawacosmetics #wawacosmetic

  •  3  0  14 August, 2020
  • Malam :
.
Perisa Mocha (Bakar lemak,kawal selera,tenaga dan paling penting UTK LAWAS KHAS UTK YANG SUSAH BERAK
.
Fibre dilebihkan pada Mocha supaya lawas membuang
.
Special nya coffee ni :
.
Ehemm ada tambahan serapat dan manjakani dlm xs perfect drink. Utk merapatkan miss V ,menganjalkan Payudara,utk tenaga,utk mencerahkan kulit,utk kurangkan rambut gugur
.
ANTARA BAHAN BAHAN XS PERFECT DRINK
.
Mocha :
- Mocha detox
- Non dairy creamer
- skim milk powder
- Arabica coffee
- Ekstrak kopi hijau
- Manjakani
-serapat
- serat oat
- fibre
.
.
.
#bizziboddy #detoxdrink #feedbacklookfitt #kempiskanperut #kurussihat #kuruscepat #kuruscantik #kurustanpalapar #bizziboddy #kurustanpaubat #lookfitkl #klubnalaleh #kopikurus #tehkurus #lotionkurus #igshop #ctdk #harumnita #kopi #harumnitafemininewash #lookfitaslegacy #malaysian #sayajual #fitness #zumba #ubatkurussedap #aliffsyukriterlajaklaris #lookfitselangor #aurawhite #wawacosmetics #wawacosmetic
  • Malam :
    .
    Perisa Mocha (Bakar lemak,kawal selera,tenaga dan paling penting UTK LAWAS KHAS UTK YANG SUSAH BERAK
    .
    Fibre dilebihkan pada Mocha supaya lawas membuang
    .
    Special nya coffee ni :
    .
    Ehemm ada tambahan serapat dan manjakani dlm xs perfect drink. Utk merapatkan miss V ,menganjalkan Payudara,utk tenaga,utk mencerahkan kulit,utk kurangkan rambut gugur
    .
    ANTARA BAHAN BAHAN XS PERFECT DRINK
    .
    Mocha :
    - Mocha detox
    - Non dairy creamer
    - skim milk powder
    - Arabica coffee
    - Ekstrak kopi hijau
    - Manjakani
    -serapat
    - serat oat
    - fibre
    .
    .
    .
    #bizziboddy #detoxdrink #feedbacklookfitt #kempiskanperut #kurussihat #kuruscepat #kuruscantik #kurustanpalapar #bizziboddy #kurustanpaubat #lookfitkl #klubnalaleh #kopikurus #tehkurus #lotionkurus #igshop #ctdk #harumnita #kopi #harumnitafemininewash #lookfitaslegacy #malaysian #sayajual #fitness #zumba #ubatkurussedap #aliffsyukriterlajaklaris #lookfitselangor #aurawhite #wawacosmetics #wawacosmetic

  •  2  0  14 August, 2020
  • Malam :
.
Perisa Mocha (Bakar lemak,kawal selera,tenaga dan paling penting UTK LAWAS KHAS UTK YANG SUSAH BERAK
.
Fibre dilebihkan pada Mocha supaya lawas membuang
.
Special nya coffee ni :
.
Ehemm ada tambahan serapat dan manjakani dlm xs perfect drink. Utk merapatkan miss V ,menganjalkan Payudara,utk tenaga,utk mencerahkan kulit,utk kurangkan rambut gugur
.
ANTARA BAHAN BAHAN XS PERFECT DRINK
.
Mocha :
- Mocha detox
- Non dairy creamer
- skim milk powder
- Arabica coffee
- Ekstrak kopi hijau
- Manjakani
-serapat
- serat oat
- fibre
.
.
.
#bizziboddy #detoxdrink #feedbacklookfitt #kempiskanperut #kurussihat #kuruscepat #kuruscantik #kurustanpalapar #bizziboddy #kurustanpaubat #lookfitkl #klubnalaleh #kopikurus #tehkurus #lotionkurus #igshop #ctdk #harumnita #kopi #harumnitafemininewash #lookfitaslegacy #malaysian #sayajual #fitness #zumba #ubatkurussedap #aliffsyukriterlajaklaris #lookfitselangor #aurawhite #wawacosmetics #wawacosmetic
  • Malam :
    .
    Perisa Mocha (Bakar lemak,kawal selera,tenaga dan paling penting UTK LAWAS KHAS UTK YANG SUSAH BERAK
    .
    Fibre dilebihkan pada Mocha supaya lawas membuang
    .
    Special nya coffee ni :
    .
    Ehemm ada tambahan serapat dan manjakani dlm xs perfect drink. Utk merapatkan miss V ,menganjalkan Payudara,utk tenaga,utk mencerahkan kulit,utk kurangkan rambut gugur
    .
    ANTARA BAHAN BAHAN XS PERFECT DRINK
    .
    Mocha :
    - Mocha detox
    - Non dairy creamer
    - skim milk powder
    - Arabica coffee
    - Ekstrak kopi hijau
    - Manjakani
    -serapat
    - serat oat
    - fibre
    .
    .
    .
    #bizziboddy #detoxdrink #feedbacklookfitt #kempiskanperut #kurussihat #kuruscepat #kuruscantik #kurustanpalapar #bizziboddy #kurustanpaubat #lookfitkl #klubnalaleh #kopikurus #tehkurus #lotionkurus #igshop #ctdk #harumnita #kopi #harumnitafemininewash #lookfitaslegacy #malaysian #sayajual #fitness #zumba #ubatkurussedap #aliffsyukriterlajaklaris #lookfitselangor #aurawhite #wawacosmetics #wawacosmetic

  •  2  0  14 August, 2020
  • Malam :
.
Perisa Mocha (Bakar lemak,kawal selera,tenaga dan paling penting UTK LAWAS KHAS UTK YANG SUSAH BERAK
.
Fibre dilebihkan pada Mocha supaya lawas membuang
.
Special nya coffee ni :
.
Ehemm ada tambahan serapat dan manjakani dlm xs perfect drink. Utk merapatkan miss V ,menganjalkan Payudara,utk tenaga,utk mencerahkan kulit,utk kurangkan rambut gugur
.
ANTARA BAHAN BAHAN XS PERFECT DRINK
.
Mocha :
- Mocha detox
- Non dairy creamer
- skim milk powder
- Arabica coffee
- Ekstrak kopi hijau
- Manjakani
-serapat
- serat oat
- fibre
.
.
.
#bizziboddy #detoxdrink #feedbacklookfitt #kempiskanperut #kurussihat #kuruscepat #kuruscantik #kurustanpalapar #bizziboddy #kurustanpaubat #lookfitkl #klubnalaleh #kopikurus #tehkurus #lotionkurus #igshop #ctdk #harumnita #kopi #harumnitafemininewash #lookfitaslegacy #malaysian #sayajual #fitness #zumba #ubatkurussedap #aliffsyukriterlajaklaris #lookfitselangor #aurawhite #wawacosmetics #wawacosmetic
  • Malam :
    .
    Perisa Mocha (Bakar lemak,kawal selera,tenaga dan paling penting UTK LAWAS KHAS UTK YANG SUSAH BERAK
    .
    Fibre dilebihkan pada Mocha supaya lawas membuang
    .
    Special nya coffee ni :
    .
    Ehemm ada tambahan serapat dan manjakani dlm xs perfect drink. Utk merapatkan miss V ,menganjalkan Payudara,utk tenaga,utk mencerahkan kulit,utk kurangkan rambut gugur
    .
    ANTARA BAHAN BAHAN XS PERFECT DRINK
    .
    Mocha :
    - Mocha detox
    - Non dairy creamer
    - skim milk powder
    - Arabica coffee
    - Ekstrak kopi hijau
    - Manjakani
    -serapat
    - serat oat
    - fibre
    .
    .
    .
    #bizziboddy #detoxdrink #feedbacklookfitt #kempiskanperut #kurussihat #kuruscepat #kuruscantik #kurustanpalapar #bizziboddy #kurustanpaubat #lookfitkl #klubnalaleh #kopikurus #tehkurus #lotionkurus #igshop #ctdk #harumnita #kopi #harumnitafemininewash #lookfitaslegacy #malaysian #sayajual #fitness #zumba #ubatkurussedap #aliffsyukriterlajaklaris #lookfitselangor #aurawhite #wawacosmetics #wawacosmetic

  •  3  0  14 August, 2020
  • Malam :
.
Perisa Mocha (Bakar lemak,kawal selera,tenaga dan paling penting UTK LAWAS KHAS UTK YANG SUSAH BERAK
.
Fibre dilebihkan pada Mocha supaya lawas membuang
.
Special nya coffee ni :
.
Ehemm ada tambahan serapat dan manjakani dlm xs perfect drink. Utk merapatkan miss V ,menganjalkan Payudara,utk tenaga,utk mencerahkan kulit,utk kurangkan rambut gugur
.
ANTARA BAHAN BAHAN XS PERFECT DRINK
.
Mocha :
- Mocha detox
- Non dairy creamer
- skim milk powder
- Arabica coffee
- Ekstrak kopi hijau
- Manjakani
-serapat
- serat oat
- fibre
.
.
.
#bizziboddy #detoxdrink #feedbacklookfitt #kempiskanperut #kurussihat #kuruscepat #kuruscantik #kurustanpalapar #bizziboddy #kurustanpaubat #lookfitkl #klubnalaleh #kopikurus #tehkurus #lotionkurus #igshop #ctdk #harumnita #kopi #harumnitafemininewash #lookfitaslegacy #malaysian #sayajual #fitness #zumba #ubatkurussedap #aliffsyukriterlajaklaris #lookfitselangor #aurawhite #wawacosmetics #wawacosmetic
  • Malam :
    .
    Perisa Mocha (Bakar lemak,kawal selera,tenaga dan paling penting UTK LAWAS KHAS UTK YANG SUSAH BERAK
    .
    Fibre dilebihkan pada Mocha supaya lawas membuang
    .
    Special nya coffee ni :
    .
    Ehemm ada tambahan serapat dan manjakani dlm xs perfect drink. Utk merapatkan miss V ,menganjalkan Payudara,utk tenaga,utk mencerahkan kulit,utk kurangkan rambut gugur
    .
    ANTARA BAHAN BAHAN XS PERFECT DRINK
    .
    Mocha :
    - Mocha detox
    - Non dairy creamer
    - skim milk powder
    - Arabica coffee
    - Ekstrak kopi hijau
    - Manjakani
    -serapat
    - serat oat
    - fibre
    .
    .
    .
    #bizziboddy #detoxdrink #feedbacklookfitt #kempiskanperut #kurussihat #kuruscepat #kuruscantik #kurustanpalapar #bizziboddy #kurustanpaubat #lookfitkl #klubnalaleh #kopikurus #tehkurus #lotionkurus #igshop #ctdk #harumnita #kopi #harumnitafemininewash #lookfitaslegacy #malaysian #sayajual #fitness #zumba #ubatkurussedap #aliffsyukriterlajaklaris #lookfitselangor #aurawhite #wawacosmetics #wawacosmetic

  •  4  0  14 August, 2020
  • HOT COMBO UNTUK YANG IMPIKAN BERAT BADAN IDEAL DAN BODY SHAPE..
FUNGSI ANTILIP DETOX TEA
.
.
🌸Menurunkan berat badan yang berlebihan.
🌸Membantu meningkatkan tahap metabolism badan dan mempercepatkan proses penurunan berat badan.
🌸Membakar lemak dengan efektif .
🌸Membantu mengecilkan peha,lengan,pinggul dan bahagain bawah badan yang berlemak.
🌸Membantu mengawal selera makan.
🌸Membantu melancarkan pembuangan air besar dan kecil.
🌸Membantu merawat masalah dalaman wanita(period).
🌸Mengurangkan tekanan dalam darah
.
.
whatsapp +60108160346

cod AREA KL

#sayajualteadetox
#sayajualdetox
#detoxtea
#teadetox
#teakurus
#slimmingtea
#slimtea
#slimteatox
#kempiskanperut
#buanglemak
#perutbuncit
#buangselulit
#kuruscepat
#kurussihat
#kurusselamat
#jomkurus
#tipskurus
#kurussebelumraya
#lotionkurus
#slimminglotion #atasimasalahgemuk
  • HOT COMBO UNTUK YANG IMPIKAN BERAT BADAN IDEAL DAN BODY SHAPE..
    FUNGSI ANTILIP DETOX TEA
    .
    .
    🌸Menurunkan berat badan yang berlebihan.
    🌸Membantu meningkatkan tahap metabolism badan dan mempercepatkan proses penurunan berat badan.
    🌸Membakar lemak dengan efektif .
    🌸Membantu mengecilkan peha,lengan,pinggul dan bahagain bawah badan yang berlemak.
    🌸Membantu mengawal selera makan.
    🌸Membantu melancarkan pembuangan air besar dan kecil.
    🌸Membantu merawat masalah dalaman wanita(period).
    🌸Mengurangkan tekanan dalam darah
    .
    .
    whatsapp +60108160346

    cod AREA KL

    #sayajualteadetox
    #sayajualdetox
    #detoxtea
    #teadetox
    #teakurus
    #slimmingtea
    #slimtea
    #slimteatox
    #kempiskanperut
    #buanglemak
    #perutbuncit
    #buangselulit
    #kuruscepat
    #kurussihat
    #kurusselamat
    #jomkurus
    #tipskurus
    #kurussebelumraya
    #lotionkurus
    #slimminglotion #atasimasalahgemuk

  •  1  0  14 August, 2020
  • KENAPA PERLU DETOX?

Untuk mengurangkan toksin dalam badan:

Teatox SYSFEL sangat perlu diamalkan untuk mengurangkan toksin dalam badan kita akibat terdedah terlalu lama kepada pencemaran alam sekitar, bahan kimia, bahan pengawet, racun serangga dan logam berat. 🥰
 
#sisfel #sysfel #sisfelthebrandofsuccess #bodymist #perfume #jamu #jamutenang #teatox #tehkurus #sisfeldoublecleanser #cleansingoil #cleansingwater #skincaremalaysia #hotlotion #lotionkurus #bakarlemak #Disinfectantspray #pembasmikuman #sanitizer #serum #vitaminc #AngelAvengers
  • KENAPA PERLU DETOX?

    Untuk mengurangkan toksin dalam badan:

    Teatox SYSFEL sangat perlu diamalkan untuk mengurangkan toksin dalam badan kita akibat terdedah terlalu lama kepada pencemaran alam sekitar, bahan kimia, bahan pengawet, racun serangga dan logam berat. 🥰

    #sisfel #sysfel #sisfelthebrandofsuccess #bodymist #perfume #jamu #jamutenang #teatox #tehkurus #sisfeldoublecleanser #cleansingoil #cleansingwater #skincaremalaysia #hotlotion #lotionkurus #bakarlemak #Disinfectantspray #pembasmikuman #sanitizer #serum #vitaminc #AngelAvengers

  •  3  0  14 August, 2020
  • Teatox ni antara HOT SELLING di antara produk produk Sysfel tau. 

Aina pun suka minum Teatox ni pagi pagi. Badan rasa bertenaga, senang membuang (bukan cirit birit), keinginan untuk minum dan makan yang manis manis berkurang dan  berat pun makin turun 🤭🤭🤭

Siapa yang nak kurus cara sihat tu boleh cuba Teatox ni ya 🤗

#lunchmadness #sisfel #sysfel #sisfelthebrandofsuccess #bodymist #perfume #jamu #jamutenang #teatox #tehkurus #sisfeldoublecleanser #cleansingoil #cleansingwater #skincaremalaysia #hotlotion #lotionkurus #bakarlemak #Disinfectantspray #pembasmikuman #sanitizer #serum #vitaminc #AngelAvengers
  • Teatox ni antara HOT SELLING di antara produk produk Sysfel tau.

    Aina pun suka minum Teatox ni pagi pagi. Badan rasa bertenaga, senang membuang (bukan cirit birit), keinginan untuk minum dan makan yang manis manis berkurang dan berat pun makin turun 🤭🤭🤭

    Siapa yang nak kurus cara sihat tu boleh cuba Teatox ni ya 🤗

    #lunchmadness #sisfel #sysfel #sisfelthebrandofsuccess #bodymist #perfume #jamu #jamutenang #teatox #tehkurus #sisfeldoublecleanser #cleansingoil #cleansingwater #skincaremalaysia #hotlotion #lotionkurus #bakarlemak #Disinfectantspray #pembasmikuman #sanitizer #serum #vitaminc #AngelAvengers

  •  3  0  13 August, 2020
  • Teatox ni antara HOT SELLING di antara produk produk Sysfel tau. 

Aina pun suka minum Teatox ni pagi pagi. Badan rasa bertenaga, senang membuang (bukan cirit birit), keinginan untuk minum dan makan yang manis manis berkurang dan  berat pun makin turun 🤭🤭🤭

Siapa yang nak kurus cara sihat tu boleh cuba Teatox ni ya 🤗

#sisfel #sysfel #sisfelthebrandofsuccess #bodymist #perfume #jamu #jamutenang #teatox #tehkurus #sisfeldoublecleanser #cleansingoil #cleansingwater #skincaremalaysia #hotlotion #lotionkurus #bakarlemak #Disinfectantspray #pembasmikuman #sanitizer #serum #vitaminc #AngelAvengers
  • Teatox ni antara HOT SELLING di antara produk produk Sysfel tau.

    Aina pun suka minum Teatox ni pagi pagi. Badan rasa bertenaga, senang membuang (bukan cirit birit), keinginan untuk minum dan makan yang manis manis berkurang dan berat pun makin turun 🤭🤭🤭

    Siapa yang nak kurus cara sihat tu boleh cuba Teatox ni ya 🤗

    #sisfel #sysfel #sisfelthebrandofsuccess #bodymist #perfume #jamu #jamutenang #teatox #tehkurus #sisfeldoublecleanser #cleansingoil #cleansingwater #skincaremalaysia #hotlotion #lotionkurus #bakarlemak #Disinfectantspray #pembasmikuman #sanitizer #serum #vitaminc #AngelAvengers

  •  3  0  13 August, 2020
  • Kami tak membohong tau bila bg tau lepas minum xs perfect drink korang akan :
.
🍂 Lawas membuang 🍂 Selera makan berkurang .
Yang paling penting SEDAP!
Takde la beli2 simpan terus sbb tak boleh minum tak sedap. 
Pahit la apa la. .
Diformulasi khas supaya ikut tekak org melesia yang sgt la high taste ni😁
.
Klik link di bio
.
.
#kopiviral #losyenkurus #sapusapukurus #lookfiit #supplementkurus #ubatkurus #slimtea #skinnytea #kurusbadan #skinnyleg #skincare #jomkurus #jomsihat #detoxslim  #bakarlemak #kurussihat #kuruscantik #losyenkurussejuk #kurusselamat #zumbamalaysia #senaman #kurusdalam7hari #losyendherb #kuruslangsing #bengkung #xsperfectlotion  #losyenmustajab #mengandung #lotionkurus #slimminglotion
  • Kami tak membohong tau bila bg tau lepas minum xs perfect drink korang akan :
    .
    🍂 Lawas membuang 🍂 Selera makan berkurang .
    Yang paling penting SEDAP!
    Takde la beli2 simpan terus sbb tak boleh minum tak sedap.
    Pahit la apa la. .
    Diformulasi khas supaya ikut tekak org melesia yang sgt la high taste ni😁
    .
    Klik link di bio
    .
    .
    #kopiviral #losyenkurus #sapusapukurus #lookfiit #supplementkurus #ubatkurus #slimtea #skinnytea #kurusbadan #skinnyleg #skincare #jomkurus #jomsihat #detoxslim #bakarlemak #kurussihat #kuruscantik #losyenkurussejuk #kurusselamat #zumbamalaysia #senaman #kurusdalam7hari #losyendherb #kuruslangsing #bengkung #xsperfectlotion #losyenmustajab #mengandung #lotionkurus #slimminglotion

  •  2  0  13 August, 2020
  • MARYAM ADVANCE lotion bukan sahaja MEMBAKAR LEMAK dan MENGURANGKAN SELULIT,ditambah pula dengan bau lotion yang WANGI, dapat membantu menenangkan diri anda.
.
Sebagai tambahan, ia juga turut membantu mengurangkan LENGUH LENGUH BADAN.
.
Produk selamat ada 3 lab test and KKM approved!
.
WANGI dan BERKESAN!
.
#kurus #kuruscantik #gemuk #lotionkurus #gemuk #lotion #maryamadvance #losskilo #medinadesire #produktrending #produkviral #testimoniklubnalaleh #agentdiperlukan #agentdropshipdiperlukan #stokisdiperlukan #universitimalaya #universitimalyasia #putih #comel #cantik #kosmetik  #kecantikan
  • MARYAM ADVANCE lotion bukan sahaja MEMBAKAR LEMAK dan MENGURANGKAN SELULIT,ditambah pula dengan bau lotion yang WANGI, dapat membantu menenangkan diri anda.
    .
    Sebagai tambahan, ia juga turut membantu mengurangkan LENGUH LENGUH BADAN.
    .
    Produk selamat ada 3 lab test and KKM approved!
    .
    WANGI dan BERKESAN!
    .
    #kurus #kuruscantik #gemuk #lotionkurus #gemuk #lotion #maryamadvance #losskilo #medinadesire #produktrending #produkviral #testimoniklubnalaleh #agentdiperlukan #agentdropshipdiperlukan #stokisdiperlukan #universitimalaya #universitimalyasia #putih #comel #cantik #kosmetik #kecantikan

  •  6  0  13 August, 2020
  • Felinna Hot Lotion ni kalau letak dalam sistem cepat je lesap. Bukan apa, permintaan sangatlah banyak.

Tengok je lah testimoni testimoni pelanggan dekat atas ni ☝

Ada yang turun berat berkilo kilo, ada yang perut semakin kempis, ada yang angin berlumba lumba keluar. 

Satu keluarga boleh pakai tau 🤗

#breakfastdeal
#fellinahotlotion 
#hotlotion 
#lotionkurus 
#lotionviral 
#sysfel
#BMFproduct
  • Felinna Hot Lotion ni kalau letak dalam sistem cepat je lesap. Bukan apa, permintaan sangatlah banyak.

    Tengok je lah testimoni testimoni pelanggan dekat atas ni ☝

    Ada yang turun berat berkilo kilo, ada yang perut semakin kempis, ada yang angin berlumba lumba keluar.

    Satu keluarga boleh pakai tau 🤗

    #breakfastdeal
    #fellinahotlotion
    #hotlotion
    #lotionkurus
    #lotionviral
    #sysfel
    #BMFproduct

  •  1  0  13 August, 2020
  • HOT COMBO UNTUK YANG IMPIKAN BERAT BADAN IDEAL DAN BODY SHAPE..
FUNGSI ANTILIP DETOX TEA
.
.
🌸Menurunkan berat badan yang berlebihan.
🌸Membantu meningkatkan tahap metabolism badan dan mempercepatkan proses penurunan berat badan.
🌸Membakar lemak dengan efektif .
🌸Membantu mengecilkan peha,lengan,pinggul dan bahagain bawah badan yang berlemak.
🌸Membantu mengawal selera makan.
🌸Membantu melancarkan pembuangan air besar dan kecil.
🌸Membantu merawat masalah dalaman wanita(period).
🌸Mengurangkan tekanan dalam darah
.
.
whatsapp +60108160346

cod AREA KL

#sayajualteadetox
#sayajualdetox
#detoxtea
#teadetox
#teakurus
#slimmingtea
#slimtea
#slimteatox
#kempiskanperut
#buanglemak
#perutbuncit
#buangselulit
#kuruscepat
#kurussihat
#kurusselamat
#jomkurus
#tipskurus
#kurussebelumraya
#lotionkurus
#slimminglotion #atasimasalahgemuk
  • HOT COMBO UNTUK YANG IMPIKAN BERAT BADAN IDEAL DAN BODY SHAPE..
    FUNGSI ANTILIP DETOX TEA
    .
    .
    🌸Menurunkan berat badan yang berlebihan.
    🌸Membantu meningkatkan tahap metabolism badan dan mempercepatkan proses penurunan berat badan.
    🌸Membakar lemak dengan efektif .
    🌸Membantu mengecilkan peha,lengan,pinggul dan bahagain bawah badan yang berlemak.
    🌸Membantu mengawal selera makan.
    🌸Membantu melancarkan pembuangan air besar dan kecil.
    🌸Membantu merawat masalah dalaman wanita(period).
    🌸Mengurangkan tekanan dalam darah
    .
    .
    whatsapp +60108160346

    cod AREA KL

    #sayajualteadetox
    #sayajualdetox
    #detoxtea
    #teadetox
    #teakurus
    #slimmingtea
    #slimtea
    #slimteatox
    #kempiskanperut
    #buanglemak
    #perutbuncit
    #buangselulit
    #kuruscepat
    #kurussihat
    #kurusselamat
    #jomkurus
    #tipskurus
    #kurussebelumraya
    #lotionkurus
    #slimminglotion #atasimasalahgemuk

  •  0  0  13 August, 2020
  • HOT COMBO UNTUK YANG IMPIKAN BERAT BADAN IDEAL DAN BODY SHAPE..
FUNGSI ANTILIP DETOX TEA
.
.
🌸Menurunkan berat badan yang berlebihan.
🌸Membantu meningkatkan tahap metabolism badan dan mempercepatkan proses penurunan berat badan.
🌸Membakar lemak dengan efektif .
🌸Membantu mengecilkan peha,lengan,pinggul dan bahagain bawah badan yang berlemak.
🌸Membantu mengawal selera makan.
🌸Membantu melancarkan pembuangan air besar dan kecil.
🌸Membantu merawat masalah dalaman wanita(period).
🌸Mengurangkan tekanan dalam darah
.
.
whatsapp +60108160346

cod AREA KL

#sayajualteadetox
#sayajualdetox
#detoxtea
#teadetox
#teakurus
#slimmingtea
#slimtea
#slimteatox
#kempiskanperut
#buanglemak
#perutbuncit
#buangselulit
#kuruscepat
#kurussihat
#kurusselamat
#jomkurus
#tipskurus
#kurussebelumraya
#lotionkurus
#slimminglotion #atasimasalahgemuk
  • HOT COMBO UNTUK YANG IMPIKAN BERAT BADAN IDEAL DAN BODY SHAPE..
    FUNGSI ANTILIP DETOX TEA
    .
    .
    🌸Menurunkan berat badan yang berlebihan.
    🌸Membantu meningkatkan tahap metabolism badan dan mempercepatkan proses penurunan berat badan.
    🌸Membakar lemak dengan efektif .
    🌸Membantu mengecilkan peha,lengan,pinggul dan bahagain bawah badan yang berlemak.
    🌸Membantu mengawal selera makan.
    🌸Membantu melancarkan pembuangan air besar dan kecil.
    🌸Membantu merawat masalah dalaman wanita(period).
    🌸Mengurangkan tekanan dalam darah
    .
    .
    whatsapp +60108160346

    cod AREA KL

    #sayajualteadetox
    #sayajualdetox
    #detoxtea
    #teadetox
    #teakurus
    #slimmingtea
    #slimtea
    #slimteatox
    #kempiskanperut
    #buanglemak
    #perutbuncit
    #buangselulit
    #kuruscepat
    #kurussihat
    #kurusselamat
    #jomkurus
    #tipskurus
    #kurussebelumraya
    #lotionkurus
    #slimminglotion #atasimasalahgemuk

  •  0  0  13 August, 2020

Top #LotionKurus Posts

  • FELINNA HOT LOTION memang menyengat kali ni sebab ia bukan losyen untuk kurus ja tau. Tapi untuk kulit sekali 😍
.
Jadi, bila kita pakai kulit tak terasa kering tapi lembut ja 😍
.
Kulit kita ni sangat sangat memerlukan vitamin A, E, dan F yang boleh didapati di dalam Shea Butter. Dan Shea Butter adalah salah satu kandungan yang terdapat di dalam FELINNA HOT LOTION. Kan dah cakap FELINNA HOT LOTION ni menyengat 😎
.
Apakah khasiat Shea Butter?
.
😍 Kandungan Vitamin A yang tinggi mampu melindungi kulit dari sinar UV dan jika kulit anda sudah pun rosak, Vitamin D nya berfungsi memperbaharui sel-sel kulit yang telah mati!
.
😍 Melindungi kulit daripada bakteria kerana vitamin E nya dan mampu bertindak menyembuhkan luka dan parut
.
😍 Shea Butter mampu menjadi pencegah dan menyembuhkan penyakit kulit seperti ekzema, ruam, gatal-gatal dan sebagainya
.
😍 Mempunyai minyak yang serupa dengan minyak semula jadi kulit untuk mencegah kulit kering
.
😍 Mengatasi masalah tona kulit tidak sekata akibat kulit terbakar

Takkan nak tunggu lagi. Jom cepat cepat dapatkan daripada Kaktin sekarang 😎
.
#sisfel #sisfelwarriors #inchloss #kurus2019 #felinnahotlotion #felinnahotlotionpuchong #lotionkurus #hotlotionviral #projekkurus2019 #sisfelglorious #sisfel_badr #sisfelrania #sisfelpuchong #sisfelpuchongofficial #sihatcantikbersamasisfel
  • FELINNA HOT LOTION memang menyengat kali ni sebab ia bukan losyen untuk kurus ja tau. Tapi untuk kulit sekali 😍
    .
    Jadi, bila kita pakai kulit tak terasa kering tapi lembut ja 😍
    .
    Kulit kita ni sangat sangat memerlukan vitamin A, E, dan F yang boleh didapati di dalam Shea Butter. Dan Shea Butter adalah salah satu kandungan yang terdapat di dalam FELINNA HOT LOTION. Kan dah cakap FELINNA HOT LOTION ni menyengat 😎
    .
    Apakah khasiat Shea Butter?
    .
    😍 Kandungan Vitamin A yang tinggi mampu melindungi kulit dari sinar UV dan jika kulit anda sudah pun rosak, Vitamin D nya berfungsi memperbaharui sel-sel kulit yang telah mati!
    .
    😍 Melindungi kulit daripada bakteria kerana vitamin E nya dan mampu bertindak menyembuhkan luka dan parut
    .
    😍 Shea Butter mampu menjadi pencegah dan menyembuhkan penyakit kulit seperti ekzema, ruam, gatal-gatal dan sebagainya
    .
    😍 Mempunyai minyak yang serupa dengan minyak semula jadi kulit untuk mencegah kulit kering
    .
    😍 Mengatasi masalah tona kulit tidak sekata akibat kulit terbakar

    Takkan nak tunggu lagi. Jom cepat cepat dapatkan daripada Kaktin sekarang 😎
    .
    #sisfel #sisfelwarriors #inchloss #kurus2019 #felinnahotlotion #felinnahotlotionpuchong #lotionkurus #hotlotionviral #projekkurus2019 #sisfelglorious #sisfel_badr #sisfelrania #sisfelpuchong #sisfelpuchongofficial #sihatcantikbersamasisfel

  •  148  2  10 May, 2019
  • Nak kurus hanya dengan sapu sapu ?
Tapi tak tahu macam mane caranya ?

Cuba LOTION MARYAM ADVANCE .
korang sapu je 2x sehari 
Pagi dan malam
Korang akan dapat kesan yang menakjubkan .

Mane nak cari losyen yang berkesan dan berkualiti dengan harga yang mampu milik.

#medinadesire
#maryamadvance
#lotionkurus
#kurussebelumraya
  • Nak kurus hanya dengan sapu sapu ?
    Tapi tak tahu macam mane caranya ?

    Cuba LOTION MARYAM ADVANCE .
    korang sapu je 2x sehari
    Pagi dan malam
    Korang akan dapat kesan yang menakjubkan .

    Mane nak cari losyen yang berkesan dan berkualiti dengan harga yang mampu milik.

    #medinadesire
    #maryamadvance
    #lotionkurus
    #kurussebelumraya

  •  136  51  11 April, 2020
  • TERBAKAR LEMAK BILA SAPU FELINNA HOT LOTION 🔥🔥🔥 .

Sebab tu ramai yang dah kurus sebab lemak lemaknya dah terbakar hasil penangan #losyenviral ni. .

Kalau dulu selalu diejek, diketawakan sebab GEMUK. Sekarang ni ramai yang puji sebab dah kurus dan cantik. Makin berkeyakinan. .

Dalam masa 24 jam pun awak dah boleh hilangkan berinci inci. Siapa yang tak suka kan? 😍

#sisfel #sisfelwarriors #felinna #hotlotion
  • TERBAKAR LEMAK BILA SAPU FELINNA HOT LOTION 🔥🔥🔥 .

    Sebab tu ramai yang dah kurus sebab lemak lemaknya dah terbakar hasil penangan #losyenviral ni. .

    Kalau dulu selalu diejek, diketawakan sebab GEMUK. Sekarang ni ramai yang puji sebab dah kurus dan cantik. Makin berkeyakinan. .

    Dalam masa 24 jam pun awak dah boleh hilangkan berinci inci. Siapa yang tak suka kan? 😍

    #sisfel #sisfelwarriors #felinna #hotlotion

  •  158  6  26 September, 2019
  • BELLAZ telah bongkar kan rahsia kurus Cantik hanya dgn Let's shantiq lotion💃🏻
.
.
RM40SM/RM45SS
.
.
Mua bellaz guna lets shanteq lotion ni dah lama tau dari pack yang pertama lagi. Memang dia loveee sangat dengan lsl ni. Sebab PANAS🔥 n WANGI 🌹 .
.
Uolss ada masalah perut buncit boleh try lsl ni. 💃
.
.
🆔NQ060066
  • BELLAZ telah bongkar kan rahsia kurus Cantik hanya dgn Let's shantiq lotion💃🏻
    .
    .
    RM40SM/RM45SS
    .
    .
    Mua bellaz guna lets shanteq lotion ni dah lama tau dari pack yang pertama lagi. Memang dia loveee sangat dengan lsl ni. Sebab PANAS🔥 n WANGI 🌹 .
    .
    Uolss ada masalah perut buncit boleh try lsl ni. 💃
    .
    .
    🆔NQ060066

  •  151  52  24 March, 2020
  • MARYAM ADVANCE lotion bukan sahaja MEMBAKAR LEMAK dan MENGURANGKAN SELULIT,ditambah pula dengan bau lotion yang WANGI, dapat membantu menenangkan diri anda.
.
Sebagai tambahan, ia juga turut membantu mengurangkan LENGUH LENGUH BADAN.
.
Produk selamat ada 3 lab test and KKM approved!
.
WANGI dan BERKESAN!
.
#kurus #kuruscantik #gemuk #lotionkurus #gemuk #lotion #maryamadvance #losskilo #medinadesire #produktrending #produkviral #testimoniklubnalaleh #agentdiperlukan #agentdropshipdiperlukan #stokisdiperlukan #universitimalaya #universitimalyasia #putih #comel #cantik #kosmetik  #kecantikan
  • MARYAM ADVANCE lotion bukan sahaja MEMBAKAR LEMAK dan MENGURANGKAN SELULIT,ditambah pula dengan bau lotion yang WANGI, dapat membantu menenangkan diri anda.
    .
    Sebagai tambahan, ia juga turut membantu mengurangkan LENGUH LENGUH BADAN.
    .
    Produk selamat ada 3 lab test and KKM approved!
    .
    WANGI dan BERKESAN!
    .
    #kurus #kuruscantik #gemuk #lotionkurus #gemuk #lotion #maryamadvance #losskilo #medinadesire #produktrending #produkviral #testimoniklubnalaleh #agentdiperlukan #agentdropshipdiperlukan #stokisdiperlukan #universitimalaya #universitimalyasia #putih #comel #cantik #kosmetik #kecantikan

  •  121  43  5 May, 2020
  • XSPERFECT LOTION TRIAL NIE KAK Z NAK BAGI PERCUMA JER DEKAT UOLS YANG GRAB 1 SET MOCHALATTE PERFECT DRINK. .
.
.
SEMPENA MINGGU GAJI NAK BOOK MEH CEPAT MEH. 
HARGA 88 UNTUK 1 SET 16 HARI PENGGUNAAN. TAWARAN MULAI 23/2-25/2 KAK Z NAK BAGI RM80 SAHAJA. CEPAT CEPAT. 
PENJIMATAN BERBALOI SANGAT UOLS. RUGI GILER TAK GRAB 1
.❤️ BAYAR RM 80 JIMAT PNEGPOSAN, JIMAT MASA DAN TENAGA 
#teamAFCV200222 #zahirahmacwilson  #eatcleanmalaysia  #lotionkurus  #kopikurus
  • XSPERFECT LOTION TRIAL NIE KAK Z NAK BAGI PERCUMA JER DEKAT UOLS YANG GRAB 1 SET MOCHALATTE PERFECT DRINK. .
    .
    .
    SEMPENA MINGGU GAJI NAK BOOK MEH CEPAT MEH.
    HARGA 88 UNTUK 1 SET 16 HARI PENGGUNAAN. TAWARAN MULAI 23/2-25/2 KAK Z NAK BAGI RM80 SAHAJA. CEPAT CEPAT.
    PENJIMATAN BERBALOI SANGAT UOLS. RUGI GILER TAK GRAB 1
    .❤️ BAYAR RM 80 JIMAT PNEGPOSAN, JIMAT MASA DAN TENAGA
    #teamAFCV200222 #zahirahmacwilson #eatcleanmalaysia #lotionkurus #kopikurus

  •  145  58  22 February, 2020
  • Dedulu, nak kempeskan perut, nak kena belit perut dengan barut 3 kilometer. Nak kena sapu kapur bancuh limau sampai terlompat tergedik-gedik.
.
Sekarang, buka aja tudung botol hot lotion hat kaler fink fink dan picit losyen pun kaler fink fink satu ruas jari. Then terus sapu aja dekat perut. Sesambil tu, urut urut laa memanja sikit supaya losyen ni berdesup meresap masuk ke kulit.
.
Barulah jiran sekatil pun sejuk aja mata memandang kita, hikshiks.
.
Jomlah capai azam nak kurus kempes melentik 2020 dengan hot lotion.
.
Eh, mana nak dapat hot lotion super duber femes lagi berkesan ni?
.
Ofkoslah dari Kak Shark, ejen seller feberet hampa🤭
.
.
#HotLotionKempeskanPerut #AngelAvengers
  • Dedulu, nak kempeskan perut, nak kena belit perut dengan barut 3 kilometer. Nak kena sapu kapur bancuh limau sampai terlompat tergedik-gedik.
    .
    Sekarang, buka aja tudung botol hot lotion hat kaler fink fink dan picit losyen pun kaler fink fink satu ruas jari. Then terus sapu aja dekat perut. Sesambil tu, urut urut laa memanja sikit supaya losyen ni berdesup meresap masuk ke kulit.
    .
    Barulah jiran sekatil pun sejuk aja mata memandang kita, hikshiks.
    .
    Jomlah capai azam nak kurus kempes melentik 2020 dengan hot lotion.
    .
    Eh, mana nak dapat hot lotion super duber femes lagi berkesan ni?
    .
    Ofkoslah dari Kak Shark, ejen seller feberet hampa🤭
    .
    .
    #HotLotionKempeskanPerut #AngelAvengers

  •  169  8  5 January, 2020
  • Lotion bukan sebarangan lotion... Lotion ni lotion ajaib yang boleh buat korang kurus... Hanya dengan sapu - sapu je dah boleh hilangkan lemak2 degil. Bila double chin dah xde muka jadi lagi cantik 😉
.
Meh cepat2 dapat kan lotion sementara ada promo free bengkung. Jumlah tak banyak tau. Siapa cepat dia dpt 😁
.
Berminat boleh cepat2 whatsap click terus link di bio 😊
.
#Xsperfectlotion #xslotion #xsperfectlotion #xspd #xsperfectdrink #xsperfectdrink #sapusapukurus #sayanakkurus #lotionkurus #kuruscepat #kurussebelumraya #kurustanpaubat #kurussebelumkahwin #misikurus #jomkurus #slimdollzbebymaembong #slimbody #dietlisasurihani #bruneikupromote #bruneionlineshopping #bruneisales #supportlokalbrunei #sapotlokal #cubebrunei #bengkung #adelleasofea #dramasangat #mirafilzah
  • Lotion bukan sebarangan lotion... Lotion ni lotion ajaib yang boleh buat korang kurus... Hanya dengan sapu - sapu je dah boleh hilangkan lemak2 degil. Bila double chin dah xde muka jadi lagi cantik 😉
    .
    Meh cepat2 dapat kan lotion sementara ada promo free bengkung. Jumlah tak banyak tau. Siapa cepat dia dpt 😁
    .
    Berminat boleh cepat2 whatsap click terus link di bio 😊
    .
    #Xsperfectlotion #xslotion #xsperfectlotion #xspd #xsperfectdrink #xsperfectdrink #sapusapukurus #sayanakkurus #lotionkurus #kuruscepat #kurussebelumraya #kurustanpaubat #kurussebelumkahwin #misikurus #jomkurus #slimdollzbebymaembong #slimbody #dietlisasurihani #bruneikupromote #bruneionlineshopping #bruneisales #supportlokalbrunei #sapotlokal #cubebrunei #bengkung #adelleasofea #dramasangat #mirafilzah

  •  132  59  4 May, 2020