#LotionBleaching Instagram Photos & Videos

LotionBleaching - 4k posts

Hashtag Popularity

0.6
average comments
8.6
average likes

Latest #LotionBleaching Posts

  • Kulit makin Flawless.

Sis payung skin harini

Nak kulit lawa, uollsss kena cuba bleaching ni. Memang mengancamm 😍😍😍
  • Kulit makin Flawless.

    Sis payung skin harini

    Nak kulit lawa, uollsss kena cuba bleaching ni. Memang mengancamm 😍😍😍

  •  1  1  6 minutes ago
  • Al kisah nya lady boss Ninaskinare bukan nak jual Serum Bleaching ni. Asal nya saje je buat untuk bagi free gift, alih-alih customer pakat suruh jual. Hari-hari dapat feedback menarik !

So atas permintaan ramai, nah kita keluarkan Serum Bleaching. Jom pakat serbu! Tak rugi beli, kata nak glass skin kannn 😍😍
.
10 ml
RM 15

BERMINAT NAK DAPATKAN LOTION PUTIH BLEACHING ?
📲 WHATSAPP/TELEGRAM 014-2484127
📲 WHATSAPP/TELEGRAM 014-2484127
📲 WHATSAPP/TELEGRAM 014-2484127

#LaserSerum
#LaserSerumNina
#IbuPutihNina
#IbuPutih
#NinaSkincare
#PutihGebu 
#BleachingSkinNina
#NinaSkincareMurah
#NinaSkincareOriginal
#IbuPutihMurah
#SetBleaching
#Vitamins
#Skincare
#BeautyCare
#BeautyAddict
#HyperPigmentation
#Exfoliate
#SkinRejuvenation
#SerumBleaching
#BleachingSerum
#Botox
#LotionPutihBleaching
#LotionBleachingNina
#BleachingLotion
#LotionPutihBleachingNina
#LotionPutih
#LotionBleaching
#MandianBleachingBidara
#MandianBleachingNina
  • Al kisah nya lady boss Ninaskinare bukan nak jual Serum Bleaching ni. Asal nya saje je buat untuk bagi free gift, alih-alih customer pakat suruh jual. Hari-hari dapat feedback menarik !

    So atas permintaan ramai, nah kita keluarkan Serum Bleaching. Jom pakat serbu! Tak rugi beli, kata nak glass skin kannn 😍😍
    .
    10 ml
    RM 15

    BERMINAT NAK DAPATKAN LOTION PUTIH BLEACHING ?
    📲 WHATSAPP/TELEGRAM 014-2484127
    📲 WHATSAPP/TELEGRAM 014-2484127
    📲 WHATSAPP/TELEGRAM 014-2484127

    #LaserSerum
    #LaserSerumNina
    #IbuPutihNina
    #IbuPutih
    #NinaSkincare
    #PutihGebu
    #BleachingSkinNina
    #NinaSkincareMurah
    #NinaSkincareOriginal
    #IbuPutihMurah
    #SetBleaching
    #Vitamins
    #Skincare
    #BeautyCare
    #BeautyAddict
    #HyperPigmentation
    #Exfoliate
    #SkinRejuvenation
    #SerumBleaching
    #BleachingSerum
    #Botox
    #LotionPutihBleaching
    #LotionBleachingNina
    #BleachingLotion
    #LotionPutihBleachingNina
    #LotionPutih
    #LotionBleaching
    #MandianBleachingBidara
    #MandianBleachingNina

  •  1  0  21 hours ago
  • REPAIR DAMAGED SKIN
WHITENING & BRIGHTENING

KEBAIKAN :
🎁 Mencantikkan lagi kulit nampak berseri2
🎁 Mengekalkan kelembapan kulit
🎁 Merawat kulit yg tidak sihat dan kusam
🎁 Menambahkan glowing
🎁 Makeup lebih tahan lama
🎁 Mencerahkan kulit naturally

PAKAI MALAM DAN SIANG SEBELUM PELEMBAP MUKA
RM 15 SAHAJA
10 ML

Serum bertekstur ringan ini sesuai dipakai untuk semua jenis kulit wanita dan lelaki.
Tidak kisah apa masalah kulit yang di alami..masalah jerawat yang teruk..jeragat & kusam.

Ianya mampu menghalang pertumbuhan jerawat dah menghapus kesan jerawat dengan berkesan.

Serum ini juga mampu untuk menghapus sel-sel kulit mati agar tiada lagi masalah kulit kusam dan tidak bermaya.

Bukan hanya itu sahaja, ia juga menghalang penghasilan sebum minyak yang berlebihan pada kulit wajah, mengecilkan liang pori terbuka dan memudarkan bintik hitam. Ianya juga melembut dan melembapkan kulit dan menjadikan tona kulit kembali sekata dengan penggunaan serum secara konsisten.

KANDUNGAN :
😍 Hyaluronic acid
😍 Alpha Arbutin
😍 Vit C & E
😍 Witch hazel

BERMINAT NAK DAPATKAN SERUM BLEACHING ?
📲 WHATSAPP/TELEGRAM 014-2484127
📲 WHATSAPP/TELEGRAM 014-2484127
📲 WHATSAPP/TELEGRAM 014-2484127

#LaserSerum
#LaserSerumNina
#IbuPutihNina
#IbuPutih
#NinaSkincare
#PutihGebu 
#BleachingSkinNina
#NinaSkincareMurah
#NinaSkincareOriginal
#IbuPutihMurah
#SetBleaching
#Vitamins
#Skincare
#BeautyCare
#BeautyAddict
#HyperPigmentation
#Exfoliate
#SkinRejuvenation
#SerumBleaching
#BleachingSerum
#Botox
#LotionPutihBleaching
#LotionBleachingNina
#BleachingLotion
#LotionPutihBleachingNina
#LotionPutih
#LotionBleaching
#MandianBleachingBidara
#MandianBleachingNina
  • REPAIR DAMAGED SKIN
    WHITENING & BRIGHTENING

    KEBAIKAN :
    🎁 Mencantikkan lagi kulit nampak berseri2
    🎁 Mengekalkan kelembapan kulit
    🎁 Merawat kulit yg tidak sihat dan kusam
    🎁 Menambahkan glowing
    🎁 Makeup lebih tahan lama
    🎁 Mencerahkan kulit naturally

    PAKAI MALAM DAN SIANG SEBELUM PELEMBAP MUKA
    RM 15 SAHAJA
    10 ML

    Serum bertekstur ringan ini sesuai dipakai untuk semua jenis kulit wanita dan lelaki.
    Tidak kisah apa masalah kulit yang di alami..masalah jerawat yang teruk..jeragat & kusam.

    Ianya mampu menghalang pertumbuhan jerawat dah menghapus kesan jerawat dengan berkesan.

    Serum ini juga mampu untuk menghapus sel-sel kulit mati agar tiada lagi masalah kulit kusam dan tidak bermaya.

    Bukan hanya itu sahaja, ia juga menghalang penghasilan sebum minyak yang berlebihan pada kulit wajah, mengecilkan liang pori terbuka dan memudarkan bintik hitam. Ianya juga melembut dan melembapkan kulit dan menjadikan tona kulit kembali sekata dengan penggunaan serum secara konsisten.

    KANDUNGAN :
    😍 Hyaluronic acid
    😍 Alpha Arbutin
    😍 Vit C & E
    😍 Witch hazel

    BERMINAT NAK DAPATKAN SERUM BLEACHING ?
    📲 WHATSAPP/TELEGRAM 014-2484127
    📲 WHATSAPP/TELEGRAM 014-2484127
    📲 WHATSAPP/TELEGRAM 014-2484127

    #LaserSerum
    #LaserSerumNina
    #IbuPutihNina
    #IbuPutih
    #NinaSkincare
    #PutihGebu
    #BleachingSkinNina
    #NinaSkincareMurah
    #NinaSkincareOriginal
    #IbuPutihMurah
    #SetBleaching
    #Vitamins
    #Skincare
    #BeautyCare
    #BeautyAddict
    #HyperPigmentation
    #Exfoliate
    #SkinRejuvenation
    #SerumBleaching
    #BleachingSerum
    #Botox
    #LotionPutihBleaching
    #LotionBleachingNina
    #BleachingLotion
    #LotionPutihBleachingNina
    #LotionPutih
    #LotionBleaching
    #MandianBleachingBidara
    #MandianBleachingNina

  •  0  0  21 hours ago
  • Cara penggunaan Serum Bleaching Ninaskincare 💋
.
1️ 👉 Cuci muka terlebih dahulu & lap kering
2️ 👉 Titis 1-2 titik Serum Bleaching ke jari yang bersih
3️ 👉 Sapu rata pada bahagian muka & leher atau mana-mana bahagian badan yang bermasalah
4️ 👉 Boleh juga sapu ke seluruh wajah untuk dapatkan kesan cerah dan seri yang sekata
5 ️👉 Sapu Pelembap Muka / Krim Malam. Untuk siang bole sapu Pelembap Muka / Krim Siang
6️ 👉 Kemudian, boleh pakai foundation atau mekap seperti biasa (untuk siang)

PS : Untuk waktu malam, buat 30 minit sebelum masa tidur ye. Kenapa 30 minit? Untuk bagi masa optimum serum & pelembap menyerap dalam kulit. Hehehe.. kalau tak nanti bantal yg akan dapat khasiatnya 😉

BERMINAT NAK DAPATKAN SERUM BLEACHING ?
📲 WHATSAPP/TELEGRAM 014-2484127
📲 WHATSAPP/TELEGRAM 014-2484127
📲 WHATSAPP/TELEGRAM 014-2484127

#LaserSerum
#LaserSerumNina
#IbuPutihNina
#IbuPutih
#NinaSkincare
#PutihGebu 
#BleachingSkinNina
#NinaSkincareMurah
#NinaSkincareOriginal
#IbuPutihMurah
#SetBleaching
#Vitamins
#Skincare
#BeautyCare
#BeautyAddict
#HyperPigmentation
#Exfoliate
#SkinRejuvenation
#SerumBleaching
#BleachingSerum
#Botox
#LotionPutihBleaching
#LotionBleachingNina
#BleachingLotion
#LotionPutihBleachingNina
#LotionPutih
#LotionBleaching
#MandianBleachingBidara
#MandianBleachingNina
  • Cara penggunaan Serum Bleaching Ninaskincare 💋
    .
    1️ 👉 Cuci muka terlebih dahulu & lap kering
    2️ 👉 Titis 1-2 titik Serum Bleaching ke jari yang bersih
    3️ 👉 Sapu rata pada bahagian muka & leher atau mana-mana bahagian badan yang bermasalah
    4️ 👉 Boleh juga sapu ke seluruh wajah untuk dapatkan kesan cerah dan seri yang sekata
    5 ️👉 Sapu Pelembap Muka / Krim Malam. Untuk siang bole sapu Pelembap Muka / Krim Siang
    6️ 👉 Kemudian, boleh pakai foundation atau mekap seperti biasa (untuk siang)

    PS : Untuk waktu malam, buat 30 minit sebelum masa tidur ye. Kenapa 30 minit? Untuk bagi masa optimum serum & pelembap menyerap dalam kulit. Hehehe.. kalau tak nanti bantal yg akan dapat khasiatnya 😉

    BERMINAT NAK DAPATKAN SERUM BLEACHING ?
    📲 WHATSAPP/TELEGRAM 014-2484127
    📲 WHATSAPP/TELEGRAM 014-2484127
    📲 WHATSAPP/TELEGRAM 014-2484127

    #LaserSerum
    #LaserSerumNina
    #IbuPutihNina
    #IbuPutih
    #NinaSkincare
    #PutihGebu
    #BleachingSkinNina
    #NinaSkincareMurah
    #NinaSkincareOriginal
    #IbuPutihMurah
    #SetBleaching
    #Vitamins
    #Skincare
    #BeautyCare
    #BeautyAddict
    #HyperPigmentation
    #Exfoliate
    #SkinRejuvenation
    #SerumBleaching
    #BleachingSerum
    #Botox
    #LotionPutihBleaching
    #LotionBleachingNina
    #BleachingLotion
    #LotionPutihBleachingNina
    #LotionPutih
    #LotionBleaching
    #MandianBleachingBidara
    #MandianBleachingNina

  •  1  0  21 hours ago
  • Al kisah nya lady boss Ninaskinare bukan nak jual Serum Bleaching ni. Asal nya saje je buat untuk bagi free gift, alih-alih customer pakat suruh jual. Hari-hari dapat feedback menarik !

So atas permintaan ramai, nah kita keluarkan Serum Bleaching. Jom pakat serbu! Tak rugi beli, kata nak glass skin kannn 😍😍
.
10 ml
RM 15

BERMINAT NAK DAPATKAN LOTION PUTIH BLEACHING ?
📲 WHATSAPP/TELEGRAM 014-2484127
📲 WHATSAPP/TELEGRAM 014-2484127
📲 WHATSAPP/TELEGRAM 014-2484127

#LaserSerum
#LaserSerumNina
#IbuPutihNina
#IbuPutih
#NinaSkincare
#PutihGebu 
#BleachingSkinNina
#NinaSkincareMurah
#NinaSkincareOriginal
#IbuPutihMurah
#SetBleaching
#Vitamins
#Skincare
#BeautyCare
#BeautyAddict
#HyperPigmentation
#Exfoliate
#SkinRejuvenation
#SerumBleaching
#BleachingSerum
#Botox
#LotionPutihBleaching
#LotionBleachingNina
#BleachingLotion
#LotionPutihBleachingNina
#LotionPutih
#LotionBleaching
#MandianBleachingBidara
#MandianBleachingNina
  • Al kisah nya lady boss Ninaskinare bukan nak jual Serum Bleaching ni. Asal nya saje je buat untuk bagi free gift, alih-alih customer pakat suruh jual. Hari-hari dapat feedback menarik !

    So atas permintaan ramai, nah kita keluarkan Serum Bleaching. Jom pakat serbu! Tak rugi beli, kata nak glass skin kannn 😍😍
    .
    10 ml
    RM 15

    BERMINAT NAK DAPATKAN LOTION PUTIH BLEACHING ?
    📲 WHATSAPP/TELEGRAM 014-2484127
    📲 WHATSAPP/TELEGRAM 014-2484127
    📲 WHATSAPP/TELEGRAM 014-2484127

    #LaserSerum
    #LaserSerumNina
    #IbuPutihNina
    #IbuPutih
    #NinaSkincare
    #PutihGebu
    #BleachingSkinNina
    #NinaSkincareMurah
    #NinaSkincareOriginal
    #IbuPutihMurah
    #SetBleaching
    #Vitamins
    #Skincare
    #BeautyCare
    #BeautyAddict
    #HyperPigmentation
    #Exfoliate
    #SkinRejuvenation
    #SerumBleaching
    #BleachingSerum
    #Botox
    #LotionPutihBleaching
    #LotionBleachingNina
    #BleachingLotion
    #LotionPutihBleachingNina
    #LotionPutih
    #LotionBleaching
    #MandianBleachingBidara
    #MandianBleachingNina

  •  1  0  7 August, 2020
  • REPAIR DAMAGED SKIN
WHITENING & BRIGHTENING

KEBAIKAN :
🎁 Mencantikkan lagi kulit nampak berseri2
🎁 Mengekalkan kelembapan kulit
🎁 Merawat kulit yg tidak sihat dan kusam
🎁 Menambahkan glowing
🎁 Makeup lebih tahan lama
🎁 Mencerahkan kulit naturally

PAKAI MALAM DAN SIANG SEBELUM PELEMBAP MUKA
RM 15 SAHAJA
10 ML

Serum bertekstur ringan ini sesuai dipakai untuk semua jenis kulit wanita dan lelaki.
Tidak kisah apa masalah kulit yang di alami..masalah jerawat yang teruk..jeragat & kusam.

Ianya mampu menghalang pertumbuhan jerawat dah menghapus kesan jerawat dengan berkesan.

Serum ini juga mampu untuk menghapus sel-sel kulit mati agar tiada lagi masalah kulit kusam dan tidak bermaya.

Bukan hanya itu sahaja, ia juga menghalang penghasilan sebum minyak yang berlebihan pada kulit wajah, mengecilkan liang pori terbuka dan memudarkan bintik hitam. Ianya juga melembut dan melembapkan kulit dan menjadikan tona kulit kembali sekata dengan penggunaan serum secara konsisten.

KANDUNGAN :
😍 Hyaluronic acid
😍 Alpha Arbutin
😍 Vit C & E
😍 Witch hazel

BERMINAT NAK DAPATKAN SERUM BLEACHING ?
📲 WHATSAPP/TELEGRAM 014-2484127
📲 WHATSAPP/TELEGRAM 014-2484127
📲 WHATSAPP/TELEGRAM 014-2484127

#LaserSerum
#LaserSerumNina
#IbuPutihNina
#IbuPutih
#NinaSkincare
#PutihGebu 
#BleachingSkinNina
#NinaSkincareMurah
#NinaSkincareOriginal
#IbuPutihMurah
#SetBleaching
#Vitamins
#Skincare
#BeautyCare
#BeautyAddict
#HyperPigmentation
#Exfoliate
#SkinRejuvenation
#SerumBleaching
#BleachingSerum
#Botox
#LotionPutihBleaching
#LotionBleachingNina
#BleachingLotion
#LotionPutihBleachingNina
#LotionPutih
#LotionBleaching
#MandianBleachingBidara
#MandianBleachingNina
  • REPAIR DAMAGED SKIN
    WHITENING & BRIGHTENING

    KEBAIKAN :
    🎁 Mencantikkan lagi kulit nampak berseri2
    🎁 Mengekalkan kelembapan kulit
    🎁 Merawat kulit yg tidak sihat dan kusam
    🎁 Menambahkan glowing
    🎁 Makeup lebih tahan lama
    🎁 Mencerahkan kulit naturally

    PAKAI MALAM DAN SIANG SEBELUM PELEMBAP MUKA
    RM 15 SAHAJA
    10 ML

    Serum bertekstur ringan ini sesuai dipakai untuk semua jenis kulit wanita dan lelaki.
    Tidak kisah apa masalah kulit yang di alami..masalah jerawat yang teruk..jeragat & kusam.

    Ianya mampu menghalang pertumbuhan jerawat dah menghapus kesan jerawat dengan berkesan.

    Serum ini juga mampu untuk menghapus sel-sel kulit mati agar tiada lagi masalah kulit kusam dan tidak bermaya.

    Bukan hanya itu sahaja, ia juga menghalang penghasilan sebum minyak yang berlebihan pada kulit wajah, mengecilkan liang pori terbuka dan memudarkan bintik hitam. Ianya juga melembut dan melembapkan kulit dan menjadikan tona kulit kembali sekata dengan penggunaan serum secara konsisten.

    KANDUNGAN :
    😍 Hyaluronic acid
    😍 Alpha Arbutin
    😍 Vit C & E
    😍 Witch hazel

    BERMINAT NAK DAPATKAN SERUM BLEACHING ?
    📲 WHATSAPP/TELEGRAM 014-2484127
    📲 WHATSAPP/TELEGRAM 014-2484127
    📲 WHATSAPP/TELEGRAM 014-2484127

    #LaserSerum
    #LaserSerumNina
    #IbuPutihNina
    #IbuPutih
    #NinaSkincare
    #PutihGebu
    #BleachingSkinNina
    #NinaSkincareMurah
    #NinaSkincareOriginal
    #IbuPutihMurah
    #SetBleaching
    #Vitamins
    #Skincare
    #BeautyCare
    #BeautyAddict
    #HyperPigmentation
    #Exfoliate
    #SkinRejuvenation
    #SerumBleaching
    #BleachingSerum
    #Botox
    #LotionPutihBleaching
    #LotionBleachingNina
    #BleachingLotion
    #LotionPutihBleachingNina
    #LotionPutih
    #LotionBleaching
    #MandianBleachingBidara
    #MandianBleachingNina

  •  1  0  7 August, 2020
  • Cara penggunaan Serum Bleaching Ninaskincare 💋
.
1️ 👉 Cuci muka terlebih dahulu & lap kering
2️ 👉 Titis 1-2 titik Serum Bleaching ke jari yang bersih
3️ 👉 Sapu rata pada bahagian muka & leher atau mana-mana bahagian badan yang bermasalah
4️ 👉 Boleh juga sapu ke seluruh wajah untuk dapatkan kesan cerah dan seri yang sekata
5 ️👉 Sapu Pelembap Muka / Krim Malam. Untuk siang bole sapu Pelembap Muka / Krim Siang
6️ 👉 Kemudian, boleh pakai foundation atau mekap seperti biasa (untuk siang)

PS : Untuk waktu malam, buat 30 minit sebelum masa tidur ye. Kenapa 30 minit? Untuk bagi masa optimum serum & pelembap menyerap dalam kulit. Hehehe.. kalau tak nanti bantal yg akan dapat khasiatnya 😉

BERMINAT NAK DAPATKAN SERUM BLEACHING ?
📲 WHATSAPP/TELEGRAM 014-2484127
📲 WHATSAPP/TELEGRAM 014-2484127
📲 WHATSAPP/TELEGRAM 014-2484127

#LaserSerum
#LaserSerumNina
#IbuPutihNina
#IbuPutih
#NinaSkincare
#PutihGebu 
#BleachingSkinNina
#NinaSkincareMurah
#NinaSkincareOriginal
#IbuPutihMurah
#SetBleaching
#Vitamins
#Skincare
#BeautyCare
#BeautyAddict
#HyperPigmentation
#Exfoliate
#SkinRejuvenation
#SerumBleaching
#BleachingSerum
#Botox
#LotionPutihBleaching
#LotionBleachingNina
#BleachingLotion
#LotionPutihBleachingNina
#LotionPutih
#LotionBleaching
#MandianBleachingBidara
#MandianBleachingNina
  • Cara penggunaan Serum Bleaching Ninaskincare 💋
    .
    1️ 👉 Cuci muka terlebih dahulu & lap kering
    2️ 👉 Titis 1-2 titik Serum Bleaching ke jari yang bersih
    3️ 👉 Sapu rata pada bahagian muka & leher atau mana-mana bahagian badan yang bermasalah
    4️ 👉 Boleh juga sapu ke seluruh wajah untuk dapatkan kesan cerah dan seri yang sekata
    5 ️👉 Sapu Pelembap Muka / Krim Malam. Untuk siang bole sapu Pelembap Muka / Krim Siang
    6️ 👉 Kemudian, boleh pakai foundation atau mekap seperti biasa (untuk siang)

    PS : Untuk waktu malam, buat 30 minit sebelum masa tidur ye. Kenapa 30 minit? Untuk bagi masa optimum serum & pelembap menyerap dalam kulit. Hehehe.. kalau tak nanti bantal yg akan dapat khasiatnya 😉

    BERMINAT NAK DAPATKAN SERUM BLEACHING ?
    📲 WHATSAPP/TELEGRAM 014-2484127
    📲 WHATSAPP/TELEGRAM 014-2484127
    📲 WHATSAPP/TELEGRAM 014-2484127

    #LaserSerum
    #LaserSerumNina
    #IbuPutihNina
    #IbuPutih
    #NinaSkincare
    #PutihGebu
    #BleachingSkinNina
    #NinaSkincareMurah
    #NinaSkincareOriginal
    #IbuPutihMurah
    #SetBleaching
    #Vitamins
    #Skincare
    #BeautyCare
    #BeautyAddict
    #HyperPigmentation
    #Exfoliate
    #SkinRejuvenation
    #SerumBleaching
    #BleachingSerum
    #Botox
    #LotionPutihBleaching
    #LotionBleachingNina
    #BleachingLotion
    #LotionPutihBleachingNina
    #LotionPutih
    #LotionBleaching
    #MandianBleachingBidara
    #MandianBleachingNina

  •  1  0  7 August, 2020
  • Sebelum tidur sapu saka gebu dulu.

Bleaching skin bukan je untuk Putihkan kulit je. Tapi boleh membantu kulit lebih Flawless tanpa jerawat jeragat.

Order cepat sementara stock masih ada.

WhatsApp ke 01127489987
  • Sebelum tidur sapu saka gebu dulu.

    Bleaching skin bukan je untuk Putihkan kulit je. Tapi boleh membantu kulit lebih Flawless tanpa jerawat jeragat.

    Order cepat sementara stock masih ada.

    WhatsApp ke 01127489987

  •  7  1  6 August, 2020
  • Pakai seminggu jerawat pasir dah kurang 👍👍

Nak kulit cerahh?
Tapi taknak supplements?

Jom bleaching kulit korang.
Best gaizz. Bau tak busuk. Yang penting berkesan.

Order cepat sementara ada promosi lagi ni
  • Pakai seminggu jerawat pasir dah kurang 👍👍

    Nak kulit cerahh?
    Tapi taknak supplements?

    Jom bleaching kulit korang.
    Best gaizz. Bau tak busuk. Yang penting berkesan.

    Order cepat sementara ada promosi lagi ni

  •  3  1  6 August, 2020
  • Nak kulit cerahh?
Tapi taknak supplements?

Jom bleaching kulit korang.
Best gaizz. Bau tak busuk. Yang penting berkesan.

Order cepat sementara ada promosi lagi ni
  • Nak kulit cerahh?
    Tapi taknak supplements?

    Jom bleaching kulit korang.
    Best gaizz. Bau tak busuk. Yang penting berkesan.

    Order cepat sementara ada promosi lagi ni

  •  8  1  6 August, 2020
  • Be beautiful with ur own style
  • Be beautiful with ur own style

  •  8  1  6 August, 2020
  • 😜 Not for kucing
  • 😜 Not for kucing

  •  17  1  6 August, 2020
  • Haiiii
  • Haiiii

  •  18  1  6 August, 2020
  • Hai. Selamat petang
  • Hai. Selamat petang

  •  30  1  6 August, 2020
  • cantik nya 😍😍😍🔥🔥🔥 kita pakai kita jual 😍😍😍 ne bukan saja2 promote tapi tidak pakai 🤭 kalau jual produk ne mesti pakai baru boleh bagi terang macam mana rasa dia kalau pakai satu produk tuh 😘😘yang belum order atau book whitening secret besok ada lah tarikh last untuk dapat kan harga promosi hari raya haji 😍😍😍🔥🔥🔥 boleh book with payment sis ku pakai harga promo .. sini dm saya laju2 😍😘 #whiteningsecretsabah #sapusaputakperlusuntik #instantwhite #shraedy #missluna #teamgegarwsciksu #lotionbleaching
  • cantik nya 😍😍😍🔥🔥🔥 kita pakai kita jual 😍😍😍 ne bukan saja2 promote tapi tidak pakai 🤭 kalau jual produk ne mesti pakai baru boleh bagi terang macam mana rasa dia kalau pakai satu produk tuh 😘😘yang belum order atau book whitening secret besok ada lah tarikh last untuk dapat kan harga promosi hari raya haji 😍😍😍🔥🔥🔥 boleh book with payment sis ku pakai harga promo .. sini dm saya laju2 😍😘 #whiteningsecretsabah #sapusaputakperlusuntik #instantwhite #shraedy #missluna #teamgegarwsciksu #lotionbleaching

  •  0  0  30 July, 2020
  • *TOLONG BACA ‼️*
*JANGAN PAKAI LEBIH DARI 10 MINIT*

*Cara Guna Bleaching Skin Nina*
(1 set boleh pakai 2kali)

💝Masuk kan powder satu sudu
💝Masuk liquid setengah sudu
💝Masuk sedikit air dalam setengah sudu kecik
💝Kacau sebati.. Guna brush/ice cream stick utk apply
💝Boleh sapu pd kulit & biarkan 5-10minit sebelum bilas/cuci. 
💝 Untuk ketiak, leher & celahan disarankan pakai liquid sahaja. Tak perlu mix dgn powder. 

Elakkan kena mata dan tapak tgn ..
Bancuh guna kayu & sapu guna berus ..
Semasa pemakaian ade rasa gatal sedikit.. tu normal ye. 
Lepas bilas & cuci akan hilang 
Then bole apply lotion atau IbuputihLaserSerum 

👁YG PALING PENTING JGN PAKAI SETIAP MINGGU
👁JGN PAKAI LEBIH 10 MINIT
👁JGN KENA TEMPAT GATAL ATAU LUKA
👁BULU ROMA AKAN JADI PERANG BUAT SEMENTARA WAKTU. AKAN KEMBALI NORMAL SELEPAS 1 MINGGU BUT KULIT STILL MAINTAIN CERAH

‼️MAXIMUM PAKAI 2-3KALI SEBULAN, SELANGKAN EVERY 2WEEKS

Untuk order, sila whatsapp  #0109462018 
Cara mudah utk Whatsapp, hanya klik link di bio💋

#lotionputihbleachingnina #lotionputihbleaching
#lotionputih #lotionbleaching #bleachingskinnina #bleachingskin #mandianbleaching #mandianbleachingnina #mandianbleachingbidara #facebleaching
  • *TOLONG BACA ‼️*
    *JANGAN PAKAI LEBIH DARI 10 MINIT*

    *Cara Guna Bleaching Skin Nina*
    (1 set boleh pakai 2kali)

    💝Masuk kan powder satu sudu
    💝Masuk liquid setengah sudu
    💝Masuk sedikit air dalam setengah sudu kecik
    💝Kacau sebati.. Guna brush/ice cream stick utk apply
    💝Boleh sapu pd kulit & biarkan 5-10minit sebelum bilas/cuci.
    💝 Untuk ketiak, leher & celahan disarankan pakai liquid sahaja. Tak perlu mix dgn powder.

    Elakkan kena mata dan tapak tgn ..
    Bancuh guna kayu & sapu guna berus ..
    Semasa pemakaian ade rasa gatal sedikit.. tu normal ye.
    Lepas bilas & cuci akan hilang
    Then bole apply lotion atau IbuputihLaserSerum

    👁YG PALING PENTING JGN PAKAI SETIAP MINGGU
    👁JGN PAKAI LEBIH 10 MINIT
    👁JGN KENA TEMPAT GATAL ATAU LUKA
    👁BULU ROMA AKAN JADI PERANG BUAT SEMENTARA WAKTU. AKAN KEMBALI NORMAL SELEPAS 1 MINGGU BUT KULIT STILL MAINTAIN CERAH

    ‼️MAXIMUM PAKAI 2-3KALI SEBULAN, SELANGKAN EVERY 2WEEKS

    Untuk order, sila whatsapp  #0109462018
    Cara mudah utk Whatsapp, hanya klik link di bio💋

    #lotionputihbleachingnina #lotionputihbleaching
    #lotionputih #lotionbleaching #bleachingskinnina #bleachingskin #mandianbleaching #mandianbleachingnina #mandianbleachingbidara #facebleaching

  •  0  0  28 July, 2020

Top #LotionBleaching Posts

  • .
bleaching adalah proses memutihkan, manfaat yang akan kamu dapat adalah kulit menjadi putih, bersih, bersinar seperti yang kamu inginkan. .
bleaching terdapat brightener dan lightener yang mengandung AHA serta Tretinoin yang berfungsi dalam proses pengelupasan kulit.
.
Pada proses tersebut, selain akan menghentikan proses pigmentasi, juga akan mengantikan kulit lama dengan kulit baru yang segar. .
Selain membuat kulit lebih putih, formula hydrogen peroxide dari krim bleaching akan membuat warna bulu menjadi transparent atau perang. .
Gunakan dua minggu sekali atau 1 bulan 2kali shj.. -
.
Jom putih skg 📲 016-793 4782
.
#bleachingskin #mandianbleachingnina #polishfacenina #ibuputihnina #ninaskincare #ninaskincareoriginal #ibuputihlaserserum #ibuputih #produkmalaysia #lotionbleaching #lotionputihviral #jelitaskincare #serummuka #serumantijerawat  #IbuPutihLaserSerumNina #bleachingskinnina #TestimoniNinaskincare #NinaskincareTestimoni #PolishFace #patiibuputih #malaysiafollower #igmonsta #cikguseo #terapiinstagram #sabahonline 
#kitajagakita #stayhome #kitamestimenang 
#rinduyangterindah #thegadis
  • .
    bleaching adalah proses memutihkan, manfaat yang akan kamu dapat adalah kulit menjadi putih, bersih, bersinar seperti yang kamu inginkan. .
    bleaching terdapat brightener dan lightener yang mengandung AHA serta Tretinoin yang berfungsi dalam proses pengelupasan kulit.
    .
    Pada proses tersebut, selain akan menghentikan proses pigmentasi, juga akan mengantikan kulit lama dengan kulit baru yang segar. .
    Selain membuat kulit lebih putih, formula hydrogen peroxide dari krim bleaching akan membuat warna bulu menjadi transparent atau perang. .
    Gunakan dua minggu sekali atau 1 bulan 2kali shj.. -
    .
    Jom putih skg 📲 016-793 4782
    .
    #bleachingskin #mandianbleachingnina #polishfacenina #ibuputihnina #ninaskincare #ninaskincareoriginal #ibuputihlaserserum #ibuputih #produkmalaysia #lotionbleaching #lotionputihviral #jelitaskincare #serummuka #serumantijerawat #IbuPutihLaserSerumNina #bleachingskinnina #TestimoniNinaskincare #NinaskincareTestimoni #PolishFace #patiibuputih #malaysiafollower #igmonsta #cikguseo #terapiinstagram #sabahonline
    #kitajagakita #stayhome #kitamestimenang
    #rinduyangterindah #thegadis

  •  5  4  16 April, 2020
  • PAKET DOUBLE GLOW PREMIUM isi 4

tidak hanya melicinkan wajah dan menghaluskan wajah namun juga membuat wajah lebih putih dan glowing

Hasil terlihat sejak
 pemakaian pertama 
Price: 150k

Mengatasi Flek ringan / tebal 
Memudarkan kerutan, garis halus, wajah kendur. 
Dan wajah akan lebih kencang, kenyal bebas kerut & tnpa garis halus.
Meratakan warna kulit wajah
Meratakn tekstur kulit wajah
Mengangkat volume bopeng 
Menghilangkn noda hitam bekas jerawat
menghilangkan jerawat

UNTUK SEMUA JENIS KULIT.
WARNING; TIDAK UNTUK IBU MENYUSUI/IBU HAMIL
#creamfarmaracik  #farmaori  #racikanfarmasi  #creamwajah  #pemutihbadan  #creamglowing  #pemutihwajahdanbadan  #grosircreamfarma  #grasirecercreamracik  #lotioncollagen  #creamfarmaforte  #lotionbleaching  #skincarejatim  #skincaresby #skincare #skincareglowing #racikanamanfarmasi  #perawatanwajahterlengkap  #skincarewajahdanbadan  #creamsidoarjo  #creamwhitening #creamdokter  #creamartis #creamsurabaya
  • PAKET DOUBLE GLOW PREMIUM isi 4

    tidak hanya melicinkan wajah dan menghaluskan wajah namun juga membuat wajah lebih putih dan glowing

    Hasil terlihat sejak
    pemakaian pertama
    Price: 150k

    Mengatasi Flek ringan / tebal
    Memudarkan kerutan, garis halus, wajah kendur.
    Dan wajah akan lebih kencang, kenyal bebas kerut & tnpa garis halus.
    Meratakan warna kulit wajah
    Meratakn tekstur kulit wajah
    Mengangkat volume bopeng
    Menghilangkn noda hitam bekas jerawat
    menghilangkan jerawat

    UNTUK SEMUA JENIS KULIT.
    WARNING; TIDAK UNTUK IBU MENYUSUI/IBU HAMIL
    #creamfarmaracik  #farmaori  #racikanfarmasi  #creamwajah  #pemutihbadan  #creamglowing  #pemutihwajahdanbadan  #grosircreamfarma  #grasirecercreamracik  #lotioncollagen  #creamfarmaforte  #lotionbleaching  #skincarejatim  #skincaresby #skincare #skincareglowing #racikanamanfarmasi  #perawatanwajahterlengkap  #skincarewajahdanbadan  #creamsidoarjo  #creamwhitening #creamdokter  #creamartis #creamsurabaya

  •  1  1  20 December, 2019
  • Paket Body Bleaching + Forte

Paket Body Bleaching = 30rb
Lotion Rapid Forte = 35rb
Total : 65,000
*HARGA BELUM TERMASUK ONGKIR* .

Isi :
1 lotion bleaching
1 lotion rapid forte
1 bleaching cream

Order : 087759326231 (WA)
Pemutih kulit teruji dan aman serta merupakan perpadun yang bagus.

Cara Pemakaian :
✅Lotion Bleaching , d pake setiap hari pagi dan malam.
✅Bleaching Cream di pake seminggu 2-3x ya.
cara pakai : d oles k kulit badan, biarkan 15-20 menit lalu di bilas.
✅Lotion Rapid Forte : di pakai setiap malam sebelum tidur saja.
Bisa d pkai setelah pemakaian lotion bleaching pada malam hari.
  • Paket Body Bleaching + Forte

    Paket Body Bleaching = 30rb
    Lotion Rapid Forte = 35rb
    Total : 65,000
    *HARGA BELUM TERMASUK ONGKIR* .

    Isi :
    1 lotion bleaching
    1 lotion rapid forte
    1 bleaching cream

    Order : 087759326231 (WA)
    Pemutih kulit teruji dan aman serta merupakan perpadun yang bagus.

    Cara Pemakaian :
    ✅Lotion Bleaching , d pake setiap hari pagi dan malam.
    ✅Bleaching Cream di pake seminggu 2-3x ya.
    cara pakai : d oles k kulit badan, biarkan 15-20 menit lalu di bilas.
    ✅Lotion Rapid Forte : di pakai setiap malam sebelum tidur saja.
    Bisa d pkai setelah pemakaian lotion bleaching pada malam hari.

  •  8  3  17 April, 2020