#LSATeamAzie Instagram Photos & Videos

LSATeamAzie - 936 posts

Hashtag Popularity

2
average comments
151.1
average likes

Latest #LSATeamAzie Posts

  • Be that crazy people!

Assalamualaikum & good morning ❤

Coco-S/Coco-Hotz/Bella Shake/Bella Squeez/La Mocha/LSA Team Azie
📱0197000351
IG @bodydream_azie
Www.instagram.com/bodydream_azie
.
Click link di bio (IG) or click link dibawah utk (FB). Www.wasap.my/+60197000351

#LSATeamAzie #bodydream #bodydreamslimmingdrink 
#cocosslimmingdrink #bodydreamcocos 
#bellashake 
#bellasqueez #cocohotz #Lamocha #jomkurussihat #kevinzahari #badancantik #weightlostjourney #MeleTOP #perutkempis #kulitcantik #testimonikurus 
#kurusselepasbersalin
#jomkurus1malaysia
#stayathome #rayajangangemuk #kurusselepasraya #kurusdalam2minggu  #kitajagakita #7harimencintaiku2 #bodygoals2020 #nakkuruskanbadan #kurus2020 #jk1m #bodydreamtestimoni
  • Be that crazy people!

    Assalamualaikum & good morning ❤

    Coco-S/Coco-Hotz/Bella Shake/Bella Squeez/La Mocha/LSA Team Azie
    📱0197000351
    IG @bodydream_azie
    Www.instagram.com/bodydream_azie
    .
    Click link di bio (IG) or click link dibawah utk (FB). Www.wasap.my/+60197000351

    #LSATeamAzie #bodydream #bodydreamslimmingdrink
    #cocosslimmingdrink #bodydreamcocos
    #bellashake
    #bellasqueez #cocohotz #Lamocha #jomkurussihat #kevinzahari #badancantik #weightlostjourney #MeleTOP #perutkempis #kulitcantik #testimonikurus
    #kurusselepasbersalin
    #jomkurus1malaysia
    #stayathome #rayajangangemuk #kurusselepasraya #kurusdalam2minggu  #kitajagakita #7harimencintaiku2 #bodygoals2020 #nakkuruskanbadan #kurus2020 #jk1m #bodydreamtestimoni

  •  3  0  2 hours ago
  • Ehem, sebelum tidur, jangan lupa tau.
Bancuh segelas Bella Squeez & enjoy!

Esok pagi confirmed legaaaaa 😜

GOOD NIGHT!

Coco-S/Coco-Hotz/Bella Shake/Bella Squeez/La Mocha/LSA Team Azie
📱0197000351
IG @bodydream_azie
Www.instagram.com/bodydream_azie
.
Click link di bio (IG) or click link dibawah utk (FB). Www.wasap.my/+60197000351

#LSATeamAzie #bodydream #bodydreamslimmingdrink 
#cocosslimmingdrink #bodydreamcocos 
#bellashake 
#bellasqueez #cocohotz #Lamocha #jomkurussihat #kevinzahari #badancantik #weightlostjourney #MeleTOP #perutkempis #kulitcantik #testimonikurus 
#kurusselepasbersalin
#jomkurus1malaysia
#stayathome #rayajangangemuk #kurusselepasraya #kurusdalam2minggu  #kitajagakita #7harimencintaiku2 #bodygoals2020 #nakkuruskanbadan #kurus2020 #jk1m #bodydreamtestimoni
  • Ehem, sebelum tidur, jangan lupa tau.
    Bancuh segelas Bella Squeez & enjoy!

    Esok pagi confirmed legaaaaa 😜

    GOOD NIGHT!

    Coco-S/Coco-Hotz/Bella Shake/Bella Squeez/La Mocha/LSA Team Azie
    📱0197000351
    IG @bodydream_azie
    Www.instagram.com/bodydream_azie
    .
    Click link di bio (IG) or click link dibawah utk (FB). Www.wasap.my/+60197000351

    #LSATeamAzie #bodydream #bodydreamslimmingdrink
    #cocosslimmingdrink #bodydreamcocos
    #bellashake
    #bellasqueez #cocohotz #Lamocha #jomkurussihat #kevinzahari #badancantik #weightlostjourney #MeleTOP #perutkempis #kulitcantik #testimonikurus
    #kurusselepasbersalin
    #jomkurus1malaysia
    #stayathome #rayajangangemuk #kurusselepasraya #kurusdalam2minggu #kitajagakita #7harimencintaiku2 #bodygoals2020 #nakkuruskanbadan #kurus2020 #jk1m #bodydreamtestimoni

  •  5  0  10 hours ago
  • A SACHET A DAY CAN KEEP 'BUNCITNESS' AWAY 😜

Nak detox dengan cara yang mudah,semudah ABC?
Tak pahit, tak masam tapi sedap gilerrr rasanya I tell you.
Pasti puas hati dengan Bella Squeez.

Lepas ni, PERUT BUNCIT NO MORE‼

Coco-S/Coco-Hotz/Bella Shake/Bella Squeez/La Mocha/LSA Team Azie
📱0194342616

IG @firzanahaziera.jia

Click link di bio untuk direct pm me 😁

#LSATeamAzie #bodydream #bodydreamslimmingdrink 
#cocosslimmingdrink #bodydreamcocos 
#bellashake 
#bellasqueez #cocohotz #Lamocha #jomkurussihat #kevinzahari #badancantik #weightlostjourney #MeleTOP #perutkempis #kulitcantik #testimonikurus 
#kurusselepasbersalin
#aidiladha2020
#stayathome #rayajangangemuk #kurusselepasraya #kurusdalam2minggu  #kitajagakita #7harimencintaiku2 #bodygoals2020 #nakkuruskanbadan #kurus2020 #jk1m #bodydreamtestimoni
  • A SACHET A DAY CAN KEEP 'BUNCITNESS' AWAY 😜

    Nak detox dengan cara yang mudah,semudah ABC?
    Tak pahit, tak masam tapi sedap gilerrr rasanya I tell you.
    Pasti puas hati dengan Bella Squeez.

    Lepas ni, PERUT BUNCIT NO MORE‼

    Coco-S/Coco-Hotz/Bella Shake/Bella Squeez/La Mocha/LSA Team Azie
    📱0194342616

    IG @firzanahaziera.jia

    Click link di bio untuk direct pm me 😁

    #LSATeamAzie #bodydream #bodydreamslimmingdrink
    #cocosslimmingdrink #bodydreamcocos
    #bellashake
    #bellasqueez #cocohotz #Lamocha #jomkurussihat #kevinzahari #badancantik #weightlostjourney #MeleTOP #perutkempis #kulitcantik #testimonikurus
    #kurusselepasbersalin
    #aidiladha2020
    #stayathome #rayajangangemuk #kurusselepasraya #kurusdalam2minggu #kitajagakita #7harimencintaiku2 #bodygoals2020 #nakkuruskanbadan #kurus2020 #jk1m #bodydreamtestimoni

  •  4  0  11 hours ago
  • 📣PROMO KAW KAW MASIH BERLANGSUNG📣

CEPAT GRAB UNTUK KURUS & PENJIMATAN BERGANDA.

IT' S NOW OR NEVER 🔥

Coco-S/Coco-Hotz/Bella Shake/Bella Squeez/La Mocha/LSA Team Azie
📱0197000351
IG @bodydream_azie
Www.instagram.com/bodydream_azie
.
Click link di bio (IG) or click link dibawah utk (FB). Www.wasap.my/+60197000351

#LSATeamAzie #bodydream #bodydreamslimmingdrink 
#cocosslimmingdrink #bodydreamcocos 
#bellashake 
#bellasqueez #cocohotz #Lamocha #jomkurussihat #kevinzahari #badancantik #weightlostjourney #MeleTOP #perutkempis #kulitcantik #testimonikurus 
#kurusselepasbersalin
#jomkurus1malaysia
#stayathome #rayajangangemuk #kurusselepasraya #kurusdalam2minggu  #kitajagakita #7harimencintaiku2 #bodygoals2020 #nakkuruskanbadan #kurus2020 #jk1m #bodydreamtestimoni
  • 📣PROMO KAW KAW MASIH BERLANGSUNG📣

    CEPAT GRAB UNTUK KURUS & PENJIMATAN BERGANDA.

    IT' S NOW OR NEVER 🔥

    Coco-S/Coco-Hotz/Bella Shake/Bella Squeez/La Mocha/LSA Team Azie
    📱0197000351
    IG @bodydream_azie
    Www.instagram.com/bodydream_azie
    .
    Click link di bio (IG) or click link dibawah utk (FB). Www.wasap.my/+60197000351

    #LSATeamAzie #bodydream #bodydreamslimmingdrink
    #cocosslimmingdrink #bodydreamcocos
    #bellashake
    #bellasqueez #cocohotz #Lamocha #jomkurussihat #kevinzahari #badancantik #weightlostjourney #MeleTOP #perutkempis #kulitcantik #testimonikurus
    #kurusselepasbersalin
    #jomkurus1malaysia
    #stayathome #rayajangangemuk #kurusselepasraya #kurusdalam2minggu #kitajagakita #7harimencintaiku2 #bodygoals2020 #nakkuruskanbadan #kurus2020 #jk1m #bodydreamtestimoni

  •  3  0  12 hours ago
  • 💃It is confidence in our bodies, minds, and spirit that allows us to keep looking for new adventures🧗🏼‍♀️
.
I love My body 💖when im In the best shape I can be in, fitting in the clothes🧚🏻‍♀️ I like to wear comfortably and living a healthy lifestyle🧘🏼‍♀️ is important to me. So I need COCO HOTZ☕ everyday to makesure my body is always in a good weight. So, I always find the best‼️ slimming drink (Coco HOtz) only! for my body.
.
COCO HOTZ membantu Ilyaa untuk mengawal selera makan dan kekal active setiap hari🏃🏼‍♀️. Sangat-sangat jimat dan berkesan👏🏻. Walaupun setiap hari ilyaa buzy dengan shooting🎬, COCO HOTZ sentiasa ada‼️ minum setiap pagi selepas breakfast 🍽️ untuk boost energy dan membakar lemak/calories seluruh badan ilyaa💖 .. Ilyaa sentiasa memastikan berat ilyaa di tahap yang ideal✨
.
Highly recommended 📣 for u guys yang mencari Minuman tambahan untuk membantu menurunkan berat badan (COCO HOTZ) secara sihat dan berkesan.

PS: gambar tak edit ye! 😜 🍑 
.

Coco-S/Coco-Hotz/Bella Shake/Bella Squeez/La Mocha/LSA Team Azie
📱0194342616

IG @firzanahaziera.jia

Click link di bio untuk direct pm me 😁

#LSATeamAzie #bodydream #bodydreamslimmingdrink 
#cocosslimmingdrink #bodydreamcocos 
#bellashake 
#bellasqueez #cocohotz #Lamocha #jomkurussihat #kevinzahari #badancantik #weightlostjourney #MeleTOP #perutkempis #kulitcantik #testimonikurus 
#kurusselepasbersalin
#jomkurus1malaysia
#stayathome #rayajangangemuk #kurusselepasraya #kurusdalam2minggu  #kitajagakita #7harimencintaiku2 #bodygoals2020 #nakkuruskanbadan #kurus2020 #jk1m #bodydreamtestimoni
  • 💃It is confidence in our bodies, minds, and spirit that allows us to keep looking for new adventures🧗🏼‍♀️
    .
    I love My body 💖when im In the best shape I can be in, fitting in the clothes🧚🏻‍♀️ I like to wear comfortably and living a healthy lifestyle🧘🏼‍♀️ is important to me. So I need COCO HOTZ☕ everyday to makesure my body is always in a good weight. So, I always find the best‼️ slimming drink (Coco HOtz) only! for my body.
    .
    COCO HOTZ membantu Ilyaa untuk mengawal selera makan dan kekal active setiap hari🏃🏼‍♀️. Sangat-sangat jimat dan berkesan👏🏻. Walaupun setiap hari ilyaa buzy dengan shooting🎬, COCO HOTZ sentiasa ada‼️ minum setiap pagi selepas breakfast 🍽️ untuk boost energy dan membakar lemak/calories seluruh badan ilyaa💖 .. Ilyaa sentiasa memastikan berat ilyaa di tahap yang ideal✨
    .
    Highly recommended 📣 for u guys yang mencari Minuman tambahan untuk membantu menurunkan berat badan (COCO HOTZ) secara sihat dan berkesan.

    PS: gambar tak edit ye! 😜 🍑
    .

    Coco-S/Coco-Hotz/Bella Shake/Bella Squeez/La Mocha/LSA Team Azie
    📱0194342616

    IG @firzanahaziera.jia

    Click link di bio untuk direct pm me 😁

    #LSATeamAzie #bodydream #bodydreamslimmingdrink
    #cocosslimmingdrink #bodydreamcocos
    #bellashake
    #bellasqueez #cocohotz #Lamocha #jomkurussihat #kevinzahari #badancantik #weightlostjourney #MeleTOP #perutkempis #kulitcantik #testimonikurus
    #kurusselepasbersalin
    #jomkurus1malaysia
    #stayathome #rayajangangemuk #kurusselepasraya #kurusdalam2minggu #kitajagakita #7harimencintaiku2 #bodygoals2020 #nakkuruskanbadan #kurus2020 #jk1m #bodydreamtestimoni

  •  5  0  16 hours ago
  • 💃It is confidence in our bodies, minds, and spirit that allows us to keep looking for new adventures🧗🏼‍♀️
.
I love My body 💖when im In the best shape I can be in, fitting in the clothes🧚🏻‍♀️ I like to wear comfortably and living a healthy lifestyle🧘🏼‍♀️ is important to me. So I need COCO HOTZ☕ everyday to makesure my body is always in a good weight. So, I always find the best‼️ slimming drink (Coco HOtz) only! for my body.
.
COCO HOTZ membantu Ilyaa untuk mengawal selera makan dan kekal active setiap hari🏃🏼‍♀️. Sangat-sangat jimat dan berkesan👏🏻. Walaupun setiap hari ilyaa buzy dengan shooting🎬, COCO HOTZ sentiasa ada‼️ minum setiap pagi selepas breakfast 🍽️ untuk boost energy dan membakar lemak/calories seluruh badan ilyaa💖 .. Ilyaa sentiasa memastikan berat ilyaa di tahap yang ideal✨
.
Highly recommended 📣 for u guys yang mencari Minuman tambahan untuk membantu menurunkan berat badan (COCO HOTZ) secara sihat dan berkesan.

PS: gambar tak edit ye! 😜 🍑 
.

Coco-S/Coco-Hotz/Bella Shake/Bella Squeez/La Mocha/LSA Team Azie
📱0197000351
IG @bodydream_azie
Www.instagram.com/bodydream_azie
.
Click link di bio (IG) or click link dibawah utk (FB). Www.wasap.my/+60197000351

#LSATeamAzie #bodydream #bodydreamslimmingdrink 
#cocosslimmingdrink #bodydreamcocos 
#bellashake 
#bellasqueez #cocohotz #Lamocha #jomkurussihat #kevinzahari #badancantik #weightlostjourney #MeleTOP #perutkempis #kulitcantik #testimonikurus 
#kurusselepasbersalin
#jomkurus1malaysia
#stayathome #rayajangangemuk #kurusselepasraya #kurusdalam2minggu  #kitajagakita #7harimencintaiku2 #bodygoals2020 #nakkuruskanbadan #kurus2020 #jk1m #bodydreamtestimoni
  • 💃It is confidence in our bodies, minds, and spirit that allows us to keep looking for new adventures🧗🏼‍♀️
    .
    I love My body 💖when im In the best shape I can be in, fitting in the clothes🧚🏻‍♀️ I like to wear comfortably and living a healthy lifestyle🧘🏼‍♀️ is important to me. So I need COCO HOTZ☕ everyday to makesure my body is always in a good weight. So, I always find the best‼️ slimming drink (Coco HOtz) only! for my body.
    .
    COCO HOTZ membantu Ilyaa untuk mengawal selera makan dan kekal active setiap hari🏃🏼‍♀️. Sangat-sangat jimat dan berkesan👏🏻. Walaupun setiap hari ilyaa buzy dengan shooting🎬, COCO HOTZ sentiasa ada‼️ minum setiap pagi selepas breakfast 🍽️ untuk boost energy dan membakar lemak/calories seluruh badan ilyaa💖 .. Ilyaa sentiasa memastikan berat ilyaa di tahap yang ideal✨
    .
    Highly recommended 📣 for u guys yang mencari Minuman tambahan untuk membantu menurunkan berat badan (COCO HOTZ) secara sihat dan berkesan.

    PS: gambar tak edit ye! 😜 🍑
    .

    Coco-S/Coco-Hotz/Bella Shake/Bella Squeez/La Mocha/LSA Team Azie
    📱0197000351
    IG @bodydream_azie
    Www.instagram.com/bodydream_azie
    .
    Click link di bio (IG) or click link dibawah utk (FB). Www.wasap.my/+60197000351

    #LSATeamAzie #bodydream #bodydreamslimmingdrink
    #cocosslimmingdrink #bodydreamcocos
    #bellashake
    #bellasqueez #cocohotz #Lamocha #jomkurussihat #kevinzahari #badancantik #weightlostjourney #MeleTOP #perutkempis #kulitcantik #testimonikurus
    #kurusselepasbersalin
    #jomkurus1malaysia
    #stayathome #rayajangangemuk #kurusselepasraya #kurusdalam2minggu #kitajagakita #7harimencintaiku2 #bodygoals2020 #nakkuruskanbadan #kurus2020 #jk1m #bodydreamtestimoni

  •  2  0  16 hours ago
  • HIGH DEMAND SEBAB MEMANG PADU BAQ HANG!

Kebanyakan yang minum ni akan repeat order tau. Sebab depa kata best giler minum Combo ni

🔥Rasa badan ringan ja
🔥Nafsu makan pun dapat dikawal
🔥Dah tak boleh makan banyak² dah, dah boleh makan suku-suku-separuh dah sekarang
🔥 No more perut buncit dan peha/lengan besaq

WOW🤩
SERIOUS LAH?

YES, MEMANG SERIUS. KAMI TAK TIPU BILA KAMI KATA BODY DREAM MEMANG MENJADI.

Nak join yang lain kurus dengan sihat jugak? Roger lekaih 👇

Coco-S/Coco-Hotz/Bella Shake/Bella Squeez/La Mocha/LSA Team Azie
📱0197000351
IG @bodydream_azie
Www.instagram.com/bodydream_azie
.
Click link di bio (IG) or click link dibawah utk (FB). Www.wasap.my/+60197000351

#LSATeamAzie #bodydream #bodydreamslimmingdrink 
#cocosslimmingdrink #bodydreamcocos 
#bellashake 
#bellasqueez #cocohotz #Lamocha #jomkurussihat #kevinzahari #badancantik #weightlostjourney #MeleTOP #perutkempis #kulitcantik #testimonikurus 
#kurusselepasbersalin
#jomkurus1malaysia
#stayathome #rayajangangemuk #kurusselepasraya #kurusdalam2minggu  #kitajagakita #7harimencintaiku2 #bodygoals2020 #nakkuruskanbadan #kurus2020 #jk1m #bodydreamtestimoni
  • HIGH DEMAND SEBAB MEMANG PADU BAQ HANG!

    Kebanyakan yang minum ni akan repeat order tau. Sebab depa kata best giler minum Combo ni

    🔥Rasa badan ringan ja
    🔥Nafsu makan pun dapat dikawal
    🔥Dah tak boleh makan banyak² dah, dah boleh makan suku-suku-separuh dah sekarang
    🔥 No more perut buncit dan peha/lengan besaq

    WOW🤩
    SERIOUS LAH?

    YES, MEMANG SERIUS. KAMI TAK TIPU BILA KAMI KATA BODY DREAM MEMANG MENJADI.

    Nak join yang lain kurus dengan sihat jugak? Roger lekaih 👇

    Coco-S/Coco-Hotz/Bella Shake/Bella Squeez/La Mocha/LSA Team Azie
    📱0197000351
    IG @bodydream_azie
    Www.instagram.com/bodydream_azie
    .
    Click link di bio (IG) or click link dibawah utk (FB). Www.wasap.my/+60197000351

    #LSATeamAzie #bodydream #bodydreamslimmingdrink
    #cocosslimmingdrink #bodydreamcocos
    #bellashake
    #bellasqueez #cocohotz #Lamocha #jomkurussihat #kevinzahari #badancantik #weightlostjourney #MeleTOP #perutkempis #kulitcantik #testimonikurus
    #kurusselepasbersalin
    #jomkurus1malaysia
    #stayathome #rayajangangemuk #kurusselepasraya #kurusdalam2minggu #kitajagakita #7harimencintaiku2 #bodygoals2020 #nakkuruskanbadan #kurus2020 #jk1m #bodydreamtestimoni

  •  2  0  19 hours ago
  • SAYA NAK KURUS, SAYA NAK KULIT CANTIK JUGAK. ADA KE PRODUCT YG SESUAI⁉️

Eh, apa pulak tak ada.
Ada ni haaa. Cik BELLA SHAKE yang sweet secantik dan semanis namanya🍓

Jangan tak tahu, Bella Shake ni walaupun nampak soft, tapi power tau. Bukan sahaja boleh slimming, boleh juga dapatkan kulit glowing dan hilangkan bau badan & bantu untuk de-stress.

Macam kaum wanita lah, nampak je lembut. Tapi kuat💪 dalaman dan semangatnya. Multi tasking. Macam-macam boleh handle walaupun kepala tengah berserabut. Ye tak?

Nak jadi cantik luar dalam, nak sentiasa nampak berkeyakinan?
Minum 1 sachet Bella Shake setiap pagi.
Hanya perlu bancuh dengan air sejuk sahaja tau.
Mudah sangat!

For further info, meh la sembang dengan saya 😉

#LSATeamAzie #bodydream #bodydreamslimmingdrink 
#cocosslimmingdrink #bodydreamcocos 
#bellashake 
#bellasqueez #cocohotz #Lamocha #jomkurussihat #kevinzahari #badancantik #weightlostjourney #MeleTOP #perutkempis #kulitcantik #testimonikurus 
#kurusselepasbersalin
#jomkurus1malaysia
#stayathome #rayajangangemuk #kurusselepasraya #kurusdalam2minggu  #kitajagakita #7harimencintaiku2 #bodygoals2020 #nakkuruskanbadan #kurus2020 #jk1m #bodydreamtestimoni
  • SAYA NAK KURUS, SAYA NAK KULIT CANTIK JUGAK. ADA KE PRODUCT YG SESUAI⁉️

    Eh, apa pulak tak ada.
    Ada ni haaa. Cik BELLA SHAKE yang sweet secantik dan semanis namanya🍓

    Jangan tak tahu, Bella Shake ni walaupun nampak soft, tapi power tau. Bukan sahaja boleh slimming, boleh juga dapatkan kulit glowing dan hilangkan bau badan & bantu untuk de-stress.

    Macam kaum wanita lah, nampak je lembut. Tapi kuat💪 dalaman dan semangatnya. Multi tasking. Macam-macam boleh handle walaupun kepala tengah berserabut. Ye tak?

    Nak jadi cantik luar dalam, nak sentiasa nampak berkeyakinan?
    Minum 1 sachet Bella Shake setiap pagi.
    Hanya perlu bancuh dengan air sejuk sahaja tau.
    Mudah sangat!

    For further info, meh la sembang dengan saya 😉

    #LSATeamAzie #bodydream #bodydreamslimmingdrink
    #cocosslimmingdrink #bodydreamcocos
    #bellashake
    #bellasqueez #cocohotz #Lamocha #jomkurussihat #kevinzahari #badancantik #weightlostjourney #MeleTOP #perutkempis #kulitcantik #testimonikurus
    #kurusselepasbersalin
    #jomkurus1malaysia
    #stayathome #rayajangangemuk #kurusselepasraya #kurusdalam2minggu #kitajagakita #7harimencintaiku2 #bodygoals2020 #nakkuruskanbadan #kurus2020 #jk1m #bodydreamtestimoni

  •  1  0  21 hours ago
  • SAYA NAK KURUS, SAYA NAK KULIT CANTIK JUGAK. ADA KE PRODUCT YG SESUAI⁉️

Eh, apa pulak tak ada.
Ada ni haaa. Cik BELLA SHAKE yang sweet secantik dan semanis namanya🍓

Jangan tak tahu, Bella Shake ni walaupun nampak soft, tapi power tau. Bukan sahaja boleh slimming, boleh juga dapatkan kulit glowing dan hilangkan bau badan & bantu untuk de-stress.

Macam kaum wanita lah, nampak je lembut. Tapi kuat💪 dalaman dan semangatnya. Multi tasking. Macam-macam boleh handle walaupun kepala tengah berserabut. Ye tak?

Nak jadi cantik luar dalam, nak sentiasa nampak berkeyakinan?
Minum 1 sachet Bella Shake setiap pagi.
Hanya perlu bancuh dengan air sejuk sahaja tau.
Mudah sangat!

For further info, meh la sembang dengan saya 😘

Coco-S/Coco-Hotz/Bella Shake/Bella Squeez/La Mocha/LSA Team Azie
📱0194342616

IG @firzanahaziera.jia

Click link di bio untuk direct pm me 😁

#LSATeamAzie #bodydream #bodydreamslimmingdrink 
#cocosslimmingdrink #bodydreamcocos 
#bellashake 
#bellasqueez #cocohotz #Lamocha #jomkurussihat #kevinzahari #badancantik #weightlostjourney #MeleTOP #perutkempis #kulitcantik #testimonikurus 
#kurusselepasbersalin
#jomkurus1malaysia
#stayathome #rayajangangemuk #kurusselepasraya #kurusdalam2minggu  #kitajagakita #7harimencintaiku2 #bodygoals2020 #nakkuruskanbadan #kurus2020 #jk1m #bodydreamtestimoni
  • SAYA NAK KURUS, SAYA NAK KULIT CANTIK JUGAK. ADA KE PRODUCT YG SESUAI⁉️

    Eh, apa pulak tak ada.
    Ada ni haaa. Cik BELLA SHAKE yang sweet secantik dan semanis namanya🍓

    Jangan tak tahu, Bella Shake ni walaupun nampak soft, tapi power tau. Bukan sahaja boleh slimming, boleh juga dapatkan kulit glowing dan hilangkan bau badan & bantu untuk de-stress.

    Macam kaum wanita lah, nampak je lembut. Tapi kuat💪 dalaman dan semangatnya. Multi tasking. Macam-macam boleh handle walaupun kepala tengah berserabut. Ye tak?

    Nak jadi cantik luar dalam, nak sentiasa nampak berkeyakinan?
    Minum 1 sachet Bella Shake setiap pagi.
    Hanya perlu bancuh dengan air sejuk sahaja tau.
    Mudah sangat!

    For further info, meh la sembang dengan saya 😘

    Coco-S/Coco-Hotz/Bella Shake/Bella Squeez/La Mocha/LSA Team Azie
    📱0194342616

    IG @firzanahaziera.jia

    Click link di bio untuk direct pm me 😁

    #LSATeamAzie #bodydream #bodydreamslimmingdrink
    #cocosslimmingdrink #bodydreamcocos
    #bellashake
    #bellasqueez #cocohotz #Lamocha #jomkurussihat #kevinzahari #badancantik #weightlostjourney #MeleTOP #perutkempis #kulitcantik #testimonikurus
    #kurusselepasbersalin
    #jomkurus1malaysia
    #stayathome #rayajangangemuk #kurusselepasraya #kurusdalam2minggu #kitajagakita #7harimencintaiku2 #bodygoals2020 #nakkuruskanbadan #kurus2020 #jk1m #bodydreamtestimoni

  •  2  0  4 August, 2020
  • SAYA NAK KURUS, SAYA NAK KULIT CANTIK JUGAK. ADA KE PRODUCT YG SESUAI⁉️

Eh, apa pulak tak ada.
Ada ni haaa. Cik BELLA SHAKE yang sweet secantik dan semanis namanya🍓

Jangan tak tahu, Bella Shake ni walaupun nampak soft, tapi power tau. Bukan sahaja boleh slimming, boleh juga dapatkan kulit glowing dan hilangkan bau badan & bantu untuk de-stress.

Macam kaum wanita lah, nampak je lembut. Tapi kuat💪 dalaman dan semangatnya. Multi tasking. Macam-macam boleh handle walaupun kepala tengah berserabut. Ye tak?

Nak jadi cantik luar dalam, nak sentiasa nampak berkeyakinan?
Minum 1 sachet Bella Shake setiap pagi.
Hanya perlu bancuh dengan air sejuk sahaja tau.
Mudah sangat!

For further info, meh la sembang dengan saya 😘

Coco-S/Coco-Hotz/Bella Shake/Bella Squeez/La Mocha/LSA Team Azie
📱0197000351
IG @bodydream_azie
Www.instagram.com/bodydream_azie
.
Click link di bio (IG) or click link dibawah utk (FB). Www.wasap.my/+60197000351

#LSATeamAzie #bodydream #bodydreamslimmingdrink 
#cocosslimmingdrink #bodydreamcocos 
#bellashake 
#bellasqueez #cocohotz #Lamocha #jomkurussihat #kevinzahari #badancantik #weightlostjourney #MeleTOP #perutkempis #kulitcantik #testimonikurus 
#kurusselepasbersalin
#jomkurus1malaysia
#stayathome #rayajangangemuk #kurusselepasraya #kurusdalam2minggu  #kitajagakita #7harimencintaiku2 #bodygoals2020 #nakkuruskanbadan #kurus2020 #jk1m #bodydreamtestimoni
  • SAYA NAK KURUS, SAYA NAK KULIT CANTIK JUGAK. ADA KE PRODUCT YG SESUAI⁉️

    Eh, apa pulak tak ada.
    Ada ni haaa. Cik BELLA SHAKE yang sweet secantik dan semanis namanya🍓

    Jangan tak tahu, Bella Shake ni walaupun nampak soft, tapi power tau. Bukan sahaja boleh slimming, boleh juga dapatkan kulit glowing dan hilangkan bau badan & bantu untuk de-stress.

    Macam kaum wanita lah, nampak je lembut. Tapi kuat💪 dalaman dan semangatnya. Multi tasking. Macam-macam boleh handle walaupun kepala tengah berserabut. Ye tak?

    Nak jadi cantik luar dalam, nak sentiasa nampak berkeyakinan?
    Minum 1 sachet Bella Shake setiap pagi.
    Hanya perlu bancuh dengan air sejuk sahaja tau.
    Mudah sangat!

    For further info, meh la sembang dengan saya 😘

    Coco-S/Coco-Hotz/Bella Shake/Bella Squeez/La Mocha/LSA Team Azie
    📱0197000351
    IG @bodydream_azie
    Www.instagram.com/bodydream_azie
    .
    Click link di bio (IG) or click link dibawah utk (FB). Www.wasap.my/+60197000351

    #LSATeamAzie #bodydream #bodydreamslimmingdrink
    #cocosslimmingdrink #bodydreamcocos
    #bellashake
    #bellasqueez #cocohotz #Lamocha #jomkurussihat #kevinzahari #badancantik #weightlostjourney #MeleTOP #perutkempis #kulitcantik #testimonikurus
    #kurusselepasbersalin
    #jomkurus1malaysia
    #stayathome #rayajangangemuk #kurusselepasraya #kurusdalam2minggu #kitajagakita #7harimencintaiku2 #bodygoals2020 #nakkuruskanbadan #kurus2020 #jk1m #bodydreamtestimoni

  •  2  0  4 August, 2020
  • RUNSING DENGAN MASALAH PERUT KEDEPAN ATAU BUNCIT⁉️

Macam mana boleh jadi buncit ye?
Dah buat macam² tapi perut buncit tetap ada 😭

Jom kenali faktor mengapa terjadinya buncit. Mungkin uolls selalu buat salah satu dari ni 🤨. Jom semak.

Jangan lupa follow next post utk tengok cara lenyapkan 'buncit'ness tu.
Set notification untuk tidak terlepas info² menarik 😎

Coco-S/Coco-Hotz/Bella Shake/Bella Squeez/La Mocha/LSA Team Azie
📱0194342616

IG @firzanahaziera.jia

Click link di bio untuk direct pm me 😁

#LSATeamAzie #bodydream #bodydreamslimmingdrink 
#cocosslimmingdrink #bodydreamcocos 
#bellashake 
#bellasqueez #cocohotz #Lamocha #jomkurussihat #kevinzahari #badancantik #weightlostjourney #MeleTOP #perutkempis #kulitcantik #testimonikurus 
#kurusselepasbersalin
#aidiladha2020
#stayathome #rayajangangemuk #kurusselepasraya #kurusdalam2minggu  #kitajagakita #7harimencintaiku2 #bodygoals2020 #nakkuruskanbadan #kurus2020 #jk1m #bodydreamtestimoni
  • RUNSING DENGAN MASALAH PERUT KEDEPAN ATAU BUNCIT⁉️

    Macam mana boleh jadi buncit ye?
    Dah buat macam² tapi perut buncit tetap ada 😭

    Jom kenali faktor mengapa terjadinya buncit. Mungkin uolls selalu buat salah satu dari ni 🤨. Jom semak.

    Jangan lupa follow next post utk tengok cara lenyapkan 'buncit'ness tu.
    Set notification untuk tidak terlepas info² menarik 😎

    Coco-S/Coco-Hotz/Bella Shake/Bella Squeez/La Mocha/LSA Team Azie
    📱0194342616

    IG @firzanahaziera.jia

    Click link di bio untuk direct pm me 😁

    #LSATeamAzie #bodydream #bodydreamslimmingdrink
    #cocosslimmingdrink #bodydreamcocos
    #bellashake
    #bellasqueez #cocohotz #Lamocha #jomkurussihat #kevinzahari #badancantik #weightlostjourney #MeleTOP #perutkempis #kulitcantik #testimonikurus
    #kurusselepasbersalin
    #aidiladha2020
    #stayathome #rayajangangemuk #kurusselepasraya #kurusdalam2minggu #kitajagakita #7harimencintaiku2 #bodygoals2020 #nakkuruskanbadan #kurus2020 #jk1m #bodydreamtestimoni

  •  3  0  3 August, 2020
  • Dengan hanya 1 sachet Bella Squeez setiap malam, boleh gegarkan segala sisa makanan yang dah dimakan. Cairkan lemak² tepu tu. Bantu bersihkan perut dan usus secara menyeluruh.

Apa yang uolls akan rasa selepas 2,3 hari?
Terasa badan ringan je 👍
Duduk bersila bukan masalah lagi.
Nak rukuk/sujud ketika solat pun jadi makin mudah 😍
Perut buncit, lengan sado pun kian lenyap!
Best kan,kan?

Info lanjut, boleh hubungi saya 👇

Coco-S/Coco-Hotz/Bella Shake/Bella Squeez/La Mocha/LSA Team Azie
📱0197000351
IG @bodydream_azie
Www.instagram.com/bodydream_azie
.
Click link di bio (IG) or click link dibawah utk (FB). Www.wasap.my/+60197000351

#LSATeamAzie #bodydream #bodydreamslimmingdrink 
#cocosslimmingdrink #bodydreamcocos 
#bellashake 
#bellasqueez #cocohotz #Lamocha #jomkurussihat #kevinzahari #badancantik #weightlostjourney #MeleTOP #perutkempis #kulitcantik #testimonikurus 
#kurusselepasbersalin
#aidiladha2020
#stayathome #rayajangangemuk #kurusselepasraya #kurusdalam2minggu  #kitajagakita #7harimencintaiku2 #bodygoals2020 #nakkuruskanbadan #kurus2020 #jk1m #bodydreamtestimoni
  • Dengan hanya 1 sachet Bella Squeez setiap malam, boleh gegarkan segala sisa makanan yang dah dimakan. Cairkan lemak² tepu tu. Bantu bersihkan perut dan usus secara menyeluruh.

    Apa yang uolls akan rasa selepas 2,3 hari?
    Terasa badan ringan je 👍
    Duduk bersila bukan masalah lagi.
    Nak rukuk/sujud ketika solat pun jadi makin mudah 😍
    Perut buncit, lengan sado pun kian lenyap!
    Best kan,kan?

    Info lanjut, boleh hubungi saya 👇

    Coco-S/Coco-Hotz/Bella Shake/Bella Squeez/La Mocha/LSA Team Azie
    📱0197000351
    IG @bodydream_azie
    Www.instagram.com/bodydream_azie
    .
    Click link di bio (IG) or click link dibawah utk (FB). Www.wasap.my/+60197000351

    #LSATeamAzie #bodydream #bodydreamslimmingdrink
    #cocosslimmingdrink #bodydreamcocos
    #bellashake
    #bellasqueez #cocohotz #Lamocha #jomkurussihat #kevinzahari #badancantik #weightlostjourney #MeleTOP #perutkempis #kulitcantik #testimonikurus
    #kurusselepasbersalin
    #aidiladha2020
    #stayathome #rayajangangemuk #kurusselepasraya #kurusdalam2minggu #kitajagakita #7harimencintaiku2 #bodygoals2020 #nakkuruskanbadan #kurus2020 #jk1m #bodydreamtestimoni

  •  1  0  3 August, 2020
  • RUNSING DENGAN MASALAH PERUT KEDEPAN ATAU BUNCIT⁉️

Macam mana boleh jadi buncit ye?
Dah buat macam² tapi perut buncit tetap ada 😭

Jom kenali faktor mengapa terjadinya buncit. Mungkin uolls selalu buat salah satu dari ni 🤨. Jom semak.

Jangan lupa follow next post utk tengok cara lenyapkan 'buncit'ness tu.
Set notification untuk tidak terlepas info² menarik 😎

Coco-S/Coco-Hotz/Bella Shake/Bella Squeez/La Mocha/LSA Team Azie
📱0197000351
IG @bodydream_azie
Www.instagram.com/bodydream_azie
.
Click link di bio (IG) or click link dibawah utk (FB). Www.wasap.my/+60197000351

#LSATeamAzie #bodydream #bodydreamslimmingdrink 
#cocosslimmingdrink #bodydreamcocos 
#bellashake 
#bellasqueez #cocohotz #Lamocha #jomkurussihat #kevinzahari #badancantik #weightlostjourney #MeleTOP #perutkempis #kulitcantik #testimonikurus 
#kurusselepasbersalin
#aidiladha2020
#stayathome #rayajangangemuk #kurusselepasraya #kurusdalam2minggu  #kitajagakita #7harimencintaiku2 #bodygoals2020 #nakkuruskanbadan #kurus2020 #jk1m #bodydreamtestimoni
  • RUNSING DENGAN MASALAH PERUT KEDEPAN ATAU BUNCIT⁉️

    Macam mana boleh jadi buncit ye?
    Dah buat macam² tapi perut buncit tetap ada 😭

    Jom kenali faktor mengapa terjadinya buncit. Mungkin uolls selalu buat salah satu dari ni 🤨. Jom semak.

    Jangan lupa follow next post utk tengok cara lenyapkan 'buncit'ness tu.
    Set notification untuk tidak terlepas info² menarik 😎

    Coco-S/Coco-Hotz/Bella Shake/Bella Squeez/La Mocha/LSA Team Azie
    📱0197000351
    IG @bodydream_azie
    Www.instagram.com/bodydream_azie
    .
    Click link di bio (IG) or click link dibawah utk (FB). Www.wasap.my/+60197000351

    #LSATeamAzie #bodydream #bodydreamslimmingdrink
    #cocosslimmingdrink #bodydreamcocos
    #bellashake
    #bellasqueez #cocohotz #Lamocha #jomkurussihat #kevinzahari #badancantik #weightlostjourney #MeleTOP #perutkempis #kulitcantik #testimonikurus
    #kurusselepasbersalin
    #aidiladha2020
    #stayathome #rayajangangemuk #kurusselepasraya #kurusdalam2minggu #kitajagakita #7harimencintaiku2 #bodygoals2020 #nakkuruskanbadan #kurus2020 #jk1m #bodydreamtestimoni

  •  2  0  3 August, 2020
  • Yeahhh!!👏🏻 I am officially 52Kg..with 22% body fat, in 1 month!💖 .. Happy giler!!🤩 Walaupun body fat tak sampai 20% lagi, But I feel great and🙈 more confident now. I dah boleh pakai balik jumpsuit i Size S nihh yeahh!!💃 So Happy and Thankful to Coco Hotz..‼️Coco Hotz Really help me throughout my weight loss Journey🏋🏼‍♀️. THE BEST SLIMMING DRINK for me so far.✨
.
For those yang ada target 🏃🏼‍♀️nak turunkan berat badan dalam masa sebulan macam I, 💖u guys perlu consume COCO HOTZ everyday👏🏻 untuk kesan yang lebih cepat. Bila I workout, I rasa lebih bertenaga sebab COCO HOTZ boleh bantu boost energy🧗🏼‍♀️, and membantu mengeluarkan peluh lebih banyak, selera makan pon berkurang! Yassss.. 💖LOVE IT!!!
.
Grab Now 📣 with PROMO PRICE (AIDILADHA), Extended promo until 15 August 2020!

Coco-S/Coco-Hotz/Bella Shake/Bella Squeez/La Mocha/LSA Team Azie
📱0197000351
IG @bodydream_azie
Www.instagram.com/bodydream_azie
.
Click link di bio (IG) or click link dibawah utk (FB). Www.wasap.my/+60197000351

#LSATeamAzie #bodydream #bodydreamslimmingdrink 
#cocosslimmingdrink #bodydreamcocos 
#bellashake 
#bellasqueez #cocohotz #Lamocha #jomkurussihat #kevinzahari #badancantik #weightlostjourney #MeleTOP #perutkempis #kulitcantik #testimonikurus 
#kurusselepasbersalin
#aidiladha2020
#stayathome #rayajangangemuk #kurusselepasraya #kurusdalam2minggu  #kitajagakita #7harimencintaiku2 #bodygoals2020 #nakkuruskanbadan #kurus2020 #jk1m #bodydreamtestimoni
  • Yeahhh!!👏🏻 I am officially 52Kg..with 22% body fat, in 1 month!💖 .. Happy giler!!🤩 Walaupun body fat tak sampai 20% lagi, But I feel great and🙈 more confident now. I dah boleh pakai balik jumpsuit i Size S nihh yeahh!!💃 So Happy and Thankful to Coco Hotz..‼️Coco Hotz Really help me throughout my weight loss Journey🏋🏼‍♀️. THE BEST SLIMMING DRINK for me so far.✨
    .
    For those yang ada target 🏃🏼‍♀️nak turunkan berat badan dalam masa sebulan macam I, 💖u guys perlu consume COCO HOTZ everyday👏🏻 untuk kesan yang lebih cepat. Bila I workout, I rasa lebih bertenaga sebab COCO HOTZ boleh bantu boost energy🧗🏼‍♀️, and membantu mengeluarkan peluh lebih banyak, selera makan pon berkurang! Yassss.. 💖LOVE IT!!!
    .
    Grab Now 📣 with PROMO PRICE (AIDILADHA), Extended promo until 15 August 2020!

    Coco-S/Coco-Hotz/Bella Shake/Bella Squeez/La Mocha/LSA Team Azie
    📱0197000351
    IG @bodydream_azie
    Www.instagram.com/bodydream_azie
    .
    Click link di bio (IG) or click link dibawah utk (FB). Www.wasap.my/+60197000351

    #LSATeamAzie #bodydream #bodydreamslimmingdrink
    #cocosslimmingdrink #bodydreamcocos
    #bellashake
    #bellasqueez #cocohotz #Lamocha #jomkurussihat #kevinzahari #badancantik #weightlostjourney #MeleTOP #perutkempis #kulitcantik #testimonikurus
    #kurusselepasbersalin
    #aidiladha2020
    #stayathome #rayajangangemuk #kurusselepasraya #kurusdalam2minggu #kitajagakita #7harimencintaiku2 #bodygoals2020 #nakkuruskanbadan #kurus2020 #jk1m #bodydreamtestimoni

  •  8  0  3 August, 2020
  • Alhamdulillah, seronok bila tengok semua anak² team bersemangat & konsisten giving their best.

U guys will always have my back. JUST KEEP GOING 💪

#LSATeamAzie 
One team - One dream

Coco-S/Coco-Hotz/Bella Shake/Bella Squeez/La Mocha/LSA Team Azie
📱0197000351
IG @bodydream_azie
Www.instagram.com/bodydream_azie
.
Click link di bio (IG) or click link dibawah utk (FB). Www.wasap.my/+60197000351

#LSATeamAzie #bodydream #bodydreamslimmingdrink 
#cocosslimmingdrink #bodydreamcocos 
#bellashake 
#bellasqueez #cocohotz #Lamocha #jomkurussihat #kevinzahari #badancantik #weightlostjourney #MeleTOP #perutkempis #kulitcantik #testimonikurus 
#kurusselepasbersalin
#aidiladha2020
#stayathome #rayajangangemuk #kurusselepasraya #kurusdalam2minggu  #kitajagakita #7harimencintaiku2 #bodygoals2020 #nakkuruskanbadan #kurus2020 #jk1m #bodydreamtestimoni
  • Alhamdulillah, seronok bila tengok semua anak² team bersemangat & konsisten giving their best.

    U guys will always have my back. JUST KEEP GOING 💪

    #LSATeamAzie
    One team - One dream

    Coco-S/Coco-Hotz/Bella Shake/Bella Squeez/La Mocha/LSA Team Azie
    📱0197000351
    IG @bodydream_azie
    Www.instagram.com/bodydream_azie
    .
    Click link di bio (IG) or click link dibawah utk (FB). Www.wasap.my/+60197000351

    #LSATeamAzie #bodydream #bodydreamslimmingdrink
    #cocosslimmingdrink #bodydreamcocos
    #bellashake
    #bellasqueez #cocohotz #Lamocha #jomkurussihat #kevinzahari #badancantik #weightlostjourney #MeleTOP #perutkempis #kulitcantik #testimonikurus
    #kurusselepasbersalin
    #aidiladha2020
    #stayathome #rayajangangemuk #kurusselepasraya #kurusdalam2minggu #kitajagakita #7harimencintaiku2 #bodygoals2020 #nakkuruskanbadan #kurus2020 #jk1m #bodydreamtestimoni

  •  3  0  3 August, 2020
  • Dah pukul 1, boleh ke minum La Mocha lagi⁉️

Eh, boleh aje, takde masalah.
Semua product slimming Body Dream, boleh diminum sehingga paling lewat sebelum lunch.

Seeloknya memang selepas breakfast, tapi kalau misalan kata terlupa atau terbusy sikit tak sempat nak breakfast, uolls masih boleh minum La Mocha/Coco Hotz/Coco S/Bella Shake sebelum makan tengahari.

Caranya, mudah je
1️⃣ Bancuh 1 sachet Body Dream & minum
2️⃣ Terus enjoy your lunch meal

Haaa. Senang sangat kan? Tak serabut, tak susah pun gaiss.
Hanya minum dah boleh kurus!
JOM CUBA 🔥

Coco-S/Coco-Hotz/Bella Shake/Bella Squeez/La Mocha/LSA Team Azie
📱0194342616

IG @firzanahaziera.jia

Click link di bio untuk direct pm me 😁

#LSATeamAzie #bodydream #bodydreamslimmingdrink 
#cocosslimmingdrink #bodydreamcocos 
#bellashake 
#bellasqueez #cocohotz #Lamocha #jomkurussihat #kevinzahari #badancantik #weightlostjourney #MeleTOP #perutkempis #kulitcantik #testimonikurus 
#kurusselepasbersalin
#aidiladha2020
#stayathome #rayajangangemuk #kurusselepasraya #kurusdalam2minggu  #kitajagakita #7harimencintaiku2 #bodygoals2020 #nakkuruskanbadan #kurus2020 #jk1m #bodydreamtestimoni
  • Dah pukul 1, boleh ke minum La Mocha lagi⁉️

    Eh, boleh aje, takde masalah.
    Semua product slimming Body Dream, boleh diminum sehingga paling lewat sebelum lunch.

    Seeloknya memang selepas breakfast, tapi kalau misalan kata terlupa atau terbusy sikit tak sempat nak breakfast, uolls masih boleh minum La Mocha/Coco Hotz/Coco S/Bella Shake sebelum makan tengahari.

    Caranya, mudah je
    1️⃣ Bancuh 1 sachet Body Dream & minum
    2️⃣ Terus enjoy your lunch meal

    Haaa. Senang sangat kan? Tak serabut, tak susah pun gaiss.
    Hanya minum dah boleh kurus!
    JOM CUBA 🔥

    Coco-S/Coco-Hotz/Bella Shake/Bella Squeez/La Mocha/LSA Team Azie
    📱0194342616

    IG @firzanahaziera.jia

    Click link di bio untuk direct pm me 😁

    #LSATeamAzie #bodydream #bodydreamslimmingdrink
    #cocosslimmingdrink #bodydreamcocos
    #bellashake
    #bellasqueez #cocohotz #Lamocha #jomkurussihat #kevinzahari #badancantik #weightlostjourney #MeleTOP #perutkempis #kulitcantik #testimonikurus
    #kurusselepasbersalin
    #aidiladha2020
    #stayathome #rayajangangemuk #kurusselepasraya #kurusdalam2minggu #kitajagakita #7harimencintaiku2 #bodygoals2020 #nakkuruskanbadan #kurus2020 #jk1m #bodydreamtestimoni

  •  6  0  3 August, 2020
  • Dah dekat pukul 1, boleh ke minum La Mocha lagi⁉️

Eh, boleh aje, takde masalah.
Semua product slimming Body Dream, boleh diminum sehingga paling lewat sebelum lunch.

Seeloknya memang selepas breakfast, tapi kalau misalan kata terlupa atau terbusy sikit tak sempat nak breakfast, uolls masih boleh minum La Mocha/Coco Hotz/Coco S/Bella Shake sebelum makan tengahari.

Caranya, mudah je
1️⃣ Bancuh 1 sachet Body Dream & minum
2️⃣ Terus enjoy your lunch meal

Haaa. Senang sangat kan? Tak serabut, tak susah pun gaiss.
Hanya minum dah boleh kurus!
JOM CUBA 🔥

Coco-S/Coco-Hotz/Bella Shake/Bella Squeez/La Mocha/LSA Team Azie
📱0197000351
IG @bodydream_azie
Www.instagram.com/bodydream_azie
.
Click link di bio (IG) or click link dibawah utk (FB). Www.wasap.my/+60197000351

#LSATeamAzie #bodydream #bodydreamslimmingdrink 
#cocosslimmingdrink #bodydreamcocos 
#bellashake 
#bellasqueez #cocohotz #Lamocha #jomkurussihat #kevinzahari #badancantik #weightlostjourney #MeleTOP #perutkempis #kulitcantik #testimonikurus 
#kurusselepasbersalin
#aidiladha2020
#stayathome #rayajangangemuk #kurusselepasraya #kurusdalam2minggu  #kitajagakita #7harimencintaiku2 #bodygoals2020 #nakkuruskanbadan #kurus2020 #jk1m #bodydreamtestimoni
  • Dah dekat pukul 1, boleh ke minum La Mocha lagi⁉️

    Eh, boleh aje, takde masalah.
    Semua product slimming Body Dream, boleh diminum sehingga paling lewat sebelum lunch.

    Seeloknya memang selepas breakfast, tapi kalau misalan kata terlupa atau terbusy sikit tak sempat nak breakfast, uolls masih boleh minum La Mocha/Coco Hotz/Coco S/Bella Shake sebelum makan tengahari.

    Caranya, mudah je
    1️⃣ Bancuh 1 sachet Body Dream & minum
    2️⃣ Terus enjoy your lunch meal

    Haaa. Senang sangat kan? Tak serabut, tak susah pun gaiss.
    Hanya minum dah boleh kurus!
    JOM CUBA 🔥

    Coco-S/Coco-Hotz/Bella Shake/Bella Squeez/La Mocha/LSA Team Azie
    📱0197000351
    IG @bodydream_azie
    Www.instagram.com/bodydream_azie
    .
    Click link di bio (IG) or click link dibawah utk (FB). Www.wasap.my/+60197000351

    #LSATeamAzie #bodydream #bodydreamslimmingdrink
    #cocosslimmingdrink #bodydreamcocos
    #bellashake
    #bellasqueez #cocohotz #Lamocha #jomkurussihat #kevinzahari #badancantik #weightlostjourney #MeleTOP #perutkempis #kulitcantik #testimonikurus
    #kurusselepasbersalin
    #aidiladha2020
    #stayathome #rayajangangemuk #kurusselepasraya #kurusdalam2minggu #kitajagakita #7harimencintaiku2 #bodygoals2020 #nakkuruskanbadan #kurus2020 #jk1m #bodydreamtestimoni

  •  1  0  3 August, 2020
  • EHEM, EHEM!
SAJA NAK BAGITAU, HARI NI
DAH HARI ISNIN TAU.

JANGAN LUPA MISI KURUS ANDA BERMULA ISNIN OKAY 😉

JANGAN TANGGUH KE ISNIN DEPAN PULAK YE........HIK 🤭

Coco-S/Coco-Hotz/Bella Shake/Bella Squeez/La Mocha/LSA Team Azie
📱0194342616

IG @firzanahaziera.jia

Click link di bio untuk direct pm me 😁

#LSATeamAzie #bodydream #bodydreamslimmingdrink 
#cocosslimmingdrink #bodydreamcocos 
#bellashake 
#bellasqueez #cocohotz #Lamocha #jomkurussihat #kevinzahari #badancantik #weightlostjourney #MeleTOP #perutkempis #kulitcantik #testimonikurus 
#kurusselepasbersalin
#aidiladha2020
#stayathome #rayajangangemuk #kurusselepasraya #kurusdalam2minggu  #kitajagakita #7harimencintaiku2 #bodygoals2020 #nakkuruskanbadan #kurus2020 #jk1m #bodydreamtestimoni
  • EHEM, EHEM!
    SAJA NAK BAGITAU, HARI NI
    DAH HARI ISNIN TAU.

    JANGAN LUPA MISI KURUS ANDA BERMULA ISNIN OKAY 😉

    JANGAN TANGGUH KE ISNIN DEPAN PULAK YE........HIK 🤭

    Coco-S/Coco-Hotz/Bella Shake/Bella Squeez/La Mocha/LSA Team Azie
    📱0194342616

    IG @firzanahaziera.jia

    Click link di bio untuk direct pm me 😁

    #LSATeamAzie #bodydream #bodydreamslimmingdrink
    #cocosslimmingdrink #bodydreamcocos
    #bellashake
    #bellasqueez #cocohotz #Lamocha #jomkurussihat #kevinzahari #badancantik #weightlostjourney #MeleTOP #perutkempis #kulitcantik #testimonikurus
    #kurusselepasbersalin
    #aidiladha2020
    #stayathome #rayajangangemuk #kurusselepasraya #kurusdalam2minggu #kitajagakita #7harimencintaiku2 #bodygoals2020 #nakkuruskanbadan #kurus2020 #jk1m #bodydreamtestimoni

  •  3  0  3 August, 2020
  • Rasulullah saw pernah bersabda:
خَيْرُ الناسِ أَنْفَعُهُمْ لِلناسِ
“Sebaik-baik manusia adalah yang paling bermanfaat bagi manusia” 
(HR. Ahmad, ath-Thabrani, ad-Daruqutni) 

Setiap umat manusia diperintahkan untuk memberikan manfaat bagi orang lain.
Memberikan manfaat kepada orang lain, maka manfaatnya itu akan kembali untuk kebaikan diri kita sendiri. 

Seperti firman Allah swt yang bermaksud:
إِنْ أَحْسَنْتُمْ أَحْسَنْتُمْ لِأَنْفُسِكُمْ
“Jika kalian berbuat baik, sesungguhnya kalian berbuat baik bagi diri kalian sendiri” (QS. Al-Isra:7)

Jom kita panjatkan doa semoga segala pekerjaan dan apa sahaja yg kita usahakan dapat memberikan manfaat pada org lain. Semoga amal kita diterima yang Maha Esa ❤

Selamat hari Isnin semua 

Coco-S/Coco-Hotz/Bella Shake/Bella Squeez/La Mocha/LSA Team Azie
📱0194342616

IG @firzanahaziera.jia

Click link di bio untuk direct pm me 😁

#LSATeamAzie #bodydream #bodydreamslimmingdrink 
#cocosslimmingdrink #bodydreamcocos 
#bellashake 
#bellasqueez #cocohotz #Lamocha #jomkurussihat #kevinzahari #badancantik #weightlostjourney #MeleTOP #perutkempis #kulitcantik #testimonikurus 
#kurusselepasbersalin
#aidiladha2020
#stayathome #rayajangangemuk #kurusselepasraya #kurusdalam2minggu  #kitajagakita #7harimencintaiku2 #bodygoals2020 #nakkuruskanbadan #kurus2020 #jk1m #bodydreamtestimoni
  • Rasulullah saw pernah bersabda:
    خَيْرُ الناسِ أَنْفَعُهُمْ لِلناسِ
    “Sebaik-baik manusia adalah yang paling bermanfaat bagi manusia”
    (HR. Ahmad, ath-Thabrani, ad-Daruqutni)

    Setiap umat manusia diperintahkan untuk memberikan manfaat bagi orang lain.
    Memberikan manfaat kepada orang lain, maka manfaatnya itu akan kembali untuk kebaikan diri kita sendiri.

    Seperti firman Allah swt yang bermaksud:
    إِنْ أَحْسَنْتُمْ أَحْسَنْتُمْ لِأَنْفُسِكُمْ
    “Jika kalian berbuat baik, sesungguhnya kalian berbuat baik bagi diri kalian sendiri” (QS. Al-Isra:7)

    Jom kita panjatkan doa semoga segala pekerjaan dan apa sahaja yg kita usahakan dapat memberikan manfaat pada org lain. Semoga amal kita diterima yang Maha Esa ❤

    Selamat hari Isnin semua

    Coco-S/Coco-Hotz/Bella Shake/Bella Squeez/La Mocha/LSA Team Azie
    📱0194342616

    IG @firzanahaziera.jia

    Click link di bio untuk direct pm me 😁

    #LSATeamAzie #bodydream #bodydreamslimmingdrink
    #cocosslimmingdrink #bodydreamcocos
    #bellashake
    #bellasqueez #cocohotz #Lamocha #jomkurussihat #kevinzahari #badancantik #weightlostjourney #MeleTOP #perutkempis #kulitcantik #testimonikurus
    #kurusselepasbersalin
    #aidiladha2020
    #stayathome #rayajangangemuk #kurusselepasraya #kurusdalam2minggu #kitajagakita #7harimencintaiku2 #bodygoals2020 #nakkuruskanbadan #kurus2020 #jk1m #bodydreamtestimoni

  •  4  0  3 August, 2020
  • Rasulullah saw pernah bersabda:
خَيْرُ الناسِ أَنْفَعُهُمْ لِلناسِ
“Sebaik-baik manusia adalah yang paling bermanfaat bagi manusia” 
(HR. Ahmad, ath-Thabrani, ad-Daruqutni) 

Setiap umat manusia diperintahkan untuk memberikan manfaat bagi orang lain.
Memberikan manfaat kepada orang lain, maka manfaatnya itu akan kembali untuk kebaikan diri kita sendiri. 

Seperti firman Allah swt yang bermaksud:
إِنْ أَحْسَنْتُمْ أَحْسَنْتُمْ لِأَنْفُسِكُمْ
“Jika kalian berbuat baik, sesungguhnya kalian berbuat baik bagi diri kalian sendiri” (QS. Al-Isra:7)

Jom kita panjatkan doa semoga segala pekerjaan dan apa sahaja yg kita usahakan dapat memberikan manfaat pada org lain. Semoga amal kita diterima yang Maha Esa ❤

Selamat hari Isnin semua 

Coco-S/Coco-Hotz/Bella Shake/Bella Squeez/La Mocha/LSA Team Azie
📱0197000351
IG @bodydream_azie
Www.instagram.com/bodydream_azie
.
Click link di bio (IG) or click link dibawah utk (FB). Www.wasap.my/+60197000351

#LSATeamAzie #bodydream #bodydreamslimmingdrink 
#cocosslimmingdrink #bodydreamcocos 
#bellashake 
#bellasqueez #cocohotz #Lamocha #jomkurussihat #kevinzahari #badancantik #weightlostjourney #MeleTOP #perutkempis #kulitcantik #testimonikurus 
#kurusselepasbersalin
#aidiladha2020
#stayathome #rayajangangemuk #kurusselepasraya #kurusdalam2minggu  #kitajagakita #7harimencintaiku2 #bodygoals2020 #nakkuruskanbadan #kurus2020 #jk1m #bodydreamtestimoni
  • Rasulullah saw pernah bersabda:
    خَيْرُ الناسِ أَنْفَعُهُمْ لِلناسِ
    “Sebaik-baik manusia adalah yang paling bermanfaat bagi manusia”
    (HR. Ahmad, ath-Thabrani, ad-Daruqutni)

    Setiap umat manusia diperintahkan untuk memberikan manfaat bagi orang lain.
    Memberikan manfaat kepada orang lain, maka manfaatnya itu akan kembali untuk kebaikan diri kita sendiri.

    Seperti firman Allah swt yang bermaksud:
    إِنْ أَحْسَنْتُمْ أَحْسَنْتُمْ لِأَنْفُسِكُمْ
    “Jika kalian berbuat baik, sesungguhnya kalian berbuat baik bagi diri kalian sendiri” (QS. Al-Isra:7)

    Jom kita panjatkan doa semoga segala pekerjaan dan apa sahaja yg kita usahakan dapat memberikan manfaat pada org lain. Semoga amal kita diterima yang Maha Esa ❤

    Selamat hari Isnin semua

    Coco-S/Coco-Hotz/Bella Shake/Bella Squeez/La Mocha/LSA Team Azie
    📱0197000351
    IG @bodydream_azie
    Www.instagram.com/bodydream_azie
    .
    Click link di bio (IG) or click link dibawah utk (FB). Www.wasap.my/+60197000351

    #LSATeamAzie #bodydream #bodydreamslimmingdrink
    #cocosslimmingdrink #bodydreamcocos
    #bellashake
    #bellasqueez #cocohotz #Lamocha #jomkurussihat #kevinzahari #badancantik #weightlostjourney #MeleTOP #perutkempis #kulitcantik #testimonikurus
    #kurusselepasbersalin
    #aidiladha2020
    #stayathome #rayajangangemuk #kurusselepasraya #kurusdalam2minggu #kitajagakita #7harimencintaiku2 #bodygoals2020 #nakkuruskanbadan #kurus2020 #jk1m #bodydreamtestimoni

  •  4  0  2 August, 2020
  • EHEM, EHEM!
SEKARANG DAH MASUK 3 OGOS 2020.
DAH HARI ISNIN TAU.

JANGAN LUPA MISI KURUS ANDA BERMULA ISNIN OKAY 😉

JANGAN TANGGUH KE ISNIN DEPAN PULAK YE........HIK 🤭

Coco-S/Coco-Hotz/Bella Shake/Bella Squeez/La Mocha/LSA Team Azie
📱0197000351
IG @bodydream_azie
Www.instagram.com/bodydream_azie
.
Click link di bio (IG) or click link dibawah utk (FB). Www.wasap.my/+60197000351

#LSATeamAzie #bodydream #bodydreamslimmingdrink 
#cocosslimmingdrink #bodydreamcocos 
#bellashake 
#bellasqueez #cocohotz #Lamocha #jomkurussihat #kevinzahari #badancantik #weightlostjourney #MeleTOP #perutkempis #kulitcantik #testimonikurus 
#kurusselepasbersalin
#aidiladha2020
#stayathome #rayajangangemuk #kurusselepasraya #kurusdalam2minggu  #kitajagakita #7harimencintaiku2 #bodygoals2020 #nakkuruskanbadan #kurus2020 #jk1m #bodydreamtestimoni
  • EHEM, EHEM!
    SEKARANG DAH MASUK 3 OGOS 2020.
    DAH HARI ISNIN TAU.

    JANGAN LUPA MISI KURUS ANDA BERMULA ISNIN OKAY 😉

    JANGAN TANGGUH KE ISNIN DEPAN PULAK YE........HIK 🤭

    Coco-S/Coco-Hotz/Bella Shake/Bella Squeez/La Mocha/LSA Team Azie
    📱0197000351
    IG @bodydream_azie
    Www.instagram.com/bodydream_azie
    .
    Click link di bio (IG) or click link dibawah utk (FB). Www.wasap.my/+60197000351

    #LSATeamAzie #bodydream #bodydreamslimmingdrink
    #cocosslimmingdrink #bodydreamcocos
    #bellashake
    #bellasqueez #cocohotz #Lamocha #jomkurussihat #kevinzahari #badancantik #weightlostjourney #MeleTOP #perutkempis #kulitcantik #testimonikurus
    #kurusselepasbersalin
    #aidiladha2020
    #stayathome #rayajangangemuk #kurusselepasraya #kurusdalam2minggu #kitajagakita #7harimencintaiku2 #bodygoals2020 #nakkuruskanbadan #kurus2020 #jk1m #bodydreamtestimoni

  •  9  0  2 August, 2020
  • SEBELUM TIDUR, JANGAN LUPA MINUM BELLA SQUEEZE 💋

2,3 hari ni makan bermacam² kan?
Kita kena lah flush semua tu balik, termasuk dengan toksin² tu kita nak buang jugak. Baru lah badan terasa ringan 😍 Perut buncit pun tiada lagi 🤩

Atas sebab tu lah kena minum Bella Squeez. Sebab ia boleh bantu detox, flush semua yg xbagus dalam perut tu & bantu kempis kan perut dengan lebih cepat 😉

Nak cuba?
Mai message iolls mai.
Perut buncit tiada lagi dengan Bella Squeez 😀

Coco-S/Coco-Hotz/Bella Shake/Bella Squeez/La Mocha/LSA Team Azie
📱0194342616

IG @firzanahaziera.jia

Click link di bio untuk direct pm me 😁

#LSATeamAzie #bodydream #bodydreamslimmingdrink 
#cocosslimmingdrink #bodydreamcocos 
#bellashake 
#bellasqueez #cocohotz #Lamocha #jomkurussihat #kevinzahari #badancantik #weightlostjourney #MeleTOP #perutkempis #kulitcantik #testimonikurus 
#kurusselepasbersalin
#aidiladha2020
#stayathome #rayajangangemuk #kurusselepasraya #kurusdalam2minggu  #kitajagakita #7harimencintaiku2 #bodygoals2020 #nakkuruskanbadan #kurus2020 #jk1m #bodydreamtestimoni
  • SEBELUM TIDUR, JANGAN LUPA MINUM BELLA SQUEEZE 💋

    2,3 hari ni makan bermacam² kan?
    Kita kena lah flush semua tu balik, termasuk dengan toksin² tu kita nak buang jugak. Baru lah badan terasa ringan 😍 Perut buncit pun tiada lagi 🤩

    Atas sebab tu lah kena minum Bella Squeez. Sebab ia boleh bantu detox, flush semua yg xbagus dalam perut tu & bantu kempis kan perut dengan lebih cepat 😉

    Nak cuba?
    Mai message iolls mai.
    Perut buncit tiada lagi dengan Bella Squeez 😀

    Coco-S/Coco-Hotz/Bella Shake/Bella Squeez/La Mocha/LSA Team Azie
    📱0194342616

    IG @firzanahaziera.jia

    Click link di bio untuk direct pm me 😁

    #LSATeamAzie #bodydream #bodydreamslimmingdrink
    #cocosslimmingdrink #bodydreamcocos
    #bellashake
    #bellasqueez #cocohotz #Lamocha #jomkurussihat #kevinzahari #badancantik #weightlostjourney #MeleTOP #perutkempis #kulitcantik #testimonikurus
    #kurusselepasbersalin
    #aidiladha2020
    #stayathome #rayajangangemuk #kurusselepasraya #kurusdalam2minggu #kitajagakita #7harimencintaiku2 #bodygoals2020 #nakkuruskanbadan #kurus2020 #jk1m #bodydreamtestimoni

  •  14  0  2 August, 2020
  • SEBELUM TIDUR, JANGAN LUPA MINUM BELLA SQUEEZ 💋

2,3 hari ni makan bermacam² kan?
Kita kena lah flush semua tu balik, termasuk dengan toksin² tu kita nak buang jugak. Baru lah badan terasa ringan 😍 Perut buncit pun tiada lagi 🤩

Atas sebab tu lah kena minum Bella Squeez. Sebab ia boleh bantu detox, flush semua yg xbagus dalam perut tu & bantu kempis kan perut dengan lebih cepat 😉

Nak cuba?
Mai message mommy mai.
Perut buncit tiada lagi dengan Bella Squeez 😀

Coco-S/Coco-Hotz/Bella Shake/Bella Squeez/La Mocha/LSA Team Azie
📱0197000351
IG @bodydream_azie
Www.instagram.com/bodydream_azie
.
Click link di bio (IG) or click link dibawah utk (FB). Www.wasap.my/+60197000351

#LSATeamAzie #bodydream #bodydreamslimmingdrink 
#cocosslimmingdrink #bodydreamcocos 
#bellashake 
#bellasqueez #cocohotz #Lamocha #jomkurussihat #kevinzahari #badancantik #weightlostjourney #MeleTOP #perutkempis #kulitcantik #testimonikurus 
#kurusselepasbersalin
#aidiladha2020
#stayathome #rayajangangemuk #kurusselepasraya #kurusdalam2minggu  #kitajagakita #7harimencintaiku2 #bodygoals2020 #nakkuruskanbadan #kurus2020 #jk1m #bodydreamtestimoni
  • SEBELUM TIDUR, JANGAN LUPA MINUM BELLA SQUEEZ 💋

    2,3 hari ni makan bermacam² kan?
    Kita kena lah flush semua tu balik, termasuk dengan toksin² tu kita nak buang jugak. Baru lah badan terasa ringan 😍 Perut buncit pun tiada lagi 🤩

    Atas sebab tu lah kena minum Bella Squeez. Sebab ia boleh bantu detox, flush semua yg xbagus dalam perut tu & bantu kempis kan perut dengan lebih cepat 😉

    Nak cuba?
    Mai message mommy mai.
    Perut buncit tiada lagi dengan Bella Squeez 😀

    Coco-S/Coco-Hotz/Bella Shake/Bella Squeez/La Mocha/LSA Team Azie
    📱0197000351
    IG @bodydream_azie
    Www.instagram.com/bodydream_azie
    .
    Click link di bio (IG) or click link dibawah utk (FB). Www.wasap.my/+60197000351

    #LSATeamAzie #bodydream #bodydreamslimmingdrink
    #cocosslimmingdrink #bodydreamcocos
    #bellashake
    #bellasqueez #cocohotz #Lamocha #jomkurussihat #kevinzahari #badancantik #weightlostjourney #MeleTOP #perutkempis #kulitcantik #testimonikurus
    #kurusselepasbersalin
    #aidiladha2020
    #stayathome #rayajangangemuk #kurusselepasraya #kurusdalam2minggu #kitajagakita #7harimencintaiku2 #bodygoals2020 #nakkuruskanbadan #kurus2020 #jk1m #bodydreamtestimoni

  •  2  0  2 August, 2020
  • RAHSIA MAINTAIN KURUS DI HARI RAYA 🤩

KINI BUKAN RAHSIA LAGI!

Dengan hanya 1 kotak Coco Hotz dapat menyingkirkan lemak dan menurunkan berat badan dengan sangat efektif dan yang penting SELAMAT 👍

Ini lah rahsia kami.
Uolls ada terasa nak cuba tak?
Meh roger meh 🙋‍♀️

Coco-S/Coco-Hotz/Bella Shake/Bella Squeez/La Mocha/LSA Team Azie
📱0197000351
IG @bodydream_azie
Www.instagram.com/bodydream_azie
.
Click link di bio (IG) or click link dibawah utk (FB). Www.wasap.my/+60197000351

#LSATeamAzie #bodydream #bodydreamslimmingdrink 
#cocosslimmingdrink #bodydreamcocos 
#bellashake 
#bellasqueez #cocohotz #Lamocha #jomkurussihat #kevinzahari #badancantik #weightlostjourney #MeleTOP #perutkempis #kulitcantik #testimonikurus 
#kurusselepasbersalin
#aidiladha2020
#stayathome #rayajangangemuk #kurusselepasraya #kurusdalam2minggu  #kitajagakita #7harimencintaiku2 #bodygoals2020 #nakkuruskanbadan #kurus2020 #jk1m #bodydreamtestimoni
  • RAHSIA MAINTAIN KURUS DI HARI RAYA 🤩

    KINI BUKAN RAHSIA LAGI!

    Dengan hanya 1 kotak Coco Hotz dapat menyingkirkan lemak dan menurunkan berat badan dengan sangat efektif dan yang penting SELAMAT 👍

    Ini lah rahsia kami.
    Uolls ada terasa nak cuba tak?
    Meh roger meh 🙋‍♀️

    Coco-S/Coco-Hotz/Bella Shake/Bella Squeez/La Mocha/LSA Team Azie
    📱0197000351
    IG @bodydream_azie
    Www.instagram.com/bodydream_azie
    .
    Click link di bio (IG) or click link dibawah utk (FB). Www.wasap.my/+60197000351

    #LSATeamAzie #bodydream #bodydreamslimmingdrink
    #cocosslimmingdrink #bodydreamcocos
    #bellashake
    #bellasqueez #cocohotz #Lamocha #jomkurussihat #kevinzahari #badancantik #weightlostjourney #MeleTOP #perutkempis #kulitcantik #testimonikurus
    #kurusselepasbersalin
    #aidiladha2020
    #stayathome #rayajangangemuk #kurusselepasraya #kurusdalam2minggu #kitajagakita #7harimencintaiku2 #bodygoals2020 #nakkuruskanbadan #kurus2020 #jk1m #bodydreamtestimoni

  •  7  0  2 August, 2020

Top #LSATeamAzie Posts

  • Patin Temerloh atau Patin Tunku Azizah?
Haaa, cer teka apa pilihan YDP Agong kita 😎

Daulat Tuanku🙏

Coco-S/Coco-Hotz/Bella Shake/Bella Squeez/La Mocha/LSA Team Azie
📱0197000351
IG @bodydream_azie
Www.instagram.com/bodydream_azie
.
Click link di bio (IG) or click link dibawah utk (FB). Www.wasap.my/+60197000351

#LSATeamAzie #bodydream #bodydreamslimmingdrink 
#cocosslimmingdrink #bodydreamcocos 
#bellashake 
#bellasqueez #cocohotz #Lamocha #jomkurussihat #kevinzahari #badancantik #weightlostjourney #coveid #perutkempis #kulitcantik #testimonikurus 
#agongkita
#jagakesihatananda
#stayathome #resepimudah  #sharingiscaring #icsyvmy3 #masakapahariini #KitaBaikRamaiSayang #coveid2020 #misikurus2020 #sayanakkurus #PKPP #newnormal
  • Patin Temerloh atau Patin Tunku Azizah?
    Haaa, cer teka apa pilihan YDP Agong kita 😎

    Daulat Tuanku🙏

    Coco-S/Coco-Hotz/Bella Shake/Bella Squeez/La Mocha/LSA Team Azie
    📱0197000351
    IG @bodydream_azie
    Www.instagram.com/bodydream_azie
    .
    Click link di bio (IG) or click link dibawah utk (FB). Www.wasap.my/+60197000351

    #LSATeamAzie #bodydream #bodydreamslimmingdrink
    #cocosslimmingdrink #bodydreamcocos
    #bellashake
    #bellasqueez #cocohotz #Lamocha #jomkurussihat #kevinzahari #badancantik #weightlostjourney #coveid #perutkempis #kulitcantik #testimonikurus
    #agongkita
    #jagakesihatananda
    #stayathome #resepimudah  #sharingiscaring #icsyvmy3 #masakapahariini #KitaBaikRamaiSayang #coveid2020 #misikurus2020 #sayanakkurus #PKPP #newnormal

  •  5,505  52  11 June, 2020
  • BEST KAN BODY DREAM🔥

Tak perlu risau badan akan kurus melidi bila consume any of Body Dream product.

Kerana semua produk Body Dream membantu untuk dapatkan berat ideal dan dalam masa yang sama reshape badan tu jadi cantekkkk ⏳
Nice kan?

Ada yang nak try turunkan berat badan yang uolls dah gain sepanjang PKP tak?
Mai roger and follow iolls rapat².
Iolls bantu uolls ok 😉

Coco-S/Coco-Hotz/Bella Shake/Bella Squeez/La Mocha/LSA Team Azie
📱0194342616

IG @firzanahaziera.jia

Click link di bio untuk direct pm me 😁

#LSATeamAzie #bodydream #bodydreamslimmingdrink 
#cocosslimmingdrink #bodydreamcocos 
#bellashake 
#bellasqueez #cocohotz #Lamocha #jomkurussihat #kevinzahari #badancantik #weightlostjourney #coveid #perutkempis #kulitcantik #testimonikurus 
#covid19malaysia
#jagakesihatananda
#stayathome #resepimudah  #sharingiscaring #icsyvmy3 #masakapahariini #KitaBaikRamaiSayang #coveid2020 #misikurus2020 #sayanakkurus #PKPP #newnormal
  • BEST KAN BODY DREAM🔥

    Tak perlu risau badan akan kurus melidi bila consume any of Body Dream product.

    Kerana semua produk Body Dream membantu untuk dapatkan berat ideal dan dalam masa yang sama reshape badan tu jadi cantekkkk ⏳
    Nice kan?

    Ada yang nak try turunkan berat badan yang uolls dah gain sepanjang PKP tak?
    Mai roger and follow iolls rapat².
    Iolls bantu uolls ok 😉

    Coco-S/Coco-Hotz/Bella Shake/Bella Squeez/La Mocha/LSA Team Azie
    📱0194342616

    IG @firzanahaziera.jia

    Click link di bio untuk direct pm me 😁

    #LSATeamAzie #bodydream #bodydreamslimmingdrink
    #cocosslimmingdrink #bodydreamcocos
    #bellashake
    #bellasqueez #cocohotz #Lamocha #jomkurussihat #kevinzahari #badancantik #weightlostjourney #coveid #perutkempis #kulitcantik #testimonikurus
    #covid19malaysia
    #jagakesihatananda
    #stayathome #resepimudah  #sharingiscaring #icsyvmy3 #masakapahariini #KitaBaikRamaiSayang #coveid2020 #misikurus2020 #sayanakkurus #PKPP #newnormal

  •  9  5  10 June, 2020
  • COMEL JE JOE FLIZZOW BUAT HIS FIRST TIKTOK 🤭

Reposted from @hotfm976 GPH berjaya pujuk Joe Flizzow buat tiktok guys! 🔥 First tiktok ever, bukan senang okay! Cayalah Mr. President @flizzow 🤟🏻🤟🏻 

Coco-S/Coco-Hotz/Bella Shake/Bella Squeez/La Mocha/LSA Team Azie
📱0197000351
IG @bodydream_azie
Www.instagram.com/bodydream_azie
.
Click link di bio (IG) or click link dibawah utk (FB). Www.wasap.my/+60197000351

#LSATeamAzie #bodydream #bodydreamslimmingdrink 
#cocosslimmingdrink #bodydreamcocos 
#bellashake 
#bellasqueez #cocohotz #Lamocha #jomkurussihat #kevinzahari #badancantik #weightlostjourney #MeleTOP #perutkempis #kulitcantik #testimonikurus 
#kurusselepasbersalin
#jagakesihatananda
#stayathome #resepimudah  #sharingiscaring #icsyvmy3 #masakapahariini #7harimencintaiku2 #kurusselepasraya #misikurus2020 #sayanakkurus #PKPP #newnormal
  • COMEL JE JOE FLIZZOW BUAT HIS FIRST TIKTOK 🤭

    Reposted from @hotfm976 GPH berjaya pujuk Joe Flizzow buat tiktok guys! 🔥 First tiktok ever, bukan senang okay! Cayalah Mr. President @flizzow 🤟🏻🤟🏻

    Coco-S/Coco-Hotz/Bella Shake/Bella Squeez/La Mocha/LSA Team Azie
    📱0197000351
    IG @bodydream_azie
    Www.instagram.com/bodydream_azie
    .
    Click link di bio (IG) or click link dibawah utk (FB). Www.wasap.my/+60197000351

    #LSATeamAzie #bodydream #bodydreamslimmingdrink
    #cocosslimmingdrink #bodydreamcocos
    #bellashake
    #bellasqueez #cocohotz #Lamocha #jomkurussihat #kevinzahari #badancantik #weightlostjourney #MeleTOP #perutkempis #kulitcantik #testimonikurus
    #kurusselepasbersalin
    #jagakesihatananda
    #stayathome #resepimudah  #sharingiscaring #icsyvmy3 #masakapahariini #7harimencintaiku2 #kurusselepasraya #misikurus2020 #sayanakkurus #PKPP #newnormal

  •  48  1  10 July, 2020
  • Minum air kosong yang mencukupi sangat penting semasa puasa nie terutamanya waktu sahur.
Ia bagi mengelakkan kita dari cepat dehidrasi waktu siang dan jugak membantu proses pencernaan tubuh badan kita.
.
Bila bulan puasa, ramai orang mengalami masalah sembelit dan salah satu sebab disebabkan tidak minum air yang cukup.
.
So make sure uolls minum air yang cukup semasa bersahur bagi mengelakkan sembelit dan dehydration okay?
.
Coco-S/Coco-Hotz/Bella Shake/Bella Squeez/LSA Team Azie
📱0197000351
IG @bodydream_azie
Www.instagram.com/bodydream_azie
.
Click link di bio (IG) or click link dibawah utk (FB). Www.wasap.my/+60197000351

#LSATeamAzie #bodydream #bodydreamslimmingdrink 
#cocosslimmingdrink #bodydreamcocos 
#bellashake 
#bellasqueez #cocohotz #zahirahmacwilson #jomkurussihat #kevinzahari #badancantik #weightlostjourney #kurussebelumraya #perutkempis #kulitcantik #testimonikurus 
#covid19malaysia
#jagakesihatananda
#stayathome #resepimudah  #sharingiscaring #icsyvmy3 #masakapahariini #KitaBaikRamaiSayang #makcikkiah #misikurus2020 #sayanakkurus #PKP #MCO
  • Minum air kosong yang mencukupi sangat penting semasa puasa nie terutamanya waktu sahur.
    Ia bagi mengelakkan kita dari cepat dehidrasi waktu siang dan jugak membantu proses pencernaan tubuh badan kita.
    .
    Bila bulan puasa, ramai orang mengalami masalah sembelit dan salah satu sebab disebabkan tidak minum air yang cukup.
    .
    So make sure uolls minum air yang cukup semasa bersahur bagi mengelakkan sembelit dan dehydration okay?
    .
    Coco-S/Coco-Hotz/Bella Shake/Bella Squeez/LSA Team Azie
    📱0197000351
    IG @bodydream_azie
    Www.instagram.com/bodydream_azie
    .
    Click link di bio (IG) or click link dibawah utk (FB). Www.wasap.my/+60197000351

    #LSATeamAzie #bodydream #bodydreamslimmingdrink
    #cocosslimmingdrink #bodydreamcocos
    #bellashake
    #bellasqueez #cocohotz #zahirahmacwilson #jomkurussihat #kevinzahari #badancantik #weightlostjourney #kurussebelumraya #perutkempis #kulitcantik #testimonikurus
    #covid19malaysia
    #jagakesihatananda
    #stayathome #resepimudah  #sharingiscaring #icsyvmy3 #masakapahariini #KitaBaikRamaiSayang #makcikkiah #misikurus2020 #sayanakkurus #PKP #MCO

  •  35  1  14 May, 2020
  • Alang² dah masuk waktu petang ni, eloklah kita chillax,berzumba buat exercise sikit untuk siapa² yang ada kesempatan tu.

Tadi pagi dah minum Coco Hotz, kalau tambah dengan berzumba gini,memang lagi cepat la pembakaran lemaknya.
Kalau dengan Coco Hotz sahaja 2 kali ganda pembakaran lemak.
Bila kita minum Coco Hotz + exercise mau jadi 4 kali ganda pembakaran lemak ni.

WOW 😍
So apa lagi yang nak ditunggu. jom la berzumba sekarang. Lepas tu jangan lupa dapatkan Coco Hotz atau mana² produk Body Dream dengan mommy okay.

Coco-S/Coco-Hotz/Bella Shake/Bella Squeez/La Mocha/LSA Team Azie
📱0197000351
IG @bodydream_azie
Www.instagram.com/bodydream_azie
.
Click link di bio (IG) or click link dibawah utk (FB). Www.wasap.my/+60197000351

#LSATeamAzie #bodydream #bodydreamslimmingdrink 
#cocosslimmingdrink #bodydreamcocos 
#bellashake 
#bellasqueez #cocohotz #Lamocha #jomkurussihat #kevinzahari #badancantik #weightlostjourney #MeleTOP #perutkempis #kulitcantik #testimonikurus 
#kurusselepasbersalin
#jagakesihatananda
#stayathome #resepimudah  #sharingiscaring #icsyvmy3 #masakapahariini #KitaBaikRamaiSayang #kurusselepasraya #misikurus2020 #sayanakkurus #PKPP #newnormal
  • Alang² dah masuk waktu petang ni, eloklah kita chillax,berzumba buat exercise sikit untuk siapa² yang ada kesempatan tu.

    Tadi pagi dah minum Coco Hotz, kalau tambah dengan berzumba gini,memang lagi cepat la pembakaran lemaknya.
    Kalau dengan Coco Hotz sahaja 2 kali ganda pembakaran lemak.
    Bila kita minum Coco Hotz + exercise mau jadi 4 kali ganda pembakaran lemak ni.

    WOW 😍
    So apa lagi yang nak ditunggu. jom la berzumba sekarang. Lepas tu jangan lupa dapatkan Coco Hotz atau mana² produk Body Dream dengan mommy okay.

    Coco-S/Coco-Hotz/Bella Shake/Bella Squeez/La Mocha/LSA Team Azie
    📱0197000351
    IG @bodydream_azie
    Www.instagram.com/bodydream_azie
    .
    Click link di bio (IG) or click link dibawah utk (FB). Www.wasap.my/+60197000351

    #LSATeamAzie #bodydream #bodydreamslimmingdrink
    #cocosslimmingdrink #bodydreamcocos
    #bellashake
    #bellasqueez #cocohotz #Lamocha #jomkurussihat #kevinzahari #badancantik #weightlostjourney #MeleTOP #perutkempis #kulitcantik #testimonikurus
    #kurusselepasbersalin
    #jagakesihatananda
    #stayathome #resepimudah  #sharingiscaring #icsyvmy3 #masakapahariini #KitaBaikRamaiSayang #kurusselepasraya #misikurus2020 #sayanakkurus #PKPP #newnormal

  •  104  2  6 July, 2020
  • Alhamdulillah. Alhamdulillah. Alhamdulillah.
For still being given chance to breathe & to enjoy life.
To serve and help others.
To give the best that I could to my family.
Thank you ya Allah ❤

Coco-S/Coco-Hotz/Bella Shake/Bella Squeez/La Mocha/LSA Team Azie
📱0197000351
IG @bodydream_azie
Www.instagram.com/bodydream_azie
.
Click link di bio (IG) or click link dibawah utk (FB). Www.wasap.my/+60197000351

#LSATeamAzie #bodydream #bodydreamslimmingdrink 
#cocosslimmingdrink #bodydreamcocos 
#bellashake 
#bellasqueez #cocohotz #Lamocha #jomkurussihat #kevinzahari #badancantik #weightlostjourney #MeleTOP #perutkempis #kulitcantik #testimonikurus 
#kurusselepasbersalin
#jagakesihatananda
#stayathome #resepimudah  #sharingiscaring #icsyvmy3 #masakapahariini #7harimencintaiku2 #kurusselepasraya #misikurus2020 #sayanakkurus #PKPP #newnormal
  • Alhamdulillah. Alhamdulillah. Alhamdulillah.
    For still being given chance to breathe & to enjoy life.
    To serve and help others.
    To give the best that I could to my family.
    Thank you ya Allah ❤

    Coco-S/Coco-Hotz/Bella Shake/Bella Squeez/La Mocha/LSA Team Azie
    📱0197000351
    IG @bodydream_azie
    Www.instagram.com/bodydream_azie
    .
    Click link di bio (IG) or click link dibawah utk (FB). Www.wasap.my/+60197000351

    #LSATeamAzie #bodydream #bodydreamslimmingdrink
    #cocosslimmingdrink #bodydreamcocos
    #bellashake
    #bellasqueez #cocohotz #Lamocha #jomkurussihat #kevinzahari #badancantik #weightlostjourney #MeleTOP #perutkempis #kulitcantik #testimonikurus
    #kurusselepasbersalin
    #jagakesihatananda
    #stayathome #resepimudah  #sharingiscaring #icsyvmy3 #masakapahariini #7harimencintaiku2 #kurusselepasraya #misikurus2020 #sayanakkurus #PKPP #newnormal

  •  27  9  23 July, 2020
  • RESTOCKED ALERT‼

Settled pickup di HQ.
Barang penuh bonet ni gaissss.
Cepat cepat!
Siapa nak kurus semasa raya?
Roger lekaih.

Area Sungai Buloh/Puncak Alam, I'm heading there. Akan berasa di sana for few hours. Nak grab products laku keras ni, sangat² dialukan 🤗

Coco-S/Coco-Hotz/Bella Shake/Bella Squeez/La Mocha/LSA Team Azie
📱0197000351
IG @bodydream_azie
Www.instagram.com/bodydream_azie
.
Click link di bio (IG) or click link dibawah utk (FB). Www.wasap.my/+60197000351

#LSATeamAzie #bodydream #bodydreamslimmingdrink 
#cocosslimmingdrink #bodydreamcocos 
#bellashake 
#bellasqueez #cocohotz #Lamocha #jomkurussihat #kevinzahari #badancantik #weightlostjourney #MeleTOP #perutkempis #kulitcantik #testimonikurus 
#kurusselepasbersalin
#jagakesihatananda
#stayathome #resepimudah  #sharingiscaring #icsyvmy3 #masakapahariini #7harimencintaiku2 #kurusselepasraya #misikurus2020 #sayanakkurus #PKPP #rayajangangemuk
  • RESTOCKED ALERT‼

    Settled pickup di HQ.
    Barang penuh bonet ni gaissss.
    Cepat cepat!
    Siapa nak kurus semasa raya?
    Roger lekaih.

    Area Sungai Buloh/Puncak Alam, I'm heading there. Akan berasa di sana for few hours. Nak grab products laku keras ni, sangat² dialukan 🤗

    Coco-S/Coco-Hotz/Bella Shake/Bella Squeez/La Mocha/LSA Team Azie
    📱0197000351
    IG @bodydream_azie
    Www.instagram.com/bodydream_azie
    .
    Click link di bio (IG) or click link dibawah utk (FB). Www.wasap.my/+60197000351

    #LSATeamAzie #bodydream #bodydreamslimmingdrink
    #cocosslimmingdrink #bodydreamcocos
    #bellashake
    #bellasqueez #cocohotz #Lamocha #jomkurussihat #kevinzahari #badancantik #weightlostjourney #MeleTOP #perutkempis #kulitcantik #testimonikurus
    #kurusselepasbersalin
    #jagakesihatananda
    #stayathome #resepimudah  #sharingiscaring #icsyvmy3 #masakapahariini #7harimencintaiku2 #kurusselepasraya #misikurus2020 #sayanakkurus #PKPP #rayajangangemuk

  •  20  2  30 July, 2020
  • WALAU APA PUN IMPIAN KITA, PERKARA PERTAMA KITA KENA BUAT ADALAH BERTINDAK.

KALAU BUKAN SEKARANG, BILA LAGI?

START TODAY OR ELSE YOU WILL NEVER START AT ALL 😓

Coco-S/Coco-Hotz/Bella Shake/Bella Squeez/La Mocha/LSA Team Azie
📱0197000351
IG @bodydream_azie
Www.instagram.com/bodydream_azie
.
Click link di bio (IG) or click link dibawah utk (FB). Www.wasap.my/+60197000351

#LSATeamAzie #bodydream #bodydreamslimmingdrink 
#cocosslimmingdrink #bodydreamcocos 
#bellashake 
#bellasqueez #cocohotz #Lamocha #jomkurussihat #kevinzahari #badancantik #weightlostjourney #kurusdanlangsing #perutkempis #kulitcantik #testimonikurus 
#jagakesihatananda
#stayathome #resepimudah  #sharingiscaring #icsyvmy3 #masakapahariini #KitaBaikRamaiSayang #kurusselepasraya #misikurus2020 #sayanakkurus #PKPP #newnormal
  • WALAU APA PUN IMPIAN KITA, PERKARA PERTAMA KITA KENA BUAT ADALAH BERTINDAK.

    KALAU BUKAN SEKARANG, BILA LAGI?

    START TODAY OR ELSE YOU WILL NEVER START AT ALL 😓

    Coco-S/Coco-Hotz/Bella Shake/Bella Squeez/La Mocha/LSA Team Azie
    📱0197000351
    IG @bodydream_azie
    Www.instagram.com/bodydream_azie
    .
    Click link di bio (IG) or click link dibawah utk (FB). Www.wasap.my/+60197000351

    #LSATeamAzie #bodydream #bodydreamslimmingdrink
    #cocosslimmingdrink #bodydreamcocos
    #bellashake
    #bellasqueez #cocohotz #Lamocha #jomkurussihat #kevinzahari #badancantik #weightlostjourney #kurusdanlangsing #perutkempis #kulitcantik #testimonikurus
    #jagakesihatananda
    #stayathome #resepimudah  #sharingiscaring #icsyvmy3 #masakapahariini #KitaBaikRamaiSayang #kurusselepasraya #misikurus2020 #sayanakkurus #PKPP #newnormal

  •  8  2  24 June, 2020