#KurusTanpaBersenam Instagram Photos & Videos

KurusTanpaBersenam - 17.6k posts

Hashtag Popularity

6.2
average comments
58.3
average likes

Latest #KurusTanpaBersenam Posts

  • TINGGI-TINGGI GUNUNG KINABALU, TINGGI LAGI SAYANG SAMA KAMU ๐Ÿคชโค๏ธ kikiki. Jangan muntah hijau baa 
.
Hi, leedee tiktik kesayangan nurin semua. APA YANG SPECIAL  sangat BIRTHDAY EDITION NI ? ๐Ÿ˜Œ
.
Yang specialnya , Leedee-Tox dah dikeluarkan dengan formula baru ! Lebih best & lebih berkesan โ€ผ๏ธPackaging pun dah baru , cantik sangat. Tak rugi pun uols beli , sebab dalam tu 2 in 1 tau2 uols dah kurus ๐Ÿ˜
.
Bila uols happy & berjaya kurus , mestilah Lady Boss pun happy terus nak buat macam-macam produk untuk uols kurus ๐Ÿ˜˜
.

#misikurus2020 #azamkurus #leedeemalaysia #leedeemurah #leedeetiktik #leedee #leedeehq #leedeejohor #kurusbersamaleedee  #kuruscepat #kurustanpabersenam #kurustanpaberlapar #diet #eatcleanmalaysia #intermittentfastingmalaysia #atkinsmalaysia #coachkurus #coachonline #johor #codjohorbahru #rasashare #MajalahRasa #tip #petua #resipi #recipe #foodhacks #foodporn #homemade #kurus
  • TINGGI-TINGGI GUNUNG KINABALU, TINGGI LAGI SAYANG SAMA KAMU ๐Ÿคชโค๏ธ kikiki. Jangan muntah hijau baa
    .
    Hi, leedee tiktik kesayangan nurin semua. APA YANG SPECIAL sangat BIRTHDAY EDITION NI ? ๐Ÿ˜Œ
    .
    Yang specialnya , Leedee-Tox dah dikeluarkan dengan formula baru ! Lebih best & lebih berkesan โ€ผ๏ธPackaging pun dah baru , cantik sangat. Tak rugi pun uols beli , sebab dalam tu 2 in 1 tau2 uols dah kurus ๐Ÿ˜
    .
    Bila uols happy & berjaya kurus , mestilah Lady Boss pun happy terus nak buat macam-macam produk untuk uols kurus ๐Ÿ˜˜
    .

    #misikurus2020 #azamkurus #leedeemalaysia #leedeemurah #leedeetiktik #leedee #leedeehq #leedeejohor #kurusbersamaleedee #kuruscepat #kurustanpabersenam #kurustanpaberlapar #diet #eatcleanmalaysia #intermittentfastingmalaysia #atkinsmalaysia #coachkurus #coachonline #johor #codjohorbahru #rasashare #MajalahRasa #tip #petua #resipi #recipe #foodhacks #foodporn #homemade #kurus

  •  3  0  3 hours ago
  • ๐—ก๐—”๐—ž ๐—ž๐—จ๐—ฅ๐—จ๐—ฆ ๐——๐—˜๐—ก๐—š๐—”๐—ก ๐—ฃ๐—”๐—ก๐—ง๐—”๐—ฆ ๐— ๐—˜๐—ก๐—š๐—”๐—Ÿ๐—”๐—›๐—ž๐—”๐—ก ๐—ฃ๐—˜๐—–๐—จ๐—ง๐—”๐—ก ๐—™๐—˜๐—ฅ๐—ฅ๐—”๐—ฅ๐—œโ‰๏ธ

Jom cuba PL Fit factor ... Uollz pasti teruja sebab kali pertama minum pun dah terasa pelik... kenapa turun berat 5 kg ni ๐Ÿคฉ

Itulah sebabnya kena cuba dulu baru tau ๐Ÿ˜…

PL Fitfactor pantas membakar lemak walau tanpa bersenam. Rasa kenyang membuatkan kita tak ambik makanan berlebihan tau. 

Yang nak cuba boleh wasap terus ya๐Ÿค—

www.wasap.my/60133328384/nakFitFactor

#pinkladyfitfactor 
#fitfactorhq 
#fitfactor 
#kurustanpabersenam
#teamerfaempire
  • ๐—ก๐—”๐—ž ๐—ž๐—จ๐—ฅ๐—จ๐—ฆ ๐——๐—˜๐—ก๐—š๐—”๐—ก ๐—ฃ๐—”๐—ก๐—ง๐—”๐—ฆ ๐— ๐—˜๐—ก๐—š๐—”๐—Ÿ๐—”๐—›๐—ž๐—”๐—ก ๐—ฃ๐—˜๐—–๐—จ๐—ง๐—”๐—ก ๐—™๐—˜๐—ฅ๐—ฅ๐—”๐—ฅ๐—œโ‰๏ธ

    Jom cuba PL Fit factor ... Uollz pasti teruja sebab kali pertama minum pun dah terasa pelik... kenapa turun berat 5 kg ni ๐Ÿคฉ

    Itulah sebabnya kena cuba dulu baru tau ๐Ÿ˜…

    PL Fitfactor pantas membakar lemak walau tanpa bersenam. Rasa kenyang membuatkan kita tak ambik makanan berlebihan tau.

    Yang nak cuba boleh wasap terus ya๐Ÿค—

    www.wasap.my/60133328384/nakFitFactor

    #pinkladyfitfactor
    #fitfactorhq
    #fitfactor
    #kurustanpabersenam
    #teamerfaempire

  •  2  1  6 hours ago
  • Nak KURUS kena ade EFFORT!donโ€™t give upโœŒ๏ธ

Siapa yg consume slimming drink ingat minum banyak air k โค๏ธ
.
1 kotak Cococurv๐Ÿซ boleh turun 3-7kg tau! .
1 kotak BerryCurv๐Ÿ‡ boleh cairkan 3 inci lemak perut!
โ€ข
1 sachet CocoCurv๐Ÿซ & BerryCurv๐Ÿ‡ = berlari 10 pusingan padang๐Ÿคพโ€โ™€๏ธ .
.
๐Ÿ“ฆ Pengeposan setiap Isnin-Jumaat
๐Ÿ›ต COD kita Cover area Kl & Selangor (Selected Area Only) 
PM sis sekarang okay๐Ÿ˜˜โ€ผ๏ธโ€ผ๏ธ๐Ÿซ๐Ÿซ .
๐Ÿ“ฒWhatsapp utk order 01133783491 . .
.
#cococurvhq #cococurvmalaysia  #buanglemak #ramping #turunberat #coklatviral  #kuruscepat #turunberatbadan #kurusselamat #vitaminkurus #kurusberkesan #juskurus #jusbuah  #jerawat #ikhtiarzuriat #kurus #buangtoksin #sihat #perutbuncit  #masalahhormon  #ibumenyusu #cantik #cococurvkl #cococurvselangor  #cintabelumtamattempoh #bigstage2019 #kurustanpalapar #kurustanpabersenam  #bengkungmalaysia
  • Nak KURUS kena ade EFFORT!donโ€™t give upโœŒ๏ธ

    Siapa yg consume slimming drink ingat minum banyak air k โค๏ธ
    .
    1 kotak Cococurv๐Ÿซ boleh turun 3-7kg tau! .
    1 kotak BerryCurv๐Ÿ‡ boleh cairkan 3 inci lemak perut!
    โ€ข
    1 sachet CocoCurv๐Ÿซ & BerryCurv๐Ÿ‡ = berlari 10 pusingan padang๐Ÿคพโ€โ™€๏ธ .
    .
    ๐Ÿ“ฆ Pengeposan setiap Isnin-Jumaat
    ๐Ÿ›ต COD kita Cover area Kl & Selangor (Selected Area Only)
    PM sis sekarang okay๐Ÿ˜˜โ€ผ๏ธโ€ผ๏ธ๐Ÿซ๐Ÿซ .
    ๐Ÿ“ฒWhatsapp utk order 01133783491 . .
    .
    #cococurvhq #cococurvmalaysia #buanglemak #ramping #turunberat #coklatviral #kuruscepat #turunberatbadan #kurusselamat #vitaminkurus #kurusberkesan #juskurus #jusbuah #jerawat #ikhtiarzuriat #kurus #buangtoksin #sihat #perutbuncit #masalahhormon #ibumenyusu #cantik #cococurvkl #cococurvselangor #cintabelumtamattempoh #bigstage2019 #kurustanpalapar #kurustanpabersenam #bengkungmalaysia

  •  8  0  6 hours ago
  • .
Ramai wanita mengalami perot buncit..yang susah nak hilang.

Xs Plus adalah pilihan terbaik.. Hanya amalkan 1biji sehari, lemaks kat perut cair, kalori pantas terbakar..

Nak rasa perut kempis??.. 

www.wasap.my/60132453618
.
.
#xsplus #candyboosterdetox #detox #cuciusus #kurusdalam7hari #kurusdalamseminggu #kurusdalam2minggu #pilpecahlemak #ubatsekatselera #ubatdiet #ubatcairlemak #pakarpencairlemak #juskurus #kopikurus #kuruscepat #kurustanpabersenam #kuruslangsing #kurusmelentik #7harimencintaiku2 #neelofa #shahalam #puchong #kurustanpasibutramine #perutflat#plussizefashion #plussize #plussizemalaysia  #sirehlovelycare #pencuciwanita
#jamukurusmalaysia
  • .
    Ramai wanita mengalami perot buncit..yang susah nak hilang.

    Xs Plus adalah pilihan terbaik.. Hanya amalkan 1biji sehari, lemaks kat perut cair, kalori pantas terbakar..

    Nak rasa perut kempis??..

    www.wasap.my/60132453618
    .
    .
    #xsplus #candyboosterdetox #detox #cuciusus #kurusdalam7hari #kurusdalamseminggu #kurusdalam2minggu #pilpecahlemak #ubatsekatselera #ubatdiet #ubatcairlemak #pakarpencairlemak #juskurus #kopikurus #kuruscepat #kurustanpabersenam #kuruslangsing #kurusmelentik #7harimencintaiku2 #neelofa #shahalam #puchong #kurustanpasibutramine #perutflat#plussizefashion #plussize #plussizemalaysia #sirehlovelycare #pencuciwanita
    #jamukurusmalaysia

  •  0  0  6 hours ago
  • ONLY AT BIRTHDAY EDITION โค๏ธ๐Ÿคฃ
.
Bentuk pun dah comel sangat tuu ๐Ÿ˜ญ ish rugi takgrab. Sbb yang ni LIMITED EDITION PUNYA khas dari hq. Kalau uols tak nak ketinggalan uols kene grab sekarang, ni pun stock BE nurin tinggal berape box je lagi ๐Ÿ˜ญ.
.
uols kena Turn On Notification ! Jangan tertinggal something news dari @leedeejohor ๐Ÿ˜ฑ video menarik nurin akan post selalu demi pengguna leedee semua ๐Ÿ˜˜โค๏ธ
.
Love you guy,
Xoxo @leedeejohor 
.
Pssst ๐Ÿคซ ada contest menarik guy ๐Ÿ˜ญ dari @leedee.hq and #teamleedeedilla sendiri
.

#misikurus2020 #leedeemalaysia #leedeemurah #leedeetiktik #leedee #leedeehq #leedeejohor #kurusbersamaleedee  #kuruscepat #kurustanpabersenam #kurustanpaberlapar #diet #eatcleanmalaysia #intermittentfastingmalaysia #atkinsmalaysia #coachkurus #coachonline #johor #codjohorbahru #rasashare #MajalahRasa #tip #petua #resipi #recipe #foodhacks #foodporn #homemade #kurus
  • ONLY AT BIRTHDAY EDITION โค๏ธ๐Ÿคฃ
    .
    Bentuk pun dah comel sangat tuu ๐Ÿ˜ญ ish rugi takgrab. Sbb yang ni LIMITED EDITION PUNYA khas dari hq. Kalau uols tak nak ketinggalan uols kene grab sekarang, ni pun stock BE nurin tinggal berape box je lagi ๐Ÿ˜ญ.
    .
    uols kena Turn On Notification ! Jangan tertinggal something news dari @leedeejohor ๐Ÿ˜ฑ video menarik nurin akan post selalu demi pengguna leedee semua ๐Ÿ˜˜โค๏ธ
    .
    Love you guy,
    Xoxo @leedeejohor
    .
    Pssst ๐Ÿคซ ada contest menarik guy ๐Ÿ˜ญ dari @leedee.hq and #teamleedeedilla sendiri
    .

    #misikurus2020 #leedeemalaysia #leedeemurah #leedeetiktik #leedee #leedeehq #leedeejohor #kurusbersamaleedee #kuruscepat #kurustanpabersenam #kurustanpaberlapar #diet #eatcleanmalaysia #intermittentfastingmalaysia #atkinsmalaysia #coachkurus #coachonline #johor #codjohorbahru #rasashare #MajalahRasa #tip #petua #resipi #recipe #foodhacks #foodporn #homemade #kurus

  •  3  0  8 hours ago
  • Dari hobi yang sukakan benda2 manis. Tak boleh lepas dari manisan , bubble tea , ice cream dan segala benda manis. Hampir setiap hari sebelum ni hobi akan kejar segala lelemakkk ni akibat ikutkan nafsu ๐Ÿ˜‹
.
Tapi hari makin hari badan makin berat, jadi malas dan kurang metabolism. Always cepat penat dan lapar.
.
Tapi sejak amalkan Coco curv ni. Banyak perubahan yang jadi. Yang paling terkejut, bila start minum cococurv selepas je sarapan , after that rasa kenyang jeee ๐Ÿ˜ฑ
.
Yang lagi terkejut bila tengok benda2 manis ni, terus jadi tak selera nak makan. Tak heran pun pandang. Mungkin sebab perut dah rasa kenyang. So takda la rasa teringin itu ini. 
.
Lagi best amalkan jugak berrycurv ๐Ÿ“๐Ÿ’ni. Dia punya power tu lagi berganda ๐Ÿ˜
.
Habis semua toksin dan lendir2 dalam badan kita ni dia 'flush' โ—๏ธheheheheh. So badan rasa makin ringan je. 
.
Saya mampu HAPUSKAN 5kg dalam masa 27 hari sahaja tanpa diet yang berat โŒ tanpa senaman berat โŒ
.
Jadi korannnggg semua tunggu apa lagi. Jom kita consume Cococurv minuman berperisa Coklat Belgium ni ๐Ÿซ yang pastinya pekat , sedap dan kenyang ๐Ÿ˜‹๐Ÿ˜‹ .
.
๐Ÿ“ฆ Pengeposan setiap Isnin-Jumaat
๐Ÿ›ต COD kita Cover area Kl & Selangor (Selected Area Only) 
PM sis sekarang okay๐Ÿ˜˜โ€ผ๏ธโ€ผ๏ธ๐Ÿซ๐Ÿซ .
๐Ÿ“ฒWhatsapp utk order 01133783491 . .
.
#cococurvhq #cococurvmalaysia  #buanglemak #ramping #turunberat #coklatviral  #kuruscepat #turunberatbadan #kurusselamat #vitaminkurus #kurusberkesan #juskurus #jusbuah  #jerawat #ikhtiarzuriat #kurus #buangtoksin #sihat #perutbuncit  #masalahhormon  #ibumenyusu #cantik #cococurvkl #cococurvselangor  #cintabelumtamattempoh #bigstage2019 #kurustanpalapar #kurustanpabersenam  #bengkungmalaysia
  • Dari hobi yang sukakan benda2 manis. Tak boleh lepas dari manisan , bubble tea , ice cream dan segala benda manis. Hampir setiap hari sebelum ni hobi akan kejar segala lelemakkk ni akibat ikutkan nafsu ๐Ÿ˜‹
    .
    Tapi hari makin hari badan makin berat, jadi malas dan kurang metabolism. Always cepat penat dan lapar.
    .
    Tapi sejak amalkan Coco curv ni. Banyak perubahan yang jadi. Yang paling terkejut, bila start minum cococurv selepas je sarapan , after that rasa kenyang jeee ๐Ÿ˜ฑ
    .
    Yang lagi terkejut bila tengok benda2 manis ni, terus jadi tak selera nak makan. Tak heran pun pandang. Mungkin sebab perut dah rasa kenyang. So takda la rasa teringin itu ini.
    .
    Lagi best amalkan jugak berrycurv ๐Ÿ“๐Ÿ’ni. Dia punya power tu lagi berganda ๐Ÿ˜
    .
    Habis semua toksin dan lendir2 dalam badan kita ni dia 'flush' โ—๏ธheheheheh. So badan rasa makin ringan je.
    .
    Saya mampu HAPUSKAN 5kg dalam masa 27 hari sahaja tanpa diet yang berat โŒ tanpa senaman berat โŒ
    .
    Jadi korannnggg semua tunggu apa lagi. Jom kita consume Cococurv minuman berperisa Coklat Belgium ni ๐Ÿซ yang pastinya pekat , sedap dan kenyang ๐Ÿ˜‹๐Ÿ˜‹ .
    .
    ๐Ÿ“ฆ Pengeposan setiap Isnin-Jumaat
    ๐Ÿ›ต COD kita Cover area Kl & Selangor (Selected Area Only)
    PM sis sekarang okay๐Ÿ˜˜โ€ผ๏ธโ€ผ๏ธ๐Ÿซ๐Ÿซ .
    ๐Ÿ“ฒWhatsapp utk order 01133783491 . .
    .
    #cococurvhq #cococurvmalaysia #buanglemak #ramping #turunberat #coklatviral #kuruscepat #turunberatbadan #kurusselamat #vitaminkurus #kurusberkesan #juskurus #jusbuah #jerawat #ikhtiarzuriat #kurus #buangtoksin #sihat #perutbuncit #masalahhormon #ibumenyusu #cantik #cococurvkl #cococurvselangor #cintabelumtamattempoh #bigstage2019 #kurustanpalapar #kurustanpabersenam #bengkungmalaysia

  •  10  0  9 hours ago
  • ๐‰๐”๐ˆ๐‚๐˜ ๐…๐ˆ๐๐‘๐„
(๐‰๐”๐ˆ๐‚๐˜ ๐‘๐€๐’๐๐๐„๐‘๐‘๐˜ & ๐‰๐”๐ˆ๐‚๐˜ ๐Œ๐ˆ๐—๐๐„๐‘๐‘๐˜)

Jus detox buah-buahan dalam bentuk serbuk. Dirumus khas sebagai pengganti makanan dari gabungan ekstrak Garcinia Cambogia, Raspberry Ketone, Blueberry & Blackberry bagi membantu menurunkan berat badan & mendapatkan bentuk badan ideal dgn lebih berkesan & efektif. 

โœ… Sesuai untuk lelaki & wanita
โœ… sesuai untuk ibu yg menyusu anak.

โŒ TANPA DIET KETAT 
โŒ TANPA SENAMAN EXTREME
โŒ TANPA CIRIT BIRIT
โŒ TANPA BERLAPAR 

๐Š๐„๐๐€๐ˆ๐Š๐€๐ ๐‰๐”๐ˆ๐‚๐˜ ๐…๐ˆ๐๐‘๐„.
-Membakar lemak degil dengan cepat.
-Mengawal selera makan & cepat rasa kenyang.
-Memberikan tenaga sepanjang hari.
-Mengatasi masalah sembelit.
-Meningkatkan kadar metabolisma.
-Melawaskan pembuangan.

๐‚๐€๐‘๐€ ๐Œ๐ˆ๐๐”๐Œ ๐‰๐”๐ˆ๐‚๐˜ ๐…๐ˆ๐๐‘๐„
Hanya 1 sachet sehari. Diambil pada waktu pagi semasa perut kosong/sebelum sarapan.Disyorkan menggoncangnya dgn 150-200ml air sejuk.

Jangan lupa minum air kosong/suam secukupnya kerana serat memerlukan air yg cukup untuk melancarkan proses perkumuhan & penyerapan nutrien dalam usus untuk dihantar ke sel-sel badan.

https://HaiJuicyFiber.wasap.my

#KakLongSyantik #PakAji #kamijual #MiniStokisJuicyFiber #RSEMPIRE 
#juicyraspberry #juicymixberry #duaperisa #samakesan #lainrasa #readystock #justerbaik #jusorganik #turunberatbadan #detox #slimandhealthy #produkberkualiti #terbuktiberkesan #permintaantinggi #jusviral #kurustanpabersenam #pilihanNo1 #shakeforperfectcurves #susutinci #cepatkenyang
  • ๐‰๐”๐ˆ๐‚๐˜ ๐…๐ˆ๐๐‘๐„
    (๐‰๐”๐ˆ๐‚๐˜ ๐‘๐€๐’๐๐๐„๐‘๐‘๐˜ & ๐‰๐”๐ˆ๐‚๐˜ ๐Œ๐ˆ๐—๐๐„๐‘๐‘๐˜)

    Jus detox buah-buahan dalam bentuk serbuk. Dirumus khas sebagai pengganti makanan dari gabungan ekstrak Garcinia Cambogia, Raspberry Ketone, Blueberry & Blackberry bagi membantu menurunkan berat badan & mendapatkan bentuk badan ideal dgn lebih berkesan & efektif.

    โœ… Sesuai untuk lelaki & wanita
    โœ… sesuai untuk ibu yg menyusu anak.

    โŒ TANPA DIET KETAT
    โŒ TANPA SENAMAN EXTREME
    โŒ TANPA CIRIT BIRIT
    โŒ TANPA BERLAPAR

    ๐Š๐„๐๐€๐ˆ๐Š๐€๐ ๐‰๐”๐ˆ๐‚๐˜ ๐…๐ˆ๐๐‘๐„.
    -Membakar lemak degil dengan cepat.
    -Mengawal selera makan & cepat rasa kenyang.
    -Memberikan tenaga sepanjang hari.
    -Mengatasi masalah sembelit.
    -Meningkatkan kadar metabolisma.
    -Melawaskan pembuangan.

    ๐‚๐€๐‘๐€ ๐Œ๐ˆ๐๐”๐Œ ๐‰๐”๐ˆ๐‚๐˜ ๐…๐ˆ๐๐‘๐„
    Hanya 1 sachet sehari. Diambil pada waktu pagi semasa perut kosong/sebelum sarapan.Disyorkan menggoncangnya dgn 150-200ml air sejuk.

    Jangan lupa minum air kosong/suam secukupnya kerana serat memerlukan air yg cukup untuk melancarkan proses perkumuhan & penyerapan nutrien dalam usus untuk dihantar ke sel-sel badan.

    https://HaiJuicyFiber.wasap.my

    #KakLongSyantik #PakAji #kamijual #MiniStokisJuicyFiber #RSEMPIRE
    #juicyraspberry #juicymixberry #duaperisa #samakesan #lainrasa #readystock #justerbaik #jusorganik #turunberatbadan #detox #slimandhealthy #produkberkualiti #terbuktiberkesan #permintaantinggi #jusviral #kurustanpabersenam #pilihanNo1 #shakeforperfectcurves #susutinci #cepatkenyang

  •  1  0  12 hours ago
  • 2 EXERCISE PENTING UNTUK KURANGKAN PERUT BUNCIT UNTUK LELAKI DAN WANITA

Perut buncit sangat senang Kalau Nak hilangkan dalam masa 30hari (bergantung kpd buncit tu, Kalau besar akan makan masa sikit lagi)

Tapi Sebelum Buat exercise ni Anda Mesti kena kurangkan 2 benda dulu

SEBAB INI ADALAH PANTANG2 UNTUK PERUT BUNCIT, 

1- Kurangkan Minum manis 
2- Kurangkan Makan Nasi

Buat exercise ni seminggu 3 kali untuk dapat result yg cepat, Make sure masa Buat ni kena menonton tv untuk menghilangkan rasa bosan

Saya harap Ini dapat membantu anda

Jika ya, Share dan tag rakan2 yg ada impian Nak Kurangkan Perut buncit๐Ÿ˜‰
.
.
.
.
.

#Iziyahaya #PakarKurusOnline #OnlineCoach #KurusDiRumah #KurusOnline #KurusTanpaBersenam #KurusBersenam #KurusCantik #MasterTrainer #FitnessSifu #CikguKurus #CikguDiet #JomKurus #TipsKurus #KurusSihat #PakarSado #Kurus #Comel
  • 2 EXERCISE PENTING UNTUK KURANGKAN PERUT BUNCIT UNTUK LELAKI DAN WANITA

    Perut buncit sangat senang Kalau Nak hilangkan dalam masa 30hari (bergantung kpd buncit tu, Kalau besar akan makan masa sikit lagi)

    Tapi Sebelum Buat exercise ni Anda Mesti kena kurangkan 2 benda dulu

    SEBAB INI ADALAH PANTANG2 UNTUK PERUT BUNCIT,

    1- Kurangkan Minum manis
    2- Kurangkan Makan Nasi

    Buat exercise ni seminggu 3 kali untuk dapat result yg cepat, Make sure masa Buat ni kena menonton tv untuk menghilangkan rasa bosan

    Saya harap Ini dapat membantu anda

    Jika ya, Share dan tag rakan2 yg ada impian Nak Kurangkan Perut buncit๐Ÿ˜‰
    .
    .
    .
    .
    .

    #Iziyahaya #PakarKurusOnline #OnlineCoach #KurusDiRumah #KurusOnline #KurusTanpaBersenam #KurusBersenam #KurusCantik #MasterTrainer #FitnessSifu #CikguKurus #CikguDiet #JomKurus #TipsKurus #KurusSihat #PakarSado #Kurus #Comel

  •  1  0  12 hours ago
  • HI, DAH PUAS RAYA KE TU โค๏ธ TIBA SUDAH MASANYA UNTUK . . .
.
Kuning betul nurin tepek wallpaper ni. ๐Ÿคฃ wakakaka
Misi baru bulan baru guys ๐Ÿ˜Œ tapi kalini memg lagi power dengan adanya SET COMBO NI TAU ๐Ÿ˜ญ. Semua orang berpusu-pusu whatsapp nurin. Nak set combo ni
.
Birthday Edition ni, dia punya NEW FORMULA LEEDEETOX MEMANG POWER โ€ผ๏ธ๐Ÿ˜ญ alhamdulilah berat nurin masih maintain. Kalau tak sia-sia je buat misi 10 hari kurus sebelum raya haritu ๐Ÿคญ lepastu TENGAH ADA PROMOSI HEBAT PULAK TU โ˜๐Ÿพ ish rugi takgrab
.
Bulan ni moh lah kita merdekakan badan dari lemak2 tepu yang berlapis-lapis tu. Semalam je kita dah tambah lemak 2-3 lapis. Makan lagi lemak-lemak lembu kambing ayam pulak tu semalam ๐Ÿคฃ. Aiyooo pening kepala pagi ni โ€ผ๏ธ
.

#misikurus2020 #azamkurus #leedeemalaysia #leedeemurah #leedeetiktik #leedee #leedeehq #leedeejohor #kurusbersamaleedee  #kuruscepat #kurustanpabersenam #kurustanpaberlapar #diet #eatcleanmalaysia #intermittentfastingmalaysia #atkinsmalaysia #coachkurus #coachonline #johor #codjohorbahru #rasashare #MajalahRasa #tip #petua #resipi #recipe #foodhacks #foodporn #homemade #kurus
  • HI, DAH PUAS RAYA KE TU โค๏ธ TIBA SUDAH MASANYA UNTUK . . .
    .
    Kuning betul nurin tepek wallpaper ni. ๐Ÿคฃ wakakaka
    Misi baru bulan baru guys ๐Ÿ˜Œ tapi kalini memg lagi power dengan adanya SET COMBO NI TAU ๐Ÿ˜ญ. Semua orang berpusu-pusu whatsapp nurin. Nak set combo ni
    .
    Birthday Edition ni, dia punya NEW FORMULA LEEDEETOX MEMANG POWER โ€ผ๏ธ๐Ÿ˜ญ alhamdulilah berat nurin masih maintain. Kalau tak sia-sia je buat misi 10 hari kurus sebelum raya haritu ๐Ÿคญ lepastu TENGAH ADA PROMOSI HEBAT PULAK TU โ˜๐Ÿพ ish rugi takgrab
    .
    Bulan ni moh lah kita merdekakan badan dari lemak2 tepu yang berlapis-lapis tu. Semalam je kita dah tambah lemak 2-3 lapis. Makan lagi lemak-lemak lembu kambing ayam pulak tu semalam ๐Ÿคฃ. Aiyooo pening kepala pagi ni โ€ผ๏ธ
    .

    #misikurus2020 #azamkurus #leedeemalaysia #leedeemurah #leedeetiktik #leedee #leedeehq #leedeejohor #kurusbersamaleedee #kuruscepat #kurustanpabersenam #kurustanpaberlapar #diet #eatcleanmalaysia #intermittentfastingmalaysia #atkinsmalaysia #coachkurus #coachonline #johor #codjohorbahru #rasashare #MajalahRasa #tip #petua #resipi #recipe #foodhacks #foodporn #homemade #kurus

  •  3  0  12 hours ago
  • 2 EXERCISE PENTING UNTUK KURANGKAN PERUT BUNCIT UNTUK LELAKI DAN WANITA

Perut buncit sangat senang Kalau Nak hilangkan dalam masa 30hari (bergantung kpd buncit tu, Kalau besar akan makan masa sikit lagi)

Tapi Sebelum Buat exercise ni Anda Mesti kena kurangkan 2 benda dulu

SEBAB INI ADALAH PANTANG2 UNTUK PERUT BUNCIT, 

1- Kurangkan Minum manis 
2- Kurangkan Makan Nasi

Buat exercise ni seminggu 3 kali untuk dapat result yg cepat, Make sure masa Buat ni kena menonton tv untuk menghilangkan rasa bosan

Saya harap Ini dapat membantu anda

Jika ya, Share dan tag rakan2 yg ada impian Nak Kurangkan Perut buncit๐Ÿ˜‰
.
.
.
.
.
Bagi yg Serius dan ada Impian nk kurus

SilaClick Link ni Untuk pertanyaan program โ€œPASTI KURUSโ€ bersama saya๐Ÿ‘‡

Wasap.my/60196919827/ProgramPastiKurusOnline

Izi Yahaya
Pakar Kurus Online
12 Tahun Pengalaman
12x Juara MrBadan Cantik Malaysia

#Iziyahaya #PakarKurusOnline #OnlineCoach #KurusDiRumah #KurusOnline #KurusTanpaBersenam #KurusBersenam #KurusCantik #MasterTrainer #FitnessSifu #CikguKurus #CikguDiet #JomKurus #TipsKurus #KurusSihat #PakarSado #Kurus #Comel
  • 2 EXERCISE PENTING UNTUK KURANGKAN PERUT BUNCIT UNTUK LELAKI DAN WANITA

    Perut buncit sangat senang Kalau Nak hilangkan dalam masa 30hari (bergantung kpd buncit tu, Kalau besar akan makan masa sikit lagi)

    Tapi Sebelum Buat exercise ni Anda Mesti kena kurangkan 2 benda dulu

    SEBAB INI ADALAH PANTANG2 UNTUK PERUT BUNCIT,

    1- Kurangkan Minum manis
    2- Kurangkan Makan Nasi

    Buat exercise ni seminggu 3 kali untuk dapat result yg cepat, Make sure masa Buat ni kena menonton tv untuk menghilangkan rasa bosan

    Saya harap Ini dapat membantu anda

    Jika ya, Share dan tag rakan2 yg ada impian Nak Kurangkan Perut buncit๐Ÿ˜‰
    .
    .
    .
    .
    .
    Bagi yg Serius dan ada Impian nk kurus

    SilaClick Link ni Untuk pertanyaan program โ€œPASTI KURUSโ€ bersama saya๐Ÿ‘‡

    Wasap.my/60196919827/ProgramPastiKurusOnline

    Izi Yahaya
    Pakar Kurus Online
    12 Tahun Pengalaman
    12x Juara MrBadan Cantik Malaysia

    #Iziyahaya #PakarKurusOnline #OnlineCoach #KurusDiRumah #KurusOnline #KurusTanpaBersenam #KurusBersenam #KurusCantik #MasterTrainer #FitnessSifu #CikguKurus #CikguDiet #JomKurus #TipsKurus #KurusSihat #PakarSado #Kurus #Comel

  •  321  6  12 hours ago
  • Siapa yang minum je tahu kelazatan kopi ni.. sekali minum pasti akan ingat dan ingat lagi.. 

โžก๏ธ Nak kurus tanpa berlapar
โžก๏ธ Nak kurangkan rasa lapar
โžก๏ธ Nak kopi kurus tak pedih perut
โžก๏ธ Nak detox toksin dr badan
โžก๏ธ Nak up punggung dan breast
โžก๏ธ Nak kulit cantik putih gebu
โžก๏ธ Nak ketatkan aset dn wanita
โžก๏ธ Nak suami sentiasa stamina 
Semua ada di kopi jamu gadis gorgeous

Untuk order boleh klik link dibawah 
Www.wasap.my/60192944788/kopigg

#teameeyda #eeyda0192944788#agenwanted
#stokiswanted #kopijamu #jamugadis #maskergadis #gadisgorgoues #kopikurus #missvketat #hilangkeputihan #montok #tegang #senguggut #ikthiarhamil #kurustanpadiet #kurustanpaubat #kurustanpabersenam #kurustanpalapar #ramping
  • Siapa yang minum je tahu kelazatan kopi ni.. sekali minum pasti akan ingat dan ingat lagi..

    โžก๏ธ Nak kurus tanpa berlapar
    โžก๏ธ Nak kurangkan rasa lapar
    โžก๏ธ Nak kopi kurus tak pedih perut
    โžก๏ธ Nak detox toksin dr badan
    โžก๏ธ Nak up punggung dan breast
    โžก๏ธ Nak kulit cantik putih gebu
    โžก๏ธ Nak ketatkan aset dn wanita
    โžก๏ธ Nak suami sentiasa stamina
    Semua ada di kopi jamu gadis gorgeous

    Untuk order boleh klik link dibawah
    Www.wasap.my/60192944788/kopigg

    #teameeyda #eeyda0192944788 #agenwanted
    #stokiswanted #kopijamu #jamugadis #maskergadis #gadisgorgoues #kopikurus #missvketat #hilangkeputihan #montok #tegang #senguggut #ikthiarhamil #kurustanpadiet #kurustanpaubat #kurustanpabersenam #kurustanpalapar #ramping

  •  3  1  12 hours ago
  • APA?! Susah Nk kawal makan? Takyah risau, sis guide sampai jadi! .
.
10Hari je dapat turun 3kg-7kg ๐Ÿ˜ฑ Kalau da shake-shake sebulan, berapa kilo pulak hilang? Hebat tak hebat CocoCurv ni?! .
.
Mesti la hebat uolls!! ๐Ÿ˜š๐Ÿ‘๐Ÿผ Lepasni nak makan apa-apa pun, makanlah! TAPI jangan lupa CocoCurv tau! ๐Ÿซ

.
Uolls nak kurus ramping tanpa perut buncit? Jom dapatkan Cococurv harini. Bukan itu je, sis nak bagi FREE BerryCurv & PineCurv untuk detox. Jom grab cepat-cepat sebelum stok kehabisan! .
.
๐Ÿ“ฆ Pengeposan setiap Isnin-Jumaat
๐Ÿ›ต COD kita Cover area Kl & Selangor (Selected Area Only) 
PM sis sekarang okay๐Ÿ˜˜โ€ผ๏ธโ€ผ๏ธ๐Ÿซ๐Ÿซ .
๐Ÿ“ฒWhatsapp utk order 01133783491 . .
.
#cococurvhq #cococurvmalaysia  #buanglemak #ramping #turunberat #coklatviral  #kuruscepat #turunberatbadan #kurusselamat #vitaminkurus #kurusberkesan #juskurus #jusbuah  #jerawat #ikhtiarzuriat #kurus #buangtoksin #sihat #perutbuncit  #masalahhormon  #ibumenyusu #cantik #cococurvkl #cococurvselangor  #cintabelumtamattempoh #bigstage2019 #kurustanpalapar #kurustanpabersenam  #bengkungmalaysia
  • APA?! Susah Nk kawal makan? Takyah risau, sis guide sampai jadi! .
    .
    10Hari je dapat turun 3kg-7kg ๐Ÿ˜ฑ Kalau da shake-shake sebulan, berapa kilo pulak hilang? Hebat tak hebat CocoCurv ni?! .
    .
    Mesti la hebat uolls!! ๐Ÿ˜š๐Ÿ‘๐Ÿผ Lepasni nak makan apa-apa pun, makanlah! TAPI jangan lupa CocoCurv tau! ๐Ÿซ

    .
    Uolls nak kurus ramping tanpa perut buncit? Jom dapatkan Cococurv harini. Bukan itu je, sis nak bagi FREE BerryCurv & PineCurv untuk detox. Jom grab cepat-cepat sebelum stok kehabisan! .
    .
    ๐Ÿ“ฆ Pengeposan setiap Isnin-Jumaat
    ๐Ÿ›ต COD kita Cover area Kl & Selangor (Selected Area Only)
    PM sis sekarang okay๐Ÿ˜˜โ€ผ๏ธโ€ผ๏ธ๐Ÿซ๐Ÿซ .
    ๐Ÿ“ฒWhatsapp utk order 01133783491 . .
    .
    #cococurvhq #cococurvmalaysia #buanglemak #ramping #turunberat #coklatviral #kuruscepat #turunberatbadan #kurusselamat #vitaminkurus #kurusberkesan #juskurus #jusbuah #jerawat #ikhtiarzuriat #kurus #buangtoksin #sihat #perutbuncit #masalahhormon #ibumenyusu #cantik #cococurvkl #cococurvselangor #cintabelumtamattempoh #bigstage2019 #kurustanpalapar #kurustanpabersenam #bengkungmalaysia

  •  5  0  13 hours ago
  • ADA YANG BUAT ??

.
Nafsu makan tu kawal la, depan makanan je terus hilang rasa tanggungjawab untuk jaga badan. 

.
Niat dan tindakkan tidak selaras, bak kata orang NAK SERIBU DAYA TAKANK SERIBU DALIH. 

.
Cuba untuk konsisten dan menyatukan niat dan tindakan korang.

#kopijamu #kopiherba #gadisgorgeous #tipskurus #tipscantik #kurussihat #kurustanpadiet #kurustanpaubat #kurustanpabersenam #detox #keputihan #melancarkanhaid #sengugut #iktiarhamil #tipskurus #tipsrumahtanggabahagia #tipsbahagia #ketatmelekat #awetmuda #saharulridwan #aerilzafrel #jannanick #mirafilzah #neelofa #emmamaembong #dudukrumah #stayhome #kitajagakita
  • ADA YANG BUAT ??

    .
    Nafsu makan tu kawal la, depan makanan je terus hilang rasa tanggungjawab untuk jaga badan.

    .
    Niat dan tindakkan tidak selaras, bak kata orang NAK SERIBU DAYA TAKANK SERIBU DALIH.

    .
    Cuba untuk konsisten dan menyatukan niat dan tindakan korang.

    #kopijamu #kopiherba #gadisgorgeous #tipskurus #tipscantik #kurussihat #kurustanpadiet #kurustanpaubat #kurustanpabersenam #detox #keputihan #melancarkanhaid #sengugut #iktiarhamil #tipskurus #tipsrumahtanggabahagia #tipsbahagia #ketatmelekat #awetmuda #saharulridwan #aerilzafrel #jannanick #mirafilzah #neelofa #emmamaembong #dudukrumah #stayhome #kitajagakita

  •  1  0  14 hours ago
  • Obesity adalah daripada keturunkan disebabkan Cara pemakanan dan Gaya hidup,

Kalau tak ubah jugak, keturunan tu akan kekal selama - lamanya, Sekurang - kurangnya Dapat ubah Cara memasak pon dah ok 

Saya harap Anda dapat sesuatu,

Jika ya, Share dan tag rakan2 yg ada impian Nak kurus ๐Ÿ˜‰
.
.
.
.
.
Bagi yg Serius dan ada Impian nk kurus

SilaClick Link ni Untuk pertanyaan program โ€œPASTI KURUSโ€ bersama saya๐Ÿ‘‡

Wasap.my/60196919827/ProgramPastiKurusOnline

Izi Yahaya
Pakar Kurus Online
12 Tahun Pengalaman
12x Juara MrBadan Cantik Malaysia

#Iziyahaya #PakarKurusOnline #OnlineCoach #KurusDiRumah #KurusOnline #KurusTanpaBersenam #KurusBersenam #KurusCantik #MasterTrainer #FitnessSifu #CikguKurus #CikguDiet #JomKurus #TipsKurus #KurusSihat #PakarSado #Kurus #Comel
  • Obesity adalah daripada keturunkan disebabkan Cara pemakanan dan Gaya hidup,

    Kalau tak ubah jugak, keturunan tu akan kekal selama - lamanya, Sekurang - kurangnya Dapat ubah Cara memasak pon dah ok

    Saya harap Anda dapat sesuatu,

    Jika ya, Share dan tag rakan2 yg ada impian Nak kurus ๐Ÿ˜‰
    .
    .
    .
    .
    .
    Bagi yg Serius dan ada Impian nk kurus

    SilaClick Link ni Untuk pertanyaan program โ€œPASTI KURUSโ€ bersama saya๐Ÿ‘‡

    Wasap.my/60196919827/ProgramPastiKurusOnline

    Izi Yahaya
    Pakar Kurus Online
    12 Tahun Pengalaman
    12x Juara MrBadan Cantik Malaysia

    #Iziyahaya #PakarKurusOnline #OnlineCoach #KurusDiRumah #KurusOnline #KurusTanpaBersenam #KurusBersenam #KurusCantik #MasterTrainer #FitnessSifu #CikguKurus #CikguDiet #JomKurus #TipsKurus #KurusSihat #PakarSado #Kurus #Comel

  •  13  0  15 hours ago
  • Hi uollss....jom2 ber CocoCurv๐Ÿซ
.
Dengan COCOCCURV bukan je boleh kurus malah sihat badan cergas! ๐Ÿ’ƒ
Chuolls kekal aktif & kenyang sepanjang hari tau! ๐Ÿ˜˜ .
.
So, JANGAN BUANG MASA! Jom order sekarang! Takpe kalau tak sempat ke gym pun, CocoCurv dapat bantu chuolls! .
.
๐Ÿ“ฆ Pengeposan setiap Isnin-Jumaat
๐Ÿ›ต COD kita Cover area Kl & Selangor (Selected Area Only) 
PM sis sekarang okay๐Ÿ˜˜โ€ผ๏ธโ€ผ๏ธ๐Ÿซ๐Ÿซ .
๐Ÿ“ฒWhatsapp utk order 01133783491 . .
.
#cococurvhq #cococurvmalaysia  #buanglemak #ramping #turunberat #coklatviral  #kuruscepat #turunberatbadan #kurusselamat #vitaminkurus #kurusberkesan #juskurus #jusbuah  #jerawat #ikhtiarzuriat #kurus #buangtoksin #sihat #perutbuncit  #masalahhormon  #ibumenyusu #cantik #cococurvkl #cococurvselangor  #cintabelumtamattempoh #bigstage2019 #kurustanpalapar #kurustanpabersenam  #bengkungmalaysia
  • Hi uollss....jom2 ber CocoCurv๐Ÿซ
    .
    Dengan COCOCCURV bukan je boleh kurus malah sihat badan cergas! ๐Ÿ’ƒ
    Chuolls kekal aktif & kenyang sepanjang hari tau! ๐Ÿ˜˜ .
    .
    So, JANGAN BUANG MASA! Jom order sekarang! Takpe kalau tak sempat ke gym pun, CocoCurv dapat bantu chuolls! .
    .
    ๐Ÿ“ฆ Pengeposan setiap Isnin-Jumaat
    ๐Ÿ›ต COD kita Cover area Kl & Selangor (Selected Area Only)
    PM sis sekarang okay๐Ÿ˜˜โ€ผ๏ธโ€ผ๏ธ๐Ÿซ๐Ÿซ .
    ๐Ÿ“ฒWhatsapp utk order 01133783491 . .
    .
    #cococurvhq #cococurvmalaysia #buanglemak #ramping #turunberat #coklatviral #kuruscepat #turunberatbadan #kurusselamat #vitaminkurus #kurusberkesan #juskurus #jusbuah #jerawat #ikhtiarzuriat #kurus #buangtoksin #sihat #perutbuncit #masalahhormon #ibumenyusu #cantik #cococurvkl #cococurvselangor #cintabelumtamattempoh #bigstage2019 #kurustanpalapar #kurustanpabersenam #bengkungmalaysia

  •  30  2  16 hours ago
  • 5 KEBIASAAN PEMICU GEMUK ๐Ÿ˜ฑ
.
Kebiasaan kecil yg sering kita lakukan ternyata berdampak besar sekali buat program diet yg sedang kamu jalani ๐Ÿค”
.
Naahhhhhh pelan" rubah pola hidup kamu yah dan pelan hilangkan kebiasaan" seperti postingan di atas agar hidup kamu lebih sehat dan program dietmu berjalan lancar ๐Ÿค—
.
Selamat pagi , selamat sarapan ๐Ÿ˜‰
.
โค๏ธ Free like , share , save dan tag sahabat kamyuuu...
.
Follow @popi.sasmita 
Follow @popi.sasmita 
Follow @popi.sasmita 
.
Segera follow yaaa beibsss @popi.sasmita
Setiap harinya kamu akan dapat kan vidio olahraga, tips dan info diet serta vidio2 resep masakan untuk diet lho๐Ÿคฉ
  • 5 KEBIASAAN PEMICU GEMUK ๐Ÿ˜ฑ
    .
    Kebiasaan kecil yg sering kita lakukan ternyata berdampak besar sekali buat program diet yg sedang kamu jalani ๐Ÿค”
    .
    Naahhhhhh pelan" rubah pola hidup kamu yah dan pelan hilangkan kebiasaan" seperti postingan di atas agar hidup kamu lebih sehat dan program dietmu berjalan lancar ๐Ÿค—
    .
    Selamat pagi , selamat sarapan ๐Ÿ˜‰
    .
    โค๏ธ Free like , share , save dan tag sahabat kamyuuu...
    .
    Follow @popi.sasmita
    Follow @popi.sasmita
    Follow @popi.sasmita
    .
    Segera follow yaaa beibsss @popi.sasmita
    Setiap harinya kamu akan dapat kan vidio olahraga, tips dan info diet serta vidio2 resep masakan untuk diet lho๐Ÿคฉ

  •  5  1  18 hours ago
  • Kenapa set combo ni lebih wow?
.
.
Coco hotz berfungsi untuk turunkan berat badan dua kali ganda daripada coco-s. (khas untuk pengguna yang dah pernah consume coco-s)

Bella squeeze pula membantu melancarkan proses pembuangan sekaligus dapat kesan lebih cepat menghilangkan masalah sembelit/buncit/boroi/#buangangin berlebihan dalam badan.
. 
Ya, set combo ini ada harga PROMO HEBAT TAW!!!!
Siapa cepat, dia dapat ..
.
.
โœ”๏ธ Klik link di bio sekarang
.
.
@bodydream_rosejb. 
@bodydream_rosejb. 
@bodydream_rosejb 
.
.
๐Ÿ“ฒ 019-7141630 
๐Ÿ“ฒ 019-7141630 
.
.
.

#airdetox #detox #kempisperut #kuruscantik #nakkurus #kurustanpabersenam #kurustanpaberlapar #sarapanpagi #bodydreamjohor #bellasqueeze #bellashake #bodydreamcocos #bodydreamslimmingdrink #eatcleanmalaysia #atkinsmalaysia #sukusukuseparuh #sobella #serumkuning #lookfit #aslegacyaliffsyukrihq #bodydreamjb #bodydreamkempas #bodydreamsenai #bodydreamskudai #bodydreampontian #kurussebelumraya #kurussebelumkawin #photographerjohor #Kurustanpapantangmakan
  • Kenapa set combo ni lebih wow?
    .
    .
    Coco hotz berfungsi untuk turunkan berat badan dua kali ganda daripada coco-s. (khas untuk pengguna yang dah pernah consume coco-s)

    Bella squeeze pula membantu melancarkan proses pembuangan sekaligus dapat kesan lebih cepat menghilangkan masalah sembelit/buncit/boroi/ #buangangin berlebihan dalam badan.
    .
    Ya, set combo ini ada harga PROMO HEBAT TAW!!!!
    Siapa cepat, dia dapat ..
    .
    .
    โœ”๏ธ Klik link di bio sekarang
    .
    .
    @bodydream_rosejb.
    @bodydream_rosejb.
    @bodydream_rosejb
    .
    .
    ๐Ÿ“ฒ 019-7141630
    ๐Ÿ“ฒ 019-7141630
    .
    .
    .

    #airdetox #detox #kempisperut #kuruscantik #nakkurus #kurustanpabersenam #kurustanpaberlapar #sarapanpagi #bodydreamjohor #bellasqueeze #bellashake #bodydreamcocos #bodydreamslimmingdrink #eatcleanmalaysia #atkinsmalaysia #sukusukuseparuh #sobella #serumkuning #lookfit #aslegacyaliffsyukrihq #bodydreamjb #bodydreamkempas #bodydreamsenai #bodydreamskudai #bodydreampontian #kurussebelumraya #kurussebelumkawin #photographerjohor #Kurustanpapantangmakan

  •  4  0  23 hours ago
  • GANTIAN NASI YANG PALING KOMPLEKS.

.
Siapa yang takut makan nasi, jangan la skip terus sumber karbo ๐Ÿ™๐Ÿป. Banyak  lagi makanan karbo kompleks yang boleh diambil. Ubi keledek ni antaranya. Sedap tau ๐Ÿฅณ๐Ÿฅณ๐Ÿฅณ.

.
Dalam Program Kurus 21 hari , ramai coachee yang dah cuba tukar menu gantian nasi yang baru. 

.
InsyaAllah makan ikut keperluan badan, badan akan buang lemak dengan baik๐Ÿ˜๐Ÿ’ช๐Ÿป๐Ÿ”ฅ.

.
Selamat mencuba ! 

#kopijamu #kopiherba #gadisgorgeous #tipskurus #tipscantik #kurussihat #kurustanpadiet #kurustanpaubat #kurustanpabersenam #detox #keputihan #melancarkanhaid #sengugut #iktiarhamil #tipskurus #tipsrumahtanggabahagia #tipsbahagia #ketatmelekat #awetmuda #saharulridwan #aerilzafrel #jannanick #mirafilzah #neelofa #emmamaembong #dudukrumah #stayhome #kitajagakita
  • GANTIAN NASI YANG PALING KOMPLEKS.

    .
    Siapa yang takut makan nasi, jangan la skip terus sumber karbo ๐Ÿ™๐Ÿป. Banyak lagi makanan karbo kompleks yang boleh diambil. Ubi keledek ni antaranya. Sedap tau ๐Ÿฅณ๐Ÿฅณ๐Ÿฅณ.

    .
    Dalam Program Kurus 21 hari , ramai coachee yang dah cuba tukar menu gantian nasi yang baru.

    .
    InsyaAllah makan ikut keperluan badan, badan akan buang lemak dengan baik๐Ÿ˜๐Ÿ’ช๐Ÿป๐Ÿ”ฅ.

    .
    Selamat mencuba !

    #kopijamu #kopiherba #gadisgorgeous #tipskurus #tipscantik #kurussihat #kurustanpadiet #kurustanpaubat #kurustanpabersenam #detox #keputihan #melancarkanhaid #sengugut #iktiarhamil #tipskurus #tipsrumahtanggabahagia #tipsbahagia #ketatmelekat #awetmuda #saharulridwan #aerilzafrel #jannanick #mirafilzah #neelofa #emmamaembong #dudukrumah #stayhome #kitajagakita

  •  0  0  2 August, 2020

Top #KurusTanpaBersenam Posts

  • BODILITE ๐Ÿ’ฏ% BAHAN TERPILIH
.

Jadi jangan risau, minum je dapat memacam khasiat. 
Kurus dapat dan awet muda lagi. Kulit pun jadi cantik tau. 
BODILITE bertindak sebagai BOOSTER untuk membakar lemak dan membentuk badan mengikut figure yang sepatutnya 
#Kelebihan BODILITE ~ Membantu menyekat selera makan
~ Membantu untuk rasa kenyang ~ Membantu membuang air yang berlebihan di dalam badan ~ Membantu membuang toksin di dalam badan ~ Membantu mengawal kandungan gula dalam darah
~ Membantu mencegah sembelit dan melawaskan

#Teamciklynn
#kurustanpabersenam
#akakridzma
#EAF1909081
  • BODILITE ๐Ÿ’ฏ% BAHAN TERPILIH
    .

    Jadi jangan risau, minum je dapat memacam khasiat.
    Kurus dapat dan awet muda lagi. Kulit pun jadi cantik tau.
    BODILITE bertindak sebagai BOOSTER untuk membakar lemak dan membentuk badan mengikut figure yang sepatutnya
    #Kelebihan BODILITE ~ Membantu menyekat selera makan
    ~ Membantu untuk rasa kenyang ~ Membantu membuang air yang berlebihan di dalam badan ~ Membantu membuang toksin di dalam badan ~ Membantu mengawal kandungan gula dalam darah
    ~ Membantu mencegah sembelit dan melawaskan

    #Teamciklynn
    #kurustanpabersenam
    #akakridzma
    #EAF1909081

  •  131  56  8 September, 2019
  • BADAN ANDA MACAM TONG DRAMโ“AWAS KALU LAKI ANDA JELING AWEKS LAINโ—

Sejak amalkan bodilite ni, berat badan saya dah turun sebanyak 8kg dalam masa 6 Hari sahaja. Hanya #istiqamah minum BodiLite 1 sachet setiap pagi ketika sarapan dan mengamalkan pemakanan seimbang.

Siapa yang tiada masa nak bersenam, boleh la try bodilite ni. Kalau tak nak try pun takpe. Jangan nanti jadi gemuk melampau, tak boleh bangun sampai kena angkat dengan kren. Malu oo..๐Ÿ™ˆ Sebelum katil roboh Kak Mas nak bantu 30 orang sahaja yang berniat nak kurus.

Cepat tekan sini๐Ÿ‘‡

NAK DAPATKAN PRODUK KAMI SEKITAR MELAKA TENGAH
โžก๏ธ COD BANDAR MELAKA โœ”๏ธ
๐Ÿ“ซ POS SELURUH MALAYSIA ๐Ÿ“ซ

WASAP JE ๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡
http://www.wasap.my/60192545324/
DAPATKAN YANG ORIGINAL.

#bodilitehq
#kurustanpabersenam
#kurusdenganselamat
#kurussecarasihat
#produkkurusviral
#teamAFCIRCLE01024
  • BADAN ANDA MACAM TONG DRAMโ“AWAS KALU LAKI ANDA JELING AWEKS LAINโ—

    Sejak amalkan bodilite ni, berat badan saya dah turun sebanyak 8kg dalam masa 6 Hari sahaja. Hanya #istiqamah minum BodiLite 1 sachet setiap pagi ketika sarapan dan mengamalkan pemakanan seimbang.

    Siapa yang tiada masa nak bersenam, boleh la try bodilite ni. Kalau tak nak try pun takpe. Jangan nanti jadi gemuk melampau, tak boleh bangun sampai kena angkat dengan kren. Malu oo..๐Ÿ™ˆ Sebelum katil roboh Kak Mas nak bantu 30 orang sahaja yang berniat nak kurus.

    Cepat tekan sini๐Ÿ‘‡

    NAK DAPATKAN PRODUK KAMI SEKITAR MELAKA TENGAH
    โžก๏ธ COD BANDAR MELAKA โœ”๏ธ
    ๐Ÿ“ซ POS SELURUH MALAYSIA ๐Ÿ“ซ

    WASAP JE ๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡
    http://www.wasap.my/60192545324/
    DAPATKAN YANG ORIGINAL.

    #bodilitehq
    #kurustanpabersenam
    #kurusdenganselamat
    #kurussecarasihat
    #produkkurusviral
    #teamAFCIRCLE01024

  •  142  51  22 September, 2019
  • KALAU SERIUS NAK KURUS APA SAJA SANGGUP DI REDAH. SANGGUP KE?

Ni Bodilite kan ada boleh minum & katakan taknak pada
โŒ gula
โŒ makanan berminyak
โŒ makanan bertepung

Ikutkan hati semua nak telan...tapi nak kurus  kenalah tahan.

Yang serius boleh terus  DAPATKAN PRODUK KAMI SEKITAR MELAKA TENGAH
โžก๏ธ COD BANDAR MELAKA โœ”๏ธ
๐Ÿ“ซ POS SELURUH MALAYSIA ๐Ÿ“ซ

WASAP JE ๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡
http://www.wasap.my/60192545324/
DAPATKAN YANG ORIGINAL.

#bodilite
#kurustanpabersenam
#coklatviral
#teamAFCIRCLE01035
  • KALAU SERIUS NAK KURUS APA SAJA SANGGUP DI REDAH. SANGGUP KE?

    Ni Bodilite kan ada boleh minum & katakan taknak pada
    โŒ gula
    โŒ makanan berminyak
    โŒ makanan bertepung

    Ikutkan hati semua nak telan...tapi nak kurus kenalah tahan.

    Yang serius boleh terus DAPATKAN PRODUK KAMI SEKITAR MELAKA TENGAH
    โžก๏ธ COD BANDAR MELAKA โœ”๏ธ
    ๐Ÿ“ซ POS SELURUH MALAYSIA ๐Ÿ“ซ

    WASAP JE ๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡
    http://www.wasap.my/60192545324/
    DAPATKAN YANG ORIGINAL.

    #bodilite
    #kurustanpabersenam
    #coklatviral
    #teamAFCIRCLE01035

  •  143  46  1 October, 2019
  • JIKA NAK MENGHADIRI KENDURI ADALAH ALASAN KITA TAK KURUS, MAKNANYA KITA BELUM LAGI IKHLAS NAK TURUN BERAT BADAN
.
Sebelum ke kenduri, set dulu di minda kita yang kita hanya nak menghadiri majlis kawan kita, nak bersilaturrahim tetapi bukan nak makan
.
Kesalahan paling besar ke kenduri adalah sebab nak makan
.
Tak ada istilah hancur diet sebab kenduri
.
Makan dahulu di rumah dan sampai di tempat kenduri, hanyalah menjamah makanan yang dihidangkan
.
Bersembang dengan kawan atau jemputan adalah salah satu cara untuk meluangkan waktu di tempat kenduri ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜
.
Berapa buah majlis kenduri nak kena attend hari ni???
.
COACH HUDA โžก๏ธ 019 650 6106
.
Pendaftaran Dibuka
.
ONLINE PREMIUM COACHING
.
#dietselamat #dietmalaysia #kurustanpabersenam #kurussecarasihat #Kurusberkesan #kurustanpaberlapar #kurussihatcantik #kurusdengansihat #kurusselepasbersalin #kurusdenganmudah #kurusselepasraya #Kurusbudget #kurustanpalapar #tipkurus #coachhuda #senangkurus #taknakgemuk #nakkurusbadanย #kurusmurahย  #tipskuruscepat #kurussebelumkahwin #kurussenang #kempisperut #teamhudarizal #Kuruscarasihat
  • JIKA NAK MENGHADIRI KENDURI ADALAH ALASAN KITA TAK KURUS, MAKNANYA KITA BELUM LAGI IKHLAS NAK TURUN BERAT BADAN
    .
    Sebelum ke kenduri, set dulu di minda kita yang kita hanya nak menghadiri majlis kawan kita, nak bersilaturrahim tetapi bukan nak makan
    .
    Kesalahan paling besar ke kenduri adalah sebab nak makan
    .
    Tak ada istilah hancur diet sebab kenduri
    .
    Makan dahulu di rumah dan sampai di tempat kenduri, hanyalah menjamah makanan yang dihidangkan
    .
    Bersembang dengan kawan atau jemputan adalah salah satu cara untuk meluangkan waktu di tempat kenduri ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜
    .
    Berapa buah majlis kenduri nak kena attend hari ni???
    .
    COACH HUDA โžก๏ธ 019 650 6106
    .
    Pendaftaran Dibuka
    .
    ONLINE PREMIUM COACHING
    .
    #dietselamat #dietmalaysia #kurustanpabersenam #kurussecarasihat #Kurusberkesan #kurustanpaberlapar #kurussihatcantik #kurusdengansihat #kurusselepasbersalin #kurusdenganmudah #kurusselepasraya #Kurusbudget #kurustanpalapar #tipkurus #coachhuda #senangkurus #taknakgemuk #nakkurusbadanย #kurusmurahย  #tipskuruscepat #kurussebelumkahwin #kurussenang #kempisperut #teamhudarizal #Kuruscarasihat

  •  186  2  31 March, 2018
  • Nak Langsingg??? Jangan Risau!!!
Produk kurus tengah VIRAL "BODILITE" Hanya 7 hari SAHAJA sudah nampak perubahan.. BODILITE ini diformulasikan daripada bahan2 premium berkualiti tinggi....ia boleh digunakan sebagai supplement harian untuk terus bertenagaa.... ๐Ÿ’ฏ%% bahan natural... KEBAIKKAN:
โœ…Mengurangkan obes
โœ…memberi tenaga sepanjang hari
โœ…Mengawal keseimbangan metabolism
โœ…Menurun kolestrol
โœ…Mengawal selera makan
โœ…Menyinkirkan toksin dalam badan
โœ…Mengatasi masalah sembelit
โœ…supply vitamin ke dalam badan

Anda akan rasa kelainan 100%%% jaminan selepas consume produk ini!!.... cuba dulu baru tahu hasilnyaaa...jom grab sekaranggg!!! Berminat?

Yang nak soal siasat kelebihan BODILITE blh PM  @ Tekan link di bawah ๐Ÿ‘‡
https://slimwithbodilite.wasap.my

#produkkurusviral
#suplimentkurusviral
#bodilite #bodiliteofficial #bodilitemalaysia #kurustanpabersenam #kurusdalam7hari  #slimmingsupplement #kurusviral #obesity #weightloss
#teamAFCIRCLE01067
  • Nak Langsingg??? Jangan Risau!!!
    Produk kurus tengah VIRAL "BODILITE" Hanya 7 hari SAHAJA sudah nampak perubahan.. BODILITE ini diformulasikan daripada bahan2 premium berkualiti tinggi....ia boleh digunakan sebagai supplement harian untuk terus bertenagaa.... ๐Ÿ’ฏ%% bahan natural... KEBAIKKAN:
    โœ…Mengurangkan obes
    โœ…memberi tenaga sepanjang hari
    โœ…Mengawal keseimbangan metabolism
    โœ…Menurun kolestrol
    โœ…Mengawal selera makan
    โœ…Menyinkirkan toksin dalam badan
    โœ…Mengatasi masalah sembelit
    โœ…supply vitamin ke dalam badan

    Anda akan rasa kelainan 100%%% jaminan selepas consume produk ini!!.... cuba dulu baru tahu hasilnyaaa...jom grab sekaranggg!!! Berminat?

    Yang nak soal siasat kelebihan BODILITE blh PM @ Tekan link di bawah ๐Ÿ‘‡
    https://slimwithbodilite.wasap.my

    #produkkurusviral
    #suplimentkurusviral
    #bodilite #bodiliteofficial #bodilitemalaysia #kurustanpabersenam #kurusdalam7hari #slimmingsupplement #kurusviral #obesity #weightloss
    #teamAFCIRCLE01067

  •  125  58  21 October, 2019
  • TURUN BERAT TAK SEMESTINYA TURUN LEMAK
BOLEH JADI MASIH PELIHARA LEMAK YANG TINGGI
.
Tak perlu obses nak turunkan KG berat badan
.
Target utama nak kurus mestilah nak kurangkan lemak dalam badan
.
Penurunan yang tidak sihat, TIDAK AKAN KURANGKAN LEMAK walaupun berat badan turun
.
Berapa KG dah berat kita turun? Dan berapa KG dah lemak kita turun?
.
Baju lama pula, dah boleh pakai ke???
.
COACH HUDA โžก๏ธ 019 650 6106
.
Pendaftaran Dibuka
.
ONLINE PREMIUM COACHING
.
#dietselamat #dietmalaysia #kurustanpabersenam #kurussecarasihat #Kurusberkesan #kurustanpaberlapar #kurussihatcantik #kurusdengansihat #kurusselepasbersalin #kurusdenganmudah #kurusselepasraya #Kurusbudget #kurustanpalapar #tipkurus #coachhuda #senangkurus #taknakgemuk #nakkurusbadanย #kurusmurahย  #tipskuruscepat #kurussebelumkahwin #kurussenang #kempisperut #teamhudarizal #Kuruscarasihat
  • TURUN BERAT TAK SEMESTINYA TURUN LEMAK
    BOLEH JADI MASIH PELIHARA LEMAK YANG TINGGI
    .
    Tak perlu obses nak turunkan KG berat badan
    .
    Target utama nak kurus mestilah nak kurangkan lemak dalam badan
    .
    Penurunan yang tidak sihat, TIDAK AKAN KURANGKAN LEMAK walaupun berat badan turun
    .
    Berapa KG dah berat kita turun? Dan berapa KG dah lemak kita turun?
    .
    Baju lama pula, dah boleh pakai ke???
    .
    COACH HUDA โžก๏ธ 019 650 6106
    .
    Pendaftaran Dibuka
    .
    ONLINE PREMIUM COACHING
    .
    #dietselamat #dietmalaysia #kurustanpabersenam #kurussecarasihat #Kurusberkesan #kurustanpaberlapar #kurussihatcantik #kurusdengansihat #kurusselepasbersalin #kurusdenganmudah #kurusselepasraya #Kurusbudget #kurustanpalapar #tipkurus #coachhuda #senangkurus #taknakgemuk #nakkurusbadanย #kurusmurahย  #tipskuruscepat #kurussebelumkahwin #kurussenang #kempisperut #teamhudarizal #Kuruscarasihat

  •  177  3  19 April, 2018
  • Brocoli dan  nasi tergolong dalam kategori makanan berkarbohidrat
.
Bezanya adalah nasi adalah karbo ringkas dan brocoli karbo kompleks
.
Pengambilan karbo kompleks dalam diet harian akan membantu kita kenyang lebih lama dan kandungan serat di dalamnya akan menyenangkan kita ke toilet. Selain daripada itu berat pun senang turun ๐Ÿ˜Š
.
Portionnya tetap segenggam tau ๐Ÿ˜Š
.
Jangan lupa klick 'on post notification' supaya tidak terlepas tip kurus simple ๐Ÿ˜‰
.
COACH HUDA โžก๏ธ 019 650 6106
.
Pendaftaran Dibuka
.
ONLINE PREMIUM COACHING
.
#dietselamat #dietmalaysia #kurustanpabersenam #kurussecarasihat #Kurusberkesan #kurustanpaberlapar #kurussihatcantik #kurusdengansihat #kurusselepasbersalin #kurusdenganmudah #kurusselepasraya #Kurusbudget #kurustanpalapar #tipkurus #coachhuda #senangkurus #taknakgemuk #nakkurusbadan #kurusmurahย  #tipskuruscepat #kurussebelumkahwin #kurussenang #kempisperut #teamhudarizal #Kuruscarasihat
  • Brocoli dan nasi tergolong dalam kategori makanan berkarbohidrat
    .
    Bezanya adalah nasi adalah karbo ringkas dan brocoli karbo kompleks
    .
    Pengambilan karbo kompleks dalam diet harian akan membantu kita kenyang lebih lama dan kandungan serat di dalamnya akan menyenangkan kita ke toilet. Selain daripada itu berat pun senang turun ๐Ÿ˜Š
    .
    Portionnya tetap segenggam tau ๐Ÿ˜Š
    .
    Jangan lupa klick 'on post notification' supaya tidak terlepas tip kurus simple ๐Ÿ˜‰
    .
    COACH HUDA โžก๏ธ 019 650 6106
    .
    Pendaftaran Dibuka
    .
    ONLINE PREMIUM COACHING
    .
    #dietselamat #dietmalaysia #kurustanpabersenam #kurussecarasihat #Kurusberkesan #kurustanpaberlapar #kurussihatcantik #kurusdengansihat #kurusselepasbersalin #kurusdenganmudah #kurusselepasraya #Kurusbudget #kurustanpalapar #tipkurus #coachhuda #senangkurus #taknakgemuk #nakkurusbadan #kurusmurahย  #tipskuruscepat #kurussebelumkahwin #kurussenang #kempisperut #teamhudarizal #Kuruscarasihat

  •  485  2  11 July, 2018