#KubuGajah Instagram Photos & Videos

KubuGajah - 7.9k posts

Hashtag Popularity

1.3
average comments
22.9
average likes

Latest #KubuGajah Posts

  • Nak belanja family makan steamboat, tapi duit terhad.
_
Takpe, guna je #rempahOdeenViral tambah set steamboat + seafood dalam kuah oden.
_
Ya Allah, rasa dia memang sedappp campur pulak dengan rasa manis udang. Sedap yakmat! 😋
_
Ambil pakej beli 2 pek +FREE 1 pek boleh buat untuk 10 orang makan. Jimat sangat! 😍
_
Jom dapatkan segera di bio www.wasap.my/01132043296/odenviral lekaih untuk join postage esok pagi. ☺️
_
#odenviralcekyana
#odenviralsgbuloh
#odenviralhotspicy
#steamboatviral
  • Nak belanja family makan steamboat, tapi duit terhad.
    _
    Takpe, guna je #rempahOdeenViral tambah set steamboat + seafood dalam kuah oden.
    _
    Ya Allah, rasa dia memang sedappp campur pulak dengan rasa manis udang. Sedap yakmat! 😋
    _
    Ambil pakej beli 2 pek +FREE 1 pek boleh buat untuk 10 orang makan. Jimat sangat! 😍
    _
    Jom dapatkan segera di bio www.wasap.my/01132043296/odenviral lekaih untuk join postage esok pagi. ☺️
    _
    #odenviralcekyana
    #odenviralsgbuloh
    #odenviralhotspicy
    #steamboatviral

  •  1  1  3 hours ago
  • Kelebihan coklat yang ramai tidak tahu 🧐⠀
⠀
Hermosa Chocojar mengunakan High Quality Chocolate 😍 ⠀
⠀
✅ Coklat Tidak Muak⠀
✅ Tidak Terlalu Manis⠀
✅ Sesuai Untuk Semua Peringkat Umur⠀
⠀
So yang berminat boleh PM Baman di:-⠀
⠀
011-12371851⠀
011-12371851⠀
011-12371851⠀
⠀
Atau Klik je link yang ada kat Bio Baman 😊⠀
⠀
🚗 COD Available ( area Sg Buloh )⠀
⠀
📦 Pos Seluruh Malaysia⠀
⠀
#hermosachocojarsgbuloh #hermosachocojar #chocojarmurah #bazaronline #codpuchong #chocojarsedap #chocojarviral #codselangor  #chocojar #chocojarviral #chocojarsedap #hermosachocojar #kuihraya #kuihrayaviral #kuihmuih #kuihrayasedap #cokelat #chocojarmalaysia #chocojarleleh⠀
#chocojarselangor #chocojarsgbuloh #bubblerice #chocolateviral #chocojarmurmur #sgbuloh #kubugajah #merbausempakpayajaras
  • Kelebihan coklat yang ramai tidak tahu 🧐⠀

    Hermosa Chocojar mengunakan High Quality Chocolate 😍 ⠀

    ✅ Coklat Tidak Muak⠀
    ✅ Tidak Terlalu Manis⠀
    ✅ Sesuai Untuk Semua Peringkat Umur⠀

    So yang berminat boleh PM Baman di:-⠀

    011-12371851⠀
    011-12371851⠀
    011-12371851⠀

    Atau Klik je link yang ada kat Bio Baman 😊⠀

    🚗 COD Available ( area Sg Buloh )⠀

    📦 Pos Seluruh Malaysia⠀

    #hermosachocojarsgbuloh #hermosachocojar #chocojarmurah #bazaronline #codpuchong #chocojarsedap #chocojarviral #codselangor #chocojar #chocojarviral #chocojarsedap #hermosachocojar #kuihraya #kuihrayaviral #kuihmuih #kuihrayasedap #cokelat #chocojarmalaysia #chocojarleleh⠀
    #chocojarselangor #chocojarsgbuloh #bubblerice #chocolateviral #chocojarmurmur #sgbuloh #kubugajah #merbausempakpayajaras

  •  2  0  5 August, 2020
  • Chocojar Bouquet

Memang sesuai untuk dijadikan hadiah untuk yang tersayang 🥰

 Pasangan korang yang kuat Merajok tu, bagi jerr ni 😜❤️

100% CONFIRM cair.... 😉

Gabungan @hermosa.chocojarhq
& @qt.florist

Hermosa Chocojar mengunakan High Quality Chocolate 😍 

✅ Coklat Tidak Muak
✅ Tidak Terlalu Manis
✅ Sesuai Untuk Semua Peringkat Umur

So yang berminat boleh PM Baman di:-

011-12371851
011-12371851
011-12371851

Atau Klik je link yang ada kat Bio Baman 😊

🚗 COD Available ( area Sg Buloh )

📦 Pos Seluruh Malaysia

#hermosachocojarsgbuloh #hermosachocojar #chocojarmurah #bazaronline #codpuchong #chocojarsedap #chocojarviral #codselangor  #chocojar #chocojarviral #chocojarsedap #hermosachocojar #kuihraya #kuihrayaviral #kuihmuih #kuihrayasedap #cokelat #chocojarmalaysia #chocojarleleh
#chocojarselangor #chocojarsgbuloh #bubblerice #chocolateviral #chocojarmurmur #sgbuloh #kubugajah #merbausempak
  • Chocojar Bouquet

    Memang sesuai untuk dijadikan hadiah untuk yang tersayang 🥰

    Pasangan korang yang kuat Merajok tu, bagi jerr ni 😜❤️

    100% CONFIRM cair.... 😉

    Gabungan @hermosa.chocojarhq
    & @qt.florist

    Hermosa Chocojar mengunakan High Quality Chocolate 😍

    ✅ Coklat Tidak Muak
    ✅ Tidak Terlalu Manis
    ✅ Sesuai Untuk Semua Peringkat Umur

    So yang berminat boleh PM Baman di:-

    011-12371851
    011-12371851
    011-12371851

    Atau Klik je link yang ada kat Bio Baman 😊

    🚗 COD Available ( area Sg Buloh )

    📦 Pos Seluruh Malaysia

    #hermosachocojarsgbuloh #hermosachocojar #chocojarmurah #bazaronline #codpuchong #chocojarsedap #chocojarviral #codselangor #chocojar #chocojarviral #chocojarsedap #hermosachocojar #kuihraya #kuihrayaviral #kuihmuih #kuihrayasedap #cokelat #chocojarmalaysia #chocojarleleh
    #chocojarselangor #chocojarsgbuloh #bubblerice #chocolateviral #chocojarmurmur #sgbuloh #kubugajah #merbausempak

  •  2  0  5 August, 2020
  • Kelebihan coklat yang ramai tidak tahu 🧐⠀
⠀
Hermosa Chocojar mengunakan High Quality Chocolate 😍 ⠀
⠀
✅ Coklat Tidak Muak⠀
✅ Tidak Terlalu Manis⠀
✅ Sesuai Untuk Semua Peringkat Umur⠀
⠀
So yang berminat boleh PM Baman di:-⠀
⠀
011-12371851⠀
011-12371851⠀
011-12371851⠀
⠀
Atau Klik je link yang ada kat Bio Baman 😊⠀
⠀
🚗 COD Available ( area Sg Buloh )⠀
⠀
📦 Pos Seluruh Malaysia⠀
⠀
#hermosachocojarsgbuloh #hermosachocojar #chocojarmurah #bazaronline #codpuchong #chocojarsedap #chocojarviral #codselangor  #chocojar #chocojarviral #chocojarsedap #hermosachocojar #kuihraya #kuihrayaviral #kuihmuih #kuihrayasedap #cokelat #chocojarmalaysia #chocojarleleh⠀
#chocojarselangor #chocojarsgbuloh #bubblerice #chocolateviral #chocojarmurmur #sgbuloh #kubugajah #merbausempakpayajaras
  • Kelebihan coklat yang ramai tidak tahu 🧐⠀

    Hermosa Chocojar mengunakan High Quality Chocolate 😍 ⠀

    ✅ Coklat Tidak Muak⠀
    ✅ Tidak Terlalu Manis⠀
    ✅ Sesuai Untuk Semua Peringkat Umur⠀

    So yang berminat boleh PM Baman di:-⠀

    011-12371851⠀
    011-12371851⠀
    011-12371851⠀

    Atau Klik je link yang ada kat Bio Baman 😊⠀

    🚗 COD Available ( area Sg Buloh )⠀

    📦 Pos Seluruh Malaysia⠀

    #hermosachocojarsgbuloh #hermosachocojar #chocojarmurah #bazaronline #codpuchong #chocojarsedap #chocojarviral #codselangor #chocojar #chocojarviral #chocojarsedap #hermosachocojar #kuihraya #kuihrayaviral #kuihmuih #kuihrayasedap #cokelat #chocojarmalaysia #chocojarleleh⠀
    #chocojarselangor #chocojarsgbuloh #bubblerice #chocolateviral #chocojarmurmur #sgbuloh #kubugajah #merbausempakpayajaras

  •  4  0  3 August, 2020
  • Happy lunch time! Nah cheesetart buncitss. Request nak topping nutella je. Siapp! Thankyou yg order, harap puas hati okay? Yang ini, 20 pcs/box. Asalnya request for 25pcs tapi tak muat box sebab cistat buncit sangaaat 😂. And Japanese Cheesecake also yay! Thankyou order. Kawan kawan yg nak place order, available on weekend je tau (Sabtu/Ahad) boleh roger kita awal awal utk order www.wasap.my /60132697479/cengkihbites (link on bio) #rsdiyanabakes #homebaker #shotonandroid #selamaperak #cistatbuncit #cistat #cheesecake #cheesetart #sgbayor #selamakedah #selamaperak #kubugajah
  • Happy lunch time! Nah cheesetart buncitss. Request nak topping nutella je. Siapp! Thankyou yg order, harap puas hati okay? Yang ini, 20 pcs/box. Asalnya request for 25pcs tapi tak muat box sebab cistat buncit sangaaat 😂. And Japanese Cheesecake also yay! Thankyou order. Kawan kawan yg nak place order, available on weekend je tau (Sabtu/Ahad) boleh roger kita awal awal utk order www.wasap.my /60132697479/cengkihbites (link on bio) #rsdiyanabakes #homebaker #shotonandroid #selamaperak #cistatbuncit #cistat #cheesecake #cheesetart #sgbayor #selamakedah #selamaperak #kubugajah

  •  10  0  3 August, 2020

Top #KubuGajah Posts

  • Ada orang tanya saya.. "Shamsul orang mana??"
Lalu saya pun jawab, "saya orang Kubu Gajah Selama Perak".
Pas tu dia tanye balek, "Selama?"
"Ishhhh Selama mana nia?"
Ishhhh... mula malas lah aku nk jawab...
"Selama lama nya laaaa"
#tanahtumpahnyadarahku
#kubugajah
#selama
#sempoibaqang
  • Ada orang tanya saya.. "Shamsul orang mana??"
    Lalu saya pun jawab, "saya orang Kubu Gajah Selama Perak".
    Pas tu dia tanye balek, "Selama?"
    "Ishhhh Selama mana nia?"
    Ishhhh... mula malas lah aku nk jawab...
    "Selama lama nya laaaa"
    #tanahtumpahnyadarahku
    #kubugajah
    #selama
    #sempoibaqang

  •  669  45  3 November, 2016