#KlubnaLalehShahAlam Instagram Photos & Videos

KlubnaLalehShahAlam - 5.6k posts

Hashtag Popularity

18.5
average comments
57.3
average likes

Latest #KlubnaLalehShahAlam Posts

  • ๐€๐ฆ๐›๐จ๐ข๐ข ,๐ญ๐š๐ฎ ๐ฅ๐š  ๐ฐ๐ž๐ž๐ค๐ž๐ง๐ ๐๐š๐ญ๐š๐ง๐  ๐ฅ๐š๐ ๐ข
๐‡๐š๐ฉ๐ฉ๐ฒ ๐ฌ๐ฎ๐ง๐ ๐ ๐ฎ๐ก ๐ž๐ก ๐๐ข๐š๐Ÿ˜‚
๐”๐จ๐ฅ๐ฌ๐ฌ ๐ฉ๐ฎ๐ง  ๐ ๐ข๐ญ๐ฎ๐ค๐š๐ง๐Ÿคญ
.
.
.
Utk uolss yang ada masalah SUSAH nak LOSS WEIGHT walau dah cuba pelbagai cara, jangan lupa follow @lynntaib utk lebih tahu bagaimana booster kurus klubnalaleh dapat membantu uols loss weight dengan mudah ๐Ÿ’ช
  • ๐€๐ฆ๐›๐จ๐ข๐ข ,๐ญ๐š๐ฎ ๐ฅ๐š ๐ฐ๐ž๐ž๐ค๐ž๐ง๐ ๐๐š๐ญ๐š๐ง๐  ๐ฅ๐š๐ ๐ข
    ๐‡๐š๐ฉ๐ฉ๐ฒ ๐ฌ๐ฎ๐ง๐ ๐ ๐ฎ๐ก ๐ž๐ก ๐๐ข๐š๐Ÿ˜‚
    ๐”๐จ๐ฅ๐ฌ๐ฌ ๐ฉ๐ฎ๐ง ๐ ๐ข๐ญ๐ฎ๐ค๐š๐ง๐Ÿคญ
    .
    .
    .
    Utk uolss yang ada masalah SUSAH nak LOSS WEIGHT walau dah cuba pelbagai cara, jangan lupa follow @lynntaib utk lebih tahu bagaimana booster kurus klubnalaleh dapat membantu uols loss weight dengan mudah ๐Ÿ’ช

  •  98  32  9 hours ago
  • Kenapa perlu berlapar ?

Klubnalaleh kan ada

Kurus macam che ta

Flawless macam che ta

Minum klubnalaleh saja

Jimat duit jimat tenaga tak perlu bersenam minum saja dah kuwuss
  • Kenapa perlu berlapar ?

    Klubnalaleh kan ada

    Kurus macam che ta

    Flawless macam che ta

    Minum klubnalaleh saja

    Jimat duit jimat tenaga tak perlu bersenam minum saja dah kuwuss

  •  5  2  13 hours ago
  • Kenapa perlu berlapar ?

Klubnalaleh kan ada

Kurus macam che ta

Flawless macam che ta

Minum klubnalaleh saja

Jimat duit jimat tenaga tak perlu bersenam minum saja dah kurus

Whatsapp link dibio๐Ÿ‘†
  • Kenapa perlu berlapar ?

    Klubnalaleh kan ada

    Kurus macam che ta

    Flawless macam che ta

    Minum klubnalaleh saja

    Jimat duit jimat tenaga tak perlu bersenam minum saja dah kurus

    Whatsapp link dibio๐Ÿ‘†

  •  152  43  17 hours ago
  • ๐’๐ข๐š๐ฉ๐š ๐š๐๐š ๐ญ๐š๐ง๐๐š-๐ญ๐š๐ง๐๐š ๐ฆ๐š๐œ๐š๐ฆ ๐ง๐ข, ๐ฃ๐จ๐ฆ ๐ค๐ข๐ญ๐š ๐ฆ๐ข๐ง๐ฎ๐ฆ ๐š๐ข๐ซ. ๐‡๐š๐š๐š ๐š๐ข๐ซ ๐ฉ๐ฅ๐š๐ข๐ง ๐ฒ๐ž ๐›๐ฎ๐ค๐š๐ง ๐›๐ž๐ซ๐ฉ๐ž๐ซ๐ข๐ฌ๐š๐Ÿ˜…
.
Berapa liter nak minum untuk sehari? Korang kira macam ni. 1L air = 25kg. Kalau berat korang 75kg, jadi perlu minum 3L air sehari.๐Ÿ˜
.
Jom cukupkan badan dengan air
.
  • ๐’๐ข๐š๐ฉ๐š ๐š๐๐š ๐ญ๐š๐ง๐๐š-๐ญ๐š๐ง๐๐š ๐ฆ๐š๐œ๐š๐ฆ ๐ง๐ข, ๐ฃ๐จ๐ฆ ๐ค๐ข๐ญ๐š ๐ฆ๐ข๐ง๐ฎ๐ฆ ๐š๐ข๐ซ. ๐‡๐š๐š๐š ๐š๐ข๐ซ ๐ฉ๐ฅ๐š๐ข๐ง ๐ฒ๐ž ๐›๐ฎ๐ค๐š๐ง ๐›๐ž๐ซ๐ฉ๐ž๐ซ๐ข๐ฌ๐š๐Ÿ˜…
    .
    Berapa liter nak minum untuk sehari? Korang kira macam ni. 1L air = 25kg. Kalau berat korang 75kg, jadi perlu minum 3L air sehari.๐Ÿ˜
    .
    Jom cukupkan badan dengan air
    .

  •  185  41  17 hours ago
  • SENANG JE NAK KHURUS UOLSSS..DARI SAIZ XXL SEKARANG SAIZ XS 

BAKAR LELEMAK 2 KALI GANDA
Minum klubna pagi dan Laleh Malam
Rasa Confirm so shedappp!

โœ… Kawal Selera Makan
โœ… Tengok nasi confirm x lalu 
โœ… Ada special freegift

Untuk respons yg segera, cepat & laju

Terus klik link wassup dibawah๐Ÿ‘‡๐Ÿป
Terus klik link wassup dibawah๐Ÿ‘‡๐Ÿป
www.wasap.my/60123832298

#KlubnaLalehshahalam
  • SENANG JE NAK KHURUS UOLSSS..DARI SAIZ XXL SEKARANG SAIZ XS

    BAKAR LELEMAK 2 KALI GANDA
    Minum klubna pagi dan Laleh Malam
    Rasa Confirm so shedappp!

    โœ… Kawal Selera Makan
    โœ… Tengok nasi confirm x lalu
    โœ… Ada special freegift

    Untuk respons yg segera, cepat & laju

    Terus klik link wassup dibawah๐Ÿ‘‡๐Ÿป
    Terus klik link wassup dibawah๐Ÿ‘‡๐Ÿป
    www.wasap.my/60123832298

    #KlubnaLalehshahalam

  •  1  0  20 hours ago
  • LEBIH 400++ TESTIMONI KLUBNA LALEH 
.
Kopi yg buat orang bergaduh sbb nak turun kan berat badan dengan sepantas satu set minum! 

Setiap pembelian anda akan dapat kejutan yang bakal membuat anda tersenyum!
.
.
๐Ÿ’Ž Kopi Sedap level 5 bintang
๐Ÿ’Ž Kopi Boleh lost seminggu 3-5kg
๐Ÿ’Ž Kopi Memberi tenaga
๐Ÿ’Ž Rasa Kopi orang kaya
๐Ÿ’Ž Kopi Rasa kenyang 48 jam
๐Ÿ’Ž Kopi Menahan selera makan
.

Ada 2 gift menarik dengan setiap 1 set pembelian. 

Klik link ini utk order

www.wasap.my/60123832298
.
#klubnalalehshahalam #klubnalalehsedap #testimoniklubnalaleh #sembelit #kopikurus #kopiviral #klubnalaleh #medinadesire #produktrending #produkviral  #klubnalalehoriginal #klubnalalehhq  #eatclean #coffeelover #juslaleh
#carakurusberkesan #klubnalalehtestimoni  #productkurusluluskkm #detox #couch #tipskurustanpalapar #Dietcarasehat
  • LEBIH 400++ TESTIMONI KLUBNA LALEH
    .
    Kopi yg buat orang bergaduh sbb nak turun kan berat badan dengan sepantas satu set minum!

    Setiap pembelian anda akan dapat kejutan yang bakal membuat anda tersenyum!
    .
    .
    ๐Ÿ’Ž Kopi Sedap level 5 bintang
    ๐Ÿ’Ž Kopi Boleh lost seminggu 3-5kg
    ๐Ÿ’Ž Kopi Memberi tenaga
    ๐Ÿ’Ž Rasa Kopi orang kaya
    ๐Ÿ’Ž Kopi Rasa kenyang 48 jam
    ๐Ÿ’Ž Kopi Menahan selera makan
    .

    Ada 2 gift menarik dengan setiap 1 set pembelian.

    Klik link ini utk order

    www.wasap.my/60123832298
    .
    #klubnalalehshahalam #klubnalalehsedap #testimoniklubnalaleh #sembelit #kopikurus #kopiviral #klubnalaleh #medinadesire #produktrending #produkviral #klubnalalehoriginal #klubnalalehhq #eatclean #coffeelover #juslaleh
    #carakurusberkesan #klubnalalehtestimoni #productkurusluluskkm #detox #couch #tipskurustanpalapar #Dietcarasehat

  •  2  0  23 hours ago
  • ๐๐š๐ค ๐ž๐ฅ๐š๐ค๐ค๐š๐ง ๐ฆ๐š๐ญ๐š ๐ฉ๐ž๐๐ข๐ก ๐ฉ๐จ๐ญ๐จ๐ง๐  ๐›๐š๐ฐ๐š๐ง๐ ,๐œ๐ฎ๐›๐š๐ฅ๐š๐ก ๐ญ๐ข๐ฉ๐ฌ ๐ง๐ข
.
.
Jangan lupa tag sahabat/family
.
.
Utk uolss yang ada masalah SUSAH nak LOSS WEIGHT walau dah cuba pelbagai cara, jangan lupa follow @lynntaib utk lebih tahu bagaimana booster kurus klubnalaleh dapat membantu uols loss weight dengan mudah ๐Ÿ’ช
  • ๐๐š๐ค ๐ž๐ฅ๐š๐ค๐ค๐š๐ง ๐ฆ๐š๐ญ๐š ๐ฉ๐ž๐๐ข๐ก ๐ฉ๐จ๐ญ๐จ๐ง๐  ๐›๐š๐ฐ๐š๐ง๐ ,๐œ๐ฎ๐›๐š๐ฅ๐š๐ก ๐ญ๐ข๐ฉ๐ฌ ๐ง๐ข
    .
    .
    Jangan lupa tag sahabat/family
    .
    .
    Utk uolss yang ada masalah SUSAH nak LOSS WEIGHT walau dah cuba pelbagai cara, jangan lupa follow @lynntaib utk lebih tahu bagaimana booster kurus klubnalaleh dapat membantu uols loss weight dengan mudah ๐Ÿ’ช

  •  365  51  6 August, 2020
  • Alhamdulillah utk rezeki harini.. Walaupun mungkin tak banyak macam orang lain tetapi sentiasa ada ๐Ÿคฒ .
.
Terima kasih customers tersayang yg sentiasa repeat order dan yg baru mencuba.. Semoga semua diberikan kesihatan yg lebih baik dan tercapai apa yg diingini.. Aamiin .
.
#TeamCikAinShahAlam
#TeamMamaDaya #OmakAzie
#TeamAuraOmakAzie #TeamOmakAzie #klubnalalehhq #klubnalalehshahalam #klubnalalehklang #klubnalalehpuchong #klubnalalehmeru #klubnalalehselayang #klubnalalehkapar #klubnalalehbukitraja #klubnalalehkualaselangor #mirukuwhitepetalingjaya #mirukuwhitekapar #mirukuwhitekualaselangor  #mirukuwhiteshahalam #mirukuwhiteklang #mirukuwhitepuchong #mirukuwhitemeru #squadfarahhebat
#serumkuning #ultimateadvanceserum #mackinz #serumkuningshahalam #serumkuningpuchong #mackinzshahalam #serummackinz #serummackinzshahalam
  • Alhamdulillah utk rezeki harini.. Walaupun mungkin tak banyak macam orang lain tetapi sentiasa ada ๐Ÿคฒ .
    .
    Terima kasih customers tersayang yg sentiasa repeat order dan yg baru mencuba.. Semoga semua diberikan kesihatan yg lebih baik dan tercapai apa yg diingini.. Aamiin .
    .
    #TeamCikAinShahAlam
    #TeamMamaDaya #OmakAzie
    #TeamAuraOmakAzie #TeamOmakAzie #klubnalalehhq #klubnalalehshahalam #klubnalalehklang #klubnalalehpuchong #klubnalalehmeru #klubnalalehselayang #klubnalalehkapar #klubnalalehbukitraja #klubnalalehkualaselangor #mirukuwhitepetalingjaya #mirukuwhitekapar #mirukuwhitekualaselangor #mirukuwhiteshahalam #mirukuwhiteklang #mirukuwhitepuchong #mirukuwhitemeru #squadfarahhebat
    #serumkuning #ultimateadvanceserum #mackinz #serumkuningshahalam #serumkuningpuchong #mackinzshahalam #serummackinz #serummackinzshahalam

  •  0  0  6 August, 2020
  • ๐Œ๐š๐œ๐š๐ฆ ๐ญ๐š๐ค ๐ฉ๐ž๐ซ๐œ๐š๐ฒ๐š ๐ฃ๐ž ๐›๐š๐ซ๐ฎ ๐ฆ๐ข๐ง๐ฎ๐ฆ ๐ฃ๐ž, ๐๐š๐ก ๐ญ๐ฎ๐ซ๐ฎ๐ง 2 ๐ค๐ข๐ฅ๐จ๐ฌ ๐ญ๐š๐ฎ. ๐’๐ž๐ฅ๐ž๐ซ๐š ๐ฆ๐š๐ค๐š๐ง ๐ฉ๐ฎ๐ง ๐ญ๐š๐ค๐๐ž๐ฅ๐š๐ก ๐ฆ๐š๐œ๐š๐ฆ ๐›๐ž๐ฅ๐š ๐ฌ๐š๐ค๐š ๐ฌ๐š๐ง๐ ๐š๐ญ. ๐Ÿคญ
.
.
KEBAIKAN KOPI INI:

Menahan selera makan.
Memberi tenaga sepanjang hari.
Membakar lemak dari dalam badan.
Melancarkan pembuangan.
.
.
Nak admin bantu untuk kurangkan kilos sis? Whatsapp link dibio๐Ÿ‘† ๐Ÿ˜‰
  • ๐Œ๐š๐œ๐š๐ฆ ๐ญ๐š๐ค ๐ฉ๐ž๐ซ๐œ๐š๐ฒ๐š ๐ฃ๐ž ๐›๐š๐ซ๐ฎ ๐ฆ๐ข๐ง๐ฎ๐ฆ ๐ฃ๐ž, ๐๐š๐ก ๐ญ๐ฎ๐ซ๐ฎ๐ง 2 ๐ค๐ข๐ฅ๐จ๐ฌ ๐ญ๐š๐ฎ. ๐’๐ž๐ฅ๐ž๐ซ๐š ๐ฆ๐š๐ค๐š๐ง ๐ฉ๐ฎ๐ง ๐ญ๐š๐ค๐๐ž๐ฅ๐š๐ก ๐ฆ๐š๐œ๐š๐ฆ ๐›๐ž๐ฅ๐š ๐ฌ๐š๐ค๐š ๐ฌ๐š๐ง๐ ๐š๐ญ. ๐Ÿคญ
    .
    .
    KEBAIKAN KOPI INI:

    Menahan selera makan.
    Memberi tenaga sepanjang hari.
    Membakar lemak dari dalam badan.
    Melancarkan pembuangan.
    .
    .
    Nak admin bantu untuk kurangkan kilos sis? Whatsapp link dibio๐Ÿ‘† ๐Ÿ˜‰

  •  180  62  6 August, 2020
  • KLUBNA LALEH ๐™๐™€๐™Ž๐™๐™„๐™ˆ๐™Š๐™‰๐™„

โœ”MEMBANTU mengecilkan badan
โœ”MEMBANTU melawaskan pembuangan
โœ”MEMBANTU menurunkan berat badan 
โœ”MEMBANTU merampingkan
โœ”MEMBANTU mengempiskan perut

Jangan tunggu lagi. Testimoni dah banyak sangat yang berjaya turunkan berat badan. Kena yakin & usaha lebih inshaallah berjaya..

Berminat 

wassap.my/60123832298

#KlubnaLalehshahalam
#klubnalalehoriginal
  • KLUBNA LALEH ๐™๐™€๐™Ž๐™๐™„๐™ˆ๐™Š๐™‰๐™„

    โœ”MEMBANTU mengecilkan badan
    โœ”MEMBANTU melawaskan pembuangan
    โœ”MEMBANTU menurunkan berat badan
    โœ”MEMBANTU merampingkan
    โœ”MEMBANTU mengempiskan perut

    Jangan tunggu lagi. Testimoni dah banyak sangat yang berjaya turunkan berat badan. Kena yakin & usaha lebih inshaallah berjaya..

    Berminat

    wassap.my/60123832298

    #KlubnaLalehshahalam
    #klubnalalehoriginal

  •  1  0  5 August, 2020
  • MUDAHNYA NAK BUANG LEMAK DEGILโ—โ—โ—
.
Jangan baca posting ni sampai habis, kalau tak nak body anda bertukar jadi ramping dan berat badan makin menurun ๐Ÿคช
.
Kopi & jus detox #KLUBNALALEH adalah premix yang dihasilkan gabungan green tea beras perang dan beberapa bahan organik lain lagi...
.
YANG SANGAT BERKESAN UNTUK TURUNKAN BERAT BADAN DGN PANTASโ—
.
Kesan paling ketara seawal 2 minggu :
๐Ÿ”ฅ Selera makan terkawal
๐Ÿ”ฅ Sentiasa kenyang
๐Ÿ”ฅ Perut kempis
๐Ÿ”ฅ Sistem pembuangan lancar
๐Ÿ”ฅ Part berlemak berkurang inci
๐Ÿ”ฅ Lost 2-5kg
.
Yang bestnya minum-minum saja blh kurus ๐Ÿ˜ฑ
โŒ Tak perlu senaman berat
โŒ Tak perlu diet extreme
โŒ Tak perlu telan pill kurus membahaya
โŒ Tak perlu pantang larang yg strict
.
Menarik kan? Awk tunggu apa lg? Nak sis kkm bantu awk kurus sblm raya? Jom cuba #KLUBNALALEH harini ๐Ÿ˜˜
.
Harga : RM78/1 set
Postage : RM10 SM / RM15 SS
*FREEGIFTS PERCUMA DISEDIAKAN *
.
๐Ÿ“ฒ MORE INFO & ORDER WHATSAPP 0147019192
.
#klubnalaleh #kopikurus #kopiberasperang #berasperang #kopihijau #kuruscepat #setkurus #ubatkurus #tipskurus #sihatdankurus #perutkempis #bakarlemakcepat #resepidiet #detoxbadan #kopiviral #kopisihat #sihatkurus #dietsihat #kurussebelumtahunbaru #kebayaraya #ramping #plussizemalaysia #dropshipwanted #kopikurusviral #kurusselepasbersalin #klubnalalehsetiaalam #klubnalalehbalakong #klubnalalehshahalam
  • MUDAHNYA NAK BUANG LEMAK DEGILโ—โ—โ—
    .
    Jangan baca posting ni sampai habis, kalau tak nak body anda bertukar jadi ramping dan berat badan makin menurun ๐Ÿคช
    .
    Kopi & jus detox #KLUBNALALEH adalah premix yang dihasilkan gabungan green tea beras perang dan beberapa bahan organik lain lagi...
    .
    YANG SANGAT BERKESAN UNTUK TURUNKAN BERAT BADAN DGN PANTASโ—
    .
    Kesan paling ketara seawal 2 minggu :
    ๐Ÿ”ฅ Selera makan terkawal
    ๐Ÿ”ฅ Sentiasa kenyang
    ๐Ÿ”ฅ Perut kempis
    ๐Ÿ”ฅ Sistem pembuangan lancar
    ๐Ÿ”ฅ Part berlemak berkurang inci
    ๐Ÿ”ฅ Lost 2-5kg
    .
    Yang bestnya minum-minum saja blh kurus ๐Ÿ˜ฑ
    โŒ Tak perlu senaman berat
    โŒ Tak perlu diet extreme
    โŒ Tak perlu telan pill kurus membahaya
    โŒ Tak perlu pantang larang yg strict
    .
    Menarik kan? Awk tunggu apa lg? Nak sis kkm bantu awk kurus sblm raya? Jom cuba #KLUBNALALEH harini ๐Ÿ˜˜
    .
    Harga : RM78/1 set
    Postage : RM10 SM / RM15 SS
    *FREEGIFTS PERCUMA DISEDIAKAN *
    .
    ๐Ÿ“ฒ MORE INFO & ORDER WHATSAPP 0147019192
    .
    #klubnalaleh #kopikurus #kopiberasperang #berasperang #kopihijau #kuruscepat #setkurus #ubatkurus #tipskurus #sihatdankurus #perutkempis #bakarlemakcepat #resepidiet #detoxbadan #kopiviral #kopisihat #sihatkurus #dietsihat #kurussebelumtahunbaru #kebayaraya #ramping #plussizemalaysia #dropshipwanted #kopikurusviral #kurusselepasbersalin #klubnalalehsetiaalam #klubnalalehbalakong #klubnalalehshahalam

  •  1  0  5 August, 2020
  • KINI PENGHANTARAN SELURUH LEMBAH KLANG
.
NAMPAK LORI MED JANGAN LUPA HON TAU ๐Ÿ™Š
.
๐ŸŒธ KLUBNA & LALEH ๐ŸŒธ 
.
โœ”MEMBANTU mengecilkan badan
โœ”MEMBANTU melawaskan pembuangan
โœ”MEMBANTU menurunkan berat badan 
โœ”MEMBANTU merampingkan
โœ”MEMBANTU mengempiskan perut

.
Jangan tunggu lagi. Testimoni dah banyak sangat yang berjaya turunkan berat badan. Kena yakin & usaha lebih lagiii dengan  #klubnalaleh
.
#klubnalaleh #kopikurus #kopiberasperang #berasperang #kopihijau #kuruscepat #setkurus #ubatkurus #tipskurus #sihatdankurus #perutkempis #bakarlemakcepat #resepidiet #detoxbadan #kopiviral #kopisihat #sihatkurus #dietsihat #kurussebelumtahunbaru #kebayaraya #ramping #plussizemalaysia #dropshipwanted #kopikurusviral #kurusselepasbersalin #klubnalalehsetiaalam #klubnalalehbalakong #klubnalalehshahalam
  • KINI PENGHANTARAN SELURUH LEMBAH KLANG
    .
    NAMPAK LORI MED JANGAN LUPA HON TAU ๐Ÿ™Š
    .
    ๐ŸŒธ KLUBNA & LALEH ๐ŸŒธ
    .
    โœ”MEMBANTU mengecilkan badan
    โœ”MEMBANTU melawaskan pembuangan
    โœ”MEMBANTU menurunkan berat badan
    โœ”MEMBANTU merampingkan
    โœ”MEMBANTU mengempiskan perut

    .
    Jangan tunggu lagi. Testimoni dah banyak sangat yang berjaya turunkan berat badan. Kena yakin & usaha lebih lagiii dengan #klubnalaleh
    .
    #klubnalaleh #kopikurus #kopiberasperang #berasperang #kopihijau #kuruscepat #setkurus #ubatkurus #tipskurus #sihatdankurus #perutkempis #bakarlemakcepat #resepidiet #detoxbadan #kopiviral #kopisihat #sihatkurus #dietsihat #kurussebelumtahunbaru #kebayaraya #ramping #plussizemalaysia #dropshipwanted #kopikurusviral #kurusselepasbersalin #klubnalalehsetiaalam #klubnalalehbalakong #klubnalalehshahalam

  •  3  0  5 August, 2020
  • Bukan sahaja menyihatkan dengan detox badan dan tingkatkan tenaga..
TAPI3 produk kami juga SEDAP feedback dari customer sendiri..

Kenapa kena Beli set klubnalaleh dengan Farah ?
๐Ÿ‘‰ ebook plan diet percuma disediakan๐Ÿ†“
๐Ÿ‘‰ shaker percuma diberi senang dibawa kemana sahaja utk bancuh klubnalaleh๐Ÿ†“
๐Ÿ‘‰free gift misteri utk setiap pembelian set klubnalaleh๐Ÿ†“
๐Ÿ‘‰ senaman video tanpa peralatan hanya dirumah sahaja percuma disediakan๐Ÿ†“
.
1Klubna rm39
1laleh rm39 
1set klubnalaleh rm78 
2set klubnalaleh rm156

1set utk 15hari 
2set utk sebulan .
.
Jom kurus untuk sihat โ—โ— .
.
#klubnalalehtestimoni #klubnalalehshahalam #klubnalalehpuncakalam #klubnalalehviral #kopiviralkurus #kopikurusmalaysia #kopikurusmurah #klubnalalehequine #klubnalalehkuang #klubnalalehhq #klubnalalehselangor #letsgirdletonggekfuhh #klubnalalehserikembangan #klubnalalehsgbuloh #kopikurusmurahmalaysia #greencoffeemurahmalaysia #juskurusviral #juskurusmurah #ubatkurus #ubatkurusmurah #juskurus #kopidietmurah #intermittentfastingmalaysia #sukusukuseparuh #produkkurusmurahmalaysia
#plussizemalaysia
  • Bukan sahaja menyihatkan dengan detox badan dan tingkatkan tenaga..
    TAPI3 produk kami juga SEDAP feedback dari customer sendiri..

    Kenapa kena Beli set klubnalaleh dengan Farah ?
    ๐Ÿ‘‰ ebook plan diet percuma disediakan๐Ÿ†“
    ๐Ÿ‘‰ shaker percuma diberi senang dibawa kemana sahaja utk bancuh klubnalaleh๐Ÿ†“
    ๐Ÿ‘‰free gift misteri utk setiap pembelian set klubnalaleh๐Ÿ†“
    ๐Ÿ‘‰ senaman video tanpa peralatan hanya dirumah sahaja percuma disediakan๐Ÿ†“
    .
    1Klubna rm39
    1laleh rm39
    1set klubnalaleh rm78
    2set klubnalaleh rm156

    1set utk 15hari
    2set utk sebulan .
    .
    Jom kurus untuk sihat โ—โ— .
    .
    #klubnalalehtestimoni #klubnalalehshahalam #klubnalalehpuncakalam #klubnalalehviral #kopiviralkurus #kopikurusmalaysia #kopikurusmurah #klubnalalehequine #klubnalalehkuang #klubnalalehhq #klubnalalehselangor #letsgirdletonggekfuhh #klubnalalehserikembangan #klubnalalehsgbuloh #kopikurusmurahmalaysia #greencoffeemurahmalaysia #juskurusviral #juskurusmurah #ubatkurus #ubatkurusmurah #juskurus #kopidietmurah #intermittentfastingmalaysia #sukusukuseparuh #produkkurusmurahmalaysia
    #plussizemalaysia

  •  3  0  5 August, 2020
  • [#WAJIB BACA] *FUNGSI LALEH BUAT RAMAI JATUH CINTA*

Normal bagi setiap pengguna, sebelum mencuba produk nak tahu benefit sesuatu produk. Setuju ?

Harini, Farah nak share jus laleh minum waktu malam yang buat ramai jatuh cinta dan memilih untuk setia pada minuman unik ini. 
FUNGSI LALEH (MALAM)
************
๐Ÿฅ›Merampingkan Perut
๐Ÿฅ›Mengatasi Masalah Sembelit
๐Ÿฅ›Buang Lemak Berlebihan
๐Ÿฅ›Mengurangkan Kolestrol
๐Ÿฅ›Mencuci usus dari bertoksin
๐Ÿฅ›Memberi tenaga

Pecah kaca pecah gelas, 
Sudah baca harap balas . ๐Ÿ˜…

Stok dah tak banyak sayangg, lambat order bimbang tak sempat uolls nak kurus raya nanti.
.
.
. .
Kenapa kena Beli set klubnalaleh dengan Farah ?
๐Ÿ‘‰ ebook plan diet percuma disediakan๐Ÿ†“
๐Ÿ‘‰ shaker percuma diberi senang dibawa kemana sahaja utk bancuh klubnalaleh๐Ÿ†“
๐Ÿ‘‰free gift misteri utk setiap pembelian set klubnalaleh๐Ÿ†“
๐Ÿ‘‰ senaman video tanpa peralatan hanya dirumah sahaja percuma disediakan๐Ÿ†“
.
1Klubna rm39
1laleh rm39 
1set klubnalaleh rm78 
2set klubnalaleh rm156

1set utk 15hari 
2set utk sebulan .
.
Jom kurus untuk sihat โ—โ— .
.
#klubnalalehtestimoni #klubnalalehpuncakalam #klubnalalehviral #kopiviralkurus #kopikurusmalaysia #kopikurusmurah #klubnalalehequine #klubnalalehshahalam #klubnalalehhq #klubnalalehselangor #letsgirdletonggekfuhh #klubnalalehserikembangan #klubnalalehsgbuloh #kopikurusmurahmalaysia #greencoffeemurahmalaysia #juskurusviral #juskurusmurah #ubatkurus #ubatkurusmurah #juskurus #kopidietmurah #sukusukuseparuh #produkkurusmurahmalaysia 
#KTST0508
  • [ #WAJIB BACA] *FUNGSI LALEH BUAT RAMAI JATUH CINTA*

    Normal bagi setiap pengguna, sebelum mencuba produk nak tahu benefit sesuatu produk. Setuju ?

    Harini, Farah nak share jus laleh minum waktu malam yang buat ramai jatuh cinta dan memilih untuk setia pada minuman unik ini.
    FUNGSI LALEH (MALAM)
    ************
    ๐Ÿฅ›Merampingkan Perut
    ๐Ÿฅ›Mengatasi Masalah Sembelit
    ๐Ÿฅ›Buang Lemak Berlebihan
    ๐Ÿฅ›Mengurangkan Kolestrol
    ๐Ÿฅ›Mencuci usus dari bertoksin
    ๐Ÿฅ›Memberi tenaga

    Pecah kaca pecah gelas,
    Sudah baca harap balas . ๐Ÿ˜…

    Stok dah tak banyak sayangg, lambat order bimbang tak sempat uolls nak kurus raya nanti.
    .
    .
    . .
    Kenapa kena Beli set klubnalaleh dengan Farah ?
    ๐Ÿ‘‰ ebook plan diet percuma disediakan๐Ÿ†“
    ๐Ÿ‘‰ shaker percuma diberi senang dibawa kemana sahaja utk bancuh klubnalaleh๐Ÿ†“
    ๐Ÿ‘‰free gift misteri utk setiap pembelian set klubnalaleh๐Ÿ†“
    ๐Ÿ‘‰ senaman video tanpa peralatan hanya dirumah sahaja percuma disediakan๐Ÿ†“
    .
    1Klubna rm39
    1laleh rm39
    1set klubnalaleh rm78
    2set klubnalaleh rm156

    1set utk 15hari
    2set utk sebulan .
    .
    Jom kurus untuk sihat โ—โ— .
    .
    #klubnalalehtestimoni #klubnalalehpuncakalam #klubnalalehviral #kopiviralkurus #kopikurusmalaysia #kopikurusmurah #klubnalalehequine #klubnalalehshahalam #klubnalalehhq #klubnalalehselangor #letsgirdletonggekfuhh #klubnalalehserikembangan #klubnalalehsgbuloh #kopikurusmurahmalaysia #greencoffeemurahmalaysia #juskurusviral #juskurusmurah #ubatkurus #ubatkurusmurah #juskurus #kopidietmurah #sukusukuseparuh #produkkurusmurahmalaysia
    #KTST0508

  •  18  15  5 August, 2020

Top #KlubnaLalehShahAlam Posts

  • Sempat lagi kalo nk kurus skrg sebab paling cepat 3ari pun dh boleh kurang KG..kalau konsisten lg cpt la turunnya..
.
Tapi sumpah sedap weh nak cakap Klubna ni...serius tak tipu rasa dia sgt mewah dgn rasa coffee...rugi weh,coffee sesedap ni xtry...dah la boleh menyenyangkan pastu boleh turunkan berat badan lak tu...
.
#Klubna mmg sedap gile... Combo  klubna & laleh ni amik siang & malam tu yg cepat tu turun..
.
Ramai yg tanya dayah dia rasa pe??
.
๐Ÿ’ŸKlubna rasa Kopi yg sangat sedap โ˜•โ˜• gile sedap ok..xtipu (amik pagi )
.
๐Ÿ’ŸLaleh rasa mcm air asam (amik sebelum tido)

Set ni mmg sedap..so nak kurus dgn mudah dan tiada alasan lg..
.
#SetKlubnaLaleh RM78
๐Ÿ†“Loket/Rantai/Subang/Gelang
๐Ÿ†“Shaker
.
๐Ÿ’–Loose Klubna@Laleh Shj RM39 sekotak๐Ÿ’–

Nak cuba??
.
Whtsapp 012-6320091
(Klik kat Bio,di Profile)
.
#AgenKlubnaLaleh #ShahAlam
#KlubnaLaleh
#KlubnaLalehbyMedinaDesire
#KurusSihat #KurusPantas #SelimMelim #KurusSebelumRaya #diet #JomDiet #KlubnaLalehShahAlam #Sihat #KurusBersamaKlubnaLaleh #PromosiRaya #Raya2019 #Ramadhan2019 #Slim #kurusbakkerengga #Puchong #KotaKemuning #BandarSaujanaPutra #BazarPaknil #ProdukViral #ProdukKurusTerbaik #Viral #kuruscepat#teamAFCIRCLE01059
  • Sempat lagi kalo nk kurus skrg sebab paling cepat 3ari pun dh boleh kurang KG..kalau konsisten lg cpt la turunnya..
    .
    Tapi sumpah sedap weh nak cakap Klubna ni...serius tak tipu rasa dia sgt mewah dgn rasa coffee...rugi weh,coffee sesedap ni xtry...dah la boleh menyenyangkan pastu boleh turunkan berat badan lak tu...
    .
    #Klubna mmg sedap gile... Combo klubna & laleh ni amik siang & malam tu yg cepat tu turun..
    .
    Ramai yg tanya dayah dia rasa pe??
    .
    ๐Ÿ’ŸKlubna rasa Kopi yg sangat sedap โ˜•โ˜• gile sedap ok..xtipu (amik pagi )
    .
    ๐Ÿ’ŸLaleh rasa mcm air asam (amik sebelum tido)

    Set ni mmg sedap..so nak kurus dgn mudah dan tiada alasan lg..
    .
    #SetKlubnaLaleh RM78
    ๐Ÿ†“Loket/Rantai/Subang/Gelang
    ๐Ÿ†“Shaker
    .
    ๐Ÿ’–Loose Klubna@Laleh Shj RM39 sekotak๐Ÿ’–

    Nak cuba??
    .
    Whtsapp 012-6320091
    (Klik kat Bio,di Profile)
    .
    #AgenKlubnaLaleh #ShahAlam
    #KlubnaLaleh
    #KlubnaLalehbyMedinaDesire
    #KurusSihat #KurusPantas #SelimMelim #KurusSebelumRaya #diet #JomDiet #KlubnaLalehShahAlam #Sihat #KurusBersamaKlubnaLaleh #PromosiRaya #Raya2019 #Ramadhan2019 #Slim #kurusbakkerengga #Puchong #KotaKemuning #BandarSaujanaPutra #BazarPaknil #ProdukViral #ProdukKurusTerbaik #Viral #kuruscepat#teamAFCIRCLE01059

  •  150  49  16 October, 2019
  • DAH TERBUKTI BERKESAN ! 
Dengan KLUBNA & LALEH, 
sis akan dapat .
.
๐ŸŒทBadan rasa ringan
๐ŸŒทKenyang lebih lama
๐ŸŒทselera makan terkawal
๐ŸŒทperut makin kempis

Apa lagi nak ? Ishhh ishhh, ruginyaa tak cuba. Murrr murrr je nak bagi ni.. Nak pinggang ramping bak Saloma?

Whatsapp 0147063530/Click link dibioโค
.
#klubnalaleh #klubnalalehsetiaalam #klubnalalehbalakong #teamAFCIRCLE01061 #kurustanpadiet #vivyyusof #kuruslepasbersalin #dietkurus #kurussebelumnikah #perutkempis #jusdetox #klubna #laleh #ajimaura #klubnalalehshahalam #codklubnalalehsetialam #codklubnalalehbalakong #perutkempis #pehabesar #neelofa #azizanosman #bazaarpaknil #terapiinstagram #tiktokmalaysia #syukurselalu #lawak #gegarvaganza #paidreviewmalaysia #setiaalam #kurus
  • DAH TERBUKTI BERKESAN !
    Dengan KLUBNA & LALEH,
    sis akan dapat .
    .
    ๐ŸŒทBadan rasa ringan
    ๐ŸŒทKenyang lebih lama
    ๐ŸŒทselera makan terkawal
    ๐ŸŒทperut makin kempis

    Apa lagi nak ? Ishhh ishhh, ruginyaa tak cuba. Murrr murrr je nak bagi ni.. Nak pinggang ramping bak Saloma?

    Whatsapp 0147063530/Click link dibioโค
    .
    #klubnalaleh #klubnalalehsetiaalam #klubnalalehbalakong #teamAFCIRCLE01061 #kurustanpadiet #vivyyusof #kuruslepasbersalin #dietkurus #kurussebelumnikah #perutkempis #jusdetox #klubna #laleh #ajimaura #klubnalalehshahalam #codklubnalalehsetialam #codklubnalalehbalakong #perutkempis #pehabesar #neelofa #azizanosman #bazaarpaknil #terapiinstagram #tiktokmalaysia #syukurselalu #lawak #gegarvaganza #paidreviewmalaysia #setiaalam #kurus

  •  150  55  17 October, 2019
  • SET MINUMAN KLUBNA LALEH LUAR BIASA HEBAT ๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘
.
โœ”1 kotak KLUBNA & LALEH ada 15 sachet
โœ”Sehari minum 1 sachet pagi & 1sachet  malam
โœ”KLUBNA rasa Cappucino & Laleh rasa  Asam Boi
โœ”Ada Kelulusan KKM
โœ”100% Original dari HQ
โœ”Dah memang terbukti berkesan
โœ”Beratus testimoni
โœ”COD terima (ikut kawasan)
โœ”Tak perlu bersenam
โœ”Tak perlu nak tahan lapar ye..๐Ÿ˜ƒ
.
Cubalah dulu, baru tahu keberkesanannya..๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜
.
Whatsapp 0147063530/Click link dibioโค

#klubnalaleh #klubnalalehsetiaalam #klubnalalehbalakong #teamAFCIRCLE01085 #kurustanpadiet #vivyyusof #kuruslepasbersalin #dietkurus #kurussebelumnikah #perutkempis #jusdetox #klubna #laleh #ajimaura #klubnalalehshahalam #codklubnalalehsetialam #codklubnalalehbalakong #perutkempis #pehabesar #neelofa #azizanosman #bazaarpaknil #terapiinstagram #tiktokmalaysia #syukurselalu #lawak #gegarvaganza #paidreviewmalaysia #setiaalam #kurus
  • SET MINUMAN KLUBNA LALEH LUAR BIASA HEBAT ๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘
    .
    โœ”1 kotak KLUBNA & LALEH ada 15 sachet
    โœ”Sehari minum 1 sachet pagi & 1sachet malam
    โœ”KLUBNA rasa Cappucino & Laleh rasa Asam Boi
    โœ”Ada Kelulusan KKM
    โœ”100% Original dari HQ
    โœ”Dah memang terbukti berkesan
    โœ”Beratus testimoni
    โœ”COD terima (ikut kawasan)
    โœ”Tak perlu bersenam
    โœ”Tak perlu nak tahan lapar ye..๐Ÿ˜ƒ
    .
    Cubalah dulu, baru tahu keberkesanannya..๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜
    .
    Whatsapp 0147063530/Click link dibioโค

    #klubnalaleh #klubnalalehsetiaalam #klubnalalehbalakong #teamAFCIRCLE01085 #kurustanpadiet #vivyyusof #kuruslepasbersalin #dietkurus #kurussebelumnikah #perutkempis #jusdetox #klubna #laleh #ajimaura #klubnalalehshahalam #codklubnalalehsetialam #codklubnalalehbalakong #perutkempis #pehabesar #neelofa #azizanosman #bazaarpaknil #terapiinstagram #tiktokmalaysia #syukurselalu #lawak #gegarvaganza #paidreviewmalaysia #setiaalam #kurus

  •  126  53  1 November, 2019
  • ๐€๐ฌ๐š๐ฅ ๐š๐ฐ๐š๐ค ๐ฆ๐ข๐ง๐ฎ๐ฆ ๐ฉ๐š๐ ๐ข ๐๐š๐ง ๐ฆ๐š๐ฅ๐š๐ฆ ๐ญ๐ข๐š๐ฉ-๐ญ๐ข๐š๐ฉ ๐ก๐š๐ซ๐ข . .
.
Sampai nampak result . Yang penting PERCAYA & YAKIN .

Kalau kejap amal, kejap tak .....lemak pun konfiuss .
Ehh ko nak bakar aku ke tak ni? ๐Ÿ˜‚

Kalau serius nak buang LEMAK DEGIL , jom sembang dari hati ke kidney dengan sis .
.
.
Whatsapp link dibio๐Ÿ‘†
  • ๐€๐ฌ๐š๐ฅ ๐š๐ฐ๐š๐ค ๐ฆ๐ข๐ง๐ฎ๐ฆ ๐ฉ๐š๐ ๐ข ๐๐š๐ง ๐ฆ๐š๐ฅ๐š๐ฆ ๐ญ๐ข๐š๐ฉ-๐ญ๐ข๐š๐ฉ ๐ก๐š๐ซ๐ข . .
    .
    Sampai nampak result . Yang penting PERCAYA & YAKIN .

    Kalau kejap amal, kejap tak .....lemak pun konfiuss .
    Ehh ko nak bakar aku ke tak ni? ๐Ÿ˜‚

    Kalau serius nak buang LEMAK DEGIL , jom sembang dari hati ke kidney dengan sis .
    .
    .
    Whatsapp link dibio๐Ÿ‘†

  •  137  47  28 April, 2020
  • ๐˜พ๐™–๐™ฃ๐™ฉ๐™ž๐™ ,๐™จ๐™ž๐™๐™–๐™ฉ ๐™™๐™ž ๐˜ฝ๐™ช๐™ก๐™–๐™ฃ ๐™ง๐™–๐™ข๐™–๐™™๐™๐™–๐™ฃ๐Ÿ˜
.
Suami tengok...cantiknya...isteri abang. Sentiasa cantik  walaupun sibuk dengan anak dan periuk belanga....hihihi
.
.
KOMEN NAK CUBA 
SET LANGSING SEBELUM RAYA
  • ๐˜พ๐™–๐™ฃ๐™ฉ๐™ž๐™ ,๐™จ๐™ž๐™๐™–๐™ฉ ๐™™๐™ž ๐˜ฝ๐™ช๐™ก๐™–๐™ฃ ๐™ง๐™–๐™ข๐™–๐™™๐™๐™–๐™ฃ๐Ÿ˜
    .
    Suami tengok...cantiknya...isteri abang. Sentiasa cantik walaupun sibuk dengan anak dan periuk belanga....hihihi
    .
    .
    KOMEN NAK CUBA
    SET LANGSING SEBELUM RAYA

  •  114  44  13 May, 2020
  • Semakin ramai  nk loss weight dgn kopi kurus viral ni.best kan puasa ni tak letih sangat so boleh la korang fokus ibadat puasa dgn sebaik2nya.Dan bestnya tau2 raya nnti baju semua dh longgar๐Ÿ˜

BerSahur dgn klubna.
Awak tak rasa lapar.
Awak tak rasa penat insyallah
Lepas terawikh kita minum jus laleh plak,kasi clear makan yg terlebih waktu berbuka tadi
Oh nikmat nya Ramadan kali ni๐Ÿ˜Š

Jgn percaya tapi cuba duluโค๏ธ
Whatsapp link dibio utk bantuan kopi
  • Semakin ramai nk loss weight dgn kopi kurus viral ni.best kan puasa ni tak letih sangat so boleh la korang fokus ibadat puasa dgn sebaik2nya.Dan bestnya tau2 raya nnti baju semua dh longgar๐Ÿ˜

    BerSahur dgn klubna.
    Awak tak rasa lapar.
    Awak tak rasa penat insyallah
    Lepas terawikh kita minum jus laleh plak,kasi clear makan yg terlebih waktu berbuka tadi
    Oh nikmat nya Ramadan kali ni๐Ÿ˜Š

    Jgn percaya tapi cuba duluโค๏ธ
    Whatsapp link dibio utk bantuan kopi

  •  122  53  2 May, 2020
  • Ramai tak yakin bila belum cuba. sekali dah cuba berganda ganda nak repeat order. konsisten, tak sedar ehh dah tukar size baju ๐Ÿ˜ 
dorang tak diet! dorang tak jogging! 
dorang tak suka makan ubat ( pil/kapsul ) 
dorang cuma minum JUS & KOPI PENCAIR LEMAK pagi sebelum sarapan.malam sebelum tido.Itu jer rahsia pinggang kerengga๐Ÿ’ƒ
.
ada sesiapa nak cuba? ๐Ÿ˜ 
Whatsapp 0147063530/Click link dibioโค
.
.
#klubnalaleh #klubnalalehsetiaalam #klubnalalehbalakong #teamAFCIRCLE01070 #kurustanpadiet #vivyyusof #kuruslepasbersalin #dietkurus #kurussebelumnikah #perutkempis #jusdetox #klubna #laleh #ajimaura #klubnalalehshahalam #codklubnalalehsetialam #codklubnalalehbalakong #perutkempis #pehabesar #neelofa #azizanosman #bazaarpaknil #terapiinstagram #tiktokmalaysia #syukurselalu #lawak #gegarvaganza #paidreviewmalaysia #setiaalam #kurus
  • Ramai tak yakin bila belum cuba. sekali dah cuba berganda ganda nak repeat order. konsisten, tak sedar ehh dah tukar size baju ๐Ÿ˜
    dorang tak diet! dorang tak jogging!
    dorang tak suka makan ubat ( pil/kapsul )
    dorang cuma minum JUS & KOPI PENCAIR LEMAK pagi sebelum sarapan.malam sebelum tido.Itu jer rahsia pinggang kerengga๐Ÿ’ƒ
    .
    ada sesiapa nak cuba? ๐Ÿ˜
    Whatsapp 0147063530/Click link dibioโค
    .
    .
    #klubnalaleh #klubnalalehsetiaalam #klubnalalehbalakong #teamAFCIRCLE01070 #kurustanpadiet #vivyyusof #kuruslepasbersalin #dietkurus #kurussebelumnikah #perutkempis #jusdetox #klubna #laleh #ajimaura #klubnalalehshahalam #codklubnalalehsetialam #codklubnalalehbalakong #perutkempis #pehabesar #neelofa #azizanosman #bazaarpaknil #terapiinstagram #tiktokmalaysia #syukurselalu #lawak #gegarvaganza #paidreviewmalaysia #setiaalam #kurus

  •  144  46  22 October, 2019
  • SUAMI ISTERI SEPAKAT MINUM KLUBNALALEH. SUAMI ISTERI NAK SIHAT BERSAMA MUKA PON DA KECUT PENANGAN KLUBNALALEH

tak nak cerita panjang korang tengok sendiri muka abang ni pon dah tahu beza ketara dulu dan sekarang penangan klubnalaleh ni hah ๐Ÿ’ƒ๐Ÿผ๐Ÿ’ƒ๐Ÿผ masing2 nak kurus 2020 nie

nak result macam ni ? meh Aya guide sampai jadi

klubna rm39
laleh rm39 
1 set untuk 15 hari 
2 set untuk 30 hari

jom kurus untuk sihat

#klubnalalehpuchong #klubnalaleh #klubnalalehhq #klubnalalehputrajaya #klubnalalehselangor #klubnalalehviral #klubnalalehviral #postageklubnalaleh #codklubnalaleh #codpuchong #kopikurusviral #kopiklubna #kurustanpaberlapar #kuruscepat #kurusdarirumah #bengkungsajat #kuruskerengga #sembelithilang #detoxcoffee #kopisedap #kurusduaminggu #kurusonline #kurussebelumraya #kurusdengancepat #kurusselepasbersalin #kurusseminggu #klubnalalehoriginal #klubnalalehshahalam #kurus2020
  • SUAMI ISTERI SEPAKAT MINUM KLUBNALALEH. SUAMI ISTERI NAK SIHAT BERSAMA MUKA PON DA KECUT PENANGAN KLUBNALALEH

    tak nak cerita panjang korang tengok sendiri muka abang ni pon dah tahu beza ketara dulu dan sekarang penangan klubnalaleh ni hah ๐Ÿ’ƒ๐Ÿผ๐Ÿ’ƒ๐Ÿผ masing2 nak kurus 2020 nie

    nak result macam ni ? meh Aya guide sampai jadi

    klubna rm39
    laleh rm39
    1 set untuk 15 hari
    2 set untuk 30 hari

    jom kurus untuk sihat

    #klubnalalehpuchong #klubnalaleh #klubnalalehhq #klubnalalehputrajaya #klubnalalehselangor #klubnalalehviral #klubnalalehviral #postageklubnalaleh #codklubnalaleh #codpuchong #kopikurusviral #kopiklubna #kurustanpaberlapar #kuruscepat #kurusdarirumah #bengkungsajat #kuruskerengga #sembelithilang #detoxcoffee #kopisedap #kurusduaminggu #kurusonline #kurussebelumraya #kurusdengancepat #kurusselepasbersalin #kurusseminggu #klubnalalehoriginal #klubnalalehshahalam #kurus2020

  •  132  52  6 June, 2020
  • ๐ซ๐š๐ฆ๐š๐ข ๐ฒ๐š๐ง๐  ๐Ÿ๐จ๐ค๐ฎ๐ฌ ๐ง๐š๐ค ๐ค๐ฎ๐ซ๐ฎ๐ฌ๐ฌ๐ฌ๐ฌ ๐ฌ๐ž๐›๐ž๐ฅ๐ฎ๐ฆ ๐ซ๐š๐ฒ๐š ๐ญ๐š๐ฉ๐ข ๐ญ๐š๐ค ๐ซ๐š๐ฆ๐š๐ข ๐ฒ๐š๐ง๐  ๐ซ๐ข๐ฌ๐š๐ฎ ๐›๐ž๐ซ๐š๐ญ ๐ง๐š๐ข๐ค ๐ฆ๐ž๐ง๐๐š๐๐š๐ค ๐๐ข ๐ฆ๐ฎ๐ฌ๐ข๐ฆ ๐ซ๐š๐ฒ๐š ๐ค๐š๐ง? ๐Ÿ˜
.
.
makan makan makan. kalau dah kerja asek makan, of course berat akan naik kan. 
jom awak. kita simpan stok klubna laleh musim raya. makan la nak makan ape pun, minum dua ni. mesti dia buang balik apa yang awak makan. semestinyaaa maintain berat awak raya nnti ๐Ÿคฉ๐Ÿคฉ .
.
Whatsapp link dibio๐Ÿ‘†
  • ๐ซ๐š๐ฆ๐š๐ข ๐ฒ๐š๐ง๐  ๐Ÿ๐จ๐ค๐ฎ๐ฌ ๐ง๐š๐ค ๐ค๐ฎ๐ซ๐ฎ๐ฌ๐ฌ๐ฌ๐ฌ ๐ฌ๐ž๐›๐ž๐ฅ๐ฎ๐ฆ ๐ซ๐š๐ฒ๐š ๐ญ๐š๐ฉ๐ข ๐ญ๐š๐ค ๐ซ๐š๐ฆ๐š๐ข ๐ฒ๐š๐ง๐  ๐ซ๐ข๐ฌ๐š๐ฎ ๐›๐ž๐ซ๐š๐ญ ๐ง๐š๐ข๐ค ๐ฆ๐ž๐ง๐๐š๐๐š๐ค ๐๐ข ๐ฆ๐ฎ๐ฌ๐ข๐ฆ ๐ซ๐š๐ฒ๐š ๐ค๐š๐ง? ๐Ÿ˜
    .
    .
    makan makan makan. kalau dah kerja asek makan, of course berat akan naik kan.
    jom awak. kita simpan stok klubna laleh musim raya. makan la nak makan ape pun, minum dua ni. mesti dia buang balik apa yang awak makan. semestinyaaa maintain berat awak raya nnti ๐Ÿคฉ๐Ÿคฉ .
    .
    Whatsapp link dibio๐Ÿ‘†

  •  102  39  19 May, 2020