#KlubnaLalehKL Instagram Photos & Videos

KlubnaLalehKL - 6.8k posts

Hashtag Popularity

14.8
average comments
92.8
average likes

Latest #KlubnaLalehKL Posts

  • NEW‼️ NEW ‼️ NEW ‼️
.
Look Fitt terbaru dari As Legacy
.
15 sachet per box
.
Jangan lupa dapatkan produk terbaru dari AS Legacy *LOOK FIIT*
.
*Khasiat & Kelebihan Look Fiit*
.
🍑 menjaga keseimbangan metabolisme badan
🍑 mengatasi masalah sembelit
🍑 menurunkan kadar kolestrol
🍑 mengawal selera makan
🍑membantu mencantikkan kulit
🍑 membantu menyingkirkan toksin dalam badan
🍑 mengurangkan masalah obesiti
🍑 membantu memberikan tenaga
.
*Cara Penggunaan*
🍑 Bancuh 1 paket look fit dengan secawan air sejuk (150 ml).
🍑 Kacau hingga rata & minum
🍑 Ambil selepas sarapan 
.
.
.
.
#testimoni #klubnalalehkl #kopikurusviral #igshop #klubnalalehselangor #asbeauty #fittnessmalaysia #ubatkurus #kuruscepat #aslegacy #kakkm #detoxmalaysia #ramping #kurusselamat #kuruscantik #kuruslangsing #tipskurus #zumbamalaysia #diet #greencoffee #slimbody #produkmalaysia #freeshaker #syahmisazli #produkselamat #sweetdara #loketemas #bizzyboddy
  • NEW‼️ NEW ‼️ NEW ‼️
    .
    Look Fitt terbaru dari As Legacy
    .
    15 sachet per box
    .
    Jangan lupa dapatkan produk terbaru dari AS Legacy *LOOK FIIT*
    .
    *Khasiat & Kelebihan Look Fiit*
    .
    🍑 menjaga keseimbangan metabolisme badan
    🍑 mengatasi masalah sembelit
    🍑 menurunkan kadar kolestrol
    🍑 mengawal selera makan
    🍑membantu mencantikkan kulit
    🍑 membantu menyingkirkan toksin dalam badan
    🍑 mengurangkan masalah obesiti
    🍑 membantu memberikan tenaga
    .
    *Cara Penggunaan*
    🍑 Bancuh 1 paket look fit dengan secawan air sejuk (150 ml).
    🍑 Kacau hingga rata & minum
    🍑 Ambil selepas sarapan
    .
    .
    .
    .
    #testimoni #klubnalalehkl #kopikurusviral #igshop #klubnalalehselangor #asbeauty #fittnessmalaysia #ubatkurus #kuruscepat #aslegacy #kakkm #detoxmalaysia #ramping #kurusselamat #kuruscantik #kuruslangsing #tipskurus #zumbamalaysia #diet #greencoffee #slimbody #produkmalaysia #freeshaker #syahmisazli #produkselamat #sweetdara #loketemas #bizzyboddy

  •  0  0  6 hours ago
  • *KELEBIHAN XS PERFECT DRINK*
.
🍁Membantu menurunkan berat badan
🍁Membantu Melangsingkan tubuh badan
🍁Membantu Melancarkan proses pembuangan air besar / sembelit
🍁Membantu proses detox badan
🍁Membantu meningkatkan metabolisme badan
🍁Membantu mencantikkan dan Menganjalkan kulit
🍁Membantu memberi rasa kenyang lebih lama
🍁Membantu Menyekat selera makan
🍁Membantu Membekalkan tenaga
🍁Membantu merapatkan Miss V
🍁Membantu menganjalkan payudara
🍁Membantu melancarkan period
🍁Membantu mengurangkan keguguran rambut
.
.
📲0 1 7 2 6 6 3 4 4 6
.
.
#testimoni #klubnalalehkl #kopikurusviral #igshop #klubnalalehselangor #asbeauty #fittnessmalaysia #ubatkurus #kuruscepat #aslegacy #kakkm #detoxmalaysia #ramping #kurusselamat #kuruscantik #kuruslangsing #tipskurus #zumbamalaysia #diet #greencoffee #slimbody #produkmalaysia #freeshaker #syahmisazli #produkselamat #sweetdara #loketemas #bizzyboddy
  • *KELEBIHAN XS PERFECT DRINK*
    .
    🍁Membantu menurunkan berat badan
    🍁Membantu Melangsingkan tubuh badan
    🍁Membantu Melancarkan proses pembuangan air besar / sembelit
    🍁Membantu proses detox badan
    🍁Membantu meningkatkan metabolisme badan
    🍁Membantu mencantikkan dan Menganjalkan kulit
    🍁Membantu memberi rasa kenyang lebih lama
    🍁Membantu Menyekat selera makan
    🍁Membantu Membekalkan tenaga
    🍁Membantu merapatkan Miss V
    🍁Membantu menganjalkan payudara
    🍁Membantu melancarkan period
    🍁Membantu mengurangkan keguguran rambut
    .
    .
    📲0 1 7 2 6 6 3 4 4 6
    .
    .
    #testimoni #klubnalalehkl #kopikurusviral #igshop #klubnalalehselangor #asbeauty #fittnessmalaysia #ubatkurus #kuruscepat #aslegacy #kakkm #detoxmalaysia #ramping #kurusselamat #kuruscantik #kuruslangsing #tipskurus #zumbamalaysia #diet #greencoffee #slimbody #produkmalaysia #freeshaker #syahmisazli #produkselamat #sweetdara #loketemas #bizzyboddy

  •  2  0  7 hours ago
  • Lemau badan baru balik dari tugas shift malam. Siap² mandi. Sekarang masa untuk minum kopi. Yang pastinya Kopi Klubna tetap pilihan yang utama..

Rindu rasanya dengan aroma Green Coffee..
Sedap, mengenyangkan serta membantu menguruskan badan..

Nak❓
Roger² lekas...

#KlubnaLalehKL #TeamMakNdakByTeamLinda #KopiKikisLemak #KopiSedapViral
  • Lemau badan baru balik dari tugas shift malam. Siap² mandi. Sekarang masa untuk minum kopi. Yang pastinya Kopi Klubna tetap pilihan yang utama..

    Rindu rasanya dengan aroma Green Coffee..
    Sedap, mengenyangkan serta membantu menguruskan badan..

    Nak❓
    Roger² lekas...

    #KlubnaLalehKL #TeamMakNdakByTeamLinda #KopiKikisLemak #KopiSedapViral

  •  1  0  23 hours ago
  • Sekarang nak detox sangat mudah, tak perlu lagi korang nak susah2 macam dulu
.
Sebelum tidur korang hisap 1 sachet Bizzi Flush, InsyaAllah bangun pagi senang gila nak membuang segala toksin yang korang suka simpan tu. 😍
.
.
#testimoni #klubnalalehkl #maxxslimbooster #sureslim #kerengga #fitness #ubatkurus #kuruscepat #aslegacy #justfit #chocofit #slimmingteatoxmurah #teatoxmalaysia #kopikurusviral #tehkurusviral #tehkurus #rampingkurus #kurussihat #kuruscantik #kuruslangsing #tipskurus #bazarplussize #bazarpaknil #diet #greencoffee #slimbody #bazarpaknil #gemokisawesome #kopikurusmalaysia #bizzyboddycontourcream
  • Sekarang nak detox sangat mudah, tak perlu lagi korang nak susah2 macam dulu
    .
    Sebelum tidur korang hisap 1 sachet Bizzi Flush, InsyaAllah bangun pagi senang gila nak membuang segala toksin yang korang suka simpan tu. 😍
    .
    .
    #testimoni #klubnalalehkl #maxxslimbooster #sureslim #kerengga #fitness #ubatkurus #kuruscepat #aslegacy #justfit #chocofit #slimmingteatoxmurah #teatoxmalaysia #kopikurusviral #tehkurusviral #tehkurus #rampingkurus #kurussihat #kuruscantik #kuruslangsing #tipskurus #bazarplussize #bazarpaknil #diet #greencoffee #slimbody #bazarpaknil #gemokisawesome #kopikurusmalaysia #bizzyboddycontourcream

  •  5  0  3 July, 2020
  • 💓LOOK CREAM BY AS LEGACY💓
.
Sapa nk bg muka runcing ,ada bntuk v shape kena kerap sapu bizzi body contour cream 😍😘
.
KELEBIHAN LOOK CREAM:
.
✔ Atasi lemak berlebihan di pipi, bawah dagu, peha, lengan dan perut.
✔ Memecahkan bonjolan ikatan lemak dan mengurangkan selulit.
✔ Melembutkan kulit yang kasar dan menghilangkan kesan kendur.
✔ Menghalang pembentukan lemak berlebihan.
✔ Menegangkan permukaan tekstur kulit.
✔ Mampu bertahan sehingga 12 jam sekali penggunaan.
✔ Boleh digunakan untuk ibu yang sedang berpantang
.
.#testimoni #klubnalalehkl #maxxslimbooster #sureslim #kerengga #fitness #ubatkurus #kuruscepat #aslegacy #justfit #chocofit #slimmingteatoxmurah #teatoxmalaysia #kopikurusviral #tehkurusviral #tehkurus #rampingkurus #kurussihat #kuruscantik #kuruslangsing #tipskurus #bazarplussize #bazarpaknil #diet #greencoffee #slimbody #bazarpaknil #gemokisawesome #kopikurusmalaysia #bizzyboddycontourcream
  • 💓LOOK CREAM BY AS LEGACY💓
    .
    Sapa nk bg muka runcing ,ada bntuk v shape kena kerap sapu bizzi body contour cream 😍😘
    .
    KELEBIHAN LOOK CREAM:
    .
    ✔ Atasi lemak berlebihan di pipi, bawah dagu, peha, lengan dan perut.
    ✔ Memecahkan bonjolan ikatan lemak dan mengurangkan selulit.
    ✔ Melembutkan kulit yang kasar dan menghilangkan kesan kendur.
    ✔ Menghalang pembentukan lemak berlebihan.
    ✔ Menegangkan permukaan tekstur kulit.
    ✔ Mampu bertahan sehingga 12 jam sekali penggunaan.
    ✔ Boleh digunakan untuk ibu yang sedang berpantang
    .
    . #testimoni #klubnalalehkl #maxxslimbooster #sureslim #kerengga #fitness #ubatkurus #kuruscepat #aslegacy #justfit #chocofit #slimmingteatoxmurah #teatoxmalaysia #kopikurusviral #tehkurusviral #tehkurus #rampingkurus #kurussihat #kuruscantik #kuruslangsing #tipskurus #bazarplussize #bazarpaknil #diet #greencoffee #slimbody #bazarpaknil #gemokisawesome #kopikurusmalaysia #bizzyboddycontourcream

  •  6  0  3 July, 2020
  • Sebelum tido jangan lupa shake² 1 sachet #Laleh. #Detox semula sebab siang hari kita dah belasah makan macam².

Kenapa mesti minum #Laleh waktu malam❓

Sebab #Laleh nie fungsi dia #cuciusus dan #buangtoksin dalam badan serta mengempiskan perut.

Bila #toksin terlalu banyak, kita makan produk atau ubat apa pun tak akan berkesan.

So jom kita #detox dengan #Laleh.

Boleh minum dengan ais atau mineral biasa jer..

#KlubnaLalehKL
#TeamMakNdakByTeamLinda
  • Sebelum tido jangan lupa shake² 1 sachet #Laleh. #Detox semula sebab siang hari kita dah belasah makan macam².

    Kenapa mesti minum #Laleh waktu malam❓

    Sebab #Laleh nie fungsi dia #cuciusus dan #buangtoksin dalam badan serta mengempiskan perut.

    Bila #toksin terlalu banyak, kita makan produk atau ubat apa pun tak akan berkesan.

    So jom kita #detox dengan #Laleh.

    Boleh minum dengan ais atau mineral biasa jer..

    #KlubnaLalehKL
    #TeamMakNdakByTeamLinda

  •  0  0  3 July, 2020
  • Selalu sembelit⁉️
Berat badan berlebihan⁉️
Badan rasa lesu⁉️
.
Sebenarnya banyak toksin dalam badan boleh jadi faktor penyumbang masalah-masalah di atas
.
Cara paling baik untuk elakkan adalah dengan ubah gaya hidup/Cara pemakanan kita
.
Pastikan seimbang dan cukup nutrisi. Kalau ada masalah sembelit tu, elok sangat amik laleh ; tinggi fiber dan mampu melawaskan ‼️
.
Nak cuba?

link whatsapp boleh dapatkan di BIO
.

#klubnalaleh#klubnalalehmalaysia 
#teamkaktila #kopikurus #klubnalalehkl #kurus#kuruscepat #kopikurus#klubnalalehhq#leaderwanted#agentwanted#stokiswanted#dropshipwanted#kurussebelumraya#zerocostmarketing#buncit#dietplan #eatcleanmalaysia#videoviral
#diet#tipsdiet#kurussebelumraya
  • Selalu sembelit⁉️
    Berat badan berlebihan⁉️
    Badan rasa lesu⁉️
    .
    Sebenarnya banyak toksin dalam badan boleh jadi faktor penyumbang masalah-masalah di atas
    .
    Cara paling baik untuk elakkan adalah dengan ubah gaya hidup/Cara pemakanan kita
    .
    Pastikan seimbang dan cukup nutrisi. Kalau ada masalah sembelit tu, elok sangat amik laleh ; tinggi fiber dan mampu melawaskan ‼️
    .
    Nak cuba?

    link whatsapp boleh dapatkan di BIO
    .

    #klubnalaleh #klubnalalehmalaysia
    #teamkaktila #kopikurus #klubnalalehkl #kurus #kuruscepat #kopikurus #klubnalalehhq #leaderwanted#agentwanted#stokiswanted#dropshipwanted#kurussebelumraya#zerocostmarketing#buncit#dietplan #eatcleanmalaysia#videoviral
    #diet#tipsdiet#kurussebelumraya

  •  2  0  3 July, 2020
  • NEW‼️ NEW ‼️ NEW ‼️
.
Look Fitt terbaru dari As Legacy
.
15 sachet per box
.
Jangan lupa dapatkan produk terbaru dari AS Legacy *LOOK FIIT*
.
*Khasiat & Kelebihan Look Fiit*
.
🍑 menjaga keseimbangan metabolisme badan
🍑 mengatasi masalah sembelit
🍑 menurunkan kadar kolestrol
🍑 mengawal selera makan
🍑membantu mencantikkan kulit
🍑 membantu menyingkirkan toksin dalam badan
🍑 mengurangkan masalah obesiti
🍑 membantu memberikan tenaga
.
*Cara Penggunaan*
🍑 Bancuh 1 paket look fit dengan secawan air sejuk (150 ml).
🍑 Kacau hingga rata & minum
🍑 Ambil selepas sarapan .
.
.
#testimoni #klubnalalehkl #maxxslimbooster #sureslim #kerengga #fitness #ubatkurus #kuruscepat #aslegacy #justfit #chocofit #slimmingteatoxmurah #teatoxmalaysia #kopikurusviral #tehkurusviral #tehkurus #rampingkurus #kurussihat #kuruscantik #kuruslangsing #tipskurus #bazarplussize #bazarpaknil #diet #greencoffee #slimbody #bazarpaknil #gemokisawesome #kopikurusmalaysia #bizzyboddycontourcream
  • NEW‼️ NEW ‼️ NEW ‼️
    .
    Look Fitt terbaru dari As Legacy
    .
    15 sachet per box
    .
    Jangan lupa dapatkan produk terbaru dari AS Legacy *LOOK FIIT*
    .
    *Khasiat & Kelebihan Look Fiit*
    .
    🍑 menjaga keseimbangan metabolisme badan
    🍑 mengatasi masalah sembelit
    🍑 menurunkan kadar kolestrol
    🍑 mengawal selera makan
    🍑membantu mencantikkan kulit
    🍑 membantu menyingkirkan toksin dalam badan
    🍑 mengurangkan masalah obesiti
    🍑 membantu memberikan tenaga
    .
    *Cara Penggunaan*
    🍑 Bancuh 1 paket look fit dengan secawan air sejuk (150 ml).
    🍑 Kacau hingga rata & minum
    🍑 Ambil selepas sarapan .
    .
    .
    #testimoni #klubnalalehkl #maxxslimbooster #sureslim #kerengga #fitness #ubatkurus #kuruscepat #aslegacy #justfit #chocofit #slimmingteatoxmurah #teatoxmalaysia #kopikurusviral #tehkurusviral #tehkurus #rampingkurus #kurussihat #kuruscantik #kuruslangsing #tipskurus #bazarplussize #bazarpaknil #diet #greencoffee #slimbody #bazarpaknil #gemokisawesome #kopikurusmalaysia #bizzyboddycontourcream

  •  4  0  2 July, 2020
  • NEW‼️ NEW ‼️ NEW ‼️
.
Look Fitt terbaru dari As Legacy
.
15 sachet per box
.
Jangan lupa dapatkan produk terbaru dari AS Legacy *LOOK FIIT*
.
*Khasiat & Kelebihan Look Fiit*
.
🍑 menjaga keseimbangan metabolisme badan
🍑 mengatasi masalah sembelit
🍑 menurunkan kadar kolestrol
🍑 mengawal selera makan
🍑membantu mencantikkan kulit
🍑 membantu menyingkirkan toksin dalam badan
🍑 mengurangkan masalah obesiti
🍑 membantu memberikan tenaga
.
*Cara Penggunaan*
🍑 Bancuh 1 paket look fit dengan secawan air sejuk (150 ml).
🍑 Kacau hingga rata & minum
🍑 Ambil selepas sarapan .
.
.
.
#testimoni #klubnalalehkl #maxxslimbooster #sureslim #kerengga #fitness #ubatkurus #kuruscepat #aslegacy #justfit #chocofit #slimmingteatoxmurah #teatoxmalaysia #kopikurusviral #tehkurusviral #tehkurus #rampingkurus #kurussihat #kuruscantik #kuruslangsing #tipskurus #bazarplussize #bazarpaknil #diet #greencoffee #slimbody #bazarpaknil #gemokisawesome #kopikurusmalaysia #bizzyboddycontourcream
  • NEW‼️ NEW ‼️ NEW ‼️
    .
    Look Fitt terbaru dari As Legacy
    .
    15 sachet per box
    .
    Jangan lupa dapatkan produk terbaru dari AS Legacy *LOOK FIIT*
    .
    *Khasiat & Kelebihan Look Fiit*
    .
    🍑 menjaga keseimbangan metabolisme badan
    🍑 mengatasi masalah sembelit
    🍑 menurunkan kadar kolestrol
    🍑 mengawal selera makan
    🍑membantu mencantikkan kulit
    🍑 membantu menyingkirkan toksin dalam badan
    🍑 mengurangkan masalah obesiti
    🍑 membantu memberikan tenaga
    .
    *Cara Penggunaan*
    🍑 Bancuh 1 paket look fit dengan secawan air sejuk (150 ml).
    🍑 Kacau hingga rata & minum
    🍑 Ambil selepas sarapan .
    .
    .
    .
    #testimoni #klubnalalehkl #maxxslimbooster #sureslim #kerengga #fitness #ubatkurus #kuruscepat #aslegacy #justfit #chocofit #slimmingteatoxmurah #teatoxmalaysia #kopikurusviral #tehkurusviral #tehkurus #rampingkurus #kurussihat #kuruscantik #kuruslangsing #tipskurus #bazarplussize #bazarpaknil #diet #greencoffee #slimbody #bazarpaknil #gemokisawesome #kopikurusmalaysia #bizzyboddycontourcream

  •  5  0  2 July, 2020
  • Sehari loss sekilo. 
Agak2 klu habis 1 box xs drinks tu cmne result dia?😁
.
Belum cuba belum tau. Dah cuba hari2 mau gituuuuh 😁
.
Info lanjut klik link di bio
.
.
#testimoni #klubnalalehkl #maxxslimbooster #sureslim #kerengga #fitness #ubatkurus #kuruscepat #aslegacy #justfit #chocofit #slimmingteatoxmurah #teatoxmalaysia #kopikurusviral #tehkurusviral #tehkurus #rampingkurus #kurussihat #kuruscantik #kuruslangsing #tipskurus #bazarplussize #bazarpaknil #diet #greencoffee #slimbody #bazarpaknil #gemokisawesome #kopikurusmalaysia #bizzyboddycontourcream
  • Sehari loss sekilo.
    Agak2 klu habis 1 box xs drinks tu cmne result dia?😁
    .
    Belum cuba belum tau. Dah cuba hari2 mau gituuuuh 😁
    .
    Info lanjut klik link di bio
    .
    .
    #testimoni #klubnalalehkl #maxxslimbooster #sureslim #kerengga #fitness #ubatkurus #kuruscepat #aslegacy #justfit #chocofit #slimmingteatoxmurah #teatoxmalaysia #kopikurusviral #tehkurusviral #tehkurus #rampingkurus #kurussihat #kuruscantik #kuruslangsing #tipskurus #bazarplussize #bazarpaknil #diet #greencoffee #slimbody #bazarpaknil #gemokisawesome #kopikurusmalaysia #bizzyboddycontourcream

  •  3  0  2 July, 2020

Top #KlubnaLalehKL Posts

  • Apa lagi yang kau boleh bagi alasan ????!!!! 
Muda? 
Bujang? 
Dah kawen? 
Dah ada anak? 
Badan sihat wafiat? 
Fizikal cukup kuat? 
Lepas tu apa lagi alasan yang kita boleh berikan kalau pakcik umur 78 ni pon masih cari duit guna sedaya upaya kudrat dia 😭
.
Lepas ni no more alasan okayy . Bukan pesan dekat orang lain sarah pesan dekat diri sendiri💪🏻
.
Jom berjaya bersamaa sama sarah guide coaching seorang demi seorang . Seperti mak yang bebel kat anak dia❤️❤️
.

Stokis klubnalaleh rm1908
Agent klubnalaleh rm290
.

#positvequotes #tarbiahsentap #tazkirahringkas #muslimquotes #quotesoftheday #malaysiatrending #positivethinking #jentikhati #tarbiah #tazkirahpagi #tazkirah #donedakwah #mogabermanfaat
#klubnalaleh #klubnalalehhq #klubnalalehbangi #klubnalalehcyberjaya #klubnalalehkajang #klubnalalehputrajaya #klubnalalehkl #teamsarah #agentwantedmalaysia #agentdiperlukanseluruhmalaysia #agentdiperlukansegera #stokistwanted #stokiswantedmalaysia
  • Apa lagi yang kau boleh bagi alasan ????!!!!
    Muda?
    Bujang?
    Dah kawen?
    Dah ada anak?
    Badan sihat wafiat?
    Fizikal cukup kuat?
    Lepas tu apa lagi alasan yang kita boleh berikan kalau pakcik umur 78 ni pon masih cari duit guna sedaya upaya kudrat dia 😭
    .
    Lepas ni no more alasan okayy . Bukan pesan dekat orang lain sarah pesan dekat diri sendiri💪🏻
    .
    Jom berjaya bersamaa sama sarah guide coaching seorang demi seorang . Seperti mak yang bebel kat anak dia❤️❤️
    .

    Stokis klubnalaleh rm1908
    Agent klubnalaleh rm290
    .

    #positvequotes #tarbiahsentap #tazkirahringkas #muslimquotes #quotesoftheday #malaysiatrending #positivethinking #jentikhati #tarbiah #tazkirahpagi #tazkirah #donedakwah #mogabermanfaat
    #klubnalaleh #klubnalalehhq #klubnalalehbangi #klubnalalehcyberjaya #klubnalalehkajang #klubnalalehputrajaya #klubnalalehkl #teamsarah #agentwantedmalaysia #agentdiperlukanseluruhmalaysia #agentdiperlukansegera #stokistwanted #stokiswantedmalaysia

  •  1,817  23  1 July, 2020
  • Sudah la makan lauk raya. Meh kembali pada rutin asal, jaga pemakanan supaya Berat tak naik  berkilo2!
.
Nak maintain mudah je, minum kopi klubna.. Memang maintain je berat tu tau.. Sebab dia kawal selera korang dan boost energy. Tak rugi kalau minum.. Harga sangat Berbaloi & ada free gift lagi!

KLUBNA (COFFEE) RM39 🌺LALEH (JUS) RM39 🌸SATU SET :RM78 🚚POSTAGE RM10(SM)/RM15 (SS)

FREE GELANG EMAS KOREA
FREE SHAKER 🥤💃🏼 Berminat 👇👇👇👇 http://www.wasap.my/60136278123 
#StokisKlubnaLalehsentul
#eiraklubnalaleh #klubnaLalehSeremban
#AgenKlubnaLalehTrusstedSeller
#klubnaLalehOriginalHQ #KlubnaLaleh #KlubnaLalehJB
#KlubnaLalehIpoh #KlubnaLalehKelantan
#AgenStokisKlubnaLalehTrustedSeller
#klubnalalehPahang #klubnalalehgombak #klubnalalehbatucave #klubnalalehMelaka #KlubnaLalehN9 #klubnalalehsetapak #klubnalalehsetiawangsa #klubnalalehwangsamaju
#klubnalalehpangsapuri #klubnaLalehPD
#KlubnaLalehseremban #KlubnaLalehSriRampai
#klubnalalehbatumuda #klubnaLalehmurah
#AgenKlubnaLalehKuantan #KlubnaLalehJohor #KlubnaLalehKL
  • Sudah la makan lauk raya. Meh kembali pada rutin asal, jaga pemakanan supaya Berat tak naik berkilo2!
    .
    Nak maintain mudah je, minum kopi klubna.. Memang maintain je berat tu tau.. Sebab dia kawal selera korang dan boost energy. Tak rugi kalau minum.. Harga sangat Berbaloi & ada free gift lagi!

    KLUBNA (COFFEE) RM39 🌺LALEH (JUS) RM39 🌸SATU SET :RM78 🚚POSTAGE RM10(SM)/RM15 (SS)

    FREE GELANG EMAS KOREA
    FREE SHAKER 🥤💃🏼 Berminat 👇👇👇👇 http://www.wasap.my/60136278123
    #StokisKlubnaLalehsentul
    #eiraklubnalaleh #klubnaLalehSeremban
    #AgenKlubnaLalehTrusstedSeller
    #klubnaLalehOriginalHQ #KlubnaLaleh #KlubnaLalehJB
    #KlubnaLalehIpoh #KlubnaLalehKelantan
    #AgenStokisKlubnaLalehTrustedSeller
    #klubnalalehPahang #klubnalalehgombak #klubnalalehbatucave #klubnalalehMelaka #KlubnaLalehN9 #klubnalalehsetapak #klubnalalehsetiawangsa #klubnalalehwangsamaju
    #klubnalalehpangsapuri #klubnaLalehPD
    #KlubnaLalehseremban #KlubnaLalehSriRampai
    #klubnalalehbatumuda #klubnaLalehmurah
    #AgenKlubnaLalehKuantan #KlubnaLalehJohor #KlubnaLalehKL

  •  117  35  1 June, 2020
  • Sudah la makan lauk raya. Meh kembali pada rutin asal, jaga pemakanan supaya Berat tak naik  berkilo2!
.
Nak maintain mudah je, minum kopi klubna.. Memang maintain je berat tu tau.. Sebab dia kawal selera korang dan boost energy. Tak rugi kalau minum.. Harga sangat Berbaloi & ada free gift lagi!

KLUBNA (COFFEE) RM39 🌺LALEH (JUS) RM39 🌸SATU SET :RM78 🚚POSTAGE RM10(SM)/RM15 (SS)

FREE GELANG EMAS KOREA
FREE SHAKER 🥤💃🏼 Berminat 👇👇👇👇 http://www.wasap.my/60136278123 
#StokisKlubnaLalehsentul
#eiraklubnalaleh #klubnaLalehSeremban
#AgenKlubnaLalehTrusstedSeller
#klubnaLalehOriginalHQ #KlubnaLaleh #KlubnaLalehJB
#KlubnaLalehIpoh #KlubnaLalehKelantan
#AgenStokisKlubnaLalehTrustedSeller
#klubnalalehPahang #klubnalalehgombak #klubnalalehbatucave #klubnalalehMelaka #KlubnaLalehN9 #klubnalalehsetapak #klubnalalehsetiawangsa #klubnalalehwangsamaju
#klubnalalehpangsapuri #klubnaLalehPD
#KlubnaLalehseremban #KlubnaLalehSriRampai
#klubnalalehbatumuda #klubnaLalehmurah
#AgenKlubnaLalehKuantan #KlubnaLalehJohor #KlubnaLalehKL
  • Sudah la makan lauk raya. Meh kembali pada rutin asal, jaga pemakanan supaya Berat tak naik berkilo2!
    .
    Nak maintain mudah je, minum kopi klubna.. Memang maintain je berat tu tau.. Sebab dia kawal selera korang dan boost energy. Tak rugi kalau minum.. Harga sangat Berbaloi & ada free gift lagi!

    KLUBNA (COFFEE) RM39 🌺LALEH (JUS) RM39 🌸SATU SET :RM78 🚚POSTAGE RM10(SM)/RM15 (SS)

    FREE GELANG EMAS KOREA
    FREE SHAKER 🥤💃🏼 Berminat 👇👇👇👇 http://www.wasap.my/60136278123
    #StokisKlubnaLalehsentul
    #eiraklubnalaleh #klubnaLalehSeremban
    #AgenKlubnaLalehTrusstedSeller
    #klubnaLalehOriginalHQ #KlubnaLaleh #KlubnaLalehJB
    #KlubnaLalehIpoh #KlubnaLalehKelantan
    #AgenStokisKlubnaLalehTrustedSeller
    #klubnalalehPahang #klubnalalehgombak #klubnalalehbatucave #klubnalalehMelaka #KlubnaLalehN9 #klubnalalehsetapak #klubnalalehsetiawangsa #klubnalalehwangsamaju
    #klubnalalehpangsapuri #klubnaLalehPD
    #KlubnaLalehseremban #KlubnaLalehSriRampai
    #klubnalalehbatumuda #klubnaLalehmurah
    #AgenKlubnaLalehKuantan #KlubnaLalehJohor #KlubnaLalehKL

  •  142  35  1 June, 2020
  • Ohhhh 😱 RUPANYA USUS KOTOR SALAH SATU PUNCA BERAT SUSAH TURUN 🤔
.
Baru saya tahu punca berat susah turun sebab usus kotor. PatutLah bersenam hari hari berat susah nak turun. Kekadang langsung tak turun bila timbang. Sedih!! 😭
.
Dengan #KlubnaLaleh minum jer 2x sehari.
.
Alhamdulillah, nak membuang lawas, badan rasa ringan. Paling best sampai ke malam rasa kenyang.
.
Cuba bayangkan macam mana usus kita, bila dah 30 tahun makan macam2 tapi tak pernah langsung cuci.
.
JOM cuci usus dan detox badan dengan cara selamat dan mudah.
.
BARULAH PEMBUANGAN LAWAS
PEROTT MAKIN SELIM
BADAN RASA RINGAN KAK‼️ Wasap sis skrg tekan je link dkt bio 😍😍
.
#teamAFCV200148
#KopiKurus #KopiKlubnaLaleh #KopiKurusViral #RahsiaKurus #DropshipKlubnaLaleh #TurunkanBeratBadan #TestimoniKlubnaLaleh #GreenCoffee #OrderKlubnaLaleh #HargaKlubnaLaleh #KlubnaLalehTestimoni #PromosiKlubnaLaleh #ProdukViral #KlubnaLalehPuchong #KlubnaLalehSelangor #KlubnaLalehKL #KlubnaLalehKlang #KlubnaLalehShahAlam #KlubnaLalehCyberjaya
  • Ohhhh 😱 RUPANYA USUS KOTOR SALAH SATU PUNCA BERAT SUSAH TURUN 🤔
    .
    Baru saya tahu punca berat susah turun sebab usus kotor. PatutLah bersenam hari hari berat susah nak turun. Kekadang langsung tak turun bila timbang. Sedih!! 😭
    .
    Dengan #KlubnaLaleh minum jer 2x sehari.
    .
    Alhamdulillah, nak membuang lawas, badan rasa ringan. Paling best sampai ke malam rasa kenyang.
    .
    Cuba bayangkan macam mana usus kita, bila dah 30 tahun makan macam2 tapi tak pernah langsung cuci.
    .
    JOM cuci usus dan detox badan dengan cara selamat dan mudah.
    .
    BARULAH PEMBUANGAN LAWAS
    PEROTT MAKIN SELIM
    BADAN RASA RINGAN KAK‼️ Wasap sis skrg tekan je link dkt bio 😍😍
    .
    #teamAFCV200148
    #KopiKurus #KopiKlubnaLaleh #KopiKurusViral #RahsiaKurus #DropshipKlubnaLaleh #TurunkanBeratBadan #TestimoniKlubnaLaleh #GreenCoffee #OrderKlubnaLaleh #HargaKlubnaLaleh #KlubnaLalehTestimoni #PromosiKlubnaLaleh #ProdukViral #KlubnaLalehPuchong #KlubnaLalehSelangor #KlubnaLalehKL #KlubnaLalehKlang #KlubnaLalehShahAlam #KlubnaLalehCyberjaya

  •  118  39  29 January, 2020
  • DAH BANYAK KALI CUBA TURUNKAN BERAT BADAN TAPI SELALU GAGAL?
.
Meh cuba set KLUBNA LALEH, InsyaAllah boleh bantu korang untuk lebih sihat dan bertenaga sepanjang hari.
.
.
KLUBNA & LALEH diformulasi daripada green coffee dan beberapa bahan semulajadi yg mampu :
.
❤️ Bantu untuk rasa kenyang lebih lama.
❤️ Bantu kawal pengambilan kalori yang berlebihan
❤️ Bantu kawal selera makan
❤️ Bantu turunkan berat badan dengan lebih mudah dan berkesan
❤️ Bantu sistem pencernaan dan pelawasan
❤️ Memberi lebih tenaga
❤️ Mencuci dalaman dan usus
❤️ Bantu mengempiskan perut
❤️ Bantu untuk dapatkan inch loss dibahagian lengan paha punggung dan perut
.
.
💵 RM78 SATU SET
1 set ada 15 sachet KLUBNA (Pagi) & 15 sachet LALEH (Malam).
.
🎁 FREE SHAKER
🎁 FREE RANTAI/LOKET/GELANG KOREA 24K
.
Whatsapp sekarang untuk ketahui promosi kami!
.
📮 Pos Laju: RM10/RM17
.
#teamAFCIRCLE010108
#JualKopiKurus #JualKlubnaLaleh #CODKlubnaLaleh #KopiKurusMurah #KopiViral #PromosiKlubnaLaleh #KurusTanpaLapar #BoosterKurus #TestimoniKlubnaLaleh #NakKurusCepat #TipsKempiskanPerut #MedinaDesire #KopiBuangLemak #KopiTahanLapar #KlubnaLalehTestimoni  #KlubnaLalehKL #KlubnaLalehHQ  #KopiKlubnaLaleh
  • DAH BANYAK KALI CUBA TURUNKAN BERAT BADAN TAPI SELALU GAGAL?
    .
    Meh cuba set KLUBNA LALEH, InsyaAllah boleh bantu korang untuk lebih sihat dan bertenaga sepanjang hari.
    .
    .
    KLUBNA & LALEH diformulasi daripada green coffee dan beberapa bahan semulajadi yg mampu :
    .
    ❤️ Bantu untuk rasa kenyang lebih lama.
    ❤️ Bantu kawal pengambilan kalori yang berlebihan
    ❤️ Bantu kawal selera makan
    ❤️ Bantu turunkan berat badan dengan lebih mudah dan berkesan
    ❤️ Bantu sistem pencernaan dan pelawasan
    ❤️ Memberi lebih tenaga
    ❤️ Mencuci dalaman dan usus
    ❤️ Bantu mengempiskan perut
    ❤️ Bantu untuk dapatkan inch loss dibahagian lengan paha punggung dan perut
    .
    .
    💵 RM78 SATU SET
    1 set ada 15 sachet KLUBNA (Pagi) & 15 sachet LALEH (Malam).
    .
    🎁 FREE SHAKER
    🎁 FREE RANTAI/LOKET/GELANG KOREA 24K
    .
    Whatsapp sekarang untuk ketahui promosi kami!
    .
    📮 Pos Laju: RM10/RM17
    .
    #teamAFCIRCLE010108
    #JualKopiKurus #JualKlubnaLaleh #CODKlubnaLaleh #KopiKurusMurah #KopiViral #PromosiKlubnaLaleh #KurusTanpaLapar #BoosterKurus #TestimoniKlubnaLaleh #NakKurusCepat #TipsKempiskanPerut #MedinaDesire #KopiBuangLemak #KopiTahanLapar #KlubnaLalehTestimoni #KlubnaLalehKL #KlubnaLalehHQ #KopiKlubnaLaleh

  •  117  29  22 November, 2019