#KRAFCANTIK Instagram Photos & Videos

KRAFCANTIK - 24 posts

Hashtag Popularity

2.3
average comments
16.6
average likes

Latest #KRAFCANTIK Posts

  • Yeah yeah..dah restockkkk!!!
Asal restok je tak sampai seminggu dah abes..hahaha..
.
Sis mmg restock cikit2 je..sebabnyer nak tgk market..ingat market more to kanak2 yg comel2..tapi lunch box ni abes kat mak2 rabina yg ala ala alamakk comeyy nyer hahaha😂.
😂
.
So apa tinggu lagi..sis dah restock..ada 2 kaler..pinkish dan biru langit..hanya ada watak my little pony dulu naa..
.
Yg abg2 dan mcm abg2 pun boleh beli dan dapatkan kotak lunch box ni..hehe..sape kate pinkish abg2 xlew guna...aweks2 tik tok tgk kompom hantaran kawen boleh bayo ansuran hahaha..
.
#murah #pinkish #pencantik #pemadam #kiutmiut #kraft #krafcantik #budakbudak #hatisado #abangsado #awek #tiktok
  • Yeah yeah..dah restockkkk!!!
    Asal restok je tak sampai seminggu dah abes..hahaha..
    .
    Sis mmg restock cikit2 je..sebabnyer nak tgk market..ingat market more to kanak2 yg comel2..tapi lunch box ni abes kat mak2 rabina yg ala ala alamakk comeyy nyer hahaha😂.
    😂
    .
    So apa tinggu lagi..sis dah restock..ada 2 kaler..pinkish dan biru langit..hanya ada watak my little pony dulu naa..
    .
    Yg abg2 dan mcm abg2 pun boleh beli dan dapatkan kotak lunch box ni..hehe..sape kate pinkish abg2 xlew guna...aweks2 tik tok tgk kompom hantaran kawen boleh bayo ansuran hahaha..
    .
    #murah #pinkish #pencantik #pemadam #kiutmiut #kraft #krafcantik #budakbudak #hatisado #abangsado #awek #tiktok

  •  31  2  3 August, 2018
  • Nak yg mana???suka yg mana??
.
Mcm biase stok dah tambah..so cepat2 grab ok..
.
Acaner nak dapat??..ok DM sis atau whatpps ke 0193414496 ok..
.
Jgn lambat2 nanti abes..
#kraft #kiutmiut #krafcantik #pencantik #murah
  • Nak yg mana???suka yg mana??
    .
    Mcm biase stok dah tambah..so cepat2 grab ok..
    .
    Acaner nak dapat??..ok DM sis atau whatpps ke 0193414496 ok..
    .
    Jgn lambat2 nanti abes..
    #kraft #kiutmiut #krafcantik #pencantik #murah

  •  8  0  1 August, 2018
  • Selamat tengah hari uolls..nak bgtaw..pen fancy minion ni dah tinggal 10 unit sahaja..cepat2 grab..
.
Tapiii kalau tak dapat nak miliki..jangan risau..sis akan restock lagi..cepat2 kumpulkan kesemua karekter ye😁😁😁
.
#krafcantik 
#fancypen 
#pialadunia2018 
#uitmshahalam
  • Selamat tengah hari uolls..nak bgtaw..pen fancy minion ni dah tinggal 10 unit sahaja..cepat2 grab..
    .
    Tapiii kalau tak dapat nak miliki..jangan risau..sis akan restock lagi..cepat2 kumpulkan kesemua karekter ye😁😁😁
    .
    #krafcantik
    #fancypen
    #pialadunia2018
    #uitmshahalam

  •  10  1  19 July, 2018
  • Walaweiii...comel bangettt dehh..pen dengan penutup watak kartun yg tak asing lagi yg sama2 hidup dgn zaman kita membesar Doraemon😁😁😁.
.
Macam biase..sis punya stok tak byk ye..cepat ler grab sebelum kome menangis berjemaah kat sudut dapur.
.
Mcm biase..whtapps ler sis di talian..019 3414496.
.
#tiktok 
#pialadunia2018 
#krafcantik
#uitmshahalam 
#makkauhijau 
#siladudukjanganlari
  • Walaweiii...comel bangettt dehh..pen dengan penutup watak kartun yg tak asing lagi yg sama2 hidup dgn zaman kita membesar Doraemon😁😁😁.
    .
    Macam biase..sis punya stok tak byk ye..cepat ler grab sebelum kome menangis berjemaah kat sudut dapur.
    .
    Mcm biase..whtapps ler sis di talian..019 3414496.
    .
    #tiktok
    #pialadunia2018
    #krafcantik
    #uitmshahalam
    #makkauhijau
    #siladudukjanganlari

  •  23  6  18 July, 2018
  • Selamat pagi sahabat kesayangan sambil2 beristirehat sambil2 bersarapan jom cuci mata tgk hasil kraftangan crochet sy.. Anda tercari-cari cenderahati yg sgt unik dan menarik sebagai tanda anda menghargai insan yg anda syg.. Mereka pasti terasa sgt dihargai bila menerima nya.. 👉hadiah birthday 👉hadiah persaraan 👉hadiah persahabatan 👉hadiah hari ibu,hari guru,hari anniversary 👉hadiah utk sahabat yg melahirkan (set baby booties )
😘Sedia menerima tempahan sulaman kait seperti 👉sarung kotak tisu
👉sarung bantal 👉set baby (kasut,topi ,sarung tgn dan hairband ) 👉sling bag pelbagai saiz dan design pilihan dgn pelbagai warna pilihan 👉beg handphone 👉beg telekung 👉pencilcase
👉bunga pahar(bunga telur )
👉dan pelbagai hasil crochet yg lain
😉😉berminat untuk membuat tempahan direct whatsapp sy 👇👇👇tq😘
http://www.wasap.my/60175657681
#SupportTeam 
#SupportTeam_Original
#TrustedSellerOnline
#3Feb18
#krafcomel 
#sarungtisucomel
#sarungtisuunik
#krafcantik
#hadiahcomel 
#hadiahunik
#IGWarrior #IGTeamSupport #GengJutawan
THANK U FOR WATCHING.. ☺
  • Selamat pagi sahabat kesayangan sambil2 beristirehat sambil2 bersarapan jom cuci mata tgk hasil kraftangan crochet sy.. Anda tercari-cari cenderahati yg sgt unik dan menarik sebagai tanda anda menghargai insan yg anda syg.. Mereka pasti terasa sgt dihargai bila menerima nya.. 👉hadiah birthday 👉hadiah persaraan 👉hadiah persahabatan 👉hadiah hari ibu,hari guru,hari anniversary 👉hadiah utk sahabat yg melahirkan (set baby booties )
    😘Sedia menerima tempahan sulaman kait seperti 👉sarung kotak tisu
    👉sarung bantal 👉set baby (kasut,topi ,sarung tgn dan hairband ) 👉sling bag pelbagai saiz dan design pilihan dgn pelbagai warna pilihan 👉beg handphone 👉beg telekung 👉pencilcase
    👉bunga pahar(bunga telur )
    👉dan pelbagai hasil crochet yg lain
    😉😉berminat untuk membuat tempahan direct whatsapp sy 👇👇👇tq😘
    http://www.wasap.my/60175657681
    #SupportTeam
    #SupportTeam_Original
    #TrustedSellerOnline
    #3Feb18
    #krafcomel
    #sarungtisucomel
    #sarungtisuunik
    #krafcantik
    #hadiahcomel
    #hadiahunik
    #IGWarrior #IGTeamSupport #GengJutawan
    THANK U FOR WATCHING.. ☺

  •  32  24  3 February, 2018

Top #KRAFCANTIK Posts

  • Selamat pagi sahabat kesayangan sambil2 beristirehat sambil2 bersarapan jom cuci mata tgk hasil kraftangan crochet sy.. Anda tercari-cari cenderahati yg sgt unik dan menarik sebagai tanda anda menghargai insan yg anda syg.. Mereka pasti terasa sgt dihargai bila menerima nya.. 👉hadiah birthday 👉hadiah persaraan 👉hadiah persahabatan 👉hadiah hari ibu,hari guru,hari anniversary 👉hadiah utk sahabat yg melahirkan (set baby booties )
😘Sedia menerima tempahan sulaman kait seperti 👉sarung kotak tisu
👉sarung bantal 👉set baby (kasut,topi ,sarung tgn dan hairband ) 👉sling bag pelbagai saiz dan design pilihan dgn pelbagai warna pilihan 👉beg handphone 👉beg telekung 👉pencilcase
👉bunga pahar(bunga telur )
👉dan pelbagai hasil crochet yg lain
😉😉berminat untuk membuat tempahan direct whatsapp sy 👇👇👇tq😘
http://www.wasap.my/60175657681
#SupportTeam 
#SupportTeam_Original
#TrustedSellerOnline
#3Feb18
#krafcomel 
#sarungtisucomel
#sarungtisuunik
#krafcantik
#hadiahcomel 
#hadiahunik
#IGWarrior #IGTeamSupport #GengJutawan
THANK U FOR WATCHING.. ☺
  • Selamat pagi sahabat kesayangan sambil2 beristirehat sambil2 bersarapan jom cuci mata tgk hasil kraftangan crochet sy.. Anda tercari-cari cenderahati yg sgt unik dan menarik sebagai tanda anda menghargai insan yg anda syg.. Mereka pasti terasa sgt dihargai bila menerima nya.. 👉hadiah birthday 👉hadiah persaraan 👉hadiah persahabatan 👉hadiah hari ibu,hari guru,hari anniversary 👉hadiah utk sahabat yg melahirkan (set baby booties )
    😘Sedia menerima tempahan sulaman kait seperti 👉sarung kotak tisu
    👉sarung bantal 👉set baby (kasut,topi ,sarung tgn dan hairband ) 👉sling bag pelbagai saiz dan design pilihan dgn pelbagai warna pilihan 👉beg handphone 👉beg telekung 👉pencilcase
    👉bunga pahar(bunga telur )
    👉dan pelbagai hasil crochet yg lain
    😉😉berminat untuk membuat tempahan direct whatsapp sy 👇👇👇tq😘
    http://www.wasap.my/60175657681
    #SupportTeam
    #SupportTeam_Original
    #TrustedSellerOnline
    #3Feb18
    #krafcomel
    #sarungtisucomel
    #sarungtisuunik
    #krafcantik
    #hadiahcomel
    #hadiahunik
    #IGWarrior #IGTeamSupport #GengJutawan
    THANK U FOR WATCHING.. ☺

  •  32  24  3 February, 2018