#KLIA Instagram Photos & Videos

KLIA - 519.2k posts

Hashtag Popularity

2.3
average comments
91.3
average likes

Latest #KLIA Posts

  • SPIDERMAN

Flavor : Indulgence
Frosting : Mousse
Size : 6inci 
Price : RM50 + RM25 (add topper).
.
.
#bbst #nilai #kuartersklia #kotaseriemas #usim #salak #klia2 #klia #mitsui #aeonnilai #mesamall #kgchelet #kotawarisan #enstek #cocacola #nci #nilai #enstek #usim #aeonnilai #mercato #kuartersklia #klia #klia2 #mesamall #kotaseriemas #cocacola #jijan #labu #bbst #salak #mitsui #kotawarisan #politekniknilai
  • SPIDERMAN

    Flavor : Indulgence
    Frosting : Mousse
    Size : 6inci
    Price : RM50 + RM25 (add topper).
    .
    .
    #bbst #nilai #kuartersklia #kotaseriemas #usim #salak #klia2 #klia #mitsui #aeonnilai #mesamall #kgchelet #kotawarisan #enstek #cocacola #nci #nilai #enstek #usim #aeonnilai #mercato #kuartersklia #klia #klia2 #mesamall #kotaseriemas #cocacola #jijan #labu #bbst #salak #mitsui #kotawarisan #politekniknilai

  •  0  0  47 minutes ago
  • Selalu kan orang yang pendek ni kena buli macam tu ? Lebih lebih lagi kalau kena buli dekat tempat public .. mesti malu yang teramat .. hina sangat menjadi pendek agaknya .. kalau korang amalkan HI-CAL  In Sha Allah takde lagi masalah kena buli macam tu .. mungkin orang yang buli korang tu pon akan jatuh cinta dengan korang .. belum cuba belum tahu kann โ˜บโ˜บ
.
Jom follow agen sah tiens malaysia :
.
@storetinggimy.co
@storetinggimy.co
.
.ws +601131852954
ws +601131852954
.
#tiens #tiensmalaysia #tinggi #naktinggi #ubattinggi #murah #discount #suke #tinggibadan #calcium #tulang #bone #malaysia #kl #klcc #klia #johor #selangor #pahang #penang #duniaherbal #klfw #heightup #heightupori #heightupmalaysia
  • Selalu kan orang yang pendek ni kena buli macam tu ? Lebih lebih lagi kalau kena buli dekat tempat public .. mesti malu yang teramat .. hina sangat menjadi pendek agaknya .. kalau korang amalkan HI-CAL In Sha Allah takde lagi masalah kena buli macam tu .. mungkin orang yang buli korang tu pon akan jatuh cinta dengan korang .. belum cuba belum tahu kann โ˜บโ˜บ
    .
    Jom follow agen sah tiens malaysia :
    .
    @storetinggimy.co
    @storetinggimy.co
    .
    .ws +601131852954
    ws +601131852954
    .
    #tiens #tiensmalaysia #tinggi #naktinggi #ubattinggi #murah #discount #suke #tinggibadan #calcium #tulang #bone #malaysia #kl #klcc #klia #johor #selangor #pahang #penang #duniaherbal #klfw #heightup #heightupori #heightupmalaysia

  •  0  0  2 hours ago
  • Premium Artificial Skybird Plant
---
Material: High quality latex
---
RM 170.00 (110cm)
RM 220.00 (160cm)
RM 270.00 (180cm)
---
Whatsapp us: 011 1613 3717 @ click link at bio ๐Ÿ˜‰
  • Premium Artificial Skybird Plant
    ---
    Material: High quality latex
    ---
    RM 170.00 (110cm)
    RM 220.00 (160cm)
    RM 270.00 (180cm)
    ---
    Whatsapp us: 011 1613 3717 @ click link at bio ๐Ÿ˜‰

  •  2  1  2 hours ago
  • ..
 Assalamualaikum Salam Sejahtera .. Anda mencari cari FACE MASK untuk keluar ke mana mana ? ke mall ? anak anak pergi ke sekolah ? keluar dating ? .. mahu pun ke mana mana sahajaa .. Saya ada menjual face mask untuk ORANG DEWASA dan KANAK KANAK .. STOCK TERHAD !! PM SEGERA !! sekarang kita WAJIB memakai face mask walau ke mana sahaja kita pergi .. INGAT !! muka anda berharga Rm1000 sekarang tak kira tua, muda, cantik hensem bergaya atau sebalikk nyaa !! PM SEGERA SEMENTARA STOCK MASIH ADA !!
https://orderbarangmurahhh.wasap.my/
https://orderbarangmurahhh.wasap.my/
.
#KitaJagaKita
#KitaJagaFamily
#TakCantikTakpeJanji1kTidakTerbangMelayang
---COD Area---
#Klia
#BukitChanggang
#TamanLangat
#RancanganTanahBelia (RTB)
#Dengkil
#KotaWarisan
  • ..
    Assalamualaikum Salam Sejahtera .. Anda mencari cari FACE MASK untuk keluar ke mana mana ? ke mall ? anak anak pergi ke sekolah ? keluar dating ? .. mahu pun ke mana mana sahajaa .. Saya ada menjual face mask untuk ORANG DEWASA dan KANAK KANAK .. STOCK TERHAD !! PM SEGERA !! sekarang kita WAJIB memakai face mask walau ke mana sahaja kita pergi .. INGAT !! muka anda berharga Rm1000 sekarang tak kira tua, muda, cantik hensem bergaya atau sebalikk nyaa !! PM SEGERA SEMENTARA STOCK MASIH ADA !!
    https://orderbarangmurahhh.wasap.my/
    https://orderbarangmurahhh.wasap.my/
    .
    #KitaJagaKita
    #KitaJagaFamily
    #TakCantikTakpeJanji1kTidakTerbangMelayang
    ---COD Area---
    #Klia
    #BukitChanggang
    #TamanLangat
    #RancanganTanahBelia (RTB)
    #Dengkil
    #KotaWarisan

  •  1  0  2 hours ago
  • ..
 Assalamualaikum Salam Sejahtera .. Anda mencari cari FACE MASK untuk keluar ke mana mana ? ke mall ? anak anak pergi ke sekolah ? keluar dating ? .. mahu pun ke mana mana sahajaa .. Saya ada menjual face mask untuk ORANG DEWASA dan KANAK KANAK .. STOCK TERHAD !! PM SEGERA !! sekarang kita WAJIB memakai face mask walau ke mana sahaja kita pergi .. INGAT !! muka anda berharga Rm1000 sekarang tak kira tua, muda, cantik hensem bergaya atau sebalikk nyaa !! PM SEGERA SEMENTARA STOCK MASIH ADA !!
https://orderbarangmurahhh.wasap.my/
https://orderbarangmurahhh.wasap.my/
.
#KitaJagaKita
#KitaJagaFamily
#TakCantikTakpeJanji1kTidakTerbangMelayang
---COD Area---
#Klia
#BukitChanggang
#TamanLangat
#RancanganTanahBelia (RTB)
#Dengkil
#KotaWarisan
  • ..
    Assalamualaikum Salam Sejahtera .. Anda mencari cari FACE MASK untuk keluar ke mana mana ? ke mall ? anak anak pergi ke sekolah ? keluar dating ? .. mahu pun ke mana mana sahajaa .. Saya ada menjual face mask untuk ORANG DEWASA dan KANAK KANAK .. STOCK TERHAD !! PM SEGERA !! sekarang kita WAJIB memakai face mask walau ke mana sahaja kita pergi .. INGAT !! muka anda berharga Rm1000 sekarang tak kira tua, muda, cantik hensem bergaya atau sebalikk nyaa !! PM SEGERA SEMENTARA STOCK MASIH ADA !!
    https://orderbarangmurahhh.wasap.my/
    https://orderbarangmurahhh.wasap.my/
    .
    #KitaJagaKita
    #KitaJagaFamily
    #TakCantikTakpeJanji1kTidakTerbangMelayang
    ---COD Area---
    #Klia
    #BukitChanggang
    #TamanLangat
    #RancanganTanahBelia (RTB)
    #Dengkil
    #KotaWarisan

  •  1  0  2 hours ago
  • ..
 Assalamualaikum Salam Sejahtera .. Anda mencari cari FACE MASK untuk keluar ke mana mana ? ke mall ? anak anak pergi ke sekolah ? keluar dating ? .. mahu pun ke mana mana sahajaa .. Saya ada menjual face mask untuk ORANG DEWASA dan KANAK KANAK .. STOCK TERHAD !! PM SEGERA !! sekarang kita WAJIB memakai face mask walau ke mana sahaja kita pergi .. INGAT !! muka anda berharga Rm1000 sekarang tak kira tua, muda, cantik hensem bergaya atau sebalikk nyaa !! PM SEGERA SEMENTARA STOCK MASIH ADA !!
https://orderbarangmurahhh.wasap.my/
https://orderbarangmurahhh.wasap.my/
.
#KitaJagaKita
#KitaJagaFamily
#TakCantikTakpeJanji1kTidakTerbangMelayang
---COD Area---
#Klia
#BukitChanggang
#TamanLangat
#RancanganTanahBelia (RTB)
#Dengkil
#KotaWarisan
  • ..
    Assalamualaikum Salam Sejahtera .. Anda mencari cari FACE MASK untuk keluar ke mana mana ? ke mall ? anak anak pergi ke sekolah ? keluar dating ? .. mahu pun ke mana mana sahajaa .. Saya ada menjual face mask untuk ORANG DEWASA dan KANAK KANAK .. STOCK TERHAD !! PM SEGERA !! sekarang kita WAJIB memakai face mask walau ke mana sahaja kita pergi .. INGAT !! muka anda berharga Rm1000 sekarang tak kira tua, muda, cantik hensem bergaya atau sebalikk nyaa !! PM SEGERA SEMENTARA STOCK MASIH ADA !!
    https://orderbarangmurahhh.wasap.my/
    https://orderbarangmurahhh.wasap.my/
    .
    #KitaJagaKita
    #KitaJagaFamily
    #TakCantikTakpeJanji1kTidakTerbangMelayang
    ---COD Area---
    #Klia
    #BukitChanggang
    #TamanLangat
    #RancanganTanahBelia (RTB)
    #Dengkil
    #KotaWarisan

  •  2  0  2 hours ago
  • ..
 Assalamualaikum Salam Sejahtera .. Anda mencari cari FACE MASK untuk keluar ke mana mana ? ke mall ? anak anak pergi ke sekolah ? keluar dating ? .. mahu pun ke mana mana sahajaa .. Saya ada menjual face mask untuk ORANG DEWASA dan KANAK KANAK .. STOCK TERHAD !! PM SEGERA !! sekarang kita WAJIB memakai face mask walau ke mana sahaja kita pergi .. INGAT !! muka anda berharga Rm1000 sekarang tak kira tua, muda, cantik hensem bergaya atau sebalikk nyaa !! PM SEGERA SEMENTARA STOCK MASIH ADA !!
https://orderbarangmurahhh.wasap.my/
https://orderbarangmurahhh.wasap.my/
.
#KitaJagaKita
#KitaJagaFamily
#TakCantikTakpeJanji1kTidakTerbangMelayang
---COD Area---
#Klia
#BukitChanggang
#TamanLangat
#RancanganTanahBelia (RTB)
#Dengkil
#KotaWarisan
  • ..
    Assalamualaikum Salam Sejahtera .. Anda mencari cari FACE MASK untuk keluar ke mana mana ? ke mall ? anak anak pergi ke sekolah ? keluar dating ? .. mahu pun ke mana mana sahajaa .. Saya ada menjual face mask untuk ORANG DEWASA dan KANAK KANAK .. STOCK TERHAD !! PM SEGERA !! sekarang kita WAJIB memakai face mask walau ke mana sahaja kita pergi .. INGAT !! muka anda berharga Rm1000 sekarang tak kira tua, muda, cantik hensem bergaya atau sebalikk nyaa !! PM SEGERA SEMENTARA STOCK MASIH ADA !!
    https://orderbarangmurahhh.wasap.my/
    https://orderbarangmurahhh.wasap.my/
    .
    #KitaJagaKita
    #KitaJagaFamily
    #TakCantikTakpeJanji1kTidakTerbangMelayang
    ---COD Area---
    #Klia
    #BukitChanggang
    #TamanLangat
    #RancanganTanahBelia (RTB)
    #Dengkil
    #KotaWarisan

  •  0  0  2 hours ago
  • ..
 Assalamualaikum Salam Sejahtera .. Anda mencari cari FACE MASK untuk keluar ke mana mana ? ke mall ? anak anak pergi ke sekolah ? keluar dating ? .. mahu pun ke mana mana sahajaa .. Saya ada menjual face mask untuk ORANG DEWASA dan KANAK KANAK .. STOCK TERHAD !! PM SEGERA !! sekarang kita WAJIB memakai face mask walau ke mana sahaja kita pergi .. INGAT !! muka anda berharga Rm1000 sekarang tak kira tua, muda, cantik hensem bergaya atau sebalikk nyaa !! PM SEGERA SEMENTARA STOCK MASIH ADA !!
https://orderbarangmurahhh.wasap.my/
https://orderbarangmurahhh.wasap.my/
.
#KitaJagaKita
#KitaJagaFamily
#TakCantikTakpeJanji1kTidakTerbangMelayang
---COD Area---
#Klia
#BukitChanggang
#TamanLangat
#RancanganTanahBelia (RTB)
#Dengkil
#KotaWarisan
  • ..
    Assalamualaikum Salam Sejahtera .. Anda mencari cari FACE MASK untuk keluar ke mana mana ? ke mall ? anak anak pergi ke sekolah ? keluar dating ? .. mahu pun ke mana mana sahajaa .. Saya ada menjual face mask untuk ORANG DEWASA dan KANAK KANAK .. STOCK TERHAD !! PM SEGERA !! sekarang kita WAJIB memakai face mask walau ke mana sahaja kita pergi .. INGAT !! muka anda berharga Rm1000 sekarang tak kira tua, muda, cantik hensem bergaya atau sebalikk nyaa !! PM SEGERA SEMENTARA STOCK MASIH ADA !!
    https://orderbarangmurahhh.wasap.my/
    https://orderbarangmurahhh.wasap.my/
    .
    #KitaJagaKita
    #KitaJagaFamily
    #TakCantikTakpeJanji1kTidakTerbangMelayang
    ---COD Area---
    #Klia
    #BukitChanggang
    #TamanLangat
    #RancanganTanahBelia (RTB)
    #Dengkil
    #KotaWarisan

  •  1  0  2 hours ago
  • ..
 Assalamualaikum Salam Sejahtera .. Anda mencari cari FACE MASK untuk keluar ke mana mana ? ke mall ? anak anak pergi ke sekolah ? keluar dating ? .. mahu pun ke mana mana sahajaa .. Saya ada menjual face mask untuk ORANG DEWASA dan KANAK KANAK .. STOCK TERHAD !! PM SEGERA !! sekarang kita WAJIB memakai face mask walau ke mana sahaja kita pergi .. INGAT !! muka anda berharga Rm1000 sekarang tak kira tua, muda, cantik hensem bergaya atau sebalikk nyaa !! PM SEGERA SEMENTARA STOCK MASIH ADA !!
https://orderbarangmurahhh.wasap.my/
https://orderbarangmurahhh.wasap.my/
.
#KitaJagaKita
#KitaJagaFamily
#TakCantikTakpeJanji1kTidakTerbangMelayang
---COD Area---
#Klia
#BukitChanggang
#TamanLangat
#RancanganTanahBelia (RTB)
#Dengkil
#KotaWarisan
  • ..
    Assalamualaikum Salam Sejahtera .. Anda mencari cari FACE MASK untuk keluar ke mana mana ? ke mall ? anak anak pergi ke sekolah ? keluar dating ? .. mahu pun ke mana mana sahajaa .. Saya ada menjual face mask untuk ORANG DEWASA dan KANAK KANAK .. STOCK TERHAD !! PM SEGERA !! sekarang kita WAJIB memakai face mask walau ke mana sahaja kita pergi .. INGAT !! muka anda berharga Rm1000 sekarang tak kira tua, muda, cantik hensem bergaya atau sebalikk nyaa !! PM SEGERA SEMENTARA STOCK MASIH ADA !!
    https://orderbarangmurahhh.wasap.my/
    https://orderbarangmurahhh.wasap.my/
    .
    #KitaJagaKita
    #KitaJagaFamily
    #TakCantikTakpeJanji1kTidakTerbangMelayang
    ---COD Area---
    #Klia
    #BukitChanggang
    #TamanLangat
    #RancanganTanahBelia (RTB)
    #Dengkil
    #KotaWarisan

  •  2  0  2 hours ago
  • ..
 Assalamualaikum Salam Sejahtera .. Anda mencari cari FACE MASK untuk keluar ke mana mana ? ke mall ? anak anak pergi ke sekolah ? keluar dating ? .. mahu pun ke mana mana sahajaa .. Saya ada menjual face mask untuk ORANG DEWASA dan KANAK KANAK .. STOCK TERHAD !! PM SEGERA !! sekarang kita WAJIB memakai face mask walau ke mana sahaja kita pergi .. INGAT !! muka anda berharga Rm1000 sekarang tak kira tua, muda, cantik hensem bergaya atau sebalikk nyaa !! PM SEGERA SEMENTARA STOCK MASIH ADA !!
https://orderbarangmurahhh.wasap.my/
https://orderbarangmurahhh.wasap.my/
.
#KitaJagaKita
#KitaJagaFamily
#TakCantikTakpeJanji1kTidakTerbangMelayang
---COD Area---
#Klia
#BukitChanggang
#TamanLangat
#RancanganTanahBelia (RTB)
#Dengkil
#KotaWarisan
  • ..
    Assalamualaikum Salam Sejahtera .. Anda mencari cari FACE MASK untuk keluar ke mana mana ? ke mall ? anak anak pergi ke sekolah ? keluar dating ? .. mahu pun ke mana mana sahajaa .. Saya ada menjual face mask untuk ORANG DEWASA dan KANAK KANAK .. STOCK TERHAD !! PM SEGERA !! sekarang kita WAJIB memakai face mask walau ke mana sahaja kita pergi .. INGAT !! muka anda berharga Rm1000 sekarang tak kira tua, muda, cantik hensem bergaya atau sebalikk nyaa !! PM SEGERA SEMENTARA STOCK MASIH ADA !!
    https://orderbarangmurahhh.wasap.my/
    https://orderbarangmurahhh.wasap.my/
    .
    #KitaJagaKita
    #KitaJagaFamily
    #TakCantikTakpeJanji1kTidakTerbangMelayang
    ---COD Area---
    #Klia
    #BukitChanggang
    #TamanLangat
    #RancanganTanahBelia (RTB)
    #Dengkil
    #KotaWarisan

  •  3  0  2 hours ago
  • ..
 Assalamualaikum Salam Sejahtera .. Anda mencari cari FACE MASK untuk keluar ke mana mana ? ke mall ? anak anak pergi ke sekolah ? keluar dating ? .. mahu pun ke mana mana sahajaa .. Saya ada menjual face mask untuk ORANG DEWASA dan KANAK KANAK .. STOCK TERHAD !! PM SEGERA !! sekarang kita WAJIB memakai face mask walau ke mana sahaja kita pergi .. INGAT !! muka anda berharga Rm1000 sekarang tak kira tua, muda, cantik hensem bergaya atau sebalikk nyaa !! PM SEGERA SEMENTARA STOCK MASIH ADA !!
https://orderbarangmurahhh.wasap.my/
https://orderbarangmurahhh.wasap.my/
.
#KitaJagaKita
#KitaJagaFamily
#TakCantikTakpeJanji1kTidakTerbangMelayang
---COD Area---
#Klia
#BukitChanggang
#TamanLangat
#RancanganTanahBelia (RTB)
#Dengkil
#KotaWarisan
  • ..
    Assalamualaikum Salam Sejahtera .. Anda mencari cari FACE MASK untuk keluar ke mana mana ? ke mall ? anak anak pergi ke sekolah ? keluar dating ? .. mahu pun ke mana mana sahajaa .. Saya ada menjual face mask untuk ORANG DEWASA dan KANAK KANAK .. STOCK TERHAD !! PM SEGERA !! sekarang kita WAJIB memakai face mask walau ke mana sahaja kita pergi .. INGAT !! muka anda berharga Rm1000 sekarang tak kira tua, muda, cantik hensem bergaya atau sebalikk nyaa !! PM SEGERA SEMENTARA STOCK MASIH ADA !!
    https://orderbarangmurahhh.wasap.my/
    https://orderbarangmurahhh.wasap.my/
    .
    #KitaJagaKita
    #KitaJagaFamily
    #TakCantikTakpeJanji1kTidakTerbangMelayang
    ---COD Area---
    #Klia
    #BukitChanggang
    #TamanLangat
    #RancanganTanahBelia (RTB)
    #Dengkil
    #KotaWarisan

  •  9  0  3 hours ago
  • ..
 Assalamualaikum Salam Sejahtera .. Anda mencari cari FACE MASK untuk keluar ke mana mana ? ke mall ? anak anak pergi ke sekolah ? keluar dating ? .. mahu pun ke mana mana sahajaa .. Saya ada menjual face mask untuk ORANG DEWASA dan KANAK KANAK .. STOCK TERHAD !! PM SEGERA !! sekarang kita WAJIB memakai face mask walau ke mana sahaja kita pergi .. INGAT !! muka anda berharga Rm1000 sekarang tak kira tua, muda, cantik hensem bergaya atau sebalikk nyaa !! PM SEGERA SEMENTARA STOCK MASIH ADA !!
https://orderbarangmurahhh.wasap.my/
https://orderbarangmurahhh.wasap.my/
.
#KitaJagaKita
#KitaJagaFamily
#TakCantikTakpeJanji1kTidakTerbangMelayang
---COD Area---
#Klia
#BukitChanggang
#TamanLangat
#RancanganTanahBelia (RTB)
#Dengkil
#KotaWarisan
  • ..
    Assalamualaikum Salam Sejahtera .. Anda mencari cari FACE MASK untuk keluar ke mana mana ? ke mall ? anak anak pergi ke sekolah ? keluar dating ? .. mahu pun ke mana mana sahajaa .. Saya ada menjual face mask untuk ORANG DEWASA dan KANAK KANAK .. STOCK TERHAD !! PM SEGERA !! sekarang kita WAJIB memakai face mask walau ke mana sahaja kita pergi .. INGAT !! muka anda berharga Rm1000 sekarang tak kira tua, muda, cantik hensem bergaya atau sebalikk nyaa !! PM SEGERA SEMENTARA STOCK MASIH ADA !!
    https://orderbarangmurahhh.wasap.my/
    https://orderbarangmurahhh.wasap.my/
    .
    #KitaJagaKita
    #KitaJagaFamily
    #TakCantikTakpeJanji1kTidakTerbangMelayang
    ---COD Area---
    #Klia
    #BukitChanggang
    #TamanLangat
    #RancanganTanahBelia (RTB)
    #Dengkil
    #KotaWarisan

  •  9  0  3 hours ago
  • VICTORIAโ€™S SECRET 
READY TO POST.. 

FREE POSTAGE LAGI UOLS.. 

JOM GRAB CEPAT โค๏ธ

Sape yang tengah cari perfume, body mist & body lotion yang wangi sangat sangat dan brand international boleh beli Victoriaโ€™s Secret okayy. Bukan beshe-beshe tauu ๐Ÿฅฐ harga pun murah2 je sis bagi

๐Ÿ’ฏ Authentic VS
โŒCopy ori
โŒReject item

Jom klik link di bawah untuk dapatkan list stock available ๐Ÿ‘‡
https://wa.me/60102204710?text=NakVS

https://wa.me/60102204710?text=NakVS

#victoriasecrets #victoriasecretoriginal #sepang #promosi #vscom #malaysia #onlineshopping #on9shooper #bodymist #perfume #bazarpaknil #emmamaembong #ctdk #klia #klia2
  • VICTORIAโ€™S SECRET
    READY TO POST..

    FREE POSTAGE LAGI UOLS..

    JOM GRAB CEPAT โค๏ธ

    Sape yang tengah cari perfume, body mist & body lotion yang wangi sangat sangat dan brand international boleh beli Victoriaโ€™s Secret okayy. Bukan beshe-beshe tauu ๐Ÿฅฐ harga pun murah2 je sis bagi

    ๐Ÿ’ฏ Authentic VS
    โŒCopy ori
    โŒReject item

    Jom klik link di bawah untuk dapatkan list stock available ๐Ÿ‘‡
    https://wa.me/60102204710?text=NakVS

    https://wa.me/60102204710?text=NakVS

    #victoriasecrets #victoriasecretoriginal #sepang #promosi #vscom #malaysia #onlineshopping #on9shooper #bodymist #perfume #bazarpaknil #emmamaembong #ctdk #klia #klia2

  •  0  0  3 hours ago
  • Paloma Artificial Plant
---
Material: Plastic Rod + Plastic Leaf, Plastic pot black
Weight: 6 kg - 10 kg
---
RM 190.00 (110cm)
RM 290.00 (160cm)
---
Whatsapp us: 011 1613 3717 @ click link at bio ๐Ÿ˜‰
  • Paloma Artificial Plant
    ---
    Material: Plastic Rod + Plastic Leaf, Plastic pot black
    Weight: 6 kg - 10 kg
    ---
    RM 190.00 (110cm)
    RM 290.00 (160cm)
    ---
    Whatsapp us: 011 1613 3717 @ click link at bio ๐Ÿ˜‰

  •  3  1  3 hours ago
  • KL Private Car Transfer & Tours
'Explore Your Tour With Me'
.
.
๐Ÿ’ข๐Ÿ’ข Book Your Seat Today ๐Ÿ’ข๐Ÿ’ข
Providing Services :
๐Ÿ‘‰ City Tour
๐Ÿ‘‰ Outstation
๐Ÿ‘‰ Sight Seeing
๐Ÿ‘‰ Delivery Service
๐Ÿ‘‰ Airport Transfer
๐Ÿ‘‰ Hotel Transfer
๐Ÿ‘‰ Advance Booking
๐Ÿ‘‰ Jetty Ferry Transfer
.
.
๐Ÿ’ข๐Ÿ’ข DO NOT HESITATE TO ๐Ÿ’ข๐Ÿ’ข
CALL FOR BOOKING OR INQUIRY.
.
Click On The Link Below ( For Booking )๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡
http://www.watsap.my/+601121796360/KLPrivateCar
๐Ÿ“ฉ Email: klprivatecar6360@gmail.com
.
.
๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡ I Accept ๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡
Cash๐ŸšฆMaybank QRpay๐ŸšฆTouch 'n Go eWallet
.
.
๐Ÿ’ข Like๐Ÿ‘‰Follow๐Ÿ‘‰Comment๐Ÿ‘‰Share ๐Ÿ’ข
.
.
Follow Me In Facebook
https://www.facebook.com/groups/1624255627695067/
.
.
Follow Me In Instagram
https://www.instagram.com/kabeer_transport_services/
.
Follow Me In Instagram
https://www.instagram.com/kltransportationservices/
.
.
Best Price Best Service
๐Ÿ‡ฒ๐Ÿ‡พ๐Ÿ‡ฒ๐Ÿ‡พ๐Ÿ‡ฒ๐Ÿ‡พ๐Ÿ‡ฒ๐Ÿ‡พ๐Ÿ‡ฒ๐Ÿ‡พ๐Ÿ‡ฒ๐Ÿ‡พ๐Ÿ‡ฒ๐Ÿ‡พ๐Ÿ‡ฒ๐Ÿ‡พ๐Ÿ‡ฒ๐Ÿ‡พ๐Ÿ‡ฒ๐Ÿ‡พ๐Ÿ‡ฒ๐Ÿ‡พ๐Ÿ‡ฒ๐Ÿ‡พ๐Ÿ‡ฒ๐Ÿ‡พ๐Ÿ‡ฒ๐Ÿ‡พ๐Ÿ‡ฒ๐Ÿ‡พ๐Ÿ‡ฒ๐Ÿ‡พ
#AirportTransfer #HotelTransfer #Tour #Outstation #Malaysia #Klia #Klia2 #SubangAirport #AnyTime #AnyWhere #KualaLumpur #BookMeToday #TravelKL #TravelMalaysia #VisitKL #VisitMalaysia #TrustedDriver #MalaysianFavouriteFood #DeliveryBoy #Delivery #DeliveryService #BookYourSeatToday #RideScanGo #BookNowPayLater #TouchnGoEwallet #KLTransportAndTours #YnotTryATservice #TravelARoundTheWorld
  • KL Private Car Transfer & Tours
    'Explore Your Tour With Me'
    .
    .
    ๐Ÿ’ข๐Ÿ’ข Book Your Seat Today ๐Ÿ’ข๐Ÿ’ข
    Providing Services :
    ๐Ÿ‘‰ City Tour
    ๐Ÿ‘‰ Outstation
    ๐Ÿ‘‰ Sight Seeing
    ๐Ÿ‘‰ Delivery Service
    ๐Ÿ‘‰ Airport Transfer
    ๐Ÿ‘‰ Hotel Transfer
    ๐Ÿ‘‰ Advance Booking
    ๐Ÿ‘‰ Jetty Ferry Transfer
    .
    .
    ๐Ÿ’ข๐Ÿ’ข DO NOT HESITATE TO ๐Ÿ’ข๐Ÿ’ข
    CALL FOR BOOKING OR INQUIRY.
    .
    Click On The Link Below ( For Booking )๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡
    http://www.watsap.my/+601121796360/KLPrivateCar
    ๐Ÿ“ฉ Email: klprivatecar6360@gmail.com
    .
    .
    ๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡ I Accept ๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡
    Cash๐ŸšฆMaybank QRpay๐ŸšฆTouch 'n Go eWallet
    .
    .
    ๐Ÿ’ข Like๐Ÿ‘‰Follow๐Ÿ‘‰Comment๐Ÿ‘‰Share ๐Ÿ’ข
    .
    .
    Follow Me In Facebook
    https://www.facebook.com/groups/1624255627695067/
    .
    .
    Follow Me In Instagram
    https://www.instagram.com/kabeer_transport_services/
    .
    Follow Me In Instagram
    https://www.instagram.com/kltransportationservices/
    .
    .
    Best Price Best Service
    ๐Ÿ‡ฒ๐Ÿ‡พ๐Ÿ‡ฒ๐Ÿ‡พ๐Ÿ‡ฒ๐Ÿ‡พ๐Ÿ‡ฒ๐Ÿ‡พ๐Ÿ‡ฒ๐Ÿ‡พ๐Ÿ‡ฒ๐Ÿ‡พ๐Ÿ‡ฒ๐Ÿ‡พ๐Ÿ‡ฒ๐Ÿ‡พ๐Ÿ‡ฒ๐Ÿ‡พ๐Ÿ‡ฒ๐Ÿ‡พ๐Ÿ‡ฒ๐Ÿ‡พ๐Ÿ‡ฒ๐Ÿ‡พ๐Ÿ‡ฒ๐Ÿ‡พ๐Ÿ‡ฒ๐Ÿ‡พ๐Ÿ‡ฒ๐Ÿ‡พ๐Ÿ‡ฒ๐Ÿ‡พ
    #AirportTransfer #HotelTransfer #Tour #Outstation #Malaysia #Klia #Klia2 #SubangAirport #AnyTime #AnyWhere #KualaLumpur #BookMeToday #TravelKL #TravelMalaysia #VisitKL #VisitMalaysia #TrustedDriver #MalaysianFavouriteFood #DeliveryBoy #Delivery #DeliveryService #BookYourSeatToday #RideScanGo #BookNowPayLater #TouchnGoEwallet #KLTransportAndTours #YnotTryATservice #TravelARoundTheWorld

  •  5  0  3 hours ago
  • KL Private Car Transfer & Tours
'Explore Your Tour With Me'
.
.
๐Ÿ’ข๐Ÿ’ข Book Your Seat Today ๐Ÿ’ข๐Ÿ’ข
Providing Services :
๐Ÿ‘‰ City Tour
๐Ÿ‘‰ Outstation
๐Ÿ‘‰ Sight Seeing
๐Ÿ‘‰ Delivery Service
๐Ÿ‘‰ Airport Transfer
๐Ÿ‘‰ Hotel Transfer
๐Ÿ‘‰ Advance Booking
๐Ÿ‘‰ Jetty Ferry Transfer
.
.
๐Ÿ’ข๐Ÿ’ข DO NOT HESITATE TO ๐Ÿ’ข๐Ÿ’ข
CALL FOR BOOKING OR INQUIRY.
.
Click On The Link Below ( For Booking )๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡
http://www.watsap.my/+601121796360/KLPrivateCar
๐Ÿ“ฉ Email: klprivatecar6360@gmail.com
.
.
๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡ I Accept ๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡
Cash๐ŸšฆMaybank QRpay๐ŸšฆTouch 'n Go eWallet
.
.
๐Ÿ’ข Like๐Ÿ‘‰Follow๐Ÿ‘‰Comment๐Ÿ‘‰Share ๐Ÿ’ข
.
.
Follow Me In Facebook
https://www.facebook.com/groups/1624255627695067/
.
.
Follow Me In Instagram
https://www.instagram.com/kabeer_transport_services/
.
Follow Me In Instagram
https://www.instagram.com/kltransportationservices/
.
.
Best Price Best Service
๐Ÿ‡ฒ๐Ÿ‡พ๐Ÿ‡ฒ๐Ÿ‡พ๐Ÿ‡ฒ๐Ÿ‡พ๐Ÿ‡ฒ๐Ÿ‡พ๐Ÿ‡ฒ๐Ÿ‡พ๐Ÿ‡ฒ๐Ÿ‡พ๐Ÿ‡ฒ๐Ÿ‡พ๐Ÿ‡ฒ๐Ÿ‡พ๐Ÿ‡ฒ๐Ÿ‡พ๐Ÿ‡ฒ๐Ÿ‡พ๐Ÿ‡ฒ๐Ÿ‡พ๐Ÿ‡ฒ๐Ÿ‡พ๐Ÿ‡ฒ๐Ÿ‡พ๐Ÿ‡ฒ๐Ÿ‡พ๐Ÿ‡ฒ๐Ÿ‡พ๐Ÿ‡ฒ๐Ÿ‡พ
#AirportTransfer #HotelTransfer #Tour #Outstation #Malaysia #Klia #Klia2 #SubangAirport #AnyTime #AnyWhere #KualaLumpur #BookMeToday #TravelKL #TravelMalaysia #VisitKL #VisitMalaysia #TrustedDriver #MalaysianFavouriteFood #DeliveryBoy #Delivery #DeliveryService #BookYourSeatToday #RideScanGo #BookNowPayLater #TouchnGoEwallet #KLTransportAndTours #YnotTryATservice #TravelARoundTheWorld
  • KL Private Car Transfer & Tours
    'Explore Your Tour With Me'
    .
    .
    ๐Ÿ’ข๐Ÿ’ข Book Your Seat Today ๐Ÿ’ข๐Ÿ’ข
    Providing Services :
    ๐Ÿ‘‰ City Tour
    ๐Ÿ‘‰ Outstation
    ๐Ÿ‘‰ Sight Seeing
    ๐Ÿ‘‰ Delivery Service
    ๐Ÿ‘‰ Airport Transfer
    ๐Ÿ‘‰ Hotel Transfer
    ๐Ÿ‘‰ Advance Booking
    ๐Ÿ‘‰ Jetty Ferry Transfer
    .
    .
    ๐Ÿ’ข๐Ÿ’ข DO NOT HESITATE TO ๐Ÿ’ข๐Ÿ’ข
    CALL FOR BOOKING OR INQUIRY.
    .
    Click On The Link Below ( For Booking )๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡
    http://www.watsap.my/+601121796360/KLPrivateCar
    ๐Ÿ“ฉ Email: klprivatecar6360@gmail.com
    .
    .
    ๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡ I Accept ๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡
    Cash๐ŸšฆMaybank QRpay๐ŸšฆTouch 'n Go eWallet
    .
    .
    ๐Ÿ’ข Like๐Ÿ‘‰Follow๐Ÿ‘‰Comment๐Ÿ‘‰Share ๐Ÿ’ข
    .
    .
    Follow Me In Facebook
    https://www.facebook.com/groups/1624255627695067/
    .
    .
    Follow Me In Instagram
    https://www.instagram.com/kabeer_transport_services/
    .
    Follow Me In Instagram
    https://www.instagram.com/kltransportationservices/
    .
    .
    Best Price Best Service
    ๐Ÿ‡ฒ๐Ÿ‡พ๐Ÿ‡ฒ๐Ÿ‡พ๐Ÿ‡ฒ๐Ÿ‡พ๐Ÿ‡ฒ๐Ÿ‡พ๐Ÿ‡ฒ๐Ÿ‡พ๐Ÿ‡ฒ๐Ÿ‡พ๐Ÿ‡ฒ๐Ÿ‡พ๐Ÿ‡ฒ๐Ÿ‡พ๐Ÿ‡ฒ๐Ÿ‡พ๐Ÿ‡ฒ๐Ÿ‡พ๐Ÿ‡ฒ๐Ÿ‡พ๐Ÿ‡ฒ๐Ÿ‡พ๐Ÿ‡ฒ๐Ÿ‡พ๐Ÿ‡ฒ๐Ÿ‡พ๐Ÿ‡ฒ๐Ÿ‡พ๐Ÿ‡ฒ๐Ÿ‡พ
    #AirportTransfer #HotelTransfer #Tour #Outstation #Malaysia #Klia #Klia2 #SubangAirport #AnyTime #AnyWhere #KualaLumpur #BookMeToday #TravelKL #TravelMalaysia #VisitKL #VisitMalaysia #TrustedDriver #MalaysianFavouriteFood #DeliveryBoy #Delivery #DeliveryService #BookYourSeatToday #RideScanGo #BookNowPayLater #TouchnGoEwallet #KLTransportAndTours #YnotTryATservice #TravelARoundTheWorld

  •  3  0  3 hours ago
  • KL Private Car Transfer & Tours
'Explore Your Tour With Me'
.
.
๐Ÿ’ข๐Ÿ’ข Book Your Seat Today ๐Ÿ’ข๐Ÿ’ข
Providing Services :
๐Ÿ‘‰ City Tour
๐Ÿ‘‰ Outstation
๐Ÿ‘‰ Sight Seeing
๐Ÿ‘‰ Delivery Service
๐Ÿ‘‰ Airport Transfer
๐Ÿ‘‰ Hotel Transfer
๐Ÿ‘‰ Advance Booking
๐Ÿ‘‰ Jetty Ferry Transfer
.
.
๐Ÿ’ข๐Ÿ’ข DO NOT HESITATE TO ๐Ÿ’ข๐Ÿ’ข
CALL FOR BOOKING OR INQUIRY.
.
Click On The Link Below ( For Booking )๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡
http://www.watsap.my/+601121796360/KLPrivateCar
๐Ÿ“ฉ Email: klprivatecar6360@gmail.com
.
.
๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡ I Accept ๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡
Cash๐ŸšฆMaybank QRpay๐ŸšฆTouch 'n Go eWallet
.
.
๐Ÿ’ข Like๐Ÿ‘‰Follow๐Ÿ‘‰Comment๐Ÿ‘‰Share ๐Ÿ’ข
.
.
Follow Me In Facebook
https://www.facebook.com/groups/1624255627695067/
.
.
Follow Me In Instagram
https://www.instagram.com/kabeer_transport_services/
.
Follow Me In Instagram
https://www.instagram.com/kltransportationservices/
.
.
Best Price Best Service
๐Ÿ‡ฒ๐Ÿ‡พ๐Ÿ‡ฒ๐Ÿ‡พ๐Ÿ‡ฒ๐Ÿ‡พ๐Ÿ‡ฒ๐Ÿ‡พ๐Ÿ‡ฒ๐Ÿ‡พ๐Ÿ‡ฒ๐Ÿ‡พ๐Ÿ‡ฒ๐Ÿ‡พ๐Ÿ‡ฒ๐Ÿ‡พ๐Ÿ‡ฒ๐Ÿ‡พ๐Ÿ‡ฒ๐Ÿ‡พ๐Ÿ‡ฒ๐Ÿ‡พ๐Ÿ‡ฒ๐Ÿ‡พ๐Ÿ‡ฒ๐Ÿ‡พ๐Ÿ‡ฒ๐Ÿ‡พ๐Ÿ‡ฒ๐Ÿ‡พ๐Ÿ‡ฒ๐Ÿ‡พ
#AirportTransfer #HotelTransfer #Tour #Outstation #Malaysia #Klia #Klia2 #SubangAirport #AnyTime #AnyWhere #KualaLumpur #BookMeToday #TravelKL #TravelMalaysia #VisitKL #VisitMalaysia #TrustedDriver #MalaysianFavouriteFood #DeliveryBoy #Delivery #DeliveryService #BookYourSeatToday #RideScanGo #BookNowPayLater #TouchnGoEwallet #KLTransportAndTours #YnotTryATservice #TravelARoundTheWorld
  • KL Private Car Transfer & Tours
    'Explore Your Tour With Me'
    .
    .
    ๐Ÿ’ข๐Ÿ’ข Book Your Seat Today ๐Ÿ’ข๐Ÿ’ข
    Providing Services :
    ๐Ÿ‘‰ City Tour
    ๐Ÿ‘‰ Outstation
    ๐Ÿ‘‰ Sight Seeing
    ๐Ÿ‘‰ Delivery Service
    ๐Ÿ‘‰ Airport Transfer
    ๐Ÿ‘‰ Hotel Transfer
    ๐Ÿ‘‰ Advance Booking
    ๐Ÿ‘‰ Jetty Ferry Transfer
    .
    .
    ๐Ÿ’ข๐Ÿ’ข DO NOT HESITATE TO ๐Ÿ’ข๐Ÿ’ข
    CALL FOR BOOKING OR INQUIRY.
    .
    Click On The Link Below ( For Booking )๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡
    http://www.watsap.my/+601121796360/KLPrivateCar
    ๐Ÿ“ฉ Email: klprivatecar6360@gmail.com
    .
    .
    ๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡ I Accept ๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡
    Cash๐ŸšฆMaybank QRpay๐ŸšฆTouch 'n Go eWallet
    .
    .
    ๐Ÿ’ข Like๐Ÿ‘‰Follow๐Ÿ‘‰Comment๐Ÿ‘‰Share ๐Ÿ’ข
    .
    .
    Follow Me In Facebook
    https://www.facebook.com/groups/1624255627695067/
    .
    .
    Follow Me In Instagram
    https://www.instagram.com/kabeer_transport_services/
    .
    Follow Me In Instagram
    https://www.instagram.com/kltransportationservices/
    .
    .
    Best Price Best Service
    ๐Ÿ‡ฒ๐Ÿ‡พ๐Ÿ‡ฒ๐Ÿ‡พ๐Ÿ‡ฒ๐Ÿ‡พ๐Ÿ‡ฒ๐Ÿ‡พ๐Ÿ‡ฒ๐Ÿ‡พ๐Ÿ‡ฒ๐Ÿ‡พ๐Ÿ‡ฒ๐Ÿ‡พ๐Ÿ‡ฒ๐Ÿ‡พ๐Ÿ‡ฒ๐Ÿ‡พ๐Ÿ‡ฒ๐Ÿ‡พ๐Ÿ‡ฒ๐Ÿ‡พ๐Ÿ‡ฒ๐Ÿ‡พ๐Ÿ‡ฒ๐Ÿ‡พ๐Ÿ‡ฒ๐Ÿ‡พ๐Ÿ‡ฒ๐Ÿ‡พ๐Ÿ‡ฒ๐Ÿ‡พ
    #AirportTransfer #HotelTransfer #Tour #Outstation #Malaysia #Klia #Klia2 #SubangAirport #AnyTime #AnyWhere #KualaLumpur #BookMeToday #TravelKL #TravelMalaysia #VisitKL #VisitMalaysia #TrustedDriver #MalaysianFavouriteFood #DeliveryBoy #Delivery #DeliveryService #BookYourSeatToday #RideScanGo #BookNowPayLater #TouchnGoEwallet #KLTransportAndTours #YnotTryATservice #TravelARoundTheWorld

  •  3  0  3 hours ago
  • VICTORIAโ€™S SECRET  RM50 JER ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ
HARGA BUTIK RM79 TAU.. 

FREE POSTAGE LAGI UOLS.. 

JOM GRAB CEPAT โค๏ธ

Sape yang tengah cari perfume, body mist & body lotion yang wangi sangat sangat dan brand international boleh beli Victoriaโ€™s Secret okayy. Bukan beshe-beshe tauu ๐Ÿฅฐ harga pun murah2 je sis bagi

๐Ÿ’ฏ Authentic VS
โŒCopy ori
โŒReject item

Jom klik link di bawah untuk dapatkan list stock available ๐Ÿ‘‡
https://wa.me/60102204710?text=NakVS

https://wa.me/60102204710?text=NakVS

#victoriasecrets #victoriasecretoriginal #sepang #promosi #vscom #malaysia #onlineshopping #on9shooper #bodymist #perfume #bazarpaknil #emmamaembong #ctdk #klia #klia2โœˆ๏ธ
  • VICTORIAโ€™S SECRET RM50 JER ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ
    HARGA BUTIK RM79 TAU..

    FREE POSTAGE LAGI UOLS..

    JOM GRAB CEPAT โค๏ธ

    Sape yang tengah cari perfume, body mist & body lotion yang wangi sangat sangat dan brand international boleh beli Victoriaโ€™s Secret okayy. Bukan beshe-beshe tauu ๐Ÿฅฐ harga pun murah2 je sis bagi

    ๐Ÿ’ฏ Authentic VS
    โŒCopy ori
    โŒReject item

    Jom klik link di bawah untuk dapatkan list stock available ๐Ÿ‘‡
    https://wa.me/60102204710?text=NakVS

    https://wa.me/60102204710?text=NakVS

    #victoriasecrets #victoriasecretoriginal #sepang #promosi #vscom #malaysia #onlineshopping #on9shooper #bodymist #perfume #bazarpaknil #emmamaembong #ctdk #klia #klia2โœˆ๏ธ

  •  0  0  4 hours ago
  • VICTORIAโ€™S SECRET  RM50 JER ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ
HARGA BUTIK RM79 TAU.. 

FREE POSTAGE LAGI UOLS.. 

JOM GRAB CEPAT โค๏ธ

Sape yang tengah cari perfume, body mist & body lotion yang wangi sangat sangat dan brand international boleh beli Victoriaโ€™s Secret okayy. Bukan beshe-beshe tauu ๐Ÿฅฐ harga pun murah2 je sis bagi

๐Ÿ’ฏ Authentic VS
โŒCopy ori
โŒReject item

Jom klik link di bawah untuk dapatkan list stock available ๐Ÿ‘‡
https://wa.me/60102204710?text=NakVS

https://wa.me/60102204710?text=NakVS

#victoriasecrets #victoriasecretoriginal #sepang #promosi #vscom #malaysia #onlineshopping #on9shooper #bodymist #perfume #bazarpaknil #emmamaembong #ctdk #klia #klia2
  • VICTORIAโ€™S SECRET RM50 JER ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ
    HARGA BUTIK RM79 TAU..

    FREE POSTAGE LAGI UOLS..

    JOM GRAB CEPAT โค๏ธ

    Sape yang tengah cari perfume, body mist & body lotion yang wangi sangat sangat dan brand international boleh beli Victoriaโ€™s Secret okayy. Bukan beshe-beshe tauu ๐Ÿฅฐ harga pun murah2 je sis bagi

    ๐Ÿ’ฏ Authentic VS
    โŒCopy ori
    โŒReject item

    Jom klik link di bawah untuk dapatkan list stock available ๐Ÿ‘‡
    https://wa.me/60102204710?text=NakVS

    https://wa.me/60102204710?text=NakVS

    #victoriasecrets #victoriasecretoriginal #sepang #promosi #vscom #malaysia #onlineshopping #on9shooper #bodymist #perfume #bazarpaknil #emmamaembong #ctdk #klia #klia2

  •  0  0  4 hours ago
  • VICTORIAโ€™S SECRET  RM50 JER ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ
HARGA BUTIK RM79 TAU.. 

FREE POSTAGE LAGI UOLS.. 

JOM GRAB CEPAT โค๏ธ

Sape yang tengah cari perfume, body mist & body lotion yang wangi sangat sangat dan brand international boleh beli Victoriaโ€™s Secret okayy. Bukan beshe-beshe tauu ๐Ÿฅฐ harga pun murah2 je sis bagi

๐Ÿ’ฏ Authentic VS
โŒCopy ori
โŒReject item

Jom klik link di bawah untuk dapatkan list stock available ๐Ÿ‘‡
https://wa.me/60102204710?text=NakVS

https://wa.me/60102204710?text=NakVS

#victoriasecrets #victoriasecretoriginal #sepang #promosi #vscom #malaysia #onlineshopping #on9shooper #bodymist #perfume #bazarpaknil #emmamaembong #ctdk #klia #klia2
  • VICTORIAโ€™S SECRET RM50 JER ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ
    HARGA BUTIK RM79 TAU..

    FREE POSTAGE LAGI UOLS..

    JOM GRAB CEPAT โค๏ธ

    Sape yang tengah cari perfume, body mist & body lotion yang wangi sangat sangat dan brand international boleh beli Victoriaโ€™s Secret okayy. Bukan beshe-beshe tauu ๐Ÿฅฐ harga pun murah2 je sis bagi

    ๐Ÿ’ฏ Authentic VS
    โŒCopy ori
    โŒReject item

    Jom klik link di bawah untuk dapatkan list stock available ๐Ÿ‘‡
    https://wa.me/60102204710?text=NakVS

    https://wa.me/60102204710?text=NakVS

    #victoriasecrets #victoriasecretoriginal #sepang #promosi #vscom #malaysia #onlineshopping #on9shooper #bodymist #perfume #bazarpaknil #emmamaembong #ctdk #klia #klia2

  •  0  0  4 hours ago
  • VICTORIAโ€™S SECRET  RM50 JER ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ
HARGA BUTIK RM79 TAU.. 

FREE POSTAGE LAGI UOLS.. 

JOM GRAB CEPAT โค๏ธ

Sape yang tengah cari perfume, body mist & body lotion yang wangi sangat sangat dan brand international boleh beli Victoriaโ€™s Secret okayy. Bukan beshe-beshe tauu ๐Ÿฅฐ harga pun murah2 je sis bagi

๐Ÿ’ฏ Authentic VS
โŒCopy ori
โŒReject item

Jom klik link di bawah untuk dapatkan list stock available ๐Ÿ‘‡
https://wa.me/60102204710?text=NakVS

https://wa.me/60102204710?text=NakVS

#victoriasecrets #victoriasecretoriginal #sepang #promosi #vscom #malaysia #onlineshopping #on9shooper #bodymist #perfume #bazarpaknil #emmamaembong #ctdk #klia #klia2
  • VICTORIAโ€™S SECRET RM50 JER ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ
    HARGA BUTIK RM79 TAU..

    FREE POSTAGE LAGI UOLS..

    JOM GRAB CEPAT โค๏ธ

    Sape yang tengah cari perfume, body mist & body lotion yang wangi sangat sangat dan brand international boleh beli Victoriaโ€™s Secret okayy. Bukan beshe-beshe tauu ๐Ÿฅฐ harga pun murah2 je sis bagi

    ๐Ÿ’ฏ Authentic VS
    โŒCopy ori
    โŒReject item

    Jom klik link di bawah untuk dapatkan list stock available ๐Ÿ‘‡
    https://wa.me/60102204710?text=NakVS

    https://wa.me/60102204710?text=NakVS

    #victoriasecrets #victoriasecretoriginal #sepang #promosi #vscom #malaysia #onlineshopping #on9shooper #bodymist #perfume #bazarpaknil #emmamaembong #ctdk #klia #klia2

  •  0  0  4 hours ago
  • California Palm Artificial Plant
---
Material: Latex, Plastic
Weight: 6 kg โ€“ 8 kg
---
RM 190.00 (120cm)
RM 250.00 (160cm)
---
Whatsapp us: 011 1613 3717 @ click link at bio ๐Ÿ˜‰
  • California Palm Artificial Plant
    ---
    Material: Latex, Plastic
    Weight: 6 kg โ€“ 8 kg
    ---
    RM 190.00 (120cm)
    RM 250.00 (160cm)
    ---
    Whatsapp us: 011 1613 3717 @ click link at bio ๐Ÿ˜‰

  •  2  1  4 hours ago
  • BAJU EXCLUSIVE PERHENTIAN SOHHORโ˜๐Ÿป
..
Sape2 rasa nak baju kat atas tu,aajommm grab pakej dengan kami๐Ÿ˜
..
Lawa tauu korangg,bila korang pakai tu terus rasa ala-alaa artiss gituwww๐Ÿคช
..
๐Ÿ–PAKEJ PULAU PERHENTIAN 2๏ธโƒฃ0๏ธโƒฃ2๏ธโƒฃ0๏ธโƒฃ๐Ÿ–
..
#perhentian #pulauperhentian #perhentiankecil #perhentianbesar #kakitravel #perhentianisland #perhentianpackage #perhentiantrip #jetikualabesut #kualabesut #kotabharu #klia #kualalumpur #ganukite #ganulondonbridge #londonbridgeganu #kgnelayanpulauperhentian #telukkekeperhentian #pulaurawa #snarkpoints #turtlepoint #penyu#youraremypriority
#pulauperhentian2020
#perhentian2020
#perhentianmurahdooh
#perhentianmurahdooh2020
.
.
0195514187 (SHIDAH)
0195514187 (SHIDAH)
  • BAJU EXCLUSIVE PERHENTIAN SOHHORโ˜๐Ÿป
    ..
    Sape2 rasa nak baju kat atas tu,aajommm grab pakej dengan kami๐Ÿ˜
    ..
    Lawa tauu korangg,bila korang pakai tu terus rasa ala-alaa artiss gituwww๐Ÿคช
    ..
    ๐Ÿ–PAKEJ PULAU PERHENTIAN 2๏ธโƒฃ0๏ธโƒฃ2๏ธโƒฃ0๏ธโƒฃ๐Ÿ–
    ..
    #perhentian #pulauperhentian #perhentiankecil #perhentianbesar #kakitravel #perhentianisland #perhentianpackage #perhentiantrip #jetikualabesut #kualabesut #kotabharu #klia #kualalumpur #ganukite #ganulondonbridge #londonbridgeganu #kgnelayanpulauperhentian #telukkekeperhentian #pulaurawa #snarkpoints #turtlepoint #penyu#youraremypriority
    #pulauperhentian2020
    #perhentian2020
    #perhentianmurahdooh
    #perhentianmurahdooh2020
    .
    .
    0195514187 (SHIDAH)
    0195514187 (SHIDAH)

  •  2  0  4 hours ago

Top #KLIA Posts

  • Percakapan Antara Aku & Temanku ๐Ÿ‘ฏ
Gak Berbobot Sih tapi yaa daripada Kagak ada Kepsyen aja sih yaa ckckck (Hantam Maih)~
*
๐Ÿ‘ฉ๐Ÿปโ€๐Ÿฆฐ Me : Nyesel Banget yaa dulu Gue gak dengerin Omongan Orangtua Gue ? 
๐Ÿง•๐Ÿป Friend : Lah emangnya Orangtua Loe Ngomongin Apa ?
๐Ÿ‘ฉ๐Ÿปโ€๐Ÿฆฐ Me : Yaaa Mana Gue Tau, Kan Gue Kagak Ada Dengerinnya ๐Ÿ˜…๐Ÿคฃ HaHaHa~
๐Ÿง•๐Ÿป Friend : *Auto Pengen Nyumpah Tapi Takut Dosa* ๐Ÿ˜ค Dasarrr !!!
*
**
***
**
*
Cukup Sekian & Terimakasih, Selamat Malam ๐ŸŒ’ 
*
*
*
#misscaca 
#malaysia #malaysiahits #sarawak #sarawakmalaysia #klia #kualalumpur #pontianakinformasi #pontianak #pontianakmedia #balaikaranganstory #balaikaranganhits #balaikarangan #balaikaranganentikong #kalbarhits #kalimantanbarat #kalbar #sekayaminfo #sekadau #sekadauhits #sekayamhits #sekayam #kuching #kuchingsarawak #kuchingmalaysia #entikonginformasi #entikonghitz #entikongstory #entikong #selebgram
  • Percakapan Antara Aku & Temanku ๐Ÿ‘ฏ
    Gak Berbobot Sih tapi yaa daripada Kagak ada Kepsyen aja sih yaa ckckck (Hantam Maih)~
    *
    ๐Ÿ‘ฉ๐Ÿปโ€๐Ÿฆฐ Me : Nyesel Banget yaa dulu Gue gak dengerin Omongan Orangtua Gue ?
    ๐Ÿง•๐Ÿป Friend : Lah emangnya Orangtua Loe Ngomongin Apa ?
    ๐Ÿ‘ฉ๐Ÿปโ€๐Ÿฆฐ Me : Yaaa Mana Gue Tau, Kan Gue Kagak Ada Dengerinnya ๐Ÿ˜…๐Ÿคฃ HaHaHa~
    ๐Ÿง•๐Ÿป Friend : *Auto Pengen Nyumpah Tapi Takut Dosa* ๐Ÿ˜ค Dasarrr !!!
    *
    **
    ***
    **
    *
    Cukup Sekian & Terimakasih, Selamat Malam ๐ŸŒ’
    *
    *
    *
    #misscaca
    #malaysia #malaysiahits #sarawak #sarawakmalaysia #klia #kualalumpur #pontianakinformasi #pontianak #pontianakmedia #balaikaranganstory #balaikaranganhits #balaikarangan #balaikaranganentikong #kalbarhits #kalimantanbarat #kalbar #sekayaminfo #sekadau #sekadauhits #sekayamhits #sekayam #kuching #kuchingsarawak #kuchingmalaysia #entikonginformasi #entikonghitz #entikongstory #entikong #selebgram

  •  490  1  30 July, 2020
  • A Sunday well-spent brings a week of content โ€” travel around to experience the remarkable treasures and the hidden gems in Malaysia.

ๅ‘จๆœซๅˆฐ๏ผŒๅฟƒๆƒ…ๅฅฝ โ€” ๅ‘ผๅธๆธ…ๆ–ฐ็š„็ฉบๆฐ”๏ผŒ ๅ“ๅฐ้˜ณๅ…‰็š„ๅ‘ณ้“๏ผŒ ๆŠ•ๅ…ฅ่‡ช็„ถ็š„ๆ€€ๆŠฑ๏ผŒๅฐฝ้‡้‡Šๆ”พไฝ ็š„ๅพฎ็ฌ‘!

#visitmalaysia #malaysia #kualalumpur #travel #malaysiatrulyasia #cuticutimalaysia #tourismmalaysia #travelphotography #klia #travelgram #sabah #exploremalaysia #travelmalaysia #wanderlust #vm #malaysian #visitperak #instatravel #malaysiaboleh #malaysianfood #penang #malaysiatourism #vacation #pahang #borneo #adventure #pakejpercutian #life #sabahtourism #bhfyp
  • A Sunday well-spent brings a week of content โ€” travel around to experience the remarkable treasures and the hidden gems in Malaysia.

    ๅ‘จๆœซๅˆฐ๏ผŒๅฟƒๆƒ…ๅฅฝ โ€” ๅ‘ผๅธๆธ…ๆ–ฐ็š„็ฉบๆฐ”๏ผŒ ๅ“ๅฐ้˜ณๅ…‰็š„ๅ‘ณ้“๏ผŒ ๆŠ•ๅ…ฅ่‡ช็„ถ็š„ๆ€€ๆŠฑ๏ผŒๅฐฝ้‡้‡Šๆ”พไฝ ็š„ๅพฎ็ฌ‘!

    #visitmalaysia #malaysia #kualalumpur #travel #malaysiatrulyasia #cuticutimalaysia #tourismmalaysia #travelphotography #klia #travelgram #sabah #exploremalaysia #travelmalaysia #wanderlust #vm #malaysian #visitperak #instatravel #malaysiaboleh #malaysianfood #penang #malaysiatourism #vacation #pahang #borneo #adventure #pakejpercutian #life #sabahtourism #bhfyp

  •  167  0  28 June, 2020
  • 26 years today, the prototype Boeing 777 made her first flight. The 777 played an important role in Malaysia Airlines' history, both the good and bad sides.

17 of the -200(ER) variants served with the national carrier from 1997 to 2016. Dubbed the 'Super Rangers,' they helped to expand the carrier's international route network with new services to Europe and North America.

However, 2014's double 777 tragedies would subsequently lead to a damaged reputation, reduced passenger numbers and heavy restructuring, including a perhaps earlier than expected retirement for the type.

9M-MRL is pictured arriving at Gate C1 after operating an overnight service from Europe, exactly one month before she was withdrawn from use.
โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–
๐Ÿ’บ Malaysia Airlines ๐Ÿ‡ฒ๐Ÿ‡พ
โœˆ๏ธ Boeing 777-2H6(ER) ๐Ÿ‡บ๐Ÿ‡ธ
๐Ÿ“‹ 9M-MRL ๐Ÿ‡ฒ๐Ÿ‡พ
๐Ÿ“… 27/12/2015
๐Ÿ“ท Canon SX510
๐ŸŒ Kuala Lumpur International Airport (KUL / WMKK) ๐Ÿ‡ฒ๐Ÿ‡พ
โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–
#malaysiaairlines #malaysiaairlinesberhad #malaysianhospitality #mh #mas #boeing #boeinglovers #boeing777 #boeing777lovers #boeing777200 #boeing777200er #b777 b777200 #b777200er #b772 #777 #777200 #777200er #772 #9MMRL #kualalumpur #kualalumpurinternationalairport #klia #kul #wmkk #malaysia #malaysiaairports #myairports #MH370 #MH17
  • 26 years today, the prototype Boeing 777 made her first flight. The 777 played an important role in Malaysia Airlines' history, both the good and bad sides.

    17 of the -200(ER) variants served with the national carrier from 1997 to 2016. Dubbed the 'Super Rangers,' they helped to expand the carrier's international route network with new services to Europe and North America.

    However, 2014's double 777 tragedies would subsequently lead to a damaged reputation, reduced passenger numbers and heavy restructuring, including a perhaps earlier than expected retirement for the type.

    9M-MRL is pictured arriving at Gate C1 after operating an overnight service from Europe, exactly one month before she was withdrawn from use.
    โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–
    ๐Ÿ’บ Malaysia Airlines ๐Ÿ‡ฒ๐Ÿ‡พ
    โœˆ๏ธ Boeing 777-2H6(ER) ๐Ÿ‡บ๐Ÿ‡ธ
    ๐Ÿ“‹ 9M-MRL ๐Ÿ‡ฒ๐Ÿ‡พ
    ๐Ÿ“… 27/12/2015
    ๐Ÿ“ท Canon SX510
    ๐ŸŒ Kuala Lumpur International Airport (KUL / WMKK) ๐Ÿ‡ฒ๐Ÿ‡พ
    โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–
    #malaysiaairlines #malaysiaairlinesberhad #malaysianhospitality #mh #mas #boeing #boeinglovers #boeing777 #boeing777lovers #boeing777200 #boeing777200er #b777 b777200 #b777200er #b772 #777 #777200 #777200er #772 #9MMRL #kualalumpur #kualalumpurinternationalairport #klia #kul #wmkk #malaysia #malaysiaairports #myairports #MH370 #MH17

  •  1,203  24  12 June, 2020