#JusPucukHarumnita Instagram Photos & Videos

JusPucukHarumnita - 3.8k posts

Hashtag Popularity

31.9
average comments
1.5k
average likes

Latest #JusPucukHarumnita Posts

  • Pucuk Harumnita berwajah baru guys !! .
.
Semakin menghairahkan melihat kotaknyaa , seperti mana anda tahu keberkesanan pucuk harumnita ini . .
.
Jom dapatkan produk ini dengan mobile partner yg sah .

#juspucukharumnita 

Fomulasi terbaik dari @as.legacymalaysia @aliffsyukriterlajaklaris
  • Pucuk Harumnita berwajah baru guys !! .
    .
    Semakin menghairahkan melihat kotaknyaa , seperti mana anda tahu keberkesanan pucuk harumnita ini . .
    .
    Jom dapatkan produk ini dengan mobile partner yg sah .

    #juspucukharumnita

    Fomulasi terbaik dari @as.legacymalaysia @aliffsyukriterlajaklaris

  •  329  2  22 July, 2020
  • SET COMBO PUCUK HARUMNITA & HARUMNITA FEMININE WASH, DAPAT FREE LIPS ROSE STEMCELL
.
Bukan tu sahaja kita up sikit 🤩 Free Postage seluruh 🇲🇾
.
Kombinasi kedua-dua ni mungkin akan mengakibatkan suami anda cemburu bila anda hanya bersiap ala kadar untuk ke kedai beli bawang, atau asyik pesan malam ni jom tidur awal 😍
.
Kalau sebelum ni suami ajak berjogging tak kira tengah malam, anda rasa lesu, penat mengurus rumahtangga dan anak-anak, kali ni mungkin anda yang ajak suami berjogging lebih masa. 
.
Jika anda selalu bad mood dengan anak-anak sebab letih, kini mungkin mood anda boleh diselaraskan dan stabil. Takdelah jadi naga tiap kali balik rumah. Lebih byk kesabaran kerana emosi lebih mudah dikawal. 
.
Jangan kedekut dengan diri sendiri, sayangi diri anda. Jom whatsapp Teena dapatkan set combo pucuk harumnita.
.
📲+6012-7906601
.
#ramaiorangtanya #semakinberseri #minumjuspucukharumnita #juspucukharumnita #jusuntukwanita #jamumoden #khasiatturuntemurun #harumnitafemininewash #penjagaanmissV #suamisayangistri #menstabilkanhormon #moodlebihbaik
  • SET COMBO PUCUK HARUMNITA & HARUMNITA FEMININE WASH, DAPAT FREE LIPS ROSE STEMCELL
    .
    Bukan tu sahaja kita up sikit 🤩 Free Postage seluruh 🇲🇾
    .
    Kombinasi kedua-dua ni mungkin akan mengakibatkan suami anda cemburu bila anda hanya bersiap ala kadar untuk ke kedai beli bawang, atau asyik pesan malam ni jom tidur awal 😍
    .
    Kalau sebelum ni suami ajak berjogging tak kira tengah malam, anda rasa lesu, penat mengurus rumahtangga dan anak-anak, kali ni mungkin anda yang ajak suami berjogging lebih masa.
    .
    Jika anda selalu bad mood dengan anak-anak sebab letih, kini mungkin mood anda boleh diselaraskan dan stabil. Takdelah jadi naga tiap kali balik rumah. Lebih byk kesabaran kerana emosi lebih mudah dikawal.
    .
    Jangan kedekut dengan diri sendiri, sayangi diri anda. Jom whatsapp Teena dapatkan set combo pucuk harumnita.
    .
    📲+6012-7906601
    .
    #ramaiorangtanya #semakinberseri #minumjuspucukharumnita #juspucukharumnita #jusuntukwanita #jamumoden #khasiatturuntemurun #harumnitafemininewash #penjagaanmissV #suamisayangistri #menstabilkanhormon #moodlebihbaik

  •  3  0  8 July, 2020
  • SET COMBO PUCUK HARUMNITA & HARUMNITA FEMININE WASH, DAPAT FREE LIPS ROSE STEMCELL
.
Bukan tu sahaja kita up sikit 🤩 Free Postage seluruh 🇲🇾
.
Kombinasi kedua-dua ni mungkin akan mengakibatkan suami anda cemburu bila anda hanya bersiap ala kadar untuk ke kedai beli bawang, atau asyik pesan malam ni jom tidur awal 😍
.
Kalau sebelum ni suami ajak berjogging tak kira tengah malam, anda rasa lesu, penat mengurus rumahtangga dan anak-anak, kali ni mungkin anda yang ajak suami berjogging lebih masa. 
.
Jika anda selalu bad mood dengan anak-anak sebab letih, kini mungkin mood anda boleh diselaraskan dan stabil. Takdelah jadi naga tiap kali balik rumah. Lebih byk kesabaran kerana emosi lebih mudah dikawal. 
.
Jangan kedekut dengan diri sendiri, sayangi diri anda. Jom whatsapp Teena dapatkan set combo pucuk harumnita.
.
📲+6012-7906601
.
#ramaiorangtanya #semakinberseri #minumjuspucukharumnita #juspucukharumnita #jusuntukwanita #jamumoden #khasiatturuntemurun #harumnitafemininewash #penjagaanmissV #suamisayangistri #menstabilkanhormon #moodlebihbaik
  • SET COMBO PUCUK HARUMNITA & HARUMNITA FEMININE WASH, DAPAT FREE LIPS ROSE STEMCELL
    .
    Bukan tu sahaja kita up sikit 🤩 Free Postage seluruh 🇲🇾
    .
    Kombinasi kedua-dua ni mungkin akan mengakibatkan suami anda cemburu bila anda hanya bersiap ala kadar untuk ke kedai beli bawang, atau asyik pesan malam ni jom tidur awal 😍
    .
    Kalau sebelum ni suami ajak berjogging tak kira tengah malam, anda rasa lesu, penat mengurus rumahtangga dan anak-anak, kali ni mungkin anda yang ajak suami berjogging lebih masa.
    .
    Jika anda selalu bad mood dengan anak-anak sebab letih, kini mungkin mood anda boleh diselaraskan dan stabil. Takdelah jadi naga tiap kali balik rumah. Lebih byk kesabaran kerana emosi lebih mudah dikawal.
    .
    Jangan kedekut dengan diri sendiri, sayangi diri anda. Jom whatsapp Teena dapatkan set combo pucuk harumnita.
    .
    📲+6012-7906601
    .
    #ramaiorangtanya #semakinberseri #minumjuspucukharumnita #juspucukharumnita #jusuntukwanita #jamumoden #khasiatturuntemurun #harumnitafemininewash #penjagaanmissV #suamisayangistri #menstabilkanhormon #moodlebihbaik

  •  3  0  8 July, 2020
  • SET COMBO PUCUK HARUMNITA & HARUMNITA FEMININE WASH, DAPAT FREE LIPS ROSE STEMCELL
.
Bukan tu sahaja kita up sikit 🤩 Free Postage seluruh 🇲🇾
.
Kombinasi kedua-dua ni mungkin akan mengakibatkan suami anda cemburu bila anda hanya bersiap ala kadar untuk ke kedai beli bawang, atau asyik pesan malam ni jom tidur awal 😍
.
Kalau sebelum ni suami ajak berjogging tak kira tengah malam, anda rasa lesu, penat mengurus rumahtangga dan anak-anak, kali ni mungkin anda yang ajak suami berjogging lebih masa. 
.
Jika anda selalu bad mood dengan anak-anak sebab letih, kini mungkin mood anda boleh diselaraskan dan stabil. Takdelah jadi naga tiap kali balik rumah. Lebih byk kesabaran kerana emosi lebih mudah dikawal. 
.
Jangan kedekut dengan diri sendiri, sayangi diri anda. Jom whatsapp Teena dapatkan set combo pucuk harumnita.
.
📲+6012-7906601
.
#ramaiorangtanya #semakinberseri #minumjuspucukharumnita #juspucukharumnita #jusuntukwanita #jamumoden #khasiatturuntemurun #harumnitafemininewash #penjagaanmissV #suamisayangistri #menstabilkanhormon #moodlebihbaik
  • SET COMBO PUCUK HARUMNITA & HARUMNITA FEMININE WASH, DAPAT FREE LIPS ROSE STEMCELL
    .
    Bukan tu sahaja kita up sikit 🤩 Free Postage seluruh 🇲🇾
    .
    Kombinasi kedua-dua ni mungkin akan mengakibatkan suami anda cemburu bila anda hanya bersiap ala kadar untuk ke kedai beli bawang, atau asyik pesan malam ni jom tidur awal 😍
    .
    Kalau sebelum ni suami ajak berjogging tak kira tengah malam, anda rasa lesu, penat mengurus rumahtangga dan anak-anak, kali ni mungkin anda yang ajak suami berjogging lebih masa.
    .
    Jika anda selalu bad mood dengan anak-anak sebab letih, kini mungkin mood anda boleh diselaraskan dan stabil. Takdelah jadi naga tiap kali balik rumah. Lebih byk kesabaran kerana emosi lebih mudah dikawal.
    .
    Jangan kedekut dengan diri sendiri, sayangi diri anda. Jom whatsapp Teena dapatkan set combo pucuk harumnita.
    .
    📲+6012-7906601
    .
    #ramaiorangtanya #semakinberseri #minumjuspucukharumnita #juspucukharumnita #jusuntukwanita #jamumoden #khasiatturuntemurun #harumnitafemininewash #penjagaanmissV #suamisayangistri #menstabilkanhormon #moodlebihbaik

  •  3  0  8 July, 2020
  • SET COMBO PUCUK HARUMNITA & HARUMNITA FEMININE WASH, DAPAT FREE LIPS ROSE STEMCELL
.
Bukan tu sahaja kita up sikit 🤩 Free Postage seluruh 🇲🇾
.
Kombinasi kedua-dua ni mungkin akan mengakibatkan suami anda cemburu bila anda hanya bersiap ala kadar untuk ke kedai beli bawang, atau asyik pesan malam ni jom tidur awal 😍
.
Kalau sebelum ni suami ajak berjogging tak kira tengah malam, anda rasa lesu, penat mengurus rumahtangga dan anak-anak, kali ni mungkin anda yang ajak suami berjogging lebih masa. 
.
Jika anda selalu bad mood dengan anak-anak sebab letih, kini mungkin mood anda boleh diselaraskan dan stabil. Takdelah jadi naga tiap kali balik rumah. Lebih byk kesabaran kerana emosi lebih mudah dikawal. 
.
Jangan kedekut dengan diri sendiri, sayangi diri anda. Jom whatsapp Teena dapatkan set combo pucuk harumnita.
.
📲+6012-7906601
.
#ramaiorangtanya #semakinberseri #minumjuspucukharumnita #juspucukharumnita #jusuntukwanita #jamumoden #khasiatturuntemurun #harumnitafemininewash #penjagaanmissV #suamisayangistri #menstabilkanhormon #moodlebihbaik
  • SET COMBO PUCUK HARUMNITA & HARUMNITA FEMININE WASH, DAPAT FREE LIPS ROSE STEMCELL
    .
    Bukan tu sahaja kita up sikit 🤩 Free Postage seluruh 🇲🇾
    .
    Kombinasi kedua-dua ni mungkin akan mengakibatkan suami anda cemburu bila anda hanya bersiap ala kadar untuk ke kedai beli bawang, atau asyik pesan malam ni jom tidur awal 😍
    .
    Kalau sebelum ni suami ajak berjogging tak kira tengah malam, anda rasa lesu, penat mengurus rumahtangga dan anak-anak, kali ni mungkin anda yang ajak suami berjogging lebih masa.
    .
    Jika anda selalu bad mood dengan anak-anak sebab letih, kini mungkin mood anda boleh diselaraskan dan stabil. Takdelah jadi naga tiap kali balik rumah. Lebih byk kesabaran kerana emosi lebih mudah dikawal.
    .
    Jangan kedekut dengan diri sendiri, sayangi diri anda. Jom whatsapp Teena dapatkan set combo pucuk harumnita.
    .
    📲+6012-7906601
    .
    #ramaiorangtanya #semakinberseri #minumjuspucukharumnita #juspucukharumnita #jusuntukwanita #jamumoden #khasiatturuntemurun #harumnitafemininewash #penjagaanmissV #suamisayangistri #menstabilkanhormon #moodlebihbaik

  •  4  0  8 July, 2020
  • JUS PUCUK HARUMNITA ,PARA WANITA WAJIB TRY JUS NI
.
kesan die mmng perghhh, sape dh try Harumnita mmng tahu kesan die mcm mana, sekarang kita ada jus pucuk Harumnita, nanti suami peluk tak lepas tau, para isteri kena la cari rahsia tambat hati suami,  ini la rahsia nya, nanti suami dok bekepit je tak nak lepassss 😜😜 yang suami pon beli la untuk isteri, kata sayang bini 🙈🙈
.
🌹KHASIAT DAN KELEBIHAN
.
🌼 Meningkatkan tahap tenaga dan kecergasan
🌼 Menguatkan sistem imunisasi bagi mencegah jangkitan penyakit
🌼 Memelihara kesihatan dalaman kaum wanita
🌼 Mengatasi keletihan dan kelesuan tubuh badan
🌼 Menyingkirkan toksin
🌼 Mengetatkan otot faraj
🌼 Merawat masalah keputihan,  sengugut,  dan kitaran haid yang tidak stabil
🌼 Meningkatkan keinginan (libido) dan fungsi seksual wanita
🌼 Menganjal dan membesarkan saiz payudara
🌼 Mengatasi masalah sakit puan
🌼 Membantu memperlahankan proses penuaan
🌼 Mencegah gejala monopos
🌼 Membantu mengatasi masalah angin di dalam badan.
.
Berminat? Jom wasap 01114802920 untuk pembelian ye.
.
www.wasap.my/601114802920/juspucukharumnita
.
#aslegacy
#aslegacybyaliffsyukri
#juspucukharumnita
  • JUS PUCUK HARUMNITA ,PARA WANITA WAJIB TRY JUS NI
    .
    kesan die mmng perghhh, sape dh try Harumnita mmng tahu kesan die mcm mana, sekarang kita ada jus pucuk Harumnita, nanti suami peluk tak lepas tau, para isteri kena la cari rahsia tambat hati suami, ini la rahsia nya, nanti suami dok bekepit je tak nak lepassss 😜😜 yang suami pon beli la untuk isteri, kata sayang bini 🙈🙈
    .
    🌹KHASIAT DAN KELEBIHAN
    .
    🌼 Meningkatkan tahap tenaga dan kecergasan
    🌼 Menguatkan sistem imunisasi bagi mencegah jangkitan penyakit
    🌼 Memelihara kesihatan dalaman kaum wanita
    🌼 Mengatasi keletihan dan kelesuan tubuh badan
    🌼 Menyingkirkan toksin
    🌼 Mengetatkan otot faraj
    🌼 Merawat masalah keputihan, sengugut, dan kitaran haid yang tidak stabil
    🌼 Meningkatkan keinginan (libido) dan fungsi seksual wanita
    🌼 Menganjal dan membesarkan saiz payudara
    🌼 Mengatasi masalah sakit puan
    🌼 Membantu memperlahankan proses penuaan
    🌼 Mencegah gejala monopos
    🌼 Membantu mengatasi masalah angin di dalam badan.
    .
    Berminat? Jom wasap 01114802920 untuk pembelian ye.
    .
    www.wasap.my/601114802920/juspucukharumnita
    .
    #aslegacy
    #aslegacybyaliffsyukri
    #juspucukharumnita

  •  4  0  7 July, 2020
  • Siapa dah try Pucuk Harumnita??? Jom kongsikan feedback/testimoni korang kat komen. Sebab ramai yang tertanya apa hebatnya Pucuk Harumnita ni? 
Wanita kena jaga kesihatan luar & dalam. Barulah kelihatan cantik & bertenaga. 
Sebab tu akak bawakan Pucuk Harumnita & Gentel Harumnita untuk korang. Inilah rahsianya, ambil 1 sachet Pucuk Harumnita waktu pagi ia akan mengekalkan kecergasan tubuh badan korang sepanjang hari. 
Ia juga dapat memelihara keremajaan kulit, merawat keputihan yang banyak & berbau serta yang paling best sekali ia dapat melancarkan peredaran darah tau.

#JusPucukHarumnita Niamarina Nia
  • Siapa dah try Pucuk Harumnita??? Jom kongsikan feedback/testimoni korang kat komen. Sebab ramai yang tertanya apa hebatnya Pucuk Harumnita ni?
    Wanita kena jaga kesihatan luar & dalam. Barulah kelihatan cantik & bertenaga.
    Sebab tu akak bawakan Pucuk Harumnita & Gentel Harumnita untuk korang. Inilah rahsianya, ambil 1 sachet Pucuk Harumnita waktu pagi ia akan mengekalkan kecergasan tubuh badan korang sepanjang hari.
    Ia juga dapat memelihara keremajaan kulit, merawat keputihan yang banyak & berbau serta yang paling best sekali ia dapat melancarkan peredaran darah tau.

    #JusPucukHarumnita Niamarina Nia

  •  4  0  30 May, 2020
  • Salah satu kawan rapat pada #juspucukharumnita  #gentelharumnita ,korang wajib cuba HARUMNITA FEMININE WASH juga..sebab memang terbaik..pencuci ni berbeza dari pencuci wanita yg ada kat pasaran, sebab menggunakan campuran herba melayu dan cina yg terbukti dalam merawat masalah dalamam wanita, keputihan, kegatalan dan merapatkan bahagian intim 🌸

Nak cuba harumnita feminine wash ? 
#harumnitafemininewash
#cucicucimantap
www.wasap.my/60147161589
  • Salah satu kawan rapat pada #juspucukharumnita #gentelharumnita ,korang wajib cuba HARUMNITA FEMININE WASH juga..sebab memang terbaik..pencuci ni berbeza dari pencuci wanita yg ada kat pasaran, sebab menggunakan campuran herba melayu dan cina yg terbukti dalam merawat masalah dalamam wanita, keputihan, kegatalan dan merapatkan bahagian intim 🌸

    Nak cuba harumnita feminine wash ?
    #harumnitafemininewash
    #cucicucimantap
    www.wasap.my/60147161589

  •  0  0  20 May, 2020
  • Pilihan terbaik membantu memulo kan dalaman Wanita 
RM 69.90

#juspucukharumnita
  • Pilihan terbaik membantu memulo kan dalaman Wanita
    RM 69.90

    #juspucukharumnita

  •  0  0  10 May, 2020
  • Jus Pucuk Harumnita. Membantu tingkat kan stamina menghilangkan letih lesu tak bermaya & menganjalkan kulit dari dalam.

RM 69.90

#juspucukharumnita
  • Jus Pucuk Harumnita. Membantu tingkat kan stamina menghilangkan letih lesu tak bermaya & menganjalkan kulit dari dalam.

    RM 69.90

    #juspucukharumnita

  •  0  0  8 May, 2020
  • 💕Jus Pucuk Harumnita 💕
.
Pucuk paku delima batu
Pucuk ni sekali kena terus berhantu...
.
Untuk yg berkahwin..dan yg belum kahwin nak besarkan aset boleh cuba, nak atasi masalah2 kulit, masalah dalaman pmpuan.
.
Khasiat Minuman Botani Pucuk Harumnita...
.
- Meningkatkan tahap tenaga dan kecergasan
- Meningkatkan sistem imunisasi bagi mencegah jangkitan penyakit
- Memelihara kesihatan dalaman wanita
- Mengatasi Keletihan dan kelesuan tubuh badan
- Menyingkirkan toksin
- Mengetatkan otot faraj
- Merawat masalah keputihan, sengugut dan kitaran had yang tidak stabil
- Meningkatkan keinginan (libido) dan fungsi seksual wanita
- Menganjalkan dan membesarkan saiz payudara
- Mengatasi masalah sakit puan
- Membantu memperlahankan proses penuaan
- Mencegah gejala menopause
- Membantu masalah angin dalam badan
- Mengatasi masalah bau yang kurang menyenangkan pada bahagian intim wanita
- Mengekalkan berat badan ideal
- Membantu mengawal paras kolestrol dan gula di dalam darah
- Melancarkan peredaran darah
- Mengawal tekanan darah
- Mengatasi masalah kulit seperti jerawat, parut, jeragat dan kulit kusam
-Memelihara keremajaan kulit
- Mengurangkan kesan kedutan dan garis-garis halus
-Meningkatkan tahap metabolisme.
.
=================
RM 69.90 (15 sachet)
================= WhatsApp sis utk dapatkan jus pucuk harumnita super awesome ni!

#PosSeluruhMalaysia  #Dherbs
#AsLegacyMalaysia  #AsLCosmetic
#AsBeautyMalaysia  #TerlajakLaris
#ProdukViral  #JusPucukHarumnita
  • 💕Jus Pucuk Harumnita 💕
    .
    Pucuk paku delima batu
    Pucuk ni sekali kena terus berhantu...
    .
    Untuk yg berkahwin..dan yg belum kahwin nak besarkan aset boleh cuba, nak atasi masalah2 kulit, masalah dalaman pmpuan.
    .
    Khasiat Minuman Botani Pucuk Harumnita...
    .
    - Meningkatkan tahap tenaga dan kecergasan
    - Meningkatkan sistem imunisasi bagi mencegah jangkitan penyakit
    - Memelihara kesihatan dalaman wanita
    - Mengatasi Keletihan dan kelesuan tubuh badan
    - Menyingkirkan toksin
    - Mengetatkan otot faraj
    - Merawat masalah keputihan, sengugut dan kitaran had yang tidak stabil
    - Meningkatkan keinginan (libido) dan fungsi seksual wanita
    - Menganjalkan dan membesarkan saiz payudara
    - Mengatasi masalah sakit puan
    - Membantu memperlahankan proses penuaan
    - Mencegah gejala menopause
    - Membantu masalah angin dalam badan
    - Mengatasi masalah bau yang kurang menyenangkan pada bahagian intim wanita
    - Mengekalkan berat badan ideal
    - Membantu mengawal paras kolestrol dan gula di dalam darah
    - Melancarkan peredaran darah
    - Mengawal tekanan darah
    - Mengatasi masalah kulit seperti jerawat, parut, jeragat dan kulit kusam
    -Memelihara keremajaan kulit
    - Mengurangkan kesan kedutan dan garis-garis halus
    -Meningkatkan tahap metabolisme.
    .
    =================
    RM 69.90 (15 sachet)
    ================= WhatsApp sis utk dapatkan jus pucuk harumnita super awesome ni!

    #PosSeluruhMalaysia #Dherbs
    #AsLegacyMalaysia #AsLCosmetic
    #AsBeautyMalaysia #TerlajakLaris
    #ProdukViral #JusPucukHarumnita

  •  0  0  29 February, 2020
  • Pucuk Harumnita berwajah baharu.😘
.

Pucuk Harumnita diyakini dan menjadi pilihan wanita masa kini😘
.
🌸Kelebihan Pucuk Harumnita🌸
.
✅Meningkatkan tahap tenaga dan kecergasan. ✅Menguatkan sistem imunisasi bagi mencegah jangkitan penyakit.
✅Memelihara kesihatan dalaman kaun wanita.
✅Mengatasi keletihan dan kelesuan tubuh badan.
✅Menyingkirkan toksin.
✅Mengetatkan otot faraj.
✅Merawat masalah keputihan,seggugut,dan kitaran haid yang tidak stabil.
✅Menganjal dan membesarkan saiz payudara.
✅Mengatasi masalah sakit puan.
✅Membantu memperlahankan proses penuaan. ✅Mencegah gejala monopos.
✅Membantu mengatasi masalah angin di dalam badan.
.
🌸Berbentuk sachet sedia utk diminum (tak perlu bancuh)
🌸Khas untuk wanita sama ada sudah berkahwin atau masih bujang.
🌸Rasa: Asam Boi.
🌸Cara pengambilan: ambil 1 atau 2 paket sehari, sebelum sarapan pagi atau sebelum tidur.
.
📍1 kotak RM69.90sm / RM72.90ss
📍2 kotak RM139.80sm / RM145.80ss + special freegift.
(Harga tidak termasuk pos)
.
📍Kuantiti: 1 kotak 15 sachet x 30ml  wassap.my/0194101276/pucukharumnita

#pucukharumnita #harumnita #juspucukharumnita #bizziboddy #bizziflush #lookfiit #flush4fiit #
  • Pucuk Harumnita berwajah baharu.😘
    .

    Pucuk Harumnita diyakini dan menjadi pilihan wanita masa kini😘
    .
    🌸Kelebihan Pucuk Harumnita🌸
    .
    ✅Meningkatkan tahap tenaga dan kecergasan. ✅Menguatkan sistem imunisasi bagi mencegah jangkitan penyakit.
    ✅Memelihara kesihatan dalaman kaun wanita.
    ✅Mengatasi keletihan dan kelesuan tubuh badan.
    ✅Menyingkirkan toksin.
    ✅Mengetatkan otot faraj.
    ✅Merawat masalah keputihan,seggugut,dan kitaran haid yang tidak stabil.
    ✅Menganjal dan membesarkan saiz payudara.
    ✅Mengatasi masalah sakit puan.
    ✅Membantu memperlahankan proses penuaan. ✅Mencegah gejala monopos.
    ✅Membantu mengatasi masalah angin di dalam badan.
    .
    🌸Berbentuk sachet sedia utk diminum (tak perlu bancuh)
    🌸Khas untuk wanita sama ada sudah berkahwin atau masih bujang.
    🌸Rasa: Asam Boi.
    🌸Cara pengambilan: ambil 1 atau 2 paket sehari, sebelum sarapan pagi atau sebelum tidur.
    .
    📍1 kotak RM69.90sm / RM72.90ss
    📍2 kotak RM139.80sm / RM145.80ss + special freegift.
    (Harga tidak termasuk pos)
    .
    📍Kuantiti: 1 kotak 15 sachet x 30ml wassap.my/0194101276/pucukharumnita

    #pucukharumnita #harumnita #juspucukharumnita #bizziboddy #bizziflush #lookfiit #flush4fiit #

  •  0  0  29 February, 2020

Top #JusPucukHarumnita Posts

  • Kebiasaan dulu saya ambil jus pucukharumnita waktu pagi selepas breakfast atau sebelah petang rupanya kita ni perempuan bila dah meningkat usia lain macam longlai rasanya tubuh badan kalau tak tambah extra tenaga untuk dalaman..
kita dah kawin lama jadi kadang2 rasa magnet tu dah tak ada 😄😄😄
bukan setakat 10 tahun kawin ni dah lamaaaa kawin ..fuyooo..kadang rasa lebih baik aku tido jaga badan aku.. heiii laa badan rasa nak mereput hihihi..
tapi dengan adanya jus pucuk harumnita tubuh badan rasa segar dan ia memulihkan sensitiviti kewaniraan kita ..amalkan anda sendiri akan rasa kulit kita pun jadi cantik nanti 
#juspucukharumnita 
Saya bukan sekadar duta tapi saya pengguna setia jus pucuk harumnita 😍😍😍
  • Kebiasaan dulu saya ambil jus pucukharumnita waktu pagi selepas breakfast atau sebelah petang rupanya kita ni perempuan bila dah meningkat usia lain macam longlai rasanya tubuh badan kalau tak tambah extra tenaga untuk dalaman..
    kita dah kawin lama jadi kadang2 rasa magnet tu dah tak ada 😄😄😄
    bukan setakat 10 tahun kawin ni dah lamaaaa kawin ..fuyooo..kadang rasa lebih baik aku tido jaga badan aku.. heiii laa badan rasa nak mereput hihihi..
    tapi dengan adanya jus pucuk harumnita tubuh badan rasa segar dan ia memulihkan sensitiviti kewaniraan kita ..amalkan anda sendiri akan rasa kulit kita pun jadi cantik nanti
    #juspucukharumnita
    Saya bukan sekadar duta tapi saya pengguna setia jus pucuk harumnita 😍😍😍

  •  398  6  21 September, 2019
  • Assalamualaikum
Allhamdulillah setelah mencubanya selama 4 hari saya yakin  dengan jus pucuk harumnita keluaran @as.legacymalaysia 
Terima kasih memberi kepercayaan pada saya dato sri @aliffsyukriterlajaklaris dan datin sri @shahidadherbs
Okay 
Hari ini saya nak syer produk terbaik ini  pada semua followers saya tentang jus pucuk harummita ,nak consume pun senang pagi lepas breakfast kita minum satu sache nanti pergerakan kita seharian pun cergas hingga ke malam hari ..huiss nak cerita lebih produk pun tak cukup stock nanti hihi..tungguuu. lagi 2 minggu 
#juspucukharumnita
  • Assalamualaikum
    Allhamdulillah setelah mencubanya selama 4 hari saya yakin dengan jus pucuk harumnita keluaran @as.legacymalaysia
    Terima kasih memberi kepercayaan pada saya dato sri @aliffsyukriterlajaklaris dan datin sri @shahidadherbs
    Okay
    Hari ini saya nak syer produk terbaik ini pada semua followers saya tentang jus pucuk harummita ,nak consume pun senang pagi lepas breakfast kita minum satu sache nanti pergerakan kita seharian pun cergas hingga ke malam hari ..huiss nak cerita lebih produk pun tak cukup stock nanti hihi..tungguuu. lagi 2 minggu
    #juspucukharumnita

  •  18,112  334  14 January, 2019
  • Assalamualaikum 
Semalam saya di Johor malam tadi drive balik kl ni dah start shooting drama slot Samarinda #cameliatv3 
nak cerita sikit saya rasa semenjak saya amalian jus pucuk harumnita #juspucukharumnita dari @as.legacymalaysia @aliffsyukriterlajaklaris saya dapat rasakan perubahan pada tubuh badan saya saya lebih bertenaga lebih cergas dan dalaman sihat ..bagus sungguh produk dato Aliffsyukri ni bukan sebab saya duta tapi saya memang amalkan dari dulu sebelum jadi duta lagi.. kulit pun jadi pejal tak lembik lembik lagi bila period pun tak sakit perut lagi saya pun tak sedar ehh dah period rupanya sebab perjalanan darah teratur ia menyebabkan kita menjadi  lebih aktif dan produktif ..bila blood circulation teratur ia membantu pengeluaran peluh dan membuatkan kita lebih terangsang .. oleh itu amalkan yea sehari satu sachet
  • Assalamualaikum
    Semalam saya di Johor malam tadi drive balik kl ni dah start shooting drama slot Samarinda #cameliatv3
    nak cerita sikit saya rasa semenjak saya amalian jus pucuk harumnita #juspucukharumnita dari @as.legacymalaysia @aliffsyukriterlajaklaris saya dapat rasakan perubahan pada tubuh badan saya saya lebih bertenaga lebih cergas dan dalaman sihat ..bagus sungguh produk dato Aliffsyukri ni bukan sebab saya duta tapi saya memang amalkan dari dulu sebelum jadi duta lagi.. kulit pun jadi pejal tak lembik lembik lagi bila period pun tak sakit perut lagi saya pun tak sedar ehh dah period rupanya sebab perjalanan darah teratur ia menyebabkan kita menjadi lebih aktif dan produktif ..bila blood circulation teratur ia membantu pengeluaran peluh dan membuatkan kita lebih terangsang .. oleh itu amalkan yea sehari satu sachet

  •  2,337  35  15 October, 2019
  • Tq azal selalu ingatkan ibu 💕
#juspucukharumnita badan sihat cergas sentiasa

Minuman Botani Pucuk Harumnita

Dapatkan produk terbaru daripada AS Legacy, Minuman Botani Pucuk Harumnita. Sesuai untuk wanita yang mempunyai masalah dalaman seperti: - Keputihan Faraj
- Kelondehan Otot Faraj
- Mudah Berasa Letih
- Kolestrol dan gula berlebihan di dalam darah
- Masalah senggugut dan kitaran haid yang tidak stabil.

Minuman kesihatan terbaru dari AS Legacy ini hanya boleh didapatkan daripada MP AS Legacy. Komen saya “nak” dibawah team kami akan bantu utk pembelian dan juga bole COD !!
  • Tq azal selalu ingatkan ibu 💕
    #juspucukharumnita badan sihat cergas sentiasa

    Minuman Botani Pucuk Harumnita

    Dapatkan produk terbaru daripada AS Legacy, Minuman Botani Pucuk Harumnita. Sesuai untuk wanita yang mempunyai masalah dalaman seperti: - Keputihan Faraj
    - Kelondehan Otot Faraj
    - Mudah Berasa Letih
    - Kolestrol dan gula berlebihan di dalam darah
    - Masalah senggugut dan kitaran haid yang tidak stabil.

    Minuman kesihatan terbaru dari AS Legacy ini hanya boleh didapatkan daripada MP AS Legacy. Komen saya “nak” dibawah team kami akan bantu utk pembelian dan juga bole COD !!

  •  6,787  314  20 July, 2019