#JusKurus Instagram Photos & Videos

JusKurus - 677.1k posts

Hashtag Popularity

7.9
average comments
53.2
average likes

Latest #JusKurus Posts

  • "Dah berapa kali diet, tapi gagal. Ada yang nak bantu saya❓"
.
Semua orang impian hidup sihat, ada berat badan ideal dan fit untuk lakukan kerja harian.. Tapi tak tau Cara nya
.
Percaya lah, semua perlukan disiplin yang tinggi, konsisten untuk kejar Sekecil-kecil impian
.
Nak tak saya bantu? 

Whatsapp cepat untuk membeli dengan Farah 0182636115

Kenapa kena Beli set klubnalaleh dengan Farah ?
👉 ebook plan diet percuma disediakan🆓
👉 shaker percuma diberi senang dibawa kemana sahaja utk bancuh klubnalaleh🆓
👉free gift misteri utk setiap pembelian set klubnalaleh🆓
👉 senaman video tanpa peralatan hanya dirumah sahaja percuma disediakan🆓
.
1Klubna rm39
1Laleh rm39 

1set klubnalaleh rm78 
🎁 PINK SHAKER & LIMITED EDITION LONGCHAMP BAG/ BABY KLUBNA

2set klubnalaleh rm156
🎁 2 PINK SHAKER, LIMITED EDITION LONGCHAMP BAG & BABY KLUBNA
2set klubnalaleh rm156

1set utk 15hari 
2set utk sebulan .
.

Jom kurus untuk sihat ❗❗ .
.
#klubnalalehtestimoni #klubnalalehshahalam #klubnalalehpuncakalam #klubnalalehviral #kopiviralkurus #kopikurusmalaysia #kopikurusmurah #klubnalalehequine #klubnalalehkuang #klubnalalehhq #klubnalalehselangor #letsgirdletonggekfuhh #klubnalalehserikembangan #klubnalalehsgbuloh #kopikurusmurahmalaysia #greencoffeemurahmalaysia #juskurusviral #juskurusmurah #ubatkurus #ubatkurusmurah #juskurus #kopidietmurah #intermittentfastingmalaysia #sukusukuseparuh #produkkurusmurahmalaysia
#plussizemalaysia
  • "Dah berapa kali diet, tapi gagal. Ada yang nak bantu saya❓"
    .
    Semua orang impian hidup sihat, ada berat badan ideal dan fit untuk lakukan kerja harian.. Tapi tak tau Cara nya
    .
    Percaya lah, semua perlukan disiplin yang tinggi, konsisten untuk kejar Sekecil-kecil impian
    .
    Nak tak saya bantu?

    Whatsapp cepat untuk membeli dengan Farah 0182636115

    Kenapa kena Beli set klubnalaleh dengan Farah ?
    👉 ebook plan diet percuma disediakan🆓
    👉 shaker percuma diberi senang dibawa kemana sahaja utk bancuh klubnalaleh🆓
    👉free gift misteri utk setiap pembelian set klubnalaleh🆓
    👉 senaman video tanpa peralatan hanya dirumah sahaja percuma disediakan🆓
    .
    1Klubna rm39
    1Laleh rm39

    1set klubnalaleh rm78
    🎁 PINK SHAKER & LIMITED EDITION LONGCHAMP BAG/ BABY KLUBNA

    2set klubnalaleh rm156
    🎁 2 PINK SHAKER, LIMITED EDITION LONGCHAMP BAG & BABY KLUBNA
    2set klubnalaleh rm156

    1set utk 15hari
    2set utk sebulan .
    .

    Jom kurus untuk sihat ❗❗ .
    .
    #klubnalalehtestimoni #klubnalalehshahalam #klubnalalehpuncakalam #klubnalalehviral #kopiviralkurus #kopikurusmalaysia #kopikurusmurah #klubnalalehequine #klubnalalehkuang #klubnalalehhq #klubnalalehselangor #letsgirdletonggekfuhh #klubnalalehserikembangan #klubnalalehsgbuloh #kopikurusmurahmalaysia #greencoffeemurahmalaysia #juskurusviral #juskurusmurah #ubatkurus #ubatkurusmurah #juskurus #kopidietmurah #intermittentfastingmalaysia #sukusukuseparuh #produkkurusmurahmalaysia
    #plussizemalaysia

  •  0  0  1 hour ago
  • Makin hari badan makin membesar dan berat makin bertambah?? 😰😰😰

Tak tahu nak buat macam mana??
Mari sy bantu anda..jaga pemakanan dan ambil makanan tambahan untuk bantu proses membuang dan menyekat selera makan anda..

Nak kurus? Minum lah Klubna Laleh 😘

Whatsapp cepat untuk membeli dengan Farah 0182636115

Kenapa kena Beli set klubnalaleh dengan Farah ?
👉 ebook plan diet percuma disediakan🆓
👉 shaker percuma diberi senang dibawa kemana sahaja utk bancuh klubnalaleh🆓
👉free gift misteri utk setiap pembelian set klubnalaleh🆓
👉 senaman video tanpa peralatan hanya dirumah sahaja percuma disediakan🆓
.
1Klubna rm39
1Laleh rm39 

1set klubnalaleh rm78 
🎁 PINK SHAKER & LIMITED EDITION LONGCHAMP BAG/ BABY KLUBNA

2set klubnalaleh rm156
🎁 2 PINK SHAKER, LIMITED EDITION LONGCHAMP BAG & BABY KLUBNA
2set klubnalaleh rm156

1set utk 15hari 
2set utk sebulan .
.

Jom kurus untuk sihat ❗❗ .
.
#klubnalalehtestimoni #klubnalalehshahalam #klubnalalehpuncakalam #klubnalalehviral #kopiviralkurus #kopikurusmalaysia #kopikurusmurah #klubnalalehequine #klubnalalehkuang #klubnalalehhq #klubnalalehselangor #letsgirdletonggekfuhh #klubnalalehserikembangan #klubnalalehsgbuloh #kopikurusmurahmalaysia #greencoffeemurahmalaysia #juskurusviral #juskurusmurah #ubatkurus #ubatkurusmurah #juskurus #kopidietmurah #intermittentfastingmalaysia #sukusukuseparuh #produkkurusmurahmalaysia
#plussizemalaysia
  • Makin hari badan makin membesar dan berat makin bertambah?? 😰😰😰

    Tak tahu nak buat macam mana??
    Mari sy bantu anda..jaga pemakanan dan ambil makanan tambahan untuk bantu proses membuang dan menyekat selera makan anda..

    Nak kurus? Minum lah Klubna Laleh 😘

    Whatsapp cepat untuk membeli dengan Farah 0182636115

    Kenapa kena Beli set klubnalaleh dengan Farah ?
    👉 ebook plan diet percuma disediakan🆓
    👉 shaker percuma diberi senang dibawa kemana sahaja utk bancuh klubnalaleh🆓
    👉free gift misteri utk setiap pembelian set klubnalaleh🆓
    👉 senaman video tanpa peralatan hanya dirumah sahaja percuma disediakan🆓
    .
    1Klubna rm39
    1Laleh rm39

    1set klubnalaleh rm78
    🎁 PINK SHAKER & LIMITED EDITION LONGCHAMP BAG/ BABY KLUBNA

    2set klubnalaleh rm156
    🎁 2 PINK SHAKER, LIMITED EDITION LONGCHAMP BAG & BABY KLUBNA
    2set klubnalaleh rm156

    1set utk 15hari
    2set utk sebulan .
    .

    Jom kurus untuk sihat ❗❗ .
    .
    #klubnalalehtestimoni #klubnalalehshahalam #klubnalalehpuncakalam #klubnalalehviral #kopiviralkurus #kopikurusmalaysia #kopikurusmurah #klubnalalehequine #klubnalalehkuang #klubnalalehhq #klubnalalehselangor #letsgirdletonggekfuhh #klubnalalehserikembangan #klubnalalehsgbuloh #kopikurusmurahmalaysia #greencoffeemurahmalaysia #juskurusviral #juskurusmurah #ubatkurus #ubatkurusmurah #juskurus #kopidietmurah #intermittentfastingmalaysia #sukusukuseparuh #produkkurusmurahmalaysia
    #plussizemalaysia

  •  0  0  1 hour ago
  • KALISTA JAHAT 😠

Jahat betul Kalista ni buat sis nih macam ni. Jahat sebab buat semua orang jeles.

Tengoklah sis ni sampai HILANG 25 KILO BERAT BADAN tauu sejak minum KALISTA ni 🔥

Lepastu tengok tuu makin berseri-seri. Jahat lah Kalista. Jeles tauu. 😍

Licin stok semua agent stokis dan HQ gara-gara ramai nak jadi macam sis ni. 🥰

Korang nak juga? Meh masuk list. Senang nak nak simpan stock untuk korang.

0172670020 .

#kalista #kalistasquad #kurus #detox #detoxdrink #juskurus #kopikurus #kopikurusviral #teatoxmalaysia #tehdetox #prelovedmurahmalaysia #bajukurung #sobellalipmatte #susumaaez #trueislandalaska #kaymanbeauty #bougasserum #ainaaserum #wawacosmetics #ainaabeauty
  • KALISTA JAHAT 😠

    Jahat betul Kalista ni buat sis nih macam ni. Jahat sebab buat semua orang jeles.

    Tengoklah sis ni sampai HILANG 25 KILO BERAT BADAN tauu sejak minum KALISTA ni 🔥

    Lepastu tengok tuu makin berseri-seri. Jahat lah Kalista. Jeles tauu. 😍

    Licin stok semua agent stokis dan HQ gara-gara ramai nak jadi macam sis ni. 🥰

    Korang nak juga? Meh masuk list. Senang nak nak simpan stock untuk korang.

    0172670020 .

    #kalista #kalistasquad #kurus #detox #detoxdrink #juskurus #kopikurus #kopikurusviral #teatoxmalaysia #tehdetox #prelovedmurahmalaysia #bajukurung #sobellalipmatte #susumaaez #trueislandalaska #kaymanbeauty #bougasserum #ainaaserum #wawacosmetics #ainaabeauty

  •  0  0  1 hour ago
  • Sebelum tidur tu bancuh 1 sachet KALISTA NIGHT BERRY dulu. Letak ais kalau nak rasa berganda lagi sedap. Fuhh tak rasa minum air cair lemak pun. Rasa macam bancuh secawan ribena pulak 🤭

Esok pagi elok je LAWAS PEMBUANGAN. Keluar semua lemak-lemak. Tapi bukan jenis sakit perut memulas cirit birit. Takkk. Dia rasa nak membuang macam biasa je.

Paling orang suka minum ni lah sebab ramai jenis payah nak membuang. Asyik sembelit je. Rasa pulak sedap.

Minum KALISTA ni sedar-sedar je dah KEMPIS PERUT. TURUN BERAT BERKILO-KILO 🔥 Sebabtu stock asyik licin je kena sambar.

Suka betul bila dah jumpa PRODUK BERKESAN BEST MACAM KALISTA yang dh bantu ramai cust 💕
.
Korang tunggu apa lagi? Mehh cuba dulu 
.
.
.
.
.
#kalista #kalistasquad #kurus #detox #detoxdrink #detoxtea #juskurus #kopikurus #kopikurusviral #kurussihat #kuruscepat #kurusbadan #kuruscantik #kuruslangsing #kurusselamat #jomkurus #jomkurus1malaysia #produkkurus #kuruskanbadan #kurustanpadiet #kurussebelumraya #kurusdalam2minggu #produkviral #bazarpaknil #bazaronline #bazaarpaknil #bisnesonline #7harimencintaiku2
  • Sebelum tidur tu bancuh 1 sachet KALISTA NIGHT BERRY dulu. Letak ais kalau nak rasa berganda lagi sedap. Fuhh tak rasa minum air cair lemak pun. Rasa macam bancuh secawan ribena pulak 🤭

    Esok pagi elok je LAWAS PEMBUANGAN. Keluar semua lemak-lemak. Tapi bukan jenis sakit perut memulas cirit birit. Takkk. Dia rasa nak membuang macam biasa je.

    Paling orang suka minum ni lah sebab ramai jenis payah nak membuang. Asyik sembelit je. Rasa pulak sedap.

    Minum KALISTA ni sedar-sedar je dah KEMPIS PERUT. TURUN BERAT BERKILO-KILO 🔥 Sebabtu stock asyik licin je kena sambar.

    Suka betul bila dah jumpa PRODUK BERKESAN BEST MACAM KALISTA yang dh bantu ramai cust 💕
    .
    Korang tunggu apa lagi? Mehh cuba dulu
    .
    .
    .
    .
    .
    #kalista #kalistasquad #kurus #detox #detoxdrink #detoxtea #juskurus #kopikurus #kopikurusviral #kurussihat #kuruscepat #kurusbadan #kuruscantik #kuruslangsing #kurusselamat #jomkurus #jomkurus1malaysia #produkkurus #kuruskanbadan #kurustanpadiet #kurussebelumraya #kurusdalam2minggu #produkviral #bazarpaknil #bazaronline #bazaarpaknil #bisnesonline #7harimencintaiku2

  •  0  0  1 hour ago
  • Ya Allah sedapnye dapat KALISTA BERRY AIS memalam. Sejuk nyaman je lalu tekak. 😋

Esok kompem habis semua lemak-lemak jahat lawas keluar. Memang syok puas hati.

Seminggu je dah boleh KEMPISSS. Siapa yang dah cuba tu say "Hai" sikit. 🤗

0172670020 .

#kalista #kalistasquad #kurus #detox #detoxdrink #juskurus #kopikurus #kopikurusviral #teatoxmalaysia #tehdetox #prelovedmurahmalaysia #bajukurung #sobellalipmatte #susumaaez #trueislandalaska #kaymanbeauty #bougasserum #ainaaserum #wawacosmetics #ainaabeauty
  • Ya Allah sedapnye dapat KALISTA BERRY AIS memalam. Sejuk nyaman je lalu tekak. 😋

    Esok kompem habis semua lemak-lemak jahat lawas keluar. Memang syok puas hati.

    Seminggu je dah boleh KEMPISSS. Siapa yang dah cuba tu say "Hai" sikit. 🤗

    0172670020 .

    #kalista #kalistasquad #kurus #detox #detoxdrink #juskurus #kopikurus #kopikurusviral #teatoxmalaysia #tehdetox #prelovedmurahmalaysia #bajukurung #sobellalipmatte #susumaaez #trueislandalaska #kaymanbeauty #bougasserum #ainaaserum #wawacosmetics #ainaabeauty

  •  0  0  1 hour ago
  • KALISTA JAHAT 😠

Jahat betul Kalista ni buat sis nih macam ni. Jahat sebab buat semua orang jeles.

Tengoklah sis ni sampai HILANG 25 KILO BERAT BADAN tauu sejak minum KALISTA ni 🔥

Lepastu tengok tuu makin berseri-seri. Jahat lah Kalista. Jeles tauu. 😍

Licin stok semua agent stokis dan HQ gara-gara ramai nak jadi macam sis ni. 🥰

Korang nak juga? Meh masuk list. Senang nak nak simpan stock untuk korang.

0176155038

#kalista #kalistasquad #kurus #detox #detoxdrink #juskurus #kopikurus #kopikurusviral #teatoxmalaysia #tehdetox #prelovedmurahmalaysia #bajukurung #sobellalipmatte #susumaaez #trueislandalaska #kaymanbeauty #bougasserum #ainaaserum #wawacosmetics #ainaabeauty
  • KALISTA JAHAT 😠

    Jahat betul Kalista ni buat sis nih macam ni. Jahat sebab buat semua orang jeles.

    Tengoklah sis ni sampai HILANG 25 KILO BERAT BADAN tauu sejak minum KALISTA ni 🔥

    Lepastu tengok tuu makin berseri-seri. Jahat lah Kalista. Jeles tauu. 😍

    Licin stok semua agent stokis dan HQ gara-gara ramai nak jadi macam sis ni. 🥰

    Korang nak juga? Meh masuk list. Senang nak nak simpan stock untuk korang.

    0176155038

    #kalista #kalistasquad #kurus #detox #detoxdrink #juskurus #kopikurus #kopikurusviral #teatoxmalaysia #tehdetox #prelovedmurahmalaysia #bajukurung #sobellalipmatte #susumaaez #trueislandalaska #kaymanbeauty #bougasserum #ainaaserum #wawacosmetics #ainaabeauty

  •  4  0  1 hour ago
  • KALISTA JAHAT 😠

Jahat betul Kalista ni buat sis nih macam ni. Jahat sebab buat semua orang jeles.

Tengoklah sis ni sampai HILANG 25 KILO BERAT BADAN tauu sejak minum KALISTA ni 🔥

Lepastu tengok tuu makin berseri-seri. Jahat lah Kalista. Jeles tauu. 😍

Licin stok semua agent stokis dan HQ gara-gara ramai nak jadi macam sis ni. 🥰

Korang nak juga? Meh masuk list. Senang nak nak simpan stock untuk korang.

0176155038

#kalista #kalistasquad #kurus #detox #detoxdrink #juskurus #kopikurus #kopikurusviral #teatoxmalaysia #tehdetox #prelovedmurahmalaysia #bajukurung #sobellalipmatte #susumaaez #trueislandalaska #kaymanbeauty #bougasserum #ainaaserum #wawacosmetics #ainaabeauty
  • KALISTA JAHAT 😠

    Jahat betul Kalista ni buat sis nih macam ni. Jahat sebab buat semua orang jeles.

    Tengoklah sis ni sampai HILANG 25 KILO BERAT BADAN tauu sejak minum KALISTA ni 🔥

    Lepastu tengok tuu makin berseri-seri. Jahat lah Kalista. Jeles tauu. 😍

    Licin stok semua agent stokis dan HQ gara-gara ramai nak jadi macam sis ni. 🥰

    Korang nak juga? Meh masuk list. Senang nak nak simpan stock untuk korang.

    0176155038

    #kalista #kalistasquad #kurus #detox #detoxdrink #juskurus #kopikurus #kopikurusviral #teatoxmalaysia #tehdetox #prelovedmurahmalaysia #bajukurung #sobellalipmatte #susumaaez #trueislandalaska #kaymanbeauty #bougasserum #ainaaserum #wawacosmetics #ainaabeauty

  •  2  0  1 hour ago
  • KALISTA JAHAT 😠

Jahat betul Kalista ni buat sis nih macam ni. Jahat sebab buat semua orang jeles.

Tengoklah sis ni sampai HILANG 25 KILO BERAT BADAN tauu sejak minum KALISTA ni 🔥

Lepastu tengok tuu makin berseri-seri. Jahat lah Kalista. Jeles tauu. 😍

Licin stok semua agent stokis dan HQ gara-gara ramai nak jadi macam sis ni. 🥰

Korang nak juga? Meh masuk list. Senang nak nak simpan stock untuk korang.

0176155038

#kalista #kalistasquad #kurus #detox #detoxdrink #juskurus #kopikurus #kopikurusviral #teatoxmalaysia #tehdetox #prelovedmurahmalaysia #bajukurung #sobellalipmatte #susumaaez #trueislandalaska #kaymanbeauty #bougasserum #ainaaserum #wawacosmetics #ainaabeauty
  • KALISTA JAHAT 😠

    Jahat betul Kalista ni buat sis nih macam ni. Jahat sebab buat semua orang jeles.

    Tengoklah sis ni sampai HILANG 25 KILO BERAT BADAN tauu sejak minum KALISTA ni 🔥

    Lepastu tengok tuu makin berseri-seri. Jahat lah Kalista. Jeles tauu. 😍

    Licin stok semua agent stokis dan HQ gara-gara ramai nak jadi macam sis ni. 🥰

    Korang nak juga? Meh masuk list. Senang nak nak simpan stock untuk korang.

    0176155038

    #kalista #kalistasquad #kurus #detox #detoxdrink #juskurus #kopikurus #kopikurusviral #teatoxmalaysia #tehdetox #prelovedmurahmalaysia #bajukurung #sobellalipmatte #susumaaez #trueislandalaska #kaymanbeauty #bougasserum #ainaaserum #wawacosmetics #ainaabeauty

  •  1  0  1 hour ago
  • KALISTA JAHAT 😠

Jahat betul Kalista ni buat sis nih macam ni. Jahat sebab buat semua orang jeles.

Tengoklah sis ni sampai HILANG 25 KILO BERAT BADAN tauu sejak minum KALISTA ni 🔥

Lepastu tengok tuu makin berseri-seri. Jahat lah Kalista. Jeles tauu. 😍

Licin stok semua agent stokis dan HQ gara-gara ramai nak jadi macam sis ni. 🥰

Korang nak juga? Meh masuk list. Senang nak nak simpan stock untuk korang.

0176155038

#kalista #kalistasquad #kurus #detox #detoxdrink #juskurus #kopikurus #kopikurusviral #teatoxmalaysia #tehdetox #prelovedmurahmalaysia #bajukurung #sobellalipmatte #susumaaez #trueislandalaska #kaymanbeauty #bougasserum #ainaaserum #wawacosmetics #ainaabeauty
  • KALISTA JAHAT 😠

    Jahat betul Kalista ni buat sis nih macam ni. Jahat sebab buat semua orang jeles.

    Tengoklah sis ni sampai HILANG 25 KILO BERAT BADAN tauu sejak minum KALISTA ni 🔥

    Lepastu tengok tuu makin berseri-seri. Jahat lah Kalista. Jeles tauu. 😍

    Licin stok semua agent stokis dan HQ gara-gara ramai nak jadi macam sis ni. 🥰

    Korang nak juga? Meh masuk list. Senang nak nak simpan stock untuk korang.

    0176155038

    #kalista #kalistasquad #kurus #detox #detoxdrink #juskurus #kopikurus #kopikurusviral #teatoxmalaysia #tehdetox #prelovedmurahmalaysia #bajukurung #sobellalipmatte #susumaaez #trueislandalaska #kaymanbeauty #bougasserum #ainaaserum #wawacosmetics #ainaabeauty

  •  3  0  1 hour ago
  • Ya Allah sedapnye dapat KALISTA BERRY AIS memalam. Sejuk nyaman je lalu tekak. 😋

Esok kompem habis semua lemak-lemak jahat lawas keluar. Memang syok puas hati.

Seminggu je dah boleh KEMPISSS. Siapa yang dah cuba tu say "Hai" sikit. 🤗

0176155038

#kalista #kalistasquad #kurus #detox #detoxdrink #juskurus #kopikurus #kopikurusviral #teatoxmalaysia #tehdetox #prelovedmurahmalaysia #bajukurung #sobellalipmatte #susumaaez #trueislandalaska #kaymanbeauty #bougasserum #ainaaserum #wawacosmetics #ainaabeauty
  • Ya Allah sedapnye dapat KALISTA BERRY AIS memalam. Sejuk nyaman je lalu tekak. 😋

    Esok kompem habis semua lemak-lemak jahat lawas keluar. Memang syok puas hati.

    Seminggu je dah boleh KEMPISSS. Siapa yang dah cuba tu say "Hai" sikit. 🤗

    0176155038

    #kalista #kalistasquad #kurus #detox #detoxdrink #juskurus #kopikurus #kopikurusviral #teatoxmalaysia #tehdetox #prelovedmurahmalaysia #bajukurung #sobellalipmatte #susumaaez #trueislandalaska #kaymanbeauty #bougasserum #ainaaserum #wawacosmetics #ainaabeauty

  •  5  1  1 hour ago
  • Ya Allah sedapnye dapat KALISTA BERRY AIS memalam. Sejuk nyaman je lalu tekak. 😋

Esok kompem habis semua lemak-lemak jahat lawas keluar. Memang syok puas hati.

Seminggu je dah boleh KEMPISSS. Siapa yang dah cuba tu say "Hai" sikit. 🤗

0176155038

#kalista #kalistasquad #kurus #detox #detoxdrink #juskurus #kopikurus #kopikurusviral #teatoxmalaysia #tehdetox #prelovedmurahmalaysia #bajukurung #sobellalipmatte #susumaaez #trueislandalaska #kaymanbeauty #bougasserum #ainaaserum #wawacosmetics #ainaabeauty
  • Ya Allah sedapnye dapat KALISTA BERRY AIS memalam. Sejuk nyaman je lalu tekak. 😋

    Esok kompem habis semua lemak-lemak jahat lawas keluar. Memang syok puas hati.

    Seminggu je dah boleh KEMPISSS. Siapa yang dah cuba tu say "Hai" sikit. 🤗

    0176155038

    #kalista #kalistasquad #kurus #detox #detoxdrink #juskurus #kopikurus #kopikurusviral #teatoxmalaysia #tehdetox #prelovedmurahmalaysia #bajukurung #sobellalipmatte #susumaaez #trueislandalaska #kaymanbeauty #bougasserum #ainaaserum #wawacosmetics #ainaabeauty

  •  1  0  1 hour ago
  • Ya Allah sedapnye dapat KALISTA BERRY AIS memalam. Sejuk nyaman je lalu tekak. 😋

Esok kompem habis semua lemak-lemak jahat lawas keluar. Memang syok puas hati.

Seminggu je dah boleh KEMPISSS. Siapa yang dah cuba tu say "Hai" sikit. 🤗

0176155038

#kalista #kalistasquad #kurus #detox #detoxdrink #juskurus #kopikurus #kopikurusviral #teatoxmalaysia #tehdetox #prelovedmurahmalaysia #bajukurung #sobellalipmatte #susumaaez #trueislandalaska #kaymanbeauty #bougasserum #ainaaserum #wawacosmetics #ainaabeauty
  • Ya Allah sedapnye dapat KALISTA BERRY AIS memalam. Sejuk nyaman je lalu tekak. 😋

    Esok kompem habis semua lemak-lemak jahat lawas keluar. Memang syok puas hati.

    Seminggu je dah boleh KEMPISSS. Siapa yang dah cuba tu say "Hai" sikit. 🤗

    0176155038

    #kalista #kalistasquad #kurus #detox #detoxdrink #juskurus #kopikurus #kopikurusviral #teatoxmalaysia #tehdetox #prelovedmurahmalaysia #bajukurung #sobellalipmatte #susumaaez #trueislandalaska #kaymanbeauty #bougasserum #ainaaserum #wawacosmetics #ainaabeauty

  •  1  0  1 hour ago
  • Ya Allah sedapnye dapat KALISTA BERRY AIS memalam. Sejuk nyaman je lalu tekak. 😋

Esok kompem habis semua lemak-lemak jahat lawas keluar. Memang syok puas hati.

Seminggu je dah boleh KEMPISSS. Siapa yang dah cuba tu say "Hai" sikit. 🤗

0176155038

#kalista #kalistasquad #kurus #detox #detoxdrink #juskurus #kopikurus #kopikurusviral #teatoxmalaysia #tehdetox #prelovedmurahmalaysia #bajukurung #sobellalipmatte #susumaaez #trueislandalaska #kaymanbeauty #bougasserum #ainaaserum #wawacosmetics #ainaabeauty
  • Ya Allah sedapnye dapat KALISTA BERRY AIS memalam. Sejuk nyaman je lalu tekak. 😋

    Esok kompem habis semua lemak-lemak jahat lawas keluar. Memang syok puas hati.

    Seminggu je dah boleh KEMPISSS. Siapa yang dah cuba tu say "Hai" sikit. 🤗

    0176155038

    #kalista #kalistasquad #kurus #detox #detoxdrink #juskurus #kopikurus #kopikurusviral #teatoxmalaysia #tehdetox #prelovedmurahmalaysia #bajukurung #sobellalipmatte #susumaaez #trueislandalaska #kaymanbeauty #bougasserum #ainaaserum #wawacosmetics #ainaabeauty

  •  3  0  1 hour ago
  • PUAS HATI DENGAN KALISTA 🥰🥰

Alahhh munge-munge hati kc ni wakk dengan feedback awak 😍

Minum Berry jadi lawas segala mak nenek lemak.

Minum Mocha kenyang tahan lapar sampai petang.

Kalau macam ni macam mana lah tak kurus kann. Minum KALISTA je dah terkawal selera. Dah lawas pembuangan.

Patutlah stock licin je sekarang ni. Semua  pakat jatuh cinta dengan KALISTA.

Awak dah cuba Kalista ke? Kalau belum meh lah cuba

0176155038

#kalista #kalistasquad #kurus #detox #detoxdrink #juskurus #kopikurus #kopikurusviral #teatoxmalaysia #tehdetox #prelovedmurahmalaysia #bajukurung #sobellalipmatte #susumaaez #trueislandalaska #kaymanbeauty #bougasserum #ainaaserum #wawacosmetics #ainaabeauty
  • PUAS HATI DENGAN KALISTA 🥰🥰

    Alahhh munge-munge hati kc ni wakk dengan feedback awak 😍

    Minum Berry jadi lawas segala mak nenek lemak.

    Minum Mocha kenyang tahan lapar sampai petang.

    Kalau macam ni macam mana lah tak kurus kann. Minum KALISTA je dah terkawal selera. Dah lawas pembuangan.

    Patutlah stock licin je sekarang ni. Semua pakat jatuh cinta dengan KALISTA.

    Awak dah cuba Kalista ke? Kalau belum meh lah cuba

    0176155038

    #kalista #kalistasquad #kurus #detox #detoxdrink #juskurus #kopikurus #kopikurusviral #teatoxmalaysia #tehdetox #prelovedmurahmalaysia #bajukurung #sobellalipmatte #susumaaez #trueislandalaska #kaymanbeauty #bougasserum #ainaaserum #wawacosmetics #ainaabeauty

  •  3  0  1 hour ago
  • PUAS HATI DENGAN KALISTA 🥰🥰

Alahhh munge-munge hati kc ni wakk dengan feedback awak 😍

Minum Berry jadi lawas segala mak nenek lemak.

Minum Mocha kenyang tahan lapar sampai petang.

Kalau macam ni macam mana lah tak kurus kann. Minum KALISTA je dah terkawal selera. Dah lawas pembuangan.

Patutlah stock licin je sekarang ni. Semua  pakat jatuh cinta dengan KALISTA.

Awak dah cuba Kalista ke? Kalau belum meh lah cuba

0176155038

#kalista #kalistasquad #kurus #detox #detoxdrink #juskurus #kopikurus #kopikurusviral #teatoxmalaysia #tehdetox #prelovedmurahmalaysia #bajukurung #sobellalipmatte #susumaaez #trueislandalaska #kaymanbeauty #bougasserum #ainaaserum #wawacosmetics #ainaabeauty
  • PUAS HATI DENGAN KALISTA 🥰🥰

    Alahhh munge-munge hati kc ni wakk dengan feedback awak 😍

    Minum Berry jadi lawas segala mak nenek lemak.

    Minum Mocha kenyang tahan lapar sampai petang.

    Kalau macam ni macam mana lah tak kurus kann. Minum KALISTA je dah terkawal selera. Dah lawas pembuangan.

    Patutlah stock licin je sekarang ni. Semua pakat jatuh cinta dengan KALISTA.

    Awak dah cuba Kalista ke? Kalau belum meh lah cuba

    0176155038

    #kalista #kalistasquad #kurus #detox #detoxdrink #juskurus #kopikurus #kopikurusviral #teatoxmalaysia #tehdetox #prelovedmurahmalaysia #bajukurung #sobellalipmatte #susumaaez #trueislandalaska #kaymanbeauty #bougasserum #ainaaserum #wawacosmetics #ainaabeauty

  •  3  0  1 hour ago
  • PUAS HATI DENGAN KALISTA 🥰🥰

Alahhh munge-munge hati kc ni wakk dengan feedback awak 😍

Minum Berry jadi lawas segala mak nenek lemak.

Minum Mocha kenyang tahan lapar sampai petang.

Kalau macam ni macam mana lah tak kurus kann. Minum KALISTA je dah terkawal selera. Dah lawas pembuangan.

Patutlah stock licin je sekarang ni. Semua  pakat jatuh cinta dengan KALISTA.

Awak dah cuba Kalista ke? Kalau belum meh lah cuba

0176155038

#kalista #kalistasquad #kurus #detox #detoxdrink #juskurus #kopikurus #kopikurusviral #teatoxmalaysia #tehdetox #prelovedmurahmalaysia #bajukurung #sobellalipmatte #susumaaez #trueislandalaska #kaymanbeauty #bougasserum #ainaaserum #wawacosmetics #ainaabeauty
  • PUAS HATI DENGAN KALISTA 🥰🥰

    Alahhh munge-munge hati kc ni wakk dengan feedback awak 😍

    Minum Berry jadi lawas segala mak nenek lemak.

    Minum Mocha kenyang tahan lapar sampai petang.

    Kalau macam ni macam mana lah tak kurus kann. Minum KALISTA je dah terkawal selera. Dah lawas pembuangan.

    Patutlah stock licin je sekarang ni. Semua pakat jatuh cinta dengan KALISTA.

    Awak dah cuba Kalista ke? Kalau belum meh lah cuba

    0176155038

    #kalista #kalistasquad #kurus #detox #detoxdrink #juskurus #kopikurus #kopikurusviral #teatoxmalaysia #tehdetox #prelovedmurahmalaysia #bajukurung #sobellalipmatte #susumaaez #trueislandalaska #kaymanbeauty #bougasserum #ainaaserum #wawacosmetics #ainaabeauty

  •  1  0  1 hour ago
  • PUAS HATI DENGAN KALISTA 🥰🥰

Alahhh munge-munge hati kc ni wakk dengan feedback awak 😍

Minum Berry jadi lawas segala mak nenek lemak.

Minum Mocha kenyang tahan lapar sampai petang.

Kalau macam ni macam mana lah tak kurus kann. Minum KALISTA je dah terkawal selera. Dah lawas pembuangan.

Patutlah stock licin je sekarang ni. Semua  pakat jatuh cinta dengan KALISTA.

Awak dah cuba Kalista ke? Kalau belum meh lah cuba

0176155038

#kalista #kalistasquad #kurus #detox #detoxdrink #juskurus #kopikurus #kopikurusviral #teatoxmalaysia #tehdetox #prelovedmurahmalaysia #bajukurung #sobellalipmatte #susumaaez #trueislandalaska #kaymanbeauty #bougasserum #ainaaserum #wawacosmetics #ainaabeauty
  • PUAS HATI DENGAN KALISTA 🥰🥰

    Alahhh munge-munge hati kc ni wakk dengan feedback awak 😍

    Minum Berry jadi lawas segala mak nenek lemak.

    Minum Mocha kenyang tahan lapar sampai petang.

    Kalau macam ni macam mana lah tak kurus kann. Minum KALISTA je dah terkawal selera. Dah lawas pembuangan.

    Patutlah stock licin je sekarang ni. Semua pakat jatuh cinta dengan KALISTA.

    Awak dah cuba Kalista ke? Kalau belum meh lah cuba

    0176155038

    #kalista #kalistasquad #kurus #detox #detoxdrink #juskurus #kopikurus #kopikurusviral #teatoxmalaysia #tehdetox #prelovedmurahmalaysia #bajukurung #sobellalipmatte #susumaaez #trueislandalaska #kaymanbeauty #bougasserum #ainaaserum #wawacosmetics #ainaabeauty

  •  3  0  1 hour ago
  • Tak payah timbang berat pun dah tau awak dah KURUSS dikkk.

Habis longgar semua baju gara-gara baru kenal Kalista ni.

Lemak 1 badan semua kena sedut. Sampai badan dulu lebar besar sana sini tapi sekarang KURUS SELIM dah.

Produk lain? Dah tak pandang dah sebab KALISTA DAH DIHATI.
.
.

📍 TAKDE SIDE EFFECTS.
.
📍 TAKDE SAKIT PERUT.
.
📍 TAKDE LOYA PENING KEPALA.
.
📍 TAKDE KETAR BADAN.
.
📍 TAKDE JADI ALERGIK
.
.

Sebab Kalista ni dari bahan semula jadi terutama BUAH DAN KOPI. Lulus Kkm.

So semua orang boleh minum Kalista dan KURUSSS.

Nak cuba Kalista dan KURUSSS seawal seminggu? Wasap je terus. Jangan ragu-ragu.

.

.
#kalista #kalistasquad #kurus #detox #detoxdrink #detoxtea #juskurus #kopikurus #kopikurusviral #kurussihat #kuruscepat #kurusbadan #kuruscantik #kuruslangsing #kurusselamat #jomkurus #jomkurus1malaysia #produkkurus #kuruskanbadan #kurustanpadiet #kurussebelumraya #kurusdalam2minggu #produkviral #bazarpaknil #bazaronline #bazaarpaknil #bisnesonline #7harimencintaiku2
  • Tak payah timbang berat pun dah tau awak dah KURUSS dikkk.

    Habis longgar semua baju gara-gara baru kenal Kalista ni.

    Lemak 1 badan semua kena sedut. Sampai badan dulu lebar besar sana sini tapi sekarang KURUS SELIM dah.

    Produk lain? Dah tak pandang dah sebab KALISTA DAH DIHATI.
    .
    .

    📍 TAKDE SIDE EFFECTS.
    .
    📍 TAKDE SAKIT PERUT.
    .
    📍 TAKDE LOYA PENING KEPALA.
    .
    📍 TAKDE KETAR BADAN.
    .
    📍 TAKDE JADI ALERGIK
    .
    .

    Sebab Kalista ni dari bahan semula jadi terutama BUAH DAN KOPI. Lulus Kkm.

    So semua orang boleh minum Kalista dan KURUSSS.

    Nak cuba Kalista dan KURUSSS seawal seminggu? Wasap je terus. Jangan ragu-ragu.

    .

    .
    #kalista #kalistasquad #kurus #detox #detoxdrink #detoxtea #juskurus #kopikurus #kopikurusviral #kurussihat #kuruscepat #kurusbadan #kuruscantik #kuruslangsing #kurusselamat #jomkurus #jomkurus1malaysia #produkkurus #kuruskanbadan #kurustanpadiet #kurussebelumraya #kurusdalam2minggu #produkviral #bazarpaknil #bazaronline #bazaarpaknil #bisnesonline #7harimencintaiku2

  •  0  0  1 hour ago
  • PINGGANG RAMPING 😍

Alahai wakkkk tergugat kita tengok awakkk.

KURUS RAMPING SEJAK BERKALISTA 💕

Memang tak sangka boleh jadi macam ni tauu. Dulu PEHA BESAR sekarang dah SLIM MELIM weii.
Jeles tauu. 😞

Minum Kalista ni TAKDE JADI CIRIT BIRIT SEPANJANG HARI.

TAKDE JANTUNG LAJU.

TAKDE PENING MUAL.

sebab kita jaga quality. Kita tak nak ada bahan kimia. Semua guna extrak buah, serat, kopi dan coklat je.

So jangan takut tauu.🤗

Tunggu apa lagi tuu. Meh wasap cepat. Kan nak kurus tahun ni.

0176155038

#kalista #kalistasquad #kurus #detox #detoxdrink #juskurus #kopikurus #kopikurusviral #teatoxmalaysia #tehdetox #prelovedmurahmalaysia #bajukurung #sobellalipmatte #susumaaez #trueislandalaska #kaymanbeauty #bougasserum #ainaaserum #wawacosmetics #ainaabeauty
  • PINGGANG RAMPING 😍

    Alahai wakkkk tergugat kita tengok awakkk.

    KURUS RAMPING SEJAK BERKALISTA 💕

    Memang tak sangka boleh jadi macam ni tauu. Dulu PEHA BESAR sekarang dah SLIM MELIM weii.
    Jeles tauu. 😞

    Minum Kalista ni TAKDE JADI CIRIT BIRIT SEPANJANG HARI.

    TAKDE JANTUNG LAJU.

    TAKDE PENING MUAL.

    sebab kita jaga quality. Kita tak nak ada bahan kimia. Semua guna extrak buah, serat, kopi dan coklat je.

    So jangan takut tauu.🤗

    Tunggu apa lagi tuu. Meh wasap cepat. Kan nak kurus tahun ni.

    0176155038

    #kalista #kalistasquad #kurus #detox #detoxdrink #juskurus #kopikurus #kopikurusviral #teatoxmalaysia #tehdetox #prelovedmurahmalaysia #bajukurung #sobellalipmatte #susumaaez #trueislandalaska #kaymanbeauty #bougasserum #ainaaserum #wawacosmetics #ainaabeauty

  •  3  0  1 hour ago
  • PINGGANG RAMPING 😍

Alahai wakkkk tergugat kita tengok awakkk.

KURUS RAMPING SEJAK BERKALISTA 💕

Memang tak sangka boleh jadi macam ni tauu. Dulu PEHA BESAR sekarang dah SLIM MELIM weii.
Jeles tauu. 😞

Minum Kalista ni TAKDE JADI CIRIT BIRIT SEPANJANG HARI.

TAKDE JANTUNG LAJU.

TAKDE PENING MUAL.

sebab kita jaga quality. Kita tak nak ada bahan kimia. Semua guna extrak buah, serat, kopi dan coklat je.

So jangan takut tauu.🤗

Tunggu apa lagi tuu. Meh wasap cepat. Kan nak kurus tahun ni.

0176155038

#kalista #kalistasquad #kurus #detox #detoxdrink #juskurus #kopikurus #kopikurusviral #teatoxmalaysia #tehdetox #prelovedmurahmalaysia #bajukurung #sobellalipmatte #susumaaez #trueislandalaska #kaymanbeauty #bougasserum #ainaaserum #wawacosmetics #ainaabeauty
  • PINGGANG RAMPING 😍

    Alahai wakkkk tergugat kita tengok awakkk.

    KURUS RAMPING SEJAK BERKALISTA 💕

    Memang tak sangka boleh jadi macam ni tauu. Dulu PEHA BESAR sekarang dah SLIM MELIM weii.
    Jeles tauu. 😞

    Minum Kalista ni TAKDE JADI CIRIT BIRIT SEPANJANG HARI.

    TAKDE JANTUNG LAJU.

    TAKDE PENING MUAL.

    sebab kita jaga quality. Kita tak nak ada bahan kimia. Semua guna extrak buah, serat, kopi dan coklat je.

    So jangan takut tauu.🤗

    Tunggu apa lagi tuu. Meh wasap cepat. Kan nak kurus tahun ni.

    0176155038

    #kalista #kalistasquad #kurus #detox #detoxdrink #juskurus #kopikurus #kopikurusviral #teatoxmalaysia #tehdetox #prelovedmurahmalaysia #bajukurung #sobellalipmatte #susumaaez #trueislandalaska #kaymanbeauty #bougasserum #ainaaserum #wawacosmetics #ainaabeauty

  •  2  0  1 hour ago
  • PINGGANG RAMPING 😍

Alahai wakkkk tergugat kita tengok awakkk.

KURUS RAMPING SEJAK BERKALISTA 💕

Memang tak sangka boleh jadi macam ni tauu. Dulu PEHA BESAR sekarang dah SLIM MELIM weii.
Jeles tauu. 😞

Minum Kalista ni TAKDE JADI CIRIT BIRIT SEPANJANG HARI.

TAKDE JANTUNG LAJU.

TAKDE PENING MUAL.

sebab kita jaga quality. Kita tak nak ada bahan kimia. Semua guna extrak buah, serat, kopi dan coklat je.

So jangan takut tauu.🤗

Tunggu apa lagi tuu. Meh wasap cepat. Kan nak kurus tahun ni.

0176155038

#kalista #kalistasquad #kurus #detox #detoxdrink #juskurus #kopikurus #kopikurusviral #teatoxmalaysia #tehdetox #prelovedmurahmalaysia #bajukurung #sobellalipmatte #susumaaez #trueislandalaska #kaymanbeauty #bougasserum #ainaaserum #wawacosmetics #ainaabeauty
  • PINGGANG RAMPING 😍

    Alahai wakkkk tergugat kita tengok awakkk.

    KURUS RAMPING SEJAK BERKALISTA 💕

    Memang tak sangka boleh jadi macam ni tauu. Dulu PEHA BESAR sekarang dah SLIM MELIM weii.
    Jeles tauu. 😞

    Minum Kalista ni TAKDE JADI CIRIT BIRIT SEPANJANG HARI.

    TAKDE JANTUNG LAJU.

    TAKDE PENING MUAL.

    sebab kita jaga quality. Kita tak nak ada bahan kimia. Semua guna extrak buah, serat, kopi dan coklat je.

    So jangan takut tauu.🤗

    Tunggu apa lagi tuu. Meh wasap cepat. Kan nak kurus tahun ni.

    0176155038

    #kalista #kalistasquad #kurus #detox #detoxdrink #juskurus #kopikurus #kopikurusviral #teatoxmalaysia #tehdetox #prelovedmurahmalaysia #bajukurung #sobellalipmatte #susumaaez #trueislandalaska #kaymanbeauty #bougasserum #ainaaserum #wawacosmetics #ainaabeauty

  •  2  0  1 hour ago
  • PINGGANG RAMPING 😍

Alahai wakkkk tergugat kita tengok awakkk.

KURUS RAMPING SEJAK BERKALISTA 💕

Memang tak sangka boleh jadi macam ni tauu. Dulu PEHA BESAR sekarang dah SLIM MELIM weii.
Jeles tauu. 😞

Minum Kalista ni TAKDE JADI CIRIT BIRIT SEPANJANG HARI.

TAKDE JANTUNG LAJU.

TAKDE PENING MUAL.

sebab kita jaga quality. Kita tak nak ada bahan kimia. Semua guna extrak buah, serat, kopi dan coklat je.

So jangan takut tauu.🤗

Tunggu apa lagi tuu. Meh wasap cepat. Kan nak kurus tahun ni.

0176155038

#kalista #kalistasquad #kurus #detox #detoxdrink #juskurus #kopikurus #kopikurusviral #teatoxmalaysia #tehdetox #prelovedmurahmalaysia #bajukurung #sobellalipmatte #susumaaez #trueislandalaska #kaymanbeauty #bougasserum #ainaaserum #wawacosmetics #ainaabeauty
  • PINGGANG RAMPING 😍

    Alahai wakkkk tergugat kita tengok awakkk.

    KURUS RAMPING SEJAK BERKALISTA 💕

    Memang tak sangka boleh jadi macam ni tauu. Dulu PEHA BESAR sekarang dah SLIM MELIM weii.
    Jeles tauu. 😞

    Minum Kalista ni TAKDE JADI CIRIT BIRIT SEPANJANG HARI.

    TAKDE JANTUNG LAJU.

    TAKDE PENING MUAL.

    sebab kita jaga quality. Kita tak nak ada bahan kimia. Semua guna extrak buah, serat, kopi dan coklat je.

    So jangan takut tauu.🤗

    Tunggu apa lagi tuu. Meh wasap cepat. Kan nak kurus tahun ni.

    0176155038

    #kalista #kalistasquad #kurus #detox #detoxdrink #juskurus #kopikurus #kopikurusviral #teatoxmalaysia #tehdetox #prelovedmurahmalaysia #bajukurung #sobellalipmatte #susumaaez #trueislandalaska #kaymanbeauty #bougasserum #ainaaserum #wawacosmetics #ainaabeauty

  •  3  0  1 hour ago
  • PUAS HATI DENGAN KALISTA 🥰🥰

Alahhh munge-munge hati kc ni wakk dengan feedback awak 😍

Minum Berry jadi lawas segala mak nenek lemak.

Minum Mocha kenyang tahan lapar sampai petang.

Kalau macam ni macam mana lah tak kurus kann. Minum KALISTA je dah terkawal selera. Dah lawas pembuangan.

Patutlah stock licin je sekarang ni. Semua  pakat jatuh cinta dengan KALISTA.

Awak dah cuba Kalista ke? Kalau belum meh lah cuba

0176155038

#kalista #kalistasquad #kurus #detox #detoxdrink #juskurus #kopikurus #kopikurusviral #teatoxmalaysia #tehdetox #prelovedmurahmalaysia #bajukurung #sobellalipmatte #susumaaez #trueislandalaska #kaymanbeauty #bougasserum #ainaaserum #wawacosmetics #ainaabeauty
  • PUAS HATI DENGAN KALISTA 🥰🥰

    Alahhh munge-munge hati kc ni wakk dengan feedback awak 😍

    Minum Berry jadi lawas segala mak nenek lemak.

    Minum Mocha kenyang tahan lapar sampai petang.

    Kalau macam ni macam mana lah tak kurus kann. Minum KALISTA je dah terkawal selera. Dah lawas pembuangan.

    Patutlah stock licin je sekarang ni. Semua pakat jatuh cinta dengan KALISTA.

    Awak dah cuba Kalista ke? Kalau belum meh lah cuba

    0176155038

    #kalista #kalistasquad #kurus #detox #detoxdrink #juskurus #kopikurus #kopikurusviral #teatoxmalaysia #tehdetox #prelovedmurahmalaysia #bajukurung #sobellalipmatte #susumaaez #trueislandalaska #kaymanbeauty #bougasserum #ainaaserum #wawacosmetics #ainaabeauty

  •  3  0  2 hours ago
  • #Repost @kalista_slim
• • • • • •
PUAS HATI DENGAN KALISTA 🥰🥰

Alahhh munge-munge hati dina ni wakk dengan feedback awak 😍

Minum Berry jadi lawas segala mak nenek lemak.

Minum Mocha kenyang tahan lapar sampai petang.

Kalau macam ni macam mana lah tak kurus kann. Minum KALISTA je dah terkawal selera. Dah lawas pembuangan.

Patutlah stock licin je sekarang ni. Semua  pakat jatuh cinta dengan KALISTA.

Awak dah cuba Kalista ke? Kalau belum meh lah cuba

0142400970 .

#kalista #kalistasquad #kurus #detox #detoxdrink #juskurus #kopikurus #kopikurusviral #teatoxmalaysia #tehdetox #prelovedmurahmalaysia #bajukurung #sobellalipmatte #susumaaez #trueislandalaska #kaymanbeauty #bougasserum #ainaaserum #wawacosmetics #ainaabeauty
  • #Repost @kalista_slim
    • • • • • •
    PUAS HATI DENGAN KALISTA 🥰🥰

    Alahhh munge-munge hati dina ni wakk dengan feedback awak 😍

    Minum Berry jadi lawas segala mak nenek lemak.

    Minum Mocha kenyang tahan lapar sampai petang.

    Kalau macam ni macam mana lah tak kurus kann. Minum KALISTA je dah terkawal selera. Dah lawas pembuangan.

    Patutlah stock licin je sekarang ni. Semua pakat jatuh cinta dengan KALISTA.

    Awak dah cuba Kalista ke? Kalau belum meh lah cuba

    0142400970 .

    #kalista #kalistasquad #kurus #detox #detoxdrink #juskurus #kopikurus #kopikurusviral #teatoxmalaysia #tehdetox #prelovedmurahmalaysia #bajukurung #sobellalipmatte #susumaaez #trueislandalaska #kaymanbeauty #bougasserum #ainaaserum #wawacosmetics #ainaabeauty

  •  0  0  2 hours ago
  • Ya Allah sedapnye dapat KALISTA BERRY AIS memalam. Sejuk nyaman je lalu tekak. 😋

Esok kompem habis semua lemak-lemak jahat lawas keluar. Memang syok puas hati.

Seminggu je dah boleh KEMPISSS. Siapa yang dah cuba tu say "Hai" sikit. 🤗

01133956842 .

#kalista #kalistasquad #kurus #detox #detoxdrink #juskurus #kopikurus #kopikurusviral #teatoxmalaysia #tehdetox #prelovedmurahmalaysia #bajukurung #sobellalipmatte #susumaaez #trueislandalaska #kaymanbeauty #bougasserum #ainaaserum #wawacosmetics #ainaabeauty
  • Ya Allah sedapnye dapat KALISTA BERRY AIS memalam. Sejuk nyaman je lalu tekak. 😋

    Esok kompem habis semua lemak-lemak jahat lawas keluar. Memang syok puas hati.

    Seminggu je dah boleh KEMPISSS. Siapa yang dah cuba tu say "Hai" sikit. 🤗

    01133956842 .

    #kalista #kalistasquad #kurus #detox #detoxdrink #juskurus #kopikurus #kopikurusviral #teatoxmalaysia #tehdetox #prelovedmurahmalaysia #bajukurung #sobellalipmatte #susumaaez #trueislandalaska #kaymanbeauty #bougasserum #ainaaserum #wawacosmetics #ainaabeauty

  •  0  1  2 hours ago
  • BERJAYA TURUN 3KG 😘

Chingggss minum 1 set dah berjaya turun 3 kilo.

Apa lagi repeat order lah kita 😍

Bukan susah nak hapus lemak-lemak jahat ni sekarang. Kalista dah ada.

☓ DIET
☓ BERSENAM
☓ PANTANG PELIK-PELIK

Mudah kan? Kak mek pun akan bagi guide untuk korang ikut nanti. 😊

So nak kurus juga tak? Meh roger cepat.

0142693226 .

#kalista #kalistasquad #kurus #detox #detoxdrink #juskurus #kopikurus #kopikurusviral #teatoxmalaysia #tehdetox #prelovedmurahmalaysia #bajukurung #sobellalipmatte #susumaaez #trueislandalaska #kaymanbeauty #bougasserum #ainaaserum #wawacosmetics #ainaabeauty
  • BERJAYA TURUN 3KG 😘

    Chingggss minum 1 set dah berjaya turun 3 kilo.

    Apa lagi repeat order lah kita 😍

    Bukan susah nak hapus lemak-lemak jahat ni sekarang. Kalista dah ada.

    ☓ DIET
    ☓ BERSENAM
    ☓ PANTANG PELIK-PELIK

    Mudah kan? Kak mek pun akan bagi guide untuk korang ikut nanti. 😊

    So nak kurus juga tak? Meh roger cepat.

    0142693226 .

    #kalista #kalistasquad #kurus #detox #detoxdrink #juskurus #kopikurus #kopikurusviral #teatoxmalaysia #tehdetox #prelovedmurahmalaysia #bajukurung #sobellalipmatte #susumaaez #trueislandalaska #kaymanbeauty #bougasserum #ainaaserum #wawacosmetics #ainaabeauty

  •  6  0  2 hours ago

Top #JusKurus Posts

  • LALEH

laleh ni fiber- dia ada banyak bahan2 yang tinggi Kandungan serat. 
Jadi bancuh kena dengan air kosong, 
TAK BOLEH air panas, kemudian nak bagi mudah larut, terus shake je dengan shaker. 
Sebab tu kita bagi free gift shaker, bukan saje2 kita bagi tu 😁
.
Sebab dia tinggi fiber, mudah je la nak memerut lepas minum. 
Takde masalah sembelit ke, tak lawas.. Memang best sangat 🌺KLUBNA (COFFEE) RM39 🌺LALEH (JUS) RM39 🌸SATU SET :RM78
🌸LOTION MARYAM RM35 🚚POSTAGE RM10(SM)/RM20(SS)

FREE  KORSET + EXTRA GIFT
FREE SHAKER 🥤💃🏼
Nak order tekan link whatapps Di BIO 
0187761553

#klubnalalehtestimoni #klubnalalehkualaselangor #klubnalalehviral #kopiviralkurus #kopikurusmalaysia #kopikurusmurah #klubnalalehklang  #klubnalalehhq #KlubnaLalehPutrajaya #klubnalalehtanjongkarang #maryamadvance  #greencoffeemurahmalaysia #juskurusviral #videoviral #icsyvmy #ubatkurusmurah #juskurus #kopidietmurah #lawak #sukusukuseparuh #produkkurusmurahmalaysia #plussizemalaysia #susupisangnilofa
#ctdk
#tiktok
#kurus
#rozitachewan 
#teamkaktila 
#teamsarah
  • LALEH

    laleh ni fiber- dia ada banyak bahan2 yang tinggi Kandungan serat.
    Jadi bancuh kena dengan air kosong,
    TAK BOLEH air panas, kemudian nak bagi mudah larut, terus shake je dengan shaker.
    Sebab tu kita bagi free gift shaker, bukan saje2 kita bagi tu 😁
    .
    Sebab dia tinggi fiber, mudah je la nak memerut lepas minum.
    Takde masalah sembelit ke, tak lawas.. Memang best sangat 🌺KLUBNA (COFFEE) RM39 🌺LALEH (JUS) RM39 🌸SATU SET :RM78
    🌸LOTION MARYAM RM35 🚚POSTAGE RM10(SM)/RM20(SS)

    FREE KORSET + EXTRA GIFT
    FREE SHAKER 🥤💃🏼
    Nak order tekan link whatapps Di BIO
    0187761553

    #klubnalalehtestimoni #klubnalalehkualaselangor #klubnalalehviral #kopiviralkurus #kopikurusmalaysia #kopikurusmurah #klubnalalehklang #klubnalalehhq #KlubnaLalehPutrajaya #klubnalalehtanjongkarang #maryamadvance #greencoffeemurahmalaysia #juskurusviral #videoviral #icsyvmy #ubatkurusmurah #juskurus #kopidietmurah #lawak #sukusukuseparuh #produkkurusmurahmalaysia #plussizemalaysia #susupisangnilofa
    #ctdk
    #tiktok
    #kurus
    #rozitachewan
    #teamkaktila
    #teamsarah

  •  173  59  22 June, 2020
  • 💯PROMOSI JULUNG KALI BELI STOK UTK 30HARI TERUS DAPAT PERCUMA BAG LONG CHAMP DAN EXTRA 5SACHET KLUBNA . 💯
.
OR U CAN CHOOSE EITHER ONE YANG SAMA SAMA ADA NAK EXTRA 10 SACHET KLUBNA OR BAG LONG CHAMP PERCUMA YANG HARGA HAMPIR RM100🤩 .
.
Stok limited ni tinggal suam suam kuku saja ni😍
.

.
Bukan beshe beshee ni. Jom join postage dengan free gift limited ni !!! .

🌺KLUBNA (COFFEE) RM39
 🌺LALEH (JUS) RM39 
🌸SATU SET :RM78
🌸LOTION MARYAM RM35
 🚚POSTAGE RM10(SM)/RM20(SS)

FREE  BABY KLUBNA + EXTRA GIFT
FREE SHAKER 🥤💃🏼
Nak order tekan link whatapps Di BIO 
0187761553

#klubnalalehtestimoni #klubnalalehkualaselangor #klubnalalehviral #kopiviralkurus #kopikurusmalaysia #kopikurusmurah #klubnalalehklang  #klubnalalehhq #KlubnaLalehPutrajaya #klubnalalehtanjongkarang #klubnalaleh  #greencoffeemurahmalaysia #juskurusviral #videoviral  #ubatkurusmurah #juskurus #kopidietmurah #lawak #sukusukuseparuh #produkkurusmurahmalaysia #plussizemalaysia #susupisangnilofa
#ctdk
#tiktok
#kurus
#rozitachewan 
#teamkaktila 
#teamsarah
  • 💯PROMOSI JULUNG KALI BELI STOK UTK 30HARI TERUS DAPAT PERCUMA BAG LONG CHAMP DAN EXTRA 5SACHET KLUBNA . 💯
    .
    OR U CAN CHOOSE EITHER ONE YANG SAMA SAMA ADA NAK EXTRA 10 SACHET KLUBNA OR BAG LONG CHAMP PERCUMA YANG HARGA HAMPIR RM100🤩 .
    .
    Stok limited ni tinggal suam suam kuku saja ni😍
    .

    .
    Bukan beshe beshee ni. Jom join postage dengan free gift limited ni !!! .

    🌺KLUBNA (COFFEE) RM39
    🌺LALEH (JUS) RM39
    🌸SATU SET :RM78
    🌸LOTION MARYAM RM35
    🚚POSTAGE RM10(SM)/RM20(SS)

    FREE BABY KLUBNA + EXTRA GIFT
    FREE SHAKER 🥤💃🏼
    Nak order tekan link whatapps Di BIO
    0187761553

    #klubnalalehtestimoni #klubnalalehkualaselangor #klubnalalehviral #kopiviralkurus #kopikurusmalaysia #kopikurusmurah #klubnalalehklang #klubnalalehhq #KlubnaLalehPutrajaya #klubnalalehtanjongkarang #klubnalaleh #greencoffeemurahmalaysia #juskurusviral #videoviral #ubatkurusmurah #juskurus #kopidietmurah #lawak #sukusukuseparuh #produkkurusmurahmalaysia #plussizemalaysia #susupisangnilofa
    #ctdk
    #tiktok
    #kurus
    #rozitachewan
    #teamkaktila
    #teamsarah

  •  116  44  2 August, 2020
  • 🤭🤭 Maaf Coach Aku ga Sengaja Makan Donat 2 🤭🤭⠀
⠀
“Gapapa sih , asal bisa Tanggung jawab 😁”⠀
⠀
Yes!!! Bakar kalorimu sebelum waktu tidur tiba 😁 begitulah cara menebus kelebihan kalori ketika kamu sedang program diet.⠀
⠀
“ Tapi coach, donat 2, trs boba 2. Eh tmnku bawa pizza aku ambil 1, sama 3 bakwan jagung , gimana coach??”⠀
⠀
😛😛😋😋🤔🤔🤔⠀
⠀
Banyak Berdoa aja deh 🤣 ga tau lg mau ngomong apa 🤣 itu perut dalemnya uler piton atau uler sanca 😂⠀
⠀
___________________________________⠀
Untuk info & Tips sehat ⁣⁣⁣⠀
⁣⁣⁣⠀
❤️❤️ follow @tipsdietsehat ❤️❤️⁣⁣⁣⠀
❤️❤️ follow @tipsdietsehat ❤️❤️⁣⁣⁣⠀
❤️❤️ follow @tipsdietsehat ❤️ ❤️⁣⁣⁣⠀
⁣⁣⁣⠀
🟢Hanifah coach diet sejak 2014 bb Turun 17kg🟢⁣⁣⁣⠀
Sekarang Hamil 🤰anak ke 3 tetap sehat dengan menjaga Pola Makan Sehat 😇😇🙏🙏⁣⁣⁣⠀
⁣⁣⁣⠀
⠀
⠀
⠀
⠀
⠀
⠀
⠀
⠀
⠀
⠀
#tips #langsing #alami #tipsnimbang #jusdetox #juskurus #diet #dietsehat #tipsdietsehat #dietbuah #ocd #debm #dietmudah #resepdiet #herbalifeindonesia #herbalifejakarta #herbalifebekasi #coachdiet #resepdietlengkap
  • 🤭🤭 Maaf Coach Aku ga Sengaja Makan Donat 2 🤭🤭⠀

    “Gapapa sih , asal bisa Tanggung jawab 😁”⠀

    Yes!!! Bakar kalorimu sebelum waktu tidur tiba 😁 begitulah cara menebus kelebihan kalori ketika kamu sedang program diet.⠀

    “ Tapi coach, donat 2, trs boba 2. Eh tmnku bawa pizza aku ambil 1, sama 3 bakwan jagung , gimana coach??”⠀

    😛😛😋😋🤔🤔🤔⠀

    Banyak Berdoa aja deh 🤣 ga tau lg mau ngomong apa 🤣 itu perut dalemnya uler piton atau uler sanca 😂⠀

    ___________________________________⠀
    Untuk info & Tips sehat ⁣⁣⁣⠀
    ⁣⁣⁣⠀
    ❤️❤️ follow @tipsdietsehat ❤️❤️⁣⁣⁣⠀
    ❤️❤️ follow @tipsdietsehat ❤️❤️⁣⁣⁣⠀
    ❤️❤️ follow @tipsdietsehat ❤️ ❤️⁣⁣⁣⠀
    ⁣⁣⁣⠀
    🟢Hanifah coach diet sejak 2014 bb Turun 17kg🟢⁣⁣⁣⠀
    Sekarang Hamil 🤰anak ke 3 tetap sehat dengan menjaga Pola Makan Sehat 😇😇🙏🙏⁣⁣⁣⠀
    ⁣⁣⁣⠀










    #tips #langsing #alami #tipsnimbang #jusdetox #juskurus #diet #dietsehat #tipsdietsehat #dietbuah #ocd #debm #dietmudah #resepdiet #herbalifeindonesia #herbalifejakarta #herbalifebekasi #coachdiet #resepdietlengkap

  •  485  19  30 July, 2020
  • KAWAN TEGUR BAJU LONGGAR 🤩

Biasanya orang terdekat ni selalu je perasan perubahan kt diri kita kan.

Macam akak ni lah. Baru minum KALISTA tapi berat dah TURUN 2 KILO.

Lepastu KAWAN TEGUR BAJU LONGGAR. Maknanya memang betul lah dah MAKIN KURUS. 🔥

Bukan setakat BERAT BADAN TURUN tapi INCHLOSS jugaaa 😍

Woww padu lah KALISTA 🔥 berbaloi sangat dengan KALISTA yang murah ni. Nak cuba juga? Ehhh boleh sangat. Wasap je kc. Nak senang tekan je link wassap kt profile kc tu. Takyah save no dah. 😉

0176155038

#kalista #kalistasquad #kurus #detox #detoxdrink #juskurus #kopikurus #kopikurusviral #teatoxmalaysia #tehdetox #prelovedmurahmalaysia #bajukurung #sobellalipmatte #susumaaez #trueislandalaska #kaymanbeauty #bougasserum
  • KAWAN TEGUR BAJU LONGGAR 🤩

    Biasanya orang terdekat ni selalu je perasan perubahan kt diri kita kan.

    Macam akak ni lah. Baru minum KALISTA tapi berat dah TURUN 2 KILO.

    Lepastu KAWAN TEGUR BAJU LONGGAR. Maknanya memang betul lah dah MAKIN KURUS. 🔥

    Bukan setakat BERAT BADAN TURUN tapi INCHLOSS jugaaa 😍

    Woww padu lah KALISTA 🔥 berbaloi sangat dengan KALISTA yang murah ni. Nak cuba juga? Ehhh boleh sangat. Wasap je kc. Nak senang tekan je link wassap kt profile kc tu. Takyah save no dah. 😉

    0176155038

    #kalista #kalistasquad #kurus #detox #detoxdrink #juskurus #kopikurus #kopikurusviral #teatoxmalaysia #tehdetox #prelovedmurahmalaysia #bajukurung #sobellalipmatte #susumaaez #trueislandalaska #kaymanbeauty #bougasserum

  •  159  0  21 July, 2020
  • RUPANYA PENTING JAGA BADAN BILA DAH BERGELAR ISTERI.

Jangan mudah tertipu dengan kata kata suami. Mulut kata tak kisah isteri chubby pun abang tetap sayang katanya. Tapi jauh di sudut hati suami teringin nak tengok isteri lawa dan sedap mata memandang.
.
.
Kalau ada yang kata suami tak bagi duit nafkah lebih lebih nak melawa. BIG NOO. That not the issue, nowdays kita jangan tunggu duit husband nak melawa. Kita sendiri kena works for ur fianance so that bila kita nak melawa nak jaga body and all tak akan ada halangan. Woman must be strong enough in every part.
.
.
Salah satu kelebihan memiliki bentuk badan yang cantik dan ideal ialah keyakinan diri. Its give you 1001% confident level to urself. Bila kita yakin dengan penampilan kita, automatically husband kita pun takmauuu pandang yg lain yer!😃 Cc to ur founder : @raszfarahnuraina
.
.
#kurus #kuruscepat #kurusbadan #kurusselepasbersalin #ubatkurus #nakkurus #buangtokisn #detox #berryshape #raszbeautyhq #feedbackrbeauty #misikurus #skincaremalaysia #bakarlemak #juskurus #kurusselamat #berryshapeputrajaya #berryshapebangi #berryshapepuchong #berryshapeserikembangan #berryshapecyberjaya #berryshapekajang #berryshapeserdang #berryshapekl #tipskurus #viralmalaysia #kuruslangsing #kuruscantik #rayahaji2020
  • RUPANYA PENTING JAGA BADAN BILA DAH BERGELAR ISTERI.

    Jangan mudah tertipu dengan kata kata suami. Mulut kata tak kisah isteri chubby pun abang tetap sayang katanya. Tapi jauh di sudut hati suami teringin nak tengok isteri lawa dan sedap mata memandang.
    .
    .
    Kalau ada yang kata suami tak bagi duit nafkah lebih lebih nak melawa. BIG NOO. That not the issue, nowdays kita jangan tunggu duit husband nak melawa. Kita sendiri kena works for ur fianance so that bila kita nak melawa nak jaga body and all tak akan ada halangan. Woman must be strong enough in every part.
    .
    .
    Salah satu kelebihan memiliki bentuk badan yang cantik dan ideal ialah keyakinan diri. Its give you 1001% confident level to urself. Bila kita yakin dengan penampilan kita, automatically husband kita pun takmauuu pandang yg lain yer!😃 Cc to ur founder : @raszfarahnuraina
    .
    .
    #kurus #kuruscepat #kurusbadan #kurusselepasbersalin #ubatkurus #nakkurus #buangtokisn #detox #berryshape #raszbeautyhq #feedbackrbeauty #misikurus #skincaremalaysia #bakarlemak #juskurus #kurusselamat #berryshapeputrajaya #berryshapebangi #berryshapepuchong #berryshapeserikembangan #berryshapecyberjaya #berryshapekajang #berryshapeserdang #berryshapekl #tipskurus #viralmalaysia #kuruslangsing #kuruscantik #rayahaji2020

  •  459  4  1 August, 2020