#Junnibeautyhq Instagram Photos & Videos

Junnibeautyhq - 5k posts

Hashtag Popularity

7.4
average comments
99.8
average likes

Latest #Junnibeautyhq Posts

  • MADU UNTUK FLAWLESS SKIN😍⁣
⁣
Hari ni Sis Junni nak share tips sikit dengan you all! Selalunya madu kita minum kan? Tahu tak sebenarnya madu ni boleh kita buat sebagai treatment?🤩⁣
⁣
Tips yang Sis Junni nak share ni adalah overnight iaitu you all kena biarkan madu pada skin you all semalaman. Senang je, madu ni ada banyak kebaikkan antaranya..⁣
⁣
✨ Kulit glowing⁣
✨ Surutkan jerawat⁣
✨ Rawat bekas jerawat⁣
⁣
You all boleh apply raw madu pada bibir kering, kawasan berjerawat, as masker dan pada parut jerawat tu! Banyak kan kegunaannya?😍⁣
⁣
Kalau nak tahu macam mana, <Swipe Left> sekarang😚⁣
⁣
#JunniBeauty⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
#JunniBeautyBantuAnda⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
#TeamNurrich
#JunniBeautyhq
#JunniBeautyangel
#junnibeautytips
#junnibeautytestimoni
#bisneswoman
#bisnesman
  • MADU UNTUK FLAWLESS SKIN😍⁣

    Hari ni Sis Junni nak share tips sikit dengan you all! Selalunya madu kita minum kan? Tahu tak sebenarnya madu ni boleh kita buat sebagai treatment?🤩⁣

    Tips yang Sis Junni nak share ni adalah overnight iaitu you all kena biarkan madu pada skin you all semalaman. Senang je, madu ni ada banyak kebaikkan antaranya..⁣

    ✨ Kulit glowing⁣
    ✨ Surutkan jerawat⁣
    ✨ Rawat bekas jerawat⁣

    You all boleh apply raw madu pada bibir kering, kawasan berjerawat, as masker dan pada parut jerawat tu! Banyak kan kegunaannya?😍⁣

    Kalau nak tahu macam mana, sekarang😚⁣

    #JunniBeauty⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    #JunniBeautyBantuAnda⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    #TeamNurrich
    #JunniBeautyhq
    #JunniBeautyangel
    #junnibeautytips
    #junnibeautytestimoni
    #bisneswoman
    #bisnesman

  •  4  0  1 hour ago
  • *TAHNIAH ANDA TERPLIH UNTUK MEMENANGI SMART PHONE JENAMA REALME🎉✨*
.
SYARAT PENYERTAAN ADALAH SEPERTI BERIKUT :
.
1. HARUS MEMBELI PRODUK JUNNI BEAUTY MINIMUM RM100 KE ATAS
2. PEMBELIAN SAH MELALUI RESELLER #TEAMFAIRYWAWA
3. LENGKAPKAN GOOGLE FORM
4. BUAT VIDEO MENGGUNAKAN TIKTOK, (TESTIMONI, TUTORIAL ATAU KEBAIKAN MENNGUNAKAN PRODUK JUNNI)
5. POST VIDEO TERSEBUT KE SOCIAL MEDIA DENGAN CAPTION APA YG BEST GUNA PRODUK JUNNI DAN MENTION IG RESELLER SERTA ALPHA LEADER (@kaklongjunni) *untuk kami notice*
5. UNPRIVATE ACC ANDA
.
SELAMAT MENCUBA✊🏻 
.
GIVEAWAY BAKAL TAMAT 31/08/2020.
#junni #junnibeautybantuanda #junnibeauty #junniteamnora #junnibeautyhq #thejunni
  • *TAHNIAH ANDA TERPLIH UNTUK MEMENANGI SMART PHONE JENAMA REALME🎉✨*
    .
    SYARAT PENYERTAAN ADALAH SEPERTI BERIKUT :
    .
    1. HARUS MEMBELI PRODUK JUNNI BEAUTY MINIMUM RM100 KE ATAS
    2. PEMBELIAN SAH MELALUI RESELLER #TEAMFAIRYWAWA
    3. LENGKAPKAN GOOGLE FORM
    4. BUAT VIDEO MENGGUNAKAN TIKTOK, (TESTIMONI, TUTORIAL ATAU KEBAIKAN MENNGUNAKAN PRODUK JUNNI)
    5. POST VIDEO TERSEBUT KE SOCIAL MEDIA DENGAN CAPTION APA YG BEST GUNA PRODUK JUNNI DAN MENTION IG RESELLER SERTA ALPHA LEADER (@kaklongjunni) *untuk kami notice*
    5. UNPRIVATE ACC ANDA
    .
    SELAMAT MENCUBA✊🏻
    .
    GIVEAWAY BAKAL TAMAT 31/08/2020.
    #junni #junnibeautybantuanda #junnibeauty #junniteamnora #junnibeautyhq #thejunni

  •  2  0  4 hours ago
  • GLOWING NYA! MATAHARI KE TU?🌞

Nope! Bukan matahari tapi #LicenSerum Junni Beauty 🤭 Hi, Junni Angels! You all tahu tak kalau guna Licen Serum kulit boleh jadi glowing?

Ingredients Licen Serum adalah :

✨Chlorella Vulgaris Extract
✨Pelvetia Canaliculata Extract
✨Arbutin 
✨Tomato Extract
✨Sodium Hyaluronate

Jom, kita kulit glowing sama-sama 😘.Komen GLOW kat bawah kalau nak cuba Licen Serum

#junnibeauty #junnibeautybantuanda #junniangels #junnibeautyhq #junnibeautynegerisembilan #LicenSerum #waterbaseserum #tomato #arbutin #rawatkulit #skincare #koreanskincare #skincareselamat #berkesan #kkmapproved #skincareroutine #glowing #cerah #putih #sayajual #sayajualprodukkecantikan 
#kosmetikmalaysia
  • GLOWING NYA! MATAHARI KE TU?🌞

    Nope! Bukan matahari tapi #LicenSerum Junni Beauty 🤭 Hi, Junni Angels! You all tahu tak kalau guna Licen Serum kulit boleh jadi glowing?

    Ingredients Licen Serum adalah :

    ✨Chlorella Vulgaris Extract
    ✨Pelvetia Canaliculata Extract
    ✨Arbutin
    ✨Tomato Extract
    ✨Sodium Hyaluronate

    Jom, kita kulit glowing sama-sama 😘.Komen GLOW kat bawah kalau nak cuba Licen Serum

    #junnibeauty #junnibeautybantuanda #junniangels #junnibeautyhq #junnibeautynegerisembilan #LicenSerum #waterbaseserum #tomato #arbutin #rawatkulit #skincare #koreanskincare #skincareselamat #berkesan #kkmapproved #skincareroutine #glowing #cerah #putih #sayajual #sayajualprodukkecantikan
    #kosmetikmalaysia

  •  0  0  4 hours ago
  • Alhamdullillah hujan rahmat pagi ni 🌧😊🤲🏻 Mekca doakan semoga kita semua dikurniakan kesihatan yang baik2, rezeki yang melimpah ruah dan dijauhkan dari segala wabak penyakit yang merbahaya. Aamiinn 🤲🏻

Macam biasa , pagi2 mekca settle packing order cust dulu. Petang in shaa Allah mekca akan start cod 😊

Maybe ade yg belum tau, mekca cover area :
#codpontianjohor #codpekannenas #codkukup #codpontianbesar #codbenut #codayerbaloi #codbandarpermas #codpengkalanraja #codrimbaterjun dan area2 yg berdekatan ☺️

So sesiapa yang nak dapatkan rangkaian produk The Junni , korang boleh dapatkan dengan mekcaa, Stokis yang sah untuk produk #TheJunniBeauty 🥰

Just click link di bio untuk more info. 😘

#NoraKittyEmpire 
#AisyEmpire
#JunniBeautyHQ
#OwnerBusiness
#StokisTheJunniPontian
  • Alhamdullillah hujan rahmat pagi ni 🌧😊🤲🏻 Mekca doakan semoga kita semua dikurniakan kesihatan yang baik2, rezeki yang melimpah ruah dan dijauhkan dari segala wabak penyakit yang merbahaya. Aamiinn 🤲🏻

    Macam biasa , pagi2 mekca settle packing order cust dulu. Petang in shaa Allah mekca akan start cod 😊

    Maybe ade yg belum tau, mekca cover area :
    #codpontianjohor #codpekannenas #codkukup #codpontianbesar #codbenut #codayerbaloi #codbandarpermas #codpengkalanraja #codrimbaterjun dan area2 yg berdekatan ☺️

    So sesiapa yang nak dapatkan rangkaian produk The Junni , korang boleh dapatkan dengan mekcaa, Stokis yang sah untuk produk #TheJunniBeauty 🥰

    Just click link di bio untuk more info. 😘

    #NoraKittyEmpire
    #AisyEmpire
    #JunniBeautyHQ
    #OwnerBusiness
    #StokisTheJunniPontian

  •  19  0  11 hours ago
  • Alhamdulillah setiap hari setiap minggu mesti akan ada cod dan postage produk @junnibeauty.ainrosdi ni 😍❤️
.
Kenapa ramai sangat yang beli ni? Sebab produk selamat dan berkesan lah ramai yang cuba dan terus jatuh cinta dengan @junnibeauty.ainrosdi ni tau😍
.
korang yang ada masalah skin breakout ke kering ke berminyak ke kusam ke berjerawat ke sunburn ke boleh sangat nak cuba @junnibeauty.ainrosdi ni❤️ Inshaaallah ia sangat berkesan tau😍
.
Ain memang tak carik skincare dan supplement lain dah! cukuplah setia dengan @junnibeauty.ainrosdi ❤️ 1 set skincare complete! mudah sgt takpayah tukar2 😍 colour pink pun comel sangat pulak tu😆 siapa peminat pink takan tak tergugat kot💕
.
Kalau nak ain consult masalah skin awak, boleh sangat tau! tekan je link dekat bio atau dm, inshaaallah ain suggest item paling sesuai dgn awak😘

#Stokisjunnibeauty #junnibeautyhq #junnibeautykajang #junnibeautycheras #kajang #cheras #selangor #teamqueenfatiah  #LeaderTeamAinPadu #TeamAinPadu #junnicheras #junnikajang #junnibalakong #junnibeautybalakong #SolusiKulitBreakout ⁣⁣#JunniBeautyBantuAnda ⁣⁣⁣#BerkesanDanSelamat #Flawlesslepasraya ⁣#junnibeauty
  • Alhamdulillah setiap hari setiap minggu mesti akan ada cod dan postage produk @junnibeauty.ainrosdi ni 😍❤️
    .
    Kenapa ramai sangat yang beli ni? Sebab produk selamat dan berkesan lah ramai yang cuba dan terus jatuh cinta dengan @junnibeauty.ainrosdi ni tau😍
    .
    korang yang ada masalah skin breakout ke kering ke berminyak ke kusam ke berjerawat ke sunburn ke boleh sangat nak cuba @junnibeauty.ainrosdi ni❤️ Inshaaallah ia sangat berkesan tau😍
    .
    Ain memang tak carik skincare dan supplement lain dah! cukuplah setia dengan @junnibeauty.ainrosdi ❤️ 1 set skincare complete! mudah sgt takpayah tukar2 😍 colour pink pun comel sangat pulak tu😆 siapa peminat pink takan tak tergugat kot💕
    .
    Kalau nak ain consult masalah skin awak, boleh sangat tau! tekan je link dekat bio atau dm, inshaaallah ain suggest item paling sesuai dgn awak😘

    #Stokisjunnibeauty #junnibeautyhq #junnibeautykajang #junnibeautycheras #kajang #cheras #selangor #teamqueenfatiah #LeaderTeamAinPadu #TeamAinPadu #junnicheras #junnikajang #junnibalakong #junnibeautybalakong #SolusiKulitBreakout ⁣⁣#JunniBeautyBantuAnda ⁣⁣⁣#BerkesanDanSelamat #Flawlesslepasraya ⁣#junnibeauty

  •  10  0  14 hours ago
  • HELLOOOOO! ada yang rindu kin tak tuuu? 🤪

lately ni busy sikit, sebab dah mula masuk belajar. maaf tauu 🥺

tapiiiii,

kin masih active nak bantu korang untuk pulih dari breakout, yang ada masalah kulit tau. korang tekan je link dekat bio tu, nanti cerita dekat kin tentang masalah kulit muka korang tu apa, selagi apa yg kin tahu & dapat bantu, kin BANTU korang 😍❤️ 

yang takde breakout takde masalah kulit muka tapi nak mencerahkan skin pun boleh dm/ pm kin okay 😘

ps; kin masih lagi open untuk dropship tau 🤩 korang yg berminat tuuu, boleh ws/ dm kin okay 🙊

lurfff korang ❤️❤️❤️❤️

#teamikinempire #junnibeauty #junnibeautybantuanda #junnibeautyhq #junnibeautytestimoni #junnibeautykelantan #dropshipjunniwanted #dropshipjunni
  • HELLOOOOO! ada yang rindu kin tak tuuu? 🤪

    lately ni busy sikit, sebab dah mula masuk belajar. maaf tauu 🥺

    tapiiiii,

    kin masih active nak bantu korang untuk pulih dari breakout, yang ada masalah kulit tau. korang tekan je link dekat bio tu, nanti cerita dekat kin tentang masalah kulit muka korang tu apa, selagi apa yg kin tahu & dapat bantu, kin BANTU korang 😍❤️

    yang takde breakout takde masalah kulit muka tapi nak mencerahkan skin pun boleh dm/ pm kin okay 😘

    ps; kin masih lagi open untuk dropship tau 🤩 korang yg berminat tuuu, boleh ws/ dm kin okay 🙊

    lurfff korang ❤️❤️❤️❤️

    #teamikinempire #junnibeauty #junnibeautybantuanda #junnibeautyhq #junnibeautytestimoni #junnibeautykelantan #dropshipjunniwanted #dropshipjunni

  •  10  0  13 August, 2020
  • ✨
.
KENAPA JERAWAT KAT DAHI TAK HILANG-HILANG NI?
.
Geramnyaa bila jerawat dekat dahi tak hilang, dah macam-macam dah pakai..
.
Nak kata basic skincare tak jaga, macam tak betul ja sebab lengkap dah basic skincare sebab dok pakai #PinkishWhiteAdvance daripada JunniBeauty.
.
Stress dah pikiaq pasal jerawat dekat dahi ni hmm.
.
Dah taktau nak pakai apa dahhh 😓
.
Jangan risauu!! Harini Rin nak share sikit pasal punca atau sebab kenapa jerawat naik dekat dahi..
.
Dah tau sebab apa? So please avoid daripada buat benda yang boleh menyebabkan jerawat naik dekat dahi okey 😉
.
#beautyinfluencer #beautyhacks #tiktokchallenge #kitajagakita💕 #covıd19 #junnibeautyhq

  • .
    KENAPA JERAWAT KAT DAHI TAK HILANG-HILANG NI?
    .
    Geramnyaa bila jerawat dekat dahi tak hilang, dah macam-macam dah pakai..
    .
    Nak kata basic skincare tak jaga, macam tak betul ja sebab lengkap dah basic skincare sebab dok pakai #PinkishWhiteAdvance daripada JunniBeauty.
    .
    Stress dah pikiaq pasal jerawat dekat dahi ni hmm.
    .
    Dah taktau nak pakai apa dahhh 😓
    .
    Jangan risauu!! Harini Rin nak share sikit pasal punca atau sebab kenapa jerawat naik dekat dahi..
    .
    Dah tau sebab apa? So please avoid daripada buat benda yang boleh menyebabkan jerawat naik dekat dahi okey 😉
    .
    #beautyinfluencer #beautyhacks #tiktokchallenge #kitajagakita💕 #covıd19 #junnibeautyhq

  •  8  0  13 August, 2020
  • KULIT KERING SELEPAS CUCI MUKA?⁣ 😐⁣
⁣⁣
Hi Junni Angels! Kalau Sis Junni memang akan mulakan hari dengan menggunakan Pinkish White Cleanser. Texture sangat soft and gentle, sesuai untuk semua jenis kulit. Confirm kulit tak kering selepas dicuci😍
⁣⁣
Antara ingredients yang ada dalam Pinkish White Cleanser ialah : ⁣⁣
⁣⁣
✅ Sodium Chloride⁣⁣
✅ Ethylhexyl glycerine⁣⁣
✅ Bergamot oil⁣⁣
✅ Citric Acid (AHA)⁣⁣
✅ Citrus Paradisi (grapefruit extract)⁣⁣
⁣⁣
You all boleh dapatkan Pinkish White Cleanser daripada #PinkishWhiteAdvanceSet. Sesiapa yang berminat komen NAK kat bawah okay? 🥰⁣⁣
⁣⁣
#JunniBeauty⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
#JunniBeautyBantuAnda⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
#TeamNurrich
#JunniBeautyhq
#JunniBeautyangel
#junnibeautytips
#junnibeautytestimoni
#bisneswoman
#bisnesman
  • KULIT KERING SELEPAS CUCI MUKA?⁣ 😐⁣
    ⁣⁣
    Hi Junni Angels! Kalau Sis Junni memang akan mulakan hari dengan menggunakan Pinkish White Cleanser. Texture sangat soft and gentle, sesuai untuk semua jenis kulit. Confirm kulit tak kering selepas dicuci😍
    ⁣⁣
    Antara ingredients yang ada dalam Pinkish White Cleanser ialah : ⁣⁣
    ⁣⁣
    ✅ Sodium Chloride⁣⁣
    ✅ Ethylhexyl glycerine⁣⁣
    ✅ Bergamot oil⁣⁣
    ✅ Citric Acid (AHA)⁣⁣
    ✅ Citrus Paradisi (grapefruit extract)⁣⁣
    ⁣⁣
    You all boleh dapatkan Pinkish White Cleanser daripada #PinkishWhiteAdvanceSet. Sesiapa yang berminat komen NAK kat bawah okay? 🥰⁣⁣
    ⁣⁣
    #JunniBeauty⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    #JunniBeautyBantuAnda⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    #TeamNurrich
    #JunniBeautyhq
    #JunniBeautyangel
    #junnibeautytips
    #junnibeautytestimoni
    #bisneswoman
    #bisnesman

  •  13  0  13 August, 2020
  • Alhamdulillah settle COD dan postage harini 😍 Thankyou pada customer yang bermuamalat dengan Ain 💕

Lain macam happy harini!! sebab apa? Sebab beranak sorang kesayangan #TeamAinPadu 😍 bukan biasher2 sekali ambik order dekat 700 😱🔥 (swipe left)

Lepastu kesayangan pre-agent pun closes sales 😍 tahniahhh syg! 💕 rajin dan konsisten promote je senanglah closed sales😍 takpayah pegang stock pun. kan seronok! inshaaallah bakal agent ni💪🏻(swipe left)

Lepastu, ehhhh sampai dah stock rm2.7k kita 🔥🔥💪🏻 Excited nak punggah weh😆😆😆 sabar jap! kejap lagi kita susun helok2 ❤️❤️(swipe left)

Awak nak skin bersih dan helok wajib apply skincare okay❤️ jangan malas2! Kalau nak buat duit tepi pun, roger lah Ain. meh jadi family #TeamAinPadu. mesti best! buat duit sambil bantu orang dapat skin cantik pulak tu😍

#Stokisjunnibeauty #junnibeautyhq #junnibeautykajang #junnibeautycheras #kajang #cheras #selangor #teamqueenfatiah  #LeaderTeamAinPadu #TeamAinPadu #junnicheras #junnikajang #junnibalakong #junnibeautybalakong #SolusiKulitBreakout ⁣⁣#JunniBeautyBantuAnda ⁣⁣⁣#BerkesanDanSelamat #Flawlesslepasraya ⁣#junnibeauty
  • Alhamdulillah settle COD dan postage harini 😍 Thankyou pada customer yang bermuamalat dengan Ain 💕

    Lain macam happy harini!! sebab apa? Sebab beranak sorang kesayangan #TeamAinPadu 😍 bukan biasher2 sekali ambik order dekat 700 😱🔥 (swipe left)

    Lepastu kesayangan pre-agent pun closes sales 😍 tahniahhh syg! 💕 rajin dan konsisten promote je senanglah closed sales😍 takpayah pegang stock pun. kan seronok! inshaaallah bakal agent ni💪🏻(swipe left)

    Lepastu, ehhhh sampai dah stock rm2.7k kita 🔥🔥💪🏻 Excited nak punggah weh😆😆😆 sabar jap! kejap lagi kita susun helok2 ❤️❤️(swipe left)

    Awak nak skin bersih dan helok wajib apply skincare okay❤️ jangan malas2! Kalau nak buat duit tepi pun, roger lah Ain. meh jadi family #TeamAinPadu. mesti best! buat duit sambil bantu orang dapat skin cantik pulak tu😍

    #Stokisjunnibeauty #junnibeautyhq #junnibeautykajang #junnibeautycheras #kajang #cheras #selangor #teamqueenfatiah #LeaderTeamAinPadu #TeamAinPadu #junnicheras #junnikajang #junnibalakong #junnibeautybalakong #SolusiKulitBreakout ⁣⁣#JunniBeautyBantuAnda ⁣⁣⁣#BerkesanDanSelamat #Flawlesslepasraya ⁣#junnibeauty

  •  4  0  13 August, 2020
  • Alhamdulillah settle COD dan postage harini 😍 Thankyou pada customer yang bermuamalat dengan Ain 💕

Lain macam happy harini!! sebab apa? Sebab beranak sorang kesayangan #TeamAinPadu 😍 bukan biasher2 sekali ambik order dekat 700 😱🔥 (swipe left)

Lepastu kesayangan pre-agent pun closes sales 😍 tahniahhh syg! 💕 rajin dan konsisten promote je senanglah closed sales😍 takpayah pegang stock pun. kan seronok! inshaaallah bakal agent ni💪🏻(swipe left)

Lepastu, ehhhh sampai dah stock rm2.7k kita 🔥🔥💪🏻 Excited nak punggah weh😆😆😆 sabar jap! kejap lagi kita susun helok2 ❤️❤️(swipe left)

Awak nak skin bersih dan helok wajib apply skincare okay❤️ jangan malas2! Kalau nak buat duit tepi pun, roger lah Ain. meh jadi family #TeamAinPadu. mesti best! buat duit sambil bantu orang dapat skin cantik pulak tu😍

#Stokisjunnibeauty #junnibeautyhq #junnibeautykajang #junnibeautycheras #kajang #cheras #selangor #teamqueenfatiah  #LeaderTeamAinPadu #TeamAinPadu #junnicheras #junnikajang #junnibalakong #junnibeautybalakong #SolusiKulitBreakout ⁣⁣#JunniBeautyBantuAnda ⁣⁣⁣#BerkesanDanSelamat #Flawlesslepasraya ⁣#junnibeauty
  • Alhamdulillah settle COD dan postage harini 😍 Thankyou pada customer yang bermuamalat dengan Ain 💕

    Lain macam happy harini!! sebab apa? Sebab beranak sorang kesayangan #TeamAinPadu 😍 bukan biasher2 sekali ambik order dekat 700 😱🔥 (swipe left)

    Lepastu kesayangan pre-agent pun closes sales 😍 tahniahhh syg! 💕 rajin dan konsisten promote je senanglah closed sales😍 takpayah pegang stock pun. kan seronok! inshaaallah bakal agent ni💪🏻(swipe left)

    Lepastu, ehhhh sampai dah stock rm2.7k kita 🔥🔥💪🏻 Excited nak punggah weh😆😆😆 sabar jap! kejap lagi kita susun helok2 ❤️❤️(swipe left)

    Awak nak skin bersih dan helok wajib apply skincare okay❤️ jangan malas2! Kalau nak buat duit tepi pun, roger lah Ain. meh jadi family #TeamAinPadu. mesti best! buat duit sambil bantu orang dapat skin cantik pulak tu😍

    #Stokisjunnibeauty #junnibeautyhq #junnibeautykajang #junnibeautycheras #kajang #cheras #selangor #teamqueenfatiah #LeaderTeamAinPadu #TeamAinPadu #junnicheras #junnikajang #junnibalakong #junnibeautybalakong #SolusiKulitBreakout ⁣⁣#JunniBeautyBantuAnda ⁣⁣⁣#BerkesanDanSelamat #Flawlesslepasraya ⁣#junnibeauty

  •  1  0  13 August, 2020
  • Alhamdulillah settle COD dan postage harini 😍 Thankyou pada customer yang bermuamalat dengan Ain 💕

Lain macam happy harini!! sebab apa? Sebab beranak sorang kesayangan #TeamAinPadu 😍 bukan biasher2 sekali ambik order dekat 700 😱🔥 (swipe left)

Lepastu kesayangan pre-agent pun closes sales 😍 tahniahhh syg! 💕 rajin dan konsisten promote je senanglah closed sales😍 takpayah pegang stock pun. kan seronok! inshaaallah bakal agent ni💪🏻(swipe left)

Lepastu, ehhhh sampai dah stock rm2.7k kita 🔥🔥💪🏻 Excited nak punggah weh😆😆😆 sabar jap! kejap lagi kita susun helok2 ❤️❤️(swipe left)

Awak nak skin bersih dan helok wajib apply skincare okay❤️ jangan malas2! Kalau nak buat duit tepi pun, roger lah Ain. meh jadi family #TeamAinPadu. mesti best! buat duit sambil bantu orang dapat skin cantik pulak tu😍

#Stokisjunnibeauty #junnibeautyhq #junnibeautykajang #junnibeautycheras #kajang #cheras #selangor #teamqueenfatiah  #LeaderTeamAinPadu #TeamAinPadu #junnicheras #junnikajang #junnibalakong #junnibeautybalakong #SolusiKulitBreakout ⁣⁣#JunniBeautyBantuAnda ⁣⁣⁣#BerkesanDanSelamat #Flawlesslepasraya ⁣#junnibeauty
  • Alhamdulillah settle COD dan postage harini 😍 Thankyou pada customer yang bermuamalat dengan Ain 💕

    Lain macam happy harini!! sebab apa? Sebab beranak sorang kesayangan #TeamAinPadu 😍 bukan biasher2 sekali ambik order dekat 700 😱🔥 (swipe left)

    Lepastu kesayangan pre-agent pun closes sales 😍 tahniahhh syg! 💕 rajin dan konsisten promote je senanglah closed sales😍 takpayah pegang stock pun. kan seronok! inshaaallah bakal agent ni💪🏻(swipe left)

    Lepastu, ehhhh sampai dah stock rm2.7k kita 🔥🔥💪🏻 Excited nak punggah weh😆😆😆 sabar jap! kejap lagi kita susun helok2 ❤️❤️(swipe left)

    Awak nak skin bersih dan helok wajib apply skincare okay❤️ jangan malas2! Kalau nak buat duit tepi pun, roger lah Ain. meh jadi family #TeamAinPadu. mesti best! buat duit sambil bantu orang dapat skin cantik pulak tu😍

    #Stokisjunnibeauty #junnibeautyhq #junnibeautykajang #junnibeautycheras #kajang #cheras #selangor #teamqueenfatiah #LeaderTeamAinPadu #TeamAinPadu #junnicheras #junnikajang #junnibalakong #junnibeautybalakong #SolusiKulitBreakout ⁣⁣#JunniBeautyBantuAnda ⁣⁣⁣#BerkesanDanSelamat #Flawlesslepasraya ⁣#junnibeauty

  •  14  0  13 August, 2020

Top #Junnibeautyhq Posts

  • KULIT BREAKOUT😭😭 KULIT SENSITIVE SEMUA BENDA TAK BOLEH PAKAI 😭😭😭 - customer The Junni.
.

Hi dear! Siapa ada masalah seperti di atas?? Kalau ada nak tahu yang pinkish white boleh pulihkan skin korang dalam masa 1-2 minggu tau. Bukan pulih sepenuhnyaaa yaa angels! Tapi menyihatkannn dulu skin uols.
.

Lagi lagi yang ada masalah kulit breakout dari produk merkuri tu wajibbb guna pinkish white tau angels!
.

Apa yang ada dalam pinkish white set ni?
❗️Pinkish Cream
❗️Pinkish Soap
❗️Pinkish Day Cream
.

Day pinkish ada SPF 50 🌞 So tak perlu nak guna sunscreen.
.

Pinkish cream pulak 2 in one dijadikan sebagai NIGHT CREAM + MOISTURISER 😱 So uols tak perlu lagi nak beli moisturiser✨.
.

So dengan 3 item ni uols dah dapat skin flawless macam awek korea 😍😍.
.

Jom sama sama FLAWLESS ! Kita akan consult skin korang sampai jadi 
untuk FAST RESPONSE terus whatsapp beauty consultant kami #01119978911 -
-
SKIN CONSULTATION PERCUMA hanya perlu hantar gambar before pada admin untuk kami suggest produk yang sesuai 😘

#junnibeauty #junnibeautyhq #junnibeautyangels #junnibeautypinkishwhiteset #pinkishwhiteset #nakcantik #naklawa #kulitflawless #teamoneohsem #teamwardahrangers #teamqueenfatiah #bersih #cantik #codbesut #codjerteh #codjertehbesut #codkualabesut #besut #terengganu #kualabesut #pantaibukitkeluang #pantaiairtawar
  • KULIT BREAKOUT😭😭 KULIT SENSITIVE SEMUA BENDA TAK BOLEH PAKAI 😭😭😭 - customer The Junni.
    .

    Hi dear! Siapa ada masalah seperti di atas?? Kalau ada nak tahu yang pinkish white boleh pulihkan skin korang dalam masa 1-2 minggu tau. Bukan pulih sepenuhnyaaa yaa angels! Tapi menyihatkannn dulu skin uols.
    .

    Lagi lagi yang ada masalah kulit breakout dari produk merkuri tu wajibbb guna pinkish white tau angels!
    .

    Apa yang ada dalam pinkish white set ni?
    ❗️Pinkish Cream
    ❗️Pinkish Soap
    ❗️Pinkish Day Cream
    .

    Day pinkish ada SPF 50 🌞 So tak perlu nak guna sunscreen.
    .

    Pinkish cream pulak 2 in one dijadikan sebagai NIGHT CREAM + MOISTURISER 😱 So uols tak perlu lagi nak beli moisturiser✨.
    .

    So dengan 3 item ni uols dah dapat skin flawless macam awek korea 😍😍.
    .

    Jom sama sama FLAWLESS ! Kita akan consult skin korang sampai jadi
    untuk FAST RESPONSE terus whatsapp beauty consultant kami #01119978911 -
    -
    SKIN CONSULTATION PERCUMA hanya perlu hantar gambar before pada admin untuk kami suggest produk yang sesuai 😘

    #junnibeauty #junnibeautyhq #junnibeautyangels #junnibeautypinkishwhiteset #pinkishwhiteset #nakcantik #naklawa #kulitflawless #teamoneohsem #teamwardahrangers #teamqueenfatiah #bersih #cantik #codbesut #codjerteh #codjertehbesut #codkualabesut #besut #terengganu #kualabesut #pantaibukitkeluang #pantaiairtawar

  •  253  1  17 October, 2019
  • KULIT KERING SELEPAS CUCI MUKA?⁣ 😐⁣
⁣⁣
Hi Junni Angels! Kalau Sis Junni memang akan mulakan hari dengan menggunakan Pinkish White Cleanser. Texture sangat soft and gentle, sesuai untuk semua jenis kulit. Confirm kulit tak kering selepas dicuci😍
⁣⁣
Antara ingredients yang ada dalam Pinkish White Cleanser ialah : ⁣⁣
⁣⁣
✅ Sodium Chloride⁣⁣
✅ Ethylhexyl glycerine⁣⁣
✅ Bergamot oil⁣⁣
✅ Citric Acid (AHA)⁣⁣
✅ Citrus Paradisi (grapefruit extract)⁣⁣
⁣⁣
You all boleh dapatkan Pinkish White Cleanser daripada #PinkishWhiteAdvanceSet. Sesiapa yang berminat komen NAK kat bawah okay? 🥰⁣⁣
⁣⁣
#JunniBeauty⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
#JunniBeautyBantuAnda⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
#TeamNurrich
#JunniBeautyhq
#JunniBeautyangel
#junnibeautytips
#junnibeautytestimoni
#bisneswoman
#bisnesman
  • KULIT KERING SELEPAS CUCI MUKA?⁣ 😐⁣
    ⁣⁣
    Hi Junni Angels! Kalau Sis Junni memang akan mulakan hari dengan menggunakan Pinkish White Cleanser. Texture sangat soft and gentle, sesuai untuk semua jenis kulit. Confirm kulit tak kering selepas dicuci😍
    ⁣⁣
    Antara ingredients yang ada dalam Pinkish White Cleanser ialah : ⁣⁣
    ⁣⁣
    ✅ Sodium Chloride⁣⁣
    ✅ Ethylhexyl glycerine⁣⁣
    ✅ Bergamot oil⁣⁣
    ✅ Citric Acid (AHA)⁣⁣
    ✅ Citrus Paradisi (grapefruit extract)⁣⁣
    ⁣⁣
    You all boleh dapatkan Pinkish White Cleanser daripada #PinkishWhiteAdvanceSet. Sesiapa yang berminat komen NAK kat bawah okay? 🥰⁣⁣
    ⁣⁣
    #JunniBeauty⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    #JunniBeautyBantuAnda⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    #TeamNurrich
    #JunniBeautyhq
    #JunniBeautyangel
    #junnibeautytips
    #junnibeautytestimoni
    #bisneswoman
    #bisnesman

  •  13  0  13 August, 2020
  • Feel Refresh & Glowing with junni beauty ✨
#junnibeautyhq
  • Feel Refresh & Glowing with junni beauty ✨
    #junnibeautyhq

  •  259  58  3 January, 2020