#JunniStokisWanted Instagram Photos & Videos

JunniStokisWanted - 3k posts

Hashtag Popularity

7.9
average comments
61.8
average likes

Latest #JunniStokisWanted Posts

  • Done "HEMPAS" arini 🔥Ni semua stock untuk customer2 Wardah yg peloles and team2 jerungzz Wardah 🤩!

Ada tak yang nak Wardah guide dia buat bisnes? Izinkan Wardah bantu utk korang ada income sendiri. Utk korang ringankan beban suami. Jom wsp Wardah, confirm TAK MENYESAL 🤩🔥

Wardah ingin bimbing usahawan yang betul-betul serius dan ingin bina bisnes pada tahap yang lebih tinggi.
.
Untuk FAST RESPONSE terus WhatsApp Wardah
📲 011-3755 4130
@ klik je link di bio😘.
.
.
#dropshipwanted
#agentwanted
#stokiswanted
#JutawanJunniWanted
#JunniAgentWanted
#JunniStokisWanted
  • Done "HEMPAS" arini 🔥Ni semua stock untuk customer2 Wardah yg peloles and team2 jerungzz Wardah 🤩!

    Ada tak yang nak Wardah guide dia buat bisnes? Izinkan Wardah bantu utk korang ada income sendiri. Utk korang ringankan beban suami. Jom wsp Wardah, confirm TAK MENYESAL 🤩🔥

    Wardah ingin bimbing usahawan yang betul-betul serius dan ingin bina bisnes pada tahap yang lebih tinggi.
    .
    Untuk FAST RESPONSE terus WhatsApp Wardah
    📲 011-3755 4130
    @ klik je link di bio😘.
    .
    .
    #dropshipwanted
    #agentwanted
    #stokiswanted
    #JutawanJunniWanted
    #JunniAgentWanted
    #JunniStokisWanted

  •  22  0  9 hours ago
  • [KHAS UNTUK ORANG KELANTAN]⁣‼️⁣⁣⁣⁣⁣
⁣⁣⁣⁣⁣⁣
SETIAP HARI NANI COD 👏🏼👏🏼⁣⁣⁣⁣⁣
So siapa nak COD korang boleh hantar details di DM atau komen je “NAK COD“⁣⁣⁣⁣⁣⁣
⁣⁣⁣⁣⁣⁣
Mostly customer Junni memang ramai yang nak COD, sebab apa? Sebab bila COD👇🏻⁣⁣⁣⁣⁣⁣
⁣⁣⁣⁣⁣
✨TAK PERLU BAYAR POSTAGE⁣⁣⁣⁣⁣⁣
✨DAPAT FREEGIFT MENARIK⁣⁣⁣⁣⁣⁣
✨DAPAT FREE CONSULTATION FACE TO FACE⁣⁣⁣⁣⁣⁣
⁣⁣⁣⁣⁣⁣
Warga KELANTAN nak COD boleh COD dengan @Junnibeauty_machang⁣
⁣⁣⁣⁣⁣
✅Cepat cepat book produk & masa COD dengan @Junnibeauty_machang sebab jarang jarang produk junni bertahan lama dengan team #jutawanjunni. ⁣⁣⁣⁣⁣
⁣⁣⁣⁣⁣
TIAP WEEKEND SOLD OUT ❌🚫⁣⁣⁣⁣⁣⁣
⁣⁣⁣⁣⁣⁣

Kalau yang jauh kita boleh postage jugak tauu 🤭

#TeamNaniFighter 
#junniagentwanted #junnistokiswanted ⁣⁣⁣⁣⁣⁣
MODAL SERENDAH RM 200 UNTUK AGENT
  • [KHAS UNTUK ORANG KELANTAN]⁣‼️⁣⁣⁣⁣⁣
    ⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    SETIAP HARI NANI COD 👏🏼👏🏼⁣⁣⁣⁣⁣
    So siapa nak COD korang boleh hantar details di DM atau komen je “NAK COD“⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    ⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    Mostly customer Junni memang ramai yang nak COD, sebab apa? Sebab bila COD👇🏻⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    ⁣⁣⁣⁣⁣
    ✨TAK PERLU BAYAR POSTAGE⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    ✨DAPAT FREEGIFT MENARIK⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    ✨DAPAT FREE CONSULTATION FACE TO FACE⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    ⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    Warga KELANTAN nak COD boleh COD dengan @Junnibeauty_machang
    ⁣⁣⁣⁣⁣
    ✅Cepat cepat book produk & masa COD dengan @Junnibeauty_machang sebab jarang jarang produk junni bertahan lama dengan team #jutawanjunni. ⁣⁣⁣⁣⁣
    ⁣⁣⁣⁣⁣
    TIAP WEEKEND SOLD OUT ❌🚫⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    ⁣⁣⁣⁣⁣⁣

    Kalau yang jauh kita boleh postage jugak tauu 🤭

    #TeamNaniFighter
    #junniagentwanted #junnistokiswanted ⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    MODAL SERENDAH RM 200 UNTUK AGENT

  •  26  3  25 July, 2020
  • 1 kerja anda kena bagi 100%.
2 kerja? 200%.
Tak boleh? Gagal? Cuba lagi. Bangun balik dan cuba lagi.

Dalam bisnes naik turun itu adat untuk semua org, tpi tak semua orang nak bangun balik.

Kenapa kita nak jadi semua orang padahal kita boleh jadi lain dri yg lain?

Wardah ingin bimbing usahawan yang betul-betul serius dan ingin bina bisnes pada tahap yang lebih tinggi.
.
Untuk FAST RESPONSE terus WhatsApp Wardah
📲 011-3755 4130
@ klik je link di bio😘.
.
.
#dropshipwanted
#agentwanted
#stokiswanted
#JutawanJunniWanted
#JunniAgentWanted
#JunniStokisWanted
  • 1 kerja anda kena bagi 100%.
    2 kerja? 200%.
    Tak boleh? Gagal? Cuba lagi. Bangun balik dan cuba lagi.

    Dalam bisnes naik turun itu adat untuk semua org, tpi tak semua orang nak bangun balik.

    Kenapa kita nak jadi semua orang padahal kita boleh jadi lain dri yg lain?

    Wardah ingin bimbing usahawan yang betul-betul serius dan ingin bina bisnes pada tahap yang lebih tinggi.
    .
    Untuk FAST RESPONSE terus WhatsApp Wardah
    📲 011-3755 4130
    @ klik je link di bio😘.
    .
    .
    #dropshipwanted
    #agentwanted
    #stokiswanted
    #JutawanJunniWanted
    #JunniAgentWanted
    #JunniStokisWanted

  •  76  1  24 July, 2020
  • Dalam hidup dan bisnes ni, kita kena ada mentor, guru yg hebat Wardah follow rapat @ellamustaffa dan @nurulfatiahmohdhatta . Wardah memang tamak ilmu dari mereka.

Orang nya relax dan bersahaja. Senyum dan ketawa sentiasa terpancar dimata gittewhhh. Kalau tanya tips, dia tak pernah lokek dgn amalan-amalannya. 
Semoga satu hari Wardah boleh jadi sehebat 2 insan ini. InshaAllah ❤️
.
Wardah ingin bimbing usahawan yang betul-betul serius dan ingin bina bisnes pada tahap yang lebih tinggi.
.
Untuk FAST RESPONSE terus WhatsApp Wardah
📲 011-3755 4130
@ klik je link di bio😘.
.
.
#dropshipwanted
#agentwanted
#stokiswanted
#JutawanJunniWanted
#JunniAgentWanted
#JunniStokisWanted
  • Dalam hidup dan bisnes ni, kita kena ada mentor, guru yg hebat Wardah follow rapat @ellamustaffa dan @nurulfatiahmohdhatta . Wardah memang tamak ilmu dari mereka.

    Orang nya relax dan bersahaja. Senyum dan ketawa sentiasa terpancar dimata gittewhhh. Kalau tanya tips, dia tak pernah lokek dgn amalan-amalannya.
    Semoga satu hari Wardah boleh jadi sehebat 2 insan ini. InshaAllah ❤️
    .
    Wardah ingin bimbing usahawan yang betul-betul serius dan ingin bina bisnes pada tahap yang lebih tinggi.
    .
    Untuk FAST RESPONSE terus WhatsApp Wardah
    📲 011-3755 4130
    @ klik je link di bio😘.
    .
    .
    #dropshipwanted
    #agentwanted
    #stokiswanted
    #JutawanJunniWanted
    #JunniAgentWanted
    #JunniStokisWanted

  •  97  0  24 July, 2020
  • [KHAS UNTUK ORANG KELANTAN]⁣‼️⁣⁣⁣⁣⁣
⁣⁣⁣⁣⁣⁣
SETIAP HARI TEAM JUTAWAN JUNNI COD 👏🏼👏🏼⁣⁣⁣⁣⁣
So siapa nak COD korang boleh hantar details di DM atau komen je “NAK COD“⁣⁣⁣⁣⁣⁣
⁣⁣⁣⁣⁣⁣
Mostly customer Junni memang ramai yang nak COD, sebab apa? Sebab bila COD👇🏻⁣⁣⁣⁣⁣⁣
⁣⁣⁣⁣⁣
✨TAK PERLU BAYAR POSTAGE⁣⁣⁣⁣⁣⁣
✨DAPAT FREEGIFT MENARIK⁣⁣⁣⁣⁣⁣
✨DAPAT FREE CONSULTATION FACE TO FACE⁣⁣⁣⁣⁣⁣
⁣⁣⁣⁣
⁣⁣⁣⁣⁣
✅Cepat cepat book produk & masa COD dengan @Junnibeautybynana sebab jarang jarang produk junni bertahan lama dengan team #jutawanjunni. ⁣⁣⁣⁣⁣
⁣⁣⁣⁣⁣
TIAP WEEKEND SOLD OUT ❌🚫⁣⁣⁣⁣⁣⁣
⁣⁣⁣⁣⁣⁣
Bagi yang nak cod area tempat lain, korang boleh buat dua cara⁣⁣⁣⁣⁣⁣
1. Search #tjcod(nama area korang nak cod) & click “RECENT“ post⁣⁣⁣⁣⁣⁣
2. Pilih bendera negeri korang dekat @junnireseller & tengok komen⁣⁣⁣⁣⁣⁣
⁣⁣⁣⁣⁣⁣
#jutawanjunniwanted #junniagentwanted #junnistokiswanted ⁣⁣⁣⁣⁣⁣
MODAL SERENDAH RM 200 UNTUK AGENT
  • [KHAS UNTUK ORANG KELANTAN]⁣‼️⁣⁣⁣⁣⁣
    ⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    SETIAP HARI TEAM JUTAWAN JUNNI COD 👏🏼👏🏼⁣⁣⁣⁣⁣
    So siapa nak COD korang boleh hantar details di DM atau komen je “NAK COD“⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    ⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    Mostly customer Junni memang ramai yang nak COD, sebab apa? Sebab bila COD👇🏻⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    ⁣⁣⁣⁣⁣
    ✨TAK PERLU BAYAR POSTAGE⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    ✨DAPAT FREEGIFT MENARIK⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    ✨DAPAT FREE CONSULTATION FACE TO FACE⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    ⁣⁣⁣⁣
    ⁣⁣⁣⁣⁣
    ✅Cepat cepat book produk & masa COD dengan @Junnibeautybynana sebab jarang jarang produk junni bertahan lama dengan team #jutawanjunni. ⁣⁣⁣⁣⁣
    ⁣⁣⁣⁣⁣
    TIAP WEEKEND SOLD OUT ❌🚫⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    ⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    Bagi yang nak cod area tempat lain, korang boleh buat dua cara⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    1. Search #tjcod(nama area korang nak cod) & click “RECENT“ post⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    2. Pilih bendera negeri korang dekat @junnireseller & tengok komen⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    ⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    #jutawanjunniwanted #junniagentwanted #junnistokiswanted ⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    MODAL SERENDAH RM 200 UNTUK AGENT

  •  0  0  22 July, 2020
  • [KHAS UNTUK ORANG KELANTAN]⁣‼️⁣⁣⁣⁣⁣
⁣⁣⁣⁣⁣⁣
SETIAP HARI TEAM JUTAWAN JUNNI COD 👏🏼👏🏼⁣⁣⁣⁣⁣
So siapa nak COD korang boleh hantar details di DM atau komen je “NAK COD“⁣⁣⁣⁣⁣⁣
⁣⁣⁣⁣⁣⁣
Mostly customer Junni memang ramai yang nak COD, sebab apa? Sebab bila COD👇🏻⁣⁣⁣⁣⁣⁣
⁣⁣⁣⁣⁣
✨TAK PERLU BAYAR POSTAGE⁣⁣⁣⁣⁣⁣
✨DAPAT FREEGIFT MENARIK⁣⁣⁣⁣⁣⁣
✨DAPAT FREE CONSULTATION FACE TO FACE⁣⁣⁣⁣⁣⁣
⁣⁣⁣⁣
⁣⁣⁣⁣⁣
✅Cepat cepat book produk & masa COD dengan @Junnibeautybynana sebab jarang jarang produk junni bertahan lama dengan team #jutawanjunni. ⁣⁣⁣⁣⁣
⁣⁣⁣⁣⁣
TIAP WEEKEND SOLD OUT ❌🚫⁣⁣⁣⁣⁣⁣
⁣⁣⁣⁣⁣⁣
Bagi yang nak cod area tempat lain, korang boleh buat dua cara⁣⁣⁣⁣⁣⁣
1. Search #tjcod(nama area korang nak cod) & click “RECENT“ post⁣⁣⁣⁣⁣⁣
2. Pilih bendera negeri korang dekat @junnireseller & tengok komen⁣⁣⁣⁣⁣⁣
⁣⁣⁣⁣⁣⁣
#jutawanjunniwanted #junniagentwanted #junnistokiswanted ⁣⁣⁣⁣⁣⁣
MODAL SERENDAH RM 200 UNTUK AGENT
  • [KHAS UNTUK ORANG KELANTAN]⁣‼️⁣⁣⁣⁣⁣
    ⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    SETIAP HARI TEAM JUTAWAN JUNNI COD 👏🏼👏🏼⁣⁣⁣⁣⁣
    So siapa nak COD korang boleh hantar details di DM atau komen je “NAK COD“⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    ⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    Mostly customer Junni memang ramai yang nak COD, sebab apa? Sebab bila COD👇🏻⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    ⁣⁣⁣⁣⁣
    ✨TAK PERLU BAYAR POSTAGE⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    ✨DAPAT FREEGIFT MENARIK⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    ✨DAPAT FREE CONSULTATION FACE TO FACE⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    ⁣⁣⁣⁣
    ⁣⁣⁣⁣⁣
    ✅Cepat cepat book produk & masa COD dengan @Junnibeautybynana sebab jarang jarang produk junni bertahan lama dengan team #jutawanjunni. ⁣⁣⁣⁣⁣
    ⁣⁣⁣⁣⁣
    TIAP WEEKEND SOLD OUT ❌🚫⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    ⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    Bagi yang nak cod area tempat lain, korang boleh buat dua cara⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    1. Search #tjcod(nama area korang nak cod) & click “RECENT“ post⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    2. Pilih bendera negeri korang dekat @junnireseller & tengok komen⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    ⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    #jutawanjunniwanted #junniagentwanted #junnistokiswanted ⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    MODAL SERENDAH RM 200 UNTUK AGENT

  •  5  0  22 July, 2020
  • JUNNI bukan hanya produk shj. Tpi dgn JUNNI laa ramai org dapat mencari rezeki, yg dpt ubah hidup, yg hari hari memberi cahaya harapan pd kami semua.
.
Dlm banyak2 jodoh yg Allah kurniakan, jodoh bersama JUNNI juga yg Wardah sgt sgt bersyukur. Ukhwah yang terjalin antara team, hq dan founder adalah luar biasa.
.
Terima Kasih JUNNI. To many more years, inshaaallah❤️
.
.
Sape nak Wardah bimbing yang betul-betul serius dan ingin bina bisnes pada tahap yang lebih tinggi.l?
.
Untuk FAST RESPONSE terus WhatsApp Wardah
📲 011-3755 4130
@ klik je link di bio😘.
.
.
#dropshipwanted
#agentwanted
#stokiswanted
#JutawanJunniWanted
#JunniAgentWanted
#JunniStokisWanted
  • JUNNI bukan hanya produk shj. Tpi dgn JUNNI laa ramai org dapat mencari rezeki, yg dpt ubah hidup, yg hari hari memberi cahaya harapan pd kami semua.
    .
    Dlm banyak2 jodoh yg Allah kurniakan, jodoh bersama JUNNI juga yg Wardah sgt sgt bersyukur. Ukhwah yang terjalin antara team, hq dan founder adalah luar biasa.
    .
    Terima Kasih JUNNI. To many more years, inshaaallah❤️
    .
    .
    Sape nak Wardah bimbing yang betul-betul serius dan ingin bina bisnes pada tahap yang lebih tinggi.l?
    .
    Untuk FAST RESPONSE terus WhatsApp Wardah
    📲 011-3755 4130
    @ klik je link di bio😘.
    .
    .
    #dropshipwanted
    #agentwanted
    #stokiswanted
    #JutawanJunniWanted
    #JunniAgentWanted
    #JunniStokisWanted

  •  93  3  19 July, 2020
  • Gaiisss, tengok ni!!!
Alhamdulillah hebat sangat!!
Thank you Allah Ya Razzaq Ya Wahhab❤️
.
.
Dear customers dan #TeamWardahRangers InshaAllah Wardah akan cuba yang terbaik untuk share rezeki yang korang beli JunniBeauty ni ke jalan yang diredhaiNya. InshaAllah.
.
Thank you sebab support Wardah😭😍.
.
.
Wardah ingin bimbing usahawan yang betul-betul serius dan ingin bina bisnes pada tahap yang lebih tinggi.
.
Untuk FAST RESPONSE terus WhatsApp Wardah
📲 011-3755 4130
@ klik je link di bio😘.
.
.
#dropshipwanted
#agentwanted
#stokiswanted
#JutawanJunniWanted
#JunniAgentWanted
#JunniStokisWanted
  • Gaiisss, tengok ni!!!
    Alhamdulillah hebat sangat!!
    Thank you Allah Ya Razzaq Ya Wahhab❤️
    .
    .
    Dear customers dan #TeamWardahRangers InshaAllah Wardah akan cuba yang terbaik untuk share rezeki yang korang beli JunniBeauty ni ke jalan yang diredhaiNya. InshaAllah.
    .
    Thank you sebab support Wardah😭😍.
    .
    .
    Wardah ingin bimbing usahawan yang betul-betul serius dan ingin bina bisnes pada tahap yang lebih tinggi.
    .
    Untuk FAST RESPONSE terus WhatsApp Wardah
    📲 011-3755 4130
    @ klik je link di bio😘.
    .
    .
    #dropshipwanted
    #agentwanted
    #stokiswanted
    #JutawanJunniWanted
    #JunniAgentWanted
    #JunniStokisWanted

  •  60  6  13 July, 2020
  • [KHAS UNTUK ORANG TANGKAK & MELAKA ]⁣‼️⁣⁣⁣⁣⁣
⁣⁣⁣⁣⁣⁣
SETIAP HARI TEAM JUTAWAN JUNNI #SuccessEmpire COD 👏🏼👏🏼⁣⁣⁣⁣⁣
So siapa nak COD korang boleh hantar details di DM atau komen je “NAK COD“⁣⁣⁣⁣⁣⁣
⁣⁣⁣⁣⁣⁣
Mostly customer Junni memang ramai yang nak COD, sebab apa? Sebab bila COD👇🏻⁣⁣⁣⁣⁣⁣
⁣⁣⁣⁣⁣
✨TAK PERLU BAYAR POSTAGE⁣⁣⁣⁣⁣⁣
✨DAPAT FREEGIFT MENARIK⁣⁣⁣⁣⁣⁣
✨DAPAT FREE CONSULTATION FACE TO FACE⁣⁣⁣⁣⁣⁣
⁣⁣⁣⁣⁣⁣
Warga Melaka dan Tangkak nak COD boleh COD dengan @junnibeautyaqilah
✅Cepat cepat book produk & masa COD dengan @junnibeautyaqilah sebab jarang jarang produk junni bertahan lama dengan team #jutawanjunni. ⁣⁣⁣⁣⁣
⁣⁣⁣⁣⁣
TIAP WEEKEND SOLD OUT ❌🚫⁣⁣⁣⁣⁣⁣
⁣⁣⁣⁣⁣⁣
#jutawanjunniwanted #junniagentwanted #junnistokiswanted ⁣⁣⁣⁣⁣⁣

MODAL SERENDAH RM 10 UNTUK DROPSHIP
  • [KHAS UNTUK ORANG TANGKAK & MELAKA ]⁣‼️⁣⁣⁣⁣⁣
    ⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    SETIAP HARI TEAM JUTAWAN JUNNI #SuccessEmpire COD 👏🏼👏🏼⁣⁣⁣⁣⁣
    So siapa nak COD korang boleh hantar details di DM atau komen je “NAK COD“⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    ⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    Mostly customer Junni memang ramai yang nak COD, sebab apa? Sebab bila COD👇🏻⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    ⁣⁣⁣⁣⁣
    ✨TAK PERLU BAYAR POSTAGE⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    ✨DAPAT FREEGIFT MENARIK⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    ✨DAPAT FREE CONSULTATION FACE TO FACE⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    ⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    Warga Melaka dan Tangkak nak COD boleh COD dengan @junnibeautyaqilah
    ✅Cepat cepat book produk & masa COD dengan @junnibeautyaqilah sebab jarang jarang produk junni bertahan lama dengan team #jutawanjunni. ⁣⁣⁣⁣⁣
    ⁣⁣⁣⁣⁣
    TIAP WEEKEND SOLD OUT ❌🚫⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    ⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    #jutawanjunniwanted #junniagentwanted #junnistokiswanted ⁣⁣⁣⁣⁣⁣

    MODAL SERENDAH RM 10 UNTUK DROPSHIP

  •  6  0  13 July, 2020
  • BETUL KE BOLEH PUTIH SEAWAL 3 HARI 😱😱😱.⁣
⁣
Mestilah boleh sebab PUTIH KOREA ni beri kesan positif seawal 2-3 hari tau mengikut penggunaan uols. Kesan positif tu 👇🏻👇🏻⁣
✨Kulit nampak berseri⁣
✨Kulit makin lembut & tidak berminyak⁣
✨Jerawat mula mengecut⁣
⁣
⁣
Tapi sesuai ke korang nak consume?? Haa check ingredients kat bawah ni.⁣
✨Astaxanthin⁣
✨Vitamin C⁣
✨Roseship powder⁣
✨Grapeseed Extract⁣
✨Glutathioned⁣
✨AHA⁣
✨Pearl powder⁣
⁣
⁣
💯 NO MERKURI & NO COLLAGEN tau angels! Sebab tu⁣
❗️ibu mengandung boleh consume⁣
❗️ibu menyusukan bayi boleh consume⁣
❗️perempuan period boleh consume⁣
⁣
RM55 = 15 SACHET⁣
.⁣
Tak perlu nak cucuk itu ini untuk dapat kan KULIT FLAWLESS & PUTIH GEBU⁣
Dengan hanya consume PK sehari sekali before tidur dah dapat kulit idaman uolsss 🥰 -⁣
SKIN CONSULTATION PERCUMA hanya perlu hantar gambar before pada admin untuk kami suggest produk yang sesuai 😘
⁣
⁣
Bagi yang nak cod area tempat lain, korang boleh buat dua cara⁣
1- search #tjcod(nama area korang nak cod) & click “ RECENT “ post⁣
2- pilih bendera negeri korang dekat @thejunni_reseller & tengok komen⁣
⁣
#jutawanjunniwanted #junniagentwanted #junnistokiswanted ⁣
  • BETUL KE BOLEH PUTIH SEAWAL 3 HARI 😱😱😱.⁣

    Mestilah boleh sebab PUTIH KOREA ni beri kesan positif seawal 2-3 hari tau mengikut penggunaan uols. Kesan positif tu 👇🏻👇🏻⁣
    ✨Kulit nampak berseri⁣
    ✨Kulit makin lembut & tidak berminyak⁣
    ✨Jerawat mula mengecut⁣


    Tapi sesuai ke korang nak consume?? Haa check ingredients kat bawah ni.⁣
    ✨Astaxanthin⁣
    ✨Vitamin C⁣
    ✨Roseship powder⁣
    ✨Grapeseed Extract⁣
    ✨Glutathioned⁣
    ✨AHA⁣
    ✨Pearl powder⁣


    💯 NO MERKURI & NO COLLAGEN tau angels! Sebab tu⁣
    ❗️ibu mengandung boleh consume⁣
    ❗️ibu menyusukan bayi boleh consume⁣
    ❗️perempuan period boleh consume⁣

    RM55 = 15 SACHET⁣
    .⁣
    Tak perlu nak cucuk itu ini untuk dapat kan KULIT FLAWLESS & PUTIH GEBU⁣
    Dengan hanya consume PK sehari sekali before tidur dah dapat kulit idaman uolsss 🥰 -⁣
    SKIN CONSULTATION PERCUMA hanya perlu hantar gambar before pada admin untuk kami suggest produk yang sesuai 😘


    Bagi yang nak cod area tempat lain, korang boleh buat dua cara⁣
    1- search #tjcod(nama area korang nak cod) & click “ RECENT “ post⁣
    2- pilih bendera negeri korang dekat @thejunni_reseller & tengok komen⁣

    #jutawanjunniwanted #junniagentwanted #junnistokiswanted

  •  1  0  10 July, 2020
  • [KHAS UNTUK ORANG JOHOR]⁣‼️⁣⁣⁣⁣⁣
⁣⁣⁣⁣⁣⁣
SETIAP HARI TEAM JUTAWAN JUNNI #SuccessEmpire COD 👏🏼👏🏼⁣⁣⁣⁣⁣
So siapa nak COD korang boleh hantar details di DM atau komen je “NAK COD“⁣⁣⁣⁣⁣⁣
⁣⁣⁣⁣⁣⁣
Mostly customer Junni memang ramai yang nak COD, sebab apa? Sebab bila COD👇🏻⁣⁣⁣⁣⁣⁣
⁣⁣⁣⁣⁣
✨TAK PERLU BAYAR POSTAGE⁣⁣⁣⁣⁣⁣
✨DAPAT FREEGIFT MENARIK⁣⁣⁣⁣⁣⁣
✨DAPAT FREE CONSULTATION FACE TO FACE⁣⁣⁣⁣⁣⁣
⁣⁣⁣⁣⁣⁣
Warga MUAR nak COD boleh COD dengan @junni_aida
⁣⁣⁣⁣⁣
✅Cepat cepat book produk & masa COD dengan @junni_aida sebab jarang jarang produk junni bertahan lama dengan team #jutawanjunni. ⁣⁣⁣⁣⁣
⁣⁣⁣⁣⁣
TIAP WEEKEND SOLD OUT ❌🚫⁣⁣⁣⁣⁣⁣
⁣⁣⁣⁣⁣⁣
#jutawanjunniwanted #junniagentwanted #junnistokiswanted ⁣⁣⁣⁣⁣⁣
MODAL SERENDAH RM 200 UNTUK AGENT
  • [KHAS UNTUK ORANG JOHOR]⁣‼️⁣⁣⁣⁣⁣
    ⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    SETIAP HARI TEAM JUTAWAN JUNNI #SuccessEmpire COD 👏🏼👏🏼⁣⁣⁣⁣⁣
    So siapa nak COD korang boleh hantar details di DM atau komen je “NAK COD“⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    ⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    Mostly customer Junni memang ramai yang nak COD, sebab apa? Sebab bila COD👇🏻⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    ⁣⁣⁣⁣⁣
    ✨TAK PERLU BAYAR POSTAGE⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    ✨DAPAT FREEGIFT MENARIK⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    ✨DAPAT FREE CONSULTATION FACE TO FACE⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    ⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    Warga MUAR nak COD boleh COD dengan @junni_aida
    ⁣⁣⁣⁣⁣
    ✅Cepat cepat book produk & masa COD dengan @junni_aida sebab jarang jarang produk junni bertahan lama dengan team #jutawanjunni. ⁣⁣⁣⁣⁣
    ⁣⁣⁣⁣⁣
    TIAP WEEKEND SOLD OUT ❌🚫⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    ⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    #jutawanjunniwanted #junniagentwanted #junnistokiswanted ⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    MODAL SERENDAH RM 200 UNTUK AGENT

  •  9  0  7 July, 2020
  • YA BAHH NAK COD SABAH boleh di COD di @junni.sabahan ✨

Haaa bahh orang Sabah manaaa? Haa cepat COD dengan @junni.sabahan 👇🏻👇🏻 Cepat cepat COD sebab 👇🏻👇🏻
⁣
Mostly customer Junni memang ramai yang nak COD sebab apa? Sebab bila COD 👇🏻⁣
✨TAK PERLU BAYAR POSTAGE⁣
✨DAPAT FREEGIFT MENARIK⁣
✨DAPAT FREE CONSULTATION FACE TO FACE⁣
⁣
⁣
Bagi yang nak cod, korang boleh buat dua cara⁣
1- search #tjcod(nama area korang nak cod) & click “ RECENT “ post⁣
2- pilih bendera negeri korang dekat @junnireseller & tengok komen⁣
⁣
⁣
#jutawanjunniwanted #junniagentwanted #junnistokiswanted ⁣
  • YA BAHH NAK COD SABAH boleh di COD di @junni.sabahan

    Haaa bahh orang Sabah manaaa? Haa cepat COD dengan @junni.sabahan 👇🏻👇🏻 Cepat cepat COD sebab 👇🏻👇🏻

    Mostly customer Junni memang ramai yang nak COD sebab apa? Sebab bila COD 👇🏻⁣
    ✨TAK PERLU BAYAR POSTAGE⁣
    ✨DAPAT FREEGIFT MENARIK⁣
    ✨DAPAT FREE CONSULTATION FACE TO FACE⁣


    Bagi yang nak cod, korang boleh buat dua cara⁣
    1- search #tjcod(nama area korang nak cod) & click “ RECENT “ post⁣
    2- pilih bendera negeri korang dekat @junnireseller & tengok komen⁣


    #jutawanjunniwanted #junniagentwanted #junnistokiswanted

  •  19  0  6 July, 2020
  • Sebenarnya, kalau orang tanya Wardah tak penat ke?
.
Nak tau tak, Wardah dapat energy tu daripada korang semua. Team Wardah Rangers🔥
Korang semangat, Wardah pun double triple lagi semangat.
.
Wardah happy bila korang pun happy dapat hasil dengan apa yang korang buat. Walaupun nampak kecil, bisnes online je. Besar maknanya buat Wardah ❤️.
.
Wardah ingin bimbing usahawan yang betul-betul serius dan ingin bina bisnes pada tahap yang lebih tinggi.
.
Untuk FAST RESPONSE terus WhatsApp Wardah
📲 011-3755 4130
@ klik je link di bio😘.
.
.
#dropshipwanted
#agentwanted
#stokiswanted
#JutawanJunniWanted
#JunniAgentWanted
#JunniStokisWanted
  • Sebenarnya, kalau orang tanya Wardah tak penat ke?
    .
    Nak tau tak, Wardah dapat energy tu daripada korang semua. Team Wardah Rangers🔥
    Korang semangat, Wardah pun double triple lagi semangat.
    .
    Wardah happy bila korang pun happy dapat hasil dengan apa yang korang buat. Walaupun nampak kecil, bisnes online je. Besar maknanya buat Wardah ❤️.
    .
    Wardah ingin bimbing usahawan yang betul-betul serius dan ingin bina bisnes pada tahap yang lebih tinggi.
    .
    Untuk FAST RESPONSE terus WhatsApp Wardah
    📲 011-3755 4130
    @ klik je link di bio😘.
    .
    .
    #dropshipwanted
    #agentwanted
    #stokiswanted
    #JutawanJunniWanted
    #JunniAgentWanted
    #JunniStokisWanted

  •  73  14  4 July, 2020
  • [KHAS UNTUK ORANG MELAKA & N9 ]⁣‼️⁣⁣⁣⁣⁣
⁣⁣⁣⁣⁣⁣
SETIAP HARI TEAM JUTAWAN JUNNI COD 👏🏼👏🏼⁣⁣⁣⁣⁣
So siapa nak COD korang boleh hantar details di DM atau komen je “NAK COD“⁣⁣⁣⁣⁣⁣
⁣⁣⁣⁣⁣⁣
Mostly customer Junni memang ramai yang nak COD, sebab apa? Sebab bila COD👇🏻⁣⁣⁣⁣⁣⁣
⁣⁣⁣⁣⁣
✨TAK PERLU BAYAR POSTAGE⁣⁣⁣⁣⁣⁣
✨DAPAT FREEGIFT MENARIK⁣⁣⁣⁣⁣⁣
✨DAPAT FREE CONSULTATION FACE TO FACE⁣⁣⁣⁣⁣⁣
⁣⁣⁣⁣⁣⁣
Warga MELAKA & NEGERI SEMBILAN nak COD boleh COD dengan @junniintan

✅Cepat cepat book produk & masa COD dengan @junniintan sebab jarang jarang produk junni bertahan lama dengan team #jutawanjunni. ⁣⁣⁣⁣⁣
⁣⁣⁣⁣⁣
TIAP WEEKEND SOLD OUT ❌🚫⁣⁣⁣⁣⁣⁣
⁣⁣⁣⁣⁣⁣
Bagi yang nak cod area tempat lain, korang boleh buat dua cara⁣⁣⁣⁣⁣⁣
1. Search #tjcod(nama area korang nak cod) & click “RECENT“ post⁣⁣⁣⁣⁣⁣
2. Pilih bendera negeri korang dekat @junnireseller & tengok komen⁣⁣⁣⁣⁣⁣
⁣⁣⁣⁣⁣⁣
#jutawanjunniwanted #junniagentwanted #junnistokiswanted ⁣⁣⁣⁣⁣⁣
MODAL SERENDAH RM 200 UNTUK AGENT
  • [KHAS UNTUK ORANG MELAKA & N9 ]⁣‼️⁣⁣⁣⁣⁣
    ⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    SETIAP HARI TEAM JUTAWAN JUNNI COD 👏🏼👏🏼⁣⁣⁣⁣⁣
    So siapa nak COD korang boleh hantar details di DM atau komen je “NAK COD“⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    ⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    Mostly customer Junni memang ramai yang nak COD, sebab apa? Sebab bila COD👇🏻⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    ⁣⁣⁣⁣⁣
    ✨TAK PERLU BAYAR POSTAGE⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    ✨DAPAT FREEGIFT MENARIK⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    ✨DAPAT FREE CONSULTATION FACE TO FACE⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    ⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    Warga MELAKA & NEGERI SEMBILAN nak COD boleh COD dengan @junniintan

    ✅Cepat cepat book produk & masa COD dengan @junniintan sebab jarang jarang produk junni bertahan lama dengan team #jutawanjunni. ⁣⁣⁣⁣⁣
    ⁣⁣⁣⁣⁣
    TIAP WEEKEND SOLD OUT ❌🚫⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    ⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    Bagi yang nak cod area tempat lain, korang boleh buat dua cara⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    1. Search #tjcod(nama area korang nak cod) & click “RECENT“ post⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    2. Pilih bendera negeri korang dekat @junnireseller & tengok komen⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    ⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    #jutawanjunniwanted #junniagentwanted #junnistokiswanted ⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    MODAL SERENDAH RM 200 UNTUK AGENT

  •  6  0  3 July, 2020
  • [KHAS UNTUK ORANG JOHOR]⁣‼️⁣⁣⁣⁣⁣
⁣⁣⁣⁣⁣⁣
SETIAP HARI TEAM JUTAWAN JUNNI #SuccessEmpire COD 👏🏼👏🏼⁣⁣⁣⁣⁣
So siapa nak COD korang boleh hantar details di DM atau komen je “NAK COD“⁣⁣⁣⁣⁣⁣
⁣⁣⁣⁣⁣⁣
Mostly customer Junni memang ramai yang nak COD, sebab apa? Sebab bila COD👇🏻⁣⁣⁣⁣⁣⁣
⁣⁣⁣⁣⁣
✨TAK PERLU BAYAR POSTAGE⁣⁣⁣⁣⁣⁣
✨DAPAT FREEGIFT MENARIK⁣⁣⁣⁣⁣⁣
✨DAPAT FREE CONSULTATION FACE TO FACE⁣⁣⁣⁣⁣⁣
⁣⁣⁣⁣⁣⁣
Warga MUAR nak COD boleh COD dengan @junnibeautyalyya._
⁣⁣⁣⁣⁣
✅Cepat cepat book produk & masa COD dengan @junnibeautyalyya._ sebab jarang jarang produk junni bertahan lama dengan team #jutawanjunni. ⁣⁣⁣⁣⁣
⁣⁣⁣⁣⁣
TIAP WEEKEND SOLD OUT ❌🚫⁣⁣⁣⁣⁣⁣
⁣⁣⁣⁣⁣⁣
#jutawanjunniwanted #junniagentwanted #junnistokiswanted ⁣⁣⁣⁣⁣⁣
MODAL SERENDAH RM 200 UNTUK AGENT
  • [KHAS UNTUK ORANG JOHOR]⁣‼️⁣⁣⁣⁣⁣
    ⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    SETIAP HARI TEAM JUTAWAN JUNNI #SuccessEmpire COD 👏🏼👏🏼⁣⁣⁣⁣⁣
    So siapa nak COD korang boleh hantar details di DM atau komen je “NAK COD“⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    ⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    Mostly customer Junni memang ramai yang nak COD, sebab apa? Sebab bila COD👇🏻⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    ⁣⁣⁣⁣⁣
    ✨TAK PERLU BAYAR POSTAGE⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    ✨DAPAT FREEGIFT MENARIK⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    ✨DAPAT FREE CONSULTATION FACE TO FACE⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    ⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    Warga MUAR nak COD boleh COD dengan @junnibeautyalyya._
    ⁣⁣⁣⁣⁣
    ✅Cepat cepat book produk & masa COD dengan @junnibeautyalyya._ sebab jarang jarang produk junni bertahan lama dengan team #jutawanjunni. ⁣⁣⁣⁣⁣
    ⁣⁣⁣⁣⁣
    TIAP WEEKEND SOLD OUT ❌🚫⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    ⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    #jutawanjunniwanted #junniagentwanted #junnistokiswanted ⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    MODAL SERENDAH RM 200 UNTUK AGENT

  •  8  0  3 July, 2020
  • [KHAS UNTUK ORANG JOHOR]⁣‼️⁣⁣⁣⁣⁣
⁣⁣⁣⁣⁣⁣
SETIAP HARI TEAM JUTAWAN JUNNI #SuccessEmpire COD 👏🏼👏🏼⁣⁣⁣⁣⁣
So siapa nak COD korang boleh hantar details di DM atau komen je “NAK COD“⁣⁣⁣⁣⁣⁣
⁣⁣⁣⁣⁣⁣
Mostly customer Junni memang ramai yang nak COD, sebab apa? Sebab bila COD👇🏻⁣⁣⁣⁣⁣⁣
⁣⁣⁣⁣⁣
✨TAK PERLU BAYAR POSTAGE⁣⁣⁣⁣⁣⁣
✨DAPAT FREEGIFT MENARIK⁣⁣⁣⁣⁣⁣
✨DAPAT FREE CONSULTATION FACE TO FACE⁣⁣⁣⁣⁣⁣
⁣⁣⁣⁣⁣⁣
Warga Lenga & Pagoh nak COD boleh COD dengan @junnibeautyfarahin
⁣⁣⁣⁣⁣
✅Cepat cepat book produk & masa COD dengan @junnibeautyfarahin sebab jarang jarang produk junni bertahan lama dengan team #jutawanjunni. ⁣⁣⁣⁣⁣
⁣⁣⁣⁣⁣
TIAP WEEKEND SOLD OUT ❌🚫⁣⁣⁣⁣⁣⁣
⁣⁣⁣⁣⁣⁣
#jutawanjunniwanted #junniagentwanted #junnistokiswanted ⁣⁣⁣⁣⁣⁣
MODAL SERENDAH RM 200 UNTUK AGENT
  • [KHAS UNTUK ORANG JOHOR]⁣‼️⁣⁣⁣⁣⁣
    ⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    SETIAP HARI TEAM JUTAWAN JUNNI #SuccessEmpire COD 👏🏼👏🏼⁣⁣⁣⁣⁣
    So siapa nak COD korang boleh hantar details di DM atau komen je “NAK COD“⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    ⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    Mostly customer Junni memang ramai yang nak COD, sebab apa? Sebab bila COD👇🏻⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    ⁣⁣⁣⁣⁣
    ✨TAK PERLU BAYAR POSTAGE⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    ✨DAPAT FREEGIFT MENARIK⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    ✨DAPAT FREE CONSULTATION FACE TO FACE⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    ⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    Warga Lenga & Pagoh nak COD boleh COD dengan @junnibeautyfarahin
    ⁣⁣⁣⁣⁣
    ✅Cepat cepat book produk & masa COD dengan @junnibeautyfarahin sebab jarang jarang produk junni bertahan lama dengan team #jutawanjunni. ⁣⁣⁣⁣⁣
    ⁣⁣⁣⁣⁣
    TIAP WEEKEND SOLD OUT ❌🚫⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    ⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    #jutawanjunniwanted #junniagentwanted #junnistokiswanted ⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    MODAL SERENDAH RM 200 UNTUK AGENT

  •  6  0  3 July, 2020
  • [KHAS UNTUK ORANG KUALA LUMPUR]⁣‼️⁣⁣⁣⁣
⁣⁣⁣⁣⁣
SETIAP HARI TEAM JUTAWAN JUNNI COD 👏🏼👏🏼⁣⁣⁣⁣
So siapa nak COD korang boleh hantar details di DM atau komen je “NAK COD“⁣⁣⁣⁣⁣
⁣⁣⁣⁣⁣
Mostly customer Junni memang ramai yang nak COD, sebab apa? Sebab bila COD👇🏻⁣⁣⁣⁣⁣
⁣⁣⁣⁣
✨TAK PERLU BAYAR POSTAGE⁣⁣⁣⁣⁣
✨DAPAT FREEGIFT MENARIK⁣⁣⁣⁣⁣
✨DAPAT FREE CONSULTATION FACE TO FACE⁣⁣⁣⁣⁣
⁣⁣⁣⁣⁣
Warga KUALA LUMPUR nak COD boleh COD dengan @Junni_izdhiya
⁣⁣⁣⁣
✅Cepat cepat book produk & masa COD dengan @Junni_izdhiya sebab jarang jarang produk junni bertahan lama dengan team #jutawanjunni. ⁣⁣⁣⁣
⁣⁣⁣⁣
TIAP WEEKEND SOLD OUT ❌🚫⁣⁣⁣⁣⁣
⁣⁣⁣⁣⁣
Bagi yang nak cod area tempat lain, korang boleh buat dua cara⁣⁣⁣⁣⁣
1. Search #tjcod(nama area korang nak cod) & click “RECENT“ post⁣⁣⁣⁣⁣
2. Pilih bendera negeri korang dekat @junnireseller & tengok komen⁣⁣⁣⁣⁣
⁣⁣⁣⁣⁣
#jutawanjunniwanted #junniagentwanted #junnistokiswanted ⁣⁣⁣⁣⁣
MODAL SERENDAH RM 200 UNTUK AGENT
  • [KHAS UNTUK ORANG KUALA LUMPUR]⁣‼️⁣⁣⁣⁣
    ⁣⁣⁣⁣⁣
    SETIAP HARI TEAM JUTAWAN JUNNI COD 👏🏼👏🏼⁣⁣⁣⁣
    So siapa nak COD korang boleh hantar details di DM atau komen je “NAK COD“⁣⁣⁣⁣⁣
    ⁣⁣⁣⁣⁣
    Mostly customer Junni memang ramai yang nak COD, sebab apa? Sebab bila COD👇🏻⁣⁣⁣⁣⁣
    ⁣⁣⁣⁣
    ✨TAK PERLU BAYAR POSTAGE⁣⁣⁣⁣⁣
    ✨DAPAT FREEGIFT MENARIK⁣⁣⁣⁣⁣
    ✨DAPAT FREE CONSULTATION FACE TO FACE⁣⁣⁣⁣⁣
    ⁣⁣⁣⁣⁣
    Warga KUALA LUMPUR nak COD boleh COD dengan @Junni_izdhiya
    ⁣⁣⁣⁣
    ✅Cepat cepat book produk & masa COD dengan @Junni_izdhiya sebab jarang jarang produk junni bertahan lama dengan team #jutawanjunni. ⁣⁣⁣⁣
    ⁣⁣⁣⁣
    TIAP WEEKEND SOLD OUT ❌🚫⁣⁣⁣⁣⁣
    ⁣⁣⁣⁣⁣
    Bagi yang nak cod area tempat lain, korang boleh buat dua cara⁣⁣⁣⁣⁣
    1. Search #tjcod(nama area korang nak cod) & click “RECENT“ post⁣⁣⁣⁣⁣
    2. Pilih bendera negeri korang dekat @junnireseller & tengok komen⁣⁣⁣⁣⁣
    ⁣⁣⁣⁣⁣
    #jutawanjunniwanted #junniagentwanted #junnistokiswanted ⁣⁣⁣⁣⁣
    MODAL SERENDAH RM 200 UNTUK AGENT

  •  0  0  3 July, 2020
  • [KHAS UNTUK ORANG KUALA LUMPUR]⁣‼️⁣⁣⁣⁣
⁣⁣⁣⁣⁣
SETIAP HARI TEAM JUTAWAN JUNNI COD 👏🏼👏🏼⁣⁣⁣⁣
So siapa nak COD korang boleh hantar details di DM atau komen je “NAK COD“⁣⁣⁣⁣⁣
⁣⁣⁣⁣⁣
Mostly customer Junni memang ramai yang nak COD, sebab apa? Sebab bila COD👇🏻⁣⁣⁣⁣⁣
⁣⁣⁣⁣
✨TAK PERLU BAYAR POSTAGE⁣⁣⁣⁣⁣
✨DAPAT FREEGIFT MENARIK⁣⁣⁣⁣⁣
✨DAPAT FREE CONSULTATION FACE TO FACE⁣⁣⁣⁣⁣
⁣⁣⁣⁣⁣
Warga KUALA LUMPUR nak COD boleh COD dengan @Junni_izdhiya
⁣⁣⁣⁣
✅Cepat cepat book produk & masa COD dengan @Junni_izdhiya sebab jarang jarang produk junni bertahan lama dengan team #jutawanjunni. ⁣⁣⁣⁣
⁣⁣⁣⁣
TIAP WEEKEND SOLD OUT ❌🚫⁣⁣⁣⁣⁣
⁣⁣⁣⁣⁣
Bagi yang nak cod area tempat lain, korang boleh buat dua cara⁣⁣⁣⁣⁣
1. Search #tjcod(nama area korang nak cod) & click “RECENT“ post⁣⁣⁣⁣⁣
2. Pilih bendera negeri korang dekat @junnireseller & tengok komen⁣⁣⁣⁣⁣
⁣⁣⁣⁣⁣
#jutawanjunniwanted #junniagentwanted #junnistokiswanted ⁣⁣⁣⁣⁣
MODAL SERENDAH RM 200 UNTUK AGENT
  • [KHAS UNTUK ORANG KUALA LUMPUR]⁣‼️⁣⁣⁣⁣
    ⁣⁣⁣⁣⁣
    SETIAP HARI TEAM JUTAWAN JUNNI COD 👏🏼👏🏼⁣⁣⁣⁣
    So siapa nak COD korang boleh hantar details di DM atau komen je “NAK COD“⁣⁣⁣⁣⁣
    ⁣⁣⁣⁣⁣
    Mostly customer Junni memang ramai yang nak COD, sebab apa? Sebab bila COD👇🏻⁣⁣⁣⁣⁣
    ⁣⁣⁣⁣
    ✨TAK PERLU BAYAR POSTAGE⁣⁣⁣⁣⁣
    ✨DAPAT FREEGIFT MENARIK⁣⁣⁣⁣⁣
    ✨DAPAT FREE CONSULTATION FACE TO FACE⁣⁣⁣⁣⁣
    ⁣⁣⁣⁣⁣
    Warga KUALA LUMPUR nak COD boleh COD dengan @Junni_izdhiya
    ⁣⁣⁣⁣
    ✅Cepat cepat book produk & masa COD dengan @Junni_izdhiya sebab jarang jarang produk junni bertahan lama dengan team #jutawanjunni. ⁣⁣⁣⁣
    ⁣⁣⁣⁣
    TIAP WEEKEND SOLD OUT ❌🚫⁣⁣⁣⁣⁣
    ⁣⁣⁣⁣⁣
    Bagi yang nak cod area tempat lain, korang boleh buat dua cara⁣⁣⁣⁣⁣
    1. Search #tjcod(nama area korang nak cod) & click “RECENT“ post⁣⁣⁣⁣⁣
    2. Pilih bendera negeri korang dekat @junnireseller & tengok komen⁣⁣⁣⁣⁣
    ⁣⁣⁣⁣⁣
    #jutawanjunniwanted #junniagentwanted #junnistokiswanted ⁣⁣⁣⁣⁣
    MODAL SERENDAH RM 200 UNTUK AGENT

  •  5  0  3 July, 2020
  • [KHAS UNTUK ORANG KELANTAN]⁣‼️⁣⁣⁣⁣⁣
⁣⁣⁣⁣⁣⁣
SETIAP HARI TEAM JUTAWAN JUNNI COD 👏🏼👏🏼⁣⁣⁣⁣⁣
So siapa nak COD korang boleh hantar details di DM atau komen je “NAK COD“⁣⁣⁣⁣⁣⁣
⁣⁣⁣⁣⁣⁣
Mostly customer Junni memang ramai yang nak COD, sebab apa? Sebab bila COD👇🏻⁣⁣⁣⁣⁣⁣
⁣⁣⁣⁣⁣
✨TAK PERLU BAYAR POSTAGE⁣⁣⁣⁣⁣⁣
✨DAPAT FREEGIFT MENARIK⁣⁣⁣⁣⁣⁣
✨DAPAT FREE CONSULTATION FACE TO FACE⁣⁣⁣⁣⁣⁣
⁣⁣⁣⁣⁣⁣
Warga KUALA LUMPUR nak COD boleh COD dengan @Junnibeauty_machang⁣
⁣⁣⁣⁣⁣
✅Cepat cepat book produk & masa COD dengan @Junnibeauty_machang sebab jarang jarang produk junni bertahan lama dengan team #jutawanjunni. ⁣⁣⁣⁣⁣
⁣⁣⁣⁣⁣
TIAP WEEKEND SOLD OUT ❌🚫⁣⁣⁣⁣⁣⁣
⁣⁣⁣⁣⁣⁣
Bagi yang nak cod area tempat lain, korang boleh buat dua cara⁣⁣⁣⁣⁣⁣
1. Search #tjcod(nama area korang nak cod) & click “RECENT“ post⁣⁣⁣⁣⁣⁣
2. Pilih bendera negeri korang dekat @junnireseller & tengok komen⁣⁣⁣⁣⁣⁣
⁣⁣⁣⁣⁣⁣
#jutawanjunniwanted #junniagentwanted #junnistokiswanted ⁣⁣⁣⁣⁣⁣
MODAL SERENDAH RM 200 UNTUK AGENT
  • [KHAS UNTUK ORANG KELANTAN]⁣‼️⁣⁣⁣⁣⁣
    ⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    SETIAP HARI TEAM JUTAWAN JUNNI COD 👏🏼👏🏼⁣⁣⁣⁣⁣
    So siapa nak COD korang boleh hantar details di DM atau komen je “NAK COD“⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    ⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    Mostly customer Junni memang ramai yang nak COD, sebab apa? Sebab bila COD👇🏻⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    ⁣⁣⁣⁣⁣
    ✨TAK PERLU BAYAR POSTAGE⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    ✨DAPAT FREEGIFT MENARIK⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    ✨DAPAT FREE CONSULTATION FACE TO FACE⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    ⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    Warga KUALA LUMPUR nak COD boleh COD dengan @Junnibeauty_machang
    ⁣⁣⁣⁣⁣
    ✅Cepat cepat book produk & masa COD dengan @Junnibeauty_machang sebab jarang jarang produk junni bertahan lama dengan team #jutawanjunni. ⁣⁣⁣⁣⁣
    ⁣⁣⁣⁣⁣
    TIAP WEEKEND SOLD OUT ❌🚫⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    ⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    Bagi yang nak cod area tempat lain, korang boleh buat dua cara⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    1. Search #tjcod(nama area korang nak cod) & click “RECENT“ post⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    2. Pilih bendera negeri korang dekat @junnireseller & tengok komen⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    ⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    #jutawanjunniwanted #junniagentwanted #junnistokiswanted ⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    MODAL SERENDAH RM 200 UNTUK AGENT

  •  2  0  3 July, 2020
  • [KHAS UNTUK ORANG KELANTAN]⁣‼️⁣⁣⁣⁣⁣
⁣⁣⁣⁣⁣⁣
SETIAP HARI TEAM JUTAWAN JUNNI COD 👏🏼👏🏼⁣⁣⁣⁣⁣
So siapa nak COD korang boleh hantar details di DM atau komen je “NAK COD“⁣⁣⁣⁣⁣⁣
⁣⁣⁣⁣⁣⁣
Mostly customer Junni memang ramai yang nak COD, sebab apa? Sebab bila COD👇🏻⁣⁣⁣⁣⁣⁣
⁣⁣⁣⁣⁣
✨TAK PERLU BAYAR POSTAGE⁣⁣⁣⁣⁣⁣
✨DAPAT FREEGIFT MENARIK⁣⁣⁣⁣⁣⁣
✨DAPAT FREE CONSULTATION FACE TO FACE⁣⁣⁣⁣⁣⁣
⁣⁣⁣⁣⁣⁣
Warga KUALA LUMPUR nak COD boleh COD dengan @Junnibeauty_machang⁣
⁣⁣⁣⁣⁣
✅Cepat cepat book produk & masa COD dengan @Junnibeauty_machang sebab jarang jarang produk junni bertahan lama dengan team #jutawanjunni. ⁣⁣⁣⁣⁣
⁣⁣⁣⁣⁣
TIAP WEEKEND SOLD OUT ❌🚫⁣⁣⁣⁣⁣⁣
⁣⁣⁣⁣⁣⁣
Bagi yang nak cod area tempat lain, korang boleh buat dua cara⁣⁣⁣⁣⁣⁣
1. Search #tjcod(nama area korang nak cod) & click “RECENT“ post⁣⁣⁣⁣⁣⁣
2. Pilih bendera negeri korang dekat @junnireseller & tengok komen⁣⁣⁣⁣⁣⁣
⁣⁣⁣⁣⁣⁣
#jutawanjunniwanted #junniagentwanted #junnistokiswanted ⁣⁣⁣⁣⁣⁣
MODAL SERENDAH RM 200 UNTUK AGENT
  • [KHAS UNTUK ORANG KELANTAN]⁣‼️⁣⁣⁣⁣⁣
    ⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    SETIAP HARI TEAM JUTAWAN JUNNI COD 👏🏼👏🏼⁣⁣⁣⁣⁣
    So siapa nak COD korang boleh hantar details di DM atau komen je “NAK COD“⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    ⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    Mostly customer Junni memang ramai yang nak COD, sebab apa? Sebab bila COD👇🏻⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    ⁣⁣⁣⁣⁣
    ✨TAK PERLU BAYAR POSTAGE⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    ✨DAPAT FREEGIFT MENARIK⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    ✨DAPAT FREE CONSULTATION FACE TO FACE⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    ⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    Warga KUALA LUMPUR nak COD boleh COD dengan @Junnibeauty_machang
    ⁣⁣⁣⁣⁣
    ✅Cepat cepat book produk & masa COD dengan @Junnibeauty_machang sebab jarang jarang produk junni bertahan lama dengan team #jutawanjunni. ⁣⁣⁣⁣⁣
    ⁣⁣⁣⁣⁣
    TIAP WEEKEND SOLD OUT ❌🚫⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    ⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    Bagi yang nak cod area tempat lain, korang boleh buat dua cara⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    1. Search #tjcod(nama area korang nak cod) & click “RECENT“ post⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    2. Pilih bendera negeri korang dekat @junnireseller & tengok komen⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    ⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    #jutawanjunniwanted #junniagentwanted #junnistokiswanted ⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    MODAL SERENDAH RM 200 UNTUK AGENT

  •  8  0  30 June, 2020
  • [KHAS UNTUK ORANG KELANTAN]⁣‼️⁣⁣⁣⁣⁣
⁣⁣⁣⁣⁣⁣
SETIAP HARI TEAM JUTAWAN JUNNI COD 👏🏼👏🏼⁣⁣⁣⁣⁣
So siapa nak COD korang boleh hantar details di DM atau komen je “NAK COD“⁣⁣⁣⁣⁣⁣
⁣⁣⁣⁣⁣⁣
Mostly customer Junni memang ramai yang nak COD, sebab apa? Sebab bila COD👇🏻⁣⁣⁣⁣⁣⁣
⁣⁣⁣⁣⁣
✨TAK PERLU BAYAR POSTAGE⁣⁣⁣⁣⁣⁣
✨DAPAT FREEGIFT MENARIK⁣⁣⁣⁣⁣⁣
✨DAPAT FREE CONSULTATION FACE TO FACE⁣⁣⁣⁣⁣⁣
⁣⁣⁣⁣⁣⁣
Warga KUALA LUMPUR nak COD boleh COD dengan @Junnibeauty_machang⁣
⁣⁣⁣⁣⁣
✅Cepat cepat book produk & masa COD dengan @Junnibeauty_machang sebab jarang jarang produk junni bertahan lama dengan team #jutawanjunni. ⁣⁣⁣⁣⁣
⁣⁣⁣⁣⁣
TIAP WEEKEND SOLD OUT ❌🚫⁣⁣⁣⁣⁣⁣
⁣⁣⁣⁣⁣⁣
Bagi yang nak cod area tempat lain, korang boleh buat dua cara⁣⁣⁣⁣⁣⁣
1. Search #tjcod(nama area korang nak cod) & click “RECENT“ post⁣⁣⁣⁣⁣⁣
2. Pilih bendera negeri korang dekat @junnireseller & tengok komen⁣⁣⁣⁣⁣⁣
⁣⁣⁣⁣⁣⁣
#jutawanjunniwanted #junniagentwanted #junnistokiswanted ⁣⁣⁣⁣⁣⁣
MODAL SERENDAH RM 200 UNTUK AGENT
  • [KHAS UNTUK ORANG KELANTAN]⁣‼️⁣⁣⁣⁣⁣
    ⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    SETIAP HARI TEAM JUTAWAN JUNNI COD 👏🏼👏🏼⁣⁣⁣⁣⁣
    So siapa nak COD korang boleh hantar details di DM atau komen je “NAK COD“⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    ⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    Mostly customer Junni memang ramai yang nak COD, sebab apa? Sebab bila COD👇🏻⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    ⁣⁣⁣⁣⁣
    ✨TAK PERLU BAYAR POSTAGE⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    ✨DAPAT FREEGIFT MENARIK⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    ✨DAPAT FREE CONSULTATION FACE TO FACE⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    ⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    Warga KUALA LUMPUR nak COD boleh COD dengan @Junnibeauty_machang
    ⁣⁣⁣⁣⁣
    ✅Cepat cepat book produk & masa COD dengan @Junnibeauty_machang sebab jarang jarang produk junni bertahan lama dengan team #jutawanjunni. ⁣⁣⁣⁣⁣
    ⁣⁣⁣⁣⁣
    TIAP WEEKEND SOLD OUT ❌🚫⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    ⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    Bagi yang nak cod area tempat lain, korang boleh buat dua cara⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    1. Search #tjcod(nama area korang nak cod) & click “RECENT“ post⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    2. Pilih bendera negeri korang dekat @junnireseller & tengok komen⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    ⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    #jutawanjunniwanted #junniagentwanted #junnistokiswanted ⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    MODAL SERENDAH RM 200 UNTUK AGENT

  •  9  0  30 June, 2020

Top #JunniStokisWanted Posts

  • [KHAS UNTUK ORANG SABAH SARAWAK]⁣‼️⁣
⁣⁣
SETIAP HARI TEAM JUTAWAN JUNNI COD 👏🏼👏🏼⁣
So siapa nak COD korang boleh hantar details di DM atau komen je “NAK COD“⁣⁣
⁣⁣
Mostly customer Junni memang ramai yang nak COD, sebab apa? Sebab bila COD👇🏻⁣⁣
⁣
✨TAK PERLU BAYAR POSTAGE⁣⁣
✨DAPAT FREEGIFT MENARIK⁣⁣
✨DAPAT FREE CONSULTATION FACE TO FACE⁣⁣
⁣⁣
Warga SABAH SARAWAK nak COD boleh COD dengan @junni_emma
⁣
✅Cepat cepat book produk & masa COD dengan @junni_emma sebab jarang jarang produk junni bertahan lama dengan team #jutawanjunni. ⁣
⁣
TIAP WEEKEND SOLD OUT ❌🚫⁣⁣
⁣⁣
⁣⁣#princessemam 
#TeamOneOhsem 
#TeamQueenFatiah 
#jutawanjunniwanted #junniagentwanted #junnistokiswanted ⁣⁣
MODAL SERENDAH RM 200 UNTUK AGENT
  • [KHAS UNTUK ORANG SABAH SARAWAK]⁣‼️⁣
    ⁣⁣
    SETIAP HARI TEAM JUTAWAN JUNNI COD 👏🏼👏🏼⁣
    So siapa nak COD korang boleh hantar details di DM atau komen je “NAK COD“⁣⁣
    ⁣⁣
    Mostly customer Junni memang ramai yang nak COD, sebab apa? Sebab bila COD👇🏻⁣⁣

    ✨TAK PERLU BAYAR POSTAGE⁣⁣
    ✨DAPAT FREEGIFT MENARIK⁣⁣
    ✨DAPAT FREE CONSULTATION FACE TO FACE⁣⁣
    ⁣⁣
    Warga SABAH SARAWAK nak COD boleh COD dengan @junni_emma

    ✅Cepat cepat book produk & masa COD dengan @junni_emma sebab jarang jarang produk junni bertahan lama dengan team #jutawanjunni. ⁣

    TIAP WEEKEND SOLD OUT ❌🚫⁣⁣
    ⁣⁣
    ⁣⁣ #princessemam
    #TeamOneOhsem
    #TeamQueenFatiah
    #jutawanjunniwanted #junniagentwanted #junnistokiswanted ⁣⁣
    MODAL SERENDAH RM 200 UNTUK AGENT

  •  11  1  28 April, 2020
  • [KHAS UNTUK ORANG JOHOR]⁣‼️⁣⁣⁣⁣
⁣⁣⁣⁣⁣
SETIAP HARI TEAM JUTAWAN JUNNI COD 👏🏼👏🏼⁣⁣⁣⁣
So siapa nak COD korang boleh hantar details di DM atau komen je “NAK COD“⁣⁣⁣⁣⁣
⁣⁣⁣⁣⁣
Mostly customer Junni memang ramai yang nak COD, sebab apa? Sebab bila COD👇🏻⁣⁣⁣⁣⁣
⁣⁣⁣⁣
✨TAK PERLU BAYAR POSTAGE⁣⁣⁣⁣⁣
✨DAPAT FREEGIFT MENARIK⁣⁣⁣⁣⁣
✨DAPAT FREE CONSULTATION FACE TO FACE⁣⁣⁣⁣⁣
⁣⁣⁣⁣⁣
Warga JOHOR nak COD boleh COD dengan @junnibeauty_moon ⁣⁣⁣
⁣⁣⁣⁣
✅Cepat cepat book produk & masa COD dengan @junnibeauty_moon sebab jarang jarang produk junni bertahan lama dengan team #jutawanjunni. ⁣⁣⁣⁣
⁣⁣⁣⁣
TIAP WEEKEND SOLD OUT ❌🚫⁣⁣⁣⁣⁣
⁣⁣⁣⁣⁣
Bagi yang nak cod area tempat lain, korang boleh buat dua cara⁣⁣⁣⁣⁣
1. Search #tjcod(nama area korang nak cod) & click “RECENT“ post⁣⁣⁣⁣⁣
2. Pilih bendera negeri korang dekat @junnireseller & tengok komen⁣⁣⁣⁣⁣
⁣⁣⁣⁣⁣
#jutawanjunniwanted #dropshiptanpamodal #dropshipwanted #junniagentwanted #junnistokiswanted ⁣⁣⁣⁣⁣
MODAL SERENDAH RM 200 UNTUK AGENT

#MummyLegacy
#norakittyempire
#norakittyreseller
#JutawanJunni
#JunniBeautyBantuAnda
#SolusiKulitBreakout
#BerkesanDanSelamat
  • [KHAS UNTUK ORANG JOHOR]⁣‼️⁣⁣⁣⁣
    ⁣⁣⁣⁣⁣
    SETIAP HARI TEAM JUTAWAN JUNNI COD 👏🏼👏🏼⁣⁣⁣⁣
    So siapa nak COD korang boleh hantar details di DM atau komen je “NAK COD“⁣⁣⁣⁣⁣
    ⁣⁣⁣⁣⁣
    Mostly customer Junni memang ramai yang nak COD, sebab apa? Sebab bila COD👇🏻⁣⁣⁣⁣⁣
    ⁣⁣⁣⁣
    ✨TAK PERLU BAYAR POSTAGE⁣⁣⁣⁣⁣
    ✨DAPAT FREEGIFT MENARIK⁣⁣⁣⁣⁣
    ✨DAPAT FREE CONSULTATION FACE TO FACE⁣⁣⁣⁣⁣
    ⁣⁣⁣⁣⁣
    Warga JOHOR nak COD boleh COD dengan @junnibeauty_moon ⁣⁣⁣
    ⁣⁣⁣⁣
    ✅Cepat cepat book produk & masa COD dengan @junnibeauty_moon sebab jarang jarang produk junni bertahan lama dengan team #jutawanjunni. ⁣⁣⁣⁣
    ⁣⁣⁣⁣
    TIAP WEEKEND SOLD OUT ❌🚫⁣⁣⁣⁣⁣
    ⁣⁣⁣⁣⁣
    Bagi yang nak cod area tempat lain, korang boleh buat dua cara⁣⁣⁣⁣⁣
    1. Search #tjcod(nama area korang nak cod) & click “RECENT“ post⁣⁣⁣⁣⁣
    2. Pilih bendera negeri korang dekat @junnireseller & tengok komen⁣⁣⁣⁣⁣
    ⁣⁣⁣⁣⁣
    #jutawanjunniwanted #dropshiptanpamodal #dropshipwanted #junniagentwanted #junnistokiswanted ⁣⁣⁣⁣⁣
    MODAL SERENDAH RM 200 UNTUK AGENT

    #MummyLegacy
    #norakittyempire
    #norakittyreseller
    #JutawanJunni
    #JunniBeautyBantuAnda
    #SolusiKulitBreakout
    #BerkesanDanSelamat

  •  28  1  23 May, 2020
  • .
Cuti cuti ni makan tak ingat dunia sampai tak boleh sorok double chin. Eh banyak ke bela Double Chin tuuu? 🙊 Haaa ini senaman berkesan dan paling mudah untuk korang runcingkan muka. Masa jem dalam kereta sekarang ni pun boleh buat. Mudah yakmatttt!
.
.
Tag kawan-kawan korang yang pipi comel tu. Bolehlah jadikn amalan harian kalau nak muka shape cantik tirusss gittew! 
Kredit info : SolusiMy
#BeautyTipsWardah.. .
.
.
.
.
.
.
.
.
.
#thejunni #junnibeauty
#junnibeautyhq #thejunnipinkishwhite #thejunnilicenserum #thejunniputihkorea 
#pinkishwhiteinstantscrub
#tjcodkelantan #tjcodkotabharu #trustedseller #kulitlicin #kulitcantik #putihflawless #produkpemutih #skincaretanpamerkuri #skincareremaja
#pwis #TeamWardahRangers #agentwanted #dropshipwanted #stokiswanted
#JutawanJunniWanted
#JunniAgentWanted
#JunniStokisWanted
  • .
    Cuti cuti ni makan tak ingat dunia sampai tak boleh sorok double chin. Eh banyak ke bela Double Chin tuuu? 🙊 Haaa ini senaman berkesan dan paling mudah untuk korang runcingkan muka. Masa jem dalam kereta sekarang ni pun boleh buat. Mudah yakmatttt!
    .
    .
    Tag kawan-kawan korang yang pipi comel tu. Bolehlah jadikn amalan harian kalau nak muka shape cantik tirusss gittew!
    Kredit info : SolusiMy
    #BeautyTipsWardah.. .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    #thejunni #junnibeauty
    #junnibeautyhq #thejunnipinkishwhite #thejunnilicenserum #thejunniputihkorea
    #pinkishwhiteinstantscrub
    #tjcodkelantan #tjcodkotabharu #trustedseller #kulitlicin #kulitcantik #putihflawless #produkpemutih #skincaretanpamerkuri #skincareremaja
    #pwis #TeamWardahRangers #agentwanted #dropshipwanted #stokiswanted
    #JutawanJunniWanted
    #JunniAgentWanted
    #JunniStokisWanted

  •  147  19  9 September, 2019
  • [KHAS UNTUK ORANG KELANTAN]⁣‼️⁣⁣⁣⁣⁣
⁣⁣⁣⁣⁣⁣
SETIAP HARI TEAM JUTAWAN JUNNI COD 👏🏼👏🏼⁣⁣⁣⁣⁣
So siapa nak COD korang boleh hantar details di DM atau komen je “NAK COD“⁣⁣⁣⁣⁣⁣
⁣⁣⁣⁣⁣⁣
Mostly customer Junni memang ramai yang nak COD, sebab apa? Sebab bila COD👇🏻⁣⁣⁣⁣⁣⁣
⁣⁣⁣⁣⁣
✨TAK PERLU BAYAR POSTAGE⁣⁣⁣⁣⁣⁣
✨DAPAT FREEGIFT MENARIK⁣⁣⁣⁣⁣⁣
✨DAPAT FREE CONSULTATION FACE TO FACE⁣⁣⁣⁣⁣⁣
⁣⁣⁣⁣⁣⁣
Warga KUALA LUMPUR nak COD boleh COD dengan @Junnibeauty_machang⁣
⁣⁣⁣⁣⁣
✅Cepat cepat book produk & masa COD dengan @Junnibeauty_machang sebab jarang jarang produk junni bertahan lama dengan team #jutawanjunni. ⁣⁣⁣⁣⁣
⁣⁣⁣⁣⁣
TIAP WEEKEND SOLD OUT ❌🚫⁣⁣⁣⁣⁣⁣
⁣⁣⁣⁣⁣⁣
Bagi yang nak cod area tempat lain, korang boleh buat dua cara⁣⁣⁣⁣⁣⁣
1. Search #tjcod(nama area korang nak cod) & click “RECENT“ post⁣⁣⁣⁣⁣⁣
2. Pilih bendera negeri korang dekat @junnireseller & tengok komen⁣⁣⁣⁣⁣⁣
⁣⁣⁣⁣⁣⁣
#jutawanjunniwanted #junniagentwanted #junnistokiswanted ⁣⁣⁣⁣⁣⁣
MODAL SERENDAH RM 200 UNTUK AGENT
  • [KHAS UNTUK ORANG KELANTAN]⁣‼️⁣⁣⁣⁣⁣
    ⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    SETIAP HARI TEAM JUTAWAN JUNNI COD 👏🏼👏🏼⁣⁣⁣⁣⁣
    So siapa nak COD korang boleh hantar details di DM atau komen je “NAK COD“⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    ⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    Mostly customer Junni memang ramai yang nak COD, sebab apa? Sebab bila COD👇🏻⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    ⁣⁣⁣⁣⁣
    ✨TAK PERLU BAYAR POSTAGE⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    ✨DAPAT FREEGIFT MENARIK⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    ✨DAPAT FREE CONSULTATION FACE TO FACE⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    ⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    Warga KUALA LUMPUR nak COD boleh COD dengan @Junnibeauty_machang
    ⁣⁣⁣⁣⁣
    ✅Cepat cepat book produk & masa COD dengan @Junnibeauty_machang sebab jarang jarang produk junni bertahan lama dengan team #jutawanjunni. ⁣⁣⁣⁣⁣
    ⁣⁣⁣⁣⁣
    TIAP WEEKEND SOLD OUT ❌🚫⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    ⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    Bagi yang nak cod area tempat lain, korang boleh buat dua cara⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    1. Search #tjcod(nama area korang nak cod) & click “RECENT“ post⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    2. Pilih bendera negeri korang dekat @junnireseller & tengok komen⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    ⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    #jutawanjunniwanted #junniagentwanted #junnistokiswanted ⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    MODAL SERENDAH RM 200 UNTUK AGENT

  •  273  44  25 June, 2020
  • [KHAS UNTUK ORANG KUALA LUMPUR]⁣‼️⁣⁣⁣⁣
⁣⁣⁣⁣⁣
SETIAP HARI TEAM JUTAWAN JUNNI COD 👏🏼👏🏼⁣⁣⁣⁣
So siapa nak COD korang boleh hantar details di DM atau komen je “NAK COD“⁣⁣⁣⁣⁣
⁣⁣⁣⁣⁣
Mostly customer Junni memang ramai yang nak COD, sebab apa? Sebab bila COD👇🏻⁣⁣⁣⁣⁣
⁣⁣⁣⁣
✨TAK PERLU BAYAR POSTAGE⁣⁣⁣⁣⁣
✨DAPAT FREEGIFT MENARIK⁣⁣⁣⁣⁣
✨DAPAT FREE CONSULTATION FACE TO FACE⁣⁣⁣⁣⁣
⁣⁣⁣⁣⁣
Warga KUALA LUMPUR nak COD boleh COD dengan @Junni_izdhiya
⁣⁣⁣⁣
✅Cepat cepat book produk & masa COD dengan @Junni_izdhiya sebab jarang jarang produk junni bertahan lama dengan team #jutawanjunni. ⁣⁣⁣⁣
⁣⁣⁣⁣
TIAP WEEKEND SOLD OUT ❌🚫⁣⁣⁣⁣⁣
⁣⁣⁣⁣⁣
Bagi yang nak cod area tempat lain, korang boleh buat dua cara⁣⁣⁣⁣⁣
1. Search #tjcod(nama area korang nak cod) & click “RECENT“ post⁣⁣⁣⁣⁣
2. Pilih bendera negeri korang dekat @junnireseller & tengok komen⁣⁣⁣⁣⁣
⁣⁣⁣⁣⁣
#jutawanjunniwanted #junniagentwanted #junnistokiswanted ⁣⁣⁣⁣⁣
MODAL SERENDAH RM 200 UNTUK AGENT
  • [KHAS UNTUK ORANG KUALA LUMPUR]⁣‼️⁣⁣⁣⁣
    ⁣⁣⁣⁣⁣
    SETIAP HARI TEAM JUTAWAN JUNNI COD 👏🏼👏🏼⁣⁣⁣⁣
    So siapa nak COD korang boleh hantar details di DM atau komen je “NAK COD“⁣⁣⁣⁣⁣
    ⁣⁣⁣⁣⁣
    Mostly customer Junni memang ramai yang nak COD, sebab apa? Sebab bila COD👇🏻⁣⁣⁣⁣⁣
    ⁣⁣⁣⁣
    ✨TAK PERLU BAYAR POSTAGE⁣⁣⁣⁣⁣
    ✨DAPAT FREEGIFT MENARIK⁣⁣⁣⁣⁣
    ✨DAPAT FREE CONSULTATION FACE TO FACE⁣⁣⁣⁣⁣
    ⁣⁣⁣⁣⁣
    Warga KUALA LUMPUR nak COD boleh COD dengan @Junni_izdhiya
    ⁣⁣⁣⁣
    ✅Cepat cepat book produk & masa COD dengan @Junni_izdhiya sebab jarang jarang produk junni bertahan lama dengan team #jutawanjunni. ⁣⁣⁣⁣
    ⁣⁣⁣⁣
    TIAP WEEKEND SOLD OUT ❌🚫⁣⁣⁣⁣⁣
    ⁣⁣⁣⁣⁣
    Bagi yang nak cod area tempat lain, korang boleh buat dua cara⁣⁣⁣⁣⁣
    1. Search #tjcod(nama area korang nak cod) & click “RECENT“ post⁣⁣⁣⁣⁣
    2. Pilih bendera negeri korang dekat @junnireseller & tengok komen⁣⁣⁣⁣⁣
    ⁣⁣⁣⁣⁣
    #jutawanjunniwanted #junniagentwanted #junnistokiswanted ⁣⁣⁣⁣⁣
    MODAL SERENDAH RM 200 UNTUK AGENT

  •  314  17  4 June, 2020
  • [KHAS UNTUK ORANG JOHOR]⁣‼️⁣⁣⁣⁣
⁣⁣⁣⁣⁣
SETIAP HARI TEAM JUTAWAN JUNNI COD 👏🏼👏🏼⁣⁣⁣⁣
So siapa nak COD korang boleh hantar details di DM atau komen je “NAK COD“⁣⁣⁣⁣⁣
⁣⁣⁣⁣⁣
Mostly customer Junni memang ramai yang nak COD, sebab apa? Sebab bila COD👇🏻⁣⁣⁣⁣⁣
⁣⁣⁣⁣
✨TAK PERLU BAYAR POSTAGE⁣⁣⁣⁣⁣
✨DAPAT FREEGIFT MENARIK⁣⁣⁣⁣⁣
✨DAPAT FREE CONSULTATION FACE TO FACE⁣⁣⁣⁣⁣
⁣⁣⁣⁣⁣
Warga KUALA LUMPUR nak COD boleh COD dengan @Junni_Johor
⁣⁣⁣⁣
✅Cepat cepat book produk & masa COD dengan @Junni_Johor sebab jarang jarang produk junni bertahan lama dengan team #jutawanjunni. ⁣⁣⁣⁣
⁣⁣⁣⁣
TIAP WEEKEND SOLD OUT ❌🚫⁣⁣⁣⁣⁣
⁣⁣⁣⁣⁣
Bagi yang nak cod area tempat lain, korang boleh buat dua cara⁣⁣⁣⁣⁣
1. Search #tjcod(nama area korang nak cod) & click “RECENT“ post⁣⁣⁣⁣⁣
2. Pilih bendera negeri korang dekat @junnireseller & tengok komen⁣⁣⁣⁣⁣
⁣⁣⁣⁣⁣
#jutawanjunniwanted #junniagentwanted #junnistokiswanted ⁣⁣⁣⁣⁣
MODAL SERENDAH RM 200 UNTUK AGENT
  • [KHAS UNTUK ORANG JOHOR]⁣‼️⁣⁣⁣⁣
    ⁣⁣⁣⁣⁣
    SETIAP HARI TEAM JUTAWAN JUNNI COD 👏🏼👏🏼⁣⁣⁣⁣
    So siapa nak COD korang boleh hantar details di DM atau komen je “NAK COD“⁣⁣⁣⁣⁣
    ⁣⁣⁣⁣⁣
    Mostly customer Junni memang ramai yang nak COD, sebab apa? Sebab bila COD👇🏻⁣⁣⁣⁣⁣
    ⁣⁣⁣⁣
    ✨TAK PERLU BAYAR POSTAGE⁣⁣⁣⁣⁣
    ✨DAPAT FREEGIFT MENARIK⁣⁣⁣⁣⁣
    ✨DAPAT FREE CONSULTATION FACE TO FACE⁣⁣⁣⁣⁣
    ⁣⁣⁣⁣⁣
    Warga KUALA LUMPUR nak COD boleh COD dengan @Junni_Johor
    ⁣⁣⁣⁣
    ✅Cepat cepat book produk & masa COD dengan @Junni_Johor sebab jarang jarang produk junni bertahan lama dengan team #jutawanjunni. ⁣⁣⁣⁣
    ⁣⁣⁣⁣
    TIAP WEEKEND SOLD OUT ❌🚫⁣⁣⁣⁣⁣
    ⁣⁣⁣⁣⁣
    Bagi yang nak cod area tempat lain, korang boleh buat dua cara⁣⁣⁣⁣⁣
    1. Search #tjcod(nama area korang nak cod) & click “RECENT“ post⁣⁣⁣⁣⁣
    2. Pilih bendera negeri korang dekat @junnireseller & tengok komen⁣⁣⁣⁣⁣
    ⁣⁣⁣⁣⁣
    #jutawanjunniwanted #junniagentwanted #junnistokiswanted ⁣⁣⁣⁣⁣
    MODAL SERENDAH RM 200 UNTUK AGENT

  •  258  15  18 June, 2020
  • [KHAS UNTUK ORANG PERAK]⁣‼️⁣
⁣⁣
SETIAP HARI TEAM JUTAWAN JUNNI COD 👏🏼👏🏼⁣
So siapa nak COD korang boleh hantar details di DM atau komen je “NAK COD“⁣⁣
⁣⁣
Mostly customer Junni memang ramai yang nak COD, sebab apa? Sebab bila COD👇🏻⁣⁣
⁣
✨TAK PERLU BAYAR POSTAGE⁣⁣
✨DAPAT FREEGIFT MENARIK⁣⁣
✨DAPAT FREE CONSULTATION FACE TO FACE⁣⁣
⁣⁣
Warga PERAK nak COD boleh COD dengan @junnibeauty.gopeng⁣
⁣
✅Cepat cepat book produk & masa COD dengan @junnibeauty.gopeng sebab jarang jarang produk junni bertahan lama dengan team #jutawanjunni. ⁣
⁣
TIAP WEEKEND SOLD OUT ❌🚫⁣⁣
⁣⁣
Bagi yang nak cod area tempat lain, korang boleh buat dua cara⁣⁣
1. Search #tjcod(nama area korang nak cod) & click “RECENT“ post⁣⁣
2. Pilih bendera negeri korang dekat @junnireseller & tengok komen⁣⁣
⁣⁣
#jutawanjunniwanted #junniagentwanted #junnistokiswanted ⁣⁣
MODAL SERENDAH RM 200 UNTUK AGENT
  • [KHAS UNTUK ORANG PERAK]⁣‼️⁣
    ⁣⁣
    SETIAP HARI TEAM JUTAWAN JUNNI COD 👏🏼👏🏼⁣
    So siapa nak COD korang boleh hantar details di DM atau komen je “NAK COD“⁣⁣
    ⁣⁣
    Mostly customer Junni memang ramai yang nak COD, sebab apa? Sebab bila COD👇🏻⁣⁣

    ✨TAK PERLU BAYAR POSTAGE⁣⁣
    ✨DAPAT FREEGIFT MENARIK⁣⁣
    ✨DAPAT FREE CONSULTATION FACE TO FACE⁣⁣
    ⁣⁣
    Warga PERAK nak COD boleh COD dengan @junnibeauty.gopeng

    ✅Cepat cepat book produk & masa COD dengan @junnibeauty.gopeng sebab jarang jarang produk junni bertahan lama dengan team #jutawanjunni. ⁣

    TIAP WEEKEND SOLD OUT ❌🚫⁣⁣
    ⁣⁣
    Bagi yang nak cod area tempat lain, korang boleh buat dua cara⁣⁣
    1. Search #tjcod(nama area korang nak cod) & click “RECENT“ post⁣⁣
    2. Pilih bendera negeri korang dekat @junnireseller & tengok komen⁣⁣
    ⁣⁣
    #jutawanjunniwanted #junniagentwanted #junnistokiswanted ⁣⁣
    MODAL SERENDAH RM 200 UNTUK AGENT

  •  237  12  22 April, 2020