#JimatBelanja Instagram Photos & Videos

JimatBelanja - 4.5k posts

Hashtag Popularity

10.2
average comments
127.7
average likes

Latest #JimatBelanja Posts

  • Susu showme
.
.
.
:)hai akak² abang²..yang mana ada masaalah kulit kusam, kulit tak bermaya, kulit gelap, badan yang berisi.. Mari sini ceq nak habaq dekat akak² dgn abang² ni.. Susu showme mampu mengatasi kulit² kusam! Gelap!..badan² yang berisi.. Korang boleh mencantikan dan mengurangkan berat badan korang.. Haaa,berbaloi tak 😎korang boleh selesaikan masaalah korang 2 in 1
.
.
Berminat!!! Boleh cepat² dpatkan sekarang
#kakishare #murahboss #sedapdiminum #jimatkecantikan #jimatbelanja #share #barangmurah
  • Susu showme
    .
    .
    .
    :)hai akak² abang²..yang mana ada masaalah kulit kusam, kulit tak bermaya, kulit gelap, badan yang berisi.. Mari sini ceq nak habaq dekat akak² dgn abang² ni.. Susu showme mampu mengatasi kulit² kusam! Gelap!..badan² yang berisi.. Korang boleh mencantikan dan mengurangkan berat badan korang.. Haaa,berbaloi tak 😎korang boleh selesaikan masaalah korang 2 in 1
    .
    .
    Berminat!!! Boleh cepat² dpatkan sekarang
    #kakishare #murahboss #sedapdiminum #jimatkecantikan #jimatbelanja #share #barangmurah

  •  6  0  10 July, 2020
  • Jam copy original✨
Boleh pilih nak wrne apa yg menjadi pujaan hati😜Postage kami payung tau🛒Promo sale hingga hujung bulan ni🙀Grab sampai licin tau🎉Service tiptop✨Memang kaw kaw la😍Nak detail tekan link dekat bio📲
==================================
Cara nak order~
1)Screenshot gambar
2)Hantar dekat link wasap
3)submit payment
4)post
=================================
.
.
.
#nakbergaya#jimatbelanja#hyppebiz#murahmurah#savebajet#kualititerjamin#freegift#grabsampailicin#baranglakukeras#brand#rugisiapatakbeli#traveljauhpunboleh#jimatkos#casiocopyori#warantysafe#staylawa#staybergaya#hyppebiz
  • Jam copy original✨
    Boleh pilih nak wrne apa yg menjadi pujaan hati😜Postage kami payung tau🛒Promo sale hingga hujung bulan ni🙀Grab sampai licin tau🎉Service tiptop✨Memang kaw kaw la😍Nak detail tekan link dekat bio📲
    ==================================
    Cara nak order~
    1)Screenshot gambar
    2)Hantar dekat link wasap
    3)submit payment
    4)post
    =================================
    .
    .
    .
    #nakbergaya #jimatbelanja #hyppebiz #murahmurah #savebajet #kualititerjamin #freegift #grabsampailicin #baranglakukeras #brand#rugisiapatakbeli#traveljauhpunboleh#jimatkos#casiocopyori#warantysafe#staylawa#staybergaya#hyppebiz

  •  6  0  4 July, 2020
  • #readystok OMG!! JIMAT & BERBALOI-BALOI GRAB HARGA SALES NI!!

Dengan RM49 jer uols kelihatan anggun 😘
✅ Material premium comocrepe yang tak panas
✅ Cutting Acut yang cantik dan kemas
✅ BF dan Wudhuk friendly (hidden zip)
✅ Minimum iron utk wanita bekerjaya
✅ 21 pilihan warna yang gojess
✅ Available saiz xs - 4xl 

Jom borong dengan Tunik.my boleh pakai sedondon beramai-ramai 😍

Klik link dibawah sekarang 👇
https://KurungbyNur.wasap.my

Utk  Full Catalog offer!! 
t.me/Mynurglorious

#KurungModen  #jimatbelanja  #KurungSimple #viral #BajuRaya2020 #RayaHaji #BajuCantik #Anggun #tunikmy
  • #readystok OMG!! JIMAT & BERBALOI-BALOI GRAB HARGA SALES NI!!

    Dengan RM49 jer uols kelihatan anggun 😘
    ✅ Material premium comocrepe yang tak panas
    ✅ Cutting Acut yang cantik dan kemas
    ✅ BF dan Wudhuk friendly (hidden zip)
    ✅ Minimum iron utk wanita bekerjaya
    ✅ 21 pilihan warna yang gojess
    ✅ Available saiz xs - 4xl

    Jom borong dengan Tunik.my boleh pakai sedondon beramai-ramai 😍

    Klik link dibawah sekarang 👇
    https://KurungbyNur.wasap.my

    Utk Full Catalog offer!!
    t.me/Mynurglorious

    #KurungModen #jimatbelanja #KurungSimple #viral #BajuRaya2020 #RayaHaji #BajuCantik #Anggun #tunikmy

  •  0  0  2 July, 2020
  • Leganyaaaaaa...
SEKARANG senang #manage_stok_pad untuk sebulan 🥰, JIMAT GILER
SEKARANG period #cepat_bersih, feel best sangat 🥰Lebih2 lagi dalam rumah ni BUKAN SAYA SEORANG PEREMPUAN 😁😅 WHY LEGA KAK❓❓❓
Dulu2 belanja pad sebulan RM100 utk 3 orang..
Hahak paling risau period akak dulu2 berpanjangan. Kadang2 1 bulan hadir period 2 kali.
Kadang2 period 12 hari baru bersih.. tapi sejak akak consume Qarissa, period hakak hanya 5 hari dah bersih. Dan kitaran haid teratur.. Malah belanja utk 3 orang hanya RM50 shj.. JIMAT RM50 tau.

Korang ada hadapi isu sama macam hakak❓❓lebih2 lagi KUATKUASA PERGERAKAN sekarang ni... ada giler kalau pad tak cukup.. lebih giler kalau sakit senggugut menyerang yg MEMAKSA KITA PERGI HOSPITAL... kan❓ kan❓

meh tcher bantu korang wasap.my/60126372394/periodteratur

#penanganJusQarissa
#periodteratur
#jimatbelanja
#nomorepain
#teamCheTa
  • Leganyaaaaaa...
    SEKARANG senang #manage_stok_pad untuk sebulan 🥰, JIMAT GILER
    SEKARANG period #cepat_bersih, feel best sangat 🥰Lebih2 lagi dalam rumah ni BUKAN SAYA SEORANG PEREMPUAN 😁😅 WHY LEGA KAK❓❓❓
    Dulu2 belanja pad sebulan RM100 utk 3 orang..
    Hahak paling risau period akak dulu2 berpanjangan. Kadang2 1 bulan hadir period 2 kali.
    Kadang2 period 12 hari baru bersih.. tapi sejak akak consume Qarissa, period hakak hanya 5 hari dah bersih. Dan kitaran haid teratur.. Malah belanja utk 3 orang hanya RM50 shj.. JIMAT RM50 tau.

    Korang ada hadapi isu sama macam hakak❓❓lebih2 lagi KUATKUASA PERGERAKAN sekarang ni... ada giler kalau pad tak cukup.. lebih giler kalau sakit senggugut menyerang yg MEMAKSA KITA PERGI HOSPITAL... kan❓ kan❓

    meh tcher bantu korang wasap.my/60126372394/periodteratur

    #penanganJusQarissa
    #periodteratur
    #jimatbelanja
    #nomorepain
    #teamCheTa

  •  1  0  17 June, 2020
  • Leganyaaaaaa...
SEKARANG senang #manage_stok_pad untuk sebulan 🥰, JIMAT GILER
SEKARANG period #cepat_bersih, feel best sangat 🥰Lebih2 lagi dalam rumah ni BUKAN SAYA SEORANG PEREMPUAN 😁😅 WHY LEGA KAK❓❓❓
Dulu2 belanja pad sebulan RM100 utk 3 orang..
Hahak paling risau period akak dulu2 berpanjangan. Kadang2 1 bulan hadir period 2 kali.
Kadang2 period 12 hari baru bersih.. tapi sejak akak consume Qarissa, period hakak hanya 5 hari dah bersih. Dan kitaran haid teratur.. Malah belanja utk 3 orang hanya RM50 shj.. JIMAT RM50 tau.

Korang ada hadapi isu sama macam hakak❓❓lebih2 lagi KUATKUASA PERGERAKAN sekarang ni... ada giler kalau pad tak cukup.. lebih giler kalau sakit senggugut menyerang yg MEMAKSA KITA PERGI HOSPITAL... kan❓ kan❓

meh tcher bantu korang wasap.my/60199206455/periodteratur

#penanganJusQarissa
#periodteratur
#jimatbelanja
#nomorepain
#teamCheTa
  • Leganyaaaaaa...
    SEKARANG senang #manage_stok_pad untuk sebulan 🥰, JIMAT GILER
    SEKARANG period #cepat_bersih, feel best sangat 🥰Lebih2 lagi dalam rumah ni BUKAN SAYA SEORANG PEREMPUAN 😁😅 WHY LEGA KAK❓❓❓
    Dulu2 belanja pad sebulan RM100 utk 3 orang..
    Hahak paling risau period akak dulu2 berpanjangan. Kadang2 1 bulan hadir period 2 kali.
    Kadang2 period 12 hari baru bersih.. tapi sejak akak consume Qarissa, period hakak hanya 5 hari dah bersih. Dan kitaran haid teratur.. Malah belanja utk 3 orang hanya RM50 shj.. JIMAT RM50 tau.

    Korang ada hadapi isu sama macam hakak❓❓lebih2 lagi KUATKUASA PERGERAKAN sekarang ni... ada giler kalau pad tak cukup.. lebih giler kalau sakit senggugut menyerang yg MEMAKSA KITA PERGI HOSPITAL... kan❓ kan❓

    meh tcher bantu korang wasap.my/60199206455/periodteratur

    #penanganJusQarissa
    #periodteratur
    #jimatbelanja
    #nomorepain
    #teamCheTa

  •  99  17  16 June, 2020
  • Apps pertama di Malaysia yg menjanjikan penjimatan optimum hampir di setiap pembelian online dan offline!! *boleh rujuk story highlight utk daftar percuma

# mysmartshopper
#jimatbelanja
#jimatbil
#affiliate
  • Apps pertama di Malaysia yg menjanjikan penjimatan optimum hampir di setiap pembelian online dan offline!! *boleh rujuk story highlight utk daftar percuma

    # mysmartshopper
    #jimatbelanja
    #jimatbil
    #affiliate

  •  4  0  15 June, 2020
  • [ JUALAN MENINGKAT DENGAN NAP ]

Alhamdulillah semoga dipermudahkan segala urusan ..
Tahniah untuk encik NORMAN semoga rezeki sentiasa dirahmati dan diberkati Allah
Dengan hanya menggunakan produk Rempah NAP perniagaan beliau semakin meningkat naik... ALHAMDULILLAH 🤲

Sebenarnya kita hanya perlu berani mencuba saja utk masak...Buang perkataan Tak Boleh dalam mindset kita...kerana kata2 itu adalah 1 doa..🤔 Rempah NASI ARAB POWER ni khas utk resipi yg kami telah sediakan..Anda boleh menggunakan REMPAH NAP ni dengan pelbagai jenis masakan..Dan itu telah terbukti dengan testimony dari Customer  kami...😊 Kalau tak percaya cubalah rasa sendiri..😁 #teampower #masaksendiri #makansedap #jimatbelanja
  • [ JUALAN MENINGKAT DENGAN NAP ]

    Alhamdulillah semoga dipermudahkan segala urusan ..
    Tahniah untuk encik NORMAN semoga rezeki sentiasa dirahmati dan diberkati Allah
    Dengan hanya menggunakan produk Rempah NAP perniagaan beliau semakin meningkat naik... ALHAMDULILLAH 🤲

    Sebenarnya kita hanya perlu berani mencuba saja utk masak...Buang perkataan Tak Boleh dalam mindset kita...kerana kata2 itu adalah 1 doa..🤔 Rempah NASI ARAB POWER ni khas utk resipi yg kami telah sediakan..Anda boleh menggunakan REMPAH NAP ni dengan pelbagai jenis masakan..Dan itu telah terbukti dengan testimony dari Customer kami...😊 Kalau tak percaya cubalah rasa sendiri..😁 #teampower #masaksendiri #makansedap #jimatbelanja

  •  1  0  14 June, 2020
  • #kekharilahir
Sempena hari lahir kakak,
Pemintaan suh buat kek beldu merah😅maka mak telah menggugel dan menggunakan kaedah haruszla pantas,mudah,berkesan🤪..
Jadila seketoi kek utk dibelah sempena hari lahir anakanda.
Yang penting dari buatan ibu😂
Herot petot itu senikannn😬..krim pon saja boh jarang2 ala ala naked cake kekonon😂🤣.
Kek pun sudah selamat sejahtera.
Alhamdulillah.. tq @puspawangispa atas tajaan tart yg sedappp..
#alhamdulillah😇 #syukurseadanya #janjihepi #semuamakponmacamtula #kisahmakmak #inicerita #kisahhariini #buatjela #jimatskit #jimatbelanja #makcubanak #siscuba #jimatbelanja #apapunkitacuba #janjimakan #sesekaliapasalahnya😜 #buatjela #alkisah #sajanaktunjuk #simpansinibuatkenangan #harilahirdia #kekredvelvet #kekanak
  • #kekharilahir
    Sempena hari lahir kakak,
    Pemintaan suh buat kek beldu merah😅maka mak telah menggugel dan menggunakan kaedah haruszla pantas,mudah,berkesan🤪..
    Jadila seketoi kek utk dibelah sempena hari lahir anakanda.
    Yang penting dari buatan ibu😂
    Herot petot itu senikannn😬..krim pon saja boh jarang2 ala ala naked cake kekonon😂🤣.
    Kek pun sudah selamat sejahtera.
    Alhamdulillah.. tq @puspawangispa atas tajaan tart yg sedappp..
    #alhamdulillah😇 #syukurseadanya #janjihepi #semuamakponmacamtula #kisahmakmak #inicerita #kisahhariini #buatjela #jimatskit #jimatbelanja #makcubanak #siscuba #jimatbelanja #apapunkitacuba #janjimakan #sesekaliapasalahnya😜 #buatjela #alkisah #sajanaktunjuk #simpansinibuatkenangan #harilahirdia #kekredvelvet #kekanak

  •  31  22  30 May, 2020
  • Raya raya jugak taw, tapi jgn lupa guna MY SMART SHOPPER utk dapat perjimatan seumur hidup. Jgn risau percuma je! Xtahu boleh pm atau tekan je link kat bio utk register secara percuma #MSS #jimatbelanja
  • Raya raya jugak taw, tapi jgn lupa guna MY SMART SHOPPER utk dapat perjimatan seumur hidup. Jgn risau percuma je! Xtahu boleh pm atau tekan je link kat bio utk register secara percuma #MSS #jimatbelanja

  •  60  13  26 May, 2020
  • #permintaananak 
Menu dipilih atas permintaan hero kecik,
Nak makan roti canai🤔🤖..
Ok ok mak cuba buat...
Memandangkan teloq banyak lagi,
Mak buat mertabak sekali la guna dagin burger ja😂nk boh bawang n serbuk kari..
Dapatla rasa skit...simpan pojen jugak kat remik kesian satgi dia kemponan plak tgk mertabak ni🤣..kalini buat pusaq takbrapa nak jadi,pasaipa tktau😂tapi mujoq dia lembot pasai boh dua bji teloq kot...kita guu pulak dengan kuah dhal n bawang tu..auchhh delishesss bebeh🤣iloike.
Syukur Alhamdulillah.
Mak buat,anak makan dengan gembire.
Ramadhan 2020..
#kisahcerita #kisahmakan #kisahmakmak #roticanaihomemade #sajanaktunjuk #simpansinibuatkenangan #buatsendirinaa #siscuba #murtabak #jimatwei #jimatberbaloibaloi #jimatbelanja #macamnila #asalkaubahagia #asalbahagia #kitabuatdia #alhamdulillah😇 #syukurselalu😊😉✌🏻️ #ramadan2020 #berbukapuasa #juadahberbuka #makanmacamkatkafe #makansimple #jimatcermat
  • #permintaananak
    Menu dipilih atas permintaan hero kecik,
    Nak makan roti canai🤔🤖..
    Ok ok mak cuba buat...
    Memandangkan teloq banyak lagi,
    Mak buat mertabak sekali la guna dagin burger ja😂nk boh bawang n serbuk kari..
    Dapatla rasa skit...simpan pojen jugak kat remik kesian satgi dia kemponan plak tgk mertabak ni🤣..kalini buat pusaq takbrapa nak jadi,pasaipa tktau😂tapi mujoq dia lembot pasai boh dua bji teloq kot...kita guu pulak dengan kuah dhal n bawang tu..auchhh delishesss bebeh🤣iloike.
    Syukur Alhamdulillah.
    Mak buat,anak makan dengan gembire.
    Ramadhan 2020..
    #kisahcerita #kisahmakan #kisahmakmak #roticanaihomemade #sajanaktunjuk #simpansinibuatkenangan #buatsendirinaa #siscuba #murtabak #jimatwei #jimatberbaloibaloi #jimatbelanja #macamnila #asalkaubahagia #asalbahagia #kitabuatdia #alhamdulillah😇 #syukurselalu😊😉✌🏻️ #ramadan2020 #berbukapuasa #juadahberbuka #makanmacamkatkafe #makansimple #jimatcermat

  •  33  11  12 May, 2020
  • 📣📣‼ PROMOSI COMBO COWAY TAHUN 2020‼ 💧Minum air bersih + Hirup udara segar🌬️ Kenapa beli satu sedangkan anda dapat penjimatan yang lebih lagi dengan Pakej Combo 😍👍🏽 Bayaran bulanan 2 produk ini dah termasuk:
✅Servis setiap 2 bulan sekali
✅Penukaran filter setiap 4 bulan sekali
✅Percuma Pemasangan & Penghantaran seluruh Malaysia
✅Penukaran alat ganti/spare-parts
✅Full Warranty luar dalam selama 5 tahun. ✅CTOS/CCRIS boleh apply
✅Free Register Jimat RM400

Jom Whatsapp skrg sementara HADIAH STOK MASIH ADA 🎁😍👇🏻 Wassap/call/sms 
Fast respon klik link 👇👇👇 http://wasap.my/60123200425/combo
http://wasap.my/60123200425/combo

#bibicowayhq 
#cowayairpurifier
#cowaywaterpurifier
#penapisudaramalaysia
#penapisairmalaysia
#jimatbelanja
#kenapabayarlebih
#pemasangansatumalaysia
#cowaycomboneolombok
  • 📣📣‼ PROMOSI COMBO COWAY TAHUN 2020‼ 💧Minum air bersih + Hirup udara segar🌬️ Kenapa beli satu sedangkan anda dapat penjimatan yang lebih lagi dengan Pakej Combo 😍👍🏽 Bayaran bulanan 2 produk ini dah termasuk:
    ✅Servis setiap 2 bulan sekali
    ✅Penukaran filter setiap 4 bulan sekali
    ✅Percuma Pemasangan & Penghantaran seluruh Malaysia
    ✅Penukaran alat ganti/spare-parts
    ✅Full Warranty luar dalam selama 5 tahun. ✅CTOS/CCRIS boleh apply
    ✅Free Register Jimat RM400

    Jom Whatsapp skrg sementara HADIAH STOK MASIH ADA 🎁😍👇🏻 Wassap/call/sms
    Fast respon klik link 👇👇👇 http://wasap.my/60123200425/combo
    http://wasap.my/60123200425/combo

    #bibicowayhq
    #cowayairpurifier
    #cowaywaterpurifier
    #penapisudaramalaysia
    #penapisairmalaysia
    #jimatbelanja
    #kenapabayarlebih
    #pemasangansatumalaysia
    #cowaycomboneolombok

  •  0  0  10 May, 2020

Top #JimatBelanja Posts

  • Leganyaaaaaa...
SEKARANG senang #manage_stok_pad untuk sebulan 🥰, JIMAT GILER
SEKARANG period #cepat_bersih, feel best sangat 🥰Lebih2 lagi dalam rumah ni BUKAN SAYA SEORANG PEREMPUAN 😁😅 WHY LEGA KAK❓❓❓
Dulu2 belanja pad sebulan RM100 utk 3 orang..
Hahak paling risau period akak dulu2 berpanjangan. Kadang2 1 bulan hadir period 2 kali.
Kadang2 period 12 hari baru bersih.. tapi sejak akak consume Qarissa, period hakak hanya 5 hari dah bersih. Dan kitaran haid teratur.. Malah belanja utk 3 orang hanya RM50 shj.. JIMAT RM50 tau.

Korang ada hadapi isu sama macam hakak❓❓lebih2 lagi KUATKUASA PERGERAKAN sekarang ni... ada giler kalau pad tak cukup.. lebih giler kalau sakit senggugut menyerang yg MEMAKSA KITA PERGI HOSPITAL... kan❓ kan❓

meh tcher bantu korang wasap.my/60199206455/periodteratur

#penanganJusQarissa
#periodteratur
#jimatbelanja
#nomorepain
#teamCheTa
  • Leganyaaaaaa...
    SEKARANG senang #manage_stok_pad untuk sebulan 🥰, JIMAT GILER
    SEKARANG period #cepat_bersih, feel best sangat 🥰Lebih2 lagi dalam rumah ni BUKAN SAYA SEORANG PEREMPUAN 😁😅 WHY LEGA KAK❓❓❓
    Dulu2 belanja pad sebulan RM100 utk 3 orang..
    Hahak paling risau period akak dulu2 berpanjangan. Kadang2 1 bulan hadir period 2 kali.
    Kadang2 period 12 hari baru bersih.. tapi sejak akak consume Qarissa, period hakak hanya 5 hari dah bersih. Dan kitaran haid teratur.. Malah belanja utk 3 orang hanya RM50 shj.. JIMAT RM50 tau.

    Korang ada hadapi isu sama macam hakak❓❓lebih2 lagi KUATKUASA PERGERAKAN sekarang ni... ada giler kalau pad tak cukup.. lebih giler kalau sakit senggugut menyerang yg MEMAKSA KITA PERGI HOSPITAL... kan❓ kan❓

    meh tcher bantu korang wasap.my/60199206455/periodteratur

    #penanganJusQarissa
    #periodteratur
    #jimatbelanja
    #nomorepain
    #teamCheTa

  •  99  17  16 June, 2020
  • .
.
Sahabat Kak Da ada tak kawan korang keje cikgu ke, staff #jabatan kerajaan @ swasta ke tengah cari kain untuk uniform, Untuk kenduri ke..?? Rekomen  sangat  beli kain2 ni. Dalam gambar ada macam macam colour cantik betui. Jangan risau badan besar. Boleh potong ikut berapa meter kite nak. Wowww!! ni kisah kebenaran! .
Kawan2 Kak Da baru lepas shopping, Dia dah beli design yang baru ni dah berpasang2, rege jimat giler RM48 sepasang ja, kualiti sama, harga berbeda. Boleh sahabat tolong rekomen kat  kawan lain? Kot kot berkenan apa salahnya ambil dengan harga RM48 dari dok bayar mahal2‼️ .
Barang dijamin sampai depan rumah. Deposit rm100 je untuk order uniform.
.
Kain dah siap potong baru bayar habis. Tak payah kalut, sebab memang faham sangat kalau order uniform nak collect duit dulu, giler jaminan kebenaran ni. .
Kalau ada sahabat yang servey seragam tu contact no Boss ni terus ya. No dia ⤵️⤵️⤵️
.
Www.wasap.my/0179255573/nak_beli_songketsbline. 
nama dia Da..baik orangnya.
Hahaha... Macam kenal ye?? 😜😁
.
InshaAllah berbaloi baloi tau. 
Kalau beli lebih rm1200..Jangan lupa claim kain percuma ya.. .
#teamAFCIRCLE01027
#Team_Ummu_Balqis 
#Jimatbelanja 
#kodahkenapa 
#Rugitakbelisekarang 
#onlineshopping
#pembekal_kain_ela_seragam_open_meter
#pembekal_seragam_guru
#songet_sbline
  • .
    .
    Sahabat Kak Da ada tak kawan korang keje cikgu ke, staff #jabatan kerajaan @ swasta ke tengah cari kain untuk uniform, Untuk kenduri ke..?? Rekomen sangat beli kain2 ni. Dalam gambar ada macam macam colour cantik betui. Jangan risau badan besar. Boleh potong ikut berapa meter kite nak. Wowww!! ni kisah kebenaran! .
    Kawan2 Kak Da baru lepas shopping, Dia dah beli design yang baru ni dah berpasang2, rege jimat giler RM48 sepasang ja, kualiti sama, harga berbeda. Boleh sahabat tolong rekomen kat kawan lain? Kot kot berkenan apa salahnya ambil dengan harga RM48 dari dok bayar mahal2‼️ .
    Barang dijamin sampai depan rumah. Deposit rm100 je untuk order uniform.
    .
    Kain dah siap potong baru bayar habis. Tak payah kalut, sebab memang faham sangat kalau order uniform nak collect duit dulu, giler jaminan kebenaran ni. .
    Kalau ada sahabat yang servey seragam tu contact no Boss ni terus ya. No dia ⤵️⤵️⤵️
    .
    Www.wasap.my/0179255573/nak_beli_songketsbline.
    nama dia Da..baik orangnya.
    Hahaha... Macam kenal ye?? 😜😁
    .
    InshaAllah berbaloi baloi tau.
    Kalau beli lebih rm1200..Jangan lupa claim kain percuma ya.. .
    #teamAFCIRCLE01027
    #Team_Ummu_Balqis
    #Jimatbelanja
    #kodahkenapa
    #Rugitakbelisekarang
    #onlineshopping
    #pembekal_kain_ela_seragam_open_meter
    #pembekal_seragam_guru
    #songet_sbline

  •  172  80  24 September, 2019
  • Kebun belakang rumah yang tak seberapa ni. 🤭 Video petang tadi .
.

Semua ibu tanam dalam pasu, rumah tinggi melangit. 😅 .
.

1) Pokok Daun Sup 
Cara tanam daun sup dekat highlight 'ibu tanam'

2) Serai - Beli serai dekat kedai & tanam sendiri

3) Pokok Ulam Raja
Cara tanam ulam raja dekat highlight 'ibu tanam'

4) Pokok Bayam Hijau
Guna benih dari kedai rm2

5) Pokok Pandan
Guna anak pokok pandan

6) Pokok Kari, Anak Pokok

7) Pokok Serai serumpun

8) Daun Bawang, Pasu Kosong .
Cara tanam daun bwg dekat highlight 'ibu tanam'
.
.

Pokok Kucai dah mati. 😅😭
.
.

Tahu tak apa yang dekat pokok bayam tu? .
.

Ada pasu kosong tu. Nak tanam apa ye, ada idea tak? 🙈
.
.

Credit - Faizal Tahir Gemuruh .

#pokokpandan#daunsup#daunbawang#pokokkucai#daunkucai#pokoksawi#sawi#daunpandan#daunkari#masakkari#pokokkari#pokokkunyit#masak#masakmasak#mahn#tipsdapur_nurul#tipsdapur#dapur#tanaman#sayatanam #jimatbelanja#belanjadapur
  • Kebun belakang rumah yang tak seberapa ni. 🤭 Video petang tadi .
    .

    Semua ibu tanam dalam pasu, rumah tinggi melangit. 😅 .
    .

    1) Pokok Daun Sup
    Cara tanam daun sup dekat highlight 'ibu tanam'

    2) Serai - Beli serai dekat kedai & tanam sendiri

    3) Pokok Ulam Raja
    Cara tanam ulam raja dekat highlight 'ibu tanam'

    4) Pokok Bayam Hijau
    Guna benih dari kedai rm2

    5) Pokok Pandan
    Guna anak pokok pandan

    6) Pokok Kari, Anak Pokok

    7) Pokok Serai serumpun

    8) Daun Bawang, Pasu Kosong .
    Cara tanam daun bwg dekat highlight 'ibu tanam'
    .
    .

    Pokok Kucai dah mati. 😅😭
    .
    .

    Tahu tak apa yang dekat pokok bayam tu? .
    .

    Ada pasu kosong tu. Nak tanam apa ye, ada idea tak? 🙈
    .
    .

    Credit - Faizal Tahir Gemuruh .

    #pokokpandan #daunsup #daunbawang #pokokkucai #daunkucai #pokoksawi #sawi #daunpandan #daunkari #masakkari#pokokkari#pokokkunyit#masak#masakmasak#mahn#tipsdapur_nurul#tipsdapur#dapur#tanaman#sayatanam #jimatbelanja#belanjadapur

  •  786  141  17 October, 2019
  • Raya raya jugak taw, tapi jgn lupa guna MY SMART SHOPPER utk dapat perjimatan seumur hidup. Jgn risau percuma je! Xtahu boleh pm atau tekan je link kat bio utk register secara percuma #MSS #jimatbelanja
  • Raya raya jugak taw, tapi jgn lupa guna MY SMART SHOPPER utk dapat perjimatan seumur hidup. Jgn risau percuma je! Xtahu boleh pm atau tekan je link kat bio utk register secara percuma #MSS #jimatbelanja

  •  60  13  26 May, 2020
  • Multi Electric Fry Pan 18CM

Harga : RM41
SM : POSLAJU RM9 /  JnT RM12
SS :  POSLAJU RM25

HARGA PASARAN : RM60

COLOR : RED | BLUE | PURPLE | MINT GREEN

DETAIL :

Capacity 1.5 L
Easy operation and easy to clean.
It is easy to use and operate just one press for on or off.
Non-sticking coating inner
With the doule layer design, it is convenient for steaming and cooking at the same time.
Multi-functional, cooking or steaming rice, heating dishes and soup, boiling eggs etc.
Materials : Food Grade Stainless Steel
Size : Length: 27cm (diameter) x 16.5cm (height)
Adjustable power (225W/450W) to suit your cooking need
Tempered glass lids cover for durability and safety
Double safety protection with automatic power off function upon unusual high temperature
Porous base design to ease the cooling function
Size :
Fry pan : 27 x 21.5 cm
Steam tray : 22.5 x 6 cm
Plug Type : China Plug 2pin (malaysia adapter sold separately)

WHAT INCLUDE :

1 x Electric Pan
1 x Steel Steam Tray
1 x Egg Tray
1 x Lid

NOTES : Gift Sold Separately

No warranty

#jimatbelanja #periukdoraemon #bawabekal #tipsjimat #bazaarpaknil #multielectricpot #resepisedap #resepbekalanak
  • Multi Electric Fry Pan 18CM

    Harga : RM41
    SM : POSLAJU RM9 / JnT RM12
    SS : POSLAJU RM25

    HARGA PASARAN : RM60

    COLOR : RED | BLUE | PURPLE | MINT GREEN

    DETAIL :

    Capacity 1.5 L
    Easy operation and easy to clean.
    It is easy to use and operate just one press for on or off.
    Non-sticking coating inner
    With the doule layer design, it is convenient for steaming and cooking at the same time.
    Multi-functional, cooking or steaming rice, heating dishes and soup, boiling eggs etc.
    Materials : Food Grade Stainless Steel
    Size : Length: 27cm (diameter) x 16.5cm (height)
    Adjustable power (225W/450W) to suit your cooking need
    Tempered glass lids cover for durability and safety
    Double safety protection with automatic power off function upon unusual high temperature
    Porous base design to ease the cooling function
    Size :
    Fry pan : 27 x 21.5 cm
    Steam tray : 22.5 x 6 cm
    Plug Type : China Plug 2pin (malaysia adapter sold separately)

    WHAT INCLUDE :

    1 x Electric Pan
    1 x Steel Steam Tray
    1 x Egg Tray
    1 x Lid

    NOTES : Gift Sold Separately

    No warranty

    #jimatbelanja #periukdoraemon #bawabekal #tipsjimat #bazaarpaknil #multielectricpot #resepisedap #resepbekalanak

  •  71  5  16 October, 2019