#Janganbencicintaku Instagram Photos & Videos

Janganbencicintaku - 334.7k posts

Hashtag Popularity

5.1
average comments
569.4
average likes

Latest #Janganbencicintaku Posts

  • Jom bantu kami clearkan stock
.
Boleh kan! Kalini 4psg #RM100 (Dewasa) & 5psg #Rm100 (Kanak-Kanak) tapi random corak & size. Jom refer dulu t&c dulu 😊
.
Sah utk belian seperti,
🌷4psg Kurung Moden
🌷4psg Kurung Moden Riau
🌷4psg Mini Kurung
🌹5psg Kebaya Kids
🌹5psg Peplum Kids 
🌹5psg Kurung Mini Kids
.
⛳️1set ada 1size,cth nak 4psg kurung moden size S, jadi hanya ada size 1 size S dengan random corak. Jadi betulkan ala mystery box suprise giteww!!
.
Nak ke taknak? Murah terlajak dh kan, tunggu apa lagi? Yeayy !!
.
Kos Postage ⤵️⤵️
.
🚚 1 set (4 psg baju) 
- RM14 sm  RM 26 ss
🚚 2 set (8 psg baju) 
- RM30 sm  RM59 sbh  RM52 srwk
🚚 3 set (12 psg baju) 
- RM38 sm  RM81 sbh  RM70 srwk
.
‼️NO EXCHANGE & REFUND‼️
.
📲01126471287

#dhiacotton #kurungmoden #kurungminiriau #sale #kurungkanakkanak #kurungcotton #kurungmurah #merdeka #sedondon #7harimencintaiku #janganbencicintaku
  • Jom bantu kami clearkan stock
    .
    Boleh kan! Kalini 4psg #RM100 (Dewasa) & 5psg #Rm100 (Kanak-Kanak) tapi random corak & size. Jom refer dulu t&c dulu 😊
    .
    Sah utk belian seperti,
    🌷4psg Kurung Moden
    🌷4psg Kurung Moden Riau
    🌷4psg Mini Kurung
    🌹5psg Kebaya Kids
    🌹5psg Peplum Kids
    🌹5psg Kurung Mini Kids
    .
    ⛳️1set ada 1size,cth nak 4psg kurung moden size S, jadi hanya ada size 1 size S dengan random corak. Jadi betulkan ala mystery box suprise giteww!!
    .
    Nak ke taknak? Murah terlajak dh kan, tunggu apa lagi? Yeayy !!
    .
    Kos Postage ⤵️⤵️
    .
    🚚 1 set (4 psg baju)
    - RM14 sm RM 26 ss
    🚚 2 set (8 psg baju)
    - RM30 sm RM59 sbh RM52 srwk
    🚚 3 set (12 psg baju)
    - RM38 sm RM81 sbh RM70 srwk
    .
    ‼️NO EXCHANGE & REFUND‼️
    .
    📲01126471287

    #dhiacotton #kurungmoden #kurungminiriau #sale #kurungkanakkanak #kurungcotton #kurungmurah #merdeka #sedondon #7harimencintaiku #janganbencicintaku

  •  1  0  31 minutes ago
  • XTRA INCH
.
Tingkatkan prestasi di ranjang dengan XTRA INCH !!
.
*KEBAIKAN XTRA INCH*
➡Membesar & mengembangkan saluran darah zakar.
➡Kesan seawal 7 hari, bergantung pada metabolisma badan seseorang.
➡Memanjangkan zakar kepada 1-2 inci
➡Tahan lama dan tidak cepat pancit, makin lama mendayung makin keras
➡Merawat masalah cepat pancut & mati pucuk
➡Memberi tenaga maksima & badan tidak cepat letih
➡Membantu proses pembentukan otot
➡Mengurangkan masalah kolestrol, paras gula dalam darah & menstabilkan tekanan darah
.
XTRA INCH diperbuat 100% daripada bahan semulajadi, bebas bahan kimia dan LULUS KKM (MAL09032078-T)*
.
🏃Cod: Shah Alam & Klang
📮Pos percuma keseluruh Malaysia
.
📞 WHATSAPP  0142397669
.
*DROPSHIP JUGA DIPERLUKAN*
.
#xtrainchmalaysia #janganbencicintaku #instaniaga #prelovedmalaysia #bundlemalaysia #bundlemurah #kakibundle #bundlemalaya #streetwearmalaysia #aydajebat #malaysiatrending #kapcaimalaya #kapcaisado #ysuku #barangbaik #hargamampumilik #mampumilik #alorsetar #sungaipetani #pisang #murahmurah #bazarmalaysia #barangbaik #trustedsellermalaysia #bajumelayu #kerja #kenduri #bajumurah #pakaianmurah #portdickson
  • XTRA INCH
    .
    Tingkatkan prestasi di ranjang dengan XTRA INCH !!
    .
    *KEBAIKAN XTRA INCH*
    ➡Membesar & mengembangkan saluran darah zakar.
    ➡Kesan seawal 7 hari, bergantung pada metabolisma badan seseorang.
    ➡Memanjangkan zakar kepada 1-2 inci
    ➡Tahan lama dan tidak cepat pancit, makin lama mendayung makin keras
    ➡Merawat masalah cepat pancut & mati pucuk
    ➡Memberi tenaga maksima & badan tidak cepat letih
    ➡Membantu proses pembentukan otot
    ➡Mengurangkan masalah kolestrol, paras gula dalam darah & menstabilkan tekanan darah
    .
    XTRA INCH diperbuat 100% daripada bahan semulajadi, bebas bahan kimia dan LULUS KKM (MAL09032078-T)*
    .
    🏃Cod: Shah Alam & Klang
    📮Pos percuma keseluruh Malaysia
    .
    📞 WHATSAPP 0142397669
    .
    *DROPSHIP JUGA DIPERLUKAN*
    .
    #xtrainchmalaysia #janganbencicintaku #instaniaga #prelovedmalaysia #bundlemalaysia #bundlemurah #kakibundle #bundlemalaya #streetwearmalaysia #aydajebat #malaysiatrending #kapcaimalaya #kapcaisado #ysuku #barangbaik #hargamampumilik #mampumilik #alorsetar #sungaipetani #pisang #murahmurah #bazarmalaysia #barangbaik #trustedsellermalaysia #bajumelayu #kerja #kenduri #bajumurah #pakaianmurah #portdickson

  •  1  0  1 hour ago
  • Ada perubahan tak minggu ni?

Cuba share sikit kat sini berat badan anda yang dah turun tu..👍💪👏👏
.
.
Ok sekarang secara RASMINYA saya open pendaftaran bagi sesi September untuk daftar segera Click link di bio ig @anizamuna._ .🔥🔥🔥🔥
.
Click link di bio ig utk direct WhatsApp
Coach Aniza📲+60165335141
.
.
#adamchempaka #kampungpeople #kuruscantik #kurus #makansiangsehat  #janganbencicintaku #majalahnona #nur2
 #makanansehat #nakkurus #kurusdengancepat #bukangadisbiasa  #anakmak #instafamous #kauyangpertama #terimaakuseadanya #gemukkuruscantik #puteriyangditukar #perutkempis#resepisihat
#meleTop #kurussebelumraya #muzikmuzik33 #akudiadanpinkypromise #pusaka  #sangkar #rinduyangterindah #bukankahwinpaksa
  • Ada perubahan tak minggu ni?

    Cuba share sikit kat sini berat badan anda yang dah turun tu..👍💪👏👏
    .
    .
    Ok sekarang secara RASMINYA saya open pendaftaran bagi sesi September untuk daftar segera Click link di bio ig @anizamuna._ .🔥🔥🔥🔥
    .
    Click link di bio ig utk direct WhatsApp
    Coach Aniza📲+60165335141
    .
    .
    #adamchempaka #kampungpeople #kuruscantik #kurus #makansiangsehat #janganbencicintaku #majalahnona #nur2
    #makanansehat #nakkurus #kurusdengancepat #bukangadisbiasa #anakmak #instafamous #kauyangpertama #terimaakuseadanya #gemukkuruscantik #puteriyangditukar #perutkempis#resepisihat
    #meleTop #kurussebelumraya #muzikmuzik33 #akudiadanpinkypromise #pusaka #sangkar #rinduyangterindah #bukankahwinpaksa

  •  11  0  2 hours ago
  • Ada Yang Takut Ynsk Timbang Berat?

Anda harus tahu apa yang anda makan.Diet dengan ilmu in shaa allah setipa minggu mesti ada perubahan.
Jom join kami untuk bulan september ni..dalam group macam2 anda belajar gaya hidup sihat.
.
.
Ok sekarang secara RASMINYA saya open pendaftaran bagi sesi September untuk daftar segera Click link di bio ig @anizamuna._ 
ibu anak 4
13tahun dalam pemakanan sihat
umur 45thn 🔥🔥🔥🔥
.
Click link di bio ig utk direct WhatsApp
Coach Aniza📲+60165335141
.
.
#adamchempaka #kampungpeople #kuruscantik #kurus #makansiangsehat  #janganbencicintaku #majalahnona #nur2
 #makanansehat #nakkurus #kurusdengancepat #bukangadisbiasa  #anakmak #instafamous #kauyangpertama #terimaakuseadanya #gemukkuruscantik #puteriyangditukar #perutkempis#resepisihat
#meleTop #kurussebelumraya #muzikmuzik33 #akudiadanpinkypromise #pusaka  #sangkar #rinduyangterindah #bukankahwinpaksa
  • Ada Yang Takut Ynsk Timbang Berat?

    Anda harus tahu apa yang anda makan.Diet dengan ilmu in shaa allah setipa minggu mesti ada perubahan.
    Jom join kami untuk bulan september ni..dalam group macam2 anda belajar gaya hidup sihat.
    .
    .
    Ok sekarang secara RASMINYA saya open pendaftaran bagi sesi September untuk daftar segera Click link di bio ig @anizamuna._
    ibu anak 4
    13tahun dalam pemakanan sihat
    umur 45thn 🔥🔥🔥🔥
    .
    Click link di bio ig utk direct WhatsApp
    Coach Aniza📲+60165335141
    .
    .
    #adamchempaka #kampungpeople #kuruscantik #kurus #makansiangsehat #janganbencicintaku #majalahnona #nur2
    #makanansehat #nakkurus #kurusdengancepat #bukangadisbiasa #anakmak #instafamous #kauyangpertama #terimaakuseadanya #gemukkuruscantik #puteriyangditukar #perutkempis#resepisihat
    #meleTop #kurussebelumraya #muzikmuzik33 #akudiadanpinkypromise #pusaka #sangkar #rinduyangterindah #bukankahwinpaksa

  •  7  1  2 hours ago
  • Niat sesuatu perkara baik jangan ditangguh lg.
Bertindak cepat takut nanti lama2 kau dah hilang fokus.Pada yang nak turun berat badan dan jaga kesihatan jangan lupa klik link bio ig coach @anizamuna._ saya sedia membantu anda.
.
.
ibu anak 4
13tahun pengalaman dlm pemakanan sihat 
umur 45thn
.
.
Ok sekarang secara RASMINYA saya open pendaftaran bagi sesi September untuk daftar segera Click link di bio ig @anizamuna._ .🔥🔥🔥🔥
.
Click link di bio ig utk direct WhatsApp
Coach Aniza📲+60165335141
.
.
#adamchempaka #kampungpeople #kuruscantik #kurus #makansiangsehat  #janganbencicintaku #majalahnona #nur2
 #makanansehat #nakkurus #kurusdengancepat #bukangadisbiasa  #anakmak #instafamous #kauyangpertama #terimaakuseadanya #gemukkuruscantik #puteriyangditukar #perutkempis#resepisihat
#meleTop #kurussebelumraya #muzikmuzik33 #akudiadanpinkypromise #pusaka  #sangkar #rinduyangterindah #bukankahwinpaksa
  • Niat sesuatu perkara baik jangan ditangguh lg.
    Bertindak cepat takut nanti lama2 kau dah hilang fokus.Pada yang nak turun berat badan dan jaga kesihatan jangan lupa klik link bio ig coach @anizamuna._ saya sedia membantu anda.
    .
    .
    ibu anak 4
    13tahun pengalaman dlm pemakanan sihat
    umur 45thn
    .
    .
    Ok sekarang secara RASMINYA saya open pendaftaran bagi sesi September untuk daftar segera Click link di bio ig @anizamuna._ .🔥🔥🔥🔥
    .
    Click link di bio ig utk direct WhatsApp
    Coach Aniza📲+60165335141
    .
    .
    #adamchempaka #kampungpeople #kuruscantik #kurus #makansiangsehat #janganbencicintaku #majalahnona #nur2
    #makanansehat #nakkurus #kurusdengancepat #bukangadisbiasa #anakmak #instafamous #kauyangpertama #terimaakuseadanya #gemukkuruscantik #puteriyangditukar #perutkempis#resepisihat
    #meleTop #kurussebelumraya #muzikmuzik33 #akudiadanpinkypromise #pusaka #sangkar #rinduyangterindah #bukankahwinpaksa

  •  15  0  2 hours ago
  • Sahabat sejati😉❤️....harap2 hope kite bertiga lass forever ye😉❤️biarlah org nak mengata ape pon...aslkan kite tak ganggu life org😉❤️ walaupun diorang nampak kite tk rapat mne pon.... diorang tkkan thu kite ni susah senang bersame2❤️💯#ytjt✔️dan ingt‼️...walau kite gado besar sekali mne pon....kite Setel lah care elok2 ye😔❤️dan aku tknk relay SAHABAT kite ni putus disebabkan mulut2 org kat luar sne")....ingt satu ni je‼️...kite tetap SAHABAT sehidup semati") ye❤️...2 tahun aku tinggalkan korg")... akhirnya dapat balik jumpe korg❤️🥺...and korng je thu Mase silam aku")dan fahami kesusahan aku...❤️okylah...sampai sini jelah ye😉❤️ iloveyou so much my friend❤️😉#secondfamily💕....#buangyangjernihambikyangkeroh.#airdicincangtakkanputus💦
.
.
.
.
.
.
.
.
.
#sahabatselamanya#santuysejenak😎#sahabat💕#susahsenangbersama#nilaipersahabatan#nilaipersahabatantidakbolehdibeli#hopelastforever💒🍃🌊⛈🌝#iloveyou3000❤️#janganbencicintaku#hidupsantuy@haikalasirii@kimiyyyyy__@boboyyyyy___ ❤️😉
  • Sahabat sejati😉❤️....harap2 hope kite bertiga lass forever ye😉❤️biarlah org nak mengata ape pon...aslkan kite tak ganggu life org😉❤️ walaupun diorang nampak kite tk rapat mne pon.... diorang tkkan thu kite ni susah senang bersame2❤️💯 #ytjt✔️dan ingt‼️...walau kite gado besar sekali mne pon....kite Setel lah care elok2 ye😔❤️dan aku tknk relay SAHABAT kite ni putus disebabkan mulut2 org kat luar sne")....ingt satu ni je‼️...kite tetap SAHABAT sehidup semati") ye❤️...2 tahun aku tinggalkan korg")... akhirnya dapat balik jumpe korg❤️🥺...and korng je thu Mase silam aku")dan fahami kesusahan aku...❤️okylah...sampai sini jelah ye😉❤️ iloveyou so much my friend❤️😉 #secondfamily💕.... #buangyangjernihambikyangkeroh. #airdicincangtakkanputus💦
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    #sahabatselamanya #santuysejenak😎 #sahabat💕 #susahsenangbersama #nilaipersahabatan #nilaipersahabatantidakbolehdibeli#hopelastforever💒🍃🌊⛈🌝#iloveyou3000❤️#janganbencicintaku#hidupsantuy@haikalasirii@kimiyyyyy__@boboyyyyy___ ❤️😉

  •  36  0  5 hours ago
  • 𝙆𝘼𝙄𝙉 𝙇𝙀𝙈𝘽𝙐𝙏, 𝙏𝙀𝙏𝘼𝙋𝙄 𝘼𝙒𝘼𝙉𝙄𝙉𝙂 𝙏𝙀𝙏𝘼𝙋 𝘾𝘼𝙉𝙏𝙄𝙆 𝙏𝙀𝙍𝘽𝙀𝙉𝙏𝙐𝙆.

Mostly kita pakai tudung taknak la yang nak nampak kejung kan. Dah pilih yang telebih lembut awning pulak kelaut. Ikhlas Kak Wardah bagitau Bawal Selfie ni best sebab materialnya just nice, lembut + senang bentuk! 100% jaminan.

Kemas & cantik cik @nur.athfal pakai Bawal Selfie Peach Nectar ni. Berseri2😍.
.
.
Drop PM tu order atau boleh terus tekan link di bio✨.
Katalog : @tudungscarfcatalogue.⠀
.⠀
.⠀
#materialaritachi #bawalmurah #bawalselfiepremium #materialchiffonaritachi #bawalbidang55 #bawalbidang50 #bawalchiffonmurah #bawalcantikmurah #shawlcantikmurah #bawalcantik #tudunglabuh #bawallabuh #bawallabuhmurah #bawalmurah #bawallovers #janganbencicintaku #tudungbawalinstant #sayajualmurah #sayajualbawal #RayaBersama2020 #bazaarmalaysia #bazarpaknil #bazaronline #onlineigshop #teamlovehazna #sale3RM100 #freegift #freepostage #salesalesale #selfietime
  • 𝙆𝘼𝙄𝙉 𝙇𝙀𝙈𝘽𝙐𝙏, 𝙏𝙀𝙏𝘼𝙋𝙄 𝘼𝙒𝘼𝙉𝙄𝙉𝙂 𝙏𝙀𝙏𝘼𝙋 𝘾𝘼𝙉𝙏𝙄𝙆 𝙏𝙀𝙍𝘽𝙀𝙉𝙏𝙐𝙆.

    Mostly kita pakai tudung taknak la yang nak nampak kejung kan. Dah pilih yang telebih lembut awning pulak kelaut. Ikhlas Kak Wardah bagitau Bawal Selfie ni best sebab materialnya just nice, lembut + senang bentuk! 100% jaminan.

    Kemas & cantik cik @nur.athfal pakai Bawal Selfie Peach Nectar ni. Berseri2😍.
    .
    .
    Drop PM tu order atau boleh terus tekan link di bio✨.
    Katalog : @tudungscarfcatalogue.⠀
    .⠀
    .⠀
    #materialaritachi #bawalmurah #bawalselfiepremium #materialchiffonaritachi #bawalbidang55 #bawalbidang50 #bawalchiffonmurah #bawalcantikmurah #shawlcantikmurah #bawalcantik #tudunglabuh #bawallabuh #bawallabuhmurah #bawalmurah #bawallovers #janganbencicintaku #tudungbawalinstant #sayajualmurah #sayajualbawal #RayaBersama2020 #bazaarmalaysia #bazarpaknil #bazaronline #onlineigshop #teamlovehazna #sale3RM100 #freegift #freepostage #salesalesale #selfietime

  •  9  0  10 hours ago
  • Senaman Dah Jadi Hobi 

Mengekalkan kecergasan adalah sesuatu yang penting dan mustahak demi kesihatan badan. Namun tidak ada jalan pendek untuk melakukannya melainkan secara berterusan. Namun, mengekalkan senaman adalah sukar dan amat mencabar bagi sesetengah individu.

Menyedari hakikat ini, pakar-pakar kecergasan telah mengkaji perkara ini dan telah mengenal pasti beberapa cara yang boleh dijadikan panduan dalam memupuk amalan bersenam dalam kehidupan seharian:

Jadikan senaman sebagai satu keperluan dalam hidup anda.

Tentukan matlatmat sebelum memulakan sesuatu program senaman.

Dapatkan maklumat terkini berkaitan dengan aktiviti fizikal yang anda gemari.

Nilai pencapaian anda dari masa ke semasa. Jika anda gagal mencapai matlamat yang ditetapkan, usah putus asa. 

Selagi ada usaha in shaa allah di situ ada jalan.
.
.
Ok sekarang secara RASMINYA saya open pendaftaran bagi sesi September untuk daftar segera Click link di bio ig @anizamuna._ .🔥🔥🔥🔥
.
Click link di bio ig utk direct WhatsApp
Coach Aniza📲+60165335141
.
.
#adamchempaka #kampungpeople #kuruscantik #kurus #makansiangsehat  #janganbencicintaku #majalahnona #nur2
 #makanansehat #nakkurus #kurusdengancepat #bukangadisbiasa  #anakmak #instafamous #kauyangpertama #terimaakuseadanya #gemukkuruscantik #puteriyangditukar #perutkempis#resepisihat
#meleTop #kurussebelumraya #muzikmuzik33 #akudiadanpinkypromise #pusaka  #sangkar #rinduyangterindah #bukankahwinpaksa
  • Senaman Dah Jadi Hobi

    Mengekalkan kecergasan adalah sesuatu yang penting dan mustahak demi kesihatan badan. Namun tidak ada jalan pendek untuk melakukannya melainkan secara berterusan. Namun, mengekalkan senaman adalah sukar dan amat mencabar bagi sesetengah individu.

    Menyedari hakikat ini, pakar-pakar kecergasan telah mengkaji perkara ini dan telah mengenal pasti beberapa cara yang boleh dijadikan panduan dalam memupuk amalan bersenam dalam kehidupan seharian:

    Jadikan senaman sebagai satu keperluan dalam hidup anda.

    Tentukan matlatmat sebelum memulakan sesuatu program senaman.

    Dapatkan maklumat terkini berkaitan dengan aktiviti fizikal yang anda gemari.

    Nilai pencapaian anda dari masa ke semasa. Jika anda gagal mencapai matlamat yang ditetapkan, usah putus asa.

    Selagi ada usaha in shaa allah di situ ada jalan.
    .
    .
    Ok sekarang secara RASMINYA saya open pendaftaran bagi sesi September untuk daftar segera Click link di bio ig @anizamuna._ .🔥🔥🔥🔥
    .
    Click link di bio ig utk direct WhatsApp
    Coach Aniza📲+60165335141
    .
    .
    #adamchempaka #kampungpeople #kuruscantik #kurus #makansiangsehat #janganbencicintaku #majalahnona #nur2
    #makanansehat #nakkurus #kurusdengancepat #bukangadisbiasa #anakmak #instafamous #kauyangpertama #terimaakuseadanya #gemukkuruscantik #puteriyangditukar #perutkempis#resepisihat
    #meleTop #kurussebelumraya #muzikmuzik33 #akudiadanpinkypromise #pusaka #sangkar #rinduyangterindah #bukankahwinpaksa

  •  4  0  12 hours ago
  • Makan cakoi la..tak nak makan nasi nnti gemuk..tu yang selalu saya dengar orang berdiet,sebenarnya jika dibandingkan cakoi lebih tinggi kalori bebanding nasi.. seketul cakoi kalori tinggi tapi adakah kita makan 1ketul je?Nak diet sihat biar dengan ilmu..salah diet badan tidak sihat dan tak bertenaga..siapa yang rugi tentulah diri sendiri.😥
.
.
Ok sekarang secara RASMINYA saya open pendaftaran bagi sesi September untuk daftar segera Click link di bio ig @anizamuna._ .🔥🔥🔥🔥
.
Click link di bio ig utk direct WhatsApp
Coach Aniza📲+60165335141
.
.
#adamchempaka #kampungpeople #kuruscantik #kurus #makansiangsehat  #janganbencicintaku #majalahnona #nur2
 #makanansehat #nakkurus #kurusdengancepat #bukangadisbiasa  #anakmak #instafamous #kauyangpertama #terimaakuseadanya #gemukkuruscantik #puteriyangditukar #perutkempis#resepisihat
#meleTop #kurussebelumraya #muzikmuzik33 #akudiadanpinkypromise #pusaka  #sangkar #rinduyangterindah #bukankahwinpaksa
  • Makan cakoi la..tak nak makan nasi nnti gemuk..tu yang selalu saya dengar orang berdiet,sebenarnya jika dibandingkan cakoi lebih tinggi kalori bebanding nasi.. seketul cakoi kalori tinggi tapi adakah kita makan 1ketul je?Nak diet sihat biar dengan ilmu..salah diet badan tidak sihat dan tak bertenaga..siapa yang rugi tentulah diri sendiri.😥
    .
    .
    Ok sekarang secara RASMINYA saya open pendaftaran bagi sesi September untuk daftar segera Click link di bio ig @anizamuna._ .🔥🔥🔥🔥
    .
    Click link di bio ig utk direct WhatsApp
    Coach Aniza📲+60165335141
    .
    .
    #adamchempaka #kampungpeople #kuruscantik #kurus #makansiangsehat #janganbencicintaku #majalahnona #nur2
    #makanansehat #nakkurus #kurusdengancepat #bukangadisbiasa #anakmak #instafamous #kauyangpertama #terimaakuseadanya #gemukkuruscantik #puteriyangditukar #perutkempis#resepisihat
    #meleTop #kurussebelumraya #muzikmuzik33 #akudiadanpinkypromise #pusaka #sangkar #rinduyangterindah #bukankahwinpaksa

  •  5  0  12 hours ago
  • BERAPA KERAP KENA PKAI MILK PUDDING NI?
.
Sbenarnya Exfoliator ni tak perlu pun pkai hari2
.
Hanya pkai 2/3 kali dalam seminggu sahaja
.
Dengan pemakaian yg konsisten, Milk Pudding akan bantu membuang sel kulit mati yg ada atas kulit korg tu!
.
So bila rajin exfoliate dengan Milk Pudding, automatik ia akan mmbantu skincare lain untuk mnyerap ke kulit korg dgan lebih pantas
.
Nak kami guide? Klik link di bio skrg!
.
#bags #begmurah #bajukoreamurah jeans #sufiansuhaimi #nabilarazali #sweater #hoodie #staytuned #barangmurah  #liyamaisarah #wanyharita #haqiemrusli #lianajasmay #kakaazraf #zianazain #errafazira #ismailizzani #asadmotawh #kekechallenge #sharnazahmad #ninaiskandar #saharulridzwan #zahirahmacwilson #janganbencicintaku #aydajebat #jannanick #mirafilzah #neelofa #bag #slingbagmurah
  • BERAPA KERAP KENA PKAI MILK PUDDING NI?
    .
    Sbenarnya Exfoliator ni tak perlu pun pkai hari2
    .
    Hanya pkai 2/3 kali dalam seminggu sahaja
    .
    Dengan pemakaian yg konsisten, Milk Pudding akan bantu membuang sel kulit mati yg ada atas kulit korg tu!
    .
    So bila rajin exfoliate dengan Milk Pudding, automatik ia akan mmbantu skincare lain untuk mnyerap ke kulit korg dgan lebih pantas
    .
    Nak kami guide? Klik link di bio skrg!
    .
    #bags #begmurah #bajukoreamurah jeans #sufiansuhaimi #nabilarazali #sweater #hoodie #staytuned #barangmurah #liyamaisarah #wanyharita #haqiemrusli #lianajasmay #kakaazraf #zianazain #errafazira #ismailizzani #asadmotawh #kekechallenge #sharnazahmad #ninaiskandar #saharulridzwan #zahirahmacwilson #janganbencicintaku #aydajebat #jannanick #mirafilzah #neelofa #bag #slingbagmurah

  •  1  0  13 hours ago
  • 𝙎𝙐𝙆𝘼 𝙋𝘼𝙆𝘼𝙄 𝙎𝙊𝙁𝙏𝙀𝙉𝙀𝙍 𝘼𝙎𝙏𝙐 𝙏𝙀𝙍𝙐𝙎 𝙍𝙊𝙎𝘼𝙆 𝘼𝙒𝙉𝙄𝙉𝙂 𝘽𝘼𝙒𝘼𝙇!

Ada ke yang ada masalah kat atas ni? Sini kak Wardah nak bantu korang hilangkan Problem ni. Try sehelai Bawal Selfie then basuh bebanyak kali dengan softener pun takpe.
.
.
Awning still tegak & kukuh! Kak Wardah jamin lagi best pakai adelah sebab lembut gile kan plus awning pun tak rosak 😍.
.
.
Price : Special Pre Order price.

Combo A RM100 free postage 
▪️3x Bawal Selfie 
▪️1x Free Antislip Sock 
▪️1x Babybrooch
▪️1x Free postage.
.
.
Drop PM tu order atau boleh terus tekan link di bio✨.
Katalog : @tudungscarfcatalogue.⠀
.⠀
.⠀
#materialaritachi #bawalmurah #bawalselfiepremium #materialchiffonaritachi #bawalbidang55 #bawalbidang50 #bawalchiffonmurah #bawalcantikmurah #shawlcantikmurah #bawalcantik #tudunglabuh #bawallabuh #bawallabuhmurah #bawalmurah #bawallovers #janganbencicintaku #tudungbawalinstant #sayajualmurah #sayajualbawal #RayaBersama2020 #bazaarmalaysia #bazarpaknil #bazaronline #onlineigshop #teamlovehazna #sale3RM100 #freegift #freepostage #salesalesale #selfietime
  • 𝙎𝙐𝙆𝘼 𝙋𝘼𝙆𝘼𝙄 𝙎𝙊𝙁𝙏𝙀𝙉𝙀𝙍 𝘼𝙎𝙏𝙐 𝙏𝙀𝙍𝙐𝙎 𝙍𝙊𝙎𝘼𝙆 𝘼𝙒𝙉𝙄𝙉𝙂 𝘽𝘼𝙒𝘼𝙇!

    Ada ke yang ada masalah kat atas ni? Sini kak Wardah nak bantu korang hilangkan Problem ni. Try sehelai Bawal Selfie then basuh bebanyak kali dengan softener pun takpe.
    .
    .
    Awning still tegak & kukuh! Kak Wardah jamin lagi best pakai adelah sebab lembut gile kan plus awning pun tak rosak 😍.
    .
    .
    Price : Special Pre Order price.

    Combo A RM100 free postage
    ▪️3x Bawal Selfie
    ▪️1x Free Antislip Sock
    ▪️1x Babybrooch
    ▪️1x Free postage.
    .
    .
    Drop PM tu order atau boleh terus tekan link di bio✨.
    Katalog : @tudungscarfcatalogue.⠀
    .⠀
    .⠀
    #materialaritachi #bawalmurah #bawalselfiepremium #materialchiffonaritachi #bawalbidang55 #bawalbidang50 #bawalchiffonmurah #bawalcantikmurah #shawlcantikmurah #bawalcantik #tudunglabuh #bawallabuh #bawallabuhmurah #bawalmurah #bawallovers #janganbencicintaku #tudungbawalinstant #sayajualmurah #sayajualbawal #RayaBersama2020 #bazaarmalaysia #bazarpaknil #bazaronline #onlineigshop #teamlovehazna #sale3RM100 #freegift #freepostage #salesalesale #selfietime

  •  2  0  14 hours ago
  • Done jogging🏃🏻‍♀️
jom balik🚗
.
.
Ok sekarang secara RASMINYA saya open pendaftaran bagi sesi September untuk daftar segera Click link di bio ig @anizamuna._ .🔥🔥🔥🔥
.
Click link di bio ig utk direct WhatsApp
Coach Aniza📲+60165335141
.
.
#adamchempaka #kampungpeople #kuruscantik #kurus #makansiangsehat  #janganbencicintaku #majalahnona #nur2
 #makanansehat #nakkurus #kurusdengancepat #bukangadisbiasa  #anakmak #instafamous #kauyangpertama #terimaakuseadanya #gemukkuruscantik #puteriyangditukar #perutkempis#resepisihat
#meleTop #kurussebelumraya #muzikmuzik33 #akudiadanpinkypromise #pusaka  #sangkar #rinduyangterindah #bukankahwinpaksa
  • Done jogging🏃🏻‍♀️
    jom balik🚗
    .
    .
    Ok sekarang secara RASMINYA saya open pendaftaran bagi sesi September untuk daftar segera Click link di bio ig @anizamuna._ .🔥🔥🔥🔥
    .
    Click link di bio ig utk direct WhatsApp
    Coach Aniza📲+60165335141
    .
    .
    #adamchempaka #kampungpeople #kuruscantik #kurus #makansiangsehat #janganbencicintaku #majalahnona #nur2
    #makanansehat #nakkurus #kurusdengancepat #bukangadisbiasa #anakmak #instafamous #kauyangpertama #terimaakuseadanya #gemukkuruscantik #puteriyangditukar #perutkempis#resepisihat
    #meleTop #kurussebelumraya #muzikmuzik33 #akudiadanpinkypromise #pusaka #sangkar #rinduyangterindah #bukankahwinpaksa

  •  7  0  14 hours ago
  • TYPE LENS: Ipro India 
DIAMETER/SIZE: 14.2mm
.
Harga:rm18
Pos rm8 sm rm11 ss .
Whatsapp 0176758358
Pos 1-2 hari bekerja selepas payment .
100% original 
100% selesa
Cantik dan menawan . 
Power pon ada...harga sama 
Cara-cara order;
1. Hantar jenis lens atau screenshot lens yg berkenan di hati
2. Saya cek stock
3. Anda buat bayaran dan brg dipos keesokan hari nya . .
#sayajual #contactlensmalaysia #contactlensmurah #contactlensonline #lens #lensmurah  #koreanlens #promosicontactlens #bazaarpaknil #auralens #boronglens #ctdk #contactlensborangmurah #contactlensborong #dropshipcontactlens #juallens  #sayajuallenskoreamurahmalaysia #lensnobluk #noblukmalaysia #noblukmurah #noblukborong #muamalaysia #paparicky #suamikupalingsweet #mentormilenia2017 #maharajalawakmega2017 #mlm2017 #diabidadariku #misteriwanpeah #janganbencicintaku
  • TYPE LENS: Ipro India
    DIAMETER/SIZE: 14.2mm
    .
    Harga:rm18
    Pos rm8 sm rm11 ss .
    Whatsapp 0176758358
    Pos 1-2 hari bekerja selepas payment .
    100% original
    100% selesa
    Cantik dan menawan .
    Power pon ada...harga sama
    Cara-cara order;
    1. Hantar jenis lens atau screenshot lens yg berkenan di hati
    2. Saya cek stock
    3. Anda buat bayaran dan brg dipos keesokan hari nya . .
    #sayajual #contactlensmalaysia #contactlensmurah #contactlensonline #lens #lensmurah #koreanlens #promosicontactlens #bazaarpaknil #auralens #boronglens #ctdk #contactlensborangmurah #contactlensborong #dropshipcontactlens #juallens #sayajuallenskoreamurahmalaysia #lensnobluk #noblukmalaysia #noblukmurah #noblukborong #muamalaysia #paparicky #suamikupalingsweet #mentormilenia2017 #maharajalawakmega2017 #mlm2017 #diabidadariku #misteriwanpeah #janganbencicintaku

  •  13  0  15 hours ago
  • TYPE LENS: Roze 
DIAMETER/SIZE: 14mm
.
Harga:rm18
Pos rm8 sm rm11 ss .
Whatsapp 0176758358
Pos 1-2 hari bekerja selepas payment .
100% original 
100% selesa
Cantik dan menawan . 
Power pon ada...harga sama 
Cara-cara order;
1. Hantar jenis lens atau screenshot lens yg berkenan di hati
2. Saya cek stock
3. Anda buat bayaran dan brg dipos keesokan hari nya . .
#sayajual #contactlensmalaysia #contactlensmurah #contactlensonline #lens #lensmurah  #koreanlens #promosicontactlens #bazaarpaknil #auralens #boronglens #ctdk #contactlensborangmurah #contactlensborong #dropshipcontactlens #juallens  #sayajuallenskoreamurahmalaysia #lensnobluk #noblukmalaysia #noblukmurah #noblukborong #muamalaysia #paparicky #suamikupalingsweet #mentormilenia2017 #maharajalawakmega2017 #mlm2017 #diabidadariku #misteriwanpeah #janganbencicintaku
  • TYPE LENS: Roze
    DIAMETER/SIZE: 14mm
    .
    Harga:rm18
    Pos rm8 sm rm11 ss .
    Whatsapp 0176758358
    Pos 1-2 hari bekerja selepas payment .
    100% original
    100% selesa
    Cantik dan menawan .
    Power pon ada...harga sama
    Cara-cara order;
    1. Hantar jenis lens atau screenshot lens yg berkenan di hati
    2. Saya cek stock
    3. Anda buat bayaran dan brg dipos keesokan hari nya . .
    #sayajual #contactlensmalaysia #contactlensmurah #contactlensonline #lens #lensmurah #koreanlens #promosicontactlens #bazaarpaknil #auralens #boronglens #ctdk #contactlensborangmurah #contactlensborong #dropshipcontactlens #juallens #sayajuallenskoreamurahmalaysia #lensnobluk #noblukmalaysia #noblukmurah #noblukborong #muamalaysia #paparicky #suamikupalingsweet #mentormilenia2017 #maharajalawakmega2017 #mlm2017 #diabidadariku #misteriwanpeah #janganbencicintaku

  •  3  0  15 hours ago
  • TYPE LENS: Hydro Despacito ocean brown 
DIAMETER/SIZE: 14.2mm
.
Harga:rm18
Pos rm8 sm rm11 ss .
Whatsapp 0176758358
Pos 1-2 hari bekerja selepas payment .
100% original 
100% selesa
Cantik dan menawan . 
Power pon ada...harga sama 
Cara-cara order;
1. Hantar jenis lens atau screenshot lens yg berkenan di hati
2. Saya cek stock
3. Anda buat bayaran dan brg dipos keesokan hari nya . .
#sayajual #contactlensmalaysia #contactlensmurah #contactlensonline #lens #lensmurah  #koreanlens #promosicontactlens #bazaarpaknil #auralens #boronglens #ctdk #contactlensborangmurah #contactlensborong #dropshipcontactlens #juallens  #sayajuallenskoreamurahmalaysia #lensnobluk #noblukmalaysia #noblukmurah #noblukborong #muamalaysia #paparicky #suamikupalingsweet #mentormilenia2017 #maharajalawakmega2017 #mlm2017 #diabidadariku #misteriwanpeah #janganbencicintaku
  • TYPE LENS: Hydro Despacito ocean brown
    DIAMETER/SIZE: 14.2mm
    .
    Harga:rm18
    Pos rm8 sm rm11 ss .
    Whatsapp 0176758358
    Pos 1-2 hari bekerja selepas payment .
    100% original
    100% selesa
    Cantik dan menawan .
    Power pon ada...harga sama
    Cara-cara order;
    1. Hantar jenis lens atau screenshot lens yg berkenan di hati
    2. Saya cek stock
    3. Anda buat bayaran dan brg dipos keesokan hari nya . .
    #sayajual #contactlensmalaysia #contactlensmurah #contactlensonline #lens #lensmurah #koreanlens #promosicontactlens #bazaarpaknil #auralens #boronglens #ctdk #contactlensborangmurah #contactlensborong #dropshipcontactlens #juallens #sayajuallenskoreamurahmalaysia #lensnobluk #noblukmalaysia #noblukmurah #noblukborong #muamalaysia #paparicky #suamikupalingsweet #mentormilenia2017 #maharajalawakmega2017 #mlm2017 #diabidadariku #misteriwanpeah #janganbencicintaku

  •  3  0  15 hours ago
  • TYPE LENS: Hydro Despacito ocean brown
DIAMETER/SIZE: 14.2mm
.
Harga:rm18
Pos rm8 sm rm11 ss .
Whatsapp 0176758358
Pos 1-2 hari bekerja selepas payment .
100% original 
100% selesa
Cantik dan menawan . 
Power pon ada...harga sama 
Cara-cara order;
1. Hantar jenis lens atau screenshot lens yg berkenan di hati
2. Saya cek stock
3. Anda buat bayaran dan brg dipos keesokan hari nya . .
#sayajual #contactlensmalaysia #contactlensmurah #contactlensonline #lens #lensmurah  #koreanlens #promosicontactlens #bazaarpaknil #auralens #boronglens #ctdk #contactlensborangmurah #contactlensborong #dropshipcontactlens #juallens  #sayajuallenskoreamurahmalaysia #lensnobluk #noblukmalaysia #noblukmurah #noblukborong #muamalaysia #paparicky #suamikupalingsweet #mentormilenia2017 #maharajalawakmega2017 #mlm2017 #diabidadariku #misteriwanpeah #janganbencicintaku
  • TYPE LENS: Hydro Despacito ocean brown
    DIAMETER/SIZE: 14.2mm
    .
    Harga:rm18
    Pos rm8 sm rm11 ss .
    Whatsapp 0176758358
    Pos 1-2 hari bekerja selepas payment .
    100% original
    100% selesa
    Cantik dan menawan .
    Power pon ada...harga sama
    Cara-cara order;
    1. Hantar jenis lens atau screenshot lens yg berkenan di hati
    2. Saya cek stock
    3. Anda buat bayaran dan brg dipos keesokan hari nya . .
    #sayajual #contactlensmalaysia #contactlensmurah #contactlensonline #lens #lensmurah #koreanlens #promosicontactlens #bazaarpaknil #auralens #boronglens #ctdk #contactlensborangmurah #contactlensborong #dropshipcontactlens #juallens #sayajuallenskoreamurahmalaysia #lensnobluk #noblukmalaysia #noblukmurah #noblukborong #muamalaysia #paparicky #suamikupalingsweet #mentormilenia2017 #maharajalawakmega2017 #mlm2017 #diabidadariku #misteriwanpeah #janganbencicintaku

  •  2  0  15 hours ago
  • TYPE LENS: Roze 
DIAMETER/SIZE: 14mm
.
Harga:rm18
Pos rm8 sm rm11 ss .
Whatsapp 0176758358
Pos 1-2 hari bekerja selepas payment .
100% original 
100% selesa
Cantik dan menawan . 
Power pon ada...harga sama 
Cara-cara order;
1. Hantar jenis lens atau screenshot lens yg berkenan di hati
2. Saya cek stock
3. Anda buat bayaran dan brg dipos keesokan hari nya . .
#sayajual #contactlensmalaysia #contactlensmurah #contactlensonline #lens #lensmurah  #koreanlens #promosicontactlens #bazaarpaknil #auralens #boronglens #ctdk #contactlensborangmurah #contactlensborong #dropshipcontactlens #juallens  #sayajuallenskoreamurahmalaysia #lensnobluk #noblukmalaysia #noblukmurah #noblukborong #muamalaysia #paparicky #suamikupalingsweet #mentormilenia2017 #maharajalawakmega2017 #mlm2017 #diabidadariku #misteriwanpeah #janganbencicintaku
  • TYPE LENS: Roze
    DIAMETER/SIZE: 14mm
    .
    Harga:rm18
    Pos rm8 sm rm11 ss .
    Whatsapp 0176758358
    Pos 1-2 hari bekerja selepas payment .
    100% original
    100% selesa
    Cantik dan menawan .
    Power pon ada...harga sama
    Cara-cara order;
    1. Hantar jenis lens atau screenshot lens yg berkenan di hati
    2. Saya cek stock
    3. Anda buat bayaran dan brg dipos keesokan hari nya . .
    #sayajual #contactlensmalaysia #contactlensmurah #contactlensonline #lens #lensmurah #koreanlens #promosicontactlens #bazaarpaknil #auralens #boronglens #ctdk #contactlensborangmurah #contactlensborong #dropshipcontactlens #juallens #sayajuallenskoreamurahmalaysia #lensnobluk #noblukmalaysia #noblukmurah #noblukborong #muamalaysia #paparicky #suamikupalingsweet #mentormilenia2017 #maharajalawakmega2017 #mlm2017 #diabidadariku #misteriwanpeah #janganbencicintaku

  •  2  0  15 hours ago
  • TYPE LENS: Ipro india
DIAMETER/SIZE: 14.2mm
.
Harga:rm18
Pos rm8 sm rm11 ss .
Whatsapp 0176758358
Pos 1-2 hari bekerja selepas payment .
100% original 
100% selesa
Cantik dan menawan . 
Power pon ada...harga sama 
Cara-cara order;
1. Hantar jenis lens atau screenshot lens yg berkenan di hati
2. Saya cek stock
3. Anda buat bayaran dan brg dipos keesokan hari nya . .
#sayajual #contactlensmalaysia #contactlensmurah #contactlensonline #lens #lensmurah  #koreanlens #promosicontactlens #bazaarpaknil #auralens #boronglens #ctdk #contactlensborangmurah #contactlensborong #dropshipcontactlens #juallens  #sayajuallenskoreamurahmalaysia #lensnobluk #noblukmalaysia #noblukmurah #noblukborong #muamalaysia #paparicky #suamikupalingsweet #mentormilenia2017 #maharajalawakmega2017 #mlm2017 #diabidadariku #misteriwanpeah #janganbencicintaku
  • TYPE LENS: Ipro india
    DIAMETER/SIZE: 14.2mm
    .
    Harga:rm18
    Pos rm8 sm rm11 ss .
    Whatsapp 0176758358
    Pos 1-2 hari bekerja selepas payment .
    100% original
    100% selesa
    Cantik dan menawan .
    Power pon ada...harga sama
    Cara-cara order;
    1. Hantar jenis lens atau screenshot lens yg berkenan di hati
    2. Saya cek stock
    3. Anda buat bayaran dan brg dipos keesokan hari nya . .
    #sayajual #contactlensmalaysia #contactlensmurah #contactlensonline #lens #lensmurah #koreanlens #promosicontactlens #bazaarpaknil #auralens #boronglens #ctdk #contactlensborangmurah #contactlensborong #dropshipcontactlens #juallens #sayajuallenskoreamurahmalaysia #lensnobluk #noblukmalaysia #noblukmurah #noblukborong #muamalaysia #paparicky #suamikupalingsweet #mentormilenia2017 #maharajalawakmega2017 #mlm2017 #diabidadariku #misteriwanpeah #janganbencicintaku

  •  1  0  15 hours ago
  • .
.
APA YANG HEBAT SANGAT DENGAN BAWAL ADRA NI?.
.
.
⭐️MUDAH TERBENTUK 200%
Material daripada Chiffon Voile which is material paling popular masa kini ! Tekstur ringan and sangat sangat mudah terbentuk✨ Semudah ABC😍.
.
.
⭐️2 PILIHAN SAIZ 
Bawal Adra available dalam Bidang 50 dan 55. So siapa yg berbadan kecik sesuai lah amik yang bidang kecik and begitu sebaliknya ☺️ !And bentuk adra ialah 2 bucu bulat dan 2 bucu tajam.
.
.
⭐️15 PILIHAN WARNA
Woww banyaknya ! Dari warna pastel, bold hinggalah ke warna light 😍 Memang meloncat loncat hati nak pilih yang mana satu🙈.
.
.
⭐️ PURDAH AVAILABLE 
Khas untuk para para muslimah yang berpurdah ! Korang boleh add on purdah mengikut warna pilihan hati 😍 Dah tak payah pening nak cari purdah warna sama dgn tudung kat kedai lain😛.
.
.
⭐️FLOWY BAK DISUMPAH SOFTLAN !
Even material mudah terbentuk, material Adra ni tak keras kejung and sangat flowy ! Sesuai and selesa dipakai seharian😍.
.
.
HARGA PULAK MACAM MANA NI⁉️.
.
.
💰BIDANG 50’ & 55’ SEHELAI RM 35 EXC POSTAGE.
.
.
⚠️TAPI KALAU KORANG GRAB COMBO PRICE WITHIN 48 HOURS KORANG AKAN DAPAT HARGA......
.
.
💥BELI 3 PCS B50 & B55 RM 99 + FREE POSTAGE +FREE WATERPROOF BAG & MAGIC HANGER + 1 PENYERTAAN LUCKY DRAW ❗️.
.
.
DISCOUNT DAPAT✅
FREE POSTAGE DAPAT✅
JOIN LUCKY DRAW PUN DAPAT✅.
.
.
🥳PURDAH ADD ON RM 12 PER PC.
.
.
INGAT DAN INGAT ❗️ HANYA UNTUK 48 JAM TERAWAL SAHAJA😱.
.
.
ORDER PANTAS PANTAS DENGAN KLIK LINK ORDER DI BIO 💥 KLIK SEKARANGGGG‼️.
.
.
. 
.
.
.
.
.
.
.
.
#BawalAdraMilalaAttire #CatalogueBawalAdraMA #milalaattire #teamilala #bawalmurah #bawalbidang45 #bawalbidang55 #bawalbidang50 #bawalchiffonmurah #bawalcantikmurah #shawlcantikmurah #bawalcantik #tudunglabuh #bawallabuh #bawallabuhmurah #bawalmurah #bawallovers #janganbencicintaku #tudungbawalinstant #sayajualmurah #sayajualbawal #bazaarmalaysia #bazarpaknil #bazaronline #onlineigshop
  • .
    .
    APA YANG HEBAT SANGAT DENGAN BAWAL ADRA NI?.
    .
    .
    ⭐️MUDAH TERBENTUK 200%
    Material daripada Chiffon Voile which is material paling popular masa kini ! Tekstur ringan and sangat sangat mudah terbentuk✨ Semudah ABC😍.
    .
    .
    ⭐️2 PILIHAN SAIZ
    Bawal Adra available dalam Bidang 50 dan 55. So siapa yg berbadan kecik sesuai lah amik yang bidang kecik and begitu sebaliknya ☺️ !And bentuk adra ialah 2 bucu bulat dan 2 bucu tajam.
    .
    .
    ⭐️15 PILIHAN WARNA
    Woww banyaknya ! Dari warna pastel, bold hinggalah ke warna light 😍 Memang meloncat loncat hati nak pilih yang mana satu🙈.
    .
    .
    ⭐️ PURDAH AVAILABLE
    Khas untuk para para muslimah yang berpurdah ! Korang boleh add on purdah mengikut warna pilihan hati 😍 Dah tak payah pening nak cari purdah warna sama dgn tudung kat kedai lain😛.
    .
    .
    ⭐️FLOWY BAK DISUMPAH SOFTLAN !
    Even material mudah terbentuk, material Adra ni tak keras kejung and sangat flowy ! Sesuai and selesa dipakai seharian😍.
    .
    .
    HARGA PULAK MACAM MANA NI⁉️.
    .
    .
    💰BIDANG 50’ & 55’ SEHELAI RM 35 EXC POSTAGE.
    .
    .
    ⚠️TAPI KALAU KORANG GRAB COMBO PRICE WITHIN 48 HOURS KORANG AKAN DAPAT HARGA......
    .
    .
    💥BELI 3 PCS B50 & B55 RM 99 + FREE POSTAGE +FREE WATERPROOF BAG & MAGIC HANGER + 1 PENYERTAAN LUCKY DRAW ❗️.
    .
    .
    DISCOUNT DAPAT✅
    FREE POSTAGE DAPAT✅
    JOIN LUCKY DRAW PUN DAPAT✅.
    .
    .
    🥳PURDAH ADD ON RM 12 PER PC.
    .
    .
    INGAT DAN INGAT ❗️ HANYA UNTUK 48 JAM TERAWAL SAHAJA😱.
    .
    .
    ORDER PANTAS PANTAS DENGAN KLIK LINK ORDER DI BIO 💥 KLIK SEKARANGGGG‼️.
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    #BawalAdraMilalaAttire #CatalogueBawalAdraMA #milalaattire #teamilala #bawalmurah #bawalbidang45 #bawalbidang55 #bawalbidang50 #bawalchiffonmurah #bawalcantikmurah #shawlcantikmurah #bawalcantik #tudunglabuh #bawallabuh #bawallabuhmurah #bawalmurah #bawallovers #janganbencicintaku #tudungbawalinstant #sayajualmurah #sayajualbawal #bazaarmalaysia #bazarpaknil #bazaronline #onlineigshop

  •  2  0  16 hours ago
  • .
.
APA YANG HEBAT SANGAT DENGAN BAWAL ADRA NI?.
.
.
⭐️MUDAH TERBENTUK 200%
Material daripada Chiffon Voile which is material paling popular masa kini ! Tekstur ringan and sangat sangat mudah terbentuk✨ Semudah ABC😍.
.
.
⭐️2 PILIHAN SAIZ 
Bawal Adra available dalam Bidang 50 dan 55. So siapa yg berbadan kecik sesuai lah amik yang bidang kecik and begitu sebaliknya ☺️ !And bentuk adra ialah 2 bucu bulat dan 2 bucu tajam.
.
.
⭐️15 PILIHAN WARNA
Woww banyaknya ! Dari warna pastel, bold hinggalah ke warna light 😍 Memang meloncat loncat hati nak pilih yang mana satu🙈.
.
.
⭐️ PURDAH AVAILABLE 
Khas untuk para para muslimah yang berpurdah ! Korang boleh add on purdah mengikut warna pilihan hati 😍 Dah tak payah pening nak cari purdah warna sama dgn tudung kat kedai lain😛.
.
.
⭐️FLOWY BAK DISUMPAH SOFTLAN !
Even material mudah terbentuk, material Adra ni tak keras kejung and sangat flowy ! Sesuai and selesa dipakai seharian😍.
.
.
HARGA PULAK MACAM MANA NI⁉️.
.
.
💰BIDANG 50’ & 55’ SEHELAI RM 35 EXC POSTAGE.
.
.
⚠️TAPI KALAU KORANG GRAB COMBO PRICE WITHIN 48 HOURS KORANG AKAN DAPAT HARGA......
.
.
💥BELI 3 PCS B50 & B55 RM 99 + FREE POSTAGE +FREE WATERPROOF BAG & MAGIC HANGER + 1 PENYERTAAN LUCKY DRAW ❗️.
.
.
DISCOUNT DAPAT✅
FREE POSTAGE DAPAT✅
JOIN LUCKY DRAW PUN DAPAT✅.
.
.
🥳PURDAH ADD ON RM 12 PER PC.
.
.
INGAT DAN INGAT ❗️ HANYA UNTUK 48 JAM TERAWAL SAHAJA😱.
.
.
ORDER PANTAS PANTAS DENGAN KLIK LINK ORDER DI BIO 💥 KLIK SEKARANGGGG‼️.
.
.
. 
.
.
.
.
.
.
.
.
#BawalAdraMilalaAttire #CatalogueBawalAdraMA #milalaattire #teamilala #bawalmurah #bawalbidang45 #bawalbidang55 #bawalbidang50 #bawalchiffonmurah #bawalcantikmurah #shawlcantikmurah #bawalcantik #tudunglabuh #bawallabuh #bawallabuhmurah #bawalmurah #bawallovers #janganbencicintaku #tudungbawalinstant #sayajualmurah #sayajualbawal #bazaarmalaysia #bazarpaknil #bazaronline #onlineigshop
  • .
    .
    APA YANG HEBAT SANGAT DENGAN BAWAL ADRA NI?.
    .
    .
    ⭐️MUDAH TERBENTUK 200%
    Material daripada Chiffon Voile which is material paling popular masa kini ! Tekstur ringan and sangat sangat mudah terbentuk✨ Semudah ABC😍.
    .
    .
    ⭐️2 PILIHAN SAIZ
    Bawal Adra available dalam Bidang 50 dan 55. So siapa yg berbadan kecik sesuai lah amik yang bidang kecik and begitu sebaliknya ☺️ !And bentuk adra ialah 2 bucu bulat dan 2 bucu tajam.
    .
    .
    ⭐️15 PILIHAN WARNA
    Woww banyaknya ! Dari warna pastel, bold hinggalah ke warna light 😍 Memang meloncat loncat hati nak pilih yang mana satu🙈.
    .
    .
    ⭐️ PURDAH AVAILABLE
    Khas untuk para para muslimah yang berpurdah ! Korang boleh add on purdah mengikut warna pilihan hati 😍 Dah tak payah pening nak cari purdah warna sama dgn tudung kat kedai lain😛.
    .
    .
    ⭐️FLOWY BAK DISUMPAH SOFTLAN !
    Even material mudah terbentuk, material Adra ni tak keras kejung and sangat flowy ! Sesuai and selesa dipakai seharian😍.
    .
    .
    HARGA PULAK MACAM MANA NI⁉️.
    .
    .
    💰BIDANG 50’ & 55’ SEHELAI RM 35 EXC POSTAGE.
    .
    .
    ⚠️TAPI KALAU KORANG GRAB COMBO PRICE WITHIN 48 HOURS KORANG AKAN DAPAT HARGA......
    .
    .
    💥BELI 3 PCS B50 & B55 RM 99 + FREE POSTAGE +FREE WATERPROOF BAG & MAGIC HANGER + 1 PENYERTAAN LUCKY DRAW ❗️.
    .
    .
    DISCOUNT DAPAT✅
    FREE POSTAGE DAPAT✅
    JOIN LUCKY DRAW PUN DAPAT✅.
    .
    .
    🥳PURDAH ADD ON RM 12 PER PC.
    .
    .
    INGAT DAN INGAT ❗️ HANYA UNTUK 48 JAM TERAWAL SAHAJA😱.
    .
    .
    ORDER PANTAS PANTAS DENGAN KLIK LINK ORDER DI BIO 💥 KLIK SEKARANGGGG‼️.
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    #BawalAdraMilalaAttire #CatalogueBawalAdraMA #milalaattire #teamilala #bawalmurah #bawalbidang45 #bawalbidang55 #bawalbidang50 #bawalchiffonmurah #bawalcantikmurah #shawlcantikmurah #bawalcantik #tudunglabuh #bawallabuh #bawallabuhmurah #bawalmurah #bawallovers #janganbencicintaku #tudungbawalinstant #sayajualmurah #sayajualbawal #bazaarmalaysia #bazarpaknil #bazaronline #onlineigshop

  •  1  0  16 hours ago
  • 🍯JUSTOKMAA🍯
.
.
🍯Fungsi:
🍋Mengawal kolestrol dalam badan
🍋Mengurangkan kolestrol
🍋Membakar lemak-lemak
🍋Mampu melancarkan peredaran darah
🍋Baik pulih saluran tersumbat
🍋Baik pulih tekanan darah
🍋Menurunkan berat badan
🍋Menambahkan tenaga
.
.
Jom cuba amalkan minum #justokmaa
.
Hanya click link di bio atau whatsapp 01116952941 😄
.
#Khasiatjustokmaa #Feedbackjustokmaa #Justokmaa #Juskesihatan #Likeforlikes #Bazaarpaknil #Bazarpaknil #Instashopmalaysia #Sayajual #Sayajualmurah #Visitmyig #Sayajualonline #Igshopmalaysia #Igersmalaysia #Resepi #Resepimudah #Resepisedap #Jjcm #Jommakan #Neelofa #Fattzura #Ctdk #Janganbencicintaku #Dramamonalisa #Malaysian #Malaysia #Likerforfollow #Folow4like #Likers
  • 🍯JUSTOKMAA🍯
    .
    .
    🍯Fungsi:
    🍋Mengawal kolestrol dalam badan
    🍋Mengurangkan kolestrol
    🍋Membakar lemak-lemak
    🍋Mampu melancarkan peredaran darah
    🍋Baik pulih saluran tersumbat
    🍋Baik pulih tekanan darah
    🍋Menurunkan berat badan
    🍋Menambahkan tenaga
    .
    .
    Jom cuba amalkan minum #justokmaa
    .
    Hanya click link di bio atau whatsapp 01116952941 😄
    .
    #Khasiatjustokmaa #Feedbackjustokmaa #Justokmaa #Juskesihatan #Likeforlikes #Bazaarpaknil #Bazarpaknil #Instashopmalaysia #Sayajual #Sayajualmurah #Visitmyig #Sayajualonline #Igshopmalaysia #Igersmalaysia #Resepi #Resepimudah #Resepisedap #Jjcm #Jommakan #Neelofa #Fattzura #Ctdk #Janganbencicintaku #Dramamonalisa #Malaysian #Malaysia #Likerforfollow #Folow4like #Likers

  •  3  0  17 hours ago

Top #Janganbencicintaku Posts

  • Bestkan bila sentiasa bersama orang tersayang buat apa pun sentiasa bersama nak kurus pun bersama ala sweetnya pasangan ni🥰
.
Tahniah buat sahabat saya Ustaz Man dan pasangannya pn Maa 😍
.
Ok sekarang secara RASMINYA saya open pendaftaran bagi sesi Ogos untuk daftar segera Click link di bio ig @suriati.omar utk detail program 
.
Coach sue 01161003215
.
.
#adamchempaka #7harimencintaiku2 #kuruscantik #kurus #makansiangsehat  #janganbencicintaku #majalahnona #nur2
 #makanansehat #nakkurus #kurusdengancepat #bukangadisbiasa  #anakmak #instafamous #kauyangpertama #terimaakuseadanya #gemukkuruscantik #puteriyangditukar #perutkempis#resepisihat
#meleTop #kurussebelumraya #muzikmuzik33 #akudiadanpinkypromise #pusaka  #sangkar #rinduyangterindah #bukankahwinpaksa
  • Bestkan bila sentiasa bersama orang tersayang buat apa pun sentiasa bersama nak kurus pun bersama ala sweetnya pasangan ni🥰
    .
    Tahniah buat sahabat saya Ustaz Man dan pasangannya pn Maa 😍
    .
    Ok sekarang secara RASMINYA saya open pendaftaran bagi sesi Ogos untuk daftar segera Click link di bio ig @suriati.omar utk detail program
    .
    Coach sue 01161003215
    .
    .
    #adamchempaka #7harimencintaiku2 #kuruscantik #kurus #makansiangsehat #janganbencicintaku #majalahnona #nur2
    #makanansehat #nakkurus #kurusdengancepat #bukangadisbiasa #anakmak #instafamous #kauyangpertama #terimaakuseadanya #gemukkuruscantik #puteriyangditukar #perutkempis#resepisihat
    #meleTop #kurussebelumraya #muzikmuzik33 #akudiadanpinkypromise #pusaka #sangkar #rinduyangterindah #bukankahwinpaksa

  •  3,824  23  24 July, 2020