#IbuputihNina Instagram Photos & Videos

IbuputihNina - 66.5k posts

Hashtag Popularity

1.5
average comments
59.9
average likes

Latest #IbuputihNina Posts

  • mula mula amek 1bekas, then repeat amek 2bekas harini 5bekas terus skali order 😃 thankyouuu for order 5bekas #ibuscrub. haaa produk yg serius menjadi bukan sekadar sembang je kecang kesan nya kelauttt 🤷🏻‍♀️ #ibuscrubwna scrub yogurt yg sgt bagus utk skin, merawat skin yg bermasalah liked berdaki, kerak, hitam tona xsekata. boleh memutehkan skin jugaaa tau, konsisten pakai InsyaAllah makin lawaaa aihh skin. boleh settle ur skin problem also 😃😃😃 

www.wasap.my/60139133391

#ibuscrub #ibuscrubwna #ibuscrubhq #ibuputihnina #ibuputihlaserserumnina
  • mula mula amek 1bekas, then repeat amek 2bekas harini 5bekas terus skali order 😃 thankyouuu for order 5bekas #ibuscrub. haaa produk yg serius menjadi bukan sekadar sembang je kecang kesan nya kelauttt 🤷🏻‍♀️ #ibuscrubwna scrub yogurt yg sgt bagus utk skin, merawat skin yg bermasalah liked berdaki, kerak, hitam tona xsekata. boleh memutehkan skin jugaaa tau, konsisten pakai InsyaAllah makin lawaaa aihh skin. boleh settle ur skin problem also 😃😃😃

    www.wasap.my/60139133391

    #ibuscrub #ibuscrubwna #ibuscrubhq #ibuputihnina #ibuputihlaserserumnina

  •  0  0  37 minutes ago
  • mula mula amek 1bekas, then repeat amek 2bekas harini 5bekas terus skali order 😃 thankyouuu for order 5bekas #ibuscrub. haaa produk yg serius menjadi bukan sekadar sembang je kecang kesan nya kelauttt 🤷🏻‍♀️ #ibuscrubwna scrub yogurt yg sgt bagus utk skin, merawat skin yg bermasalah liked berdaki, kerak, hitam tona xsekata. boleh memutehkan skin jugaaa tau, konsisten pakai InsyaAllah makin lawaaa aihh skin. boleh settle ur skin problem also 😃😃😃 

www.wasap.my/60139133391

#ibuscrub #ibuscrubwna #ibuscrubhq #ibuputihnina #ibuputihlaserserumnina
  • mula mula amek 1bekas, then repeat amek 2bekas harini 5bekas terus skali order 😃 thankyouuu for order 5bekas #ibuscrub. haaa produk yg serius menjadi bukan sekadar sembang je kecang kesan nya kelauttt 🤷🏻‍♀️ #ibuscrubwna scrub yogurt yg sgt bagus utk skin, merawat skin yg bermasalah liked berdaki, kerak, hitam tona xsekata. boleh memutehkan skin jugaaa tau, konsisten pakai InsyaAllah makin lawaaa aihh skin. boleh settle ur skin problem also 😃😃😃

    www.wasap.my/60139133391

    #ibuscrub #ibuscrubwna #ibuscrubhq #ibuputihnina #ibuputihlaserserumnina

  •  1  0  48 minutes ago
  • mula mula amek 1bekas, then repeat amek 2bekas harini 5bekas terus skali order 😃 thankyouuu for order 5bekas #ibuscrub. haaa produk yg serius menjadi bukan sekadar sembang je kecang kesan nya kelauttt 🤷🏻‍♀️ #ibuscrubwna scrub yogurt yg sgt bagus utk skin, merawat skin yg bermasalah liked berdaki, kerak, hitam tona xsekata. boleh memutehkan skin jugaaa tau, konsisten pakai InsyaAllah makin lawaaa aihh skin. boleh settle ur skin problem also 😃😃😃 

www.wasap.my/60139133391

#ibuscrub #ibuscrubwna #ibuscrubhq #ibuputihnina #ibuputihlaserserumnina
  • mula mula amek 1bekas, then repeat amek 2bekas harini 5bekas terus skali order 😃 thankyouuu for order 5bekas #ibuscrub. haaa produk yg serius menjadi bukan sekadar sembang je kecang kesan nya kelauttt 🤷🏻‍♀️ #ibuscrubwna scrub yogurt yg sgt bagus utk skin, merawat skin yg bermasalah liked berdaki, kerak, hitam tona xsekata. boleh memutehkan skin jugaaa tau, konsisten pakai InsyaAllah makin lawaaa aihh skin. boleh settle ur skin problem also 😃😃😃

    www.wasap.my/60139133391

    #ibuscrub #ibuscrubwna #ibuscrubhq #ibuputihnina #ibuputihlaserserumnina

  •  1  0  48 minutes ago
  • Customer siap angkat sumpah lagi sebab terlampau wangi bau ibu scrub ni, rasa nak makan je 😝
.
AWAS jangan makan ye, sebab ibu scrub ni hanya untuk bahagian luaran sahaja. Sental sental terus hilang daki, setal sental terus kulit jadi putih dan gebu😍
.
Aroma yang berbau buah strawberry akan memikat hati anda🍓🍓 lepas ni kulit pun cantik bila dah selalu sental dengan ibu scrub
.
#ibuscrubwna#ibuscrubviral#ibuscrubputih#scrubputih#ibuputihnina#krimibuputih#bleachingskin#scrubputihkekal#losyenputih#nursajat#safieyilias#scrubbibir#scrubbadan#scrubpemutih#bodyscrub#patiibuputih#krimpatiibuputih#losyenputihkekal
  • Customer siap angkat sumpah lagi sebab terlampau wangi bau ibu scrub ni, rasa nak makan je 😝
    .
    AWAS jangan makan ye, sebab ibu scrub ni hanya untuk bahagian luaran sahaja. Sental sental terus hilang daki, setal sental terus kulit jadi putih dan gebu😍
    .
    Aroma yang berbau buah strawberry akan memikat hati anda🍓🍓 lepas ni kulit pun cantik bila dah selalu sental dengan ibu scrub
    .
    #ibuscrubwna #ibuscrubviral #ibuscrubputih #scrubputih #ibuputihnina #krimibuputih #bleachingskin #scrubputihkekal #losyenputih #nursajat#safieyilias#scrubbibir#scrubbadan#scrubpemutih#bodyscrub#patiibuputih#krimpatiibuputih#losyenputihkekal

  •  10  1  1 hour ago
  • SET BAJET UNTUK KULIT BERDAKI MACAM KERAK ARANG ⁉️⁉️
.
Korang yang ada masalah macam kat atas tu☝️☝️☝️cepat cepat rawat kulit yang dah macam kerak arang tu sebelum suami/isteri korang tegur 😆
.
NAK BAGI SET NI RM 80 je tau. siap FREE BRUSH ‼️
.
𝙒𝙃𝘼𝙏𝙎𝘼𝙋𝙋 𝙄𝙊𝙇𝙎 𝘾𝙀𝙋𝘼𝙏 !
Kita borak2, cantik sihat jelita sama2 💋
.
#Ninaskincare
#NinaskincareOfficial
#IbuPutihNina
#LaserSerumNina
#IbuPutihLaserSerumNina
#TestimoniNinaskincare
#NinaskincareTestimoni
#PolishFace
#PolishFaceSet
#PolishFaceNina
#BleachingSkinNina
#BleachingSkin
#IbuPutihSkincare
#IbuPutihSkincareByNina
#MandianBleachingNina
#MandianBleachingBidara
#SetIbuPutihJelitaNina
#IbuPutihJelitaNina
#KopiLontoor
#KopiLontoorNina
#KopiKurus
#KopiKurusViral
#KopiKurusSihat
#KopiKurusCantik
#KopiKurusPutih
#LunturLemakLunturKulitKusam
  • SET BAJET UNTUK KULIT BERDAKI MACAM KERAK ARANG ⁉️⁉️
    .
    Korang yang ada masalah macam kat atas tu☝️☝️☝️cepat cepat rawat kulit yang dah macam kerak arang tu sebelum suami/isteri korang tegur 😆
    .
    NAK BAGI SET NI RM 80 je tau. siap FREE BRUSH ‼️
    .
    𝙒𝙃𝘼𝙏𝙎𝘼𝙋𝙋 𝙄𝙊𝙇𝙎 𝘾𝙀𝙋𝘼𝙏 !
    Kita borak2, cantik sihat jelita sama2 💋
    .
    #Ninaskincare
    #NinaskincareOfficial
    #IbuPutihNina
    #LaserSerumNina
    #IbuPutihLaserSerumNina
    #TestimoniNinaskincare
    #NinaskincareTestimoni
    #PolishFace
    #PolishFaceSet
    #PolishFaceNina
    #BleachingSkinNina
    #BleachingSkin
    #IbuPutihSkincare
    #IbuPutihSkincareByNina
    #MandianBleachingNina
    #MandianBleachingBidara
    #SetIbuPutihJelitaNina
    #IbuPutihJelitaNina
    #KopiLontoor
    #KopiLontoorNina
    #KopiKurus
    #KopiKurusViral
    #KopiKurusSihat
    #KopiKurusCantik
    #KopiKurusPutih
    #LunturLemakLunturKulitKusam

  •  0  0  2 hours ago
  • SET BAJET UNTUK KULIT BERDAKI MACAM KERAK ARANG ⁉️⁉️
.
Korang yang ada masalah macam kat atas tu☝️☝️☝️cepat cepat rawat kulit yang dah macam kerak arang tu sebelum suami/isteri korang tegur 😆
.
NAK BAGI SET NI RM 80 je tau. siap FREE BRUSH ‼️
.
𝙒𝙃𝘼𝙏𝙎𝘼𝙋𝙋 𝙄𝙊𝙇𝙎 𝘾𝙀𝙋𝘼𝙏 !
Kita borak2, cantik sihat jelita sama2 💋
.
#Ninaskincare
#NinaskincareOfficial
#IbuPutihNina
#LaserSerumNina
#IbuPutihLaserSerumNina
#TestimoniNinaskincare
#NinaskincareTestimoni
#PolishFace
#PolishFaceSet
#PolishFaceNina
#BleachingSkinNina
#BleachingSkin
#IbuPutihSkincare
#IbuPutihSkincareByNina
#MandianBleachingNina
#MandianBleachingBidara
#SetIbuPutihJelitaNina
#IbuPutihJelitaNina
#KopiLontoor
#KopiLontoorNina
#KopiKurus
#KopiKurusViral
#KopiKurusSihat
#KopiKurusCantik
#KopiKurusPutih
#LunturLemakLunturKulitKusam
  • SET BAJET UNTUK KULIT BERDAKI MACAM KERAK ARANG ⁉️⁉️
    .
    Korang yang ada masalah macam kat atas tu☝️☝️☝️cepat cepat rawat kulit yang dah macam kerak arang tu sebelum suami/isteri korang tegur 😆
    .
    NAK BAGI SET NI RM 80 je tau. siap FREE BRUSH ‼️
    .
    𝙒𝙃𝘼𝙏𝙎𝘼𝙋𝙋 𝙄𝙊𝙇𝙎 𝘾𝙀𝙋𝘼𝙏 !
    Kita borak2, cantik sihat jelita sama2 💋
    .
    #Ninaskincare
    #NinaskincareOfficial
    #IbuPutihNina
    #LaserSerumNina
    #IbuPutihLaserSerumNina
    #TestimoniNinaskincare
    #NinaskincareTestimoni
    #PolishFace
    #PolishFaceSet
    #PolishFaceNina
    #BleachingSkinNina
    #BleachingSkin
    #IbuPutihSkincare
    #IbuPutihSkincareByNina
    #MandianBleachingNina
    #MandianBleachingBidara
    #SetIbuPutihJelitaNina
    #IbuPutihJelitaNina
    #KopiLontoor
    #KopiLontoorNina
    #KopiKurus
    #KopiKurusViral
    #KopiKurusSihat
    #KopiKurusCantik
    #KopiKurusPutih
    #LunturLemakLunturKulitKusam

  •  0  0  2 hours ago
  • SET COMBO PUTIH MELEPAK SATU BADAN ‼️‼️
.
Of course lah dengan SET COMBO PUTIH RM 150 je ! Tak perlu susah susah nak inject sana sini, consume supplement habis beribu ringgit tapi kesan ❓Langsung takde. Salah inject pun masalah jugak, tak memasal dapat penyakit lain. So ni lah cara paling selamat dan confirm putih ! Uols dah boleh dapatkan kulit putih idaman😘
.
𝙒𝙃𝘼𝙏𝙎𝘼𝙋𝙋 𝙄𝙊𝙇𝙎 𝘾𝙀𝙋𝘼𝙏 !
Kita borak2, cantik sihat jelita sama2 💋
.
#Ninaskincare
#NinaskincareOfficial
#IbuPutihNina
#LaserSerumNina
#IbuPutihLaserSerumNina
#TestimoniNinaskincare
#NinaskincareTestimoni
#PolishFace
#PolishFaceSet
#PolishFaceNina
#BleachingSkinNina
#BleachingSkin
#IbuPutihSkincare
#IbuPutihSkincareByNina
#MandianBleachingNina
#MandianBleachingBidara
#SetIbuPutihJelitaNina
#IbuPutihJelitaNina
#KopiLontoor
#KopiLontoorNina
#KopiKurus
#KopiKurusViral
#KopiKurusSihat
#KopiKurusCantik
#KopiKurusPutih
#LunturLemakLunturKulitKusam
  • SET COMBO PUTIH MELEPAK SATU BADAN ‼️‼️
    .
    Of course lah dengan SET COMBO PUTIH RM 150 je ! Tak perlu susah susah nak inject sana sini, consume supplement habis beribu ringgit tapi kesan ❓Langsung takde. Salah inject pun masalah jugak, tak memasal dapat penyakit lain. So ni lah cara paling selamat dan confirm putih ! Uols dah boleh dapatkan kulit putih idaman😘
    .
    𝙒𝙃𝘼𝙏𝙎𝘼𝙋𝙋 𝙄𝙊𝙇𝙎 𝘾𝙀𝙋𝘼𝙏 !
    Kita borak2, cantik sihat jelita sama2 💋
    .
    #Ninaskincare
    #NinaskincareOfficial
    #IbuPutihNina
    #LaserSerumNina
    #IbuPutihLaserSerumNina
    #TestimoniNinaskincare
    #NinaskincareTestimoni
    #PolishFace
    #PolishFaceSet
    #PolishFaceNina
    #BleachingSkinNina
    #BleachingSkin
    #IbuPutihSkincare
    #IbuPutihSkincareByNina
    #MandianBleachingNina
    #MandianBleachingBidara
    #SetIbuPutihJelitaNina
    #IbuPutihJelitaNina
    #KopiLontoor
    #KopiLontoorNina
    #KopiKurus
    #KopiKurusViral
    #KopiKurusSihat
    #KopiKurusCantik
    #KopiKurusPutih
    #LunturLemakLunturKulitKusam

  •  0  0  2 hours ago
  • Kenapa perlu wajib guna scrub by
WNA ni?
Okey salah satu fungsi ibu scrub ni boleh mencerahkan kulit. Selain itu is juga dapat menanggalkan segala daki yang ada dekat kulit korang
.
Jangan ingat daki boleh hilang masa kita mandi je, itu memang tidak cukup. Korang wajib sental tubuh badan korang dengan scrub untuk dapatkan kulit bersih dan putih
.
Ibu scrub bu WNA memang berfungsi untuk membantu masalah seperti kulit gelap, kulit kusam, kulit berparut dan tona kulit tak sekata. Jadi jangan lepaskan peluang untuk dapatkan kulit cantik dengan menggunakan ibu scrub WNA 
.

#ibuscrubwna#ibuscrubviral#ibuscrubputih#scrubputih#ibuputihnina#krimibuputih#bleachingskin#scrubputihkekal#losyenputih#scrubbibir#scrubbadan#scrubpemutih#bodyscrub#patiibuputih#krimpatiibuputih#losyenputihkekal#ibuputihnina#ibuputihlaserserumnina
  • Kenapa perlu wajib guna scrub by
    WNA ni?
    Okey salah satu fungsi ibu scrub ni boleh mencerahkan kulit. Selain itu is juga dapat menanggalkan segala daki yang ada dekat kulit korang
    .
    Jangan ingat daki boleh hilang masa kita mandi je, itu memang tidak cukup. Korang wajib sental tubuh badan korang dengan scrub untuk dapatkan kulit bersih dan putih
    .
    Ibu scrub bu WNA memang berfungsi untuk membantu masalah seperti kulit gelap, kulit kusam, kulit berparut dan tona kulit tak sekata. Jadi jangan lepaskan peluang untuk dapatkan kulit cantik dengan menggunakan ibu scrub WNA
    .

    #ibuscrubwna #ibuscrubviral #ibuscrubputih #scrubputih #ibuputihnina #krimibuputih #bleachingskin #scrubputihkekal #losyenputih #scrubbibir#scrubbadan#scrubpemutih#bodyscrub#patiibuputih#krimpatiibuputih#losyenputihkekal#ibuputihnina#ibuputihlaserserumnina

  •  8  0  3 hours ago
  • MASALAH KETIAK HITAM?😩
JOM selesaikan masalah ketiak hitam dengan menggunakan ibu scrub ni😍
.
Rupanya dalam satu bekas scrub yang berisi sebanyak 150g ni memang boleh digunakan pada seluruh tubuh badan kita tau😍 walaupun kecik tapi banyak tempat boleh guna. Sangat jimat
.
Lepas ni tempat yang banyak daki atau tempat yang gelap dapat diselesaikan dengan menggunakan ibu scrub wna. Say no more to daki😝
.
#ibuscrubwna#ibuscrubviral#ibuscrubputih#scrubputih#ibuputihnina#krimibuputih#bleachingskin#scrubputihkekal#losyenputih#nursajat#safieyilias#scrubbibir#scrubbadan#scrubpemutih#bodyscrub#patiibuputih#krimpatiibuputih#losyenputihkekal
  • MASALAH KETIAK HITAM?😩
    JOM selesaikan masalah ketiak hitam dengan menggunakan ibu scrub ni😍
    .
    Rupanya dalam satu bekas scrub yang berisi sebanyak 150g ni memang boleh digunakan pada seluruh tubuh badan kita tau😍 walaupun kecik tapi banyak tempat boleh guna. Sangat jimat
    .
    Lepas ni tempat yang banyak daki atau tempat yang gelap dapat diselesaikan dengan menggunakan ibu scrub wna. Say no more to daki😝
    .
    #ibuscrubwna #ibuscrubviral #ibuscrubputih #scrubputih #ibuputihnina #krimibuputih #bleachingskin #scrubputihkekal #losyenputih #nursajat#safieyilias#scrubbibir#scrubbadan#scrubpemutih#bodyscrub#patiibuputih#krimpatiibuputih#losyenputihkekal

  •  14  0  4 hours ago
  • Geramnyee tengok2 testimoni #ibuscrubbywna semua nye cling cling 💫💫💫 Sape kat sini yg suka scrub badan before mandi 🙋🏻‍♀️🙋🏻‍♀️🙋🏻‍♀️🙋🏻‍♀️🙋🏻‍♀️🙋🏻‍♀️🙋🏻‍♀️
Wah ramainyeee mesti yg suka kan?
Yess sis pun sma mmg suka scrub2 badan lagi2 lepas kenal #ibuscrubbywna bau dia pun dah wangiiiii lagilah bila gosok kat badan rontok daki2 😜
Kalau scrub badan biasa hanya bisa melembutkan kulit tapi #ibuscrubbywna nih boleh mencerahkan kulit sekali taw! 
Memang korang kena try i pun jatuh hati dengan #ibuscrubbywna 
Sesiapa yg nak order boleh klik link ws di bio ig ☺️
Jom kita scrub badan seminggu 3kali baru lah putih cling cling 💫💫💫
.
Satu ibu scrub rm45 sahaja! Sangat murah!
.

#ibuscrubwna#ibuscrubviral#ibuscrubputih#scrubputih#ibuputihnina#krimibuputih#bleachingskin#scrubputihkekal#losyenputih#scrubbibir#scrubbadan#scrubpemutih#bodyscrub#patiibuputih#krimpatiibuputih#losyenputihkekal#ibuputihnina#ibuputihlaserserumnina
  • Geramnyee tengok2 testimoni #ibuscrubbywna semua nye cling cling 💫💫💫 Sape kat sini yg suka scrub badan before mandi 🙋🏻‍♀️🙋🏻‍♀️🙋🏻‍♀️🙋🏻‍♀️🙋🏻‍♀️🙋🏻‍♀️🙋🏻‍♀️
    Wah ramainyeee mesti yg suka kan?
    Yess sis pun sma mmg suka scrub2 badan lagi2 lepas kenal #ibuscrubbywna bau dia pun dah wangiiiii lagilah bila gosok kat badan rontok daki2 😜
    Kalau scrub badan biasa hanya bisa melembutkan kulit tapi #ibuscrubbywna nih boleh mencerahkan kulit sekali taw!
    Memang korang kena try i pun jatuh hati dengan #ibuscrubbywna
    Sesiapa yg nak order boleh klik link ws di bio ig ☺️
    Jom kita scrub badan seminggu 3kali baru lah putih cling cling 💫💫💫
    .
    Satu ibu scrub rm45 sahaja! Sangat murah!
    .

    #ibuscrubwna #ibuscrubviral #ibuscrubputih #scrubputih #ibuputihnina #krimibuputih#bleachingskin#scrubputihkekal#losyenputih#scrubbibir#scrubbadan#scrubpemutih#bodyscrub#patiibuputih#krimpatiibuputih#losyenputihkekal#ibuputihnina#ibuputihlaserserumnina

  •  3  0  5 hours ago
  • PUTIH GEBU😱
Macam mana nak dapatkan skin yang putih gebu plus bersih?
Meh sini nak share satu rahsia yang dapat menghasilkan skin putih
.
Hanya dengan menggunakan ibu scrub wna korang boleh dapat kulit yang putih gebu😍 yang pasti tekstur ibu scrub ni sangat halus dan biji biji dia pun memang halus. Scrub ni tak akan melukakan kulit korang, melainkan kalau korang sental kuat memang la luka
.
Jom dapatkan skin putih gebu sekarang😍 bermodal RM45 sahaja
.
#ibuscrubwna#ibuscrubviral#ibuscrubputih#scrubputih#ibuputihnina#krimibuputih#bleachingskin#scrubputihkekal#losyenputih#nursajat#safieyilias#scrubbibir#scrubbadan#scrubpemutih#bodyscrub#patiibuputih#krimpatiibuputih#losyenputihkekal
  • PUTIH GEBU😱
    Macam mana nak dapatkan skin yang putih gebu plus bersih?
    Meh sini nak share satu rahsia yang dapat menghasilkan skin putih
    .
    Hanya dengan menggunakan ibu scrub wna korang boleh dapat kulit yang putih gebu😍 yang pasti tekstur ibu scrub ni sangat halus dan biji biji dia pun memang halus. Scrub ni tak akan melukakan kulit korang, melainkan kalau korang sental kuat memang la luka
    .
    Jom dapatkan skin putih gebu sekarang😍 bermodal RM45 sahaja
    .
    #ibuscrubwna #ibuscrubviral #ibuscrubputih #scrubputih #ibuputihnina #krimibuputih #bleachingskin #scrubputihkekal #losyenputih #nursajat#safieyilias#scrubbibir#scrubbadan#scrubpemutih#bodyscrub#patiibuputih#krimpatiibuputih#losyenputihkekal

  •  12  0  6 hours ago
  • #feedback pemakaian #ibuscrubbywna konsisten dah habes 5 bekas dahh😍😍
HASIL NYA NYATAAA UOLSSS
Korang nampak lah sendiri kan perbezaan tuh😍😍😍
Uolsss yg tak try lagi #ibuscrubwna mmg kene try! 
#ibuscrubWNA mmg sangat2 berkesannnn! Sekali penggunaan sahaja hilangkan daki😍😍😍😍 bila daki dah hilang cerah lah terpancarr. GITEWWWWW😍
#ibuscrubWNA sesuai di gunakan di wajah, badan dan bibir❤️
Karena Tesktur memang lembut n mesra pada kulit, biji-biji scrub yang sangat halus boleh bantu untuk buang daki2 dan sel kulit mati yang degil pada kulit.. Sekali penggunaan dah boleh buat kulit berubah jadi cerah, bersih, lembap n lembut serta-merta💕

Ni lah kelainan dan keistimewaan #IbuScrubWNA yang uolls wajib cuba sekarang😘❤️ Memang korang kene try i pun jatuh hati dengan #ibuscrubbywna 
Satu #ibuscrubbywna rm45 sahaja! Sangat murah! 

#ibuscrubhq #ibuscrubbywna #ibuscrubviral #ibuscrubbywna #ibuscrubbywna #ibuscrubipoh #ibuscrubjohor #ibuscrubpenang #ibuscrubbywna #ibuscrubmelaka #ibuscrubkl #ibuscrubklang #ibuscrubwna #ibuscrubjb #ibuscrubteamcaca #ibuscrubkelantan #ibuscrubmurah #ibuscrubputih #putihgebu #putihmelepak #cantik#jomcantikgebu #ibuscrubWNA #ibuscrub #ibuscrubputih #ibuputihnina #ibuputihninaskincareoriginal #laserserumnina #laserserum #agentninaskincare #ibuscrub #ibuscrubwna #ibuscrubjb #ibuscrubjohor #ibuscrubkl #ibuscrubmalaysia
  • #feedback pemakaian #ibuscrubbywna konsisten dah habes 5 bekas dahh😍😍
    HASIL NYA NYATAAA UOLSSS
    Korang nampak lah sendiri kan perbezaan tuh😍😍😍
    Uolsss yg tak try lagi #ibuscrubwna mmg kene try!
    #ibuscrubWNA mmg sangat2 berkesannnn! Sekali penggunaan sahaja hilangkan daki😍😍😍😍 bila daki dah hilang cerah lah terpancarr. GITEWWWWW😍
    #ibuscrubWNA sesuai di gunakan di wajah, badan dan bibir❤️
    Karena Tesktur memang lembut n mesra pada kulit, biji-biji scrub yang sangat halus boleh bantu untuk buang daki2 dan sel kulit mati yang degil pada kulit.. Sekali penggunaan dah boleh buat kulit berubah jadi cerah, bersih, lembap n lembut serta-merta💕

    Ni lah kelainan dan keistimewaan #IbuScrubWNA yang uolls wajib cuba sekarang😘❤️ Memang korang kene try i pun jatuh hati dengan #ibuscrubbywna
    Satu #ibuscrubbywna rm45 sahaja! Sangat murah!

    #ibuscrubhq #ibuscrubbywna #ibuscrubviral #ibuscrubbywna #ibuscrubbywna #ibuscrubipoh #ibuscrubjohor #ibuscrubpenang #ibuscrubbywna #ibuscrubmelaka #ibuscrubkl #ibuscrubklang #ibuscrubwna #ibuscrubjb #ibuscrubteamcaca #ibuscrubkelantan #ibuscrubmurah #ibuscrubputih #putihgebu #putihmelepak #cantik#jomcantikgebu #ibuscrubWNA #ibuscrub #ibuscrubputih #ibuputihnina #ibuputihninaskincareoriginal #laserserumnina #laserserum #agentninaskincare #ibuscrub #ibuscrubwna #ibuscrubjb #ibuscrubjohor #ibuscrubkl #ibuscrubmalaysia

  •  5  0  7 hours ago
  • SEBAB tuh lah #ibuscrubWNA mmg sangat2 berkesan! korang baca lah sendiri kandungan dalam #ibuscrubwna .
#ibuscrubWNA KKM APPROVED  taw so takpayah nak risau.. sebab tuh juga lah 
#ibuscrubbywna  nih sesuai di gunakan di wajah, badan dan bibir❤️
Karena Tesktur memang lembut n mesra pada kulit, biji-biji scrub yang sangat halus boleh bantu untuk buang daki2 dan sel kulit mati yang degil pada kulit.. Sekali penggunaan dah boleh buat kulit berubah jadi cerah, bersih, lembap n lembut serta-merta💕

Ni lah kelainan dan keistimewaan #IbuScrubWNA yang uolls wajib cuba sekarang😘❤️ Memang korang kene try i pun jatuh hati dengan #ibuscrubbywna 
Satu #ibuscrubbywna rm45 sahaja! Sangat murah! 

#ibuscrubhq #ibuscrubbywna #ibuscrubviral #ibuscrubbywna #ibuscrubbywna #ibuscrubipoh #ibuscrubjohor #ibuscrubpenang #ibuscrubbywna #ibuscrubmelaka #ibuscrubkl #ibuscrubklang #ibuscrubwna #ibuscrubjb #ibuscrubteamcaca #ibuscrubkelantan #ibuscrubmurah #ibuscrubputih #putihgebu #putihmelepak #cantik#jomcantikgebu #ibuscrubWNA #ibuscrub #ibuscrubputih #ibuputihnina #ibuputihninaskincareoriginal #laserserumnina #laserserum #agentninaskincare #ibuscrub #ibuscrubwna #ibuscrubjb #ibuscrubjohor #ibuscrubkl #ibuscrubmalaysia
  • SEBAB tuh lah #ibuscrubWNA mmg sangat2 berkesan! korang baca lah sendiri kandungan dalam #ibuscrubwna .
    #ibuscrubWNA KKM APPROVED taw so takpayah nak risau.. sebab tuh juga lah
    #ibuscrubbywna nih sesuai di gunakan di wajah, badan dan bibir❤️
    Karena Tesktur memang lembut n mesra pada kulit, biji-biji scrub yang sangat halus boleh bantu untuk buang daki2 dan sel kulit mati yang degil pada kulit.. Sekali penggunaan dah boleh buat kulit berubah jadi cerah, bersih, lembap n lembut serta-merta💕

    Ni lah kelainan dan keistimewaan #IbuScrubWNA yang uolls wajib cuba sekarang😘❤️ Memang korang kene try i pun jatuh hati dengan #ibuscrubbywna
    Satu #ibuscrubbywna rm45 sahaja! Sangat murah!

    #ibuscrubhq #ibuscrubbywna #ibuscrubviral #ibuscrubbywna #ibuscrubbywna #ibuscrubipoh #ibuscrubjohor #ibuscrubpenang #ibuscrubbywna #ibuscrubmelaka #ibuscrubkl #ibuscrubklang #ibuscrubwna #ibuscrubjb #ibuscrubteamcaca #ibuscrubkelantan #ibuscrubmurah #ibuscrubputih #putihgebu #putihmelepak #cantik#jomcantikgebu #ibuscrubWNA #ibuscrub #ibuscrubputih #ibuputihnina #ibuputihninaskincareoriginal #laserserumnina #laserserum #agentninaskincare #ibuscrub #ibuscrubwna #ibuscrubjb #ibuscrubjohor #ibuscrubkl #ibuscrubmalaysia

  •  3  0  7 hours ago

Top #IbuputihNina Posts

  • Saya sgt takut tempat panas.. Takut hitamm... Sbb sy dah lama berusaha utk putih.... 😂😂
Klau yg nk putih tu beringat laa klau mandi tempat panas or laut.. Dah burn lambt plak nk putihh balik... Tapi ade customer xkisah pun dia ckp! 
#Ibuputihnina kan adeee..
  • Saya sgt takut tempat panas.. Takut hitamm... Sbb sy dah lama berusaha utk putih.... 😂😂
    Klau yg nk putih tu beringat laa klau mandi tempat panas or laut.. Dah burn lambt plak nk putihh balik... Tapi ade customer xkisah pun dia ckp!
    #Ibuputihnina kan adeee..

  •  153  3  16 September, 2019
  • 🌼Face mask that I love very much 🌸1. tablespoon or two of baking soda - without aluminum.
🌸2. tablespoon of honey - preferably organic.
🌸3. juice from half a lemon. 🌼Mix everything together in a bowl,
put on clean face and wait 5-15 minutes, rinse in cold water and apply moisturizer. 🌼I do this mask once a week ..❤
If you have any questions, write to me 💟💟💟💟 #exfoliate #skincare #beauty #skincareroutine #healthyskin #natural #beautycare #scrub #exfoliation #bodyscrub #skin #facescrub #naturalskincare #facials #facial #skincaretips #esthetician #soap #skinrejuvenation #spa #laserserum #ibuputih #ninaskincare #putihgebu #beautyaddict #ibuputihnina #glow #hanyaoriginal #hyperpigmentation #bhfyp
  • 🌼Face mask that I love very much 🌸1. tablespoon or two of baking soda - without aluminum.
    🌸2. tablespoon of honey - preferably organic.
    🌸3. juice from half a lemon. 🌼Mix everything together in a bowl,
    put on clean face and wait 5-15 minutes, rinse in cold water and apply moisturizer. 🌼I do this mask once a week ..❤
    If you have any questions, write to me 💟💟💟💟 #exfoliate  #skincare  #beauty  #skincareroutine  #healthyskin  #natural  #beautycare  #scrub  #exfoliation  #bodyscrub #skin #facescrub #naturalskincare #facials #facial #skincaretips #esthetician #soap #skinrejuvenation #spa #laserserum #ibuputih #ninaskincare #putihgebu #beautyaddict #ibuputihnina #glow #hanyaoriginal #hyperpigmentation #bhfyp

  •  251  12  7 November, 2019
  • .
💧The nice thing about cucumber is that it doesn’t require any processing or preparation to be a useful tool in the fight against wrinkles. Just cut off a few slices and you’re good to go. 🌼That’s right, a cold cucumber compress is an effective way to fight small wrinkles when they first appear. And don’t worry, a compress is just a fancy name for something you put on your skin to decrease inflammation. In this case, it’s a cucumber slice!

Cold Cucumber Compress Instructions

1🌸Cut 2 thin ¼ to ½ inch slices off of the end of a cucumber.
2🌸Place the slices in the refrigerator for fifteen minutes, or in the freezer for five.
3🌸Sit or lie down so that the part of your body where you will apply the compress is parallel with the floor.
4🌸Place the cold cucumbers on your skin and relax.
5🌸Keep the cucumbers on your skin for fifteen minutes. 💖After the fifteen minutes are up, simply discard the cucumber slices and continue with your day. Using cold cucumbers as a compress is safe enough that you can do it every day to keep your skin smooth and youthful.💖
Follow us 💟@bio_aromatica

#exfoliate #skincare #beauty #skincareroutine #healthyskin #natural #beautycare #scrub #exfoliation #bodyscrub #skin #facescrub #naturalskincare #facials #facial #skincaretips #esthetician #soap #aloeveraskincare  #laserserum #ibuputih #ninaskincare #putihgebu #beautyaddict #ibuputihnina #glow #cucumbermask #wrinklesbegone
  • .
    💧The nice thing about cucumber is that it doesn’t require any processing or preparation to be a useful tool in the fight against wrinkles. Just cut off a few slices and you’re good to go. 🌼That’s right, a cold cucumber compress is an effective way to fight small wrinkles when they first appear. And don’t worry, a compress is just a fancy name for something you put on your skin to decrease inflammation. In this case, it’s a cucumber slice!

    Cold Cucumber Compress Instructions

    1🌸Cut 2 thin ¼ to ½ inch slices off of the end of a cucumber.
    2🌸Place the slices in the refrigerator for fifteen minutes, or in the freezer for five.
    3🌸Sit or lie down so that the part of your body where you will apply the compress is parallel with the floor.
    4🌸Place the cold cucumbers on your skin and relax.
    5🌸Keep the cucumbers on your skin for fifteen minutes. 💖After the fifteen minutes are up, simply discard the cucumber slices and continue with your day. Using cold cucumbers as a compress is safe enough that you can do it every day to keep your skin smooth and youthful.💖
    Follow us 💟@bio_aromatica

    #exfoliate  #skincare  #beauty  #skincareroutine  #healthyskin  #natural  #beautycare  #scrub  #exfoliation  #bodyscrub #skin #facescrub #naturalskincare #facials #facial #skincaretips #esthetician #soap #aloeveraskincare  #laserserum #ibuputih #ninaskincare #putihgebu #beautyaddict #ibuputihnina #glow #cucumbermask #wrinklesbegone

  •  349  14  11 November, 2019
  • Hah uollss..
Camni lah cara nak pakai combo set #ibuputihnina #laserserumnina tu..cuma mix je dua barang ni then sapu lah seluruh badan tu..nak lagi power boleh jugak mix dgn apa2 body lotion uollss.. .
RM100 JE UOLLSS. MURAH DAH SANGAT2 NI..
.
WHATSAPP 011 6052 4453 untuk pembelian
  • Hah uollss..
    Camni lah cara nak pakai combo set #ibuputihnina #laserserumnina tu..cuma mix je dua barang ni then sapu lah seluruh badan tu..nak lagi power boleh jugak mix dgn apa2 body lotion uollss.. .
    RM100 JE UOLLSS. MURAH DAH SANGAT2 NI..
    .
    WHATSAPP 011 6052 4453 untuk pembelian

  •  151  0  27 April, 2017
  • If you are suffering from mild acne, mix 1-4 drops of lavender oil into 1 Tbsp. of almond/olive oil and apply to the skin. To treat serious acne problems, mix 1 drop of lavender oil with 4 drops of #tea-treeoil. Use sterilised cotton ball to apply the mixture. For body acne, you can use lavender oil in a bath. Add a few drops of lavender oil to the water tub and have a bath for 15 minutes. #Lavenderoil is usually mild on skin and does not cause dryness unlike other pharmaceuticals #acneremedies. When used regularly, it can reduce breakouts.
#acnetreating #skincare #beauty #skincareroutine #healthyskin #natural #beautycare #acne #exfoliation #bodyscrub #skin #facescrub #naturalskincare #facials #facial #skincaretips #esthetician #soap #aloeveraskincare  #laserserum #ibuputih #ninaskincare #putihgebu #beautyaddict #ibuputihnina #glow #naturalskincare
  • If you are suffering from mild acne, mix 1-4 drops of lavender oil into 1 Tbsp. of almond/olive oil and apply to the skin. To treat serious acne problems, mix 1 drop of lavender oil with 4 drops of #tea-treeoil. Use sterilised cotton ball to apply the mixture. For body acne, you can use lavender oil in a bath. Add a few drops of lavender oil to the water tub and have a bath for 15 minutes. #Lavenderoil is usually mild on skin and does not cause dryness unlike other pharmaceuticals #acneremedies. When used regularly, it can reduce breakouts.
    #acnetreating  #skincare  #beauty  #skincareroutine  #healthyskin  #natural  #beautycare #acne #exfoliation #bodyscrub #skin #facescrub #naturalskincare #facials #facial #skincaretips #esthetician #soap #aloeveraskincare  #laserserum #ibuputih #ninaskincare #putihgebu #beautyaddict #ibuputihnina #glow #naturalskincare

  •  309  5  21 November, 2019