#IbuPutihPink Instagram Photos & Videos

IbuPutihPink - 38 posts

Hashtag Popularity

1.9
average comments
12.4
average likes

Latest #IbuPutihPink Posts

  • 3 box left 
Ibu putih Limited Edition

Ibuputih nina yg skrg.. Kite panggil dia #Ibuputihpink
Ade pink² sikit kt dlm rosehip utk bantu repair dan cerah kulit!! Jd klau terima yg pink camni. Dia Limited Edition ok..!!! Mmg besttt!!!! Sape nk cuba Stok pink ..sape cepat dia dptt!!
.
.
Whatsapp 0126673142 untuk belian borong atau retail

COD available (T&C applied)
Min rm150 (Bukit Bintang/ Jalan Tun Razak/ Kg Baru) .
Min rm100 ( McD Equine/ Puncak Jalil/ Taman Melawati/ Gombak/ batu caves)
.
Postage setiap hari bekerja + free gift 
#ninaskincare #ninastokis #wzhresources #ibuputihlaserserum
#ibuputihnina
  • 3 box left
    Ibu putih Limited Edition

    Ibuputih nina yg skrg.. Kite panggil dia #Ibuputihpink
    Ade pink² sikit kt dlm rosehip utk bantu repair dan cerah kulit!! Jd klau terima yg pink camni. Dia Limited Edition ok..!!! Mmg besttt!!!! Sape nk cuba Stok pink ..sape cepat dia dptt!!
    .
    .
    Whatsapp 0126673142 untuk belian borong atau retail

    COD available (T&C applied)
    Min rm150 (Bukit Bintang/ Jalan Tun Razak/ Kg Baru) .
    Min rm100 ( McD Equine/ Puncak Jalil/ Taman Melawati/ Gombak/ batu caves)
    .
    Postage setiap hari bekerja + free gift
    #ninaskincare #ninastokis #wzhresources #ibuputihlaserserum
    #ibuputihnina

  •  2  0  14 November, 2019
  • repost via @instarepost20 from @ninaempire_hq Assalamualaikum knina nk bgtau sikit pasal Ibuputih nina yg skrg.. Kite panggil dia #Ibuputihpink
Ade pink2 sikit kt dlm rosehip utk bantu repair dan cerah kulit!! Jd klau terima yg pink camni. Dia Limited Edition ok..!!! Mmg besttt!!!! Sape nk cuba Stok pink ..sape cepat dia dptt!! Stock masih available.. bau wangi je bila pakai.. hehe.. #ibuputihnina
#sayajualninaskincare
#ninaskincare 
Nak postage boleh nak cod pun boleh!
  • repost via @instarepost20 from @ninaempire_hq Assalamualaikum knina nk bgtau sikit pasal Ibuputih nina yg skrg.. Kite panggil dia #Ibuputihpink
    Ade pink2 sikit kt dlm rosehip utk bantu repair dan cerah kulit!! Jd klau terima yg pink camni. Dia Limited Edition ok..!!! Mmg besttt!!!! Sape nk cuba Stok pink ..sape cepat dia dptt!! Stock masih available.. bau wangi je bila pakai.. hehe.. #ibuputihnina
    #sayajualninaskincare
    #ninaskincare
    Nak postage boleh nak cod pun boleh!

  •  3  2  11 November, 2019
  • 3 box left 
Ibu putih Limited Edition

Reposted from @ninaempire_hq (@get_regrann) -  Assalamualaikum knina nk bgtau sikit pasal Ibuputih nina yg skrg.. Kite panggil dia #Ibuputihpink
Ade pink2 sikit kt dlm rosehip utk bantu repair dan cerah kulit!! Jd klau terima yg pink camni. Dia Limited Edition ok..!!! Mmg besttt!!!! Sape nk cuba Stok pink ..sape cepat dia dptt!!
#ibuputihnina - #regrann
  • 3 box left
    Ibu putih Limited Edition

    Reposted from @ninaempire_hq (@get_regrann) - Assalamualaikum knina nk bgtau sikit pasal Ibuputih nina yg skrg.. Kite panggil dia #Ibuputihpink
    Ade pink2 sikit kt dlm rosehip utk bantu repair dan cerah kulit!! Jd klau terima yg pink camni. Dia Limited Edition ok..!!! Mmg besttt!!!! Sape nk cuba Stok pink ..sape cepat dia dptt!!
    #ibuputihnina - #regrann

  •  3  0  7 November, 2019
  • .
Kenapa ada beza #IbuPutihNina ni? 
Don’t worry.
Dua2 pun ORIGINAL ‼️
.
Bezanya adalah #IbuPutihPink nama diberi 💕
Apa yg special dengan IBUPUTIH PINK ni selain of coz color dia ada pink-pinkish sket? Special sbb ada tambahan #ROSEHIP uolssss😘
.
Utk apa Rosehip ni? meh baca ni 👇🏻
.
. 🍒membantu mempercepatkan penyembuhan luka, kesan parut, terbakar, ekzema dan kulit kering.
🍒 Minyak rosehip juga mengandungi segala yang diperlukan untuk menghasilkan kulit yang berseri-seri kerana kandungan Vitamin A di dalamnya boleh memulihkan garisan halus pada kulit, sementara Vitamin C pula mencerahkan tompok hitam dan menggalakkan penghasilan kolagen.
🍒 Sebagai tambahan, minyak roseship mengandungi Vitamin E untuk perlindungan daripada sinar suria dan pencemaran alam sekitar.
.
Haaa best ke dak ni uols??
Rugi la tak grab 1 ke 3 ke #IBUPUTIHPINK ni 🤗‼
Nk order cepat wsp atau klik link kat bio
📲 016-793 4782
.
#ninaskincareori #Ninaskincare #ibuputih #testimonininaskincare #ootd #bleachingskinnina #StokisNinaskincare #IbuPutihNina #LaserSerumNina #ibuputihviral  #IbuPutihLaserSerumNina  #NinaskincareTestimoni #PolishFace #PolishFaceNina #BleachingSkinNina  #KoreanProteinSerumNina #KoreanProteinSerum #IbuPutihSkincare #MandianPelunturDaki #mandianbidara #mandianbleaching #mandianbidaranina #sayajual #IbuPutihJelitaNina #kosmetikmalaysia #lelakimuyangdulu
  • .
    Kenapa ada beza #IbuPutihNina ni?
    Don’t worry.
    Dua2 pun ORIGINAL ‼️
    .
    Bezanya adalah #IbuPutihPink nama diberi 💕
    Apa yg special dengan IBUPUTIH PINK ni selain of coz color dia ada pink-pinkish sket? Special sbb ada tambahan #ROSEHIP uolssss😘
    .
    Utk apa Rosehip ni? meh baca ni 👇🏻
    .
    . 🍒membantu mempercepatkan penyembuhan luka, kesan parut, terbakar, ekzema dan kulit kering.
    🍒 Minyak rosehip juga mengandungi segala yang diperlukan untuk menghasilkan kulit yang berseri-seri kerana kandungan Vitamin A di dalamnya boleh memulihkan garisan halus pada kulit, sementara Vitamin C pula mencerahkan tompok hitam dan menggalakkan penghasilan kolagen.
    🍒 Sebagai tambahan, minyak roseship mengandungi Vitamin E untuk perlindungan daripada sinar suria dan pencemaran alam sekitar.
    .
    Haaa best ke dak ni uols??
    Rugi la tak grab 1 ke 3 ke #IBUPUTIHPINK ni 🤗‼
    Nk order cepat wsp atau klik link kat bio
    📲 016-793 4782
    .
    #ninaskincareori #Ninaskincare #ibuputih #testimonininaskincare #ootd #bleachingskinnina #StokisNinaskincare #IbuPutihNina #LaserSerumNina #ibuputihviral #IbuPutihLaserSerumNina #NinaskincareTestimoni #PolishFace #PolishFaceNina #BleachingSkinNina #KoreanProteinSerumNina #KoreanProteinSerum #IbuPutihSkincare #MandianPelunturDaki #mandianbidara #mandianbleaching #mandianbidaranina #sayajual #IbuPutihJelitaNina #kosmetikmalaysia #lelakimuyangdulu

  •  2  0  7 October, 2019
  • Set bleaching 
Bleach sampai skin putih.. Order now.. Harga combo mur mur je nie.. berbaloi beli combo .. Whatsapp sis tunjuk ajar dari mula sampai laa habis.. #ninaskincare 
#bleachingbidara
#ibuputihpink
  • Set bleaching
    Bleach sampai skin putih.. Order now.. Harga combo mur mur je nie.. berbaloi beli combo .. Whatsapp sis tunjuk ajar dari mula sampai laa habis.. #ninaskincare
    #bleachingbidara
    #ibuputihpink

  •  6  9  5 October, 2019
  • Kenapa ada beza #IbuPutihNina ni?
Don’t worry.
Dua2 pun ORIGINAL ‼️
.
Bezanya sebelah kanan tu #LIMITEDEDITION #IbuPutihPink nama diberi 💕

Special Kak Nina keluarkan 1000 unit sahaja.
Haaaa kalau habis tu kira habis la kan !

Apa yg special dengan IBUPUTIH PINK ni selain of coz color dia ada pink-pinkish sket ?
.
Ada tambahan #ROSEHIP
Untuk apa Rosehip ni ?
🍒 Membantu mempercepatkan penyembuhan luka, kesan parut, terbakar, ekzema dan kulit kering.
🍒 Minyak rosehip juga mengandungi segala yang diperlukan untuk menghasilkan kulit yang berseri-seri kerana kandungan Vitamin A di dalamnya boleh memulihkan garisan halus pada kulit, sementara Vitamin C pula mencerahkan tompok hitam dan menggalakkan penghasilan kolagen.
🍒 Sebagai tambahan, minyak roseship mengandungi Vitamin E untuk perlindungan daripada sinar suria dan pencemaran alam sekitar.

Haaa best ke dak ni uols ??
Rugi la tak grab 1 ke 3 ke #IBUPUTIHPINK ni 🤗 ‼️
LAMBAT KANG KECEWAAAA
.
whatsapp +60137215604
1 RM55
2 RM100
.
#LaserSerum
#LaserSerumNinaSkincare
#LaserSerumNina
#IbuPutihNina
#IbuPutih
#IbuPutihNinaSkincare
#GrapeSeedExtract
#NinaSkincare
#OriginalNinaSkincare
#WhiteningCream
#ShopWithUsMy
#SayaJual
#HanyaOriginal
#PutihGebu
#OriginalProducts 
#AgentNinaSkincare
#TestimoniIbuPutihLaserSerumNina
#Botox
#WhiteningBooster
#NinaSkincareMurah
#NinaSkincareOriginal
#IbuPutihMurah
#Skincare
#BeautyCare
#HyperPigmentation
#Exfoliate
#SkinRejuvenation
  • Kenapa ada beza  #IbuPutihNina ni?
    Don’t worry.
    Dua2 pun ORIGINAL ‼️
    .
    Bezanya sebelah kanan tu  #LIMITEDEDITION  #IbuPutihPink nama diberi 💕

    Special Kak Nina keluarkan 1000 unit sahaja.
    Haaaa kalau habis tu kira habis la kan !

    Apa yg special dengan IBUPUTIH PINK ni selain of coz color dia ada pink-pinkish sket ?
    .
    Ada tambahan  #ROSEHIP
    Untuk apa Rosehip ni ?
    🍒 Membantu mempercepatkan penyembuhan luka, kesan parut, terbakar, ekzema dan kulit kering.
    🍒 Minyak rosehip juga mengandungi segala yang diperlukan untuk menghasilkan kulit yang berseri-seri kerana kandungan Vitamin A di dalamnya boleh memulihkan garisan halus pada kulit, sementara Vitamin C pula mencerahkan tompok hitam dan menggalakkan penghasilan kolagen.
    🍒 Sebagai tambahan, minyak roseship mengandungi Vitamin E untuk perlindungan daripada sinar suria dan pencemaran alam sekitar.

    Haaa best ke dak ni uols ??
    Rugi la tak grab 1 ke 3 ke  #IBUPUTIHPINK ni 🤗 ‼️
    LAMBAT KANG KECEWAAAA
    .
    whatsapp +60137215604
    1 RM55
    2 RM100
    .
    #LaserSerum
    #LaserSerumNinaSkincare
    #LaserSerumNina
    #IbuPutihNina
    #IbuPutih
    #IbuPutihNinaSkincare
    #GrapeSeedExtract
    #NinaSkincare
    #OriginalNinaSkincare
    #WhiteningCream
    #ShopWithUsMy
    #SayaJual
    #HanyaOriginal
    #PutihGebu
    #OriginalProducts
    #AgentNinaSkincare
    #TestimoniIbuPutihLaserSerumNina
    #Botox
    #WhiteningBooster
    #NinaSkincareMurah
    #NinaSkincareOriginal
    #IbuPutihMurah
    #Skincare
    #BeautyCare
    #HyperPigmentation
    #Exfoliate
    #SkinRejuvenation

  •  8  0  2 October, 2019
  • Tu diaaaaa...#ibuputihpink mix dgn rosehip tau. Jangan risau kalau celah bedah tu gelap, sapu je ibu tiap mlm. Confirm 200% cerah u olls
#agentninajb
  • Tu diaaaaa... #ibuputihpink mix dgn rosehip tau. Jangan risau kalau celah bedah tu gelap, sapu je ibu tiap mlm. Confirm 200% cerah u olls
    #agentninajb

  •  4  2  22 September, 2019
  • Salam Sabtu uols !!
.

Jom grab #ibuputihpink ni, stock dah landing.
Ramai berebut! .

Al maklum lah... ada tambahan rosehip, pakai pun terus putih2 pinkish kulit uols tau. .

Rawat sunburn
Cerahkan kulit
Pudarkan parut
Matikan jerawat
.

Dipercayai & selamat digunakan sejak 2013 😍😘
.

𝐑𝐎𝐆𝐄𝐑 𝐊𝐀𝐊 𝐃𝐈𝐀𝐍𝐀 𝐉𝐎𝐌 !!
Kita borak2, cantik sihat jelita sama2💋

Jom klik link kat bio
📲 #0193984828
Dan Whatsapp Kak Diana sekarang 😍

#NinaskincareByAnaLulu #Ninaskincare #NinaskincareOfficial #StokisNina #StokisNinaskincare #AnaLuluDiana #IbuPutihNina #LaserSerumNina #IbuPutihLaserSerumNina #TestimoniNinaskincare #NinaskincareTestimoni #PolishFace #PolishFaceSet #PolishFaceNina #BleachingSkinNina #BleachingSkin #KoreanProteinSerumNina #KoreanProteinSerum #IbuPutihSkincare #IbuPutihSkincareByNina #MandianBleachingNina #MandianBleachingBidara #SetIbuPutihJelitaNina #IbuPutihJelitaNina
  • Salam Sabtu uols !!
    .

    Jom grab #ibuputihpink ni, stock dah landing.
    Ramai berebut! .

    Al maklum lah... ada tambahan rosehip, pakai pun terus putih2 pinkish kulit uols tau. .

    Rawat sunburn
    Cerahkan kulit
    Pudarkan parut
    Matikan jerawat
    .

    Dipercayai & selamat digunakan sejak 2013 😍😘
    .

    𝐑𝐎𝐆𝐄𝐑 𝐊𝐀𝐊 𝐃𝐈𝐀𝐍𝐀 𝐉𝐎𝐌 !!
    Kita borak2, cantik sihat jelita sama2💋

    Jom klik link kat bio
    📲 #0193984828
    Dan Whatsapp Kak Diana sekarang 😍

    #NinaskincareByAnaLulu #Ninaskincare #NinaskincareOfficial #StokisNina #StokisNinaskincare #AnaLuluDiana #IbuPutihNina #LaserSerumNina #IbuPutihLaserSerumNina #TestimoniNinaskincare #NinaskincareTestimoni #PolishFace #PolishFaceSet #PolishFaceNina #BleachingSkinNina #BleachingSkin #KoreanProteinSerumNina #KoreanProteinSerum #IbuPutihSkincare #IbuPutihSkincareByNina #MandianBleachingNina #MandianBleachingBidara #SetIbuPutihJelitaNina #IbuPutihJelitaNina

  •  11  1  21 September, 2019
  • Jom grab #ibuputihpink ni, stock dah landing. Sat lagi nak packing utk my lovely customer & send by runner
#agentninajb
  • Jom grab #ibuputihpink ni, stock dah landing. Sat lagi nak packing utk my lovely customer & send by runner
    #agentninajb

  •  2  0  21 September, 2019
  • Nantikan kemunculan #ibuputihpink ianya sama hebat dengan #ibuputihsundelbolong cuma ada tambah rosehip u olls... laser serum pula pelengkap ibu (laki bini) kalo mix kulit makun tegang, lembap & merawat
#agentninajb 
#diciptauntukmemukau 
Wasap sis utk order : www.wasap.my/60183963645
COD : SKUDAI, SENAI, TAMPOI
  • Nantikan kemunculan #ibuputihpink ianya sama hebat dengan #ibuputihsundelbolong cuma ada tambah rosehip u olls... laser serum pula pelengkap ibu (laki bini) kalo mix kulit makun tegang, lembap & merawat
    #agentninajb
    #diciptauntukmemukau
    Wasap sis utk order : www.wasap.my/60183963645
    COD : SKUDAI, SENAI, TAMPOI

  •  3  0  19 September, 2019
  • .
Kenapa ada beza #IbuPutihNina ni? 
Don’t worry.
Dua2 pun ORIGINAL ‼️
.
Bezanya sebelah kanan tu #LIMITEDEDITION #IbuPutihPink nama diberi 💕
.
Special Kak Nina keluarkan 1000 unit sahaja.
Haaaa kalau habis —habis la kan! .
.
Apa yg special dengan IBUPUTIH PINK ni selain of coz color dia ada pink-pinkish sket?
.
Ada tambahan #ROSEHIP 
Utk apa Rosehip ni?
. 🍒membantu mempercepatkan penyembuhan luka, kesan parut, terbakar, ekzema dan kulit kering.
🍒 Minyak rosehip juga mengandungi segala yang diperlukan untuk menghasilkan kulit yang berseri-seri kerana kandungan Vitamin A di dalamnya boleh memulihkan garisan halus pada kulit, sementara Vitamin C pula mencerahkan tompok hitam dan menggalakkan penghasilan kolagen.
🍒 Sebagai tambahan, minyak roseship mengandungi Vitamin E untuk perlindungan daripada sinar suria dan pencemaran alam sekitar.
.
Haaa best ke dak ni uols??
Rugi la tak grab 1 ke 3 ke #IBUPUTIHPINK ni 🤗‼
Nk cepat order
Jom klik link kat bio
📲 016-793 4782
.
#ninaskincareori #Ninaskincare #ninaskincareoriginal #ibuputih #testimonininaskincare #StokisNinaskincare #IbuPutihNina #LaserSerumNina #ibuputihviral  #IbuPutihLaserSerumNina  #NinaskincareTestimoni #PolishFace #PolishFaceNina #BleachingSkinNina  #KoreanProteinSerumNina #KoreanProteinSerum #IbuPutihSkincare #MandianPelunturDaki #mandianbidara #mandianbleaching #mandianbidaranina #SetIbuPutihJelitaNina #sayajual #IbuPutihJelitaNina #kosmetikmalaysia
  • .
    Kenapa ada beza #IbuPutihNina ni?
    Don’t worry.
    Dua2 pun ORIGINAL ‼️
    .
    Bezanya sebelah kanan tu #LIMITEDEDITION #IbuPutihPink nama diberi 💕
    .
    Special Kak Nina keluarkan 1000 unit sahaja.
    Haaaa kalau habis —habis la kan! .
    .
    Apa yg special dengan IBUPUTIH PINK ni selain of coz color dia ada pink-pinkish sket?
    .
    Ada tambahan #ROSEHIP
    Utk apa Rosehip ni?
    . 🍒membantu mempercepatkan penyembuhan luka, kesan parut, terbakar, ekzema dan kulit kering.
    🍒 Minyak rosehip juga mengandungi segala yang diperlukan untuk menghasilkan kulit yang berseri-seri kerana kandungan Vitamin A di dalamnya boleh memulihkan garisan halus pada kulit, sementara Vitamin C pula mencerahkan tompok hitam dan menggalakkan penghasilan kolagen.
    🍒 Sebagai tambahan, minyak roseship mengandungi Vitamin E untuk perlindungan daripada sinar suria dan pencemaran alam sekitar.
    .
    Haaa best ke dak ni uols??
    Rugi la tak grab 1 ke 3 ke #IBUPUTIHPINK ni 🤗‼
    Nk cepat order
    Jom klik link kat bio
    📲 016-793 4782
    .
    #ninaskincareori #Ninaskincare #ninaskincareoriginal #ibuputih #testimonininaskincare #StokisNinaskincare #IbuPutihNina #LaserSerumNina #ibuputihviral #IbuPutihLaserSerumNina #NinaskincareTestimoni #PolishFace #PolishFaceNina #BleachingSkinNina #KoreanProteinSerumNina #KoreanProteinSerum #IbuPutihSkincare #MandianPelunturDaki #mandianbidara #mandianbleaching #mandianbidaranina #SetIbuPutihJelitaNina #sayajual #IbuPutihJelitaNina #kosmetikmalaysia

  •  8  0  6 September, 2019
  • Kenapa ada beza #IbuPutihNina ni?
Don’t worry.
Dua2 pun ORIGINAL ‼️
.
Bezanya sebelah kanan tu #LIMITEDEDITION #IbuPutihPink nama diberi 💕

Special Kak Nina keluarkan 1000 unit sahaja.
Haaaa kalau habis tu kira habis la kan !

Apa yg special dengan IBUPUTIH PINK ni selain of coz color dia ada pink-pinkish sket ?
.
Ada tambahan #ROSEHIP
Untuk apa Rosehip ni ?
🍒 Membantu mempercepatkan penyembuhan luka, kesan parut, terbakar, ekzema dan kulit kering.
🍒 Minyak rosehip juga mengandungi segala yang diperlukan untuk menghasilkan kulit yang berseri-seri kerana kandungan Vitamin A di dalamnya boleh memulihkan garisan halus pada kulit, sementara Vitamin C pula mencerahkan tompok hitam dan menggalakkan penghasilan kolagen.
🍒 Sebagai tambahan, minyak roseship mengandungi Vitamin E untuk perlindungan daripada sinar suria dan pencemaran alam sekitar.

Haaa best ke dak ni uols ??
Rugi la tak grab 1 ke 3 ke #IBUPUTIHPINK ni 🤗 ‼️
LAMBAT KANG KECEWAAAA
.
TO ORDER :
📲 WHATSAPP/TELEGRAM 014-2484127
📲 WHATSAPP/TELEGRAM 014-2484127
📲 WHATSAPP/TELEGRAM 014-2484127

#LaserSerum
#LaserSerumNinaSkincare
#LaserSerumNina
#IbuPutihNina
#IbuPutih
#IbuPutihNinaSkincare
#GrapeSeedExtract
#NinaSkincare
#OriginalNinaSkincare
#WhiteningCream
#ShopWithUsMy
#SayaJual
#HanyaOriginal
#PutihGebu
#OriginalProducts 
#AgentNinaSkincare
#TestimoniIbuPutihLaserSerumNina
#Botox
#WhiteningBooster
#NinaSkincareMurah
#NinaSkincareOriginal
#IbuPutihMurah
#Skincare
#BeautyCare
#HyperPigmentation
#Exfoliate
#SkinRejuvenation
  • Kenapa ada beza  #IbuPutihNina ni?
    Don’t worry.
    Dua2 pun ORIGINAL ‼️
    .
    Bezanya sebelah kanan tu  #LIMITEDEDITION  #IbuPutihPink nama diberi 💕

    Special Kak Nina keluarkan 1000 unit sahaja.
    Haaaa kalau habis tu kira habis la kan !

    Apa yg special dengan IBUPUTIH PINK ni selain of coz color dia ada pink-pinkish sket ?
    .
    Ada tambahan  #ROSEHIP
    Untuk apa Rosehip ni ?
    🍒 Membantu mempercepatkan penyembuhan luka, kesan parut, terbakar, ekzema dan kulit kering.
    🍒 Minyak rosehip juga mengandungi segala yang diperlukan untuk menghasilkan kulit yang berseri-seri kerana kandungan Vitamin A di dalamnya boleh memulihkan garisan halus pada kulit, sementara Vitamin C pula mencerahkan tompok hitam dan menggalakkan penghasilan kolagen.
    🍒 Sebagai tambahan, minyak roseship mengandungi Vitamin E untuk perlindungan daripada sinar suria dan pencemaran alam sekitar.

    Haaa best ke dak ni uols ??
    Rugi la tak grab 1 ke 3 ke  #IBUPUTIHPINK ni 🤗 ‼️
    LAMBAT KANG KECEWAAAA
    .
    TO ORDER :
    📲 WHATSAPP/TELEGRAM 014-2484127
    📲 WHATSAPP/TELEGRAM 014-2484127
    📲 WHATSAPP/TELEGRAM 014-2484127

    #LaserSerum
    #LaserSerumNinaSkincare
    #LaserSerumNina
    #IbuPutihNina
    #IbuPutih
    #IbuPutihNinaSkincare
    #GrapeSeedExtract
    #NinaSkincare
    #OriginalNinaSkincare
    #WhiteningCream
    #ShopWithUsMy
    #SayaJual
    #HanyaOriginal
    #PutihGebu
    #OriginalProducts
    #AgentNinaSkincare
    #TestimoniIbuPutihLaserSerumNina
    #Botox
    #WhiteningBooster
    #NinaSkincareMurah
    #NinaSkincareOriginal
    #IbuPutihMurah
    #Skincare
    #BeautyCare
    #HyperPigmentation
    #Exfoliate
    #SkinRejuvenation

  •  0  0  6 September, 2019
  • Kenapa ada beza #IbuPutihNina ni? 
Don’t worry.
Dua2 pun ORIGINAL ‼️
.
.
Bezanya sebelah kanan tu #LIMITEDEDITION #IbuPutihPink nama diberi 💕

Special Kak Nina keluarkan 1000 unit sahaja.
Haaaa kalau habis —habis la kan! .

Apa yg special dengan IBUPUTIH PINK ni selain of coz color dia ada pink-pinkish sket?
.

Ada tambahan #ROSEHIP 
Utk apa Rosehip ni?
. 🍒membantu mempercepatkan penyembuhan luka, kesan parut, terbakar, ekzema dan kulit kering.
🍒 Minyak rosehip juga mengandungi segala yang diperlukan untuk menghasilkan kulit yang berseri-seri kerana kandungan Vitamin A di dalamnya boleh memulihkan garisan halus pada kulit, sementara Vitamin C pula mencerahkan tompok hitam dan menggalakkan penghasilan kolagen.
🍒 Sebagai tambahan, minyak roseship mengandungi Vitamin E untuk perlindungan daripada sinar suria dan pencemaran alam sekitar.
.

Haaa best ke dak ni uols??
Rugi la tak grab 1 ke 3 ke #IBUPUTIHPINK ni 🤗‼️
.

𝐑𝐎𝐆𝐄𝐑 𝐊𝐀𝐊 𝐃𝐈𝐀𝐍𝐀 𝐉𝐎𝐌 !!
Kita borak2, cantik sihat jelita sama2💋

Jom klik link kat bio
📲 #0193984828
Dan Whatsapp Kak Diana sekarang 😍

#NinaskincareByAnaLulu #Ninaskincare #NinaskincareOfficial #StokisNina #StokisNinaskincare #AnaLuluDiana #IbuPutihNina #LaserSerumNina #IbuPutihLaserSerumNina #TestimoniNinaskincare #NinaskincareTestimoni #PolishFace #PolishFaceSet #PolishFaceNina #BleachingSkinNina  #KoreanProteinSerumNina #KoreanProteinSerum #IbuPutihSkincare #IbuPutihSkincareByNina #MandianPelunturDaki #MandianPelunturDakiNina #SetIbuPutihJelitaNina #IbuPutihJelitaNina
  • Kenapa ada beza #IbuPutihNina ni?
    Don’t worry.
    Dua2 pun ORIGINAL ‼️
    .
    .
    Bezanya sebelah kanan tu #LIMITEDEDITION #IbuPutihPink nama diberi 💕

    Special Kak Nina keluarkan 1000 unit sahaja.
    Haaaa kalau habis —habis la kan! .

    Apa yg special dengan IBUPUTIH PINK ni selain of coz color dia ada pink-pinkish sket?
    .

    Ada tambahan #ROSEHIP
    Utk apa Rosehip ni?
    . 🍒membantu mempercepatkan penyembuhan luka, kesan parut, terbakar, ekzema dan kulit kering.
    🍒 Minyak rosehip juga mengandungi segala yang diperlukan untuk menghasilkan kulit yang berseri-seri kerana kandungan Vitamin A di dalamnya boleh memulihkan garisan halus pada kulit, sementara Vitamin C pula mencerahkan tompok hitam dan menggalakkan penghasilan kolagen.
    🍒 Sebagai tambahan, minyak roseship mengandungi Vitamin E untuk perlindungan daripada sinar suria dan pencemaran alam sekitar.
    .

    Haaa best ke dak ni uols??
    Rugi la tak grab 1 ke 3 ke #IBUPUTIHPINK ni 🤗‼️
    .

    𝐑𝐎𝐆𝐄𝐑 𝐊𝐀𝐊 𝐃𝐈𝐀𝐍𝐀 𝐉𝐎𝐌 !!
    Kita borak2, cantik sihat jelita sama2💋

    Jom klik link kat bio
    📲 #0193984828
    Dan Whatsapp Kak Diana sekarang 😍

    #NinaskincareByAnaLulu #Ninaskincare #NinaskincareOfficial #StokisNina #StokisNinaskincare #AnaLuluDiana #IbuPutihNina #LaserSerumNina #IbuPutihLaserSerumNina #TestimoniNinaskincare #NinaskincareTestimoni #PolishFace #PolishFaceSet #PolishFaceNina #BleachingSkinNina #KoreanProteinSerumNina #KoreanProteinSerum #IbuPutihSkincare #IbuPutihSkincareByNina #MandianPelunturDaki #MandianPelunturDakiNina #SetIbuPutihJelitaNina #IbuPutihJelitaNina

  •  197  0  4 September, 2019
  • Sekali pakai camni.. kalau 2 or 3 kali.. sure
makin ok sangat kan 😊😊 kak tin dah hari kedua.. so kulit mengelupas sikit2 je.. pakai ibu putih ni.. 1 - 2 hari ok dah... yg penting jgn miss sapu ibu tiap malam... #ibuputihpink limited edition x bnyk tau.. ada roseship dalam tu.. wangii 🥰🥰
  • Sekali pakai camni.. kalau 2 or 3 kali.. sure
    makin ok sangat kan 😊😊 kak tin dah hari kedua.. so kulit mengelupas sikit2 je.. pakai ibu putih ni.. 1 - 2 hari ok dah... yg penting jgn miss sapu ibu tiap malam... #ibuputihpink limited edition x bnyk tau.. ada roseship dalam tu.. wangii 🥰🥰

  •  4  0  2 September, 2019
  • .
Assalamualaikum knina nk bgtau sikit pasal Ibuputih nina yg skrg.. Kite panggil dia #Ibuputihpink
Ade pink2 sikit kt dlm rosehip utk bantu repair dan cerah kulit!! Jd klau terima yg pink camni. Dia Limited Edition ok..!!! Mmg besttt!!!! Sape nk cuba Stok pink ..sape cepat dia dptt!!
#ibuputihnina
.
,📲 016-793 4782
.
#ibuputihlaserserumnina 
#ibuputihnina #ninaskinare #setbleaching #bleachingcream #bleachingbadan #bleachingskinnina #bleachingmalaysia #ibuputihnina #ibuputihninaskincare
#ibuputihninaskincaremurah #ibuputihlaserserum #whiteningbooster #polishfacenina #tonerbuangdaki #kopiibuputih #setpolishface #koreanproteinserum #mandianpelunturdaki #bazarpaknilkosmetik #bazarpaknilmalaysia #moodrepublik #sabahshop #terapiinstagram #nakkurus
#sayajualskincare #maluapabosskur 
#jerawathilang #serumjeragat #parutjerawat
  • .
    Assalamualaikum knina nk bgtau sikit pasal Ibuputih nina yg skrg.. Kite panggil dia #Ibuputihpink
    Ade pink2 sikit kt dlm rosehip utk bantu repair dan cerah kulit!! Jd klau terima yg pink camni. Dia Limited Edition ok..!!! Mmg besttt!!!! Sape nk cuba Stok pink ..sape cepat dia dptt!!
    #ibuputihnina
    .
    ,📲 016-793 4782
    .
    #ibuputihlaserserumnina
    #ibuputihnina #ninaskinare #setbleaching #bleachingcream #bleachingbadan #bleachingskinnina #bleachingmalaysia #ibuputihnina #ibuputihninaskincare
    #ibuputihninaskincaremurah #ibuputihlaserserum #whiteningbooster #polishfacenina #tonerbuangdaki #kopiibuputih #setpolishface #koreanproteinserum #mandianpelunturdaki #bazarpaknilkosmetik #bazarpaknilmalaysia #moodrepublik #sabahshop #terapiinstagram #nakkurus
    #sayajualskincare #maluapabosskur
    #jerawathilang #serumjeragat #parutjerawat

  •  15  4  29 August, 2019
  • Limited edition #ibuputihpink.
Pink² tu pasal ada sikit rosehip untuk bantu repair dan putihkan skin uols
.
.
Whatsapp 0126673142 untuk belian borong atau retail

COD available (T&C applied)
Min rm150 (Bukit Bintang/ Jalan Tun Razak/ Kg Baru) .
Min rm100 ( McD Equine/ Puncak Jalil/ Taman Melawati/ Gombak/ batu caves)
.
Postage setiap hari bekerja + free gift 
#ninaskincare #ninastokis #wzhresources #ibuputihlaserserum
  • Limited edition #ibuputihpink.
    Pink² tu pasal ada sikit rosehip untuk bantu repair dan putihkan skin uols
    .
    .
    Whatsapp 0126673142 untuk belian borong atau retail

    COD available (T&C applied)
    Min rm150 (Bukit Bintang/ Jalan Tun Razak/ Kg Baru) .
    Min rm100 ( McD Equine/ Puncak Jalil/ Taman Melawati/ Gombak/ batu caves)
    .
    Postage setiap hari bekerja + free gift
    #ninaskincare #ninastokis #wzhresources #ibuputihlaserserum

  •  3  0  29 August, 2019
  • Assalamualaikum knina nk bgtau sikit pasal Ibuputih nina yg skrg.. Kite panggil dia #Ibuputihpink
Ade pink2 sikit kt dlm rosehip utk bantu repair dan cerah kulit!! Jd klau terima yg pink camni. Dia Limited Edition ok..!!! Mmg besttt!!!! Sape nk cuba Stok pink ..sape cepat dia dptt!!
#ibuputihnina
  • Assalamualaikum knina nk bgtau sikit pasal Ibuputih nina yg skrg.. Kite panggil dia #Ibuputihpink
    Ade pink2 sikit kt dlm rosehip utk bantu repair dan cerah kulit!! Jd klau terima yg pink camni. Dia Limited Edition ok..!!! Mmg besttt!!!! Sape nk cuba Stok pink ..sape cepat dia dptt!!
    #ibuputihnina

  •  96  21  28 August, 2019

Top #IbuPutihPink Posts

  • 3 box left 
Ibu putih Limited Edition

Reposted from @ninaempire_hq (@get_regrann) -  Assalamualaikum knina nk bgtau sikit pasal Ibuputih nina yg skrg.. Kite panggil dia #Ibuputihpink
Ade pink2 sikit kt dlm rosehip utk bantu repair dan cerah kulit!! Jd klau terima yg pink camni. Dia Limited Edition ok..!!! Mmg besttt!!!! Sape nk cuba Stok pink ..sape cepat dia dptt!!
#ibuputihnina - #regrann
  • 3 box left
    Ibu putih Limited Edition

    Reposted from @ninaempire_hq (@get_regrann) - Assalamualaikum knina nk bgtau sikit pasal Ibuputih nina yg skrg.. Kite panggil dia #Ibuputihpink
    Ade pink2 sikit kt dlm rosehip utk bantu repair dan cerah kulit!! Jd klau terima yg pink camni. Dia Limited Edition ok..!!! Mmg besttt!!!! Sape nk cuba Stok pink ..sape cepat dia dptt!!
    #ibuputihnina - #regrann

  •  3  0  7 November, 2019
  • Kenapa ada beza #IbuPutihNina ni?
Don’t worry.
Dua2 pun ORIGINAL ‼️
.
Bezanya sebelah kanan tu #LIMITEDEDITION #IbuPutihPink nama diberi 💕

Special Kak Nina keluarkan 1000 unit sahaja.
Haaaa kalau habis tu kira habis la kan !

Apa yg special dengan IBUPUTIH PINK ni selain of coz color dia ada pink-pinkish sket ?
.
Ada tambahan #ROSEHIP
Untuk apa Rosehip ni ?
🍒 Membantu mempercepatkan penyembuhan luka, kesan parut, terbakar, ekzema dan kulit kering.
🍒 Minyak rosehip juga mengandungi segala yang diperlukan untuk menghasilkan kulit yang berseri-seri kerana kandungan Vitamin A di dalamnya boleh memulihkan garisan halus pada kulit, sementara Vitamin C pula mencerahkan tompok hitam dan menggalakkan penghasilan kolagen.
🍒 Sebagai tambahan, minyak roseship mengandungi Vitamin E untuk perlindungan daripada sinar suria dan pencemaran alam sekitar.

Haaa best ke dak ni uols ??
Rugi la tak grab 1 ke 3 ke #IBUPUTIHPINK ni 🤗 ‼️
LAMBAT KANG KECEWAAAA
.
whatsapp +60137215604
1 RM55
2 RM100
.
#LaserSerum
#LaserSerumNinaSkincare
#LaserSerumNina
#IbuPutihNina
#IbuPutih
#IbuPutihNinaSkincare
#GrapeSeedExtract
#NinaSkincare
#OriginalNinaSkincare
#WhiteningCream
#ShopWithUsMy
#SayaJual
#HanyaOriginal
#PutihGebu
#OriginalProducts 
#AgentNinaSkincare
#TestimoniIbuPutihLaserSerumNina
#Botox
#WhiteningBooster
#NinaSkincareMurah
#NinaSkincareOriginal
#IbuPutihMurah
#Skincare
#BeautyCare
#HyperPigmentation
#Exfoliate
#SkinRejuvenation
  • Kenapa ada beza  #IbuPutihNina ni?
    Don’t worry.
    Dua2 pun ORIGINAL ‼️
    .
    Bezanya sebelah kanan tu  #LIMITEDEDITION  #IbuPutihPink nama diberi 💕

    Special Kak Nina keluarkan 1000 unit sahaja.
    Haaaa kalau habis tu kira habis la kan !

    Apa yg special dengan IBUPUTIH PINK ni selain of coz color dia ada pink-pinkish sket ?
    .
    Ada tambahan  #ROSEHIP
    Untuk apa Rosehip ni ?
    🍒 Membantu mempercepatkan penyembuhan luka, kesan parut, terbakar, ekzema dan kulit kering.
    🍒 Minyak rosehip juga mengandungi segala yang diperlukan untuk menghasilkan kulit yang berseri-seri kerana kandungan Vitamin A di dalamnya boleh memulihkan garisan halus pada kulit, sementara Vitamin C pula mencerahkan tompok hitam dan menggalakkan penghasilan kolagen.
    🍒 Sebagai tambahan, minyak roseship mengandungi Vitamin E untuk perlindungan daripada sinar suria dan pencemaran alam sekitar.

    Haaa best ke dak ni uols ??
    Rugi la tak grab 1 ke 3 ke  #IBUPUTIHPINK ni 🤗 ‼️
    LAMBAT KANG KECEWAAAA
    .
    whatsapp +60137215604
    1 RM55
    2 RM100
    .
    #LaserSerum
    #LaserSerumNinaSkincare
    #LaserSerumNina
    #IbuPutihNina
    #IbuPutih
    #IbuPutihNinaSkincare
    #GrapeSeedExtract
    #NinaSkincare
    #OriginalNinaSkincare
    #WhiteningCream
    #ShopWithUsMy
    #SayaJual
    #HanyaOriginal
    #PutihGebu
    #OriginalProducts
    #AgentNinaSkincare
    #TestimoniIbuPutihLaserSerumNina
    #Botox
    #WhiteningBooster
    #NinaSkincareMurah
    #NinaSkincareOriginal
    #IbuPutihMurah
    #Skincare
    #BeautyCare
    #HyperPigmentation
    #Exfoliate
    #SkinRejuvenation

  •  8  0  2 October, 2019
  • .
Assalamualaikum knina nk bgtau sikit pasal Ibuputih nina yg skrg.. Kite panggil dia #Ibuputihpink
Ade pink2 sikit kt dlm rosehip utk bantu repair dan cerah kulit!! Jd klau terima yg pink camni. Dia Limited Edition ok..!!! Mmg besttt!!!! Sape nk cuba Stok pink ..sape cepat dia dptt!!
#ibuputihnina
.
,📲 016-793 4782
.
#ibuputihlaserserumnina 
#ibuputihnina #ninaskinare #setbleaching #bleachingcream #bleachingbadan #bleachingskinnina #bleachingmalaysia #ibuputihnina #ibuputihninaskincare
#ibuputihninaskincaremurah #ibuputihlaserserum #whiteningbooster #polishfacenina #tonerbuangdaki #kopiibuputih #setpolishface #koreanproteinserum #mandianpelunturdaki #bazarpaknilkosmetik #bazarpaknilmalaysia #moodrepublik #sabahshop #terapiinstagram #nakkurus
#sayajualskincare #maluapabosskur 
#jerawathilang #serumjeragat #parutjerawat
  • .
    Assalamualaikum knina nk bgtau sikit pasal Ibuputih nina yg skrg.. Kite panggil dia #Ibuputihpink
    Ade pink2 sikit kt dlm rosehip utk bantu repair dan cerah kulit!! Jd klau terima yg pink camni. Dia Limited Edition ok..!!! Mmg besttt!!!! Sape nk cuba Stok pink ..sape cepat dia dptt!!
    #ibuputihnina
    .
    ,📲 016-793 4782
    .
    #ibuputihlaserserumnina
    #ibuputihnina #ninaskinare #setbleaching #bleachingcream #bleachingbadan #bleachingskinnina #bleachingmalaysia #ibuputihnina #ibuputihninaskincare
    #ibuputihninaskincaremurah #ibuputihlaserserum #whiteningbooster #polishfacenina #tonerbuangdaki #kopiibuputih #setpolishface #koreanproteinserum #mandianpelunturdaki #bazarpaknilkosmetik #bazarpaknilmalaysia #moodrepublik #sabahshop #terapiinstagram #nakkurus
    #sayajualskincare #maluapabosskur
    #jerawathilang #serumjeragat #parutjerawat

  •  15  4  29 August, 2019
  • Set bleaching 
Bleach sampai skin putih.. Order now.. Harga combo mur mur je nie.. berbaloi beli combo .. Whatsapp sis tunjuk ajar dari mula sampai laa habis.. #ninaskincare 
#bleachingbidara
#ibuputihpink
  • Set bleaching
    Bleach sampai skin putih.. Order now.. Harga combo mur mur je nie.. berbaloi beli combo .. Whatsapp sis tunjuk ajar dari mula sampai laa habis.. #ninaskincare
    #bleachingbidara
    #ibuputihpink

  •  6  9  5 October, 2019
  • Tu diaaaaa...#ibuputihpink mix dgn rosehip tau. Jangan risau kalau celah bedah tu gelap, sapu je ibu tiap mlm. Confirm 200% cerah u olls
#agentninajb
  • Tu diaaaaa... #ibuputihpink mix dgn rosehip tau. Jangan risau kalau celah bedah tu gelap, sapu je ibu tiap mlm. Confirm 200% cerah u olls
    #agentninajb

  •  4  2  22 September, 2019
  • Jom grab #ibuputihpink ni, stock dah landing. Sat lagi nak packing utk my lovely customer & send by runner
#agentninajb
  • Jom grab #ibuputihpink ni, stock dah landing. Sat lagi nak packing utk my lovely customer & send by runner
    #agentninajb

  •  2  0  21 September, 2019