#IbuPutihLaserSerum Instagram Photos & Videos

IbuPutihLaserSerum - 5.9k posts

Hashtag Popularity

0.3
average comments
3.9
average likes

Latest #IbuPutihLaserSerum Posts

  • .
slmt pagi... 
terima kasih pada team yg setia bersama
jatuh bersama naikk bersama
tanpa tinggalkn "nina..
tk terucap luahan terima kasih tak pnh merungut nk hadiah or gift2 .. insyaallah kite plan nk buat family day jgk thn ni utk team nina.. ❤️❤️❤️❤️ syggg semua.. customers pun knina sygg.. 
tqq setia guna produkknina
.
alhamdulilah vit c nina_wna 
dah siap.. lambat sbb tunggu box.. esok dah blh masuk order... 🥰
.
Wsp 📲 016-793 4782
.
#vitc #vita_c #ibuputihlaserserumnina 
#ibuscrub #ibuputih #ibuputihnina
#ibuputihninaskincare #ibuputihlaserserum #polishfacenina #serbukmutiara #kopiibuputih #skinbleaching #koreanproteinserumnina #mandianbidara #bazarpaknilkosmetik #serumbleaching #bazarpaknilmalaysia #moodrepublik #sabahshopping #terapiinstagram #nakkurus #sayajualskincare #bajuraya
#bleachingskinnina #krimjeragat #erinsakura #likes #ibuscrub #rayapkp #kitajagakita #jagajarak
  • .
    slmt pagi...
    terima kasih pada team yg setia bersama
    jatuh bersama naikk bersama
    tanpa tinggalkn "nina..
    tk terucap luahan terima kasih tak pnh merungut nk hadiah or gift2 .. insyaallah kite plan nk buat family day jgk thn ni utk team nina.. ❤️❤️❤️❤️ syggg semua.. customers pun knina sygg..
    tqq setia guna produkknina
    .
    alhamdulilah vit c nina_wna
    dah siap.. lambat sbb tunggu box.. esok dah blh masuk order... 🥰
    .
    Wsp 📲 016-793 4782
    .
    #vitc #vita_c #ibuputihlaserserumnina
    #ibuscrub #ibuputih #ibuputihnina
    #ibuputihninaskincare #ibuputihlaserserum #polishfacenina #serbukmutiara #kopiibuputih #skinbleaching #koreanproteinserumnina #mandianbidara #bazarpaknilkosmetik #serumbleaching #bazarpaknilmalaysia #moodrepublik #sabahshopping #terapiinstagram #nakkurus #sayajualskincare #bajuraya
    #bleachingskinnina #krimjeragat #erinsakura #likes #ibuscrub #rayapkp #kitajagakita #jagajarak

  •  10  0  19 hours ago
  • .
Sape je tak kenal si Nizam ni, dia suka buat video2 parodi tu😘
-
Kulit dia memang putih melepak mengalahkan perempuan taw..
Dah 3-4tahun kot dia konsisten pakai #IbuPutihLaserSerum ... bukan 4 bulan tau wak😬
-
Tak caye pi tengok gambar dia dulu & sekarang, memang beza sangat!
Sebab tu lelaki pun ramai jadi regular customer #IbuPutihNina 🥰
-
so sape tak try lagi #IbuPutih ni, meh lekaih try sekali pun jadi lah.. Haaa pastu cuba tengok sendiri kesan dua bradik merah ni..
.
Dah bersedia nak ubah kulit uols dari biasa2 ke luar biasa, bebas jerawat, jeragat, putih gebu?
.
Nk trs wsp 📲 016-793 4782
.
#ibuputihlaserserumnina #LaserSerum #bleachingkulit #bleachingbadan 
#LaserSerumNinaSkincare
#IbuPutihNina #IbuPutih #IbuPutihNinaSkincare #KulitPutih #KulitCerah #NinaSkincare #SayaJual #PutihGebu #NinaSkincareOriginal
#skincaremalaysia #igmonsta
#terapiinstagram #artismalaysia
#ootdmalaysia #jommasuktv #ootd
#serumbleaching #likeforlikes #followforfollow #erinsakura #buymuslimfirst #kitajagakita #jagadiri #stopcovid19
  • .
    Sape je tak kenal si Nizam ni, dia suka buat video2 parodi tu😘
    -
    Kulit dia memang putih melepak mengalahkan perempuan taw..
    Dah 3-4tahun kot dia konsisten pakai #IbuPutihLaserSerum ... bukan 4 bulan tau wak😬
    -
    Tak caye pi tengok gambar dia dulu & sekarang, memang beza sangat!
    Sebab tu lelaki pun ramai jadi regular customer #IbuPutihNina 🥰
    -
    so sape tak try lagi #IbuPutih ni, meh lekaih try sekali pun jadi lah.. Haaa pastu cuba tengok sendiri kesan dua bradik merah ni..
    .
    Dah bersedia nak ubah kulit uols dari biasa2 ke luar biasa, bebas jerawat, jeragat, putih gebu?
    .
    Nk trs wsp 📲 016-793 4782
    .
    #ibuputihlaserserumnina #LaserSerum #bleachingkulit #bleachingbadan
    #LaserSerumNinaSkincare
    #IbuPutihNina #IbuPutih #IbuPutihNinaSkincare #KulitPutih #KulitCerah #NinaSkincare #SayaJual #PutihGebu #NinaSkincareOriginal
    #skincaremalaysia #igmonsta
    #terapiinstagram #artismalaysia
    #ootdmalaysia #jommasuktv #ootd
    #serumbleaching #likeforlikes #followforfollow #erinsakura #buymuslimfirst #kitajagakita #jagadiri #stopcovid19

  •  9  1  4 July, 2020
  • Apa yang buat #IbuPutihLaserSerum by Ninaskincare power 🥰🥰
.
Beribu yg copy tetap tak akan sama tau !
Cuba dulu baru tau.
Produk terbukti berkesan sejak 2013 👍🏻
.
Jom klik link kat bio iols untuk order/bertanya 📲 0142484127

𝙒𝙃𝘼𝙏𝙎𝘼𝙋𝙋 𝙄𝙊𝙇𝙎 𝘾𝙀𝙋𝘼𝙏 !
Kita borak2, cantik sihat jelita sama2
.
#Ninaskincare
#NinaskincareOfficial
#IbuPutihNina
#LaserSerumNina
#IbuPutihLaserSerumNina
#TestimoniNinaskincare
#NinaskincareTestimoni
#PolishFace
#PolishFaceSet
#PolishFaceNina
#BleachingSkinNina
#BleachingSkin
#SerumBleaching
#BleachingSerum
#IbuPutihSkincare
#IbuPutihSkincareByNina
#MandianBleachingNina
#MandianBleachingBidara
#SetIbuPutihJelitaNina
#IbuPutihJelitaNina
#KopiLontoor
#KopiLontoorNina
#KopiKurus
#FaceBleaching
#FaceBleachingNina
#IbuScrub
#IbuScrubNina
#FaceScrub
#ScrubMuka
  • Apa yang buat  #IbuPutihLaserSerum by Ninaskincare power 🥰🥰
    .
    Beribu yg copy tetap tak akan sama tau !
    Cuba dulu baru tau.
    Produk terbukti berkesan sejak 2013 👍🏻
    .
    Jom klik link kat bio iols untuk order/bertanya 📲 0142484127

    𝙒𝙃𝘼𝙏𝙎𝘼𝙋𝙋 𝙄𝙊𝙇𝙎 𝘾𝙀𝙋𝘼𝙏 !
    Kita borak2, cantik sihat jelita sama2
    .
    #Ninaskincare
    #NinaskincareOfficial
    #IbuPutihNina
    #LaserSerumNina
    #IbuPutihLaserSerumNina
    #TestimoniNinaskincare
    #NinaskincareTestimoni
    #PolishFace
    #PolishFaceSet
    #PolishFaceNina
    #BleachingSkinNina
    #BleachingSkin
    #SerumBleaching
    #BleachingSerum
    #IbuPutihSkincare
    #IbuPutihSkincareByNina
    #MandianBleachingNina
    #MandianBleachingBidara
    #SetIbuPutihJelitaNina
    #IbuPutihJelitaNina
    #KopiLontoor
    #KopiLontoorNina
    #KopiKurus
    #FaceBleaching
    #FaceBleachingNina
    #IbuScrub
    #IbuScrubNina
    #FaceScrub
    #ScrubMuka

  •  0  0  2 July, 2020
  • Apa yang buat #IbuPutihLaserSerum by Ninaskincare power 🥰🥰
.
Beribu yg copy tetap tak akan sama tau !
Cuba dulu baru tau.
Produk terbukti berkesan sejak 2013 👍🏻
.
Jom klik link kat bio iols untuk order/bertanya 📲 0142484127

𝙒𝙃𝘼𝙏𝙎𝘼𝙋𝙋 𝙄𝙊𝙇𝙎 𝘾𝙀𝙋𝘼𝙏 !
Kita borak2, cantik sihat jelita sama2
.
#Ninaskincare
#NinaskincareOfficial
#IbuPutihNina
#LaserSerumNina
#IbuPutihLaserSerumNina
#TestimoniNinaskincare
#NinaskincareTestimoni
#PolishFace
#PolishFaceSet
#PolishFaceNina
#BleachingSkinNina
#BleachingSkin
#SerumBleaching
#BleachingSerum
#IbuPutihSkincare
#IbuPutihSkincareByNina
#MandianBleachingNina
#MandianBleachingBidara
#SetIbuPutihJelitaNina
#IbuPutihJelitaNina
#KopiLontoor
#KopiLontoorNina
#KopiKurus
#FaceBleaching
#FaceBleachingNina
#IbuScrub
#IbuScrubNina
#FaceScrub
#ScrubMuka
  • Apa yang buat  #IbuPutihLaserSerum by Ninaskincare power 🥰🥰
    .
    Beribu yg copy tetap tak akan sama tau !
    Cuba dulu baru tau.
    Produk terbukti berkesan sejak 2013 👍🏻
    .
    Jom klik link kat bio iols untuk order/bertanya 📲 0142484127

    𝙒𝙃𝘼𝙏𝙎𝘼𝙋𝙋 𝙄𝙊𝙇𝙎 𝘾𝙀𝙋𝘼𝙏 !
    Kita borak2, cantik sihat jelita sama2
    .
    #Ninaskincare
    #NinaskincareOfficial
    #IbuPutihNina
    #LaserSerumNina
    #IbuPutihLaserSerumNina
    #TestimoniNinaskincare
    #NinaskincareTestimoni
    #PolishFace
    #PolishFaceSet
    #PolishFaceNina
    #BleachingSkinNina
    #BleachingSkin
    #SerumBleaching
    #BleachingSerum
    #IbuPutihSkincare
    #IbuPutihSkincareByNina
    #MandianBleachingNina
    #MandianBleachingBidara
    #SetIbuPutihJelitaNina
    #IbuPutihJelitaNina
    #KopiLontoor
    #KopiLontoorNina
    #KopiKurus
    #FaceBleaching
    #FaceBleachingNina
    #IbuScrub
    #IbuScrubNina
    #FaceScrub
    #ScrubMuka

  •  1  0  1 July, 2020
  • .
Selamat pagi🌹
meh sini nk share sikit kebaikan kopi lontoor ni. Kalau tak cuba tak tahu dh cuba minum terus melekat dihati..haa giteeww
.
🌸🌸🌸🌸🌸
Alhamdulillah bila badan dah kurang berat, nak beribadah pun makin mudah ❤️
.
Kopi Lontoor membantu dalam pelbagai aspek. Bukan sekadar kurus, tapi SIHAT !!
.
Nk cuba trs wsp 
📲 016-793 4782
.
#kopilontoornina #kopilovers
#kopikurus #kopiviral #kopikuruscepat
#ninaskincare #setibuputih #setibuputihnina #ibuputih #ibuputihnina #putihgebu #testimonininaskincare
#ibuputihlaserserum #likeforlikes
#reviewmalaysia #giftreview 
#bazarpaknilkosmetik #bazarpaknilmalaysia #moodrepublik #sabahshop #terapiinstagram #nakkurus #sayajualskincare #bajuraya #maluapabossku #bajukurung #erinsakura #terapiinstagram #kitajagakita #stopcovid19
  • .
    Selamat pagi🌹
    meh sini nk share sikit kebaikan kopi lontoor ni. Kalau tak cuba tak tahu dh cuba minum terus melekat dihati..haa giteeww
    .
    🌸🌸🌸🌸🌸
    Alhamdulillah bila badan dah kurang berat, nak beribadah pun makin mudah ❤️
    .
    Kopi Lontoor membantu dalam pelbagai aspek. Bukan sekadar kurus, tapi SIHAT !!
    .
    Nk cuba trs wsp
    📲 016-793 4782
    .
    #kopilontoornina #kopilovers
    #kopikurus #kopiviral #kopikuruscepat
    #ninaskincare #setibuputih #setibuputihnina #ibuputih #ibuputihnina #putihgebu #testimonininaskincare
    #ibuputihlaserserum #likeforlikes
    #reviewmalaysia #giftreview
    #bazarpaknilkosmetik #bazarpaknilmalaysia #moodrepublik #sabahshop #terapiinstagram #nakkurus #sayajualskincare #bajuraya #maluapabossku #bajukurung #erinsakura #terapiinstagram #kitajagakita #stopcovid19

  •  6  0  30 June, 2020
  • .
Combo yang orang tengah tergila-gila sekarang ni😍👆🏻
.
#ibuputihnina
#laserserumnina
#ibuscrubwna
🔥🔥🔥
.
Combo paling melengkapi antara satu sama lain, combo paling cepat paling ngam kesan dia! 😍
.
Semua customer yg dah pakai ni, 1-3hari je terus diorang anto feedback tauu 🥰 Memang dorang suka sangat pakai set ni..
.
Pakai set ni dah cukup, xyah dah pakai hat lain 😘
.
Nk try wsp 📲 016-793 4782
.
#ibuputihscrub #ibuputihnina #ibuputihninaskincare
#ibuputihninaskincaremurah #ibuputihlaserserum #polishfacenina #serbukmutiara #buangdaki #kopiibuputih #skinbleaching #koreanproteinserumnina #mandianbidara #bazarpaknilkosmetik #serumbleaching #bazarpaknilmalaysia #moodrepublik #sabahshopping #terapiinstagram #nakkurus #sayajualskincare 
#bleachingskinnina #krimjeragat #erinsakura #likes #ibuscrub #rayapkp #kitajagakita #jagajarak
  • .
    Combo yang orang tengah tergila-gila sekarang ni😍👆🏻
    .
    #ibuputihnina
    #laserserumnina
    #ibuscrubwna
    🔥🔥🔥
    .
    Combo paling melengkapi antara satu sama lain, combo paling cepat paling ngam kesan dia! 😍
    .
    Semua customer yg dah pakai ni, 1-3hari je terus diorang anto feedback tauu 🥰 Memang dorang suka sangat pakai set ni..
    .
    Pakai set ni dah cukup, xyah dah pakai hat lain 😘
    .
    Nk try wsp 📲 016-793 4782
    .
    #ibuputihscrub #ibuputihnina #ibuputihninaskincare
    #ibuputihninaskincaremurah #ibuputihlaserserum #polishfacenina #serbukmutiara #buangdaki #kopiibuputih #skinbleaching #koreanproteinserumnina #mandianbidara #bazarpaknilkosmetik #serumbleaching #bazarpaknilmalaysia #moodrepublik #sabahshopping #terapiinstagram #nakkurus #sayajualskincare
    #bleachingskinnina #krimjeragat #erinsakura #likes #ibuscrub #rayapkp #kitajagakita #jagajarak

  •  7  0  25 June, 2020
  • .
Ni feedback salah sorang agent kami tau!
Yes! Kami jual kami pakai jugak 🥰🥰
.
Bukan stakat muka, tangan je putih tapi smpai ke kaki gebu😍❤️ Korang bole nampakkan memang beza sangat la dengan dulu..
.
Skrang putih gebusss namatey, nak putih mcm adik ni lekaih2 risik2👇🏻
.
Klik link di bio ⏫ untuk whatsapp.
📲 016-793 4782
.
#ibuputihlaserserumnina 
#ibuscrub #ibuputih #ibuputihnina
#ibuputihninaskincare #ibuputihlaserserum #polishfacenina #serbukmutiara #buangdaki #kopiibuputih #skinbleaching #koreanproteinserumnina #mandianbidara #bazarpaknilkosmetik #serumbleaching #bazarpaknilmalaysia #moodrepublik #sabahshopping #terapiinstagram #nakkurus #sayajualskincare #bajuraya
#bleachingskinnina #krimjeragat #erinsakura #likes #ibuscrub #rayapkp #kitajagakita #jagajarak
  • .
    Ni feedback salah sorang agent kami tau!
    Yes! Kami jual kami pakai jugak 🥰🥰
    .
    Bukan stakat muka, tangan je putih tapi smpai ke kaki gebu😍❤️ Korang bole nampakkan memang beza sangat la dengan dulu..
    .
    Skrang putih gebusss namatey, nak putih mcm adik ni lekaih2 risik2👇🏻
    .
    Klik link di bio ⏫ untuk whatsapp.
    📲 016-793 4782
    .
    #ibuputihlaserserumnina
    #ibuscrub #ibuputih #ibuputihnina
    #ibuputihninaskincare #ibuputihlaserserum #polishfacenina #serbukmutiara #buangdaki #kopiibuputih #skinbleaching #koreanproteinserumnina #mandianbidara #bazarpaknilkosmetik #serumbleaching #bazarpaknilmalaysia #moodrepublik #sabahshopping #terapiinstagram #nakkurus #sayajualskincare #bajuraya
    #bleachingskinnina #krimjeragat #erinsakura #likes #ibuscrub #rayapkp #kitajagakita #jagajarak

  •  18  0  24 June, 2020
  • .
Cuba korang teka kenapa korang WAJIB dapatkan #LotionPutihBleaching ni?
_
Ok, meh sini nak bagitahu. Lotion Putih Bleaching ni instant whitening yang mana boleh merawat kulit yg Sunburn, Kulit Gelap dan Tona Kulit Tak Sekata.
_
Yang kedua. Lotion Putih Bleaching ni ad SPF50. Korang tahu apa function SPF? SPF ni melindungi kulit kita dari sinaran UVA, UVB & UVC. UVC paling bahaya tau! Tapi nasib baikla dihalang oleh lapisan ozon.
_
Tapi, jangan lega dulu. UVA (Aging) dan UVB (Burning) tak dihalang lapisan ozon. Maksudnya, still masuk ke dalam lapisan kulit kita. That's why, bila kita keluar rumah, takde protection utk kulit kita, kulit akan jadi hangus, dan makin lama mudah je kulit berkedut 😨
_ 
Sebab tu penting SPF! Jom korang. Sape sayang kulit je pakai LPB ni.
_
Link kat bio ye dear semua 😘
.
 #lotionputihbleaching 
#lotionputih #lotionbleaching 
#bleachingskinnina
#bleachingskin #mandianbleaching  #mandianbleachingbidara #ninaskincare #ibuputih #ibuputihnina #ibuputihninaskincare #ibuputihlaserserum #ibuscrub #ibuputihscrub #ibuputihlaserserumnina #bleaching #bleachingskin #bleachingskinnina #ninaskincaremurah #ninaskincareoriginal #serumbleaching #kopilontoor #kopilontoornina #lotionlontoor #bleachingmuka #bleachingkulit #kitajagakita #kitapastimenang #selamathariraya #malaysiaigers
  • .
    Cuba korang teka kenapa korang WAJIB dapatkan #LotionPutihBleaching ni?
    _
    Ok, meh sini nak bagitahu. Lotion Putih Bleaching ni instant whitening yang mana boleh merawat kulit yg Sunburn, Kulit Gelap dan Tona Kulit Tak Sekata.
    _
    Yang kedua. Lotion Putih Bleaching ni ad SPF50. Korang tahu apa function SPF? SPF ni melindungi kulit kita dari sinaran UVA, UVB & UVC. UVC paling bahaya tau! Tapi nasib baikla dihalang oleh lapisan ozon.
    _
    Tapi, jangan lega dulu. UVA (Aging) dan UVB (Burning) tak dihalang lapisan ozon. Maksudnya, still masuk ke dalam lapisan kulit kita. That's why, bila kita keluar rumah, takde protection utk kulit kita, kulit akan jadi hangus, dan makin lama mudah je kulit berkedut 😨
    _
    Sebab tu penting SPF! Jom korang. Sape sayang kulit je pakai LPB ni.
    _
    Link kat bio ye dear semua 😘
    .
    #lotionputihbleaching
    #lotionputih #lotionbleaching
    #bleachingskinnina
    #bleachingskin #mandianbleaching #mandianbleachingbidara #ninaskincare #ibuputih #ibuputihnina #ibuputihninaskincare #ibuputihlaserserum #ibuscrub #ibuputihscrub #ibuputihlaserserumnina #bleaching #bleachingskin #bleachingskinnina #ninaskincaremurah #ninaskincareoriginal #serumbleaching #kopilontoor #kopilontoornina #lotionlontoor #bleachingmuka #bleachingkulit #kitajagakita #kitapastimenang #selamathariraya #malaysiaigers

  •  2  1  21 June, 2020
  • LOSS 4.5 KG DALAM MASA 25 HARI 😱😱😱
.
Nak ke mcm ni u ols? Tak susah pun.. Minum KOPI LONTOOR je 😁
.
Tiap2 minggu senang2 je berat turun..
.
Berminat nak tahu lebih pasal produk ni? Jom Whatsapp Ema SEKARANG.. 60182095458 Ema guide sampai jadi.. Takpun terus klik je link whatsapp kat bio ye 😘

#ninaskincare #ibuputih #ibuputihnina #ibuputihninaskincare #ibuputihlaserserum
#ibuputihlaserserumnina #bleaching #bleachingskin #bleachingskinnina #ibujelitaskincare #setibujelita #mandianbleachingbidara #lotionputihbleaching #ninaskincaremurah #ninaskincareoriginal #serumbleaching #ninaskincareklang #ninaskincareshahalam #kopilontoor #kopilontoorshahalam #kopilontoorklang #kopilontoornina #codshahalam #codklang #lotionlontoor #lotionkurus #bleachingfacenina #bleachingface #ibuscrub #ibuputihscrub
  • LOSS 4.5 KG DALAM MASA 25 HARI 😱😱😱
    .
    Nak ke mcm ni u ols? Tak susah pun.. Minum KOPI LONTOOR je 😁
    .
    Tiap2 minggu senang2 je berat turun..
    .
    Berminat nak tahu lebih pasal produk ni? Jom Whatsapp Ema SEKARANG.. 60182095458 Ema guide sampai jadi.. Takpun terus klik je link whatsapp kat bio ye 😘

    #ninaskincare #ibuputih #ibuputihnina #ibuputihninaskincare #ibuputihlaserserum
    #ibuputihlaserserumnina #bleaching #bleachingskin #bleachingskinnina #ibujelitaskincare #setibujelita #mandianbleachingbidara #lotionputihbleaching #ninaskincaremurah #ninaskincareoriginal #serumbleaching #ninaskincareklang #ninaskincareshahalam #kopilontoor #kopilontoorshahalam #kopilontoorklang #kopilontoornina #codshahalam #codklang #lotionlontoor #lotionkurus #bleachingfacenina #bleachingface #ibuscrub #ibuputihscrub

  •  1  0  21 June, 2020
  • LOSS 4.5 KG DALAM MASA 25 HARI 😱😱😱
.
Nak ke mcm ni u ols? Tak susah pun.. Minum KOPI LONTOOR je 😁
.
Tiap2 minggu senang2 je berat turun..
.
Berminat nak tahu lebih pasal produk ni? Jom Whatsapp Ema SEKARANG.. 60182095458 Ema guide sampai jadi.. Takpun terus klik je link whatsapp kat bio ye 😘

#ninaskincare #ibuputih #ibuputihnina #ibuputihninaskincare #ibuputihlaserserum
#ibuputihlaserserumnina #bleaching #bleachingskin #bleachingskinnina #ibujelitaskincare #setibujelita #mandianbleachingbidara #lotionputihbleaching #ninaskincaremurah #ninaskincareoriginal #serumbleaching #ninaskincareklang #ninaskincareshahalam #kopilontoor #kopilontoorshahalam #kopilontoorklang #kopilontoornina #codshahalam #codklang #lotionlontoor #lotionkurus #bleachingfacenina #bleachingface #ibuscrub #ibuputihscrub
  • LOSS 4.5 KG DALAM MASA 25 HARI 😱😱😱
    .
    Nak ke mcm ni u ols? Tak susah pun.. Minum KOPI LONTOOR je 😁
    .
    Tiap2 minggu senang2 je berat turun..
    .
    Berminat nak tahu lebih pasal produk ni? Jom Whatsapp Ema SEKARANG.. 60182095458 Ema guide sampai jadi.. Takpun terus klik je link whatsapp kat bio ye 😘

    #ninaskincare #ibuputih #ibuputihnina #ibuputihninaskincare #ibuputihlaserserum
    #ibuputihlaserserumnina #bleaching #bleachingskin #bleachingskinnina #ibujelitaskincare #setibujelita #mandianbleachingbidara #lotionputihbleaching #ninaskincaremurah #ninaskincareoriginal #serumbleaching #ninaskincareklang #ninaskincareshahalam #kopilontoor #kopilontoorshahalam #kopilontoorklang #kopilontoornina #codshahalam #codklang #lotionlontoor #lotionkurus #bleachingfacenina #bleachingface #ibuscrub #ibuputihscrub

  •  3  0  21 June, 2020
  • 6 KILO TURUN TAK SAMPAI 1 BULAN. OMG! 😱😱😱
.
Nak ke mcm ni u ols? Tak susah pun.. Minum KOPI LONTOOR je 😁
.
Tiap2 minggu senang2 je berat turun..
.
Berminat nak tahu lebih pasal KOPI LONTOOR ni? Jom Whatsapp Ema SEKARANG.. 60182095458 Ema guide sampai jadi.. Takpun terus klik je link whatsapp kat bio ye 😘

#ninaskincare #ibuputih #ibuputihnina #ibuputihninaskincare #ibuputihlaserserum
#ibuputihlaserserumnina #bleaching #bleachingskin #bleachingskinnina #ibujelitaskincare #setibujelita #mandianbleachingbidara #lotionputihbleaching #ninaskincaremurah #ninaskincareoriginal #serumbleaching #ninaskincareklang #ninaskincareshahalam #kopilontoor #kopilontoorshahalam #kopilontoorklang #kopilontoornina #codshahalam #codklang #lotionlontoor #lotionkurus #bleachingfacenina #bleachingface #ibuscrub #ibuputihscrub
  • 6 KILO TURUN TAK SAMPAI 1 BULAN. OMG! 😱😱😱
    .
    Nak ke mcm ni u ols? Tak susah pun.. Minum KOPI LONTOOR je 😁
    .
    Tiap2 minggu senang2 je berat turun..
    .
    Berminat nak tahu lebih pasal KOPI LONTOOR ni? Jom Whatsapp Ema SEKARANG.. 60182095458 Ema guide sampai jadi.. Takpun terus klik je link whatsapp kat bio ye 😘

    #ninaskincare #ibuputih #ibuputihnina #ibuputihninaskincare #ibuputihlaserserum
    #ibuputihlaserserumnina #bleaching #bleachingskin #bleachingskinnina #ibujelitaskincare #setibujelita #mandianbleachingbidara #lotionputihbleaching #ninaskincaremurah #ninaskincareoriginal #serumbleaching #ninaskincareklang #ninaskincareshahalam #kopilontoor #kopilontoorshahalam #kopilontoorklang #kopilontoornina #codshahalam #codklang #lotionlontoor #lotionkurus #bleachingfacenina #bleachingface #ibuscrub #ibuputihscrub

  •  0  0  21 June, 2020
  • 6 KILO TURUN TAK SAMPAI 1 BULAN. OMG! 😱😱😱
.
Nak ke mcm ni u ols? Tak susah pun.. Minum KOPI LONTOOR je 😁
.
Tiap2 minggu senang2 je berat turun..
.
Berminat nak tahu lebih pasal KOPI LONTOOR ni? Jom Whatsapp Ema SEKARANG.. 60182095458 Ema guide sampai jadi.. Takpun terus klik je link whatsapp kat bio ye 😘

#ninaskincare #ibuputih #ibuputihnina #ibuputihninaskincare #ibuputihlaserserum
#ibuputihlaserserumnina #bleaching #bleachingskin #bleachingskinnina #ibujelitaskincare #setibujelita #mandianbleachingbidara #lotionputihbleaching #ninaskincaremurah #ninaskincareoriginal #serumbleaching #ninaskincareklang #ninaskincareshahalam #kopilontoor #kopilontoorshahalam #kopilontoorklang #kopilontoornina #codshahalam #codklang #lotionlontoor #lotionkurus #bleachingfacenina #bleachingface #ibuscrub #ibuputihscrub
  • 6 KILO TURUN TAK SAMPAI 1 BULAN. OMG! 😱😱😱
    .
    Nak ke mcm ni u ols? Tak susah pun.. Minum KOPI LONTOOR je 😁
    .
    Tiap2 minggu senang2 je berat turun..
    .
    Berminat nak tahu lebih pasal KOPI LONTOOR ni? Jom Whatsapp Ema SEKARANG.. 60182095458 Ema guide sampai jadi.. Takpun terus klik je link whatsapp kat bio ye 😘

    #ninaskincare #ibuputih #ibuputihnina #ibuputihninaskincare #ibuputihlaserserum
    #ibuputihlaserserumnina #bleaching #bleachingskin #bleachingskinnina #ibujelitaskincare #setibujelita #mandianbleachingbidara #lotionputihbleaching #ninaskincaremurah #ninaskincareoriginal #serumbleaching #ninaskincareklang #ninaskincareshahalam #kopilontoor #kopilontoorshahalam #kopilontoorklang #kopilontoornina #codshahalam #codklang #lotionlontoor #lotionkurus #bleachingfacenina #bleachingface #ibuscrub #ibuputihscrub

  •  1  0  21 June, 2020
  • Apa yang buat #IbuPutihLaserSerum by Ninaskincare power 🥰🥰
.
.
Beribu yg copy tetap tak akan sama tau!
Cuba dulu baru tau.
Produk terbukti berkesan sejak 2013 👍🏻
.
.
💋Dapatkan Produk NINASKINCARE .
.
📦READY STOCK + 🎁FREE GIFT
📲Whatsapp 0126673142
Atau order di shopee www.shopee.com.my/asmah82 📮Postage during PKP (Isnin & Khamis shj) .
.
#stayathome #staysafe #wzhresources
  • Apa yang buat #IbuPutihLaserSerum by Ninaskincare power 🥰🥰
    .
    .
    Beribu yg copy tetap tak akan sama tau!
    Cuba dulu baru tau.
    Produk terbukti berkesan sejak 2013 👍🏻
    .
    .
    💋Dapatkan Produk NINASKINCARE .
    .
    📦READY STOCK + 🎁FREE GIFT
    📲Whatsapp 0126673142
    Atau order di shopee www.shopee.com.my/asmah82 📮Postage during PKP (Isnin & Khamis shj) .
    .
    #stayathome #staysafe #wzhresources

  •  0  0  20 June, 2020

Top #IbuPutihLaserSerum Posts

  • 🍀COMBO IBU PUTIH & LASER SERUM🍀

ASYIK MUKA JE PUTIH? TGN & KAKI MCM MANA? TERBIAR HANGUS TERBAKAR,BERSISIK?
TU BLOM KULIT BDN CELAH2 YG DIBIARKAN HITAM BERDAKI BERKERAK BERPARUT?? MCM MNE TU???😭
.
.
❌perlu INJECTION!
❌perlu habiskan duit beribu
.
.
Cuba je SERUM LASER + IBU PUTIH NINASKINCARE CONFIRM PUTIH GEBU.
.
❤KELEBIHAN ❤
-booster cream
-double extra whitening
-untuk kesan yg lebih cepat & permenant(kekal)
campurkan krim ibu putih dgn mana2 night cream/losyen whitening..
.
COMBO IBU PUTIH + LASER SERUM
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
•
KEBAIKAN & FUNGSI IBU PUTIH & LASER BODY SERUM NINASKINCARE:
▶ Mencerahkan kulit muka dan bdn sehingga 20 kali ganda Lebih cepat berbanding krim lain
▶ Merawat kulit dari kesan rekahan atau selulit
▶ Merawat kulit sensitif, kering dan berminyak
▶ Tona kulit seluruh badan & muka lebih sekata
▶ Kulit menjadi lebih anjal, lembap, berseri & awet muda secara semulajadi
▶ Anti kedutan & anti penuaan
▶ Membantu menghapuskan jerawat, jeragat & pigmentasi
▶ Membantu mengurangkan bintik² hitam & tompok gelap 1 badan
.
.
. PROMOSI
.
.
.
. FREE POS + GIFT
.
.
.📲+6017-4342624
.
.

#ninaskincare #ninaskincareoriginal #ninaskincaremurah #laserserum #laserserummurah #ibuputih #ibuputihmurah #ibuputihlaserserum #ibuputihlaserserummurah #ibuputihlaserserumnina #ibuputihlaserserumninaskincare #ibuputihninaskincare #ibuputihninaskincaremurah #laserserumninaskincaremurah #ninaskincarelaserserum #ninaskincareibuputih #ninaskincareserum #ninaskincarelaserserummurah #ibuputihnina #ibuputihninamurah #comboninaskincare #comboninaskincaremurah
  • 🍀COMBO IBU PUTIH & LASER SERUM🍀

    ASYIK MUKA JE PUTIH? TGN & KAKI MCM MANA? TERBIAR HANGUS TERBAKAR,BERSISIK?
    TU BLOM KULIT BDN CELAH2 YG DIBIARKAN HITAM BERDAKI BERKERAK BERPARUT?? MCM MNE TU???😭
    .
    .
    ❌perlu INJECTION!
    ❌perlu habiskan duit beribu
    .
    .
    Cuba je SERUM LASER + IBU PUTIH NINASKINCARE CONFIRM PUTIH GEBU.
    .
    ❤KELEBIHAN ❤
    -booster cream
    -double extra whitening
    -untuk kesan yg lebih cepat & permenant(kekal)
    campurkan krim ibu putih dgn mana2 night cream/losyen whitening..
    .
    COMBO IBU PUTIH + LASER SERUM
    ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖

    KEBAIKAN & FUNGSI IBU PUTIH & LASER BODY SERUM NINASKINCARE:
    ▶ Mencerahkan kulit muka dan bdn sehingga 20 kali ganda Lebih cepat berbanding krim lain
    ▶ Merawat kulit dari kesan rekahan atau selulit
    ▶ Merawat kulit sensitif, kering dan berminyak
    ▶ Tona kulit seluruh badan & muka lebih sekata
    ▶ Kulit menjadi lebih anjal, lembap, berseri & awet muda secara semulajadi
    ▶ Anti kedutan & anti penuaan
    ▶ Membantu menghapuskan jerawat, jeragat & pigmentasi
    ▶ Membantu mengurangkan bintik² hitam & tompok gelap 1 badan
    .
    .
    . PROMOSI
    .
    .
    .
    . FREE POS + GIFT
    .
    .
    .📲+6017-4342624
    .
    .

    #ninaskincare #ninaskincareoriginal #ninaskincaremurah #laserserum #laserserummurah #ibuputih #ibuputihmurah #ibuputihlaserserum #ibuputihlaserserummurah #ibuputihlaserserumnina #ibuputihlaserserumninaskincare #ibuputihninaskincare #ibuputihninaskincaremurah #laserserumninaskincaremurah #ninaskincarelaserserum #ninaskincareibuputih #ninaskincareserum #ninaskincarelaserserummurah #ibuputihnina #ibuputihninamurah #comboninaskincare #comboninaskincaremurah

  •  0  0  27 April, 2020
  • .
Walau skg semua dok rumah sbb pkp, Ibu putih ttp kami pos seperti biasa. Permintaan sgt2 diluar jangkaan. Tiap hari order masuk seorang buat stok sampai 2-3 botol sebulan.Semua x sabar nk putih gebu cantik seblm raya ni.. Moga raya nnt semua wabak Cov19 dh x de lagi..hope we are back to normal life..Aamiin..
.
Nk order wsp 📲 016-793 4782
.
#ibuputihlaserserumnina #ibuputih #ninaskincare #ibuputihlaserserum 
#ninaskincaremalaysia #diciptauntukmemukau
#ibuputihnina #reviewmalaysia
#giftreview #bazaarmalaysia
#bazarpaknilkosmetik 
#moodrepublik #skincare
#sabahshop #viralmalaysia #polishfacenina #likeforlikes #testimonininaskincare #ootd
#terapiinstagram #followermalaysia #sayajualskincare #likes #mandianbidara #kopilontoor #dudukrumah #kitamestimenang #stayhome #bukangadisbiasa #aidajebat
  • .
    Walau skg semua dok rumah sbb pkp, Ibu putih ttp kami pos seperti biasa. Permintaan sgt2 diluar jangkaan. Tiap hari order masuk seorang buat stok sampai 2-3 botol sebulan.Semua x sabar nk putih gebu cantik seblm raya ni.. Moga raya nnt semua wabak Cov19 dh x de lagi..hope we are back to normal life..Aamiin..
    .
    Nk order wsp 📲 016-793 4782
    .
    #ibuputihlaserserumnina #ibuputih #ninaskincare #ibuputihlaserserum
    #ninaskincaremalaysia #diciptauntukmemukau
    #ibuputihnina #reviewmalaysia
    #giftreview #bazaarmalaysia
    #bazarpaknilkosmetik
    #moodrepublik #skincare
    #sabahshop #viralmalaysia #polishfacenina #likeforlikes #testimonininaskincare #ootd
    #terapiinstagram #followermalaysia #sayajualskincare #likes #mandianbidara #kopilontoor #dudukrumah #kitamestimenang #stayhome #bukangadisbiasa #aidajebat

  •  6  2  8 May, 2020
  • .
kaknina nk mintak maaf sesangat! 
botol kopi time mco ni takdapat dikeluarkan..
jadi hq dah penat fikir ape yg harus buat..
permintaan setiaphari tak stop.. jadi disini knina msukkn pack kopi lontoor dlm beg aluminium ni dulu.. sementara ok! sementara shj
tapi bile beli pack ni
knina akan bg 1free krim panas pecah lemak ni.. jadi kaknina harap awak semua ok! kopi pack free 1 losen panas lontoor trial 😘 tq
.
Nk cpt wsp 📲 016-793 4782
.
#kopilontoor #kopiluwak #kopikurus #kopiviral #kopihijau #kurussebelumraya #kopikuruscepat
#ninaskincare #setibuputih #setibuputihnina #ibuputih #ibuputihnina #putihgebu #testimonininaskincare
#ibuputihlaserserum #likeforlikes
#reviewmalaysia #bazarpaknilmalaysia #sabahshop #terapiinstagram #nakkurus #sayajualskincare #bajuraya #maluapabossku #erinsakura #terapiinstagram #raya2020 #ramadhan1441h #dudukdirumah #kitamestimenang #kitajagakita
  • .
    kaknina nk mintak maaf sesangat!
    botol kopi time mco ni takdapat dikeluarkan..
    jadi hq dah penat fikir ape yg harus buat..
    permintaan setiaphari tak stop.. jadi disini knina msukkn pack kopi lontoor dlm beg aluminium ni dulu.. sementara ok! sementara shj
    tapi bile beli pack ni
    knina akan bg 1free krim panas pecah lemak ni.. jadi kaknina harap awak semua ok! kopi pack free 1 losen panas lontoor trial 😘 tq
    .
    Nk cpt wsp 📲 016-793 4782
    .
    #kopilontoor #kopiluwak #kopikurus #kopiviral #kopihijau #kurussebelumraya #kopikuruscepat
    #ninaskincare #setibuputih #setibuputihnina #ibuputih #ibuputihnina #putihgebu #testimonininaskincare
    #ibuputihlaserserum #likeforlikes
    #reviewmalaysia #bazarpaknilmalaysia #sabahshop #terapiinstagram #nakkurus #sayajualskincare #bajuraya #maluapabossku #erinsakura #terapiinstagram #raya2020 #ramadhan1441h #dudukdirumah #kitamestimenang #kitajagakita

  •  14  0  25 April, 2020
  • .
Nak bagi snow white jeles senang je. Pakai Ibuputihnina & Laser serum ni tiap malam. Hasil nya memang nangis la snow white tu. .
Bukan tu je. MissJ pun lari lintang pukang bila terkena panahan Ibu Laser ni. Cepat order now, stok makin susut. Nanti mata pulak yg putih sebab tak dapat grab 😆
.
Wsp 📲 016-793 4782
.
#ibuputih #ninaskincare
#ibuputihlaserserum #teamnina
#ninaskincaremalaysia #diciptauntukmemukau
#ibuputihnina #reviewmalaysia
#giftreview #bazaarmalaysia
#bazarpaknilkosmetik 
#bazarpaknilprodukkecantikkan 
#moodrepublik #skincare #sabah #polishfacenina #likeforlikes #testimonininaskincare #terapiinstagram #jelitaskincare #followermalaysia #sayajualskincare #likes #mandianbidara
#followforfollow #malaysiafollowers 
#buymuslimfirst #bmf #halal #kopilontoor
  • .
    Nak bagi snow white jeles senang je. Pakai Ibuputihnina & Laser serum ni tiap malam. Hasil nya memang nangis la snow white tu. .
    Bukan tu je. MissJ pun lari lintang pukang bila terkena panahan Ibu Laser ni. Cepat order now, stok makin susut. Nanti mata pulak yg putih sebab tak dapat grab 😆
    .
    Wsp 📲 016-793 4782
    .
    #ibuputih #ninaskincare
    #ibuputihlaserserum #teamnina
    #ninaskincaremalaysia #diciptauntukmemukau
    #ibuputihnina #reviewmalaysia
    #giftreview #bazaarmalaysia
    #bazarpaknilkosmetik
    #bazarpaknilprodukkecantikkan
    #moodrepublik #skincare #sabah #polishfacenina #likeforlikes #testimonininaskincare #terapiinstagram #jelitaskincare #followermalaysia #sayajualskincare #likes #mandianbidara
    #followforfollow #malaysiafollowers
    #buymuslimfirst #bmf #halal #kopilontoor

  •  4  1  8 March, 2020