#Hillpark Instagram Photos & Videos

Hillpark - 42.6k posts

Hashtag Popularity

2.2
average comments
88.2
average likes

Latest #Hillpark Posts

  • Dimsum / dumpling Sedapppp dan Halal Jakim 💯 mmg best!!! Ada 6 flavour : 

🐔 chicken
🦀 crab
🦐🐙🐟 seafood
🍄chicken button mushroom
🧂black pepper
🐣 salted egg

1 pek ada 15 biji 
🥟🥟🥟🥟🥟
🥟🥟🥟🥟🥟
🥟🥟🥟🥟🥟

RM 15.00 satu pek

Sos (cili bawang putih) rm4.00 1 Botol

Nak makan jom dm/whatsapp di link bio.

#dimsum #dumpling #dumplinghalal #dimsumhalal #dimsumhalaljakim #dimsumsedap #dimsumdelivery #dimsumfrozen #dimsumchicken #dimsumsaltedegg #dimsumcrab #dimsumblackpepper #dimsumchickenmushroom #dimsummushroom #dimsumseafood #tastydimsum #frozenfooddelivery #saujanautama #alambudiman #sungaibuloh #puncakalam #puncakperdana #kualaselangor #jeram #petalingjaya #hillpark #alamsuria #setiaalam #cahayaspk #bukitjelutong
  • Dimsum / dumpling Sedapppp dan Halal Jakim 💯 mmg best!!! Ada 6 flavour :

    🐔 chicken
    🦀 crab
    🦐🐙🐟 seafood
    🍄chicken button mushroom
    🧂black pepper
    🐣 salted egg

    1 pek ada 15 biji
    🥟🥟🥟🥟🥟
    🥟🥟🥟🥟🥟
    🥟🥟🥟🥟🥟

    RM 15.00 satu pek

    Sos (cili bawang putih) rm4.00 1 Botol

    Nak makan jom dm/whatsapp di link bio.

    #dimsum #dumpling #dumplinghalal #dimsumhalal #dimsumhalaljakim #dimsumsedap #dimsumdelivery #dimsumfrozen #dimsumchicken #dimsumsaltedegg #dimsumcrab #dimsumblackpepper #dimsumchickenmushroom #dimsummushroom #dimsumseafood #tastydimsum #frozenfooddelivery #saujanautama #alambudiman #sungaibuloh #puncakalam #puncakperdana #kualaselangor #jeram #petalingjaya #hillpark #alamsuria #setiaalam #cahayaspk #bukitjelutong

  •  0  0  1 hour ago
  • Welcome Home Baby Inara 
From #qatar with Love.. 
Delivered: #puncakalam

"Impress your loved one and make them smile"

http://www.wasap.my/60197541956/renyukgift 

Kawasan Penghantaran/Delivery Area

#sabakbernam #puncakalam #alamsuria #alamjaya #puncakperdana #alamperdana #hillpark #saujanautama #alambudiman #sunwaykayangan #kayanganheight #bandartasikputeri
#saujanarawang #bandarcountryhome
#bandarsericoalfields #desasericoafields

Team kami jugak berada di:
#kajang #semenyih #meru #setiaalam #klang 

#chocolatebouquetmurah #deliveryservice #surprisedelivery
#fruitsbasket
#hotairballoonbouquet
#littletinyballoon 
#newborngifts #freshflowersgift

Jom hadiahkan kesayangan kita dengan hadiah2 comel & exclusive ni😁 

🕯-Birthday
🎓-Graduation Day
👵-Mother's Day
👴-Father's day
👐-Sorry
💏-Anniversary
👶-Newborn Gift

Atau apa2 je ucapan untuk yang tersayang😍

HARGA BOLEH BINCANG.
LETAK BAJET, KAMI SETTLEKAN
  • Welcome Home Baby Inara
    From #qatar with Love..
    Delivered: #puncakalam

    "Impress your loved one and make them smile"

    http://www.wasap.my/60197541956/renyukgift

    Kawasan Penghantaran/Delivery Area

    #sabakbernam #puncakalam #alamsuria #alamjaya #puncakperdana #alamperdana #hillpark #saujanautama #alambudiman #sunwaykayangan #kayanganheight #bandartasikputeri
    #saujanarawang #bandarcountryhome
    #bandarsericoalfields #desasericoafields

    Team kami jugak berada di:
    #kajang #semenyih #meru #setiaalam #klang

    #chocolatebouquetmurah #deliveryservice #surprisedelivery
    #fruitsbasket
    #hotairballoonbouquet
    #littletinyballoon
    #newborngifts #freshflowersgift

    Jom hadiahkan kesayangan kita dengan hadiah2 comel & exclusive ni😁

    🕯-Birthday
    🎓-Graduation Day
    👵-Mother's Day
    👴-Father's day
    👐-Sorry
    💏-Anniversary
    👶-Newborn Gift

    Atau apa2 je ucapan untuk yang tersayang😍

    HARGA BOLEH BINCANG.
    LETAK BAJET, KAMI SETTLEKAN

  •  3  0  2 hours ago
  • HAPPY ANNIVERSARY
Delivered: #panasonic
#shahalam
ALHAMDULILLAH... selesai urusan Renyuk Gift & Craft  @renyukgift 

moga hubungan kalian terus kekal bahagia  hingga ke syurga.

"Impress your loved one and make them smile"

http://www.wasap.my/60197541956/renyukgift 

Kawasan Penghantaran/Delivery Area

#sabakbernam #puncakalam #alamsuria #alamjaya #puncakperdana #alamperdana #hillpark #saujanautama #alambudiman #sunwaykayangan #kayanganheight #bandartasikputeri
#saujanarawang #bandarcountryhome
#bandarsericoalfields #desasericoafields

Team kami jugak berada di:
#kajang #semenyih #meru #setiaalam #klang 

#chocolatebouquetmurah #deliveryservice #surprisedelivery
#fruitsbasket
#hotairballoonbouquet
#littletinyballoon 

Jom hadiahkan kesayangan kita dengan hadiah2 comel & exclusive ni😁 

🕯-Birthday
🎓-Graduation Day
👵-Mother's Day
👴-Father's day
👨‍🏫-Teacher's Day
👐-i'mSorry
💏-Anniversary

Atau apa2 je ucapan untuk yang tersayang😍

HARGA BOLEH BINCANG.
LETAK BAJET, KAMI SETTLEKAN
  • HAPPY ANNIVERSARY
    Delivered: #panasonic
    #shahalam
    ALHAMDULILLAH... selesai urusan Renyuk Gift & Craft @renyukgift

    moga hubungan kalian terus kekal bahagia hingga ke syurga.

    "Impress your loved one and make them smile"

    http://www.wasap.my/60197541956/renyukgift

    Kawasan Penghantaran/Delivery Area

    #sabakbernam #puncakalam #alamsuria #alamjaya #puncakperdana #alamperdana #hillpark #saujanautama #alambudiman #sunwaykayangan #kayanganheight #bandartasikputeri
    #saujanarawang #bandarcountryhome
    #bandarsericoalfields #desasericoafields

    Team kami jugak berada di:
    #kajang #semenyih #meru #setiaalam #klang

    #chocolatebouquetmurah #deliveryservice #surprisedelivery
    #fruitsbasket
    #hotairballoonbouquet
    #littletinyballoon

    Jom hadiahkan kesayangan kita dengan hadiah2 comel & exclusive ni😁

    🕯-Birthday
    🎓-Graduation Day
    👵-Mother's Day
    👴-Father's day
    👨‍🏫-Teacher's Day
    👐-i'mSorry
    💏-Anniversary

    Atau apa2 je ucapan untuk yang tersayang😍

    HARGA BOLEH BINCANG.
    LETAK BAJET, KAMI SETTLEKAN

  •  2  0  3 hours ago
  • HAPPY ANNIVERSARY
Delivered: #saujanarawang

ALHAMDULILLAH... selesai urusan Renyuk Gift & Craft  @renyukgift 

moga hubungan kalian terus kekal bahagia  hingga ke syurga.

"Impress your loved one and make them smile"

http://www.wasap.my/60197541956/renyukgift 

Kawasan Penghantaran/Delivery Area

#sabakbernam #puncakalam #alamsuria #alamjaya #puncakperdana #alamperdana #hillpark #saujanautama #alambudiman #sunwaykayangan #kayanganheight #bandartasikputeri
#saujanarawang #bandarcountryhome
#bandarsericoalfields #desasericoafields

Team kami jugak berada di:
#kajang #semenyih #meru #setiaalam #klang 

#chocolatebouquetmurah #deliveryservice #surprisedelivery
#fruitsbasket
#hotairballoonbouquet
#littletinyballoon 

Jom hadiahkan kesayangan kita dengan hadiah2 comel & exclusive ni😁 

🕯-Birthday
🎓-Graduation Day
👵-Mother's Day
👴-Father's day
👐-Sorry
💏-Anniversary

Atau apa2 je ucapan untuk yang tersayang😍

HARGA BOLEH BINCANG.
LETAK BAJET, KAMI SETTLEKAN
  • HAPPY ANNIVERSARY
    Delivered: #saujanarawang

    ALHAMDULILLAH... selesai urusan Renyuk Gift & Craft @renyukgift

    moga hubungan kalian terus kekal bahagia hingga ke syurga.

    "Impress your loved one and make them smile"

    http://www.wasap.my/60197541956/renyukgift

    Kawasan Penghantaran/Delivery Area

    #sabakbernam #puncakalam #alamsuria #alamjaya #puncakperdana #alamperdana #hillpark #saujanautama #alambudiman #sunwaykayangan #kayanganheight #bandartasikputeri
    #saujanarawang #bandarcountryhome
    #bandarsericoalfields #desasericoafields

    Team kami jugak berada di:
    #kajang #semenyih #meru #setiaalam #klang

    #chocolatebouquetmurah #deliveryservice #surprisedelivery
    #fruitsbasket
    #hotairballoonbouquet
    #littletinyballoon

    Jom hadiahkan kesayangan kita dengan hadiah2 comel & exclusive ni😁

    🕯-Birthday
    🎓-Graduation Day
    👵-Mother's Day
    👴-Father's day
    👐-Sorry
    💏-Anniversary

    Atau apa2 je ucapan untuk yang tersayang😍

    HARGA BOLEH BINCANG.
    LETAK BAJET, KAMI SETTLEKAN

  •  2  0  4 hours ago
  • Posted @withregram • @cikratu.cococurv Hari ni Appointment Cancel, so kita pegi PLAN B 😊.
.
Angkat kotak pun angkat kotak laaaa janji masyukk😁
Yang penting isi kotak tu blh buat income, dpt beli basikal baru lg satu 😍 #basikalbukanratustau 
.
RESTOCK lagi ❗️❗️❗️
Baru minggu lepas restock, kalini terhabis awal pulak..Alhamdulillah 🤲🏻🥰
.
Jom KURUS, CANTIK, SIHAT dgn hakak ❤️.
.
☎️ Whatsapp hakak 017-6628200
.

Jom cuba COCOCURV 🍫🍫🍫
.
Mampu menurunkan berat badan sebanyak 3-7kg 🥰
Jom cuba dulu, mesti sis jatuh cinta 🥰
.
Bayangkan 1 kotak bersamaan 10 hari (bergantung kpd individu☺️), korang blh turunkan berat badan sebanyak 3-7kg 😱
Korang rasa berbaloi ke tak?
Mcm2 tmpt dah pegi utk turunkan berat badan tapi masih tak berjaya, duit pun melayang mcmtu je 🤦🏻‍♀️
.
1 kotak cococurv blh turunkan berat badan 3-7kg 🍫 (bergantung pd individu)
1 kotak BerryCurv blh cairkan 3inch lemak perut 💪🏻
Nak ke tak nak cuba..senangkan? 🔥🔥🔥
.
🛵 Lokasi COD :
📍Saujana Utama
📍HillPark
📍Pristana
📍Desa Coalfield
📍Area Sg. Buloh. 
📍dan kwsn sekitarnya 😊
.
📬 POSTAGE SELURUH MALAYSIA TERMASUK SABAH & SARAWAK ✈️
.
Nak info lanjut & nak dapatkan Berry Curv / Bengkung secara PERCUMA, tekan LINK WHATSAPP di BIO ye atau 👆🏻👇🏻:
.
http://www.wasap.my/60176628200
http://www.wasap.my/60176628200
http://www.wasap.my/60176628200
.
.

#cococurv #cococurvindonesia #cococurvid #saujanautama #saujanautamasgbuloh #hillpark #plussize #bajubesarmalaysia #bajubesar #bajuplussize #plussizemalaysia  #slimmingproduct #kasutplussizemalaysia #kebayaplussize #seluarbesarmurahindonesia #bajubesarindonesia #bajubesar #bajuplussize #plussizemalaysia 
#ubatkurus #chocofitindonesia #chocofitmedan #chocofitjakarta #chocofitkalimatan #chocofitsurabaya #chocofitbandung #chocofitlondon #chocofitsingapore #obatkurus #agentwanted #teamaizan @cococurv.malaysia.indonesia  @cococurv_hq @cococurv_worldwidehq
  • Posted @withregram@cikratu.cococurv Hari ni Appointment Cancel, so kita pegi PLAN B 😊.
    .
    Angkat kotak pun angkat kotak laaaa janji masyukk😁
    Yang penting isi kotak tu blh buat income, dpt beli basikal baru lg satu 😍 #basikalbukanratustau
    .
    RESTOCK lagi ❗️❗️❗️
    Baru minggu lepas restock, kalini terhabis awal pulak..Alhamdulillah 🤲🏻🥰
    .
    Jom KURUS, CANTIK, SIHAT dgn hakak ❤️.
    .
    ☎️ Whatsapp hakak 017-6628200
    .

    Jom cuba COCOCURV 🍫🍫🍫
    .
    Mampu menurunkan berat badan sebanyak 3-7kg 🥰
    Jom cuba dulu, mesti sis jatuh cinta 🥰
    .
    Bayangkan 1 kotak bersamaan 10 hari (bergantung kpd individu☺️), korang blh turunkan berat badan sebanyak 3-7kg 😱
    Korang rasa berbaloi ke tak?
    Mcm2 tmpt dah pegi utk turunkan berat badan tapi masih tak berjaya, duit pun melayang mcmtu je 🤦🏻‍♀️
    .
    1 kotak cococurv blh turunkan berat badan 3-7kg 🍫 (bergantung pd individu)
    1 kotak BerryCurv blh cairkan 3inch lemak perut 💪🏻
    Nak ke tak nak cuba..senangkan? 🔥🔥🔥
    .
    🛵 Lokasi COD :
    📍Saujana Utama
    📍HillPark
    📍Pristana
    📍Desa Coalfield
    📍Area Sg. Buloh.
    📍dan kwsn sekitarnya 😊
    .
    📬 POSTAGE SELURUH MALAYSIA TERMASUK SABAH & SARAWAK ✈️
    .
    Nak info lanjut & nak dapatkan Berry Curv / Bengkung secara PERCUMA, tekan LINK WHATSAPP di BIO ye atau 👆🏻👇🏻:
    .
    http://www.wasap.my/60176628200
    http://www.wasap.my/60176628200
    http://www.wasap.my/60176628200
    .
    .

    #cococurv #cococurvindonesia #cococurvid #saujanautama #saujanautamasgbuloh #hillpark #plussize #bajubesarmalaysia #bajubesar #bajuplussize #plussizemalaysia #slimmingproduct #kasutplussizemalaysia #kebayaplussize #seluarbesarmurahindonesia #bajubesarindonesia #bajubesar #bajuplussize #plussizemalaysia
    #ubatkurus #chocofitindonesia #chocofitmedan #chocofitjakarta #chocofitkalimatan #chocofitsurabaya #chocofitbandung #chocofitlondon #chocofitsingapore #obatkurus #agentwanted #teamaizan @cococurv.malaysia.indonesia @cococurv_hq @cococurv_worldwidehq

  •  9  0  4 hours ago
  • Hari ni Appointment Cancel, so kita pegi PLAN B 😊.
.
Angkat kotak pun angkat kotak laaaa janji masyukk😁
Yang penting isi kotak tu blh buat income, dpt beli basikal baru lg satu 😍 #basikalbukanratustau 
.
RESTOCK lagi ❗️❗️❗️
Baru minggu lepas restock, kalini terhabis awal pulak..Alhamdulillah 🤲🏻🥰
.
Jom KURUS, CANTIK, SIHAT dgn hakak ❤️.
.
☎️ Whatsapp hakak 017-6628200
.

Jom cuba COCOCURV 🍫🍫🍫
.
Mampu menurunkan berat badan sebanyak 3-7kg 🥰
Jom cuba dulu, mesti sis jatuh cinta 🥰
.
Bayangkan 1 kotak bersamaan 10 hari (bergantung kpd individu☺️), korang blh turunkan berat badan sebanyak 3-7kg 😱
Korang rasa berbaloi ke tak?
Mcm2 tmpt dah pegi utk turunkan berat badan tapi masih tak berjaya, duit pun melayang mcmtu je 🤦🏻‍♀️
.
1 kotak cococurv blh turunkan berat badan 3-7kg 🍫 (bergantung pd individu)
1 kotak BerryCurv blh cairkan 3inch lemak perut 💪🏻
Nak ke tak nak cuba..senangkan? 🔥🔥🔥
.
🛵 Lokasi COD :
📍Saujana Utama
📍HillPark
📍Pristana
📍Desa Coalfield
📍Area Sg. Buloh. 
📍dan kwsn sekitarnya 😊
.
📬 POSTAGE SELURUH MALAYSIA TERMASUK SABAH & SARAWAK ✈️
.
Nak info lanjut & nak dapatkan Berry Curv / Bengkung secara PERCUMA, tekan LINK WHATSAPP di BIO ye atau 👆🏻👇🏻:
.
http://www.wasap.my/60176628200
http://www.wasap.my/60176628200
http://www.wasap.my/60176628200
.
.

#cococurv #cococurvindonesia #cococurvid #saujanautama #saujanautamasgbuloh #hillpark #plussize #bajubesarmalaysia #bajubesar #bajuplussize #plussizemalaysia  #slimmingproduct #kasutplussizemalaysia #kebayaplussize #seluarbesarmurahindonesia #bajubesarindonesia #bajubesar #bajuplussize #plussizemalaysia 
#ubatkurus #chocofitindonesia #chocofitmedan #chocofitjakarta #chocofitkalimatan #chocofitsurabaya #chocofitbandung #chocofitlondon #chocofitsingapore #obatkurus #agentwanted #teamaizan @cococurv.malaysia.indonesia  @cococurv_hq @cococurv_worldwidehq
  • Hari ni Appointment Cancel, so kita pegi PLAN B 😊.
    .
    Angkat kotak pun angkat kotak laaaa janji masyukk😁
    Yang penting isi kotak tu blh buat income, dpt beli basikal baru lg satu 😍 #basikalbukanratustau
    .
    RESTOCK lagi ❗️❗️❗️
    Baru minggu lepas restock, kalini terhabis awal pulak..Alhamdulillah 🤲🏻🥰
    .
    Jom KURUS, CANTIK, SIHAT dgn hakak ❤️.
    .
    ☎️ Whatsapp hakak 017-6628200
    .

    Jom cuba COCOCURV 🍫🍫🍫
    .
    Mampu menurunkan berat badan sebanyak 3-7kg 🥰
    Jom cuba dulu, mesti sis jatuh cinta 🥰
    .
    Bayangkan 1 kotak bersamaan 10 hari (bergantung kpd individu☺️), korang blh turunkan berat badan sebanyak 3-7kg 😱
    Korang rasa berbaloi ke tak?
    Mcm2 tmpt dah pegi utk turunkan berat badan tapi masih tak berjaya, duit pun melayang mcmtu je 🤦🏻‍♀️
    .
    1 kotak cococurv blh turunkan berat badan 3-7kg 🍫 (bergantung pd individu)
    1 kotak BerryCurv blh cairkan 3inch lemak perut 💪🏻
    Nak ke tak nak cuba..senangkan? 🔥🔥🔥
    .
    🛵 Lokasi COD :
    📍Saujana Utama
    📍HillPark
    📍Pristana
    📍Desa Coalfield
    📍Area Sg. Buloh.
    📍dan kwsn sekitarnya 😊
    .
    📬 POSTAGE SELURUH MALAYSIA TERMASUK SABAH & SARAWAK ✈️
    .
    Nak info lanjut & nak dapatkan Berry Curv / Bengkung secara PERCUMA, tekan LINK WHATSAPP di BIO ye atau 👆🏻👇🏻:
    .
    http://www.wasap.my/60176628200
    http://www.wasap.my/60176628200
    http://www.wasap.my/60176628200
    .
    .

    #cococurv #cococurvindonesia #cococurvid #saujanautama #saujanautamasgbuloh #hillpark #plussize #bajubesarmalaysia #bajubesar #bajuplussize #plussizemalaysia #slimmingproduct #kasutplussizemalaysia #kebayaplussize #seluarbesarmurahindonesia #bajubesarindonesia #bajubesar #bajuplussize #plussizemalaysia
    #ubatkurus #chocofitindonesia #chocofitmedan #chocofitjakarta #chocofitkalimatan #chocofitsurabaya #chocofitbandung #chocofitlondon #chocofitsingapore #obatkurus #agentwanted #teamaizan @cococurv.malaysia.indonesia @cococurv_hq @cococurv_worldwidehq

  •  8  5  7 hours ago
  • Продолжаем серию вечеринок в модном месте HILLPARKAQUA!!!
С 10:00 до 22:00
Сегодня для вас в /HILLPARKAQUA/ 
- САУНА 
- ХАММАМ 
- ДУШЕВЫЕ И РАЗДЕВАЛКИ 
- ЛЕЖАКИ 
- ДЕТСКАЯ АНИМАЦИЯ (15:00-17:00)
- ВОДНЫЙ ВОЛЕЙБОЛ (16:00-17:00)
- ВЕДУЩИЙ И КОНКУРСЫ (14:00-18:00)

Атмосферный вечер живой музыки с группой STUF и Олегом Миронцевым (20:00-22:00) - ВЕРАНДА AQUA
Вход с 19:00 - бесплатный

Бронируй столы по тел. 37-00-48. 
На входе обязательна процедура термометрии, в случае выявления повышенной температуры тела и признаков ОРВИ гости допускаться НЕ будут! 
. 
#hillpark#hillparktut#большаякузьминка#отдыхайтут#липецк#арендабеседок#загородныйотдых#лазертаглипецк
  • Продолжаем серию вечеринок в модном месте HILLPARKAQUA!!!
    С 10:00 до 22:00
    Сегодня для вас в /HILLPARKAQUA/
    - САУНА
    - ХАММАМ
    - ДУШЕВЫЕ И РАЗДЕВАЛКИ
    - ЛЕЖАКИ
    - ДЕТСКАЯ АНИМАЦИЯ (15:00-17:00)
    - ВОДНЫЙ ВОЛЕЙБОЛ (16:00-17:00)
    - ВЕДУЩИЙ И КОНКУРСЫ (14:00-18:00)

    Атмосферный вечер живой музыки с группой STUF и Олегом Миронцевым (20:00-22:00) - ВЕРАНДА AQUA
    Вход с 19:00 - бесплатный

    Бронируй столы по тел. 37-00-48.
    На входе обязательна процедура термометрии, в случае выявления повышенной температуры тела и признаков ОРВИ гости допускаться НЕ будут!
    .
    #hillpark #hillparktut #большаякузьминка #отдыхайтут #липецк #арендабеседок #загородныйотдых #лазертаглипецк

  •  217  0  9 hours ago
  • #Repost @nikinthenook
• • • • • •
Bismillah. July Promo :
. 
Kek Lejen tengah on promo ni tau. So, korang pakat lah adik-beradik, kawan kawan, officemates, jiran-jiran ye. Beli banyak, jimat banyakkkk
. 
Box kecil RM12 harga biasa. Promo ni, RM10 sahaja. Dengan syarat, kena beli 10 box ya
. 
Box besar RM35/box harga biasa. Promo ni, beli 3 dengan hanya RM95 sahajaaaaaa
. 
Ni namanya promo rela ku korbankan sempena raya korban hujung bulan ni kan
. 
Next week InsyaAllah Jumaat 10/7/2020 ya kami delivery. So, place your order NOWWWW!!! 😍
.
#kekmolek #ejenkekmolek #keklejen #keksarangsemut #kekgulahangus #promojuly #raya #saujanautama #hillpark #puncakalam #alambudiman #bukitjelutong
  • #Repost @nikinthenook
    • • • • • •
    Bismillah. July Promo :
    .
    Kek Lejen tengah on promo ni tau. So, korang pakat lah adik-beradik, kawan kawan, officemates, jiran-jiran ye. Beli banyak, jimat banyakkkk
    .
    Box kecil RM12 harga biasa. Promo ni, RM10 sahaja. Dengan syarat, kena beli 10 box ya
    .
    Box besar RM35/box harga biasa. Promo ni, beli 3 dengan hanya RM95 sahajaaaaaa
    .
    Ni namanya promo rela ku korbankan sempena raya korban hujung bulan ni kan
    .
    Next week InsyaAllah Jumaat 10/7/2020 ya kami delivery. So, place your order NOWWWW!!! 😍
    .
    #kekmolek #ejenkekmolek #keklejen #keksarangsemut #kekgulahangus #promojuly #raya #saujanautama #hillpark #puncakalam #alambudiman #bukitjelutong

  •  5  0  11 hours ago
  • Bismillah. July Promo :
. 
Kek Lejen tengah on promo ni tau. So, korang pakat lah adik-beradik, kawan kawan, officemates, jiran-jiran ye. Beli banyak, jimat banyakkkk
. 
Box kecil RM12 harga biasa. Promo ni, RM10 sahaja. Dengan syarat, kena beli 10 box ya
. 
Box besar RM35/box harga biasa. Promo ni, beli 3 dengan hanya RM95 sahajaaaaaa
. 
Ni namanya promo rela ku korbankan sempena raya korban hujung bulan ni kan
. 
Next week InsyaAllah Jumaat 10/7/2020 ya kami delivery. So, place your order NOWWWW!!! 😍
.
#kekmolek #ejenkekmolek #keklejen #keksarangsemut #kekgulahangus #promojuly #raya #saujanautama #hillpark #puncakalam #alambudiman #bukitjelutong
  • Bismillah. July Promo :
    .
    Kek Lejen tengah on promo ni tau. So, korang pakat lah adik-beradik, kawan kawan, officemates, jiran-jiran ye. Beli banyak, jimat banyakkkk
    .
    Box kecil RM12 harga biasa. Promo ni, RM10 sahaja. Dengan syarat, kena beli 10 box ya
    .
    Box besar RM35/box harga biasa. Promo ni, beli 3 dengan hanya RM95 sahajaaaaaa
    .
    Ni namanya promo rela ku korbankan sempena raya korban hujung bulan ni kan
    .
    Next week InsyaAllah Jumaat 10/7/2020 ya kami delivery. So, place your order NOWWWW!!! 😍
    .
    #kekmolek #ejenkekmolek #keklejen #keksarangsemut #kekgulahangus #promojuly #raya #saujanautama #hillpark #puncakalam #alambudiman #bukitjelutong

  •  0  0  11 hours ago
  • Claudia Bella pun dah try..korang tak nak try ke 😍
.
Jom cuba COCOCURV 🍫🍫🍫
.
Mampu menurunkan berat badan sebanyak 3-7kg 🥰
Jom cuba dulu, mesti sis jatuh cinta 🥰
.
Bayangkan 1 kotak bersamaan 10 hari (bergantung kpd individu☺️), korang blh turunkan berat badan sebanyak 3-7kg 😱
Korang rasa berbaloi ke tak?
Mcm2 tmpt dah pegi utk turunkan berat badan tapi masih tak berjaya, duit pun melayang mcmtu je 🤦🏻‍♀️
.
1 kotak cococurv blh turunkan berat badan 3-7kg 🍫 (bergantung pd individu)
1 kotak BerryCurv blh cairkan 3inch lemak perut 💪🏻
Nak ke tak nak cuba..senangkan? 🔥🔥🔥
.
🛵 Lokasi COD :
📍Saujana Utama
📍HillPark
📍Pristana
📍Desa Coalfield
📍Area Sg. Buloh. 
📍dan kwsn sekitarnya 😊
.
📬 POSTAGE SELURUH MALAYSIA TERMASUK SABAH & SARAWAK ✈️
.
Nak info lanjut & nak dapatkan Berry Curv / Bengkung secara PERCUMA, tekan LINK WHATSAPP di BIO ye atau 👆🏻👇🏻:
.
http://www.wasap.my/60176628200
http://www.wasap.my/60176628200
http://www.wasap.my/60176628200
.
.

#cococurv #cococurvindonesia #cococurvid #saujanautama #saujanautamasgbuloh #hillpark #plussize #bajubesarmalaysia #bajubesar #bajuplussize #plussizemalaysia  #slimmingproduct #kasutplussizemalaysia #kebayaplussize #seluarbesarmurahindonesia #bajubesarindonesia #bajubesar #bajuplussize #plussizemalaysia 
#ubatkurus #chocofitindonesia #chocofitmedan #chocofitjakarta #chocofitkalimatan #chocofitsurabaya #chocofitbandung #chocofitlondon #chocofitsingapore #obatkurus #agentwanted #teamaizan @cococurv.malaysia.indonesia  @cococurv_hq @cococurv_worldwidehq
  • Claudia Bella pun dah try..korang tak nak try ke 😍
    .
    Jom cuba COCOCURV 🍫🍫🍫
    .
    Mampu menurunkan berat badan sebanyak 3-7kg 🥰
    Jom cuba dulu, mesti sis jatuh cinta 🥰
    .
    Bayangkan 1 kotak bersamaan 10 hari (bergantung kpd individu☺️), korang blh turunkan berat badan sebanyak 3-7kg 😱
    Korang rasa berbaloi ke tak?
    Mcm2 tmpt dah pegi utk turunkan berat badan tapi masih tak berjaya, duit pun melayang mcmtu je 🤦🏻‍♀️
    .
    1 kotak cococurv blh turunkan berat badan 3-7kg 🍫 (bergantung pd individu)
    1 kotak BerryCurv blh cairkan 3inch lemak perut 💪🏻
    Nak ke tak nak cuba..senangkan? 🔥🔥🔥
    .
    🛵 Lokasi COD :
    📍Saujana Utama
    📍HillPark
    📍Pristana
    📍Desa Coalfield
    📍Area Sg. Buloh.
    📍dan kwsn sekitarnya 😊
    .
    📬 POSTAGE SELURUH MALAYSIA TERMASUK SABAH & SARAWAK ✈️
    .
    Nak info lanjut & nak dapatkan Berry Curv / Bengkung secara PERCUMA, tekan LINK WHATSAPP di BIO ye atau 👆🏻👇🏻:
    .
    http://www.wasap.my/60176628200
    http://www.wasap.my/60176628200
    http://www.wasap.my/60176628200
    .
    .

    #cococurv #cococurvindonesia #cococurvid #saujanautama #saujanautamasgbuloh #hillpark #plussize #bajubesarmalaysia #bajubesar #bajuplussize #plussizemalaysia #slimmingproduct #kasutplussizemalaysia #kebayaplussize #seluarbesarmurahindonesia #bajubesarindonesia #bajubesar #bajuplussize #plussizemalaysia
    #ubatkurus #chocofitindonesia #chocofitmedan #chocofitjakarta #chocofitkalimatan #chocofitsurabaya #chocofitbandung #chocofitlondon #chocofitsingapore #obatkurus #agentwanted #teamaizan @cococurv.malaysia.indonesia @cococurv_hq @cococurv_worldwidehq

  •  1  0  12 hours ago
  • READY STOCK‼
.
➖➖➖➖➖➖➖➖
.
.
AMANDA PLACEMAT ROUND
.
.
✔ Colour : Blush Pink, Mint Green, Light Grey, Grey, Powder Blue, Maroon, Navy, Coffee
✔  Diameter : 38cm
✔ Mateeial : PVC
✔ Price : RM9.90/each
.
.
➖➖➖➖➖➖➖➖
.
.
To order whatsapp 📲 011 3633 3508/klik link di bio @sarahomedeko
.
.
#cozyhome #sarahdeko
#prettylittlehome
#decorumah #scandinavian
#englishstyle #walldecoration
#saujanautama #sungaibuloh 
#puncakalam #hillpark #homedecor
#instagram #scandiboho #nordickitchen #alasmeja
#minimalist #kitchencabinets 
#glamdecor #interiordesign 
#significant #lamputidur
#artificialplant #placemat
#kakideko #warehouse
  • READY STOCK‼
    .
    ➖➖➖➖➖➖➖➖
    .
    .
    AMANDA PLACEMAT ROUND
    .
    .
    ✔ Colour : Blush Pink, Mint Green, Light Grey, Grey, Powder Blue, Maroon, Navy, Coffee
    ✔ Diameter : 38cm
    ✔ Mateeial : PVC
    ✔ Price : RM9.90/each
    .
    .
    ➖➖➖➖➖➖➖➖
    .
    .
    To order whatsapp 📲 011 3633 3508/klik link di bio @sarahomedeko
    .
    .
    #cozyhome #sarahdeko
    #prettylittlehome
    #decorumah #scandinavian
    #englishstyle #walldecoration
    #saujanautama #sungaibuloh
    #puncakalam #hillpark #homedecor
    #instagram #scandiboho #nordickitchen #alasmeja
    #minimalist #kitchencabinets
    #glamdecor #interiordesign
    #significant #lamputidur
    #artificialplant #placemat
    #kakideko #warehouse

  •  12  0  15 hours ago
  • Bio Miracle Action , Produk JRM yg tertua,hampir  berbelas tahun.. Yg diharapkan dek wanita yg berjeragat tebal..kendur dn xnak berkedut byk ..Produk ni tidak pernah ditukar ganti.. Bio Miracle Action sgt bnyak kelebihannya untuk manfaat kecantikan yg lebih selamat sepanjang usia..
.
Satu2nya formula tumbuhan yg mempunyai kebaikan manfaat Bio Botox, mempertahankan elastin kulit , meresap dlm kulit banth rawat dn bina kolagen semulajadi supaya xcepat kendur / kedut / jeragat dan penuaan..
.
Pd awal penggunaan akan merasa sedikit pedih dan gatal.. bergantung kpd masalah kesihatan pd muka pengguna.. contohnya pernah menggunakan produk berunsur kimia sebelum ini ataupun sel kulit mati yg begitu tebal sehingga memberi kesan healing crisis pd awalan iaitu mengeluarkan sisa toksin dan juga membuka ruang supaya nutrisi / sifat2 formulasi herba yg bagus dalam Bio Miracle Action dapat menembusi kebawah kulit dngn merangsang kolagen supaya dpt mengekalkan kemudaan wajah sepanjang usia..
.
Sy menggunakan Milea Micellar water sebagai makeup Removal untuk mengekalkan kesihatan dan kecantikan kulit supaya tidak terbuka pori2 dan juga dapat membersihkan makeup drpd wajah..
.
Ia lebih baik dari penggunaan pencuci muka shj sbb itu sy dapat mengekalkan kesihatan kulit walaupun sudah berusia..
.
Promosi BMA & Mellia
.
Tarikh : 3 - 6 Julai 2020
(Jumaat - Isnin)
.
1️⃣ BMA
Harga Normal : RM69.50(SM) RM72.50(SS)
Harga Promo : RM60(SM) RM63(SM)
Jimat : RM9.50
.
AHLI JRMakan dapat 
Diskaun 7% dari harga promo
.
BMA :  RM55.80(SM)  RM58.59
.
2️⃣ Promosi Mellia
Harga Promo : RM27 
Harga Normal: RM30
Jimat : RM3
.
Klik link dibawah⤵️
http://wasap.my/60123667692/ORDERJRM
.
Self pickup & COD:
#seripristana, #serialam #hillpark #saujanautama #saujana1 #saujana2 #saujana3 #sbcr #sriadjua
#desacoldfield #amanputri
#puncakalam #uitmpuncakalam
#penjarasgbuloh
#sgbuloh dan kawasan berdekatan 

📦#posseluruhmalaysia 
Postage -poslaju +citylink+ j&t=setiap hari bekerja

#teamaimieimansempire 
#teamayaananayla
#jamuratumalaya #jrmshahalam #jrmsaujanautama 
#jrmseripristana #jrmsaujanapristana #jrmserialam #jrmhillparkpuncak
  • Bio Miracle Action , Produk JRM yg tertua,hampir berbelas tahun.. Yg diharapkan dek wanita yg berjeragat tebal..kendur dn xnak berkedut byk ..Produk ni tidak pernah ditukar ganti.. Bio Miracle Action sgt bnyak kelebihannya untuk manfaat kecantikan yg lebih selamat sepanjang usia..
    .
    Satu2nya formula tumbuhan yg mempunyai kebaikan manfaat Bio Botox, mempertahankan elastin kulit , meresap dlm kulit banth rawat dn bina kolagen semulajadi supaya xcepat kendur / kedut / jeragat dan penuaan..
    .
    Pd awal penggunaan akan merasa sedikit pedih dan gatal.. bergantung kpd masalah kesihatan pd muka pengguna.. contohnya pernah menggunakan produk berunsur kimia sebelum ini ataupun sel kulit mati yg begitu tebal sehingga memberi kesan healing crisis pd awalan iaitu mengeluarkan sisa toksin dan juga membuka ruang supaya nutrisi / sifat2 formulasi herba yg bagus dalam Bio Miracle Action dapat menembusi kebawah kulit dngn merangsang kolagen supaya dpt mengekalkan kemudaan wajah sepanjang usia..
    .
    Sy menggunakan Milea Micellar water sebagai makeup Removal untuk mengekalkan kesihatan dan kecantikan kulit supaya tidak terbuka pori2 dan juga dapat membersihkan makeup drpd wajah..
    .
    Ia lebih baik dari penggunaan pencuci muka shj sbb itu sy dapat mengekalkan kesihatan kulit walaupun sudah berusia..
    .
    Promosi BMA & Mellia
    .
    Tarikh : 3 - 6 Julai 2020
    (Jumaat - Isnin)
    .
    1️⃣ BMA
    Harga Normal : RM69.50(SM) RM72.50(SS)
    Harga Promo : RM60(SM) RM63(SM)
    Jimat : RM9.50
    .
    AHLI JRMakan dapat
    Diskaun 7% dari harga promo
    .
    BMA : RM55.80(SM) RM58.59
    .
    2️⃣ Promosi Mellia
    Harga Promo : RM27
    Harga Normal: RM30
    Jimat : RM3
    .
    Klik link dibawah⤵️
    http://wasap.my/60123667692/ORDERJRM
    .
    Self pickup & COD:
    #seripristana, #serialam #hillpark #saujanautama #saujana1 #saujana2 #saujana3 #sbcr #sriadjua
    #desacoldfield #amanputri
    #puncakalam #uitmpuncakalam
    #penjarasgbuloh
    #sgbuloh dan kawasan berdekatan

    📦#posseluruhmalaysia
    Postage -poslaju +citylink+ j&t=setiap hari bekerja

    #teamaimieimansempire
    #teamayaananayla
    #jamuratumalaya #jrmshahalam #jrmsaujanautama
    #jrmseripristana #jrmsaujanapristana #jrmserialam #jrmhillparkpuncak

  •  2  0  16 hours ago
  • New TERRA Diskon up to 100 JT.
+ Kredit 12 Tanpa BUNGA (0%)*
+ Free Kaca Film Full
+ Free Biaya Perawatan (Service, Oli, Parts)*

Datsun GO+ Dp mulai 10 JT-an
(MPV 7 penumpang)

Hubungi Sales terbaik kami :
PUTRI 📞 0822-7374-1136

MIMOSA NISSAN GATSU
Jl. Gatot Subroto No. 263 Lalang Kec. Medan Sunggal.
IG : @nissangatsu_official
☎️ (061) 4256-7333

#Medan #KotaMedan #Sumut #MedanFair #Medanmall #Binjai
#Binjaisupermall #ringroadcitywalk 
#KulinerMedan #Sunplaza #mallcentrepoint #plazamedanfair #ringroadcitywalks #MedanMall #ThamrinPlaza #kualanamu #knia #mikieholiday #hillpark #simalemresort #samosir #Danautoba #brastagi #ucokdurian
#asiamegamas #merdekawalk
  • New TERRA Diskon up to 100 JT.
    + Kredit 12 Tanpa BUNGA (0%)*
    + Free Kaca Film Full
    + Free Biaya Perawatan (Service, Oli, Parts)*

    Datsun GO+ Dp mulai 10 JT-an
    (MPV 7 penumpang)

    Hubungi Sales terbaik kami :
    PUTRI 📞 0822-7374-1136

    MIMOSA NISSAN GATSU
    Jl. Gatot Subroto No. 263 Lalang Kec. Medan Sunggal.
    IG : @nissangatsu_official
    ☎️ (061) 4256-7333

    #Medan #KotaMedan #Sumut #MedanFair #Medanmall #Binjai
    #Binjaisupermall #ringroadcitywalk
    #KulinerMedan #Sunplaza #mallcentrepoint #plazamedanfair #ringroadcitywalks #MedanMall #ThamrinPlaza #kualanamu #knia #mikieholiday #hillpark #simalemresort #samosir #Danautoba #brastagi #ucokdurian
    #asiamegamas #merdekawalk

  •  12  0  16 hours ago
  • Bismillah
. 
July Promo (now until 28th July InsyaAllah). Trio Cake. Satu bekas ada 3 jenis cake hot items ni tau
. 
Best ke best gila? 😍
Takyah gaduh gaduh pening pening nak beli yang mana kan. Amek yang ni je 3 in 1, settle yeayyy
. 
RM38 sahaja sebekas, kalian dapat rasa
. 
- Lemon Poppyseed Cake
- Unicorn Cake
- Marble Buttercake
. 
Haaaa jooom cepat. Siapa nak join next week punya delivery InsyaAllah, boleh whatsapp terus di link di bio ya
. 
#kekmolek #ejenkekmolek #keklejen #keksarangsemut #kekgulahangus #julypromo #unicorncake #marblebuttercake #lemonpoppyseedcake #saujanautama #hillpark #puncakalam #alambudiman #bukitjelutong
  • Bismillah
    .
    July Promo (now until 28th July InsyaAllah). Trio Cake. Satu bekas ada 3 jenis cake hot items ni tau
    .
    Best ke best gila? 😍
    Takyah gaduh gaduh pening pening nak beli yang mana kan. Amek yang ni je 3 in 1, settle yeayyy
    .
    RM38 sahaja sebekas, kalian dapat rasa
    .
    - Lemon Poppyseed Cake
    - Unicorn Cake
    - Marble Buttercake
    .
    Haaaa jooom cepat. Siapa nak join next week punya delivery InsyaAllah, boleh whatsapp terus di link di bio ya
    .
    #kekmolek #ejenkekmolek #keklejen #keksarangsemut #kekgulahangus #julypromo #unicorncake #marblebuttercake #lemonpoppyseedcake #saujanautama #hillpark #puncakalam #alambudiman #bukitjelutong

  •  6  0  17 hours ago

Top #Hillpark Posts

  • Последние,летние и тёплые деньки в @hillparktut 😻
Безумно тёплая вода в бассейне и плюсом рядом горячее джакузи 🛁 
#hillpark #runnersrussia
  • Последние,летние и тёплые деньки в @hillparktut 😻
    Безумно тёплая вода в бассейне и плюсом рядом горячее джакузи 🛁
    #hillpark #runnersrussia

  •  257  10  23 August, 2019
  • ⠀|⠀N I G H T⠀⠀G A L L E R Y ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Among the Ottawa mileposts lies the National Gallery seen here from Major's Hill Park nearby. The geometric glass structure stands in stark contrast to the surrounding park and structures. ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#ottawa #nationalgallery #nationalgalleryofcanada #myottawa #ottawaforyou #ottawaphoto #majorshill #hillpark #nightatthemuseum #museum #glasshouse #igersontario #tv_buildings #archi_focus_on #drugougleb #ptk_architecture
  • ⠀|⠀N I G H T⠀⠀G A L L E R Y ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
    Among the Ottawa mileposts lies the National Gallery seen here from Major's Hill Park nearby. The geometric glass structure stands in stark contrast to the surrounding park and structures. ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
    #ottawa #nationalgallery #nationalgalleryofcanada #myottawa #ottawaforyou #ottawaphoto #majorshill #hillpark #nightatthemuseum #museum #glasshouse #igersontario #tv_buildings #archi_focus_on #drugougleb #ptk_architecture

  •  1,456  36  28 June, 2020