#Hajat Instagram Photos & Videos

Hajat - 31.5k posts

Hashtag Popularity

22.3
average comments
1.6k
average likes

Latest #Hajat Posts

  • Siapa nak wangi sebiji macam Che Ta? Wangi sepanjang hari... Baju dah cuci pun masih wangi lagi..
.
Haaaaa ni lah rahsianya perfume keluaran Che Ta sendiri..
.
Pernah viral suatu ketika dahulu..
.
Wangi ala2 orang zaman sekarang.. Wangi unikkk..
.
Yang bestnya lagi perfume ni.. Lelaki perempuan boleh guna dan sesuai guna.. Lepas tu Mesra solat pulak tu sebab halal..
.
Nakkk takk?
.
Haaaaa ni admin nak bagi promosi kepada yang terawal. Harga biasa rm29.90 tau 😘 😘
.
Harga promosi Rm15 sahaja(sehingga 10hb.7.2020)
Harga promosi Rm15 sahaja(sehingga 10hb.07.2020)
.
Kalau you olls beli banyak2 boleh jual dan dapat untung.
.
Wauu nak takk? Wangi.. Anda juga untung..
.
WHATSAPP 0193941146
WHATSAPP 0193941146
WHATSAPP 0193941146
.
Jangan cakap admin tak payung kalau stok habis tau.. 😉
.
CEPAT cepatt!! 🥰🥰🥰
.
#smile #cinta #errafazira #ctdk #sitinurhaliza #❤ #antapermana  #igers #bazarpaknil #love #celebrity #artismalaysia #viral #Businesswoman #Khaibahar #Ismailizzani #Hajat #Dimatamu #Paskal #Hairulazreen #Polisevo2 #Malaysiaboleh #Malaysia #syintagila #Neelofa #fattzura #trending #likeforfollow #rcw
  • Siapa nak wangi sebiji macam Che Ta? Wangi sepanjang hari... Baju dah cuci pun masih wangi lagi..
    .
    Haaaaa ni lah rahsianya perfume keluaran Che Ta sendiri..
    .
    Pernah viral suatu ketika dahulu..
    .
    Wangi ala2 orang zaman sekarang.. Wangi unikkk..
    .
    Yang bestnya lagi perfume ni.. Lelaki perempuan boleh guna dan sesuai guna.. Lepas tu Mesra solat pulak tu sebab halal..
    .
    Nakkk takk?
    .
    Haaaaa ni admin nak bagi promosi kepada yang terawal. Harga biasa rm29.90 tau 😘 😘
    .
    Harga promosi Rm15 sahaja(sehingga 10hb.7.2020)
    Harga promosi Rm15 sahaja(sehingga 10hb.07.2020)
    .
    Kalau you olls beli banyak2 boleh jual dan dapat untung.
    .
    Wauu nak takk? Wangi.. Anda juga untung..
    .
    WHATSAPP 0193941146
    WHATSAPP 0193941146
    WHATSAPP 0193941146
    .
    Jangan cakap admin tak payung kalau stok habis tau.. 😉
    .
    CEPAT cepatt!! 🥰🥰🥰
    .
    #smile #cinta #errafazira #ctdk #sitinurhaliza #❤ #antapermana #igers #bazarpaknil #love #celebrity #artismalaysia #viral #Businesswoman #Khaibahar #Ismailizzani #Hajat #Dimatamu #Paskal #Hairulazreen #Polisevo2 #Malaysiaboleh #Malaysia #syintagila #Neelofa #fattzura #trending #likeforfollow #rcw

  •  24  2  12 hours ago
  • 💫Dua has the power to change fate, don't stop making Dua💫

.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

#allah #quran #islam #jannah #beautiful #paradise #guidance #patience #sabr #allhamdulillah❤️ #dua #straightpath #muslim #salah #prayer #tawakkul #moslim #memes #spreadlove #humblewords #goals #koran #verseoftheday #godslove #quranicverse #blessing #lifeisbeautiful #hajat #ertugrul #dua #thepowerofdua
  • 💫Dua has the power to change fate, don't stop making Dua💫

    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .

    #allah #quran #islam #jannah #beautiful #paradise #guidance #patience #sabr #allhamdulillah❤️ #dua #straightpath #muslim #salah #prayer #tawakkul #moslim #memes #spreadlove #humblewords #goals #koran #verseoftheday #godslove #quranicverse #blessing #lifeisbeautiful #hajat #ertugrul #dua #thepowerofdua

  •  8  0  18 hours ago
  • .
.
Yuk bantu bangun Rumah Yatim Penghafal Al Qur'an 😊👇🏼
.
CARA BERDONASI:
1. Melalui Kita Bisa, link: ⬇️
kitabisa.com/berbagisemangat
__________________________________
2. KIRIM Melalui Rekening Resmi: ⬇️
_____________________________________
🏧 BNI: 0611-2200-36
🏧 BRI: 2197-01001-665539
➡️ a/n: Rumah Berbagi Semangat
.
🏧 BCA: 0300-647-057
🏧 MANDIRI: 138-00138-73893
➡️ a/n: Nur Azis Kurnianto
✅ Founder BERBAGI SEMANGAT
_____________________________________
Kirim Konfirmasi dan bukti transfer
💬 Dengan Format Ketik:
➡️ Nama_Rumah Yatim_Nominal
📲 Kirim via WA: 0857-4061-4061
_____________________________________
Dukung Program @SemangatSedekah
Dengan Like dan Share ya Sahabat Baik
Supaya jadi banyak yang ikut membantu, Aamiin 🤲🏼
.
.
#hajat #hajatan #yakin #taqdir #takdir
  • .
    .
    Yuk bantu bangun Rumah Yatim Penghafal Al Qur'an 😊👇🏼
    .
    CARA BERDONASI:
    1. Melalui Kita Bisa, link: ⬇️
    kitabisa.com/berbagisemangat
    __________________________________
    2. KIRIM Melalui Rekening Resmi: ⬇️
    _____________________________________
    🏧 BNI: 0611-2200-36
    🏧 BRI: 2197-01001-665539
    ➡️ a/n: Rumah Berbagi Semangat
    .
    🏧 BCA: 0300-647-057
    🏧 MANDIRI: 138-00138-73893
    ➡️ a/n: Nur Azis Kurnianto
    ✅ Founder BERBAGI SEMANGAT
    _____________________________________
    Kirim Konfirmasi dan bukti transfer
    💬 Dengan Format Ketik:
    ➡️ Nama_Rumah Yatim_Nominal
    📲 Kirim via WA: 0857-4061-4061
    _____________________________________
    Dukung Program @SemangatSedekah
    Dengan Like dan Share ya Sahabat Baik
    Supaya jadi banyak yang ikut membantu, Aamiin 🤲🏼
    .
    .
    #hajat #hajatan #yakin #taqdir #takdir

  •  499  0  8 July, 2020
  • .
.
Yuk bantu bangun Rumah Yatim Penghafal Al Qur'an 😊👇🏼
.
CARA BERDONASI:
1. Melalui Kita Bisa, link: ⬇️
kitabisa.com/berbagisemangat
__________________________________
2. KIRIM Melalui Rekening Resmi: ⬇️
_____________________________________
🏧 BNI: 0611-2200-36
🏧 BRI: 2197-01001-665539
➡️ a/n: Rumah Berbagi Semangat
.
🏧 BCA: 0300-647-057
🏧 MANDIRI: 138-00138-73893
➡️ a/n: Nur Azis Kurnianto
✅ Founder BERBAGI SEMANGAT
_____________________________________
Kirim Konfirmasi dan bukti transfer
💬 Dengan Format Ketik:
➡️ Nama_Rumah Yatim_Nominal
📲 Kirim via WA: 0857-4061-4061
_____________________________________
Dukung Program @SemangatSedekah
Dengan Like dan Share ya Sahabat Baik
Supaya jadi banyak yang ikut membantu, Aamiin 🤲🏼
.
.
#hajat #hajatan #yakin #taqdir
  • .
    .
    Yuk bantu bangun Rumah Yatim Penghafal Al Qur'an 😊👇🏼
    .
    CARA BERDONASI:
    1. Melalui Kita Bisa, link: ⬇️
    kitabisa.com/berbagisemangat
    __________________________________
    2. KIRIM Melalui Rekening Resmi: ⬇️
    _____________________________________
    🏧 BNI: 0611-2200-36
    🏧 BRI: 2197-01001-665539
    ➡️ a/n: Rumah Berbagi Semangat
    .
    🏧 BCA: 0300-647-057
    🏧 MANDIRI: 138-00138-73893
    ➡️ a/n: Nur Azis Kurnianto
    ✅ Founder BERBAGI SEMANGAT
    _____________________________________
    Kirim Konfirmasi dan bukti transfer
    💬 Dengan Format Ketik:
    ➡️ Nama_Rumah Yatim_Nominal
    📲 Kirim via WA: 0857-4061-4061
    _____________________________________
    Dukung Program @SemangatSedekah
    Dengan Like dan Share ya Sahabat Baik
    Supaya jadi banyak yang ikut membantu, Aamiin 🤲🏼
    .
    .
    #hajat #hajatan #yakin #taqdir

  •  78  0  8 July, 2020
  • Siapa nak wangi sebiji macam Che Ta? Wangi sepanjang hari... Baju dah cuci pun masih wangi lagi..
.
Haaaaa ni lah rahsianya perfume keluaran Che Ta sendiri..
.
Pernah viral suatu ketika dahulu..
.
Wangi ala2 orang zaman sekarang.. Wangi unikkk..
.
Yang bestnya lagi perfume ni.. Lelaki perempuan boleh guna dan sesuai guna.. Lepas tu Mesra solat pulak tu sebab halal..
.
Nakkk takk?
.
Haaaaa ni admin nak bagi promosi kepada yang terawal. Harga biasa rm29.90 tau 😘 😘
.
Harga promosi Rm15 sahaja
Harga promosi Rm15 sahaja.
.
Kalau you olls beli banyak2 boleh jual dan dapat untung.
.
Wauu nak takk? Wangi.. Anda juga untung..
.
WHATSAPP 0193941146
WHATSAPP 0193941146
WHATSAPP 0193941146
.
Jangan cakap admin tak payung kalau stok habis tau.. 😉
.
CEPAT cepatt!! 🥰🥰🥰
.
#smile #cinta #errafazira #ctdk #sitinurhaliza #❤ #antapermana  #igers #bazarpaknil #love #celebrity #artismalaysia #viral #Businesswoman #Khaibahar #Ismailizzani #Hajat #Dimatamu #Paskal #Hairulazreen #Polisevo2 #Malaysiaboleh #Malaysia #syintagila #Neelofa #fattzura #trending #likeforfollow #rcw
  • Siapa nak wangi sebiji macam Che Ta? Wangi sepanjang hari... Baju dah cuci pun masih wangi lagi..
    .
    Haaaaa ni lah rahsianya perfume keluaran Che Ta sendiri..
    .
    Pernah viral suatu ketika dahulu..
    .
    Wangi ala2 orang zaman sekarang.. Wangi unikkk..
    .
    Yang bestnya lagi perfume ni.. Lelaki perempuan boleh guna dan sesuai guna.. Lepas tu Mesra solat pulak tu sebab halal..
    .
    Nakkk takk?
    .
    Haaaaa ni admin nak bagi promosi kepada yang terawal. Harga biasa rm29.90 tau 😘 😘
    .
    Harga promosi Rm15 sahaja
    Harga promosi Rm15 sahaja.
    .
    Kalau you olls beli banyak2 boleh jual dan dapat untung.
    .
    Wauu nak takk? Wangi.. Anda juga untung..
    .
    WHATSAPP 0193941146
    WHATSAPP 0193941146
    WHATSAPP 0193941146
    .
    Jangan cakap admin tak payung kalau stok habis tau.. 😉
    .
    CEPAT cepatt!! 🥰🥰🥰
    .
    #smile #cinta #errafazira #ctdk #sitinurhaliza #❤ #antapermana #igers #bazarpaknil #love #celebrity #artismalaysia #viral #Businesswoman #Khaibahar #Ismailizzani #Hajat #Dimatamu #Paskal #Hairulazreen #Polisevo2 #Malaysiaboleh #Malaysia #syintagila #Neelofa #fattzura #trending #likeforfollow #rcw

  •  16  0  8 July, 2020
  • Assalamu'alaikum Waroh Matullahi Wabarokatuh

Saat dirimu berada dalam penyesalan terdalam, ingatlah pintu taubat Alloh yang selalu terbuka.

Saat dirimu berada dalam kesulitan, ingatlah Alloh yang selalu memberimu kelapangan.

Saat dirimu berada dalam kebingungan, ingatlah jalan Alloh yang selalu membentang.

Saat dirimu berada dalam kegelapan, ingatlah Alloh yang cahayanya tak pernah padam.

Ingatlah Alloh, bukan dia, atau yang lain...
Dialah Alloh yang selalu menjadi sayap-sayapmu...
Sayap penolong dan sayap pelindung mu

#muhasabah #tafakur #ngajidiri #sholawat #dzikir #taubatnasuha #tahajud #duhha #hajat
  • Assalamu'alaikum Waroh Matullahi Wabarokatuh

    Saat dirimu berada dalam penyesalan terdalam, ingatlah pintu taubat Alloh yang selalu terbuka.

    Saat dirimu berada dalam kesulitan, ingatlah Alloh yang selalu memberimu kelapangan.

    Saat dirimu berada dalam kebingungan, ingatlah jalan Alloh yang selalu membentang.

    Saat dirimu berada dalam kegelapan, ingatlah Alloh yang cahayanya tak pernah padam.

    Ingatlah Alloh, bukan dia, atau yang lain...
    Dialah Alloh yang selalu menjadi sayap-sayapmu...
    Sayap penolong dan sayap pelindung mu

    #muhasabah #tafakur #ngajidiri #sholawat #dzikir #taubatnasuha #tahajud #duhha #hajat

  •  1  0  8 July, 2020
  • #Repost @shahihfiqih
• • • • • •
📎 HILANGNYA KEINGINAN UNTUK BERDOA
.
👤 Umar bin Khattab Radhiyallahu Ta'ala Anhu berkata :
.
"Sesungguhnya aku tidak mengkhawatirkan tentang dikabulkanya doa, namun Aku khawatir hilangnya keinginan untuk berdoa."
.
_______________
.
📚 Fatawa Aqidah, Fadh bin Nashir, halaman 234
.
🌍 Web  shahihfiqih.com/mutiara-salaf/hilangnya-keinginan-untuk-berdoa/
.
🖥 Youtube : youtube.com/shahihfiqih.
🌐 Telegram : @shahihfiqih - bit.ly/1S3K8sW .
📱 Instagram : Instagram.com/ShahihFiqih .
📺 Twitter : twitter.com/shahihfiqih.
💻 Facebook : facebook.com/shahihfiqih.
.
.
#iman #taubat #hajat #doa #shahihfiqih #ikhtiar #ujian #cobaan #dosa #maksiat #syirik #taufik #hidayah #cobaan #fitnah #musibah #ampunan #taubat #riba #pertolongan #zina #durhaka #rezeki #kiatmendapatrezeki #anak #jodoh  #infolowongankerja #kerja #iman #akidah #tauhid #doa
  • #Repost @shahihfiqih
    • • • • • •
    📎 HILANGNYA KEINGINAN UNTUK BERDOA
    .
    👤 Umar bin Khattab Radhiyallahu Ta'ala Anhu berkata :
    .
    "Sesungguhnya aku tidak mengkhawatirkan tentang dikabulkanya doa, namun Aku khawatir hilangnya keinginan untuk berdoa."
    .
    _______________
    .
    📚 Fatawa Aqidah, Fadh bin Nashir, halaman 234
    .
    🌍 Web shahihfiqih.com/mutiara-salaf/hilangnya-keinginan-untuk-berdoa/
    .
    🖥 Youtube : youtube.com/shahihfiqih.
    🌐 Telegram : @shahihfiqih - bit.ly/1S3K8sW .
    📱 Instagram : Instagram.com/ShahihFiqih .
    📺 Twitter : twitter.com/shahihfiqih.
    💻 Facebook : facebook.com/shahihfiqih.
    .
    .
    #iman #taubat #hajat #doa #shahihfiqih #ikhtiar #ujian #cobaan #dosa #maksiat #syirik #taufik #hidayah #cobaan #fitnah #musibah #ampunan #taubat #riba #pertolongan #zina #durhaka #rezeki #kiatmendapatrezeki #anak #jodoh #infolowongankerja #kerja #iman #akidah #tauhid #doa

  •  0  0  7 July, 2020
  • Alhamdulillah 
﷽ 💞 الله Ya
Ya Rahman Ya Rahim Ya Fattah  Ya Razzaq Ya Wahhab Ya Mujib Ya Wasiq.
#Ampunilah dosa kami
*dosa Ibubapa, anak2 kami
*dosa  adik beradik kami
*dosa muslimin dan muslimat. 
Berilah Kami.
#Iman yang sempurna, ilmu yang bermanfa'at.
#Jadikan kami hamba mu yang bertaqwa
#Kurniakanlah 
Rezki yang tak disangka2, yang halal & banyak bersedekah 
#Rakan2 yang terbaik
#Rumah tangga yg bahagia, anak2 yang soleh dan solehah 
#Usia yang berkat.
 #Do'a yang mustajab.
 #Hajat kami yang tertunai.
#Kesihatan yang berterusan.
#Hutang yang terbayar
#Dijauhi dari bala, tipu daya kejahatan iblis & manusia
#Dilimpahi Rahmat,  Keberkatan & kejayaan dunia dan akhirat.
 #ketenangan dalam beribadah untuk
#Masukkan  kami ke syurga firdaus mu tanpa hisab.
رَبَّنَا ظَلَمْنَا أَنْفُسَنَا وَإِنْ لَّمْ تَغْفِرْلَنَا وَتَرْحَمْنَا لَنَكُوْنَنَّ مِنَ الْخَاسِرِيْنَ

رَبَّنَا ءَاتِنَا فِى الدُّنْيَا حَسَنَةً وَفِى اْلآخِرَةِ حَسَنَةً وَقِنَا عَذَابَ النَّارِ

وَصَلَّى الله ُعَلَى سَيِّدِنَا مُحَمَّدٍ وَعَلَى ءَالِهِ وَصَحْبِهِ وَسَلَّمَ

وَالْحَمْدُ ِللهِ رَبِّ الْعَالَمِيْنَ.
#Aamiin2 YA Robbal Alamin.
  • Alhamdulillah
    ﷽ 💞 الله Ya
    Ya Rahman Ya Rahim Ya Fattah Ya Razzaq Ya Wahhab Ya Mujib Ya Wasiq.
    #Ampunilah dosa kami
    *dosa Ibubapa, anak2 kami
    *dosa adik beradik kami
    *dosa muslimin dan muslimat.
    Berilah Kami.
    #Iman yang sempurna, ilmu yang bermanfa'at.
    #Jadikan kami hamba mu yang bertaqwa
    #Kurniakanlah
    Rezki yang tak disangka2, yang halal & banyak bersedekah
    #Rakan2 yang terbaik
    #Rumah tangga yg bahagia, anak2 yang soleh dan solehah
    #Usia yang berkat.
    #Do'a yang mustajab.
    #Hajat kami yang tertunai.
    #Kesihatan yang berterusan.
    #Hutang yang terbayar
    #Dijauhi dari bala, tipu daya kejahatan iblis & manusia
    #Dilimpahi Rahmat, Keberkatan & kejayaan dunia dan akhirat.
    #ketenangan dalam beribadah untuk
    #Masukkan kami ke syurga firdaus mu tanpa hisab.
    رَبَّنَا ظَلَمْنَا أَنْفُسَنَا وَإِنْ لَّمْ تَغْفِرْلَنَا وَتَرْحَمْنَا لَنَكُوْنَنَّ مِنَ الْخَاسِرِيْنَ

    رَبَّنَا ءَاتِنَا فِى الدُّنْيَا حَسَنَةً وَفِى اْلآخِرَةِ حَسَنَةً وَقِنَا عَذَابَ النَّارِ

    وَصَلَّى الله ُعَلَى سَيِّدِنَا مُحَمَّدٍ وَعَلَى ءَالِهِ وَصَحْبِهِ وَسَلَّمَ

    وَالْحَمْدُ ِللهِ رَبِّ الْعَالَمِيْنَ.
    #Aamiin2 YA Robbal Alamin.

  •  228  9  7 July, 2020
  • Siapa nak wangi sebiji macam Che Ta? Wangi sepanjang hari... Baju dah cuci pun masih wangi lagi..
.
Haaaaa ni lah rahsianya perfume keluaran Che Ta sendiri..
.
Pernah viral suatu ketika dahulu..
.
Wangi ala2 orang zaman sekarang.. Wangi unikkk..
.
Yang bestnya lagi perfume ni.. Lelaki perempuan boleh guna dan sesuai guna.. Lepas tu Mesra solat pulak tu sebab halal..
.
Nakkk takk?
.
Haaaaa ni admin nak bagi promosi kepada yang terawal. Harga biasa rm29.90 tau 😘 😘
.
Harga promosi Rm15 sahaja(sehingga 10hb.7.2020)
Harga promosi Rm15 sahaja(sehingga 10hb.07.2020)
.
Kalau you olls beli banyak2 boleh jual dan dapat untung.
.
Wauu nak takk? Wangi.. Anda juga untung..
.
WHATSAPP 0193941146
WHATSAPP 0193941146
WHATSAPP 0193941146
.
Jangan cakap admin tak payung kalau stok habis tau.. 😉
.
CEPAT cepatt!! 🥰🥰🥰
.
#smile #cinta #errafazira #ctdk #sitinurhaliza #❤ #antapermana  #igers #bazarpaknil #love #celebrity #artismalaysia #viral #Businesswoman #Khaibahar #Ismailizzani #Hajat #Dimatamu #Paskal #Hairulazreen #Polisevo2 #Malaysiaboleh #Malaysia #syintagila #Neelofa #fattzura #trending #likeforfollow #rcw
  • Siapa nak wangi sebiji macam Che Ta? Wangi sepanjang hari... Baju dah cuci pun masih wangi lagi..
    .
    Haaaaa ni lah rahsianya perfume keluaran Che Ta sendiri..
    .
    Pernah viral suatu ketika dahulu..
    .
    Wangi ala2 orang zaman sekarang.. Wangi unikkk..
    .
    Yang bestnya lagi perfume ni.. Lelaki perempuan boleh guna dan sesuai guna.. Lepas tu Mesra solat pulak tu sebab halal..
    .
    Nakkk takk?
    .
    Haaaaa ni admin nak bagi promosi kepada yang terawal. Harga biasa rm29.90 tau 😘 😘
    .
    Harga promosi Rm15 sahaja(sehingga 10hb.7.2020)
    Harga promosi Rm15 sahaja(sehingga 10hb.07.2020)
    .
    Kalau you olls beli banyak2 boleh jual dan dapat untung.
    .
    Wauu nak takk? Wangi.. Anda juga untung..
    .
    WHATSAPP 0193941146
    WHATSAPP 0193941146
    WHATSAPP 0193941146
    .
    Jangan cakap admin tak payung kalau stok habis tau.. 😉
    .
    CEPAT cepatt!! 🥰🥰🥰
    .
    #smile #cinta #errafazira #ctdk #sitinurhaliza #❤ #antapermana #igers #bazarpaknil #love #celebrity #artismalaysia #viral #Businesswoman #Khaibahar #Ismailizzani #Hajat #Dimatamu #Paskal #Hairulazreen #Polisevo2 #Malaysiaboleh #Malaysia #syintagila #Neelofa #fattzura #trending #likeforfollow #rcw

  •  28  4  7 July, 2020
  • Siapa nak wangi sebiji macam Che Ta? Wangi sepanjang hari... Baju dah cuci pun masih wangi lagi..
.
Haaaaa ni lah rahsianya perfume keluaran Che Ta sendiri..
.
Pernah viral suatu ketika dahulu..
.
Wangi ala2 orang zaman sekarang.. Wangi unikkk..
.
Yang bestnya lagi perfume ni.. Lelaki perempuan boleh guna dan sesuai guna.. Lepas tu Mesra solat pulak tu sebab halal..
.
Nakkk takk?
.
Haaaaa ni admin nak bagi promosi kepada yang terawal. Harga biasa rm29.90 tau 😘 😘
.
Harga promosi Rm15 sahaja(sehingga 10hb.7.2020)
Harga promosi Rm15 sahaja(sehingga 10hb.07.2020)
.
Kalau you olls beli banyak2 boleh jual dan dapat untung.
.
Wauu nak takk? Wangi.. Anda juga untung..
.
WHATSAPP 0193941146
WHATSAPP 0193941146
WHATSAPP 0193941146
.
Jangan cakap admin tak payung kalau stok habis tau.. 😉
.
CEPAT cepatt!! 🥰🥰🥰
.
#smile #cinta #errafazira #ctdk #sitinurhaliza #❤ #antapermana  #igers #bazarpaknil #love #celebrity #artismalaysia #viral #Businesswoman #Khaibahar #Ismailizzani #Hajat #Dimatamu #Paskal #Hairulazreen #Polisevo2 #Malaysiaboleh #Malaysia #syintagila #Neelofa #fattzura #trending #likeforfollow #rcw
  • Siapa nak wangi sebiji macam Che Ta? Wangi sepanjang hari... Baju dah cuci pun masih wangi lagi..
    .
    Haaaaa ni lah rahsianya perfume keluaran Che Ta sendiri..
    .
    Pernah viral suatu ketika dahulu..
    .
    Wangi ala2 orang zaman sekarang.. Wangi unikkk..
    .
    Yang bestnya lagi perfume ni.. Lelaki perempuan boleh guna dan sesuai guna.. Lepas tu Mesra solat pulak tu sebab halal..
    .
    Nakkk takk?
    .
    Haaaaa ni admin nak bagi promosi kepada yang terawal. Harga biasa rm29.90 tau 😘 😘
    .
    Harga promosi Rm15 sahaja(sehingga 10hb.7.2020)
    Harga promosi Rm15 sahaja(sehingga 10hb.07.2020)
    .
    Kalau you olls beli banyak2 boleh jual dan dapat untung.
    .
    Wauu nak takk? Wangi.. Anda juga untung..
    .
    WHATSAPP 0193941146
    WHATSAPP 0193941146
    WHATSAPP 0193941146
    .
    Jangan cakap admin tak payung kalau stok habis tau.. 😉
    .
    CEPAT cepatt!! 🥰🥰🥰
    .
    #smile #cinta #errafazira #ctdk #sitinurhaliza #❤ #antapermana #igers #bazarpaknil #love #celebrity #artismalaysia #viral #Businesswoman #Khaibahar #Ismailizzani #Hajat #Dimatamu #Paskal #Hairulazreen #Polisevo2 #Malaysiaboleh #Malaysia #syintagila #Neelofa #fattzura #trending #likeforfollow #rcw

  •  21  0  7 July, 2020
  • Uishhhhh, bukan main lagi pakai baju tak nampak pun “TAYAR LEBIH” kat tepi badan tuuu.. 😂😂😂 Barulah menawan,,, haaa kau ada??
...
Knp PREMIUM BODY BEAUTY SHAPING GIRDLE nie?? ✅Menyerap peluh
✅Bantu bentuk postur badan
✅Bantu mengurangkan kesan strechmark
✅Free Size of course 🥰🥰
...
2 warna pujaan hati, hitam dan coklat.
...
Bagi yang berminat untuk dapatkan produk2 V Asia & JAMU JELITA boleh whatsapp no di bawah 👇👇
.
0193941146 
0193941146 
0193941146 
.
.
#Vasia #jamujelita #sabahan #smile #cinta #errafazira #ctdk #sitinurhaliza #antapermana  #igers #bazarpaknil #love #celebrity #artismalaysia #viral #Businesswoman #Khaibahar #Ismailizzani #Hajat #Dimatamu #Paskal #Hairulazreen #Malaysiaboleh #Malaysia #syintagila #Neelofa #fattzura #trending #rcw
  • Uishhhhh, bukan main lagi pakai baju tak nampak pun “TAYAR LEBIH” kat tepi badan tuuu.. 😂😂😂 Barulah menawan,,, haaa kau ada??
    ...
    Knp PREMIUM BODY BEAUTY SHAPING GIRDLE nie?? ✅Menyerap peluh
    ✅Bantu bentuk postur badan
    ✅Bantu mengurangkan kesan strechmark
    ✅Free Size of course 🥰🥰
    ...
    2 warna pujaan hati, hitam dan coklat.
    ...
    Bagi yang berminat untuk dapatkan produk2 V Asia & JAMU JELITA boleh whatsapp no di bawah 👇👇
    .
    0193941146
    0193941146
    0193941146
    .
    .
    #Vasia #jamujelita #sabahan #smile #cinta #errafazira #ctdk #sitinurhaliza #antapermana #igers #bazarpaknil #love #celebrity #artismalaysia #viral #Businesswoman #Khaibahar #Ismailizzani #Hajat #Dimatamu #Paskal #Hairulazreen #Malaysiaboleh #Malaysia #syintagila #Neelofa #fattzura #trending #rcw

  •  9  0  7 July, 2020

Top #Hajat Posts

  • 📎 HILANGNYA KEINGINAN UNTUK BERDOA
.
👤 Umar bin Khattab Radhiyallahu Ta'ala Anhu berkata :
.
"Sesungguhnya aku tidak mengkhawatirkan tentang dikabulkanya doa, namun Aku khawatir hilangnya keinginan untuk berdoa."
.
_______________
.
📚 Fatawa Aqidah, Fadh bin Nashir, halaman 234
.
🌍 Web | shahihfiqih.com/mutiara-salaf/hilangnya-keinginan-untuk-berdoa/
.
🖥 Youtube : youtube.com/shahihfiqih.
🌐 Telegram : @shahihfiqih - bit.ly/1S3K8sW .
📱 Instagram : Instagram.com/ShahihFiqih .
📺 Twitter : twitter.com/shahihfiqih.
💻 Facebook : facebook.com/shahihfiqih.
.
.
#iman #taubat #hajat #doa #shahihfiqih #ikhtiar #ujian #cobaan #dosa #maksiat #syirik #taufik #hidayah #cobaan #fitnah #musibah #ampunan #taubat #riba #pertolongan #zina #durhaka #rezeki #kiatmendapatrezeki #anak #jodoh  #infolowongankerja #kerja #iman #akidah #tauhid #doa
  • 📎 HILANGNYA KEINGINAN UNTUK BERDOA
    .
    👤 Umar bin Khattab Radhiyallahu Ta'ala Anhu berkata :
    .
    "Sesungguhnya aku tidak mengkhawatirkan tentang dikabulkanya doa, namun Aku khawatir hilangnya keinginan untuk berdoa."
    .
    _______________
    .
    📚 Fatawa Aqidah, Fadh bin Nashir, halaman 234
    .
    🌍 Web | shahihfiqih.com/mutiara-salaf/hilangnya-keinginan-untuk-berdoa/
    .
    🖥 Youtube : youtube.com/shahihfiqih.
    🌐 Telegram : @shahihfiqih - bit.ly/1S3K8sW .
    📱 Instagram : Instagram.com/ShahihFiqih .
    📺 Twitter : twitter.com/shahihfiqih.
    💻 Facebook : facebook.com/shahihfiqih.
    .
    .
    #iman #taubat #hajat #doa #shahihfiqih #ikhtiar #ujian #cobaan #dosa #maksiat #syirik #taufik #hidayah #cobaan #fitnah #musibah #ampunan #taubat #riba #pertolongan #zina #durhaka #rezeki #kiatmendapatrezeki #anak #jodoh #infolowongankerja #kerja #iman #akidah #tauhid #doa

  •  14,067  65  31 July, 2019
  • Pernahkah kita mengalami bingung meminta apa saat berdoa? Saking banyaknya aneka rupa hajat/keinginan dalam dada...?
. 
Atau ingin mengadukan banyak hal pada-Nya tetapi waktu begitu sempitnya...?
. . 
Maka tarik nafas dalam dalam,  dan beristigfarlah...Sepenuh hatimu.
. .
Mungkin saja doa-doa masih tertahan pengabulannya,  karena tebalnya penghalang dikarenakan dosa dosa kita... maka Istighfarlah...karena istighfar bisa mengikis penghalang antara kamu dan pengabulan harapanmu. Sebab jika Allah sudah Mengampunimu,  dan Memberikan Keridhaan-Nya atasmu...maka semua akan lebih terasa mudah bagimu. InsyaAllah....
. . 
@teh_hanina
#beranihijrah #beranibaik #beraniberubah #beraniberhijrah #hijrah #motivasi #motivasiislami  #doa #istighfar #hajat #keinginan #harapan
  • Pernahkah kita mengalami bingung meminta apa saat berdoa? Saking banyaknya aneka rupa hajat/keinginan dalam dada...?
    .
    Atau ingin mengadukan banyak hal pada-Nya tetapi waktu begitu sempitnya...?
    . .
    Maka tarik nafas dalam dalam, dan beristigfarlah...Sepenuh hatimu.
    . .
    Mungkin saja doa-doa masih tertahan pengabulannya, karena tebalnya penghalang dikarenakan dosa dosa kita... maka Istighfarlah...karena istighfar bisa mengikis penghalang antara kamu dan pengabulan harapanmu. Sebab jika Allah sudah Mengampunimu, dan Memberikan Keridhaan-Nya atasmu...maka semua akan lebih terasa mudah bagimu. InsyaAllah....
    . .
    @teh_hanina
    #beranihijrah #beranibaik #beraniberubah #beraniberhijrah #hijrah #motivasi #motivasiislami #doa #istighfar #hajat #keinginan #harapan

  •  5,953  22  15 March, 2019
  • pezal ringkaskan okayy haha 😂😂♥️ key ori ni jenuhhh 😭♥️ dah HAJAT hampa suruh cover laguni , pezal tunaikn jaa 😋 sedap ka tksedap layan sudah 😒 santaii yaaa genggg ! 🤘🏻🤪🥀 @pezalalaa_ @_pezalalaa #hajat
  • pezal ringkaskan okayy haha 😂😂♥️ key ori ni jenuhhh 😭♥️ dah HAJAT hampa suruh cover laguni , pezal tunaikn jaa 😋 sedap ka tksedap layan sudah 😒 santaii yaaa genggg ! 🤘🏻🤪🥀 @pezalalaa_ @_pezalalaa #hajat

  •  9,696  120  4 April, 2020
  • [ HAJAT DUNIA & AKHIRAT ] 
Bacalah selawat 100x selepas Subuh dan selepas Maghrib. 
Jika terlepas waktunya, boleh dibawa ke waktu Zuhur atau Isyak, 
minimum sebelum tidur.

Mulakan dengan ayat ini:
‎إِنَّ الله وَمَلاَئِكَتَهُ يُصَلُّونَ عَلَى النَّبِيِّ
‎  يَاأَيُّهَا الَّذِينَ آمَنُوا صَلُّوا عَلَيْهِ وَسَلِّمُوا تَسْلِيمًا

Jika tak hafal ganti dengan bacaan: ‎سَيِّدُنَا مُحَمَّد سَيِّدُنَا مُحَمَّد سَيِّدُنَا مُحَمَّد

Kemudian sambung dengan:
‎  اَللَّهُمَّ صَلِّ عَلَيْه x100 - disunting daripada nasihat Al Habib Musa Al Kadzim Assaggaf
Maulid Akbar Majelis Rasulullah Jawa Tengah 14112019 
@nabawi.tv 
@majelisrasulullahsaw_official 
#habibkazimassaggaf #hajat #doa #selawat #amalan #subuh #maghrib #maulidnabi #maulidakbar #majelisrasulullah #nabawitv
  • [ HAJAT DUNIA & AKHIRAT ]
    Bacalah selawat 100x selepas Subuh dan selepas Maghrib.
    Jika terlepas waktunya, boleh dibawa ke waktu Zuhur atau Isyak,
    minimum sebelum tidur.

    Mulakan dengan ayat ini:
    ‎إِنَّ الله وَمَلاَئِكَتَهُ يُصَلُّونَ عَلَى النَّبِيِّ
    ‎ يَاأَيُّهَا الَّذِينَ آمَنُوا صَلُّوا عَلَيْهِ وَسَلِّمُوا تَسْلِيمًا

    Jika tak hafal ganti dengan bacaan: ‎سَيِّدُنَا مُحَمَّد سَيِّدُنَا مُحَمَّد سَيِّدُنَا مُحَمَّد

    Kemudian sambung dengan:
    ‎ اَللَّهُمَّ صَلِّ عَلَيْه x100 - disunting daripada nasihat Al Habib Musa Al Kadzim Assaggaf
    Maulid Akbar Majelis Rasulullah Jawa Tengah 14112019
    @nabawi.tv
    @majelisrasulullahsaw_official
    #habibkazimassaggaf #hajat #doa #selawat #amalan #subuh #maghrib #maulidnabi #maulidakbar #majelisrasulullah #nabawitv

  •  191  5  5 December, 2019
  • #doasegalahajat

Do'a Segala Hajat
_
A. Membaca Surat Fatihah 3x atau 7x atau 11x atau 21x atau 41x ,
Ketika Membaca Ayat :...
إياك نعبد وإياك نستعين .
(Dibaca ulang sesuai Hitungan).
Ayat ini di Ulang dengan dihayati dalam hati kandungan ayat dan hajat yang dikehendaki..
•
B. Menghatamkan Yasin 41kali •
C. Membaca Sholawat Nariyah 4.444 kali.
.
. (Riwayat Masyhuroh dari Syaikh Muhammad Munawwir)
•
"Semoga Bermanfaat dan Barokah"
_
@komplek_el 
______________
#Doa #Segala #Hajat #almunawwir #alasantrialmunawwir #almunawwirkrapyakyogyakarta #amalan #santri #almunawwir #komplek_el #dihati
  • #doasegalahajat

    Do'a Segala Hajat
    _
    A. Membaca Surat Fatihah 3x atau 7x atau 11x atau 21x atau 41x ,
    Ketika Membaca Ayat :...
    إياك نعبد وإياك نستعين .
    (Dibaca ulang sesuai Hitungan).
    Ayat ini di Ulang dengan dihayati dalam hati kandungan ayat dan hajat yang dikehendaki..

    B. Menghatamkan Yasin 41kali •
    C. Membaca Sholawat Nariyah 4.444 kali.
    .
    . (Riwayat Masyhuroh dari Syaikh Muhammad Munawwir)

    "Semoga Bermanfaat dan Barokah"
    _
    @komplek_el
    ______________
    #Doa #Segala #Hajat #almunawwir #alasantrialmunawwir #almunawwirkrapyakyogyakarta #amalan #santri #almunawwir #komplek_el #dihati

  •  1,105  56  3 March, 2020
  • Semoga takdir JODOH-mu bertemu dengan harapan yang ada dalam dalam perasaan dan pikiranmu... Aamiin Allahumma Aamiin,
.
Tag Sahabatmu
.
Follow @nikah_sakinah
.
.
.
📝Cintayanghalal
#nikahsakinah #jomblo #sakinah #muhasabah #sholeh #wakaftunai #berbakti #istrisholeha #sujud #nasehat #tabassam #hajat #nikahmuda #hadits #yufid #pengingatdiri #tawakal #syurga #negriakhirat #yukhijrah #muhasabahdiri #mukmin #dakwah #dakwahislamid #hadist #dakwahvisual #yezerkiarfatihzarlis #ikhwan #nasehatulama #amalan
  • Semoga takdir JODOH-mu bertemu dengan harapan yang ada dalam dalam perasaan dan pikiranmu... Aamiin Allahumma Aamiin,
    .
    Tag Sahabatmu
    .
    Follow @nikah_sakinah
    .
    .
    .
    📝Cintayanghalal
    #nikahsakinah #jomblo #sakinah #muhasabah #sholeh #wakaftunai #berbakti #istrisholeha #sujud #nasehat #tabassam #hajat #nikahmuda #hadits #yufid #pengingatdiri #tawakal #syurga #negriakhirat #yukhijrah #muhasabahdiri #mukmin #dakwah #dakwahislamid #hadist #dakwahvisual #yezerkiarfatihzarlis #ikhwan #nasehatulama #amalan

  •  5,524  81  30 November, 2019