#Hadam Instagram Photos & Videos

Hadam - 9.2k posts

Hashtag Popularity

4.5
average comments
576.2
average likes

Latest #Hadam Posts

  • Sakit hati semua nak luah,banyak sudu sampai tak cukup kuah,hati hitam boleh tutup dengan jubah kecam orang lain sendiri tak nak ubah ..Eh Eh Eh.
#hadam
#lupikirlahsendiri
  • Sakit hati semua nak luah,banyak sudu sampai tak cukup kuah,hati hitam boleh tutup dengan jubah kecam orang lain sendiri tak nak ubah ..Eh Eh Eh.
    #hadam
    #lupikirlahsendiri

  •  38  0  9 July, 2020
  • Apa gunanya mata👀kalau menilai seseorang dengan menggunakan telinga👂
.
.
.
#hadam jngn jadi haram 🤭
  • Apa gunanya mata👀kalau menilai seseorang dengan menggunakan telinga👂
    .
    .
    .
    #hadam jngn jadi haram 🤭

  •  119  4  8 July, 2020
  • Perempuan kalau dah tawar hati hang pakai ayat macam mana sekalipun dia tak akan layan dah.. Mungkin dia boleh memaafkan hang tapi layanan dia dekat hang memang tak akan sama dah seperti mula2 dulu...Masa tu hang jangan nak merayu dgn dia memang dia tak pandang hang dah..
#Hargai mereka yang ada dgn kita susah dan senang
#Kalau dah jumpa yg betul2 setia dgn hampa janganlah nak cari lain....aku nasihat jer..
#Bila dah tawar hati memang dia akan tinggaikan hang terus jangan cakap dia kejam ke apa sebab dia dah lama sabar makan hati dgn hang..betui tak???

Lelaki perlu tahu...
Jangan rasa hebat sehingga mengabaikan hati Dan perasaan perempuan..
#luahan hati seorang perempuan
#hadam !!!
#hatihatikenalhati
  • Perempuan kalau dah tawar hati hang pakai ayat macam mana sekalipun dia tak akan layan dah.. Mungkin dia boleh memaafkan hang tapi layanan dia dekat hang memang tak akan sama dah seperti mula2 dulu...Masa tu hang jangan nak merayu dgn dia memang dia tak pandang hang dah..
    #Hargai mereka yang ada dgn kita susah dan senang
    #Kalau dah jumpa yg betul2 setia dgn hampa janganlah nak cari lain....aku nasihat jer..
    #Bila dah tawar hati memang dia akan tinggaikan hang terus jangan cakap dia kejam ke apa sebab dia dah lama sabar makan hati dgn hang..betui tak???

    Lelaki perlu tahu...
    Jangan rasa hebat sehingga mengabaikan hati Dan perasaan perempuan..
    #luahan hati seorang perempuan
    #hadam !!!
    #hatihatikenalhati

  •  8  0  8 July, 2020
  • walau pahit perit ku terima mgkin ini adalah jalan hidup ku ☺️ #Hadam 😣
  • walau pahit perit ku terima mgkin ini adalah jalan hidup ku ☺️ #Hadam 😣

  •  68  2  6 July, 2020
  • ———————————————
Goeun / ChaeJin / Hadam / FeelB 
———————————————
Subscribe: @laysha1057 🕊Put likes and comments!
———————————————
#laysha #레이샤 #goeun #chaejin #hadam #feelb #coverdance #seoul #korean #cover #blackpink #kpop #sexy #koreansexy #dancesex #dancekorean #waveya #choreography #laysha1057
  • ———————————————
    Goeun / ChaeJin / Hadam / FeelB
    ———————————————
    Subscribe: @laysha1057 🕊Put likes and comments!
    ———————————————
    #laysha #레이샤 #goeun #chaejin #hadam #feelb #coverdance #seoul #korean #cover #blackpink #kpop #sexy #koreansexy #dancesex #dancekorean #waveya #choreography #laysha1057

  •  140  5  6 July, 2020
  • ———————————————
Goeun / ChaeJin / Hadam / FeelB 
———————————————
Subscribe: @laysha1057 🕊Put likes and comments!
———————————————
#laysha #레이샤 #goeun #chaejin #hadam #feelb #coverdance #seoul #korean #cover #blackpink #howyoulikethat #kpop #sexy #koreansexy #dancesex #dancekorean #waveya #choreography #laysha1057
  • ———————————————
    Goeun / ChaeJin / Hadam / FeelB
    ———————————————
    Subscribe: @laysha1057 🕊Put likes and comments!
    ———————————————
    #laysha #레이샤 #goeun #chaejin #hadam #feelb #coverdance #seoul #korean #cover #blackpink #howyoulikethat #kpop #sexy #koreansexy #dancesex #dancekorean #waveya #choreography #laysha1057

  •  70  4  5 July, 2020
  • Jangan bangga dengan seribu pujian , takut nanti kau tumbang dengan satu hinaan 😇
#hadam
  • Jangan bangga dengan seribu pujian , takut nanti kau tumbang dengan satu hinaan 😇
    #hadam

  •  41  5  5 July, 2020

Top #Hadam Posts

  • Apa gunanya mata👀kalau menilai seseorang dengan menggunakan telinga👂
.
.
.
#hadam jngn jadi haram 🤭
  • Apa gunanya mata👀kalau menilai seseorang dengan menggunakan telinga👂
    .
    .
    .
    #hadam jngn jadi haram 🤭

  •  119  4  8 July, 2020
  • Sibuk nak lelaki yang hensem hey cek adik nak tanya enjing yang kat bawah open ka Standart ✅

#hadam (share on ig story ty💋)
  • Sibuk nak lelaki yang hensem hey cek adik nak tanya enjing yang kat bawah open ka Standart ✅

    #hadam (share on ig story ty💋)

  •  144  4  28 March, 2020
  • Jangan orang diam kau naik kepala . Jangan orang bagi muka kau nak pijak . Jangan orang baik kau buat taik . Setiap orang lain lain . Bukan kehendak kau je orang nak faham orang nak ikut . Dah besar boleh fikir . Bukan jenis aku nak melayan kerena budak budak . Jadi diri sendiri bukan berdiri diatas kaki orang lain 👌🏼 #Hadam
  • Jangan orang diam kau naik kepala . Jangan orang bagi muka kau nak pijak . Jangan orang baik kau buat taik . Setiap orang lain lain . Bukan kehendak kau je orang nak faham orang nak ikut . Dah besar boleh fikir . Bukan jenis aku nak melayan kerena budak budak . Jadi diri sendiri bukan berdiri diatas kaki orang lain 👌🏼 #Hadam

  •  134  0  21 August, 2018
  • benda boleh berkias, buat apa bulat2.
.
#ahmadmotorworks #ahmadmotorworkscheras #safeandsound #amwprojectmachine #ahmadmotorworkspenang #brt #amwcheras #amwracing #jarangXracing #amwtroublemaker #betulbetulracing #ampcheras #amdcheras #ahmadmotorparts #ahmadmotorpartsmurahgiler
.
den suka makan char kuey teow, den akan aim kedai tu n selalu pergi kalau betul2 kaw. resipi dia mesti banyak kali rnd baru jadi, tu yang padu maut, sedap dia lain macam punya kick.
.
dalam banyak2 kedai ckt, semua masak jadi ckt, tapi rasa dia mesti berbeza, mesti ada 1 feel yang xkan sama dengan yang lain. harga murah mahal tu perkara ke 2, yang pastinya keutamaannya mesti hati nak puas.
.
dah nama pun suka makan ckt, terfikir jugak ramuan yang owner pakai. yang dia rnd bertahun sampai ada rasa yang susah nak cakap. tapi dengan segala hormatnya, den xpernah pun nak tanya ramuan n resipi dia pakai, sebab first sekali adalah, respect.
.
penat lelah dia, kritikan orang tentang masakan dia yang lalu telah membentuk dia yang hari ini. tebal muka dia menahan malu apabila ditegur atas masakan yang kurang itu kurang ini yang lalu, membuahkan hasil pada hari ini.
.
belum kira modal untung rugi lagi, mencuba pelbagai bahan untuk mengkaji rasa yang betul2 padu. kudrat dan masa, mental yang kuat diperlukan untuk perolehi semua tu. den percaya, pasti acap kali dia merasakan nak give up. itu sudah pasti.
.
dengan adab dan kesantunan yang diajar sejak kecil, den xkan cuba untuk mencuri curi resipi secara terus. tapi pasti ada jalan untuk mengetahui dan perolehi resipi tersebut, itulah gunanya ilmu + adab. maka dekati dan kenali dia, hormati dia, maka setiap lafaz dan perkataan yang keluar ketika bersembang, terkadang ada resipi yang diberi atas rezeki yang tuhan aturkan.
.
mana pergi adab andai kita memberi salam dan terus bertanya resipi yang dia guna? mana pergi kesantunan dan hormat kita pada dia jika kita baru bersua muka dan terus meminta ramuan yang diguna?
.
ingatlah, rezeki dan ilmu allah luas. lagi di kongsi lagi bercambah. tapi xkan sampai jika kita sendiri tiada adab dan santun dalam pergaulan. pomen bukan sampah, mereka doktor penjenteraan, hormati mereka.
.
#kiasdalamberhias #hadam #k
  • benda boleh berkias, buat apa bulat2.
    .
    #ahmadmotorworks #ahmadmotorworkscheras #safeandsound #amwprojectmachine #ahmadmotorworkspenang #brt #amwcheras #amwracing #jarangXracing #amwtroublemaker #betulbetulracing #ampcheras #amdcheras #ahmadmotorparts #ahmadmotorpartsmurahgiler
    .
    den suka makan char kuey teow, den akan aim kedai tu n selalu pergi kalau betul2 kaw. resipi dia mesti banyak kali rnd baru jadi, tu yang padu maut, sedap dia lain macam punya kick.
    .
    dalam banyak2 kedai ckt, semua masak jadi ckt, tapi rasa dia mesti berbeza, mesti ada 1 feel yang xkan sama dengan yang lain. harga murah mahal tu perkara ke 2, yang pastinya keutamaannya mesti hati nak puas.
    .
    dah nama pun suka makan ckt, terfikir jugak ramuan yang owner pakai. yang dia rnd bertahun sampai ada rasa yang susah nak cakap. tapi dengan segala hormatnya, den xpernah pun nak tanya ramuan n resipi dia pakai, sebab first sekali adalah, respect.
    .
    penat lelah dia, kritikan orang tentang masakan dia yang lalu telah membentuk dia yang hari ini. tebal muka dia menahan malu apabila ditegur atas masakan yang kurang itu kurang ini yang lalu, membuahkan hasil pada hari ini.
    .
    belum kira modal untung rugi lagi, mencuba pelbagai bahan untuk mengkaji rasa yang betul2 padu. kudrat dan masa, mental yang kuat diperlukan untuk perolehi semua tu. den percaya, pasti acap kali dia merasakan nak give up. itu sudah pasti.
    .
    dengan adab dan kesantunan yang diajar sejak kecil, den xkan cuba untuk mencuri curi resipi secara terus. tapi pasti ada jalan untuk mengetahui dan perolehi resipi tersebut, itulah gunanya ilmu + adab. maka dekati dan kenali dia, hormati dia, maka setiap lafaz dan perkataan yang keluar ketika bersembang, terkadang ada resipi yang diberi atas rezeki yang tuhan aturkan.
    .
    mana pergi adab andai kita memberi salam dan terus bertanya resipi yang dia guna? mana pergi kesantunan dan hormat kita pada dia jika kita baru bersua muka dan terus meminta ramuan yang diguna?
    .
    ingatlah, rezeki dan ilmu allah luas. lagi di kongsi lagi bercambah. tapi xkan sampai jika kita sendiri tiada adab dan santun dalam pergaulan. pomen bukan sampah, mereka doktor penjenteraan, hormati mereka.
    .
    #kiasdalamberhias #hadam #k

  •  2,383  18  22 May, 2019
  • Setiap org x lari dri melakukan kesilapan.... Tpi jgn la kesilapan yg sme je😜😋👍
#hadam
  • Setiap org x lari dri melakukan kesilapan.... Tpi jgn la kesilapan yg sme je😜😋👍
    #hadam

  •  171  2  6 March, 2020