#GelmandianBidaraaura7herba Instagram Photos & Videos

GelmandianBidaraaura7herba - 4.3k posts

Hashtag Popularity

0.4
average comments
30.6
average likes

Latest #GelmandianBidaraaura7herba Posts

  • 😊😁GEL MANDIAN BIDARA😊😘 DIFORMULASIKAN DARIPADA DAUN BIDARA, LIMAU PURUT & GARAM BUKIT. 

BERFUNGSI UTK :
☘️Membuang Toksin/ Daki pada kulit 
☘️Merawat lemah semangat 
☘️Membuang penyakit gangguan emosi, stress, panik, susah tidur, gangguan makhluk halus, Jin, saka & sihir 
☘️Menghilangkan keletihan & memulihkan semangat. 
☘️Bau Limau Purut yg wangi Dan Segar. . 

Cara Penggunaan :
-Niat & doa agar terhindar drpd gangguan2 makhluk halus & sihir
- Ratakan Gel Mandian Aura 7 Herba keseluruhan badan
- 2 Kali sehari, pagi & petang.

Bahan2: 
Garam bukit 
Daun bidara 
Bunga mawar
Limau purut
Aromatherapy
Pepermint
Tea tree leaf oil

Isipadu : 500ml 
Harga : Rm25 tidak termasuk postage dan cod

#aslegacy  #gelmandianbidaraaura7herba
#masalahgangguan
#tidurberkualiti
#gatal2kulit
#baubadan

www.wasap.my/60162049824
  • 😊😁GEL MANDIAN BIDARA😊😘 DIFORMULASIKAN DARIPADA DAUN BIDARA, LIMAU PURUT & GARAM BUKIT.

    BERFUNGSI UTK :
    ☘️Membuang Toksin/ Daki pada kulit
    ☘️Merawat lemah semangat
    ☘️Membuang penyakit gangguan emosi, stress, panik, susah tidur, gangguan makhluk halus, Jin, saka & sihir
    ☘️Menghilangkan keletihan & memulihkan semangat.
    ☘️Bau Limau Purut yg wangi Dan Segar. .

    Cara Penggunaan :
    -Niat & doa agar terhindar drpd gangguan2 makhluk halus & sihir
    - Ratakan Gel Mandian Aura 7 Herba keseluruhan badan
    - 2 Kali sehari, pagi & petang.

    Bahan2:
    Garam bukit
    Daun bidara
    Bunga mawar
    Limau purut
    Aromatherapy
    Pepermint
    Tea tree leaf oil

    Isipadu : 500ml
    Harga : Rm25 tidak termasuk postage dan cod

    #aslegacy #gelmandianbidaraaura7herba
    #masalahgangguan
    #tidurberkualiti
    #gatal2kulit
    #baubadan

    www.wasap.my/60162049824

  •  0  0  27 July, 2020
  • Saya teringin nak beli #gelmandianbidaraaura7herba dari @dherbsholdingshq ni. Tapi apa isi kandungannya? 
.
.
Semalam orang Johor Tanya saya. Saya pun share. Kan mudah. Tak perlu petik bunga Sana sini. Semua tersedia Tak sampai beberapa saat, ada di dalam tapak tangan 😁 he he he. 
.
.
Rasa lesu badan dan penat? Cuba try gel mandian ni. Mesti pejam mata sebab nikmat sangat. Jom try.
  • Saya teringin nak beli #gelmandianbidaraaura7herba dari @dherbsholdingshq ni. Tapi apa isi kandungannya?
    .
    .
    Semalam orang Johor Tanya saya. Saya pun share. Kan mudah. Tak perlu petik bunga Sana sini. Semua tersedia Tak sampai beberapa saat, ada di dalam tapak tangan 😁 he he he.
    .
    .
    Rasa lesu badan dan penat? Cuba try gel mandian ni. Mesti pejam mata sebab nikmat sangat. Jom try.

  •  1  1  26 July, 2020
  • Apa yang bagus sangat Gel Mandian yang Ada anti oksida ni? 
.
.
Kulit bersih. 
Yang ada merah-merah atas kulit, terkupas atau ada bintik bintik macam nanah atas kulit tu, bagus guna gel mandian ni. Dahla herba, 7 bunga lagi dalam tu. 
.
.
Kawasan merah atas kulit Kita, akan berkurangan merah dan gatal sebab ada anti-oksida dalam gel sabun ni. 
.
.
Sebab tu, Saya rekemen, sebab bahan alami. Sekarang ada istimewa Raya Haji. Murah 😁
  • Apa yang bagus sangat Gel Mandian yang Ada anti oksida ni?
    .
    .
    Kulit bersih.
    Yang ada merah-merah atas kulit, terkupas atau ada bintik bintik macam nanah atas kulit tu, bagus guna gel mandian ni. Dahla herba, 7 bunga lagi dalam tu.
    .
    .
    Kawasan merah atas kulit Kita, akan berkurangan merah dan gatal sebab ada anti-oksida dalam gel sabun ni.
    .
    .
    Sebab tu, Saya rekemen, sebab bahan alami. Sekarang ada istimewa Raya Haji. Murah 😁

  •  2  1  25 July, 2020
  • IBU RASA NYAMAN DAN TENANG DENGAN GEL MANDIAN AURA 7 BUNGA. 
.
.
Selepas bersalin, orang tua-tua kata Tak boleh terus Mandi, dalam masa berpantang, nak Mandi pun ada pantang larangnya. 
.
.
Dengan Gel Mandian Aura 7 Bunga, ibu boleh rasa segar dan nikmati ketenangan ala-ala spa gitew. 😊
.
.
Boleh cuba gel ini dengan letak dalam air suam. Ada yang guna sabun biasa tetapi tak membantu ibu dalam pantang sebab tiada bahan seperti antioksidan dan lain-lain. 
.
.
Bahan dalam gel mandian ini terdiri dari bahan semulajadi. Tiada Masalah jika digunakan. Boleh minta mak bidan guna gel ini atau Kita juga Ada mandian bidara. Boleh selang seli you. 
.
.
Dari panjat gunung mencari bunga istimewa untuk Mandi dan menikmati kesegaran, tekan tekan gel ni, dah keluar gel mandian 7 bunga. Pantas! Tak perlu panjat gunung Sana sini. 😁
.
.
Tapi jangan terkejut kalau suami kata, bau wangi luarbiasa. 😁🌹
.
.
Berminat , www.wasap.my/601111976327/gelmandianaura7
  • IBU RASA NYAMAN DAN TENANG DENGAN GEL MANDIAN AURA 7 BUNGA.
    .
    .
    Selepas bersalin, orang tua-tua kata Tak boleh terus Mandi, dalam masa berpantang, nak Mandi pun ada pantang larangnya.
    .
    .
    Dengan Gel Mandian Aura 7 Bunga, ibu boleh rasa segar dan nikmati ketenangan ala-ala spa gitew. 😊
    .
    .
    Boleh cuba gel ini dengan letak dalam air suam. Ada yang guna sabun biasa tetapi tak membantu ibu dalam pantang sebab tiada bahan seperti antioksidan dan lain-lain.
    .
    .
    Bahan dalam gel mandian ini terdiri dari bahan semulajadi. Tiada Masalah jika digunakan. Boleh minta mak bidan guna gel ini atau Kita juga Ada mandian bidara. Boleh selang seli you.
    .
    .
    Dari panjat gunung mencari bunga istimewa untuk Mandi dan menikmati kesegaran, tekan tekan gel ni, dah keluar gel mandian 7 bunga. Pantas! Tak perlu panjat gunung Sana sini. 😁
    .
    .
    Tapi jangan terkejut kalau suami kata, bau wangi luarbiasa. 😁🌹
    .
    .
    Berminat , www.wasap.my/601111976327/gelmandianaura7

  •  1  1  24 July, 2020
  • PROMOSI RAYA HAJI COMBO GEL MANDIAN BIDARA AURA 7 HERBA
.
Kenapa perlu beli set ni? sebab Jimat RM64!!!🤩🤩🤩🤩
.
Apa yang Jimat? Hq @as.legacymalaysia dengan baik hati bagi FREE Losyen Badan Jamshir Bidara & Sabun Scrub Jamshir yang jika dibeli asing bernilai RM64!!
.
Gel Mandian Bidara ni bersaiz 500ml setiap satu boleh dijadikan syampoo terus untuk yang suka sakit kepala, migraine etc. .
✅Meningkatkan aura positif
✅Menghilangkan bau badan
✅Bersifat antiseptik 
✅Mengatasi masalah kulit
✅Memberikan kesegaran
✅Mengelakkan gangguan Jin
✅Sesuai semua peringkat umur
.
Boleh beli secara berjemaah atau boleh beli untuk stok simpanan keluarga, atau dijadikan hadiah kepada keluarga dan sahabat. Pemberian bermanfaat💕
.
Cepat-cepat whatsapp  tau. Risau nanti ada yang tak dapat 😥
.
📲+6012-3819579 
.
#gelmandianbidaraaura7herba #gelmandianbidaraaslegacy #setcombogelmandianbidara #promosiraya #freegift #sabuscrubjamshir #sabundaki #jerawatbadan #losyenjamshirdaunbidara #grabcepat #limitedstock #aslegacysel #aslegacykl #aslegacypuchong #aslegacyputrajaya #aslegacycyberjaya #aslegacysubangjaya #aslegacybangi #aslegacykajang #aslegacyequine #aslegacyserikembangan #aslegacyampang
  • PROMOSI RAYA HAJI COMBO GEL MANDIAN BIDARA AURA 7 HERBA
    .
    Kenapa perlu beli set ni? sebab Jimat RM64!!!🤩🤩🤩🤩
    .
    Apa yang Jimat? Hq @as.legacymalaysia dengan baik hati bagi FREE Losyen Badan Jamshir Bidara & Sabun Scrub Jamshir yang jika dibeli asing bernilai RM64!!
    .
    Gel Mandian Bidara ni bersaiz 500ml setiap satu boleh dijadikan syampoo terus untuk yang suka sakit kepala, migraine etc. .
    ✅Meningkatkan aura positif
    ✅Menghilangkan bau badan
    ✅Bersifat antiseptik
    ✅Mengatasi masalah kulit
    ✅Memberikan kesegaran
    ✅Mengelakkan gangguan Jin
    ✅Sesuai semua peringkat umur
    .
    Boleh beli secara berjemaah atau boleh beli untuk stok simpanan keluarga, atau dijadikan hadiah kepada keluarga dan sahabat. Pemberian bermanfaat💕
    .
    Cepat-cepat whatsapp tau. Risau nanti ada yang tak dapat 😥
    .
    📲+6012-3819579
    .
    #gelmandianbidaraaura7herba #gelmandianbidaraaslegacy #setcombogelmandianbidara #promosiraya #freegift #sabuscrubjamshir #sabundaki #jerawatbadan #losyenjamshirdaunbidara #grabcepat #limitedstock #aslegacysel #aslegacykl #aslegacypuchong #aslegacyputrajaya #aslegacycyberjaya #aslegacysubangjaya #aslegacybangi #aslegacykajang #aslegacyequine #aslegacyserikembangan #aslegacyampang

  •  2  3  24 July, 2020
  • 😊😁GEL MANDIAN BIDARA😊😘 DIFORMULASIKAN DARIPADA DAUN BIDARA, LIMAU PURUT & GARAM BUKIT. 

BERFUNGSI UTK :
☘️Membuang Toksin/ Daki pada kulit 
☘️Merawat lemah semangat 
☘️Membuang penyakit gangguan emosi, stress, panik, susah tidur, gangguan makhluk halus, Jin, saka & sihir 
☘️Menghilangkan keletihan & memulihkan semangat. 
☘️Bau Limau Purut yg wangi Dan Segar. . 

Cara Penggunaan :
-Niat & doa agar terhindar drpd gangguan2 makhluk halus & sihir
- Ratakan Gel Mandian Aura 7 Herba keseluruhan badan
- 2 Kali sehari, pagi & petang.

Bahan2: 
Garam bukit 
Daun bidara 
Bunga mawar
Limau purut
Aromatherapy
Pepermint
Tea tree leaf oil

Isipadu : 500ml 

#aslegacy  #gelmandianbidaraaura7herba
#masalahgangguan
#tidurberkualiti
#gatal2kulit
#baubadan

www.wasap.my/60162049824
  • 😊😁GEL MANDIAN BIDARA😊😘 DIFORMULASIKAN DARIPADA DAUN BIDARA, LIMAU PURUT & GARAM BUKIT.

    BERFUNGSI UTK :
    ☘️Membuang Toksin/ Daki pada kulit
    ☘️Merawat lemah semangat
    ☘️Membuang penyakit gangguan emosi, stress, panik, susah tidur, gangguan makhluk halus, Jin, saka & sihir
    ☘️Menghilangkan keletihan & memulihkan semangat.
    ☘️Bau Limau Purut yg wangi Dan Segar. .

    Cara Penggunaan :
    -Niat & doa agar terhindar drpd gangguan2 makhluk halus & sihir
    - Ratakan Gel Mandian Aura 7 Herba keseluruhan badan
    - 2 Kali sehari, pagi & petang.

    Bahan2:
    Garam bukit
    Daun bidara
    Bunga mawar
    Limau purut
    Aromatherapy
    Pepermint
    Tea tree leaf oil

    Isipadu : 500ml

    #aslegacy #gelmandianbidaraaura7herba
    #masalahgangguan
    #tidurberkualiti
    #gatal2kulit
    #baubadan

    www.wasap.my/60162049824

  •  1  0  21 July, 2020
  • 😊😁GEL MANDIAN BIDARA😊😘 DIFORMULASIKAN DARIPADA DAUN BIDARA, LIMAU PURUT & GARAM BUKIT. 

BERFUNGSI UTK :
☘️Membuang Toksin/ Daki pada kulit 
☘️Merawat lemah semangat 
☘️Membuang penyakit gangguan emosi, stress, panik, susah tidur, gangguan makhluk halus, Jin, saka & sihir 
☘️Menghilangkan keletihan & memulihkan semangat. 
☘️Bau Limau Purut yg wangi Dan Segar. . 

Cara Penggunaan :
-Niat & doa agar terhindar drpd gangguan2 makhluk halus & sihir
- Ratakan Gel Mandian Aura 7 Herba keseluruhan badan
- 2 Kali sehari, pagi & petang.

Bahan2: 
Garam bukit 
Daun bidara 
Bunga mawar
Limau purut
Aromatherapy
Pepermint
Tea tree leaf oil

Isipadu : 500ml 

#aslegacy  #gelmandianbidaraaura7herba
#masalahgangguan
#tidurberkualiti
#gatal2kulit
#baubadan

www.wasap.my/60162049824
  • 😊😁GEL MANDIAN BIDARA😊😘 DIFORMULASIKAN DARIPADA DAUN BIDARA, LIMAU PURUT & GARAM BUKIT.

    BERFUNGSI UTK :
    ☘️Membuang Toksin/ Daki pada kulit
    ☘️Merawat lemah semangat
    ☘️Membuang penyakit gangguan emosi, stress, panik, susah tidur, gangguan makhluk halus, Jin, saka & sihir
    ☘️Menghilangkan keletihan & memulihkan semangat.
    ☘️Bau Limau Purut yg wangi Dan Segar. .

    Cara Penggunaan :
    -Niat & doa agar terhindar drpd gangguan2 makhluk halus & sihir
    - Ratakan Gel Mandian Aura 7 Herba keseluruhan badan
    - 2 Kali sehari, pagi & petang.

    Bahan2:
    Garam bukit
    Daun bidara
    Bunga mawar
    Limau purut
    Aromatherapy
    Pepermint
    Tea tree leaf oil

    Isipadu : 500ml

    #aslegacy #gelmandianbidaraaura7herba
    #masalahgangguan
    #tidurberkualiti
    #gatal2kulit
    #baubadan

    www.wasap.my/60162049824

  •  0  0  17 July, 2020
  • 😊😁GEL MANDIAN BIDARA😊😘 DIFORMULASIKAN DARIPADA DAUN BIDARA, LIMAU PURUT & GARAM BUKIT. 

BERFUNGSI UTK :
☘️Membuang Toksin/ Daki pada kulit 
☘️Merawat lemah semangat 
☘️Membuang penyakit gangguan emosi, stress, panik, susah tidur, gangguan makhluk halus, Jin, saka & sihir 
☘️Menghilangkan keletihan & memulihkan semangat. 
☘️Bau Limau Purut yg wangi Dan Segar. . 

Cara Penggunaan :
-Niat & doa agar terhindar drpd gangguan2 makhluk halus & sihir
- Ratakan Gel Mandian Aura 7 Herba keseluruhan badan
- 2 Kali sehari, pagi & petang.

Bahan2: 
Garam bukit 
Daun bidara 
Bunga mawar
Limau purut
Aromatherapy
Pepermint
Tea tree leaf oil

Isipadu : 500ml 

#aslegacy  #gelmandianbidaraaura7herba
#masalahgangguan
#tidurberkualiti
#gatal2kulit
#baubadan

www.wasap.my/60162049824
  • 😊😁GEL MANDIAN BIDARA😊😘 DIFORMULASIKAN DARIPADA DAUN BIDARA, LIMAU PURUT & GARAM BUKIT.

    BERFUNGSI UTK :
    ☘️Membuang Toksin/ Daki pada kulit
    ☘️Merawat lemah semangat
    ☘️Membuang penyakit gangguan emosi, stress, panik, susah tidur, gangguan makhluk halus, Jin, saka & sihir
    ☘️Menghilangkan keletihan & memulihkan semangat.
    ☘️Bau Limau Purut yg wangi Dan Segar. .

    Cara Penggunaan :
    -Niat & doa agar terhindar drpd gangguan2 makhluk halus & sihir
    - Ratakan Gel Mandian Aura 7 Herba keseluruhan badan
    - 2 Kali sehari, pagi & petang.

    Bahan2:
    Garam bukit
    Daun bidara
    Bunga mawar
    Limau purut
    Aromatherapy
    Pepermint
    Tea tree leaf oil

    Isipadu : 500ml

    #aslegacy #gelmandianbidaraaura7herba
    #masalahgangguan
    #tidurberkualiti
    #gatal2kulit
    #baubadan

    www.wasap.my/60162049824

  •  1  0  14 July, 2020
  • PROMOSI RAYA HAJI COMBO GEL MANDIAN BIDARA AURA 7 HERBA
.
Hq hanya akan keluarkan 1000 set sahaja di mana kebanyakkannya sudah di booking.
.
Kenapa perlu beli set ni? sebab Jimat RM64!!!🤩🤩🤩🤩
.
Apa yang Jimat? Hq @as.legacymalaysia dengan baik hati bagi FREE Losyen Badan Jamshir Bidara & Sabun Scrub Jamshir yang jika dibeli asing bernilai RM64!!
.
Gel Mandian Bidara ni bersaiz 500ml setiap satu boleh dijadikan syampoo terus untuk yang suka sakit kepala, migraine etc. .
✅Meningkatkan aura positif
✅Menghilangkan bau badan
✅Bersifat antiseptik 
✅Mengatasi masalah kulit
✅Memberikan kesegaran
✅Mengelakkan gangguan Jin
✅Sesuai semua peringkat umur
.
Boleh beli secara berjemaah atau boleh beli untuk stok simpanan keluarga, atau dijadikan hadiah kepada keluarga dan sahabat. Pemberian bermanfaat💕
.
Cepat-cepat whatsapp Teena tau. Risau nanti ada yang tak dapat 😥
.
📲+6012-7906601 atau klik link di bio
.
#gelmandianbidaraaura7herba #gelmandianbidaraaslegacy #setcombogelmandianbidara #promosiraya #freegift #sabuscrubjamshir #sabundaki #jerawatbadan #losyenjamshirdaunbidara #grabcepat #limitedstock #aslegacyselangor #aslegacykl #aslegacypuchong #aslegacyputrajaya #aslegacycyberjaya #aslegacysubangjaya #aslegacybangi #aslegacykajang #aslegacyequine #aslegacyserikembangan #aslegacyampang
  • PROMOSI RAYA HAJI COMBO GEL MANDIAN BIDARA AURA 7 HERBA
    .
    Hq hanya akan keluarkan 1000 set sahaja di mana kebanyakkannya sudah di booking.
    .
    Kenapa perlu beli set ni? sebab Jimat RM64!!!🤩🤩🤩🤩
    .
    Apa yang Jimat? Hq @as.legacymalaysia dengan baik hati bagi FREE Losyen Badan Jamshir Bidara & Sabun Scrub Jamshir yang jika dibeli asing bernilai RM64!!
    .
    Gel Mandian Bidara ni bersaiz 500ml setiap satu boleh dijadikan syampoo terus untuk yang suka sakit kepala, migraine etc. .
    ✅Meningkatkan aura positif
    ✅Menghilangkan bau badan
    ✅Bersifat antiseptik
    ✅Mengatasi masalah kulit
    ✅Memberikan kesegaran
    ✅Mengelakkan gangguan Jin
    ✅Sesuai semua peringkat umur
    .
    Boleh beli secara berjemaah atau boleh beli untuk stok simpanan keluarga, atau dijadikan hadiah kepada keluarga dan sahabat. Pemberian bermanfaat💕
    .
    Cepat-cepat whatsapp Teena tau. Risau nanti ada yang tak dapat 😥
    .
    📲+6012-7906601 atau klik link di bio
    .
    #gelmandianbidaraaura7herba #gelmandianbidaraaslegacy #setcombogelmandianbidara #promosiraya #freegift #sabuscrubjamshir #sabundaki #jerawatbadan #losyenjamshirdaunbidara #grabcepat #limitedstock #aslegacyselangor #aslegacykl #aslegacypuchong #aslegacyputrajaya #aslegacycyberjaya #aslegacysubangjaya #aslegacybangi #aslegacykajang #aslegacyequine #aslegacyserikembangan #aslegacyampang

  •  4  0  6 July, 2020
  • PROMOSI RAYA HAJI COMBO GEL MANDIAN BIDARA AURA 7 HERBA
.
Hq hanya akan keluarkan 1000 set sahaja di mana kebanyakkannya sudah di booking.
.
Kenapa perlu beli set ni? sebab Jimat RM64!!!🤩🤩🤩🤩
.
Apa yang Jimat? Hq @as.legacymalaysia dengan baik hati bagi FREE Losyen Badan Jamshir Bidara & Sabun Scrub Jamshir yang jika dibeli asing bernilai RM64!!
.
Gel Mandian Bidara ni bersaiz 500ml setiap satu boleh dijadikan syampoo terus untuk yang suka sakit kepala, migraine etc. .
✅Meningkatkan aura positif
✅Menghilangkan bau badan
✅Bersifat antiseptik 
✅Mengatasi masalah kulit
✅Memberikan kesegaran
✅Mengelakkan gangguan Jin
✅Sesuai semua peringkat umur
.
Boleh beli secara berjemaah atau boleh beli untuk stok simpanan keluarga, atau dijadikan hadiah kepada keluarga dan sahabat. Pemberian bermanfaat💕
.
Cepat-cepat whatsapp Teena tau. Risau nanti ada yang tak dapat 😥
.
📲+6012-7906601 atau klik link di bio
.
#gelmandianbidaraaura7herba #gelmandianbidaraaslegacy #setcombogelmandianbidara #promosiraya #freegift #sabuscrubjamshir #sabundaki #jerawatbadan #losyenjamshirdaunbidara #grabcepat #limitedstock #aslegacyselangor #aslegacykl #aslegacypuchong #aslegacyputrajaya #aslegacycyberjaya #aslegacysubangjaya #aslegacybangi #aslegacykajang #aslegacyequine #aslegacyserikembangan #aslegacyampang
  • PROMOSI RAYA HAJI COMBO GEL MANDIAN BIDARA AURA 7 HERBA
    .
    Hq hanya akan keluarkan 1000 set sahaja di mana kebanyakkannya sudah di booking.
    .
    Kenapa perlu beli set ni? sebab Jimat RM64!!!🤩🤩🤩🤩
    .
    Apa yang Jimat? Hq @as.legacymalaysia dengan baik hati bagi FREE Losyen Badan Jamshir Bidara & Sabun Scrub Jamshir yang jika dibeli asing bernilai RM64!!
    .
    Gel Mandian Bidara ni bersaiz 500ml setiap satu boleh dijadikan syampoo terus untuk yang suka sakit kepala, migraine etc. .
    ✅Meningkatkan aura positif
    ✅Menghilangkan bau badan
    ✅Bersifat antiseptik
    ✅Mengatasi masalah kulit
    ✅Memberikan kesegaran
    ✅Mengelakkan gangguan Jin
    ✅Sesuai semua peringkat umur
    .
    Boleh beli secara berjemaah atau boleh beli untuk stok simpanan keluarga, atau dijadikan hadiah kepada keluarga dan sahabat. Pemberian bermanfaat💕
    .
    Cepat-cepat whatsapp Teena tau. Risau nanti ada yang tak dapat 😥
    .
    📲+6012-7906601 atau klik link di bio
    .
    #gelmandianbidaraaura7herba #gelmandianbidaraaslegacy #setcombogelmandianbidara #promosiraya #freegift #sabuscrubjamshir #sabundaki #jerawatbadan #losyenjamshirdaunbidara #grabcepat #limitedstock #aslegacyselangor #aslegacykl #aslegacypuchong #aslegacyputrajaya #aslegacycyberjaya #aslegacysubangjaya #aslegacybangi #aslegacykajang #aslegacyequine #aslegacyserikembangan #aslegacyampang

  •  4  0  6 July, 2020
  • PROMOSI RAYA HAJI COMBO GEL MANDIAN BIDARA AURA 7 HERBA
.
Hq hanya akan keluarkan 1000 set sahaja di mana kebanyakkannya sudah di booking.
.
Kenapa perlu beli set ni? sebab Jimat RM64!!!🤩🤩🤩🤩
.
Apa yang Jimat? Hq @as.legacymalaysia dengan baik hati bagi FREE Losyen Badan Jamshir Bidara & Sabun Scrub Jamshir yang jika dibeli asing bernilai RM64!!
.
Gel Mandian Bidara ni bersaiz 500ml setiap satu boleh dijadikan syampoo terus untuk yang suka sakit kepala, migraine etc. .
✅Meningkatkan aura positif
✅Menghilangkan bau badan
✅Bersifat antiseptik 
✅Mengatasi masalah kulit
✅Memberikan kesegaran
✅Mengelakkan gangguan Jin
✅Sesuai semua peringkat umur
.
Boleh beli secara berjemaah atau boleh beli untuk stok simpanan keluarga, atau dijadikan hadiah kepada keluarga dan sahabat. Pemberian bermanfaat💕
.
Cepat-cepat whatsapp Teena tau. Risau nanti ada yang tak dapat 😥
.
📲+6012-7906601 atau klik link di bio
.
#gelmandianbidaraaura7herba #gelmandianbidaraaslegacy #setcombogelmandianbidara #promosiraya #freegift #sabuscrubjamshir #sabundaki #jerawatbadan #losyenjamshirdaunbidara #grabcepat #limitedstock #aslegacyselangor #aslegacykl #aslegacypuchong #aslegacyputrajaya #aslegacycyberjaya #aslegacysubangjaya #aslegacybangi #aslegacykajang #aslegacyequine #aslegacyserikembangan #aslegacyampang
  • PROMOSI RAYA HAJI COMBO GEL MANDIAN BIDARA AURA 7 HERBA
    .
    Hq hanya akan keluarkan 1000 set sahaja di mana kebanyakkannya sudah di booking.
    .
    Kenapa perlu beli set ni? sebab Jimat RM64!!!🤩🤩🤩🤩
    .
    Apa yang Jimat? Hq @as.legacymalaysia dengan baik hati bagi FREE Losyen Badan Jamshir Bidara & Sabun Scrub Jamshir yang jika dibeli asing bernilai RM64!!
    .
    Gel Mandian Bidara ni bersaiz 500ml setiap satu boleh dijadikan syampoo terus untuk yang suka sakit kepala, migraine etc. .
    ✅Meningkatkan aura positif
    ✅Menghilangkan bau badan
    ✅Bersifat antiseptik
    ✅Mengatasi masalah kulit
    ✅Memberikan kesegaran
    ✅Mengelakkan gangguan Jin
    ✅Sesuai semua peringkat umur
    .
    Boleh beli secara berjemaah atau boleh beli untuk stok simpanan keluarga, atau dijadikan hadiah kepada keluarga dan sahabat. Pemberian bermanfaat💕
    .
    Cepat-cepat whatsapp Teena tau. Risau nanti ada yang tak dapat 😥
    .
    📲+6012-7906601 atau klik link di bio
    .
    #gelmandianbidaraaura7herba #gelmandianbidaraaslegacy #setcombogelmandianbidara #promosiraya #freegift #sabuscrubjamshir #sabundaki #jerawatbadan #losyenjamshirdaunbidara #grabcepat #limitedstock #aslegacyselangor #aslegacykl #aslegacypuchong #aslegacyputrajaya #aslegacycyberjaya #aslegacysubangjaya #aslegacybangi #aslegacykajang #aslegacyequine #aslegacyserikembangan #aslegacyampang

  •  6  0  6 July, 2020
  • PROMOSI RAYA HAJI COMBO GEL MANDIAN BIDARA AURA 7 HERBA
.
Hq hanya akan keluarkan 1000 set sahaja di mana kebanyakkannya sudah di booking.
.
Kenapa perlu beli set ni? sebab Jimat RM64!!!🤩🤩🤩🤩
.
Apa yang Jimat? Hq @as.legacymalaysia dengan baik hati bagi FREE Losyen Badan Jamshir Bidara & Sabun Scrub Jamshir yang jika dibeli asing bernilai RM64!!
.
Gel Mandian Bidara ni bersaiz 500ml setiap satu boleh dijadikan syampoo terus untuk yang suka sakit kepala, migraine etc. .
✅Meningkatkan aura positif
✅Menghilangkan bau badan
✅Bersifat antiseptik 
✅Mengatasi masalah kulit
✅Memberikan kesegaran
✅Mengelakkan gangguan Jin
✅Sesuai semua peringkat umur
.
Boleh beli secara berjemaah atau boleh beli untuk stok simpanan keluarga, atau dijadikan hadiah kepada keluarga dan sahabat. Pemberian bermanfaat💕
.
Cepat-cepat whatsapp Teena tau. Risau nanti ada yang tak dapat 😥
.
📲+6012-7906601 atau klik link di bio
.
#gelmandianbidaraaura7herba #gelmandianbidaraaslegacy #setcombogelmandianbidara #promosiraya #freegift #sabuscrubjamshir #sabundaki #jerawatbadan #losyenjamshirdaunbidara #grabcepat #limitedstock #aslegacyselangor #aslegacykl #aslegacypuchong #aslegacyputrajaya #aslegacycyberjaya #aslegacysubangjaya #aslegacybangi #aslegacykajang #aslegacyequine #aslegacyserikembangan #aslegacyampang
  • PROMOSI RAYA HAJI COMBO GEL MANDIAN BIDARA AURA 7 HERBA
    .
    Hq hanya akan keluarkan 1000 set sahaja di mana kebanyakkannya sudah di booking.
    .
    Kenapa perlu beli set ni? sebab Jimat RM64!!!🤩🤩🤩🤩
    .
    Apa yang Jimat? Hq @as.legacymalaysia dengan baik hati bagi FREE Losyen Badan Jamshir Bidara & Sabun Scrub Jamshir yang jika dibeli asing bernilai RM64!!
    .
    Gel Mandian Bidara ni bersaiz 500ml setiap satu boleh dijadikan syampoo terus untuk yang suka sakit kepala, migraine etc. .
    ✅Meningkatkan aura positif
    ✅Menghilangkan bau badan
    ✅Bersifat antiseptik
    ✅Mengatasi masalah kulit
    ✅Memberikan kesegaran
    ✅Mengelakkan gangguan Jin
    ✅Sesuai semua peringkat umur
    .
    Boleh beli secara berjemaah atau boleh beli untuk stok simpanan keluarga, atau dijadikan hadiah kepada keluarga dan sahabat. Pemberian bermanfaat💕
    .
    Cepat-cepat whatsapp Teena tau. Risau nanti ada yang tak dapat 😥
    .
    📲+6012-7906601 atau klik link di bio
    .
    #gelmandianbidaraaura7herba #gelmandianbidaraaslegacy #setcombogelmandianbidara #promosiraya #freegift #sabuscrubjamshir #sabundaki #jerawatbadan #losyenjamshirdaunbidara #grabcepat #limitedstock #aslegacyselangor #aslegacykl #aslegacypuchong #aslegacyputrajaya #aslegacycyberjaya #aslegacysubangjaya #aslegacybangi #aslegacykajang #aslegacyequine #aslegacyserikembangan #aslegacyampang

  •  5  0  6 July, 2020
  • Jom Tengok Tips untuk atasi amsalah kawasan kulit kering seperti di siku, kaki dan lain-lain bahagian badan.
.
Nak lebih efficient lepas dah ikut step ni, sapu pula losyen jamshir bidara 💕
.
HQ ada buat set combo sempena raya haji rugi tak beli sebab kalau beli asing-asing, contoh: sabun scrub jamshjr+gel mandian bidara + losyen badan jamshir bjaa bidara = RM89.90
.
.
TAPI... sekarang RM100 dapat
.
✅4 botol mandian bidara aura 7 herba
✅FREE sabun scrub Jamshir
✅FREE losyen badan jamshir bidara
.
JIMAT KAN 💕
.
Whatsapp Teena ReadyStock
.
📲+6012-7906601
.

#sayajual #setbidara #gelmandianbidaraaura7herba #losyenbadanjamshirbidara #sabunscrubjamshir #mencerahkankulit #mengatasaibaubadan #menghilangkankegatalankulit #mengatasigangguanjin #aslegacymalaysia #aslegacypuchong #aslegacycyberjaya #aslegacyputrajaya #aslegacysubangjaya #aslegacyusj #aslegacyselangor #aslegacykl #doortodoorselivery #postagesetiaphari #aliffsyukriterlajaklaris #shahidadherbs #sesuaiuntukseisikeluarga #ideahadiahbermanfaat #sesuaiuntukberpantang #kasihsayang #aurapositif #bermanfaat #promorayahaji2020 #tipshilangkandaki
  • Jom Tengok Tips untuk atasi amsalah kawasan kulit kering seperti di siku, kaki dan lain-lain bahagian badan.
    .
    Nak lebih efficient lepas dah ikut step ni, sapu pula losyen jamshir bidara 💕
    .
    HQ ada buat set combo sempena raya haji rugi tak beli sebab kalau beli asing-asing, contoh: sabun scrub jamshjr+gel mandian bidara + losyen badan jamshir bjaa bidara = RM89.90
    .
    .
    TAPI... sekarang RM100 dapat
    .
    ✅4 botol mandian bidara aura 7 herba
    ✅FREE sabun scrub Jamshir
    ✅FREE losyen badan jamshir bidara
    .
    JIMAT KAN 💕
    .
    Whatsapp Teena ReadyStock
    .
    📲+6012-7906601
    .

    #sayajual #setbidara #gelmandianbidaraaura7herba #losyenbadanjamshirbidara #sabunscrubjamshir #mencerahkankulit #mengatasaibaubadan #menghilangkankegatalankulit #mengatasigangguanjin #aslegacymalaysia #aslegacypuchong #aslegacycyberjaya #aslegacyputrajaya #aslegacysubangjaya #aslegacyusj #aslegacyselangor #aslegacykl #doortodoorselivery #postagesetiaphari #aliffsyukriterlajaklaris #shahidadherbs #sesuaiuntukseisikeluarga #ideahadiahbermanfaat #sesuaiuntukberpantang #kasihsayang #aurapositif #bermanfaat #promorayahaji2020 #tipshilangkandaki

  •  3  0  6 July, 2020
  • Jom Tengok Tips untuk atasi amsalah kawasan kulit kering seperti di siku, kaki dan lain-lain bahagian badan.
.
Nak lebih efficient lepas dah ikut step ni, sapu pula losyen jamshir bidara 💕
.
HQ ada buat set combo sempena raya haji rugi tak beli sebab kalau beli asing-asing, contoh: sabun scrub jamshjr+gel mandian bidara + losyen badan jamshir bjaa bidara = RM89.90
.
.
TAPI... sekarang RM100 dapat
.
✅4 botol mandian bidara aura 7 herba
✅FREE sabun scrub Jamshir
✅FREE losyen badan jamshir bidara
.
JIMAT KAN 💕
.
Whatsapp Teena ReadyStock
.
📲+6012-7906601
.

#sayajual #setbidara #gelmandianbidaraaura7herba #losyenbadanjamshirbidara #sabunscrubjamshir #mencerahkankulit #mengatasaibaubadan #menghilangkankegatalankulit #mengatasigangguanjin #aslegacymalaysia #aslegacypuchong #aslegacycyberjaya #aslegacyputrajaya #aslegacysubangjaya #aslegacyusj #aslegacyselangor #aslegacykl #doortodoorselivery #postagesetiaphari #aliffsyukriterlajaklaris #shahidadherbs #sesuaiuntukseisikeluarga #ideahadiahbermanfaat #sesuaiuntukberpantang #kasihsayang #aurapositif #bermanfaat #promorayahaji2020 #tipshilangkandaki
  • Jom Tengok Tips untuk atasi amsalah kawasan kulit kering seperti di siku, kaki dan lain-lain bahagian badan.
    .
    Nak lebih efficient lepas dah ikut step ni, sapu pula losyen jamshir bidara 💕
    .
    HQ ada buat set combo sempena raya haji rugi tak beli sebab kalau beli asing-asing, contoh: sabun scrub jamshjr+gel mandian bidara + losyen badan jamshir bjaa bidara = RM89.90
    .
    .
    TAPI... sekarang RM100 dapat
    .
    ✅4 botol mandian bidara aura 7 herba
    ✅FREE sabun scrub Jamshir
    ✅FREE losyen badan jamshir bidara
    .
    JIMAT KAN 💕
    .
    Whatsapp Teena ReadyStock
    .
    📲+6012-7906601
    .

    #sayajual #setbidara #gelmandianbidaraaura7herba #losyenbadanjamshirbidara #sabunscrubjamshir #mencerahkankulit #mengatasaibaubadan #menghilangkankegatalankulit #mengatasigangguanjin #aslegacymalaysia #aslegacypuchong #aslegacycyberjaya #aslegacyputrajaya #aslegacysubangjaya #aslegacyusj #aslegacyselangor #aslegacykl #doortodoorselivery #postagesetiaphari #aliffsyukriterlajaklaris #shahidadherbs #sesuaiuntukseisikeluarga #ideahadiahbermanfaat #sesuaiuntukberpantang #kasihsayang #aurapositif #bermanfaat #promorayahaji2020 #tipshilangkandaki

  •  4  0  6 July, 2020
  • Jom Tengok Tips untuk atasi amsalah kawasan kulit kering seperti di siku, kaki dan lain-lain bahagian badan.
.
Nak lebih efficient lepas dah ikut step ni, sapu pula losyen jamshir bidara 💕
.
HQ ada buat set combo sempena raya haji rugi tak beli sebab kalau beli asing-asing, contoh: sabun scrub jamshjr+gel mandian bidara + losyen badan jamshir bjaa bidara = RM89.90
.
.
TAPI... sekarang RM100 dapat
.
✅4 botol mandian bidara aura 7 herba
✅FREE sabun scrub Jamshir
✅FREE losyen badan jamshir bidara
.
JIMAT KAN 💕
.
Whatsapp Teena ReadyStock
.
📲+6012-7906601
.

#sayajual #setbidara #gelmandianbidaraaura7herba #losyenbadanjamshirbidara #sabunscrubjamshir #mencerahkankulit #mengatasaibaubadan #menghilangkankegatalankulit #mengatasigangguanjin #aslegacymalaysia #aslegacypuchong #aslegacycyberjaya #aslegacyputrajaya #aslegacysubangjaya #aslegacyusj #aslegacyselangor #aslegacykl #doortodoorselivery #postagesetiaphari #aliffsyukriterlajaklaris #shahidadherbs #sesuaiuntukseisikeluarga #ideahadiahbermanfaat #sesuaiuntukberpantang #kasihsayang #aurapositif #bermanfaat #promorayahaji2020 #tipshilangkandaki
  • Jom Tengok Tips untuk atasi amsalah kawasan kulit kering seperti di siku, kaki dan lain-lain bahagian badan.
    .
    Nak lebih efficient lepas dah ikut step ni, sapu pula losyen jamshir bidara 💕
    .
    HQ ada buat set combo sempena raya haji rugi tak beli sebab kalau beli asing-asing, contoh: sabun scrub jamshjr+gel mandian bidara + losyen badan jamshir bjaa bidara = RM89.90
    .
    .
    TAPI... sekarang RM100 dapat
    .
    ✅4 botol mandian bidara aura 7 herba
    ✅FREE sabun scrub Jamshir
    ✅FREE losyen badan jamshir bidara
    .
    JIMAT KAN 💕
    .
    Whatsapp Teena ReadyStock
    .
    📲+6012-7906601
    .

    #sayajual #setbidara #gelmandianbidaraaura7herba #losyenbadanjamshirbidara #sabunscrubjamshir #mencerahkankulit #mengatasaibaubadan #menghilangkankegatalankulit #mengatasigangguanjin #aslegacymalaysia #aslegacypuchong #aslegacycyberjaya #aslegacyputrajaya #aslegacysubangjaya #aslegacyusj #aslegacyselangor #aslegacykl #doortodoorselivery #postagesetiaphari #aliffsyukriterlajaklaris #shahidadherbs #sesuaiuntukseisikeluarga #ideahadiahbermanfaat #sesuaiuntukberpantang #kasihsayang #aurapositif #bermanfaat #promorayahaji2020 #tipshilangkandaki

  •  3  0  6 July, 2020
  • Jom Tengok Tips untuk atasi amsalah kawasan kulit kering seperti di siku, kaki dan lain-lain bahagian badan.
.
Nak lebih efficient lepas dah ikut step ni, sapu pula losyen jamshir bidara 💕
.
HQ ada buat set combo sempena raya haji rugi tak beli sebab kalau beli asing-asing, contoh: sabun scrub jamshjr+gel mandian bidara + losyen badan jamshir bjaa bidara = RM89.90
.
.
TAPI... sekarang RM100 dapat
.
✅4 botol mandian bidara aura 7 herba
✅FREE sabun scrub Jamshir
✅FREE losyen badan jamshir bidara
.
JIMAT KAN 💕
.
Whatsapp Teena ReadyStock
.
📲+6012-7906601
.

#sayajual #setbidara #gelmandianbidaraaura7herba #losyenbadanjamshirbidara #sabunscrubjamshir #mencerahkankulit #mengatasaibaubadan #menghilangkankegatalankulit #mengatasigangguanjin #aslegacymalaysia #aslegacypuchong #aslegacycyberjaya #aslegacyputrajaya #aslegacysubangjaya #aslegacyusj #aslegacyselangor #aslegacykl #doortodoorselivery #postagesetiaphari #aliffsyukriterlajaklaris #shahidadherbs #sesuaiuntukseisikeluarga #ideahadiahbermanfaat #sesuaiuntukberpantang #kasihsayang #aurapositif #bermanfaat #promorayahaji2020 #tipshilangkandaki
  • Jom Tengok Tips untuk atasi amsalah kawasan kulit kering seperti di siku, kaki dan lain-lain bahagian badan.
    .
    Nak lebih efficient lepas dah ikut step ni, sapu pula losyen jamshir bidara 💕
    .
    HQ ada buat set combo sempena raya haji rugi tak beli sebab kalau beli asing-asing, contoh: sabun scrub jamshjr+gel mandian bidara + losyen badan jamshir bjaa bidara = RM89.90
    .
    .
    TAPI... sekarang RM100 dapat
    .
    ✅4 botol mandian bidara aura 7 herba
    ✅FREE sabun scrub Jamshir
    ✅FREE losyen badan jamshir bidara
    .
    JIMAT KAN 💕
    .
    Whatsapp Teena ReadyStock
    .
    📲+6012-7906601
    .

    #sayajual #setbidara #gelmandianbidaraaura7herba #losyenbadanjamshirbidara #sabunscrubjamshir #mencerahkankulit #mengatasaibaubadan #menghilangkankegatalankulit #mengatasigangguanjin #aslegacymalaysia #aslegacypuchong #aslegacycyberjaya #aslegacyputrajaya #aslegacysubangjaya #aslegacyusj #aslegacyselangor #aslegacykl #doortodoorselivery #postagesetiaphari #aliffsyukriterlajaklaris #shahidadherbs #sesuaiuntukseisikeluarga #ideahadiahbermanfaat #sesuaiuntukberpantang #kasihsayang #aurapositif #bermanfaat #promorayahaji2020 #tipshilangkandaki

  •  7  0  6 July, 2020
  • INFO PRODUK GEL MANDIAN BIDARA AURA 7 HERBA
.
Salah satu produk Best Seller kerana kuliti dan keberkesanan produk ni, dan harga dia yang jauh lebih murah. 
.
Gel Mandian Bidara ni mempunyai scrub yang halus daripada kacang walnut yang tinggi manfaat untuk kebersihan kulit badan dan sesuai digunakan oleh seisi keluarga dari kanak-kanak sehingga warga emas.
.
Setiap botol didatangkan dengan 500ml, ini bukan sahaja berbaloi kerana harganya murah tetapi ramai yang telah merasakan perubahan seperti :
.
✅Menghilangkan kegatalan dan masalah kulit
✅Mengatasi masalah migrain bila digunakan diatas kepala
✅Kulit lebih cerah dan nampak bersih 
✅Atasi Bau Badan 
✅Badan rasa ringan 
✅Lebih tenang dan senang tidur
✅Boost Positif Energi
✅Menyegarkan dan lain-lain manfaat
.
Satu lagi yang kita ketahui umum bahawa makhluk halus tidak suka kepada daun bidara, juga merupakan faktor kenapa ia bagus digunakan untuk secara tidak langsung menghindari gangguan.
.
Musim masalah kita perlu sentiasa menjaga hygiene, Gel Mandian Bidara ini juga berciri AntiSeptik 💕
.
Whatsapp Teena untuk menikmati kebaikkan gel mandian bidara ni!
.
📲+6012-7906601
.
#gelmandianbidara #gelmandianbidaraaura7herba #mandianbidara #gelmandianbidaraaslegacy #manfaatdaunbidara #atasimasalahbadan #atasibaubadan #boostaurapositif #supayatidurnyenyak #tidakmudahmarah #antiseptik #sesuaiseisikeluarga #bahanmandianbidara #infomandianbidara #kulitlebihcerahsihatoneyangsekata #gelmandianbidarapuchong #mandianbidaraaura7herba #aslegacypuchongselangor #aslegacyselangor #aslegacykualalumpur #aslegacynegerisembilan #kitajagakita #adapromo
  • INFO PRODUK GEL MANDIAN BIDARA AURA 7 HERBA
    .
    Salah satu produk Best Seller kerana kuliti dan keberkesanan produk ni, dan harga dia yang jauh lebih murah.
    .
    Gel Mandian Bidara ni mempunyai scrub yang halus daripada kacang walnut yang tinggi manfaat untuk kebersihan kulit badan dan sesuai digunakan oleh seisi keluarga dari kanak-kanak sehingga warga emas.
    .
    Setiap botol didatangkan dengan 500ml, ini bukan sahaja berbaloi kerana harganya murah tetapi ramai yang telah merasakan perubahan seperti :
    .
    ✅Menghilangkan kegatalan dan masalah kulit
    ✅Mengatasi masalah migrain bila digunakan diatas kepala
    ✅Kulit lebih cerah dan nampak bersih
    ✅Atasi Bau Badan
    ✅Badan rasa ringan
    ✅Lebih tenang dan senang tidur
    ✅Boost Positif Energi
    ✅Menyegarkan dan lain-lain manfaat
    .
    Satu lagi yang kita ketahui umum bahawa makhluk halus tidak suka kepada daun bidara, juga merupakan faktor kenapa ia bagus digunakan untuk secara tidak langsung menghindari gangguan.
    .
    Musim masalah kita perlu sentiasa menjaga hygiene, Gel Mandian Bidara ini juga berciri AntiSeptik 💕
    .
    Whatsapp Teena untuk menikmati kebaikkan gel mandian bidara ni!
    .
    📲+6012-7906601
    .
    #gelmandianbidara #gelmandianbidaraaura7herba #mandianbidara #gelmandianbidaraaslegacy #manfaatdaunbidara #atasimasalahbadan #atasibaubadan #boostaurapositif #supayatidurnyenyak #tidakmudahmarah #antiseptik #sesuaiseisikeluarga #bahanmandianbidara #infomandianbidara #kulitlebihcerahsihatoneyangsekata #gelmandianbidarapuchong #mandianbidaraaura7herba #aslegacypuchongselangor #aslegacyselangor #aslegacykualalumpur #aslegacynegerisembilan #kitajagakita #adapromo

  •  5  0  6 July, 2020
  • INFO PRODUK GEL MANDIAN BIDARA AURA 7 HERBA
.
Salah satu produk Best Seller kerana kuliti dan keberkesanan produk ni, dan harga dia yang jauh lebih murah. 
.
Gel Mandian Bidara ni mempunyai scrub yang halus daripada kacang walnut yang tinggi manfaat untuk kebersihan kulit badan dan sesuai digunakan oleh seisi keluarga dari kanak-kanak sehingga warga emas.
.
Setiap botol didatangkan dengan 500ml, ini bukan sahaja berbaloi kerana harganya murah tetapi ramai yang telah merasakan perubahan seperti :
.
✅Menghilangkan kegatalan dan masalah kulit
✅Mengatasi masalah migrain bila digunakan diatas kepala
✅Kulit lebih cerah dan nampak bersih 
✅Atasi Bau Badan 
✅Badan rasa ringan 
✅Lebih tenang dan senang tidur
✅Boost Positif Energi
✅Menyegarkan dan lain-lain manfaat
.
Satu lagi yang kita ketahui umum bahawa makhluk halus tidak suka kepada daun bidara, juga merupakan faktor kenapa ia bagus digunakan untuk secara tidak langsung menghindari gangguan.
.
Musim masalah kita perlu sentiasa menjaga hygiene, Gel Mandian Bidara ini juga berciri AntiSeptik 💕
.
Whatsapp Teena untuk menikmati kebaikkan gel mandian bidara ni!
.
📲+6012-7906601
.
#gelmandianbidara #gelmandianbidaraaura7herba #mandianbidara #gelmandianbidaraaslegacy #manfaatdaunbidara #atasimasalahbadan #atasibaubadan #boostaurapositif #supayatidurnyenyak #tidakmudahmarah #antiseptik #sesuaiseisikeluarga #bahanmandianbidara #infomandianbidara #kulitlebihcerahsihatoneyangsekata #gelmandianbidarapuchong #mandianbidaraaura7herba #aslegacypuchongselangor #aslegacyselangor #aslegacykualalumpur #aslegacynegerisembilan #kitajagakita #adapromo
  • INFO PRODUK GEL MANDIAN BIDARA AURA 7 HERBA
    .
    Salah satu produk Best Seller kerana kuliti dan keberkesanan produk ni, dan harga dia yang jauh lebih murah.
    .
    Gel Mandian Bidara ni mempunyai scrub yang halus daripada kacang walnut yang tinggi manfaat untuk kebersihan kulit badan dan sesuai digunakan oleh seisi keluarga dari kanak-kanak sehingga warga emas.
    .
    Setiap botol didatangkan dengan 500ml, ini bukan sahaja berbaloi kerana harganya murah tetapi ramai yang telah merasakan perubahan seperti :
    .
    ✅Menghilangkan kegatalan dan masalah kulit
    ✅Mengatasi masalah migrain bila digunakan diatas kepala
    ✅Kulit lebih cerah dan nampak bersih
    ✅Atasi Bau Badan
    ✅Badan rasa ringan
    ✅Lebih tenang dan senang tidur
    ✅Boost Positif Energi
    ✅Menyegarkan dan lain-lain manfaat
    .
    Satu lagi yang kita ketahui umum bahawa makhluk halus tidak suka kepada daun bidara, juga merupakan faktor kenapa ia bagus digunakan untuk secara tidak langsung menghindari gangguan.
    .
    Musim masalah kita perlu sentiasa menjaga hygiene, Gel Mandian Bidara ini juga berciri AntiSeptik 💕
    .
    Whatsapp Teena untuk menikmati kebaikkan gel mandian bidara ni!
    .
    📲+6012-7906601
    .
    #gelmandianbidara #gelmandianbidaraaura7herba #mandianbidara #gelmandianbidaraaslegacy #manfaatdaunbidara #atasimasalahbadan #atasibaubadan #boostaurapositif #supayatidurnyenyak #tidakmudahmarah #antiseptik #sesuaiseisikeluarga #bahanmandianbidara #infomandianbidara #kulitlebihcerahsihatoneyangsekata #gelmandianbidarapuchong #mandianbidaraaura7herba #aslegacypuchongselangor #aslegacyselangor #aslegacykualalumpur #aslegacynegerisembilan #kitajagakita #adapromo

  •  4  0  6 July, 2020
  • INFO PRODUK GEL MANDIAN BIDARA AURA 7 HERBA
.
Salah satu produk Best Seller kerana kuliti dan keberkesanan produk ni, dan harga dia yang jauh lebih murah. 
.
Gel Mandian Bidara ni mempunyai scrub yang halus daripada kacang walnut yang tinggi manfaat untuk kebersihan kulit badan dan sesuai digunakan oleh seisi keluarga dari kanak-kanak sehingga warga emas.
.
Setiap botol didatangkan dengan 500ml, ini bukan sahaja berbaloi kerana harganya murah tetapi ramai yang telah merasakan perubahan seperti :
.
✅Menghilangkan kegatalan dan masalah kulit
✅Mengatasi masalah migrain bila digunakan diatas kepala
✅Kulit lebih cerah dan nampak bersih 
✅Atasi Bau Badan 
✅Badan rasa ringan 
✅Lebih tenang dan senang tidur
✅Boost Positif Energi
✅Menyegarkan dan lain-lain manfaat
.
Satu lagi yang kita ketahui umum bahawa makhluk halus tidak suka kepada daun bidara, juga merupakan faktor kenapa ia bagus digunakan untuk secara tidak langsung menghindari gangguan.
.
Musim masalah kita perlu sentiasa menjaga hygiene, Gel Mandian Bidara ini juga berciri AntiSeptik 💕
.
Whatsapp Teena untuk menikmati kebaikkan gel mandian bidara ni!
.
📲+6012-7906601
.
#gelmandianbidara #gelmandianbidaraaura7herba #mandianbidara #gelmandianbidaraaslegacy #manfaatdaunbidara #atasimasalahbadan #atasibaubadan #boostaurapositif #supayatidurnyenyak #tidakmudahmarah #antiseptik #sesuaiseisikeluarga #bahanmandianbidara #infomandianbidara #kulitlebihcerahsihatoneyangsekata #gelmandianbidarapuchong #mandianbidaraaura7herba #aslegacypuchongselangor #aslegacyselangor #aslegacykualalumpur #aslegacynegerisembilan #kitajagakita #adapromo
  • INFO PRODUK GEL MANDIAN BIDARA AURA 7 HERBA
    .
    Salah satu produk Best Seller kerana kuliti dan keberkesanan produk ni, dan harga dia yang jauh lebih murah.
    .
    Gel Mandian Bidara ni mempunyai scrub yang halus daripada kacang walnut yang tinggi manfaat untuk kebersihan kulit badan dan sesuai digunakan oleh seisi keluarga dari kanak-kanak sehingga warga emas.
    .
    Setiap botol didatangkan dengan 500ml, ini bukan sahaja berbaloi kerana harganya murah tetapi ramai yang telah merasakan perubahan seperti :
    .
    ✅Menghilangkan kegatalan dan masalah kulit
    ✅Mengatasi masalah migrain bila digunakan diatas kepala
    ✅Kulit lebih cerah dan nampak bersih
    ✅Atasi Bau Badan
    ✅Badan rasa ringan
    ✅Lebih tenang dan senang tidur
    ✅Boost Positif Energi
    ✅Menyegarkan dan lain-lain manfaat
    .
    Satu lagi yang kita ketahui umum bahawa makhluk halus tidak suka kepada daun bidara, juga merupakan faktor kenapa ia bagus digunakan untuk secara tidak langsung menghindari gangguan.
    .
    Musim masalah kita perlu sentiasa menjaga hygiene, Gel Mandian Bidara ini juga berciri AntiSeptik 💕
    .
    Whatsapp Teena untuk menikmati kebaikkan gel mandian bidara ni!
    .
    📲+6012-7906601
    .
    #gelmandianbidara #gelmandianbidaraaura7herba #mandianbidara #gelmandianbidaraaslegacy #manfaatdaunbidara #atasimasalahbadan #atasibaubadan #boostaurapositif #supayatidurnyenyak #tidakmudahmarah #antiseptik #sesuaiseisikeluarga #bahanmandianbidara #infomandianbidara #kulitlebihcerahsihatoneyangsekata #gelmandianbidarapuchong #mandianbidaraaura7herba #aslegacypuchongselangor #aslegacyselangor #aslegacykualalumpur #aslegacynegerisembilan #kitajagakita #adapromo

  •  5  0  6 July, 2020
  • INFO PRODUK GEL MANDIAN BIDARA AURA 7 HERBA
.
Salah satu produk Best Seller kerana kuliti dan keberkesanan produk ni, dan harga dia yang jauh lebih murah. 
.
Gel Mandian Bidara ni mempunyai scrub yang halus daripada kacang walnut yang tinggi manfaat untuk kebersihan kulit badan dan sesuai digunakan oleh seisi keluarga dari kanak-kanak sehingga warga emas.
.
Setiap botol didatangkan dengan 500ml, ini bukan sahaja berbaloi kerana harganya murah tetapi ramai yang telah merasakan perubahan seperti :
.
✅Menghilangkan kegatalan dan masalah kulit
✅Mengatasi masalah migrain bila digunakan diatas kepala
✅Kulit lebih cerah dan nampak bersih 
✅Atasi Bau Badan 
✅Badan rasa ringan 
✅Lebih tenang dan senang tidur
✅Boost Positif Energi
✅Menyegarkan dan lain-lain manfaat
.
Satu lagi yang kita ketahui umum bahawa makhluk halus tidak suka kepada daun bidara, juga merupakan faktor kenapa ia bagus digunakan untuk secara tidak langsung menghindari gangguan.
.
Musim masalah kita perlu sentiasa menjaga hygiene, Gel Mandian Bidara ini juga berciri AntiSeptik 💕
.
Whatsapp Teena untuk menikmati kebaikkan gel mandian bidara ni!
.
📲+6012-7906601
.
#gelmandianbidara #gelmandianbidaraaura7herba #mandianbidara #gelmandianbidaraaslegacy #manfaatdaunbidara #atasimasalahbadan #atasibaubadan #boostaurapositif #supayatidurnyenyak #tidakmudahmarah #antiseptik #sesuaiseisikeluarga #bahanmandianbidara #infomandianbidara #kulitlebihcerahsihatoneyangsekata #gelmandianbidarapuchong #mandianbidaraaura7herba #aslegacypuchongselangor #aslegacyselangor #aslegacykualalumpur #aslegacynegerisembilan #kitajagakita #adapromo
  • INFO PRODUK GEL MANDIAN BIDARA AURA 7 HERBA
    .
    Salah satu produk Best Seller kerana kuliti dan keberkesanan produk ni, dan harga dia yang jauh lebih murah.
    .
    Gel Mandian Bidara ni mempunyai scrub yang halus daripada kacang walnut yang tinggi manfaat untuk kebersihan kulit badan dan sesuai digunakan oleh seisi keluarga dari kanak-kanak sehingga warga emas.
    .
    Setiap botol didatangkan dengan 500ml, ini bukan sahaja berbaloi kerana harganya murah tetapi ramai yang telah merasakan perubahan seperti :
    .
    ✅Menghilangkan kegatalan dan masalah kulit
    ✅Mengatasi masalah migrain bila digunakan diatas kepala
    ✅Kulit lebih cerah dan nampak bersih
    ✅Atasi Bau Badan
    ✅Badan rasa ringan
    ✅Lebih tenang dan senang tidur
    ✅Boost Positif Energi
    ✅Menyegarkan dan lain-lain manfaat
    .
    Satu lagi yang kita ketahui umum bahawa makhluk halus tidak suka kepada daun bidara, juga merupakan faktor kenapa ia bagus digunakan untuk secara tidak langsung menghindari gangguan.
    .
    Musim masalah kita perlu sentiasa menjaga hygiene, Gel Mandian Bidara ini juga berciri AntiSeptik 💕
    .
    Whatsapp Teena untuk menikmati kebaikkan gel mandian bidara ni!
    .
    📲+6012-7906601
    .
    #gelmandianbidara #gelmandianbidaraaura7herba #mandianbidara #gelmandianbidaraaslegacy #manfaatdaunbidara #atasimasalahbadan #atasibaubadan #boostaurapositif #supayatidurnyenyak #tidakmudahmarah #antiseptik #sesuaiseisikeluarga #bahanmandianbidara #infomandianbidara #kulitlebihcerahsihatoneyangsekata #gelmandianbidarapuchong #mandianbidaraaura7herba #aslegacypuchongselangor #aslegacyselangor #aslegacykualalumpur #aslegacynegerisembilan #kitajagakita #adapromo

  •  4  0  6 July, 2020
  • 😊😁GEL MANDIAN BIDARA😊😘 DIFORMULASIKAN DARIPADA DAUN BIDARA, LIMAU PURUT & GARAM BUKIT. 

BERFUNGSI UTK :
☘️Membuang Toksin/ Daki pada kulit 
☘️Merawat lemah semangat 
☘️Membuang penyakit gangguan emosi, stress, panik, susah tidur, gangguan makhluk halus, Jin, saka & sihir 
☘️Menghilangkan keletihan & memulihkan semangat. 
☘️Bau Limau Purut yg wangi Dan Segar. . 

Cara Penggunaan :
-Niat & doa agar terhindar drpd gangguan2 makhluk halus & sihir
- Ratakan Gel Mandian Aura 7 Herba keseluruhan badan
- 2 Kali sehari, pagi & petang.

Bahan2: 
Garam bukit 
Daun bidara 
Bunga mawar
Limau purut
Aromatherapy
Pepermint
Tea tree leaf oil

Isipadu : 500ml 
Harga : Rm25(SM) Rm28(SS)

#aslegacy  #gelmandianbidaraaura7herba
#masalahgangguan
#tidurberkualiti
#gatal2kulit
#baubadan
  • 😊😁GEL MANDIAN BIDARA😊😘 DIFORMULASIKAN DARIPADA DAUN BIDARA, LIMAU PURUT & GARAM BUKIT.

    BERFUNGSI UTK :
    ☘️Membuang Toksin/ Daki pada kulit
    ☘️Merawat lemah semangat
    ☘️Membuang penyakit gangguan emosi, stress, panik, susah tidur, gangguan makhluk halus, Jin, saka & sihir
    ☘️Menghilangkan keletihan & memulihkan semangat.
    ☘️Bau Limau Purut yg wangi Dan Segar. .

    Cara Penggunaan :
    -Niat & doa agar terhindar drpd gangguan2 makhluk halus & sihir
    - Ratakan Gel Mandian Aura 7 Herba keseluruhan badan
    - 2 Kali sehari, pagi & petang.

    Bahan2:
    Garam bukit
    Daun bidara
    Bunga mawar
    Limau purut
    Aromatherapy
    Pepermint
    Tea tree leaf oil

    Isipadu : 500ml
    Harga : Rm25(SM) Rm28(SS)

    #aslegacy #gelmandianbidaraaura7herba
    #masalahgangguan
    #tidurberkualiti
    #gatal2kulit
    #baubadan

  •  3  0  1 July, 2020
  • BUNJUT HERBA MANDIAN by Boonga

Dirumus secara tradisional menggunakan pelbagai daun dan herba yang terbaik bagi memulihkan tenaga wanita. Amat sesuai digunakan bagi ibu lepas bersalin, para wanita yang ingin mendapatkan tenaga dan kesegaran dalaman, dan lain lain.

Khasiat mandian herba:
💨 Membuang angin
💨Melancarkan perjalanan darah
💨Menyurutkan bengkak
💨 Melegakan kesakitan

Bahan-bahan

Herba Daun2 Mandian
🍀Chapa, Meringan, serai wangi, lamuni hitam, lengkuas, balik angin, kayu manis, kunyit 🍀Gabungan Rempah ratus antaranya halba, habatusawda

Cara Penyedian:
1. Masukkan 2L dalam periuk dan biar mendidih.
2. Masukkan 1 bunjut mandian
3. Rebus bunjut mandian 3 - 5 minit sehingga naik bau.
4. Campurkan air rebusan herba dengan 15L air.

Ramuan mandian herba boleh iuoang pakai selagi atoma dan warna tidak hilang. Estimation adalah 3-4 kali penggunaan

#mandianherba  #mandiandaunherba #mandianherbabersalin #mandianherbaratujelita #mandianherbaauraherbs #mandianherbabunjut #mandianherbaberpantang #mandianboonga #gelmandianbidara #mandiansusukambing #mandianherbatanamera #mandianherbatungbayee #mandiancherryblossom #mandianherbamurah #gelmandianbidaraaura7herba
  • BUNJUT HERBA MANDIAN by Boonga

    Dirumus secara tradisional menggunakan pelbagai daun dan herba yang terbaik bagi memulihkan tenaga wanita. Amat sesuai digunakan bagi ibu lepas bersalin, para wanita yang ingin mendapatkan tenaga dan kesegaran dalaman, dan lain lain.

    Khasiat mandian herba:
    💨 Membuang angin
    💨Melancarkan perjalanan darah
    💨Menyurutkan bengkak
    💨 Melegakan kesakitan

    Bahan-bahan

    Herba Daun2 Mandian
    🍀Chapa, Meringan, serai wangi, lamuni hitam, lengkuas, balik angin, kayu manis, kunyit 🍀Gabungan Rempah ratus antaranya halba, habatusawda

    Cara Penyedian:
    1. Masukkan 2L dalam periuk dan biar mendidih.
    2. Masukkan 1 bunjut mandian
    3. Rebus bunjut mandian 3 - 5 minit sehingga naik bau.
    4. Campurkan air rebusan herba dengan 15L air.

    Ramuan mandian herba boleh iuoang pakai selagi atoma dan warna tidak hilang. Estimation adalah 3-4 kali penggunaan

    #mandianherba #mandiandaunherba #mandianherbabersalin #mandianherbaratujelita #mandianherbaauraherbs #mandianherbabunjut #mandianherbaberpantang #mandianboonga #gelmandianbidara #mandiansusukambing #mandianherbatanamera #mandianherbatungbayee #mandiancherryblossom #mandianherbamurah #gelmandianbidaraaura7herba

  •  1  0  27 June, 2020
  • BUNJUT HERBA MANDIAN by Boonga

Dirumus secara tradisional menggunakan pelbagai daun dan herba yang terbaik bagi memulihkan tenaga wanita. Amat sesuai digunakan bagi ibu lepas bersalin, para wanita yang ingin mendapatkan tenaga dan kesegaran dalaman, dan lain lain.

Khasiat mandian herba:
💨 Membuang angin
💨Melancarkan perjalanan darah
💨Menyurutkan bengkak
💨 Melegakan kesakitan

Bahan-bahan

Herba Daun2 Mandian
🍀Chapa, Meringan, serai wangi, lamuni hitam, lengkuas, balik angin, kayu manis, kunyit 🍀Gabungan Rempah ratus antaranya halba, habatusawda

Cara Penyedian:
1. Masukkan 2L dalam periuk dan biar mendidih.
2. Masukkan 1 bunjut mandian
3. Rebus bunjut mandian 3 - 5 minit sehingga naik bau.
4. Campurkan air rebusan herba dengan 15L air.

Ramuan mandian herba boleh iuoang pakai selagi atoma dan warna tidak hilang. Estimation adalah 3-4 kali penggunaan

#mandianherba  #mandiandaunherba #mandianherbabersalin #mandianherbaratujelita #mandianherbaauraherbs #mandianherbabunjut #mandianherbaberpantang #mandianboonga #gelmandianbidara #mandiansusukambing #mandianherbatanamera #mandianherbatungbayee #mandiancherryblossom #mandianherbamurah #gelmandianbidaraaura7herba
  • BUNJUT HERBA MANDIAN by Boonga

    Dirumus secara tradisional menggunakan pelbagai daun dan herba yang terbaik bagi memulihkan tenaga wanita. Amat sesuai digunakan bagi ibu lepas bersalin, para wanita yang ingin mendapatkan tenaga dan kesegaran dalaman, dan lain lain.

    Khasiat mandian herba:
    💨 Membuang angin
    💨Melancarkan perjalanan darah
    💨Menyurutkan bengkak
    💨 Melegakan kesakitan

    Bahan-bahan

    Herba Daun2 Mandian
    🍀Chapa, Meringan, serai wangi, lamuni hitam, lengkuas, balik angin, kayu manis, kunyit 🍀Gabungan Rempah ratus antaranya halba, habatusawda

    Cara Penyedian:
    1. Masukkan 2L dalam periuk dan biar mendidih.
    2. Masukkan 1 bunjut mandian
    3. Rebus bunjut mandian 3 - 5 minit sehingga naik bau.
    4. Campurkan air rebusan herba dengan 15L air.

    Ramuan mandian herba boleh iuoang pakai selagi atoma dan warna tidak hilang. Estimation adalah 3-4 kali penggunaan

    #mandianherba #mandiandaunherba #mandianherbabersalin #mandianherbaratujelita #mandianherbaauraherbs #mandianherbabunjut #mandianherbaberpantang #mandianboonga #gelmandianbidara #mandiansusukambing #mandianherbatanamera #mandianherbatungbayee #mandiancherryblossom #mandianherbamurah #gelmandianbidaraaura7herba

  •  1  0  26 June, 2020
  • BUNJUT HERBA MANDIAN by Boonga

Dirumus secara tradisional menggunakan pelbagai daun dan herba yang terbaik bagi memulihkan tenaga wanita. Amat sesuai digunakan bagi ibu lepas bersalin, para wanita yang ingin mendapatkan tenaga dan kesegaran dalaman, dan lain lain.

Khasiat mandian herba:
💨 Membuang angin
💨Melancarkan perjalanan darah
💨Menyurutkan bengkak
💨 Melegakan kesakitan

Bahan-bahan

Herba Daun2 Mandian
🍀Chapa, Meringan, serai wangi, lamuni hitam, lengkuas, balik angin, kayu manis, kunyit 🍀Gabungan Rempah ratus antaranya halba, habatusawda

Cara Penyedian:
1. Masukkan 2L dalam periuk dan biar mendidih.
2. Masukkan 1 bunjut mandian
3. Rebus bunjut mandian 3 - 5 minit sehingga naik bau.
4. Campurkan air rebusan herba dengan 15L air.

Ramuan mandian herba boleh iuoang pakai selagi atoma dan warna tidak hilang. Estimation adalah 3-4 kali penggunaan

#mandianherba  #mandiandaunherba #mandianherbabersalin #mandianherbaratujelita #mandianherbaauraherbs #mandianherbabunjut #mandianherbaberpantang #mandianboonga #gelmandianbidara #mandiansusukambing #mandianherbatanamera #mandianherbatungbayee #mandiancherryblossom #mandianherbamurah #gelmandianbidaraaura7herba
  • BUNJUT HERBA MANDIAN by Boonga

    Dirumus secara tradisional menggunakan pelbagai daun dan herba yang terbaik bagi memulihkan tenaga wanita. Amat sesuai digunakan bagi ibu lepas bersalin, para wanita yang ingin mendapatkan tenaga dan kesegaran dalaman, dan lain lain.

    Khasiat mandian herba:
    💨 Membuang angin
    💨Melancarkan perjalanan darah
    💨Menyurutkan bengkak
    💨 Melegakan kesakitan

    Bahan-bahan

    Herba Daun2 Mandian
    🍀Chapa, Meringan, serai wangi, lamuni hitam, lengkuas, balik angin, kayu manis, kunyit 🍀Gabungan Rempah ratus antaranya halba, habatusawda

    Cara Penyedian:
    1. Masukkan 2L dalam periuk dan biar mendidih.
    2. Masukkan 1 bunjut mandian
    3. Rebus bunjut mandian 3 - 5 minit sehingga naik bau.
    4. Campurkan air rebusan herba dengan 15L air.

    Ramuan mandian herba boleh iuoang pakai selagi atoma dan warna tidak hilang. Estimation adalah 3-4 kali penggunaan

    #mandianherba #mandiandaunherba #mandianherbabersalin #mandianherbaratujelita #mandianherbaauraherbs #mandianherbabunjut #mandianherbaberpantang #mandianboonga #gelmandianbidara #mandiansusukambing #mandianherbatanamera #mandianherbatungbayee #mandiancherryblossom #mandianherbamurah #gelmandianbidaraaura7herba

  •  0  0  23 June, 2020

Top #GelmandianBidaraaura7herba Posts

  • *GEL MANDIAN BIDARA* DIFORMULASIKAN DARIPADA DAUN BIDARA, LIMAU PURUT & GARAM BUKIT. 
BERFUNGSI UTK :
☘️Membuang Toksin/ Daki pada kulit ☘️Merawat lemah semangat ☘️Membuang penyakit gangguan emosi, stress, panik, susah tidur, gangguan makhluk halus, Jin, saka & sihir ☘️Menghilangkan keletihan & memulihkan semangat. ☘️Bau Limau Purut yg wangi Dan Segar. . 
Cara Penggunaan :
-Niat & doa agar terhindar drpd gangguan2 makhluk halus & sihir
- Ratakan Gel Mandian Aura 7 Herba keseluruhan badan
- 2 Kali sehari, pagi & petang.

Bahan2: 
Garam bukit 
Daun bidara 
Bunga mawar
Limau purut
Aromatherapy
Pepermint
Tea tree leaf oil

Isipadu : 500ml 
Harga : Rm25(SM) Rm28(SS)
post rm8sm rm12ss

Untuk order dan info Whatsapp sekarang :

www.wasap.my/601124234271

#aliffsyukri #shahidadherbs #aslegacy #mandianbidaraaura7herba #gelmandianbidaraaura7herba
#shahidadherbs 
#aliffsyukri 
#masalahgangguan
#tidurberkualiti
#gatal2kulit
#baubadan
#teamkakyan
#aslegacy_masterpartnerhq
  • *GEL MANDIAN BIDARA* DIFORMULASIKAN DARIPADA DAUN BIDARA, LIMAU PURUT & GARAM BUKIT.
    BERFUNGSI UTK :
    ☘️Membuang Toksin/ Daki pada kulit ☘️Merawat lemah semangat ☘️Membuang penyakit gangguan emosi, stress, panik, susah tidur, gangguan makhluk halus, Jin, saka & sihir ☘️Menghilangkan keletihan & memulihkan semangat. ☘️Bau Limau Purut yg wangi Dan Segar. .
    Cara Penggunaan :
    -Niat & doa agar terhindar drpd gangguan2 makhluk halus & sihir
    - Ratakan Gel Mandian Aura 7 Herba keseluruhan badan
    - 2 Kali sehari, pagi & petang.

    Bahan2:
    Garam bukit
    Daun bidara
    Bunga mawar
    Limau purut
    Aromatherapy
    Pepermint
    Tea tree leaf oil

    Isipadu : 500ml
    Harga : Rm25(SM) Rm28(SS)
    post rm8sm rm12ss

    Untuk order dan info Whatsapp sekarang :

    www.wasap.my/601124234271

    #aliffsyukri #shahidadherbs #aslegacy #mandianbidaraaura7herba #gelmandianbidaraaura7herba
    #shahidadherbs
    #aliffsyukri
    #masalahgangguan
    #tidurberkualiti
    #gatal2kulit
    #baubadan
    #teamkakyan
    #aslegacy_masterpartnerhq

  •  0  0  18 February, 2020
  • *GEL MANDIAN BIDARA* DIFORMULASIKAN DARIPADA DAUN BIDARA, LIMAU PURUT & GARAM BUKIT. 
BERFUNGSI UTK :
☘️Membuang Toksin/ Daki pada kulit ☘️Merawat lemah semangat ☘️Membuang penyakit gangguan emosi, stress, panik, susah tidur, gangguan makhluk halus, Jin, saka & sihir ☘️Menghilangkan keletihan & memulihkan semangat. ☘️Bau Limau Purut yg wangi Dan Segar. . 
Cara Penggunaan :
-Niat & doa agar terhindar drpd gangguan2 makhluk halus & sihir
- Ratakan Gel Mandian Aura 7 Herba keseluruhan badan
- 2 Kali sehari, pagi & petang.

Bahan2: 
Garam bukit 
Daun bidara 
Bunga mawar
Limau purut
Aromatherapy
Pepermint
Tea tree leaf oil

Isipadu : 500ml 
Harga : Rm25(SM) Rm28(SS)
post rm8sm rm12ss

Untuk order dan info Whatsapp sekarang :

www.wasap.my/601124234271

#aliffsyukri #shahidadherbs #aslegacy #mandianbidaraaura7herba #gelmandianbidaraaura7herba
#shahidadherbs 
#aliffsyukri 
#masalahgangguan
#tidurberkualiti
#gatal2kulit
#baubadan
#teamkakyan
#aslegacy_masterpartnerhq
  • *GEL MANDIAN BIDARA* DIFORMULASIKAN DARIPADA DAUN BIDARA, LIMAU PURUT & GARAM BUKIT.
    BERFUNGSI UTK :
    ☘️Membuang Toksin/ Daki pada kulit ☘️Merawat lemah semangat ☘️Membuang penyakit gangguan emosi, stress, panik, susah tidur, gangguan makhluk halus, Jin, saka & sihir ☘️Menghilangkan keletihan & memulihkan semangat. ☘️Bau Limau Purut yg wangi Dan Segar. .
    Cara Penggunaan :
    -Niat & doa agar terhindar drpd gangguan2 makhluk halus & sihir
    - Ratakan Gel Mandian Aura 7 Herba keseluruhan badan
    - 2 Kali sehari, pagi & petang.

    Bahan2:
    Garam bukit
    Daun bidara
    Bunga mawar
    Limau purut
    Aromatherapy
    Pepermint
    Tea tree leaf oil

    Isipadu : 500ml
    Harga : Rm25(SM) Rm28(SS)
    post rm8sm rm12ss

    Untuk order dan info Whatsapp sekarang :

    www.wasap.my/601124234271

    #aliffsyukri #shahidadherbs #aslegacy #mandianbidaraaura7herba #gelmandianbidaraaura7herba
    #shahidadherbs
    #aliffsyukri
    #masalahgangguan
    #tidurberkualiti
    #gatal2kulit
    #baubadan
    #teamkakyan
    #aslegacy_masterpartnerhq

  •  4  0  10 February, 2020
  • *GEL MANDIAN BIDARA* DIFORMULASIKAN DARIPADA DAUN BIDARA, LIMAU PURUT & GARAM BUKIT. 
BERFUNGSI UTK :
☘️Membuang Toksin/ Daki pada kulit ☘️Merawat lemah semangat ☘️Membuang penyakit gangguan emosi, stress, panik, susah tidur, gangguan makhluk halus, Jin, saka & sihir ☘️Menghilangkan keletihan & memulihkan semangat. ☘️Bau Limau Purut yg wangi Dan Segar. . 
Cara Penggunaan :
-Niat & doa agar terhindar drpd gangguan2 makhluk halus & sihir
- Ratakan Gel Mandian Aura 7 Herba keseluruhan badan
- 2 Kali sehari, pagi & petang.

Bahan2: 
Garam bukit 
Daun bidara 
Bunga mawar
Limau purut
Aromatherapy
Pepermint
Tea tree leaf oil

Isipadu : 500ml 
Harga : Rm25(SM) Rm28(SS)
post rm8sm rm12ss

Untuk order dan info Whatsapp sekarang :

www.wasap.my/601124234271

#aliffsyukri #shahidadherbs #aslegacy #mandianbidaraaura7herba #gelmandianbidaraaura7herba
#shahidadherbs 
#aliffsyukri 
#masalahgangguan
#tidurberkualiti
#gatal2kulit
#baubadan
#teamkakyan
#aslegacy_masterpartnerhq
  • *GEL MANDIAN BIDARA* DIFORMULASIKAN DARIPADA DAUN BIDARA, LIMAU PURUT & GARAM BUKIT.
    BERFUNGSI UTK :
    ☘️Membuang Toksin/ Daki pada kulit ☘️Merawat lemah semangat ☘️Membuang penyakit gangguan emosi, stress, panik, susah tidur, gangguan makhluk halus, Jin, saka & sihir ☘️Menghilangkan keletihan & memulihkan semangat. ☘️Bau Limau Purut yg wangi Dan Segar. .
    Cara Penggunaan :
    -Niat & doa agar terhindar drpd gangguan2 makhluk halus & sihir
    - Ratakan Gel Mandian Aura 7 Herba keseluruhan badan
    - 2 Kali sehari, pagi & petang.

    Bahan2:
    Garam bukit
    Daun bidara
    Bunga mawar
    Limau purut
    Aromatherapy
    Pepermint
    Tea tree leaf oil

    Isipadu : 500ml
    Harga : Rm25(SM) Rm28(SS)
    post rm8sm rm12ss

    Untuk order dan info Whatsapp sekarang :

    www.wasap.my/601124234271

    #aliffsyukri #shahidadherbs #aslegacy #mandianbidaraaura7herba #gelmandianbidaraaura7herba
    #shahidadherbs
    #aliffsyukri
    #masalahgangguan
    #tidurberkualiti
    #gatal2kulit
    #baubadan
    #teamkakyan
    #aslegacy_masterpartnerhq

  •  5  0  15 February, 2020
  • #DAUN BIDARA TERBUKTI BERKESAN RAWAT GANGGUAN MISTIK MENGIKUT RAWATAN PERUBATAN ISLAM
.
Ramai yg tak tahu rahsia & khasiat daun bidara ni boleh merawat gangguan mistik dan cara nya ialah:-
1. Ambil 1 baldi air dan masukkan daun bidara untuk dibuat mandian. 
3. Terlebih dahulu, bacakan Surah af-fatihah, Surah Al-Ikhlas, Surah Al-Falaq dan An Naas kemudian bacakan juga Ayat Kursi, 
4. InshaAllah sihir dan syaitan yang mengganggu kesedaran orang yang terkena guna-guna atau sihir boleh segera sembuh.
.
Menarikkan?? .
Tapi mana nak cari daun bidara??
.
Jangan risau...sebab semua bahan yg diperlukan ni boleh didapati dalam Gel Mandian Bidara keluaran Dato Aliff Syukri .
GEL MANDIAN BIDARA DARI DATO ALIFF SYUKRI INI DIFORMULASIKAN DARIPADA DAUN BIDARA, LIMAU PURUT & GARAM BUKIT
.
Cara Penggunaan :
- Niat & doa agar terhindar drpd gangguan2 makhluk halus & sihir
- Baca Surah af-fatihah, Surah Al-Ikhlas, Surah Al-Falaq dan An Naas kemudian bacakan juga Ayat Kursi,
- Ratakan Gel Mandian Bidara ni keseluruhan badan
- 2 Kali sehari, pagi & petang.
.
Insyallah..dengan izin Allah....
.
Ok macam mana nak dapatkan Gel Mandian Bidara ni?? Mahal ke??? .
Untuk 500ml sebotol, harga hanya RM25 shj...murahkan...
.
Dah Tak perlu buang masa nak cari daun bidara di merata tempat lagi. .
Nak rawat gangguan mistik? Nak order??
.
Boleh klik link wasap ni sekarang
.
www.wasap.my/601124234271/gelbidara
www.wasap.my/601124234271/gelbidara
www.wasap.my/601124234271/gelbidara
.
#aliffsyukri #shahidadherbs #aslegacy #mandianbidaraaura7herba #gelmandianbidaraaura7herba
#shahidadherbs 
#aliffsyukri 
#masalahgangguan
#tidurberkualiti
#gatal2kulit
#baubadan
  • #DAUN BIDARA TERBUKTI BERKESAN RAWAT GANGGUAN MISTIK MENGIKUT RAWATAN PERUBATAN ISLAM
    .
    Ramai yg tak tahu rahsia & khasiat daun bidara ni boleh merawat gangguan mistik dan cara nya ialah:-
    1. Ambil 1 baldi air dan masukkan daun bidara untuk dibuat mandian.
    3. Terlebih dahulu, bacakan Surah af-fatihah, Surah Al-Ikhlas, Surah Al-Falaq dan An Naas kemudian bacakan juga Ayat Kursi,
    4. InshaAllah sihir dan syaitan yang mengganggu kesedaran orang yang terkena guna-guna atau sihir boleh segera sembuh.
    .
    Menarikkan?? .
    Tapi mana nak cari daun bidara??
    .
    Jangan risau...sebab semua bahan yg diperlukan ni boleh didapati dalam Gel Mandian Bidara keluaran Dato Aliff Syukri .
    GEL MANDIAN BIDARA DARI DATO ALIFF SYUKRI INI DIFORMULASIKAN DARIPADA DAUN BIDARA, LIMAU PURUT & GARAM BUKIT
    .
    Cara Penggunaan :
    - Niat & doa agar terhindar drpd gangguan2 makhluk halus & sihir
    - Baca Surah af-fatihah, Surah Al-Ikhlas, Surah Al-Falaq dan An Naas kemudian bacakan juga Ayat Kursi,
    - Ratakan Gel Mandian Bidara ni keseluruhan badan
    - 2 Kali sehari, pagi & petang.
    .
    Insyallah..dengan izin Allah....
    .
    Ok macam mana nak dapatkan Gel Mandian Bidara ni?? Mahal ke??? .
    Untuk 500ml sebotol, harga hanya RM25 shj...murahkan...
    .
    Dah Tak perlu buang masa nak cari daun bidara di merata tempat lagi. .
    Nak rawat gangguan mistik? Nak order??
    .
    Boleh klik link wasap ni sekarang
    .
    www.wasap.my/601124234271/gelbidara
    www.wasap.my/601124234271/gelbidara
    www.wasap.my/601124234271/gelbidara
    .
    #aliffsyukri #shahidadherbs #aslegacy #mandianbidaraaura7herba #gelmandianbidaraaura7herba
    #shahidadherbs
    #aliffsyukri
    #masalahgangguan
    #tidurberkualiti
    #gatal2kulit
    #baubadan

  •  3  0  3 March, 2020
  • MEMBAWA AURA POSITIF LUARAN DAN DALAMAN 🌸 *GEL MANDIAN BIDARA* DIFORMULASIKAN DARIPADA DAUN BIDARA, LIMAU PURUT & GARAM BUKIT. 
BERFUNGSI UTK : ☘️Membuang Toksin/ Daki pada kulit ☘️Merawat lemah semangat ☘️Membuang penyakit gangguan emosi, stress, panik, susah tidur, gangguan makhluk halus, Jin, saka & sihir ☘️Menghilangkan keletihan & memulihkan semangat. ☘️Bau Limau Purut yg wangi Dan Segar. . 
Cara Penggunaan :
-Niat & doa agar terhindar drpd gangguan2 makhluk halus & sihir
- Ratakan Gel Mandian Aura 7 Herba keseluruhan badan
- 2 Kali sehari, pagi & petang.

Antara bahan: 
Dari : 
Garam bukit 
Daun bidara 
Bunga mawar
Limau purut
Aromatherapy
Pepermint
Tea tree leaf oil

Isipadu : 500ml 
Harga : Rm25(SM) Rm28(SS)
post rm8sm rm12ss

Whatsapp 01111466780

#aliffsyukri #mandianbidaraaura7herba #gelmandianbidaraaura7herba #agenmobilebpjohor
  • MEMBAWA AURA POSITIF LUARAN DAN DALAMAN 🌸 *GEL MANDIAN BIDARA* DIFORMULASIKAN DARIPADA DAUN BIDARA, LIMAU PURUT & GARAM BUKIT.
    BERFUNGSI UTK : ☘️Membuang Toksin/ Daki pada kulit ☘️Merawat lemah semangat ☘️Membuang penyakit gangguan emosi, stress, panik, susah tidur, gangguan makhluk halus, Jin, saka & sihir ☘️Menghilangkan keletihan & memulihkan semangat. ☘️Bau Limau Purut yg wangi Dan Segar. .
    Cara Penggunaan :
    -Niat & doa agar terhindar drpd gangguan2 makhluk halus & sihir
    - Ratakan Gel Mandian Aura 7 Herba keseluruhan badan
    - 2 Kali sehari, pagi & petang.

    Antara bahan:
    Dari :
    Garam bukit
    Daun bidara
    Bunga mawar
    Limau purut
    Aromatherapy
    Pepermint
    Tea tree leaf oil

    Isipadu : 500ml
    Harga : Rm25(SM) Rm28(SS)
    post rm8sm rm12ss

    Whatsapp 01111466780

    #aliffsyukri #mandianbidaraaura7herba #gelmandianbidaraaura7herba #agenmobilebpjohor

  •  235  7  4 January, 2019
  • SAYA MENCARI AGEN / DROPSHIP 
SELURUH MALAYSIA 🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥
Biar betul??? Baca sampai habis
.
.
.
.
.
Panggilan terakhir sbb lps ni dah tutup dah peluang keemasann ini! 😭 🌸Pelajar
🌸Ibu tunggal
🌸kaki tangan kerajaan
🌸swasta 
Yang mana nak buat duit rm1k-100k sebulan. Ramai ramai yang dah berjaya bermula modal serendah rm50 sahaja!!! Siapa nak join kami bersama2 dengan As Legacy, sila comment “saya nak”!! Kami akan balas dan ajar cara nak join. dan mereka yg join, boleh jumpa Dato' Aliff Syukri next week di KL pada 5hb January 2019 😍😍😍 Atau nak mudah, Whatsapp terus
Http://www.wasap.my/60136566568/nak+join+asLegacy

#teamofficial #aslegacymalaysia #ASlegacybyAliffSyukri #aslegacy #aslegacypuchong #asbeautyoriginal #asblegacymalaysia #aslegacypartner #teamjerung #teamGoldenAura #BizzyBoddy #harumnita #SlimmingBizzyBoddyGreenTea #melaleuca #ekzema #gelbidara #Gentelharumnita #gelmandianbidara #GelmandianBidaraaura7herba #terapiinstagram #bazarpaknil
  • SAYA MENCARI AGEN / DROPSHIP
    SELURUH MALAYSIA 🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥
    Biar betul??? Baca sampai habis
    .
    .
    .
    .
    .
    Panggilan terakhir sbb lps ni dah tutup dah peluang keemasann ini! 😭 🌸Pelajar
    🌸Ibu tunggal
    🌸kaki tangan kerajaan
    🌸swasta
    Yang mana nak buat duit rm1k-100k sebulan. Ramai ramai yang dah berjaya bermula modal serendah rm50 sahaja!!! Siapa nak join kami bersama2 dengan As Legacy, sila comment “saya nak”!! Kami akan balas dan ajar cara nak join. dan mereka yg join, boleh jumpa Dato' Aliff Syukri next week di KL pada 5hb January 2019 😍😍😍 Atau nak mudah, Whatsapp terus
    Http://www.wasap.my/60136566568/nak+join+asLegacy

    #teamofficial #aslegacymalaysia #ASlegacybyAliffSyukri #aslegacy #aslegacypuchong #asbeautyoriginal #asblegacymalaysia #aslegacypartner #teamjerung #teamGoldenAura #BizzyBoddy #harumnita #SlimmingBizzyBoddyGreenTea #melaleuca #ekzema #gelbidara #Gentelharumnita #gelmandianbidara #GelmandianBidaraaura7herba #terapiinstagram #bazarpaknil

  •  500  0  2 January, 2019