#GelMandianBidaraBaroqah Instagram Photos & Videos

GelMandianBidaraBaroqah - 2.5k posts

Hashtag Popularity

0.3
average comments
4.4
average likes

Latest #GelMandianBidaraBaroqah Posts

  • Assalamualaikum Semua🤗
 Sebelum cakap lebih lanjut.

Perhatian Kepada Semua

Badan Rasa lesu tak bermaya.
Balik kerja mandi terus tido..
Memang rasa letih sangat-sangat!
Nak buat apa pun dah tak larat!
Time cuti rasa nak relax & rehat.

Nak selesaikan masalah seperti ini?
Badan segar stress pon hilang.
Baunya pun cukup menyegarkan!

Gandingan TERBAIK Bidara Baroqah :

☑️ Spray Baitul Annur RM35
☑️Gel Mandian Bidara Baroqah RM35
☑️Balm Bidara Baroqah RM35
☑️Balm Bayi  Bidara Baroqah RM35

#dropship/mini agent sah juga di perlulan

http://wa.me/60166679738?text=MummyAinaBidara

#teamBaroqah
#GelMandianBidaraBaroqah
#BalmBidaraBaroqah
#BabyBalmBidaraBaroqah
#BalmWangiViral
#SemburanBaitulAnnur
#halal
#viral
#usahawanbumiputera 
#ikhtiar
  • Assalamualaikum Semua🤗
    Sebelum cakap lebih lanjut.

    Perhatian Kepada Semua

    Badan Rasa lesu tak bermaya.
    Balik kerja mandi terus tido..
    Memang rasa letih sangat-sangat!
    Nak buat apa pun dah tak larat!
    Time cuti rasa nak relax & rehat.

    Nak selesaikan masalah seperti ini?
    Badan segar stress pon hilang.
    Baunya pun cukup menyegarkan!

    Gandingan TERBAIK Bidara Baroqah :

    ☑️ Spray Baitul Annur RM35
    ☑️Gel Mandian Bidara Baroqah RM35
    ☑️Balm Bidara Baroqah RM35
    ☑️Balm Bayi Bidara Baroqah RM35

    #dropship/mini agent sah juga di perlulan

    http://wa.me/60166679738?text=MummyAinaBidara

    #teamBaroqah
    #GelMandianBidaraBaroqah
    #BalmBidaraBaroqah
    #BabyBalmBidaraBaroqah
    #BalmWangiViral
    #SemburanBaitulAnnur
    #halal
    #viral
    #usahawanbumiputera
    #ikhtiar

  •  1  0  10 August, 2020
  • Alhamdulillah.
28/07/2020

Restock lagi #productbidarabaroqah 

Harini KakEni sendiri turun ke Klang pergi rumah founder ambik stok sambil sedut aura dan ilmu.

Product baik sangat bermenafaat buat pengguna, permintaan tinggi, KakEni pun ada agent dan dropship yang laju menjual memang kena sediakan stok ditangan. 

Nak beribadah kita perlu sihat, ikhtiarkan penyembuhan dengan #bidarabaroqah, estrak daun bidara kombinasi lavender, papermint dengan minyak zaitun mennyegarkan kulit selain semua product bidara baroqah telah di doakan.

Doakan stok KakEni terjual dengan mudahnya..🤲

Terimakasih buat semua yang sudi bermuamalah dengan KakEni.😍💖

KakEni
Stokist Bidara Baroqah
Kuala Lumpur
+60126842052

#stokistbidarakualalumpur 
#agentdropshipwanted 
#bidarabaroqahkl 
#dropshipmalaysia 
#codkualalumpurselangor 
#codbidarabaroqah
#balmbidaraserai 
#BalmWangiViral 
#balmbidarahilangkanlenguh 
#GelMandianBidaraBaroqah
  • Alhamdulillah.
    28/07/2020

    Restock lagi #productbidarabaroqah

    Harini KakEni sendiri turun ke Klang pergi rumah founder ambik stok sambil sedut aura dan ilmu.

    Product baik sangat bermenafaat buat pengguna, permintaan tinggi, KakEni pun ada agent dan dropship yang laju menjual memang kena sediakan stok ditangan.

    Nak beribadah kita perlu sihat, ikhtiarkan penyembuhan dengan #bidarabaroqah, estrak daun bidara kombinasi lavender, papermint dengan minyak zaitun mennyegarkan kulit selain semua product bidara baroqah telah di doakan.

    Doakan stok KakEni terjual dengan mudahnya..🤲

    Terimakasih buat semua yang sudi bermuamalah dengan KakEni.😍💖

    KakEni
    Stokist Bidara Baroqah
    Kuala Lumpur
    +60126842052

    #stokistbidarakualalumpur
    #agentdropshipwanted
    #bidarabaroqahkl
    #dropshipmalaysia
    #codkualalumpurselangor
    #codbidarabaroqah
    #balmbidaraserai
    #BalmWangiViral
    #balmbidarahilangkanlenguh
    #GelMandianBidaraBaroqah

  •  6  0  28 July, 2020
  • Sebelum tidur bersihkan diri dengan Gel Mandian Bidara,daun bidara ada Anti-bacteria,dalam gel Ni juga ada lavender Dan pudina yang amat membantu kita untuk rasa lebih relax.Then boleh calit-calit Balm Bidara Baroqah.

Sebelum tidur sembur-sembur ruangan bilik dengan Semburan Baitul Annur, InsyaAllah ia akan menuetralkan udara sekaligus memberikna keselesaan buat kita Dan melindungi kita dari gangguan yang tidak diingini.

#bidarabaroqahhq
#alwayskeepclean
#GelMandianBidaraBaroqah 
#gannguan 
#kulitkering
#kulitgatal
#pencucifeminin
  • Sebelum tidur bersihkan diri dengan Gel Mandian Bidara,daun bidara ada Anti-bacteria,dalam gel Ni juga ada lavender Dan pudina yang amat membantu kita untuk rasa lebih relax.Then boleh calit-calit Balm Bidara Baroqah.

    Sebelum tidur sembur-sembur ruangan bilik dengan Semburan Baitul Annur, InsyaAllah ia akan menuetralkan udara sekaligus memberikna keselesaan buat kita Dan melindungi kita dari gangguan yang tidak diingini.

    #bidarabaroqahhq
    #alwayskeepclean
    #GelMandianBidaraBaroqah
    #gannguan
    #kulitkering
    #kulitgatal
    #pencucifeminin

  •  2  0  25 July, 2020
  • Panas terik shampoo kepala ngan Gel Mandian Bidara terasa nyamannyerrrr , rasa sesejuk bayu pagi, dingin puas mandi tak deklah berkali kali cebok terasa berbahang lagi 😁

Mandian Gel Bidara dari hujung rambut ke hujung kaki ‼️
Sesuai untuk kawasan dot dot dot.
Sungguh jimat dan tahan lama. 
Berebut mandi ngan anak anak.😊

Gel Mandian Bidara Baroqah terhasillah dari
✓ Pati Bidara
✓ Pati minyak Lavender
✓ Peppermint (Daun Pudina)

Kelebihan lain
✓ Dibaca dengan doa pilihan
✓ Merawat masalah 3S (saka,sihir & santau)
✓ Mengatasi masalah gangguan
✓ Menghilangkan rasa lesu
✓ Menghilangkan bau badan
✓ Membantu merawat masalah kulit seperti eczema & ruam.
✓ Sesuai dijadikan pencuci wanita

Rugi tak amalkan. Klong dah setahun lebih guna sangat berpuas hati😍

Dapatkan rege kebabom sekarang..

#teamHQBidaraBaroqah
#GelMandianBidaraBaroqah
#BalmBidaraBaroqah
#BabyBalmBidaraBaroqah
#BalmWangiViral
#SemburanBaitulAnnur
#RevolusiPemagarRumahDanPermisPerniagaan
  • Panas terik shampoo kepala ngan Gel Mandian Bidara terasa nyamannyerrrr , rasa sesejuk bayu pagi, dingin puas mandi tak deklah berkali kali cebok terasa berbahang lagi 😁

    Mandian Gel Bidara dari hujung rambut ke hujung kaki ‼️
    Sesuai untuk kawasan dot dot dot.
    Sungguh jimat dan tahan lama.
    Berebut mandi ngan anak anak.😊

    Gel Mandian Bidara Baroqah terhasillah dari
    ✓ Pati Bidara
    ✓ Pati minyak Lavender
    ✓ Peppermint (Daun Pudina)

    Kelebihan lain
    ✓ Dibaca dengan doa pilihan
    ✓ Merawat masalah 3S (saka,sihir & santau)
    ✓ Mengatasi masalah gangguan
    ✓ Menghilangkan rasa lesu
    ✓ Menghilangkan bau badan
    ✓ Membantu merawat masalah kulit seperti eczema & ruam.
    ✓ Sesuai dijadikan pencuci wanita

    Rugi tak amalkan. Klong dah setahun lebih guna sangat berpuas hati😍

    Dapatkan rege kebabom sekarang..

    #teamHQBidaraBaroqah
    #GelMandianBidaraBaroqah
    #BalmBidaraBaroqah
    #BabyBalmBidaraBaroqah
    #BalmWangiViral
    #SemburanBaitulAnnur
    #RevolusiPemagarRumahDanPermisPerniagaan

  •  1  0  25 July, 2020
  • 🍀Balm Wangi Viral a.k.a Balm Bidara Baroqah🍀

Semakin hari semakin mendapat tempat di hati dan menjadi pilihan rakyat Malaysia😍.

Kenapa ?

Kerana Balm Bidara ini ISTIMEWA😍😍.
Bukan sahaja untuk merawat gangguan halus,malah ia juga :

√ pantas meredakan kesakitan
√ bau yang wangi amat memberi keselesaan
√ berangin dan menyegarkan
√ tekstur tidak melekit dan pantas menyerap
√ mudah dibawa kemana saja

#TeamHQBidaraBaroqah
#GelMandianBidaraBaroqah
#BalmWangiViral
#BalmBidaraBaroqah
#SihatItuNikmat
#SembuhItuRahmat
  • 🍀Balm Wangi Viral a.k.a Balm Bidara Baroqah🍀

    Semakin hari semakin mendapat tempat di hati dan menjadi pilihan rakyat Malaysia😍.

    Kenapa ?

    Kerana Balm Bidara ini ISTIMEWA😍😍.
    Bukan sahaja untuk merawat gangguan halus,malah ia juga :

    √ pantas meredakan kesakitan
    √ bau yang wangi amat memberi keselesaan
    √ berangin dan menyegarkan
    √ tekstur tidak melekit dan pantas menyerap
    √ mudah dibawa kemana saja

    #TeamHQBidaraBaroqah
    #GelMandianBidaraBaroqah
    #BalmWangiViral
    #BalmBidaraBaroqah
    #SihatItuNikmat
    #SembuhItuRahmat

  •  1  0  25 July, 2020
  • TANDA2 ANGIN BERLEBIHAN DALAM BADAN :

 ✓Rasa letih/lesu dan tidak bertenaga
 ✓ Selalu rasa kebas/lenguh/sengal
 ✓ Selalu menguap/mudah mengantuk
 ✓ Rasa tegang di tengkuk dan pinggang
 ✓ Kulit kering
 ✓ Perut berangin
 ✓ Sakit kepala/migraine
 ✓ Mudah marah
 ✓ Hilang selera makan
 ✓ Hilang/kurang nafsu
 ✓ Badan rasa tidak selesa

Sekarang kalau nak mengurut nak siapkan air rebusan herba makan masa jugak kan.

Yang berkerja,lagilah.. kadang balik kerja dah penat uruskan itu uruskan ini.

Cubalah ikhtiar dengan Set Combo Jimat ni.Membantu menghilangkan angin-angin bisa dalam badan dengan pantas. InsyaAllah.

Dapatkan dengan Agent-agent yang SAH!

#bidarabaroqahhqoffical
#agentstokisdiperlukan
#gannguan
#balmbidarabaroqah 
#SemburanBaitulAnnur 
#GelMandianBidaraBaroqah
  • TANDA2 ANGIN BERLEBIHAN DALAM BADAN :

    ✓Rasa letih/lesu dan tidak bertenaga
    ✓ Selalu rasa kebas/lenguh/sengal
    ✓ Selalu menguap/mudah mengantuk
    ✓ Rasa tegang di tengkuk dan pinggang
    ✓ Kulit kering
    ✓ Perut berangin
    ✓ Sakit kepala/migraine
    ✓ Mudah marah
    ✓ Hilang selera makan
    ✓ Hilang/kurang nafsu
    ✓ Badan rasa tidak selesa

    Sekarang kalau nak mengurut nak siapkan air rebusan herba makan masa jugak kan.

    Yang berkerja,lagilah.. kadang balik kerja dah penat uruskan itu uruskan ini.

    Cubalah ikhtiar dengan Set Combo Jimat ni.Membantu menghilangkan angin-angin bisa dalam badan dengan pantas. InsyaAllah.

    Dapatkan dengan Agent-agent yang SAH!

    #bidarabaroqahhqoffical
    #agentstokisdiperlukan
    #gannguan
    #balmbidarabaroqah
    #SemburanBaitulAnnur
    #GelMandianBidaraBaroqah

  •  0  0  22 July, 2020
  • Anak selalu memberontak?
Anak selalu mengamuk-ngamuk?
Anak selalu buat perangai,degil tak dengar kata?

Sebagai ibu & bapa mesti pening kepala kan. 
Tak tahu macam mana nak cool downkan anak yang mempunyai masalah macam ni..

Kami ada penyelesaiannya.
Dan ianya TERBUKTI bukan sekadar cakap-cakap kosong.

Dulu anaknya memang agresif,degil nakal sekarang Alhamdulillah asbab penggunaan #GelMandianBidaraBaroqah anak semakin kurang nakalnya.

Bukan dijampi-jampi hembus-hembus tau.
Bagi mandi je sabun-sabun urut-urut..

Gel Mandian ini mengandungi Mint dan Lavender yang merupakan salah satu unsur membuatkan kita rasa lebih tenang.
Dan dengan keberkatan bacaan doa-doa Assyifa' juga adalah asbab dengan izinNya.

Alhamdulillah 🤲🏻
Jom ikhtiar bersama Bidara Baroqah.
  • Anak selalu memberontak?
    Anak selalu mengamuk-ngamuk?
    Anak selalu buat perangai,degil tak dengar kata?

    Sebagai ibu & bapa mesti pening kepala kan.
    Tak tahu macam mana nak cool downkan anak yang mempunyai masalah macam ni..

    Kami ada penyelesaiannya.
    Dan ianya TERBUKTI bukan sekadar cakap-cakap kosong.

    Dulu anaknya memang agresif,degil nakal sekarang Alhamdulillah asbab penggunaan #GelMandianBidaraBaroqah anak semakin kurang nakalnya.

    Bukan dijampi-jampi hembus-hembus tau.
    Bagi mandi je sabun-sabun urut-urut..

    Gel Mandian ini mengandungi Mint dan Lavender yang merupakan salah satu unsur membuatkan kita rasa lebih tenang.
    Dan dengan keberkatan bacaan doa-doa Assyifa' juga adalah asbab dengan izinNya.

    Alhamdulillah 🤲🏻
    Jom ikhtiar bersama Bidara Baroqah.

  •  3  0  21 July, 2020
  • 🌿#GELMANDIANBIDARABAROQAH🌿
Anak selalu memberontak?
Anak selalu mengamuk-ngamuk?
Anak selalu buat perangai,degil tak dengar kata?

Sebagai ibu & bapa mesti pening kepala kan. 
Tak tahu macam mana nak cool downkan anak yang mempunyai masalah macam ni..

Kami ada penyelesaiannya.
Dan ianya TERBUKTI bukan sekadar cakap-cakap kosong.

Dulu anaknya memang agresif,degil nakal sekarang Alhamdulillah asbab penggunaan #GelMandianBidaraBaroqah anak semakin kurang nakalnya.

Bukan dijampi-jampi hembus-hembus tau.
Bagi mandi je sabun-sabun urut-urut..

Gel Mandian ini mengandungi Mint dan Lavender yang merupakan salah satu unsur membuatkan kita rasa lebih tenang.
Dan dengan keberkatan bacaan doa-doa Assyifa' juga adalah asbab dengan izinNya.

Alhamdulillah 🤲🏻
Jom ikhtiar bersama Bidara Baroqah.

🌿🌿🌿🌿🌿🌿🌿🌿🌿🌿🌿🌿🌿
Terima kasih kerana berminat dengan produk kami #BIDARABAROQAH🥰
Tekan link wasap untuk pertanyaan lanjut👉📱www.wasap.my/60179239482/gel_mandian_bidara_baroqah
🌿🌿🌿🌿🌿🌿🌿🌿🌿🌿🌿🌿🌿
  • 🌿 #GELMANDIANBIDARABAROQAH🌿
    Anak selalu memberontak?
    Anak selalu mengamuk-ngamuk?
    Anak selalu buat perangai,degil tak dengar kata?

    Sebagai ibu & bapa mesti pening kepala kan.
    Tak tahu macam mana nak cool downkan anak yang mempunyai masalah macam ni..

    Kami ada penyelesaiannya.
    Dan ianya TERBUKTI bukan sekadar cakap-cakap kosong.

    Dulu anaknya memang agresif,degil nakal sekarang Alhamdulillah asbab penggunaan #GelMandianBidaraBaroqah anak semakin kurang nakalnya.

    Bukan dijampi-jampi hembus-hembus tau.
    Bagi mandi je sabun-sabun urut-urut..

    Gel Mandian ini mengandungi Mint dan Lavender yang merupakan salah satu unsur membuatkan kita rasa lebih tenang.
    Dan dengan keberkatan bacaan doa-doa Assyifa' juga adalah asbab dengan izinNya.

    Alhamdulillah 🤲🏻
    Jom ikhtiar bersama Bidara Baroqah.

    🌿🌿🌿🌿🌿🌿🌿🌿🌿🌿🌿🌿🌿
    Terima kasih kerana berminat dengan produk kami #BIDARABAROQAH🥰
    Tekan link wasap untuk pertanyaan lanjut👉📱www.wasap.my/60179239482/gel_mandian_bidara_baroqah
    🌿🌿🌿🌿🌿🌿🌿🌿🌿🌿🌿🌿🌿

  •  1  0  19 July, 2020
  • Anda mempunyai masalah gangguan dan sudah berulang kali melakukan rawatan ruqyah tapi kembali semula selepas beberapa ketika.

Dah give up nak cari penawar❓❓
Nanti jangan give up dulu.. Anda dah cuba berikhtiar dengan Bidara Baroqah❓
Produk yang berasaskan daun bidara dan telah diruqyahkan dengan doa-doa pilihan

InsyaAllah ia mampu menyelesaikan masalah yang anda hadapi.

Malah bukan sekadar merawat gangguan halus TAPI ia juga MAMPU merawat pelbagai masalah seperti :
.
🌿 Migrain
🌿 Senggugut
🌿 Angin dalam badan
🌿 Lenguh sendi
🌿 Meredakan stress
🌿 Kulit gatal dan ruam
🌿 Eczema
.
.
JADI teruslah bertindak‼️
Jangan terus biarkan diri anda DIBELENGGU dengan masalah yang anda hadapi sekarang.

Tiap-tiap penyakit ada ubatnya kecuali mati.
Jadi usaha dan ikhtiar dari kita.Hak menyembuhkan itu dari Allah.Dialah yang Maha Menyempurnakan.

JANGAN tunggu lagi jom berikhtiar bersama BIDARA BAROQAH.

Terus click link dibawah untuk mendapatkan Bidara Baroqah sekarang ⤵️
.
Wsap.my/601137909010

#BidaraBaroqahMelaka
#GelMandianBidaraBaroqah
#BalmBidaraBaroqah
#BabyBalmBidaraBaroqah
#BalmWangiViral
  • Anda mempunyai masalah gangguan dan sudah berulang kali melakukan rawatan ruqyah tapi kembali semula selepas beberapa ketika.

    Dah give up nak cari penawar❓❓
    Nanti jangan give up dulu.. Anda dah cuba berikhtiar dengan Bidara Baroqah❓
    Produk yang berasaskan daun bidara dan telah diruqyahkan dengan doa-doa pilihan

    InsyaAllah ia mampu menyelesaikan masalah yang anda hadapi.

    Malah bukan sekadar merawat gangguan halus TAPI ia juga MAMPU merawat pelbagai masalah seperti :
    .
    🌿 Migrain
    🌿 Senggugut
    🌿 Angin dalam badan
    🌿 Lenguh sendi
    🌿 Meredakan stress
    🌿 Kulit gatal dan ruam
    🌿 Eczema
    .
    .
    JADI teruslah bertindak‼️
    Jangan terus biarkan diri anda DIBELENGGU dengan masalah yang anda hadapi sekarang.

    Tiap-tiap penyakit ada ubatnya kecuali mati.
    Jadi usaha dan ikhtiar dari kita.Hak menyembuhkan itu dari Allah.Dialah yang Maha Menyempurnakan.

    JANGAN tunggu lagi jom berikhtiar bersama BIDARA BAROQAH.

    Terus click link dibawah untuk mendapatkan Bidara Baroqah sekarang ⤵️
    .
    Wsap.my/601137909010

    #BidaraBaroqahMelaka
    #GelMandianBidaraBaroqah
    #BalmBidaraBaroqah
    #BabyBalmBidaraBaroqah
    #BalmWangiViral

  •  0  0  14 July, 2020
  • FAKTA BIDARA BAROQAH

Limau purut popular sebagai perawat kelemumur sebenarnya turut membawa manfaat besar untuk kulit wajah.

Lihat saja bagaimana perubatan tradisional banyak menggunakan limau purut untuk membersihkan tubuh dan menaikkan seri wajah.

Di kampung, limau purut dijadikan skrub wajah dan tubuh. Ia mampu menghaluskan kulit dan merawat luka kecil akibat gigitan serangga, kudis dan jerawat.

Wanita pada zaman dulu menganggap limau purut sebagai pencuci semula jadi kerana kandungan antiseptik dan antibakteria yang ada padanya.

Jadi memang TEPATLAH bila Scrub Bidara Limau Purut ni dapat pujian TERBAIK dari penggunanya😍
.
.
#bidarabaroqah #bidarabaroqahmelaka #BabyBalmBidaraBaroqah #bidaralimaupurut #BalmWangiVIRAL #buymuslimfirst #BaroqahPremium #balmbidarabaroqah #scrubbidaralimaupurut #GelMandianBidaraBaroqah #SemburanBaitulAnnur #TeamHQBidaraBaroqah #DariAlamUntukAnda
#UsahawanBidara
#MisiDanVissionyangsama
#SebarSunnah
#TeamHQBidaraBaroqah
#GelMandianBidaraBaroqah
#BalmWangiViral
#BalmBidaraBaroqah
#BabyBalmBidaraBaroqah
#SemburanBaitulAnnur
#SihatItuNikmat
#SembuhItuRahmat
#BaroqahCarTherapy
#PewangiTherapyMindaDanJiwa
#SatuTherapySatuKereta
#BaroqahPremium
#GaramMandianAura
#Komunitibaroqahhq
#BaroqahWangianSumayyah
#Pati12Bunga
.
.
☎ ****** cod area : Sabak Bernam, Selangor

& postage available🌿🌿
  • FAKTA BIDARA BAROQAH

    Limau purut popular sebagai perawat kelemumur sebenarnya turut membawa manfaat besar untuk kulit wajah.

    Lihat saja bagaimana perubatan tradisional banyak menggunakan limau purut untuk membersihkan tubuh dan menaikkan seri wajah.

    Di kampung, limau purut dijadikan skrub wajah dan tubuh. Ia mampu menghaluskan kulit dan merawat luka kecil akibat gigitan serangga, kudis dan jerawat.

    Wanita pada zaman dulu menganggap limau purut sebagai pencuci semula jadi kerana kandungan antiseptik dan antibakteria yang ada padanya.

    Jadi memang TEPATLAH bila Scrub Bidara Limau Purut ni dapat pujian TERBAIK dari penggunanya😍
    .
    .
    #bidarabaroqah #bidarabaroqahmelaka #BabyBalmBidaraBaroqah #bidaralimaupurut #BalmWangiVIRAL #buymuslimfirst #BaroqahPremium #balmbidarabaroqah #scrubbidaralimaupurut #GelMandianBidaraBaroqah #SemburanBaitulAnnur #TeamHQBidaraBaroqah #DariAlamUntukAnda
    #UsahawanBidara
    #MisiDanVissionyangsama
    #SebarSunnah
    #TeamHQBidaraBaroqah
    #GelMandianBidaraBaroqah
    #BalmWangiViral
    #BalmBidaraBaroqah
    #BabyBalmBidaraBaroqah
    #SemburanBaitulAnnur
    #SihatItuNikmat
    #SembuhItuRahmat
    #BaroqahCarTherapy
    #PewangiTherapyMindaDanJiwa
    #SatuTherapySatuKereta
    #BaroqahPremium
    #GaramMandianAura
    #Komunitibaroqahhq
    #BaroqahWangianSumayyah
    #Pati12Bunga
    .
    .
    ☎ ****** cod area : Sabak Bernam, Selangor

    & postage available🌿🌿

  •  3  0  11 July, 2020
  • Gel mandian bidara baroqah bukan mandian biasa . Campuran lavender harum semerbak 
Dicalit dibadan lagi lah melekat baunye..

Ia membantu :

💗Mengatasi masalah bau badan 
💗Memutihkan kawasan yang gelap tersorok
💗Menyelesaikan masalah kulit yg sensitif
💗Mengharumkan dan menyegarkan badan
💗Sebagai pencuci feminin wash
💗Sesuai untuk mereka yang susah nak tidur malam
💗Gangguan makhluk halus 
💗Melembutkan kulit 
💗 Sesuai untuk kegunaan seisi sekeluarga

Dapatkan harga pengenalan sekarang .

#GelMandianBidaraBaroqah
#masalahbaubadan
#gangguan
#susahtidur
#pencucifeminin
#bidarabaroqahhqofficial
  • Gel mandian bidara baroqah bukan mandian biasa . Campuran lavender harum semerbak
    Dicalit dibadan lagi lah melekat baunye..

    Ia membantu :

    💗Mengatasi masalah bau badan
    💗Memutihkan kawasan yang gelap tersorok
    💗Menyelesaikan masalah kulit yg sensitif
    💗Mengharumkan dan menyegarkan badan
    💗Sebagai pencuci feminin wash
    💗Sesuai untuk mereka yang susah nak tidur malam
    💗Gangguan makhluk halus
    💗Melembutkan kulit
    💗 Sesuai untuk kegunaan seisi sekeluarga

    Dapatkan harga pengenalan sekarang .

    #GelMandianBidaraBaroqah
    #masalahbaubadan
    #gangguan
    #susahtidur
    #pencucifeminin
    #bidarabaroqahhqofficial

  •  1  0  9 July, 2020
  • ➡️Gel Mandian Bidara
💚 💚 💚 💚 💚 💚 💚 
▶️Membantu :
✓ mengeluarkan angin dalam badan
✓ menghilangkan lenguh-lenguh
✓ sesuai dijadikan feminin wash
✓ memberi aroma terapi untuk ketenangan para ibu
💚Merawat masalah sakit kepala,
💚Memberi kesegaran dan ketenangan
 💚Berangin dan harum lavenda&pudina 

➡️Dengan kesan serta keharuman yang luar biasa amat memberi keselesaan serta dapat membuatkan para-para ibu lebih segar sepanjang tempoh berpantang. Juga sesuai seisi keluarga. 

✅Jom berpantang bersama Bidara Baroqah.
Pasti tempoh berpantang anda lebih mudah dan segar selesa. 😉

Jom click link dibawah sekarang⤵️

📲http://www.wasap.my/601138941692/bidarabaroqah.co

🚚PostageEveryDay
🚗Cod Petaling Jaya & sabak bernam serta Kawasan yg berdekatan

#GelMandianBidaraBaroqah #terapiislam #wangidansegar #familyset #auraterjagasunnahterpelihara #dropshipagentwanted
  • ➡️Gel Mandian Bidara
    💚 💚 💚 💚 💚 💚 💚
    ▶️Membantu :
    ✓ mengeluarkan angin dalam badan
    ✓ menghilangkan lenguh-lenguh
    ✓ sesuai dijadikan feminin wash
    ✓ memberi aroma terapi untuk ketenangan para ibu
    💚Merawat masalah sakit kepala,
    💚Memberi kesegaran dan ketenangan
    💚Berangin dan harum lavenda&pudina

    ➡️Dengan kesan serta keharuman yang luar biasa amat memberi keselesaan serta dapat membuatkan para-para ibu lebih segar sepanjang tempoh berpantang. Juga sesuai seisi keluarga.

    ✅Jom berpantang bersama Bidara Baroqah.
    Pasti tempoh berpantang anda lebih mudah dan segar selesa. 😉

    Jom click link dibawah sekarang⤵️

    📲http://www.wasap.my/601138941692/bidarabaroqah.co

    🚚PostageEveryDay
    🚗Cod Petaling Jaya & sabak bernam serta Kawasan yg berdekatan

    #GelMandianBidaraBaroqah #terapiislam #wangidansegar #familyset #auraterjagasunnahterpelihara #dropshipagentwanted

  •  1  0  7 July, 2020
  • Anda mempunyai masalah gangguan dan sudah berulang kali melakukan rawatan ruqyah tapi kembali semula selepas beberapa ketika.

Dah give up nak cari penawar❓❓
Nanti jangan give up dulu..

Anda dah cuba berikhtiar dengan Bidara Baroqah❓
Produk yang berasaskan daun bidara dan telah diruqyahkan dengan doa-doa pilihan,

InsyaAllah ia mampu menyelesaikan masalah yang anda hadapi.

Malah bukan sekadar merawat gangguan halus TAPI ia juga MAMPU merawat pelbagai masalah seperti :

🌿 Migrain
🌿 Senggugut
🌿 Angin dalam badan
🌿 Lenguh sendi
🌿 Meredakan stress
🌿 Kulit gatal dan ruam
🌿 Eczima 

JADI teruslah bertindak‼️
Jangan terus biarkan diri anda DIBELENGGU dengan masalah yang anda hadapi sekarang.

Tiap-tiap penyakit ada ubatnya kecuali mati.
Jadi usaha dan ikhtiar dari kita.Hak menyembuhkan itu dari Allah.Dialah yang Maha Menyempurnakan.

JANGAN tunggu lagi jom berikhtiar bersama BIDARA BAROQAH.

Terus click link dibawah untuk mendapatkan Bidara Baroqah sekarang ⤵️

www.wasap.my/60177409700/BBB01

#DdBidara #DdManradzibaroqah
#GelMandianBidaraBaroqah
#BalmBidaraBaroqah
#BabyBalmBidaraBaroqah
#BalmWangiViral
  • Anda mempunyai masalah gangguan dan sudah berulang kali melakukan rawatan ruqyah tapi kembali semula selepas beberapa ketika.

    Dah give up nak cari penawar❓❓
    Nanti jangan give up dulu..

    Anda dah cuba berikhtiar dengan Bidara Baroqah❓
    Produk yang berasaskan daun bidara dan telah diruqyahkan dengan doa-doa pilihan,

    InsyaAllah ia mampu menyelesaikan masalah yang anda hadapi.

    Malah bukan sekadar merawat gangguan halus TAPI ia juga MAMPU merawat pelbagai masalah seperti :

    🌿 Migrain
    🌿 Senggugut
    🌿 Angin dalam badan
    🌿 Lenguh sendi
    🌿 Meredakan stress
    🌿 Kulit gatal dan ruam
    🌿 Eczima

    JADI teruslah bertindak‼️
    Jangan terus biarkan diri anda DIBELENGGU dengan masalah yang anda hadapi sekarang.

    Tiap-tiap penyakit ada ubatnya kecuali mati.
    Jadi usaha dan ikhtiar dari kita.Hak menyembuhkan itu dari Allah.Dialah yang Maha Menyempurnakan.

    JANGAN tunggu lagi jom berikhtiar bersama BIDARA BAROQAH.

    Terus click link dibawah untuk mendapatkan Bidara Baroqah sekarang ⤵️

    www.wasap.my/60177409700/BBB01

    #DdBidara #DdManradzibaroqah
    #GelMandianBidaraBaroqah
    #BalmBidaraBaroqah
    #BabyBalmBidaraBaroqah
    #BalmWangiViral

  •  0  0  7 July, 2020

Top #GelMandianBidaraBaroqah Posts

  • Alhamdulillah...harini ibunya rajin pula ek.. bleh simpan bt kenangan kan.. 😍😍☺☺ ni lah keje ibu..harini ayahnya dh mula keje..jadi ibulah sepenuh masa dgn baby... baby nama ape ye... kita panggil dia Aufa ye... ayahnya @takaful_ikhlas2u sorok surat beranak lak 😆😆😆 Setiap hari baby akan dibelai dengan mandian #Sudzybathgel #Amway #gelmandianbidarabaroqah minyak bayi #tropicalherbs dan losyen #g&hbodymilk... Alhamdulillah... 😍😍😍💞💞 kenapa saya guna produk ni? ☺☺ boleh sembang2 dgn saya ye...
  • Alhamdulillah...harini ibunya rajin pula ek.. bleh simpan bt kenangan kan.. 😍😍☺☺ ni lah keje ibu..harini ayahnya dh mula keje..jadi ibulah sepenuh masa dgn baby... baby nama ape ye... kita panggil dia Aufa ye... ayahnya @takaful_ikhlas2u sorok surat beranak lak 😆😆😆 Setiap hari baby akan dibelai dengan mandian #Sudzybathgel #Amway #gelmandianbidarabaroqah minyak bayi #tropicalherbs dan losyen #g&hbodymilk... Alhamdulillah... 😍😍😍💞💞 kenapa saya guna produk ni? ☺☺ boleh sembang2 dgn saya ye...

  •  54  7  12 March, 2020
  • 🌿Balm Bidara Baroqah ✓ Minyak Bidara
✓ Minyak Zaitun
✓ Mineral Oil
✓ Menthol crystal
✓ Peppermint 🌿Manfaat Balm Bidara Baroqah ✓ Digunakan untuk masalah 3S (Sihir,Santau,Saka)
✓ Melegakan migrain
✓ Melegakan senggugut
✓ Melegakan batuk selsema
✓ Pantas membuang angin dalam badan
✓ Merawat lenguh-lenguh sendi 🌿Penggunaan Balm Bidara Baroqah telah dirukyahkan dengan ayat AlQuran dan sangat EFEKTIF . InsyaAllah.

Klik link dibio
+60126842052

#BidaraBaroqahkl 
#gangguan
#sakitsendi
#peningkepala
#UsahawanBidara
#MisiDanVissionyangsama
#SebarSunnah
#TeamHQBidaraBaroqah
#GelMandianBidaraBaroqah
#BalmWangiViral
#BalmBidaraBaroqah
#BabyBalmBidaraBaroqah
#SemburanBaitulAnnur
#SihatItuNikmat
#SembuhItuRahmat
#BaroqahCarTherapy
#PewangiTherapyMindaDanJiwa
#SatuTherapySatuKereta
#BaroqahPremium
#GaramMandianAura
#Komunitibaroqahhq
#BaroqahWangianSumayyah
#Pati12Bunga
  • 🌿Balm Bidara Baroqah ✓ Minyak Bidara
    ✓ Minyak Zaitun
    ✓ Mineral Oil
    ✓ Menthol crystal
    ✓ Peppermint 🌿Manfaat Balm Bidara Baroqah ✓ Digunakan untuk masalah 3S (Sihir,Santau,Saka)
    ✓ Melegakan migrain
    ✓ Melegakan senggugut
    ✓ Melegakan batuk selsema
    ✓ Pantas membuang angin dalam badan
    ✓ Merawat lenguh-lenguh sendi 🌿Penggunaan Balm Bidara Baroqah telah dirukyahkan dengan ayat AlQuran dan sangat EFEKTIF . InsyaAllah.

    Klik link dibio
    +60126842052

    #BidaraBaroqahkl
    #gangguan
    #sakitsendi
    #peningkepala
    #UsahawanBidara
    #MisiDanVissionyangsama
    #SebarSunnah
    #TeamHQBidaraBaroqah
    #GelMandianBidaraBaroqah
    #BalmWangiViral
    #BalmBidaraBaroqah
    #BabyBalmBidaraBaroqah
    #SemburanBaitulAnnur
    #SihatItuNikmat
    #SembuhItuRahmat
    #BaroqahCarTherapy
    #PewangiTherapyMindaDanJiwa
    #SatuTherapySatuKereta
    #BaroqahPremium
    #GaramMandianAura
    #Komunitibaroqahhq
    #BaroqahWangianSumayyah
    #Pati12Bunga

  •  2  0  19 May, 2020
  • Teringat zaman masa berpantang dulu.
Mak rebuskan 7 jenis daun herba termasuklah Serai Wangi.

Harumannya menaikkan emosi.Time berpantang mood cepat down,dengan tak cukup tidur berjaga malam lagi.Lepas mandi hilang rasa sakit-sakit badan.

Wap rebusan daun-daun herba masuk ke liang-liang roma,sungguh terasa segar.
Perdaran darah pun berjalan lancar.

Kini kami tampilkan resepi Bidan kampung dalam ramuan Balm Bidara Serai.

Rahsia Bidan kampung ni mesti cuba❗

#bidarabaroqahhqoffical
#productnewrelease
#balmbidaraserai
#stayathome
#gangguan 
#lenguhbadan 
#sakitperut 
#balmviral
#UsahawanBidara
#MisiDanVissionyangsama
#SebarSunnah
#TeamHQBidaraBaroqah
#GelMandianBidaraBaroqah
#BalmWangiViral
#BalmBidaraBaroqah
#BabyBalmBidaraBaroqah
#SemburanBaitulAnnur
#SihatItuNikmat
#SembuhItuRahmat
#BaroqahCarTherapy
#PewangiTherapyMindaDanJiwa
#SatuTherapySatuKereta
#BaroqahPremium
#GaramMandianAura
#Komunitibaroqahhq
#BaroqahWangianSumayyah
#Pati12Bunga - #regrann
  • Teringat zaman masa berpantang dulu.
    Mak rebuskan 7 jenis daun herba termasuklah Serai Wangi.

    Harumannya menaikkan emosi.Time berpantang mood cepat down,dengan tak cukup tidur berjaga malam lagi.Lepas mandi hilang rasa sakit-sakit badan.

    Wap rebusan daun-daun herba masuk ke liang-liang roma,sungguh terasa segar.
    Perdaran darah pun berjalan lancar.

    Kini kami tampilkan resepi Bidan kampung dalam ramuan Balm Bidara Serai.

    Rahsia Bidan kampung ni mesti cuba❗

    #bidarabaroqahhqoffical
    #productnewrelease
    #balmbidaraserai
    #stayathome
    #gangguan
    #lenguhbadan
    #sakitperut
    #balmviral
    #UsahawanBidara
    #MisiDanVissionyangsama
    #SebarSunnah
    #TeamHQBidaraBaroqah
    #GelMandianBidaraBaroqah
    #BalmWangiViral
    #BalmBidaraBaroqah
    #BabyBalmBidaraBaroqah
    #SemburanBaitulAnnur
    #SihatItuNikmat
    #SembuhItuRahmat
    #BaroqahCarTherapy
    #PewangiTherapyMindaDanJiwa
    #SatuTherapySatuKereta
    #BaroqahPremium
    #GaramMandianAura
    #Komunitibaroqahhq
    #BaroqahWangianSumayyah
    #Pati12Bunga - #regrann

  •  10  0  30 April, 2020