#FutehFu Instagram Photos & Videos

FutehFu - 24.3k posts

Hashtag Popularity

8
average comments
1.4k
average likes

Latest #FutehFu Posts

  • Alhamdulillah sekali spray sahaja dah putih melepak, korang jangan susah susah nak pergi cucuk untuk putih. FUTEHFU KAN ADA .
.
Jom whatsapp 0183965687  cepat sebab ada Promosi ❤️ .
.
#futehfu #sprayputih #putihgebu #putihmelepak #produkviral #produktrending #medinadesire #pakarkulit #cantik #putih #penjagaankulit #kosmetik #makeuptutorial #kulitflawless #losyenputihajaib #losyenputihviral #0marketing #jeratjiwa #losyenputih #losyenputihgebu #losyenwaterproof #putihcepat #putihinstan #jomputih #putihmelepaksatubadan #kulitglowing #kulitcerah #wajahcerah #cerah
  • Alhamdulillah sekali spray sahaja dah putih melepak, korang jangan susah susah nak pergi cucuk untuk putih. FUTEHFU KAN ADA .
    .
    Jom whatsapp 0183965687 cepat sebab ada Promosi ❤️ .
    .
    #futehfu #sprayputih #putihgebu #putihmelepak #produkviral #produktrending #medinadesire #pakarkulit #cantik #putih #penjagaankulit #kosmetik #makeuptutorial #kulitflawless #losyenputihajaib #losyenputihviral #0marketing #jeratjiwa #losyenputih #losyenputihgebu #losyenwaterproof #putihcepat #putihinstan #jomputih #putihmelepaksatubadan #kulitglowing #kulitcerah #wajahcerah #cerah

  •  3  0  20 hours ago
  • Korang baik cepat sebab futehfu buat PROMOSI kaw kaw tau. Grab 1botol dapat free rantai dan loket dari hq 😍 .
.
Cepat Whatsapp 0183965687 atau click link di bio untuk order .
.
#futehfu #sprayputih #putihgebu #putihmelepak #produkviral #produktrending #medinadesire #pakarkulit #cantik #putih #penjagaankulit #kosmetik #makeuptutorial #kulitflawless #losyenputihajaib #losyenputihviral #0marketing #jeratjiwa #losyenputih #losyenputihgebu #losyenwaterproof #putihcepat #putihinstan #jomputih #putihmelepaksatubadan #kulitglowing #kulitcerah #wajahcerah #cerah
  • Korang baik cepat sebab futehfu buat PROMOSI kaw kaw tau. Grab 1botol dapat free rantai dan loket dari hq 😍 .
    .
    Cepat Whatsapp 0183965687 atau click link di bio untuk order .
    .
    #futehfu #sprayputih #putihgebu #putihmelepak #produkviral #produktrending #medinadesire #pakarkulit #cantik #putih #penjagaankulit #kosmetik #makeuptutorial #kulitflawless #losyenputihajaib #losyenputihviral #0marketing #jeratjiwa #losyenputih #losyenputihgebu #losyenwaterproof #putihcepat #putihinstan #jomputih #putihmelepaksatubadan #kulitglowing #kulitcerah #wajahcerah #cerah

  •  2  0  6 August, 2020
  • Cindeltox White Cream Ready Stock 😍

This Cindeltox effect dia macam botox ya, your skin akan rasa firm je at the same time buatkan your skin moist naturally from within. Lepas sapu terus putih glowing✨ Instant result tau! .
Walaupun ni whitening cream, tapi tekstur dia bukan jenis melekit berminyak macam cream lain tu tau. Tekstur #cindeltoxwhitecream macam cecair gitu tapi bila apply mmg senang absorb.. takkan bercapuk walau colour apa pun skin tone you. boleh je nak guna siang and malam as treatment add dalam your skincare routine. Nak jadikan as makeup base pun okay.. ada juga yang pakai ni terus taknak pakai foundation pun ada 🙊
.

Best sangat kan? Haha apa apa pun you can try first and im sure you akan repeat order nanti hihi. Try first baru judge okayyy. No liess
.

CINDELTOX WHITE CREAM
.
Product made in Korea This white cream from Korea acts like a moisturizer, make up base and even a lazy cream with make up effects but without any SPF and added bonus providing and leaving our skin looking fair, radiant, dewy, moisturized, firm and young Can be used in the morning and night time in our daily skin care régime. The more daily we used, the more benefits our skin will gain. Our skin will grow fairer and finer as days goes by. It's a wonderful whitening cream that is mild and suitable for all skin types. It contains high gluthione content to ensure effective whitening results. It's non oily, non sticky and well moisturized formula is definitely a must have product!
.

Sebarang order /pertanyaan :
Whatsapp 📲 017-7626208 atau boleh click link dekat my Bio
.

#cindeltoxkorea #cindeltox #cindeltoxmalaysia #cindeltoxwhitecream #cindeltoxmurah #demicawhiteninglotion #cindeltoxoriginal #muteh #futehfu #cindellawhitetox #losyenputihajaib #losyenputihgebu #sprayputih #spraysusumuteh #whiteninglotion #bvrcollagen #whiteningspray #kdollywhiteningspray #losyenputihkekal #sunscreenv7 #mexwawhiteningspray #maycreate #putihsegera #eid2019 #krimmuka #sunblockjafra #sunscreencream #moisturizer #putihkorea #daycream
  • Cindeltox White Cream Ready Stock 😍

    This Cindeltox effect dia macam botox ya, your skin akan rasa firm je at the same time buatkan your skin moist naturally from within. Lepas sapu terus putih glowing✨ Instant result tau! .
    Walaupun ni whitening cream, tapi tekstur dia bukan jenis melekit berminyak macam cream lain tu tau. Tekstur #cindeltoxwhitecream macam cecair gitu tapi bila apply mmg senang absorb.. takkan bercapuk walau colour apa pun skin tone you. boleh je nak guna siang and malam as treatment add dalam your skincare routine. Nak jadikan as makeup base pun okay.. ada juga yang pakai ni terus taknak pakai foundation pun ada 🙊
    .

    Best sangat kan? Haha apa apa pun you can try first and im sure you akan repeat order nanti hihi. Try first baru judge okayyy. No liess
    .

    CINDELTOX WHITE CREAM
    .
    Product made in Korea This white cream from Korea acts like a moisturizer, make up base and even a lazy cream with make up effects but without any SPF and added bonus providing and leaving our skin looking fair, radiant, dewy, moisturized, firm and young Can be used in the morning and night time in our daily skin care régime. The more daily we used, the more benefits our skin will gain. Our skin will grow fairer and finer as days goes by. It's a wonderful whitening cream that is mild and suitable for all skin types. It contains high gluthione content to ensure effective whitening results. It's non oily, non sticky and well moisturized formula is definitely a must have product!
    .

    Sebarang order /pertanyaan :
    Whatsapp 📲 017-7626208 atau boleh click link dekat my Bio
    .

    #cindeltoxkorea #cindeltox #cindeltoxmalaysia #cindeltoxwhitecream #cindeltoxmurah #demicawhiteninglotion #cindeltoxoriginal #muteh #futehfu #cindellawhitetox #losyenputihajaib #losyenputihgebu #sprayputih #spraysusumuteh #whiteninglotion #bvrcollagen #whiteningspray #kdollywhiteningspray #losyenputihkekal #sunscreenv7 #mexwawhiteningspray #maycreate #putihsegera #eid2019 #krimmuka #sunblockjafra #sunscreencream #moisturizer #putihkorea #daycream

  •  0  0  4 August, 2020
  • Cindeltox White Cream Ready Stock 😍

This Cindeltox effect dia macam botox ya, your skin akan rasa firm je at the same time buatkan your skin moist naturally from within. Lepas sapu terus putih glowing✨ Instant result tau! .
Walaupun ni whitening cream, tapi tekstur dia bukan jenis melekit berminyak macam cream lain tu tau. Tekstur #cindeltoxwhitecream macam cecair gitu tapi bila apply mmg senang absorb.. takkan bercapuk walau colour apa pun skin tone you. boleh je nak guna siang and malam as treatment add dalam your skincare routine. Nak jadikan as makeup base pun okay.. ada juga yang pakai ni terus taknak pakai foundation pun ada 🙊
.

Best sangat kan? Haha apa apa pun you can try first and im sure you akan repeat order nanti hihi. Try first baru judge okayyy. No liess
.

CINDELTOX WHITE CREAM
.
Product made in Korea This white cream from Korea acts like a moisturizer, make up base and even a lazy cream with make up effects but without any SPF and added bonus providing and leaving our skin looking fair, radiant, dewy, moisturized, firm and young Can be used in the morning and night time in our daily skin care régime. The more daily we used, the more benefits our skin will gain. Our skin will grow fairer and finer as days goes by. It's a wonderful whitening cream that is mild and suitable for all skin types. It contains high gluthione content to ensure effective whitening results. It's non oily, non sticky and well moisturized formula is definitely a must have product!
.

Sebarang order /pertanyaan :
Whatsapp 📲 017-7626208 atau boleh click link dekat my Bio
.

#cindeltoxkorea #cindeltox #cindeltoxmalaysia #cindeltoxwhitecream #cindeltoxmurah #demicawhiteninglotion #cindeltoxoriginal #muteh #futehfu #cindellawhitetox #losyenputihajaib #losyenputihgebu #sprayputih #spraysusumuteh #whiteninglotion #bvrcollagen #whiteningspray #kdollywhiteningspray #losyenputihkekal #sunscreenv7 #mexwawhiteningspray #maycreate #putihsegera #eid2019 #krimmuka #sunblockjafra #sunscreencream #moisturizer #putihkorea #daycream
  • Cindeltox White Cream Ready Stock 😍

    This Cindeltox effect dia macam botox ya, your skin akan rasa firm je at the same time buatkan your skin moist naturally from within. Lepas sapu terus putih glowing✨ Instant result tau! .
    Walaupun ni whitening cream, tapi tekstur dia bukan jenis melekit berminyak macam cream lain tu tau. Tekstur #cindeltoxwhitecream macam cecair gitu tapi bila apply mmg senang absorb.. takkan bercapuk walau colour apa pun skin tone you. boleh je nak guna siang and malam as treatment add dalam your skincare routine. Nak jadikan as makeup base pun okay.. ada juga yang pakai ni terus taknak pakai foundation pun ada 🙊
    .

    Best sangat kan? Haha apa apa pun you can try first and im sure you akan repeat order nanti hihi. Try first baru judge okayyy. No liess
    .

    CINDELTOX WHITE CREAM
    .
    Product made in Korea This white cream from Korea acts like a moisturizer, make up base and even a lazy cream with make up effects but without any SPF and added bonus providing and leaving our skin looking fair, radiant, dewy, moisturized, firm and young Can be used in the morning and night time in our daily skin care régime. The more daily we used, the more benefits our skin will gain. Our skin will grow fairer and finer as days goes by. It's a wonderful whitening cream that is mild and suitable for all skin types. It contains high gluthione content to ensure effective whitening results. It's non oily, non sticky and well moisturized formula is definitely a must have product!
    .

    Sebarang order /pertanyaan :
    Whatsapp 📲 017-7626208 atau boleh click link dekat my Bio
    .

    #cindeltoxkorea #cindeltox #cindeltoxmalaysia #cindeltoxwhitecream #cindeltoxmurah #demicawhiteninglotion #cindeltoxoriginal #muteh #futehfu #cindellawhitetox #losyenputihajaib #losyenputihgebu #sprayputih #spraysusumuteh #whiteninglotion #bvrcollagen #whiteningspray #kdollywhiteningspray #losyenputihkekal #sunscreenv7 #mexwawhiteningspray #maycreate #putihsegera #eid2019 #krimmuka #sunblockjafra #sunscreencream #moisturizer #putihkorea #daycream

  •  1  0  4 August, 2020
  • PROMOTION PROMOTION ❗

GRAB 2 BOTOL FUTEHFU RM50 🔥 SETIAP BOTOL FUTEHFU KITA AKAN SEDIAKAN FREEGIFT 😘💋
.
CEPAT CEPAT DM ATAU WHATSAPP 011-35677261 ❗❗❗
.
#futehfu #sprayputih #putihgebu #putihmelepak #produkviral #produktrending #medinadesire #pakarkulit #cantik #putih #penjagaankulit #kosmetik #makeuptutorial #kulitflawless #losyenputihajaib #losyenputihviral #0marketing #jeratjiwa #losyenputih #losyenputihgebu #losyenwaterproof #putihcepat #putihinstan #jomputih #putihmelepaksatubadan #kulitglowing #kulitcerah #wajahcerah #cerah
  • PROMOTION PROMOTION ❗

    GRAB 2 BOTOL FUTEHFU RM50 🔥 SETIAP BOTOL FUTEHFU KITA AKAN SEDIAKAN FREEGIFT 😘💋
    .
    CEPAT CEPAT DM ATAU WHATSAPP 011-35677261 ❗❗❗
    .
    #futehfu #sprayputih #putihgebu #putihmelepak #produkviral #produktrending #medinadesire #pakarkulit #cantik #putih #penjagaankulit #kosmetik #makeuptutorial #kulitflawless #losyenputihajaib #losyenputihviral #0marketing #jeratjiwa #losyenputih #losyenputihgebu #losyenwaterproof #putihcepat #putihinstan #jomputih #putihmelepaksatubadan #kulitglowing #kulitcerah #wajahcerah #cerah

  •  23  0  4 August, 2020
  • Korang semua dah dapatkan freegift baru dari hq 😍 freegift limited 😍 jom putihkan kulit dengan FUTEHFU dan akan mendapat rantai dan loket .
.
Whatsapp 0183965687 atau click link di bio untuk order .
.
#futehfu #sprayputih #putihgebu #putihmelepak #produkviral #produktrending #medinadesire #pakarkulit #cantik #putih #penjagaankulit #kosmetik #makeuptutorial #kulitflawless #losyenputihajaib #losyenputihviral #0marketing #jeratjiwa #losyenputih #losyenputihgebu #losyenwaterproof #putihcepat #putihinstan #jomputih #putihmelepaksatubadan #kulitglowing #kulitcerah #wajahcerah #cerah
  • Korang semua dah dapatkan freegift baru dari hq 😍 freegift limited 😍 jom putihkan kulit dengan FUTEHFU dan akan mendapat rantai dan loket .
    .
    Whatsapp 0183965687 atau click link di bio untuk order .
    .
    #futehfu #sprayputih #putihgebu #putihmelepak #produkviral #produktrending #medinadesire #pakarkulit #cantik #putih #penjagaankulit #kosmetik #makeuptutorial #kulitflawless #losyenputihajaib #losyenputihviral #0marketing #jeratjiwa #losyenputih #losyenputihgebu #losyenwaterproof #putihcepat #putihinstan #jomputih #putihmelepaksatubadan #kulitglowing #kulitcerah #wajahcerah #cerah

  •  1  0  4 August, 2020
  • BEST FEEDBACK MELETOPSS DARI CUSTOMER . 
Cepat2 submit order. Milaa pos laju2
.
Laku keras uols. Order masuk laju  semua nk grab cerahh Cepat!
#Extraskinwhite nie memang berhantu tauu.
.
Promosi Jimat & meletop!
2botol ESW = RM180 SAHAJA
JIMAT RM20 .
FREE VIT C .
FREE POSTAGE .
FREE GIFT .
.
.
Sementara Promosi Masih berjalan
.
Whatsapp 0174656236
.
#eswkapsulputih #boosterwhitening #ubatputih #suplimentpalingmujarab #aurawhite #booster #feedbackbooster #kulitputih #booster #perlabyirich #kulitputih #kosmetik #igersmalaysia #mutehspray #jemaimaoriginal #beautyseceretshalicious #magandaglow #kulitputihgebu #thebeautyhacks #scrubdistrict #whiteninginjection #ninaempirebrand #futehfu #spamforspam #instafamous #picoftheday #likeforlike #whiteninginjection #whiteningproducts #whiteningsupplements #worldwideshipping
  • BEST FEEDBACK MELETOPSS DARI CUSTOMER .
    Cepat2 submit order. Milaa pos laju2
    .
    Laku keras uols. Order masuk laju semua nk grab cerahh Cepat!
    #Extraskinwhite nie memang berhantu tauu.
    .
    Promosi Jimat & meletop!
    2botol ESW = RM180 SAHAJA
    JIMAT RM20 .
    FREE VIT C .
    FREE POSTAGE .
    FREE GIFT .
    .
    .
    Sementara Promosi Masih berjalan
    .
    Whatsapp 0174656236
    .
    #eswkapsulputih #boosterwhitening #ubatputih #suplimentpalingmujarab #aurawhite #booster #feedbackbooster #kulitputih #booster #perlabyirich #kulitputih #kosmetik #igersmalaysia #mutehspray #jemaimaoriginal #beautyseceretshalicious #magandaglow #kulitputihgebu #thebeautyhacks #scrubdistrict #whiteninginjection #ninaempirebrand #futehfu #spamforspam #instafamous #picoftheday #likeforlike #whiteninginjection #whiteningproducts #whiteningsupplements #worldwideshipping

  •  12  1  4 August, 2020
  • Wow feedback dari customer. Happy sangat bila #futehfu bagi penyelesaian untuk sunburn, putihkan balik kulit yg gelap.. Yang penting wangi tau
.
.
Jom klik link di bio sekarang untuk order 
.
www.wasap.my/6738870372/futehfu
  • Wow feedback dari customer. Happy sangat bila #futehfu bagi penyelesaian untuk sunburn, putihkan balik kulit yg gelap.. Yang penting wangi tau
    .
    .
    Jom klik link di bio sekarang untuk order
    .
    www.wasap.my/6738870372/futehfu

  •  4  0  2 August, 2020
  • Spray2 dah putih,
.
Nak raya ni confirm ramai yang nak putih instant kan?
.
Ape lagi jom whatsapp 011-35677261 atau tekan link di bio utk details dan respond lebih cepat 😘
.
#futehfu #sprayputih#putihgebu #futehfu #sprayputih #putihgebu #putihmelepak #produkviral #produktrending #medinadesire #pakarkulit #cantik #putih #comel #kosmetik #makeuptutorial #kulitflawless #losyenputihajaib #losyenputihviral #0marketing #jeratjiwa #losyenputih #losyenputihgebu #losyenwaterproof #putihcepat #putihinstan #jomputih #putihmelepaksatubadan #kulitglowing #kulitcerah #wajahcerah #cerah
  • Spray2 dah putih,
    .
    Nak raya ni confirm ramai yang nak putih instant kan?
    .
    Ape lagi jom whatsapp 011-35677261 atau tekan link di bio utk details dan respond lebih cepat 😘
    .
    #futehfu #sprayputih #putihgebu #futehfu #sprayputih #putihgebu #putihmelepak #produkviral #produktrending #medinadesire #pakarkulit #cantik #putih #comel #kosmetik #makeuptutorial #kulitflawless #losyenputihajaib #losyenputihviral #0marketing #jeratjiwa #losyenputih #losyenputihgebu #losyenwaterproof #putihcepat #putihinstan #jomputih #putihmelepaksatubadan #kulitglowing #kulitcerah #wajahcerah #cerah

  •  14  0  2 August, 2020
  • Wow feedback dari customer. Happy sangat bila #futehfu bagi penyelesaian untuk sunburn, putihkan balik kulit yg gelap.. Yang penting wangi tau
.
.
Jom klik link di bio sekarang untuk order http://futehfumilkywhitening.wasap.my
.

#futehfu #sprayputih #putihgebu #putihmelepak #produkviral #produktrending #medinadesire #pakarkulit #cantik #putih #penjagaankulit #kosmetik #makeuptutorial #kulitflawless #losyenputihajaib #losyenputihviral #0marketing #jeratjiwa #losyenputih #losyenputihgebu #losyenwaterproof #putihcepat #putihinstan #jomputih #putihmelepaksatubadan #kulitglowing #kulitcerah #wajahcerah #cerah
  • Wow feedback dari customer. Happy sangat bila #futehfu bagi penyelesaian untuk sunburn, putihkan balik kulit yg gelap.. Yang penting wangi tau
    .
    .
    Jom klik link di bio sekarang untuk order http://futehfumilkywhitening.wasap.my
    .

    #futehfu #sprayputih #putihgebu #putihmelepak #produkviral #produktrending #medinadesire #pakarkulit #cantik #putih #penjagaankulit #kosmetik #makeuptutorial #kulitflawless #losyenputihajaib #losyenputihviral #0marketing #jeratjiwa #losyenputih #losyenputihgebu #losyenwaterproof #putihcepat #putihinstan #jomputih #putihmelepaksatubadan #kulitglowing #kulitcerah #wajahcerah #cerah

  •  24  0  1 August, 2020
  • INSTOCK FUTEHFU 
😱FREE DELIVERY AREA BRUNEI MUARA

Biskita boleh pilih, mau free cincin emas korea ataupun rantai emas korea 😊 dua2 lawa & skin pun jdi lawa 🤭

❤Fungsi & kebaikan FUTEHFU❤
Futehfu kaya dengan susu segar berkualiti & bermutu. Futehfu juga telah banyak dijadikan produk perawatan kecantikan atau kosmetik (instant effect)

👍 Regenerasi Kulit
Futehfu mempunyai khasiat menghilangkan sel kulit mati dan merangsang pertumbuhan sel baru yang akan menggantikan lapisan kulit yang telah rosak. Sel kulit mati yang melekat menghalangi pembentukan sel baru pada kulit. Dengan demikian kulit selalu terjaga kesegaran dan kehalusannya serta sentiasa nampak bersih. Futehfu merupakan salah satu fungsi AHA untuk kulit.

👍 Memutihkan Kulit
Kandungan protein dan vitamin dalam manfaat susu untuk kulit berguna mengatasi masalah pigmentasi pada kulit.

👍 Penghalang Matahari / Sun block
Sun block/penghalang sinar matahari yang menggelapkan dan membuat kulit lebih selesa & terlindung oleh matahari.

👍 Membersihkan Wajah
Futehfu dapat menghilangkan kotoran dalam pori – pori wajah yang boleh menyebabkan jerawat dan gatal2.

👍 Sebagai Anti Aging
anti aging atau anti penuaan pada kulit bagi mencegah penuaan awal.

👍 Mengatasi Kulit Berminyak dan mengecilkan liang Pori-pori

👍 Menghaluskan Kulit
Futehfu sangat baik untuk menghaluskan kulit dan memberikan vitamin pada kulit

160ML

#NZteam
#FUTEHFU

📲www.wasap.my/6737247095
  • INSTOCK FUTEHFU
    😱FREE DELIVERY AREA BRUNEI MUARA

    Biskita boleh pilih, mau free cincin emas korea ataupun rantai emas korea 😊 dua2 lawa & skin pun jdi lawa 🤭

    ❤Fungsi & kebaikan FUTEHFU❤
    Futehfu kaya dengan susu segar berkualiti & bermutu. Futehfu juga telah banyak dijadikan produk perawatan kecantikan atau kosmetik (instant effect)

    👍 Regenerasi Kulit
    Futehfu mempunyai khasiat menghilangkan sel kulit mati dan merangsang pertumbuhan sel baru yang akan menggantikan lapisan kulit yang telah rosak. Sel kulit mati yang melekat menghalangi pembentukan sel baru pada kulit. Dengan demikian kulit selalu terjaga kesegaran dan kehalusannya serta sentiasa nampak bersih. Futehfu merupakan salah satu fungsi AHA untuk kulit.

    👍 Memutihkan Kulit
    Kandungan protein dan vitamin dalam manfaat susu untuk kulit berguna mengatasi masalah pigmentasi pada kulit.

    👍 Penghalang Matahari / Sun block
    Sun block/penghalang sinar matahari yang menggelapkan dan membuat kulit lebih selesa & terlindung oleh matahari.

    👍 Membersihkan Wajah
    Futehfu dapat menghilangkan kotoran dalam pori – pori wajah yang boleh menyebabkan jerawat dan gatal2.

    👍 Sebagai Anti Aging
    anti aging atau anti penuaan pada kulit bagi mencegah penuaan awal.

    👍 Mengatasi Kulit Berminyak dan mengecilkan liang Pori-pori

    👍 Menghaluskan Kulit
    Futehfu sangat baik untuk menghaluskan kulit dan memberikan vitamin pada kulit

    160ML

    #NZteam
    #FUTEHFU

    📲www.wasap.my/6737247095

  •  0  0  28 July, 2020
  • "FEEDBACK 1 HARI BERKESAN 😱
Kulit putih sampai nampak urat hijau😵 uols tak terliur ke tengok feedback ni? Sekarang ni nak putih semudah abc jer uols dengan #futehfu ni. Just spray, sapu dan dah siap! Amik masa uols 5 saat je untuk dapatkan kulit putih yang diidamkan buat selamanya❤️ .
.
.
#futehfu #sprayputih #putihgebu #putihmelepak #produkviral #produktrending #medinadesire #pakarkulit #cantik #putih #penjagaankulit #kosmetik #makeuptutorial #kulitflawless #losyenputihajaib #losyenputihviral #0marketing #jeratjiwa #losyenputih #losyenputihgebu #losyenwaterproof #putihcepat #putihinstan #jomputih #putihmelepaksatubadan #kulitglowing #kulitcerah #wajahcerah #cerah
  • "FEEDBACK 1 HARI BERKESAN 😱
    Kulit putih sampai nampak urat hijau😵 uols tak terliur ke tengok feedback ni? Sekarang ni nak putih semudah abc jer uols dengan #futehfu ni. Just spray, sapu dan dah siap! Amik masa uols 5 saat je untuk dapatkan kulit putih yang diidamkan buat selamanya❤️ .
    .
    .
    #futehfu #sprayputih #putihgebu #putihmelepak #produkviral #produktrending #medinadesire #pakarkulit #cantik #putih #penjagaankulit #kosmetik #makeuptutorial #kulitflawless #losyenputihajaib #losyenputihviral #0marketing #jeratjiwa #losyenputih #losyenputihgebu #losyenwaterproof #putihcepat #putihinstan #jomputih #putihmelepaksatubadan #kulitglowing #kulitcerah #wajahcerah #cerah

  •  21  0  28 July, 2020
  • PUTIH DENGAN SEKALI SEMBURAN
.
.
#futehfuwhitening ni lotion/ sunscreen bertujuan utk bg perlindungan, penjagaan kulit serta mencerahkan kulit sepantas 5 saat.
.
Futehfu Whitening Lotion berasaskan ‘waterproof ’ yg sesuai utk semua jenis kulit termasuk
✅kulit kering
✅kulit berminyak
✅kulit kusam
.
#futehfu #sprayputih #putihgebu #putihmelepak #produkviral #produktrending #medinadesire #pakarkulit #cantik #putih #penjagaankulit #kosmetik #makeuptutorial #kulitflawless #losyenputihajaib #losyenputihviral #0marketing #jeratjiwa #losyenputih #losyenputihgebu #losyenwaterproof #putihcepat #putihinstan #jomputih #putihmelepaksatubadan #kulitglowing #kulitcerah #wajahcerah #cerah
  • PUTIH DENGAN SEKALI SEMBURAN
    .
    .
    #futehfuwhitening ni lotion/ sunscreen bertujuan utk bg perlindungan, penjagaan kulit serta mencerahkan kulit sepantas 5 saat.
    .
    Futehfu Whitening Lotion berasaskan ‘waterproof ’ yg sesuai utk semua jenis kulit termasuk
    ✅kulit kering
    ✅kulit berminyak
    ✅kulit kusam
    .
    #futehfu #sprayputih #putihgebu #putihmelepak #produkviral #produktrending #medinadesire #pakarkulit #cantik #putih #penjagaankulit #kosmetik #makeuptutorial #kulitflawless #losyenputihajaib #losyenputihviral #0marketing #jeratjiwa #losyenputih #losyenputihgebu #losyenwaterproof #putihcepat #putihinstan #jomputih #putihmelepaksatubadan #kulitglowing #kulitcerah #wajahcerah #cerah

  •  18  0  27 July, 2020
  • Kenapa perlu pakai FUTEHFU Lotion?
Salah satu fungsi #FUTEHFU adalah utk melindungi kulit kita dari sinaran cahaya matahari yg makin hari makin panas ☀
.
Apa akan terjadi pada kulit jika tidak dapat sebarang perlindungan??
.
• Akan mempercepat proses penuaan.
• Membuat kulit terbakar.
• Kulit akan menjadi gelap.
• Meningkatkan risiko kanser kulit.
• Bintik-bintik pd kulit
.
.
Nak kulit putih dgn #FUETHFULOTION ??
Tekan link di bio sekarang tau ♥️
.
.
#futehfu #sprayputih #putihgebu #putihmelepak #produkviral #produktrending #medinadesire #pakarkulit #cantik #putih #penjagaankulit #kosmetik #makeuptutorial #losyenputihajaib #losyenputihviral #0marketing #jeratjiwa #losyenputih #losyenputihgebu #losyenwaterproof #putihcepat #putihinstan #jomputih #putihmelepaksatubadan #kulitglowing
  • Kenapa perlu pakai FUTEHFU Lotion?
    Salah satu fungsi #FUTEHFU adalah utk melindungi kulit kita dari sinaran cahaya matahari yg makin hari makin panas ☀
    .
    Apa akan terjadi pada kulit jika tidak dapat sebarang perlindungan??
    .
    • Akan mempercepat proses penuaan.
    • Membuat kulit terbakar.
    • Kulit akan menjadi gelap.
    • Meningkatkan risiko kanser kulit.
    • Bintik-bintik pd kulit
    .
    .
    Nak kulit putih dgn #FUETHFULOTION ??
    Tekan link di bio sekarang tau ♥️
    .
    .
    #futehfu #sprayputih #putihgebu #putihmelepak #produkviral #produktrending #medinadesire #pakarkulit #cantik #putih #penjagaankulit #kosmetik #makeuptutorial #losyenputihajaib #losyenputihviral #0marketing #jeratjiwa #losyenputih #losyenputihgebu #losyenwaterproof #putihcepat #putihinstan #jomputih #putihmelepaksatubadan #kulitglowing

  •  56  0  27 July, 2020
  • BEST FEEDBACK MELETOPSS DARI CUSTOMER . 
Cepat2 submit order. Milaa pos laju2
.
Laku keras uols. Order masuk laju  semua nk grab cerahh Cepat!
#Extraskinwhite nie memang berhantu tauu.
.
Promosi Jimat & meletop!
2botol ESW = RM180 SAHAJA
JIMAT RM20 .
FREE VIT C .
FREE POSTAGE .
FREE GIFT .
.
.
Sementara Promosi Masih berjalan
.
Whatsapp 0174656236
.
#eswkapsulputih #boosterwhitening #ubatputih #suplimentpalingmujarab #aurawhite #booster #feedbackbooster #kulitputih #booster #perlabyirich #kulitputih #kosmetik #igersmalaysia #mutehspray #jemaimaoriginal #beautyseceretshalicious #magandaglow #kulitputihgebu #thebeautyhacks #scrubdistrict #whiteninginjection #ninaempirebrand #futehfu #spamforspam #instafamous #picoftheday #likeforlike #whiteninginjection #whiteningproducts #whiteningsupplements #worldwideshipping
  • BEST FEEDBACK MELETOPSS DARI CUSTOMER .
    Cepat2 submit order. Milaa pos laju2
    .
    Laku keras uols. Order masuk laju semua nk grab cerahh Cepat!
    #Extraskinwhite nie memang berhantu tauu.
    .
    Promosi Jimat & meletop!
    2botol ESW = RM180 SAHAJA
    JIMAT RM20 .
    FREE VIT C .
    FREE POSTAGE .
    FREE GIFT .
    .
    .
    Sementara Promosi Masih berjalan
    .
    Whatsapp 0174656236
    .
    #eswkapsulputih #boosterwhitening #ubatputih #suplimentpalingmujarab #aurawhite #booster #feedbackbooster #kulitputih #booster #perlabyirich #kulitputih #kosmetik #igersmalaysia #mutehspray #jemaimaoriginal #beautyseceretshalicious #magandaglow #kulitputihgebu #thebeautyhacks #scrubdistrict #whiteninginjection #ninaempirebrand #futehfu #spamforspam #instafamous #picoftheday #likeforlike #whiteninginjection #whiteningproducts #whiteningsupplements #worldwideshipping

  •  8  0  26 July, 2020
  • Cindeltox White Cream Ready Stock 😍

This Cindeltox effect dia macam botox ya, your skin akan rasa firm je at the same time buatkan your skin moist naturally from within. Lepas sapu terus putih glowing✨ Instant result tau! .
Walaupun ni whitening cream, tapi tekstur dia bukan jenis melekit berminyak macam cream lain tu tau. Tekstur #cindeltoxwhitecream macam cecair gitu tapi bila apply mmg senang absorb.. takkan bercapuk walau colour apa pun skin tone you. boleh je nak guna siang and malam as treatment add dalam your skincare routine. Nak jadikan as makeup base pun okay.. ada juga yang pakai ni terus taknak pakai foundation pun ada 🙊
.

Best sangat kan? Haha apa apa pun you can try first and im sure you akan repeat order nanti hihi. Try first baru judge okayyy. No liess
.

CINDELTOX WHITE CREAM
.
Product made in Korea This white cream from Korea acts like a moisturizer, make up base and even a lazy cream with make up effects but without any SPF and added bonus providing and leaving our skin looking fair, radiant, dewy, moisturized, firm and young Can be used in the morning and night time in our daily skin care régime. The more daily we used, the more benefits our skin will gain. Our skin will grow fairer and finer as days goes by. It's a wonderful whitening cream that is mild and suitable for all skin types. It contains high gluthione content to ensure effective whitening results. It's non oily, non sticky and well moisturized formula is definitely a must have product!
.

Sebarang order /pertanyaan :
Whatsapp 📲 017-7626208 atau boleh click link dekat my Bio
.

#cindeltoxkorea #cindeltox #cindeltoxmalaysia #cindeltoxwhitecream #cindeltoxmurah #demicawhiteninglotion #cindeltoxoriginal #muteh #futehfu #cindellawhitetox #losyenputihajaib #losyenputihgebu #sprayputih #spraysusumuteh #whiteninglotion #bvrcollagen #whiteningspray #kdollywhiteningspray #losyenputihkekal #sunscreenv7 #mexwawhiteningspray #maycreate #putihsegera #eid2019 #krimmuka #sunblockjafra #sunscreencream #moisturizer #putihkorea #daycream
  • Cindeltox White Cream Ready Stock 😍

    This Cindeltox effect dia macam botox ya, your skin akan rasa firm je at the same time buatkan your skin moist naturally from within. Lepas sapu terus putih glowing✨ Instant result tau! .
    Walaupun ni whitening cream, tapi tekstur dia bukan jenis melekit berminyak macam cream lain tu tau. Tekstur #cindeltoxwhitecream macam cecair gitu tapi bila apply mmg senang absorb.. takkan bercapuk walau colour apa pun skin tone you. boleh je nak guna siang and malam as treatment add dalam your skincare routine. Nak jadikan as makeup base pun okay.. ada juga yang pakai ni terus taknak pakai foundation pun ada 🙊
    .

    Best sangat kan? Haha apa apa pun you can try first and im sure you akan repeat order nanti hihi. Try first baru judge okayyy. No liess
    .

    CINDELTOX WHITE CREAM
    .
    Product made in Korea This white cream from Korea acts like a moisturizer, make up base and even a lazy cream with make up effects but without any SPF and added bonus providing and leaving our skin looking fair, radiant, dewy, moisturized, firm and young Can be used in the morning and night time in our daily skin care régime. The more daily we used, the more benefits our skin will gain. Our skin will grow fairer and finer as days goes by. It's a wonderful whitening cream that is mild and suitable for all skin types. It contains high gluthione content to ensure effective whitening results. It's non oily, non sticky and well moisturized formula is definitely a must have product!
    .

    Sebarang order /pertanyaan :
    Whatsapp 📲 017-7626208 atau boleh click link dekat my Bio
    .

    #cindeltoxkorea #cindeltox #cindeltoxmalaysia #cindeltoxwhitecream #cindeltoxmurah #demicawhiteninglotion #cindeltoxoriginal #muteh #futehfu #cindellawhitetox #losyenputihajaib #losyenputihgebu #sprayputih #spraysusumuteh #whiteninglotion #bvrcollagen #whiteningspray #kdollywhiteningspray #losyenputihkekal #sunscreenv7 #mexwawhiteningspray #maycreate #putihsegera #eid2019 #krimmuka #sunblockjafra #sunscreencream #moisturizer #putihkorea #daycream

  •  3  0  25 July, 2020
  • Cindeltox White Cream Ready Stock 😍

This Cindeltox effect dia macam botox ya, your skin akan rasa firm je at the same time buatkan your skin moist naturally from within. Lepas sapu terus putih glowing✨ Instant result tau! .
Walaupun ni whitening cream, tapi tekstur dia bukan jenis melekit berminyak macam cream lain tu tau. Tekstur #cindeltoxwhitecream macam cecair gitu tapi bila apply mmg senang absorb.. takkan bercapuk walau colour apa pun skin tone you. boleh je nak guna siang and malam as treatment add dalam your skincare routine. Nak jadikan as makeup base pun okay.. ada juga yang pakai ni terus taknak pakai foundation pun ada 🙊
.

Best sangat kan? Haha apa apa pun you can try first and im sure you akan repeat order nanti hihi. Try first baru judge okayyy. No liess
.

CINDELTOX WHITE CREAM
.
Product made in Korea This white cream from Korea acts like a moisturizer, make up base and even a lazy cream with make up effects but without any SPF and added bonus providing and leaving our skin looking fair, radiant, dewy, moisturized, firm and young Can be used in the morning and night time in our daily skin care régime. The more daily we used, the more benefits our skin will gain. Our skin will grow fairer and finer as days goes by. It's a wonderful whitening cream that is mild and suitable for all skin types. It contains high gluthione content to ensure effective whitening results. It's non oily, non sticky and well moisturized formula is definitely a must have product!
.

Sebarang order /pertanyaan :
Whatsapp 📲 017-7626208 atau boleh click link dekat my Bio
.

#cindeltoxkorea #cindeltox #cindeltoxmalaysia #cindeltoxwhitecream #cindeltoxmurah #demicawhiteninglotion #cindeltoxoriginal #muteh #futehfu #cindellawhitetox #losyenputihajaib #losyenputihgebu #sprayputih #spraysusumuteh #whiteninglotion #bvrcollagen #whiteningspray #kdollywhiteningspray #losyenputihkekal #sunscreenv7 #mexwawhiteningspray #maycreate #putihsegera #eid2019 #krimmuka #sunblockjafra #sunscreencream #moisturizer #putihkorea #daycream
  • Cindeltox White Cream Ready Stock 😍

    This Cindeltox effect dia macam botox ya, your skin akan rasa firm je at the same time buatkan your skin moist naturally from within. Lepas sapu terus putih glowing✨ Instant result tau! .
    Walaupun ni whitening cream, tapi tekstur dia bukan jenis melekit berminyak macam cream lain tu tau. Tekstur #cindeltoxwhitecream macam cecair gitu tapi bila apply mmg senang absorb.. takkan bercapuk walau colour apa pun skin tone you. boleh je nak guna siang and malam as treatment add dalam your skincare routine. Nak jadikan as makeup base pun okay.. ada juga yang pakai ni terus taknak pakai foundation pun ada 🙊
    .

    Best sangat kan? Haha apa apa pun you can try first and im sure you akan repeat order nanti hihi. Try first baru judge okayyy. No liess
    .

    CINDELTOX WHITE CREAM
    .
    Product made in Korea This white cream from Korea acts like a moisturizer, make up base and even a lazy cream with make up effects but without any SPF and added bonus providing and leaving our skin looking fair, radiant, dewy, moisturized, firm and young Can be used in the morning and night time in our daily skin care régime. The more daily we used, the more benefits our skin will gain. Our skin will grow fairer and finer as days goes by. It's a wonderful whitening cream that is mild and suitable for all skin types. It contains high gluthione content to ensure effective whitening results. It's non oily, non sticky and well moisturized formula is definitely a must have product!
    .

    Sebarang order /pertanyaan :
    Whatsapp 📲 017-7626208 atau boleh click link dekat my Bio
    .

    #cindeltoxkorea #cindeltox #cindeltoxmalaysia #cindeltoxwhitecream #cindeltoxmurah #demicawhiteninglotion #cindeltoxoriginal #muteh #futehfu #cindellawhitetox #losyenputihajaib #losyenputihgebu #sprayputih #spraysusumuteh #whiteninglotion #bvrcollagen #whiteningspray #kdollywhiteningspray #losyenputihkekal #sunscreenv7 #mexwawhiteningspray #maycreate #putihsegera #eid2019 #krimmuka #sunblockjafra #sunscreencream #moisturizer #putihkorea #daycream

  •  1  0  25 July, 2020
  • IDAMKAN KULIT PUTIH SEPUTIH GADIS KOREA? .
.
Jom ketahui kelebihan #futehfu yg akan memutihkan kulit sepantas 10 saat? .
✨Mengandungi SPF50 .
-Sangat penting sesuatu lotion ada spf50 yg tinggi terutaman utk uolss yg kerap berjemur panas.
- Kulit akan terlindung dari bahaya panas terik matahari yg akan menyebabkan sunburn .
.
Nak daptkan kulit putih gebu dgn #futehfu? Wsp skrg 0182582370 atau tekan link di bio .
.
#futehfu #sprayputih #putihgebu #putihmelepak #produkviral #produktrending #medinadesire #pakarkulit #cantik #putih #penjagaankulit #kosmetik #makeuptutorial #kulitflawless #losyenputihajaib #losyenputihviral #0marketing #jeratjiwa #losyenputih #losyenputihgebu #losyenwaterproof #putihcepat #putihinstan #jomputih #putihmelepaksatubadan #kulitglowing #kulitcerah #wajahcerah #cerah
  • IDAMKAN KULIT PUTIH SEPUTIH GADIS KOREA? .
    .
    Jom ketahui kelebihan #futehfu yg akan memutihkan kulit sepantas 10 saat? .
    ✨Mengandungi SPF50 .
    -Sangat penting sesuatu lotion ada spf50 yg tinggi terutaman utk uolss yg kerap berjemur panas.
    - Kulit akan terlindung dari bahaya panas terik matahari yg akan menyebabkan sunburn .
    .
    Nak daptkan kulit putih gebu dgn #futehfu? Wsp skrg 0182582370 atau tekan link di bio .
    .
    #futehfu #sprayputih #putihgebu #putihmelepak #produkviral #produktrending #medinadesire #pakarkulit #cantik #putih #penjagaankulit #kosmetik #makeuptutorial #kulitflawless #losyenputihajaib #losyenputihviral #0marketing #jeratjiwa #losyenputih #losyenputihgebu #losyenwaterproof #putihcepat #putihinstan #jomputih #putihmelepaksatubadan #kulitglowing #kulitcerah #wajahcerah #cerah

  •  25  0  24 July, 2020
  • BEST FEEDBACK MELETOPSS DARI CUSTOMER . 
Cepat2 submit order. Milaa pos laju2
.
Laku keras uols. Order masuk laju  semua nk grab cerahh Cepat!
#Extraskinwhite nie memang berhantu tauu.
.
Promosi Jimat & meletop!
2botol ESW = RM180 SAHAJA
JIMAT RM20 .
FREE VIT C .
FREE POSTAGE .
FREE GIFT .
.
.
Sementara Promosi Masih berjalan
.
Whatsapp 0174656236
.
#eswkapsulputih #boosterwhitening #ubatputih #suplimentpalingmujarab #aurawhite #booster #feedbackbooster #kulitputih #booster #perlabyirich #kulitputih #kosmetik #igersmalaysia #mutehspray #jemaimaoriginal #beautyseceretshalicious #magandaglow #kulitputihgebu #thebeautyhacks #scrubdistrict #whiteninginjection #ninaempirebrand #futehfu #spamforspam #instafamous #picoftheday #likeforlike #whiteninginjection #whiteningproducts #whiteningsupplements #worldwideshipping
  • BEST FEEDBACK MELETOPSS DARI CUSTOMER .
    Cepat2 submit order. Milaa pos laju2
    .
    Laku keras uols. Order masuk laju semua nk grab cerahh Cepat!
    #Extraskinwhite nie memang berhantu tauu.
    .
    Promosi Jimat & meletop!
    2botol ESW = RM180 SAHAJA
    JIMAT RM20 .
    FREE VIT C .
    FREE POSTAGE .
    FREE GIFT .
    .
    .
    Sementara Promosi Masih berjalan
    .
    Whatsapp 0174656236
    .
    #eswkapsulputih #boosterwhitening #ubatputih #suplimentpalingmujarab #aurawhite #booster #feedbackbooster #kulitputih #booster #perlabyirich #kulitputih #kosmetik #igersmalaysia #mutehspray #jemaimaoriginal #beautyseceretshalicious #magandaglow #kulitputihgebu #thebeautyhacks #scrubdistrict #whiteninginjection #ninaempirebrand #futehfu #spamforspam #instafamous #picoftheday #likeforlike #whiteninginjection #whiteningproducts #whiteningsupplements #worldwideshipping

  •  9  0  24 July, 2020
  • Salah satu fungsi #FUTEHFU adalah utk melindungi kulit kita dari sinaran cahaya matahari yg makin hari makin panas ☀
.
Apa akan terjadi pada kulit jika tidak dapat sebarang perlindungan??
.
• Akan mempercepat proses penuaan.
• Membuat kulit terbakar.
• Kulit akan menjadi gelap.
• Meningkatkan risiko kanser kulit.
• Bintik-bintik pd kulit
.
.
Nak kulit putih dgn #FUETHFULOTION ??
Tekan link di bio sekarang tau ♥️
.
#futehfu #sprayputih #putihgebu #putihmelepak #produkviral #produktrending #medinadesire #pakarkulit #cantik #putih #penjagaankulit #kosmetik #makeuptutorial #kulitflawless #losyenputihajaib #losyenputihviral #0marketing #jeratjiwa #losyenputih #losyenputihgebu
  • Salah satu fungsi #FUTEHFU adalah utk melindungi kulit kita dari sinaran cahaya matahari yg makin hari makin panas ☀
    .
    Apa akan terjadi pada kulit jika tidak dapat sebarang perlindungan??
    .
    • Akan mempercepat proses penuaan.
    • Membuat kulit terbakar.
    • Kulit akan menjadi gelap.
    • Meningkatkan risiko kanser kulit.
    • Bintik-bintik pd kulit
    .
    .
    Nak kulit putih dgn #FUETHFULOTION ??
    Tekan link di bio sekarang tau ♥️
    .
    #futehfu #sprayputih #putihgebu #putihmelepak #produkviral #produktrending #medinadesire #pakarkulit #cantik #putih #penjagaankulit #kosmetik #makeuptutorial #kulitflawless #losyenputihajaib #losyenputihviral #0marketing #jeratjiwa #losyenputih #losyenputihgebu

  •  17  0  23 July, 2020
  • Wahhh! 😍
_
Kan dah kata, best tau FUTEHFU Spray ni. Tekstur dia tak sama dengan lotion biasa, tak melekit dan waterproof. Siap ada SPF 50 dan moisturizer lagi, jimattt 3 in 1. 
_
FUTEHFU  spray ni boleh pakai kat muka,
.
Klik je link kat bio, kami akan bantu awak. 
_
#futehfu #sprayputih #putihgebu #putihmelepak #produkviral #produktrending #medinadesire #pakarkulit #cantik #putih #penjagaankulit #kosmetik #makeuptutorial #kulitflawless #losyenputihajaib #losyenputihviral #0marketing #jeratjiwa #losyenputih #losyenputihgebu #losyenwaterproof #putihcepat #putihinstan #jomputih #putihmelepaksatubadan #kulitglowing #kulitcerah #wajahcerah #cerah
  • Wahhh! 😍
    _
    Kan dah kata, best tau FUTEHFU Spray ni. Tekstur dia tak sama dengan lotion biasa, tak melekit dan waterproof. Siap ada SPF 50 dan moisturizer lagi, jimattt 3 in 1.
    _
    FUTEHFU spray ni boleh pakai kat muka,
    .
    Klik je link kat bio, kami akan bantu awak.
    _
    #futehfu #sprayputih #putihgebu #putihmelepak #produkviral #produktrending #medinadesire #pakarkulit #cantik #putih #penjagaankulit #kosmetik #makeuptutorial #kulitflawless #losyenputihajaib #losyenputihviral #0marketing #jeratjiwa #losyenputih #losyenputihgebu #losyenwaterproof #putihcepat #putihinstan #jomputih #putihmelepaksatubadan #kulitglowing #kulitcerah #wajahcerah #cerah

  •  19  0  22 July, 2020
  • Asyik Berjemur Tengah Panas dan Risau Kulit Sunburn?
.
memang wajib apply #futehfu sebelum keluar rumah risau kulit makin gelap. Cuaca sekarang tak menentu.
.
Senang je pakai #FutehfuWhiteningLotion just spray je kat tangan, muka & kaki lepas tu sapu hingga rata. Tadaaa dah dapat kulit glowing. Dalam masa yang sama boleh protect kulit dari sinar UV sebab #FutehfuWhiteningLotion ni ada spf50.
.
So korang sayang kulit tu, cepat² dapatkan #futehfu ni. Jangan lupa TAG kawan korang jugak. Tak salah kalau kongsi benda baik😘
.
www.wasap.my/6738870372/futehfu
  • Asyik Berjemur Tengah Panas dan Risau Kulit Sunburn?
    .
    memang wajib apply #futehfu sebelum keluar rumah risau kulit makin gelap. Cuaca sekarang tak menentu.
    .
    Senang je pakai #FutehfuWhiteningLotion just spray je kat tangan, muka & kaki lepas tu sapu hingga rata. Tadaaa dah dapat kulit glowing. Dalam masa yang sama boleh protect kulit dari sinar UV sebab #FutehfuWhiteningLotion ni ada spf50.
    .
    So korang sayang kulit tu, cepat² dapatkan #futehfu ni. Jangan lupa TAG kawan korang jugak. Tak salah kalau kongsi benda baik😘
    .
    www.wasap.my/6738870372/futehfu

  •  5  0  20 July, 2020

Top #FutehFu Posts

  • Salam semua, imma happy girl sbb dapat stocks baru @futehfuofficialhq bella😝 sebelum pergi mengaji, mesti #FutehFu setia menemani. Have you guys tried? Best kan lotion ni🥰
  • Salam semua, imma happy girl sbb dapat stocks baru @futehfuofficialhq bella😝 sebelum pergi mengaji, mesti #FutehFu setia menemani. Have you guys tried? Best kan lotion ni🥰

  •  24,009  102  29 December, 2019
  • Siapa kat sini risau kulit tangan dan wajah tak sama? Muka nampak cerah tapi tangan gelap , yela kan sebab cuaca sekarang kulit tangan banyak terdedah di matahari , tapi itu lah orang ingat kita ni pandai jaga kulit muka je pula tak pandai jaga kulit 😅
. 
Nasib baik ada instant whitening sprat futehfu ni 🥰 dengan hanya 3 saat sahaja kulit dah putih , yang paling seronok bila kita konsisten pakai kulit akan kekal putih dan terjaga 🥰
.

Dapatkan futehfu sekarang!

0183890245 
0183890245 
0183890245 .
medinadesire #beauty #produkviral #magicalwhitening #kulitputih #kulitlembut #online #murah #gadis #wanita #jeratjiwa #whiteningspraymilk #futehfuhq #futehfu #0marketing  #cantikjelita #makeuptutorial #mua #putihgebu #putih #cantik #flawless #sprayputih #cleansing
  • Siapa kat sini risau kulit tangan dan wajah tak sama? Muka nampak cerah tapi tangan gelap , yela kan sebab cuaca sekarang kulit tangan banyak terdedah di matahari , tapi itu lah orang ingat kita ni pandai jaga kulit muka je pula tak pandai jaga kulit 😅
    .
    Nasib baik ada instant whitening sprat futehfu ni 🥰 dengan hanya 3 saat sahaja kulit dah putih , yang paling seronok bila kita konsisten pakai kulit akan kekal putih dan terjaga 🥰
    .

    Dapatkan futehfu sekarang!

    0183890245
    0183890245
    0183890245 .
    medinadesire #beauty #produkviral #magicalwhitening #kulitputih #kulitlembut #online #murah #gadis #wanita #jeratjiwa #whiteningspraymilk #futehfuhq #futehfu #0marketing #cantikjelita #makeuptutorial #mua #putihgebu #putih #cantik #flawless #sprayputih #cleansing

  •  110  3  4 December, 2019
  • Tak kacak atau tak cantik tak apa, .
.
.
...yang penting kita tahu siapa yang ikhlas, sayang dan cintakan kita. ❤❤❤
.
.
.
 Assalamualaikum #goodmorning 😘
  • Tak kacak atau tak cantik tak apa, .
    .
    .
    ...yang penting kita tahu siapa yang ikhlas, sayang dan cintakan kita. ❤❤❤
    .
    .
    .
    Assalamualaikum #goodmorning 😘

  •  136  2  28 December, 2019
  • Hai selamat pagi semua 😍 repost by @syahmisazli Duta futehfuofficialhq ❤️ Jom apply futehfu sebelum keluar rumah .
.
Whatsapp 0183965687 atau click link di bio untuk details .
.
#futehfu #sprayputih #putihgebu #putihmelepak #produkviral #produktrending #medinadesire #pakarkulit #cantik #putih #penjagaankulit #kosmetik #makeuptutorial #kulitflawless #losyenputihajaib #losyenputihviral #0marketing #jeratjiwa #losyenputih #losyenputihgebu #losyenwaterproof #putihcepat #putihinstan #jomputih #putihmelepaksatubadan #kulitglowing #kulitcerah #wajahcerah #cerah
  • Hai selamat pagi semua 😍 repost by @syahmisazli Duta futehfuofficialhq ❤️ Jom apply futehfu sebelum keluar rumah .
    .
    Whatsapp 0183965687 atau click link di bio untuk details .
    .
    #futehfu #sprayputih #putihgebu #putihmelepak #produkviral #produktrending #medinadesire #pakarkulit #cantik #putih #penjagaankulit #kosmetik #makeuptutorial #kulitflawless #losyenputihajaib #losyenputihviral #0marketing #jeratjiwa #losyenputih #losyenputihgebu #losyenwaterproof #putihcepat #putihinstan #jomputih #putihmelepaksatubadan #kulitglowing #kulitcerah #wajahcerah #cerah

  •  176  3  12 December, 2019