#FELLERABEAUTY Instagram Photos & Videos

FELLERABEAUTY - 11k posts

Hashtag Popularity

7.3
average comments
299
average likes

Latest #FELLERABEAUTY Posts

  • Tak sempat berangan pon sejak minum Perfect Fit. 😝😝

Ye la kalau dulu bercinta duk dalam toilet, sempat termenung, berangan lagi..hahaha😂

Sekarang, cepat je le SELESAI!! LAWAS MOLEK🤪

Belum abis sekotak , berat pon boleh turun 5 kg😱😱. Hebat Perfect Fit buat keje dia. Heee
#bellrossaadvances 
#bellrosaadvance 
#fellerabeautymalaysia 
#Fellerabeauty Terengganu
  • Tak sempat berangan pon sejak minum Perfect Fit. 😝😝

    Ye la kalau dulu bercinta duk dalam toilet, sempat termenung, berangan lagi..hahaha😂

    Sekarang, cepat je le SELESAI!! LAWAS MOLEK🤪

    Belum abis sekotak , berat pon boleh turun 5 kg😱😱. Hebat Perfect Fit buat keje dia. Heee
    #bellrossaadvances
    #bellrosaadvance
    #fellerabeautymalaysia
    #Fellerabeauty Terengganu

  •  142  0  8 August, 2020
  • Rasa lemak berkrim dalam Perfect Fit rasa rich sangattttt. Sedapppp.....Tapi jangan risau sebab tu non dairy creamer, sesuai untuk sesiapa yang alah dengan susu.

Yang bestnye kalau grab Perfect Fit skrg dapat free shaker tau.😎

#zamfellera #fellerabeauty #felleraSkin #PerfectFit #airkurus2020
  • Rasa lemak berkrim dalam Perfect Fit rasa rich sangattttt. Sedapppp.....Tapi jangan risau sebab tu non dairy creamer, sesuai untuk sesiapa yang alah dengan susu.

    Yang bestnye kalau grab Perfect Fit skrg dapat free shaker tau.😎

    #zamfellera #fellerabeauty #felleraSkin #PerfectFit #airkurus2020

  •  2  0  6 August, 2020
  • Dah lepas minum Air kurus Perfect Fit lemak kuar macam mana? Ni soalan biasa ramai org tanya.

Lelemak tu akan kuar melalui najis/kencing kita. Perati bebetul lepas minum, air kencing akan kuning skit, pastu lepas kita membuang, najis kita macam berminyak, berlendir gitu. Tu tanda lemak memang dah kuar 😎

#zamfellera #fellerabeauty #felleraSkin #PerfectFit #airkurus2020
  • Dah lepas minum Air kurus Perfect Fit lemak kuar macam mana? Ni soalan biasa ramai org tanya.

    Lelemak tu akan kuar melalui najis/kencing kita. Perati bebetul lepas minum, air kencing akan kuning skit, pastu lepas kita membuang, najis kita macam berminyak, berlendir gitu. Tu tanda lemak memang dah kuar 😎

    #zamfellera #fellerabeauty #felleraSkin #PerfectFit #airkurus2020

  •  2  0  6 August, 2020
  • Assalamualaikum semuaa 😘

Hari nie nak share the best supplement ever by #FelleraBeauty iaitu BELLAROSSA ADVANCES 🌺

Dulu Nak dapat khasiat kacip fatimah kena minum air dia, rebus pastu tunggu suam suam baru minum. Tapiiii sekarang dah tak payah susah dah sebab dalam Bellrossa pon ada jugak estrak Cik Timah nie☺️Sheduttt je.

Orang lepas bersalin memang elok ambik Bellrossa sebab dia lancar peredaran darah dan segarkan tubuh.
Abis pantang bodi maintain anak dara uollss🤗
  • Assalamualaikum semuaa 😘

    Hari nie nak share the best supplement ever by #FelleraBeauty iaitu BELLAROSSA ADVANCES 🌺

    Dulu Nak dapat khasiat kacip fatimah kena minum air dia, rebus pastu tunggu suam suam baru minum. Tapiiii sekarang dah tak payah susah dah sebab dalam Bellrossa pon ada jugak estrak Cik Timah nie☺️Sheduttt je.

    Orang lepas bersalin memang elok ambik Bellrossa sebab dia lancar peredaran darah dan segarkan tubuh.
    Abis pantang bodi maintain anak dara uollss🤗

  •  1  0  5 August, 2020
  • Nak tahu bahan apa paling POWER yang ada dalam #PerfectFit?

African Mango la jawapannya 🤗

Kalau nak tahu African Mango dpt bantu cepatkan penurunan berat badan dan yang paling power lagi dia boleh buat kadar metabolisma badan makin meningkat tau....pencernaan pun makin lajuuu💪🏼💪🏼💪🏼

No wonder la minum Perfect Fit badan selim melim...ahakssss.

#zamfellera #fellerabeauty #felleraSkin #perfectfit #airkurus2020
  • Nak tahu bahan apa paling POWER yang ada dalam #PerfectFit?

    African Mango la jawapannya 🤗

    Kalau nak tahu African Mango dpt bantu cepatkan penurunan berat badan dan yang paling power lagi dia boleh buat kadar metabolisma badan makin meningkat tau....pencernaan pun makin lajuuu💪🏼💪🏼💪🏼

    No wonder la minum Perfect Fit badan selim melim...ahakssss.

    #zamfellera #fellerabeauty #felleraSkin #perfectfit #airkurus2020

  •  3  0  4 August, 2020
  • Banyak ke dapat daging korban raya baru nie? Selagi tak abis daging tu dalam esbox selagi tu menu daging jer lah kan....😂😂😂

Makan² juga......tapi jangan lupa ambik Perfect Fit, barulah selera macam antuu👻👻👻 tu boleh cut. Oppppss🤣🤣🤣

#zamfellera #fellerabeauty #felleraSkin #perfectfit #airkurus2020
  • Banyak ke dapat daging korban raya baru nie? Selagi tak abis daging tu dalam esbox selagi tu menu daging jer lah kan....😂😂😂

    Makan² juga......tapi jangan lupa ambik Perfect Fit, barulah selera macam antuu👻👻👻 tu boleh cut. Oppppss🤣🤣🤣

    #zamfellera #fellerabeauty #felleraSkin #perfectfit #airkurus2020

  •  4  0  4 August, 2020
  • Part paling stress bila ada parut jerawat, susah giler nak hilangkan. Tapiiiii.....bila pakai Face Relaxing Treatment cepat jer pudar parut tu.... sebabnya dalam FRT ada serbuk mutiara tauuu. 

Skin pun jadi gebus mulus gitchew.😍

#zamfellera #fellerabeauty #felleraSkin #facerelaxingtreatment
  • Part paling stress bila ada parut jerawat, susah giler nak hilangkan. Tapiiiii.....bila pakai Face Relaxing Treatment cepat jer pudar parut tu.... sebabnya dalam FRT ada serbuk mutiara tauuu.

    Skin pun jadi gebus mulus gitchew.😍

    #zamfellera #fellerabeauty #felleraSkin #facerelaxingtreatment

  •  1  0  3 August, 2020
  • Ramai orang pompuan putus asa, putus semangat sebab tak de zuriat. Nak jawab macam² soalan. Kadang rasa looser tak leh bahagiakan suami sendiri. Jangan mengalah duluuuu.

Sebabnya ramai yg dah tersenyum, asbab makan bellrossa dah lekat.... boleh surprisekan suami sendiri dengan double line ni.....InsyaAllah. Kita ikhtiar,  segalanya dgn izin Allah.

#zamfellera #fellerabeauty #felleraSkin #bellrossa
  • Ramai orang pompuan putus asa, putus semangat sebab tak de zuriat. Nak jawab macam² soalan. Kadang rasa looser tak leh bahagiakan suami sendiri. Jangan mengalah duluuuu.

    Sebabnya ramai yg dah tersenyum, asbab makan bellrossa dah lekat.... boleh surprisekan suami sendiri dengan double line ni.....InsyaAllah. Kita ikhtiar, segalanya dgn izin Allah.

    #zamfellera #fellerabeauty #felleraSkin #bellrossa

  •  3  0  28 July, 2020
  • Tinggal sejam lebih jer lagi ni.. 

Tengok la makan bellrossa makin mudaa. Kalau gabung dengan Air kurus tak tau lah nak habaq macam mana dia punya kesan tu haa. 

Dah la skin lawa, muda remaja  pastu body fit plak. Memang leleh ayaq liuqq la citer dia. Macam akak ni haaaa.

#zamfellera #fellerabeauty #felleraSkin #bellrossa
  • Tinggal sejam lebih jer lagi ni..

    Tengok la makan bellrossa makin mudaa. Kalau gabung dengan Air kurus tak tau lah nak habaq macam mana dia punya kesan tu haa.

    Dah la skin lawa, muda remaja pastu body fit plak. Memang leleh ayaq liuqq la citer dia. Macam akak ni haaaa.

    #zamfellera #fellerabeauty #felleraSkin #bellrossa

  •  4  0  28 July, 2020
  • SAFELY ARRIVED

Yeayyy, pondesyen yang buat kulit melayu jadi kulit korea dah sampai! 😍

Raya nie boleh la cecantik melaram habis balik kampung, TOK ABAH pon dah kasi greenlight😘

Horreyyy. SOP jangan lupe yer😎

#zamfellera #fellerabeauty #felleraSkin #parfaitcomfort
  • SAFELY ARRIVED

    Yeayyy, pondesyen yang buat kulit melayu jadi kulit korea dah sampai! 😍

    Raya nie boleh la cecantik melaram habis balik kampung, TOK ABAH pon dah kasi greenlight😘

    Horreyyy. SOP jangan lupe yer😎

    #zamfellera #fellerabeauty #felleraSkin #parfaitcomfort

  •  3  0  28 July, 2020
  • Dap dap jer Parfait Comfort untuk makeup yang full coverage, tutup segala cela tapi still nampak natural.
Berseri seri gitchew🥰

Tak perlu makeup tebal berinci utk nampak peloles, cukup guna parfait comfort je 😉.

#zamfellera #fellerabeauty #felleraSkin #parfaitcomfort
  • Dap dap jer Parfait Comfort untuk makeup yang full coverage, tutup segala cela tapi still nampak natural.
    Berseri seri gitchew🥰

    Tak perlu makeup tebal berinci utk nampak peloles, cukup guna parfait comfort je 😉.

    #zamfellera #fellerabeauty #felleraSkin #parfaitcomfort

  •  1  0  27 July, 2020
  • Founder memang lah cantik sebab dia pakai makeup mahal², brand oversea.

Eeehhhhhh Takkkkkkkkkkkkk !!!

Founder Fellera pakai Parfait Comfort jer untuk makeup taw🤗

Nampak tak effect dia mewahkan shing shing gitchew.

Pakai produk sendiri,  murah pun orang cakap mahal khennn😄

#zamfellera #fellerabeauty #parfaitcomfort #felleraSkin
  • Founder memang lah cantik sebab dia pakai makeup mahal², brand oversea.

    Eeehhhhhh Takkkkkkkkkkkkk !!!

    Founder Fellera pakai Parfait Comfort jer untuk makeup taw🤗

    Nampak tak effect dia mewahkan shing shing gitchew.

    Pakai produk sendiri, murah pun orang cakap mahal khennn😄

    #zamfellera #fellerabeauty #parfaitcomfort #felleraSkin

  •  2  0  27 July, 2020

Top #FELLERABEAUTY Posts

  • Khas Kepada Semua Wanita .. Wanita Sahaja Oke .. Bace Sampai Habis !! 🥰🥰
⚜Mencerahkan dan mencantikkan kulit ➡️
⚜Tinggi anti-oksida untuk kesihatan kulit & kuatkan imunisasi badan
⚜Menyelesaikan masalah sembelit , pencernaan dan lawaskan pembuangan
⚜Mengawal stress, mengawal hipertensi & menyihatkan Jantung
⚜Mencantikkan kuku, kulit, & kuatkan tulang.
⚜Mencegah kanser hasil dari bahan ubi bit.
⚜Baik untuk fungsi kesihatan dalaman organ badan ⚜Membuang angin dalam badan yang sebabkan nafas tak lega
⚜Tinggi karbohidrat dan bagi tenaga luar biasa.
⚜Menjaga kesihatan mata, hasilkan mata yang cantik dan sihat
⚜Kurangkan kadar kolestrol dan hindar dari  kolestrol tak baik.
⚜kurangkan Berat Badan berlebihan ⚜Melindungi sel-sel kulit dari rosak dan melindungi kulit
⚜menghalang tanda-tanda penuaan.
⚜sangat Bagus untuk DETOX dalaman dari asid berbahaya. ⚜Melancarkan peredaran darah .
⚜Menyelesaikan masalah kulit terbakar (SUNBURN)
⚜Menyuburkan kulit yang tak rata, berlubang dengan pertumbuhan kulit baru
⚜Buat badan rasa ringan dan cergas.
⚜Merawat penyakit kulit seperti kemerahan dan kegatalan
⚜Menggalakkan penghasilan kolagen pada kulit
⚜Buatkan kulit tampak lebih berseri dan bercahaya dan lebih putih
⚜Meremajakan kulit yang kering dan anjalkan kulit
⚜menghilangkan kekusaman, masalah jeragat dan jerawat
⚜Menambah ‘KERAPATAN’ dan jadikan tulang vagina lebih Anjal
⚜Menyembuhkan Luka Dalaman akibat Bersalin ⚜Cepat kembali DARA & Memberi kenikmatan Seks.
⚜Lebih nampak Awet Muda dari usia sebenar.
⚜Merawat otot-otot dalaman MISS V yang sejuk dan kendur.
Dan Banyak Lagi .. So Korang Boleh Follow iG @syarifahkhyra Yang Berminat Boleh Try Okeyy .. Isteri Aiman Dah Gune Tu .. So Cepat PM @syarifahkhyra Sekarang !!! ❤️❤️ @pok.jak89 
#fellerabeauty #bellrossa #mangtheviral #manggilelike #manghashim #aimanhashim_94 #likeforlike #likeforlike #likeit #like #followforfollow #justpost #posting #review #approduction #pokjak #pemimpinanaktedung #peace #jangankecam #kecantikkanuntuksemua
  • Khas Kepada Semua Wanita .. Wanita Sahaja Oke .. Bace Sampai Habis !! 🥰🥰
    ⚜Mencerahkan dan mencantikkan kulit ➡️
    ⚜Tinggi anti-oksida untuk kesihatan kulit & kuatkan imunisasi badan
    ⚜Menyelesaikan masalah sembelit , pencernaan dan lawaskan pembuangan
    ⚜Mengawal stress, mengawal hipertensi & menyihatkan Jantung
    ⚜Mencantikkan kuku, kulit, & kuatkan tulang.
    ⚜Mencegah kanser hasil dari bahan ubi bit.
    ⚜Baik untuk fungsi kesihatan dalaman organ badan ⚜Membuang angin dalam badan yang sebabkan nafas tak lega
    ⚜Tinggi karbohidrat dan bagi tenaga luar biasa.
    ⚜Menjaga kesihatan mata, hasilkan mata yang cantik dan sihat
    ⚜Kurangkan kadar kolestrol dan hindar dari kolestrol tak baik.
    ⚜kurangkan Berat Badan berlebihan ⚜Melindungi sel-sel kulit dari rosak dan melindungi kulit
    ⚜menghalang tanda-tanda penuaan.
    ⚜sangat Bagus untuk DETOX dalaman dari asid berbahaya. ⚜Melancarkan peredaran darah .
    ⚜Menyelesaikan masalah kulit terbakar (SUNBURN)
    ⚜Menyuburkan kulit yang tak rata, berlubang dengan pertumbuhan kulit baru
    ⚜Buat badan rasa ringan dan cergas.
    ⚜Merawat penyakit kulit seperti kemerahan dan kegatalan
    ⚜Menggalakkan penghasilan kolagen pada kulit
    ⚜Buatkan kulit tampak lebih berseri dan bercahaya dan lebih putih
    ⚜Meremajakan kulit yang kering dan anjalkan kulit
    ⚜menghilangkan kekusaman, masalah jeragat dan jerawat
    ⚜Menambah ‘KERAPATAN’ dan jadikan tulang vagina lebih Anjal
    ⚜Menyembuhkan Luka Dalaman akibat Bersalin ⚜Cepat kembali DARA & Memberi kenikmatan Seks.
    ⚜Lebih nampak Awet Muda dari usia sebenar.
    ⚜Merawat otot-otot dalaman MISS V yang sejuk dan kendur.
    Dan Banyak Lagi .. So Korang Boleh Follow iG @syarifahkhyra Yang Berminat Boleh Try Okeyy .. Isteri Aiman Dah Gune Tu .. So Cepat PM @syarifahkhyra Sekarang !!! ❤️❤️ @pok.jak89
    #fellerabeauty #bellrossa #mangtheviral #manggilelike #manghashim #aimanhashim_94 #likeforlike #likeforlike #likeit #like #followforfollow #justpost #posting #review #approduction #pokjak #pemimpinanaktedung #peace #jangankecam #kecantikkanuntuksemua

  •  3,860  144  28 January, 2020
  • Meooww..meow.. tucing sape comel sgt ni..😺😺
.. alahai apa salahnya kan duduk rumah,manja2 skit dgn shuben sambil manjakan diri kan.
.
Suami isteri pun boleh pakai semua ok produk dari felleraskin ni. Senang cerita, 1 produk untuk seisi rumah.. 🥰
.
Jom try it today..stay at home please..jgn kuar mana2..bia kami hantar produk kat korang.
.
#felleraskin #fellerabeauty #facetreatment #facesoap #facerelaxingtreatment #stayhome #kitajagakita
  • Meooww..meow.. tucing sape comel sgt ni..😺😺
    .. alahai apa salahnya kan duduk rumah,manja2 skit dgn shuben sambil manjakan diri kan.
    .
    Suami isteri pun boleh pakai semua ok produk dari felleraskin ni. Senang cerita, 1 produk untuk seisi rumah.. 🥰
    .
    Jom try it today..stay at home please..jgn kuar mana2..bia kami hantar produk kat korang.
    .
    #felleraskin #fellerabeauty #facetreatment #facesoap #facerelaxingtreatment #stayhome #kitajagakita

  •  8  0  30 March, 2020