#EMPIRE_JRMPJ Instagram Photos & Videos

EMPIRE_JRMPJ - 1.1k posts

Hashtag Popularity

0.8
average comments
5.8
average likes

Latest #EMPIRE_JRMPJ Posts

  • ๐‘น๐‘จ๐‘บ๐‘จ ๐’€๐‘จ๐‘ต๐‘ฎ ๐‘บ๐‘จ๐‘ต๐‘ฎ๐‘จ๐‘ป ๐‘ผ๐‘ต๐‘ฐ๐‘ฒ ๐‘ซ๐‘ฌ๐‘ต๐‘ฎ๐‘จ๐‘ต ๐‘ช๐‘จ๐‘ด๐‘ท๐‘ผ๐‘น๐‘จ๐‘ต ๐‘บ๐‘ป๐‘น๐‘จ๐‘พ๐‘ฉ๐‘ฌ๐‘น๐‘น๐’€ ๐Ÿ“๐Ÿ“๐Ÿ“

Aromanya yang menyelerakan, rasa kopi yang sangat lembut, memikat selera anda. Variasikan mengikut selera anda !!

๐‘๐Ž๐Œ๐€๐†๐„๐‹๐‹๐€ ๐‚๐Ž๐…๐…๐„๐„ ๐Œ๐„๐Œ๐๐€๐๐“๐” :

โœ… Meningkatkan stamina.
โœ… Mengurangkan stres.
โœ… Rangsangan hormon leptin untuk sentiasa kenyang.
โœ… Meningkatkan sistem imun badan.
โœ… Melancarkan peredaran darah.
โœ… Meningkatkan aliran darah ke otak dan seluruh badan.
โœ… Membekalkan oksigen dan nutrien.
โœ… Tinggi antioksidan, melambatkan penuaan.
โœ… Meningkatkan keupayaan pembelajaran, tumpuan dan perhatian.

Macam mana nak dapatkan โ“โ“
. 
Boleh dapatkan produk2 JRM, di outlet kami yang berhadapan dengan SIFOO PETS ๐Ÿ‘‡
.
๐Ÿ› NO D-G-02 JALAN SS6/20A DATARAN GLOMAC KELANA JAYA, PETALING JAYA, SELANGOR.
.
๐Ÿ“ฒ www.wassap.my/0139769694/JRMPJ
.
.
๐Ÿ“ฒ www.wassap.my/0182260016/JRMPJ
.
Atau
.
Boleh dapatkan dengan pengedar2 sah team #jrmempire_pj kami yang berdekatan dengan anda ๐Ÿ˜š๐Ÿ˜š

#EMPIRE_JRMPJ
#kopiratujrm
#jamuratumalayapetalingjaya
  • ๐‘น๐‘จ๐‘บ๐‘จ ๐’€๐‘จ๐‘ต๐‘ฎ ๐‘บ๐‘จ๐‘ต๐‘ฎ๐‘จ๐‘ป ๐‘ผ๐‘ต๐‘ฐ๐‘ฒ ๐‘ซ๐‘ฌ๐‘ต๐‘ฎ๐‘จ๐‘ต ๐‘ช๐‘จ๐‘ด๐‘ท๐‘ผ๐‘น๐‘จ๐‘ต ๐‘บ๐‘ป๐‘น๐‘จ๐‘พ๐‘ฉ๐‘ฌ๐‘น๐‘น๐’€ ๐Ÿ“๐Ÿ“๐Ÿ“

    Aromanya yang menyelerakan, rasa kopi yang sangat lembut, memikat selera anda. Variasikan mengikut selera anda !!

    ๐‘๐Ž๐Œ๐€๐†๐„๐‹๐‹๐€ ๐‚๐Ž๐…๐…๐„๐„ ๐Œ๐„๐Œ๐๐€๐๐“๐” :

    โœ… Meningkatkan stamina.
    โœ… Mengurangkan stres.
    โœ… Rangsangan hormon leptin untuk sentiasa kenyang.
    โœ… Meningkatkan sistem imun badan.
    โœ… Melancarkan peredaran darah.
    โœ… Meningkatkan aliran darah ke otak dan seluruh badan.
    โœ… Membekalkan oksigen dan nutrien.
    โœ… Tinggi antioksidan, melambatkan penuaan.
    โœ… Meningkatkan keupayaan pembelajaran, tumpuan dan perhatian.

    Macam mana nak dapatkan โ“โ“
    .
    Boleh dapatkan produk2 JRM, di outlet kami yang berhadapan dengan SIFOO PETS ๐Ÿ‘‡
    .
    ๐Ÿ› NO D-G-02 JALAN SS6/20A DATARAN GLOMAC KELANA JAYA, PETALING JAYA, SELANGOR.
    .
    ๐Ÿ“ฒ www.wassap.my/0139769694/JRMPJ
    .
    .
    ๐Ÿ“ฒ www.wassap.my/0182260016/JRMPJ
    .
    Atau
    .
    Boleh dapatkan dengan pengedar2 sah team #jrmempire_pj kami yang berdekatan dengan anda ๐Ÿ˜š๐Ÿ˜š

    #EMPIRE_JRMPJ
    #kopiratujrm
    #jamuratumalayapetalingjaya

  •  8  0  10 August, 2020
  • Ready stok WUJA PINKISH ๐Ÿ’ž
โ€ข โ€ข โ€ข โ€ข โ€ข
..
Semasa bayi, kandungan kolagen dalam badan sangat tinggi, sebab itulah kulit bayi lebih cantik dan halus.
.

Tetapi apabila berumur 25 tahun ke atas, kolagen sudah mulai  menurun dan badan kita mengalami kekurangan kolagen. Apabila kolagen berkurangan, tiada apa yang menyokong tisu badan, kulit kita pun kendur. .

Satu kemestian bagi wanita untuk amalkan Wuja Pinkish. Bukan mudah nak jaga kecantikan terutama apabila umur semakin meningkat, lepas bersalin, kerap stres dan masalah hormon. Wanita perlu ambil sumber kolagen dan antioksidan untuk atasi masalah jeragat, kulit kendur, kering, kusam, lingkaran hitam bawah mata keguguran rambut.
.
.
๐Ÿ“ฒ Wassap CikNa untuk dapatkan produk-produk JAMU RATU MALAYA yg original(JB2124S)
.
๐Ÿ‘†Klik link Wassap Di bio ig / tekan link untuk pembelian FB www.wasap.my/+60193881572/jrm 
.
.
๐Ÿš™COD sekitar Kuala Selangor
๐Ÿ“ฌPos seluruh Malaysia
. 
#jrm
#teamnurulazwa
#jrmkualaselangor
#jamuratumalaya
#EMPIRE_JRMPJ 
#empire_pj 
#jrm_empirepj
#bondarozita
#wajargunaJRM
  • Ready stok WUJA PINKISH ๐Ÿ’ž
    โ€ข โ€ข โ€ข โ€ข โ€ข
    ..
    Semasa bayi, kandungan kolagen dalam badan sangat tinggi, sebab itulah kulit bayi lebih cantik dan halus.
    .

    Tetapi apabila berumur 25 tahun ke atas, kolagen sudah mulai menurun dan badan kita mengalami kekurangan kolagen. Apabila kolagen berkurangan, tiada apa yang menyokong tisu badan, kulit kita pun kendur. .

    Satu kemestian bagi wanita untuk amalkan Wuja Pinkish. Bukan mudah nak jaga kecantikan terutama apabila umur semakin meningkat, lepas bersalin, kerap stres dan masalah hormon. Wanita perlu ambil sumber kolagen dan antioksidan untuk atasi masalah jeragat, kulit kendur, kering, kusam, lingkaran hitam bawah mata keguguran rambut.
    .
    .
    ๐Ÿ“ฒ Wassap CikNa untuk dapatkan produk-produk JAMU RATU MALAYA yg original(JB2124S)
    .
    ๐Ÿ‘†Klik link Wassap Di bio ig / tekan link untuk pembelian FB www.wasap.my/+60193881572/jrm
    .
    .
    ๐Ÿš™COD sekitar Kuala Selangor
    ๐Ÿ“ฌPos seluruh Malaysia
    .
    #jrm
    #teamnurulazwa
    #jrmkualaselangor
    #jamuratumalaya
    #EMPIRE_JRMPJ
    #empire_pj
    #jrm_empirepj
    #bondarozita
    #wajargunaJRM

  •  3  1  10 August, 2020
  • Ready stok SUPER MOIST SOAP ๐Ÿ’ž
โ€ข โ€ข โ€ข โ€ข โ€ข
Super Moist Soap melembutkan kulit, menghaluskan dan mencerahkan kulit. Anda akan jatuh cinta dengan kelembutan kulit anda sendiri
.
Super Moist Soap telah lama berada dipasaran dan ramai yang sudah tahu keberkesanannya
.
Guna dengan konsisten pada bahagian badan kecuali muka dan bahagian intim. Anda akan nampak perubahannya!
.
Supermoist Soap
RM18.00 (SM) RM21.00 (SS)
.
.
๐Ÿ“ฒ Wassap CikNa untuk dapatkan produk-produk JAMU RATU MALAYA yg original(JB2124S)
.
๐Ÿ‘†Klik link Wassap Di bio ig / tekan link untuk pembelian FB www.wasap.my/+60193881572/jrm 
.
.
๐Ÿš™COD sekitar Kuala Selangor
๐Ÿ“ฌPos seluruh Malaysia
. 
#jrm
#teamnurulazwa
#jrmkualaselangor
#jamuratumalaya
#EMPIRE_JRMPJ 
#empire_pj 
#jrm_empirepj
#bondarozita
#wajargunaJRM
  • Ready stok SUPER MOIST SOAP ๐Ÿ’ž
    โ€ข โ€ข โ€ข โ€ข โ€ข
    Super Moist Soap melembutkan kulit, menghaluskan dan mencerahkan kulit. Anda akan jatuh cinta dengan kelembutan kulit anda sendiri
    .
    Super Moist Soap telah lama berada dipasaran dan ramai yang sudah tahu keberkesanannya
    .
    Guna dengan konsisten pada bahagian badan kecuali muka dan bahagian intim. Anda akan nampak perubahannya!
    .
    Supermoist Soap
    RM18.00 (SM) RM21.00 (SS)
    .
    .
    ๐Ÿ“ฒ Wassap CikNa untuk dapatkan produk-produk JAMU RATU MALAYA yg original(JB2124S)
    .
    ๐Ÿ‘†Klik link Wassap Di bio ig / tekan link untuk pembelian FB www.wasap.my/+60193881572/jrm
    .
    .
    ๐Ÿš™COD sekitar Kuala Selangor
    ๐Ÿ“ฌPos seluruh Malaysia
    .
    #jrm
    #teamnurulazwa
    #jrmkualaselangor
    #jamuratumalaya
    #EMPIRE_JRMPJ
    #empire_pj
    #jrm_empirepj
    #bondarozita
    #wajargunaJRM

  •  2  0  10 August, 2020
  • Ready stok SUPER MOIST SOAP ๐Ÿ’ž
โ€ข โ€ข โ€ข โ€ข โ€ข
Super Moist Soap digunakan semasa anda mandi. Gunakan dikeseluruhan badan kecuali bahagian intim dan wajah ! Kerana pH pada bahagian-bahagian ini berlaianan dan sedikit asid
.
Kebiasaannya sabun badan bersifat alkali. Boleh gunakan setiap kali anda mandi tiada masalah. Jika anda mempunyai masalah jerawat pada bahagian badan, selepas mandi, anda lap kering badan kemudian sapukan Bio Beauty Essence pada bahagian jerawat untuk menyurutkan bengkak akibat jerawat
.
Hasilnya kulit lembut, halus, cerah dan bersih tanpa jerawat
.
Supermoist sesuai untuk lelaki dan wanita
.
Supermoist Soap
RM18.00 (SM) RM21.00 (SM)
.
.
๐Ÿ“ฒ Wassap CikNa untuk dapatkan produk-produk JAMU RATU MALAYA yg original(JB2124S)
.
๐Ÿ‘†Klik link Wassap Di bio ig / tekan link untuk pembelian FB www.wasap.my/+60193881572/jrm 
.
.
๐Ÿš™COD sekitar Kuala Selangor
๐Ÿ“ฌPos seluruh Malaysia
. 
#jrm
#teamnurulazwa
#jrmkualaselangor
#jamuratumalaya
#EMPIRE_JRMPJ 
#empire_pj 
#jrm_empirepj
#bondarozita
#wajargunaJRM
  • Ready stok SUPER MOIST SOAP ๐Ÿ’ž
    โ€ข โ€ข โ€ข โ€ข โ€ข
    Super Moist Soap digunakan semasa anda mandi. Gunakan dikeseluruhan badan kecuali bahagian intim dan wajah ! Kerana pH pada bahagian-bahagian ini berlaianan dan sedikit asid
    .
    Kebiasaannya sabun badan bersifat alkali. Boleh gunakan setiap kali anda mandi tiada masalah. Jika anda mempunyai masalah jerawat pada bahagian badan, selepas mandi, anda lap kering badan kemudian sapukan Bio Beauty Essence pada bahagian jerawat untuk menyurutkan bengkak akibat jerawat
    .
    Hasilnya kulit lembut, halus, cerah dan bersih tanpa jerawat
    .
    Supermoist sesuai untuk lelaki dan wanita
    .
    Supermoist Soap
    RM18.00 (SM) RM21.00 (SM)
    .
    .
    ๐Ÿ“ฒ Wassap CikNa untuk dapatkan produk-produk JAMU RATU MALAYA yg original(JB2124S)
    .
    ๐Ÿ‘†Klik link Wassap Di bio ig / tekan link untuk pembelian FB www.wasap.my/+60193881572/jrm
    .
    .
    ๐Ÿš™COD sekitar Kuala Selangor
    ๐Ÿ“ฌPos seluruh Malaysia
    .
    #jrm
    #teamnurulazwa
    #jrmkualaselangor
    #jamuratumalaya
    #EMPIRE_JRMPJ
    #empire_pj
    #jrm_empirepj
    #bondarozita
    #wajargunaJRM

  •  3  0  10 August, 2020
  • #Repost @bondarozitaibrahim
โ€ข โ€ข โ€ข โ€ข โ€ข
tetap akan tua tetapi melambatkan proses dn simptom penuaan dan kekal sihat itu yg kita cuba dapatkan..Apa kita makan dn lakukan hari ni menentukan apa kita akn dapat utk seterusnya
.
Muka badan atau tanaman sama saja konsepny ..Kalau x dirawat dibaja mana nak sihat dn subur..!! Baik kita makan baik yg kita pakai maka sihat lah badan cantiklah kulit ..kita biarkan muka badan tanpa penjagaan boleh lusuh mengecut mcm pakaian atau pokok xsegar rimbun..!!
.
muka kita, yg perlukan suplemen perlindungan, penjagaan, menyuburkan kulit muka dan badan..
.
Lebih ketara masuk umur 30an moda byk nk jaga muka ..!! Stress melihat muka cepat tua , serinya pudar lagi2 bnyak jeragat dan kita akn nampak tua sebelum usia..
.
Marjane Organic suplemen face oil sy memudakn kulit , lembab bersinar dn jeragat pudar..
.
Rose spring water fungsi dia aromatheraphy kulit , tanggalkan kolestrol dn skintag dn pori2 mengecil , naikan seri muka..!!
.
Mellia micelar water , melembutkn kulit, buang kotoran lebih efective dan elak black dn white head..Muka lmbat kendur atau jatuh..
.
.
๐Ÿ‘†Klik link Wassap Di bio ig / tekan link untuk pembelian FB www.wasap.my/+60193881572/jrm 
.
.
๐Ÿš™COD sekitar Kuala Selangor
๐Ÿ“ฌPos seluruh Malaysia
. 
#jrm
#teamnurulazwa
#jrmkualaselangor
#jamuratumalaya
#EMPIRE_JRMPJ 
#empire_pj 
#jrm_empirepj
#bondarozita
#wajargunaJRM
  • #Repost @bondarozitaibrahim
    โ€ข โ€ข โ€ข โ€ข โ€ข
    tetap akan tua tetapi melambatkan proses dn simptom penuaan dan kekal sihat itu yg kita cuba dapatkan..Apa kita makan dn lakukan hari ni menentukan apa kita akn dapat utk seterusnya
    .
    Muka badan atau tanaman sama saja konsepny ..Kalau x dirawat dibaja mana nak sihat dn subur..!! Baik kita makan baik yg kita pakai maka sihat lah badan cantiklah kulit ..kita biarkan muka badan tanpa penjagaan boleh lusuh mengecut mcm pakaian atau pokok xsegar rimbun..!!
    .
    muka kita, yg perlukan suplemen perlindungan, penjagaan, menyuburkan kulit muka dan badan..
    .
    Lebih ketara masuk umur 30an moda byk nk jaga muka ..!! Stress melihat muka cepat tua , serinya pudar lagi2 bnyak jeragat dan kita akn nampak tua sebelum usia..
    .
    Marjane Organic suplemen face oil sy memudakn kulit , lembab bersinar dn jeragat pudar..
    .
    Rose spring water fungsi dia aromatheraphy kulit , tanggalkan kolestrol dn skintag dn pori2 mengecil , naikan seri muka..!!
    .
    Mellia micelar water , melembutkn kulit, buang kotoran lebih efective dan elak black dn white head..Muka lmbat kendur atau jatuh..
    .
    .
    ๐Ÿ‘†Klik link Wassap Di bio ig / tekan link untuk pembelian FB www.wasap.my/+60193881572/jrm
    .
    .
    ๐Ÿš™COD sekitar Kuala Selangor
    ๐Ÿ“ฌPos seluruh Malaysia
    .
    #jrm
    #teamnurulazwa
    #jrmkualaselangor
    #jamuratumalaya
    #EMPIRE_JRMPJ
    #empire_pj
    #jrm_empirepj
    #bondarozita
    #wajargunaJRM

  •  3  0  10 August, 2020
  • ๐“๐€๐‡๐”๐Š๐€๐‡ ๐€๐๐ƒ๐€ ๐“๐„๐๐“๐€๐๐† ๐‚๐Ž๐…๐…๐„๐„?

โ˜• Kurangkan stres & rangsang mood gembira.

โ˜• Memberikan diuretic effect, iaitu akan kerap ke tandas untuk membuang air kecil.

โ˜• Kopi mencegah penyakit Alzheimer, parkinson & membantu membakar lemak.

โ˜• Kopi rangsang sistem saraf, membuatkan kita lebih aktif.

โ˜• Menguatkan imun tubuh dan metabolisme

Macam mana nak dapatkan โ“โ“
. 
Boleh dapatkan produk2 JRM, di outlet kami yang berhadapan dengan SIFOO PETS ๐Ÿ‘‡
.
๐Ÿ› NO D-G-02 JALAN SS6/20A DATARAN GLOMAC KELANA JAYA, PETALING JAYA, SELANGOR.
.
๐Ÿ“ฒ www.wassap.my/0139769694/JRMPJ
.
.
๐Ÿ“ฒ www.wassap.my/0182260016/JRMPJ
.
Atau
.
Boleh dapatkan dengan pengedar2 sah team #jrmempire_pj kami yang berdekatan dengan anda ๐Ÿ˜š๐Ÿ˜š

#EMPIRE_JRMPJ
#kopiratujrm
#jamuratumalayapetalingjaya
  • ๐“๐€๐‡๐”๐Š๐€๐‡ ๐€๐๐ƒ๐€ ๐“๐„๐๐“๐€๐๐† ๐‚๐Ž๐…๐…๐„๐„?

    โ˜• Kurangkan stres & rangsang mood gembira.

    โ˜• Memberikan diuretic effect, iaitu akan kerap ke tandas untuk membuang air kecil.

    โ˜• Kopi mencegah penyakit Alzheimer, parkinson & membantu membakar lemak.

    โ˜• Kopi rangsang sistem saraf, membuatkan kita lebih aktif.

    โ˜• Menguatkan imun tubuh dan metabolisme

    Macam mana nak dapatkan โ“โ“
    .
    Boleh dapatkan produk2 JRM, di outlet kami yang berhadapan dengan SIFOO PETS ๐Ÿ‘‡
    .
    ๐Ÿ› NO D-G-02 JALAN SS6/20A DATARAN GLOMAC KELANA JAYA, PETALING JAYA, SELANGOR.
    .
    ๐Ÿ“ฒ www.wassap.my/0139769694/JRMPJ
    .
    .
    ๐Ÿ“ฒ www.wassap.my/0182260016/JRMPJ
    .
    Atau
    .
    Boleh dapatkan dengan pengedar2 sah team #jrmempire_pj kami yang berdekatan dengan anda ๐Ÿ˜š๐Ÿ˜š

    #EMPIRE_JRMPJ
    #kopiratujrm
    #jamuratumalayapetalingjaya

  •  6  1  10 August, 2020
  • Posted @withregram โ€ข @jrm.klang_shahalam_masssyura Dia pukul Mak Ayah sy sbb kena sihir .!! Kesian adik dn Mak ayah sy ..puas berubat Keluarga sy x tau buat apa dah sampai buat rawatan mental 
.
.
buntu sy cuba kasi Mustanir pd adik & kesian sgt Mak ayah sy jaga dia tak sanggup tengok family susah .

#jamuratumalaya #empire_jrmpj
  • Posted @withregram โ€ข @jrm.klang_shahalam_masssyura Dia pukul Mak Ayah sy sbb kena sihir .!! Kesian adik dn Mak ayah sy ..puas berubat Keluarga sy x tau buat apa dah sampai buat rawatan mental
    .
    .
    buntu sy cuba kasi Mustanir pd adik & kesian sgt Mak ayah sy jaga dia tak sanggup tengok family susah .

    #jamuratumalaya #empire_jrmpj

  •  5  0  6 August, 2020
  • Dia pukul Mak Ayah sy sbb kena sihir .!! Kesian adik dn Mak ayah sy ..puas berubat Keluarga sy x tau buat apa dah sampai buat rawatan mental 
.
.
buntu sy cuba kasi Mustanir pd adik & kesian sgt Mak ayah sy jaga dia tak sanggup tengok family susah .

#jamuratumalaya #empire_jrmpj #kmas_0196883438
  • Dia pukul Mak Ayah sy sbb kena sihir .!! Kesian adik dn Mak ayah sy ..puas berubat Keluarga sy x tau buat apa dah sampai buat rawatan mental
    .
    .
    buntu sy cuba kasi Mustanir pd adik & kesian sgt Mak ayah sy jaga dia tak sanggup tengok family susah .

    #jamuratumalaya #empire_jrmpj #kmas_0196883438

  •  4  0  5 August, 2020
  • Manfaat De'marco white coffee

โ˜• Meningkatkan tenaga & stamina
โ˜• Menghilangkan kelesuan dan keletihan
โ˜• Meningkatkan kesuburan
โ˜• Mengurangkan stres
โ˜• Meningkatkan metabolisma badan

Macam mana nak dapatkan โ“โ“
. 
Boleh dapatkan produk2 JRM, di outlet kami yang berhadapan dengan SIFOO PETS ๐Ÿ‘‡
.
๐Ÿ› NO D-G-02 JALAN SS6/20A DATARAN GLOMAC KELANA JAYA, PETALING JAYA, SELANGOR.
.
๐Ÿ“ฒ www.wassap.my/0139769694/JRMPJ
.
.
๐Ÿ“ฒ www.wassap.my/0182260016/JRMPJ
.
Atau
.
Boleh dapatkan dengan pengedar2 sah team #jrmempire_pj kami yang berdekatan dengan anda ๐Ÿ˜š๐Ÿ˜š

#EMPIRE_JRMPJ
#kopiratujrm
#jamuratumalayapetalingjaya
  • Manfaat De'marco white coffee

    โ˜• Meningkatkan tenaga & stamina
    โ˜• Menghilangkan kelesuan dan keletihan
    โ˜• Meningkatkan kesuburan
    โ˜• Mengurangkan stres
    โ˜• Meningkatkan metabolisma badan

    Macam mana nak dapatkan โ“โ“
    .
    Boleh dapatkan produk2 JRM, di outlet kami yang berhadapan dengan SIFOO PETS ๐Ÿ‘‡
    .
    ๐Ÿ› NO D-G-02 JALAN SS6/20A DATARAN GLOMAC KELANA JAYA, PETALING JAYA, SELANGOR.
    .
    ๐Ÿ“ฒ www.wassap.my/0139769694/JRMPJ
    .
    .
    ๐Ÿ“ฒ www.wassap.my/0182260016/JRMPJ
    .
    Atau
    .
    Boleh dapatkan dengan pengedar2 sah team #jrmempire_pj kami yang berdekatan dengan anda ๐Ÿ˜š๐Ÿ˜š

    #EMPIRE_JRMPJ
    #kopiratujrm
    #jamuratumalayapetalingjaya

  •  4  0  5 August, 2020
  • Assalamualaikum semua... Alhamdulillah kali ni masing2 dapat beraya di kampung kan.
.
Hari ni sis dah back to reality.. ๐Ÿ˜ dan woohoo.. promosi baru bermula hari ini..!!
.
Kali ni promosi minyak2 rumah hutan kaw2 punye deal. ๐Ÿ‘
.
๐ŸงดMinyak KHELIN MYRHA & JATRO PHORA
HANYA RM70.00each๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ
.
๐ŸงดMinyak FLORAL & NARIA ROMASTY
HANYA RM50.00each๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ
.
Bukan itu saja, dengan setiap pembelian mana2 minyak sepanjang promosi, anda layak membeli Royal v ATAU Mushtanir pada harga istimewa. Wow!!
.
Jangan lepaskan peluang guys.
.
๐Ÿ“ฒ Whatsapp 012-2206605 atau terus ke link wasap di bio.
.
#jrmttdijaya #jamuratumalaya #promosigolive #minyakrumahhutan #EMPIRE_JRMPJ #ttdijayashahalam #shahalamresidentbusiness #kotadamansarabusiness #muslimproduct #bmf
  • Assalamualaikum semua... Alhamdulillah kali ni masing2 dapat beraya di kampung kan.
    .
    Hari ni sis dah back to reality.. ๐Ÿ˜ dan woohoo.. promosi baru bermula hari ini..!!
    .
    Kali ni promosi minyak2 rumah hutan kaw2 punye deal. ๐Ÿ‘
    .
    ๐ŸงดMinyak KHELIN MYRHA & JATRO PHORA
    HANYA RM70.00each๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ
    .
    ๐ŸงดMinyak FLORAL & NARIA ROMASTY
    HANYA RM50.00each๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ
    .
    Bukan itu saja, dengan setiap pembelian mana2 minyak sepanjang promosi, anda layak membeli Royal v ATAU Mushtanir pada harga istimewa. Wow!!
    .
    Jangan lepaskan peluang guys.
    .
    ๐Ÿ“ฒ Whatsapp 012-2206605 atau terus ke link wasap di bio.
    .
    #jrmttdijaya #jamuratumalaya #promosigolive #minyakrumahhutan #EMPIRE_JRMPJ #ttdijayashahalam #shahalamresidentbusiness #kotadamansarabusiness #muslimproduct #bmf

  •  6  0  2 August, 2020
  • ๐ŸŒฟAngelica Herb๐ŸŒฟ 
Sakit tumit..peroid x betul ...begitu lama nak tunggu zuriat yg ke2.. 7 tahun sy menunggu..!!
.
Rezeki kesembuhan sakit tumit haid lancar dan dapat anak ke2 dgn Angelica herbs semua hajat ini Allah kabulkan dgn Angelica herbs..!!.
.
Angelica herb sesuai daripada anak2 kecil dari usia 7 tahun ke atas sampai ke warga emas. Dia tak ada hormon.
.
Bila kita makan Angelica Herb keinginan seksual tu tak sehebat Royal V. Jadi kalau anak dara better makan Angelica Herb daripada Royal V.๐Ÿ˜Š
.
Wanita yang dah berusia elok ke?

Angelica Herb boleh menghilangkan kebas2 tangan, orang yang ada sengugut teruk. Lepas tu buang angin dalam badan (Ini betulโ— ada customer yang combine ambil 8 biji Angelica Herb pagi dan 1 sudu Royal V malam, dia kata kesan lagi terbaik, badan rasa ringan๐Ÿ’œ). Angelica Herb sangat bagus untuk merawat kentut vagina, sangat2 berkesanโ—

Wanita muda sangat sesuai untuk sebab tak ada unsur hormon. Boleh mengatasi masalah jerawat, untuk meransang peredaran darah dan melancarkan haid wanita.๐Ÿ˜ Angelica Herb harga normal RM55 

#EMPIRE_JRMPJ
  • ๐ŸŒฟAngelica Herb๐ŸŒฟ
    Sakit tumit..peroid x betul ...begitu lama nak tunggu zuriat yg ke2.. 7 tahun sy menunggu..!!
    .
    Rezeki kesembuhan sakit tumit haid lancar dan dapat anak ke2 dgn Angelica herbs semua hajat ini Allah kabulkan dgn Angelica herbs..!!.
    .
    Angelica herb sesuai daripada anak2 kecil dari usia 7 tahun ke atas sampai ke warga emas. Dia tak ada hormon.
    .
    Bila kita makan Angelica Herb keinginan seksual tu tak sehebat Royal V. Jadi kalau anak dara better makan Angelica Herb daripada Royal V.๐Ÿ˜Š
    .
    Wanita yang dah berusia elok ke?

    Angelica Herb boleh menghilangkan kebas2 tangan, orang yang ada sengugut teruk. Lepas tu buang angin dalam badan (Ini betulโ— ada customer yang combine ambil 8 biji Angelica Herb pagi dan 1 sudu Royal V malam, dia kata kesan lagi terbaik, badan rasa ringan๐Ÿ’œ). Angelica Herb sangat bagus untuk merawat kentut vagina, sangat2 berkesanโ—

    Wanita muda sangat sesuai untuk sebab tak ada unsur hormon. Boleh mengatasi masalah jerawat, untuk meransang peredaran darah dan melancarkan haid wanita.๐Ÿ˜ Angelica Herb harga normal RM55

    #EMPIRE_JRMPJ

  •  1  0  27 July, 2020
  • Sesuai untuk lelaki dan wanita, De Marco White Coffee megandungi ekstrak Ginseng Goryeo, Ginseng Peru dan juga Mengkudu yang dapat memberi tenaga berpanjangan dan meningkatkan stamina.
.
.
Jangan risau, walaupun banyak herba2 termasuk akar kayu (ginseng), rasa dan aroma dia tetap maveles. Sedap dan tinggi khasiat.
.
Peminat kopi yang dah cuba memang melekat dah. Yang nak try, jom grab time offer ni. Murah berbaloi2.
.
Yang pastinya bila shuben sis nak kenaa drive long distant, ataupun kerja berat/bizi keja long hours, memang inila yang sis bagi. ๐Ÿ‘๐Ÿ‘
.
Hari ni last day offer..!! โ˜•โ˜•โ˜•
.
๐Ÿ“ฒ Whatsapp 012-2206605 atau terus ke link wasap di bio.
.
Follow @jrm.ttdijaya_haninormrosli for updates. ๐Ÿค—
.
.
#jrmttdijaya #jamuratumalayaonline #EMPIRE_JRMPJ #promosikopijrm #coffee #herbalcoffee #kopiginseng #whitecoffee #demarcowhitecoffee #shahalamresidentbusiness #kotadamansarabusiness
  • Sesuai untuk lelaki dan wanita, De Marco White Coffee megandungi ekstrak Ginseng Goryeo, Ginseng Peru dan juga Mengkudu yang dapat memberi tenaga berpanjangan dan meningkatkan stamina.
    .
    .
    Jangan risau, walaupun banyak herba2 termasuk akar kayu (ginseng), rasa dan aroma dia tetap maveles. Sedap dan tinggi khasiat.
    .
    Peminat kopi yang dah cuba memang melekat dah. Yang nak try, jom grab time offer ni. Murah berbaloi2.
    .
    Yang pastinya bila shuben sis nak kenaa drive long distant, ataupun kerja berat/bizi keja long hours, memang inila yang sis bagi. ๐Ÿ‘๐Ÿ‘
    .
    Hari ni last day offer..!! โ˜•โ˜•โ˜•
    .
    ๐Ÿ“ฒ Whatsapp 012-2206605 atau terus ke link wasap di bio.
    .
    Follow @jrm.ttdijaya_haninormrosli for updates. ๐Ÿค—
    .
    .
    #jrmttdijaya #jamuratumalayaonline #EMPIRE_JRMPJ #promosikopijrm #coffee #herbalcoffee #kopiginseng #whitecoffee #demarcowhitecoffee #shahalamresidentbusiness #kotadamansarabusiness

  •  2  0  27 July, 2020
  • PROMOSI KHAS โ—โ—โ—
.
AHLI SAHAJA๐Ÿฅณ๐Ÿฅณ๐Ÿฅณ
.
HARI INI 26.7.2020 (AHAD)
JAM 10 PAGI - 6 PETANG โ—โ—
.
ANDA berasa SUSAH untuk mencari STOK  jamu ratu malaya a.k.a JRM di sekitar KUALA SELANGOR & kawasan sekitar???
.
Kini TIDAK lagi !!! ๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š
.
๐Ÿ“ฒ Wassap CikNa untuk dapatkan produk-produk JAMU RATU MALAYA yg original(JB2124S)
.
๐Ÿ‘†Klik link Wassap Di bio ig / tekan link untuk pembelian FB www.wasap.my/+60193881572/jrm 
.
.
๐Ÿš™COD sekitar Kuala Selangor
๐Ÿ“ฌPos seluruh Malaysia
. 
#jrm
#teamnurulazwa
#jrmkualaselangor
#jamuratumalaya
#EMPIRE_JRMPJ 
#empire_pj 
#jrm_empirepj
#bondarozita
#wajargunaJRM
  • PROMOSI KHAS โ—โ—โ—
    .
    AHLI SAHAJA๐Ÿฅณ๐Ÿฅณ๐Ÿฅณ
    .
    HARI INI 26.7.2020 (AHAD)
    JAM 10 PAGI - 6 PETANG โ—โ—
    .
    ANDA berasa SUSAH untuk mencari STOK jamu ratu malaya a.k.a JRM di sekitar KUALA SELANGOR & kawasan sekitar???
    .
    Kini TIDAK lagi !!! ๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š
    .
    ๐Ÿ“ฒ Wassap CikNa untuk dapatkan produk-produk JAMU RATU MALAYA yg original(JB2124S)
    .
    ๐Ÿ‘†Klik link Wassap Di bio ig / tekan link untuk pembelian FB www.wasap.my/+60193881572/jrm
    .
    .
    ๐Ÿš™COD sekitar Kuala Selangor
    ๐Ÿ“ฌPos seluruh Malaysia
    .
    #jrm
    #teamnurulazwa
    #jrmkualaselangor
    #jamuratumalaya
    #EMPIRE_JRMPJ
    #empire_pj
    #jrm_empirepj
    #bondarozita
    #wajargunaJRM

  •  2  0  26 July, 2020
  • Assalamualaikum semua.. I is the sibuk nau nau today. Lambat sikit morning greet kita. Tak sempat nak pilih quotes. ๐Ÿคญ
.
Ni semua penangan Flash Sale untuk ahli2 jrm yang dah pun bermula ni. 8jam je tau. Jangan banyak citer, baik oder cepat. ๐Ÿ˜…
.
Yang masih belum ahli tapi nak grab harga flash deal ni, jom la register sebelum promo tamat. Hanya buat pembelian barangan jrm pads harga biasa minimum rm80.00. Dah boleh terus jadi ahli jrm seumur hidup. Tak rugi uolls.
.
๐Ÿ“ฒ Whatsapp 012-2206605 atau terus ke link wasap di bio.
.
.
#jrmttdijayashahalam #jamuratumalaya #EMPIRE_JRMPJ #jrmflashsale #flashsale #kopiratu #promokopiratu #shahalamresidentbusiness #kotadamansarabusiness #ttdijayashahalam #herbalcoffee #kopiherba #womenshealth #womenscoffee
  • Assalamualaikum semua.. I is the sibuk nau nau today. Lambat sikit morning greet kita. Tak sempat nak pilih quotes. ๐Ÿคญ
    .
    Ni semua penangan Flash Sale untuk ahli2 jrm yang dah pun bermula ni. 8jam je tau. Jangan banyak citer, baik oder cepat. ๐Ÿ˜…
    .
    Yang masih belum ahli tapi nak grab harga flash deal ni, jom la register sebelum promo tamat. Hanya buat pembelian barangan jrm pads harga biasa minimum rm80.00. Dah boleh terus jadi ahli jrm seumur hidup. Tak rugi uolls.
    .
    ๐Ÿ“ฒ Whatsapp 012-2206605 atau terus ke link wasap di bio.
    .
    .
    #jrmttdijayashahalam #jamuratumalaya #EMPIRE_JRMPJ #jrmflashsale #flashsale #kopiratu #promokopiratu #shahalamresidentbusiness #kotadamansarabusiness #ttdijayashahalam #herbalcoffee #kopiherba #womenshealth #womenscoffee

  •  5  2  26 July, 2020
  • PROMOSI GO LIVE MINGGU INI ๐Ÿฅณ
.
ANDA berasa SUSAH untuk mencari STOK  jamu ratu malaya a.k.a JRM di sekitar KUALA SELANGOR & kawasan sekitar???
.
Kini TIDAK lagi !!! ๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š
.
๐Ÿ“ฒ Wassap CikNa untuk dapatkan produk-produk JAMU RATU MALAYA yg original(JB2124S)
.
๐Ÿ‘†Klik link Wassap Di bio ig / tekan link untuk pembelian FB www.wasap.my/+60193881572/jrm 
.
.
๐Ÿš™COD sekitar Kuala Selangor
๐Ÿ“ฌPos seluruh Malaysia
. 
#jrm
#teamnurulazwa
#jrmkualaselangor
#jamuratumalaya
#EMPIRE_JRMPJ 
#empire_pj 
#jrm_empirepj
#bondarozita
#wajargunaJRM
  • PROMOSI GO LIVE MINGGU INI ๐Ÿฅณ
    .
    ANDA berasa SUSAH untuk mencari STOK jamu ratu malaya a.k.a JRM di sekitar KUALA SELANGOR & kawasan sekitar???
    .
    Kini TIDAK lagi !!! ๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š
    .
    ๐Ÿ“ฒ Wassap CikNa untuk dapatkan produk-produk JAMU RATU MALAYA yg original(JB2124S)
    .
    ๐Ÿ‘†Klik link Wassap Di bio ig / tekan link untuk pembelian FB www.wasap.my/+60193881572/jrm
    .
    .
    ๐Ÿš™COD sekitar Kuala Selangor
    ๐Ÿ“ฌPos seluruh Malaysia
    .
    #jrm
    #teamnurulazwa
    #jrmkualaselangor
    #jamuratumalaya
    #EMPIRE_JRMPJ
    #empire_pj
    #jrm_empirepj
    #bondarozita
    #wajargunaJRM

  •  2  0  24 July, 2020
  • #Repost @bondarozitaibrahim @download.ins
---
spt kopi Romagella dan De' Marco..!! Promosi smpai hari isnin nanti tapi semau org tau ttg kebaikan romagella yg dikatakan kopi gembira ataupun kopi yg membawa mood sgt happy, tenang walaupun dalam keadaan yg sgt sedih atau stress..
.
Sesuai sgt untuk org org yg dalam berpantang ataupun org yg terlalu hektik dngn pekerjaan..
.
Untuk kopi De' Marco pula,, kopi yg sgt kawww kaww rasanya dan asalnya dulu kopi Badang yg sgt femes terutama dikalangan lelaki2 yg dh berkahwin sgt membantu menguatkan stamina luaran dan dalaman..
.
Kini dah diperbaharui formulanya yg jauh lebih sedap iaitu Kopi De' Marco..
.
Sgt sedap rasanya dan paling best lelaki perempuan boleh minum untuk ekstra tenaga..
.
.
Selain tu,, tidak ada yang PALING HANGAT kecuali kopi terhangat kami iaitu "Kopi Ratu"
.
.
Nantikan promosinya pd hujung minggu ini cuma 1 hari iaitu hari Ahad bermula jam 10pg - 6ptg dan promosi ni hanya untuk ahli sahaja..!!
.
Jd rebutlah peluang skrg untuk menjadi ahli dan jngn lupa promosi untuk Romagella dan kopi De' Marco bermula hari ni sehingga isnin..
.
Kenapa kena jd ahli..? Kerana kami sering buat promosi kejutan menjual produk2 yg HOT ITEM seperti kopi ratu, mega ratu dan sebagainya akan dtg..!!
.
Sy hanya buat untuk 1 hari shj kerana kopi ratu sgt jarang sy buat promosi tapi kali ini promosi kami ialah "Jualan Mengejut Jangan terkejut" berlangsung selama 8 jam shj..
.
#jrmttdijayashahalam
#jamuratumalaya
#EMPIRE_JRMPJ #shahalamresidentbusiness #kotadamansarabusiness #promosijrm
  • #Repost @bondarozitaibrahim @download.ins
    ---
    spt kopi Romagella dan De' Marco..!! Promosi smpai hari isnin nanti tapi semau org tau ttg kebaikan romagella yg dikatakan kopi gembira ataupun kopi yg membawa mood sgt happy, tenang walaupun dalam keadaan yg sgt sedih atau stress..
    .
    Sesuai sgt untuk org org yg dalam berpantang ataupun org yg terlalu hektik dngn pekerjaan..
    .
    Untuk kopi De' Marco pula,, kopi yg sgt kawww kaww rasanya dan asalnya dulu kopi Badang yg sgt femes terutama dikalangan lelaki2 yg dh berkahwin sgt membantu menguatkan stamina luaran dan dalaman..
    .
    Kini dah diperbaharui formulanya yg jauh lebih sedap iaitu Kopi De' Marco..
    .
    Sgt sedap rasanya dan paling best lelaki perempuan boleh minum untuk ekstra tenaga..
    .
    .
    Selain tu,, tidak ada yang PALING HANGAT kecuali kopi terhangat kami iaitu "Kopi Ratu"
    .
    .
    Nantikan promosinya pd hujung minggu ini cuma 1 hari iaitu hari Ahad bermula jam 10pg - 6ptg dan promosi ni hanya untuk ahli sahaja..!!
    .
    Jd rebutlah peluang skrg untuk menjadi ahli dan jngn lupa promosi untuk Romagella dan kopi De' Marco bermula hari ni sehingga isnin..
    .
    Kenapa kena jd ahli..? Kerana kami sering buat promosi kejutan menjual produk2 yg HOT ITEM seperti kopi ratu, mega ratu dan sebagainya akan dtg..!!
    .
    Sy hanya buat untuk 1 hari shj kerana kopi ratu sgt jarang sy buat promosi tapi kali ini promosi kami ialah "Jualan Mengejut Jangan terkejut" berlangsung selama 8 jam shj..
    .
    #jrmttdijayashahalam
    #jamuratumalaya
    #EMPIRE_JRMPJ #shahalamresidentbusiness #kotadamansarabusiness #promosijrm

  •  3  0  24 July, 2020
  • PROMOSI GO LIVE MINGGU INI ๐Ÿฅณ
.
JIMAT BERGANDA โ—โ—โ—
.
ANDA berasa SUSAH untuk mencari STOK  jamu ratu malaya a.k.a JRM di sekitar KUALA SELANGOR & kawasan sekitar???
.
Kini TIDAK lagi !!! ๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š
.
๐Ÿ“ฒ Wassap CikNa untuk dapatkan produk-produk JAMU RATU MALAYA yg original(JB2124S)
.
๐Ÿ‘†Klik link Wassap Di bio ig / tekan link untuk pembelian FB www.wasap.my/+60193881572/jrm 
.
.
๐Ÿš™COD sekitar Kuala Selangor
๐Ÿ“ฌPos seluruh Malaysia
. 
#jrm
#teamnurulazwa
#jrmkualaselangor
#jamuratumalaya
#EMPIRE_JRMPJ 
#empire_pj 
#jrm_empirepj
#bondarozita
#wajargunaJRM
  • PROMOSI GO LIVE MINGGU INI ๐Ÿฅณ
    .
    JIMAT BERGANDA โ—โ—โ—
    .
    ANDA berasa SUSAH untuk mencari STOK jamu ratu malaya a.k.a JRM di sekitar KUALA SELANGOR & kawasan sekitar???
    .
    Kini TIDAK lagi !!! ๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š
    .
    ๐Ÿ“ฒ Wassap CikNa untuk dapatkan produk-produk JAMU RATU MALAYA yg original(JB2124S)
    .
    ๐Ÿ‘†Klik link Wassap Di bio ig / tekan link untuk pembelian FB www.wasap.my/+60193881572/jrm
    .
    .
    ๐Ÿš™COD sekitar Kuala Selangor
    ๐Ÿ“ฌPos seluruh Malaysia
    .
    #jrm
    #teamnurulazwa
    #jrmkualaselangor
    #jamuratumalaya
    #EMPIRE_JRMPJ
    #empire_pj
    #jrm_empirepj
    #bondarozita
    #wajargunaJRM

  •  3  0  23 July, 2020
  • PROMOSI GO LIVE MINGGU INI ๐Ÿฅณ
.
JIMAT BERGANDA โ—โ—โ—
.
ANDA berasa SUSAH untuk mencari STOK  jamu ratu malaya a.k.a JRM di sekitar KUALA SELANGOR & kawasan sekitar???
.
Kini TIDAK lagi !!! ๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š
.
๐Ÿ“ฒ Wassap CikNa untuk dapatkan produk-produk JAMU RATU MALAYA yg original(JB2124S)
.
๐Ÿ‘†Klik link Wassap Di bio ig / tekan link untuk pembelian FB www.wasap.my/+60193881572/jrm 
.
.
๐Ÿš™COD sekitar Kuala Selangor
๐Ÿ“ฌPos seluruh Malaysia
. 
#jrm
#teamnurulazwa
#jrmkualaselangor
#jamuratumalaya
#EMPIRE_JRMPJ 
#empire_pj 
#jrm_empirepj
#bondarozita
#wajargunaJRM
  • PROMOSI GO LIVE MINGGU INI ๐Ÿฅณ
    .
    JIMAT BERGANDA โ—โ—โ—
    .
    ANDA berasa SUSAH untuk mencari STOK jamu ratu malaya a.k.a JRM di sekitar KUALA SELANGOR & kawasan sekitar???
    .
    Kini TIDAK lagi !!! ๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š
    .
    ๐Ÿ“ฒ Wassap CikNa untuk dapatkan produk-produk JAMU RATU MALAYA yg original(JB2124S)
    .
    ๐Ÿ‘†Klik link Wassap Di bio ig / tekan link untuk pembelian FB www.wasap.my/+60193881572/jrm
    .
    .
    ๐Ÿš™COD sekitar Kuala Selangor
    ๐Ÿ“ฌPos seluruh Malaysia
    .
    #jrm
    #teamnurulazwa
    #jrmkualaselangor
    #jamuratumalaya
    #EMPIRE_JRMPJ
    #empire_pj
    #jrm_empirepj
    #bondarozita
    #wajargunaJRM

  •  1  0  23 July, 2020
  • PROMOSI GO LIVE MINGGU INI ๐Ÿฅณ
.
ANDA berasa SUSAH untuk mencari STOK  jamu ratu malaya a.k.a JRM di sekitar KUALA SELANGOR & kawasan sekitar???
.
Kini TIDAK lagi !!! ๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š
.
๐Ÿ“ฒ Wassap CikNa untuk dapatkan produk-produk JAMU RATU MALAYA yg original(JB2124S)
.
๐Ÿ‘†Klik link Wassap Di bio ig / tekan link untuk pembelian FB www.wasap.my/+60193881572/jrm 
.
.
๐Ÿš™COD sekitar Kuala Selangor
๐Ÿ“ฌPos seluruh Malaysia
. 
#jrm
#teamnurulazwa
#jrmkualaselangor
#jamuratumalaya
#EMPIRE_JRMPJ 
#empire_pj 
#jrm_empirepj
#bondarozita
#wajargunaJRM
  • PROMOSI GO LIVE MINGGU INI ๐Ÿฅณ
    .
    ANDA berasa SUSAH untuk mencari STOK jamu ratu malaya a.k.a JRM di sekitar KUALA SELANGOR & kawasan sekitar???
    .
    Kini TIDAK lagi !!! ๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š
    .
    ๐Ÿ“ฒ Wassap CikNa untuk dapatkan produk-produk JAMU RATU MALAYA yg original(JB2124S)
    .
    ๐Ÿ‘†Klik link Wassap Di bio ig / tekan link untuk pembelian FB www.wasap.my/+60193881572/jrm
    .
    .
    ๐Ÿš™COD sekitar Kuala Selangor
    ๐Ÿ“ฌPos seluruh Malaysia
    .
    #jrm
    #teamnurulazwa
    #jrmkualaselangor
    #jamuratumalaya
    #EMPIRE_JRMPJ
    #empire_pj
    #jrm_empirepj
    #bondarozita
    #wajargunaJRM

  •  1  0  23 July, 2020

Top #EMPIRE_JRMPJ Posts

  • Umrah musim sejuk. Sis nak share a few things yang sis bawa dan sangat2 membantu bila berada di tempat dan situasi... "umrah musim sejuk". Swipe sebelah.
.
Dalam post sebelum ni, sis dah share how much in love i was with Supermoist Soap. Alhamdulillah my skin tak jadi kering n gatal2 due to cuaca yg kering.
.
Wuja Pinkish pun contribute to that too. Source of vitamin c jugak.
.
And of course you need strength n energy bila buat umrah dan ziarah. .
My choice was definitely Kurma Dhuha. ๐Ÿ‘ Bukan hanya utk energy, tp juga untuk general health. Make sure time ambik tu tak ganggu urusan ibadah tau. So ambik malam je. Siang2 nanti kalau asik nk buang angin je, jenuh la asik nk pi amik wudhu' pulak.
.
Kopi ratu pun sangat la best. Fuhh.. Memang sedap, dan bagi mood positif n happy. Tapi buat kita rasa haus dan nnt akan minum byk. And again, nnt nk buang air, kena ambik wudhu' lagi. So, make sure ambil time yg sesuai dan mudah utk beribadat.
.
Silky sunscreen pulak mudah dicuci, so senang dan cepat bila nk ambil wudhu' especially time ziarah luar. Walaupun hujung tahun ni musim sejuk, tapi matahari tetap terpacak ye tengahari. ๐Ÿ˜ฌ .
Alhamdulillah produk2 jrm bukan hanya sesuai di Malaysia shj, tapi sangat2 membantu bila kita travel. โค๏ธ
.
Satu lg lupa nk mention. Suami gigih bawak Mushtanir jugak sbb xnak stop minum lama sgt. ๐Ÿ˜…
.
#jrmttdijaya #jrmshahalam #empire_jrmpj 
#umrahdec2019 #umrahmusimsejuk #darulmubaraktravelandtours #kurmadhuha #wujapinkish #mushtanir #silkysunscreen #supermoistsoapjrm #kopiratu
  • Umrah musim sejuk. Sis nak share a few things yang sis bawa dan sangat2 membantu bila berada di tempat dan situasi... "umrah musim sejuk". Swipe sebelah.
    .
    Dalam post sebelum ni, sis dah share how much in love i was with Supermoist Soap. Alhamdulillah my skin tak jadi kering n gatal2 due to cuaca yg kering.
    .
    Wuja Pinkish pun contribute to that too. Source of vitamin c jugak.
    .
    And of course you need strength n energy bila buat umrah dan ziarah. .
    My choice was definitely Kurma Dhuha. ๐Ÿ‘ Bukan hanya utk energy, tp juga untuk general health. Make sure time ambik tu tak ganggu urusan ibadah tau. So ambik malam je. Siang2 nanti kalau asik nk buang angin je, jenuh la asik nk pi amik wudhu' pulak.
    .
    Kopi ratu pun sangat la best. Fuhh.. Memang sedap, dan bagi mood positif n happy. Tapi buat kita rasa haus dan nnt akan minum byk. And again, nnt nk buang air, kena ambik wudhu' lagi. So, make sure ambil time yg sesuai dan mudah utk beribadat.
    .
    Silky sunscreen pulak mudah dicuci, so senang dan cepat bila nk ambil wudhu' especially time ziarah luar. Walaupun hujung tahun ni musim sejuk, tapi matahari tetap terpacak ye tengahari. ๐Ÿ˜ฌ .
    Alhamdulillah produk2 jrm bukan hanya sesuai di Malaysia shj, tapi sangat2 membantu bila kita travel. โค๏ธ
    .
    Satu lg lupa nk mention. Suami gigih bawak Mushtanir jugak sbb xnak stop minum lama sgt. ๐Ÿ˜…
    .
    #jrmttdijaya #jrmshahalam #empire_jrmpj
    #umrahdec2019 #umrahmusimsejuk #darulmubaraktravelandtours #kurmadhuha #wujapinkish #mushtanir #silkysunscreen #supermoistsoapjrm #kopiratu

  •  36  4  22 December, 2019
  • Ramadhan bakal beransur pergi,
Syawal menjelma di Aidilfitri,
Seikhlas hati menyusun jari,
Memohon di maaf kekhilafan diri,
Salam Aidilfitri, Maaf Zahir Batin.
.
. 
SELAMAT HARI RAYA MAAF ZAHIR DAN BATIN DARI KAMI TEAM JRMPJ โค๏ธโค๏ธ
.
#kopiratu
#EMPIRE_JRMPJ
#jamuratumalayapetalingjaya
  • Ramadhan bakal beransur pergi,
    Syawal menjelma di Aidilfitri,
    Seikhlas hati menyusun jari,
    Memohon di maaf kekhilafan diri,
    Salam Aidilfitri, Maaf Zahir Batin.
    .
    .
    SELAMAT HARI RAYA MAAF ZAHIR DAN BATIN DARI KAMI TEAM JRMPJ โค๏ธโค๏ธ
    .
    #kopiratu
    #EMPIRE_JRMPJ
    #jamuratumalayapetalingjaya

  •  13  2  23 May, 2020
  • Macam mana nak dapatkan โ“โ“
. 
Boleh dapatkan produk2 DKBB/JRM nii di outlet kami yang berhadapan dengan SIFOO PETS ๐Ÿ‘‡
.
๐Ÿ› NO D-G-02 JALAN SS6/20A DATARAN GLOMAC KELANA JAYA, PETALING JAYA, SELANGOR.
.
๐Ÿ“ฒ www.wassap.my/0139769694/JRMPJ
.
.
๐Ÿ“ฒ www.wassap.my/0182260016/JRMPJ
.
Atau
.
Boleh dapatkan dengan pengedar2 sah team #jrmempire_pj kami yang berdekatan dengan anda ๐Ÿ˜š๐Ÿ˜š

#EMPIRE_JRMPJ
#IKANLUNAK
#SMOKE BEEF
#AIRASAM
#KARIPAPBUNCIT
#PES
๐ŸŒน๐ŸŒน๐ŸŒน
  • Macam mana nak dapatkan โ“โ“
    .
    Boleh dapatkan produk2 DKBB/JRM nii di outlet kami yang berhadapan dengan SIFOO PETS ๐Ÿ‘‡
    .
    ๐Ÿ› NO D-G-02 JALAN SS6/20A DATARAN GLOMAC KELANA JAYA, PETALING JAYA, SELANGOR.
    .
    ๐Ÿ“ฒ www.wassap.my/0139769694/JRMPJ
    .
    .
    ๐Ÿ“ฒ www.wassap.my/0182260016/JRMPJ
    .
    Atau
    .
    Boleh dapatkan dengan pengedar2 sah team #jrmempire_pj kami yang berdekatan dengan anda ๐Ÿ˜š๐Ÿ˜š

    #EMPIRE_JRMPJ
    #IKANLUNAK
    #SMOKE BEEF
    #AIRASAM
    #KARIPAPBUNCIT
    #PES
    ๐ŸŒน๐ŸŒน๐ŸŒน

  •  19  1  11 July, 2020
  • Rasa macam badan lesu, kulit tak berseri dan selalu bloated?
.
Nak kena detox la tu. Jom try Colonis dmestica ni. Minuman detox yang sangat sedap. Minum sejuk2. Hmm.. Baru je cerita ni, sis pun dah teringin nk bancuh. Rasa macam jus buah tau. ๐Ÿ‘๐Ÿ˜…
.
Seeloknya diminum waktu malam, jadi esok paginya akan lancar je sistem pembuangan kita.
.
Bila usus bersih, penyerapan zat2 lebih efektif, perut pun kempis dan badan makin cergas dan bertenaga.
.
Whatsapp sis 012-2206605
.
Ataupun terus ke link wasap di bio lebih mudah. ๐Ÿค—
.
#jrmttdijaya 
#jrmshahalam 
#shahalamresident 
#empire_jrmpj 
#colonisdmestica 
#detoxdrink
  • Rasa macam badan lesu, kulit tak berseri dan selalu bloated?
    .
    Nak kena detox la tu. Jom try Colonis dmestica ni. Minuman detox yang sangat sedap. Minum sejuk2. Hmm.. Baru je cerita ni, sis pun dah teringin nk bancuh. Rasa macam jus buah tau. ๐Ÿ‘๐Ÿ˜…
    .
    Seeloknya diminum waktu malam, jadi esok paginya akan lancar je sistem pembuangan kita.
    .
    Bila usus bersih, penyerapan zat2 lebih efektif, perut pun kempis dan badan makin cergas dan bertenaga.
    .
    Whatsapp sis 012-2206605
    .
    Ataupun terus ke link wasap di bio lebih mudah. ๐Ÿค—
    .
    #jrmttdijaya
    #jrmshahalam
    #shahalamresident
    #empire_jrmpj
    #colonisdmestica
    #detoxdrink

  •  9  3  21 June, 2020
  • Reposted from @jrm.petalingjayaa ๐€๐๐†๐„๐‹๐ˆ๐‚๐€ ๐‡๐„๐‘๐๐’ | ๐‘๐Œ๐Ÿ“๐Ÿ“
.
.
Ini lah dia antara formulasi didalam Angelica Herbs!
.
.
Tapi, tahukah anda setiap produk tu formulasinya tak sama. Begitu juga dengan Angelica Herbs.
.
.
Ia herba yang tidak begitu panas, dan tidak mengganggu hormon kewanitaan. Ramai yang suka sebab ini perubatan yang beribu tahun formulasi yang digunakan dalam perubatan Cina yang bagus untuk wanita dan lelaki.
.
.
Mengandungi ekstrak daripada ginseng dan herba seperti Akar Astragalus, Rhizoma Chuanxiong, White Peony Root, Folium Artemisia, dan banyak lagi. Ginseng-ginseng ini telah digunakan sejak beribu tahun yang lalu dalam perubatan tradisional masyarakat Cina.
.
.

Akar astragalus memberikan menafaat perubatan kepada tubuh dengan cara membantu dalam meningkatkan daya tahan tubuh.
.
Ia juga merupakan herba adaptogen yang membantu mengurangkan stress bila melawan sakit. Kaya dengan antioksidan yang membantu menghalang plug daripada berkumpul dalam saluran arteri dan melindungi dinding saluran darah.
.
Dan herba-herba yang digunakan ada dalam Angelica Herbs sangat membantu membekalkan nutrien dan tenaga yang diperlukan!
.
.
Ws 0127394363 
atau klik link di bio
#ilovebazaar #jrm_empirepj #jrmofficial
#jrmdamansaraperdana #jrmdamansara #jrmkotadamansara #jrmttdi #jrmpromosi #royalv #royalvdamansara #megaratu  #jrmempire_pj
#EMPIRE_JRMPJ
#kopiratujrm
#jamuratumalayapetalingjaya
  • Reposted from @jrm.petalingjayaa ๐€๐๐†๐„๐‹๐ˆ๐‚๐€ ๐‡๐„๐‘๐๐’ | ๐‘๐Œ๐Ÿ“๐Ÿ“
    .
    .
    Ini lah dia antara formulasi didalam Angelica Herbs!
    .
    .
    Tapi, tahukah anda setiap produk tu formulasinya tak sama. Begitu juga dengan Angelica Herbs.
    .
    .
    Ia herba yang tidak begitu panas, dan tidak mengganggu hormon kewanitaan. Ramai yang suka sebab ini perubatan yang beribu tahun formulasi yang digunakan dalam perubatan Cina yang bagus untuk wanita dan lelaki.
    .
    .
    Mengandungi ekstrak daripada ginseng dan herba seperti Akar Astragalus, Rhizoma Chuanxiong, White Peony Root, Folium Artemisia, dan banyak lagi. Ginseng-ginseng ini telah digunakan sejak beribu tahun yang lalu dalam perubatan tradisional masyarakat Cina.
    .
    .

    Akar astragalus memberikan menafaat perubatan kepada tubuh dengan cara membantu dalam meningkatkan daya tahan tubuh.
    .
    Ia juga merupakan herba adaptogen yang membantu mengurangkan stress bila melawan sakit. Kaya dengan antioksidan yang membantu menghalang plug daripada berkumpul dalam saluran arteri dan melindungi dinding saluran darah.
    .
    Dan herba-herba yang digunakan ada dalam Angelica Herbs sangat membantu membekalkan nutrien dan tenaga yang diperlukan!
    .
    .
    Ws 0127394363
    atau klik link di bio
    #ilovebazaar #jrm_empirepj #jrmofficial
    #jrmdamansaraperdana #jrmdamansara #jrmkotadamansara #jrmttdi #jrmpromosi #royalv #royalvdamansara #megaratu #jrmempire_pj
    #EMPIRE_JRMPJ
    #kopiratujrm
    #jamuratumalayapetalingjaya

  •  3  1  10 June, 2020
  • Assalamualaikum.. Selamat pagi semua.
.
Sebelum breakfast ni kita ambil royal v dulu k. Supplement yang membantu mengelakkan "aging before time" bagi wanita.
.
.
Whatsapp for more info.
.
READY STOCKS
.
Royal v RM60.00
.
๐Ÿ“ฒ Whatsapp 012-2206605 atau terus ke link wasap di bio.
.
๐Ÿก Self pickup
#ttdijayashahalam
#lesongmartkotadamansara
.
๐Ÿš˜ Cod with charge (free with minimum purchase of rm100)
~ Around ttdijayashahalam & certain parts of Shah Alam only.
.
๐Ÿ“ฌ Pos laju seluruh Malaysia.
.
.
#jrmttdijaya
#jrmshahalam
#jamuratumalaya 
#EMPIRE_JRMPJ 
#shahalamresidentbusiness
  • Assalamualaikum.. Selamat pagi semua.
    .
    Sebelum breakfast ni kita ambil royal v dulu k. Supplement yang membantu mengelakkan "aging before time" bagi wanita.
    .
    .
    Whatsapp for more info.
    .
    READY STOCKS
    .
    Royal v RM60.00
    .
    ๐Ÿ“ฒ Whatsapp 012-2206605 atau terus ke link wasap di bio.
    .
    ๐Ÿก Self pickup
    #ttdijayashahalam
    #lesongmartkotadamansara
    .
    ๐Ÿš˜ Cod with charge (free with minimum purchase of rm100)
    ~ Around ttdijayashahalam & certain parts of Shah Alam only.
    .
    ๐Ÿ“ฌ Pos laju seluruh Malaysia.
    .
    .
    #jrmttdijaya
    #jrmshahalam
    #jamuratumalaya
    #EMPIRE_JRMPJ
    #shahalamresidentbusiness

  •  3  0  24 June, 2020
  • Ramadhan bakal beransur pergi,
Syawal menjelma di Aidilfitri,
Seikhlas hati menyusun jari,
Memohon di maaf kekhilafan diri,
Salam Aidilfitri, Maaf Zahir Batin.
.
. 
SELAMAT HARI RAYA MAAF ZAHIR DAN BATIN DARI KAMI TEAM JRMPJ โค๏ธโค๏ธ #kopiratu
#EMPIRE_JRMPJ
#jamuratumalayapetalingjaya
  • Ramadhan bakal beransur pergi,
    Syawal menjelma di Aidilfitri,
    Seikhlas hati menyusun jari,
    Memohon di maaf kekhilafan diri,
    Salam Aidilfitri, Maaf Zahir Batin.
    .
    .
    SELAMAT HARI RAYA MAAF ZAHIR DAN BATIN DARI KAMI TEAM JRMPJ โค๏ธโค๏ธ #kopiratu
    #EMPIRE_JRMPJ
    #jamuratumalayapetalingjaya

  •  30  4  21 May, 2020