#EAF1909098 Instagram Photos & Videos

EAF1909098 - 108 posts

Hashtag Popularity

49.6
average comments
125
average likes

Latest #EAF1909098 Posts

  • WATER PURIFIER CORE COWAY
.
Tangki Paling BESAR.
√ Sesuai untuk kegunaan seisi keluarga
√ Sesuai untuk kemudahan di pejabat
√ Sesuai juga untuk diwakafkan di masjid/ rumah anak yatim/ tahfiz/rumah kebaikan etc.
.
🔊PROMOSI!!!
.
☑ Harga Sewa : RM132/sebulan .
.
COWAY CORE :
√ Suhu air : Sejuk, Panas, Suhu Bilik
√ Teknologi penapis : Reverse Osmosis
√ Saiz simpanan air : 21 liter
√ FULL LED DISPLAY: Paparan LED penuh untuk memantau status Coway anda.
√ ONE TOUCH SENSOR: Tutup/pasang air panas atau sejuk dengan satu sentuhan
√ HOT WATER LOCKING: Fungsi keselamatan untuk menghalang anak anda daripada terkena air panas.
√TEMPERATURE INDICATOR: Pantau suhu air panas anda pada setiap masa.
.
.
KEISTIMEWAANNYA:
🔊BRAILLE SYSTEM: Mesra orang kurang penglihatan
.
PERCUMA:-
1. 🆓 pemasangan.
2. 🆓 servis sanitasi setiap 2 bulan.
3. 🆓 pertukaran filter setiap 6 bulan.
4. 🆓 kos membaiki segala kerosakan.
5. 🆓 penghataran ke seluruh Malaysia.
.
.
Jom Order terus dengan saya SEKARANG.
Meh wasapp kita sembang lebih details tentang product coway🗣🙋‍♂🙋.
.
Agent Pilihan Ramai,
Shakinah Coway 
Coway (M) Sdn Bhd.
018-2547769
.
  • WATER PURIFIER CORE COWAY
    .
    Tangki Paling BESAR.
    √ Sesuai untuk kegunaan seisi keluarga
    √ Sesuai untuk kemudahan di pejabat
    √ Sesuai juga untuk diwakafkan di masjid/ rumah anak yatim/ tahfiz/rumah kebaikan etc.
    .
    🔊PROMOSI!!!
    .
    ☑ Harga Sewa : RM132/sebulan .
    .
    COWAY CORE :
    √ Suhu air : Sejuk, Panas, Suhu Bilik
    √ Teknologi penapis : Reverse Osmosis
    √ Saiz simpanan air : 21 liter
    √ FULL LED DISPLAY: Paparan LED penuh untuk memantau status Coway anda.
    √ ONE TOUCH SENSOR: Tutup/pasang air panas atau sejuk dengan satu sentuhan
    √ HOT WATER LOCKING: Fungsi keselamatan untuk menghalang anak anda daripada terkena air panas.
    √TEMPERATURE INDICATOR: Pantau suhu air panas anda pada setiap masa.
    .
    .
    KEISTIMEWAANNYA:
    🔊BRAILLE SYSTEM: Mesra orang kurang penglihatan
    .
    PERCUMA:-
    1. 🆓 pemasangan.
    2. 🆓 servis sanitasi setiap 2 bulan.
    3. 🆓 pertukaran filter setiap 6 bulan.
    4. 🆓 kos membaiki segala kerosakan.
    5. 🆓 penghataran ke seluruh Malaysia.
    .
    .
    Jom Order terus dengan saya SEKARANG.
    Meh wasapp kita sembang lebih details tentang product coway🗣🙋‍♂🙋.
    .
    Agent Pilihan Ramai,
    Shakinah Coway
    Coway (M) Sdn Bhd.
    018-2547769
    .

  •  4  1  1 October, 2019
  • Hilang 18kg diet rendah kalori mila coklat slym!
.
Kalau sebelum ni setiap kali amalkan diet rendah kalori mesti ada masalah perut cepat lapar, sebab diet rendah kalori ni kita kena jaga portion makan dgn betul. Lepas ambik mila coklat ni konsisten diet jadi lebih mudah tanpa lapar..serius xterseksa dah nak diet sihat 👍 😍 .

Untuk order boleh terus whtsapp dn dptkan mila coklat di 0163382370 atau klik link whtsapp pd bio ig sekarang utk reply yg pantas 💕 ♥️ .
#milafeedback #dietrendahkalori #diettanpalapar #intermittentfastingmalaysia #dietatkinsmalaysia #zumbamalaysia  #EAF1909098
  • Hilang 18kg diet rendah kalori mila coklat slym!
    .
    Kalau sebelum ni setiap kali amalkan diet rendah kalori mesti ada masalah perut cepat lapar, sebab diet rendah kalori ni kita kena jaga portion makan dgn betul. Lepas ambik mila coklat ni konsisten diet jadi lebih mudah tanpa lapar..serius xterseksa dah nak diet sihat 👍 😍 .

    Untuk order boleh terus whtsapp dn dptkan mila coklat di 0163382370 atau klik link whtsapp pd bio ig sekarang utk reply yg pantas 💕 ♥️ .
    #milafeedback #dietrendahkalori #diettanpalapar #intermittentfastingmalaysia #dietatkinsmalaysia #zumbamalaysia #EAF1909098

  •  5  0  24 September, 2019
  • Kutu belian emas gilir bulan ni.Pilih goldbar Merdeka 2 keping.Pilihlah yang mana pun tetap untung,asalkan emas.

p/s:Kutu belian emas rm1k masih ada 5 tmpat untuk diisi.Berminat klik www.wasap.my/60194949583 segera.Bermula awal bulan Oktober.
#emashargakilang
#kutubelianemas
#orodesignbyamethyst
#EAF1909098
  • Kutu belian emas gilir bulan ni.Pilih goldbar Merdeka 2 keping.Pilihlah yang mana pun tetap untung,asalkan emas.

    p/s:Kutu belian emas rm1k masih ada 5 tmpat untuk diisi.Berminat klik www.wasap.my/60194949583 segera.Bermula awal bulan Oktober.
    #emashargakilang
    #kutubelianemas
    #orodesignbyamethyst
    #EAF1909098

  •  128  53  15 September, 2019
  • PAYUDARA DAH MAKIN KECIK DAN MELOYOT !!!
.
Makin lama makin tak selera tengok diri ni depan cermin.😭
.
Hilang keyakinan langsung bila body macam ni.
.
Cik Somi lagi lah dah jarang jarang melekat kat sebelah. 😔
.
TAPI ❗
.
Anda wajib tahu apa PINKLADY HAPPY CREAM boleh bantu!!!
.
Happy Cream Mampu 😉
.
💞Mengencangkan payudara👙
💞Membesarkan payudara
💞Mencerahkan puting yang gelap
💞Memantapkan punggung💃
💞Memontok bahagian bahagian yang disapu
💞Mengembalikan keyakinan diri
💞Memberi haruman lavender yang memikat
.
Dengan hanya menyapu Happy Cream 2 kali sehari selepas mandi anda .
Anda akan mendapat kesan yang MEMUKAU!!!👍🏻👍🏻👍🏻
.
Dah dah jom dapatkan Happy Cream sekarang dengan klik link biru di Bio ⤵️
@pinklady_hotter
@pinklady_hotter
@pinklady_hotter
.
.
#trustedsellerpinklady #pinkladyoriginal #pinklady #pinkladyluluskkm #pinkladyhalal #pinkladycream #pinkladyhappycream #pinkladybodyperfection  #badancantik #bodylentik #bodymantap #bodyidaman #menawan #tegang #payudaramontok #krimviral #anjal #pejal #pikatsuami #montok #mantap #payudarasexy #teamdiamondempires #DiamondEmpires #DeyyaEmpire #RemyEmpire  #instashop #cikguseo  #EAF1909098
  • PAYUDARA DAH MAKIN KECIK DAN MELOYOT !!!
    .
    Makin lama makin tak selera tengok diri ni depan cermin.😭
    .
    Hilang keyakinan langsung bila body macam ni.
    .
    Cik Somi lagi lah dah jarang jarang melekat kat sebelah. 😔
    .
    TAPI ❗
    .
    Anda wajib tahu apa PINKLADY HAPPY CREAM boleh bantu!!!
    .
    Happy Cream Mampu 😉
    .
    💞Mengencangkan payudara👙
    💞Membesarkan payudara
    💞Mencerahkan puting yang gelap
    💞Memantapkan punggung💃
    💞Memontok bahagian bahagian yang disapu
    💞Mengembalikan keyakinan diri
    💞Memberi haruman lavender yang memikat
    .
    Dengan hanya menyapu Happy Cream 2 kali sehari selepas mandi anda .
    Anda akan mendapat kesan yang MEMUKAU!!!👍🏻👍🏻👍🏻
    .
    Dah dah jom dapatkan Happy Cream sekarang dengan klik link biru di Bio ⤵️
    @pinklady_hotter
    @pinklady_hotter
    @pinklady_hotter
    .
    .
    #trustedsellerpinklady #pinkladyoriginal #pinklady #pinkladyluluskkm #pinkladyhalal #pinkladycream #pinkladyhappycream #pinkladybodyperfection #badancantik #bodylentik #bodymantap #bodyidaman #menawan #tegang #payudaramontok #krimviral #anjal #pejal #pikatsuami #montok #mantap #payudarasexy #teamdiamondempires #DiamondEmpires #DeyyaEmpire #RemyEmpire #instashop #cikguseo #EAF1909098

  •  129  59  15 September, 2019
  • APA BAGUSNYA NATURAL POMADE #MAGICBLUE ?
.
🌵"Lelaki perempuan boleh pakai !"
.
Maksud nya #JIMATBERGANDA sebab 1 KELUARGA boleh kongsi bersama . .
🌵"Nak #BERGAYA ajer tapi dapat pakej sihatkan rambut sekali !"
.
Haaa ! Percaya ke idokk terpulang . TAPI #BAHANSEMULAJADI yang ada dalam Pomade MagicBlue ni , MAMPU merawat masalah 👇👇👇 💕KELEMUMUR 💙GATAL KEPALA
💕RAMBUT GUGUR
💙KERAK KEPALA
💕KEPALA BERBAU
💙RAMBUT SERUPA KAK LIMAH ! 😂
.
🌵Bau nya YA AMPUNN ! Wangi sangat ! Sebab kan  Ekstrak Bunga Tanjung !🌼
.
Best kan ! 😉😉😉😉
www.wasap.my/60194949583/pomade

#naturalpomade #magicblue #EAF1909098
  • APA BAGUSNYA NATURAL POMADE #MAGICBLUE ?
    .
    🌵"Lelaki perempuan boleh pakai !"
    .
    Maksud nya #JIMATBERGANDA sebab 1 KELUARGA boleh kongsi bersama . .
    🌵"Nak #BERGAYA ajer tapi dapat pakej sihatkan rambut sekali !"
    .
    Haaa ! Percaya ke idokk terpulang . TAPI #BAHANSEMULAJADI yang ada dalam Pomade MagicBlue ni , MAMPU merawat masalah 👇👇👇 💕KELEMUMUR 💙GATAL KEPALA
    💕RAMBUT GUGUR
    💙KERAK KEPALA
    💕KEPALA BERBAU
    💙RAMBUT SERUPA KAK LIMAH ! 😂
    .
    🌵Bau nya YA AMPUNN ! Wangi sangat ! Sebab kan Ekstrak Bunga Tanjung !🌼
    .
    Best kan ! 😉😉😉😉
    www.wasap.my/60194949583/pomade

    #naturalpomade #magicblue #EAF1909098

  •  129  56  15 September, 2019
  • Selamat malam guys..Close up bahagian belakang bawal.. Ada PROMOSI tau!!! Details 👇👇👇 🌸BAWAL AYRA🌸 🔹Bidang 45 👉13 Pilihan warna yang menarik

1 PCS RM39 + Free Postage
3 PCS RM100 + Free 1 pcs + Free Postage 🔸MATERIAL HEAVY CHIFFON
🔸 MUDAH DIBENTUK
🔸SESUAI UNTUK SEMUA JENIS MUKA
🔸BOLEH PAKAI LEBIH DARI 3 GAYA
🔸TAK MUDAH KEDUT
🔸DISERIKAN DENGAN SUSUNAN & KILAUAN HOTFIX

More info n order klik bio send gambar pilihan
Fast respon office hour Tq 😘

#bawaladjustlabuh #bawalmurah #bawalheavychifron #bawalantikedut. #bawalmangosteen #tsshawl #EAF1909098
  • Selamat malam guys..Close up bahagian belakang bawal.. Ada PROMOSI tau!!! Details 👇👇👇 🌸BAWAL AYRA🌸 🔹Bidang 45 👉13 Pilihan warna yang menarik

    1 PCS RM39 + Free Postage
    3 PCS RM100 + Free 1 pcs + Free Postage 🔸MATERIAL HEAVY CHIFFON
    🔸 MUDAH DIBENTUK
    🔸SESUAI UNTUK SEMUA JENIS MUKA
    🔸BOLEH PAKAI LEBIH DARI 3 GAYA
    🔸TAK MUDAH KEDUT
    🔸DISERIKAN DENGAN SUSUNAN & KILAUAN HOTFIX

    More info n order klik bio send gambar pilihan
    Fast respon office hour Tq 😘

    #bawaladjustlabuh #bawalmurah #bawalheavychifron #bawalantikedut. #bawalmangosteen #tsshawl #EAF1909098

  •  130  52  15 September, 2019
  • Psst‼️ Psst‼️ Nak tanya pd wanita2 hebat kt sini laaa...Siapa wanita hebat kat sini tak suka minum coffee⁉️
.
❌Suka
✔️Suka
.
🤔🤫Kalu ada kopi yg boleh tingkatkan sistem imunisasi bdn, memberi tenaga sepanjang hari dan dapat memelihara kesihatan dalaman😱
.
Suka✔️
Nak🤩
.
Boleee‼️ Tapiii‼️ Jap‼️Ada lagiii...
Yang paling bestnyaa, orang yang tak suka minum coffee . . bila pekena Pearl Coffee Harumnita nie for sure anda jadi pencinta coffee 🤗...haaaaa...gitchewww😘
.
Nak❗ Nak❗Nak❗
Berminat...wasap terus kami di no 👇
.
www.wasap.my/601117871480/kopiharumnita

#EAF1909098
  • Psst‼️ Psst‼️ Nak tanya pd wanita2 hebat kt sini laaa...Siapa wanita hebat kat sini tak suka minum coffee⁉️
    .
    ❌Suka
    ✔️Suka
    .
    🤔🤫Kalu ada kopi yg boleh tingkatkan sistem imunisasi bdn, memberi tenaga sepanjang hari dan dapat memelihara kesihatan dalaman😱
    .
    Suka✔️
    Nak🤩
    .
    Boleee‼️ Tapiii‼️ Jap‼️Ada lagiii...
    Yang paling bestnyaa, orang yang tak suka minum coffee . . bila pekena Pearl Coffee Harumnita nie for sure anda jadi pencinta coffee 🤗...haaaaa...gitchewww😘
    .
    Nak❗ Nak❗Nak❗
    Berminat...wasap terus kami di no 👇
    .
    www.wasap.my/601117871480/kopiharumnita

    #EAF1909098

  •  129  57  15 September, 2019
  • Khasiat 7 Bahan Hebat dalam 1 Botol CELEBRITY FEMININE SCRUB WASH menyembuhkan 7 MASALAH UTAMA..inshaaAllah
.
🌸Polyethylene Scrub (Scrub Lembut & Halus)
🌸Magnolia Stemcell
🌸Manjakani
🌸Pudina
🌸Sireh
🌸Witch Hazel
🌸Aloe Vera
.
Tak sampai sebotol,
👍Rawat Keputihan Cik Bunga.
👍Rawat Kegatalan Cik Bunga.
👍Rawat Bau Cik Bunga.
👍Rawat Kelongga.ran Cik Bunga.
👍Rawat Kekeringan Cik Bunga kerana pH tidak stabil.
👍Rawat Masalah Datang Bul.an.
👍Pinkishkan Cik Bunga.

#EAF1909098 #celebrityfemininescrub #cfsw #skinstoriesangel #femininewash #hyginewash #pembersihwanita #pencucicikbunga #masalahcikbunga #masalahmissv #wanitaberpantang #wanitahamil #masalahhaid #masalahkeputihan #masalahbau #cikbungaberpeluh #missvberpeluh #missvgelap #cikbungagelap #kegatalan #buasir #masalahperiod #penjagaandalamanwanita #rahsiawanita
  • Khasiat 7 Bahan Hebat dalam 1 Botol CELEBRITY FEMININE SCRUB WASH menyembuhkan 7 MASALAH UTAMA..inshaaAllah
    .
    🌸Polyethylene Scrub (Scrub Lembut & Halus)
    🌸Magnolia Stemcell
    🌸Manjakani
    🌸Pudina
    🌸Sireh
    🌸Witch Hazel
    🌸Aloe Vera
    .
    Tak sampai sebotol,
    👍Rawat Keputihan Cik Bunga.
    👍Rawat Kegatalan Cik Bunga.
    👍Rawat Bau Cik Bunga.
    👍Rawat Kelongga.ran Cik Bunga.
    👍Rawat Kekeringan Cik Bunga kerana pH tidak stabil.
    👍Rawat Masalah Datang Bul.an.
    👍Pinkishkan Cik Bunga.

    #EAF1909098 #celebrityfemininescrub #cfsw #skinstoriesangel #femininewash #hyginewash #pembersihwanita #pencucicikbunga #masalahcikbunga #masalahmissv #wanitaberpantang #wanitahamil #masalahhaid #masalahkeputihan #masalahbau #cikbungaberpeluh #missvberpeluh #missvgelap #cikbungagelap #kegatalan #buasir #masalahperiod #penjagaandalamanwanita #rahsiawanita

  •  126  52  15 September, 2019
  • Nice mural painting ❤️ Throwback KN bercuti di Australia 🇦🇺 August 2019 Winter☃️Suhu 11°C KN pakai Knitwear dr NWS Outlet Kajang .
.
Ok jgn lupe tau Musim Luruh/Winter semakin hampir, jommm dapatkan baju2 dan kelengkapan Travel di NWS Outlet Kajang @nws_wintercoatbajusejukstylo Throwback Holiday - Melbourne Australia 🇦🇺 ❤️ Wonderful place to have a rest and enjoy the scenery. 
#travelling #winteroutfit #iluvtravel #melbourne #australia #scenery #photooftheday #picoftheday #myjourney #moment #instadaily #instagood  #igersoftheday #likeback #visitmyig #instafollow #journey #wintercoatmurah #knitwears #awesome #travelphoto #imnieta #trenchcoat #tudungsitimurni #igmalaysia  #memorable #TravelAlaKN #eaf1909098  Luv ❤️iamnieta❤️ Stylo Jacket 🧥 Collection by NWS OUTLET KAJANG, FB Page : Nieta Winter Stylista NWS Outlet (Online/Walkin-Kajang) 📱0126922135
  • Nice mural painting ❤️ Throwback KN bercuti di Australia 🇦🇺 August 2019 Winter☃️Suhu 11°C KN pakai Knitwear dr NWS Outlet Kajang .
    .
    Ok jgn lupe tau Musim Luruh/Winter semakin hampir, jommm dapatkan baju2 dan kelengkapan Travel di NWS Outlet Kajang @nws_wintercoatbajusejukstylo Throwback Holiday - Melbourne Australia 🇦🇺 ❤️ Wonderful place to have a rest and enjoy the scenery.
    #travelling #winteroutfit #iluvtravel #melbourne #australia #scenery #photooftheday #picoftheday #myjourney #moment #instadaily #instagood #igersoftheday #likeback #visitmyig #instafollow #journey #wintercoatmurah #knitwears #awesome #travelphoto #imnieta #trenchcoat #tudungsitimurni #igmalaysia #memorable #TravelAlaKN #eaf1909098 Luv ❤️iamnieta❤️ Stylo Jacket 🧥 Collection by NWS OUTLET KAJANG, FB Page : Nieta Winter Stylista NWS Outlet (Online/Walkin-Kajang) 📱0126922135

  •  182  58  15 September, 2019
  • DREAM SKIN FOUNDATION by MIXXO ialah FOUNDATION dan TREATMENT untuk pelbagai masalah kulit muka.
.
Produk ini juga sesuai dan boleh membantu anda untuk merawat jerawat, jeragat, sesuai untuk kulit sensitif, mengecilkan liang roma, menutup cela/parut jerawat serta-merta, anti kedutan, menegangkan kulit & anti penuaan. .
♥️1 tona warna dan mengikut warna kulit.
♥️Tidak berminyak
♥️Melindungi kulit daripada sinaran UV SPF 50
♥️Melembabkan kulit
♥️Instant Flawless & Glowing, lagi lama pakai lagi flawless & glowing
♥️Tidak bercapuk ketika berpeluh
♥️Waterproof tetapi mudah ditanggalkan dengan pencuci muka.
.
💧Mixxo Dream Skin Foundation setanding foundation jenama International
💧Beri efek Glowing lagi lama pakai lagi cantik.
💧Tekstur lembut, tidak melekit, cepat meresap. Rasa ringan dimuka.
💧Merawat kulit
💧Sesuai untuk semua jenis kulit
💧Bila pakai, tidak jadi kelabu. Yang berkulit gelap pun boleh pakai.
💧Harga budak sekolah jer namun setanding produk berjenama. Jangan kata takde kualiti menyesal nanti.
.
📲www.wasap.my/60166552172/mixxodreamskin
.
#kulitcantik #kulitanpajerawat #kulittanpajeragat #hapusjeragat #mixxo #mixxoskintreatment #mixxoalphaarbutin #EAF1909098 #agenmixxocheras #mixxobtho #mixxodesabaiduri #mixxobalakong
  • DREAM SKIN FOUNDATION by MIXXO ialah FOUNDATION dan TREATMENT untuk pelbagai masalah kulit muka.
    .
    Produk ini juga sesuai dan boleh membantu anda untuk merawat jerawat, jeragat, sesuai untuk kulit sensitif, mengecilkan liang roma, menutup cela/parut jerawat serta-merta, anti kedutan, menegangkan kulit & anti penuaan. .
    ♥️1 tona warna dan mengikut warna kulit.
    ♥️Tidak berminyak
    ♥️Melindungi kulit daripada sinaran UV SPF 50
    ♥️Melembabkan kulit
    ♥️Instant Flawless & Glowing, lagi lama pakai lagi flawless & glowing
    ♥️Tidak bercapuk ketika berpeluh
    ♥️Waterproof tetapi mudah ditanggalkan dengan pencuci muka.
    .
    💧Mixxo Dream Skin Foundation setanding foundation jenama International
    💧Beri efek Glowing lagi lama pakai lagi cantik.
    💧Tekstur lembut, tidak melekit, cepat meresap. Rasa ringan dimuka.
    💧Merawat kulit
    💧Sesuai untuk semua jenis kulit
    💧Bila pakai, tidak jadi kelabu. Yang berkulit gelap pun boleh pakai.
    💧Harga budak sekolah jer namun setanding produk berjenama. Jangan kata takde kualiti menyesal nanti.
    .
    📲www.wasap.my/60166552172/mixxodreamskin
    .
    #kulitcantik #kulitanpajerawat #kulittanpajeragat #hapusjeragat #mixxo #mixxoskintreatment #mixxoalphaarbutin #EAF1909098 #agenmixxocheras #mixxobtho #mixxodesabaiduri #mixxobalakong

  •  129  54  15 September, 2019
  • *CHOCO FIT* dicipta khas & terbukti mampu menurunkan berat badan & menghilangkan perut buncit/boroi dengan pantas!!!. Sekotak shj mampu mebuang lemak lebih 5kg seminggu. Ramai yg telah berjaya 👍🏻👍🏻 🤔 Anda stress nak kurus??
🤔 Nak kurus tapi tiada masa exercise??
🤔 Nak kurus tapi nak makan sedap??
🤔 Nak kurus tapi tak nak berlapar??
🤔 Nak kurus secara sihat semulajadi?? 🤷🏻‍♀ Jangan risau *CHOCO FIT* ada penyelesaian, anda boleh makan banyak tanpa perlu risau tentang berat badan anda😍 *CHOCO FIT*🍫🍫
❌NO side effect
❌Turun berat 3kg seminggu
❌Tak perlu berlapar
❌Tak perlu bersenam
✅Sesuai utk lelaki & perempuan

10 FUNGSI *CHOCO FIT* ✅Menurunkan berat badan dgn pantas
✅Membakar lemak
✅Membuang toksin
✅Anti penuaan
✅Antioxident
✅Mengelakkan sembelit
✅Memperbaiki sistem pensernaan
✅Meningkatkan metabolisma
✅Mengurangkan selera makan
✅Menghalang pembetukan lemak baru

Berdaftar KKM - No KKM 020418/03/253 *INGREDIENT CHOCO FIT*
🍫GUARANA 🍫ALOE VERA
🍫HOODIA
🍫FRUCTOSE
🍫COCOA POWDER
🍫NON DAIRY CREAMER *CARA MINUM CHOCOFIT* ☕
✅ Tuang 120ml air sejuk ke dalam shaker
✅ Tuangkan 1 sachet chocofit.
✅ shake sampai sebati
✅ Sesuai juga diambil bersama ais
✅ Minum 1 sachet sehari selepas breakfast.
✅ Minum bnyk air kosong

Lebih daripada 1000 testimoni telah berjaya, anda bila lagi. Dapatkan sekarang pada harga promosi. 
10 sachet X 20 gram . 
#chocofit
#lemonfit
#chocowhite
#chocoglow
#chocofitmakngahana
#chocofitperak
#EAF1909098
  • *CHOCO FIT* dicipta khas & terbukti mampu menurunkan berat badan & menghilangkan perut buncit/boroi dengan pantas!!!. Sekotak shj mampu mebuang lemak lebih 5kg seminggu. Ramai yg telah berjaya 👍🏻👍🏻 🤔 Anda stress nak kurus??
    🤔 Nak kurus tapi tiada masa exercise??
    🤔 Nak kurus tapi nak makan sedap??
    🤔 Nak kurus tapi tak nak berlapar??
    🤔 Nak kurus secara sihat semulajadi?? 🤷🏻‍♀ Jangan risau *CHOCO FIT* ada penyelesaian, anda boleh makan banyak tanpa perlu risau tentang berat badan anda😍 *CHOCO FIT*🍫🍫
    ❌NO side effect
    ❌Turun berat 3kg seminggu
    ❌Tak perlu berlapar
    ❌Tak perlu bersenam
    ✅Sesuai utk lelaki & perempuan

    10 FUNGSI *CHOCO FIT* ✅Menurunkan berat badan dgn pantas
    ✅Membakar lemak
    ✅Membuang toksin
    ✅Anti penuaan
    ✅Antioxident
    ✅Mengelakkan sembelit
    ✅Memperbaiki sistem pensernaan
    ✅Meningkatkan metabolisma
    ✅Mengurangkan selera makan
    ✅Menghalang pembetukan lemak baru

    Berdaftar KKM - No KKM 020418/03/253 *INGREDIENT CHOCO FIT*
    🍫GUARANA 🍫ALOE VERA
    🍫HOODIA
    🍫FRUCTOSE
    🍫COCOA POWDER
    🍫NON DAIRY CREAMER *CARA MINUM CHOCOFIT* ☕
    ✅ Tuang 120ml air sejuk ke dalam shaker
    ✅ Tuangkan 1 sachet chocofit.
    ✅ shake sampai sebati
    ✅ Sesuai juga diambil bersama ais
    ✅ Minum 1 sachet sehari selepas breakfast.
    ✅ Minum bnyk air kosong

    Lebih daripada 1000 testimoni telah berjaya, anda bila lagi. Dapatkan sekarang pada harga promosi.
    10 sachet X 20 gram .
    #chocofit
    #lemonfit
    #chocowhite
    #chocoglow
    #chocofitmakngahana
    #chocofitperak
    #EAF1909098

  •  138  51  15 September, 2019
  • PREGGY, BREASTFEED boleh minum mila. TAKDA SIDE EFFECT, TAKDA cery bery, muntah2 & pening kepala semua TAKDA sebab bahan2 dalam mila semua bahan selamat dan bahan sunnah.
.
Dapatkan mila coklat sbg minuman berkhasiat harian kita semua sesuai utk semua golongan lelaki perempuan blh minum mila coklat ni 👍😉
.
🚗 cod area BTHO/BALAKONG/DESA BAIDURI/TUN PERAK/TMN IMPIAN EHSAN
.
📲www.wasap.my/60166552172/milacoklatkurus
.
#kurussihat #kuruspantas #misikurus2019 #kalorimakanan #jomkurus #healthydiet #milacoklatkurus #EAF1909098 #kalorimakanan #kurustanpaubat #dietplan #sayanakkurus #diet #kuruscantik #eatcleanmalaysia #kurustanpadiet #kurusbajet #menudiet #dietkalori #milaoatbalakong #milaoatcheras #milaoatbtho
  • PREGGY, BREASTFEED boleh minum mila. TAKDA SIDE EFFECT, TAKDA cery bery, muntah2 & pening kepala semua TAKDA sebab bahan2 dalam mila semua bahan selamat dan bahan sunnah.
    .
    Dapatkan mila coklat sbg minuman berkhasiat harian kita semua sesuai utk semua golongan lelaki perempuan blh minum mila coklat ni 👍😉
    .
    🚗 cod area BTHO/BALAKONG/DESA BAIDURI/TUN PERAK/TMN IMPIAN EHSAN
    .
    📲www.wasap.my/60166552172/milacoklatkurus
    .
    #kurussihat #kuruspantas #misikurus2019 #kalorimakanan #jomkurus #healthydiet #milacoklatkurus #EAF1909098 #kalorimakanan #kurustanpaubat #dietplan #sayanakkurus #diet #kuruscantik #eatcleanmalaysia #kurustanpadiet #kurusbajet #menudiet #dietkalori #milaoatbalakong #milaoatcheras #milaoatbtho

  •  127  53  15 September, 2019
  • Perempuan akan respect dengan lelaki yang jaga kesihatan dalaman.
Bukan sibuk jaga luaran je ok huhu
0174832754
#jebatmaxx
#jebat 
#EAF1909098
  • Perempuan akan respect dengan lelaki yang jaga kesihatan dalaman.
    Bukan sibuk jaga luaran je ok huhu
    0174832754
    #jebatmaxx
    #jebat
    #EAF1909098

  •  134  54  15 September, 2019
  • Apa yang ada dalam Sparkle Skin karisma cosmetic ni? ape yang best sangat dengan Sparkle Skin ni sehinggakan ramai yang terus grab Set lengkap ni ! normally tersangat ramai custemer saya yang terus ambik set ni sebab kesannya yg lebih berganda dan juga boleh merawat Skin malam dan siang bukan saja cantik tapi lebih jimat taw👍🏽..⁣
⁣
Ini saya share ape yg bagus sangatt Sparkle Skin Karisma Cosmetic 👇🏼⁣
⁣
❤ 1. Sabun Delima / Coconut Oil + collagen⁣
✔Membersihkan kulit dr segala kekotoran⁣
✔Merawat masalah jerawat atau jeragat⁣
✔Mencerahkan kulit.⁣
✔Mengecilkan pori.⁣
✔Mengawal minyak⁣
✔Menegangkan muka⁣
⁣
2. Night cream kunyit & ginseng⁣
✔Mengecutkan jerawat⁣
✔Merawat mslh jeragat⁣
✔Mengurangkan mslh whitehead & blackhead⁣
⁣
3. Beauty cream sarang burung⁣
✔Membantu menghilangkan masalah jerawat & jeragat⁣
✔Memudarkan parut⁣
✔Memberikan tona kulit sekata⁣
✔Memberikan effect glowing⁣
⁣
4. Day Cream spf30 + Q10⁣
✔Pelindung UV⁣
✔Memberi effect glowing pada wajah⁣
✔Dijadikan asas solekan⁣
✔Menutup cela pada wajah⁣
⁣
5. Moisturizer spf 60⁣
✔Melindungi kulit wajah dr terkena cahaya matahari⁣
✔Mengawal masalah jerawat & jeragat⁣
⁣
Pasti...Chantikkk Sangattt!!!!⁣
⁣
Nak tahu detail..Meh risik2 Dengan Kak Ct  whatsapp 018-949 0344 Atau klik link Pada Bio @karisma.cosmetic_johor⁣
⁣
⁣
#karismacosmetic #glowing #flawless #treament #viral  #lawakhambar #ajimaura #terapiinstagram #bajuraya #bajubaby #skincareoriginal #krimkunyit #scrub #surirumah #cikgusekolah #cikgucikgi #trending #visitmyig #myvillage #eusahawan #erezeki #jeragatkronik #kgf #masai #permasjaya #plentong #babyshower #bajubaby #directhq #EAF1909098⁣
  • Apa yang ada dalam Sparkle Skin karisma cosmetic ni? ape yang best sangat dengan Sparkle Skin ni sehinggakan ramai yang terus grab Set lengkap ni ! normally tersangat ramai custemer saya yang terus ambik set ni sebab kesannya yg lebih berganda dan juga boleh merawat Skin malam dan siang bukan saja cantik tapi lebih jimat taw👍🏽..⁣

    Ini saya share ape yg bagus sangatt Sparkle Skin Karisma Cosmetic 👇🏼⁣

    ❤ 1. Sabun Delima / Coconut Oil + collagen⁣
    ✔Membersihkan kulit dr segala kekotoran⁣
    ✔Merawat masalah jerawat atau jeragat⁣
    ✔Mencerahkan kulit.⁣
    ✔Mengecilkan pori.⁣
    ✔Mengawal minyak⁣
    ✔Menegangkan muka⁣

    2. Night cream kunyit & ginseng⁣
    ✔Mengecutkan jerawat⁣
    ✔Merawat mslh jeragat⁣
    ✔Mengurangkan mslh whitehead & blackhead⁣

    3. Beauty cream sarang burung⁣
    ✔Membantu menghilangkan masalah jerawat & jeragat⁣
    ✔Memudarkan parut⁣
    ✔Memberikan tona kulit sekata⁣
    ✔Memberikan effect glowing⁣

    4. Day Cream spf30 + Q10⁣
    ✔Pelindung UV⁣
    ✔Memberi effect glowing pada wajah⁣
    ✔Dijadikan asas solekan⁣
    ✔Menutup cela pada wajah⁣

    5. Moisturizer spf 60⁣
    ✔Melindungi kulit wajah dr terkena cahaya matahari⁣
    ✔Mengawal masalah jerawat & jeragat⁣

    Pasti...Chantikkk Sangattt!!!!⁣

    Nak tahu detail..Meh risik2 Dengan Kak Ct whatsapp 018-949 0344 Atau klik link Pada Bio @karisma.cosmetic_johor


    #karismacosmetic #glowing #flawless #treament #viral #lawakhambar #ajimaura #terapiinstagram #bajuraya #bajubaby #skincareoriginal #krimkunyit #scrub #surirumah #cikgusekolah #cikgucikgi #trending #visitmyig #myvillage #eusahawan #erezeki #jeragatkronik #kgf #masai #permasjaya #plentong #babyshower #bajubaby #directhq #EAF1909098⁣

  •  133  51  15 September, 2019
  • PERCUMA‼️NAK BERI Set 9 Beradik Periuk Bertangkai Cap Buaya 😱😱😱 Beruntungnya, 
Alang2 memang beli dan comsume setiap bulan, 
Dapat benefit masuk balang cabutan bertuah.. Hanya untuk SEPTEMBER TAU.. lagi 15 HARI SAHAJA LAGI 💃🏻💃🏻💃🏻💃🏻💃🏻 Dapatkan dari Team iChantique yg berdaftar ye.😍♥️ #CabutanBertuahHQiChantique
#EAF1909098
  • PERCUMA‼️NAK BERI Set 9 Beradik Periuk Bertangkai Cap Buaya 😱😱😱 Beruntungnya,
    Alang2 memang beli dan comsume setiap bulan,
    Dapat benefit masuk balang cabutan bertuah.. Hanya untuk SEPTEMBER TAU.. lagi 15 HARI SAHAJA LAGI 💃🏻💃🏻💃🏻💃🏻💃🏻 Dapatkan dari Team iChantique yg berdaftar ye.😍♥️ #CabutanBertuahHQiChantique
    #EAF1909098

  •  127  55  15 September, 2019
  • Siapa peminat ayam Korea dicampur dengan cheese angkat tangan sikit? 🙋
.
Esok sab open order. Klik link wassap kt bio IG tau 😘
.
.

#EAF1909098
  • Siapa peminat ayam Korea dicampur dengan cheese angkat tangan sikit? 🙋
    .
    Esok sab open order. Klik link wassap kt bio IG tau 😘
    .
    .

    #EAF1909098

  •  127  55  15 September, 2019
  • NIQA PRODUCTS ARE HIGH ON DEMAND 😍😍
.
Customers believe in Niqa's products because they actually worked. These are just some of the daily orders processed by hq daily. Alhamdulillah Niqa has been chosen by customers among other products 😍
.
To order or to find out more about the products simply whatsapp 8864811 or click the link at bio ig @durratul_muslimah 😊
.
.
#EAF1909098 
#teamwangi #niqamalaysia #niqabrunei #niqalovers
#niqahijabwash #pencucitudung #hijabwash 
#niqainstantstainremover #stainremover
#niqahijabawningstarch #starchtudung #pengerastudung
#niqahq #duckscarves #galeriariani #arianibrunei #bawalexclusive #naelofarhijab #neelofa #arzuscarf #sugarscarf #tudungpeople #bokitta #tudungruffle #cakenis #thestorybookbyariani #bruneikupromote #bruneionlinesellers #sapotlokal
  • NIQA PRODUCTS ARE HIGH ON DEMAND 😍😍
    .
    Customers believe in Niqa's products because they actually worked. These are just some of the daily orders processed by hq daily. Alhamdulillah Niqa has been chosen by customers among other products 😍
    .
    To order or to find out more about the products simply whatsapp 8864811 or click the link at bio ig @durratul_muslimah 😊
    .
    .
    #EAF1909098
    #teamwangi #niqamalaysia #niqabrunei #niqalovers
    #niqahijabwash #pencucitudung #hijabwash
    #niqainstantstainremover #stainremover
    #niqahijabawningstarch #starchtudung #pengerastudung
    #niqahq #duckscarves #galeriariani #arianibrunei #bawalexclusive #naelofarhijab #neelofa #arzuscarf #sugarscarf #tudungpeople #bokitta #tudungruffle #cakenis #thestorybookbyariani #bruneikupromote #bruneionlinesellers #sapotlokal

  •  119  53  15 September, 2019
  • "Y&Gfoundation mmg tbaik la kak. Serius mmg suke sgt2 pakai. Senang sgt apply kat muka
Cantik xtahu nak habaq lagumanaa.
Betul tak tipu.Pasni xnak tuka dah...confirm 100% nak y&g"

Tu diaaa customer bagi bagi feedback.😍😍😍 YnG 1 warna shj, tapi magic bila apply mengikut warna kulit anda! Best kan? 
Tcher suka pakai sebab ringan macam tak pakai apa2 kat muka. 
Jadi mudah bila gabungan Serum, Pelembab, Sunblock dan Vitamin dah ada dalam Young and Glow. 
Sangat berbaloi kan. 
#YoungAndGlowJerantut 
#EAF1909098
  • "Y&Gfoundation mmg tbaik la kak. Serius mmg suke sgt2 pakai. Senang sgt apply kat muka
    Cantik xtahu nak habaq lagumanaa.
    Betul tak tipu.Pasni xnak tuka dah...confirm 100% nak y&g"

    Tu diaaa customer bagi bagi feedback.😍😍😍 YnG 1 warna shj, tapi magic bila apply mengikut warna kulit anda! Best kan?
    Tcher suka pakai sebab ringan macam tak pakai apa2 kat muka.
    Jadi mudah bila gabungan Serum, Pelembab, Sunblock dan Vitamin dah ada dalam Young and Glow.
    Sangat berbaloi kan.
    #YoungAndGlowJerantut
    #EAF1909098

  •  124  54  15 September, 2019
  • Beli 1 je tapi PERCUMA 3
WOW, BESTNYA !!! Beli #felinnahotlotion pun dah dapat banyak khasiat. Ni pulak siap FREE 3 barang lagi 😍😍 Bukan sahaja untuk kurus,banyak kelebihannya. Mak ayah sakit lutut pun boleh sapu FHL
Anak dara/makdara yang selalu senggugut  tu boleh juga sapu FHL

Meh cuba sekarang, boleh dapat khasiat& boleh hias2 dapur, boleh hilang stress. Ehh macam2 dapat. Rugi tak sambar uiii

Dengan RM 59 sahaja tahan 2-3 bulan, dapat lagi 3 barang. Berbaloi2
www.wasap.my/601121201347

#fellina
#fellinahotlotion
#sisfel
#sisfelproduct
#sisfelputrajaya
#hotlotion
#free3items
#freegift
#percuma
#zaleshoppe
#EAF1909098
  • Beli 1 je tapi PERCUMA 3
    WOW, BESTNYA !!! Beli #felinnahotlotion pun dah dapat banyak khasiat. Ni pulak siap FREE 3 barang lagi 😍😍 Bukan sahaja untuk kurus,banyak kelebihannya. Mak ayah sakit lutut pun boleh sapu FHL
    Anak dara/makdara yang selalu senggugut tu boleh juga sapu FHL

    Meh cuba sekarang, boleh dapat khasiat& boleh hias2 dapur, boleh hilang stress. Ehh macam2 dapat. Rugi tak sambar uiii

    Dengan RM 59 sahaja tahan 2-3 bulan, dapat lagi 3 barang. Berbaloi2
    www.wasap.my/601121201347

    #fellina
    #fellinahotlotion
    #sisfel
    #sisfelproduct
    #sisfelputrajaya
    #hotlotion
    #free3items
    #freegift
    #percuma
    #zaleshoppe
    #EAF1909098

  •  125  53  15 September, 2019
  • **Rugilah dulu tak beli..... “
.
Saya sudah biasa mendengar perkataan ini. Malah perkataan ini menjadi perkataan keramat buat seseorang yang ingin mulakan simpanan emas.
.
Tahun 90an Harga Emas sekitar RM30 segram.
.
Tahun 2019 Harga Emas sekitar RM200 segram.
.
Apabila kita menzahirkan penyesalan terhadap Harga Emas lalu sepatutnya ia disusuli dengan tindakan Positive kita untuk **menebus kesilapan kita.
.
Benar, kita tidak boleh kembali masa lalu tetapi kita boleh perbaiki untuk masa hadapan.
.
Langkah yang terbaik, Lupakan perkara yang mengganggu emosi kita.
.
Mulakan sesuatu yang baru dalam hidup kita. Abaikan Harga lalu. Kita ambil tahu hanya sebagai panduan bukannya gangguan. 😁
.
Dapat sesuatu? Nak mula? Jom saya kongsikan PERCUMA. .
Upik Kalidar
PG037719
+60104537809
.
Cc: MDFA
.
#EAF1909098
#PublicGold #GoldAccumulationProgram #PatuhSyariah #SimpananEmas #Dinar #DinarEmas #Dirham #DirhamPerak #DealerPublicGoldIpoh #PublicGoldIpoh #PosMalaysia #Arrahnu #PublicGoldInternational #PGMall #PGJewel #AuroraItalia #GoldSever #EmasTulen #LogamMulia #EmasBatangan #PelaburanEmas
  • **Rugilah dulu tak beli..... “
    .
    Saya sudah biasa mendengar perkataan ini. Malah perkataan ini menjadi perkataan keramat buat seseorang yang ingin mulakan simpanan emas.
    .
    Tahun 90an Harga Emas sekitar RM30 segram.
    .
    Tahun 2019 Harga Emas sekitar RM200 segram.
    .
    Apabila kita menzahirkan penyesalan terhadap Harga Emas lalu sepatutnya ia disusuli dengan tindakan Positive kita untuk **menebus kesilapan kita.
    .
    Benar, kita tidak boleh kembali masa lalu tetapi kita boleh perbaiki untuk masa hadapan.
    .
    Langkah yang terbaik, Lupakan perkara yang mengganggu emosi kita.
    .
    Mulakan sesuatu yang baru dalam hidup kita. Abaikan Harga lalu. Kita ambil tahu hanya sebagai panduan bukannya gangguan. 😁
    .
    Dapat sesuatu? Nak mula? Jom saya kongsikan PERCUMA. .
    Upik Kalidar
    PG037719
    +60104537809
    .
    Cc: MDFA
    .
    #EAF1909098
    #PublicGold #GoldAccumulationProgram #PatuhSyariah #SimpananEmas #Dinar #DinarEmas #Dirham #DirhamPerak #DealerPublicGoldIpoh #PublicGoldIpoh #PosMalaysia #Arrahnu #PublicGoldInternational #PGMall #PGJewel #AuroraItalia #GoldSever #EmasTulen #LogamMulia #EmasBatangan #PelaburanEmas

  •  139  55  15 September, 2019
  • FEEDBACK DIRI SENDIRI😍😍😍
.
.
Memang love gilerrrr! .
.
Macam mana tak love gila dengan mixberry ni kalau consume sebotol dah nampak kesan uolls.
.
Yang kusam jadi sekata. Yang gelap jadi cerah. Yang cantik makin cantik. .
Utk further info boleh wsp puteri 0129008699 or klik link bio di ig puteri utk respond pantas.
.
#shaliciouskuantan #shaliciousterbaik #kulitputih #kulitbersih #supplementputih #gebugebas #overnightoats #kenvi #intermittentfasting #mixberryshalicious
 #vitamincuntukcantik #vitamincuntukkulit #tipskecantikan #kulitkering #kulitcantik #kulitberminyakberjerawat #glassskin #muamalaysia #dewiremaja #babyterlajaklaris #kulitkusam #sayajualproduk #vitamincserbuk #poriterbuka #terapiinstagram #tipsbusiness #tipskulitsihat #vitaminkulit ##eaf1909098
  • FEEDBACK DIRI SENDIRI😍😍😍
    .
    .
    Memang love gilerrrr! .
    .
    Macam mana tak love gila dengan mixberry ni kalau consume sebotol dah nampak kesan uolls.
    .
    Yang kusam jadi sekata. Yang gelap jadi cerah. Yang cantik makin cantik. .
    Utk further info boleh wsp puteri 0129008699 or klik link bio di ig puteri utk respond pantas.
    .
    #shaliciouskuantan #shaliciousterbaik #kulitputih #kulitbersih #supplementputih #gebugebas #overnightoats #kenvi #intermittentfasting #mixberryshalicious
    #vitamincuntukcantik #vitamincuntukkulit #tipskecantikan #kulitkering #kulitcantik #kulitberminyakberjerawat #glassskin #muamalaysia #dewiremaja #babyterlajaklaris #kulitkusam #sayajualproduk #vitamincserbuk #poriterbuka #terapiinstagram #tipsbusiness #tipskulitsihat #vitaminkulit ##eaf1909098

  •  132  51  15 September, 2019

Top #EAF1909098 Posts

  • Selamat malam guys..Close up bahagian belakang bawal.. Ada PROMOSI tau!!! Details 👇👇👇 🌸BAWAL AYRA🌸 🔹Bidang 45 👉13 Pilihan warna yang menarik

1 PCS RM39 + Free Postage
3 PCS RM100 + Free 1 pcs + Free Postage 🔸MATERIAL HEAVY CHIFFON
🔸 MUDAH DIBENTUK
🔸SESUAI UNTUK SEMUA JENIS MUKA
🔸BOLEH PAKAI LEBIH DARI 3 GAYA
🔸TAK MUDAH KEDUT
🔸DISERIKAN DENGAN SUSUNAN & KILAUAN HOTFIX

More info n order klik bio send gambar pilihan
Fast respon office hour Tq 😘

#bawaladjustlabuh #bawalmurah #bawalheavychifron #bawalantikedut. #bawalmangosteen #tsshawl #EAF1909098
  • Selamat malam guys..Close up bahagian belakang bawal.. Ada PROMOSI tau!!! Details 👇👇👇 🌸BAWAL AYRA🌸 🔹Bidang 45 👉13 Pilihan warna yang menarik

    1 PCS RM39 + Free Postage
    3 PCS RM100 + Free 1 pcs + Free Postage 🔸MATERIAL HEAVY CHIFFON
    🔸 MUDAH DIBENTUK
    🔸SESUAI UNTUK SEMUA JENIS MUKA
    🔸BOLEH PAKAI LEBIH DARI 3 GAYA
    🔸TAK MUDAH KEDUT
    🔸DISERIKAN DENGAN SUSUNAN & KILAUAN HOTFIX

    More info n order klik bio send gambar pilihan
    Fast respon office hour Tq 😘

    #bawaladjustlabuh #bawalmurah #bawalheavychifron #bawalantikedut. #bawalmangosteen #tsshawl #EAF1909098

  •  130  52  15 September, 2019
  • Cleanser merupakan produk yang sangat penting dalam routine penjagaan kulit harian kita, tanpanya memang tak lengkap lah routine korang tu.  Korang mesti lah kena pastikan yang kulit korang tu bersih dan tiada segala jenis kotoran dan minyak sebelum start pakai makeup untuk mulakan hari korang ATAU sebelum korang tidur! .
Nak tau taka pa lagi fungsi cleanser ni? Haaa ia boleh:
✔ Pudarkan parut jerawat
✔ Menghilangkan keradangan / kemerahan pada kulit
✔ Mencerahkan kulit
✔ Tiada lagi minyak dan kotoran di muka
✔ Melembutkan kulit wajah
.
Memang sangat A+ lahh Meeracle Facial Cleanser ni!
.
.
www.meeracle.com.my
.
#meeracle
#meeraclekluang
#meeraclebatupahat
#meeraclejohor
#readystock
#freecod
#agendropshipwanted
#EAF1909098
  • Cleanser merupakan produk yang sangat penting dalam routine penjagaan kulit harian kita, tanpanya memang tak lengkap lah routine korang tu. Korang mesti lah kena pastikan yang kulit korang tu bersih dan tiada segala jenis kotoran dan minyak sebelum start pakai makeup untuk mulakan hari korang ATAU sebelum korang tidur! .
    Nak tau taka pa lagi fungsi cleanser ni? Haaa ia boleh:
    ✔ Pudarkan parut jerawat
    ✔ Menghilangkan keradangan / kemerahan pada kulit
    ✔ Mencerahkan kulit
    ✔ Tiada lagi minyak dan kotoran di muka
    ✔ Melembutkan kulit wajah
    .
    Memang sangat A+ lahh Meeracle Facial Cleanser ni!
    .
    .
    www.meeracle.com.my
    .
    #meeracle
    #meeraclekluang
    #meeraclebatupahat
    #meeraclejohor
    #readystock
    #freecod
    #agendropshipwanted
    #EAF1909098

  •  149  58  15 September, 2019
  • SALES
SALES 😍 😍
. 🌸KEBAYA PEPLUM YASMINE🌸
.
Design yang sangat2  EKSLUSIF • Material Baju Cotton printed batik bali dipadankan dengan kain moss crepe high quality gred A • Corak yg menarik dan ekslusif • 5 Warna Yang Menawan & Memukau • Design Kebaya Peplum LIDAH/LIPATAN DEPAN • Ada Zip Didepan Baju • Nursing BF Friendly • Cutting Loose Berdutt Belakang • Jenis Kain A Cut • Pinggang Bergetah Kiri & Kanan • Zip Kain Sebelah Kiri • Saiz S M L XL .
🌹 Sangat-sangat EXCLUSIVE
LIMITED EDITION🌹
. ✅ mudah digosok ✅ sejuk & selesa dipakai ✅ Sesuai Untuk Semua Majlis Keramaian ✅ Tampil Cantik & Menawan Dengan Design yang Simple
.
Ada SAIZ S M L XL , Cutting pon x fit sangat,Cutting Loose..Selesa untuk dipakai . .
LIMITED EDITION
While Stock Last
.
Rm89sm/Rm95ss
.
.
🕹 1st Come 1st Serve.
🕹 No Booking ! With Full Payment
🕹 Proceed Order 3-4Days(READYSTOK)
🕹No Refund Affer Payment .
.
📍Ukur dahulu sebelum membuat 
Pembelian . Please Take Note .
📍Ada Sedikit perbezaan Warna 10 % faktor Cahaya Kamera & Setting Android
📍Ambil Kira -/+ Ukuran 1 inci
.
.
#kebayapeplumplainpendek
#kebayapeplumplain #kebayabatikpendek #kebayapeplumbatik #kebayapendek #bajurayatrendy #bajuraya2019 #fesyenmuslimah #kebayapendekplainplussize #sale #clearance #EAF1909098
  • SALES
    SALES 😍 😍
    . 🌸KEBAYA PEPLUM YASMINE🌸
    .
    Design yang sangat2 EKSLUSIF • Material Baju Cotton printed batik bali dipadankan dengan kain moss crepe high quality gred A • Corak yg menarik dan ekslusif • 5 Warna Yang Menawan & Memukau • Design Kebaya Peplum LIDAH/LIPATAN DEPAN • Ada Zip Didepan Baju • Nursing BF Friendly • Cutting Loose Berdutt Belakang • Jenis Kain A Cut • Pinggang Bergetah Kiri & Kanan • Zip Kain Sebelah Kiri • Saiz S M L XL .
    🌹 Sangat-sangat EXCLUSIVE
    LIMITED EDITION🌹
    . ✅ mudah digosok ✅ sejuk & selesa dipakai ✅ Sesuai Untuk Semua Majlis Keramaian ✅ Tampil Cantik & Menawan Dengan Design yang Simple
    .
    Ada SAIZ S M L XL , Cutting pon x fit sangat,Cutting Loose..Selesa untuk dipakai . .
    LIMITED EDITION
    While Stock Last
    .
    Rm89sm/Rm95ss
    .
    .
    🕹 1st Come 1st Serve.
    🕹 No Booking ! With Full Payment
    🕹 Proceed Order 3-4Days(READYSTOK)
    🕹No Refund Affer Payment .
    .
    📍Ukur dahulu sebelum membuat
    Pembelian . Please Take Note .
    📍Ada Sedikit perbezaan Warna 10 % faktor Cahaya Kamera & Setting Android
    📍Ambil Kira -/+ Ukuran 1 inci
    .
    .
    #kebayapeplumplainpendek
    #kebayapeplumplain #kebayabatikpendek #kebayapeplumbatik #kebayapendek #bajurayatrendy #bajuraya2019 #fesyenmuslimah #kebayapendekplainplussize #sale #clearance #EAF1909098

  •  124  52  15 September, 2019
  • .⠀
.⠀
JEREBU DTG LAGI!!!😷😷⠀
.⠀
Negara kita dilanda JEREBU lagi.⠀
.⠀
JEREBU boleh menyebabkan masalah kesihatan terutamanya kepada:⠀
👉🏻 Bayi dan Kanak-kanak⠀
👉🏻 Orang Tua⠀
👉🏻 Pesakit lelah/asthma dan penyakit pernafasan lain⠀
👉🏻 Perokok⠀
.⠀
Antara penyakit akibat terdedah kepada JEREBU adalah:⠀
🤢 Iritasi kerongkong⠀
🤢 Batuk-batuk⠀
🤢 Kesukaran bernafas⠀
🤢 Hidung tersumbat / selsema⠀
🤢 Iritasi mata, gatal dan merah⠀
🤢 Kulit terasa gatal⠀
.⠀
Almaklumlah kualiti udara ketika jerebu adalah tidak sihat. 😞⠀
.⠀
📣 APA TUNGGU LAGI?? ⠀
.⠀
Sekarang COWAY ada promosi khas sempena JEREBU-PROMO HAZE CAMPAIGN. Order sekarang dan anda berpeluang memenangi Lucky Draw MAZDA CX-3! 🚙⠀
Wow! Wow! Wow! 🤩⠀
.⠀
MENCEGAH LEBIH BAIK DARI MENGUBATI 😊⠀
.⠀
Call/wasap rina 017-3093139 @ klik je link wassap ig di atas sekarang untuk respons pantas ya.☝🏻⠀
.⠀
⠀
.⠀
Nak special FREE GIFT? 🎁 Pastikan order dengan rina. ❤️⠀
.⠀
➡️ RYNA RAHIM ⬅⠀
PROFESSIONAL HEALTH PLANNER⠀
COWAY (M) SDN BHD⠀
Agent Code : 580626⠀
Tel No : 017-3093139⠀
.⠀
P/S : Rina agent berdaftar yang menguruskan pemasangan untuk seluruh Malaysia termasuk Sabah & Sarawak 😊⠀
.⠀
#Coway #CowayMalaysia #WaterPurifier #AirPurifier #WaterFilter #AirFilter #PromosiCoway #CowayPromosi #CowayPromotion #CowayMurah #Cuckoo #ChungHo #KangenWater #AlJabbar #BioAura #Elken #SKmagic #DiamondWater #HijrahWater #AquaHijaz #JantzenWater #PenapisAirMurah #TrustedSeller #AirBersih #CowayLombok #cowayampang #cowaymurah #sayajual #bazaarpaknil #EAF1909098
  • .⠀
    .⠀
    JEREBU DTG LAGI!!!😷😷⠀
    .⠀
    Negara kita dilanda JEREBU lagi.⠀
    .⠀
    JEREBU boleh menyebabkan masalah kesihatan terutamanya kepada:⠀
    👉🏻 Bayi dan Kanak-kanak⠀
    👉🏻 Orang Tua⠀
    👉🏻 Pesakit lelah/asthma dan penyakit pernafasan lain⠀
    👉🏻 Perokok⠀
    .⠀
    Antara penyakit akibat terdedah kepada JEREBU adalah:⠀
    🤢 Iritasi kerongkong⠀
    🤢 Batuk-batuk⠀
    🤢 Kesukaran bernafas⠀
    🤢 Hidung tersumbat / selsema⠀
    🤢 Iritasi mata, gatal dan merah⠀
    🤢 Kulit terasa gatal⠀
    .⠀
    Almaklumlah kualiti udara ketika jerebu adalah tidak sihat. 😞⠀
    .⠀
    📣 APA TUNGGU LAGI?? ⠀
    .⠀
    Sekarang COWAY ada promosi khas sempena JEREBU-PROMO HAZE CAMPAIGN. Order sekarang dan anda berpeluang memenangi Lucky Draw MAZDA CX-3! 🚙⠀
    Wow! Wow! Wow! 🤩⠀
    .⠀
    MENCEGAH LEBIH BAIK DARI MENGUBATI 😊⠀
    .⠀
    Call/wasap rina 017-3093139 @ klik je link wassap ig di atas sekarang untuk respons pantas ya.☝🏻⠀
    .⠀

    .⠀
    Nak special FREE GIFT? 🎁 Pastikan order dengan rina. ❤️⠀
    .⠀
    ➡️ RYNA RAHIM ⬅⠀
    PROFESSIONAL HEALTH PLANNER⠀
    COWAY (M) SDN BHD⠀
    Agent Code : 580626⠀
    Tel No : 017-3093139⠀
    .⠀
    P/S : Rina agent berdaftar yang menguruskan pemasangan untuk seluruh Malaysia termasuk Sabah & Sarawak 😊⠀
    .⠀
    #Coway #CowayMalaysia #WaterPurifier #AirPurifier #WaterFilter #AirFilter #PromosiCoway #CowayPromosi #CowayPromotion #CowayMurah #Cuckoo #ChungHo #KangenWater #AlJabbar #BioAura #Elken #SKmagic #DiamondWater #HijrahWater #AquaHijaz #JantzenWater #PenapisAirMurah #TrustedSeller #AirBersih #CowayLombok #cowayampang #cowaymurah #sayajual #bazaarpaknil #EAF1909098

  •  127  54  15 September, 2019
  • FEEDBACK DIRI SENDIRI😍😍😍
.
.
Memang love gilerrrr! .
.
Macam mana tak love gila dengan mixberry ni kalau consume sebotol dah nampak kesan uolls.
.
Yang kusam jadi sekata. Yang gelap jadi cerah. Yang cantik makin cantik. .
Utk further info boleh wsp puteri 0129008699 or klik link bio di ig puteri utk respond pantas.
.
#shaliciouskuantan #shaliciousterbaik #kulitputih #kulitbersih #supplementputih #gebugebas #overnightoats #kenvi #intermittentfasting #mixberryshalicious
 #vitamincuntukcantik #vitamincuntukkulit #tipskecantikan #kulitkering #kulitcantik #kulitberminyakberjerawat #glassskin #muamalaysia #dewiremaja #babyterlajaklaris #kulitkusam #sayajualproduk #vitamincserbuk #poriterbuka #terapiinstagram #tipsbusiness #tipskulitsihat #vitaminkulit ##eaf1909098
  • FEEDBACK DIRI SENDIRI😍😍😍
    .
    .
    Memang love gilerrrr! .
    .
    Macam mana tak love gila dengan mixberry ni kalau consume sebotol dah nampak kesan uolls.
    .
    Yang kusam jadi sekata. Yang gelap jadi cerah. Yang cantik makin cantik. .
    Utk further info boleh wsp puteri 0129008699 or klik link bio di ig puteri utk respond pantas.
    .
    #shaliciouskuantan #shaliciousterbaik #kulitputih #kulitbersih #supplementputih #gebugebas #overnightoats #kenvi #intermittentfasting #mixberryshalicious
    #vitamincuntukcantik #vitamincuntukkulit #tipskecantikan #kulitkering #kulitcantik #kulitberminyakberjerawat #glassskin #muamalaysia #dewiremaja #babyterlajaklaris #kulitkusam #sayajualproduk #vitamincserbuk #poriterbuka #terapiinstagram #tipsbusiness #tipskulitsihat #vitaminkulit ##eaf1909098

  •  132  51  15 September, 2019