#Dyxybrush Instagram Photos & Videos

Dyxybrush - 272.6k posts

Hashtag Popularity

6
average comments
49.5
average likes

Latest #Dyxybrush Posts

  • .
.
Mirror, mirror on the wall... what is the most magical BC Cream? 🔮✨.
.
*DYXY BC CREAM*⠀
.
Haaa siapa yang belum try lagi DYXY BC Cream ni? .
.
DYXY BC CREAM ni memang magical gila sebab sbb sekali calit je dah boleh cover semua benda. Makin lama korang pakai, makin glowing sebab dia ada SPF dan Vitamin E yang meresap and protect kulit kita. Dia punya texture is super creamy & tak melekit langsung ok!!⠀🤩🤩🤩.
.
#dyxycosmetics #dyxybccream #dyxyoriginal #dyxylipstick #dyxybrush #dyxymascara #dyxyfacemist #dyxyfoundation #dyxyadvancewhite #dyxytoner #dyxycleansingwipes #dyxycleanser #dyxynourishingserum #dyxykualaterengganu #dyxyterengganu #dyxymluvlybeauty #cantik3minitdengandyxy #thereisnocosmeticsforbeautylikedyxy
  • .
    .
    Mirror, mirror on the wall... what is the most magical BC Cream? 🔮✨.
    .
    *DYXY BC CREAM*⠀
    .
    Haaa siapa yang belum try lagi DYXY BC Cream ni? .
    .
    DYXY BC CREAM ni memang magical gila sebab sbb sekali calit je dah boleh cover semua benda. Makin lama korang pakai, makin glowing sebab dia ada SPF dan Vitamin E yang meresap and protect kulit kita. Dia punya texture is super creamy & tak melekit langsung ok!!⠀🤩🤩🤩.
    .
    #dyxycosmetics #dyxybccream #dyxyoriginal #dyxylipstick #dyxybrush #dyxymascara #dyxyfacemist #dyxyfoundation #dyxyadvancewhite #dyxytoner #dyxycleansingwipes #dyxycleanser #dyxynourishingserum #dyxykualaterengganu #dyxyterengganu #dyxymluvlybeauty #cantik3minitdengandyxy #thereisnocosmeticsforbeautylikedyxy

  •  0  0  2 minutes ago
  • TERIMA KASIH SHOPPING @dyxyby.ain 🛍️
-
Set : Kosmetik Foc Black Box
Lokasi : Rusila 
.
Nak bagi hadiah dekat partner atau orang tersayang? DYXY is the best choice, mesti diorang suka punya dapat hadiah macam ni tauu 😍
.
🎁 Freegift
🛵 FreeCod Terengganu
📭 Postage seluruh Malaysia
.
. 
Nak jadi ahli team kami? Meh risik2
Nak order ws Ain sekarang
👆Link ws di bio, just click
.
#dyxymurah #dyxyterengganu #dyxykualaterengganu #dyxykualanerus #dyxygongbadak #dyxyumt #dyxyunisza #dyxysetiu #dyxykelantan #dyxymarang #dyxybesut #bougasbeauty #dyxykemaman #dyxykedah #dyxyshahalam #dyxykuantan #bccreamdyxyfoundation #dyxybccream #foundation #foundationmalaysia #bccreamdyxy #facemistgreentea #dyxyfacemist #dyxybrush #foundationbrush #dyxylipstmatte #dyxymascara #dyxycleansingwipes #dyxyjohor
  • TERIMA KASIH SHOPPING @dyxyby.ain 🛍️
    -
    Set : Kosmetik Foc Black Box
    Lokasi : Rusila
    .
    Nak bagi hadiah dekat partner atau orang tersayang? DYXY is the best choice, mesti diorang suka punya dapat hadiah macam ni tauu 😍
    .
    🎁 Freegift
    🛵 FreeCod Terengganu
    📭 Postage seluruh Malaysia
    .
    .
    Nak jadi ahli team kami? Meh risik2
    Nak order ws Ain sekarang
    👆Link ws di bio, just click
    .
    #dyxymurah #dyxyterengganu #dyxykualaterengganu #dyxykualanerus #dyxygongbadak #dyxyumt #dyxyunisza #dyxysetiu #dyxykelantan #dyxymarang #dyxybesut #bougasbeauty #dyxykemaman #dyxykedah #dyxyshahalam #dyxykuantan #bccreamdyxyfoundation #dyxybccream #foundation #foundationmalaysia #bccreamdyxy #facemistgreentea #dyxyfacemist #dyxybrush #foundationbrush #dyxylipstmatte #dyxymascara #dyxycleansingwipes #dyxyjohor

  •  2  0  49 minutes ago
  • New born DYXY Baby.
DYXY GREEN TEA CLEANSING WIPES
.
DYXY Cleansing Wipes with magical wipes that cleans our face quickly with natural green tea scents and can moisturize and soothes dry and dull skin.
.
DAH MAKE UP MESTI LAH NAK KENA REMOVE KAN! .
Kalau biar gitu je, kang takut lama-lama muka jadi macam Nek Pah si Shah tu baru tau 😂
.
Kenalkan baby Dyxy terbaru! Green Tea Cleansing Wipes!
.
Dah dekat 100 orang respon nak try baby baru DYXY dalam masa tak sampai separuh hari! Woahhh!
.
Ada sesape nak cuba try test baby dyxy baru kite ni? 😍😍
.
🙌 tak pedihkan kulit
🙌 tisu tebal
🙌 mampu tanggalkan mekap kalus air
🙌 cukup sehelai untuk seluruh muka
🙌 boleh digunakan termasuk tangan dan leher
.
Yana bgi free dlm setiap pembelian set.
Jom kita cuba apa yg best sgt wipes ni💕
.
meh wasap yana cpt2 untuk fast reply
📲 017 2394518
#dyxymelaka
#dyxykl 
#dyxysabah
#dyxykedah
#dyxykelantan
#dyxyjasin
#dyxyjohor
#dyxyshahalam
#dyxyteam
#bccreambydyana
#dyxylipstick
#dyxybrush
#dyxywipes
#dyxysarawak
#dyxyfacemist
#dyxynilai
#dyxycheras
#dyxypenang
#dyxyampang
#codmelaka
#teamliana
#usahawanDYXY
#dyxykrubong
#dyxybukitrambai
#dyxymelakatengah
#dyxymelakasentral
#dyxycheng
#dyxysungaiudang
#dyxykajang
#dyxyterengganu
  • New born DYXY Baby.
    DYXY GREEN TEA CLEANSING WIPES
    .
    DYXY Cleansing Wipes with magical wipes that cleans our face quickly with natural green tea scents and can moisturize and soothes dry and dull skin.
    .
    DAH MAKE UP MESTI LAH NAK KENA REMOVE KAN! .
    Kalau biar gitu je, kang takut lama-lama muka jadi macam Nek Pah si Shah tu baru tau 😂
    .
    Kenalkan baby Dyxy terbaru! Green Tea Cleansing Wipes!
    .
    Dah dekat 100 orang respon nak try baby baru DYXY dalam masa tak sampai separuh hari! Woahhh!
    .
    Ada sesape nak cuba try test baby dyxy baru kite ni? 😍😍
    .
    🙌 tak pedihkan kulit
    🙌 tisu tebal
    🙌 mampu tanggalkan mekap kalus air
    🙌 cukup sehelai untuk seluruh muka
    🙌 boleh digunakan termasuk tangan dan leher
    .
    Yana bgi free dlm setiap pembelian set.
    Jom kita cuba apa yg best sgt wipes ni💕
    .
    meh wasap yana cpt2 untuk fast reply
    📲 017 2394518
    #dyxymelaka
    #dyxykl
    #dyxysabah
    #dyxykedah
    #dyxykelantan
    #dyxyjasin
    #dyxyjohor
    #dyxyshahalam
    #dyxyteam
    #bccreambydyana
    #dyxylipstick
    #dyxybrush
    #dyxywipes
    #dyxysarawak
    #dyxyfacemist
    #dyxynilai
    #dyxycheras
    #dyxypenang
    #dyxyampang
    #codmelaka
    #teamliana
    #usahawanDYXY
    #dyxykrubong
    #dyxybukitrambai
    #dyxymelakatengah
    #dyxymelakasentral
    #dyxycheng
    #dyxysungaiudang
    #dyxykajang
    #dyxyterengganu

  •  2  0  2 hours ago
  • Terima Kasih Membeli DYXY COSMETICS dengan #teamliana

Kenapa perlu beli DYXY SET dengan teamliana? ✅freegift banyak
✅Trusted seller Stokis/Agent HQ
✅kita consult awak guna dyxy
✅penghantaran cepat
✅FREE POSTAGE gais!
✅harga less kebabom
✅cod kawasan melaka sepantas kilat
✅mesra pelanggan
✅1001 feedback positif dri Customer . “FREE GIFT BANYAK!
PRODUCT BEST”
.
MEMANG TAK BERBALOI BELI DYXY COSMETICS DENGAN #teamliana!!"
.
.
.
Antara feedback positif daripada our lovely customer dyxy 😍😍
.
.
Apa tunggu lagi? Whatsapp segera! Utk dapatkan set dyxy + freegift + freepostage + free cod Melaka!
.
📲 017 2394518
#dyxymelaka
#dyxykl 
#dyxysabah
#dyxykedah
#dyxykelantan
#dyxyjasin
#dyxyjohor
#dyxyshahalam
#dyxyteam
#bccreambydyana
#dyxylipstick
#dyxybrush
#dyxywipes
#dyxysarawak
#dyxyfacemist
#dyxynilai
#dyxycheras
#dyxypenang
#dyxyampang
#codmelaka
#teamliana
#usahawanDYXY
#dyxykrubong
#dyxybukitrambai
#dyxymelakatengah
#dyxymelakasentral
#dyxycheng
#dyxysungaiudang
#dyxykajang
#dyxyterengganu
  • Terima Kasih Membeli DYXY COSMETICS dengan #teamliana

    Kenapa perlu beli DYXY SET dengan teamliana? ✅freegift banyak
    ✅Trusted seller Stokis/Agent HQ
    ✅kita consult awak guna dyxy
    ✅penghantaran cepat
    ✅FREE POSTAGE gais!
    ✅harga less kebabom
    ✅cod kawasan melaka sepantas kilat
    ✅mesra pelanggan
    ✅1001 feedback positif dri Customer . “FREE GIFT BANYAK!
    PRODUCT BEST”
    .
    MEMANG TAK BERBALOI BELI DYXY COSMETICS DENGAN #teamliana!!"
    .
    .
    .
    Antara feedback positif daripada our lovely customer dyxy 😍😍
    .
    .
    Apa tunggu lagi? Whatsapp segera! Utk dapatkan set dyxy + freegift + freepostage + free cod Melaka!
    .
    📲 017 2394518
    #dyxymelaka
    #dyxykl
    #dyxysabah
    #dyxykedah
    #dyxykelantan
    #dyxyjasin
    #dyxyjohor
    #dyxyshahalam
    #dyxyteam
    #bccreambydyana
    #dyxylipstick
    #dyxybrush
    #dyxywipes
    #dyxysarawak
    #dyxyfacemist
    #dyxynilai
    #dyxycheras
    #dyxypenang
    #dyxyampang
    #codmelaka
    #teamliana
    #usahawanDYXY
    #dyxykrubong
    #dyxybukitrambai
    #dyxymelakatengah
    #dyxymelakasentral
    #dyxycheng
    #dyxysungaiudang
    #dyxykajang
    #dyxyterengganu

  •  2  0  2 hours ago
  • New born DYXY Baby.
DYXY GREEN TEA CLEANSING WIPES
.
DYXY Cleansing Wipes with magical wipes that cleans our face quickly with natural green tea scents and can moisturize and soothes dry and dull skin.
.
DAH MAKE UP MESTI LAH NAK KENA REMOVE KAN! .
Kalau biar gitu je, kang takut lama-lama muka jadi macam Nek Pah si Shah tu baru tau 😂
.
Kenalkan baby Dyxy terbaru! Green Tea Cleansing Wipes!
.
Dah dekat 100 orang respon nak try baby baru DYXY dalam masa tak sampai separuh hari! Woahhh!
.
Ada sesape nak cuba try test baby dyxy baru kite ni? 😍😍
.
🙌 tak pedihkan kulit
🙌 tisu tebal
🙌 mampu tanggalkan mekap kalus air
🙌 cukup sehelai untuk seluruh muka
🙌 boleh digunakan termasuk tangan dan leher
.
Yana bgi free dlm setiap pembelian set.
Jom kita cuba apa yg best sgt wipes ni💕
.
meh wasap yana cpt2 untuk fast reply
📲 017 2394518
#dyxymelaka
#dyxykl 
#dyxysabah
#dyxykedah
#dyxykelantan
#dyxyjasin
#dyxyjohor
#dyxyshahalam
#dyxyteam
#bccreambydyana
#dyxylipstick
#dyxybrush
#dyxywipes
#dyxysarawak
#dyxyfacemist
#dyxynilai
#dyxycheras
#dyxypenang
#dyxyampang
#codmelaka
#teamliana
#usahawanDYXY
#dyxykrubong
#dyxybukitrambai
#dyxymelakatengah
#dyxymelakasentral
#dyxycheng
#dyxysungaiudang
#dyxykajang
#dyxyterengganu
  • New born DYXY Baby.
    DYXY GREEN TEA CLEANSING WIPES
    .
    DYXY Cleansing Wipes with magical wipes that cleans our face quickly with natural green tea scents and can moisturize and soothes dry and dull skin.
    .
    DAH MAKE UP MESTI LAH NAK KENA REMOVE KAN! .
    Kalau biar gitu je, kang takut lama-lama muka jadi macam Nek Pah si Shah tu baru tau 😂
    .
    Kenalkan baby Dyxy terbaru! Green Tea Cleansing Wipes!
    .
    Dah dekat 100 orang respon nak try baby baru DYXY dalam masa tak sampai separuh hari! Woahhh!
    .
    Ada sesape nak cuba try test baby dyxy baru kite ni? 😍😍
    .
    🙌 tak pedihkan kulit
    🙌 tisu tebal
    🙌 mampu tanggalkan mekap kalus air
    🙌 cukup sehelai untuk seluruh muka
    🙌 boleh digunakan termasuk tangan dan leher
    .
    Yana bgi free dlm setiap pembelian set.
    Jom kita cuba apa yg best sgt wipes ni💕
    .
    meh wasap yana cpt2 untuk fast reply
    📲 017 2394518
    #dyxymelaka
    #dyxykl
    #dyxysabah
    #dyxykedah
    #dyxykelantan
    #dyxyjasin
    #dyxyjohor
    #dyxyshahalam
    #dyxyteam
    #bccreambydyana
    #dyxylipstick
    #dyxybrush
    #dyxywipes
    #dyxysarawak
    #dyxyfacemist
    #dyxynilai
    #dyxycheras
    #dyxypenang
    #dyxyampang
    #codmelaka
    #teamliana
    #usahawanDYXY
    #dyxykrubong
    #dyxybukitrambai
    #dyxymelakatengah
    #dyxymelakasentral
    #dyxycheng
    #dyxysungaiudang
    #dyxykajang
    #dyxyterengganu

  •  2  0  2 hours ago
  • EXCLUSIVE ✨

🕋 Special sempena RAYA HAJI 2020

Special utk semua #dyxylovers bagi memeriahkan hari raya semua kali ini🤩
.
Tak percaya? Boleh grab try sendiri rasai sendiri kelebihan guna produk Whatsapp sekarang utk dapatkan harga promosi + freegift bernilai lebih rm30 + free postage ‼
.
📲0172394518
📲0172394518
📲0172394518
.
.
#teamliana 
#dyxybccream
#dyxyjasin
#setdyxy
#dyxyviral
#dyxyjimat
#dyxyfacemist
#dyxybrush
#bccreambydyana 
#bccreamdyxy 
#bccreamfoundation 
#dyxygreenteafacemist 
#dyxyfacemistgreentea 
#dyxylipstick
#dyxycosmetics 
#dyxymascara
#codmelaka 
#dyxymelaka 
#dyxycodmelaka 
#dyxykelantan 
#dyxyjohor 
#dyxykedah 
#dyxyshahalam 
#dyxyselangor 
#dyxykl 
#dyxynilai 
#dyxymalaysia 
#dyxyampang
#dyxyperak
  • EXCLUSIVE ✨

    🕋 Special sempena RAYA HAJI 2020

    Special utk semua #dyxylovers bagi memeriahkan hari raya semua kali ini🤩
    .
    Tak percaya? Boleh grab try sendiri rasai sendiri kelebihan guna produk Whatsapp sekarang utk dapatkan harga promosi + freegift bernilai lebih rm30 + free postage ‼
    .
    📲0172394518
    📲0172394518
    📲0172394518
    .
    .
    #teamliana
    #dyxybccream
    #dyxyjasin
    #setdyxy
    #dyxyviral
    #dyxyjimat
    #dyxyfacemist
    #dyxybrush
    #bccreambydyana
    #bccreamdyxy
    #bccreamfoundation
    #dyxygreenteafacemist
    #dyxyfacemistgreentea
    #dyxylipstick
    #dyxycosmetics
    #dyxymascara
    #codmelaka
    #dyxymelaka
    #dyxycodmelaka
    #dyxykelantan
    #dyxyjohor
    #dyxykedah
    #dyxyshahalam
    #dyxyselangor
    #dyxykl
    #dyxynilai
    #dyxymalaysia
    #dyxyampang
    #dyxyperak

  •  1  0  12 hours ago
  • DYXY EYESHADOW PALETTE

Dyxy keluarkan eyeshadow yang warna-warnanya adalah warna yang kita pakai sehari-hari😍sangat cantik dan menawan, tinggal disesuaikan mau pake tebal atau tipis😘

Dan 4 warna ini adalah warna kesukaan wanita cocok untuk kebutuhan sehari-hari atau pun acara formal💚

DM/WSP FOR ORDER:

011-3387 5304
011-3387 5304
011-3387 5304

#dyxycosmetics #dyxyskincare #dyxybccream #dyxyshee #dyxymelaka #dyxykl #dyxysabah #dyxysarawak #dyxykotakinabalu #dyxyjohor #dyxykelantan #dyxyperak #dyxyportdicson #dyxykedah #dyxybrush #dyxyfacemist #dyxybydyana #dyxyampang #cantik3minitdengandyxy #berkilatmacambabydengandyxyskincare
  • DYXY EYESHADOW PALETTE

    Dyxy keluarkan eyeshadow yang warna-warnanya adalah warna yang kita pakai sehari-hari😍sangat cantik dan menawan, tinggal disesuaikan mau pake tebal atau tipis😘

    Dan 4 warna ini adalah warna kesukaan wanita cocok untuk kebutuhan sehari-hari atau pun acara formal💚

    DM/WSP FOR ORDER:

    011-3387 5304
    011-3387 5304
    011-3387 5304

    #dyxycosmetics #dyxyskincare #dyxybccream #dyxyshee #dyxymelaka #dyxykl #dyxysabah #dyxysarawak #dyxykotakinabalu #dyxyjohor #dyxykelantan #dyxyperak #dyxyportdicson #dyxykedah #dyxybrush #dyxyfacemist #dyxybydyana #dyxyampang #cantik3minitdengandyxy #berkilatmacambabydengandyxyskincare

  •  0  0  16 hours ago
  • DYXY GREEN TEA CLEANSING WIPES.
.
DYXY Cleansing Wipes with magical wipes that cleans our face quickly with natural green tea scents and can moisturize and soothes dry and dull skin.
.
DAH MAKE UP MESTI LAH NAK KENA REMOVE KAN! .
Kalau biar gitu je, kang takut lama-lama muka jadi macam Nek Pah si Shah tu baru tau 😂.
.
Kenalkan baby Dyxy terbaru! Green Tea Cleansing Wipes! .
.
Ada sesape nak cuba try test baby dyxy baru kite ni? 😍😍.
.
🙌 tak pedihkan kulit.
🙌 tisu tebal.
🙌 mampu tanggalkan mekap kalis air.
🙌 cukup sehelai untuk seluruh muka.
🙌 boleh digunakan termasuk tangan dan leher.
.
Jom kita cuba apa yg best sgt wipes ni💕.
.
meh wasap kita cpt2 untuk fast reply
📲 011-3387 5304 .
.
#usahawandyxy #dyxymelaka #mysheefamily #simplemakeup #Dyxy #dyxybrush #dyxymurah #dyxylipstick #dyxycosmetic #dyxybccreamfoundation #dyxymascara#dyxykl #dyxybccream #dyxypromosi #agentdyxymelaka #dyxyreadystockmelaka
  • DYXY GREEN TEA CLEANSING WIPES.
    .
    DYXY Cleansing Wipes with magical wipes that cleans our face quickly with natural green tea scents and can moisturize and soothes dry and dull skin.
    .
    DAH MAKE UP MESTI LAH NAK KENA REMOVE KAN! .
    Kalau biar gitu je, kang takut lama-lama muka jadi macam Nek Pah si Shah tu baru tau 😂.
    .
    Kenalkan baby Dyxy terbaru! Green Tea Cleansing Wipes! .
    .
    Ada sesape nak cuba try test baby dyxy baru kite ni? 😍😍.
    .
    🙌 tak pedihkan kulit.
    🙌 tisu tebal.
    🙌 mampu tanggalkan mekap kalis air.
    🙌 cukup sehelai untuk seluruh muka.
    🙌 boleh digunakan termasuk tangan dan leher.
    .
    Jom kita cuba apa yg best sgt wipes ni💕.
    .
    meh wasap kita cpt2 untuk fast reply
    📲 011-3387 5304 .
    .
    #usahawandyxy #dyxymelaka #mysheefamily #simplemakeup #Dyxy #dyxybrush #dyxymurah #dyxylipstick #dyxycosmetic #dyxybccreamfoundation #dyxymascara#dyxykl #dyxybccream #dyxypromosi #agentdyxymelaka #dyxyreadystockmelaka

  •  0  0  16 hours ago
  • Tiada mascara yg sebaik mascara dari dyxy cosmetics.
.
OMG SANGAT WOW 😱.
THE BEST MASCARA 👀🙌.
.
Sebab 💁.
✔ Waterproof.
✔ Senang cuci.
✔ Melentik dengan pantas.
✔ Tak tanggalkan bulu mata.
✔ Tahan 12 jam.
✔ Tak hitamkan bawah mata.
.
Kelebihan 💁.
✔Kalis air.
✔Berus tebal.
✔Senang untuk dicuci.
✔Melentikan bulu mata.
✔Melebatkan bulu mata.
✔Tahan melebihi 12 jam.
✔Mudah di bawa ke mana sahaja.
✔Boleh digunakan di bawah mata.
.
❎ Tidak mengatalkan mata.
❎ Tidak menanggalkan bulu mata.
.
☎️☎️ 011-3387 5304 . .
📮freepostage seluruh MALAYSIA.
🎁extra gift yg tak masuk akal untuk setiap pembelian set (PM untuk lihat extra gift kami😘) .
.
#usahawandyxy #dyxymelaka #mysheefamily #simplemakeup #Dyxy #dyxybrush #dyxymurah #dyxylipstick #dyxycosmetic #dyxybccreamfoundation #dyxymascara#dyxykl #dyxybccream #dyxypromosi #agentdyxymelaka #dyxyreadystockmelaka
  • Tiada mascara yg sebaik mascara dari dyxy cosmetics.
    .
    OMG SANGAT WOW 😱.
    THE BEST MASCARA 👀🙌.
    .
    Sebab 💁.
    ✔ Waterproof.
    ✔ Senang cuci.
    ✔ Melentik dengan pantas.
    ✔ Tak tanggalkan bulu mata.
    ✔ Tahan 12 jam.
    ✔ Tak hitamkan bawah mata.
    .
    Kelebihan 💁.
    ✔Kalis air.
    ✔Berus tebal.
    ✔Senang untuk dicuci.
    ✔Melentikan bulu mata.
    ✔Melebatkan bulu mata.
    ✔Tahan melebihi 12 jam.
    ✔Mudah di bawa ke mana sahaja.
    ✔Boleh digunakan di bawah mata.
    .
    ❎ Tidak mengatalkan mata.
    ❎ Tidak menanggalkan bulu mata.
    .
    ☎️☎️ 011-3387 5304 . .
    📮freepostage seluruh MALAYSIA.
    🎁extra gift yg tak masuk akal untuk setiap pembelian set (PM untuk lihat extra gift kami😘) .
    .
    #usahawandyxy #dyxymelaka #mysheefamily #simplemakeup #Dyxy #dyxybrush #dyxymurah #dyxylipstick #dyxycosmetic #dyxybccreamfoundation #dyxymascara#dyxykl #dyxybccream #dyxypromosi #agentdyxymelaka #dyxyreadystockmelaka

  •  1  0  16 hours ago
  • EXCLUSIVE ✨

🕋 Special sempena RAYA HAJI 2020

Special utk semua #dyxylovers bagi memeriahkan hari raya semua kali ini🤩
.
Tak percaya? Boleh grab try sendiri rasai sendiri kelebihan guna produk Whatsapp sekarang utk dapatkan harga promosi + freegift bernilai lebih rm30 + free postage ‼
.
📲0172394518
📲0172394518
📲0172394518
.
.
#teamliana 
#dyxybccream
#dyxyjasin
#setdyxy
#dyxyviral
#dyxyjimat
#dyxyfacemist
#dyxybrush
#bccreambydyana 
#bccreamdyxy 
#bccreamfoundation 
#dyxygreenteafacemist 
#dyxyfacemistgreentea 
#dyxylipstick
#dyxycosmetics 
#dyxymascara
#codmelaka 
#dyxymelaka 
#dyxycodmelaka 
#dyxykelantan 
#dyxyjohor 
#dyxykedah 
#dyxyshahalam 
#dyxyselangor 
#dyxykl 
#dyxynilai 
#dyxymalaysia 
#dyxyampang
#dyxyperak
  • EXCLUSIVE ✨

    🕋 Special sempena RAYA HAJI 2020

    Special utk semua #dyxylovers bagi memeriahkan hari raya semua kali ini🤩
    .
    Tak percaya? Boleh grab try sendiri rasai sendiri kelebihan guna produk Whatsapp sekarang utk dapatkan harga promosi + freegift bernilai lebih rm30 + free postage ‼
    .
    📲0172394518
    📲0172394518
    📲0172394518
    .
    .
    #teamliana
    #dyxybccream
    #dyxyjasin
    #setdyxy
    #dyxyviral
    #dyxyjimat
    #dyxyfacemist
    #dyxybrush
    #bccreambydyana
    #bccreamdyxy
    #bccreamfoundation
    #dyxygreenteafacemist
    #dyxyfacemistgreentea
    #dyxylipstick
    #dyxycosmetics
    #dyxymascara
    #codmelaka
    #dyxymelaka
    #dyxycodmelaka
    #dyxykelantan
    #dyxyjohor
    #dyxykedah
    #dyxyshahalam
    #dyxyselangor
    #dyxykl
    #dyxynilai
    #dyxymalaysia
    #dyxyampang
    #dyxyperak

  •  3  0  21 hours ago
  • TERIMA KASIH SHOPPING @dyxyby.ain 🛍️
-
Set : Skincare 
Lokasi : Durian Burong 
.
Nak bagi hadiah dekat partner atau orang tersayang? DYXY is the best choice, mesti diorang suka punya dapat hadiah macam ni tauu 😍
.
🎁 Freegift
🛵 FreeCod Terengganu
📭 Postage seluruh Malaysia
.
. 
Nak jadi ahli team kami? Meh risik2
Nak order ws Ain sekarang
👆Link ws di bio, just click
.
#dyxymurah #dyxyterengganu #dyxykualaterengganu #dyxykualanerus #dyxygongbadak #dyxyumt #dyxyunisza #dyxysetiu #dyxykelantan #dyxymarang #dyxybesut #bougasbeauty #dyxykemaman #dyxykedah #dyxyshahalam #dyxykuantan #bccreamdyxyfoundation #dyxybccream #foundation #foundationmalaysia #bccreamdyxy #facemistgreentea #dyxyfacemist #dyxybrush #foundationbrush #dyxylipstmatte #dyxymascara #dyxycleansingwipes #dyxyjohor
  • TERIMA KASIH SHOPPING @dyxyby.ain 🛍️
    -
    Set : Skincare
    Lokasi : Durian Burong
    .
    Nak bagi hadiah dekat partner atau orang tersayang? DYXY is the best choice, mesti diorang suka punya dapat hadiah macam ni tauu 😍
    .
    🎁 Freegift
    🛵 FreeCod Terengganu
    📭 Postage seluruh Malaysia
    .
    .
    Nak jadi ahli team kami? Meh risik2
    Nak order ws Ain sekarang
    👆Link ws di bio, just click
    .
    #dyxymurah #dyxyterengganu #dyxykualaterengganu #dyxykualanerus #dyxygongbadak #dyxyumt #dyxyunisza #dyxysetiu #dyxykelantan #dyxymarang #dyxybesut #bougasbeauty #dyxykemaman #dyxykedah #dyxyshahalam #dyxykuantan #bccreamdyxyfoundation #dyxybccream #foundation #foundationmalaysia #bccreamdyxy #facemistgreentea #dyxyfacemist #dyxybrush #foundationbrush #dyxylipstmatte #dyxymascara #dyxycleansingwipes #dyxyjohor

  •  6  0  22 hours ago
  • DYXY MATTE LIPSTICK 💄.
.
Suka pakai lipstick finishing matte tapi tak suka rasa kering pada bibir?.
.
MEMPERKENALKAN Dyxy Matte Lipstick, memberikan kelembapan berpanjangan pada bibir dengan effect matte yang menyerlah.
.
Ada 3 pilihan colour yang mampu menyerlahkan lagi penampilan diri anda setiap hari.
.
💋 Flirty Me.
💋 Sexy Nude.
💋 Cherry Red.
.
Kelebihan Dyxy Matte Lipstick.
✅ Warna yang cantik dan gorgeous.
✅ Tak melekat pada cawan atau gelas.
✅ Rasa ringan bila apply, tak rasa macam pakai lipstick.
✅ Bebas dari plumbum yang boleh menggelapkan bibir.
✅ Moist kan bibir walaupun matte.
✅ Bibir lebih lembut dan mungil.
✅ Tahan lama long lasting sehingga 8jam.
✅ Mudah dan selesa dipakai.
✅ Bauan fruity yang memikat.
✅ Sesuai untuk semua tona kulit.
.
Pada yg berminat boleh PM pada picture atau boleh direct wasap kami untuk fast reply.
.
📱011-3387 5304 .
.
#usahawandyxy #dyxymelaka #mysheefamily #simplemakeup #Dyxy #dyxybrush #dyxymurah #dyxylipstick #dyxycosmetic #dyxybccreamfoundation #dyxymascara#dyxykl #dyxybccream #dyxypromosi #agentdyxymelaka #dyxyreadystockmelaka
  • DYXY MATTE LIPSTICK 💄.
    .
    Suka pakai lipstick finishing matte tapi tak suka rasa kering pada bibir?.
    .
    MEMPERKENALKAN Dyxy Matte Lipstick, memberikan kelembapan berpanjangan pada bibir dengan effect matte yang menyerlah.
    .
    Ada 3 pilihan colour yang mampu menyerlahkan lagi penampilan diri anda setiap hari.
    .
    💋 Flirty Me.
    💋 Sexy Nude.
    💋 Cherry Red.
    .
    Kelebihan Dyxy Matte Lipstick.
    ✅ Warna yang cantik dan gorgeous.
    ✅ Tak melekat pada cawan atau gelas.
    ✅ Rasa ringan bila apply, tak rasa macam pakai lipstick.
    ✅ Bebas dari plumbum yang boleh menggelapkan bibir.
    ✅ Moist kan bibir walaupun matte.
    ✅ Bibir lebih lembut dan mungil.
    ✅ Tahan lama long lasting sehingga 8jam.
    ✅ Mudah dan selesa dipakai.
    ✅ Bauan fruity yang memikat.
    ✅ Sesuai untuk semua tona kulit.
    .
    Pada yg berminat boleh PM pada picture atau boleh direct wasap kami untuk fast reply.
    .
    📱011-3387 5304 .
    .
    #usahawandyxy #dyxymelaka #mysheefamily #simplemakeup #Dyxy #dyxybrush #dyxymurah #dyxylipstick #dyxycosmetic #dyxybccreamfoundation #dyxymascara#dyxykl #dyxybccream #dyxypromosi #agentdyxymelaka #dyxyreadystockmelaka

  •  1  0  7 August, 2020
  • 🍃 DYXY Face Mist.
.
🌏 MINERAL GREEN TEA 🍃.
..
~ Melembapkan Muka sesuai utk kulit kering dan mengelupas.
~  Effect Glowing serta merta.
~  Bau Green Tea yang WANGI dan FRESH.
~  Makeup Tahan lebih lama ( finishing spray )
~  Boleh dijadikan makeup based ~  Mengandungi zat mineral .
~ Membantu mengurangkan alahan pada muka sesuai utk muka sensitif.
~ Membantu mengecutkan jerawat pada muka.
~ Sesuai utk lelaki dan perempuan.
~ Boleh digunakan bila2 masa..
.
🍃 DYXY Face Mist Sesuai untuk semua jenis kulit termasuk kulit SENSITIF.
.
🍃 DYXY Face Mist Tahan 2-3 bulan ikut rutin pemakaian.
.
Kami bagi uolss harga terendah dan freegift yg buatkan anda rasa amat berbaloi:.
.
.
📲 http://www.wasap.my/601133875304 .
📲 http://www.wasap.my/601133875304 .
📲 http://www.wasap.my/601133875304 .
.
#usahawandyxy #dyxymelaka #mysheefamily #simplemakeup #Dyxy #dyxybrush #dyxymurah #dyxylipstick #dyxycosmetic #dyxybccreamfoundation #dyxymascara#dyxykl #dyxybccream #dyxypromosi #agentdyxymelaka #dyxyreadystockmelaka
  • 🍃 DYXY Face Mist.
    .
    🌏 MINERAL GREEN TEA 🍃.
    ..
    ~ Melembapkan Muka sesuai utk kulit kering dan mengelupas.
    ~  Effect Glowing serta merta.
    ~  Bau Green Tea yang WANGI dan FRESH.
    ~  Makeup Tahan lebih lama ( finishing spray )
    ~  Boleh dijadikan makeup based ~  Mengandungi zat mineral .
    ~ Membantu mengurangkan alahan pada muka sesuai utk muka sensitif.
    ~ Membantu mengecutkan jerawat pada muka.
    ~ Sesuai utk lelaki dan perempuan.
    ~ Boleh digunakan bila2 masa..
    .
    🍃 DYXY Face Mist Sesuai untuk semua jenis kulit termasuk kulit SENSITIF.
    .
    🍃 DYXY Face Mist Tahan 2-3 bulan ikut rutin pemakaian.
    .
    Kami bagi uolss harga terendah dan freegift yg buatkan anda rasa amat berbaloi:.
    .
    .
    📲 http://www.wasap.my/601133875304 .
    📲 http://www.wasap.my/601133875304 .
    📲 http://www.wasap.my/601133875304 .
    .
    #usahawandyxy #dyxymelaka #mysheefamily #simplemakeup #Dyxy #dyxybrush #dyxymurah #dyxylipstick #dyxycosmetic #dyxybccreamfoundation #dyxymascara#dyxykl #dyxybccream #dyxypromosi #agentdyxymelaka #dyxyreadystockmelaka

  •  1  0  7 August, 2020
  • 🌹 BC CREAM FOUNDATION 🌹.
..
BC CREAM adalah revolusi baru solekan dari KOREA yang menggabungkan BB CREAM + CONCEALER . Krim diformulasikan dengan MINERAL & EKSTRAK ARBUTIN yang dapat memberikan kesan warna tona yang sekata sekaligus membantu merawat kulit muka.
..
..
KELEBIHAN.
🌹MAGIC FOUNDATION mampu menutup segala cela, jeragat dan parut diwajah.
🌹SPF 50++ melindungi kulit muka dari sinaran UV.
🌹KESAN 3D tidak perlu filters,meratakan tona warna kulit muka dan nampak natural.
🌹TEKSTUR SEKATAN & MUDAH MERESAP ke dalam kulit serta jimat masa utk bersiap.
🌹ANTI MINYAK tekstur krim yang unik ,tak berminyak dan tak melekit.
🌹TAHAN LAMA tahan lebih dari 8 jam.
🌹TEKSTUR RINGAN selesa bila dipakai dan tidak tebal.
🌷Sesuai utk semua jenis kulit dan KULIT .
.
KANDUNGAN.
🌼MINERAL.
🌼WATERBASED.
🌼EKSTRAK ARBUTIN.
🌼VITAMIN E.
..
..
💐 Beige utk kulit cerah.
💐 Natural utk kulit sederhana cerah.
.
.
📲 http://www.wasap.my/601133875304 .
📲 http://www.wasap.my/601133875304 .
📲 http://www.wasap.my/601133875304 .
.
#usahawandyxy #dyxymelaka #mysheefamily #simplemakeup #Dyxy #dyxybrush #dyxymurah #dyxylipstick #dyxycosmetic #dyxybccreamfoundation #dyxymascara#dyxykl #dyxybccream #dyxypromosi #agentdyxymelaka #dyxyreadystockmelaka
  • 🌹 BC CREAM FOUNDATION 🌹.
    ..
    BC CREAM adalah revolusi baru solekan dari KOREA yang menggabungkan BB CREAM + CONCEALER . Krim diformulasikan dengan MINERAL & EKSTRAK ARBUTIN yang dapat memberikan kesan warna tona yang sekata sekaligus membantu merawat kulit muka.
    ..
    ..
    KELEBIHAN.
    🌹MAGIC FOUNDATION mampu menutup segala cela, jeragat dan parut diwajah.
    🌹SPF 50++ melindungi kulit muka dari sinaran UV.
    🌹KESAN 3D tidak perlu filters,meratakan tona warna kulit muka dan nampak natural.
    🌹TEKSTUR SEKATAN & MUDAH MERESAP ke dalam kulit serta jimat masa utk bersiap.
    🌹ANTI MINYAK tekstur krim yang unik ,tak berminyak dan tak melekit.
    🌹TAHAN LAMA tahan lebih dari 8 jam.
    🌹TEKSTUR RINGAN selesa bila dipakai dan tidak tebal.
    🌷Sesuai utk semua jenis kulit dan KULIT .
    .
    KANDUNGAN.
    🌼MINERAL.
    🌼WATERBASED.
    🌼EKSTRAK ARBUTIN.
    🌼VITAMIN E.
    ..
    ..
    💐 Beige utk kulit cerah.
    💐 Natural utk kulit sederhana cerah.
    .
    .
    📲 http://www.wasap.my/601133875304 .
    📲 http://www.wasap.my/601133875304 .
    📲 http://www.wasap.my/601133875304 .
    .
    #usahawandyxy #dyxymelaka #mysheefamily #simplemakeup #Dyxy #dyxybrush #dyxymurah #dyxylipstick #dyxycosmetic #dyxybccreamfoundation #dyxymascara#dyxykl #dyxybccream #dyxypromosi #agentdyxymelaka #dyxyreadystockmelaka

  •  1  0  7 August, 2020
  • EXCLUSIVE ✨

🕋 Special sempena RAYA HAJI 2020

Special utk semua #dyxylovers bagi memeriahkan hari raya semua kali ini🤩
.
Tak percaya? Boleh grab try sendiri rasai sendiri kelebihan guna produk Whatsapp sekarang utk dapatkan harga promosi + freegift bernilai lebih rm30 + free postage ‼
.
📲0172394518
📲0172394518
📲0172394518
.
.
#teamliana 
#dyxybccream
#dyxyjasin
#setdyxy
#dyxyviral
#dyxyjimat
#dyxyfacemist
#dyxybrush
#bccreambydyana 
#bccreamdyxy 
#bccreamfoundation 
#dyxygreenteafacemist 
#dyxyfacemistgreentea 
#dyxylipstick
#dyxycosmetics 
#dyxymascara
#codmelaka 
#dyxymelaka 
#dyxycodmelaka 
#dyxykelantan 
#dyxyjohor 
#dyxykedah 
#dyxyshahalam 
#dyxyselangor 
#dyxykl 
#dyxynilai 
#dyxymalaysia 
#dyxyampang
#dyxyperak
  • EXCLUSIVE ✨

    🕋 Special sempena RAYA HAJI 2020

    Special utk semua #dyxylovers bagi memeriahkan hari raya semua kali ini🤩
    .
    Tak percaya? Boleh grab try sendiri rasai sendiri kelebihan guna produk Whatsapp sekarang utk dapatkan harga promosi + freegift bernilai lebih rm30 + free postage ‼
    .
    📲0172394518
    📲0172394518
    📲0172394518
    .
    .
    #teamliana
    #dyxybccream
    #dyxyjasin
    #setdyxy
    #dyxyviral
    #dyxyjimat
    #dyxyfacemist
    #dyxybrush
    #bccreambydyana
    #bccreamdyxy
    #bccreamfoundation
    #dyxygreenteafacemist
    #dyxyfacemistgreentea
    #dyxylipstick
    #dyxycosmetics
    #dyxymascara
    #codmelaka
    #dyxymelaka
    #dyxycodmelaka
    #dyxykelantan
    #dyxyjohor
    #dyxykedah
    #dyxyshahalam
    #dyxyselangor
    #dyxykl
    #dyxynilai
    #dyxymalaysia
    #dyxyampang
    #dyxyperak

  •  4  0  7 August, 2020
  • #dyxybrush Presenting the compact fur brush that conserves foundation. Another makeup essential that goes into the makeup kit. The perfect partner to DYXY BC Cream colour of your choice, the brush takes 2-3 leaves of foundation and blends effortlessly all over the face. 
Benefits: Its soft synthetic fur is firm, full and does not easily fall out. Washes easily and functions also as a Beauty Blender.
#dyxybccream The magic foundation that conceals blemishes and dark spots. It is a revolution of the BB Cream and a concealer. 
For interested purchases from Singapore, please contact our supplier Lyia at +6597632077 or DM @dyxysg.indahrupa
#mylyiafamily
  • #dyxybrush Presenting the compact fur brush that conserves foundation. Another makeup essential that goes into the makeup kit. The perfect partner to DYXY BC Cream colour of your choice, the brush takes 2-3 leaves of foundation and blends effortlessly all over the face.
    Benefits: Its soft synthetic fur is firm, full and does not easily fall out. Washes easily and functions also as a Beauty Blender.
    #dyxybccream The magic foundation that conceals blemishes and dark spots. It is a revolution of the BB Cream and a concealer. 
    For interested purchases from Singapore, please contact our supplier Lyia at +6597632077 or DM @dyxysg.indahrupa
    #mylyiafamily

  •  3  0  7 August, 2020
  • Bedazzle and bewitch your audience. You desire to change as you feel like it. 
#dyxybccream The magic foundation that conceals blemishes and dark spots.
#dyxybrush Presenting the compact fur brush that conserves foundation. Another makeup essential that goes into the makeup kit.
#dyxylipstic Moisturises lips even with a matte finish. Long lasting comfortable wear for more than 8 hours.
#dyxymascara The mascara that amplifies. The mascara that works wonders to darken, thicken, lengthen and define your lashes to the max. An eye opening essential.
#dyxyfacemistgreenteamineral
- instant refreshing green tea scent
- instant hydration anytime of the day
- works as toner, used after cleanser
- as make-up base (primer) or setter (after make up) 
For interested purchases from Singapore, please contact our supplier Lyia at +6597632077 or DM @dyxysg.indahrupa
#mylyiafamily
  • Bedazzle and bewitch your audience. You desire to change as you feel like it. 
    #dyxybccream The magic foundation that conceals blemishes and dark spots.
    #dyxybrush Presenting the compact fur brush that conserves foundation. Another makeup essential that goes into the makeup kit.
    #dyxylipstic Moisturises lips even with a matte finish. Long lasting comfortable wear for more than 8 hours.
    #dyxymascara The mascara that amplifies. The mascara that works wonders to darken, thicken, lengthen and define your lashes to the max. An eye opening essential.
    #dyxyfacemistgreenteamineral
    - instant refreshing green tea scent
    - instant hydration anytime of the day
    - works as toner, used after cleanser
    - as make-up base (primer) or setter (after make up)
    For interested purchases from Singapore, please contact our supplier Lyia at +6597632077 or DM @dyxysg.indahrupa
    #mylyiafamily

  •  2  0  6 August, 2020

Top #Dyxybrush Posts

  • 🌹 BC CREAM FOUNDATION 🌹

BC CREAM adalah revolusi baru solekan dari KOREA yang menggabungkan BB CREAM + CONCEALER . Krim diformulasikan dengan MINERAL & EKSTRAK ARBUTIN yang dapat memberikan kesan warna tona yang sekata sekaligus membantu merawat kulit muka.

KELEBIHAN
🌹MAGIC FOUNDATION mampu menutup segala cela, jeragat dan parut diwajah
🌹SPF 50++ melindungi kulit muka dari sinaran UV
🌹KESAN 3D tidak perlu filters,meratakan tona warna kulit muka dan nampak natural
🌹TEKSTUR SEKATAN & MUDAH MERESAP ke dalam kulit serta jimat masa utk bersiap
🌹ANTI MINYAK tekstur krim yang unik ,tak berminyak dan tak melekit
🌹TAHAN LAMA tahan lebih dari 8 jam
🌹TEKSTUR RINGAN selesa bila dipakai dan tidak tebal
🌷Sesuai utk semua jenis kulit dan KULIT SENSITIF
.

KANDUNGAN
🌼MINERAL
🌼WATERBASED
🌼EKSTRAK ARBUTIN
🌼VITAMIN E
💐 Beige utk kulit cerah
💐 Natural utk kulit sederhana cerah
.

WHATSAPP📲
0148019241
0148019241
0148019241

ATAU

TEKAN TERUS LINK KAT BIO
TEKAN TERUS LINK KAT BIO
TEKAN TERUS LINK KAT BIO
.

#bccreambydyana #bccreamdyxy #dyxycosmeticsmalaysia #dyxycod #dyxyoriginalhq #dyxykotabharu #dyxykelantan #dyxygreenteafacemist #dyxybrush #dyxymascaramurah #dyxylipstick
  • 🌹 BC CREAM FOUNDATION 🌹

    BC CREAM adalah revolusi baru solekan dari KOREA yang menggabungkan BB CREAM + CONCEALER . Krim diformulasikan dengan MINERAL & EKSTRAK ARBUTIN yang dapat memberikan kesan warna tona yang sekata sekaligus membantu merawat kulit muka.

    KELEBIHAN
    🌹MAGIC FOUNDATION mampu menutup segala cela, jeragat dan parut diwajah
    🌹SPF 50++ melindungi kulit muka dari sinaran UV
    🌹KESAN 3D tidak perlu filters,meratakan tona warna kulit muka dan nampak natural
    🌹TEKSTUR SEKATAN & MUDAH MERESAP ke dalam kulit serta jimat masa utk bersiap
    🌹ANTI MINYAK tekstur krim yang unik ,tak berminyak dan tak melekit
    🌹TAHAN LAMA tahan lebih dari 8 jam
    🌹TEKSTUR RINGAN selesa bila dipakai dan tidak tebal
    🌷Sesuai utk semua jenis kulit dan KULIT SENSITIF
    .

    KANDUNGAN
    🌼MINERAL
    🌼WATERBASED
    🌼EKSTRAK ARBUTIN
    🌼VITAMIN E
    💐 Beige utk kulit cerah
    💐 Natural utk kulit sederhana cerah
    .

    WHATSAPP📲
    0148019241
    0148019241
    0148019241

    ATAU

    TEKAN TERUS LINK KAT BIO
    TEKAN TERUS LINK KAT BIO
    TEKAN TERUS LINK KAT BIO
    .

    #bccreambydyana #bccreamdyxy #dyxycosmeticsmalaysia #dyxycod #dyxyoriginalhq #dyxykotabharu #dyxykelantan #dyxygreenteafacemist #dyxybrush #dyxymascaramurah #dyxylipstick

  •  150  1  10 September, 2018
  • Ramai yang dah try dan jatuh cinta dengan set DYXY ni. Sebab orang kata FLAWLESS TERUS KULIT 😍😍😍
.
.

Sebab kenapa korang kena pakai Dyxy BC Cream.. 👉Ada spf50 so tak payah pakai sunblock and day cream lagi
👉Full coverage, tak payah membazir beli concealer, calit2 je bcc then ratakan, tadaaa terus flawless
👉Texture matte, tak payah pakai bedak lagi
👉1 minit je dah boleh siap, act as bb cream juga
👉Tahan lama, makin lama pakai muka makin glowing mcm awek korea (bukan berminyak yaa)
👉Ada arbutin yg bertindak memudarkan parut
👉Ada oil control so kalau muka berminyak takde masalah, tak bercapuk
👉Sesuai untuk semua jenis kulit termasuk kulit SENSITIF sebab tiada bahan terlarang, KKM APPROVED 👍

Boleh scroll down utk tengok feedback yg belambak.

Termenung apa lagi tu? Nanti harga dah lain tau, cepat2 try. 📲WHATSAPP 014-8019241
📲WHATSAPP 014-8019241
.
.
#bccream #bccreambydyana #dyxygreenteafacemist #dyxybccream #dyxykelantan #teamdyxy #brushdyxy #dyxybrush #dyxylipstik #dyxybccreamfoundationmalaysia
  • Ramai yang dah try dan jatuh cinta dengan set DYXY ni. Sebab orang kata FLAWLESS TERUS KULIT 😍😍😍
    .
    .

    Sebab kenapa korang kena pakai Dyxy BC Cream.. 👉Ada spf50 so tak payah pakai sunblock and day cream lagi
    👉Full coverage, tak payah membazir beli concealer, calit2 je bcc then ratakan, tadaaa terus flawless
    👉Texture matte, tak payah pakai bedak lagi
    👉1 minit je dah boleh siap, act as bb cream juga
    👉Tahan lama, makin lama pakai muka makin glowing mcm awek korea (bukan berminyak yaa)
    👉Ada arbutin yg bertindak memudarkan parut
    👉Ada oil control so kalau muka berminyak takde masalah, tak bercapuk
    👉Sesuai untuk semua jenis kulit termasuk kulit SENSITIF sebab tiada bahan terlarang, KKM APPROVED 👍

    Boleh scroll down utk tengok feedback yg belambak.

    Termenung apa lagi tu? Nanti harga dah lain tau, cepat2 try. 📲WHATSAPP 014-8019241
    📲WHATSAPP 014-8019241
    .
    .
    #bccream #bccreambydyana #dyxygreenteafacemist #dyxybccream #dyxykelantan #teamdyxy #brushdyxy #dyxybrush #dyxylipstik #dyxybccreamfoundationmalaysia

  •  144  2  7 September, 2018
  • 🌸INFO TENTANG DYXY COSMETICS🌸
.
#DyxyBccreamFoundation dah sekalikan Foundation + Concealer + Bbcream + Bedak + Sunblock = Flawless😍😍
.
#DyxyFacemistGreenTea boleh buat muka korang nampak Glowing sambil merawat 😉
.
#DyxyBrush adalah beauty blender. Lebih padat & gebu. Boleh dipakai sehingga 2 tahun, tidak mudah rosak dan boleh dibasuh😍😍
.
#DyxyLipstik adalah 3 in1 Lipstik. Boleh dipakai sebagai blusher,eyeshadow dan lipstik😘😘
.
#DyxyMaskara boleh melembutkan bulu mata dan boleh melebatkan serta melentikkan bulu mata
.
Satu set dah cukup untuk buat muka awak #Flawless + #Glowing😉
.
Cuma Spray, Calit, Spray. Senangkan? 😘
.
#usahawandyxy
#BNCFIRE🔥
#teamAFviral0551
  • 🌸INFO TENTANG DYXY COSMETICS🌸
    .
    #DyxyBccreamFoundation dah sekalikan Foundation + Concealer + Bbcream + Bedak + Sunblock = Flawless😍😍
    .
    #DyxyFacemistGreenTea boleh buat muka korang nampak Glowing sambil merawat 😉
    .
    #DyxyBrush adalah beauty blender. Lebih padat & gebu. Boleh dipakai sehingga 2 tahun, tidak mudah rosak dan boleh dibasuh😍😍
    .
    #DyxyLipstik adalah 3 in1 Lipstik. Boleh dipakai sebagai blusher,eyeshadow dan lipstik😘😘
    .
    #DyxyMaskara boleh melembutkan bulu mata dan boleh melebatkan serta melentikkan bulu mata
    .
    Satu set dah cukup untuk buat muka awak #Flawless + #Glowing😉
    .
    Cuma Spray, Calit, Spray. Senangkan? 😘
    .
    #usahawandyxy
    #BNCFIRE🔥
    #teamAFviral0551

  •  134  56  22 April, 2019
  • 🌹 BC CREAM FOUNDATION 🌹

BC CREAM adalah revolusi baru solekan dari KOREA yang menggabungkan BB CREAM + CONCEALER . Krim diformulasikan dengan MINERAL & EKSTRAK ARBUTIN yang dapat memberikan kesan warna tona yang sekata sekaligus membantu merawat kulit muka.

KELEBIHAN
🌹MAGIC FOUNDATION mampu menutup segala cela, jeragat dan parut diwajah
🌹SPF 50++ melindungi kulit muka dari sinaran UV
🌹KESAN 3D tidak perlu filters,meratakan tona warna kulit muka dan nampak natural
🌹TEKSTUR SEKATAN & MUDAH MERESAP ke dalam kulit serta jimat masa utk bersiap
🌹ANTI MINYAK tekstur krim yang unik ,tak berminyak dan tak melekit
🌹TAHAN LAMA tahan lebih dari 8 jam
🌹TEKSTUR RINGAN selesa bila dipakai dan tidak tebal
🌷Sesuai utk semua jenis kulit dan KULIT SENSITIF
.

KANDUNGAN
🌼MINERAL
🌼WATERBASED
🌼EKSTRAK ARBUTIN
🌼VITAMIN E
💐 Beige utk kulit cerah
💐 Natural utk kulit sederhana cerah
.

WHATSAPP📲
0148019241
0148019241
0148019241

ATAU

TEKAN TERUS LINK KAT BIO
TEKAN TERUS LINK KAT BIO
TEKAN TERUS LINK KAT BIO
.

#bccreambydyana #bccreamdyxy #dyxycosmeticsmalaysia #dyxycod #dyxyoriginalhq #dyxykotabharu #dyxykelantan #dyxygreenteafacemist #dyxybrush #dyxymascaramurah #dyxylipstick
  • 🌹 BC CREAM FOUNDATION 🌹

    BC CREAM adalah revolusi baru solekan dari KOREA yang menggabungkan BB CREAM + CONCEALER . Krim diformulasikan dengan MINERAL & EKSTRAK ARBUTIN yang dapat memberikan kesan warna tona yang sekata sekaligus membantu merawat kulit muka.

    KELEBIHAN
    🌹MAGIC FOUNDATION mampu menutup segala cela, jeragat dan parut diwajah
    🌹SPF 50++ melindungi kulit muka dari sinaran UV
    🌹KESAN 3D tidak perlu filters,meratakan tona warna kulit muka dan nampak natural
    🌹TEKSTUR SEKATAN & MUDAH MERESAP ke dalam kulit serta jimat masa utk bersiap
    🌹ANTI MINYAK tekstur krim yang unik ,tak berminyak dan tak melekit
    🌹TAHAN LAMA tahan lebih dari 8 jam
    🌹TEKSTUR RINGAN selesa bila dipakai dan tidak tebal
    🌷Sesuai utk semua jenis kulit dan KULIT SENSITIF
    .

    KANDUNGAN
    🌼MINERAL
    🌼WATERBASED
    🌼EKSTRAK ARBUTIN
    🌼VITAMIN E
    💐 Beige utk kulit cerah
    💐 Natural utk kulit sederhana cerah
    .

    WHATSAPP📲
    0148019241
    0148019241
    0148019241

    ATAU

    TEKAN TERUS LINK KAT BIO
    TEKAN TERUS LINK KAT BIO
    TEKAN TERUS LINK KAT BIO
    .

    #bccreambydyana #bccreamdyxy #dyxycosmeticsmalaysia #dyxycod #dyxyoriginalhq #dyxykotabharu #dyxykelantan #dyxygreenteafacemist #dyxybrush #dyxymascaramurah #dyxylipstick

  •  148  0  6 September, 2018
  • Apa yang bestnya dengan Matte Lipstick DYXY ni? .
🌸Moistkan bibir walaupun Matte
🌸Bibir lebih lembut & mungil
🌸Tahan lama long lasting sehingga 8 jam
🌸Mudah & selesa dipakai
🌸Kurang melekat pada gelas @ cawan
🌸Bauan fruity yang memikat
🌸Gabungan color yang cantik
🌸Sesuai untuk semua tona kulit
.
Kelebihan Lipstick Matte DYXY
.
💛Warna cantik & gorgeous
💜Tak melekat pada cawan @ straw
💙Kualiti setanding Lipstick mac
💚Ringan je bila apply tak rasa macam pakai Lipstick
💜Tak payah touch up Lipstick banyak kali lepas makan
💛Bebas dari plumbum yg boleh menggelapkan bibir
.
📲WHATSAPP UNTUK FAST REPLY !!! WHATSAPP SEKARANG DEAR 😍🔥 .

WHATSAPP📲
0148019241
0148019241
0148019241

ATAU

TEKAN TERUS LINK KAT BIO
TEKAN TERUS LINK KAT BIO
TEKAN TERUS LINK KAT BIO
.
#dyxykelantan #dyxykotabharu #dyxybrush #dyxygreenteafacemist #dyxybccreamfoundationmalaysia #dyxybccreamfoundation #dyxycosmeticsmalaysiaskinflowcream #dyxycosmeticsmalaysia #dyxygreenteamineralfacemist #dyxykotabharu #coddyxy #dyxykotabharu
  • Apa yang bestnya dengan Matte Lipstick DYXY ni? .
    🌸Moistkan bibir walaupun Matte
    🌸Bibir lebih lembut & mungil
    🌸Tahan lama long lasting sehingga 8 jam
    🌸Mudah & selesa dipakai
    🌸Kurang melekat pada gelas @ cawan
    🌸Bauan fruity yang memikat
    🌸Gabungan color yang cantik
    🌸Sesuai untuk semua tona kulit
    .
    Kelebihan Lipstick Matte DYXY
    .
    💛Warna cantik & gorgeous
    💜Tak melekat pada cawan @ straw
    💙Kualiti setanding Lipstick mac
    💚Ringan je bila apply tak rasa macam pakai Lipstick
    💜Tak payah touch up Lipstick banyak kali lepas makan
    💛Bebas dari plumbum yg boleh menggelapkan bibir
    .
    📲WHATSAPP UNTUK FAST REPLY !!! WHATSAPP SEKARANG DEAR 😍🔥 .

    WHATSAPP📲
    0148019241
    0148019241
    0148019241

    ATAU

    TEKAN TERUS LINK KAT BIO
    TEKAN TERUS LINK KAT BIO
    TEKAN TERUS LINK KAT BIO
    .
    #dyxykelantan #dyxykotabharu #dyxybrush #dyxygreenteafacemist #dyxybccreamfoundationmalaysia #dyxybccreamfoundation #dyxycosmeticsmalaysiaskinflowcream #dyxycosmeticsmalaysia #dyxygreenteamineralfacemist #dyxykotabharu #coddyxy #dyxykotabharu

  •  158  1  28 September, 2018
  • NAK CANTIK GLOWING DAN FLAWLESS bersama DYXY?! 🙋🏼🙋🏼🙋🏼
.
SET COMBO PALING BEST & JIMAT TERUKS
.
Sekarang kita dah ada terbaru iaitu SET COMPLETE LADY! 😱😍
🌹BC CREAM
🌹Facemist
🌹BRUSH
🌹LIPSTICK
🌹MASCARA
.
Setiap pembelian DYXY set combo akan dapat pelbagai FREEGIFTS BEST seperti dibawah 😍👇🏻
🎁BAG MAKE UP
🎁EYESHADOW
🎁BLUSHER
🎁3 SAVEE FACEMASK
🎁EYEBROW PENCIL
🎁EYELASHES CURLER
🎁LIP BALM
🎁FREE DYXY EXCLUSIVE PAPERBAG
🎁FREE POSTAGE❣❣ FREE POSTAGE❣❣
.
Korang pun boleh booking rm 20 dulu tau untuk dapat set limited ni 😍😘
.
ORDER NOW & DAPAT SPECIAL FREEGIFT🏃🏼‍♀️💨
📲 0172566538 or 📲 0176964155
📲 0172566538 or 📲 0176964155
📲 0172566538 or 📲 0176964155
.
#dyxy
#dyxybccream
#dyxybydyana
#dyxybrush
#dyxyfacemistgreentea
#dyxyteam
#dyxybccreamfoundationmalaysia
#bccreambydyana
#dyxyviral
#dyxymurah
#dyxymalaysia
#dyxykl
#dyxyselangor
#dyxyperak
#dyxysabah
#dyxysarawak
#dyxybrunei
#dyxysingapore
#dyxyterengganu
#dyxyshahalamn
#dyxypuchong
#dyxycombo
#dyxylover
#teamshafar
  • NAK CANTIK GLOWING DAN FLAWLESS bersama DYXY?! 🙋🏼🙋🏼🙋🏼
    .
    SET COMBO PALING BEST & JIMAT TERUKS
    .
    Sekarang kita dah ada terbaru iaitu SET COMPLETE LADY! 😱😍
    🌹BC CREAM
    🌹Facemist
    🌹BRUSH
    🌹LIPSTICK
    🌹MASCARA
    .
    Setiap pembelian DYXY set combo akan dapat pelbagai FREEGIFTS BEST seperti dibawah 😍👇🏻
    🎁BAG MAKE UP
    🎁EYESHADOW
    🎁BLUSHER
    🎁3 SAVEE FACEMASK
    🎁EYEBROW PENCIL
    🎁EYELASHES CURLER
    🎁LIP BALM
    🎁FREE DYXY EXCLUSIVE PAPERBAG
    🎁FREE POSTAGE❣❣ FREE POSTAGE❣❣
    .
    Korang pun boleh booking rm 20 dulu tau untuk dapat set limited ni 😍😘
    .
    ORDER NOW & DAPAT SPECIAL FREEGIFT🏃🏼‍♀️💨
    📲 0172566538 or 📲 0176964155
    📲 0172566538 or 📲 0176964155
    📲 0172566538 or 📲 0176964155
    .
    #dyxy
    #dyxybccream
    #dyxybydyana
    #dyxybrush
    #dyxyfacemistgreentea
    #dyxyteam
    #dyxybccreamfoundationmalaysia
    #bccreambydyana
    #dyxyviral
    #dyxymurah
    #dyxymalaysia
    #dyxykl
    #dyxyselangor
    #dyxyperak
    #dyxysabah
    #dyxysarawak
    #dyxybrunei
    #dyxysingapore
    #dyxyterengganu
    #dyxyshahalamn
    #dyxypuchong
    #dyxycombo
    #dyxylover
    #teamshafar

  •  123  149  10 December, 2017
  • .
.
🍃 DYXY GREEN TEA Face Mist 
120ml
🍃 No 1 Technology Micro Nano
.
❗ GLOWING EFFECT serta merta terus selepas spray
❗REFRESHING MOISTURIZING melembapkan muka secara natural
❗MENGECUTKAN JERAWAT sebab ade Extrak green tea dan vit E
❗MAKEUP TAHAN LAMA DAN XCAKEY ( xbercapuk )
❗ GANTI TONER boleh dijadikan makeup based xmelekit dan xmeleleh
❗ANTI RADANG Membantu mengurangkan alahan pada muka
❗SENSITIF SKIN pun bole pkai sebab tiada bahan kimia sesuai utk semua kulit
❗BAHAN ORGANIK dan selamat digunakan boleh digunakan bila2 masa
❗ TAHAN 2-3BULAN bergantung pada rutin pemakaian
.
.
🔥Tips untuk pakai Facemist
.
🌸KULIT KERING : spray sebelum dan selepas apply bcc
🌸KULIT BERMINYAK : spray  selepas apply bcc sebab kalau spray byk kali nnt extra moist 💕
🌸KULIT NORMAL : spray sebelum dan selepas apply bcc dan bila2 masa sahaja
🌸LELAKI : spray sebelum tidur dan selepas cuci muka untuk kesan optimum
.
.
OFFER COMBO NOW AVAILABLE ❗
OFFER COMBO NOW AVAILABLE ❗
OFFER COMBO NOW AVAILABLE ❗
.
✅FREE DYXY WIPES
✅FREE DYXY TSHIRT EXCLUSIVE
✅FREE EXTRA GIFTS
.
📮FREE POSTAGE
📍FREE COD
.
📥 Dm @dyxycosmetics_stokiskajang
📲 Whatsapp +60189749874
(tekan link whatsapp di profile)
.
#dyxybccream #dyxygreenteafacemist #dyxybrush #dyxymascara #dyxylipstick #dyxycleansingwipes #teamdyxy #dyxycosmetics #dyxykajang #dyxybangi #dyxysemenyih #dyxyputrajaya #dyxykl #dyxycheras #dyxybalakong #dyxyampang #coddyxykajang #setmekapmalaysia #usahawandyxy #dyxymalaysia #agentdyxykajang #bccreambydyana #makeuptutorial #dyxyoffer #teamaflegacy #teamliezzero
  • .
    .
    🍃 DYXY GREEN TEA Face Mist
    120ml
    🍃 No 1 Technology Micro Nano
    .
    ❗ GLOWING EFFECT serta merta terus selepas spray
    ❗REFRESHING MOISTURIZING melembapkan muka secara natural
    ❗MENGECUTKAN JERAWAT sebab ade Extrak green tea dan vit E
    ❗MAKEUP TAHAN LAMA DAN XCAKEY ( xbercapuk )
    ❗ GANTI TONER boleh dijadikan makeup based xmelekit dan xmeleleh
    ❗ANTI RADANG Membantu mengurangkan alahan pada muka
    ❗SENSITIF SKIN pun bole pkai sebab tiada bahan kimia sesuai utk semua kulit
    ❗BAHAN ORGANIK dan selamat digunakan boleh digunakan bila2 masa
    ❗ TAHAN 2-3BULAN bergantung pada rutin pemakaian
    .
    .
    🔥Tips untuk pakai Facemist
    .
    🌸KULIT KERING : spray sebelum dan selepas apply bcc
    🌸KULIT BERMINYAK : spray selepas apply bcc sebab kalau spray byk kali nnt extra moist 💕
    🌸KULIT NORMAL : spray sebelum dan selepas apply bcc dan bila2 masa sahaja
    🌸LELAKI : spray sebelum tidur dan selepas cuci muka untuk kesan optimum
    .
    .
    OFFER COMBO NOW AVAILABLE ❗
    OFFER COMBO NOW AVAILABLE ❗
    OFFER COMBO NOW AVAILABLE ❗
    .
    ✅FREE DYXY WIPES
    ✅FREE DYXY TSHIRT EXCLUSIVE
    ✅FREE EXTRA GIFTS
    .
    📮FREE POSTAGE
    📍FREE COD
    .
    📥 Dm @dyxycosmetics_stokiskajang
    📲 Whatsapp +60189749874
    (tekan link whatsapp di profile)
    .
    #dyxybccream #dyxygreenteafacemist #dyxybrush #dyxymascara #dyxylipstick #dyxycleansingwipes #teamdyxy #dyxycosmetics #dyxykajang #dyxybangi #dyxysemenyih #dyxyputrajaya #dyxykl #dyxycheras #dyxybalakong #dyxyampang #coddyxykajang #setmekapmalaysia #usahawandyxy #dyxymalaysia #agentdyxykajang #bccreambydyana #makeuptutorial #dyxyoffer #teamaflegacy #teamliezzero

  •  343  19  13 September, 2018