#Dyxy Instagram Photos & Videos

Dyxy - 429.3k posts

Hashtag Popularity

17.6
average comments
619.9
average likes

Latest #Dyxy Posts

  • Ni la dia rupa serum viral tu. Jerawat kecut, jerawat hilang, jerawat pulih
.
alhamdulillah dah banyak #DemicaLover share testimoni cakap kulit semakin pulih, smooth mcm kulit babyyy, and cerah 😍 pakej! RM49.9 sahaja 15ML. Sape nak dibantu masalah jerawat? Komen uolss area mana anis htr squad #TeamAnisNabila ❤️
.
#Demica #DemiCantik #DemicaSerum #MasalahJerawat #bazarpaknil #wawazainal #wawacosmetics #uqashasenrose #muakelantan #uqamal #aerilzafrel #beauty #beautiful #fattzura #mirafilzah #caryacosmetics #babyiqy #dyxycosmetics #bougasbeauty #obsesscosmetics #sendayutinggi #bizzyboddy #ainaaserum #aslegacy #sephoramalaysia #ainaacleanser #mawarose #dyxy
  • Ni la dia rupa serum viral tu. Jerawat kecut, jerawat hilang, jerawat pulih
    .
    alhamdulillah dah banyak #DemicaLover share testimoni cakap kulit semakin pulih, smooth mcm kulit babyyy, and cerah 😍 pakej! RM49.9 sahaja 15ML. Sape nak dibantu masalah jerawat? Komen uolss area mana anis htr squad #TeamAnisNabila ❤️
    .
    #Demica #DemiCantik #DemicaSerum #MasalahJerawat #bazarpaknil #wawazainal #wawacosmetics #uqashasenrose #muakelantan #uqamal #aerilzafrel #beauty #beautiful #fattzura #mirafilzah #caryacosmetics #babyiqy #dyxycosmetics #bougasbeauty #obsesscosmetics #sendayutinggi #bizzyboddy #ainaaserum #aslegacy #sephoramalaysia #ainaacleanser #mawarose #dyxy

  •  3  0  1 hour ago
  • Stock kesayangan ramai dah landin! Sape nak order? Kaihhhh
.
Nak putih
Nak kurus
Nak rawat masalah jerawat
Nak rawat masalah bibir menggelupas
Nak ramping
Nak tudung mudah bentuk
.
Semua DEMICA ❤️
.
Komen uolss area mana anis hantar squad #TeamAnisNabila cod rapat tanggo deh 😘😁
.
#Demica #DemiCantik #DemicaLipmatte #DemicaOOTD #DemicaWhiteningLotion #DemicaSerum #DemicaBengkung #DemicaBoaster #wawazainal #wawacosmetics #uqashasenrose #muakelantan #uqamal #aerilzafrel #beauty #beautiful #fattzura #mirafilzah #caryacosmetics #bougasbeauty #obsesscosmetics #sendayutinggi #ainaaserum #aslegacy #sephoramalaysia #ainaacleanser #mawarose #dyxy
  • Stock kesayangan ramai dah landin! Sape nak order? Kaihhhh
    .
    Nak putih
    Nak kurus
    Nak rawat masalah jerawat
    Nak rawat masalah bibir menggelupas
    Nak ramping
    Nak tudung mudah bentuk
    .
    Semua DEMICA ❤️
    .
    Komen uolss area mana anis hantar squad #TeamAnisNabila cod rapat tanggo deh 😘😁
    .
    #Demica #DemiCantik #DemicaLipmatte #DemicaOOTD #DemicaWhiteningLotion #DemicaSerum #DemicaBengkung #DemicaBoaster #wawazainal #wawacosmetics #uqashasenrose #muakelantan #uqamal #aerilzafrel #beauty #beautiful #fattzura #mirafilzah #caryacosmetics #bougasbeauty #obsesscosmetics #sendayutinggi #ainaaserum #aslegacy #sephoramalaysia #ainaacleanser #mawarose #dyxy

  •  3  0  1 hour ago
  • Best way to stay happy is to be busy. busy with the things you LOVE doing 💛🖤
.
Readystock All Demica product. Memang berhantu sungguh. Restock je licin. Tak sempat nak susun kat rak hias cecantik dah kene kebas 😂
.
Cod area pasir mas/ kb. Pm uols area mana anis hantar squad #TeamAnisNabila cod rapat tanggo 😘
.
Nak join ds and mini anis open utk 5 orang terawal. Tekan link at bio skrg 😍 
.
Tudung mudah bentuk @organzakayka.anissha 
.
#Demica #DemiCantik #DemicaWhiteningLotion #bazarpaknil #wawazainal #wawacosmetics #uqashasenrose #muakelantan #uqamal #aerilzafrel #beauty #beautiful #fattzura #mirafilzah #caryacosmetics #babyiqy #dyxycosmetics #bougasbeauty #obsesscosmetics #sendayutinggi #bizzyboddy #ainaaserum #aslegacy #sephoramalaysia #ainaacleanser #mawarose #dyxy
  • Best way to stay happy is to be busy. busy with the things you LOVE doing 💛🖤
    .
    Readystock All Demica product. Memang berhantu sungguh. Restock je licin. Tak sempat nak susun kat rak hias cecantik dah kene kebas 😂
    .
    Cod area pasir mas/ kb. Pm uols area mana anis hantar squad #TeamAnisNabila cod rapat tanggo 😘
    .
    Nak join ds and mini anis open utk 5 orang terawal. Tekan link at bio skrg 😍
    .
    Tudung mudah bentuk @organzakayka.anissha
    .
    #Demica #DemiCantik #DemicaWhiteningLotion #bazarpaknil #wawazainal #wawacosmetics #uqashasenrose #muakelantan #uqamal #aerilzafrel #beauty #beautiful #fattzura #mirafilzah #caryacosmetics #babyiqy #dyxycosmetics #bougasbeauty #obsesscosmetics #sendayutinggi #bizzyboddy #ainaaserum #aslegacy #sephoramalaysia #ainaacleanser #mawarose #dyxy

  •  1  0  1 hour ago
  • Putih dan Cantik dengan DEMICA

Bermodalkan RM107.70 sahaja korang dah boleh jaga kulit dan putih sekali termasuk seluruh badan
.
Demica Serum berfungsi untuk bunuh jerawat yg hinggap dimuka
.
Demica Whitening Lotion pula putihkan kulit kita dan boleh pakai seluruh badan termasuk muka. Dan paing best Demica Lipmatte hanya dengan sekali calit dah cover bibir kita dan boleh dijadikan blusher dan eyeshadow😍

#Demica #DemiCantik #DemicaSerum #DemicaWhiteningLotion #bazarpaknil #wawazainal #wawacosmetics #wawamakeupkit #muakelantan #wawaunicornkit #aeril #beauty #beautiful #wawaloveedition #wawasexyandsweet #caryacosmetics
#babyiqy #dyxycosmetics #bougasbeauty #obsesscosmetics #wawatravelkit #wawalipmatte #sendayutinggi #bizzyboddy #ainaaserum #aslegacy #sephoramalaysia #ainaacleanser #mawarose #dyxy
  • Putih dan Cantik dengan DEMICA

    Bermodalkan RM107.70 sahaja korang dah boleh jaga kulit dan putih sekali termasuk seluruh badan
    .
    Demica Serum berfungsi untuk bunuh jerawat yg hinggap dimuka
    .
    Demica Whitening Lotion pula putihkan kulit kita dan boleh pakai seluruh badan termasuk muka. Dan paing best Demica Lipmatte hanya dengan sekali calit dah cover bibir kita dan boleh dijadikan blusher dan eyeshadow😍

    #Demica #DemiCantik #DemicaSerum #DemicaWhiteningLotion #bazarpaknil #wawazainal #wawacosmetics #wawamakeupkit #muakelantan #wawaunicornkit #aeril #beauty #beautiful #wawaloveedition #wawasexyandsweet #caryacosmetics
    #babyiqy #dyxycosmetics #bougasbeauty #obsesscosmetics #wawatravelkit #wawalipmatte #sendayutinggi #bizzyboddy #ainaaserum #aslegacy #sephoramalaysia #ainaacleanser #mawarose #dyxy

  •  3  0  2 hours ago
  • KETAGIH SPRAY FACE MIST! 

Dyxy Green Tea Face Mist paling hot dalam semua produk DYXY
Ramai sukaaa sebab cuma spray je boleh

1. Melembabkan kulit
2. Buat kulit jadi glowing
3. Makeup lebih tahan lama
4. Mengecutkan jerawat

Banyak kebaikan dalam setiap spray 😍
#dyxygreenteafacemist
#dyxycosmetics
#dyxy
#myrajerfamily
  • KETAGIH SPRAY FACE MIST!

    Dyxy Green Tea Face Mist paling hot dalam semua produk DYXY
    Ramai sukaaa sebab cuma spray je boleh

    1. Melembabkan kulit
    2. Buat kulit jadi glowing
    3. Makeup lebih tahan lama
    4. Mengecutkan jerawat

    Banyak kebaikan dalam setiap spray 😍
    #dyxygreenteafacemist
    #dyxycosmetics
    #dyxy
    #myrajerfamily

  •  0  0  2 hours ago
  • 5 AMAZING THINGS YOU SHOULD KNOW ABOUT DYXY ADVANCE WHITE 😍

Since ramai yang tanya DYXY Advance White ni apa and macam mana nak apply?

✨DYXY Advance White is a hydrating lotion atau sunscreen
✨Bagi effect putih serta merta dan melembapkan 
✨Ada spf30++ yang melindungi kulit dari sinaran matahari
✨Boleh digunakan pada muka, anggota badan dan any private part
✨Menegangkan dan sekali gus mengecilkan pori pori
✨Memudarkan parut dan kesan jerawat

📲+60146868964 / @dyxyoriginalbyfifah

#DYXYSkincare
#PutihGebuBerkilatDenganDYXY
#KulitLicinMacamBaby
#usahawanDYXY #dyxycosmetics #berkilatmacambabydenganDYXY #dyxyhq #dyxyterengganu #dyxyfoundation #dyxybccream #dyxyoriginal #dyxycod #dyxypostage #dyxysale #dyxypromo #dyxyoffer #dyxyfacemist #dyxylipstick
#dyxydungun #teamliezzero #dyxybesut #dyxykelantan #dyxykuantan #letoprayadyxy2020 #dyxymurah #dyxydyana #dyxy #dyxyserum #dyxyfeedback #dyxyori
  • 5 AMAZING THINGS YOU SHOULD KNOW ABOUT DYXY ADVANCE WHITE 😍

    Since ramai yang tanya DYXY Advance White ni apa and macam mana nak apply?

    ✨DYXY Advance White is a hydrating lotion atau sunscreen
    ✨Bagi effect putih serta merta dan melembapkan
    ✨Ada spf30++ yang melindungi kulit dari sinaran matahari
    ✨Boleh digunakan pada muka, anggota badan dan any private part
    ✨Menegangkan dan sekali gus mengecilkan pori pori
    ✨Memudarkan parut dan kesan jerawat

    📲+60146868964 / @dyxyoriginalbyfifah

    #DYXYSkincare
    #PutihGebuBerkilatDenganDYXY
    #KulitLicinMacamBaby
    #usahawanDYXY #dyxycosmetics #berkilatmacambabydenganDYXY #dyxyhq #dyxyterengganu #dyxyfoundation #dyxybccream #dyxyoriginal #dyxycod #dyxypostage #dyxysale #dyxypromo #dyxyoffer #dyxyfacemist #dyxylipstick
    #dyxydungun #teamliezzero #dyxybesut #dyxykelantan #dyxykuantan #letoprayadyxy2020 #dyxymurah #dyxydyana #dyxy #dyxyserum #dyxyfeedback #dyxyori

  •  0  0  3 hours ago
  • Little Miss Khan fav product from DYXY 😍 

DYXY Micro Fibre Mascara ni ada bentuk dia yang unik senang nak apply, memanjangkan dan melentik bulu mata, tersusun cantik je bila pakai dan senang nak tanggal tu yang paling best 😆✨

#dyxy #dyxycosmetics #dyxybccream #dyxymurah #dyxycosmetic #dyxymascara #dyxylipstick #dyxyselangor #dyxygreenteafacemist #dyxyoriginal #dyxykl #dyxylovers #dyxymalaysia #dyxylover #dyxybccreamfoundationmalaysia #dyxyampang #dyxyshahalam #dyxyhq #dyxysetasyallieainadanbccreamnaturalbeige #dyxyfacemist #dyxylipstik #dyxycosmeticsmalaysia #dyxyputrajaya #dyxycod #dyxylovers💖 #dyxypuchong #dyxyviral #dyxytestimonials #asyamiaempire #dyxybyasyamia
  • Little Miss Khan fav product from DYXY 😍

    DYXY Micro Fibre Mascara ni ada bentuk dia yang unik senang nak apply, memanjangkan dan melentik bulu mata, tersusun cantik je bila pakai dan senang nak tanggal tu yang paling best 😆✨

    #dyxy #dyxycosmetics #dyxybccream #dyxymurah #dyxycosmetic #dyxymascara #dyxylipstick #dyxyselangor #dyxygreenteafacemist #dyxyoriginal #dyxykl #dyxylovers #dyxymalaysia #dyxylover #dyxybccreamfoundationmalaysia #dyxyampang #dyxyshahalam #dyxyhq #dyxysetasyallieainadanbccreamnaturalbeige #dyxyfacemist #dyxylipstik #dyxycosmeticsmalaysia #dyxyputrajaya #dyxycod #dyxylovers💖 #dyxypuchong #dyxyviral #dyxytestimonials #asyamiaempire #dyxybyasyamia

  •  1  0  4 hours ago
  • Evening gojes🥰 
Farah nak ingat kan , pakai face mask kemana korang pergi tau ❗

Sayangilah 1k tu , sekaya mana pun korang ingatlah orang sekeliling☺️

#TeamTykacare+
  • Evening gojes🥰
    Farah nak ingat kan , pakai face mask kemana korang pergi tau ❗

    Sayangilah 1k tu , sekaya mana pun korang ingatlah orang sekeliling☺️

    #TeamTykacare+

  •  1  2  6 August, 2020
  • Hai Gojes🥰 ni tips Farah nak share kat korang 😱

Nak effect lebih meletop campurkan serum dan BC Cream sebelum apply di muka😘

Jom grab sekarang klik link di bio / DM
  • Hai Gojes🥰 ni tips Farah nak share kat korang 😱

    Nak effect lebih meletop campurkan serum dan BC Cream sebelum apply di muka😘

    Jom grab sekarang klik link di bio / DM

  •  2  2  6 August, 2020
  • Nak Kulit sihat , cantik , makesure jaga dalam jugak tau!!

Luaran cantik dalam tak 😟 
Macam mana tu , kita nak dua dua cantik lagi" para wanita kan mesti nak cantik luar dan dalam 😍
  • Nak Kulit sihat , cantik , makesure jaga dalam jugak tau!!

    Luaran cantik dalam tak 😟
    Macam mana tu , kita nak dua dua cantik lagi" para wanita kan mesti nak cantik luar dan dalam 😍

  •  1  2  6 August, 2020
  • Hiii gojes🥰
Farah nak share pulak ingredient pasal ADVANCE WHITE

Titanium dioxide melindungi kulit dari sinar matahari langsung setelah diaplikasikan. Sedangkan chemical sunscreen butuh 20 menit untuk bekerja setelah dioleskan ke kulit. Sunscreen dengan titanium dioxide lebih tahan lama di bawah sinar matahari, sementara chemical sunscreen harus diaplikasikan ulang lebih sering.
  • Hiii gojes🥰
    Farah nak share pulak ingredient pasal ADVANCE WHITE

    Titanium dioxide melindungi kulit dari sinar matahari langsung setelah diaplikasikan. Sedangkan chemical sunscreen butuh 20 menit untuk bekerja setelah dioleskan ke kulit. Sunscreen dengan titanium dioxide lebih tahan lama di bawah sinar matahari, sementara chemical sunscreen harus diaplikasikan ulang lebih sering.

  •  1  2  6 August, 2020
  • DYXY Mascara Info💡
.
.
Kelebihan :
.
Berus yang tebal dan melentik
.
Mesra wudhuk
.
Mudah dicuci
.
Bulu mata nampak lebih panjang dan tebal
.
Tahan sehingga 12 jam
.
.
Dengan DYXY Mascara, korg tak perlu lagi bergantung kepada bulu mata palsu😍
⠀
Dapatkan DYXY Mascara korg daripada kami segera🤗 Click whatsapp link on my bio now 💕
  • DYXY Mascara Info💡
    .
    .
    Kelebihan :
    .
    Berus yang tebal dan melentik
    .
    Mesra wudhuk
    .
    Mudah dicuci
    .
    Bulu mata nampak lebih panjang dan tebal
    .
    Tahan sehingga 12 jam
    .
    .
    Dengan DYXY Mascara, korg tak perlu lagi bergantung kepada bulu mata palsu😍

    Dapatkan DYXY Mascara korg daripada kami segera🤗 Click whatsapp link on my bio now 💕

  •  1  2  6 August, 2020
  • Evening gojes🥰
Farah nak bagitahu pasal SHEA BUTTER.

SHEA BUTTER ni adalah bahan yang ada dalam lipstick Matte DYXY🧐

Shea Butter atau mentega Shea adalah superfood kulit yang berasal dari benih buah-buahan Shea (Karite) pokok dan yang semulajadi kaya dengan vitamin A, E dan F. Ia menawarkan perlindungan UV (ia adalah SPF ~ 6) dan menyediakan kulit dengan asid lemak penting dan nutrien yang diperlukan untuk pengeluaran kolagen.

Bibir pun kita kene jaga tau!, Pakai Lipstick DYXY Sambil merawat bibir juga 😊 menarikkan ? 

Nak order link di bio / DM
  • Evening gojes🥰
    Farah nak bagitahu pasal SHEA BUTTER.

    SHEA BUTTER ni adalah bahan yang ada dalam lipstick Matte DYXY🧐

    Shea Butter atau mentega Shea adalah superfood kulit yang berasal dari benih buah-buahan Shea (Karite) pokok dan yang semulajadi kaya dengan vitamin A, E dan F. Ia menawarkan perlindungan UV (ia adalah SPF ~ 6) dan menyediakan kulit dengan asid lemak penting dan nutrien yang diperlukan untuk pengeluaran kolagen.

    Bibir pun kita kene jaga tau!, Pakai Lipstick DYXY Sambil merawat bibir juga 😊 menarikkan ?

    Nak order link di bio / DM

  •  2  2  6 August, 2020
  • Fun Fact about Facemist💯

1. Menyegarkan wajah
Bagi anda yang terdedah dengan keadaan persekitaran luar yang panas, face mist dapat menyegarkan suhu permukaan kulit anda. Hanya dengan semburan, wajah anda akan segar! 

Face mist dapat memberikan kesejukan pada kulit wajah selain membantu menurunkan suhu pada permukaan kulit tanpa melunturkan makeup anda.

2. Menjaga kelembapan kulit
Bagi anda yang memiliki jenis kulit kering, face mist ini sangat anda perlukan! Ini kerana, face mist dapat membantu melembapkan kulit wajah anda selain krim pelembap.

Jika anda sudah memakai krim pelembap, face mist ini bertindak sebagai agen mengunci kelembapan kulit. Tiada lagi kulit kering!

3. Membantu menyempurnakan makeup
Sebelum anda memulakan sesi makeup, anda perlu sembur face mist terlebih dahulu. Cara ini dapat menjadikan kulit anda lebih halus dan lembap sekaligus mudah untuk ditatarias.

Bukan itu saja, face mist juga dapat menjadikan makeup anda tahan lebih lama iaitu dengan menyemburnya selepas siap bersolek.

4. Membantu mengawal minyak pada wajah
Wajah yang berminyak pasti akan membuatkan anda berasa tidak selesa dan kurang berkeyakinan. Kalau dah bersolek selepas 1 hingga 2 jam pasti kulit akan berminyak kan? Kalau anda guna kertas minyak untuk menyerap minyak pada wajah ia akan merosakkan makeup anda pulak!

Kalau begitu, anda perlu sembur sahaja face mist pada keseluruhan wajah anda. Untuk pengetahuan anda, face mist dapat mengawal pengeluaran minyak yang berlebihan pada wajah.

Jadi, mulai sekarang praktikkan semburan face mist ini pada wajah anda setiap hari. Pilihlah face mist yang sesuai dengan kulit anda. Kalau anda ragu-ragu dapatkan khidmat rundingan bersama pakar kecantikan.

Semoga bermanfaat!
  • Fun Fact about Facemist💯

    1. Menyegarkan wajah
    Bagi anda yang terdedah dengan keadaan persekitaran luar yang panas, face mist dapat menyegarkan suhu permukaan kulit anda. Hanya dengan semburan, wajah anda akan segar!

    Face mist dapat memberikan kesejukan pada kulit wajah selain membantu menurunkan suhu pada permukaan kulit tanpa melunturkan makeup anda.

    2. Menjaga kelembapan kulit
    Bagi anda yang memiliki jenis kulit kering, face mist ini sangat anda perlukan! Ini kerana, face mist dapat membantu melembapkan kulit wajah anda selain krim pelembap.

    Jika anda sudah memakai krim pelembap, face mist ini bertindak sebagai agen mengunci kelembapan kulit. Tiada lagi kulit kering!

    3. Membantu menyempurnakan makeup
    Sebelum anda memulakan sesi makeup, anda perlu sembur face mist terlebih dahulu. Cara ini dapat menjadikan kulit anda lebih halus dan lembap sekaligus mudah untuk ditatarias.

    Bukan itu saja, face mist juga dapat menjadikan makeup anda tahan lebih lama iaitu dengan menyemburnya selepas siap bersolek.

    4. Membantu mengawal minyak pada wajah
    Wajah yang berminyak pasti akan membuatkan anda berasa tidak selesa dan kurang berkeyakinan. Kalau dah bersolek selepas 1 hingga 2 jam pasti kulit akan berminyak kan? Kalau anda guna kertas minyak untuk menyerap minyak pada wajah ia akan merosakkan makeup anda pulak!

    Kalau begitu, anda perlu sembur sahaja face mist pada keseluruhan wajah anda. Untuk pengetahuan anda, face mist dapat mengawal pengeluaran minyak yang berlebihan pada wajah.

    Jadi, mulai sekarang praktikkan semburan face mist ini pada wajah anda setiap hari. Pilihlah face mist yang sesuai dengan kulit anda. Kalau anda ragu-ragu dapatkan khidmat rundingan bersama pakar kecantikan.

    Semoga bermanfaat!

  •  1  2  6 August, 2020
  • KEISTIMEWAAN DYXY BRUSH : 

✔️Menggunakan bulu SINTETIK
✔️Menjimatkan foundation
✔️Bulunya yg padat & mampat
✔️Bulu kukuh dan tak mudah tercabut
✔️Saiz kecil mudah dibawa kemana-mana
✔️Saiz yg mudah dipegang
✔️Beauty blender versi berus
✔️Digunakan oleh make up artis terkenal
✔️Nampak biasa tapi kesannya jelas berbeza dengan brush diluar sana.
  • KEISTIMEWAAN DYXY BRUSH :

    ✔️Menggunakan bulu SINTETIK
    ✔️Menjimatkan foundation
    ✔️Bulunya yg padat & mampat
    ✔️Bulu kukuh dan tak mudah tercabut
    ✔️Saiz kecil mudah dibawa kemana-mana
    ✔️Saiz yg mudah dipegang
    ✔️Beauty blender versi berus
    ✔️Digunakan oleh make up artis terkenal
    ✔️Nampak biasa tapi kesannya jelas berbeza dengan brush diluar sana.

  •  1  2  6 August, 2020
  • Give your skin extra love and hydration with DYXY BC Cream 🤩⠀

THE TRUTH ABOUT BC CREAM💯
⠀
DYXY BC Cream ada 6 benefits: 
✨SPF 50 yang melindungi kulit dari matahari⠀⠀
✨Melembapkan kulit⠀⠀
✨Membuatkan makeup lagi smooth⠀⠀
✨Meratakan tone kulit anda⠀⠀
✨Menutupi segala cela
✨Merawat Jerawat

Haaa 6 in 1 😱 letop tak letop !!! Jom grab sekarang🥰
  • Give your skin extra love and hydration with DYXY BC Cream 🤩⠀

    THE TRUTH ABOUT BC CREAM💯

    DYXY BC Cream ada 6 benefits:
    ✨SPF 50 yang melindungi kulit dari matahari⠀⠀
    ✨Melembapkan kulit⠀⠀
    ✨Membuatkan makeup lagi smooth⠀⠀
    ✨Meratakan tone kulit anda⠀⠀
    ✨Menutupi segala cela
    ✨Merawat Jerawat

    Haaa 6 in 1 😱 letop tak letop !!! Jom grab sekarang🥰

  •  3  2  6 August, 2020
  • Evening gojes🥰 

Harini Farah nak share pasal chamomile 🧐

Chamomile adalah nama dari beberapa tanaman yang menyerupai bunga aster pada famili Asteraceae, berupa bunga kuning dan putih berukuran kecil yang harum.

Begitu banyak manfaat yang dapat you all peroleh dari mengonsumsi chamomile. 

So tunggu apalagi jom cantik dengan DYXY 😉 klik link di bio / DM.
  • Evening gojes🥰

    Harini Farah nak share pasal chamomile 🧐

    Chamomile adalah nama dari beberapa tanaman yang menyerupai bunga aster pada famili Asteraceae, berupa bunga kuning dan putih berukuran kecil yang harum.

    Begitu banyak manfaat yang dapat you all peroleh dari mengonsumsi chamomile.

    So tunggu apalagi jom cantik dengan DYXY 😉 klik link di bio / DM.

  •  1  2  6 August, 2020
  • *KEPENTINGAN TONER!*

Tahukah anda, toner sangat penting dalam penjagaan kulit harian. Tapi ramai yang mengabaikannya, betul tak?

Fungsi Toner:
✔️menutup liang pori yg terbuka slepas mncuci muka, bagi kulit wajah akan kelihatan lebih licin.
✔️membuang  sisa kotoran di wajah yg masih tertinggal.
✔️menyeimbangkan ph kulit wajah yg terganggu setelah mncuci muka.
✔️kulit wajah lebih tersedia untuk pemakaian serum/pelembap, untuk penyerapan yg maksima

Jangan lupa Pakai Guna toner lepas Cuci muka🥰
  • *KEPENTINGAN TONER!*

    Tahukah anda, toner sangat penting dalam penjagaan kulit harian. Tapi ramai yang mengabaikannya, betul tak?

    Fungsi Toner:
    ✔️menutup liang pori yg terbuka slepas mncuci muka, bagi kulit wajah akan kelihatan lebih licin.
    ✔️membuang sisa kotoran di wajah yg masih tertinggal.
    ✔️menyeimbangkan ph kulit wajah yg terganggu setelah mncuci muka.
    ✔️kulit wajah lebih tersedia untuk pemakaian serum/pelembap, untuk penyerapan yg maksima

    Jangan lupa Pakai Guna toner lepas Cuci muka🥰

  •  1  1  6 August, 2020
  • AMINO ACID BUBBLE CLEANSER 

🔅Sesuai Untuk Semua Jenis Kulit
🔅 Formulasi Lembut Mousse Cleanser
🔅 Pembersih Makeup
🔅 Membersih Kulit Secara Mendalam
🔅 Anti Sensetif / Anti Radang
🔅 Membaik pulih Kulit dengan membina tisu baru
🔅 Melembutkan Kulit Wajah

Fall in love tak?? 😍 Jom lah grab sebelum terlambat , link di bio☺
  • AMINO ACID BUBBLE CLEANSER

    🔅Sesuai Untuk Semua Jenis Kulit
    🔅 Formulasi Lembut Mousse Cleanser
    🔅 Pembersih Makeup
    🔅 Membersih Kulit Secara Mendalam
    🔅 Anti Sensetif / Anti Radang
    🔅 Membaik pulih Kulit dengan membina tisu baru
    🔅 Melembutkan Kulit Wajah

    Fall in love tak?? 😍 Jom lah grab sebelum terlambat , link di bio☺

  •  1  1  6 August, 2020

Top #Dyxy Posts

  • Assalammualaikum semua🌏 apa khabar? Semoga semua dalam keadaan sihat selalu. Stay safe, duduk rumah je okay?😘 .

Video kalini azey buat makeup #stayathome look🏠💄 duduk rumah pun kena cantik cantik tau. Baru suami bertambah sayang!💁🏻‍♀️hehe. Jangan risau, look ni senang je nak recreate. No eyeliner and fake eyelashes!😉 .

Perasan tak, azey ada titiskan serum dalam foundation?💧Bestnya dapat makeup sambil merawat kulit dengan menggunakan product dari @dyxysuperwoman ni😍 .

Dalam video ni, untuk base azey guna kod natural. Untuk bawah mata pulak azey gunakan kod beige✨ .

Oh ya, foundation @dyxysuperwoman ni wuduk friendly tau! Ianya mudah ditanggalkan dengan menggunakan wet tissue sahaja. Azey menggunakan wet tissue dari @dyxysuperwoman jugak!❤️ azey suka packaging dia, boleh letak dalam pocket je and sekali swipe terus tertanggal makeup👍🏻 so easy! .

Jom dapatkan @dyxysuperwoman yang macam azey pakai ni sebab azey dengar cerita, sesiapa yang grab set ni akan dapat FREE product yang paling best seller iaitu FREE FACEMIST & dapat banyak FREEGIFTS ESCLUSIVE lagi 😍 Bestnyaaa! .

Jom dapatkan sekarang dengan @dyxysuperwoman ataupun 
direct whatsapp je 📲 011-1104 4491 .

Komen 🏠🏠🏠 tau kalau korang nak video tutorial lagi esok! Baru semangat azey nak record then edit laju laju untuk korang!😘 #muahazirahhalimtuto .

Product details:

Skin prepping: @dyxysuperwoman 
Foundation: @dyxysuperwoman 
Setting powder: @silkygirlcosmetics 
Cream blusher: @dyxysuperwoman 
Shading: @benefitmalaysia 
Eyeshadow: @dyxysuperwoman 
Mascara: @dyxysuperwoman 
Eyebrow: @benefitmalaysia 
Highlighter: @thebalm 
Lipmatte: @dyxysuperwoman .

#muahazirahhalim #muakuantan #muakajang #muakl #muaselangor #modelneeded
#spadankecantikan #mypassion #bestprice #makeupservice #muapahang #makeupbyhazirahhalim #touchbyhh
#makeupservismurah #freelancemakeupartist #  #cutcreasetutorial #brownmakeuplook #drugstoremakeup #fashionhijab
.
#dyxy
#dyxysuperwoman
#dyxysuperwoman2020
#dyxyoriginal
#leaderdyxyhq
  • Assalammualaikum semua🌏 apa khabar? Semoga semua dalam keadaan sihat selalu. Stay safe, duduk rumah je okay?😘 .

    Video kalini azey buat makeup #stayathome look🏠💄 duduk rumah pun kena cantik cantik tau. Baru suami bertambah sayang!💁🏻‍♀️hehe. Jangan risau, look ni senang je nak recreate. No eyeliner and fake eyelashes!😉 .

    Perasan tak, azey ada titiskan serum dalam foundation?💧Bestnya dapat makeup sambil merawat kulit dengan menggunakan product dari @dyxysuperwoman ni😍 .

    Dalam video ni, untuk base azey guna kod natural. Untuk bawah mata pulak azey gunakan kod beige✨ .

    Oh ya, foundation @dyxysuperwoman ni wuduk friendly tau! Ianya mudah ditanggalkan dengan menggunakan wet tissue sahaja. Azey menggunakan wet tissue dari @dyxysuperwoman jugak!❤️ azey suka packaging dia, boleh letak dalam pocket je and sekali swipe terus tertanggal makeup👍🏻 so easy! .

    Jom dapatkan @dyxysuperwoman yang macam azey pakai ni sebab azey dengar cerita, sesiapa yang grab set ni akan dapat FREE product yang paling best seller iaitu FREE FACEMIST & dapat banyak FREEGIFTS ESCLUSIVE lagi 😍 Bestnyaaa! .

    Jom dapatkan sekarang dengan @dyxysuperwoman ataupun
    direct whatsapp je 📲 011-1104 4491 .

    Komen 🏠🏠🏠 tau kalau korang nak video tutorial lagi esok! Baru semangat azey nak record then edit laju laju untuk korang!😘 #muahazirahhalimtuto .

    Product details:

    Skin prepping: @dyxysuperwoman
    Foundation: @dyxysuperwoman
    Setting powder: @silkygirlcosmetics
    Cream blusher: @dyxysuperwoman
    Shading: @benefitmalaysia
    Eyeshadow: @dyxysuperwoman
    Mascara: @dyxysuperwoman
    Eyebrow: @benefitmalaysia
    Highlighter: @thebalm
    Lipmatte: @dyxysuperwoman .

    #muahazirahhalim #muakuantan #muakajang #muakl #muaselangor #modelneeded
    #spadankecantikan #mypassion #bestprice #makeupservice #muapahang #makeupbyhazirahhalim #touchbyhh
    #makeupservismurah #freelancemakeupartist # #cutcreasetutorial #brownmakeuplook #drugstoremakeup #fashionhijab
    .
    #dyxy
    #dyxysuperwoman
    #dyxysuperwoman2020
    #dyxyoriginal
    #leaderdyxyhq

  •  8,479  136  30 March, 2020
  • Assalammualaikum semua🌼 apa khabar? Semoga semua follower azey dalam keadaan sihat selalu. Stay safe, duduk rumah je okay?😘🏡 .

Video kalini azey buat makeup harian yang paling senang tak sampai 3minit pun! No concealer needed✨👍🏻 .

Makeup sambil merawat kulit dengan menggunakan product dari @dyxysuperwoman 🌿 Sesuai sangat untuk yang tak pandai makeup atau malas nak makeup hehe. .

Jom dapatkan @dyxysuperwoman yang macam azey pakai ni sebab azey dengar cerita, sesiapa yang grab set ni akan dapat FREE product yang paling best seller iaitu FREE FACEMIST & dapat banyak FREEGIFTS ESCLUSIVE lagi 😍 Bestnyaaa! .

Jom dapatkan sekarang dengan @dyxysuperwoman ataupun 
direct whatsapp je 📲 011-1104 4491 .

Komen 🤩🤩🤩 tau kalau korang nak video tutorial lagi esok! Baru semangat azey nak record then edit laju laju untuk korang!😘 #muahazirahhalimtuto .

Product details:

Skin prepping: @dyxysuperwoman 
Foundation: @dyxysuperwoman 
Setting powder: @silkygirlcosmetics 
Cream blusher: @dyxysuperwoman 
Shading: @caryacosmetics 
Eyeshadow: @dyxysuperwoman 
Eyeliner: @silkygirlcosmetics 
Mascara: @dyxysuperwoman 
Eyebrow: @millebeautemalaysiaofficial 
Highlighter: @dyxysuperwoman 
Lipmatte: @dyxysuperwoman .

#muahazirahhalim #muakuantan #muakajang #muakl #muaselangor #modelneeded
#spadankecantikan #mypassion #bestprice #makeupservice #muapahang #makeupbyhazirahhalim #touchbyhh
#makeupservismurah #freelancemakeupartist #  #cutcreasetutorial #brownmakeuplook #drugstoremakeup #fashionhijab
.
#dyxy
#dyxysuperwoman
#dyxysuperwoman2020
#dyxyoriginal
#leaderdyxyhq
  • Assalammualaikum semua🌼 apa khabar? Semoga semua follower azey dalam keadaan sihat selalu. Stay safe, duduk rumah je okay?😘🏡 .

    Video kalini azey buat makeup harian yang paling senang tak sampai 3minit pun! No concealer needed✨👍🏻 .

    Makeup sambil merawat kulit dengan menggunakan product dari @dyxysuperwoman 🌿 Sesuai sangat untuk yang tak pandai makeup atau malas nak makeup hehe. .

    Jom dapatkan @dyxysuperwoman yang macam azey pakai ni sebab azey dengar cerita, sesiapa yang grab set ni akan dapat FREE product yang paling best seller iaitu FREE FACEMIST & dapat banyak FREEGIFTS ESCLUSIVE lagi 😍 Bestnyaaa! .

    Jom dapatkan sekarang dengan @dyxysuperwoman ataupun
    direct whatsapp je 📲 011-1104 4491 .

    Komen 🤩🤩🤩 tau kalau korang nak video tutorial lagi esok! Baru semangat azey nak record then edit laju laju untuk korang!😘 #muahazirahhalimtuto .

    Product details:

    Skin prepping: @dyxysuperwoman
    Foundation: @dyxysuperwoman
    Setting powder: @silkygirlcosmetics
    Cream blusher: @dyxysuperwoman
    Shading: @caryacosmetics
    Eyeshadow: @dyxysuperwoman
    Eyeliner: @silkygirlcosmetics
    Mascara: @dyxysuperwoman
    Eyebrow: @millebeautemalaysiaofficial
    Highlighter: @dyxysuperwoman
    Lipmatte: @dyxysuperwoman .

    #muahazirahhalim #muakuantan #muakajang #muakl #muaselangor #modelneeded
    #spadankecantikan #mypassion #bestprice #makeupservice #muapahang #makeupbyhazirahhalim #touchbyhh
    #makeupservismurah #freelancemakeupartist # #cutcreasetutorial #brownmakeuplook #drugstoremakeup #fashionhijab
    .
    #dyxy
    #dyxysuperwoman
    #dyxysuperwoman2020
    #dyxyoriginal
    #leaderdyxyhq

  •  8,257  277  24 March, 2020
  • Ramai tanya Cheta makeup apa yang Cheta pakai setiap hari kan 💋
.
Hah dah takda dah rahsia antara Chete dengan hampa semua .
Sekarang Cheta hari hari pakai makeup dari @dyxysuperwoman je . Best sangat pakai DYXY ni sebab senang sangat nak pakai. Sesuai sangat untuk yang tak pandai makeup atau malas nak makeup 😍
.
Jom dapatkan Set Queen Cheta ni sebab Cheta dengar cerita sesiapa yang grab set mcm Cheta pakai ni @dyxysuperwoman nak bagi dkt semua FREE MASCARA / FREE LIPSTICK & dapat banyak FREEGIFTS ESCLUSIVE lagi 😍 Bestnyaaa. Jom dapatkan sekarang dengan @dyxysuperwoman ataupun 
direct whatsapp je 📲 011-1104 4491
.
#dyxy
#dyxysuperwoman2020
#dyxyoriginal
  • Ramai tanya Cheta makeup apa yang Cheta pakai setiap hari kan 💋
    .
    Hah dah takda dah rahsia antara Chete dengan hampa semua .
    Sekarang Cheta hari hari pakai makeup dari @dyxysuperwoman je . Best sangat pakai DYXY ni sebab senang sangat nak pakai. Sesuai sangat untuk yang tak pandai makeup atau malas nak makeup 😍
    .
    Jom dapatkan Set Queen Cheta ni sebab Cheta dengar cerita sesiapa yang grab set mcm Cheta pakai ni @dyxysuperwoman nak bagi dkt semua FREE MASCARA / FREE LIPSTICK & dapat banyak FREEGIFTS ESCLUSIVE lagi 😍 Bestnyaaa. Jom dapatkan sekarang dengan @dyxysuperwoman ataupun
    direct whatsapp je 📲 011-1104 4491
    .
    #dyxy
    #dyxysuperwoman2020
    #dyxyoriginal

  •  2,491  26  16 March, 2020
  • Morning dah pakai gincu blm haqi ni ?
.
Ni ha set makeup yg terbaik utk uols .

Ramai tanya Cheta makeup apa yang Cheta pakai setiap hari kan 💋
.
Hah dah takda dah rahsia antara Chete dengan hampa semua .
Sekarang Cheta hari hari pakai makeup dari @dyxysuperwoman je . Best sangat pakai DYXY ni sebab senang sangat nak pakai. Sesuai sangat untuk yang tak pandai makeup atau malas nak makeup 😍
.
Jom dapatkan Set Queen Cheta ni sebab Cheta dengar cerita sesiapa yang grab set mcm Cheta pakai ni @dyxysuperwoman nak bagi dkt semua FREE MASCARA / FREE LIPSTICK & dapat banyak FREEGIFTS ESCLUSIVE lagi 😍 Bestnyaaa. Jom dapatkan sekarang dengan @dyxysuperwoman ataupun 
direct whatsapp je 📲 011-1104 4491
.
#dyxy
#dyxysuperwoman2020
#dyxyoriginal
  • Morning dah pakai gincu blm haqi ni ?
    .
    Ni ha set makeup yg terbaik utk uols .

    Ramai tanya Cheta makeup apa yang Cheta pakai setiap hari kan 💋
    .
    Hah dah takda dah rahsia antara Chete dengan hampa semua .
    Sekarang Cheta hari hari pakai makeup dari @dyxysuperwoman je . Best sangat pakai DYXY ni sebab senang sangat nak pakai. Sesuai sangat untuk yang tak pandai makeup atau malas nak makeup 😍
    .
    Jom dapatkan Set Queen Cheta ni sebab Cheta dengar cerita sesiapa yang grab set mcm Cheta pakai ni @dyxysuperwoman nak bagi dkt semua FREE MASCARA / FREE LIPSTICK & dapat banyak FREEGIFTS ESCLUSIVE lagi 😍 Bestnyaaa. Jom dapatkan sekarang dengan @dyxysuperwoman ataupun
    direct whatsapp je 📲 011-1104 4491
    .
    #dyxy
    #dyxysuperwoman2020
    #dyxyoriginal

  •  3,769  30  24 March, 2020