#Dimatamu Instagram Photos & Videos

Dimatamu - 65.1k posts

Hashtag Popularity

26.8
average comments
2k
average likes

Latest #Dimatamu Posts

  • In 2018, a mother-daughter duo from Bangi, Selangor saw the need for a woman-only ride-sharing platform in the country. And so, they began MakCik Travels. Dr Sazlina Kamaralzaman and her daughter, Siti Sarah Anuar, found that crime and sexual harassment occurred too often when women travelled alone. To overcome the issue, they came up with MakCik Travels, a companionship service for women, so that they could hail a ride with a sense of security. Not too soon, they extended the service to chaperone women who felt unsafe when travelling alone at night or to run errands at shopping malls or hospitals. MakCik Travels initially started out with only two drivers offering transportation services to women near where they lived. "But soon enough, we kept getting more demands to go outside of Bangi and kept getting calls even at 3am," Siti Sarah told SAYS in an interview. She said that was when her mother decided to start a company to meet these larger demands and to provide women with a safer option when travelling. MakCik Travels offers two types of services: MakCik Drives and MakCik Chaperone. Head on over to the link in our bio to read more.
.
.
.
.
.
#makcikbawang #viral #malaysia #blogger #makcik #share #ohbulanofficial #ceritapanas #trustedseller #bawang #lawakhambar #ohbulan #ohbulancom #terkini #viralupdates #lamansocialtainment #insta #storyviral #nakbebel #dimatamu #hidupsihat #charcoalwhiteningmurah #teethwhiteningmurah #senyumsokmo #aranggigimurah #pemutihgigimurah #infomenarik #charcoalteethmurah #teethwhitening #hamariyojana
  • In 2018, a mother-daughter duo from Bangi, Selangor saw the need for a woman-only ride-sharing platform in the country. And so, they began MakCik Travels. Dr Sazlina Kamaralzaman and her daughter, Siti Sarah Anuar, found that crime and sexual harassment occurred too often when women travelled alone. To overcome the issue, they came up with MakCik Travels, a companionship service for women, so that they could hail a ride with a sense of security. Not too soon, they extended the service to chaperone women who felt unsafe when travelling alone at night or to run errands at shopping malls or hospitals. MakCik Travels initially started out with only two drivers offering transportation services to women near where they lived. "But soon enough, we kept getting more demands to go outside of Bangi and kept getting calls even at 3am," Siti Sarah told SAYS in an interview. She said that was when her mother decided to start a company to meet these larger demands and to provide women with a safer option when travelling. MakCik Travels offers two types of services: MakCik Drives and MakCik Chaperone. Head on over to the link in our bio to read more.
    .
    .
    .
    .
    .
    #makcikbawang #viral #malaysia #blogger #makcik #share #ohbulanofficial #ceritapanas #trustedseller #bawang #lawakhambar #ohbulan #ohbulancom #terkini #viralupdates #lamansocialtainment #insta #storyviral #nakbebel #dimatamu #hidupsihat #charcoalwhiteningmurah #teethwhiteningmurah #senyumsokmo #aranggigimurah #pemutihgigimurah #infomenarik #charcoalteethmurah #teethwhitening #hamariyojana

  •  9  0  7 July, 2020
  • Siapa nak wangi sebiji macam Che Ta? Wangi sepanjang hari... Baju dah cuci pun masih wangi lagi..
.
Haaaaa ni lah rahsianya perfume keluaran Che Ta sendiri..
.
Pernah viral suatu ketika dahulu..
.
Wangi ala2 orang zaman sekarang.. Wangi unikkk..
.
Yang bestnya lagi perfume ni.. Lelaki perempuan boleh guna dan sesuai guna.. Lepas tu Mesra solat pulak tu sebab halal..
.
Nakkk takk?
.
Haaaaa ni admin nak bagi promosi kepada yang terawal. Harga biasa rm29.90 tau 😘 😘
.
Harga promosi Rm15 sahaja(sehingga 10hb.7.2020)
Harga promosi Rm15 sahaja(sehingga 10hb.07.2020)
.
Kalau you olls beli banyak2 boleh jual dan dapat untung.
.
Wauu nak takk? Wangi.. Anda juga untung..
.
WHATSAPP 0193941146
WHATSAPP 0193941146
WHATSAPP 0193941146
.
Jangan cakap admin tak payung kalau stok habis tau.. 😉
.
CEPAT cepatt!! 🥰🥰🥰
.
#smile #cinta #errafazira #ctdk #sitinurhaliza #❤ #antapermana  #igers #bazarpaknil #love #celebrity #artismalaysia #viral #Businesswoman #Khaibahar #Ismailizzani #Hajat #Dimatamu #Paskal #Hairulazreen #Polisevo2 #Malaysiaboleh #Malaysia #syintagila #Neelofa #fattzura #trending #likeforfollow #rcw
  • Siapa nak wangi sebiji macam Che Ta? Wangi sepanjang hari... Baju dah cuci pun masih wangi lagi..
    .
    Haaaaa ni lah rahsianya perfume keluaran Che Ta sendiri..
    .
    Pernah viral suatu ketika dahulu..
    .
    Wangi ala2 orang zaman sekarang.. Wangi unikkk..
    .
    Yang bestnya lagi perfume ni.. Lelaki perempuan boleh guna dan sesuai guna.. Lepas tu Mesra solat pulak tu sebab halal..
    .
    Nakkk takk?
    .
    Haaaaa ni admin nak bagi promosi kepada yang terawal. Harga biasa rm29.90 tau 😘 😘
    .
    Harga promosi Rm15 sahaja(sehingga 10hb.7.2020)
    Harga promosi Rm15 sahaja(sehingga 10hb.07.2020)
    .
    Kalau you olls beli banyak2 boleh jual dan dapat untung.
    .
    Wauu nak takk? Wangi.. Anda juga untung..
    .
    WHATSAPP 0193941146
    WHATSAPP 0193941146
    WHATSAPP 0193941146
    .
    Jangan cakap admin tak payung kalau stok habis tau.. 😉
    .
    CEPAT cepatt!! 🥰🥰🥰
    .
    #smile #cinta #errafazira #ctdk #sitinurhaliza #❤ #antapermana #igers #bazarpaknil #love #celebrity #artismalaysia #viral #Businesswoman #Khaibahar #Ismailizzani #Hajat #Dimatamu #Paskal #Hairulazreen #Polisevo2 #Malaysiaboleh #Malaysia #syintagila #Neelofa #fattzura #trending #likeforfollow #rcw

  •  10  0  7 July, 2020
  • "Personalize Zikir Pillow" adalah khas untuk semua pelanggan babypian dan anda boleh membuat tempahan nama bermula pada hari ini 7 JULY 2020. YESS!! HARI INI!! 😍✨
.
.
Nama anda akan diukir dengan "GOLD GLITTER" dgn font yang istimewa. Lebih eksklusif dan gaya terkini! Yang penting, dari jauh dah boleh nampak bling bling tu okeeeyy, sangat cantik!!! 🥰🥰 Pendek kata, kalau ada nama manja tu sgt sesuai diukir atas Zikir Pillow ini 😎
.
.
Mulakan pendidikan awal anak anda dengan alunan zikir, doa dan surah-surah pilihan dan hadiahkan pada kesayangan anda. Pasti tak lekang senyuman si manja ditambah pula adanya nama yang terukir atas Zikir Pillow tersebut! ❤️
.
.
.
Cepat piyemm tepi😍😍😍
nak cepat tekan link di bio
@babypianjeli_kelantan😘
.
#zikirpillowbabypiankelantan #zikirpagipetang #zikirpillowviral #zikirpillowbybabypian #babypiankelantan #babypianzikirpillow #pkp#anakku #ctdk #sufiansuhaimi #dimatamu #janjimu #bellaammaralovers #makmarahjualmahal #bini #sayajual #jomorder #sayajualbantal
  • "Personalize Zikir Pillow" adalah khas untuk semua pelanggan babypian dan anda boleh membuat tempahan nama bermula pada hari ini 7 JULY 2020. YESS!! HARI INI!! 😍✨
    .
    .
    Nama anda akan diukir dengan "GOLD GLITTER" dgn font yang istimewa. Lebih eksklusif dan gaya terkini! Yang penting, dari jauh dah boleh nampak bling bling tu okeeeyy, sangat cantik!!! 🥰🥰 Pendek kata, kalau ada nama manja tu sgt sesuai diukir atas Zikir Pillow ini 😎
    .
    .
    Mulakan pendidikan awal anak anda dengan alunan zikir, doa dan surah-surah pilihan dan hadiahkan pada kesayangan anda. Pasti tak lekang senyuman si manja ditambah pula adanya nama yang terukir atas Zikir Pillow tersebut! ❤️
    .
    .
    .
    Cepat piyemm tepi😍😍😍
    nak cepat tekan link di bio
    @babypianjeli_kelantan😘
    .
    #zikirpillowbabypiankelantan #zikirpagipetang #zikirpillowviral #zikirpillowbybabypian #babypiankelantan #babypianzikirpillow #pkp #anakku #ctdk #sufiansuhaimi #dimatamu #janjimu #bellaammaralovers #makmarahjualmahal #bini #sayajual #jomorder #sayajualbantal

  •  1  2  7 July, 2020
  • Siapa nak wangi sebiji macam Che Ta? Wangi sepanjang hari... Baju dah cuci pun masih wangi lagi..
.
Haaaaa ni lah rahsianya perfume keluaran Che Ta sendiri..
.
Pernah viral suatu ketika dahulu..
.
Wangi ala2 orang zaman sekarang.. Wangi unikkk..
.
Yang bestnya lagi perfume ni.. Lelaki perempuan boleh guna dan sesuai guna.. Lepas tu Mesra solat pulak tu sebab halal..
.
Nakkk takk?
.
Haaaaa ni admin nak bagi promosi kepada yang terawal. Harga biasa rm29.90 tau 😘 😘
.
Harga promosi Rm15 sahaja(sehingga 10hb.7.2020)
Harga promosi Rm15 sahaja(sehingga 10hb.07.2020)
.
Kalau you olls beli banyak2 boleh jual dan dapat untung.
.
Wauu nak takk? Wangi.. Anda juga untung..
.
WHATSAPP 0193941146
WHATSAPP 0193941146
WHATSAPP 0193941146
.
Jangan cakap admin tak payung kalau stok habis tau.. 😉
.
CEPAT cepatt!! 🥰🥰🥰
.
#smile #cinta #errafazira #ctdk #sitinurhaliza #❤ #antapermana  #igers #bazarpaknil #love #celebrity #artismalaysia #viral #Businesswoman #Khaibahar #Ismailizzani #Hajat #Dimatamu #Paskal #Hairulazreen #Polisevo2 #Malaysiaboleh #Malaysia #syintagila #Neelofa #fattzura #trending #likeforfollow #rcw
  • Siapa nak wangi sebiji macam Che Ta? Wangi sepanjang hari... Baju dah cuci pun masih wangi lagi..
    .
    Haaaaa ni lah rahsianya perfume keluaran Che Ta sendiri..
    .
    Pernah viral suatu ketika dahulu..
    .
    Wangi ala2 orang zaman sekarang.. Wangi unikkk..
    .
    Yang bestnya lagi perfume ni.. Lelaki perempuan boleh guna dan sesuai guna.. Lepas tu Mesra solat pulak tu sebab halal..
    .
    Nakkk takk?
    .
    Haaaaa ni admin nak bagi promosi kepada yang terawal. Harga biasa rm29.90 tau 😘 😘
    .
    Harga promosi Rm15 sahaja(sehingga 10hb.7.2020)
    Harga promosi Rm15 sahaja(sehingga 10hb.07.2020)
    .
    Kalau you olls beli banyak2 boleh jual dan dapat untung.
    .
    Wauu nak takk? Wangi.. Anda juga untung..
    .
    WHATSAPP 0193941146
    WHATSAPP 0193941146
    WHATSAPP 0193941146
    .
    Jangan cakap admin tak payung kalau stok habis tau.. 😉
    .
    CEPAT cepatt!! 🥰🥰🥰
    .
    #smile #cinta #errafazira #ctdk #sitinurhaliza #❤ #antapermana #igers #bazarpaknil #love #celebrity #artismalaysia #viral #Businesswoman #Khaibahar #Ismailizzani #Hajat #Dimatamu #Paskal #Hairulazreen #Polisevo2 #Malaysiaboleh #Malaysia #syintagila #Neelofa #fattzura #trending #likeforfollow #rcw

  •  18  0  7 July, 2020
  • Untuk apa merasa lebih, Jika masih menjadi satu diantara beberapa orang yang diperlakukan sama. Aku cukup sedar, Yang menginginkanmu
Bukan hanya aku Kerana teman lelaki mu lebih dari Jumlah jariku, takkan terlihat lagi senyummanku "DIMATAMU"
•
(Recommended) 🎧 
•
Apa yang dinyanyikan🎶 itulah yang dirasakan🎭
Maaf atas kekurangan🙏🏻, terima kasih sudi dengarkan☺️
•
Thankyou @rzril_  yang selalu support🙏🏻
•
Jangan lupa tag kalau share
•
#dimatamu
#malaysiancover
#malaysiantalent
#younggenerationmusic
@sembang.voice
@malaysiancover
  • Untuk apa merasa lebih, Jika masih menjadi satu diantara beberapa orang yang diperlakukan sama. Aku cukup sedar, Yang menginginkanmu
    Bukan hanya aku Kerana teman lelaki mu lebih dari Jumlah jariku, takkan terlihat lagi senyummanku "DIMATAMU"

    (Recommended) 🎧

    Apa yang dinyanyikan🎶 itulah yang dirasakan🎭
    Maaf atas kekurangan🙏🏻, terima kasih sudi dengarkan☺️

    Thankyou @rzril_ yang selalu support🙏🏻

    Jangan lupa tag kalau share

    #dimatamu
    #malaysiancover
    #malaysiantalent
    #younggenerationmusic
    @sembang.voice
    @malaysiancover

  •  186  23  7 July, 2020
  • Uishhhhh, bukan main lagi pakai baju tak nampak pun “TAYAR LEBIH” kat tepi badan tuuu.. 😂😂😂 Barulah menawan,,, haaa kau ada??
...
Knp PREMIUM BODY BEAUTY SHAPING GIRDLE nie?? ✅Menyerap peluh
✅Bantu bentuk postur badan
✅Bantu mengurangkan kesan strechmark
✅Free Size of course 🥰🥰
...
2 warna pujaan hati, hitam dan coklat.
...
Bagi yang berminat untuk dapatkan produk2 V Asia & JAMU JELITA boleh whatsapp no di bawah 👇👇
.
0193941146 
0193941146 
0193941146 
.
.
#Vasia #jamujelita #sabahan #smile #cinta #errafazira #ctdk #sitinurhaliza #antapermana  #igers #bazarpaknil #love #celebrity #artismalaysia #viral #Businesswoman #Khaibahar #Ismailizzani #Hajat #Dimatamu #Paskal #Hairulazreen #Malaysiaboleh #Malaysia #syintagila #Neelofa #fattzura #trending #rcw
  • Uishhhhh, bukan main lagi pakai baju tak nampak pun “TAYAR LEBIH” kat tepi badan tuuu.. 😂😂😂 Barulah menawan,,, haaa kau ada??
    ...
    Knp PREMIUM BODY BEAUTY SHAPING GIRDLE nie?? ✅Menyerap peluh
    ✅Bantu bentuk postur badan
    ✅Bantu mengurangkan kesan strechmark
    ✅Free Size of course 🥰🥰
    ...
    2 warna pujaan hati, hitam dan coklat.
    ...
    Bagi yang berminat untuk dapatkan produk2 V Asia & JAMU JELITA boleh whatsapp no di bawah 👇👇
    .
    0193941146
    0193941146
    0193941146
    .
    .
    #Vasia #jamujelita #sabahan #smile #cinta #errafazira #ctdk #sitinurhaliza #antapermana #igers #bazarpaknil #love #celebrity #artismalaysia #viral #Businesswoman #Khaibahar #Ismailizzani #Hajat #Dimatamu #Paskal #Hairulazreen #Malaysiaboleh #Malaysia #syintagila #Neelofa #fattzura #trending #rcw

  •  6  0  7 July, 2020
  • Assalamualaikum dan selamat pagi semua💕💕💕
.
Baju Ironless yang dipakai  @izzmhd cantikkan🥰🥰🥰 Baju ni sesuai utk sesiapa yg malas Iron atau nak gi travel☺️
.
P/S: Kalau pergi jauh-jauh, lepas tu dekat kereta tertido😂 bangun-bangun mesti baju kedut kan😌😌😌 Tp Insya Allah Blouse Aisya still okay
  • Assalamualaikum dan selamat pagi semua💕💕💕
    .
    Baju Ironless yang dipakai @izzmhd cantikkan🥰🥰🥰 Baju ni sesuai utk sesiapa yg malas Iron atau nak gi travel☺️
    .
    P/S: Kalau pergi jauh-jauh, lepas tu dekat kereta tertido😂 bangun-bangun mesti baju kedut kan😌😌😌 Tp Insya Allah Blouse Aisya still okay

  •  21  3  6 July, 2020
  • Makin lama makin mengancam feedback dari #quinnvlover ni. Semuanya puas hati! Alhamdulillah seronok sangat dapat bantu u ols 😍
.
Yang mana belum cuba lagi tu takkan u ols nak baca feedbacks hebat kami je?.
Jom la cuba. Konfem puas hati😘💕
.
Whatsapp me now 🔥
📲 018.314.5235
📲 018.314.5235
📲 018.314.5235
.
.
.
.
.
#billionairemagnet #quinnv #quinnvshahalam #quinnvsubang #quinnvkl #quinnvselangor #quinnvsetiaalam #quinnvklang #farahnabila #fikryibrahim #kauyangpertama #tipsperkahwinan #tipscantik #tipssihat #keputihan #dimatamu #ikhtiarhamil #husbandandwife #ikhtiarhamil #bossku #masalahperiod #syintagila #ratuslimmingjelly #tipskekaldara #produkviral #agentwanted #dropshipwanted #quinnclean #promo #dewiremaja
  • Makin lama makin mengancam feedback dari #quinnvlover ni. Semuanya puas hati! Alhamdulillah seronok sangat dapat bantu u ols 😍
    .
    Yang mana belum cuba lagi tu takkan u ols nak baca feedbacks hebat kami je?.
    Jom la cuba. Konfem puas hati😘💕
    .
    Whatsapp me now 🔥
    📲 018.314.5235
    📲 018.314.5235
    📲 018.314.5235
    .
    .
    .
    .
    .
    #billionairemagnet #quinnv #quinnvshahalam #quinnvsubang #quinnvkl #quinnvselangor #quinnvsetiaalam #quinnvklang #farahnabila #fikryibrahim #kauyangpertama #tipsperkahwinan #tipscantik #tipssihat #keputihan #dimatamu #ikhtiarhamil #husbandandwife #ikhtiarhamil #bossku #masalahperiod #syintagila #ratuslimmingjelly #tipskekaldara #produkviral #agentwanted #dropshipwanted #quinnclean #promo #dewiremaja

  •  0  0  6 July, 2020
  • Makin lama makin mengancam feedback dari #quinnvlover ni. Semuanya puas hati! Alhamdulillah seronok sangat dapat bantu u ols 😍
.
Yang mana belum cuba lagi tu takkan u ols nak baca feedbacks hebat kami je?.
Jom la cuba. Konfem puas hati😘💕
.
Whatsapp me now 🔥
📲 018.314.5235
📲 018.314.5235
📲 018.314.5235
.
.
.
.
.
#billionairemagnet #quinnv #quinnvshahalam #quinnvsubang #quinnvkl #quinnvselangor #quinnvsetiaalam #quinnvklang #farahnabila #fikryibrahim #kauyangpertama #tipsperkahwinan #tipscantik #tipssihat #keputihan #dimatamu #ikhtiarhamil #husbandandwife #ikhtiarhamil #bossku #masalahperiod #syintagila #ratuslimmingjelly #tipskekaldara #produkviral #agentwanted #dropshipwanted #quinnclean #promo #dewiremaja
  • Makin lama makin mengancam feedback dari #quinnvlover ni. Semuanya puas hati! Alhamdulillah seronok sangat dapat bantu u ols 😍
    .
    Yang mana belum cuba lagi tu takkan u ols nak baca feedbacks hebat kami je?.
    Jom la cuba. Konfem puas hati😘💕
    .
    Whatsapp me now 🔥
    📲 018.314.5235
    📲 018.314.5235
    📲 018.314.5235
    .
    .
    .
    .
    .
    #billionairemagnet #quinnv #quinnvshahalam #quinnvsubang #quinnvkl #quinnvselangor #quinnvsetiaalam #quinnvklang #farahnabila #fikryibrahim #kauyangpertama #tipsperkahwinan #tipscantik #tipssihat #keputihan #dimatamu #ikhtiarhamil #husbandandwife #ikhtiarhamil #bossku #masalahperiod #syintagila #ratuslimmingjelly #tipskekaldara #produkviral #agentwanted #dropshipwanted #quinnclean #promo #dewiremaja

  •  0  0  6 July, 2020
  • Makin lama makin mengancam feedback dari #quinnvlover ni. Semuanya puas hati! Alhamdulillah seronok sangat dapat bantu u ols 😍
.
Yang mana belum cuba lagi tu takkan u ols nak baca feedbacks hebat kami je?.
Jom la cuba. Konfem puas hati😘💕
.
Whatsapp me now 🔥
📲 018.314.5235
📲 018.314.5235
📲 018.314.5235
.
.
.
.
.
#billionairemagnet #quinnv #quinnvshahalam #quinnvsubang #quinnvkl #quinnvselangor #quinnvsetiaalam #quinnvklang #farahnabila #fikryibrahim #kauyangpertama #tipsperkahwinan #tipscantik #tipssihat #keputihan #dimatamu #ikhtiarhamil #husbandandwife #ikhtiarhamil #bossku #masalahperiod #syintagila #ratuslimmingjelly #tipskekaldara #produkviral #agentwanted #dropshipwanted #quinnclean #promo #dewiremaja
  • Makin lama makin mengancam feedback dari #quinnvlover ni. Semuanya puas hati! Alhamdulillah seronok sangat dapat bantu u ols 😍
    .
    Yang mana belum cuba lagi tu takkan u ols nak baca feedbacks hebat kami je?.
    Jom la cuba. Konfem puas hati😘💕
    .
    Whatsapp me now 🔥
    📲 018.314.5235
    📲 018.314.5235
    📲 018.314.5235
    .
    .
    .
    .
    .
    #billionairemagnet #quinnv #quinnvshahalam #quinnvsubang #quinnvkl #quinnvselangor #quinnvsetiaalam #quinnvklang #farahnabila #fikryibrahim #kauyangpertama #tipsperkahwinan #tipscantik #tipssihat #keputihan #dimatamu #ikhtiarhamil #husbandandwife #ikhtiarhamil #bossku #masalahperiod #syintagila #ratuslimmingjelly #tipskekaldara #produkviral #agentwanted #dropshipwanted #quinnclean #promo #dewiremaja

  •  0  0  6 July, 2020
  • TAHUKAH ANDA:
Menurut kajian, Nutrien seperti Vitamin B, Vitamin C, Pectin, Kalsium & Anti Oksidan sangat kaya dalam buah lemon!!
...
Semua ini terkandung dalam LEMONTOX VASIA!!!
...
Lemontox diformulasi daripada serbuk minuman Buah Lemon dengan Perisa Ekstrak Halia, Bawang Putih & Teh Hijau Berperisa Pic..
...
🍋Lemon
🍋 Ekstrak Halia
🍋 Bawang Putih
🍋 Teh Hijau
🍋 Limau Gedang
🍋 dan lain-lain lagi.
...
. 
Untuk yg berminat boleh whatsapp no di bawah
.
0193941146
.
.
#Vasia #Dherbs #sabahan #smile #cinta #errafazira #ctdk #sitinurhaliza #❤ #antapermana  #igers #bazarpaknil #love #celebrity #artismalaysia #viral #Businesswoman #Khaibahar #Ismailizzani #Hajat #Dimatamu #Paskal #Hairulazreen #Malaysiaboleh #Malaysia #syintagila #Neelofa #fattzura #trending #rcw
  • TAHUKAH ANDA:
    Menurut kajian, Nutrien seperti Vitamin B, Vitamin C, Pectin, Kalsium & Anti Oksidan sangat kaya dalam buah lemon!!
    ...
    Semua ini terkandung dalam LEMONTOX VASIA!!!
    ...
    Lemontox diformulasi daripada serbuk minuman Buah Lemon dengan Perisa Ekstrak Halia, Bawang Putih & Teh Hijau Berperisa Pic..
    ...
    🍋Lemon
    🍋 Ekstrak Halia
    🍋 Bawang Putih
    🍋 Teh Hijau
    🍋 Limau Gedang
    🍋 dan lain-lain lagi.
    ...
    .
    Untuk yg berminat boleh whatsapp no di bawah
    .
    0193941146
    .
    .
    #Vasia #Dherbs #sabahan #smile #cinta #errafazira #ctdk #sitinurhaliza #❤ #antapermana #igers #bazarpaknil #love #celebrity #artismalaysia #viral #Businesswoman #Khaibahar #Ismailizzani #Hajat #Dimatamu #Paskal #Hairulazreen #Malaysiaboleh #Malaysia #syintagila #Neelofa #fattzura #trending #rcw

  •  7  0  6 July, 2020
  • Tak best kan bila kita yg wanita ni ada ‘little miss hair’ kat atas bibir, and area muka yg lain? Nak makeup pun nampak tak smooth je. Nak shave takut cepat tumbuh balik hmm👨🏻🙁😪
.
Worry not😍 sekarang dah ada wax dari @foodbeautys tanpa perlu panaskan tau, terus apply ja kat muka kita. Dahlah guna bahan2 organik pulak tu! Rasa madu hehehe😋
.
Mana yg nak hilangkan bulu2 dengan cara selamat tuuu boleh orderr .
ws 01120909709
Click link di bio sistor
.
To order ws 01120909709 .
 #tidakadacintasepertimu 
#tiadaarahjodohkita
#zahirtakterucap 
#papanakmenantu
#cintafatamorgana
#dukun
#monalisa
#zahirtakterucap
#akunazmi
#meletop 
#ame2018
#dfkl2018
#babyninja 
#sitiaafiyahkhalid
#sufiansuhaimi 
#dimatamu
#mentorotai
#kfccheesezilla
#gemagegarvaganza
#misteridilaila
#madusarangmelaka
#madubersarang
#dramasangat
#sinopal #bahenol
  • Tak best kan bila kita yg wanita ni ada ‘little miss hair’ kat atas bibir, and area muka yg lain? Nak makeup pun nampak tak smooth je. Nak shave takut cepat tumbuh balik hmm👨🏻🙁😪
    .
    Worry not😍 sekarang dah ada wax dari @foodbeautys tanpa perlu panaskan tau, terus apply ja kat muka kita. Dahlah guna bahan2 organik pulak tu! Rasa madu hehehe😋
    .
    Mana yg nak hilangkan bulu2 dengan cara selamat tuuu boleh orderr .
    ws 01120909709
    Click link di bio sistor
    .
    To order ws 01120909709 .
    #tidakadacintasepertimu
    #tiadaarahjodohkita
    #zahirtakterucap
    #papanakmenantu
    #cintafatamorgana
    #dukun
    #monalisa
    #zahirtakterucap
    #akunazmi
    #meletop
    #ame2018
    #dfkl2018
    #babyninja
    #sitiaafiyahkhalid
    #sufiansuhaimi
    #dimatamu
    #mentorotai
    #kfccheesezilla
    #gemagegarvaganza
    #misteridilaila
    #madusarangmelaka
    #madubersarang
    #dramasangat
    #sinopal #bahenol

  •  10  0  6 July, 2020
  • Tak best kan bila kita yg wanita ni ada ‘little miss hair’ kat atas bibir, and area muka yg lain? Nak makeup pun nampak tak smooth je. Nak shave takut cepat tumbuh balik hmm👨🏻🙁😪
.
Worry not😍 sekarang dah ada wax dari @wawawaxrai tanpa perlu panaskan tau, terus apply ja kat muka kita. Dahlah guna bahan2 organik pulak tu! Rasa madu hehehe😋
.
Mana yg nak hilangkan bulu2 dengan cara selamat tuuu boleh orderr .
ws 01120909709
Click link di bio sistor
.
To order ws 01120909709 .
 #tidakadacintasepertimu 
#tiadaarahjodohkita
#zahirtakterucap 
#papanakmenantu
#cintafatamorgana
#dukun
#monalisa
#zahirtakterucap
#akunazmi
#meletop 
#ame2018
#dfkl2018
#babyninja 
#sitiaafiyahkhalid
#sufiansuhaimi 
#dimatamu
#mentorotai
#kfccheesezilla
#gemagegarvaganza
#misteridilaila
#madusarangmelaka
#madubersarang
#dramasangat
#sinopal #bahenol
  • Tak best kan bila kita yg wanita ni ada ‘little miss hair’ kat atas bibir, and area muka yg lain? Nak makeup pun nampak tak smooth je. Nak shave takut cepat tumbuh balik hmm👨🏻🙁😪
    .
    Worry not😍 sekarang dah ada wax dari @wawawaxrai tanpa perlu panaskan tau, terus apply ja kat muka kita. Dahlah guna bahan2 organik pulak tu! Rasa madu hehehe😋
    .
    Mana yg nak hilangkan bulu2 dengan cara selamat tuuu boleh orderr .
    ws 01120909709
    Click link di bio sistor
    .
    To order ws 01120909709 .
    #tidakadacintasepertimu
    #tiadaarahjodohkita
    #zahirtakterucap
    #papanakmenantu
    #cintafatamorgana
    #dukun
    #monalisa
    #zahirtakterucap
    #akunazmi
    #meletop
    #ame2018
    #dfkl2018
    #babyninja
    #sitiaafiyahkhalid
    #sufiansuhaimi
    #dimatamu
    #mentorotai
    #kfccheesezilla
    #gemagegarvaganza
    #misteridilaila
    #madusarangmelaka
    #madubersarang
    #dramasangat
    #sinopal #bahenol

  •  25  0  6 July, 2020
  • FUNGSI QUINN CLEAN :
🍓 Mengekalkan pH yang seimbang
🍓 Mengekalkan kebersihan Miss v
🍓 Mencegah bau busuk Miss v
🍓 Mencegah kegatalan
🍓 Mengawal kegatalan akibat darah haid
🍓 Merawat keputihan
🍓 Mencerahkan Miss v
🍓 Menhilangkan daki sekitar Miss v & celahan kangkang
🍓 Melembutkan kulit sekitar Miss v
🍓Mewangikan Miss v secara semulajadi
🍓 Menguatkan & Merapatkan otot Miss v
🍓 Menganjalkan Miss v
🍓Mengekalkan kelembapan semulajadi
🍓Menghalang pembiakan bakteria / fungus
🍓Memberi keselesaan & kesegaran sepanjang hari untuk melakukan aktiviti seharian.
.
Click link di bio
.
#gengain #ladyqissquad #quinnv #quinnvselayang #quinnvbatucaves#quinnvkl #quinnvselangor #quinnvgombak #quinnvrawang #emmamaembong #ajl33 #tipsperkahwinan #tipscantik #tipssihat #keputihan #dimatamu #ikhtiarhamil #husbandandwife #ikhtiarhamil #bossku #masalahperiod #syintagila #ratuslimmingjelly #tipskekaldara #produkviral #agentwanted #dropshipwanted #quinnclean #promo #dewiremaja #maluaperrr
  • FUNGSI QUINN CLEAN :
    🍓 Mengekalkan pH yang seimbang
    🍓 Mengekalkan kebersihan Miss v
    🍓 Mencegah bau busuk Miss v
    🍓 Mencegah kegatalan
    🍓 Mengawal kegatalan akibat darah haid
    🍓 Merawat keputihan
    🍓 Mencerahkan Miss v
    🍓 Menhilangkan daki sekitar Miss v & celahan kangkang
    🍓 Melembutkan kulit sekitar Miss v
    🍓Mewangikan Miss v secara semulajadi
    🍓 Menguatkan & Merapatkan otot Miss v
    🍓 Menganjalkan Miss v
    🍓Mengekalkan kelembapan semulajadi
    🍓Menghalang pembiakan bakteria / fungus
    🍓Memberi keselesaan & kesegaran sepanjang hari untuk melakukan aktiviti seharian.
    .
    Click link di bio
    .
    #gengain #ladyqissquad #quinnv #quinnvselayang #quinnvbatucaves #quinnvkl #quinnvselangor #quinnvgombak #quinnvrawang #emmamaembong #ajl33 #tipsperkahwinan #tipscantik #tipssihat #keputihan #dimatamu #ikhtiarhamil #husbandandwife #ikhtiarhamil #bossku #masalahperiod #syintagila #ratuslimmingjelly #tipskekaldara #produkviral #agentwanted #dropshipwanted #quinnclean #promo #dewiremaja #maluaperrr

  •  1  0  6 July, 2020

Top #Dimatamu Posts