#DianzVitamin Instagram Photos & Videos

DianzVitamin - 705.9k posts

Hashtag Popularity

6.7
average comments
37.5
average likes

Latest #DianzVitamin Posts

  • [SEE THE FACE LA GENG! ๐Ÿค“]

Hangpa pun, ada ka patut cakap muka sis takdak harapan nak clear jerawat lepaih ni.  Sekali naahh, jerawat dah pudaq tu gais.  Skit hari lagi peloles la sis kita tau! ๐Ÿ˜ฒ

Dari hangpa duk rasa ralat sebab muka sendiri ada jerawat, apa kata hangpa follow cara2 ni kalau takmau jerawat naik lagi kan:

1.  Cuci mekap sebelum tidoq
2.  Selalu basuh berus mekap
3.  Dapatkan tidoq yang cukup
4.  Always consume #DianzVitamin

Senang sangat cara2 ni betui dak? Yang pasti no.4 tu jangan skip hokay! 

Amalkan semua tips ni setiap hari, insyaAllah setakat nak dapat kulit pelolea bebas jerawat tu no hal la! ๐Ÿ˜

#tedimommygojes
#tediSFlove 
Mini Stokis Dianz Kelantan ๐Ÿ’•
  • [SEE THE FACE LA GENG! ๐Ÿค“]

    Hangpa pun, ada ka patut cakap muka sis takdak harapan nak clear jerawat lepaih ni. Sekali naahh, jerawat dah pudaq tu gais. Skit hari lagi peloles la sis kita tau! ๐Ÿ˜ฒ

    Dari hangpa duk rasa ralat sebab muka sendiri ada jerawat, apa kata hangpa follow cara2 ni kalau takmau jerawat naik lagi kan:

    1. Cuci mekap sebelum tidoq
    2. Selalu basuh berus mekap
    3. Dapatkan tidoq yang cukup
    4. Always consume #DianzVitamin

    Senang sangat cara2 ni betui dak? Yang pasti no.4 tu jangan skip hokay!

    Amalkan semua tips ni setiap hari, insyaAllah setakat nak dapat kulit pelolea bebas jerawat tu no hal la! ๐Ÿ˜

    #tedimommygojes
    #tediSFlove
    Mini Stokis Dianz Kelantan ๐Ÿ’•

  •  0  0  17 seconds ago
  • [SEE THE FACE LA GENG! ๐Ÿค“]
.
.
Hangpa pun, ada ka patut cakap muka sis takdak harapan nak clear jerawat lepaih ni.  Sekali naahh, jerawat dah pudaq tu gais.  Skit hari lagi peloles la sis kita tau! ๐Ÿ˜ฒ
.
Dari hangpa duk rasa ralat sebab muka sendiri ada jerawat, apa kata hangpa follow cara2 ni kalau takmau jerawat naik lagi kan:

1.  Cuci mekap sebelum tidoq
2.  Selalu basuh berus mekap
3.  Dapatkan tidoq yang cukup
4.  Always consume #DianzVitamin
.
Senang sangat cara2 ni betui dak? Yang pasti no.4 tu jangan skip hokay!  Amalkan semua tips ni setiap hari, insyaAllah setakat nak dapat kulit pelolea bebas jerawat tu no hal la!  TAG kawan baik hangpa yang ada masalah jerawat! ๐Ÿ˜
.
.
  • [SEE THE FACE LA GENG! ๐Ÿค“]
    .
    .
    Hangpa pun, ada ka patut cakap muka sis takdak harapan nak clear jerawat lepaih ni. Sekali naahh, jerawat dah pudaq tu gais. Skit hari lagi peloles la sis kita tau! ๐Ÿ˜ฒ
    .
    Dari hangpa duk rasa ralat sebab muka sendiri ada jerawat, apa kata hangpa follow cara2 ni kalau takmau jerawat naik lagi kan:

    1. Cuci mekap sebelum tidoq
    2. Selalu basuh berus mekap
    3. Dapatkan tidoq yang cukup
    4. Always consume #DianzVitamin
    .
    Senang sangat cara2 ni betui dak? Yang pasti no.4 tu jangan skip hokay! Amalkan semua tips ni setiap hari, insyaAllah setakat nak dapat kulit pelolea bebas jerawat tu no hal la! TAG kawan baik hangpa yang ada masalah jerawat! ๐Ÿ˜
    .
    .

  •  2  1  15 minutes ago
  • [JERAWAT PULAK BERMAHARAJALELA!!! ๐Ÿ˜ฑ]
.
.
Masalah jerawat ka tu?  Biasala kan, kalau dah selalu muka terdedah dengan pelbagai habuk & berminyak tak mustahil muka kita senang nak naik jerawat kan?  Takpa relax gais, make sure hangpa amalkan pengambilan #DianzVitamin lebih konsisten sambil jaga pemakanan hangpa.  Lepaih ni, jangan kata jerawat tapi parut jerawat pun boleh pudaq dah kat kulit muka hangpa tu.  Jom perangi jerawat habis-habisan! ๐Ÿ˜Š
.
.

Dapatkan segera untuk kulit cantik, sihat dan bersih sepanjang hari guys ๐Ÿ˜ .
.
๐Ÿ“ŒUntuk Order boleh DM atau klik link di bio ok ๐Ÿ‘Œ 
.
. 
#dianzvitamin #dianzvitaminc #tedidianz #kulitjerawat #kulitjeragat #parutjerawat #jerawathilang #paruthilang #kulitcantik #kulitcerah #dianzkedah #dianzmerbok #dianzbedong #dianzgurun #dianzalorsetar #dianzsungaipetani 
#dianzbujang #dianztanjungdawai 
#dianzsingkiaq #tedikedah #malaysia #stayhome #vitaminc #dianzmalaysia #promosi #vitaminkulit #agentsahdianz
  • [JERAWAT PULAK BERMAHARAJALELA!!! ๐Ÿ˜ฑ]
    .
    .
    Masalah jerawat ka tu? Biasala kan, kalau dah selalu muka terdedah dengan pelbagai habuk & berminyak tak mustahil muka kita senang nak naik jerawat kan? Takpa relax gais, make sure hangpa amalkan pengambilan #DianzVitamin lebih konsisten sambil jaga pemakanan hangpa. Lepaih ni, jangan kata jerawat tapi parut jerawat pun boleh pudaq dah kat kulit muka hangpa tu. Jom perangi jerawat habis-habisan! ๐Ÿ˜Š
    .
    .

    Dapatkan segera untuk kulit cantik, sihat dan bersih sepanjang hari guys ๐Ÿ˜ .
    .
    ๐Ÿ“ŒUntuk Order boleh DM atau klik link di bio ok ๐Ÿ‘Œ
    .
    .
    #dianzvitamin #dianzvitaminc #tedidianz #kulitjerawat #kulitjeragat #parutjerawat #jerawathilang #paruthilang #kulitcantik #kulitcerah #dianzkedah #dianzmerbok #dianzbedong #dianzgurun #dianzalorsetar #dianzsungaipetani
    #dianzbujang #dianztanjungdawai
    #dianzsingkiaq #tedikedah #malaysia #stayhome #vitaminc #dianzmalaysia #promosi #vitaminkulit #agentsahdianz

  •  0  0  21 minutes ago
  • TIME PREGGY PUN TETAP NEKAD HOKAY! ๐Ÿค“

Hangpa habaq la lagu mana pun, sis tetap nekad gak nak cerahkan kulit walaupun still tengah preggy dulu.  La ni hangpa tengok kulit sis, dah makin cerah baq hang!  Tak sia2 sis usaha cerahkan kulit masa sebelum beranak! ๐Ÿคฉ
.
Dun worry gais, ada aja cara nak cerahkan kulit walaupun tengah preggy.  Antaranya:

1.  Banyakkan minum ayaq
2.  Jangan mandi ayaq panas lama2
3.  Cuci muka sebelum & selepas tidoq

Dalam dok buat tips2 ni jangan lupa jugak untuk consume #DianzVitamin hangpa tu tau.  Biaq hangpa boleh jadi mama gojes nanti! ๐Ÿ˜—
  • TIME PREGGY PUN TETAP NEKAD HOKAY! ๐Ÿค“

    Hangpa habaq la lagu mana pun, sis tetap nekad gak nak cerahkan kulit walaupun still tengah preggy dulu. La ni hangpa tengok kulit sis, dah makin cerah baq hang! Tak sia2 sis usaha cerahkan kulit masa sebelum beranak! ๐Ÿคฉ
    .
    Dun worry gais, ada aja cara nak cerahkan kulit walaupun tengah preggy. Antaranya:

    1. Banyakkan minum ayaq
    2. Jangan mandi ayaq panas lama2
    3. Cuci muka sebelum & selepas tidoq

    Dalam dok buat tips2 ni jangan lupa jugak untuk consume #DianzVitamin hangpa tu tau. Biaq hangpa boleh jadi mama gojes nanti! ๐Ÿ˜—

  •  0  0  24 minutes ago
  • [KAT FARMASI PUN ADELA SIS! ๐Ÿ˜Ž]
.
.

Korang pening kepala lagi, tak tau nak dapatkan produk Dianz kat mana selain dari agent? 
Sekarang ni dekat farmasi pun dah ade tau produk Dianz 
Ni baru orang kata bukan biashe-biashe! 
.
.

Semak farmasi yang menjual #DianzVitamin di www.dianz.my sekarang!!! ๐Ÿ˜‰
.
.

#TediBayanBaru 
www.wasap.my/60124538006
  • [KAT FARMASI PUN ADELA SIS! ๐Ÿ˜Ž]
    .
    .

    Korang pening kepala lagi, tak tau nak dapatkan produk Dianz kat mana selain dari agent?
    Sekarang ni dekat farmasi pun dah ade tau produk Dianz
    Ni baru orang kata bukan biashe-biashe!
    .
    .

    Semak farmasi yang menjual #DianzVitamin di www.dianz.my sekarang!!! ๐Ÿ˜‰
    .
    .

    #TediBayanBaru
    www.wasap.my/60124538006

  •  1  0  34 minutes ago
  • [SEE THE FACE LA GENG! ๐Ÿค“]
.

Hangpa pun, ada ka patut cakap muka sis takdak harapan nak clear jerawat lepaih ni.  Sekali naahh, jerawat dah pudaq tu gais.  Skit hari lagi peloles la sis kita tau! ๐Ÿ˜ฒ

Dari hangpa duk rasa ralat sebab muka sendiri ada jerawat, apa kata hangpa follow cara2 ni kalau takmau jerawat naik lagi kan:

1.  Cuci mekap sebelum tidoq
2.  Selalu basuh berus mekap
3.  Dapatkan tidoq yang cukup
4.  Always consume #DianzVitamin

Senang sangat cara2 ni betui dak? Yang pasti no.4 tu jangan skip hokay!  Amalkan semua tips ni setiap hari, insyaAllah setakat nak dapat kulit pelolea bebas jerawat tu no hal la! ๐Ÿ˜
  • [SEE THE FACE LA GENG! ๐Ÿค“]
    .

    Hangpa pun, ada ka patut cakap muka sis takdak harapan nak clear jerawat lepaih ni. Sekali naahh, jerawat dah pudaq tu gais. Skit hari lagi peloles la sis kita tau! ๐Ÿ˜ฒ

    Dari hangpa duk rasa ralat sebab muka sendiri ada jerawat, apa kata hangpa follow cara2 ni kalau takmau jerawat naik lagi kan:

    1. Cuci mekap sebelum tidoq
    2. Selalu basuh berus mekap
    3. Dapatkan tidoq yang cukup
    4. Always consume #DianzVitamin

    Senang sangat cara2 ni betui dak? Yang pasti no.4 tu jangan skip hokay! Amalkan semua tips ni setiap hari, insyaAllah setakat nak dapat kulit pelolea bebas jerawat tu no hal la! ๐Ÿ˜

  •  5  5  38 minutes ago
  • [JERAWAT PULAK BERMAHARAJALELA!!! ๐Ÿ˜ฑ]
.
.
Masalah jerawat ke tu?  Biasala kan, kalau dah selalu muka terdedah dengan pelbagai habuk & berminyak tak mustahil muka kita senang nak naik jerawat kan?  Takpa relax gais, make sure uolls amalkan pengambilan #DianzVitamin lebih konsisten sambil jaga pemakanan uolls. Lepas ni, jangan kata jerawat tapi parut jerawat pun boleh pudar dah kat kulit muka uolls tu.  Jom perangi jerawat habis-habisan! ๐Ÿ˜Š
.
.
Whatsapp for order klik je link di BIO atau save nombor ni 0134360295 (Naa)
.
.
 #dianzvitamin #dianzbynaa #dianzterengganu #dianzganu #dianzvitaminterengganu #dianzmurah #dianzpromosi  #perfumedianz #dianzperfume #dianzperfumeterengganu #perfumedianzterengganu #dianzmaskmoist #dianzpremium #dianzlipmatte #lipmattedianz #TEDITerengganu #dianznanogel #dianznanolightenercream #nanogelterengganu #nanoterengganu #dianznanogelterengganu #tediterengganu #dianzvitaminpremium #agentdianzterengganu #dianzgongbadak #testimoniadianz #stokisdianzterengganu #agentdianzterengganu
  • [JERAWAT PULAK BERMAHARAJALELA!!! ๐Ÿ˜ฑ]
    .
    .
    Masalah jerawat ke tu? Biasala kan, kalau dah selalu muka terdedah dengan pelbagai habuk & berminyak tak mustahil muka kita senang nak naik jerawat kan? Takpa relax gais, make sure uolls amalkan pengambilan #DianzVitamin lebih konsisten sambil jaga pemakanan uolls. Lepas ni, jangan kata jerawat tapi parut jerawat pun boleh pudar dah kat kulit muka uolls tu. Jom perangi jerawat habis-habisan! ๐Ÿ˜Š
    .
    .
    Whatsapp for order klik je link di BIO atau save nombor ni 0134360295 (Naa)
    .
    .
    #dianzvitamin #dianzbynaa #dianzterengganu #dianzganu #dianzvitaminterengganu #dianzmurah #dianzpromosi #perfumedianz #dianzperfume #dianzperfumeterengganu #perfumedianzterengganu #dianzmaskmoist #dianzpremium #dianzlipmatte #lipmattedianz #TEDITerengganu #dianznanogel #dianznanolightenercream #nanogelterengganu #nanoterengganu #dianznanogelterengganu #tediterengganu #dianzvitaminpremium #agentdianzterengganu #dianzgongbadak #testimoniadianz #stokisdianzterengganu #agentdianzterengganu

  •  0  0  41 minutes ago
  • Alhamdulillah. Setok yg amek tu hari dah LICINS tinggal dedebu cinta jer. Harini syu hempas lagi setok kat mak leaderr. 

Memang LAKU KERASS giler Baby2 Dianz ni. Tak sempat nak peram lama kat tangan. Habis ajer manjang. Semoga stok ku licinsss secepat nya. Aamin aamin.

#teamyanasemot
#dianzportdickson
#dianzvitamin
-miniagenteamyanasemot-๐ŸŒน
  • Alhamdulillah. Setok yg amek tu hari dah LICINS tinggal dedebu cinta jer. Harini syu hempas lagi setok kat mak leaderr.

    Memang LAKU KERASS giler Baby2 Dianz ni. Tak sempat nak peram lama kat tangan. Habis ajer manjang. Semoga stok ku licinsss secepat nya. Aamin aamin.

    #teamyanasemot
    #dianzportdickson
    #dianzvitamin
    -miniagenteamyanasemot-๐ŸŒน

  •  1  0  43 minutes ago
  • ASIK KENA TEGOQ BENDA SAMA AJA! ๐Ÿ˜–
.
Kadang-kadang rasa bosan jugak, setiap kali mai aja ofis orang tanya bila nak kecutkan jerawat tu.  Sis fedap sangat, nah sis berjaya jugak akhirnya kecutkan jerawat sis!!! Depa yang slalu duk tanya tu la ni duk tanya sis pulak macam mana sis kecutkan jerawat tu.  Of coursela ada caranya! ๐Ÿ˜

Hangpa besa tak kecutkan jerawat dengan bawang putih?  Berani dak nak try?

1.  Tumbuk bawang putih, tempek kat jerawat
2.  Biaq dalam beberapa minit sampai kering

Make sure buat setiap malam sampai jerawat hangpa kecut.  Sambil tu jangan lupa consume #DianzVitamin dengan konsisten untuk pengecutan jerawat lebih pantas! ๐Ÿ˜˜
.
.
#jerawat #jerawatbatu #jerawathilang #jerawatpasir #jerawatparah #kulitputih #kulitputihalami #kulitputihgebu #kulitputihbersih #kulitputihresmi #parut #parutjerawat #paruthilang #parutpudar #kulitsunburn #ketiakputih #ketiakhitam #ketiakcerah #ketiakgelap #dianzlover #dianzvitamin #dianzkualalumpur #dianzselangor #dianzgombak #dianzkelantan #dianztumpat
  • ASIK KENA TEGOQ BENDA SAMA AJA! ๐Ÿ˜–
    .
    Kadang-kadang rasa bosan jugak, setiap kali mai aja ofis orang tanya bila nak kecutkan jerawat tu. Sis fedap sangat, nah sis berjaya jugak akhirnya kecutkan jerawat sis!!! Depa yang slalu duk tanya tu la ni duk tanya sis pulak macam mana sis kecutkan jerawat tu. Of coursela ada caranya! ๐Ÿ˜

    Hangpa besa tak kecutkan jerawat dengan bawang putih? Berani dak nak try?

    1. Tumbuk bawang putih, tempek kat jerawat
    2. Biaq dalam beberapa minit sampai kering

    Make sure buat setiap malam sampai jerawat hangpa kecut. Sambil tu jangan lupa consume #DianzVitamin dengan konsisten untuk pengecutan jerawat lebih pantas! ๐Ÿ˜˜
    .
    .
    #jerawat #jerawatbatu #jerawathilang #jerawatpasir #jerawatparah #kulitputih #kulitputihalami #kulitputihgebu #kulitputihbersih #kulitputihresmi #parut #parutjerawat #paruthilang #parutpudar #kulitsunburn #ketiakputih #ketiakhitam #ketiakcerah #ketiakgelap #dianzlover #dianzvitamin #dianzkualalumpur #dianzselangor #dianzgombak #dianzkelantan #dianztumpat

  •  0  0  48 minutes ago
  • MANA DIANZ MANA MANA DIANZ ๐Ÿ’ƒ๐Ÿ’ƒ๐Ÿ’ƒ๐Ÿ’ƒ๐Ÿ’ƒ

ada orang rantau panjang nak dianz vitamin tapi xnak beli online nak COD boleh wasap admin ๐Ÿ’ƒ๐Ÿ’ƒ๐Ÿ’ƒ

kito ejah g cod kokre rantau panjang we semo gilz & boy pakat ploles blako dengan dianz vitamin ๐Ÿ˜Ž๐Ÿ˜Ž๐Ÿ˜Ž

 #jerawatbatu #jerawathilang #jerawatpasir #jerawatparah #kulitputih #kulitputihalami #kulitputihgebu #kulitputihbersih #parut #parutjerawat #paruthilang #parutpudar #kulitsunburn  #dianzlover #dianzvitamin  #dianz #dianzcodkelantan 
#dianzcodrantaupanjang #dianzcodpasirmas #dianzkelantan #tedikelantan #tedikotabharu #tedipasirmas #tedirantaupanjang
  • MANA DIANZ MANA MANA DIANZ ๐Ÿ’ƒ๐Ÿ’ƒ๐Ÿ’ƒ๐Ÿ’ƒ๐Ÿ’ƒ

    ada orang rantau panjang nak dianz vitamin tapi xnak beli online nak COD boleh wasap admin ๐Ÿ’ƒ๐Ÿ’ƒ๐Ÿ’ƒ

    kito ejah g cod kokre rantau panjang we semo gilz & boy pakat ploles blako dengan dianz vitamin ๐Ÿ˜Ž๐Ÿ˜Ž๐Ÿ˜Ž

    #jerawatbatu #jerawathilang #jerawatpasir #jerawatparah #kulitputih #kulitputihalami #kulitputihgebu #kulitputihbersih #parut #parutjerawat #paruthilang #parutpudar #kulitsunburn #dianzlover #dianzvitamin #dianz #dianzcodkelantan
    #dianzcodrantaupanjang #dianzcodpasirmas #dianzkelantan #tedikelantan #tedikotabharu #tedipasirmas #tedirantaupanjang

  •  1  0  52 minutes ago
  • HAAA SEKALI DAH PELOLES BEB! ๐Ÿ˜
.
Pokok pangkalnya kalau nak kulit peloles kenala rajin berusaha betul tak?  Salah satu usaha yang boleh kita buat, jangan pernah skip untuk consume #DianzVitamin.  Hangpa tengok sis kita ni siap borong lagi  #DianzVitamin walaupun kulit dia dah peloles sebab dia still nak kekalkan kecantikan kulit dia selalu! ๐Ÿ˜Š
.
Berminat nak cuba produk dianz atau nak repeat oder ?
.
Boleh wasap 0177676225 fifah atau terus ke bio tekan link okey ๐Ÿ˜‰ nak DM pon boleh ๐Ÿ˜—
.
Postage๐Ÿ“ฎ / cod ๐Ÿšฒ onz setiap hari .
.
#dianzvitamin #dianzhoneybooster #teamciknariche #teampowerAA 
#dianzjohor #dianzskudai #dianzsenai #dianzkluang #dainzbelitong #dianzulupenggeli #dianzT6 #dianzkulai #dainzsungaisayong  #dianzbandartenggara #rawatkecantikan #rawatresdung #rawatkulitbreakout #rawatkulitkusam #rawatjerawat 
#DianzNanoUltraLighteningGel #nanojohor #nanokulai #nanokluang #nanobandartenggara #rawatketiakhitam #rawatcelahanpeha 
#dianzsemilipsmatte #dianzmask #tipskecantikan
  • HAAA SEKALI DAH PELOLES BEB! ๐Ÿ˜
    .
    Pokok pangkalnya kalau nak kulit peloles kenala rajin berusaha betul tak? Salah satu usaha yang boleh kita buat, jangan pernah skip untuk consume #DianzVitamin. Hangpa tengok sis kita ni siap borong lagi #DianzVitamin walaupun kulit dia dah peloles sebab dia still nak kekalkan kecantikan kulit dia selalu! ๐Ÿ˜Š
    .
    Berminat nak cuba produk dianz atau nak repeat oder ?
    .
    Boleh wasap 0177676225 fifah atau terus ke bio tekan link okey ๐Ÿ˜‰ nak DM pon boleh ๐Ÿ˜—
    .
    Postage๐Ÿ“ฎ / cod ๐Ÿšฒ onz setiap hari .
    .
    #dianzvitamin #dianzhoneybooster #teamciknariche #teampowerAA
    #dianzjohor #dianzskudai #dianzsenai #dianzkluang #dainzbelitong #dianzulupenggeli #dianzT6 #dianzkulai #dainzsungaisayong #dianzbandartenggara #rawatkecantikan #rawatresdung #rawatkulitbreakout #rawatkulitkusam #rawatjerawat
    #DianzNanoUltraLighteningGel #nanojohor #nanokulai #nanokluang #nanobandartenggara #rawatketiakhitam #rawatcelahanpeha
    #dianzsemilipsmatte #dianzmask #tipskecantikan

  •  1  0  55 minutes ago
  • [JERAWAT PULAK BERMAHARAJALELA!!! ๐Ÿ˜ฑ]

Masalah jerawat ka tu?  Biasala kan, kalau dah selalu muka terdedah dengan pelbagai habuk & berminyak tak mustahil muka kita senang nak naik jerawat kan?  Takpa relax gais, make sure hangpa amalkan pengambilan #DianzVitamin lebih konsisten sambil jaga pemakanan hangpa.  Lepaih ni, jangan kata jerawat tapi parut jerawat pun boleh pudaq dah kat kulit muka hangpa tu.  Jom perangi jerawat habis-habisan! ๐Ÿ˜Š

Dianz pack of 3 still ada gaissss
Ready stock dekat yaya

Dianz pack of 3 korang akan dapat 
2 dianz vitamin
1 Dโ€™honey booster
Freegift 

Cuma RM127 inc postage ๐Ÿ˜ฑ

Kalau korang nak order boleh klik link dekat bio 
WHATSAPP 0136466598
WHATSAPP 0136466598
WHATSAPP 0136466598

atau boleh dm
@dianzby.yaya 
@dianzby.yaya 
@dianzby.yaya 

#teamaidamothar 
#dianzmelaka 
#dianzportdickson 
#dianzvitamin 
#dianzlover 
#kulitcantik 
#kulittanpaparut 
#dianzoriginal 
#sayapakaisayajual
  • [JERAWAT PULAK BERMAHARAJALELA!!! ๐Ÿ˜ฑ]

    Masalah jerawat ka tu? Biasala kan, kalau dah selalu muka terdedah dengan pelbagai habuk & berminyak tak mustahil muka kita senang nak naik jerawat kan? Takpa relax gais, make sure hangpa amalkan pengambilan #DianzVitamin lebih konsisten sambil jaga pemakanan hangpa. Lepaih ni, jangan kata jerawat tapi parut jerawat pun boleh pudaq dah kat kulit muka hangpa tu. Jom perangi jerawat habis-habisan! ๐Ÿ˜Š

    Dianz pack of 3 still ada gaissss
    Ready stock dekat yaya

    Dianz pack of 3 korang akan dapat
    2 dianz vitamin
    1 Dโ€™honey booster
    Freegift

    Cuma RM127 inc postage ๐Ÿ˜ฑ

    Kalau korang nak order boleh klik link dekat bio
    WHATSAPP 0136466598
    WHATSAPP 0136466598
    WHATSAPP 0136466598

    atau boleh dm
    @dianzby.yaya
    @dianzby.yaya
    @dianzby.yaya

    #teamaidamothar
    #dianzmelaka
    #dianzportdickson
    #dianzvitamin
    #dianzlover
    #kulitcantik
    #kulittanpaparut
    #dianzoriginal
    #sayapakaisayajual

  •  3  0  1 hour ago
  • JERAWAT PULAK BERMAHARAJALELA!!! ๐Ÿ˜ฑ
.
Masalah jerawat ka tu?  Biasala kan, kalau dah selalu muka terdedah dengan pelbagai habuk & berminyak tak mustahil muka kita senang nak naik jerawat kan?  Takpa relax gais, make sure hangpa amalkan pengambilan #DianzVitamin lebih konsisten sambil jaga pemakanan hangpa.  Lepaih ni, jangan kata jerawat tapi parut jerawat pun boleh pudaq dah kat kulit muka hangpa tu.  Jom perangi jerawat habis-habisan! ๐Ÿ˜Š
.
Berminat nak cuba produk dianz atau nak repeat oder ?
.
Boleh wasap 0177676225 fifah atau terus ke bio tekan link okey ๐Ÿ˜‰ nak DM pon boleh ๐Ÿ˜—
.
Postage๐Ÿ“ฎ / cod ๐Ÿšฒ onz setiap hari .
.
#dianzvitamin #dianzhoneybooster #teamciknariche #teampowerAA 
#dianzjohor #dianzskudai #dianzsenai #dianzkluang #dainzbelitong #dianzulupenggeli #dianzT6 #dianzkulai #dainzsungaisayong  #dianzbandartenggara #rawatkecantikan #rawatresdung #rawatkulitbreakout #rawatkulitkusam #rawatjerawat 
#DianzNanoUltraLighteningGel #nanojohor #nanokulai #nanokluang #nanobandartenggara #rawatketiakhitam #rawatcelahanpeha 
#dianzsemilipsmatte #dianzmask #tipskecantikan
  • JERAWAT PULAK BERMAHARAJALELA!!! ๐Ÿ˜ฑ
    .
    Masalah jerawat ka tu? Biasala kan, kalau dah selalu muka terdedah dengan pelbagai habuk & berminyak tak mustahil muka kita senang nak naik jerawat kan? Takpa relax gais, make sure hangpa amalkan pengambilan #DianzVitamin lebih konsisten sambil jaga pemakanan hangpa. Lepaih ni, jangan kata jerawat tapi parut jerawat pun boleh pudaq dah kat kulit muka hangpa tu. Jom perangi jerawat habis-habisan! ๐Ÿ˜Š
    .
    Berminat nak cuba produk dianz atau nak repeat oder ?
    .
    Boleh wasap 0177676225 fifah atau terus ke bio tekan link okey ๐Ÿ˜‰ nak DM pon boleh ๐Ÿ˜—
    .
    Postage๐Ÿ“ฎ / cod ๐Ÿšฒ onz setiap hari .
    .
    #dianzvitamin #dianzhoneybooster #teamciknariche #teampowerAA
    #dianzjohor #dianzskudai #dianzsenai #dianzkluang #dainzbelitong #dianzulupenggeli #dianzT6 #dianzkulai #dainzsungaisayong #dianzbandartenggara #rawatkecantikan #rawatresdung #rawatkulitbreakout #rawatkulitkusam #rawatjerawat
    #DianzNanoUltraLighteningGel #nanojohor #nanokulai #nanokluang #nanobandartenggara #rawatketiakhitam #rawatcelahanpeha
    #dianzsemilipsmatte #dianzmask #tipskecantikan

  •  1  0  1 hour ago
  • TIME PREGGY PUN TETAP NEKAD HOKAY! ๐Ÿค“
.
Hangpa habaq la lagu mana pun, sis tetap nekad gak nak cerahkan kulit walaupun still tengah preggy dulu.  La ni hangpa tengok kulit sis, dah makin cerah baq hang!  Tak sia2 sis usaha cerahkan kulit masa sebelum beranak! ๐Ÿคฉ
.
Dun worry gais, ada aja cara nak cerahkan kulit walaupun tengah preggy.  Antaranya:

1.  Banyakkan minum ayaq
2.  Jangan mandi ayaq panas lama2
3.  Cuci muka sebelum & selepas tidoq

Dalam dok buat tips2 ni jangan lupa jugak untuk consume #DianzVitamin hangpa tu tau.  Biaq hangpa boleh jadi mama gojes nanti! ๐Ÿ˜—
.
Berminat nak cuba produk dianz atau nak repeat oder ?
.
Boleh wasap 0177676225 fifah atau terus ke bio tekan link okey ๐Ÿ˜‰ nak DM pon boleh ๐Ÿ˜—
.
Postage๐Ÿ“ฎ / cod ๐Ÿšฒ onz setiap hari .
.
#dianzvitamin #dianzhoneybooster #teamciknariche #teampowerAA 
#dianzjohor #dianzskudai #dianzsenai #dianzkluang #dainzbelitong #dianzulupenggeli #dianzT6 #dianzkulai #dainzsungaisayong  #dianzbandartenggara #rawatkecantikan #rawatresdung #rawatkulitbreakout #rawatkulitkusam #rawatjerawat 
#DianzNanoUltraLighteningGel #nanojohor #nanokulai #nanokluang #nanobandartenggara #rawatketiakhitam #rawatcelahanpeha 
#dianzsemilipsmatte #dianzmask #tipskecantikan
  • TIME PREGGY PUN TETAP NEKAD HOKAY! ๐Ÿค“
    .
    Hangpa habaq la lagu mana pun, sis tetap nekad gak nak cerahkan kulit walaupun still tengah preggy dulu. La ni hangpa tengok kulit sis, dah makin cerah baq hang! Tak sia2 sis usaha cerahkan kulit masa sebelum beranak! ๐Ÿคฉ
    .
    Dun worry gais, ada aja cara nak cerahkan kulit walaupun tengah preggy. Antaranya:

    1. Banyakkan minum ayaq
    2. Jangan mandi ayaq panas lama2
    3. Cuci muka sebelum & selepas tidoq

    Dalam dok buat tips2 ni jangan lupa jugak untuk consume #DianzVitamin hangpa tu tau. Biaq hangpa boleh jadi mama gojes nanti! ๐Ÿ˜—
    .
    Berminat nak cuba produk dianz atau nak repeat oder ?
    .
    Boleh wasap 0177676225 fifah atau terus ke bio tekan link okey ๐Ÿ˜‰ nak DM pon boleh ๐Ÿ˜—
    .
    Postage๐Ÿ“ฎ / cod ๐Ÿšฒ onz setiap hari .
    .
    #dianzvitamin #dianzhoneybooster #teamciknariche #teampowerAA
    #dianzjohor #dianzskudai #dianzsenai #dianzkluang #dainzbelitong #dianzulupenggeli #dianzT6 #dianzkulai #dainzsungaisayong #dianzbandartenggara #rawatkecantikan #rawatresdung #rawatkulitbreakout #rawatkulitkusam #rawatjerawat
    #DianzNanoUltraLighteningGel #nanojohor #nanokulai #nanokluang #nanobandartenggara #rawatketiakhitam #rawatcelahanpeha
    #dianzsemilipsmatte #dianzmask #tipskecantikan

  •  1  0  1 hour ago
  • MAKIN HARI MAKIN GOJES AIIHH!!! ๐Ÿ˜
.
Amboi Farha, makin hari makin gojes kulit Farha naa.  Mentang2 la setiap hari consume #DianzVitamin memang peloles la jadinya!  Hangpa takkan tengok aja kan, jomla start consume #DianzVitamin arini! ๐Ÿค—
.
Berminat nak cuba produk dianz atau nak repeat oder ?
.
Boleh wasap 0177676225 fifah atau terus ke bio tekan link okey ๐Ÿ˜‰ nak DM pon boleh ๐Ÿ˜—
.
Postage๐Ÿ“ฎ / cod ๐Ÿšฒ onz setiap hari .
.
#dianzvitamin #dianzhoneybooster #teamciknariche #teampowerAA 
#dianzjohor #dianzskudai #dianzsenai #dianzkluang #dainzbelitong #dianzulupenggeli #dianzT6 #dianzkulai #dainzsungaisayong  #dianzbandartenggara #rawatkecantikan #rawatresdung #rawatkulitbreakout #rawatkulitkusam #rawatjerawat 
#DianzNanoUltraLighteningGel #nanojohor #nanokulai #nanokluang #nanobandartenggara #rawatketiakhitam #rawatcelahanpeha 
#dianzsemilipsmatte #dianzmask #tipskecantikan
  • MAKIN HARI MAKIN GOJES AIIHH!!! ๐Ÿ˜
    .
    Amboi Farha, makin hari makin gojes kulit Farha naa. Mentang2 la setiap hari consume #DianzVitamin memang peloles la jadinya! Hangpa takkan tengok aja kan, jomla start consume #DianzVitamin arini! ๐Ÿค—
    .
    Berminat nak cuba produk dianz atau nak repeat oder ?
    .
    Boleh wasap 0177676225 fifah atau terus ke bio tekan link okey ๐Ÿ˜‰ nak DM pon boleh ๐Ÿ˜—
    .
    Postage๐Ÿ“ฎ / cod ๐Ÿšฒ onz setiap hari .
    .
    #dianzvitamin #dianzhoneybooster #teamciknariche #teampowerAA
    #dianzjohor #dianzskudai #dianzsenai #dianzkluang #dainzbelitong #dianzulupenggeli #dianzT6 #dianzkulai #dainzsungaisayong #dianzbandartenggara #rawatkecantikan #rawatresdung #rawatkulitbreakout #rawatkulitkusam #rawatjerawat
    #DianzNanoUltraLighteningGel #nanojohor #nanokulai #nanokluang #nanobandartenggara #rawatketiakhitam #rawatcelahanpeha
    #dianzsemilipsmatte #dianzmask #tipskecantikan

  •  1  0  1 hour ago
  • y ANDA MENGALAMI MASALAH DAKI SEPERTI DIATAS??
.

JANGAN RISAU INSYAALLAH SABUN & LOTION HONEY GLOW DAPAT MEMBANTU ANDA!!
.

DAPATKAN SEGERA SEBAB STOK TENGAH LAKU KERAS
.

Harga:
1 sabun RM 70
2 sabun RM 120
3 sabun RM 150
4 sabun RM 180
.
Combo set pencerah sabun & lotion honeyglow
RM 130
.
DM/WHATSAPP: 017-6022926
.

#honeyglowhq #aydajebat #stayathome #buangdaki #daki #anzalna #pinklady #fattahamin #daki #neelofa #sabunhoneyglow #honeyglow #syafiqahaina #sabundaki #tiktokmalaysia #fattzura #honeyglowmurah #sitinordiana #bukangadisbiasa #dianzvitamin #dudukdirumah #emmamaembong #zulofa #bazapaknilmurah #malaysia #sitiaafiyah #bajumurah #honeyglowsoap #sitinurhaliza #bazarpaknil
  • y ANDA MENGALAMI MASALAH DAKI SEPERTI DIATAS??
    .

    JANGAN RISAU INSYAALLAH SABUN & LOTION HONEY GLOW DAPAT MEMBANTU ANDA!!
    .

    DAPATKAN SEGERA SEBAB STOK TENGAH LAKU KERAS
    .

    Harga:
    1 sabun RM 70
    2 sabun RM 120
    3 sabun RM 150
    4 sabun RM 180
    .
    Combo set pencerah sabun & lotion honeyglow
    RM 130
    .
    DM/WHATSAPP: 017-6022926
    .

    #honeyglowhq #aydajebat #stayathome #buangdaki #daki #anzalna #pinklady #fattahamin #daki #neelofa #sabunhoneyglow #honeyglow #syafiqahaina #sabundaki #tiktokmalaysia #fattzura #honeyglowmurah #sitinordiana #bukangadisbiasa #dianzvitamin #dudukdirumah #emmamaembong #zulofa #bazapaknilmurah #malaysia #sitiaafiyah #bajumurah #honeyglowsoap #sitinurhaliza #bazarpaknil

  •  1  1  1 hour ago
  • [MAKIN PUDAQ DAH WEH!!! ๐Ÿ˜ฏ]

Tak sangka kan, walaupun muka brader banyak dengan parut tapi brader tetap berjaya kurangkan parut kat wajah brader.  Tak lama lagi konfem2 takkan muncui parut kat muka brader dah! ๐Ÿ˜™

Hangpa nak tau macam mana nak clearkan parut kat wajah hangpa?  Mai pakai cara ni:

1.  Hangpa amik kulit pisang yang baru lepas dimakan sapu kat bahagian berparut
2.  Biaq sampai kering
3.  Bilas macam biasa

Tak cukup dengan cara tu?  Consume sekali #DianzVitamin hangpa dengan konsisten hokay!  Parut jadi makin berkurangan nanti jangan lupa always kekalkan kepelolesan kulit hangpa tu tau! ๐Ÿ˜Ž
  • [MAKIN PUDAQ DAH WEH!!! ๐Ÿ˜ฏ]

    Tak sangka kan, walaupun muka brader banyak dengan parut tapi brader tetap berjaya kurangkan parut kat wajah brader. Tak lama lagi konfem2 takkan muncui parut kat muka brader dah! ๐Ÿ˜™

    Hangpa nak tau macam mana nak clearkan parut kat wajah hangpa? Mai pakai cara ni:

    1. Hangpa amik kulit pisang yang baru lepas dimakan sapu kat bahagian berparut
    2. Biaq sampai kering
    3. Bilas macam biasa

    Tak cukup dengan cara tu? Consume sekali #DianzVitamin hangpa dengan konsisten hokay! Parut jadi makin berkurangan nanti jangan lupa always kekalkan kepelolesan kulit hangpa tu tau! ๐Ÿ˜Ž

  •  0  0  1 hour ago
  • [MAKIN PUDAQ DAH WEH!!! ๐Ÿ˜ฏ]
.
.
Tak sangka kan, walaupun muka brader banyak dengan parut tapi brader tetap berjaya kurangkan parut kat wajah brader.  Tak lama lagi konfem2 takkan muncui parut kat muka brader dah! ๐Ÿ˜™
.
Hangpa nak tau macam mana nak clearkan parut kat wajah hangpa?  Mai pakai cara ni:

1.  Hangpa amik kulit pisang yang baru lepas dimakan sapu kat bahagian berparut
2.  Biaq sampai kering
3.  Bilas macam biasa
.
Tak cukup dengan cara tu?  Consume sekali #DianzVitamin hangpa dengan konsisten hokay!  Parut jadi makin berkurangan nanti jangan lupa always kekalkan kepelolesan kulit hangpa tu tau!  TAG husband hangpa yang ada masalah parut! ๐Ÿ˜Ž
.
.
#jerawat #jerawatbatu #jerawathilang #jerawatpasir #jerawatparah #kulitputih #kulitputihalami #kulitputihgebu #kulitputihbersih #kulitputihresmi #parut #parutjerawat #paruthilang #parutpudar #kulitsunburn #ketiakputih #ketiakhitam #ketiakcerah #ketiakgelap #dianzlover #DIANZVITAMIN #dianzmelaka #DianzMelakaTengah #DianzJasin #DianzBemban #DianzMerlimau
  • [MAKIN PUDAQ DAH WEH!!! ๐Ÿ˜ฏ]
    .
    .
    Tak sangka kan, walaupun muka brader banyak dengan parut tapi brader tetap berjaya kurangkan parut kat wajah brader. Tak lama lagi konfem2 takkan muncui parut kat muka brader dah! ๐Ÿ˜™
    .
    Hangpa nak tau macam mana nak clearkan parut kat wajah hangpa? Mai pakai cara ni:

    1. Hangpa amik kulit pisang yang baru lepas dimakan sapu kat bahagian berparut
    2. Biaq sampai kering
    3. Bilas macam biasa
    .
    Tak cukup dengan cara tu? Consume sekali #DianzVitamin hangpa dengan konsisten hokay! Parut jadi makin berkurangan nanti jangan lupa always kekalkan kepelolesan kulit hangpa tu tau! TAG husband hangpa yang ada masalah parut! ๐Ÿ˜Ž
    .
    .
    #jerawat #jerawatbatu #jerawathilang #jerawatpasir #jerawatparah #kulitputih #kulitputihalami #kulitputihgebu #kulitputihbersih #kulitputihresmi #parut #parutjerawat #paruthilang #parutpudar #kulitsunburn #ketiakputih #ketiakhitam #ketiakcerah #ketiakgelap #dianzlover #DIANZVITAMIN #dianzmelaka #DianzMelakaTengah #DianzJasin #DianzBemban #DianzMerlimau

  •  2  0  1 hour ago
  • [MAKIN PUDAQ DAH WEH!!! ๐Ÿ˜ฏ]

Tak sangka kan, walaupun muka brader banyak dengan parut tapi brader tetap berjaya kurangkan parut kat wajah brader.  Tak lama lagi konfem2 takkan muncui parut kat muka brader dah! ๐Ÿ˜™

Hangpa nak tau macam mana nak clearkan parut kat wajah hangpa?  Mai pakai cara ni:

1.  Hangpa amik kulit pisang yang baru lepas dimakan sapu kat bahagian berparut
2.  Biaq sampai kering
3.  Bilas macam biasa

Tak cukup dengan cara tu?  Consume sekali #DianzVitamin hangpa dengan konsisten hokay!  Parut jadi makin berkurangan nanti jangan lupa always kekalkan kepelolesan kulit hangpa tu tau! ๐Ÿ˜Ž

follow ig๐Ÿ‘‰ @rusb_dianzzzshop

#dianzvitaminkelantan 
#dianzvitamin 
#hisaphisapteruscantik 
#nakcantik #nakputih #flawless #pasirmas #kotabharu #jeli
  • [MAKIN PUDAQ DAH WEH!!! ๐Ÿ˜ฏ]

    Tak sangka kan, walaupun muka brader banyak dengan parut tapi brader tetap berjaya kurangkan parut kat wajah brader. Tak lama lagi konfem2 takkan muncui parut kat muka brader dah! ๐Ÿ˜™

    Hangpa nak tau macam mana nak clearkan parut kat wajah hangpa? Mai pakai cara ni:

    1. Hangpa amik kulit pisang yang baru lepas dimakan sapu kat bahagian berparut
    2. Biaq sampai kering
    3. Bilas macam biasa

    Tak cukup dengan cara tu? Consume sekali #DianzVitamin hangpa dengan konsisten hokay! Parut jadi makin berkurangan nanti jangan lupa always kekalkan kepelolesan kulit hangpa tu tau! ๐Ÿ˜Ž

    follow ig๐Ÿ‘‰ @rusb_dianzzzshop

    #dianzvitaminkelantan
    #dianzvitamin
    #hisaphisapteruscantik
    #nakcantik #nakputih #flawless #pasirmas #kotabharu #jeli

  •  0  0  1 hour ago
  • ALAMAK, KALAU PAKAI NANTI MELEKIT MACAM MANA? ๐Ÿ˜”
.
.
Kemon sis jangan susah hati, actually #DianzNanoUltraLighteningGel bersifat anti-perspirant so once korang sapu takkan melekit dengan kesan peluh korang.  Bukan tu aje, Dianz Nano pun selamat dipakai semasa solat tau jadi tak perlu rasa ragu2 lagi.
Jom cerahkan celahan & ketiak hangpa yang gelap & berkerak tu! ๐Ÿค“
  • ALAMAK, KALAU PAKAI NANTI MELEKIT MACAM MANA? ๐Ÿ˜”
    .
    .
    Kemon sis jangan susah hati, actually #DianzNanoUltraLighteningGel bersifat anti-perspirant so once korang sapu takkan melekit dengan kesan peluh korang. Bukan tu aje, Dianz Nano pun selamat dipakai semasa solat tau jadi tak perlu rasa ragu2 lagi.
    Jom cerahkan celahan & ketiak hangpa yang gelap & berkerak tu! ๐Ÿค“

  •  0  1  1 hour ago
  • Grateful for small things, big things, and everything in between.๐Ÿ’™
  • Grateful for small things, big things, and everything in between.๐Ÿ’™

  •  164  1  3 hours ago

Top #DianzVitamin Posts

  • [LUAQ & DALAM PUN KENA CANTIK NAA! ๐Ÿ˜€] Tak cukup kalau setakat cantik kat luaq aja sis, dalam pun kena cantik skali tau!  Dengan khasiat vitamin C dalam #DianzVitamin dah cukup untuk pastikan kulit kekal cantik dan imuniti badan hangpa sentiasa terjaga! ๐Ÿค“

Whatsapp 0147386286
  • [LUAQ & DALAM PUN KENA CANTIK NAA! ๐Ÿ˜€] Tak cukup kalau setakat cantik kat luaq aja sis, dalam pun kena cantik skali tau! Dengan khasiat vitamin C dalam #DianzVitamin dah cukup untuk pastikan kulit kekal cantik dan imuniti badan hangpa sentiasa terjaga! ๐Ÿค“

    Whatsapp 0147386286

  •  179  76  17 June, 2020
  • [MEMANG WAJIB ADA! ๐Ÿ˜€] Hangpa yang dah lama nakkan kulit cerah, cantik & peloles sepanjang hari wajib ada at least sebotol #DianzVitamin bersama setiap masa. 
Dah hangpa setiap hari selalu sibuk of course tak dak masa nak amalkan rutin kecantikan setiap hari betui dak? 
Cukup dengan amalkan pengambilan #DianzVitamin setiap hari secara konsisten insyaAllah kulit cerah, cantik & peloles yang hangpa idamkan tu boleh jadi kenyataan! ๐Ÿ˜
  • [MEMANG WAJIB ADA! ๐Ÿ˜€] Hangpa yang dah lama nakkan kulit cerah, cantik & peloles sepanjang hari wajib ada at least sebotol #DianzVitamin bersama setiap masa.
    Dah hangpa setiap hari selalu sibuk of course tak dak masa nak amalkan rutin kecantikan setiap hari betui dak?
    Cukup dengan amalkan pengambilan #DianzVitamin setiap hari secara konsisten insyaAllah kulit cerah, cantik & peloles yang hangpa idamkan tu boleh jadi kenyataan! ๐Ÿ˜

  •  161  64  23 June, 2020
  • TAK SAH KALAU TAK CONSUME SEHARI!  SEHARI 2 BIJI HOKEY๐Ÿ˜

Selalunya orang yang nak kulit dia cepat cantik, cerah & peloles mesti dia rasa tak sah kalau sehari tak consume #DianzVitamin kan? 
So jadikan pengambilan #DianzVitamin setiap hari sebagai rutin harian hangpa untuk kulit lebih sihat, cantik & peloles hokay! ๐Ÿ˜‰

Rm52/35 biji

Whatsapp 0147386286
  • TAK SAH KALAU TAK CONSUME SEHARI! SEHARI 2 BIJI HOKEY๐Ÿ˜

    Selalunya orang yang nak kulit dia cepat cantik, cerah & peloles mesti dia rasa tak sah kalau sehari tak consume #DianzVitamin kan?
    So jadikan pengambilan #DianzVitamin setiap hari sebagai rutin harian hangpa untuk kulit lebih sihat, cantik & peloles hokay! ๐Ÿ˜‰

    Rm52/35 biji

    Whatsapp 0147386286

  •  142  52  17 June, 2020
  • Secara Rasmi Berkuatkuasa Hari ini Perintah Kawalan Pergerakan Mulai 18 March Sehingga 31 March. Di nasihatkan Semua pelanggan yang datang ke kedai patut arahan Pencegahan dari Kementerian kesihatan. 
1. 1 Orang Sahaja Atau Hantar Wakil masuk kedai. Beli Barangan yang perlu sahaja. 
2. Gunakan ๐Ÿ˜ท Mask 
3. Basuh kerap Tangan dengan Sabun 20 saat.
4. Gunakan Hand Sanitizer sebelum masuk kedai Dan keluar kedai. Disediakan Percuma depan pintu kedai.
Pada pelanggan Boleh juga membeli Hand Sanitizer Dan mask ๐Ÿ˜ท penutup mulut Di kauzs kini dijual. Terima kasih pada Semua patut arahan. Bertabah lah Dan Semoga Allah S.W.T melindungi Kita Semua.

Dibuka Seperti Biasa Hari ini! ๐Ÿ›  atau Kita Hantar Terus COD (Cash On Delivery) terus pada anda!
โœ…Tak Perlu Bank In (Jimat masa)
โœ…Barang Sampai Depan Pintu Rumah atau Pejabat.
โœ…Buat Bayaran secara tunai pada Team KAUZS Delivery Time Sampai!
Sila WhatsApp Sekarang Untuk order! (Jaminan Wang Dikembalikan Jika Product Tiruan).
โšก๏ธ Daftar sebagai Ahli #kauzs hari ini,
Untuk Harga Lebih Murah Setiap Hari. โค๏ธ We Accept All Credit Card & Debit Card ๐Ÿ’ณ
Alamat Kedai: 
1. Outlet Shah Alam HQ:
Kauzs Sdn Bhd
C-3A-Ground Floor, Alam Avenue Jalan Serai Wangi H 16/H Seksyen 16 40200 Shah Alam Selangor. Landmark JPJ Padang Jawa, Belakang Pizza Hut . Sila Hubungi Jika Ada Pertanyaan โ˜Ž๏ธ03-55235406

Cara Order: SMS/WhatsApp:  013 377 7786  #karismacosmetic #susumaaez #DeejaCosmetic  #dianzvitamin #uitm  #sobellacosmetics  #uitmshahalam #sobellalipmatte #bizziboddy  #wawacosmetics #dianzvitamin #aurawhite #alhaalfacosmetics #alhaalfa #dexandraperfume  #klubnalaleh #nonaroguy  #kauzs #glowglowing #sobella#sobellalipmatte  #unisel #kekasihhq #kakell#tatiskincare #glowglowingskincare
  • Secara Rasmi Berkuatkuasa Hari ini Perintah Kawalan Pergerakan Mulai 18 March Sehingga 31 March. Di nasihatkan Semua pelanggan yang datang ke kedai patut arahan Pencegahan dari Kementerian kesihatan.
    1. 1 Orang Sahaja Atau Hantar Wakil masuk kedai. Beli Barangan yang perlu sahaja.
    2. Gunakan ๐Ÿ˜ท Mask
    3. Basuh kerap Tangan dengan Sabun 20 saat.
    4. Gunakan Hand Sanitizer sebelum masuk kedai Dan keluar kedai. Disediakan Percuma depan pintu kedai.
    Pada pelanggan Boleh juga membeli Hand Sanitizer Dan mask ๐Ÿ˜ท penutup mulut Di kauzs kini dijual. Terima kasih pada Semua patut arahan. Bertabah lah Dan Semoga Allah S.W.T melindungi Kita Semua.

    Dibuka Seperti Biasa Hari ini! ๐Ÿ› atau Kita Hantar Terus COD (Cash On Delivery) terus pada anda!
    โœ…Tak Perlu Bank In (Jimat masa)
    โœ…Barang Sampai Depan Pintu Rumah atau Pejabat.
    โœ…Buat Bayaran secara tunai pada Team KAUZS Delivery Time Sampai!
    Sila WhatsApp Sekarang Untuk order! (Jaminan Wang Dikembalikan Jika Product Tiruan).
    โšก๏ธ Daftar sebagai Ahli #kauzs hari ini,
    Untuk Harga Lebih Murah Setiap Hari. โค๏ธ We Accept All Credit Card & Debit Card ๐Ÿ’ณ
    Alamat Kedai:
    1. Outlet Shah Alam HQ:
    Kauzs Sdn Bhd
    C-3A-Ground Floor, Alam Avenue Jalan Serai Wangi H 16/H Seksyen 16 40200 Shah Alam Selangor. Landmark JPJ Padang Jawa, Belakang Pizza Hut . Sila Hubungi Jika Ada Pertanyaan โ˜Ž๏ธ03-55235406

    Cara Order: SMS/WhatsApp: 013 377 7786 #karismacosmetic #susumaaez #DeejaCosmetic #dianzvitamin #uitm #sobellacosmetics #uitmshahalam #sobellalipmatte #bizziboddy #wawacosmetics #dianzvitamin #aurawhite #alhaalfacosmetics #alhaalfa #dexandraperfume #klubnalaleh #nonaroguy #kauzs #glowglowing #sobella#sobellalipmatte #unisel #kekasihhq #kakell#tatiskincare #glowglowingskincare

  •  109  24  18 March, 2020
  • [KULIT SEGAR LENGKAPKAN HARI KORANG! ๐Ÿ˜˜]
.
Korang mesti tak selesa kan bila kulit korang selalu ada masalah jerawat, parut, ekzema & warna tak sekata?  Dont worry, consume DianzVitamin untuk kulit lebih segar, bebas parut & jerawat!  Bila kulit dah makin peloles of coursela hari korang jadi lengkap! ๐Ÿค—

#dianzvitaminoriginal #dianzvitamin #dianzvitaminmurah #vitamindianzmurah 
#vitamin #vitaminc #vitamine #vitamins #vitaminae #vitamincmurah #vitaminkulit 
#collagen #collagenmalaysia #collagenmurah
#breakout
#supplement
#dianz
 #penghilangjerawat #parutjerawat #jerawatbernanah #hilangkanjeragat #hilangkanjerawat #tipsjerawat #masalahjerawat #kulitjerawat #sunburn
#dianzkuantan #codkuantan #dianzvitaminkuantan #muabellaz
  • [KULIT SEGAR LENGKAPKAN HARI KORANG! ๐Ÿ˜˜]
    .
    Korang mesti tak selesa kan bila kulit korang selalu ada masalah jerawat, parut, ekzema & warna tak sekata? Dont worry, consume DianzVitamin untuk kulit lebih segar, bebas parut & jerawat! Bila kulit dah makin peloles of coursela hari korang jadi lengkap! ๐Ÿค—

    #dianzvitaminoriginal #dianzvitamin #dianzvitaminmurah #vitamindianzmurah
    #vitamin #vitaminc #vitamine #vitamins #vitaminae #vitamincmurah #vitaminkulit
    #collagen #collagenmalaysia #collagenmurah
    #breakout
    #supplement
    #dianz
    #penghilangjerawat #parutjerawat #jerawatbernanah #hilangkanjeragat #hilangkanjerawat #tipsjerawat #masalahjerawat #kulitjerawat #sunburn
    #dianzkuantan #codkuantan #dianzvitaminkuantan #muabellaz

  •  115  4  23 January, 2020
  • [AMALKAN PENJARAKKAN SOSIAL SELALU! โ˜บ๏ธ]
.
.
Kerajaan dah bagi kita banyak kelonggaran sepanjang fasa PKPB, sebaiknya selalu amalkan penjarakan sosial agar terhindar dari sebarang jangkitan wabak.  Dalam masa yang sama, jangan lupa jugak consume #DianzVitamin setiap hari untuk tingkatkan sistem imunisasi badan hangpa tau, barulah sentiasa sihat dan cantik! ๐Ÿ˜Ž
  • [AMALKAN PENJARAKKAN SOSIAL SELALU! โ˜บ๏ธ]
    .
    .
    Kerajaan dah bagi kita banyak kelonggaran sepanjang fasa PKPB, sebaiknya selalu amalkan penjarakan sosial agar terhindar dari sebarang jangkitan wabak. Dalam masa yang sama, jangan lupa jugak consume #DianzVitamin setiap hari untuk tingkatkan sistem imunisasi badan hangpa tau, barulah sentiasa sihat dan cantik! ๐Ÿ˜Ž

  •  129  11  5 June, 2020
  • [ NAK CANTIK ATAU NAK KUATKAN IMUNITI BADAN? ๐Ÿค”]
.
.
Nak cantik atau nak imuniti badan kuat? Kenapa tak dua-duakan. Ini laa masanya hangpa nak kulit cantik dan imuniti badan bertambah kuat dengan dianz vitamin edisi jawi!

Dapat sekali 2 botol dengan harga berbaloi, RM104 PERCUMA penghantaran gaiss.

Jom order sekarang sebab stok terhad sangatยฒ lagi lagi masa PKP nie.

#dianzrawang
#dianzvitamin
  • [ NAK CANTIK ATAU NAK KUATKAN IMUNITI BADAN? ๐Ÿค”]
    .
    .
    Nak cantik atau nak imuniti badan kuat? Kenapa tak dua-duakan. Ini laa masanya hangpa nak kulit cantik dan imuniti badan bertambah kuat dengan dianz vitamin edisi jawi!

    Dapat sekali 2 botol dengan harga berbaloi, RM104 PERCUMA penghantaran gaiss.

    Jom order sekarang sebab stok terhad sangatยฒ lagi lagi masa PKP nie.

    #dianzrawang
    #dianzvitamin

  •  146  15  20 April, 2020
  • [BAHAN-BAHAN TERBAIK KHAS UNTUK KULIT HANGPA! ๐Ÿค—]
.
.
Kenapa nak ragu-ragu kalau consume #DianzVitamin? .
.
Yang pasti kami buat rumusan bahan-bahan semula jadi yang terbaik untuk kulit korang biar kulit cerah, sihat & peloles gitewww. .
.
Terbukti #DianzVitamin memang KELAS KO JAH!!!!!
.
.
#dianzkelantan #dianzkotabharu #vitaminmurah #vitamincantik #vitaminkulit #flawless #putihgebu #parut #parutchickenpox #hilangkanparut #jerawat #jeragat #flavettes #susumaez #aurawhite #dianzpremium #dianzvitaminpremium #stokisdianzkelantan #teamwanisohsem #tedikelantan #tedikotabharu #tedibachok #tedipasirtumboh #tedilundang #tedikubangkerian #teditumpat #bazarpaknil
  • [BAHAN-BAHAN TERBAIK KHAS UNTUK KULIT HANGPA! ๐Ÿค—]
    .
    .
    Kenapa nak ragu-ragu kalau consume #DianzVitamin? .
    .
    Yang pasti kami buat rumusan bahan-bahan semula jadi yang terbaik untuk kulit korang biar kulit cerah, sihat & peloles gitewww. .
    .
    Terbukti #DianzVitamin memang KELAS KO JAH!!!!!
    .
    .
    #dianzkelantan #dianzkotabharu #vitaminmurah #vitamincantik #vitaminkulit #flawless #putihgebu #parut #parutchickenpox #hilangkanparut #jerawat #jeragat #flavettes #susumaez #aurawhite #dianzpremium #dianzvitaminpremium #stokisdianzkelantan #teamwanisohsem #tedikelantan #tedikotabharu #tedibachok #tedipasirtumboh #tedilundang #tedikubangkerian #teditumpat #bazarpaknil

  •  176  5  5 January, 2020