#DesaCoalfield Instagram Photos & Videos

DesaCoalfield - 4.7k posts

Hashtag Popularity

0.4
average comments
5.4
average likes

Latest #DesaCoalfield Posts

  • CRAVING TERUK! #coffee
#macchiatto #chocolat
.
.
Alahaii, dah craving teruk pun still menahan lagi 😋 Kuat betullah awak ni 😜 Kuat kuat jugak, kesian tau dekat perut tu asyik bergendang lagu #bobodimana je tu 😆 Dahhh, jangan tahan lama sangat. Nanti kempunan, susah kita nak tolong. Sebelum stock habis, apa kata masuk order sekarang.
.
.
Untuk pembelian,
whatsapp 0192989518 
Www.wasap.my/60192989518
.
chocolicious #acanerchocolicious #roshila #roshilachocolate #coklat #chocolate #chocojar #coklatpremium #chocojarviral #chocojarsedap #dessert #cake #khaibahar #artismalaysia #food#puncakalam 
#alamjaya 
#saujanautamasungaibuloh 
#alambudiman 
#uitmpuncakalam 
#chocojarpuncakalam 
#bukitcherakah  #payajaras  #hillparkpuncakalam  #saujanautama #sgbuloh #desacoalfield
  • CRAVING TERUK! #coffee
    #macchiatto #chocolat
    .
    .
    Alahaii, dah craving teruk pun still menahan lagi 😋 Kuat betullah awak ni 😜 Kuat kuat jugak, kesian tau dekat perut tu asyik bergendang lagu #bobodimana je tu 😆 Dahhh, jangan tahan lama sangat. Nanti kempunan, susah kita nak tolong. Sebelum stock habis, apa kata masuk order sekarang.
    .
    .
    Untuk pembelian,
    whatsapp 0192989518
    Www.wasap.my/60192989518
    .
    chocolicious #acanerchocolicious #roshila #roshilachocolate #coklat #chocolate #chocojar #coklatpremium #chocojarviral #chocojarsedap #dessert #cake #khaibahar #artismalaysia #food#puncakalam
    #alamjaya
    #saujanautamasungaibuloh
    #alambudiman
    #uitmpuncakalam
    #chocojarpuncakalam
    #bukitcherakah #payajaras #hillparkpuncakalam #saujanautama #sgbuloh #desacoalfield

  •  4  0  9 hours ago
  • CRAVING TERUK! #chocospread
#originalchocolate .
.
.
Alahaii, dah craving teruk pun still menahan lagi 😋 Kuat betullah awak ni 😜 Kuat kuat jugak, kesian tau dekat perut tu asyik bergendang lagu #bobodimana je tu 😆 Dahhh, jangan tahan lama sangat. Nanti kempunan, susah kita nak tolong. Sebelum stock habis, apa kata masuk order sekarang.
.
.
Untuk pembelian,
whatsapp 0192989518 
Www.wasap.my/60192989518
.
chocolicious #acanerchocolicious #roshila #roshilachocolate #coklat #chocolate #chocojar #coklatpremium #chocojarviral #chocojarsedap #dessert #cake #khaibahar #artismalaysia #food#puncakalam 
#alamjaya 
#saujanautamasungaibuloh 
#alambudiman 
#uitmpuncakalam 
#chocojarpuncakalam 
#bukitcherakah  #payajaras  #hillparkpuncakalam  #saujanautama #sgbuloh #desacoalfield
  • CRAVING TERUK! #chocospread
    #originalchocolate .
    .
    .
    Alahaii, dah craving teruk pun still menahan lagi 😋 Kuat betullah awak ni 😜 Kuat kuat jugak, kesian tau dekat perut tu asyik bergendang lagu #bobodimana je tu 😆 Dahhh, jangan tahan lama sangat. Nanti kempunan, susah kita nak tolong. Sebelum stock habis, apa kata masuk order sekarang.
    .
    .
    Untuk pembelian,
    whatsapp 0192989518
    Www.wasap.my/60192989518
    .
    chocolicious #acanerchocolicious #roshila #roshilachocolate #coklat #chocolate #chocojar #coklatpremium #chocojarviral #chocojarsedap #dessert #cake #khaibahar #artismalaysia #food#puncakalam
    #alamjaya
    #saujanautamasungaibuloh
    #alambudiman
    #uitmpuncakalam
    #chocojarpuncakalam
    #bukitcherakah #payajaras #hillparkpuncakalam #saujanautama #sgbuloh #desacoalfield

  •  8  0  9 hours ago
  • CRAVING TERUK! #originalchocolate chocolate premium ori luar negara tapi mampu milik serta chocolate tak kedekut 
.
.
.
Alahaii, dah craving teruk pun still menahan lagi 😋 Kuat betullah awak ni 😜 Kuat kuat jugak, kesian tau dekat perut tu asyik bergendang lagu #bobodimana je tu 😆 Dahhh, jangan tahan lama sangat. Nanti kempunan, susah kita nak tolong. Sebelum stock habis, apa kata masuk order sekarang.
.
.
Untuk pembelian,
whatsapp 0192989518 
Www.wasap.my/60192989518
.
chocolicious #acanerchocolicious #roshila #roshilachocolate #coklat #chocolate #chocojar #coklatpremium #chocojarviral #chocojarsedap #dessert #cake #khaibahar #artismalaysia #food#puncakalam 
#alamjaya 
#saujanautamasungaibuloh 
#alambudiman 
#uitmpuncakalam 
#chocojarpuncakalam 
#bukitcherakah  #payajaras  #hillparkpuncakalam  #saujanautama #sgbuloh #desacoalfield
  • CRAVING TERUK! #originalchocolate chocolate premium ori luar negara tapi mampu milik serta chocolate tak kedekut
    .
    .
    .
    Alahaii, dah craving teruk pun still menahan lagi 😋 Kuat betullah awak ni 😜 Kuat kuat jugak, kesian tau dekat perut tu asyik bergendang lagu #bobodimana je tu 😆 Dahhh, jangan tahan lama sangat. Nanti kempunan, susah kita nak tolong. Sebelum stock habis, apa kata masuk order sekarang.
    .
    .
    Untuk pembelian,
    whatsapp 0192989518
    Www.wasap.my/60192989518
    .
    chocolicious #acanerchocolicious #roshila #roshilachocolate #coklat #chocolate #chocojar #coklatpremium #chocojarviral #chocojarsedap #dessert #cake #khaibahar #artismalaysia #food#puncakalam
    #alamjaya
    #saujanautamasungaibuloh
    #alambudiman
    #uitmpuncakalam
    #chocojarpuncakalam
    #bukitcherakah #payajaras #hillparkpuncakalam #saujanautama #sgbuloh #desacoalfield

  •  7  0  9 hours ago
  • CRAVING TERUK! #originalchocolate 
.
.
.
Alahaii, dah craving teruk pun still menahan lagi 😋 Kuat betullah awak ni 😜 Kuat kuat jugak, kesian tau dekat perut tu asyik bergendang lagu #bobodimana je tu 😆 Dahhh, jangan tahan lama sangat. Nanti kempunan, susah kita nak tolong. Sebelum stock habis, apa kata masuk order sekarang.
.
.
Untuk pembelian,
whatsapp 0192989518 
Www.wasap.my/60192989518
.
chocolicious #acanerchocolicious #roshila #roshilachocolate #coklat #chocolate #chocojar #coklatpremium #chocojarviral #chocojarsedap #dessert #cake #khaibahar #artismalaysia #food#puncakalam 
#alamjaya 
#saujanautamasungaibuloh 
#alambudiman 
#uitmpuncakalam 
#chocojarpuncakalam 
#bukitcherakah  #payajaras  #hillparkpuncakalam  #saujanautama #sgbuloh #desacoalfield
  • CRAVING TERUK! #originalchocolate
    .
    .
    .
    Alahaii, dah craving teruk pun still menahan lagi 😋 Kuat betullah awak ni 😜 Kuat kuat jugak, kesian tau dekat perut tu asyik bergendang lagu #bobodimana je tu 😆 Dahhh, jangan tahan lama sangat. Nanti kempunan, susah kita nak tolong. Sebelum stock habis, apa kata masuk order sekarang.
    .
    .
    Untuk pembelian,
    whatsapp 0192989518
    Www.wasap.my/60192989518
    .
    chocolicious #acanerchocolicious #roshila #roshilachocolate #coklat #chocolate #chocojar #coklatpremium #chocojarviral #chocojarsedap #dessert #cake #khaibahar #artismalaysia #food#puncakalam
    #alamjaya
    #saujanautamasungaibuloh
    #alambudiman
    #uitmpuncakalam
    #chocojarpuncakalam
    #bukitcherakah #payajaras #hillparkpuncakalam #saujanautama #sgbuloh #desacoalfield

  •  5  0  9 hours ago
  • CRAVING TERUK! #whitechocolate
.
.
.
Alahaii, dah craving teruk pun still menahan lagi 😋 Kuat betullah awak ni 😜 Kuat kuat jugak, kesian tau dekat perut tu asyik bergendang lagu #bobodimana je tu 😆 Dahhh, jangan tahan lama sangat. Nanti kempunan, susah kita nak tolong. Sebelum stock habis, apa kata masuk order sekarang.
.
.
Untuk pembelian,
whatsapp 0192989518 
Www.wasap.my/60192989518
.
chocolicious #acanerchocolicious #roshila #roshilachocolate #coklat #chocolate #chocojar #coklatpremium #chocojarviral #chocojarsedap #dessert #cake #khaibahar #artismalaysia #food#puncakalam 
#alamjaya 
#saujanautamasungaibuloh 
#alambudiman 
#uitmpuncakalam 
#chocojarpuncakalam 
#bukitcherakah  #payajaras  #hillparkpuncakalam  #saujanautama #sgbuloh #desacoalfield
  • CRAVING TERUK! #whitechocolate
    .
    .
    .
    Alahaii, dah craving teruk pun still menahan lagi 😋 Kuat betullah awak ni 😜 Kuat kuat jugak, kesian tau dekat perut tu asyik bergendang lagu #bobodimana je tu 😆 Dahhh, jangan tahan lama sangat. Nanti kempunan, susah kita nak tolong. Sebelum stock habis, apa kata masuk order sekarang.
    .
    .
    Untuk pembelian,
    whatsapp 0192989518
    Www.wasap.my/60192989518
    .
    chocolicious #acanerchocolicious #roshila #roshilachocolate #coklat #chocolate #chocojar #coklatpremium #chocojarviral #chocojarsedap #dessert #cake #khaibahar #artismalaysia #food#puncakalam
    #alamjaya
    #saujanautamasungaibuloh
    #alambudiman
    #uitmpuncakalam
    #chocojarpuncakalam
    #bukitcherakah #payajaras #hillparkpuncakalam #saujanautama #sgbuloh #desacoalfield

  •  7  0  9 hours ago
  • HAI CHOCOLICIOUS LOVERS😘
Chocolicious #whitechocolate & #respon #jujur here!!! 
.
Fatin nak tunjuk yang kmi memang tak kedekut coklat😁
Yang lagi best, untuk bekas besar ada dua lapisan tau! Dah hbis makan lapisan atas,boleh enjoy makan lapisan bawah pula! Puas hati kan??
.
Haa apa lagi...Awak nak, boleh pm or wasap fatin okay....fatin gerenti awak mesti puas hati😉
www.wasap.my/60192989518 
.
#chocolicious #acanerchocolicious #roshila #roshilachocolate #coklat #chocolate #chocojar #coklatpremium #chocojarviral #chocojarsedap #dessert #cake #khaibahar #artismalaysia #puncakalam 
#alamjaya 
#saujanautamasungaibuloh 
#alambudiman 
#uitmpuncakalam 
#chocojarpuncakalam 
#bukitcherakah  #payajaras  #hillparkpuncakalam #pkpmalaysia #chocolate #saujanautama #sgbuloh #desacoalfield
  • HAI CHOCOLICIOUS LOVERS😘
    Chocolicious #whitechocolate & #respon #jujur here!!!
    .
    Fatin nak tunjuk yang kmi memang tak kedekut coklat😁
    Yang lagi best, untuk bekas besar ada dua lapisan tau! Dah hbis makan lapisan atas,boleh enjoy makan lapisan bawah pula! Puas hati kan??
    .
    Haa apa lagi...Awak nak, boleh pm or wasap fatin okay....fatin gerenti awak mesti puas hati😉
    www.wasap.my/60192989518
    .
    #chocolicious #acanerchocolicious #roshila #roshilachocolate #coklat #chocolate #chocojar #coklatpremium #chocojarviral #chocojarsedap #dessert #cake #khaibahar #artismalaysia #puncakalam
    #alamjaya
    #saujanautamasungaibuloh
    #alambudiman
    #uitmpuncakalam
    #chocojarpuncakalam
    #bukitcherakah #payajaras #hillparkpuncakalam #pkpmalaysia #chocolate #saujanautama #sgbuloh #desacoalfield

  •  6  0  12 hours ago
  • HAI CHOCOLICIOUS LOVERS😘
Chocolicious #whitechocolate & #jujur here!!! 
.
Fatin nak tunjuk yang kmi memang tak kedekut coklat😁
Yang lagi best, untuk bekas besar ada dua lapisan tau! Dah hbis makan lapisan atas,boleh enjoy makan lapisan bawah pula! Puas hati kan??
.
Haa apa lagi...Awak nak, boleh pm or wasap fatin okay....fatin gerenti awak mesti puas hati😉
www.wasap.my/60192989518 
.
#chocolicious #acanerchocolicious #roshila #roshilachocolate #coklat #chocolate #chocojar #coklatpremium #chocojarviral #chocojarsedap #dessert #cake #khaibahar #artismalaysia #puncakalam 
#alamjaya 
#saujanautamasungaibuloh 
#alambudiman 
#uitmpuncakalam 
#chocojarpuncakalam 
#bukitcherakah  #payajaras  #hillparkpuncakalam #pkpmalaysia #chocolate #saujanautama #sgbuloh #desacoalfield
  • HAI CHOCOLICIOUS LOVERS😘
    Chocolicious #whitechocolate & #jujur here!!!
    .
    Fatin nak tunjuk yang kmi memang tak kedekut coklat😁
    Yang lagi best, untuk bekas besar ada dua lapisan tau! Dah hbis makan lapisan atas,boleh enjoy makan lapisan bawah pula! Puas hati kan??
    .
    Haa apa lagi...Awak nak, boleh pm or wasap fatin okay....fatin gerenti awak mesti puas hati😉
    www.wasap.my/60192989518
    .
    #chocolicious #acanerchocolicious #roshila #roshilachocolate #coklat #chocolate #chocojar #coklatpremium #chocojarviral #chocojarsedap #dessert #cake #khaibahar #artismalaysia #puncakalam
    #alamjaya
    #saujanautamasungaibuloh
    #alambudiman
    #uitmpuncakalam
    #chocojarpuncakalam
    #bukitcherakah #payajaras #hillparkpuncakalam #pkpmalaysia #chocolate #saujanautama #sgbuloh #desacoalfield

  •  5  0  12 hours ago
  • MORNING CHOCOLICIOUS LOVERS😘
.
Aikk sarapan roti ja??? Mana lengkap kalau tak ada Chocolicious Milk Choco Spread😋
.
Sangat mudah disediakan, hanya perlu spread atas roti...dah boleh makan😉
CEPAT, MUDAH DAN KENYANG☺️
Www.wasap.my/60192989518 
.
#chocolicious #acanerchocolicious #roshila #roshilachocolate #coklat #chocolate #chocojar #coklatpremium #chocojarviral #chocojarsedap #dessert #cake #khaibahar #artismalaysia #food#puncakalam 
#alamjaya 
#saujanautamasungaibuloh 
#alambudiman 
#uitmpuncakalam 
#chocojarpuncakalam 
#bukitcherakah  #payajaras  #hillparkpuncakalam  #saujanautama #sgbuloh #desacoalfield
  • MORNING CHOCOLICIOUS LOVERS😘
    .
    Aikk sarapan roti ja??? Mana lengkap kalau tak ada Chocolicious Milk Choco Spread😋
    .
    Sangat mudah disediakan, hanya perlu spread atas roti...dah boleh makan😉
    CEPAT, MUDAH DAN KENYANG☺️
    Www.wasap.my/60192989518
    .
    #chocolicious #acanerchocolicious #roshila #roshilachocolate #coklat #chocolate #chocojar #coklatpremium #chocojarviral #chocojarsedap #dessert #cake #khaibahar #artismalaysia #food#puncakalam
    #alamjaya
    #saujanautamasungaibuloh
    #alambudiman
    #uitmpuncakalam
    #chocojarpuncakalam
    #bukitcherakah #payajaras #hillparkpuncakalam #saujanautama #sgbuloh #desacoalfield

  •  10  4  12 hours ago
  • Haa padu ke tak padu😚😚😚 chocojar lain tak ada buat perisa buah-buah nie bukan tu jee taw pakai chocolate premium #luarnegara pulak tu..
.
Korang bila lagi??

Jom klik di sini :

www.wasap.my/60192989518 
www.wasap.my/60192989518
.
#chocolicious #acanerchocolicious #roshila #roshilachocolate #coklat #chocolate #chocojar #coklatpremium #chocojarviral #chocojarsedap #dessert #cake #khaibahar #artismalaysia #food#puncakalam 
#alamjaya 
#saujanautamasungaibuloh 
#alambudiman 
#uitmpuncakalam 
#chocojarpuncakalam 
#bukitcherakah  #payajaras  #hillparkpuncakalam  #saujanautama #sgbuloh #desacoalfield
  • Haa padu ke tak padu😚😚😚 chocojar lain tak ada buat perisa buah-buah nie bukan tu jee taw pakai chocolate premium #luarnegara pulak tu..
    .
    Korang bila lagi??

    Jom klik di sini :

    www.wasap.my/60192989518
    www.wasap.my/60192989518
    .
    #chocolicious #acanerchocolicious #roshila #roshilachocolate #coklat #chocolate #chocojar #coklatpremium #chocojarviral #chocojarsedap #dessert #cake #khaibahar #artismalaysia #food#puncakalam
    #alamjaya
    #saujanautamasungaibuloh
    #alambudiman
    #uitmpuncakalam
    #chocojarpuncakalam
    #bukitcherakah #payajaras #hillparkpuncakalam #saujanautama #sgbuloh #desacoalfield

  •  3  0  5 August, 2020
  • #milkchocolate #spreadlove nie serius sedap pada yang rasa tak nak makan bersama #crunchy rice korang boleh try yang nie pasai memang berbaloi lagi2 bercuti kat #cameronhighlands picit je terus #strawberrychocolate
.
Korang bila lagi??

Jom klik di sini :

www.wasap.my/60192989518 
www.wasap.my/60192989518
.
#chocolicious #acanerchocolicious #roshila #roshilachocolate #coklat #chocolate #chocojar #coklatpremium #chocojarviral #chocojarsedap #dessert #artismalaysia #food#puncakalam 
#alamjaya 
#saujanautamasungaibuloh 
#alambudiman 
#uitmpuncakalam 
#chocojarpuncakalam 
#bukitcherakah  #payajaras  #hillparkpuncakalam  #saujanautama #sgbuloh #desacoalfield
  • #milkchocolate #spreadlove nie serius sedap pada yang rasa tak nak makan bersama #crunchy rice korang boleh try yang nie pasai memang berbaloi lagi2 bercuti kat #cameronhighlands picit je terus #strawberrychocolate
    .
    Korang bila lagi??

    Jom klik di sini :

    www.wasap.my/60192989518
    www.wasap.my/60192989518
    .
    #chocolicious #acanerchocolicious #roshila #roshilachocolate #coklat #chocolate #chocojar #coklatpremium #chocojarviral #chocojarsedap #dessert #artismalaysia #food#puncakalam
    #alamjaya
    #saujanautamasungaibuloh
    #alambudiman
    #uitmpuncakalam
    #chocojarpuncakalam
    #bukitcherakah #payajaras #hillparkpuncakalam #saujanautama #sgbuloh #desacoalfield

  •  4  0  5 August, 2020
  • Flavour #goumetchocolate nie ada lagi taw.. So korang boleh pilih nak yang kecil ke besar 😌😌 nak tahu rasa dia macam haaa ni nak habak rasa dia sedap bau dia pon sedap macam #chipmunk pon ada dia kurang manis sikit dari original punya tapi ofcoz la #takmengecewakan 🤫🤫
.
Korang bila lagi??

Jom klik di sini :

www.wasap.my/60192989518 
www.wasap.my/60192989518
.
#chocolicious #acanerchocolicious #roshila #roshilachocolate #coklat #chocolate #chocojar #coklatpremium #chocojarviral #chocojarsedap #dessert #cake #khaibahar #artismalaysia #food#puncakalam 
#alamjaya 
#saujanautamasungaibuloh 
#alambudiman 
#uitmpuncakalam 
#chocojarpuncakalam 
#bukitcherakah  #payajaras  #hillparkpuncakalam  #saujanautama #sgbuloh #desacoalfield
  • Flavour #goumetchocolate nie ada lagi taw.. So korang boleh pilih nak yang kecil ke besar 😌😌 nak tahu rasa dia macam haaa ni nak habak rasa dia sedap bau dia pon sedap macam #chipmunk pon ada dia kurang manis sikit dari original punya tapi ofcoz la #takmengecewakan 🤫🤫
    .
    Korang bila lagi??

    Jom klik di sini :

    www.wasap.my/60192989518
    www.wasap.my/60192989518
    .
    #chocolicious #acanerchocolicious #roshila #roshilachocolate #coklat #chocolate #chocojar #coklatpremium #chocojarviral #chocojarsedap #dessert #cake #khaibahar #artismalaysia #food#puncakalam
    #alamjaya
    #saujanautamasungaibuloh
    #alambudiman
    #uitmpuncakalam
    #chocojarpuncakalam
    #bukitcherakah #payajaras #hillparkpuncakalam #saujanautama #sgbuloh #desacoalfield

  •  4  0  5 August, 2020
  • Permintaan #pickup untuk petang ini.. Dari regular cust sis😍😍 tq hati awk dah lekat kat chocolicious 4pcs out...
#darkchocolate 3pcs
#originalchocolate 1pcs
.
Korang bila lagi??

Jom klik di sini :

www.wasap.my/60192989518 
www.wasap.my/60192989518
.
#chocolicious #acanerchocolicious #roshila #roshilachocolate #coklat #chocolate #chocojar #coklatpremium #chocojarviral #chocojarsedap #dessert #cake #khaibahar #artismalaysia #food#puncakalam 
#alamjaya 
#saujanautamasungaibuloh 
#alambudiman 
#uitmpuncakalam 
#chocojarpuncakalam 
#bukitcherakah  #payajaras  #hillparkpuncakalam  #saujanautama #sgbuloh #desacoalfield
  • Permintaan #pickup untuk petang ini.. Dari regular cust sis😍😍 tq hati awk dah lekat kat chocolicious 4pcs out...
    #darkchocolate 3pcs
    #originalchocolate 1pcs
    .
    Korang bila lagi??

    Jom klik di sini :

    www.wasap.my/60192989518
    www.wasap.my/60192989518
    .
    #chocolicious #acanerchocolicious #roshila #roshilachocolate #coklat #chocolate #chocojar #coklatpremium #chocojarviral #chocojarsedap #dessert #cake #khaibahar #artismalaysia #food#puncakalam
    #alamjaya
    #saujanautamasungaibuloh
    #alambudiman
    #uitmpuncakalam
    #chocojarpuncakalam
    #bukitcherakah #payajaras #hillparkpuncakalam #saujanautama #sgbuloh #desacoalfield

  •  9  4  5 August, 2020
  • Sori uolls... #darkchocolate #bekaskecil Ni pulak flavour second dah licin bekas kecil.. Baru tadi cust order nak semua sampai licin😱😱.. Benda sedap mana leh tahan-tahan
.
Korang bila lagi??

Jom klik di sini :

www.wasap.my/60192989518 
www.wasap.my/60192989518
.
#chocolicious #acanerchocolicious #roshila #roshilachocolate #coklat #chocolate #chocojar #coklatpremium #chocojarviral #chocojarsedap #dessert #cake #khaibahar #artismalaysia #food#puncakalam 
#alamjaya 
#saujanautamasungaibuloh 
#alambudiman 
#uitmpuncakalam 
#chocojarpuncakalam 
#bukitcherakah  #payajaras  #hillparkpuncakalam  #saujanautama #sgbuloh #desacoalfield
  • Sori uolls... #darkchocolate #bekaskecil Ni pulak flavour second dah licin bekas kecil.. Baru tadi cust order nak semua sampai licin😱😱.. Benda sedap mana leh tahan-tahan
    .
    Korang bila lagi??

    Jom klik di sini :

    www.wasap.my/60192989518
    www.wasap.my/60192989518
    .
    #chocolicious #acanerchocolicious #roshila #roshilachocolate #coklat #chocolate #chocojar #coklatpremium #chocojarviral #chocojarsedap #dessert #cake #khaibahar #artismalaysia #food#puncakalam
    #alamjaya
    #saujanautamasungaibuloh
    #alambudiman
    #uitmpuncakalam
    #chocojarpuncakalam
    #bukitcherakah #payajaras #hillparkpuncakalam #saujanautama #sgbuloh #desacoalfield

  •  4  0  5 August, 2020
  • Mencari-cari coklat yg sedap??Jom dptkan Chocolicious....

Yang pastinya :
⚡️Tidak perlu direndam...hanya simpan di dalam almari...lapar buka dan makan...
⚡️Boleh beli banyak-banyak 
⚡️Coklat yg di adun khas utk Chocolicious Lover yg pastinya anda jatuh cinta dgn Chocolicious 
⚡️Rangup dan tidak muak
⚡️Bahan-bahan yg digunakan sgtlah berkualiti tinggi...

Saya jamin semua mesti berpuas hati dengan Chocolicious.....
Jom join retis Malaysia untuk menjadi salah seorang Chocolicious Lover....

Korang bila lagi??

Jom klik di sini :

www.wasap.my/60192989518 
www.wasap.my/60192989518
.
#chocolicious #acanerchocolicious #roshila #roshilachocolate #coklat #chocolate #chocojar #coklatpremium #chocojarviral #chocojarsedap #dessert #cake #khaibahar #artismalaysia #food#puncakalam 
#alamjaya 
#saujanautamasungaibuloh 
#alambudiman 
#uitmpuncakalam 
#chocojarpuncakalam 
#bukitcherakah  #payajaras  #hillparkpuncakalam  #saujanautama #sgbuloh #desacoalfield
  • Mencari-cari coklat yg sedap??Jom dptkan Chocolicious....

    Yang pastinya :
    ⚡️Tidak perlu direndam...hanya simpan di dalam almari...lapar buka dan makan...
    ⚡️Boleh beli banyak-banyak
    ⚡️Coklat yg di adun khas utk Chocolicious Lover yg pastinya anda jatuh cinta dgn Chocolicious
    ⚡️Rangup dan tidak muak
    ⚡️Bahan-bahan yg digunakan sgtlah berkualiti tinggi...

    Saya jamin semua mesti berpuas hati dengan Chocolicious.....
    Jom join retis Malaysia untuk menjadi salah seorang Chocolicious Lover....

    Korang bila lagi??

    Jom klik di sini :

    www.wasap.my/60192989518
    www.wasap.my/60192989518
    .
    #chocolicious #acanerchocolicious #roshila #roshilachocolate #coklat #chocolate #chocojar #coklatpremium #chocojarviral #chocojarsedap #dessert #cake #khaibahar #artismalaysia #food#puncakalam
    #alamjaya
    #saujanautamasungaibuloh
    #alambudiman
    #uitmpuncakalam
    #chocojarpuncakalam
    #bukitcherakah #payajaras #hillparkpuncakalam #saujanautama #sgbuloh #desacoalfield

  •  5  0  5 August, 2020

Top #DesaCoalfield Posts

  • KEK COKLAT MOIST SG BULOH

Kek yang lembut, gebu & sedap
dipadankan dengan topping sos 'ganache' coklat yang lemak & penuh rasa coklat.

HARGA BORONG :

BEKAS BULAT
50 pcs keatas : RM 1.50
100 pcs keatas : RM 1.20
500 pcs keatas : RM 1.00

BEKAS 4SEGI (SQ250)
10 pcs keatas. : RM 3.00
100 pcs keatas : RM 2.50 . . 
Whatsapp  @ tekan link di bio :
📲 013-7234197
www.wasap.my/+60137234197/kekcoklatmoist

#kek #kekcoklat #kekcoklatmoist #doorgift #cenderamata #souvenir #goodies #siso #berkat #kekborong #kekdoorgift #kekgoodies #sgbuloh #rawang #kekcoklatsgbuloh #keksgbuloh #kekrawang #doorgiftsgbuloh #doorgiftrawang #goodiessgbuloh #goodiesrawang #doorgiftdamansara #goodies damansara #doorgiftsubang #kekcoklatmoistsubang #kekcoklatsubang #goodiessubang #desacoalfield #kekcoklatdesacoalfield #doorgiftdesacoalfield #goodiesdesacoalfield
  • KEK COKLAT MOIST SG BULOH

    Kek yang lembut, gebu & sedap
    dipadankan dengan topping sos 'ganache' coklat yang lemak & penuh rasa coklat.

    HARGA BORONG :

    BEKAS BULAT
    50 pcs keatas : RM 1.50
    100 pcs keatas : RM 1.20
    500 pcs keatas : RM 1.00

    BEKAS 4SEGI (SQ250)
    10 pcs keatas. : RM 3.00
    100 pcs keatas : RM 2.50 . .
    Whatsapp  @ tekan link di bio :
    📲 013-7234197
    www.wasap.my/+60137234197/kekcoklatmoist

    #kek #kekcoklat #kekcoklatmoist #doorgift #cenderamata #souvenir #goodies #siso #berkat #kekborong #kekdoorgift #kekgoodies #sgbuloh #rawang #kekcoklatsgbuloh #keksgbuloh #kekrawang #doorgiftsgbuloh #doorgiftrawang #goodiessgbuloh #goodiesrawang #doorgiftdamansara #goodies damansara #doorgiftsubang #kekcoklatmoistsubang #kekcoklatsubang #goodiessubang #desacoalfield #kekcoklatdesacoalfield #doorgiftdesacoalfield #goodiesdesacoalfield

  •  6  0  31 May, 2020
  • KEK COKLAT MOIST SG BULOH

Kek yang lembut, gebu & sedap
dipadankan dengan topping sos 'ganache' coklat yang lemak & penuh rasa coklat.

HARGA BORONG :

BEKAS BULAT
50 pcs keatas : RM 1.50
100 pcs keatas : RM 1.20
500 pcs keatas : RM 1.00

BEKAS 4SEGI (SQ250)
10 pcs keatas. : RM 3.00
100 pcs keatas : RM 2.50 . . 
Whatsapp  @ tekan link di bio :
📲 013-7234197
www.wasap.my/+60137234197/kekcoklatmoist

#kek #kekcoklat #kekcoklatmoist #doorgift #cenderamata #souvenir #goodies #siso #berkat #kekborong #kekdoorgift #kekgoodies #sgbuloh #rawang #kekcoklatsgbuloh #keksgbuloh #kekrawang #doorgiftsgbuloh #doorgiftrawang #goodiessgbuloh #goodiesrawang #doorgiftdamansara #goodies damansara #doorgiftsubang #kekcoklatmoistsubang #kekcoklatsubang #goodiessubang #desacoalfield #kekcoklatdesacoalfield #doorgiftdesacoalfield #goodiesdesacoalfield
  • KEK COKLAT MOIST SG BULOH

    Kek yang lembut, gebu & sedap
    dipadankan dengan topping sos 'ganache' coklat yang lemak & penuh rasa coklat.

    HARGA BORONG :

    BEKAS BULAT
    50 pcs keatas : RM 1.50
    100 pcs keatas : RM 1.20
    500 pcs keatas : RM 1.00

    BEKAS 4SEGI (SQ250)
    10 pcs keatas. : RM 3.00
    100 pcs keatas : RM 2.50 . .
    Whatsapp  @ tekan link di bio :
    📲 013-7234197
    www.wasap.my/+60137234197/kekcoklatmoist

    #kek #kekcoklat #kekcoklatmoist #doorgift #cenderamata #souvenir #goodies #siso #berkat #kekborong #kekdoorgift #kekgoodies #sgbuloh #rawang #kekcoklatsgbuloh #keksgbuloh #kekrawang #doorgiftsgbuloh #doorgiftrawang #goodiessgbuloh #goodiesrawang #doorgiftdamansara #goodies damansara #doorgiftsubang #kekcoklatmoistsubang #kekcoklatsubang #goodiessubang #desacoalfield #kekcoklatdesacoalfield #doorgiftdesacoalfield #goodiesdesacoalfield

  •  3  0  30 May, 2020
  • KEK COKLAT MOIST SG BULOH

Kek yang lembut, gebu & sedap
dipadankan dengan topping sos 'ganache' coklat yang lemak & penuh rasa coklat.

HARGA BORONG :

BEKAS BULAT
50 pcs keatas : RM 1.50
100 pcs keatas : RM 1.20
500 pcs keatas : RM 1.00

BEKAS 4SEGI (SQ250)
10 pcs keatas. : RM 3.00
100 pcs keatas : RM 2.50 . . 
Whatsapp  @ tekan link di bio :
📲 013-7234197
www.wasap.my/+60137234197/kekcoklatmoist

#kek #kekcoklat #kekcoklatmoist #doorgift #cenderamata #souvenir #goodies #siso #berkat #kekborong #kekdoorgift #kekgoodies #sgbuloh #rawang #kekcoklatsgbuloh #keksgbuloh #kekrawang #doorgiftsgbuloh #doorgiftrawang #goodiessgbuloh #goodiesrawang #doorgiftdamansara #goodies damansara #doorgiftsubang #kekcoklatmoistsubang #kekcoklatsubang #goodiessubang #desacoalfield #kekcoklatdesacoalfield #doorgiftdesacoalfield #goodiesdesacoalfield
  • KEK COKLAT MOIST SG BULOH

    Kek yang lembut, gebu & sedap
    dipadankan dengan topping sos 'ganache' coklat yang lemak & penuh rasa coklat.

    HARGA BORONG :

    BEKAS BULAT
    50 pcs keatas : RM 1.50
    100 pcs keatas : RM 1.20
    500 pcs keatas : RM 1.00

    BEKAS 4SEGI (SQ250)
    10 pcs keatas. : RM 3.00
    100 pcs keatas : RM 2.50 . .
    Whatsapp  @ tekan link di bio :
    📲 013-7234197
    www.wasap.my/+60137234197/kekcoklatmoist

    #kek #kekcoklat #kekcoklatmoist #doorgift #cenderamata #souvenir #goodies #siso #berkat #kekborong #kekdoorgift #kekgoodies #sgbuloh #rawang #kekcoklatsgbuloh #keksgbuloh #kekrawang #doorgiftsgbuloh #doorgiftrawang #goodiessgbuloh #goodiesrawang #doorgiftdamansara #goodies damansara #doorgiftsubang #kekcoklatmoistsubang #kekcoklatsubang #goodiessubang #desacoalfield #kekcoklatdesacoalfield #doorgiftdesacoalfield #goodiesdesacoalfield

  •  5  0  28 May, 2020
  • KEK COKLAT MOIST SG BULOH

Kek yang lembut, gebu & sedap
dipadankan dengan topping sos 'ganache' coklat yang lemak & penuh rasa coklat.

HARGA BORONG :

BEKAS BULAT
50 pcs keatas : RM 1.50
100 pcs keatas : RM 1.20
500 pcs keatas : RM 1.00

BEKAS 4SEGI (SQ250)
10 pcs keatas. : RM 3.00
100 pcs keatas : RM 2.50 . . 
Whatsapp  @ tekan link di bio :
📲 013-7234197
www.wasap.my/+60137234197/kekcoklatmoist

#kek #kekcoklat #kekcoklatmoist #doorgift #cenderamata #souvenir #goodies #siso #berkat #kekborong #kekdoorgift #kekgoodies #sgbuloh #rawang #kekcoklatsgbuloh #keksgbuloh #kekrawang #doorgiftsgbuloh #doorgiftrawang #goodiessgbuloh #goodiesrawang #doorgiftdamansara #goodies damansara #doorgiftsubang #kekcoklatmoistsubang #kekcoklatsubang #goodiessubang #desacoalfield #kekcoklatdesacoalfield #doorgiftdesacoalfield #goodiesdesacoalfield
  • KEK COKLAT MOIST SG BULOH

    Kek yang lembut, gebu & sedap
    dipadankan dengan topping sos 'ganache' coklat yang lemak & penuh rasa coklat.

    HARGA BORONG :

    BEKAS BULAT
    50 pcs keatas : RM 1.50
    100 pcs keatas : RM 1.20
    500 pcs keatas : RM 1.00

    BEKAS 4SEGI (SQ250)
    10 pcs keatas. : RM 3.00
    100 pcs keatas : RM 2.50 . .
    Whatsapp  @ tekan link di bio :
    📲 013-7234197
    www.wasap.my/+60137234197/kekcoklatmoist

    #kek #kekcoklat #kekcoklatmoist #doorgift #cenderamata #souvenir #goodies #siso #berkat #kekborong #kekdoorgift #kekgoodies #sgbuloh #rawang #kekcoklatsgbuloh #keksgbuloh #kekrawang #doorgiftsgbuloh #doorgiftrawang #goodiessgbuloh #goodiesrawang #doorgiftdamansara #goodies damansara #doorgiftsubang #kekcoklatmoistsubang #kekcoklatsubang #goodiessubang #desacoalfield #kekcoklatdesacoalfield #doorgiftdesacoalfield #goodiesdesacoalfield

  •  4  0  30 May, 2020
  • KEK COKLAT MOIST SG BULOH

Kek yang lembut, gebu & sedap
dipadankan dengan topping sos 'ganache' coklat yang lemak & penuh rasa coklat.

HARGA BORONG :

BEKAS BULAT
50 pcs keatas : RM 1.50
100 pcs keatas : RM 1.20
500 pcs keatas : RM 1.00

BEKAS 4SEGI (SQ250)
10 pcs keatas. : RM 3.00
100 pcs keatas : RM 2.50 . . 
Whatsapp  @ tekan link di bio :
📲 013-7234197
www.wasap.my/+60137234197/kekcoklatmoist

#kek #kekcoklat #kekcoklatmoist #doorgift #cenderamata #souvenir #goodies #siso #berkat #kekborong #kekdoorgift #kekgoodies #sgbuloh #rawang #kekcoklatsgbuloh #keksgbuloh #kekrawang #doorgiftsgbuloh #doorgiftrawang #goodiessgbuloh #goodiesrawang #doorgiftdamansara #goodies damansara #doorgiftsubang #kekcoklatmoistsubang #kekcoklatsubang #goodiessubang #desacoalfield #kekcoklatdesacoalfield #doorgiftdesacoalfield #goodiesdesacoalfield
  • KEK COKLAT MOIST SG BULOH

    Kek yang lembut, gebu & sedap
    dipadankan dengan topping sos 'ganache' coklat yang lemak & penuh rasa coklat.

    HARGA BORONG :

    BEKAS BULAT
    50 pcs keatas : RM 1.50
    100 pcs keatas : RM 1.20
    500 pcs keatas : RM 1.00

    BEKAS 4SEGI (SQ250)
    10 pcs keatas. : RM 3.00
    100 pcs keatas : RM 2.50 . .
    Whatsapp  @ tekan link di bio :
    📲 013-7234197
    www.wasap.my/+60137234197/kekcoklatmoist

    #kek #kekcoklat #kekcoklatmoist #doorgift #cenderamata #souvenir #goodies #siso #berkat #kekborong #kekdoorgift #kekgoodies #sgbuloh #rawang #kekcoklatsgbuloh #keksgbuloh #kekrawang #doorgiftsgbuloh #doorgiftrawang #goodiessgbuloh #goodiesrawang #doorgiftdamansara #goodies damansara #doorgiftsubang #kekcoklatmoistsubang #kekcoklatsubang #goodiessubang #desacoalfield #kekcoklatdesacoalfield #doorgiftdesacoalfield #goodiesdesacoalfield

  •  3  0  3 June, 2020