#Dengkil Instagram Photos & Videos

Dengkil - 174.8k posts

Hashtag Popularity

5.1
average comments
136.1
average likes

Latest #Dengkil Posts

  • ‼️FAVS RESTOCK‼️
⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
▪️UWELL CALIBURN KOKO ⁣⁣⁣
▪️CARTRIDGE ⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
⁣⁣⁣
⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
📍Cyberjaya ☎ 018 211 6880⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
📍Puncak Jalil ☎ 018 646 7006⁣⁣
⁣⁣
⁣⁣⁣⁣⁣⁣
https://wa.me/60182116880⁣⁣⁣⁣⁣⁣
https://api.whatsapp.com/send?phone=60182116880⁣⁣⁣⁣
⁣⁣⁣⁣
⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
#favs #favapestore #favscyberjaya #favspuncakjalil #vapecyberjaya #podcyberjaya #vapemurah #podmurah #mmucyberjaya #podmalaysia #vapormalaysia #kedaivape #kedaivapecyberjaya #puchong #putrajaya #cyberjaya #puncakjalil #dengkil #kinrara #bandarkinrara #kokocartridge #uwellkoko #uwellcaliburnkoko
  • ‼️FAVS RESTOCK‼️
    ⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    ▪️UWELL CALIBURN KOKO ⁣⁣⁣
    ▪️CARTRIDGE ⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    ⁣⁣⁣
    ⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    ⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    📍Cyberjaya ☎ 018 211 6880⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    📍Puncak Jalil ☎ 018 646 7006⁣⁣
    ⁣⁣
    ⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    https://wa.me/60182116880⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    https://api.whatsapp.com/send?phone=60182116880⁣⁣⁣⁣
    ⁣⁣⁣⁣
    ⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    ⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    #favs #favapestore #favscyberjaya #favspuncakjalil #vapecyberjaya #podcyberjaya #vapemurah #podmurah #mmucyberjaya #podmalaysia #vapormalaysia #kedaivape #kedaivapecyberjaya #puchong #putrajaya #cyberjaya #puncakjalil #dengkil #kinrara #bandarkinrara #kokocartridge #uwellkoko #uwellcaliburnkoko

  •  0  0  2 minutes ago
  • ✨FAVS RESTOCK✨⁣⁣⁣
⁣⁣⁣⁣⁣
▪️PARADOX HTPC ⁣
▪️HTPC ⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
⁣
⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
📍Cyberjaya ☎ 018 211 6880⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
📍Puncak Jalil ☎️ 0186467006⁣
⁣
⁣⁣⁣⁣
https://wa.me/60182116880⁣⁣⁣⁣
https://api.whatsapp.com/send?phone=60182116880⁣⁣
⁣⁣
⁣⁣⁣⁣⁣⁣
⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
#favs #favapestore #favscyberjaya #favspuncakjalil #vapecyberjaya #podcyberjaya #vapemurah #podmurah #mmucyberjaya #podmalaysia #vapormalaysia #kedaivape #kedaivapecyberjaya #puchong #putrajaya #cyberjaya #puncakjalil #dengkil #kinrara #bandarkinrara #paradoxice #paradoxfpc #paradoxsalt #paradoxsaltnic #paradoxsaltnicotine #paradox #paradoxhtpc
  • ✨FAVS RESTOCK✨⁣⁣⁣
    ⁣⁣⁣⁣⁣
    ▪️PARADOX HTPC ⁣
    ▪️HTPC ⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣

    ⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    ⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    📍Cyberjaya ☎ 018 211 6880⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    📍Puncak Jalil ☎️ 0186467006⁣

    ⁣⁣⁣⁣
    https://wa.me/60182116880⁣⁣⁣⁣
    https://api.whatsapp.com/send?phone=60182116880⁣⁣
    ⁣⁣
    ⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    ⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    #favs #favapestore #favscyberjaya #favspuncakjalil #vapecyberjaya #podcyberjaya #vapemurah #podmurah #mmucyberjaya #podmalaysia #vapormalaysia #kedaivape #kedaivapecyberjaya #puchong #putrajaya #cyberjaya #puncakjalil #dengkil #kinrara #bandarkinrara #paradoxice #paradoxfpc #paradoxsalt #paradoxsaltnic #paradoxsaltnicotine #paradox #paradoxhtpc

  •  0  0  3 minutes ago
  • ✨FAVS RESTOCK✨⁣⁣⁣
⁣⁣⁣⁣⁣
▪️PARADOX HTPC ⁣
▪️HTPC ⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
⁣
⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
📍Cyberjaya ☎ 018 211 6880⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
📍Puncak Jalil ☎️ 0186467006⁣
⁣
⁣⁣⁣⁣
https://wa.me/60182116880⁣⁣⁣⁣
https://api.whatsapp.com/send?phone=60182116880⁣⁣
⁣⁣
⁣⁣⁣⁣⁣⁣
⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
#favs #favapestore #favscyberjaya #favspuncakjalil #vapecyberjaya #podcyberjaya #vapemurah #podmurah #mmucyberjaya #podmalaysia #vapormalaysia #kedaivape #kedaivapecyberjaya #puchong #putrajaya #cyberjaya #puncakjalil #dengkil #kinrara #bandarkinrara #paradoxice #paradoxfpc #paradoxsalt #paradoxsaltnic #paradoxsaltnicotine #paradox #paradoxhtpc
  • ✨FAVS RESTOCK✨⁣⁣⁣
    ⁣⁣⁣⁣⁣
    ▪️PARADOX HTPC ⁣
    ▪️HTPC ⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣

    ⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    ⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    📍Cyberjaya ☎ 018 211 6880⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    📍Puncak Jalil ☎️ 0186467006⁣

    ⁣⁣⁣⁣
    https://wa.me/60182116880⁣⁣⁣⁣
    https://api.whatsapp.com/send?phone=60182116880⁣⁣
    ⁣⁣
    ⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    ⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    #favs #favapestore #favscyberjaya #favspuncakjalil #vapecyberjaya #podcyberjaya #vapemurah #podmurah #mmucyberjaya #podmalaysia #vapormalaysia #kedaivape #kedaivapecyberjaya #puchong #putrajaya #cyberjaya #puncakjalil #dengkil #kinrara #bandarkinrara #paradoxice #paradoxfpc #paradoxsalt #paradoxsaltnic #paradoxsaltnicotine #paradox #paradoxhtpc

  •  0  0  3 minutes ago
  • ✨FAVS RESTOCK✨⁣⁣⁣
⁣⁣⁣⁣⁣
▪️DIANA BANANA
▪️FREEBASE ⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
⁣
⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
📍Cyberjaya ☎ 018 211 6880⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
📍Puncak Jalil ☎️ 0186467006⁣
⁣
⁣⁣⁣⁣
https://wa.me/60182116880⁣⁣⁣⁣
https://api.whatsapp.com/send?phone=60182116880⁣⁣
⁣⁣
⁣⁣⁣⁣⁣⁣
⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
#favs #favapestore #favscyberjaya #favspuncakjalil #vapecyberjaya #podcyberjaya #vapemurah #podmurah #mmucyberjaya #podmalaysia #vapormalaysia #kedaivape #kedaivapecyberjaya #puchong #putrajaya #cyberjaya #puncakjalil #dengkil #kinrara #bandarkinrara #dianabanana #dianabananafragola #bananafragola #dianafreebase #dianasalt #freebase
  • ✨FAVS RESTOCK✨⁣⁣⁣
    ⁣⁣⁣⁣⁣
    ▪️DIANA BANANA
    ▪️FREEBASE ⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣

    ⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    ⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    📍Cyberjaya ☎ 018 211 6880⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    📍Puncak Jalil ☎️ 0186467006⁣

    ⁣⁣⁣⁣
    https://wa.me/60182116880⁣⁣⁣⁣
    https://api.whatsapp.com/send?phone=60182116880⁣⁣
    ⁣⁣
    ⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    ⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    #favs #favapestore #favscyberjaya #favspuncakjalil #vapecyberjaya #podcyberjaya #vapemurah #podmurah #mmucyberjaya #podmalaysia #vapormalaysia #kedaivape #kedaivapecyberjaya #puchong #putrajaya #cyberjaya #puncakjalil #dengkil #kinrara #bandarkinrara #dianabanana #dianabananafragola #bananafragola #dianafreebase #dianasalt #freebase

  •  0  0  5 minutes ago
  • Nak pasang banner?

Nak buat banner tapi tak tahu dkt mana?

Nak cari banner yang murah dan berkualiti?

JANGAN RISAU. KAKICOPY AKAN BANTU ANDA SEMUA 😎

Contact no hotline kakicopy di bawah 👇🏻
-
☎️www.wassap.my/601111430061/banner

-
Kakicopy,
Relax, we print it for you.
-

#copgetah
#rubberstamp
#promosi
#sale
#agent
#kakicopy
#cetak
#printing
#fotokopi
#uiamgombak
#uitmshahalam
#uitmdengkil
#upmserdang
#bangi
#banner
#bunting
#design
#gombak
#selayang
#serdang
#dengkil
#letterhead
#resit
#bannermurah 
#bannerbangimurah 
#bannerkajang 
#bannermurahkajang 
#bannerdesign
  • Nak pasang banner?

    Nak buat banner tapi tak tahu dkt mana?

    Nak cari banner yang murah dan berkualiti?

    JANGAN RISAU. KAKICOPY AKAN BANTU ANDA SEMUA 😎

    Contact no hotline kakicopy di bawah 👇🏻
    -
    ☎️www.wassap.my/601111430061/banner

    -
    Kakicopy,
    Relax, we print it for you.
    -

    #copgetah
    #rubberstamp
    #promosi
    #sale
    #agent
    #kakicopy
    #cetak
    #printing
    #fotokopi
    #uiamgombak
    #uitmshahalam
    #uitmdengkil
    #upmserdang
    #bangi
    #banner
    #bunting
    #design
    #gombak
    #selayang
    #serdang
    #dengkil
    #letterhead
    #resit
    #bannermurah
    #bannerbangimurah
    #bannerkajang
    #bannermurahkajang
    #bannerdesign

  •  2  0  1 hour ago
  • Cetak baju
RM10 sahaja sehelai
cotton
silkscreen
cetakan satu bahagian
cetakan satu warna
minimum 10 helai
160 gm
baju lembut - selesa - sejuk
proses 7 hari bekerja sahaja

whatsapp 0102633569

#familyday #gathering  #rewang #holiday #fundrive #konvoi #kenduri #hiking #annualdinner #kahwin #cuti #bajumurah #rm10 #harisukan #sukan #futsal #takraw #bowling #tadika

#rawang
#klang
#sungaibuloh 
#putrajaya 
#puchong
#banting
#batangkali 
#dengkil 
#banting
#kapar 
#tanjungkarang
#kualaselangor
  • Cetak baju
    RM10 sahaja sehelai
    cotton
    silkscreen
    cetakan satu bahagian
    cetakan satu warna
    minimum 10 helai
    160 gm
    baju lembut - selesa - sejuk
    proses 7 hari bekerja sahaja

    whatsapp 0102633569

    #familyday #gathering #rewang #holiday #fundrive #konvoi #kenduri #hiking #annualdinner #kahwin #cuti #bajumurah #rm10 #harisukan #sukan #futsal #takraw #bowling #tadika

    #rawang
    #klang
    #sungaibuloh
    #putrajaya
    #puchong
    #banting
    #batangkali
    #dengkil
    #banting
    #kapar
    #tanjungkarang
    #kualaselangor

  •  0  0  1 hour ago
  • My best seller. Blackberry caramel cake in slices for sister Nurfatin. Thank you 🌸

To order, pls kindly kindly whatsapp/click link in bio. Thank you!
  • My best seller. Blackberry caramel cake in slices for sister Nurfatin. Thank you 🌸

    To order, pls kindly kindly whatsapp/click link in bio. Thank you!

  •  33  1  1 hour ago
  • Chocolate banana loaf cake & victoria sandwich cake for Kak Elina. Tqsm for the order 🌸

To order, pls kindly whatsapp/click link in bio. Thank you.
  • Chocolate banana loaf cake & victoria sandwich cake for Kak Elina. Tqsm for the order 🌸

    To order, pls kindly whatsapp/click link in bio. Thank you.

  •  32  1  1 hour ago
  • Pink OR Plum? Which one is your pick? Salwa plum tinggal 3 sahaja n pink is selling very fast.. So cepat ya siapa yang berminat.. Td pon mmg ada customer amik combo 2 (pink & plum) only at rm260.. Free postage lg.. Retail price per telekung is rm139 with postage fee.. Sooo mmg berbaloi kan amik combo bole jimat rm34...
.
Wasap me at the link in bio kalo berminat
.
#raya2020 #kesumajiwa2020 #nilaiimpian #nilai #bangi #kotawarisan #kotaseriemas #enstek #seremban #dengkil #serdang #frontliners #uitm #usim #upsi #unisel #konvo #rayahaji #aidiladha2020 #telekungmurah #telekung #telekungkanakkanak #sejadah
  • Pink OR Plum? Which one is your pick? Salwa plum tinggal 3 sahaja n pink is selling very fast.. So cepat ya siapa yang berminat.. Td pon mmg ada customer amik combo 2 (pink & plum) only at rm260.. Free postage lg.. Retail price per telekung is rm139 with postage fee.. Sooo mmg berbaloi kan amik combo bole jimat rm34...
    .
    Wasap me at the link in bio kalo berminat
    .
    #raya2020 #kesumajiwa2020 #nilaiimpian #nilai #bangi #kotawarisan #kotaseriemas #enstek #seremban #dengkil #serdang #frontliners #uitm #usim #upsi #unisel #konvo #rayahaji #aidiladha2020 #telekungmurah #telekung #telekungkanakkanak #sejadah

  •  4  0  1 hour ago
  • SWING LEAF AUTO TRB PALING EKSKLUSIF 👈🏻 .
. .
✅ Anak asyik mengempeng?
✅ Menangis letak bawah? .
✅ Ibu stress nak buat perangai?
.
.
JANGAN RISAU! ADA SOLUTION UNTUK MAMA PAPA 😍😍
.
.
🌸 Boleh guna dari NB
🌸 Ada lagu untuk si manja
🌸 Ada Remote, boleh adjust
🌸 Ada timer
🌸 Selesa dan eksklusif
🌸 Sangat tahan lasak
🌸 Ada USB
.
.
Boleh terus selfpick di 👇🏻 .
.
🐳 Bangi .
🐳 Taman Melawati
🐳 Bukit Mertajam
.
DAPATKAN HARGA RUNTUH SEKARANG ❗❗ Order now Stock sangat terhad 💋 .
.

Klik link whatsapp di bio
.
.
@babyshoppe_trb_official 
@babyshoppe_trb_official 
@babyshoppe_trb_official .
.
.
#swingleaf #swingbaby #autoswing #swingleaftrb #warantytrb #originaltrb #selfpickbangi #codbangi #serdang #seremban #kajang #semenyih #freepostage #hadiahbaby #putrajaya #kualaterengganu #dungun #kuantan #temerloh #pkpp #dudukrumah #balikkampung #riebazar #pusrawi #kitajagakita #ampang #dengkil #nilaiimpian #andorrahospital #strollerbangi #putrajaya
  • SWING LEAF AUTO TRB PALING EKSKLUSIF 👈🏻 .
    . .
    ✅ Anak asyik mengempeng?
    ✅ Menangis letak bawah? .
    ✅ Ibu stress nak buat perangai?
    .
    .
    JANGAN RISAU! ADA SOLUTION UNTUK MAMA PAPA 😍😍
    .
    .
    🌸 Boleh guna dari NB
    🌸 Ada lagu untuk si manja
    🌸 Ada Remote, boleh adjust
    🌸 Ada timer
    🌸 Selesa dan eksklusif
    🌸 Sangat tahan lasak
    🌸 Ada USB
    .
    .
    Boleh terus selfpick di 👇🏻 .
    .
    🐳 Bangi .
    🐳 Taman Melawati
    🐳 Bukit Mertajam
    .
    DAPATKAN HARGA RUNTUH SEKARANG ❗❗ Order now Stock sangat terhad 💋 .
    .

    Klik link whatsapp di bio
    .
    .
    @babyshoppe_trb_official
    @babyshoppe_trb_official
    @babyshoppe_trb_official .
    .
    .
    #swingleaf #swingbaby #autoswing #swingleaftrb #warantytrb #originaltrb #selfpickbangi #codbangi #serdang #seremban #kajang #semenyih #freepostage #hadiahbaby #putrajaya #kualaterengganu #dungun #kuantan #temerloh #pkpp #dudukrumah #balikkampung #riebazar #pusrawi #kitajagakita #ampang #dengkil #nilaiimpian #andorrahospital #strollerbangi #putrajaya

  •  2  0  2 hours ago
  • 🥯🍩🍫
Baby CreamPuff with Creamy VANILLA Custard

Brownies NUTELLA Pod

To order pls whatsapp 
017-3569210 or click on our bio

We do receive bulk order for goodies etc
Bake per order

#biskut #biskutraya #cookies #homemadecookies #homemade #creampuff #durian #foodporn #putrajaya #cyberjaya #kl #sepang #dengkil #klia #dessert #malaydessert #malaysiandessert #kueh #kuih #bts #party  #goodies #cupcakes #muffins #chocolate #brownies #rotijala #cheesecake #mangocheesecake #lotusbiscoff
  • 🥯🍩🍫
    Baby CreamPuff with Creamy VANILLA Custard

    Brownies NUTELLA Pod

    To order pls whatsapp
    017-3569210 or click on our bio

    We do receive bulk order for goodies etc
    Bake per order

    #biskut #biskutraya #cookies #homemadecookies #homemade #creampuff #durian #foodporn #putrajaya #cyberjaya #kl #sepang #dengkil #klia #dessert #malaydessert #malaysiandessert #kueh #kuih #bts #party #goodies #cupcakes #muffins #chocolate #brownies #rotijala #cheesecake #mangocheesecake #lotusbiscoff

  •  11  0  3 hours ago
  • 🌹RESTOCK🌹
.
.
🔥INSTANT FAEZAH BDG 45 🔥
.
.

👉🏻 Mudah dipakai
👉🏻 Senang digosok 
👉🏻 Kain yang selesa 

 
.
.

Bagi sis sis nak yang jimatkan masa untuk bersiap boleh dapatkan tudung instant faezah dari Butik Adilla Koleksi sekarang ‼️ Harga mampu milik dan sangat sangat berpatutan 😍♥️

Meh akak-akak semua mai singgah ke butik AKT bertempat di Kipmall Kota Warisan berhadapan My One Shop dan bersebelahan mesin ATM ataupun secara online boleh berhubung dengan nombor ws kami 😍🤭 http://www.wasap.my/+601110626963

 
.
.
#kipmallkotawarisan #adillakoleksiterkini #aktlovers #kotawarisansepang #bbst #putrajaya #cyberjaya #saujanaklia #dengkil #klia #klia2 #tudunglabuhmurah #tudunglabuhinstant #tudungbidang45 #tudungbidang45cantik #bidang45 #tudunglabuhcantik #tudungraya2020  #tudungpopural #tudungviral2020 #uiagombak #usimnilai #utmskudai #kuisbangi #puncakalam #faishaafairies #instantfaezahelai #instantfaezahelaibidang45 #bawalinstant #tudungmudahbentuk
  • 🌹RESTOCK🌹
    .
    .
    🔥INSTANT FAEZAH BDG 45 🔥
    .
    .

    👉🏻 Mudah dipakai
    👉🏻 Senang digosok
    👉🏻 Kain yang selesa


    .
    .

    Bagi sis sis nak yang jimatkan masa untuk bersiap boleh dapatkan tudung instant faezah dari Butik Adilla Koleksi sekarang ‼️ Harga mampu milik dan sangat sangat berpatutan 😍♥️

    Meh akak-akak semua mai singgah ke butik AKT bertempat di Kipmall Kota Warisan berhadapan My One Shop dan bersebelahan mesin ATM ataupun secara online boleh berhubung dengan nombor ws kami 😍🤭 http://www.wasap.my/+601110626963


    .
    .
    #kipmallkotawarisan #adillakoleksiterkini #aktlovers #kotawarisansepang #bbst #putrajaya #cyberjaya #saujanaklia #dengkil #klia #klia2 #tudunglabuhmurah #tudunglabuhinstant #tudungbidang45 #tudungbidang45cantik #bidang45 #tudunglabuhcantik #tudungraya2020 #tudungpopural #tudungviral2020 #uiagombak #usimnilai #utmskudai #kuisbangi #puncakalam #faishaafairies #instantfaezahelai #instantfaezahelaibidang45 #bawalinstant #tudungmudahbentuk

  •  4  0  3 hours ago
  • Bagaimana nak pastikan perkembangan sistem penghadaman si manja sihat? 
.
Semestinya bermula dengan amalan penyusuan susu ibu 😊 kerana ia adalah sumber makanan utama dan mengandungi prebiotik yang tinggi. Prebiotik ini bertindak sebagai sumber makanan kepada probiotik yang menggalakan pertumbuhan bakteria baik dan mengekalkan persekitaran usus yang baik. 
.
Manakala, probiotik (bakteria) pula berperanan untuk menyokong sistem pertahahanan usus, kurangkan alahan dan meningkatkan sistem imuniti badan. 
.
.
Gaya hidup ibu yang aktif serta pengambilan makanan yang berkhasiat dapat membekalkan susu yang berkualiti untuk si manja. Seterusnya, dapat menguatkan sistem penghadaman bayi😍
. 
#mommapregolact #bestmilkbooster #nilai #salaktinggi #dengkil #sepang
  • Bagaimana nak pastikan perkembangan sistem penghadaman si manja sihat?
    .
    Semestinya bermula dengan amalan penyusuan susu ibu 😊 kerana ia adalah sumber makanan utama dan mengandungi prebiotik yang tinggi. Prebiotik ini bertindak sebagai sumber makanan kepada probiotik yang menggalakan pertumbuhan bakteria baik dan mengekalkan persekitaran usus yang baik.
    .
    Manakala, probiotik (bakteria) pula berperanan untuk menyokong sistem pertahahanan usus, kurangkan alahan dan meningkatkan sistem imuniti badan.
    .
    .
    Gaya hidup ibu yang aktif serta pengambilan makanan yang berkhasiat dapat membekalkan susu yang berkualiti untuk si manja. Seterusnya, dapat menguatkan sistem penghadaman bayi😍
    .
    #mommapregolact #bestmilkbooster #nilai #salaktinggi #dengkil #sepang

  •  0  0  3 hours ago
  • Serum ni bukan setakat pakai kt bibir je.. tapi 3 in 1 tau
• Bibir (lipstick,lipbalm,based lipstick, lip serum)
• Pipi (blusher, based blusher)
• Alis mata ( Eyeshadow, based eyeshadow)
.
Dah laa boleh tahan lama sehingga 3 bulan ya Allah JIMAT SANGAT‼️
  • Serum ni bukan setakat pakai kt bibir je.. tapi 3 in 1 tau
    • Bibir (lipstick,lipbalm,based lipstick, lip serum)
    • Pipi (blusher, based blusher)
    • Alis mata ( Eyeshadow, based eyeshadow)
    .
    Dah laa boleh tahan lama sehingga 3 bulan ya Allah JIMAT SANGAT‼️

  •  3  1  3 hours ago

Top #Dengkil Posts

  • “ Raya Haji eve “

Some of today’s pick up. Some dah siap. Some dalam loyang lagi. Some dah pick up semalam. Sikit lagiiii and then satg boleh lurus kaki lurus pinggang tunggu berbuka pastu nak makan rendang 🤤

Selamat hari raya everyone! Siapa #teamtakdakampung #teamrayakl ? 🙋🏻‍♀️
  • “ Raya Haji eve “

    Some of today’s pick up. Some dah siap. Some dalam loyang lagi. Some dah pick up semalam. Sikit lagiiii and then satg boleh lurus kaki lurus pinggang tunggu berbuka pastu nak makan rendang 🤤

    Selamat hari raya everyone! Siapa #teamtakdakampung #teamrayakl ? 🙋🏻‍♀️

  •  123  6  30 July, 2020
  • Hi ! Very late upload 😣 #semangatyanghilang . Anyway, 10 boxes of combo box from last weekend bake sale. Selalu bercita2 nak buat more than 10 boxes like 20 ke, tapi selalu tak mampu sebab #workalone 😣 Pls pray i am able to do more than 10 boxes this weekend 🙏
Tqsm pada semua yg purchase my combo box last weekend. Received good feedback from my customer especially that pandan gula melaka cake , thank you 🥰 #meansalottome .

Now am thinking menu apa nak buat for my combo box this weekend. You all nak apa? Mind to share? Comment below 🙃
#combobox #bakesale
  • Hi ! Very late upload 😣 #semangatyanghilang . Anyway, 10 boxes of combo box from last weekend bake sale. Selalu bercita2 nak buat more than 10 boxes like 20 ke, tapi selalu tak mampu sebab #workalone 😣 Pls pray i am able to do more than 10 boxes this weekend 🙏
    Tqsm pada semua yg purchase my combo box last weekend. Received good feedback from my customer especially that pandan gula melaka cake , thank you 🥰 #meansalottome .

    Now am thinking menu apa nak buat for my combo box this weekend. You all nak apa? Mind to share? Comment below 🙃
    #combobox #bakesale

  •  188  18  23 June, 2020
  • Biscoff cakes yang hmmm tengah viral sekarang. Sebenarnya tak suka buat benda yg tengah viral sebab nanti susah carik bahan 🌚 Tapi entah macam mana saja ter-cari kat online, lepastu ter-jumpa, lepastu ter-dapat.Tapi flow dia mudah je, alhamdulillah Allah mudahkan 🙃 Yang penting usaha, the rest serahkan pada Dia :)

Anywayyyy, biscoff cupcakes from my combo box last weekend. Biscoff cake is currently available to order now ya.
To order, pls kindly whatsapp/click link in bio. Thank you! 🌸
#biscoffcake #biscoffcupcake
  • Biscoff cakes yang hmmm tengah viral sekarang. Sebenarnya tak suka buat benda yg tengah viral sebab nanti susah carik bahan 🌚 Tapi entah macam mana saja ter-cari kat online, lepastu ter-jumpa, lepastu ter-dapat.Tapi flow dia mudah je, alhamdulillah Allah mudahkan 🙃 Yang penting usaha, the rest serahkan pada Dia :)

    Anywayyyy, biscoff cupcakes from my combo box last weekend. Biscoff cake is currently available to order now ya.
    To order, pls kindly whatsapp/click link in bio. Thank you! 🌸
    #biscoffcake #biscoffcupcake

  •  166  10  21 July, 2020
  • Hi uolls nie nampak tak muka bahagia kami lepas makan lauk kenduri orang tapi tak tau kenapa member sorang yag tengah tu buat muka alaaaaa gitew 🤣hehe.

Ada sape2 boleh bagi caption untuk muka member saya tu macam mana @xnzzrn__ 😜
#kenduriorang #dengkil #whonext
  • Hi uolls nie nampak tak muka bahagia kami lepas makan lauk kenduri orang tapi tak tau kenapa member sorang yag tengah tu buat muka alaaaaa gitew 🤣hehe.

    Ada sape2 boleh bagi caption untuk muka member saya tu macam mana @xnzzrn__ 😜
    #kenduriorang #dengkil #whonext

  •  149  8  16 July, 2019