#DemicaSupplement Instagram Photos & Videos

DemicaSupplement - 28.5k posts

Hashtag Popularity

21.2
average comments
172
average likes

Latest #DemicaSupplement Posts

  • JOM KURUS TANPA BERLAPAR

Morning #DemicaLovers! Dah breakfast ke guys? Lepas breakfast terus bancuh 1 sachet #DemicaCoklat tau utk cairkan lemak degil korang. #DemicaCoklat jgk akan bg ketatkan perut korang sbb ada oat fiber. Confirm kenyang sampai lunch! .

Ada yg nak kurus tanpa berlapar?
“DM” kat bawah utk Mimi bantu korang ❤️ .
#DemicaWhiteningLotion #DemicaBengkung #DemicaSupplement #DemicaLipmatte
#DemicaSerum
#DemicaOotd #demicantik 
#demicajeli
#demicagemang #demicalakota
#demicajalanmalaysia
#demicaseberangjeli
#demicajelilama
#demicabandarjeli
#demicaberdang #demicabelahat
#demicatelukbayu #demicapasirdusun #demicachegarbedil  #demicalubokbongor
#demicarenyuk
#demicasungailong
#demicajanggut
#demicalayat
#demicasungaimekong
#demicabeskem
#demicarabbana
  • JOM KURUS TANPA BERLAPAR

    Morning #DemicaLovers! Dah breakfast ke guys? Lepas breakfast terus bancuh 1 sachet #DemicaCoklat tau utk cairkan lemak degil korang. #DemicaCoklat jgk akan bg ketatkan perut korang sbb ada oat fiber. Confirm kenyang sampai lunch! .

    Ada yg nak kurus tanpa berlapar?
    “DM” kat bawah utk Mimi bantu korang ❤️ .
    #DemicaWhiteningLotion #DemicaBengkung #DemicaSupplement #DemicaLipmatte
    #DemicaSerum
    #DemicaOotd #demicantik
    #demicajeli
    #demicagemang #demicalakota
    #demicajalanmalaysia
    #demicaseberangjeli
    #demicajelilama
    #demicabandarjeli
    #demicaberdang #demicabelahat
    #demicatelukbayu #demicapasirdusun #demicachegarbedil #demicalubokbongor
    #demicarenyuk
    #demicasungailong
    #demicajanggut
    #demicalayat
    #demicasungaimekong
    #demicabeskem
    #demicarabbana

  •  0  0  45 minutes ago
  • 𝙉𝘼𝙆 𝘿𝘼𝙋𝘼𝙏 𝘽𝙊𝘿𝙔 𝘾𝙐𝙍𝙑𝙀 𝙇𝙀𝙋𝘼𝙎 𝘽𝙀𝙍𝙎𝘼𝙇𝙄𝙉

𝘓𝘦𝘱𝘢𝘴 𝘣𝘦𝘳𝘴𝘢𝘭𝘪𝘯 𝘱𝘦𝘳𝘶𝘵 𝘮𝘦𝘯𝘨𝘨𝘦𝘭𝘦𝘣𝘦𝘩, 𝘥𝘢𝘳𝘪 𝘫𝘢𝘶𝘩 𝘥𝘢𝘩 𝘯𝘢𝘮𝘱𝘢𝘬 𝘱𝘦𝘳𝘶𝘵 𝘣𝘦𝘳𝘭𝘢𝘱𝘪𝘴 𝘭𝘢𝘱𝘪𝘴 😭 . 𝘚𝘦𝘨𝘢𝘯 𝘴𝘢𝘯𝘨𝘢𝘵! 𝘔𝘪𝘮𝘪 𝘳𝘢𝘫𝘪𝘯𝘬𝘢𝘯 𝘥𝘪𝘳𝘪 𝘱𝘢𝘬𝘢𝘪 𝘋𝘦𝘮𝘪𝘤𝘢𝘉𝘦𝘯𝘨𝘬𝘶𝘯𝘨. 𝘚𝘦𝘭𝘦𝘱𝘢𝘴 𝘱𝘢𝘯𝘵𝘢𝘯𝘨, 𝘮𝘪𝘮𝘪 𝘢𝘬𝘢𝘯 𝘤𝘰𝘯𝘴𝘶𝘮𝘦 𝘋𝘦𝘮𝘪𝘤𝘢𝘔𝘦𝘵𝘢𝘣𝘰𝘭𝘪𝘴𝘮𝘦𝘉𝘰𝘰𝘴𝘵𝘦𝘳 𝘴𝘦𝘵𝘪𝘢𝘱 𝘩𝘢𝘳𝘪 𝘶𝘵𝘬 𝘮𝘦𝘮𝘱𝘦𝘳𝘤𝘦𝘱𝘢𝘵𝘬𝘢𝘯 𝘭𝘨 𝘱𝘳𝘰𝘴𝘦𝘴 𝘴𝘪𝘯𝘨𝘬𝘪𝘳𝘬𝘢𝘯 𝘭𝘦𝘮𝘢𝘬.

𝘛𝘢𝘬𝘬𝘢𝘯 𝘯𝘢𝘬 𝘣𝘪𝘢𝘳 𝘫𝘦 𝘱𝘦𝘳𝘶𝘵 𝘣𝘦𝘳𝘭𝘢𝘱𝘪𝘴?

𝗡𝗮𝗸 𝗝𝗢𝗜𝗡 𝗗𝗘𝗠𝗜𝗖𝗔 𝗻𝗮𝗸 𝗱𝗮𝗽𝗮𝘁𝗸𝗮𝗻 𝗽𝗿𝗼𝗱𝘂𝗸 𝗗𝗘𝗠𝗜𝗖𝗔 𝘁𝗲𝗸𝗮𝗻 𝗹𝗶𝗻𝗸 𝗸𝗮𝘁 𝗯𝗶𝗼 @preciousbynadia 💐

#demicajohor #demicajb #demica #demicasupplement #demicaskudai #demicakedah #demicapulai #demicabukitindah #demicasabah #demicamutiararini #demicagelangpatah #teamnadiamasyuk #demicaserum #demicasingapore #demicaperak #demicakamunting #demicakotaiskandar #demicasarawak #viral #serum #demicaiskandarputeri #demicalimakedai #demicataiping #demicanusajaya #demicamedini #lipmattedemica #lotiondemica #demicalipmatte #lipmatte #demicawhiteninglotion
  • 𝙉𝘼𝙆 𝘿𝘼𝙋𝘼𝙏 𝘽𝙊𝘿𝙔 𝘾𝙐𝙍𝙑𝙀 𝙇𝙀𝙋𝘼𝙎 𝘽𝙀𝙍𝙎𝘼𝙇𝙄𝙉

    𝘓𝘦𝘱𝘢𝘴 𝘣𝘦𝘳𝘴𝘢𝘭𝘪𝘯 𝘱𝘦𝘳𝘶𝘵 𝘮𝘦𝘯𝘨𝘨𝘦𝘭𝘦𝘣𝘦𝘩, 𝘥𝘢𝘳𝘪 𝘫𝘢𝘶𝘩 𝘥𝘢𝘩 𝘯𝘢𝘮𝘱𝘢𝘬 𝘱𝘦𝘳𝘶𝘵 𝘣𝘦𝘳𝘭𝘢𝘱𝘪𝘴 𝘭𝘢𝘱𝘪𝘴 😭 . 𝘚𝘦𝘨𝘢𝘯 𝘴𝘢𝘯𝘨𝘢𝘵! 𝘔𝘪𝘮𝘪 𝘳𝘢𝘫𝘪𝘯𝘬𝘢𝘯 𝘥𝘪𝘳𝘪 𝘱𝘢𝘬𝘢𝘪 𝘋𝘦𝘮𝘪𝘤𝘢𝘉𝘦𝘯𝘨𝘬𝘶𝘯𝘨. 𝘚𝘦𝘭𝘦𝘱𝘢𝘴 𝘱𝘢𝘯𝘵𝘢𝘯𝘨, 𝘮𝘪𝘮𝘪 𝘢𝘬𝘢𝘯 𝘤𝘰𝘯𝘴𝘶𝘮𝘦 𝘋𝘦𝘮𝘪𝘤𝘢𝘔𝘦𝘵𝘢𝘣𝘰𝘭𝘪𝘴𝘮𝘦𝘉𝘰𝘰𝘴𝘵𝘦𝘳 𝘴𝘦𝘵𝘪𝘢𝘱 𝘩𝘢𝘳𝘪 𝘶𝘵𝘬 𝘮𝘦𝘮𝘱𝘦𝘳𝘤𝘦𝘱𝘢𝘵𝘬𝘢𝘯 𝘭𝘨 𝘱𝘳𝘰𝘴𝘦𝘴 𝘴𝘪𝘯𝘨𝘬𝘪𝘳𝘬𝘢𝘯 𝘭𝘦𝘮𝘢𝘬.

    𝘛𝘢𝘬𝘬𝘢𝘯 𝘯𝘢𝘬 𝘣𝘪𝘢𝘳 𝘫𝘦 𝘱𝘦𝘳𝘶𝘵 𝘣𝘦𝘳𝘭𝘢𝘱𝘪𝘴?

    𝗡𝗮𝗸 𝗝𝗢𝗜𝗡 𝗗𝗘𝗠𝗜𝗖𝗔 𝗻𝗮𝗸 𝗱𝗮𝗽𝗮𝘁𝗸𝗮𝗻 𝗽𝗿𝗼𝗱𝘂𝗸 𝗗𝗘𝗠𝗜𝗖𝗔 𝘁𝗲𝗸𝗮𝗻 𝗹𝗶𝗻𝗸 𝗸𝗮𝘁 𝗯𝗶𝗼 @preciousbynadia 💐

    #demicajohor #demicajb #demica #demicasupplement #demicaskudai #demicakedah #demicapulai #demicabukitindah #demicasabah #demicamutiararini #demicagelangpatah #teamnadiamasyuk #demicaserum #demicasingapore #demicaperak #demicakamunting #demicakotaiskandar #demicasarawak #viral #serum #demicaiskandarputeri #demicalimakedai #demicataiping #demicanusajaya #demicamedini #lipmattedemica #lotiondemica #demicalipmatte #lipmatte #demicawhiteninglotion

  •  1  0  47 minutes ago
  • KURUS DGN BAJET BAWAH RM100

#DemicaMetabolismBooster ni sesuai sangat utk korang yg takde masa nak bersenam, bersukan & tak suka diet 😉 .

KELEBIHAN DEMICA
✅Tiada cirit birit.
✅Tak perlu DIET KETAT
✅100% ekstrak buah-buahan.
✅Tiada kesan gemuk selepas berhenti.
✅Lemak yg terkumpul CEPAT hilang.
✅Lemak ditukarkan kepada tenaga.

#DemicaWhiteningLotion #DemicaBengkung #DemicaSupplement #DemicaLipmatte
#DemicaSerum
#DemicaOotd #demicantik 
#demicajeli
#demicagemang #demicalakota
#demicajalanmalaysia
#demicaseberangjeli
#demicajelilama
#demicabandarjeli
#demicaberdang #demicabelahat
#demicatelukbayu #demicapasirdusun #demicachegarbedil  #demicalubokbongor
#demicarenyuk
#demicasungailong
#demicajanggut
#demicalayat
#demicasungaimekong
#demicabeskem
#demicarabbana
  • KURUS DGN BAJET BAWAH RM100

    #DemicaMetabolismBooster ni sesuai sangat utk korang yg takde masa nak bersenam, bersukan & tak suka diet 😉 .

    KELEBIHAN DEMICA
    ✅Tiada cirit birit.
    ✅Tak perlu DIET KETAT
    ✅100% ekstrak buah-buahan.
    ✅Tiada kesan gemuk selepas berhenti.
    ✅Lemak yg terkumpul CEPAT hilang.
    ✅Lemak ditukarkan kepada tenaga.

    #DemicaWhiteningLotion #DemicaBengkung #DemicaSupplement #DemicaLipmatte
    #DemicaSerum
    #DemicaOotd #demicantik
    #demicajeli
    #demicagemang #demicalakota
    #demicajalanmalaysia
    #demicaseberangjeli
    #demicajelilama
    #demicabandarjeli
    #demicaberdang #demicabelahat
    #demicatelukbayu #demicapasirdusun #demicachegarbedil #demicalubokbongor
    #demicarenyuk
    #demicasungailong
    #demicajanggut
    #demicalayat
    #demicasungaimekong
    #demicabeskem
    #demicarabbana

  •  0  0  48 minutes ago
  • DEMICA BOLEH BG KORANG CERAH MCM LAMPU SULUH

Sape ingat #DemicaSerum ni boleh BUNUH JERAWAT je? Arbutin yg terkandung dlm #DemicaSerum akan buatkan kulit korang lagi cerah & halus je mcm baby 👶 . Syaratnya korang kena rajin apply Demica serum tiap pagi & malam .

Korang mesti nak kulit sihat, cerah sekata & bebas jerawat kan?
Boleh tekan link WhatsApp dkt bio utk order terus yee 📲 📲

#DemicaWhiteningLotion #DemicaBengkung #DemicaSupplement #DemicaLipmatte #demicantik #demicakotabharu #demicaicecream  #demicaterengganu #demicaperingat  #demicamelor #demicakoklanas #DemicaSerum #demicanegerisembilan #demicalembahsireh #demicabukitmarak #demicarembau #demicakualalumpur #demicamulong  #demicawakafcheyeh #demicalundang #demicaderdap #demicakubangkerian #demicaselangor #demicapasirmas #demicamachang #demicapasirputeh #demicaketereh #demicapasirtumboh #demicapengkalanchepa
  • DEMICA BOLEH BG KORANG CERAH MCM LAMPU SULUH

    Sape ingat #DemicaSerum ni boleh BUNUH JERAWAT je? Arbutin yg terkandung dlm #DemicaSerum akan buatkan kulit korang lagi cerah & halus je mcm baby 👶 . Syaratnya korang kena rajin apply Demica serum tiap pagi & malam .

    Korang mesti nak kulit sihat, cerah sekata & bebas jerawat kan?
    Boleh tekan link WhatsApp dkt bio utk order terus yee 📲 📲

    #DemicaWhiteningLotion #DemicaBengkung #DemicaSupplement #DemicaLipmatte #demicantik #demicakotabharu #demicaicecream #demicaterengganu #demicaperingat #demicamelor #demicakoklanas #DemicaSerum #demicanegerisembilan #demicalembahsireh #demicabukitmarak #demicarembau #demicakualalumpur #demicamulong #demicawakafcheyeh #demicalundang #demicaderdap #demicakubangkerian #demicaselangor #demicapasirmas #demicamachang #demicapasirputeh #demicaketereh #demicapasirtumboh #demicapengkalanchepa

  •  3  0  6 hours ago
  • TIP ELAK MAKAN LEWAT MALAM. NO 5 PALING BERKESAN
.

Minum air kosong secukupnya
•Air juga akan buat korang rasa kenyang, menghilangkan rasa untuk mengunyah selain memastikan badan korang sentiasa terhidrat.
.
Consume DemicaSuppliment
•Uolls boleh consume DemicaSuppliment sebelum pukul 8 untuk pastikan perut uolls full sebelum tidur. Takde lah tengah malam nk cari makanan or mengunyah sebab DemicaSuppliment ada oat fiber yang buat perut uolls kenyang.
.
.
Mesti dah tak sabar kan nak consume DemicaSuppliment ni. Uolls boleh pilih sama ada nak perisa DemicaMixberry atau DemicaCoklat.
.
Boleh tekan link WhatsApp dkt bio utk order terus yee 📲 📲

#DemicaWhiteningLotion #DemicaBengkung #DemicaSupplement #DemicaLipmatte #demicantik #demicakotabharu #demicaicecream  #demicaterengganu #demicaperingat  #demicamelor #demicakoklanas #DemicaSerum #demicanegerisembilan #demicalembahsireh #demicabukitmarak #demicarembau #demicakualalumpur #demicamulong  #demicawakafcheyeh #demicalundang #demicaderdap #demicakubangkerian #demicaselangor #demicapasirmas #demicamachang #demicapasirputeh #demicaketereh #demicapasirtumboh #demicapengkalanchepa
  • TIP ELAK MAKAN LEWAT MALAM. NO 5 PALING BERKESAN
    .

    Minum air kosong secukupnya
    •Air juga akan buat korang rasa kenyang, menghilangkan rasa untuk mengunyah selain memastikan badan korang sentiasa terhidrat.
    .
    Consume DemicaSuppliment
    •Uolls boleh consume DemicaSuppliment sebelum pukul 8 untuk pastikan perut uolls full sebelum tidur. Takde lah tengah malam nk cari makanan or mengunyah sebab DemicaSuppliment ada oat fiber yang buat perut uolls kenyang.
    .
    .
    Mesti dah tak sabar kan nak consume DemicaSuppliment ni. Uolls boleh pilih sama ada nak perisa DemicaMixberry atau DemicaCoklat.
    .
    Boleh tekan link WhatsApp dkt bio utk order terus yee 📲 📲

    #DemicaWhiteningLotion #DemicaBengkung #DemicaSupplement #DemicaLipmatte #demicantik #demicakotabharu #demicaicecream #demicaterengganu #demicaperingat #demicamelor #demicakoklanas #DemicaSerum #demicanegerisembilan #demicalembahsireh #demicabukitmarak #demicarembau #demicakualalumpur #demicamulong #demicawakafcheyeh #demicalundang #demicaderdap #demicakubangkerian #demicaselangor #demicapasirmas #demicamachang #demicapasirputeh #demicaketereh #demicapasirtumboh #demicapengkalanchepa

  •  3  0  6 hours ago
  • WAH WAH BANYAK  YANG BEST DEMICA LOTION NI ?

Ramai yg tahu #DemicaWhiteningLotion mampu memutihkan kulit dgn sekali sapuan. Bukan tu je, ia juga mampu merawat kulit korang yg kusam atau kering. SPF50 yg ada dlm Demica lotion akan bantu lindungi kulit dari sunburn teruk🥵 .

Boleh tekan link WhatsApp dkt bio utk order terus yee 📲 📲

#DemicaWhiteningLotion #DemicaBengkung #DemicaSupplement #DemicaLipmatte #demicantik #demicakotabharu #demicaicecream  #demicaterengganu #demicaperingat  #demicamelor #demicakoklanas #DemicaSerum #demicanegerisembilan #demicalembahsireh #demicabukitmarak #demicarembau #demicakualalumpur #demicamulong  #demicawakafcheyeh #demicalundang #demicaderdap #demicakubangkerian #demicaselangor #demicapasirmas #demicamachang #demicapasirputeh #demicaketereh #demicapasirtumboh #demicapengkalanchepa
  • WAH WAH BANYAK YANG BEST DEMICA LOTION NI ?

    Ramai yg tahu #DemicaWhiteningLotion mampu memutihkan kulit dgn sekali sapuan. Bukan tu je, ia juga mampu merawat kulit korang yg kusam atau kering. SPF50 yg ada dlm Demica lotion akan bantu lindungi kulit dari sunburn teruk🥵 .

    Boleh tekan link WhatsApp dkt bio utk order terus yee 📲 📲

    #DemicaWhiteningLotion #DemicaBengkung #DemicaSupplement #DemicaLipmatte #demicantik #demicakotabharu #demicaicecream #demicaterengganu #demicaperingat #demicamelor #demicakoklanas #DemicaSerum #demicanegerisembilan #demicalembahsireh #demicabukitmarak #demicarembau #demicakualalumpur #demicamulong #demicawakafcheyeh #demicalundang #demicaderdap #demicakubangkerian #demicaselangor #demicapasirmas #demicamachang #demicapasirputeh #demicaketereh #demicapasirtumboh #demicapengkalanchepa

  •  1  0  7 hours ago
  • TIP ELAK MAKAN LEWAT MALAM. NO 5 PALING BERKESAN

Elak minum kopi waktu malam
•Kopi atau sebarang minuman berkafein seperti sesetengah soda yang diambil pada waktu malam adalah amat buruk untuk kesihatan korang. Selain menyebabkan tidur korang terganggu, ia juga mengandungi banyak kalori.
.
Consume #DemicaSuppliment
•Uolls boleh consume DemicaSuppliment sebelum pukul 8 untuk pastikan perut uolls full sebelum tidur. Takde lah tengah malam nk cari makanan or mengunyah sebab DemicaSuppliment ada oat fiber yang buat perut uolls kenyang.
.
.
Mesti dah tak sabar kan nak consume DemicaSuppliment ni. Uolls boleh pilih sama ada nak perisa DemicaMixberry atau DemicaCoklat.
.
DM no fon SEKARANG untuk lebih detail ❤️

#DemicaWhiteningLotion #DemicaBengkung #DemicaSupplement #DemicaLipmatte #demicantik #demicakotabharu #demicaicecream  #demicaterengganu #demicaperingat  #demicamelor #demicakoklanas #DemicaSerum #demicanegerisembilan #demicalembahsireh #demicabukitmarak #demicarembau #demicakualalumpur #demicamulong  #demicawakafcheyeh #demicalundang #demicaderdap #demicakubangkerian #demicaselangor #demicapasirmas #demicamachang #demicapasirputeh #demicaketereh #demicapasirtumboh #demicapengkalanchepa
  • TIP ELAK MAKAN LEWAT MALAM. NO 5 PALING BERKESAN

    Elak minum kopi waktu malam
    •Kopi atau sebarang minuman berkafein seperti sesetengah soda yang diambil pada waktu malam adalah amat buruk untuk kesihatan korang. Selain menyebabkan tidur korang terganggu, ia juga mengandungi banyak kalori.
    .
    Consume #DemicaSuppliment
    •Uolls boleh consume DemicaSuppliment sebelum pukul 8 untuk pastikan perut uolls full sebelum tidur. Takde lah tengah malam nk cari makanan or mengunyah sebab DemicaSuppliment ada oat fiber yang buat perut uolls kenyang.
    .
    .
    Mesti dah tak sabar kan nak consume DemicaSuppliment ni. Uolls boleh pilih sama ada nak perisa DemicaMixberry atau DemicaCoklat.
    .
    DM no fon SEKARANG untuk lebih detail ❤️

    #DemicaWhiteningLotion #DemicaBengkung #DemicaSupplement #DemicaLipmatte #demicantik #demicakotabharu #demicaicecream #demicaterengganu #demicaperingat #demicamelor #demicakoklanas #DemicaSerum #demicanegerisembilan #demicalembahsireh #demicabukitmarak #demicarembau #demicakualalumpur #demicamulong #demicawakafcheyeh #demicalundang #demicaderdap #demicakubangkerian #demicaselangor #demicapasirmas #demicamachang #demicapasirputeh #demicaketereh #demicapasirtumboh #demicapengkalanchepa

  •  2  0  7 hours ago
  • APA FUNGSI DMEICA WHITENING LOTION

Demica lotion boleh pakai di seluruh badan tau termasuk muka sekali. Jimatkan? Kalau nak jadikan makeup base/ primer pn boleh sebelum pakai foundation atau bedak..☺️ Paling paling best mestilah sesuai dijadikan sunblock sbb ada SPF50. Takdelah sunburn teruk nanti bila main panas.

Ada yg nak join Agent #DemicaWhiteningLotion ? Modal serendah RM112 sahaja.

Komen “NAK JOIN AGENT” sekarang!

#DemicaWhiteningLotion #DemicaBengkung #DemicaSupplement #DemicaLipmatte
#DemicaSerum
#DemicaOotd #demicantik 
#demicajeli
#demicagemang #demicalakota
#demicajalanmalaysia
#demicaseberangjeli
#demicajelilama
#demicabandarjeli
#demicaberdang #demicabelahat
#demicatelukbayu #demicapasirdusun #demicachegarbedil  #demicalubokbongor
#demicarenyuk
#demicasungailong
#demicajanggut
#demicalayat
#demicasungaimekong
#demicabeskem
#demicarabbana
  • APA FUNGSI DMEICA WHITENING LOTION

    Demica lotion boleh pakai di seluruh badan tau termasuk muka sekali. Jimatkan? Kalau nak jadikan makeup base/ primer pn boleh sebelum pakai foundation atau bedak..☺️ Paling paling best mestilah sesuai dijadikan sunblock sbb ada SPF50. Takdelah sunburn teruk nanti bila main panas.

    Ada yg nak join Agent #DemicaWhiteningLotion ? Modal serendah RM112 sahaja.

    Komen “NAK JOIN AGENT” sekarang!

    #DemicaWhiteningLotion #DemicaBengkung #DemicaSupplement #DemicaLipmatte
    #DemicaSerum
    #DemicaOotd #demicantik
    #demicajeli
    #demicagemang #demicalakota
    #demicajalanmalaysia
    #demicaseberangjeli
    #demicajelilama
    #demicabandarjeli
    #demicaberdang #demicabelahat
    #demicatelukbayu #demicapasirdusun #demicachegarbedil #demicalubokbongor
    #demicarenyuk
    #demicasungailong
    #demicajanggut
    #demicalayat
    #demicasungaimekong
    #demicabeskem
    #demicarabbana

  •  0  0  7 hours ago
  • BETUL KE DEMICA SUPPLIMENT BOLEH KURUSKAN BADAN?

Betul uolls! #DemicaSuppliment adalah penyelesaian masalah berat badan korang. Jangan risau, #Demica takde kesan memulas atau cirit birit sbb #Demica singkirkan toksin dlm badan melalui air kecil & peluh je. Mudah kan nak kurus?

Cepat TAG pakwe atau makwe uolls, mintak belanjakan #DemicaSupplement ni. Kurus cantik pun utk dia jugakk ♥️.

Nak kurus ???
Tunggu apa gi jom order sekarang 
Awal2 amalkan kan korang da bole sexy lepas ni nak pakai apa pun xde masalah da
confirm rakan2 jealous body da turun
 Meh komen order sekarang

#demica #demicantik #IngatKurusIngatDemica #kurussihat #jomkurus #ubatkurus #tipskurus #kuruscepat #kurus #nakkuruscepat #ubatkurusmurah #supplementkurus #kurusdalam2minggu #nakkurus #produkkurusmurah #sayanakkurus #produkkurus #kurusdenganselamat #nakkuruskanbadan #demicatestimoni
  • BETUL KE DEMICA SUPPLIMENT BOLEH KURUSKAN BADAN?

    Betul uolls! #DemicaSuppliment adalah penyelesaian masalah berat badan korang. Jangan risau, #Demica takde kesan memulas atau cirit birit sbb #Demica singkirkan toksin dlm badan melalui air kecil & peluh je. Mudah kan nak kurus?

    Cepat TAG pakwe atau makwe uolls, mintak belanjakan #DemicaSupplement ni. Kurus cantik pun utk dia jugakk ♥️.

    Nak kurus ???
    Tunggu apa gi jom order sekarang
    Awal2 amalkan kan korang da bole sexy lepas ni nak pakai apa pun xde masalah da
    confirm rakan2 jealous body da turun
    Meh komen order sekarang

    #demica #demicantik #IngatKurusIngatDemica #kurussihat #jomkurus #ubatkurus #tipskurus #kuruscepat #kurus #nakkuruscepat #ubatkurusmurah #supplementkurus #kurusdalam2minggu #nakkurus #produkkurusmurah #sayanakkurus #produkkurus #kurusdenganselamat #nakkuruskanbadan #demicatestimoni

  •  0  0  9 hours ago
  • NAK KULIT SIHAT BEBAS JERAWAT

#DemicaSerum lah pilihan tepat utk korang yg betul² nak jaga kulit muka. Apply setiap pagi atau sebelum make up supaya kulit kekal fresh dan lembab. Baru lah wajah makin berseri-seri tanpa jerawat.
 
Sape nak beraya dengan kulit yang sihat kan?  Cepat komen "PM" di bawah untuk dapatkan serum yang VIRALL ni 😍

P/S: Ainin mencari mini agent dan dropship. Berminat boleh pm. Kita sembang2😆❤
.
#demica #demicacantik   #demicasquad #demicasupplement #demicalovers #demicalipmatte   #demicawhiteninglotion #demicaserum  #demicabengkung #demicametabolismbooster #demicafirdaniefighters #hudamarvelsquad
#TeamAininRangers #demicakedah #demicakulim #demicaselangor #demicasgbuloh #demicataiping #stayhome #viral #meletop  #lfl #Malaysia #Indonesia #tiktok #Lotion #Serum #Lipamatte #Bodyshaper
  • NAK KULIT SIHAT BEBAS JERAWAT

    #DemicaSerum lah pilihan tepat utk korang yg betul² nak jaga kulit muka. Apply setiap pagi atau sebelum make up supaya kulit kekal fresh dan lembab. Baru lah wajah makin berseri-seri tanpa jerawat.

    Sape nak beraya dengan kulit yang sihat kan? Cepat komen "PM" di bawah untuk dapatkan serum yang VIRALL ni 😍

    P/S: Ainin mencari mini agent dan dropship. Berminat boleh pm. Kita sembang2😆❤
    .
    #demica #demicacantik   #demicasquad #demicasupplement #demicalovers #demicalipmatte   #demicawhiteninglotion #demicaserum  #demicabengkung #demicametabolismbooster #demicafirdaniefighters #hudamarvelsquad
    #TeamAininRangers #demicakedah #demicakulim #demicaselangor #demicasgbuloh #demicataiping #stayhome #viral #meletop  #lfl #Malaysia #Indonesia #tiktok #Lotion #Serum #Lipamatte #Bodyshaper

  •  2  0  9 hours ago
  • NAK KULIT SIHAT BEBAS JERAWAT

#DemicaSerum lah pilihan tepat utk korang yg betul² nak jaga kulit muka. Apply setiap pagi atau sebelum make up supaya kulit kekal fresh dan lembab. Baru lah wajah makin berseri-seri tanpa jerawat.
 
Sape nak beraya dengan kulit yang sihat kan?  Cepat komen "PM" di bawah untuk dapatkan serum yang VIRALL ni 😍

P/S: Ainin mencari mini agent dan dropship. Berminat boleh pm. Kita sembang2😆❤
.
#demica #demicacantik   #demicasquad #demicasupplement #demicalovers #demicalipmatte   #demicawhiteninglotion #demicaserum  #demicabengkung #demicametabolismbooster #demicafirdaniefighters #hudamarvelsquad
#TeamAininRangers #demicakedah #demicakulim #demicaselangor #demicasgbuloh #demicataiping #stayhome #viral #meletop  #lfl #Malaysia #Indonesia #tiktok #Lotion #Serum #Lipamatte #Bodyshaper
  • NAK KULIT SIHAT BEBAS JERAWAT

    #DemicaSerum lah pilihan tepat utk korang yg betul² nak jaga kulit muka. Apply setiap pagi atau sebelum make up supaya kulit kekal fresh dan lembab. Baru lah wajah makin berseri-seri tanpa jerawat.

    Sape nak beraya dengan kulit yang sihat kan? Cepat komen "PM" di bawah untuk dapatkan serum yang VIRALL ni 😍

    P/S: Ainin mencari mini agent dan dropship. Berminat boleh pm. Kita sembang2😆❤
    .
    #demica #demicacantik   #demicasquad #demicasupplement #demicalovers #demicalipmatte   #demicawhiteninglotion #demicaserum  #demicabengkung #demicametabolismbooster #demicafirdaniefighters #hudamarvelsquad
    #TeamAininRangers #demicakedah #demicakulim #demicaselangor #demicasgbuloh #demicataiping #stayhome #viral #meletop  #lfl #Malaysia #Indonesia #tiktok #Lotion #Serum #Lipamatte #Bodyshaper

  •  0  0  9 hours ago

Top #DemicaSupplement Posts

  • MAKAN MACAM BIASA, TAPI BOLEH KURUS

Ehh boleh ke macam tu? Makan macam biasa mestilah naik berat! Haaaa ni yg specialnya #DemicaSupplement uolls.

#Demica ada oat fiber yg akan sekat selera makan kita secara semulajadi sekaligus boleh cairkan segala lemak degil uolls tu. Sesuai utk uols yg ada masalah makan takleh control tu tp NAK KURUS.

Best kan? Nak order? Boleh komen kat bawah ni “NAK” SEKARANG!

#demica #demicantik  #IngatKurusIngatDemica #kurussihat #jomkurus #ubatkurus #tipskurus #kuruscepat #kurus #nakkuruscepat #ubatkurusmurah #supplementkurus #kurusdalam2minggu #nakkurus #produkkurusmurah #sayanakkurus #produkkurus #kurusdenganselamat #nakkuruskanbadan #demicatestimoni
#demicapenangisland #demicagelugor #demicapulaupinang
  • MAKAN MACAM BIASA, TAPI BOLEH KURUS

    Ehh boleh ke macam tu? Makan macam biasa mestilah naik berat! Haaaa ni yg specialnya #DemicaSupplement uolls.

    #Demica ada oat fiber yg akan sekat selera makan kita secara semulajadi sekaligus boleh cairkan segala lemak degil uolls tu. Sesuai utk uols yg ada masalah makan takleh control tu tp NAK KURUS.

    Best kan? Nak order? Boleh komen kat bawah ni “NAK” SEKARANG!

    #demica #demicantik #IngatKurusIngatDemica #kurussihat #jomkurus #ubatkurus #tipskurus #kuruscepat #kurus #nakkuruscepat #ubatkurusmurah #supplementkurus #kurusdalam2minggu #nakkurus #produkkurusmurah #sayanakkurus #produkkurus #kurusdenganselamat #nakkuruskanbadan #demicatestimoni
    #demicapenangisland #demicagelugor #demicapulaupinang

  •  141  41  28 April, 2020
  • Ceq keluaq sat na.. Urusan Cod dibenarkan😁.
Takleh duk diam aihh org serbu rumah. Klau dk pon ceq serbu rumah orang😆😆.
.
Stock ni bucu2 katil jer🥺🥺🥺
Takde ke org nk sedekahkan stock utk saya😆
.
#demicasupplement  #demicasquad #demicantik
  • Ceq keluaq sat na.. Urusan Cod dibenarkan😁.
    Takleh duk diam aihh org serbu rumah. Klau dk pon ceq serbu rumah orang😆😆.
    .
    Stock ni bucu2 katil jer🥺🥺🥺
    Takde ke org nk sedekahkan stock utk saya😆
    .
    #demicasupplement #demicasquad #demicantik

  •  1,531  16  21 April, 2020
  • FREE SAMPLE FOR TODAY
.
.
Hai korang harini adalah hari FREE SAMPLE untuk korang semua. Ramai yang mengadu dekat Mimi tak sempat nak join haritu sebab terhad untuk 100 orang je.
.
Ramai juga yang pm Mimi nak kurus dan ramping sebelum raya tapi tak berani nak cuba takut tak sesuai. So harini Mimi nak bagi korang try sample #demicasupplement perisa Mixberry & Chocolate secara percuma.
.
.
Tapi postage sis tak cover la, sebab sis dah belanja korang untuk cuba dah. Kalau semua postage sis belanja botak kepala sis.🤣
Terhad untuk 500 orang terawal sahaja. Sape cepat dia dapat.
.
So yg mana nak dapatkan sample boleh klik link di bio sekarang yer. ATAU 
Komen “NAK SAMPLE” nanti Mimi PM
  • FREE SAMPLE FOR TODAY
    .
    .
    Hai korang harini adalah hari FREE SAMPLE untuk korang semua. Ramai yang mengadu dekat Mimi tak sempat nak join haritu sebab terhad untuk 100 orang je.
    .
    Ramai juga yang pm Mimi nak kurus dan ramping sebelum raya tapi tak berani nak cuba takut tak sesuai. So harini Mimi nak bagi korang try sample #demicasupplement perisa Mixberry & Chocolate secara percuma.
    .
    .
    Tapi postage sis tak cover la, sebab sis dah belanja korang untuk cuba dah. Kalau semua postage sis belanja botak kepala sis.🤣
    Terhad untuk 500 orang terawal sahaja. Sape cepat dia dapat.
    .
    So yg mana nak dapatkan sample boleh klik link di bio sekarang yer. ATAU
    Komen “NAK SAMPLE” nanti Mimi PM

  •  2,220  701  25 April, 2019
  • #DemicaTestimoni
.
.
Alhamdulillah dapat bantu kuruskan pengguna #DemicaSupplement dgn bajet bawah RM100!
.
#Demica ni sesuai sangat untuk sesiapa yang takde masa nak bersenam, bersukan dan tak suka diet.😘
.
KELEBIHAN DEMICA
✅Tiada cirit birit.
✅Tak perlu DIET KETAT
✅100% ekstrak buah-buahan.
✅Tiada kesan gemuk selepas berhenti.
✅Lemak yg terkumpul CEPAT hilang.
✅Lemak ditukarkan kepada tenaga.
.
Nak Yantie guide uols sampai dapat body size S?
DM nombor fon uols SEKARANG📱atau just tekan link di Bio
.
.🛵COD KL|WANGSAMAJU|BUKIT JALIL|CHERAS
🚚 POSTAGE SELURUH MALAYSIA & SABAH & SARAWAK EVERYDAY!!
.
#demica #demicantik #IngatKurusIngatDemica #kurussihat #jomkurus #ubatkurus #tipskurus #kuruscepat #kurus #nakkuruscepat #ubatkurusmurah #supplementkurus #kurusdalam2minggu #nakkurus #produkkurusmurah #sayanakkurus #produkkurus #kurusdenganselamat #nakkuruskanbadan #demicatestimoni #demicakl #demicaistanabudaya #demicabukitjalil #demicawangsamaju #demicagombak #teamjutawandemica
  • #DemicaTestimoni
    .
    .
    Alhamdulillah dapat bantu kuruskan pengguna #DemicaSupplement dgn bajet bawah RM100!
    .
    #Demica ni sesuai sangat untuk sesiapa yang takde masa nak bersenam, bersukan dan tak suka diet.😘
    .
    KELEBIHAN DEMICA
    ✅Tiada cirit birit.
    ✅Tak perlu DIET KETAT
    ✅100% ekstrak buah-buahan.
    ✅Tiada kesan gemuk selepas berhenti.
    ✅Lemak yg terkumpul CEPAT hilang.
    ✅Lemak ditukarkan kepada tenaga.
    .
    Nak Yantie guide uols sampai dapat body size S?
    DM nombor fon uols SEKARANG📱atau just tekan link di Bio
    .
    .🛵COD KL|WANGSAMAJU|BUKIT JALIL|CHERAS
    🚚 POSTAGE SELURUH MALAYSIA & SABAH & SARAWAK EVERYDAY!!
    .
    #demica #demicantik #IngatKurusIngatDemica #kurussihat #jomkurus #ubatkurus #tipskurus #kuruscepat #kurus #nakkuruscepat #ubatkurusmurah #supplementkurus #kurusdalam2minggu #nakkurus #produkkurusmurah #sayanakkurus #produkkurus #kurusdenganselamat #nakkuruskanbadan #demicatestimoni #demicakl #demicaistanabudaya #demicabukitjalil #demicawangsamaju #demicagombak #teamjutawandemica

  •  151  0  6 December, 2019
  • Sape penggemar coklat tp nak kurus?
.
Dark chocolate mesti tak ramai sangat yg gemar sbb rasanya sedikit pahit berbanding coklat biasa. Tp yg pahit tu lah yg elok utk kuruskan badan.
.
Kalau tak suka makan dark chocolate 🍫 uoll boleh je consume 1 sachet #DemicaCoklat lepas breakfast & lepas lunch confirm rasa kenyang lebih lama. Selain tu boleh bakar lemak degil uoll & dapat selesaikan masalah berat badan berlebihan.
.
.
Best kan? Apa tunggu lagi jom DM nombor fon uoll SEKARANG utk details📱.
.
#demicapenang #demicapulaupinang #demicasupplement #demicakurus #demicantik #kuruscepat #kurusdenganselamat #chocolate #coklatkurus #teamAFCV200205
  • Sape penggemar coklat tp nak kurus?
    .
    Dark chocolate mesti tak ramai sangat yg gemar sbb rasanya sedikit pahit berbanding coklat biasa. Tp yg pahit tu lah yg elok utk kuruskan badan.
    .
    Kalau tak suka makan dark chocolate 🍫 uoll boleh je consume 1 sachet #DemicaCoklat lepas breakfast & lepas lunch confirm rasa kenyang lebih lama. Selain tu boleh bakar lemak degil uoll & dapat selesaikan masalah berat badan berlebihan.
    .
    .
    Best kan? Apa tunggu lagi jom DM nombor fon uoll SEKARANG utk details📱.
    .
    #demicapenang #demicapulaupinang #demicasupplement #demicakurus #demicantik #kuruscepat #kurusdenganselamat #chocolate #coklatkurus #teamAFCV200205

  •  167  42  12 February, 2020
  • Macam mana Bella isteri Alif Aziz cover dia punya perut & body lepas bersalin? 🤔
.
Of coz lerr dengan pakai #DemicaBengkung & consume #DemicaSupplement dari
@demica.hq
@demica.hq
@demica.hq
.
Sekelip mata je uolls terus hilang lelemak jahat!!
.
Sangat sesuai untuk ibu² yang berpantang, waktu pantang ni la kita nak jaga betul² body kita bagi mantops like anak dara umur 16tahun 💃🏻.
  • Macam mana Bella isteri Alif Aziz cover dia punya perut & body lepas bersalin? 🤔
    .
    Of coz lerr dengan pakai #DemicaBengkung & consume #DemicaSupplement dari
    @demica.hq
    @demica.hq
    @demica.hq
    .
    Sekelip mata je uolls terus hilang lelemak jahat!!
    .
    Sangat sesuai untuk ibu² yang berpantang, waktu pantang ni la kita nak jaga betul² body kita bagi mantops like anak dara umur 16tahun 💃🏻.

  •  418  2  21 March, 2019
  • APA PERSAMAAN DEMICABERRY & DEMICACOKLAT ?

Kedua-dua KHAS utk cairkan serta nyahkan lemak degil uols yg bertandang sejak 2019 lagi. Oh noooo! Please wake up guys skrg dah 2020. Teruskan dgn azam kurus uols okay, Yantie sedia utk bantu uols dapatkan size badan idaman! Anyway, uols ni sebenarnya #TeamBerry ke #TeamCoklat ?

Nak dapatkan #DemicaSupplement tekan je link di bio okay !
.
🛵COD KL | WANGSAMAJU | SUNGAI BESI | SELANGOR
📦 POSTAGE SELURUH MALAYSIA SABAH SARAWAK EVRYDAY ❗

#demica #demicantik #IngatKurusIngatDemica #kurussihat  #ubatkurus #tipskurus #kuruscepat #kurus #nakkuruscepat #ubatkurusmurah #supplementkurus #kurusdalam2minggu #nakkurus #produkkurusmurah #sayanakkurus #produkkurus #kurusdenganselamat  #demicasetiawangsa #demicawangsamaju #demicakl #demicaklsentral #demicamelawati #teamyuempire
  • APA PERSAMAAN DEMICABERRY & DEMICACOKLAT ?

    Kedua-dua KHAS utk cairkan serta nyahkan lemak degil uols yg bertandang sejak 2019 lagi. Oh noooo! Please wake up guys skrg dah 2020. Teruskan dgn azam kurus uols okay, Yantie sedia utk bantu uols dapatkan size badan idaman! Anyway, uols ni sebenarnya #TeamBerry ke #TeamCoklat ?

    Nak dapatkan #DemicaSupplement tekan je link di bio okay !
    .
    🛵COD KL | WANGSAMAJU | SUNGAI BESI | SELANGOR
    📦 POSTAGE SELURUH MALAYSIA SABAH SARAWAK EVRYDAY ❗

    #demica #demicantik #IngatKurusIngatDemica #kurussihat #ubatkurus #tipskurus #kuruscepat #kurus #nakkuruscepat #ubatkurusmurah #supplementkurus #kurusdalam2minggu #nakkurus #produkkurusmurah #sayanakkurus #produkkurus #kurusdenganselamat #demicasetiawangsa #demicawangsamaju #demicakl #demicaklsentral #demicamelawati #teamyuempire

  •  172  0  5 January, 2020