#DemicaSabah Instagram Photos & Videos

DemicaSabah - 13.1k posts

Hashtag Popularity

0.9
average comments
69.1
average likes

Latest #DemicaSabah Posts

  • Dia hanya setia pada satu 🙈 .

Untungnya dapat lelaki yang setia, setia hanya pada yang satu. Bila dah jatuh cinta tak pandang yg lain, betul tak? .

Dia pun dah jatuh cinta dengan lotion Demica yang tengah viral sekarang ni, power tak power lelaki pun dan angau dengan lotion ni kihkih .

Korang tak nak try ke? Mana tahu kot kot korang pulak yang angau hehe .

#Demica #DemiCantik #DemicaWhiteningLotion #demicasabah #demicakotakinabalu #stokisdemica
  • Dia hanya setia pada satu 🙈 .

    Untungnya dapat lelaki yang setia, setia hanya pada yang satu. Bila dah jatuh cinta tak pandang yg lain, betul tak? .

    Dia pun dah jatuh cinta dengan lotion Demica yang tengah viral sekarang ni, power tak power lelaki pun dan angau dengan lotion ni kihkih .

    Korang tak nak try ke? Mana tahu kot kot korang pulak yang angau hehe .

    #Demica #DemiCantik #DemicaWhiteningLotion #demicasabah #demicakotakinabalu #stokisdemica

  •  1  0  3 hours ago
  • AIR COKLAT BOLEH TURUNKAN BERAT BADAN

Ehh biar betul coklat kan manis berlemak, boleh ke turunkan berat badan ? Boleh sangat ² uolls sbb dark coklat yang ada dalam Demica boleh membantu mengawal kadar kolestrol dalam badan & membantu proses pembakaran lemak dgn cepat

Mesti tak sabar nak try air coklat kurus ni kan ?
DM no fon korang SEKARANG😘

Http://www.wasap.my/+60128192863

#demica #demicantik #IngatKurusIngatDemica #kurussihat #jomkurus #ubatkurus #tipskurus #kuruscepat #kurus #nakkuruscepat #ubatkurusmurah #supplementkurus #kurusdalam2minggu #nakkurus #produkkurusmurah #sayanakkurus #produkkurus #kurusdenganselamat #nakkuruskanbadan #demicatestimoni #TeamMinskeyEng #TeamZilahFighter #DemicaSabah
  • AIR COKLAT BOLEH TURUNKAN BERAT BADAN

    Ehh biar betul coklat kan manis berlemak, boleh ke turunkan berat badan ? Boleh sangat ² uolls sbb dark coklat yang ada dalam Demica boleh membantu mengawal kadar kolestrol dalam badan & membantu proses pembakaran lemak dgn cepat

    Mesti tak sabar nak try air coklat kurus ni kan ?
    DM no fon korang SEKARANG😘

    Http://www.wasap.my/+60128192863

    #demica #demicantik #IngatKurusIngatDemica #kurussihat #jomkurus #ubatkurus #tipskurus #kuruscepat #kurus #nakkuruscepat #ubatkurusmurah #supplementkurus #kurusdalam2minggu #nakkurus #produkkurusmurah #sayanakkurus #produkkurus #kurusdenganselamat #nakkuruskanbadan #demicatestimoni #TeamMinskeyEng #TeamZilahFighter #DemicaSabah

  •  4  0  12 hours ago
  • Dia hanya setia pada satu 🙈 .

Untungnya dapat lelaki yang setia, setia hanya pada yang satu. Bila dah jatuh cinta tak pandang yg lain, betul tak? .

Dia pun dah jatuh cinta dengan lotion Demica yang tengah viral sekarang ni, power tak power lelaki pun dan angau dengan lotion ni kihkih .

Korang tak nak try ke? Mana tahu kot kot korang pulak yang angau hehe .

http://www.wasap.my/+60136786807

#demica #demicalipmatte #demicantik #demicasquad #demicaicecream #demicawhiteninglotion #demicatestimoni #demicakelantan #demicakotabharu #demicakb #demicalipmatteicecream #bouquet #suprise #suprisedeliverykelantan #demicabouquet #birthday #hadiah #kotabharu #kelantan #thisiskotabharu #makcikkiahhappy #makcikkiah #stayhome #stayhomestaysafe #kitajagakita#demicasarawak#demicasabah#demicahq#demicasquad
  • Dia hanya setia pada satu 🙈 .

    Untungnya dapat lelaki yang setia, setia hanya pada yang satu. Bila dah jatuh cinta tak pandang yg lain, betul tak? .

    Dia pun dah jatuh cinta dengan lotion Demica yang tengah viral sekarang ni, power tak power lelaki pun dan angau dengan lotion ni kihkih .

    Korang tak nak try ke? Mana tahu kot kot korang pulak yang angau hehe .

    http://www.wasap.my/+60136786807

    #demica #demicalipmatte #demicantik #demicasquad #demicaicecream #demicawhiteninglotion #demicatestimoni #demicakelantan #demicakotabharu #demicakb #demicalipmatteicecream #bouquet #suprise #suprisedeliverykelantan #demicabouquet #birthday #hadiah #kotabharu #kelantan #thisiskotabharu #makcikkiahhappy #makcikkiah #stayhome #stayhomestaysafe #kitajagakita#demicasarawak#demicasabah#demicahq#demicasquad

  •  3  0  12 hours ago
  • PENGHALANG PALING BESAR UTK SESEORANG BERJAYA ADALAH DIRI SENDIRI ! 

“ halah2 dia takpelaa  takde masalah sebab tu happy je “ 

umur 21 tahun , tipulaaa . Takde masalah . Kita hidup ni . Untuk diuji . Dan semua atas dunia ni , memang takboleh nak lari dah dr ujian . 

Apa yang membezakan kita adalah . Macamana kita handle problem , diri kita & emosi kita . 

Yes , perempuan sentiasa kalah dengan emosi . Cepat sedih . Cepat down . Thats why . Penting gilaa utk ENJOY dengan kehidupan harian kita . Bilaa kita enjoy . Kita akan eksaited nak tunggu hari2 seterusnyaaa . 

Enjoy macamana ? Syukurrr & teruskan perjalanan . Syukur & percayaaa yang setiap ujian adalah NIKMAT ! Terus ukirkan senyuman utk diri sendiri , dan orang lain ! Hello everyone❤️
.
.
#demicawhiteninglotion  #demicaicecream #demicalipmatte #demicasupplement  #demicametabolismbooster #demicajohor #demicaguamusang #demicakuantan #demicapahang #demicaperlis #demicakotabharu #demicatumpat #demicakelantan #demicapasirmas #demicapasirputeh #demicatanahmerah #demicapahang #demicakualakrai #demicasepang #demicajohor #demicakluang #demicanilai #teamAnis #demicakurus #demicasabah #demicakluang #demicaperak #demicamelaka #demicasarawak #demicanegerisembilan.
  • PENGHALANG PALING BESAR UTK SESEORANG BERJAYA ADALAH DIRI SENDIRI !

    “ halah2 dia takpelaa takde masalah sebab tu happy je “

    umur 21 tahun , tipulaaa . Takde masalah . Kita hidup ni . Untuk diuji . Dan semua atas dunia ni , memang takboleh nak lari dah dr ujian .

    Apa yang membezakan kita adalah . Macamana kita handle problem , diri kita & emosi kita .

    Yes , perempuan sentiasa kalah dengan emosi . Cepat sedih . Cepat down . Thats why . Penting gilaa utk ENJOY dengan kehidupan harian kita . Bilaa kita enjoy . Kita akan eksaited nak tunggu hari2 seterusnyaaa .

    Enjoy macamana ? Syukurrr & teruskan perjalanan . Syukur & percayaaa yang setiap ujian adalah NIKMAT ! Terus ukirkan senyuman utk diri sendiri , dan orang lain ! Hello everyone❤️
    .
    .
    #demicawhiteninglotion #demicaicecream #demicalipmatte #demicasupplement #demicametabolismbooster #demicajohor #demicaguamusang #demicakuantan #demicapahang #demicaperlis #demicakotabharu #demicatumpat #demicakelantan #demicapasirmas #demicapasirputeh #demicatanahmerah #demicapahang #demicakualakrai #demicasepang #demicajohor #demicakluang #demicanilai #teamAnis #demicakurus #demicasabah #demicakluang #demicaperak #demicamelaka #demicasarawak #demicanegerisembilan.

  •  1  0  12 hours ago
  • PENGHALANG PALING BESAR UTK SESEORANG BERJAYA ADALAH DIRI SENDIRI ! 

“ halah2 dia takpelaa  takde masalah sebab tu happy je “ 

umur 21 tahun , tipulaaa . Takde masalah . Kita hidup ni . Untuk diuji . Dan semua atas dunia ni , memang takboleh nak lari dah dr ujian . 

Apa yang membezakan kita adalah . Macamana kita handle problem , diri kita & emosi kita . 

Yes , perempuan sentiasa kalah dengan emosi . Cepat sedih . Cepat down . Thats why . Penting gilaa utk ENJOY dengan kehidupan harian kita . Bilaa kita enjoy . Kita akan eksaited nak tunggu hari2 seterusnyaaa . 

Enjoy macamana ? Syukurrr & teruskan perjalanan . Syukur & percayaaa yang setiap ujian adalah NIKMAT ! Terus ukirkan senyuman utk diri sendiri , dan orang lain ! Hello everyone❤️
.
.
#demicawhiteninglotion  #demicaicecream #demicalipmatte #demicasupplement  #demicametabolismbooster #demicajohor #demicaguamusang #demicakuantan #demicapahang #demicaperlis #demicakotabharu #demicatumpat #demicakelantan #demicapasirmas #demicapasirputeh #demicatanahmerah #demicapahang #demicakualakrai #demicasepang #demicajohor #demicakluang #demicanilai #teamAnis #demicakurus #demicasabah #demicakluang #demicaperak #demicamelaka #demicasarawak #demicanegerisembilan.
  • PENGHALANG PALING BESAR UTK SESEORANG BERJAYA ADALAH DIRI SENDIRI !

    “ halah2 dia takpelaa takde masalah sebab tu happy je “

    umur 21 tahun , tipulaaa . Takde masalah . Kita hidup ni . Untuk diuji . Dan semua atas dunia ni , memang takboleh nak lari dah dr ujian .

    Apa yang membezakan kita adalah . Macamana kita handle problem , diri kita & emosi kita .

    Yes , perempuan sentiasa kalah dengan emosi . Cepat sedih . Cepat down . Thats why . Penting gilaa utk ENJOY dengan kehidupan harian kita . Bilaa kita enjoy . Kita akan eksaited nak tunggu hari2 seterusnyaaa .

    Enjoy macamana ? Syukurrr & teruskan perjalanan . Syukur & percayaaa yang setiap ujian adalah NIKMAT ! Terus ukirkan senyuman utk diri sendiri , dan orang lain ! Hello everyone❤️
    .
    .
    #demicawhiteninglotion #demicaicecream #demicalipmatte #demicasupplement #demicametabolismbooster #demicajohor #demicaguamusang #demicakuantan #demicapahang #demicaperlis #demicakotabharu #demicatumpat #demicakelantan #demicapasirmas #demicapasirputeh #demicatanahmerah #demicapahang #demicakualakrai #demicasepang #demicajohor #demicakluang #demicanilai #teamAnis #demicakurus #demicasabah #demicakluang #demicaperak #demicamelaka #demicasarawak #demicanegerisembilan.

  •  10  0  12 hours ago
  • Dia hanya setia pada satu 🙈 .

Untungnya dapat lelaki yang setia, setia hanya pada yang satu. Bila dah jatuh cinta tak pandang yg lain, betul tak? .

Dia pun dah jatuh cinta dengan lotion Demica yang tengah viral sekarang ni, power tak power lelaki pun dah angau dengan lotion ni kihkih .

Korang tak nak try ke? Mana tahu kot kot korang pulak yang angau hehe .

https://wa.me/60165893019/nakdemicalotion

#Demica #DemiCantik #DemicaWhiteningLotion #TeamFirdanieFighters #TeamYanieFighters #DemicaSquad #FamilyFirdanieFighters #DemicaLotion #DemicaSerum #DemicaLipmatte #DemicaIceCream #DemicaOotd #LotionPutih #Lotion #KitaBaikRamaiSayang #DemicaSabah #DemicaLahadDatu #DemicaBandarSriPerdana #CodLahadDatu #PosSeluruhMalaysia #OpenDropship #OpenMiniAgent
  • Dia hanya setia pada satu 🙈 .

    Untungnya dapat lelaki yang setia, setia hanya pada yang satu. Bila dah jatuh cinta tak pandang yg lain, betul tak? .

    Dia pun dah jatuh cinta dengan lotion Demica yang tengah viral sekarang ni, power tak power lelaki pun dah angau dengan lotion ni kihkih .

    Korang tak nak try ke? Mana tahu kot kot korang pulak yang angau hehe .

    https://wa.me/60165893019/nakdemicalotion

    #Demica #DemiCantik #DemicaWhiteningLotion #TeamFirdanieFighters #TeamYanieFighters #DemicaSquad #FamilyFirdanieFighters #DemicaLotion #DemicaSerum #DemicaLipmatte #DemicaIceCream #DemicaOotd #LotionPutih #Lotion #KitaBaikRamaiSayang #DemicaSabah #DemicaLahadDatu #DemicaBandarSriPerdana #CodLahadDatu #PosSeluruhMalaysia #OpenDropship #OpenMiniAgent

  •  0  0  13 hours ago
  • Dia hanya setia pada satu 🙈 .

Untungnya dapat lelaki yang setia, setia hanya pada yang satu. Bila dah jatuh cinta tak pandang yg lain, betul tak? .

Dia pun dah jatuh cinta dengan lotion Demica yang tengah viral sekarang ni, power tak power lelaki pun dah angau dengan lotion ni kihkih .

Korang tak nak try ke? Mana tahu kot kot korang pulak yang angau hehe .

https://wa.me/60165893019/nakdemicalotion

#Demica #DemiCantik #DemicaWhiteningLotion #TeamFirdanieFighters #TeamYanieFighters #DemicaSquad #FamilyFirdanieFighters #DemicaLotion #DemicaSerum #DemicaLipmatte #DemicaIceCream #DemicaOotd #LotionPutih #Lotion #KitaBaikRamaiSayang #DemicaSabah #DemicaLahadDatu #DemicaBandarSriPerdana #CodLahadDatu #PosSeluruhMalaysia #OpenDropship #OpenMiniAgent
  • Dia hanya setia pada satu 🙈 .

    Untungnya dapat lelaki yang setia, setia hanya pada yang satu. Bila dah jatuh cinta tak pandang yg lain, betul tak? .

    Dia pun dah jatuh cinta dengan lotion Demica yang tengah viral sekarang ni, power tak power lelaki pun dah angau dengan lotion ni kihkih .

    Korang tak nak try ke? Mana tahu kot kot korang pulak yang angau hehe .

    https://wa.me/60165893019/nakdemicalotion

    #Demica #DemiCantik #DemicaWhiteningLotion #TeamFirdanieFighters #TeamYanieFighters #DemicaSquad #FamilyFirdanieFighters #DemicaLotion #DemicaSerum #DemicaLipmatte #DemicaIceCream #DemicaOotd #LotionPutih #Lotion #KitaBaikRamaiSayang #DemicaSabah #DemicaLahadDatu #DemicaBandarSriPerdana #CodLahadDatu #PosSeluruhMalaysia #OpenDropship #OpenMiniAgent

  •  1  0  13 hours ago
  • Dia hanya setia pada satu 🙈 .

Untungnya dapat lelaki yang setia, setia hanya pada yang satu. Bila dah jatuh cinta tak pandang yg lain, betul tak? .

Dia pun dah jatuh cinta dengan lotion Demica yang tengah viral sekarang ni, power tak power lelaki pun dah angau dengan lotion ni kihkih .

Korang tak nak try ke? Mana tahu kot kot korang pulak yang angau hehe .

https://wa.me/60165893019/nakdemicalotion

#Demica #DemiCantik #DemicaWhiteningLotion #TeamFirdanieFighters #TeamYanieFighters #DemicaSquad #FamilyFirdanieFighters #DemicaLotion #DemicaSerum #DemicaLipmatte #DemicaIceCream #DemicaOotd #LotionPutih #Lotion #KitaBaikRamaiSayang #DemicaSabah #DemicaLahadDatu #DemicaBandarSriPerdana #CodLahadDatu #PosSeluruhMalaysia #OpenDropship #OpenMiniAgent
  • Dia hanya setia pada satu 🙈 .

    Untungnya dapat lelaki yang setia, setia hanya pada yang satu. Bila dah jatuh cinta tak pandang yg lain, betul tak? .

    Dia pun dah jatuh cinta dengan lotion Demica yang tengah viral sekarang ni, power tak power lelaki pun dah angau dengan lotion ni kihkih .

    Korang tak nak try ke? Mana tahu kot kot korang pulak yang angau hehe .

    https://wa.me/60165893019/nakdemicalotion

    #Demica #DemiCantik #DemicaWhiteningLotion #TeamFirdanieFighters #TeamYanieFighters #DemicaSquad #FamilyFirdanieFighters #DemicaLotion #DemicaSerum #DemicaLipmatte #DemicaIceCream #DemicaOotd #LotionPutih #Lotion #KitaBaikRamaiSayang #DemicaSabah #DemicaLahadDatu #DemicaBandarSriPerdana #CodLahadDatu #PosSeluruhMalaysia #OpenDropship #OpenMiniAgent

  •  0  0  13 hours ago
  • Dia hanya setia pada satu 🙈 .

Untungnya dapat lelaki yang setia, setia hanya pada yang satu. Bila dah jatuh cinta tak pandang yg lain, betul tak? .

Dia pun dah jatuh cinta dengan lotion Demica yang tengah viral sekarang ni, power tak power lelaki pun dan angau dengan lotion ni kihkih .

www.wasap.my/60135371593

#DemicaLahaddatu #DemicaSabah #DemiCantik #READYSTOK #BYCOD #BYPOS #BYBUS
  • Dia hanya setia pada satu 🙈 .

    Untungnya dapat lelaki yang setia, setia hanya pada yang satu. Bila dah jatuh cinta tak pandang yg lain, betul tak? .

    Dia pun dah jatuh cinta dengan lotion Demica yang tengah viral sekarang ni, power tak power lelaki pun dan angau dengan lotion ni kihkih .

    www.wasap.my/60135371593

    #DemicaLahaddatu #DemicaSabah #DemiCantik #READYSTOK #BYCOD #BYPOS #BYBUS

  •  1  0  13 hours ago
  • Dia hanya setia pada satu 🙈 .

Untungnya dapat lelaki yang setia, setia hanya pada yang satu. Bila dah jatuh cinta tak pandang yg lain, betul tak? .

Dia pun dah jatuh cinta dengan lotion Demica yang tengah viral sekarang ni, power tak power lelaki pun dan angau dengan lotion ni kihkih .

Korang tak nak try ke? Mana tahu kot kot korang pulak yang angau hehe.

#Demica #DemiCantik #DemicaLipmatte #DemicaOotd #DemicaSerum #DemicaWhiteningLotion #TeamFirdanieFighters #DemicaSquad #FamilyTeamFirdanieFighters #DemicaKelantan #DemicaTerengganu #DemicaPahang #DemicaKualaLumpur #DemicaSelangor #DemicaMelaka #DemicaNegeriSembilan #DemicaJohor #DemicaKedah #DemicaPerak #DemicaPerlis #DemicaSabah #DemicaSarawak #DemicaPulauPinang #DemicaPenang #DemicaPutrajaya #teammimifighters #kitabaikramaisayang #thegojesfighters #teammimigojes #viral
  • Dia hanya setia pada satu 🙈 .

    Untungnya dapat lelaki yang setia, setia hanya pada yang satu. Bila dah jatuh cinta tak pandang yg lain, betul tak? .

    Dia pun dah jatuh cinta dengan lotion Demica yang tengah viral sekarang ni, power tak power lelaki pun dan angau dengan lotion ni kihkih .

    Korang tak nak try ke? Mana tahu kot kot korang pulak yang angau hehe.

    #Demica #DemiCantik #DemicaLipmatte #DemicaOotd #DemicaSerum #DemicaWhiteningLotion #TeamFirdanieFighters #DemicaSquad #FamilyTeamFirdanieFighters #DemicaKelantan #DemicaTerengganu #DemicaPahang #DemicaKualaLumpur #DemicaSelangor #DemicaMelaka #DemicaNegeriSembilan #DemicaJohor #DemicaKedah #DemicaPerak #DemicaPerlis #DemicaSabah #DemicaSarawak #DemicaPulauPinang #DemicaPenang #DemicaPutrajaya #teammimifighters #kitabaikramaisayang #thegojesfighters #teammimigojes #viral

  •  0  0  13 hours ago
  • Dia hanya setia pada satu 🙈 .

Untungnya dapat lelaki yang setia, setia hanya pada yang satu. Bila dah jatuh cinta tak pandang yg lain, betul tak? .

Dia pun dah jatuh cinta dengan lotion Demica yang tengah viral sekarang ni, power tak power lelaki pun dan angau dengan lotion ni kihkih .

Korang tak nak try ke? Mana tahu kot kot korang pulak yang angau hehe.

#Demica #DemiCantik #DemicaLipmatte #DemicaOotd #DemicaSerum #DemicaWhiteningLotion #TeamFirdanieFighters #DemicaSquad #FamilyTeamFirdanieFighters #DemicaKelantan #DemicaTerengganu #DemicaPahang #DemicaKualaLumpur #DemicaSelangor #DemicaMelaka #DemicaNegeriSembilan #DemicaJohor #DemicaKedah #DemicaPerak #DemicaPerlis #DemicaSabah #DemicaSarawak #DemicaPulauPinang #DemicaPenang #DemicaPutrajaya #teammimifighters #kitabaikramaisayang #thegojesfighters #teammimigojes #viral
  • Dia hanya setia pada satu 🙈 .

    Untungnya dapat lelaki yang setia, setia hanya pada yang satu. Bila dah jatuh cinta tak pandang yg lain, betul tak? .

    Dia pun dah jatuh cinta dengan lotion Demica yang tengah viral sekarang ni, power tak power lelaki pun dan angau dengan lotion ni kihkih .

    Korang tak nak try ke? Mana tahu kot kot korang pulak yang angau hehe.

    #Demica #DemiCantik #DemicaLipmatte #DemicaOotd #DemicaSerum #DemicaWhiteningLotion #TeamFirdanieFighters #DemicaSquad #FamilyTeamFirdanieFighters #DemicaKelantan #DemicaTerengganu #DemicaPahang #DemicaKualaLumpur #DemicaSelangor #DemicaMelaka #DemicaNegeriSembilan #DemicaJohor #DemicaKedah #DemicaPerak #DemicaPerlis #DemicaSabah #DemicaSarawak #DemicaPulauPinang #DemicaPenang #DemicaPutrajaya #teammimifighters #kitabaikramaisayang #thegojesfighters #teammimigojes #viral

  •  1  0  13 hours ago
  • Dia hanya setia pada satu 🙈 .

Untungnya dapat lelaki yang setia, setia hanya pada yang satu. Bila dah jatuh cinta tak pandang yg lain, betul tak? .

Dia pun dah jatuh cinta dengan lotion Demica yang tengah viral sekarang ni, power tak power lelaki pun dan angau dengan lotion ni kihkih .

Korang tak nak try ke? Mana tahu kot kot korang pulak yang angau hehe.

#Demica #DemiCantik #DemicaLipmatte #DemicaOotd #DemicaSerum #DemicaWhiteningLotion #TeamFirdanieFighters #DemicaSquad #FamilyTeamFirdanieFighters #DemicaKelantan #DemicaTerengganu #DemicaPahang #DemicaKualaLumpur #DemicaSelangor #DemicaMelaka #DemicaNegeriSembilan #DemicaJohor #DemicaKedah #DemicaPerak #DemicaPerlis #DemicaSabah #DemicaSarawak #DemicaPulauPinang #DemicaPenang #DemicaPutrajaya #teammimifighters #kitabaikramaisayang #thegojesfighters #teammimigojes #viral
  • Dia hanya setia pada satu 🙈 .

    Untungnya dapat lelaki yang setia, setia hanya pada yang satu. Bila dah jatuh cinta tak pandang yg lain, betul tak? .

    Dia pun dah jatuh cinta dengan lotion Demica yang tengah viral sekarang ni, power tak power lelaki pun dan angau dengan lotion ni kihkih .

    Korang tak nak try ke? Mana tahu kot kot korang pulak yang angau hehe.

    #Demica #DemiCantik #DemicaLipmatte #DemicaOotd #DemicaSerum #DemicaWhiteningLotion #TeamFirdanieFighters #DemicaSquad #FamilyTeamFirdanieFighters #DemicaKelantan #DemicaTerengganu #DemicaPahang #DemicaKualaLumpur #DemicaSelangor #DemicaMelaka #DemicaNegeriSembilan #DemicaJohor #DemicaKedah #DemicaPerak #DemicaPerlis #DemicaSabah #DemicaSarawak #DemicaPulauPinang #DemicaPenang #DemicaPutrajaya #teammimifighters #kitabaikramaisayang #thegojesfighters #teammimigojes #viral

  •  0  0  13 hours ago
  • BETUL KE DEMICA LOTION BOLEH JADI PUTIH?

Hanya 2-3 semburan dah cukup utk putihkan kulit korang! Tengok abg ni, onz je sapu #DemicaWhiteningLotion walaupun lelaki. Nak sapu kat muka, tangan atau kaki boleh je. Semua org berhak utk dapat kulit putih & sihat dgn #DemicaWhiteningLotion .

Sape nak belanja lotion viral ni kat boyfriend?
Klik link kat bawah utk contact #DemicaSquad & COD harini.

Http://www.wasap.my/+60128192863

#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea #DemicaSabah #DemicaSandakan #TeamMinskeyEng #TeamZilahFighter #TrustedSeller #AgentWanted
  • BETUL KE DEMICA LOTION BOLEH JADI PUTIH?

    Hanya 2-3 semburan dah cukup utk putihkan kulit korang! Tengok abg ni, onz je sapu #DemicaWhiteningLotion walaupun lelaki. Nak sapu kat muka, tangan atau kaki boleh je. Semua org berhak utk dapat kulit putih & sihat dgn #DemicaWhiteningLotion .

    Sape nak belanja lotion viral ni kat boyfriend?
    Klik link kat bawah utk contact #DemicaSquad & COD harini.

    Http://www.wasap.my/+60128192863

    #DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea #DemicaSabah #DemicaSandakan #TeamMinskeyEng #TeamZilahFighter #TrustedSeller #AgentWanted

  •  2  0  13 hours ago

Top #DemicaSabah Posts

  • RAHSIA..
.
Alhamdulillah hempas lg 25k utk lotion. Rasa mcm mimpi kan dulu nk restok rm112 tu sebulan belum tentu habis. Sekarang 25k sehari 100k sebulan🔥🔥.
.
Mcm mna farah buat? Itulah nak cerita ni, korang kena join jgk bisnes demica ni, baru korang tahu erti menyesal tk join awal2 tau😍😍.
.
Nak2 ad ladyboss yg sgt2 humble and comey loteyy teyy ni😍😍 @amirahsyamimi . Semua apa yg farah ad skrng ni berkat tnjuk ajar leader2 dan Ladyboss jgk. 
.
Yg mna student suri rumah, yg tanam jagung kt kg tu elok lah join. Atleast dpt jgk kepuk2 😍🔥💪🏼.
.
#demicasquad #demicawhiteninglotion #leaderdemica #demicantik #demicakelantan #demicaklang #demicamelaka #demicapenang #demicaterengganu #demicapahang #demicaperak #demicasabah
  • RAHSIA..
    .
    Alhamdulillah hempas lg 25k utk lotion. Rasa mcm mimpi kan dulu nk restok rm112 tu sebulan belum tentu habis. Sekarang 25k sehari 100k sebulan🔥🔥.
    .
    Mcm mna farah buat? Itulah nak cerita ni, korang kena join jgk bisnes demica ni, baru korang tahu erti menyesal tk join awal2 tau😍😍.
    .
    Nak2 ad ladyboss yg sgt2 humble and comey loteyy teyy ni😍😍 @amirahsyamimi . Semua apa yg farah ad skrng ni berkat tnjuk ajar leader2 dan Ladyboss jgk.
    .
    Yg mna student suri rumah, yg tanam jagung kt kg tu elok lah join. Atleast dpt jgk kepuk2 😍🔥💪🏼.
    .
    #demicasquad #demicawhiteninglotion #leaderdemica #demicantik #demicakelantan #demicaklang #demicamelaka #demicapenang #demicaterengganu #demicapahang #demicaperak #demicasabah

  •  1,902  23  23 July, 2020
  • PENGHALANG PALING BESAR UTK SESEORANG BERJAYA ADALAH DIRI SENDIRI ! 

“ halah2 dia takpelaa  takde masalah sebab tu happy je “ 

umur 21 tahun , tipulaaa . Takde masalah . Kita hidup ni . Untuk diuji . Dan semua atas dunia ni , memang takboleh nak lari dah dr ujian . 

Apa yang membezakan kita adalah . Macamana kita handle problem , diri kita & emosi kita . 

Yes , perempuan sentiasa kalah dengan emosi . Cepat sedih . Cepat down . Thats why . Penting gilaa utk ENJOY dengan kehidupan harian kita . Bilaa kita enjoy . Kita akan eksaited nak tunggu hari2 seterusnyaaa . 

Enjoy macamana ? Syukurrr & teruskan perjalanan . Syukur & percayaaa yang setiap ujian adalah NIKMAT ! Terus ukirkan senyuman utk diri sendiri , dan orang lain ! Hello everyone❤️
.
.
#demicawhiteninglotion  #demicaicecream #demicalipmatte #demicasupplement  #demicametabolismbooster #demicajohor #demicaguamusang #demicakuantan #demicapahang #demicaperlis #demicakotabharu #demicatumpat #demicakelantan #demicapasirmas #demicapasirputeh #demicatanahmerah #demicapahang #demicakualakrai #demicasepang #demicajohor #demicakluang #demicanilai #teamAnis #demicakurus #demicasabah #demicakluang #demicaperak #demicamelaka #demicasarawak #demicanegerisembilan.
  • PENGHALANG PALING BESAR UTK SESEORANG BERJAYA ADALAH DIRI SENDIRI !

    “ halah2 dia takpelaa takde masalah sebab tu happy je “

    umur 21 tahun , tipulaaa . Takde masalah . Kita hidup ni . Untuk diuji . Dan semua atas dunia ni , memang takboleh nak lari dah dr ujian .

    Apa yang membezakan kita adalah . Macamana kita handle problem , diri kita & emosi kita .

    Yes , perempuan sentiasa kalah dengan emosi . Cepat sedih . Cepat down . Thats why . Penting gilaa utk ENJOY dengan kehidupan harian kita . Bilaa kita enjoy . Kita akan eksaited nak tunggu hari2 seterusnyaaa .

    Enjoy macamana ? Syukurrr & teruskan perjalanan . Syukur & percayaaa yang setiap ujian adalah NIKMAT ! Terus ukirkan senyuman utk diri sendiri , dan orang lain ! Hello everyone❤️
    .
    .
    #demicawhiteninglotion #demicaicecream #demicalipmatte #demicasupplement #demicametabolismbooster #demicajohor #demicaguamusang #demicakuantan #demicapahang #demicaperlis #demicakotabharu #demicatumpat #demicakelantan #demicapasirmas #demicapasirputeh #demicatanahmerah #demicapahang #demicakualakrai #demicasepang #demicajohor #demicakluang #demicanilai #teamAnis #demicakurus #demicasabah #demicakluang #demicaperak #demicamelaka #demicasarawak #demicanegerisembilan.

  •  10  0  12 hours ago