#DemicaLahaddatu Instagram Photos & Videos

DemicaLahaddatu - 1.4k posts

Hashtag Popularity

0.1
average comments
3.7
average likes

Latest #DemicaLahaddatu Posts

  • Cuba teka  ni code Lipmatte 00TD code apa? .

Lawa tak adik manis ni pakai, lawa giler. Korang yang suka makeup heavy or simple boleh pakai code ni, masuk semua look gais .

#demicalahaddatu #demicasabah
  • Cuba teka ni code Lipmatte 00TD code apa? .

    Lawa tak adik manis ni pakai, lawa giler. Korang yang suka makeup heavy or simple boleh pakai code ni, masuk semua look gais .

    #demicalahaddatu #demicasabah

  •  1  0  8 hours ago
  • APA SPECIAL MINYAK ZAITUN DLM DEMICA LOTION?

Minyak zaitun sangat popular sbg pelembap semulajadi. Penggunaan konsisten dpt mencegah kita dari terkena kanser kulit & merawat penyakit alahan kulit seperti eczema. Sape yg ada masalah kulit sensitif takde masalah utk pakai #DemicaWhiteningLotion .

Masih tercari-cari lotion putih yg sesuai utk kulit sensitif?
Jom dapatkan Demica Lotion now!
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea #DemicaHq #DemicaSquad #DemicaBeautyHq #DemicaSabah #DemicaLahaddatu #Teamnadiamasyuk
  • APA SPECIAL MINYAK ZAITUN DLM DEMICA LOTION?

    Minyak zaitun sangat popular sbg pelembap semulajadi. Penggunaan konsisten dpt mencegah kita dari terkena kanser kulit & merawat penyakit alahan kulit seperti eczema. Sape yg ada masalah kulit sensitif takde masalah utk pakai #DemicaWhiteningLotion .

    Masih tercari-cari lotion putih yg sesuai utk kulit sensitif?
    Jom dapatkan Demica Lotion now!
    .
    .
    #DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea #DemicaHq #DemicaSquad #DemicaBeautyHq #DemicaSabah #DemicaLahaddatu #Teamnadiamasyuk

  •  1  0  16 hours ago
  • Dia hanya setia pada satu 🙈 .

Untungnya dapat lelaki yang setia, setia hanya pada yang satu. Bila dah jatuh cinta tak pandang yg lain, betul tak? .

Dia pun dah jatuh cinta dengan lotion Demica yang tengah viral sekarang ni, power tak power lelaki pun dah angau dengan lotion ni kihkih .

Korang tak nak try ke? Mana tahu kot kot korang pulak yang angau hehe .

https://wa.me/60165893019/nakdemicalotion

#Demica #DemiCantik #DemicaWhiteningLotion #TeamFirdanieFighters #TeamYanieFighters #DemicaSquad #FamilyFirdanieFighters #DemicaLotion #DemicaSerum #DemicaLipmatte #DemicaIceCream #DemicaOotd #LotionPutih #Lotion #KitaBaikRamaiSayang #DemicaSabah #DemicaLahadDatu #DemicaBandarSriPerdana #CodLahadDatu #PosSeluruhMalaysia #OpenDropship #OpenMiniAgent
  • Dia hanya setia pada satu 🙈 .

    Untungnya dapat lelaki yang setia, setia hanya pada yang satu. Bila dah jatuh cinta tak pandang yg lain, betul tak? .

    Dia pun dah jatuh cinta dengan lotion Demica yang tengah viral sekarang ni, power tak power lelaki pun dah angau dengan lotion ni kihkih .

    Korang tak nak try ke? Mana tahu kot kot korang pulak yang angau hehe .

    https://wa.me/60165893019/nakdemicalotion

    #Demica #DemiCantik #DemicaWhiteningLotion #TeamFirdanieFighters #TeamYanieFighters #DemicaSquad #FamilyFirdanieFighters #DemicaLotion #DemicaSerum #DemicaLipmatte #DemicaIceCream #DemicaOotd #LotionPutih #Lotion #KitaBaikRamaiSayang #DemicaSabah #DemicaLahadDatu #DemicaBandarSriPerdana #CodLahadDatu #PosSeluruhMalaysia #OpenDropship #OpenMiniAgent

  •  1  0  11 August, 2020
  • Dia hanya setia pada satu 🙈 .

Untungnya dapat lelaki yang setia, setia hanya pada yang satu. Bila dah jatuh cinta tak pandang yg lain, betul tak? .

Dia pun dah jatuh cinta dengan lotion Demica yang tengah viral sekarang ni, power tak power lelaki pun dah angau dengan lotion ni kihkih .

Korang tak nak try ke? Mana tahu kot kot korang pulak yang angau hehe .

https://wa.me/60165893019/nakdemicalotion

#Demica #DemiCantik #DemicaWhiteningLotion #TeamFirdanieFighters #TeamYanieFighters #DemicaSquad #FamilyFirdanieFighters #DemicaLotion #DemicaSerum #DemicaLipmatte #DemicaIceCream #DemicaOotd #LotionPutih #Lotion #KitaBaikRamaiSayang #DemicaSabah #DemicaLahadDatu #DemicaBandarSriPerdana #CodLahadDatu #PosSeluruhMalaysia #OpenDropship #OpenMiniAgent
  • Dia hanya setia pada satu 🙈 .

    Untungnya dapat lelaki yang setia, setia hanya pada yang satu. Bila dah jatuh cinta tak pandang yg lain, betul tak? .

    Dia pun dah jatuh cinta dengan lotion Demica yang tengah viral sekarang ni, power tak power lelaki pun dah angau dengan lotion ni kihkih .

    Korang tak nak try ke? Mana tahu kot kot korang pulak yang angau hehe .

    https://wa.me/60165893019/nakdemicalotion

    #Demica #DemiCantik #DemicaWhiteningLotion #TeamFirdanieFighters #TeamYanieFighters #DemicaSquad #FamilyFirdanieFighters #DemicaLotion #DemicaSerum #DemicaLipmatte #DemicaIceCream #DemicaOotd #LotionPutih #Lotion #KitaBaikRamaiSayang #DemicaSabah #DemicaLahadDatu #DemicaBandarSriPerdana #CodLahadDatu #PosSeluruhMalaysia #OpenDropship #OpenMiniAgent

  •  1  0  11 August, 2020
  • Dia hanya setia pada satu 🙈 .

Untungnya dapat lelaki yang setia, setia hanya pada yang satu. Bila dah jatuh cinta tak pandang yg lain, betul tak? .

Dia pun dah jatuh cinta dengan lotion Demica yang tengah viral sekarang ni, power tak power lelaki pun dah angau dengan lotion ni kihkih .

Korang tak nak try ke? Mana tahu kot kot korang pulak yang angau hehe .

https://wa.me/60165893019/nakdemicalotion

#Demica #DemiCantik #DemicaWhiteningLotion #TeamFirdanieFighters #TeamYanieFighters #DemicaSquad #FamilyFirdanieFighters #DemicaLotion #DemicaSerum #DemicaLipmatte #DemicaIceCream #DemicaOotd #LotionPutih #Lotion #KitaBaikRamaiSayang #DemicaSabah #DemicaLahadDatu #DemicaBandarSriPerdana #CodLahadDatu #PosSeluruhMalaysia #OpenDropship #OpenMiniAgent
  • Dia hanya setia pada satu 🙈 .

    Untungnya dapat lelaki yang setia, setia hanya pada yang satu. Bila dah jatuh cinta tak pandang yg lain, betul tak? .

    Dia pun dah jatuh cinta dengan lotion Demica yang tengah viral sekarang ni, power tak power lelaki pun dah angau dengan lotion ni kihkih .

    Korang tak nak try ke? Mana tahu kot kot korang pulak yang angau hehe .

    https://wa.me/60165893019/nakdemicalotion

    #Demica #DemiCantik #DemicaWhiteningLotion #TeamFirdanieFighters #TeamYanieFighters #DemicaSquad #FamilyFirdanieFighters #DemicaLotion #DemicaSerum #DemicaLipmatte #DemicaIceCream #DemicaOotd #LotionPutih #Lotion #KitaBaikRamaiSayang #DemicaSabah #DemicaLahadDatu #DemicaBandarSriPerdana #CodLahadDatu #PosSeluruhMalaysia #OpenDropship #OpenMiniAgent

  •  1  0  11 August, 2020
  • Dia hanya setia pada satu 🙈 .

Untungnya dapat lelaki yang setia, setia hanya pada yang satu. Bila dah jatuh cinta tak pandang yg lain, betul tak? .

Dia pun dah jatuh cinta dengan lotion Demica yang tengah viral sekarang ni, power tak power lelaki pun dan angau dengan lotion ni kihkih .

www.wasap.my/60135371593

#DemicaLahaddatu #DemicaSabah #DemiCantik #READYSTOK #BYCOD #BYPOS #BYBUS
  • Dia hanya setia pada satu 🙈 .

    Untungnya dapat lelaki yang setia, setia hanya pada yang satu. Bila dah jatuh cinta tak pandang yg lain, betul tak? .

    Dia pun dah jatuh cinta dengan lotion Demica yang tengah viral sekarang ni, power tak power lelaki pun dan angau dengan lotion ni kihkih .

    www.wasap.my/60135371593

    #DemicaLahaddatu #DemicaSabah #DemiCantik #READYSTOK #BYCOD #BYPOS #BYBUS

  •  4  0  11 August, 2020
  • Nak Body Ramping dan Seksi Wajib Guna #demicabengkung

#Demicabengkung memang sgt best. Sebab material bengkung ni cotton spendex, bila korang pakai tak rasa berlipat even korang duduk and pakai seharian pun tetap selesa. Nak pakai waktu tidur pun selesa.

Sape nak dapatkan #DemicaBengkung tapi tak tahu size apa yg sesuai?
Klik link kat bawah sekarang!

Http://www.wasap.my/+60128192863

#bengkung #demicabengkung #bengkungmoden #bengkungmurah #bodyshaper #bodyshape #kurussihat #kuruscantik #kuruscepat #demicantik #demica #DemicaSabah #DemicaSandakan #DemicaLahadDatu #TeamMinskeyEng #TeamZilahFighter #DemicaSelangor #DemicaKajang #DemicaSemenyih
  • Nak Body Ramping dan Seksi Wajib Guna #demicabengkung

    #Demicabengkung memang sgt best. Sebab material bengkung ni cotton spendex, bila korang pakai tak rasa berlipat even korang duduk and pakai seharian pun tetap selesa. Nak pakai waktu tidur pun selesa.

    Sape nak dapatkan #DemicaBengkung tapi tak tahu size apa yg sesuai?
    Klik link kat bawah sekarang!

    Http://www.wasap.my/+60128192863

    #bengkung #demicabengkung #bengkungmoden #bengkungmurah #bodyshaper #bodyshape #kurussihat #kuruscantik #kuruscepat #demicantik #demica #DemicaSabah #DemicaSandakan #DemicaLahadDatu #TeamMinskeyEng #TeamZilahFighter #DemicaSelangor #DemicaKajang #DemicaSemenyih

  •  1  0  11 August, 2020
  • JERAWAT TAK KENAL USIA

Jangan ingat remaja je ada masalah jerawat tapi org berusia pun masih ada masalah sama. Sbb tu korang wajib guna #DemicaSerum utk penjagaan kulit muka. Confirm kulit korang sentiasa flawless dan nampak awet muda wlaupun dh berusia.

Sape kt sini nak kulit sentiasa sihat dan cantik? Cepat komen “SAYA” kt bawah ni 👇👇 .

#Demica #DemiCantik #DemicaSerum #BunuhJerawat #demica #demicalipmatte #demicantik #demicasquad #demicalipmatteootd #demicaootd #demicanewlipmatte #demicawhiteninglotion #demicatestimoni #demicakelantan #demicakotabharu #demicakb #demicasandakan #demicalahaddatu #demicapintugeng #demicawakafcheyeh #demicakota #demicasalor #demicapasirtumboh #demicakoklanas #demicajohor #demicaperak #demicakedah #demicsabah #kotabharu #kelantan #thisiskotabharu
  • JERAWAT TAK KENAL USIA

    Jangan ingat remaja je ada masalah jerawat tapi org berusia pun masih ada masalah sama. Sbb tu korang wajib guna #DemicaSerum utk penjagaan kulit muka. Confirm kulit korang sentiasa flawless dan nampak awet muda wlaupun dh berusia.

    Sape kt sini nak kulit sentiasa sihat dan cantik? Cepat komen “SAYA” kt bawah ni 👇👇 .

    #Demica #DemiCantik #DemicaSerum #BunuhJerawat #demica #demicalipmatte #demicantik #demicasquad #demicalipmatteootd #demicaootd #demicanewlipmatte #demicawhiteninglotion #demicatestimoni #demicakelantan #demicakotabharu #demicakb #demicasandakan #demicalahaddatu #demicapintugeng #demicawakafcheyeh #demicakota #demicasalor #demicapasirtumboh #demicakoklanas #demicajohor #demicaperak #demicakedah #demicsabah #kotabharu #kelantan #thisiskotabharu

  •  5  0  11 August, 2020
  • MENIPULAH!!! DAH PAKAI SUNCREEN TAPI TETAP BURN😪

Saba japp, jangan marah dulu korang tengok & hadam betul2 video ni then bertindak!!!
 
Kalau nak lgi senang, guna je #demicawhiteninglotion sebab dah ada #spf50 & dalam masa yg sama boleh gantikan uols punya foundation so kulit lagi senang bernafasss 🤩

PUTIH + MERAWAT + PELINDUNG MATAHARI = KULIT SIHAT😍🤩🤩

Lekaih grab sekarang sebab Lydia nak bagi FREEGIFT bernilai RM19.90 kt uols. Utk 5 terawal sahaja‼️

Lydia tunggu korang yaaa🤪🤪 

#demica #demicalipmatte #demicantik #demicasquad #demicalipmatteootd #demicaootd #demicanewlipmatte #demicawhiteninglotion #demicatestimoni #demicakelantan #demicakotabharu #demicakb #demicasandakan #demicalahaddatu #demicapintugeng #demicawakafcheyeh #demicakota #demicasalor #demicapasirtumboh #demicakoklanas #demicajohor #demicaperak #demicakedah #demicsabah #kotabharu #kelantan #thisiskotabharu
  • MENIPULAH!!! DAH PAKAI SUNCREEN TAPI TETAP BURN😪

    Saba japp, jangan marah dulu korang tengok & hadam betul2 video ni then bertindak!!!

    Kalau nak lgi senang, guna je #demicawhiteninglotion sebab dah ada #spf50 & dalam masa yg sama boleh gantikan uols punya foundation so kulit lagi senang bernafasss 🤩

    PUTIH + MERAWAT + PELINDUNG MATAHARI = KULIT SIHAT😍🤩🤩

    Lekaih grab sekarang sebab Lydia nak bagi FREEGIFT bernilai RM19.90 kt uols. Utk 5 terawal sahaja‼️

    Lydia tunggu korang yaaa🤪🤪

    #demica #demicalipmatte #demicantik #demicasquad #demicalipmatteootd #demicaootd #demicanewlipmatte #demicawhiteninglotion #demicatestimoni #demicakelantan #demicakotabharu #demicakb #demicasandakan #demicalahaddatu #demicapintugeng #demicawakafcheyeh #demicakota #demicasalor #demicapasirtumboh #demicakoklanas #demicajohor #demicaperak #demicakedah #demicsabah #kotabharu #kelantan #thisiskotabharu

  •  2  0  10 August, 2020
  • MENIPULAH!!! DAH PAKAI SUNCREEN TAPI TETAP BURN😪

Saba japp, jangan marah dulu korang tengok & hadam betul2 video ni then bertindak!!!
 
Kalau nak lgi senang, guna je #demicawhiteninglotion sebab dah ada #spf50 & dalam masa yg sama boleh gantikan uols punya foundation so kulit lagi senang bernafasss 🤩

PUTIH + MERAWAT + PELINDUNG MATAHARI = KULIT SIHAT😍🤩🤩

Lekaih grab sekarang sebab Lydia nak bagi FREEGIFT bernilai RM19.90 kt uols. Utk 5 terawal sahaja‼️

Aeisyah tunggu korang yaaa🤪🤪 

#demica #demicalipmatte #demicantik #demicasquad #demicalipmatteootd #demicaootd #demicanewlipmatte #demicawhiteninglotion #demicatestimoni #demicakelantan #demicakotabharu #demicakb #demicasandakan #demicalahaddatu #demicapintugeng #demicawakafcheyeh #demicakota #demicasalor #demicapasirtumboh #demicakoklanas #demicajohor #demicaperak #demicakedah #demicsabah #kotabharu #kelantan #thisiskotabharu
  • MENIPULAH!!! DAH PAKAI SUNCREEN TAPI TETAP BURN😪

    Saba japp, jangan marah dulu korang tengok & hadam betul2 video ni then bertindak!!!

    Kalau nak lgi senang, guna je #demicawhiteninglotion sebab dah ada #spf50 & dalam masa yg sama boleh gantikan uols punya foundation so kulit lagi senang bernafasss 🤩

    PUTIH + MERAWAT + PELINDUNG MATAHARI = KULIT SIHAT😍🤩🤩

    Lekaih grab sekarang sebab Lydia nak bagi FREEGIFT bernilai RM19.90 kt uols. Utk 5 terawal sahaja‼️

    Aeisyah tunggu korang yaaa🤪🤪

    #demica #demicalipmatte #demicantik #demicasquad #demicalipmatteootd #demicaootd #demicanewlipmatte #demicawhiteninglotion #demicatestimoni #demicakelantan #demicakotabharu #demicakb #demicasandakan #demicalahaddatu #demicapintugeng #demicawakafcheyeh #demicakota #demicasalor #demicapasirtumboh #demicakoklanas #demicajohor #demicaperak #demicakedah #demicsabah #kotabharu #kelantan #thisiskotabharu

  •  14  1  9 August, 2020
  • MENIPULAH!!! DAH PAKAI SUNCREEN TAPI TETAP BURN😪

Saba japp, jangan marah dulu korang tengok & hadam betul2 video ni then bertindak!!!
 
Kalau nak lgi senang, guna je #demicawhiteninglotion sebab dah ada #spf50 & dalam masa yg sama boleh gantikan uols punya foundation so kulit lagi senang bernafasss 🤩

PUTIH + MERAWAT + PELINDUNG MATAHARI = KULIT SIHAT😍🤩🤩

Lekaih grab sekarang sebab Ekin nak bagi FREEGIFT 🤩 

#demica #demicalipmatte #demicantik #demicasquad #demicalipmatteootd #demicaootd #demicanewlipmatte #demicawhiteninglotion #demicatestimoni #demicakelantan #demicakotabharu #demicakb #demicasandakan #demicalahaddatu #demicapintugeng #demicawakafcheyeh #demicakota #demicasalor #demicapasirtumboh #demicakoklanas #demicajohor #demicaperak #demicakedah #demicsabah #kotabharu #kelantan #thisiskotabharu
  • MENIPULAH!!! DAH PAKAI SUNCREEN TAPI TETAP BURN😪

    Saba japp, jangan marah dulu korang tengok & hadam betul2 video ni then bertindak!!!

    Kalau nak lgi senang, guna je #demicawhiteninglotion sebab dah ada #spf50 & dalam masa yg sama boleh gantikan uols punya foundation so kulit lagi senang bernafasss 🤩

    PUTIH + MERAWAT + PELINDUNG MATAHARI = KULIT SIHAT😍🤩🤩

    Lekaih grab sekarang sebab Ekin nak bagi FREEGIFT 🤩

    #demica #demicalipmatte #demicantik #demicasquad #demicalipmatteootd #demicaootd #demicanewlipmatte #demicawhiteninglotion #demicatestimoni #demicakelantan #demicakotabharu #demicakb #demicasandakan #demicalahaddatu #demicapintugeng #demicawakafcheyeh #demicakota #demicasalor #demicapasirtumboh #demicakoklanas #demicajohor #demicaperak #demicakedah #demicsabah #kotabharu #kelantan #thisiskotabharu

  •  6  0  9 August, 2020

Top #DemicaLahaddatu Posts

  • MENIPULAH!!! DAH PAKAI SUNCREEN TAPI TETAP BURN😪

Saba japp, jangan marah dulu korang tengok & hadam betul2 video ni then bertindak!!!
 
Kalau nak lgi senang, guna je #demicawhiteninglotion sebab dah ada #spf50 & dalam masa yg sama boleh gantikan uols punya foundation so kulit lagi senang bernafasss 🤩

PUTIH + MERAWAT + PELINDUNG MATAHARI = KULIT SIHAT😍🤩🤩

Lekaih grab sekarang sebab Lydia nak bagi FREEGIFT bernilai RM19.90 kt uols. Utk 5 terawal sahaja‼️

Aeisyah tunggu korang yaaa🤪🤪 

#demica #demicalipmatte #demicantik #demicasquad #demicalipmatteootd #demicaootd #demicanewlipmatte #demicawhiteninglotion #demicatestimoni #demicakelantan #demicakotabharu #demicakb #demicasandakan #demicalahaddatu #demicapintugeng #demicawakafcheyeh #demicakota #demicasalor #demicapasirtumboh #demicakoklanas #demicajohor #demicaperak #demicakedah #demicsabah #kotabharu #kelantan #thisiskotabharu
  • MENIPULAH!!! DAH PAKAI SUNCREEN TAPI TETAP BURN😪

    Saba japp, jangan marah dulu korang tengok & hadam betul2 video ni then bertindak!!!

    Kalau nak lgi senang, guna je #demicawhiteninglotion sebab dah ada #spf50 & dalam masa yg sama boleh gantikan uols punya foundation so kulit lagi senang bernafasss 🤩

    PUTIH + MERAWAT + PELINDUNG MATAHARI = KULIT SIHAT😍🤩🤩

    Lekaih grab sekarang sebab Lydia nak bagi FREEGIFT bernilai RM19.90 kt uols. Utk 5 terawal sahaja‼️

    Aeisyah tunggu korang yaaa🤪🤪

    #demica #demicalipmatte #demicantik #demicasquad #demicalipmatteootd #demicaootd #demicanewlipmatte #demicawhiteninglotion #demicatestimoni #demicakelantan #demicakotabharu #demicakb #demicasandakan #demicalahaddatu #demicapintugeng #demicawakafcheyeh #demicakota #demicasalor #demicapasirtumboh #demicakoklanas #demicajohor #demicaperak #demicakedah #demicsabah #kotabharu #kelantan #thisiskotabharu

  •  14  1  9 August, 2020
  • MENIPULAH!!! DAH PAKAI SUNCREEN TAPI TETAP BURN😪

Saba japp, jangan marah dulu korang tengok & hadam betul2 video ni then bertindak!!!
 
Kalau nak lgi senang, guna je #demicawhiteninglotion sebab dah ada #spf50 & dalam masa yg sama boleh gantikan uols punya foundation so kulit lagi senang bernafasss 🤩

PUTIH + MERAWAT + PELINDUNG MATAHARI = KULIT SIHAT😍🤩🤩

Lekaih grab sekarang sebab mami nak bagi FREEGIFT bernilai RM19.90 kt uols. Utk 5 terawal sahaja‼️

Mami tunggu korang yaaa🤪🤪 

#demica #demicalipmatte #demicantik #demicasquad #demicalipmatteootd #demicaootd #demicanewlipmatte #demicawhiteninglotion #demicatestimoni #demicakelantan #demicakotabharu #demicakb #demicasandakan #demicalahaddatu #demicapintugeng #demicawakafcheyeh #demicakota #demicasalor #demicapasirtumboh #demicakoklanas #demicajohor #demicaperak #demicakedah #demicsabah #kotabharu #kelantan #thisiskotabharu
  • MENIPULAH!!! DAH PAKAI SUNCREEN TAPI TETAP BURN😪

    Saba japp, jangan marah dulu korang tengok & hadam betul2 video ni then bertindak!!!

    Kalau nak lgi senang, guna je #demicawhiteninglotion sebab dah ada #spf50 & dalam masa yg sama boleh gantikan uols punya foundation so kulit lagi senang bernafasss 🤩

    PUTIH + MERAWAT + PELINDUNG MATAHARI = KULIT SIHAT😍🤩🤩

    Lekaih grab sekarang sebab mami nak bagi FREEGIFT bernilai RM19.90 kt uols. Utk 5 terawal sahaja‼️

    Mami tunggu korang yaaa🤪🤪

    #demica #demicalipmatte #demicantik #demicasquad #demicalipmatteootd #demicaootd #demicanewlipmatte #demicawhiteninglotion #demicatestimoni #demicakelantan #demicakotabharu #demicakb #demicasandakan #demicalahaddatu #demicapintugeng #demicawakafcheyeh #demicakota #demicasalor #demicapasirtumboh #demicakoklanas #demicajohor #demicaperak #demicakedah #demicsabah #kotabharu #kelantan #thisiskotabharu

  •  6  0  9 August, 2020
  • TANGAN & MUKA DAH SAMA PUTIH

Kadang² bila kita keluar selalu letak sunscreen kat muka je, tapi tangan tak jaga. That’s why Sai suka sangat #DemicaWhiteningLotion sbb ada SPF50, melembutkan kulit, boleh jadikan primer sblm make up and sekali sapu terus nmpk putih. Best kan! 🥰 .

Komen “DM” utk dapatkan DWL dgn #DemicaSquad .

#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea #DemicaBeuatyHq #DemicaHq #DemicaSquad #DemicaSabah #DemicaLahaddatu #Teamnadiamasyuk
  • TANGAN & MUKA DAH SAMA PUTIH

    Kadang² bila kita keluar selalu letak sunscreen kat muka je, tapi tangan tak jaga. That’s why Sai suka sangat #DemicaWhiteningLotion sbb ada SPF50, melembutkan kulit, boleh jadikan primer sblm make up and sekali sapu terus nmpk putih. Best kan! 🥰 .

    Komen “DM” utk dapatkan DWL dgn #DemicaSquad .

    #DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea #DemicaBeuatyHq #DemicaHq #DemicaSquad #DemicaSabah #DemicaLahaddatu #Teamnadiamasyuk

  •  3  0  23 July, 2020