#Deina Instagram Photos & Videos

Deina - 53.2k posts

Hashtag Popularity

3.2
average comments
121.9
average likes

Latest #Deina Posts

  • Dont feel bad on yourself after enjoying a great Meal.....

KLUBNA &LALEH can help you 

With just RM78.00 for 1 set
Postage RM10.00

🤩🤩PROMOTION  for 2 Set :RM171.00 with postage 

With 🆓️ FREE 24HOURS MEAL PLAN guidance
With surprise FREE gift
With FREE shaker bottle

And

We will be there for you till you meet your perfect weight
#klubnalaleh #teamthamilmangai #kuruscepat #sexycurve #sizezero #coachkurus #medinadesire #teampriyaviknesvaran  #transformation #kopiviral #producttrending
#perutkempis #agentdropshipwanted  #onlineincome #deina #slimcoach #azamkurus #tipskurus #indianwedding #confinmentmalaysia  #detoxdrink #greencoffee #xsperfectdrink #astroulagam #vacancymalaysia 
#deepavali2020
  • Dont feel bad on yourself after enjoying a great Meal.....

    KLUBNA &LALEH can help you

    With just RM78.00 for 1 set
    Postage RM10.00

    🤩🤩PROMOTION for 2 Set :RM171.00 with postage

    With 🆓️ FREE 24HOURS MEAL PLAN guidance
    With surprise FREE gift
    With FREE shaker bottle

    And

    We will be there for you till you meet your perfect weight
    #klubnalaleh #teamthamilmangai #kuruscepat #sexycurve #sizezero #coachkurus #medinadesire #teampriyaviknesvaran #transformation #kopiviral #producttrending
    #perutkempis #agentdropshipwanted #onlineincome #deina #slimcoach #azamkurus #tipskurus #indianwedding #confinmentmalaysia #detoxdrink #greencoffee #xsperfectdrink #astroulagam #vacancymalaysia
    #deepavali2020

  •  3  0  4 hours ago
  • Ni antara kandungan yang ada dalam #JusDeina tau. Sememangnya 💯 dari buah-buahan semulajadi & pemanis gula stevia 🤗
.
Rasa pulak cemana akk? Rasa mangga yang masam-masam manis gituh. Memang shedappp 🤤🤤
  • Ni antara kandungan yang ada dalam #JusDeina tau. Sememangnya 💯 dari buah-buahan semulajadi & pemanis gula stevia 🤗
    .
    Rasa pulak cemana akk? Rasa mangga yang masam-masam manis gituh. Memang shedappp 🤤🤤

  •  3  1  6 hours ago
  • Wasap akk if uolls ada masalah seperti ni & nak cepat-cepat cari jalan penyelesaian 😎
  • Wasap akk if uolls ada masalah seperti ni & nak cepat-cepat cari jalan penyelesaian 😎

  •  4  1  6 hours ago
  • Saya mencari 10 orang terawal yang nak Kempiskan Perut hanya duduk di RUMAH!!

3 hari 2kg!
7 hari 5kg!
30 hari 10kg! 

10 org terawal saya nk bgi Free Khidmat Nasihat.  TINGGALKAN NO PHONE Or klik link whatsapps

www.wasap.my/60137365159/JusDeina
www.wasap.my/60137365159/JusDeina

#Deina
#DeinaSlimaxJuices
#NakKurusSedap
  • Saya mencari 10 orang terawal yang nak Kempiskan Perut hanya duduk di RUMAH!!

    3 hari 2kg!
    7 hari 5kg!
    30 hari 10kg!

    10 org terawal saya nk bgi Free Khidmat Nasihat. TINGGALKAN NO PHONE Or klik link whatsapps

    www.wasap.my/60137365159/JusDeina
    www.wasap.my/60137365159/JusDeina

    #Deina
    #DeinaSlimaxJuices
    #NakKurusSedap

  •  1  0  7 hours ago
  • "HANYA DUA SUDU SEHARI DAH DAPAT RESULT MACAM NI?" 😱
.
Klik link skrng >> wasap.my/60134646282/bantusaya
.
Anda ada masalah ni.. 👇
.
😰 Badan Mengelebeh
😰 Lemak Berparut
😰Perut Membesar
😰Baju Semakin Ketat
😰Terpaksa Pakai Seluar Size Besar

.
Dah cuba macam-macam produk tapi hasilnya sama sahaja? AMALKAN JUS DEINA, kami dah bantu mereka capai impian turunkan berat badan dalam seminggu tanpa berlapar terhad kepada 7 terawal untuk sahaja.‼️
.
Klik link skrng >> wasap.my/60134646282/bantusaya
Klik link skrng >> wasap.my/60134646282/bantusaya

#DeinaSlimaxJuice #Deina #TestimoniDeina
#JusKurusSedap #MinumMinumTerusKurus
#JomBuatDuitBersamaDeina #DeinaWarriors
  • "HANYA DUA SUDU SEHARI DAH DAPAT RESULT MACAM NI?" 😱
    .
    Klik link skrng >> wasap.my/60134646282/bantusaya
    .
    Anda ada masalah ni.. 👇
    .
    😰 Badan Mengelebeh
    😰 Lemak Berparut
    😰Perut Membesar
    😰Baju Semakin Ketat
    😰Terpaksa Pakai Seluar Size Besar

    .
    Dah cuba macam-macam produk tapi hasilnya sama sahaja? AMALKAN JUS DEINA, kami dah bantu mereka capai impian turunkan berat badan dalam seminggu tanpa berlapar terhad kepada 7 terawal untuk sahaja.‼️
    .
    Klik link skrng >> wasap.my/60134646282/bantusaya
    Klik link skrng >> wasap.my/60134646282/bantusaya

    #DeinaSlimaxJuice #Deina #TestimoniDeina
    #JusKurusSedap #MinumMinumTerusKurus
    #JomBuatDuitBersamaDeina #DeinaWarriors

  •  0  1  7 hours ago
  • Free gift korset limited ... Selagi stok korset ada ... 

1 set klubna laleh
Gift 1 shaker dan 1 korset

2 set klubna laleh
Gift 2 shaker dan 2 korset

3 set klubna laleh
Gift 3 shaker dan 3 korset

Bukan itu sahaja 

Untuk 10 orang yang terawal membuat pembayaran, saya ada special free gift juga ye !!!

#klubnalaleh #kuruscepat #sexycurve #sizezero #coachkurus #medinadesire #teampriyaviknesvaran #teamtilaga #teamkaktila #transformation #kopiviral #producttrending
#perutkempis #agentdropshipwanted  #onlineincome #deina #slimcoach #azamkurus #tipskurus #indianwedding #confinmentmalaysia  #detoxdrink #greencoffee #xsperfectdrink #astroulagam #vacancymalaysia 
#deepavali2020
  • Free gift korset limited ... Selagi stok korset ada ...

    1 set klubna laleh
    Gift 1 shaker dan 1 korset

    2 set klubna laleh
    Gift 2 shaker dan 2 korset

    3 set klubna laleh
    Gift 3 shaker dan 3 korset

    Bukan itu sahaja

    Untuk 10 orang yang terawal membuat pembayaran, saya ada special free gift juga ye !!!

    #klubnalaleh #kuruscepat #sexycurve #sizezero #coachkurus #medinadesire #teampriyaviknesvaran #teamtilaga #teamkaktila #transformation #kopiviral #producttrending
    #perutkempis #agentdropshipwanted #onlineincome #deina #slimcoach #azamkurus #tipskurus #indianwedding #confinmentmalaysia #detoxdrink #greencoffee #xsperfectdrink #astroulagam #vacancymalaysia
    #deepavali2020

  •  2  0  8 hours ago
  • KLUBNA + LALEH
Lulus KKM dan Ada Sijil/Logo Halal

Satu produk yang diilhamkan sebagai ikhtiar rawatan kesihatan lelaki dan perempuan.
Ramuan Kaya serat.

Boleh diminum dari usia 8 tahun sehingga warga emas.
Satu kombinasi baik yang saling melengkapi.
.

Untuk pembuangan toksin dalam badan dan mengembalikan keyakinan dan kecergasan badan.

Dijadikan minuman harian untuk mereka yang aktif bertenaga

Bonus turun berat badan secara sihat.
Pastikan setiap hari minum air kosong secukupnya mengikut berat badan anda.

#klubnalaleh #kuruscepat #sexycurve #sizezero #coachkurus #medinadesire #teampriyaviknesvaran #teamtilaga #teamkaktila #transformation #kopiviral #producttrending
#perutkempis #agentdropshipwanted  #onlineincome #deina #slimcoach #azamkurus #tipskurus #indianwedding #confinmentmalaysia  #detoxdrink #greencoffee #xsperfectdrink #astroulagam #vacancymalaysia 
#deepavali2020
  • KLUBNA + LALEH
    Lulus KKM dan Ada Sijil/Logo Halal

    Satu produk yang diilhamkan sebagai ikhtiar rawatan kesihatan lelaki dan perempuan.
    Ramuan Kaya serat.

    Boleh diminum dari usia 8 tahun sehingga warga emas.
    Satu kombinasi baik yang saling melengkapi.
    .

    Untuk pembuangan toksin dalam badan dan mengembalikan keyakinan dan kecergasan badan.

    Dijadikan minuman harian untuk mereka yang aktif bertenaga

    Bonus turun berat badan secara sihat.
    Pastikan setiap hari minum air kosong secukupnya mengikut berat badan anda.

    #klubnalaleh #kuruscepat #sexycurve #sizezero #coachkurus #medinadesire #teampriyaviknesvaran #teamtilaga #teamkaktila #transformation #kopiviral #producttrending
    #perutkempis #agentdropshipwanted #onlineincome #deina #slimcoach #azamkurus #tipskurus #indianwedding #confinmentmalaysia #detoxdrink #greencoffee #xsperfectdrink #astroulagam #vacancymalaysia
    #deepavali2020

  •  4  0  8 hours ago
  • HATE being FAT but LOVE eating FOOD !!

Remember, EATING doesn't make you Fat .. So, please EAT don't STARVE .. Always set your GOALS not LIMITS ... 

Feeling FAT after EATING ??? Don’t worry #klubnalaleh can be your solutions.

Grab your klubnalaleh set now.

Can pm me for more details ❤️
#klubnalaleh #kuruscepat #sexycurve #sizezero #coachkurus #medinadesire #teampriyaviknesvaran #teamkaktila #transformation #kopiviral #producttrending
#perutkempis #agentdropshipwanted  #onlineincome #deina #slimcoach #azamkurus #tipskurus #indianwedding #confinmentmalaysia  #detoxdrink #greencoffee #xsperfectdrink #astroulagam #vacancymalaysia 
#deepavali2020
  • HATE being FAT but LOVE eating FOOD !!

    Remember, EATING doesn't make you Fat .. So, please EAT don't STARVE .. Always set your GOALS not LIMITS ...

    Feeling FAT after EATING ??? Don’t worry #klubnalaleh can be your solutions.

    Grab your klubnalaleh set now.

    Can pm me for more details ❤️
    #klubnalaleh #kuruscepat #sexycurve #sizezero #coachkurus #medinadesire #teampriyaviknesvaran #teamkaktila #transformation #kopiviral #producttrending
    #perutkempis #agentdropshipwanted #onlineincome #deina #slimcoach #azamkurus #tipskurus #indianwedding #confinmentmalaysia #detoxdrink #greencoffee #xsperfectdrink #astroulagam #vacancymalaysia
    #deepavali2020

  •  2  0  10 hours ago

Top #Deina Posts

  • Tips nak kurus areefhalim .. cubalah mana tahu berjaya kan.. 😘😘 nak lagi cepat kurus korang consume jus deina slimax ni. Jus buah buahan.. confirm lgi laju..😘😘⠀
.⠀
#deinaslimaxjuice #deina #deinahq⠀
---⠀
  • Tips nak kurus areefhalim .. cubalah mana tahu berjaya kan.. 😘😘 nak lagi cepat kurus korang consume jus deina slimax ni. Jus buah buahan.. confirm lgi laju..😘😘⠀
    .⠀
    #deinaslimaxjuice #deina #deinahq
    ---⠀

  •  1,048  13  6 November, 2019
  • CUKUP KE SEBALANG? "
.
Alahai...tanya je..sebab POPCHIZ ni kalau da cuba sikit, sedar2 da habis sebalang! Silap2 dgn balang2 habis licin dijilatnya.. hahaha
.
Tu belum part nyorok2 masa makan sbb takut org sebelah mintak 😅
.
Aik, takkan nak tengok je? Mehla try sebalang..eh, silap2..ambil sebalang t menyesal sbb mmg tak cukup
.
Dah, cepat2 tekan link wasap di bio..nak beli suka2? Nak beli borong? Nak makan bersama keluarga? Nak cari extra money? Wasap je

#JJCM #JK1M #TipsCantik #JomKurus #NakKurus #SayaJual #SayaJualMurah #BellaAmmara #KurusCepat #JomKurus1Malaysia #JalanJalanCariMakan #NakCantikCariSaya #MUAPutrajaya #MUAAmpang #MUAKajang #MUACheras #MUABangi #CabaranKurus #Demica #Lemonex #Deina #SlimMeWhite #MagicSlims #MagicSlimWhite #MagicJellyMurah
  • CUKUP KE SEBALANG? "
    .
    Alahai...tanya je..sebab POPCHIZ ni kalau da cuba sikit, sedar2 da habis sebalang! Silap2 dgn balang2 habis licin dijilatnya.. hahaha
    .
    Tu belum part nyorok2 masa makan sbb takut org sebelah mintak 😅
    .
    Aik, takkan nak tengok je? Mehla try sebalang..eh, silap2..ambil sebalang t menyesal sbb mmg tak cukup
    .
    Dah, cepat2 tekan link wasap di bio..nak beli suka2? Nak beli borong? Nak makan bersama keluarga? Nak cari extra money? Wasap je

    #JJCM #JK1M #TipsCantik #JomKurus #NakKurus #SayaJual #SayaJualMurah #BellaAmmara #KurusCepat #JomKurus1Malaysia #JalanJalanCariMakan #NakCantikCariSaya #MUAPutrajaya #MUAAmpang #MUAKajang #MUACheras #MUABangi #CabaranKurus #Demica #Lemonex #Deina #SlimMeWhite #MagicSlims #MagicSlimWhite #MagicJellyMurah

  •  118  11  22 February, 2019
  • Jom grab combo set. 
LEMAK BADAN JADI CAIR - KURUS CARA CEPAT

KHAS UTK TURUNKAN BERAT 
Saya tak diet! Saya tak jogging! 
Saya tak suka makan ubat ( pil/kapsul ) 
Saya cuma minum KOPI PENCAIR LEMAK  pada waktu pagi and DETOX malam sebelum tidur ... ada siapa2 nak rahsia kempis perut / turunkan berat badan dengan pantas x? 
3hari lost 2kg
1 minggu lost 7kg
1 bulan lost 20kg

Komen SAYA NAK. untuk sy send rahsia ini.

#deina #kurus #tipsihat #tamil #indian #testimonial #codpj #codklang #azamkurus #review #gemuk #singaporean #johorean #instafemes #igreview #klcc #deina #usahawanmuda #cantik #tipsihat #tipskurus #jubahsouq #kualalumpur #petalingjaya #kualalumpur #kl #tipssihat #tipskurus #tipskesihatan #klia #teamAFCV200256
  • Jom grab combo set.
    LEMAK BADAN JADI CAIR - KURUS CARA CEPAT

    KHAS UTK TURUNKAN BERAT
    Saya tak diet! Saya tak jogging!
    Saya tak suka makan ubat ( pil/kapsul )
    Saya cuma minum KOPI PENCAIR LEMAK pada waktu pagi and DETOX malam sebelum tidur ... ada siapa2 nak rahsia kempis perut / turunkan berat badan dengan pantas x?
    3hari lost 2kg
    1 minggu lost 7kg
    1 bulan lost 20kg

    Komen SAYA NAK. untuk sy send rahsia ini.

    #deina #kurus #tipsihat #tamil #indian #testimonial #codpj #codklang #azamkurus #review #gemuk #singaporean #johorean #instafemes #igreview #klcc #deina #usahawanmuda #cantik #tipsihat #tipskurus #jubahsouq #kualalumpur #petalingjaya #kualalumpur #kl #tipssihat #tipskurus #tipskesihatan #klia #teamAFCV200256

  •  164  47  6 March, 2020