#DaryTeatox Instagram Photos & Videos

DaryTeatox - 48.8k posts

Hashtag Popularity

2.6
average comments
34.5
average likes

Latest #DaryTeatox Posts

  • 2 BULAN JE DAH JADI MACAM NI😍
.
Ya ampun, mau tak seronok kan. Dah turun berat, nampak ayu sangat akak ni berbaju kurung😍
.
Badan kita, kita yang hadap setiap hari, kita yang tengok setiap hari, kita juga yang rasai perubahan tu sendiri. 
Berat naik banyak sangat tak best kan? Lagi stress kalau baju banyak tak muat, lemak rasa terjojol sana sini, gelebeh tang tu tang ni, rasa tak selesa la. Selera makan pulak  lagi menjadi macam hantu raya, bila kita sebut nak diet😢
.
Dari saiz XL, terus boleh pakai saiz M. Rasa macam mimpi pun ya. Tak sangka boleh pakai saiz M raya ni! Syukur, Alhamdulillah, terjumpa dengan #daryteatox.Memang betul-betul membantu tau. Memang lagi mudah akak nak teruskan misi diet. Lebih seronok la, tanpa stress ya amat.
.
Akak ni memang jadikan #tehbuanglemak ni, teman setia dikala berdiet sama. Pagi minum si merah, #SKNYTEA utk boost metabolisma & buang lebihan air dalam badan akak + bantu beri rasa kenyang. Jadi, takde la akak makan bebanyak masa siang haritu. Senang sikit keje akak nak diet. Kann🙂
.
Malam pulak, akak memang setia dengan #SLMYTEA. Memang akan detoks kaw kaw punya. Habis die buang semua apa yang tak diperlukan oleh badan kita, bila bangun pagi esoknya. Yang penting, teh TAK PAHIT dan TAK KELAT. Boleh minum sampai habis punya. Harga pun tak buat poket kita koyak rabak. 
.
Teh kotak hijau RM20 utk kempiskan perut.
Teh kotak merah RM20 utk kecilkan lengan peha & mengenyangkan. Yang penting, 100% dari bahan semulajadi tau🙂
.
Asyik tengok jurr testimoni letops kami. Mai la cuba dulu. Kot serasi sama kan. Meh ws je hakak 013-2024281 ya🙂
.
#testimonidary #darytea #agentbangi #agentdary #darybangi #teamuyun #misikurus #misikurusperluditeruskan #jomkurus #nakkurus #naksihat #daryslimmybodyteabangi #daryskinnylegbangi #sknydarybangi #slmydarybangi #sknydary #slmydary #shellseksyen5 #jalanreko #hentiankajang
  • 2 BULAN JE DAH JADI MACAM NI😍
    .
    Ya ampun, mau tak seronok kan. Dah turun berat, nampak ayu sangat akak ni berbaju kurung😍
    .
    Badan kita, kita yang hadap setiap hari, kita yang tengok setiap hari, kita juga yang rasai perubahan tu sendiri.
    Berat naik banyak sangat tak best kan? Lagi stress kalau baju banyak tak muat, lemak rasa terjojol sana sini, gelebeh tang tu tang ni, rasa tak selesa la. Selera makan pulak lagi menjadi macam hantu raya, bila kita sebut nak diet😢
    .
    Dari saiz XL, terus boleh pakai saiz M. Rasa macam mimpi pun ya. Tak sangka boleh pakai saiz M raya ni! Syukur, Alhamdulillah, terjumpa dengan #daryteatox.Memang betul-betul membantu tau. Memang lagi mudah akak nak teruskan misi diet. Lebih seronok la, tanpa stress ya amat.
    .
    Akak ni memang jadikan #tehbuanglemak ni, teman setia dikala berdiet sama. Pagi minum si merah, #SKNYTEA utk boost metabolisma & buang lebihan air dalam badan akak + bantu beri rasa kenyang. Jadi, takde la akak makan bebanyak masa siang haritu. Senang sikit keje akak nak diet. Kann🙂
    .
    Malam pulak, akak memang setia dengan #SLMYTEA. Memang akan detoks kaw kaw punya. Habis die buang semua apa yang tak diperlukan oleh badan kita, bila bangun pagi esoknya. Yang penting, teh TAK PAHIT dan TAK KELAT. Boleh minum sampai habis punya. Harga pun tak buat poket kita koyak rabak.
    .
    Teh kotak hijau RM20 utk kempiskan perut.
    Teh kotak merah RM20 utk kecilkan lengan peha & mengenyangkan. Yang penting, 100% dari bahan semulajadi tau🙂
    .
    Asyik tengok jurr testimoni letops kami. Mai la cuba dulu. Kot serasi sama kan. Meh ws je hakak 013-2024281 ya🙂
    .
    #testimonidary #darytea #agentbangi #agentdary #darybangi #teamuyun #misikurus #misikurusperluditeruskan #jomkurus #nakkurus #naksihat #daryslimmybodyteabangi #daryskinnylegbangi #sknydarybangi #slmydarybangi #sknydary #slmydary #shellseksyen5 #jalanreko #hentiankajang

  •  0  0  33 minutes ago
  • SUSAH BUANG AIR BESAR?
SUSAH KAWAL SELERA MAKAN?
.
Adakah anda kerap sembelit dan susah buang air besar? dalam masa yg sama susah juga utk kawal selera makan?
.
Kalau setakat dua hari tak buang air besar masih dalam kategori normal lagi. Tetapi, kalau lebih dari tiga hari MEMANG ADA MASALAH dan anda kenalah cari penyelesaiannya.
.
Ada pepatah bahawa mencegah lebih baik dari mengubati – dan Teh Dary adalah penyelesaiannya.
.
Teh Dary ni amat baik untuk :
✔ Melawaskan pembuangan
✔ Membersihkan usus
✔ Mengawal berat badan
✔ Mengempiskan bahagian perut
✔ Menyekat selera makan
✔ Membakar lebihan2 lemak di peha, lengan & punggung
.
Jangan tunggu lagi ok? 
Terus sahaja klik 
www.wasap.my/60105549980/daryteatox untuk dapatkan Teh Dary anda hari ini!

#daryteatox
#skinnyslimmy
#teatox
#teakikislemak
  • SUSAH BUANG AIR BESAR?
    SUSAH KAWAL SELERA MAKAN?
    .
    Adakah anda kerap sembelit dan susah buang air besar? dalam masa yg sama susah juga utk kawal selera makan?
    .
    Kalau setakat dua hari tak buang air besar masih dalam kategori normal lagi. Tetapi, kalau lebih dari tiga hari MEMANG ADA MASALAH dan anda kenalah cari penyelesaiannya.
    .
    Ada pepatah bahawa mencegah lebih baik dari mengubati – dan Teh Dary adalah penyelesaiannya.
    .
    Teh Dary ni amat baik untuk :
    ✔ Melawaskan pembuangan
    ✔ Membersihkan usus
    ✔ Mengawal berat badan
    ✔ Mengempiskan bahagian perut
    ✔ Menyekat selera makan
    ✔ Membakar lebihan2 lemak di peha, lengan & punggung
    .
    Jangan tunggu lagi ok?
    Terus sahaja klik
    www.wasap.my/60105549980/daryteatox untuk dapatkan Teh Dary anda hari ini!

    #daryteatox
    #skinnyslimmy
    #teatox
    #teakikislemak

  •  1  0  2 hours ago
  • Untuk yang baru-baru nak cuba minum #daryteatox, hakak cadangkan, korang ambil keduanya untuk kesan yang maksima.
.
Dua-dua teh ada khasiat dan fungsi yang tersendiri. Keduanya saling membantu sebenarnya.
.
#sknydary untuk bantu kurangkan cravings korang, dengan bagi rasa kenyang dan perlu diminum awal pagi, setengah jam sebelum sarapan. .
.
Dalam masa yg sama, buang lebihan air dalam badan kita. Mana yang gemuk air tu, memang sesuai la sangat. Ni juga atas bantuan ekstrak serai yang bersifat diuretik, yg bantu mempercepatkan proses ni, selain dari verbena dan roselle.
.
#slmydary pula, melancarkan serta melawaskan proses pembuangan setiap hari, detoks apa yang tak diperlukan oleh tubuh kita. Paling best, TAK PAHIT dan tak buat cirit birit berterusan.
.
Keduanya pun harga mampu milik. 1 set RM40 sahaja. 
Berbaloi kan😊
.
www.wasap.my/60132024281/darytea
.
#darytea #agentbangi #agentdary #darybangi #teamuyun #misikurus #misikurusperluditeruskan #jomkurus #nakkurus #naksihat #daryslimmybodyteabangi #daryskinnylegbangi #sknydarybangi #slmydarybangi #sknydary #slmydary #bandarbarubangi #bangi #jalanreko
  • Untuk yang baru-baru nak cuba minum #daryteatox, hakak cadangkan, korang ambil keduanya untuk kesan yang maksima.
    .
    Dua-dua teh ada khasiat dan fungsi yang tersendiri. Keduanya saling membantu sebenarnya.
    .
    #sknydary untuk bantu kurangkan cravings korang, dengan bagi rasa kenyang dan perlu diminum awal pagi, setengah jam sebelum sarapan. .
    .
    Dalam masa yg sama, buang lebihan air dalam badan kita. Mana yang gemuk air tu, memang sesuai la sangat. Ni juga atas bantuan ekstrak serai yang bersifat diuretik, yg bantu mempercepatkan proses ni, selain dari verbena dan roselle.
    .
    #slmydary pula, melancarkan serta melawaskan proses pembuangan setiap hari, detoks apa yang tak diperlukan oleh tubuh kita. Paling best, TAK PAHIT dan tak buat cirit birit berterusan.
    .
    Keduanya pun harga mampu milik. 1 set RM40 sahaja.
    Berbaloi kan😊
    .
    www.wasap.my/60132024281/darytea
    .
    #darytea #agentbangi #agentdary #darybangi #teamuyun #misikurus #misikurusperluditeruskan #jomkurus #nakkurus #naksihat #daryslimmybodyteabangi #daryskinnylegbangi #sknydarybangi #slmydarybangi #sknydary #slmydary #bandarbarubangi #bangi #jalanreko

  •  1  0  4 hours ago
  • .
.
Nak kecilkan PEHA & LENGAN yg besar?? 😱..TEH DARY lah penyelesaiannya... .
.

hanya konsisten minum segelas rendaman teh pada waktu pagi sebelum sarapan.. inshaAllah dlm masa 15 hari anda akan dapat melihat perubahannya.. Mudah kan??.. .

Berminat??.. .
.
Jom whatsapp kak el 0102995924
.
.
#kurus #detox #murah #sayajual #sayajualtehkurus #fit #kurusdalam10hari #darykuantan #daryteatox #tipskurus #teakuruskanbadan #daryteh #kurus #kuruscepat #kurusbadan #kurusselepasbersalin #ubatkurus #nakkurus #buangtoksin #detox #misikurus #skincaremalaysia #kuruslangsing #kurusselamat #viralmalaysia #codkuantan
#buanglemak #burnfat #plussize
  • .
    .
    Nak kecilkan PEHA & LENGAN yg besar?? 😱..TEH DARY lah penyelesaiannya... .
    .

    hanya konsisten minum segelas rendaman teh pada waktu pagi sebelum sarapan.. inshaAllah dlm masa 15 hari anda akan dapat melihat perubahannya.. Mudah kan??.. .

    Berminat??.. .
    .
    Jom whatsapp kak el 0102995924
    .
    .
    #kurus #detox #murah #sayajual #sayajualtehkurus #fit #kurusdalam10hari #darykuantan #daryteatox #tipskurus #teakuruskanbadan #daryteh #kurus #kuruscepat #kurusbadan #kurusselepasbersalin #ubatkurus #nakkurus #buangtoksin #detox #misikurus #skincaremalaysia #kuruslangsing #kurusselamat #viralmalaysia #codkuantan
    #buanglemak #burnfat #plussize

  •  3  0  4 hours ago
  • Hanya perlu amalkan setiap hari.
Jangan terkejut bila perut mula kempis, bahagian yang besar mula mengecil dan segala lemak tepu mula cair.

3 hari hilang 3kg
1 bulan hilang 10kg

Caranya cukup mudah.

Meh wasap kak el 0102995925

Jangan kunyah apa-apa lagi pulak taw. .
.
 JOM WHATSAPP SEKERANG!!
.
📲 Whatsapp 0102995925 .
📦 COD : Kuantan, Temerloh
.
.
#daryskinnylegstea #daryslimmybodytea #teatoxmalaysia #tehherba #tehorganik #tehdetox #detoxtea #detoxteamalaysia  #tehkurus #nakkurus #jomkurus #tehkurus #tehkurusmalaysia #tehkuruskuantan  #tehkurusmelaka #tehkuruspenang  #kakikurus #perutkempis #periodtakteratur #tehkurusterenggganu #codkuantan #codtemerloh #kuantandelivery #darytea #daryteatox #daryteakuantan  #daryteakuantan
  • Hanya perlu amalkan setiap hari.
    Jangan terkejut bila perut mula kempis, bahagian yang besar mula mengecil dan segala lemak tepu mula cair.

    3 hari hilang 3kg
    1 bulan hilang 10kg

    Caranya cukup mudah.

    Meh wasap kak el 0102995925

    Jangan kunyah apa-apa lagi pulak taw. .
    .
    JOM WHATSAPP SEKERANG!!
    .
    📲 Whatsapp 0102995925 .
    📦 COD : Kuantan, Temerloh
    .
    .
    #daryskinnylegstea #daryslimmybodytea #teatoxmalaysia #tehherba #tehorganik #tehdetox #detoxtea #detoxteamalaysia #tehkurus #nakkurus #jomkurus #tehkurus #tehkurusmalaysia #tehkuruskuantan #tehkurusmelaka #tehkuruspenang #kakikurus #perutkempis #periodtakteratur #tehkurusterenggganu #codkuantan #codtemerloh #kuantandelivery #darytea #daryteatox #daryteakuantan #daryteakuantan

  •  1  0  4 hours ago
  • BERAT TURUN RASA NAK LOMPAT BINTANG 🙊 .
.

Punya lah teruja customer ikah ni sampai nak LOMPAT BINTANG sebab BERAT BADAN MAKIN TURUN 😬 .
.

siapa tak teruja wei bila amalkan 1 produk lepastu BERKESAN.  Timbang tengok berat makin turun. 👏 .
.

DARY TEA ni kalau siapa minum memang tak sah kalau tak turun berat badan.  Semua teruja nak repeat order. .
.

Paling best BOLEH MAKAN APE KORANG SUKA TAPI BOLEH KURUSSS 🔥 .
.
hahh nak tak kalau ikah cakap korang boleh makan sedap-sedap tapi dalam masa yang sama BOLEH KURUS ❓ .
.

Sape lagi nak KURUS?  meh Komen NAK. . .
.
📲 0145260482
.
.

#kurussihat #darytea #daryteatox
#daryteatoxmurah #ramping #kecikkanpeha #kuruscepat #kuruscantik #putih #slim #teatox #detoxtea #tehdetox #tehdetoxmalaysia
  • BERAT TURUN RASA NAK LOMPAT BINTANG 🙊 .
    .

    Punya lah teruja customer ikah ni sampai nak LOMPAT BINTANG sebab BERAT BADAN MAKIN TURUN 😬 .
    .

    siapa tak teruja wei bila amalkan 1 produk lepastu BERKESAN. Timbang tengok berat makin turun. 👏 .
    .

    DARY TEA ni kalau siapa minum memang tak sah kalau tak turun berat badan. Semua teruja nak repeat order. .
    .

    Paling best BOLEH MAKAN APE KORANG SUKA TAPI BOLEH KURUSSS 🔥 .
    .
    hahh nak tak kalau ikah cakap korang boleh makan sedap-sedap tapi dalam masa yang sama BOLEH KURUS ❓ .
    .

    Sape lagi nak KURUS? meh Komen NAK. . .
    .
    📲 0145260482
    .
    .

    #kurussihat #darytea #daryteatox
    #daryteatoxmurah #ramping #kecikkanpeha #kuruscepat #kuruscantik #putih #slim #teatox #detoxtea #tehdetox #tehdetoxmalaysia

  •  0  0  5 hours ago
  • NAK MULA TAK SUSAH, NAK KONSISTEN YANG PAYAH !! .
.
Bila uolss amalkan set combo Teh Dary ni, wajib KONSISTEN untuk nampak kesan yg cepat & berkesan. .
.
Challenge diri uolss utk konsisten amalkan Teh Dary ni setiap hari ok. Uolss akan rasa sendiri perbezaan badan yg sgt ketara. .
.

Stok Teh Dary makin licin? So cecepat order tau. 😘 .
.

Nak KURUS?  meh wasap Wasap  cepat . .
📲 0126432447 
.
.

#kurussihat #darytea #daryteatox #prelovedmalaysia #bajukurung
#darypenang #ramping #kecikkanpeha #kuruscepat #kuruscantik #putih #slim #teatox #detoxtea #tehdetox #tehdetoxmalaysia .
.
  • NAK MULA TAK SUSAH, NAK KONSISTEN YANG PAYAH !! .
    .
    Bila uolss amalkan set combo Teh Dary ni, wajib KONSISTEN untuk nampak kesan yg cepat & berkesan. .
    .
    Challenge diri uolss utk konsisten amalkan Teh Dary ni setiap hari ok. Uolss akan rasa sendiri perbezaan badan yg sgt ketara. .
    .

    Stok Teh Dary makin licin? So cecepat order tau. 😘 .
    .

    Nak KURUS? meh wasap Wasap cepat . .
    📲 0126432447
    .
    .

    #kurussihat #darytea #daryteatox #prelovedmalaysia #bajukurung
    #darypenang #ramping #kecikkanpeha #kuruscepat #kuruscantik #putih #slim #teatox #detoxtea #tehdetox #tehdetoxmalaysia .
    .

  •  6  0  6 hours ago
  • NAMPAK BEZA TAK ❓🤔 .
.

Hahh apa macam segak dakk sekarang ni? .
.

Dulu bukan tak segak tapi boyot kembang sikit lerr. hikhik 😅 tapi sejak dah berkenalan dan bercinta dengan DARY TEA ni dah takde dah boyot tuu. Dah segak dah sekarang. .
.

DARY TEA punya pasal laa sampai habis semua lemak-lemak kt lengan, peha dan perut dia cair. 🔥 .
.

Habis semua lemak taknak datang dekat dah. Tak pasal-pasal sekarang KURUSS. 😬 .
.

DARY TEA ni bukan sedut lemak tauu.  Dia teh yang cairkan lemak lepastu kawal selera makan kita.  Sebab tu bila minum boleh KUWUSSS .
.

So sape lagi nak ida bantu untuk KURUS? Meh dm no fon korang sekarang atau komen "SAYA NAK!" .

#kurussihat #darytea #daryteatox
#stokisdaryshahalam #ramping #kecikkanpeha #kuruscepat #kuruscantik #putih #slim #teatox #detoxtea #teadetox #tehkurus #tehlawas #tehmurahdanberkesan #nakkurus #kikislemak #cairkanlemak #tipsdary #kurussemulajadi #kecilkanpeha #kecikkankaki #sembelit
  • NAMPAK BEZA TAK ❓🤔 .
    .

    Hahh apa macam segak dakk sekarang ni? .
    .

    Dulu bukan tak segak tapi boyot kembang sikit lerr. hikhik 😅 tapi sejak dah berkenalan dan bercinta dengan DARY TEA ni dah takde dah boyot tuu. Dah segak dah sekarang. .
    .

    DARY TEA punya pasal laa sampai habis semua lemak-lemak kt lengan, peha dan perut dia cair. 🔥 .
    .

    Habis semua lemak taknak datang dekat dah. Tak pasal-pasal sekarang KURUSS. 😬 .
    .

    DARY TEA ni bukan sedut lemak tauu. Dia teh yang cairkan lemak lepastu kawal selera makan kita. Sebab tu bila minum boleh KUWUSSS .
    .

    So sape lagi nak ida bantu untuk KURUS? Meh dm no fon korang sekarang atau komen "SAYA NAK!" .

    #kurussihat #darytea #daryteatox
    #stokisdaryshahalam #ramping #kecikkanpeha #kuruscepat #kuruscantik #putih #slim #teatox #detoxtea #teadetox #tehkurus #tehlawas #tehmurahdanberkesan #nakkurus #kikislemak #cairkanlemak #tipsdary #kurussemulajadi #kecilkanpeha #kecikkankaki #sembelit

  •  1  0  15 hours ago
  • Cuba TEKA AIR APA NI ❓

.
.

hahh sape bijak meh tekaaa. 😬

.
.

Ni lah 2 air yang MAGIK boleh BUAT KORANG KURUS 🔥 

.
.

Sumpah tak tipuuu.  Boleh KUWUSSS. tak caye cuba korang scroll profile ida tengok semua feedback customer ida . 

.
.
100% real testimoni bukan tipu bukan edit bukan curikk 

.
.

Kalau tak percaya juga meh cuba try test.  Tengok jatuh cinta ke idokkk. 😍

.
.

Sape lagi nak KURUS?  meh Komen NAK!

 Atau klik link wsp kt bio ida😘 

#tipskurus #nakkurus #rahsiakurus #darytea #daryhq #daryteatox #kurusmalaysia #kurussihat #sembelit #cantik #putih #ramping #darykuantan #darypuchong #darysabah #daryjerteh #kecikkankaki #kecikkanlengan #pehamelimpah #kecikkankaki
  • Cuba TEKA AIR APA NI ❓

    .
    .

    hahh sape bijak meh tekaaa. 😬

    .
    .

    Ni lah 2 air yang MAGIK boleh BUAT KORANG KURUS 🔥

    .
    .

    Sumpah tak tipuuu. Boleh KUWUSSS. tak caye cuba korang scroll profile ida tengok semua feedback customer ida .

    .
    .
    100% real testimoni bukan tipu bukan edit bukan curikk

    .
    .

    Kalau tak percaya juga meh cuba try test. Tengok jatuh cinta ke idokkk. 😍

    .
    .

    Sape lagi nak KURUS? meh Komen NAK!

    Atau klik link wsp kt bio ida😘

    #tipskurus #nakkurus #rahsiakurus #darytea #daryhq #daryteatox #kurusmalaysia #kurussihat #sembelit #cantik #putih #ramping #darykuantan #darypuchong #darysabah #daryjerteh #kecikkankaki #kecikkanlengan #pehamelimpah #kecikkankaki

  •  1  0  16 hours ago
  • SLMY DARY TEA bertindak membantu mengatasi masalah :- 

✅ PERUT BUNCIT
✅ BERAT BADAN BERLEBIHAN
✅ SUSAH BUANG AIR BESAR
✅ PIRIOD TIDAK TERATUR

Kalau u olsss ada masalah seperti diatas , u olsss kene cepat-cepat minum SLMY DARY TEA  segera.

#darywarriorteamnurul 
#daryteatox 
#KotaKinabalu
  • SLMY DARY TEA bertindak membantu mengatasi masalah :-

    ✅ PERUT BUNCIT
    ✅ BERAT BADAN BERLEBIHAN
    ✅ SUSAH BUANG AIR BESAR
    ✅ PIRIOD TIDAK TERATUR

    Kalau u olsss ada masalah seperti diatas , u olsss kene cepat-cepat minum SLMY DARY TEA segera.

    #darywarriorteamnurul
    #daryteatox
    #KotaKinabalu

  •  1  0  16 hours ago
  • 不想抽脂的可以打德国紫溶脂,没有恢复期,无疼无肿。很多诊所现在都换这款,瘦身效果很好很快,瘦副乳,瘦脸,全身瘦🔥

🇩🇪Germany LIPO-Action Pro
瘦身世界#Slimmingworld 世界
#lipoactionpro 
WhatsApp;+60168550050
喂❤️:Glutax_369
🇪🇺欧美人最爱❤
不疼不红不肿 ,两到三天,即可看出效果 线雕好伴侣 每支10毫升 打在脂肪层💉可以溶脂+瘦脸,收紧改善轮廓,不红、不肿,一两天就能看到效果,7天一次,3次1疗程😍
LIPO-action pro memudahkan banyak org untuk kesan kurus.
Product ori dari Germany.
KESAN KURUS NAMPAK CEPAT.
MEMUTIHKAN SELURUH BADAN.
SELAMAT UTK DIGUNAKAN.
Sesuai untuk Lelaki dan Wanita
Tidak sesuai utk mengandung.

● 10ML x5Vial

✔TURUN BERAT BADAN DENGAN CEPAT
✔KEMPISKAN PERUT 
✔Selamat digunakan
✔MEMBAKAR LEMAK DENGAN CEPAT 
✔️TIDAK merasa Sakit  dan bengkak lepas menngunakan lipo
✔️TIDAK ADA PERASA GATAL
✔️KESAN DALAM 7 Hari 

#lipoactionpro#Lcarnitine
#detox#kurussihat #daryteatox #darytehkurus  #tehkurus #tehkurusmurah #kuruscepat #kurussihat #kuruscantik #kurusdenganselamat #kurussebelumraya #detoxslimming
#减肥 #瘦身 #燃脂 #体重 #瘦身減肥 #瘦身餐  #slimming #减肥  #脂肪 #fatburning  #fatloss #意大利Glutax美白针 #lucchini #cellulitetreatment #lipoactionpro #slimmingworld #cellulite #celluccifamily
  • 不想抽脂的可以打德国紫溶脂,没有恢复期,无疼无肿。很多诊所现在都换这款,瘦身效果很好很快,瘦副乳,瘦脸,全身瘦🔥

    🇩🇪Germany LIPO-Action Pro
    瘦身世界 #Slimmingworld 世界
    #lipoactionpro
    WhatsApp;+60168550050
    喂❤️:Glutax_369
    🇪🇺欧美人最爱❤
    不疼不红不肿 ,两到三天,即可看出效果 线雕好伴侣 每支10毫升 打在脂肪层💉可以溶脂+瘦脸,收紧改善轮廓,不红、不肿,一两天就能看到效果,7天一次,3次1疗程😍
    LIPO-action pro memudahkan banyak org untuk kesan kurus.
    Product ori dari Germany.
    KESAN KURUS NAMPAK CEPAT.
    MEMUTIHKAN SELURUH BADAN.
    SELAMAT UTK DIGUNAKAN.
    Sesuai untuk Lelaki dan Wanita
    Tidak sesuai utk mengandung.

    ● 10ML x5Vial

    ✔TURUN BERAT BADAN DENGAN CEPAT
    ✔KEMPISKAN PERUT
    ✔Selamat digunakan
    ✔MEMBAKAR LEMAK DENGAN CEPAT
    ✔️TIDAK merasa Sakit dan bengkak lepas menngunakan lipo
    ✔️TIDAK ADA PERASA GATAL
    ✔️KESAN DALAM 7 Hari

    #lipoactionpro #Lcarnitine
    #detox #kurussihat #daryteatox #darytehkurus #tehkurus #tehkurusmurah #kuruscepat #kurussihat #kuruscantik #kurusdenganselamat #kurussebelumraya #detoxslimming
    #减肥 #瘦身 #燃脂 #体重 #瘦身減肥 #瘦身餐 #slimming #减肥 #脂肪 #fatburning #fatloss #意大利Glutax美白针 #lucchini #cellulitetreatment #lipoactionpro #slimmingworld #cellulite #celluccifamily

  •  3  0  16 hours ago
  • 德国紫溶脂,瘦手臂,瘦拜拜肉,瘦副乳。女孩子手臂粗真是太让人伤心,穿吊带都不好看!想要胳膊纤细又紧致,却不敢去做抽脂手术的,可以打德国紫溶脂。无疼无肿、没有恢复期!

🇩🇪Germany LIPO-Action Pro
瘦身世界#Slimmingworld 世界
#lipoactionpro 
WhatsApp;+60168550050
Wechat: Glutax_369
🇪🇺欧美人最爱❤
不疼不红不肿 ,两到三天,即可看出效果 线雕好伴侣 每支10毫升 打在脂肪层💉可以溶脂+瘦脸,收紧改善轮廓,不红、不肿,一两天就能看到效果,7天一次,3次1疗程😍
LIPO-action pro memudahkan banyak org untuk kesan kurus.
Product ori dari Germany.
KESAN KURUS NAMPAK CEPAT.
MEMUTIHKAN SELURUH BADAN.
SELAMAT UTK DIGUNAKAN.
Sesuai untuk Lelaki dan Wanita
Tidak sesuai utk mengandung.

● 10ML x5Vial

✔TURUN BERAT BADAN DENGAN CEPAT
✔KEMPISKAN PERUT 
✔Selamat digunakan
✔MEMBAKAR LEMAK DENGAN CEPAT 
✔️TIDAK merasa Sakit  dan bengkak lepas menngunakan lipo
✔️TIDAK ADA PERASA GATAL
✔️KESAN DALAM 7 Hari 

#lipoactionpro#Lcarnitine
#detox#kurussihat #daryteatox #darytehkurus  #tehkurus #tehkurusmurah #kuruscepat #kurussihat #kuruscantik #kurusdenganselamat #kurussebelumraya #detoxslimming
#减肥 #瘦身 #燃脂 #体重 #瘦身減肥 #瘦身餐  #slimming #减肥  #脂肪 #fatburning  #fatloss #意大利Glutax美白针 #lucchini #cellulitetreatment #lipoactionpro #slimmingworld #cellulite #celluccifamily
  • 德国紫溶脂,瘦手臂,瘦拜拜肉,瘦副乳。女孩子手臂粗真是太让人伤心,穿吊带都不好看!想要胳膊纤细又紧致,却不敢去做抽脂手术的,可以打德国紫溶脂。无疼无肿、没有恢复期!

    🇩🇪Germany LIPO-Action Pro
    瘦身世界 #Slimmingworld 世界
    #lipoactionpro
    WhatsApp;+60168550050
    Wechat: Glutax_369
    🇪🇺欧美人最爱❤
    不疼不红不肿 ,两到三天,即可看出效果 线雕好伴侣 每支10毫升 打在脂肪层💉可以溶脂+瘦脸,收紧改善轮廓,不红、不肿,一两天就能看到效果,7天一次,3次1疗程😍
    LIPO-action pro memudahkan banyak org untuk kesan kurus.
    Product ori dari Germany.
    KESAN KURUS NAMPAK CEPAT.
    MEMUTIHKAN SELURUH BADAN.
    SELAMAT UTK DIGUNAKAN.
    Sesuai untuk Lelaki dan Wanita
    Tidak sesuai utk mengandung.

    ● 10ML x5Vial

    ✔TURUN BERAT BADAN DENGAN CEPAT
    ✔KEMPISKAN PERUT
    ✔Selamat digunakan
    ✔MEMBAKAR LEMAK DENGAN CEPAT
    ✔️TIDAK merasa Sakit dan bengkak lepas menngunakan lipo
    ✔️TIDAK ADA PERASA GATAL
    ✔️KESAN DALAM 7 Hari

    #lipoactionpro #Lcarnitine
    #detox #kurussihat #daryteatox #darytehkurus #tehkurus #tehkurusmurah #kuruscepat #kurussihat #kuruscantik #kurusdenganselamat #kurussebelumraya #detoxslimming
    #减肥 #瘦身 #燃脂 #体重 #瘦身減肥 #瘦身餐 #slimming #减肥 #脂肪 #fatburning #fatloss #意大利Glutax美白针 #lucchini #cellulitetreatment #lipoactionpro #slimmingworld #cellulite #celluccifamily

  •  5  0  16 hours ago
  • 德国紫溶脂,瘦手臂,瘦拜拜肉,瘦副乳。女孩子手臂粗真是太让人伤心,穿吊带都不好看!想要胳膊纤细又紧致,却不敢去做抽脂手术的,可以打德国紫溶脂。无疼无肿、没有恢复期!

🇩🇪Germany LIPO-Action Pro
瘦身世界#Slimmingworld 世界
#lipoactionpro 
WhatsApp;+60168550050
喂❤️:Glutax_369
🇪🇺欧美人最爱❤
不疼不红不肿 ,两到三天,即可看出效果 线雕好伴侣 每支10毫升 打在脂肪层💉可以溶脂+瘦脸,收紧改善轮廓,不红、不肿,一两天就能看到效果,7天一次,3次1疗程😍
LIPO-action pro memudahkan banyak org untuk kesan kurus.
Product ori dari Germany.
KESAN KURUS NAMPAK CEPAT.
MEMUTIHKAN SELURUH BADAN.
SELAMAT UTK DIGUNAKAN.
Sesuai untuk Lelaki dan Wanita
Tidak sesuai utk mengandung.

● 10ML x5Vial

✔TURUN BERAT BADAN DENGAN CEPAT
✔KEMPISKAN PERUT 
✔Selamat digunakan
✔MEMBAKAR LEMAK DENGAN CEPAT 
✔️TIDAK merasa Sakit  dan bengkak lepas menngunakan lipo
✔️TIDAK ADA PERASA GATAL
✔️KESAN DALAM 7 Hari 

#lipoactionpro#Lcarnitine
#detox#kurussihat #daryteatox #darytehkurus  #tehkurus #tehkurusmurah #kuruscepat #kurussihat #kuruscantik #kurusdenganselamat #kurussebelumraya #detoxslimming
#减肥 #瘦身 #燃脂 #体重 #瘦身減肥 #瘦身餐  #slimming #减肥  #脂肪 #fatburning  #fatloss #意大利Glutax美白针 #lucchini #cellulitetreatment #lipoactionpro #slimmingworld #cellulite #celluccifamily
  • 德国紫溶脂,瘦手臂,瘦拜拜肉,瘦副乳。女孩子手臂粗真是太让人伤心,穿吊带都不好看!想要胳膊纤细又紧致,却不敢去做抽脂手术的,可以打德国紫溶脂。无疼无肿、没有恢复期!

    🇩🇪Germany LIPO-Action Pro
    瘦身世界 #Slimmingworld 世界
    #lipoactionpro
    WhatsApp;+60168550050
    喂❤️:Glutax_369
    🇪🇺欧美人最爱❤
    不疼不红不肿 ,两到三天,即可看出效果 线雕好伴侣 每支10毫升 打在脂肪层💉可以溶脂+瘦脸,收紧改善轮廓,不红、不肿,一两天就能看到效果,7天一次,3次1疗程😍
    LIPO-action pro memudahkan banyak org untuk kesan kurus.
    Product ori dari Germany.
    KESAN KURUS NAMPAK CEPAT.
    MEMUTIHKAN SELURUH BADAN.
    SELAMAT UTK DIGUNAKAN.
    Sesuai untuk Lelaki dan Wanita
    Tidak sesuai utk mengandung.

    ● 10ML x5Vial

    ✔TURUN BERAT BADAN DENGAN CEPAT
    ✔KEMPISKAN PERUT
    ✔Selamat digunakan
    ✔MEMBAKAR LEMAK DENGAN CEPAT
    ✔️TIDAK merasa Sakit dan bengkak lepas menngunakan lipo
    ✔️TIDAK ADA PERASA GATAL
    ✔️KESAN DALAM 7 Hari

    #lipoactionpro #Lcarnitine
    #detox #kurussihat #daryteatox #darytehkurus #tehkurus #tehkurusmurah #kuruscepat #kurussihat #kuruscantik #kurusdenganselamat #kurussebelumraya #detoxslimming
    #减肥 #瘦身 #燃脂 #体重 #瘦身減肥 #瘦身餐 #slimming #减肥 #脂肪 #fatburning #fatloss #意大利Glutax美白针 #lucchini #cellulitetreatment #lipoactionpro #slimmingworld #cellulite #celluccifamily

  •  7  0  16 hours ago
  • 选对内衣预防副乳,可是怎么消灭已经形成的副乳呢?每天运动还是消灭不掉顽固的腋下脂肪?选择德国紫溶脂!3-5次就能见效!夏天美美的穿上吊带衣吧[机智]

🇩🇪Germany LIPO-Action Pro
瘦身世界#Slimmingworld 世界
#lipoactionpro 
WhatsApp;+60168550050
喂❤️:Glutax_369
🇪🇺欧美人最爱❤
不疼不红不肿 ,两到三天,即可看出效果 线雕好伴侣 每支10毫升 打在脂肪层💉可以溶脂+瘦脸,收紧改善轮廓,不红、不肿,一两天就能看到效果,7天一次,3次1疗程😍
LIPO-action pro memudahkan banyak org untuk kesan kurus.
Product ori dari Germany.
KESAN KURUS NAMPAK CEPAT.
MEMUTIHKAN SELURUH BADAN.
SELAMAT UTK DIGUNAKAN.
Sesuai untuk Lelaki dan Wanita
Tidak sesuai utk mengandung.

● 10ML x5Vial

✔TURUN BERAT BADAN DENGAN CEPAT
✔KEMPISKAN PERUT 
✔Selamat digunakan
✔MEMBAKAR LEMAK DENGAN CEPAT 
✔️TIDAK merasa Sakit  dan bengkak lepas menngunakan lipo
✔️TIDAK ADA PERASA GATAL
✔️KESAN DALAM 7 Hari 

#lipoactionpro#Lcarnitine
#detox#kurussihat #daryteatox #darytehkurus  #tehkurus #tehkurusmurah #kuruscepat #kurussihat #kuruscantik #kurusdenganselamat #kurussebelumraya #detoxslimming
#减肥 #瘦身 #燃脂 #体重 #瘦身減肥 #瘦身餐  #slimming #减肥  #脂肪 #fatburning  #fatloss #意大利Glutax美白针 #lucchini #cellulitetreatment #lipoactionpro #slimmingworld #cellulite #celluccifamily
  • 选对内衣预防副乳,可是怎么消灭已经形成的副乳呢?每天运动还是消灭不掉顽固的腋下脂肪?选择德国紫溶脂!3-5次就能见效!夏天美美的穿上吊带衣吧[机智]

    🇩🇪Germany LIPO-Action Pro
    瘦身世界 #Slimmingworld 世界
    #lipoactionpro
    WhatsApp;+60168550050
    喂❤️:Glutax_369
    🇪🇺欧美人最爱❤
    不疼不红不肿 ,两到三天,即可看出效果 线雕好伴侣 每支10毫升 打在脂肪层💉可以溶脂+瘦脸,收紧改善轮廓,不红、不肿,一两天就能看到效果,7天一次,3次1疗程😍
    LIPO-action pro memudahkan banyak org untuk kesan kurus.
    Product ori dari Germany.
    KESAN KURUS NAMPAK CEPAT.
    MEMUTIHKAN SELURUH BADAN.
    SELAMAT UTK DIGUNAKAN.
    Sesuai untuk Lelaki dan Wanita
    Tidak sesuai utk mengandung.

    ● 10ML x5Vial

    ✔TURUN BERAT BADAN DENGAN CEPAT
    ✔KEMPISKAN PERUT
    ✔Selamat digunakan
    ✔MEMBAKAR LEMAK DENGAN CEPAT
    ✔️TIDAK merasa Sakit dan bengkak lepas menngunakan lipo
    ✔️TIDAK ADA PERASA GATAL
    ✔️KESAN DALAM 7 Hari

    #lipoactionpro #Lcarnitine
    #detox #kurussihat #daryteatox #darytehkurus #tehkurus #tehkurusmurah #kuruscepat #kurussihat #kuruscantik #kurusdenganselamat #kurussebelumraya #detoxslimming
    #减肥 #瘦身 #燃脂 #体重 #瘦身減肥 #瘦身餐 #slimming #减肥 #脂肪 #fatburning #fatloss #意大利Glutax美白针 #lucchini #cellulitetreatment #lipoactionpro #slimmingworld #cellulite #celluccifamily

  •  1  0  16 hours ago
  • 选对内衣预防副乳,可是怎么消灭已经形成的副乳呢?每天运动还是消灭不掉顽固的腋下脂肪?选择德国紫溶脂!3-5次就能见效!夏天美美的穿上吊带衣吧!

🇩🇪Germany LIPO-Action Pro
瘦身世界#Slimmingworld 世界
#lipoactionpro 
WhatsApp;+60168550050
喂❤️:Glutax_369
🇪🇺欧美人最爱❤
不疼不红不肿 ,两到三天,即可看出效果 线雕好伴侣 每支10毫升 打在脂肪层💉可以溶脂+瘦脸,收紧改善轮廓,不红、不肿,一两天就能看到效果,7天一次,3次1疗程😍
LIPO-action pro memudahkan banyak org untuk kesan kurus.
Product ori dari Germany.
KESAN KURUS NAMPAK CEPAT.
MEMUTIHKAN SELURUH BADAN.
SELAMAT UTK DIGUNAKAN.
Sesuai untuk Lelaki dan Wanita
Tidak sesuai utk mengandung.

● 10ML x5Vial

✔TURUN BERAT BADAN DENGAN CEPAT
✔KEMPISKAN PERUT 
✔Selamat digunakan
✔MEMBAKAR LEMAK DENGAN CEPAT 
✔️TIDAK merasa Sakit  dan bengkak lepas menngunakan lipo
✔️TIDAK ADA PERASA GATAL
✔️KESAN DALAM 7 Hari 

#lipoactionpro#Lcarnitine
#detox#kurussihat #daryteatox #darytehkurus  #tehkurus #tehkurusmurah #kuruscepat #kurussihat #kuruscantik #kurusdenganselamat #kurussebelumraya #detoxslimming
#减肥 #瘦身 #燃脂 #体重 #瘦身減肥 #瘦身餐  #slimming #减肥  #脂肪 #fatburning  #fatloss #意大利Glutax美白针 #lucchini #cellulitetreatment #lipoactionpro #slimmingworld #cellulite #celluccifamily
  • 选对内衣预防副乳,可是怎么消灭已经形成的副乳呢?每天运动还是消灭不掉顽固的腋下脂肪?选择德国紫溶脂!3-5次就能见效!夏天美美的穿上吊带衣吧!

    🇩🇪Germany LIPO-Action Pro
    瘦身世界 #Slimmingworld 世界
    #lipoactionpro
    WhatsApp;+60168550050
    喂❤️:Glutax_369
    🇪🇺欧美人最爱❤
    不疼不红不肿 ,两到三天,即可看出效果 线雕好伴侣 每支10毫升 打在脂肪层💉可以溶脂+瘦脸,收紧改善轮廓,不红、不肿,一两天就能看到效果,7天一次,3次1疗程😍
    LIPO-action pro memudahkan banyak org untuk kesan kurus.
    Product ori dari Germany.
    KESAN KURUS NAMPAK CEPAT.
    MEMUTIHKAN SELURUH BADAN.
    SELAMAT UTK DIGUNAKAN.
    Sesuai untuk Lelaki dan Wanita
    Tidak sesuai utk mengandung.

    ● 10ML x5Vial

    ✔TURUN BERAT BADAN DENGAN CEPAT
    ✔KEMPISKAN PERUT
    ✔Selamat digunakan
    ✔MEMBAKAR LEMAK DENGAN CEPAT
    ✔️TIDAK merasa Sakit dan bengkak lepas menngunakan lipo
    ✔️TIDAK ADA PERASA GATAL
    ✔️KESAN DALAM 7 Hari

    #lipoactionpro #Lcarnitine
    #detox #kurussihat #daryteatox #darytehkurus #tehkurus #tehkurusmurah #kuruscepat #kurussihat #kuruscantik #kurusdenganselamat #kurussebelumraya #detoxslimming
    #减肥 #瘦身 #燃脂 #体重 #瘦身減肥 #瘦身餐 #slimming #减肥 #脂肪 #fatburning #fatloss #意大利Glutax美白针 #lucchini #cellulitetreatment #lipoactionpro #slimmingworld #cellulite #celluccifamily

  •  1  0  16 hours ago
  • TEH DETOKS BANTU BADAN SLIM DENGAN CEPAT . PEHA MAKIN KECIK
.

Penggunaan konsisten selama 16hari sahaja, uolss akan lihat sendiri perbezaan tubuh badan yg sgt ketara! - Badan makin slim
- Lemak-lemak hilang
- Pinggang ramping
- Perut jadi kempis

Jadi jgn tunggu lagi ye kesayangan semua. Nak kurus dgn mudah & cepat uolss kena amalkan Teh Dary skrg ok. 💋😘 . .
Wasap kak el 0102995925
.
.
 #darykuantan #daryteatox #tipskurus #teakuruskanbadan #daryteh #kurus #kuruscepat #kurusbadan #kurusselepasbersalin #ubatkurus #nakkurus #buangtoksin #detox #misikurus #skincaremalaysia #kuruslangsing #kurusselamat #viralmalaysia  #codkuantan
  • TEH DETOKS BANTU BADAN SLIM DENGAN CEPAT . PEHA MAKIN KECIK
    .

    Penggunaan konsisten selama 16hari sahaja, uolss akan lihat sendiri perbezaan tubuh badan yg sgt ketara! - Badan makin slim
    - Lemak-lemak hilang
    - Pinggang ramping
    - Perut jadi kempis

    Jadi jgn tunggu lagi ye kesayangan semua. Nak kurus dgn mudah & cepat uolss kena amalkan Teh Dary skrg ok. 💋😘 . .
    Wasap kak el 0102995925
    .
    .
    #darykuantan #daryteatox #tipskurus #teakuruskanbadan #daryteh #kurus #kuruscepat #kurusbadan #kurusselepasbersalin #ubatkurus #nakkurus #buangtoksin #detox #misikurus #skincaremalaysia #kuruslangsing #kurusselamat #viralmalaysia #codkuantan

  •  1  0  17 hours ago
  • Setiap malam mesti wajib minum air viral ni. Bukan hape, Badan hakak rasa selesa amal air ni. Sedap tekak. Akak ni susah nak membuang so kalau minum TEH SLMY ni esok pagi mesti membuang dgn jayanya..rasa ringan je badan tu.
.
.
Dalam air ni ada
Daun Teratai, Daun Stevia, Daun Senna dan Bunga Rose Ungu..air dia memang sedap tak kelat tak pahit
.
.
Kak el biasa rebus 1 uncang pastu letak lemon
.
.
Korang minum tau memang sedap sangat
.
.
Wasap kak el 0102995925
.
.

#ramping #kecikkanpeha #kuruscantik #putih #slim #teatox #teadetox #detox #murah #sayajual #sayajualtehkurus #daryteakuantan  #daryteatox #teakuruskanbadan #kurus #kuruscepat #kurusbadan #kurusselepasbersalin #ubatkurus #nakkurus #buangtoksin #detox #misikurus #skincaremalaysia #kuruslangsing #kurusselamat #viralmalaysia #codkuantan
#buanglemak #burnfat #plussize
  • Setiap malam mesti wajib minum air viral ni. Bukan hape, Badan hakak rasa selesa amal air ni. Sedap tekak. Akak ni susah nak membuang so kalau minum TEH SLMY ni esok pagi mesti membuang dgn jayanya..rasa ringan je badan tu.
    .
    .
    Dalam air ni ada
    Daun Teratai, Daun Stevia, Daun Senna dan Bunga Rose Ungu..air dia memang sedap tak kelat tak pahit
    .
    .
    Kak el biasa rebus 1 uncang pastu letak lemon
    .
    .
    Korang minum tau memang sedap sangat
    .
    .
    Wasap kak el 0102995925
    .
    .

    #ramping #kecikkanpeha #kuruscantik #putih #slim #teatox #teadetox #detox #murah #sayajual #sayajualtehkurus #daryteakuantan #daryteatox #teakuruskanbadan #kurus #kuruscepat #kurusbadan #kurusselepasbersalin #ubatkurus #nakkurus #buangtoksin #detox #misikurus #skincaremalaysia #kuruslangsing #kurusselamat #viralmalaysia #codkuantan
    #buanglemak #burnfat #plussize

  •  1  0  17 hours ago
  • LAMBATLAH KURUS KALAU BANYAK ALASAN.

Combo set SKNY SLMY by DARY ini memang laku keras uols.

Customer akan beli dua terus. Sebab setiap box ada kelebihan & kegunaan tersendiri. 

If uols consume both, apa kebaikkan yang korang dapat?

✨ Menurunkan berat badan dengan EFEKTIF
✨ Mengecilkan peha & lengan
✨ Mengurangkan perut buncit

Siapa yang ada masalah SUSAH CARI SAIZ SELUAR or BAJU SENDAT TANG PERUT tu kan? 

Apalagi?? 😜

Fast Response!

#darytea #daryteh #daryslimmingtea #tehdary #darydetox #darydetoxtea #daryteatox #detoxtea #detox #darykotabharu #darykb #darykelantan #daryteakotabharu #daryteakb #daryteakelantan #tea #teh #coddarykotabharu #coddarykb #coddarykelantan #skinnylegstea #slimmybodytea #ubatkurus #petuakurus
  • LAMBATLAH KURUS KALAU BANYAK ALASAN.

    Combo set SKNY SLMY by DARY ini memang laku keras uols.

    Customer akan beli dua terus. Sebab setiap box ada kelebihan & kegunaan tersendiri.

    If uols consume both, apa kebaikkan yang korang dapat?

    ✨ Menurunkan berat badan dengan EFEKTIF
    ✨ Mengecilkan peha & lengan
    ✨ Mengurangkan perut buncit

    Siapa yang ada masalah SUSAH CARI SAIZ SELUAR or BAJU SENDAT TANG PERUT tu kan?

    Apalagi?? 😜

    Fast Response!

    #darytea #daryteh #daryslimmingtea #tehdary #darydetox #darydetoxtea #daryteatox #detoxtea #detox #darykotabharu #darykb #darykelantan #daryteakotabharu #daryteakb #daryteakelantan #tea #teh #coddarykotabharu #coddarykb #coddarykelantan #skinnylegstea #slimmybodytea #ubatkurus #petuakurus

  •  2  0  17 hours ago
  • 💖RM20 utk cairkan lebihan lemak dkt peha lengan dan pinggul .

YANG PEHA BESAR, PERUT BUNCIT, BYK LEMAK .
.

boleh try teh kurus 
Minum pg dan malam
Lost 2-6kg smnggu .
.
MURAH
SELAMAT
BERKESAN .
.

Kalau nak rasa pakai baju size S raya nanti meh tinggalkan no wasap atau terus je tekan link wasap kt profile su. 😊 .
.
ehdetox *Stokis Sah Darytea

#kurussihat #darytea #daryteatox
#daryjohor ramping #kecikkanpeha #kuruscepat #kuruscantik #putih #slim #teatox #detoxtea #teadetox
#teatoxmurah #tehkurusviral
  • 💖RM20 utk cairkan lebihan lemak dkt peha lengan dan pinggul .

    YANG PEHA BESAR, PERUT BUNCIT, BYK LEMAK .
    .

    boleh try teh kurus
    Minum pg dan malam
    Lost 2-6kg smnggu .
    .
    MURAH
    SELAMAT
    BERKESAN .
    .

    Kalau nak rasa pakai baju size S raya nanti meh tinggalkan no wasap atau terus je tekan link wasap kt profile su. 😊 .
    .
    ehdetox *Stokis Sah Darytea

    #kurussihat #darytea #daryteatox
    #daryjohor ramping #kecikkanpeha #kuruscepat #kuruscantik #putih #slim #teatox #detoxtea #teadetox
    #teatoxmurah #tehkurusviral

  •  2  0  19 hours ago

Top #DaryTeatox Posts

  • TURUN 8 KILO 😍
. 
Bukan sikit-sikit hasil dari DARY ni semua hebat-hebat.  Sekali minum je ada yang loss 4 KILO 8 KILO 12 KILO LEMAK TERBAKAR dengan DARY TEATOX. .
.

Minuman paling bukan biashe biashe. Siapa yang ada masalah sembelit, 2 3 hari baru nak membuang tu elok lah minum teh ni . Yang penting teh ni tak buat korang cirit birit pun. Lancar je membuang. Atin sendiri dah minum, selesai masalah sembelit selepas bersalin dulu 😬 .
.
Rasa teh pun sedap je kata akak ni. Sebab tu dia nak repeat lagi ☺️
.

KURUS TANPA ⤵️
❌DIET KETAT
❌SENAMAN GANAS
❌PERUT MEMULAS
❌BADAN KETAR
❌PENING KEPALA
❌TEKAK LOYA .
.

Kat mana nk beli?  Meh beli dgn Atin. Atin bagi free guide utk korang yg Beli dgn Atin
0111-2380407
.
.
.
.
.
.
#darytea #daryslimmy #daryskinny #daryteatox #teatox #tehkurusviral #tehkuruspower #infokurus #infosihat #slimming #kurus #petuakurussihat #teatox #detox #resepisedap #resepikurus #ctdk #kopikurus #losyenkurus #slimmingtea #misikurusraya2020 #teamAfcv200141 #misikurus
  • TURUN 8 KILO 😍
    .
    Bukan sikit-sikit hasil dari DARY ni semua hebat-hebat. Sekali minum je ada yang loss 4 KILO 8 KILO 12 KILO LEMAK TERBAKAR dengan DARY TEATOX. .
    .

    Minuman paling bukan biashe biashe. Siapa yang ada masalah sembelit, 2 3 hari baru nak membuang tu elok lah minum teh ni . Yang penting teh ni tak buat korang cirit birit pun. Lancar je membuang. Atin sendiri dah minum, selesai masalah sembelit selepas bersalin dulu 😬 .
    .
    Rasa teh pun sedap je kata akak ni. Sebab tu dia nak repeat lagi ☺️
    .

    KURUS TANPA ⤵️
    ❌DIET KETAT
    ❌SENAMAN GANAS
    ❌PERUT MEMULAS
    ❌BADAN KETAR
    ❌PENING KEPALA
    ❌TEKAK LOYA .
    .

    Kat mana nk beli? Meh beli dgn Atin. Atin bagi free guide utk korang yg Beli dgn Atin
    0111-2380407
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    #darytea #daryslimmy #daryskinny #daryteatox #teatox #tehkurusviral #tehkuruspower #infokurus #infosihat #slimming #kurus #petuakurussihat #teatox #detox #resepisedap #resepikurus #ctdk #kopikurus #losyenkurus #slimmingtea #misikurusraya2020 #teamAfcv200141 #misikurus

  •  114  45  25 January, 2020
  • LOSS 6 KILO BODY MAKIN KECIK 😱 .
.

Awak bayangkan awak minum tea ni 2 kali sehari je tapi tengok la hasilnya.  Bukan berat badan je turun tapi ⤵️ .
.
➡️HABIS SEMUA LENGAN PEHA MENGECIL. .
.
➡️PERUT KEMPIS DAN PINGGANG RAMPING. .
Modal sehari baru seringgit lebih. Kalau beli teh tarik bukan turun berat tapi naik berat kan. Lebih baik beli dary tea 🤭 .
.
✅ Bagus untuk yang dah cuba macam macam produk tapi tak berjaya
✅ Yang makan ubat darah tinggi , kencing manis pun bole sangat minum darytea ni
✅ Yang dah simpan azam untuk sihat dan kekal jelita 🥰
✅ Ada keinginan yang tinggi untuk berubah, berubah untuk lebih sihat 😁
.
.
Jom wasap sis.  Kita sembang sama-sama 
0111-2380407
.
.
.
.
#darytea #daryslimmy #daryskinny #daryteatox #teatox #tehkurusviral #tehkuruspower #infokurus #infosihat #slimming #kurus #petuakurussihat #teatox #detox #resepisedap #resepikurus #ctdk #kopikurus #losyenkurus #slimmingtea #misikurusraya2020 #teamAFCV200142
  • LOSS 6 KILO BODY MAKIN KECIK 😱 .
    .

    Awak bayangkan awak minum tea ni 2 kali sehari je tapi tengok la hasilnya. Bukan berat badan je turun tapi ⤵️ .
    .
    ➡️HABIS SEMUA LENGAN PEHA MENGECIL. .
    .
    ➡️PERUT KEMPIS DAN PINGGANG RAMPING. .
    Modal sehari baru seringgit lebih. Kalau beli teh tarik bukan turun berat tapi naik berat kan. Lebih baik beli dary tea 🤭 .
    .
    ✅ Bagus untuk yang dah cuba macam macam produk tapi tak berjaya
    ✅ Yang makan ubat darah tinggi , kencing manis pun bole sangat minum darytea ni
    ✅ Yang dah simpan azam untuk sihat dan kekal jelita 🥰
    ✅ Ada keinginan yang tinggi untuk berubah, berubah untuk lebih sihat 😁
    .
    .
    Jom wasap sis. Kita sembang sama-sama
    0111-2380407
    .
    .
    .
    .
    #darytea #daryslimmy #daryskinny #daryteatox #teatox #tehkurusviral #tehkuruspower #infokurus #infosihat #slimming #kurus #petuakurussihat #teatox #detox #resepisedap #resepikurus #ctdk #kopikurus #losyenkurus #slimmingtea #misikurusraya2020 #teamAFCV200142

  •  123  41  25 January, 2020
  • *Dary Red Herbs Tea*
----------------------------------
Kandungan teh adalah 100% semulajadi, iaitu Serai,  rosemary,  verbena dan roselle.

Fungsi ▪Meningkatkan metabolisme ▪menyekat selera makan
▪membakar lemak berlebihan
▪mengawal tahap gula dalam darah
▪membantu dalam pencernaan makanan
▪mengecilkan paha dan lengan *Dary Green Herbs Tea*
-------------------------------------
Kandungan :
Daun teratai,  daun stevia,  bunga mawar. 
Fungsi ▪melangsingkan badan
▪ membersihkan usus
▪mengempiskan perut
▪membuang angin dalam badan ▪membuang toksik (detox) ▪melancarkan haid *Aturan minum:* Red Tea - minum pagi sebelum sarapan atau selepas sarapan ringan.

Green Tea - minum malam sebelum tidur.

Nak kurus? Klik link di @dary_herbstea

#kurussihat #darytea #daryteatox
 #ramping #kecikkanpeha #kuruscepat #kuruscantik #putih #slim #teatox #detoxtea #teadetox 
#daryteatoxmurah #daryteatox #darytea #kuruscepat #kurussebelumkahwin #kurussihat #kurusbadan #kurus #kuruscantik #kurussebelumraya #kurussebelumnikah #kurusselamat #kuruslangsing #jomkurus1malaysia #detoxtea #teatox #teadetox #ramping #jomcantik #jomcantiksama2 #kecikkanpeha #tiktok #tiktokviral
  • *Dary Red Herbs Tea*
    ----------------------------------
    Kandungan teh adalah 100% semulajadi, iaitu Serai, rosemary, verbena dan roselle.

    Fungsi ▪Meningkatkan metabolisme ▪menyekat selera makan
    ▪membakar lemak berlebihan
    ▪mengawal tahap gula dalam darah
    ▪membantu dalam pencernaan makanan
    ▪mengecilkan paha dan lengan *Dary Green Herbs Tea*
    -------------------------------------
    Kandungan :
    Daun teratai, daun stevia, bunga mawar.
    Fungsi ▪melangsingkan badan
    ▪ membersihkan usus
    ▪mengempiskan perut
    ▪membuang angin dalam badan ▪membuang toksik (detox) ▪melancarkan haid *Aturan minum:* Red Tea - minum pagi sebelum sarapan atau selepas sarapan ringan.

    Green Tea - minum malam sebelum tidur.

    Nak kurus? Klik link di @dary_herbstea

    #kurussihat #darytea #daryteatox
    #ramping #kecikkanpeha #kuruscepat #kuruscantik #putih #slim #teatox #detoxtea #teadetox
    #daryteatoxmurah #daryteatox #darytea #kuruscepat #kurussebelumkahwin #kurussihat #kurusbadan #kurus #kuruscantik #kurussebelumraya #kurussebelumnikah #kurusselamat #kuruslangsing #jomkurus1malaysia #detoxtea #teatox #teadetox #ramping #jomcantik #jomcantiksama2 #kecikkanpeha #tiktok #tiktokviral

  •  167  2  17 February, 2020
  • Cik abang dah suruh stop ambik TEH KURUS PALING MURAH PALING BERKESAN NI.

Dah kurus sangat katanya. Lagipun dah ramai yang start main main mata sebab ingat kita ni anak dara.

Tak sangka niat nak cuba-cuba je sekali betul-betul menjadi rupanya. Dah banyak seluar baju lama yang boleh pakai semula.

Al maklum peha dengan & peha dah mengecil. Perut kempis. Selera makan pun terkawal. Berat badan pun turun.

Nak cuba jugak teh #daryteatox yang ajaib sangat ni meh cecepat whatsap sis tau. 
Now ON PROMO. Serius rugi kalau tak grab
  • Cik abang dah suruh stop ambik TEH KURUS PALING MURAH PALING BERKESAN NI.

    Dah kurus sangat katanya. Lagipun dah ramai yang start main main mata sebab ingat kita ni anak dara.

    Tak sangka niat nak cuba-cuba je sekali betul-betul menjadi rupanya. Dah banyak seluar baju lama yang boleh pakai semula.

    Al maklum peha dengan & peha dah mengecil. Perut kempis. Selera makan pun terkawal. Berat badan pun turun.

    Nak cuba jugak teh #daryteatox yang ajaib sangat ni meh cecepat whatsap sis tau.
    Now ON PROMO. Serius rugi kalau tak grab

  •  155  3  27 September, 2019
  • Gara-gara minum DARY TEA ni lah Founder DARY dari saiz XL sekarang XS
.
.
Sebelum dia jual, dia minum dulu DARY TEA ni. Test kt badan sendiri dulu dan berkesan baru dia jual tau. Dan sekarang tengoklah berapa ramai yg dah kurus jugak 😍😍
.
.
Sape nak kurus camni wasap Aten cepat.
.
.
💥Psst.. PROMOSI 3 SET RM100 ada lagi tau.. Meh wasap aten utk lock sementara masih ada.
.
.
📱0111-2380407
.
.
#kurussihat #darytea #daryteatox #prelovedmalaysia #bajukurung
#darypenang #ramping
#darybukitmertajam
#tehkurusseremban #kuruscepat #kuruscantik #putih #slim #teatox #detoxtea #tehdetox #tehdetoxmalaysia .
#malaysiafood
  • Gara-gara minum DARY TEA ni lah Founder DARY dari saiz XL sekarang XS
    .
    .
    Sebelum dia jual, dia minum dulu DARY TEA ni. Test kt badan sendiri dulu dan berkesan baru dia jual tau. Dan sekarang tengoklah berapa ramai yg dah kurus jugak 😍😍
    .
    .
    Sape nak kurus camni wasap Aten cepat.
    .
    .
    💥Psst.. PROMOSI 3 SET RM100 ada lagi tau.. Meh wasap aten utk lock sementara masih ada.
    .
    .
    📱0111-2380407
    .
    .
    #kurussihat #darytea #daryteatox #prelovedmalaysia #bajukurung
    #darypenang #ramping
    #darybukitmertajam
    #tehkurusseremban #kuruscepat #kuruscantik #putih #slim #teatox #detoxtea #tehdetox #tehdetoxmalaysia .
    #malaysiafood

  •  114  4  16 September, 2019
  • TURUN 9KG 😄

Bajet nak dapatkan TEH DARY ni rm40 je. Minum tetiap hari tetiba lost 9kg. Giler tak seronok. Mau tak berbaloi baloi.

Haaa, Siapa yg patut consume teh dary ni? Jom cek 👇
.
✅ Yg sejenis tak mampu menahan lapar
✅ Yg jenis makan banyak, tetap tak kenyang-kenyang
✅ Yg jenis DIET, tetapi asyik gagal sampai tertekan sehingga ganggu emosi
✅ Yang tak mampu bersenam
✅ Juga untuk yg asyik teringin benda maniss tu wajiblah consume teh dary.

#Daryteatox tak akan buat kita cirit birit tahap melampau & juga tak pahit.

Cuma consume satu uncang pagi & satu uncang malam sebelum tidur. Price nya sis bagitau sesiap ye

1 SET KOMBO RM40 EXC POSTAGE
NOW PROMO 5 SET RM110 FREE POSTAGE SM untuk plastic pack.

Berminat nak tahu lanjut or nak grab TEH DARY ni meh whatsap 0199810904
  • TURUN 9KG 😄

    Bajet nak dapatkan TEH DARY ni rm40 je. Minum tetiap hari tetiba lost 9kg. Giler tak seronok. Mau tak berbaloi baloi.

    Haaa, Siapa yg patut consume teh dary ni? Jom cek 👇
    .
    ✅ Yg sejenis tak mampu menahan lapar
    ✅ Yg jenis makan banyak, tetap tak kenyang-kenyang
    ✅ Yg jenis DIET, tetapi asyik gagal sampai tertekan sehingga ganggu emosi
    ✅ Yang tak mampu bersenam
    ✅ Juga untuk yg asyik teringin benda maniss tu wajiblah consume teh dary.

    #Daryteatox tak akan buat kita cirit birit tahap melampau & juga tak pahit.

    Cuma consume satu uncang pagi & satu uncang malam sebelum tidur. Price nya sis bagitau sesiap ye

    1 SET KOMBO RM40 EXC POSTAGE
    NOW PROMO 5 SET RM110 FREE POSTAGE SM untuk plastic pack.

    Berminat nak tahu lanjut or nak grab TEH DARY ni meh whatsap 0199810904

  •  147  0  30 March, 2020
  • Dah tak perlu bergambar sorok-sorok badan kan☺️ Dulu, kemain, nak bergambo je, kene menyelit kat orang sebelah sebab nak nampak efek selim kengkononnya. Kann?

Sekarang, buat lek lek je bergambar sensorang. Tak perlu nak iring-iring badan dah. Kan dah kurus☺️ Terima kasih #daryteatox, laksanakan impian kita nak selim melim.

Best sangat sebab bantu rasa kenyang, singkir lelemak degil & yang pasti, badan kita rasa RINGAN dari sebelum ni.

Teh pun tak pahit dan tak kelat. Sangat membantu dalam proses untuk capai berat idaman tau. Ibarat booster dalam proses nak diet.

Ramuan pun dari herba-herba  yang dikeringkan sahaja dan diyakini selamat by KKM. Tanpa bahan pengawet mahupun bahan kimia yang berbahaya.

Rm50 jer perr set kombo siap blh dapat FREE 1 pack slimmy jumbo lagi. Nak grab jom cecepat sebelum HABESS

#darytea #daryteatox #darymelaka #darySingapore #darybrunei #rasayanglebihkaya #codmelaka #tipskurus #nakkurus #tehkurus #maharajalawakmega #tiktok #tiktokviral #agentwanted #dropshipwanted #promotion #sale
  • Dah tak perlu bergambar sorok-sorok badan kan☺️ Dulu, kemain, nak bergambo je, kene menyelit kat orang sebelah sebab nak nampak efek selim kengkononnya. Kann?

    Sekarang, buat lek lek je bergambar sensorang. Tak perlu nak iring-iring badan dah. Kan dah kurus☺️ Terima kasih #daryteatox, laksanakan impian kita nak selim melim.

    Best sangat sebab bantu rasa kenyang, singkir lelemak degil & yang pasti, badan kita rasa RINGAN dari sebelum ni.

    Teh pun tak pahit dan tak kelat. Sangat membantu dalam proses untuk capai berat idaman tau. Ibarat booster dalam proses nak diet.

    Ramuan pun dari herba-herba yang dikeringkan sahaja dan diyakini selamat by KKM. Tanpa bahan pengawet mahupun bahan kimia yang berbahaya.

    Rm50 jer perr set kombo siap blh dapat FREE 1 pack slimmy jumbo lagi. Nak grab jom cecepat sebelum HABESS

    #darytea #daryteatox #darymelaka #darySingapore #darybrunei #rasayanglebihkaya #codmelaka #tipskurus #nakkurus #tehkurus #maharajalawakmega #tiktok #tiktokviral #agentwanted #dropshipwanted #promotion #sale

  •  152  2  30 November, 2019
  • Cara orang dulu-dulu nak kurus dengan minum herba, kene gi hutan cari tumbuh-tumbuhan herba.

Lepas tu potong masuk dalam periuk & rebus lama-lama utk dapatkan pati air herba tu kan.

Fuhh, masa pun bnyak diperlukan. Lepas tu pure pahit lak tuuu😅

Sekarang zaman teknologi dah maju, jadi hanya perlu rendam herba yang dikeringkan dengan air panas pun ok dah.

Mudah sangat kan. Dah la harga mampu milik, rm50 per kombo dah boleh dapat kesan padu, jimat masa lagi. Sesuai untuk uolls yg sentiasa bz tapi nak turun berat.

Yang pasti teh #daryteatox tak pahit & tak kelat. So, korang tak yah takut la nak minum teh ni tau. Berminat nak turunkan berat badan sebelum raya ni meh whatsapp sis cepat
  • Cara orang dulu-dulu nak kurus dengan minum herba, kene gi hutan cari tumbuh-tumbuhan herba.

    Lepas tu potong masuk dalam periuk & rebus lama-lama utk dapatkan pati air herba tu kan.

    Fuhh, masa pun bnyak diperlukan. Lepas tu pure pahit lak tuuu😅

    Sekarang zaman teknologi dah maju, jadi hanya perlu rendam herba yang dikeringkan dengan air panas pun ok dah.

    Mudah sangat kan. Dah la harga mampu milik, rm50 per kombo dah boleh dapat kesan padu, jimat masa lagi. Sesuai untuk uolls yg sentiasa bz tapi nak turun berat.

    Yang pasti teh #daryteatox tak pahit & tak kelat. So, korang tak yah takut la nak minum teh ni tau. Berminat nak turunkan berat badan sebelum raya ni meh whatsapp sis cepat

  •  173  0  7 February, 2020