#D01864 Instagram Photos & Videos

D01864 - 1.8k posts

Hashtag Popularity

3.2
average comments
172.1
average likes

Latest #D01864 Posts

  • anggun sungguh lah cik adik ni bila pakai tudung dari @as.hijabofficial ... sedap je mata memandang.. baru tahu rupanya tudung bawal ni banyak style boleh buat.. lepas ni tiada alasan lagi utk tidak bergaya dengan tudung bawal 😉
.
👉Nak kami COD :.
🚗seluruh kawasan Muar & Tangkak
🚗sempadan Muar - Melaka
.
👉Nak kami pos :. 🚚seluruh Malaysia
.
📌Dapatkan produk #ASLEGACY  #ASLCOSMETICS dari kami:MOP sah anda #D01864
.
. **wasap.my/60172367967/aslegacy
Rositah Aslegacy JohorSelatan Eta
**wasap.my/60126742967/aslegacy
Zulkefli Othman@ Bandar Maharani, Johor, Malaysia
.
#bizziboddy #bizziboddycontourcream #bizziflush #nakkurus #kuruscaraselamat #nakcantikcarisaya #datoalifsyukri #datinshahida #ohabangkosmetik #aliffsyukriterlajaklaris #shahidadherbs #viralmalaysia #alegacymalaysia #aslegacy_johorselatan #jamshir #kualiajaib #kejayaantanpabatasan #lookfiit #flush4fiit #pucukharumnita #harumnitagantel #creamfiit #jamshirlosyen #magicmassage #harumnitafaminiewash #melalucacream
  • anggun sungguh lah cik adik ni bila pakai tudung dari @as.hijabofficial ... sedap je mata memandang.. baru tahu rupanya tudung bawal ni banyak style boleh buat.. lepas ni tiada alasan lagi utk tidak bergaya dengan tudung bawal 😉
    .
    👉Nak kami COD :.
    🚗seluruh kawasan Muar & Tangkak
    🚗sempadan Muar - Melaka
    .
    👉Nak kami pos :. 🚚seluruh Malaysia
    .
    📌Dapatkan produk #ASLEGACY #ASLCOSMETICS dari kami:MOP sah anda #D01864
    .
    . **wasap.my/60172367967/aslegacy
    Rositah Aslegacy JohorSelatan Eta
    **wasap.my/60126742967/aslegacy
    Zulkefli [email protected] Bandar Maharani, Johor, Malaysia
    .
    #bizziboddy #bizziboddycontourcream #bizziflush #nakkurus #kuruscaraselamat #nakcantikcarisaya #datoalifsyukri #datinshahida #ohabangkosmetik #aliffsyukriterlajaklaris #shahidadherbs #viralmalaysia #alegacymalaysia #aslegacy_johorselatan #jamshir #kualiajaib #kejayaantanpabatasan #lookfiit #flush4fiit #pucukharumnita #harumnitagantel #creamfiit #jamshirlosyen #magicmassage #harumnitafaminiewash #melalucacream

  •  1  0  18 hours ago
  • Akak-akak jangan tau nak jaga ke cantikkan luaran je yaaa...dalam pun penting nak kena jaga lagi-lagi yang dah bersuami dalaman nak kena jaga tau...kalau tak abang carik lain plak...
.
.
AS LEGACY KAN KELUARKAN HARUM MANJA CUMA GENTEL JE PASTU TELAN...nak tau apa hasil nye tanya lah en suami 😍😍😍
.
.
👉Nak kami COD :.
🚗seluruh kawasan Muar & Tangkak
🚗sempadan Muar - Melaka
.
👉Nak kami pos :. 🚚seluruh Malaysia
.
📌Dapatkan produk #ASLEGACY  #ASLCOSMETICS dari kami:MOP sah anda #D01864
.
. **wasap.my/60172367967/aslegacy
Rositah Aslegacy JohorSelatan Eta
**wasap.my/60126742967/aslegacy
Zulkefli Othman@ Bandar Maharani, Johor, Malaysia
.
#bizziboddy #bizziboddycontourcream #bizziflush #nakkurus #kuruscaraselamat #nakcantikcarisaya #datoalifsyukri #datinshahida #ohabangkosmetik #aliffsyukriterlajaklaris #shahidadherbs #viralmalaysia #alegacymalaysia #aslegacy_johorselatan #jamshir #kualiajaib #kejayaantanpabatasan #lookfiit #flush4fiit #pucukharumnita #harumnitagantel #creamfiit #jamshirlosyen #magicmassage #harumnitafaminiewash #melalucacream
  • Akak-akak jangan tau nak jaga ke cantikkan luaran je yaaa...dalam pun penting nak kena jaga lagi-lagi yang dah bersuami dalaman nak kena jaga tau...kalau tak abang carik lain plak...
    .
    .
    AS LEGACY KAN KELUARKAN HARUM MANJA CUMA GENTEL JE PASTU TELAN...nak tau apa hasil nye tanya lah en suami 😍😍😍
    .
    .
    👉Nak kami COD :.
    🚗seluruh kawasan Muar & Tangkak
    🚗sempadan Muar - Melaka
    .
    👉Nak kami pos :. 🚚seluruh Malaysia
    .
    📌Dapatkan produk #ASLEGACY #ASLCOSMETICS dari kami:MOP sah anda #D01864
    .
    . **wasap.my/60172367967/aslegacy
    Rositah Aslegacy JohorSelatan Eta
    **wasap.my/60126742967/aslegacy
    Zulkefli [email protected] Bandar Maharani, Johor, Malaysia
    .
    #bizziboddy #bizziboddycontourcream #bizziflush #nakkurus #kuruscaraselamat #nakcantikcarisaya #datoalifsyukri #datinshahida #ohabangkosmetik #aliffsyukriterlajaklaris #shahidadherbs #viralmalaysia #alegacymalaysia #aslegacy_johorselatan #jamshir #kualiajaib #kejayaantanpabatasan #lookfiit #flush4fiit #pucukharumnita #harumnitagantel #creamfiit #jamshirlosyen #magicmassage #harumnitafaminiewash #melalucacream

  •  2  2  19 hours ago
  • Penat lesu ... apa kata korang try mandi dengan menggunakan gel mandian aura 7 bunga ni .. cnfrm dapat mengembalikan semula aura positif di dalam diri. Bukan itu shaja tau, malah juga dapat memberikan kesegaran sepanjang hari.. pakai sikit je tapi harum dia satu rumah 🤗🤗
.
Jom dapatkan sekrang sementara stock masih ada 😉
.
.
👉Nak kami COD :.
🚗seluruh kawasan Muar & Tangkak
🚗sempadan Muar - Melaka
.
👉Nak kami pos :. 🚚seluruh Malaysia
.
📌Dapatkan produk #ASLEGACY  #ASLCOSMETICS dari kami:MOP sah anda #D01864
.
. **wasap.my/60172367967/aslegacy
Rositah Aslegacy JohorSelatan Eta
**wasap.my/60126742967/aslegacy
Zulkefli Othman@ Bandar Maharani, Johor, Malaysia
.
#bizziboddy #bizziboddycontourcream #bizziflush #nakkurus #kuruscaraselamat #nakcantikcarisaya #datoalifsyukri #datinshahida #ohabangkosmetik #aliffsyukriterlajaklaris #shahidadherbs #viralmalaysia #alegacymalaysia #aslegacy_johorselatan #jamshir #kualiajaib #kejayaantanpabatasan #lookfiit #flush4fiit #pucukharumnita #harumnitagantel #creamfiit #jamshirlosyen #magicmassage #harumnitafaminiewash #melalucacream
  • Penat lesu ... apa kata korang try mandi dengan menggunakan gel mandian aura 7 bunga ni .. cnfrm dapat mengembalikan semula aura positif di dalam diri. Bukan itu shaja tau, malah juga dapat memberikan kesegaran sepanjang hari.. pakai sikit je tapi harum dia satu rumah 🤗🤗
    .
    Jom dapatkan sekrang sementara stock masih ada 😉
    .
    .
    👉Nak kami COD :.
    🚗seluruh kawasan Muar & Tangkak
    🚗sempadan Muar - Melaka
    .
    👉Nak kami pos :. 🚚seluruh Malaysia
    .
    📌Dapatkan produk #ASLEGACY #ASLCOSMETICS dari kami:MOP sah anda #D01864
    .
    . **wasap.my/60172367967/aslegacy
    Rositah Aslegacy JohorSelatan Eta
    **wasap.my/60126742967/aslegacy
    Zulkefli [email protected] Bandar Maharani, Johor, Malaysia
    .
    #bizziboddy #bizziboddycontourcream #bizziflush #nakkurus #kuruscaraselamat #nakcantikcarisaya #datoalifsyukri #datinshahida #ohabangkosmetik #aliffsyukriterlajaklaris #shahidadherbs #viralmalaysia #alegacymalaysia #aslegacy_johorselatan #jamshir #kualiajaib #kejayaantanpabatasan #lookfiit #flush4fiit #pucukharumnita #harumnitagantel #creamfiit #jamshirlosyen #magicmassage #harumnitafaminiewash #melalucacream

  •  2  0  19 hours ago
  • Ada tak antara korang yang ada masalah daki, berkerak belakang tengkuk, celah-celah peha atau ketiak?

Korang tak payah susah payah nak pergi ke spa sebab Jamsyir Herbal Body Scrub ni dapat menyelesaikan masalah korang.

Sental setiap hari untuk dapatkan kulit yang mulus & gebu!
.
👉Nak kami COD :.
🚗seluruh kawasan Muar & Tangkak
🚗sempadan Muar - Melaka
.
👉Nak kami pos :. 🚚seluruh Malaysia
.
📌Dapatkan produk #ASLEGACY  #ASLCOSMETICS dari kami:MOP sah anda #D01864
.
. **wasap.my/60172367967/aslegacy
Rositah Aslegacy JohorSelatan Eta
**wasap.my/60126742967/aslegacy
Zulkefli Othman@ Bandar Maharani, Johor, Malaysia
.
#bizziboddy #bizziboddycontourcream #bizziflush #nakkurus #kuruscaraselamat #nakcantikcarisaya #datoalifsyukri #datinshahida #ohabangkosmetik #aliffsyukriterlajaklaris #shahidadherbs #viralmalaysia #alegacymalaysia #aslegacy_johorselatan #jamshir #kualiajaib #kejayaantanpabatasan #lookfiit #flush4fiit #pucukharumnita #harumnitagantel #creamfiit #jamshirlosyen #magicmassage #harumnitafaminiewash #melalucacream
  • Ada tak antara korang yang ada masalah daki, berkerak belakang tengkuk, celah-celah peha atau ketiak?

    Korang tak payah susah payah nak pergi ke spa sebab Jamsyir Herbal Body Scrub ni dapat menyelesaikan masalah korang.

    Sental setiap hari untuk dapatkan kulit yang mulus & gebu!
    .
    👉Nak kami COD :.
    🚗seluruh kawasan Muar & Tangkak
    🚗sempadan Muar - Melaka
    .
    👉Nak kami pos :. 🚚seluruh Malaysia
    .
    📌Dapatkan produk #ASLEGACY #ASLCOSMETICS dari kami:MOP sah anda #D01864
    .
    . **wasap.my/60172367967/aslegacy
    Rositah Aslegacy JohorSelatan Eta
    **wasap.my/60126742967/aslegacy
    Zulkefli [email protected] Bandar Maharani, Johor, Malaysia
    .
    #bizziboddy #bizziboddycontourcream #bizziflush #nakkurus #kuruscaraselamat #nakcantikcarisaya #datoalifsyukri #datinshahida #ohabangkosmetik #aliffsyukriterlajaklaris #shahidadherbs #viralmalaysia #alegacymalaysia #aslegacy_johorselatan #jamshir #kualiajaib #kejayaantanpabatasan #lookfiit #flush4fiit #pucukharumnita #harumnitagantel #creamfiit #jamshirlosyen #magicmassage #harumnitafaminiewash #melalucacream

  •  0  0  4 July, 2020
  • Magic Knife Set
Set lengkap pisau untuk seisi rumah 🔪 
Jarang-jarang tengok set pisau yang macam ni dengan harga yang berpatutan👌🏻 Pisau yg tak karat dan tahan lasak. Mempunyai pelbagai bentuk yang sesuai dan mudah digunakan terutama untuk ibu-ibu yang selalu memasak untuk suami tercinta dan keluarga
.
.
👉Nak kami COD :.
🚗seluruh kawasan Muar & Tangkak
🚗sempadan Muar - Melaka
.
👉Nak kami pos :. 🚚seluruh Malaysia
.
📌Dapatkan produk #ASLEGACY  #ASLCOSMETICS dari kami:MOP sah anda #D01864
.
. **wasap.my/60172367967/aslegacy
Rositah Aslegacy JohorSelatan Eta
**wasap.my/60126742967/aslegacy
Zulkefli Othman@ Bandar Maharani, Johor, Malaysia
.
#bizziboddy #bizziboddycontourcream #bizziflush #nakkurus #kuruscaraselamat #nakcantikcarisaya #datoalifsyukri #datinshahida #ohabangkosmetik #aliffsyukriterlajaklaris #shahidadherbs #viralmalaysia #alegacymalaysia #aslegacy_johorselatan #jamshir #kualiajaib #kejayaantanpabatasan #lookfiit #flush4fiit #pucukharumnita #harumnitagantel #creamfiit #jamshirlosyen #magicmassage #harumnitafaminiewash #melalucacream
  • Magic Knife Set
    Set lengkap pisau untuk seisi rumah 🔪
    Jarang-jarang tengok set pisau yang macam ni dengan harga yang berpatutan👌🏻 Pisau yg tak karat dan tahan lasak. Mempunyai pelbagai bentuk yang sesuai dan mudah digunakan terutama untuk ibu-ibu yang selalu memasak untuk suami tercinta dan keluarga
    .
    .
    👉Nak kami COD :.
    🚗seluruh kawasan Muar & Tangkak
    🚗sempadan Muar - Melaka
    .
    👉Nak kami pos :. 🚚seluruh Malaysia
    .
    📌Dapatkan produk #ASLEGACY #ASLCOSMETICS dari kami:MOP sah anda #D01864
    .
    . **wasap.my/60172367967/aslegacy
    Rositah Aslegacy JohorSelatan Eta
    **wasap.my/60126742967/aslegacy
    Zulkefli [email protected] Bandar Maharani, Johor, Malaysia
    .
    #bizziboddy #bizziboddycontourcream #bizziflush #nakkurus #kuruscaraselamat #nakcantikcarisaya #datoalifsyukri #datinshahida #ohabangkosmetik #aliffsyukriterlajaklaris #shahidadherbs #viralmalaysia #alegacymalaysia #aslegacy_johorselatan #jamshir #kualiajaib #kejayaantanpabatasan #lookfiit #flush4fiit #pucukharumnita #harumnitagantel #creamfiit #jamshirlosyen #magicmassage #harumnitafaminiewash #melalucacream

  •  6  0  4 July, 2020
  • Biasa kalau @aliffsyukriterlajaklaris hadiahkan saya beg ke barang kemas saya jarang nak pakai sangat sebab x berapa gemar bertukar2 beg....kalau pakai beg tu satu jelah...barang kemas mmg dari kecik x berapa suka pakai....sebab x nak nampak gegirl sangat maklum la nak bersaing dgn adik beradik yg lain lelaki....😅😅😅
.
tapi saya suka sangat dapat hadiah tasbih dari suami saya @aliffsyukriterlajaklaris ...dia punya suka tu lain biasa x nampak di mulut sebab saya ni x pandai nak tunjuk...saya post la kat ig biar dia baca hahahah..biar dia tahu saya hargai dan suka walaupun mulut x cakap kan..:
.
telekung kesukaan saya dari @as.hijabofficial selesa dan terbentuk di bahagian muka...ada poket dia kiri dan kanan senang nak simpan jam ke hp ke.....
.
.
👉Nak kami COD :.
🚗seluruh kawasan Muar & Tangkak
🚗sempadan Muar - Melaka
.
👉Nak kami pos :. 🚚seluruh Malaysia
.
📌Dapatkan produk #ASLEGACY  #ASLCOSMETICS dari kami:MOP sah anda #D01864
.
. **wasap.my/60172367967/aslegacy
Rositah Aslegacy JohorSelatan Eta
**wasap.my/60126742967/aslegacy
Zulkefli Othman@ Bandar Maharani, Johor, Malaysia
.
#bizziboddy #bizziboddycontourcream #bizziflush #nakkurus #kuruscaraselamat #nakcantikcarisaya #datoalifsyukri #datinshahida #ohabangkosmetik #aliffsyukriterlajaklaris #shahidadherbs #viralmalaysia #alegacymalaysia #aslegacy_johorselatan #jamshir #kualiajaib #kejayaantanpabatasan #lookfiit #flush4fiit #pucukharumnita #harumnitagantel #creamfiit #jamshirlosyen #magicmassage #harumnitafaminiewash #melalucacream
  • Biasa kalau @aliffsyukriterlajaklaris hadiahkan saya beg ke barang kemas saya jarang nak pakai sangat sebab x berapa gemar bertukar2 beg....kalau pakai beg tu satu jelah...barang kemas mmg dari kecik x berapa suka pakai....sebab x nak nampak gegirl sangat maklum la nak bersaing dgn adik beradik yg lain lelaki....😅😅😅
    .
    tapi saya suka sangat dapat hadiah tasbih dari suami saya @aliffsyukriterlajaklaris ...dia punya suka tu lain biasa x nampak di mulut sebab saya ni x pandai nak tunjuk...saya post la kat ig biar dia baca hahahah..biar dia tahu saya hargai dan suka walaupun mulut x cakap kan..:
    .
    telekung kesukaan saya dari @as.hijabofficial selesa dan terbentuk di bahagian muka...ada poket dia kiri dan kanan senang nak simpan jam ke hp ke.....
    .
    .
    👉Nak kami COD :.
    🚗seluruh kawasan Muar & Tangkak
    🚗sempadan Muar - Melaka
    .
    👉Nak kami pos :. 🚚seluruh Malaysia
    .
    📌Dapatkan produk #ASLEGACY #ASLCOSMETICS dari kami:MOP sah anda #D01864
    .
    . **wasap.my/60172367967/aslegacy
    Rositah Aslegacy JohorSelatan Eta
    **wasap.my/60126742967/aslegacy
    Zulkefli [email protected] Bandar Maharani, Johor, Malaysia
    .
    #bizziboddy #bizziboddycontourcream #bizziflush #nakkurus #kuruscaraselamat #nakcantikcarisaya #datoalifsyukri #datinshahida #ohabangkosmetik #aliffsyukriterlajaklaris #shahidadherbs #viralmalaysia #alegacymalaysia #aslegacy_johorselatan #jamshir #kualiajaib #kejayaantanpabatasan #lookfiit #flush4fiit #pucukharumnita #harumnitagantel #creamfiit #jamshirlosyen #magicmassage #harumnitafaminiewash #melalucacream

  •  49  0  4 July, 2020
  • NAK TAU TAK KENAPA PERUT BUNCIT??😵😵😵
.
6 tanda-tanda perut buncit sebab usus kotor:
1. Sembelit
2. Selalu kentut
3. Selalu sakit kepala
4. Selalu lesu tak bertenaga
5. Nafas berbau 
6. Kerap lapar
.
Kalau korang ada salah satu tanda tanda ni, bermakna usus korang kotor.
. 
So sy nak kongsikan bgaiman Ezy Looz boleh bantu hilangkan perut yg buncit tu.. Cuba korang teka apa kebaikan Ezy Looz?!🤭🤭
.
.
.
-Menjaga keseimbangan metabolisme badan -Memberikan tenaga dan nutrisi
-Khasiat vitamin di dalam nenas dapat menukarkan karbo, lemak dan protein kepada energi untuk tubuh
-Mengandungi serat oat yang membuat anda kenyang
-Membantu mengatasi masalah perut buncit
-Meransang sistem penghadaman
-Melegakan sembelit dan mempermudahkan sistem pelawasan
-Membuang lebihan angin
-Sesuai untuk lelaki dan perempuan
-Berperisa Nenas yang sedap diminum
.
.
👉Nak kami COD :.
🚗seluruh kawasan Muar & Tangkak
🚗sempadan Muar - Melaka
.
👉Nak kami pos :. 🚚seluruh Malaysia
.
📌Dapatkan produk #ASLEGACY  #ASLCOSMETICS dari kami:MOP sah anda #D01864
.
. **wasap.my/60172367967/aslegacy
Rositah Aslegacy JohorSelatan Eta
**wasap.my/60126742967/aslegacy
Zulkefli Othman@ Bandar Maharani, Johor, Malaysia
.
#bizziboddy #bizziboddycontourcream #bizziflush #nakkurus #kuruscaraselamat #nakcantikcarisaya #datoalifsyukri #datinshahida #ohabangkosmetik #aliffsyukriterlajaklaris #shahidadherbs #viralmalaysia #alegacymalaysia #aslegacy_johorselatan #jamshir #kualiajaib #kejayaantanpabatasan #lookfiit #flush4fiit #pucukharumnita #harumnitagantel #creamfiit #jamshirlosyen #magicmassage #harumnitafaminiewash #melalucacream
  • NAK TAU TAK KENAPA PERUT BUNCIT??😵😵😵
    .
    6 tanda-tanda perut buncit sebab usus kotor:
    1. Sembelit
    2. Selalu kentut
    3. Selalu sakit kepala
    4. Selalu lesu tak bertenaga
    5. Nafas berbau
    6. Kerap lapar
    .
    Kalau korang ada salah satu tanda tanda ni, bermakna usus korang kotor.
    .
    So sy nak kongsikan bgaiman Ezy Looz boleh bantu hilangkan perut yg buncit tu.. Cuba korang teka apa kebaikan Ezy Looz?!🤭🤭
    .
    .
    .
    -Menjaga keseimbangan metabolisme badan -Memberikan tenaga dan nutrisi
    -Khasiat vitamin di dalam nenas dapat menukarkan karbo, lemak dan protein kepada energi untuk tubuh
    -Mengandungi serat oat yang membuat anda kenyang
    -Membantu mengatasi masalah perut buncit
    -Meransang sistem penghadaman
    -Melegakan sembelit dan mempermudahkan sistem pelawasan
    -Membuang lebihan angin
    -Sesuai untuk lelaki dan perempuan
    -Berperisa Nenas yang sedap diminum
    .
    .
    👉Nak kami COD :.
    🚗seluruh kawasan Muar & Tangkak
    🚗sempadan Muar - Melaka
    .
    👉Nak kami pos :. 🚚seluruh Malaysia
    .
    📌Dapatkan produk #ASLEGACY #ASLCOSMETICS dari kami:MOP sah anda #D01864
    .
    . **wasap.my/60172367967/aslegacy
    Rositah Aslegacy JohorSelatan Eta
    **wasap.my/60126742967/aslegacy
    Zulkefli [email protected] Bandar Maharani, Johor, Malaysia
    .
    #bizziboddy #bizziboddycontourcream #bizziflush #nakkurus #kuruscaraselamat #nakcantikcarisaya #datoalifsyukri #datinshahida #ohabangkosmetik #aliffsyukriterlajaklaris #shahidadherbs #viralmalaysia #alegacymalaysia #aslegacy_johorselatan #jamshir #kualiajaib #kejayaantanpabatasan #lookfiit #flush4fiit #pucukharumnita #harumnitagantel #creamfiit #jamshirlosyen #magicmassage #harumnitafaminiewash #melalucacream

  •  1  0  3 July, 2020
  • Tudung bawal Swarovski as hijab ini sesuai Di gayakan dengan kanak-kanak .
.
.
Bawal plain swarovski SALE SALE SALE!!!!
.
bertakhtakan diamond Swarovski sgt sesuai bagi mereka yg suka tampil simple tetapi tetap kelihatan mewah . .
Ada pilihan warna dr warna pastel hinggalah warna gelap, sgt cantik didatangkan dengan kotak khas - boleh dijadikan hadiah utk yang tersayang .
.
Material: Chiffon Voile
Bidang: 45” x 45”
Jahitan: Pilko halus
Terdapat 10warna‼️
.
.

Harga: RM79 sehelai.
Harga:untuk 2 helai. Rm149
Jom apa lagi? Dptkan segera sementara stock masih ada 😊😘.
.
👉Nak kami COD :.
🚗seluruh kawasan Muar & Tangkak
🚗sempadan Muar - Melaka
.
👉Nak kami pos :. 🚚seluruh Malaysia
.
📌Dapatkan produk #ASLEGACY  #ASLCOSMETICS dari kami:MOP sah anda #D01864
.
. **wasap.my/60172367967/aslegacy
Rositah Aslegacy JohorSelatan Eta
**wasap.my/60126742967/aslegacy
Zulkefli Othman@ Bandar Maharani, Johor, Malaysia
.
#bizziboddy #bizziboddycontourcream #bizziflush #nakkurus #kuruscaraselamat #nakcantikcarisaya #datoalifsyukri #datinshahida #ohabangkosmetik #aliffsyukriterlajaklaris #shahidadherbs #viralmalaysia #alegacymalaysia #aslegacy_johorselatan #jamshir #kualiajaib #kejayaantanpabatasan #lookfiit #flush4fiit #pucukharumnita #harumnitagantel #creamfiit #jamshirlosyen #magicmassage #harumnitafaminiewash #melalucacream
  • Tudung bawal Swarovski as hijab ini sesuai Di gayakan dengan kanak-kanak .
    .
    .
    Bawal plain swarovski SALE SALE SALE!!!!
    .
    bertakhtakan diamond Swarovski sgt sesuai bagi mereka yg suka tampil simple tetapi tetap kelihatan mewah . .
    Ada pilihan warna dr warna pastel hinggalah warna gelap, sgt cantik didatangkan dengan kotak khas - boleh dijadikan hadiah utk yang tersayang .
    .
    Material: Chiffon Voile
    Bidang: 45” x 45”
    Jahitan: Pilko halus
    Terdapat 10warna‼️
    .
    .

    Harga: RM79 sehelai.
    Harga:untuk 2 helai. Rm149
    Jom apa lagi? Dptkan segera sementara stock masih ada 😊😘.
    .
    👉Nak kami COD :.
    🚗seluruh kawasan Muar & Tangkak
    🚗sempadan Muar - Melaka
    .
    👉Nak kami pos :. 🚚seluruh Malaysia
    .
    📌Dapatkan produk #ASLEGACY #ASLCOSMETICS dari kami:MOP sah anda #D01864
    .
    . **wasap.my/60172367967/aslegacy
    Rositah Aslegacy JohorSelatan Eta
    **wasap.my/60126742967/aslegacy
    Zulkefli [email protected] Bandar Maharani, Johor, Malaysia
    .
    #bizziboddy #bizziboddycontourcream #bizziflush #nakkurus #kuruscaraselamat #nakcantikcarisaya #datoalifsyukri #datinshahida #ohabangkosmetik #aliffsyukriterlajaklaris #shahidadherbs #viralmalaysia #alegacymalaysia #aslegacy_johorselatan #jamshir #kualiajaib #kejayaantanpabatasan #lookfiit #flush4fiit #pucukharumnita #harumnitagantel #creamfiit #jamshirlosyen #magicmassage #harumnitafaminiewash #melalucacream

  •  4  0  3 July, 2020
  • Menghilangkan jerawat

Anda berjerawat? Usah gusar!

Gunakan ALOE VERA GEL AS LEGACY sebagai bahan rawatan.

Kandungan giberelin dan auxins di dalamnya membuatkan aloe vera berupaya mengurangkan pertumbuhan jerawat pada kulit. Jerawat batu atau jerawat biasa, semuanya dapat dirawat menerusi aloe vera.

Anda hanya perlu ambil gel aloe vera dan sapukan pada bahagian wajah yang berjerawat.

Biarkan selama 10 hingga 15 minit dan bilas dengan air suam. Hasilnya, jerawat akan mengecut dan lama-kelamaan akan hilang.
.
👉Nak kami COD :.
🚗seluruh kawasan Muar & Tangkak
🚗sempadan Muar - Melaka
.
👉Nak kami pos :. 🚚seluruh Malaysia
.
📌Dapatkan produk #ASLEGACY  #ASLCOSMETICS dari kami:MOP sah anda #D01864
.
. **wasap.my/60172367967/aslegacy
Rositah Aslegacy JohorSelatan Eta
**wasap.my/60126742967/aslegacy
Zulkefli Othman@ Bandar Maharani, Johor, Malaysia
.
#bizziboddy #bizziboddycontourcream #bizziflush #nakkurus #kuruscaraselamat #nakcantikcarisaya #datoalifsyukri #datinshahida #ohabangkosmetik #aliffsyukriterlajaklaris #shahidadherbs #viralmalaysia #alegacymalaysia #aslegacy_johorselatan #jamshir #kualiajaib #kejayaantanpabatasan #lookfiit #flush4fiit #pucukharumnita #harumnitagantel #creamfiit #jamshirlosyen #magicmassage #harumnitafaminiewash #melalucacream
  • Menghilangkan jerawat

    Anda berjerawat? Usah gusar!

    Gunakan ALOE VERA GEL AS LEGACY sebagai bahan rawatan.

    Kandungan giberelin dan auxins di dalamnya membuatkan aloe vera berupaya mengurangkan pertumbuhan jerawat pada kulit. Jerawat batu atau jerawat biasa, semuanya dapat dirawat menerusi aloe vera.

    Anda hanya perlu ambil gel aloe vera dan sapukan pada bahagian wajah yang berjerawat.

    Biarkan selama 10 hingga 15 minit dan bilas dengan air suam. Hasilnya, jerawat akan mengecut dan lama-kelamaan akan hilang.
    .
    👉Nak kami COD :.
    🚗seluruh kawasan Muar & Tangkak
    🚗sempadan Muar - Melaka
    .
    👉Nak kami pos :. 🚚seluruh Malaysia
    .
    📌Dapatkan produk #ASLEGACY #ASLCOSMETICS dari kami:MOP sah anda #D01864
    .
    . **wasap.my/60172367967/aslegacy
    Rositah Aslegacy JohorSelatan Eta
    **wasap.my/60126742967/aslegacy
    Zulkefli [email protected] Bandar Maharani, Johor, Malaysia
    .
    #bizziboddy #bizziboddycontourcream #bizziflush #nakkurus #kuruscaraselamat #nakcantikcarisaya #datoalifsyukri #datinshahida #ohabangkosmetik #aliffsyukriterlajaklaris #shahidadherbs #viralmalaysia #alegacymalaysia #aslegacy_johorselatan #jamshir #kualiajaib #kejayaantanpabatasan #lookfiit #flush4fiit #pucukharumnita #harumnitagantel #creamfiit #jamshirlosyen #magicmassage #harumnitafaminiewash #melalucacream

  •  2  0  3 July, 2020
  • Sekarang ni susah kan kalau semua benda kita nak buat produk detox dan slimming yang boleh membantu melawaskan perut anda.
.
Senang je! Ambil satu sachet dan terus minum 😍 rasa dia pun sedap dan sesuai untuk diminum oleh semua. .
.
👉Nak kami COD :.
🚗seluruh kawasan Muar & Tangkak
🚗sempadan Muar - Melaka
.
👉Nak kami pos :. 🚚seluruh Malaysia
.
📌Dapatkan produk #ASLEGACY  #ASLCOSMETICS dari kami:MOP sah anda #D01864
.
. **wasap.my/60172367967/aslegacy
Rositah Aslegacy JohorSelatan Eta
**wasap.my/60126742967/aslegacy
Zulkefli Othman@ Bandar Maharani, Johor, Malaysia
.
#bizziboddy #bizziboddycontourcream #bizziflush #nakkurus #kuruscaraselamat #nakcantikcarisaya #datoalifsyukri #datinshahida #ohabangkosmetik #aliffsyukriterlajaklaris #shahidadherbs #viralmalaysia #alegacymalaysia #aslegacy_johorselatan #jamshir #kualiajaib #kejayaantanpabatasan #lookfiit #flush4fiit #pucukharumnita #harumnitagantel #creamfiit #jamshirlosyen #magicmassage #harumnitafaminiewash #melalucacream
  • Sekarang ni susah kan kalau semua benda kita nak buat produk detox dan slimming yang boleh membantu melawaskan perut anda.
    .
    Senang je! Ambil satu sachet dan terus minum 😍 rasa dia pun sedap dan sesuai untuk diminum oleh semua. .
    .
    👉Nak kami COD :.
    🚗seluruh kawasan Muar & Tangkak
    🚗sempadan Muar - Melaka
    .
    👉Nak kami pos :. 🚚seluruh Malaysia
    .
    📌Dapatkan produk #ASLEGACY #ASLCOSMETICS dari kami:MOP sah anda #D01864
    .
    . **wasap.my/60172367967/aslegacy
    Rositah Aslegacy JohorSelatan Eta
    **wasap.my/60126742967/aslegacy
    Zulkefli [email protected] Bandar Maharani, Johor, Malaysia
    .
    #bizziboddy #bizziboddycontourcream #bizziflush #nakkurus #kuruscaraselamat #nakcantikcarisaya #datoalifsyukri #datinshahida #ohabangkosmetik #aliffsyukriterlajaklaris #shahidadherbs #viralmalaysia #alegacymalaysia #aslegacy_johorselatan #jamshir #kualiajaib #kejayaantanpabatasan #lookfiit #flush4fiit #pucukharumnita #harumnitagantel #creamfiit #jamshirlosyen #magicmassage #harumnitafaminiewash #melalucacream

  •  2  1  3 July, 2020
  • Terbaru, Jom dapatkan Set Bersalin Mak Bidan berwajah baru dari @dherbsholdingshq 🌹
.
Set Bersalin Mak Bidan D’Herbs mengandungi :.
1 x Dherbs Pati Herba Mak Bidan 1 
1 x Dherbs Pati Herba Mak Bidan 2 
1 x Dherbs Bedak Sejuk Mak Bidan 
1 x Dherbs Krim Panas Mak Bidan 
1 x Dherbs Pencuci Wanita Mak Bidan
 1 x Dherbs Losyen Bayi Mak Bidan 
1 x Dherbs Sapuan Badan Mak Bidan 
1 x Dherbs Mandian Herba Mak Bidan
.
📌Pati Herba Mak Bidan
Menambah tenaga & memberi kesegaran selepas melalui proses bersalin memulihkan & meyihatkan rahim serta dapat menyembuhkan luka jahitan
.
📌Pilis & Param Mak Bidan
Dibuat daripada herba-herba terbaik bagi membuang angin dalam badan serta mencantikkan kulit dan memanaskan badan & digunakan sebagai lulur untuk membersihkan kulit badan. Boleh digunakan di bahagian dahi bagi menyejukkan mata & kepala dan mengelakkan pening kepala Didatangkan dalam bentuk cecair yang memudahkan penggunaan&tidak perlu dibancuh lagi.
.
📌Krim panas Mak Bidan
Dapat mengeluarkan angin dalam badan & memanaskan badan. Membakar lemak serta melangsingkan badan juga mengurangkan selulit, senggugut serta mencantikkan kulit.
.
📌Kapsul Jamu Mak Bidan
Merapatkan otot vagina, serta mengecutkan rahim, dalam masa sama ianya juga dapat melangsingkan badan & menambahkan tenaga serta menyihatkan badan.
.
📌Minyak Telon
Digunakan untuk mengatasi masalah perut kembung & menghangatkan tubuh bayi.
.
📌Tungku Herba Mak Bidan
Digunakan untuk mengecutkan peranakan, melancarkan perjalanan darah dan membuang angin serta dapat membuang darah kotor dalam badan.
.
📌Perawan Herbal Soap
Pencuci alat sulit wanita yang berfungsi untuk membersih alat sulit agar sentiasa bersih & segar sepanjang hari.
  • Terbaru, Jom dapatkan Set Bersalin Mak Bidan berwajah baru dari @dherbsholdingshq 🌹
    .
    Set Bersalin Mak Bidan D’Herbs mengandungi :.
    1 x Dherbs Pati Herba Mak Bidan 1
    1 x Dherbs Pati Herba Mak Bidan 2
    1 x Dherbs Bedak Sejuk Mak Bidan
    1 x Dherbs Krim Panas Mak Bidan
    1 x Dherbs Pencuci Wanita Mak Bidan
    1 x Dherbs Losyen Bayi Mak Bidan
    1 x Dherbs Sapuan Badan Mak Bidan
    1 x Dherbs Mandian Herba Mak Bidan
    .
    📌Pati Herba Mak Bidan
    Menambah tenaga & memberi kesegaran selepas melalui proses bersalin memulihkan & meyihatkan rahim serta dapat menyembuhkan luka jahitan
    .
    📌Pilis & Param Mak Bidan
    Dibuat daripada herba-herba terbaik bagi membuang angin dalam badan serta mencantikkan kulit dan memanaskan badan & digunakan sebagai lulur untuk membersihkan kulit badan. Boleh digunakan di bahagian dahi bagi menyejukkan mata & kepala dan mengelakkan pening kepala Didatangkan dalam bentuk cecair yang memudahkan penggunaan&tidak perlu dibancuh lagi.
    .
    📌Krim panas Mak Bidan
    Dapat mengeluarkan angin dalam badan & memanaskan badan. Membakar lemak serta melangsingkan badan juga mengurangkan selulit, senggugut serta mencantikkan kulit.
    .
    📌Kapsul Jamu Mak Bidan
    Merapatkan otot vagina, serta mengecutkan rahim, dalam masa sama ianya juga dapat melangsingkan badan & menambahkan tenaga serta menyihatkan badan.
    .
    📌Minyak Telon
    Digunakan untuk mengatasi masalah perut kembung & menghangatkan tubuh bayi.
    .
    📌Tungku Herba Mak Bidan
    Digunakan untuk mengecutkan peranakan, melancarkan perjalanan darah dan membuang angin serta dapat membuang darah kotor dalam badan.
    .
    📌Perawan Herbal Soap
    Pencuci alat sulit wanita yang berfungsi untuk membersih alat sulit agar sentiasa bersih & segar sepanjang hari.

  •  2  1  3 July, 2020
  • BIZZI BODY TETAP MENDAPAT TEMPAT TERATAS DIANTARA PRODUK2 ASLEGACY MALAYSIA...
.
Jom kurus dan cantik dgn bizzi body 
Kelebihan Bizzi Body
📌 Menjaga Keseimbangan metabolism dalam tubuh
📌 mengatasi masalah sembelit
📌  menurunkan kadar kolestrol dan mengawal selera makan
📌mencantikkan Kulit
📌membantu menyingkirkan Toksin dalam badan
📌mengurangkan masalah obesiti
📌 Memberikan tenaga

Formulasi daripada bahan terbaik seperti Green Tea, Hoodia Extract, Garnicia Cambogia Extract dan White Kidney Bean membantu dalam menjaga tubuh badan anda ke tahap yang ideal tanpa perlu berlapar. .
📝Cara Makan / Pengambilan :
📍 Bancuh 1 Packet Dengan Air suam , 150 ml pada waktu Pagi. 
1 botol ada 15 sachet ni
.
👉Nak kami COD :.
🚗seluruh kawasan Muar & Tangkak
🚗sempadan Muar - Melaka
.
👉Nak kami pos :. 🚚seluruh Malaysia
.
📌Dapatkan produk #ASLEGACY  #ASLCOSMETICS dari kami:MOP sah anda #D01864
.
. **wasap.my/60172367967/aslegacy
Rositah Aslegacy JohorSelatan Eta
**wasap.my/60126742967/aslegacy
Zulkefli Othman@ Bandar Maharani, Johor, Malaysia
.
#bizziboddy #bizziboddycontourcream #bizziflush #nakkurus #kuruscaraselamat #nakcantikcarisaya #datoalifsyukri #datinshahida #ohabangkosmetik #aliffsyukriterlajaklaris #shahidadherbs #viralmalaysia #alegacymalaysia #aslegacy_johorselatan #jamshir #kualiajaib #kejayaantanpabatasan #lookfiit #flush4fiit #pucukharumnita #harumnitagantel #creamfiit #jamshirlosyen #magicmassage #harumnitafaminiewash #melalucacream
  • BIZZI BODY TETAP MENDAPAT TEMPAT TERATAS DIANTARA PRODUK2 ASLEGACY MALAYSIA...
    .
    Jom kurus dan cantik dgn bizzi body
    Kelebihan Bizzi Body
    📌 Menjaga Keseimbangan metabolism dalam tubuh
    📌 mengatasi masalah sembelit
    📌 menurunkan kadar kolestrol dan mengawal selera makan
    📌mencantikkan Kulit
    📌membantu menyingkirkan Toksin dalam badan
    📌mengurangkan masalah obesiti
    📌 Memberikan tenaga

    Formulasi daripada bahan terbaik seperti Green Tea, Hoodia Extract, Garnicia Cambogia Extract dan White Kidney Bean membantu dalam menjaga tubuh badan anda ke tahap yang ideal tanpa perlu berlapar. .
    📝Cara Makan / Pengambilan :
    📍 Bancuh 1 Packet Dengan Air suam , 150 ml pada waktu Pagi.
    1 botol ada 15 sachet ni
    .
    👉Nak kami COD :.
    🚗seluruh kawasan Muar & Tangkak
    🚗sempadan Muar - Melaka
    .
    👉Nak kami pos :. 🚚seluruh Malaysia
    .
    📌Dapatkan produk #ASLEGACY #ASLCOSMETICS dari kami:MOP sah anda #D01864
    .
    . **wasap.my/60172367967/aslegacy
    Rositah Aslegacy JohorSelatan Eta
    **wasap.my/60126742967/aslegacy
    Zulkefli [email protected] Bandar Maharani, Johor, Malaysia
    .
    #bizziboddy #bizziboddycontourcream #bizziflush #nakkurus #kuruscaraselamat #nakcantikcarisaya #datoalifsyukri #datinshahida #ohabangkosmetik #aliffsyukriterlajaklaris #shahidadherbs #viralmalaysia #alegacymalaysia #aslegacy_johorselatan #jamshir #kualiajaib #kejayaantanpabatasan #lookfiit #flush4fiit #pucukharumnita #harumnitagantel #creamfiit #jamshirlosyen #magicmassage #harumnitafaminiewash #melalucacream

  •  7  1  2 July, 2020
  • #Repost @aslegacydherbs_johorselatan @download.ins
---
Wahhh...Meriahnya Set Kurus Ni...Kurus Dengan Selamat 
100% tanpa bahan Kimia
More Info Wasap 👇
.
👉Nak kami COD :.
🚗seluruh kawasan Muar & Tangkak
🚗sempadan Muar - Melaka
.
👉Nak kami pos :. 🚚seluruh Malaysia
.
📌Dapatkan produk #ASLEGACY  #ASLCOSMETICS dari kami:MOP sah anda #D01864
.
. **wasap.my/60172367967/aslegacy
Rositah Aslegacy JohorSelatan Eta
**wasap.my/60126742967/aslegacy
Zulkefli Othman@ Bandar Maharani, Johor, Malaysia
.
#bizziboddy #bizziboddycontourcream #bizziflush #nakkurus #kuruscaraselamat #nakcantikcarisaya #datoalifsyukri #datinshahida #ohabangkosmetik #aliffsyukriterlajaklaris #shahidadherbs #viralmalaysia #alegacymalaysia #aslegacy_johorselatan #jamshir #kualiajaib #kejayaantanpabatasan #lookfiit #flush4fiit #pucukharumnita #harumnitagantel #creamfiit #jamshirlosyen #magicmassage #harumnitafaminiewash #melalucacream
  • #Repost @aslegacydherbs_johorselatan @download.ins
    ---
    Wahhh...Meriahnya Set Kurus Ni...Kurus Dengan Selamat
    100% tanpa bahan Kimia
    More Info Wasap 👇
    .
    👉Nak kami COD :.
    🚗seluruh kawasan Muar & Tangkak
    🚗sempadan Muar - Melaka
    .
    👉Nak kami pos :. 🚚seluruh Malaysia
    .
    📌Dapatkan produk #ASLEGACY #ASLCOSMETICS dari kami:MOP sah anda #D01864
    .
    . **wasap.my/60172367967/aslegacy
    Rositah Aslegacy JohorSelatan Eta
    **wasap.my/60126742967/aslegacy
    Zulkefli [email protected] Bandar Maharani, Johor, Malaysia
    .
    #bizziboddy #bizziboddycontourcream #bizziflush #nakkurus #kuruscaraselamat #nakcantikcarisaya #datoalifsyukri #datinshahida #ohabangkosmetik #aliffsyukriterlajaklaris #shahidadherbs #viralmalaysia #alegacymalaysia #aslegacy_johorselatan #jamshir #kualiajaib #kejayaantanpabatasan #lookfiit #flush4fiit #pucukharumnita #harumnitagantel #creamfiit #jamshirlosyen #magicmassage #harumnitafaminiewash #melalucacream

  •  5  1  2 July, 2020
  • #Repost @as.legacymalaysia @download.ins
---
. Look Fiit, dengan lebih berperisa dan menyelerakan untuk diminum . .
.
Dapatkan badan yang ideal bersama LOOK FIIT dengan harga mampu milik RM79.90 , Flush 4 Fitt RM75 dan Cream Fiit RM42
.
Jom dapatkan sekarang!!!
.
👉Nak kami COD :.
🚗seluruh kawasan Muar & Tangkak
🚗sempadan Muar - Melaka
.
👉Nak kami pos :. 🚚seluruh Malaysia
.
📌Dapatkan produk #ASLEGACY  #ASLCOSMETICS dari kami:MOP sah anda #D01864
.
. **wasap.my/60172367967/aslegacy
Rositah Aslegacy JohorSelatan Eta
**wasap.my/60126742967/aslegacy
Zulkefli Othman@ Bandar Maharani, Johor, Malaysia
.
#bizziboddy #bizziboddycontourcream #bizziflush #nakkurus #kuruscaraselamat #nakcantikcarisaya #datoalifsyukri #datinshahida #ohabangkosmetik #aliffsyukriterlajaklaris #shahidadherbs #viralmalaysia #alegacymalaysia #aslegacy_johorselatan #jamshir #kualiajaib #kejayaantanpabatasan #lookfiit #flush4fiit #pucukharumnita #harumnitagantel #creamfiit #jamshirlosyen #magicmassage #harumnitafaminiewash #melalucacream
  • #Repost @as.legacymalaysia @download.ins
    ---
    . Look Fiit, dengan lebih berperisa dan menyelerakan untuk diminum . .
    .
    Dapatkan badan yang ideal bersama LOOK FIIT dengan harga mampu milik RM79.90 , Flush 4 Fitt RM75 dan Cream Fiit RM42
    .
    Jom dapatkan sekarang!!!
    .
    👉Nak kami COD :.
    🚗seluruh kawasan Muar & Tangkak
    🚗sempadan Muar - Melaka
    .
    👉Nak kami pos :. 🚚seluruh Malaysia
    .
    📌Dapatkan produk #ASLEGACY #ASLCOSMETICS dari kami:MOP sah anda #D01864
    .
    . **wasap.my/60172367967/aslegacy
    Rositah Aslegacy JohorSelatan Eta
    **wasap.my/60126742967/aslegacy
    Zulkefli [email protected] Bandar Maharani, Johor, Malaysia
    .
    #bizziboddy #bizziboddycontourcream #bizziflush #nakkurus #kuruscaraselamat #nakcantikcarisaya #datoalifsyukri #datinshahida #ohabangkosmetik #aliffsyukriterlajaklaris #shahidadherbs #viralmalaysia #alegacymalaysia #aslegacy_johorselatan #jamshir #kualiajaib #kejayaantanpabatasan #lookfiit #flush4fiit #pucukharumnita #harumnitagantel #creamfiit #jamshirlosyen #magicmassage #harumnitafaminiewash #melalucacream

  •  3  1  2 July, 2020
  • Ada tak antara korang yang ada masalah daki, berkerak belakang tengkuk, celah-celah peha atau ketiak?

Korang tak payah susah payah nak pergi ke spa sebab Jamsyir Herbal Body Scrub ni dapat menyelesaikan masalah korang.

Sental setiap hari untuk dapatkan kulit yang mulus & gebu!
.
👉Nak kami COD :.
🚗seluruh kawasan Muar & Tangkak
🚗sempadan Muar - Melaka
.
👉Nak kami pos :. 🚚seluruh Malaysia
.
📌Dapatkan produk #ASLEGACY  #ASLCOSMETICS dari kami:MOP sah anda #D01864
.
. **wasap.my/60172367967/aslegacy
Rositah Aslegacy JohorSelatan Eta
**wasap.my/60126742967/aslegacy
Zulkefli Othman@ Bandar Maharani, Johor, Malaysia
.
#bizziboddy #bizziboddycontourcream #bizziflush #nakkurus #kuruscaraselamat #nakcantikcarisaya #datoalifsyukri #datinshahida #ohabangkosmetik #aliffsyukriterlajaklaris #shahidadherbs #viralmalaysia #alegacymalaysia #aslegacy_johorselatan #jamshir #kualiajaib #kejayaantanpabatasan #lookfiit #flush4fiit #pucukharumnita #harumnitagantel #creamfiit #jamshirlosyen #magicmassage #harumnitafaminiewash #melalucacream
  • Ada tak antara korang yang ada masalah daki, berkerak belakang tengkuk, celah-celah peha atau ketiak?

    Korang tak payah susah payah nak pergi ke spa sebab Jamsyir Herbal Body Scrub ni dapat menyelesaikan masalah korang.

    Sental setiap hari untuk dapatkan kulit yang mulus & gebu!
    .
    👉Nak kami COD :.
    🚗seluruh kawasan Muar & Tangkak
    🚗sempadan Muar - Melaka
    .
    👉Nak kami pos :. 🚚seluruh Malaysia
    .
    📌Dapatkan produk #ASLEGACY #ASLCOSMETICS dari kami:MOP sah anda #D01864
    .
    . **wasap.my/60172367967/aslegacy
    Rositah Aslegacy JohorSelatan Eta
    **wasap.my/60126742967/aslegacy
    Zulkefli [email protected] Bandar Maharani, Johor, Malaysia
    .
    #bizziboddy #bizziboddycontourcream #bizziflush #nakkurus #kuruscaraselamat #nakcantikcarisaya #datoalifsyukri #datinshahida #ohabangkosmetik #aliffsyukriterlajaklaris #shahidadherbs #viralmalaysia #alegacymalaysia #aslegacy_johorselatan #jamshir #kualiajaib #kejayaantanpabatasan #lookfiit #flush4fiit #pucukharumnita #harumnitagantel #creamfiit #jamshirlosyen #magicmassage #harumnitafaminiewash #melalucacream

  •  2  0  2 July, 2020
  • Haaa ! Siapa kat sini penggemar kopi?? Dah cuba ke belum kopi primadona ? Best tau ... bukan setakat memberi tenaga malah dalam perempuan juga terjaga...untuk mereka yg tak sukakopi pun takpa , sebab dia tak phit dan kelat tau ! Rasa sedap je rasa mcm coklat pun ada ... jgn korang tak thu kopi primadona ni juga boleh merapatkan dan memberikan kesan awet muda tau !
.
👉Nak kami COD :.
🚗seluruh kawasan Muar & Tangkak
🚗sempadan Muar - Melaka
.
👉Nak kami pos :. 🚚seluruh Malaysia
.
📌Dapatkan produk #ASLEGACY  #ASLCOSMETICS dari kami:MOP sah anda #D01864
.
. **wasap.my/60172367967/aslegacy
Rositah Aslegacy JohorSelatan Eta
**wasap.my/60126742967/aslegacy
Zulkefli Othman@ Bandar Maharani, Johor, Malaysia
.
#bizziboddy #bizziboddycontourcream #bizziflush #nakkurus #kuruscaraselamat #nakcantikcarisaya #datoalifsyukri #datinshahida #ohabangkosmetik #aliffsyukriterlajaklaris #shahidadherbs #viralmalaysia #alegacymalaysia #aslegacy_johorselatan #jamshir #kualiajaib #kejayaantanpabatasan #lookfiit #flush4fiit #pucukharumnita #harumnitagantel #creamfiit #jamshirlosyen #magicmassage #harumnitafaminiewash #melalucacream
  • Haaa ! Siapa kat sini penggemar kopi?? Dah cuba ke belum kopi primadona ? Best tau ... bukan setakat memberi tenaga malah dalam perempuan juga terjaga...untuk mereka yg tak sukakopi pun takpa , sebab dia tak phit dan kelat tau ! Rasa sedap je rasa mcm coklat pun ada ... jgn korang tak thu kopi primadona ni juga boleh merapatkan dan memberikan kesan awet muda tau !
    .
    👉Nak kami COD :.
    🚗seluruh kawasan Muar & Tangkak
    🚗sempadan Muar - Melaka
    .
    👉Nak kami pos :. 🚚seluruh Malaysia
    .
    📌Dapatkan produk #ASLEGACY #ASLCOSMETICS dari kami:MOP sah anda #D01864
    .
    . **wasap.my/60172367967/aslegacy
    Rositah Aslegacy JohorSelatan Eta
    **wasap.my/60126742967/aslegacy
    Zulkefli [email protected] Bandar Maharani, Johor, Malaysia
    .
    #bizziboddy #bizziboddycontourcream #bizziflush #nakkurus #kuruscaraselamat #nakcantikcarisaya #datoalifsyukri #datinshahida #ohabangkosmetik #aliffsyukriterlajaklaris #shahidadherbs #viralmalaysia #alegacymalaysia #aslegacy_johorselatan #jamshir #kualiajaib #kejayaantanpabatasan #lookfiit #flush4fiit #pucukharumnita #harumnitagantel #creamfiit #jamshirlosyen #magicmassage #harumnitafaminiewash #melalucacream

  •  1  0  2 July, 2020
  • “Rahsia wanita kekal mengancam” .
Ramai yang dah berjaya memikat suami dengan jus perawan .. ada juga yang kini berjaya menimang cahaya mata 🤰🏻
.
Kini tiada lagi masalah dalaman wanita bila anda menganalkan jus perawan .. kekal awet muda , cergas , dan paling penting hari hari boleh memikat suami 😉
.
👉Nak kami COD :.
🚗seluruh kawasan Muar & Tangkak
🚗sempadan Muar - Melaka
.
👉Nak kami pos :. 🚚seluruh Malaysia
.
📌Dapatkan produk #ASLEGACY  #ASLCOSMETICS dari kami:MOP sah anda #D01864
.
. **wasap.my/60172367967/aslegacy
Rositah Aslegacy JohorSelatan Eta
**wasap.my/60126742967/aslegacy
Zulkefli Othman@ Bandar Maharani, Johor, Malaysia
.
#bizziboddy #bizziboddycontourcream #bizziflush #nakkurus #kuruscaraselamat #nakcantikcarisaya #datoalifsyukri #datinshahida #ohabangkosmetik #aliffsyukriterlajaklaris #shahidadherbs #viralmalaysia #alegacymalaysia #aslegacy_johorselatan #jamshir #kualiajaib #kejayaantanpabatasan #lookfiit #flush4fiit #pucukharumnita #harumnitagantel #creamfiit #jamshirlosyen #magicmassage #harumnitafaminiewash #melalucacream
  • “Rahsia wanita kekal mengancam” .
    Ramai yang dah berjaya memikat suami dengan jus perawan .. ada juga yang kini berjaya menimang cahaya mata 🤰🏻
    .
    Kini tiada lagi masalah dalaman wanita bila anda menganalkan jus perawan .. kekal awet muda , cergas , dan paling penting hari hari boleh memikat suami 😉
    .
    👉Nak kami COD :.
    🚗seluruh kawasan Muar & Tangkak
    🚗sempadan Muar - Melaka
    .
    👉Nak kami pos :. 🚚seluruh Malaysia
    .
    📌Dapatkan produk #ASLEGACY #ASLCOSMETICS dari kami:MOP sah anda #D01864
    .
    . **wasap.my/60172367967/aslegacy
    Rositah Aslegacy JohorSelatan Eta
    **wasap.my/60126742967/aslegacy
    Zulkefli [email protected] Bandar Maharani, Johor, Malaysia
    .
    #bizziboddy #bizziboddycontourcream #bizziflush #nakkurus #kuruscaraselamat #nakcantikcarisaya #datoalifsyukri #datinshahida #ohabangkosmetik #aliffsyukriterlajaklaris #shahidadherbs #viralmalaysia #alegacymalaysia #aslegacy_johorselatan #jamshir #kualiajaib #kejayaantanpabatasan #lookfiit #flush4fiit #pucukharumnita #harumnitagantel #creamfiit #jamshirlosyen #magicmassage #harumnitafaminiewash #melalucacream

  •  4  1  1 July, 2020
  • Lagi testimoni yang berjaya dengan ARJUNA MAXX!
.
Siapa kata arjuna maxx ni tiada kesab? Korang baca lah sendiri.. banyak keistimewaan dia tau salah satunya , badan tidak cepat penat .. malulsh jadi lelaki buat kerja dikit dah penat..
.
Jadi abang abang yg berminat jgn lupa dpat kan skrg dgn sis
.
.
👉Nak kami COD :.
🚗seluruh kawasan Muar & Tangkak
🚗sempadan Muar - Melaka
.
👉Nak kami pos :. 🚚seluruh Malaysia
.
📌Dapatkan produk #ASLEGACY  #ASLCOSMETICS dari kami:MOP sah anda #D01864
.
. **wasap.my/60172367967/aslegacy
Rositah Aslegacy JohorSelatan Eta
**wasap.my/60126742967/aslegacy
Zulkefli Othman@ Bandar Maharani, Johor, Malaysia
.
#bizziboddy #bizziboddycontourcream #bizziflush #nakkurus #kuruscaraselamat #nakcantikcarisaya #datoalifsyukri #datinshahida #ohabangkosmetik #aliffsyukriterlajaklaris #shahidadherbs #viralmalaysia #alegacymalaysia #aslegacy_johorselatan #jamshir #kualiajaib #kejayaantanpabatasan #lookfiit #flush4fiit #pucukharumnita #harumnitagantel #creamfiit #jamshirlosyen #magicmassage #harumnitafaminiewash #melalucacream
  • Lagi testimoni yang berjaya dengan ARJUNA MAXX!
    .
    Siapa kata arjuna maxx ni tiada kesab? Korang baca lah sendiri.. banyak keistimewaan dia tau salah satunya , badan tidak cepat penat .. malulsh jadi lelaki buat kerja dikit dah penat..
    .
    Jadi abang abang yg berminat jgn lupa dpat kan skrg dgn sis
    .
    .
    👉Nak kami COD :.
    🚗seluruh kawasan Muar & Tangkak
    🚗sempadan Muar - Melaka
    .
    👉Nak kami pos :. 🚚seluruh Malaysia
    .
    📌Dapatkan produk #ASLEGACY #ASLCOSMETICS dari kami:MOP sah anda #D01864
    .
    . **wasap.my/60172367967/aslegacy
    Rositah Aslegacy JohorSelatan Eta
    **wasap.my/60126742967/aslegacy
    Zulkefli [email protected] Bandar Maharani, Johor, Malaysia
    .
    #bizziboddy #bizziboddycontourcream #bizziflush #nakkurus #kuruscaraselamat #nakcantikcarisaya #datoalifsyukri #datinshahida #ohabangkosmetik #aliffsyukriterlajaklaris #shahidadherbs #viralmalaysia #alegacymalaysia #aslegacy_johorselatan #jamshir #kualiajaib #kejayaantanpabatasan #lookfiit #flush4fiit #pucukharumnita #harumnitagantel #creamfiit #jamshirlosyen #magicmassage #harumnitafaminiewash #melalucacream

  •  4  0  1 July, 2020
  • Selulit 'Degil' pada peha , perut dan pungong ! 
Kenapa ya ada timbul kesan-kesan selulit pada kulit nie , Lagi-lagi bahagian peha dan belakang lutut. Nak kata  gemuk tak juga, sebab BMI masih normal. Adakah cara menghilangkan selulit ni?

Jangan anggap tubuh langsing kita tidak terkena selulit. wanita bertubuh ramping juga berisiko mengalami selulit. Selulit bukan terjadi kerana berat badan, tetapi kandungan lemak di bawah kulit yang terkumpul sehingga memberi tekanan pada tisu-tisu penghubung yang ada permukaan kulit. Hasilnya, garisan-garisan selulit terjadi , lagi nak fast result gunakan Flush 4 fiit dapat membantu mencuci usus dan senang lawas . .
.

Tapi anda diluar sana jangan risau lagi dengan adanyaa Cream Fiit dan Flush 4 fiit dapat mengatasi masalah korang tau
.
.
👉Nak kami COD :.
🚗seluruh kawasan Muar & Tangkak
🚗sempadan Muar - Melaka
.
👉Nak kami pos :. 🚚seluruh Malaysia
.
📌Dapatkan produk #ASLEGACY  #ASLCOSMETICS dari kami:MOP sah anda #D01864
.
. **wasap.my/60172367967/aslegacy
Rositah Aslegacy JohorSelatan Eta
**wasap.my/60126742967/aslegacy
Zulkefli Othman@ Bandar Maharani, Johor, Malaysia
.
#bizziboddy #bizziboddycontourcream #bizziflush #nakkurus #kuruscaraselamat #nakcantikcarisaya #datoalifsyukri #datinshahida #ohabangkosmetik #aliffsyukriterlajaklaris #shahidadherbs #viralmalaysia #alegacymalaysia #aslegacy_johorselatan #jamshir #kualiajaib #kejayaantanpabatasan #lookfiit #flush4fiit #pucukharumnita #harumnitagantel #creamfiit #jamshirlosyen #magicmassage #harumnitafaminiewash #melalucacream
  • Selulit 'Degil' pada peha , perut dan pungong !
    Kenapa ya ada timbul kesan-kesan selulit pada kulit nie , Lagi-lagi bahagian peha dan belakang lutut. Nak kata gemuk tak juga, sebab BMI masih normal. Adakah cara menghilangkan selulit ni?

    Jangan anggap tubuh langsing kita tidak terkena selulit. wanita bertubuh ramping juga berisiko mengalami selulit. Selulit bukan terjadi kerana berat badan, tetapi kandungan lemak di bawah kulit yang terkumpul sehingga memberi tekanan pada tisu-tisu penghubung yang ada permukaan kulit. Hasilnya, garisan-garisan selulit terjadi , lagi nak fast result gunakan Flush 4 fiit dapat membantu mencuci usus dan senang lawas . .
    .

    Tapi anda diluar sana jangan risau lagi dengan adanyaa Cream Fiit dan Flush 4 fiit dapat mengatasi masalah korang tau
    .
    .
    👉Nak kami COD :.
    🚗seluruh kawasan Muar & Tangkak
    🚗sempadan Muar - Melaka
    .
    👉Nak kami pos :. 🚚seluruh Malaysia
    .
    📌Dapatkan produk #ASLEGACY #ASLCOSMETICS dari kami:MOP sah anda #D01864
    .
    . **wasap.my/60172367967/aslegacy
    Rositah Aslegacy JohorSelatan Eta
    **wasap.my/60126742967/aslegacy
    Zulkefli [email protected] Bandar Maharani, Johor, Malaysia
    .
    #bizziboddy #bizziboddycontourcream #bizziflush #nakkurus #kuruscaraselamat #nakcantikcarisaya #datoalifsyukri #datinshahida #ohabangkosmetik #aliffsyukriterlajaklaris #shahidadherbs #viralmalaysia #alegacymalaysia #aslegacy_johorselatan #jamshir #kualiajaib #kejayaantanpabatasan #lookfiit #flush4fiit #pucukharumnita #harumnitagantel #creamfiit #jamshirlosyen #magicmassage #harumnitafaminiewash #melalucacream

  •  3  0  1 July, 2020
  • Sebagaimana tumbuh-tumbuhan lain yang disebut dalam Al-Quran, bidara juga disebut sebagai salah satu daripada pohon di dalam syurga yang mempunyai keistimewaan dan khasiatnya yang tersendiri. Kegunaannya untuk ikhtiar membantu gangguan emosi, susah tidur, makhlus halus, jin, saka dan sihir.

Antara kebaikan lain Bidara Shower Gel:
1. Diperkaya dengan Antioksidan.
2. Alkaloids (protopine iaitu anti-histamine semulajadi untuk merawat masalah kulit seperti eczema).
3. Mengandungi Vitamin C, B1, B2, B3.

Yang paling best aroma Bidara Shower Gel ni sangat wangi & mempunyai beads halus untuk menghilangkan daki!
.
👉Nak kami COD :.
🚗seluruh kawasan Muar & Tangkak
🚗sempadan Muar - Melaka
.
👉Nak kami pos :. 🚚seluruh Malaysia
.
📌Dapatkan produk #ASLEGACY  #ASLCOSMETICS dari kami:MOP sah anda #D01864
.
. **wasap.my/60172367967/aslegacy
Rositah Aslegacy JohorSelatan Eta
**wasap.my/60126742967/aslegacy
Zulkefli Othman@ Bandar Maharani, Johor, Malaysia
.
#bizziboddy #bizziboddycontourcream #bizziflush #nakkurus #kuruscaraselamat #nakcantikcarisaya #datoalifsyukri #datinshahida #ohabangkosmetik #aliffsyukriterlajaklaris #shahidadherbs #viralmalaysia #alegacymalaysia #aslegacy_johorselatan #jamshir #kualiajaib #kejayaantanpabatasan #lookfiit #flush4fiit #pucukharumnita #harumnitagantel #creamfiit #jamshirlosyen #magicmassage #harumnitafaminiewash #melalucacream
  • Sebagaimana tumbuh-tumbuhan lain yang disebut dalam Al-Quran, bidara juga disebut sebagai salah satu daripada pohon di dalam syurga yang mempunyai keistimewaan dan khasiatnya yang tersendiri. Kegunaannya untuk ikhtiar membantu gangguan emosi, susah tidur, makhlus halus, jin, saka dan sihir.

    Antara kebaikan lain Bidara Shower Gel:
    1. Diperkaya dengan Antioksidan.
    2. Alkaloids (protopine iaitu anti-histamine semulajadi untuk merawat masalah kulit seperti eczema).
    3. Mengandungi Vitamin C, B1, B2, B3.

    Yang paling best aroma Bidara Shower Gel ni sangat wangi & mempunyai beads halus untuk menghilangkan daki!
    .
    👉Nak kami COD :.
    🚗seluruh kawasan Muar & Tangkak
    🚗sempadan Muar - Melaka
    .
    👉Nak kami pos :. 🚚seluruh Malaysia
    .
    📌Dapatkan produk #ASLEGACY #ASLCOSMETICS dari kami:MOP sah anda #D01864
    .
    . **wasap.my/60172367967/aslegacy
    Rositah Aslegacy JohorSelatan Eta
    **wasap.my/60126742967/aslegacy
    Zulkefli [email protected] Bandar Maharani, Johor, Malaysia
    .
    #bizziboddy #bizziboddycontourcream #bizziflush #nakkurus #kuruscaraselamat #nakcantikcarisaya #datoalifsyukri #datinshahida #ohabangkosmetik #aliffsyukriterlajaklaris #shahidadherbs #viralmalaysia #alegacymalaysia #aslegacy_johorselatan #jamshir #kualiajaib #kejayaantanpabatasan #lookfiit #flush4fiit #pucukharumnita #harumnitagantel #creamfiit #jamshirlosyen #magicmassage #harumnitafaminiewash #melalucacream

  •  3  0  30 June, 2020
  • Korang da cuba belum produk yang terbaik untuk wanita dari as legacy..Produk ni ada banyak kelebihan yang membantu merawat masalah wanita dari dalam dan..
- Meningkatkan tahap tenaga dan kecergasan
- Meningkatkan sistem imunisasi bagi mencegah jangkitan penyakit
- Memelihara kesihatan dalaman wanita
- Mengatasi Keletihan dan kelesuan tubuh badan
- Mengetatkan otot faraj
- Merawat masalah keputihan, sengugut dan kitaran had yang tidak stabil
.
👉Nak kami COD :.
🚗seluruh kawasan Muar & Tangkak
🚗sempadan Muar - Melaka
.
👉Nak kami pos :. 🚚seluruh Malaysia
.
📌Dapatkan produk #ASLEGACY  #ASLCOSMETICS dari kami:MOP sah anda #D01864
.
. **wasap.my/60172367967/aslegacy
Rositah Aslegacy JohorSelatan Eta
**wasap.my/60126742967/aslegacy
Zulkefli Othman@ Bandar Maharani, Johor, Malaysia
.
#bizziboddy #bizziboddycontourcream #bizziflush #nakkurus #kuruscaraselamat #nakcantikcarisaya #datoalifsyukri #datinshahida #ohabangkosmetik #aliffsyukriterlajaklaris #shahidadherbs #viralmalaysia #alegacymalaysia #aslegacy_johorselatan #jamshir #kualiajaib #kejayaantanpabatasan #lookfiit #flush4fiit #pucukharumnita #harumnitagantel #creamfiit #jamshirlosyen #magicmassage #harumnitafaminiewash #melalucacream
  • Korang da cuba belum produk yang terbaik untuk wanita dari as legacy..Produk ni ada banyak kelebihan yang membantu merawat masalah wanita dari dalam dan..
    - Meningkatkan tahap tenaga dan kecergasan
    - Meningkatkan sistem imunisasi bagi mencegah jangkitan penyakit
    - Memelihara kesihatan dalaman wanita
    - Mengatasi Keletihan dan kelesuan tubuh badan
    - Mengetatkan otot faraj
    - Merawat masalah keputihan, sengugut dan kitaran had yang tidak stabil
    .
    👉Nak kami COD :.
    🚗seluruh kawasan Muar & Tangkak
    🚗sempadan Muar - Melaka
    .
    👉Nak kami pos :. 🚚seluruh Malaysia
    .
    📌Dapatkan produk #ASLEGACY #ASLCOSMETICS dari kami:MOP sah anda #D01864
    .
    . **wasap.my/60172367967/aslegacy
    Rositah Aslegacy JohorSelatan Eta
    **wasap.my/60126742967/aslegacy
    Zulkefli [email protected] Bandar Maharani, Johor, Malaysia
    .
    #bizziboddy #bizziboddycontourcream #bizziflush #nakkurus #kuruscaraselamat #nakcantikcarisaya #datoalifsyukri #datinshahida #ohabangkosmetik #aliffsyukriterlajaklaris #shahidadherbs #viralmalaysia #alegacymalaysia #aslegacy_johorselatan #jamshir #kualiajaib #kejayaantanpabatasan #lookfiit #flush4fiit #pucukharumnita #harumnitagantel #creamfiit #jamshirlosyen #magicmassage #harumnitafaminiewash #melalucacream

  •  5  0  30 June, 2020
  • Ramai yang ingin tampil dengan kulit yang licin , putih , awek muda , cantik serta kulit lembut & anjal..
-
Kini D'herbs berjaya mengeluarkan produk terbaru, Beaurose. Beaurose yang sesuai untuk mereka yang mengalami masalah - tona kulit tidak sekata - kulit kering dan kusam - kedutan di muka  dan dll .
.
.
👉Nak kami COD :.
🚗seluruh kawasan Muar & Tangkak
🚗sempadan Muar - Melaka
.
👉Nak kami pos :. 🚚seluruh Malaysia
.
📌Dapatkan produk #ASLEGACY  #ASLCOSMETICS dari kami:MOP sah anda #D01864
.
. **wasap.my/60172367967/aslegacy
Rositah Aslegacy JohorSelatan Eta
**wasap.my/60126742967/aslegacy
Zulkefli Othman@ Bandar Maharani, Johor, Malaysia
.
#bizziboddy #bizziboddycontourcream #bizziflush #nakkurus #kuruscaraselamat #nakcantikcarisaya #datoalifsyukri #datinshahida #ohabangkosmetik #aliffsyukriterlajaklaris #shahidadherbs #viralmalaysia #alegacymalaysia #aslegacy_johorselatan #jamshir #kualiajaib #kejayaantanpabatasan #lookfiit #flush4fiit #pucukharumnita #harumnitagantel #creamfiit #jamshirlosyen #magicmassage #harumnitafaminiewash #melalucacream
  • Ramai yang ingin tampil dengan kulit yang licin , putih , awek muda , cantik serta kulit lembut & anjal..
    -
    Kini D'herbs berjaya mengeluarkan produk terbaru, Beaurose. Beaurose yang sesuai untuk mereka yang mengalami masalah - tona kulit tidak sekata - kulit kering dan kusam - kedutan di muka dan dll .
    .
    .
    👉Nak kami COD :.
    🚗seluruh kawasan Muar & Tangkak
    🚗sempadan Muar - Melaka
    .
    👉Nak kami pos :. 🚚seluruh Malaysia
    .
    📌Dapatkan produk #ASLEGACY #ASLCOSMETICS dari kami:MOP sah anda #D01864
    .
    . **wasap.my/60172367967/aslegacy
    Rositah Aslegacy JohorSelatan Eta
    **wasap.my/60126742967/aslegacy
    Zulkefli [email protected] Bandar Maharani, Johor, Malaysia
    .
    #bizziboddy #bizziboddycontourcream #bizziflush #nakkurus #kuruscaraselamat #nakcantikcarisaya #datoalifsyukri #datinshahida #ohabangkosmetik #aliffsyukriterlajaklaris #shahidadherbs #viralmalaysia #alegacymalaysia #aslegacy_johorselatan #jamshir #kualiajaib #kejayaantanpabatasan #lookfiit #flush4fiit #pucukharumnita #harumnitagantel #creamfiit #jamshirlosyen #magicmassage #harumnitafaminiewash #melalucacream

  •  1  0  30 June, 2020
  • Ramai yang ingin tampil dengan kulit yang licin , putih , awek muda , cantik serta kulit lembut & anjal..
-
Kini D'herbs berjaya mengeluarkan produk terbaru, Beaurose. Beaurose yang sesuai untuk mereka yang mengalami masalah - tona kulit tidak sekata - kulit kering dan kusam - kedutan di muka  dan dll .
.
.
👉Nak kami COD :.
🚗seluruh kawasan Muar & Tangkak
🚗sempadan Muar - Melaka
.
👉Nak kami pos :. 🚚seluruh Malaysia
.
📌Dapatkan produk #ASLEGACY  #ASLCOSMETICS dari kami:MOP sah anda #D01864
.
. **wasap.my/60172367967/aslegacy
Rositah Aslegacy JohorSelatan Eta
**wasap.my/60126742967/aslegacy
Zulkefli Othman@ Bandar Maharani, Johor, Malaysia
.
#bizziboddy #bizziboddycontourcream #bizziflush #nakkurus #kuruscaraselamat #nakcantikcarisaya #datoalifsyukri #datinshahida #ohabangkosmetik #aliffsyukriterlajaklaris #shahidadherbs #viralmalaysia #alegacymalaysia #aslegacy_johorselatan #jamshir #kualiajaib #kejayaantanpabatasan #lookfiit #flush4fiit #pucukharumnita #harumnitagantel #creamfiit #jamshirlosyen #magicmassage #harumnitafaminiewash #melalucacream
  • Ramai yang ingin tampil dengan kulit yang licin , putih , awek muda , cantik serta kulit lembut & anjal..
    -
    Kini D'herbs berjaya mengeluarkan produk terbaru, Beaurose. Beaurose yang sesuai untuk mereka yang mengalami masalah - tona kulit tidak sekata - kulit kering dan kusam - kedutan di muka dan dll .
    .
    .
    👉Nak kami COD :.
    🚗seluruh kawasan Muar & Tangkak
    🚗sempadan Muar - Melaka
    .
    👉Nak kami pos :. 🚚seluruh Malaysia
    .
    📌Dapatkan produk #ASLEGACY #ASLCOSMETICS dari kami:MOP sah anda #D01864
    .
    . **wasap.my/60172367967/aslegacy
    Rositah Aslegacy JohorSelatan Eta
    **wasap.my/60126742967/aslegacy
    Zulkefli [email protected] Bandar Maharani, Johor, Malaysia
    .
    #bizziboddy #bizziboddycontourcream #bizziflush #nakkurus #kuruscaraselamat #nakcantikcarisaya #datoalifsyukri #datinshahida #ohabangkosmetik #aliffsyukriterlajaklaris #shahidadherbs #viralmalaysia #alegacymalaysia #aslegacy_johorselatan #jamshir #kualiajaib #kejayaantanpabatasan #lookfiit #flush4fiit #pucukharumnita #harumnitagantel #creamfiit #jamshirlosyen #magicmassage #harumnitafaminiewash #melalucacream

  •  4  1  29 June, 2020
  • .
👉Nak kami COD :.
🚗seluruh kawasan Muar & Tangkak
🚗sempadan Muar - Melaka
.
👉Nak kami pos :. 🚚seluruh Malaysia
.
📌Dapatkan produk #ASLEGACY  #ASLCOSMETICS dari kami:MOP sah anda #D01864
.
. **wasap.my/60172367967/aslegacy
Rositah Aslegacy JohorSelatan Eta
**wasap.my/60126742967/aslegacy
Zulkefli Othman@ Bandar Maharani, Johor, Malaysia
.
#bizziboddy #bizziboddycontourcream #bizziflush #nakkurus #kuruscaraselamat #nakcantikcarisaya #datoalifsyukri #datinshahida #ohabangkosmetik #aliffsyukriterlajaklaris #shahidadherbs #viralmalaysia #alegacymalaysia #aslegacy_johorselatan #jamshir #kualiajaib #kejayaantanpabatasan #lookfiit #flush4fiit #pucukharumnita #harumnitagantel #creamfiit #jamshirlosyen #magicmassage #harumnitafaminiewash #melalucacream
  • .
    👉Nak kami COD :.
    🚗seluruh kawasan Muar & Tangkak
    🚗sempadan Muar - Melaka
    .
    👉Nak kami pos :. 🚚seluruh Malaysia
    .
    📌Dapatkan produk #ASLEGACY #ASLCOSMETICS dari kami:MOP sah anda #D01864
    .
    . **wasap.my/60172367967/aslegacy
    Rositah Aslegacy JohorSelatan Eta
    **wasap.my/60126742967/aslegacy
    Zulkefli [email protected] Bandar Maharani, Johor, Malaysia
    .
    #bizziboddy #bizziboddycontourcream #bizziflush #nakkurus #kuruscaraselamat #nakcantikcarisaya #datoalifsyukri #datinshahida #ohabangkosmetik #aliffsyukriterlajaklaris #shahidadherbs #viralmalaysia #alegacymalaysia #aslegacy_johorselatan #jamshir #kualiajaib #kejayaantanpabatasan #lookfiit #flush4fiit #pucukharumnita #harumnitagantel #creamfiit #jamshirlosyen #magicmassage #harumnitafaminiewash #melalucacream

  •  1  0  29 June, 2020
  • Ada tak yang selalu rasa tak bermaya je?

Apa kata cuba minum Harumnita Pearl Coffee kerana ia dapat meningkatkan sistem imunisasi & memberi tenaga sepanjang hari.

Selain tu kandungan kopi Harumnita ni dapat memelihara kesihatan dalaman wanita sebab ada epimedium & Dong Quai yang boleh buat anda awet muda😍
.
Jangan risau yang tak suka minum coffee pun comfirm berkenan dengan Harumnita Coffee ni sebab rasanya tak pahit atau kelat. .
👉Nak kami COD :.
🚗seluruh kawasan Muar & Tangkak
🚗sempadan Muar - Melaka
.
👉Nak kami pos :. 🚚seluruh Malaysia
.
📌Dapatkan produk #ASLEGACY  #ASLCOSMETICS dari kami:MOP sah anda #D01864
.
. **wasap.my/60172367967/aslegacy
Rositah Aslegacy JohorSelatan Eta
**wasap.my/60126742967/aslegacy
Zulkefli Othman@ Bandar Maharani, Johor, Malaysia
.
#bizziboddy #bizziboddycontourcream #bizziflush #nakkurus #kuruscaraselamat #nakcantikcarisaya #datoalifsyukri #datinshahida #ohabangkosmetik #aliffsyukriterlajaklaris #shahidadherbs #viralmalaysia #alegacymalaysia #aslegacy_johorselatan #jamshir #kualiajaib #kejayaantanpabatasan #lookfiit #flush4fiit #pucukharumnita #harumnitagantel #creamfiit #jamshirlosyen #magicmassage #harumnitafaminiewash #melalucacream
  • Ada tak yang selalu rasa tak bermaya je?

    Apa kata cuba minum Harumnita Pearl Coffee kerana ia dapat meningkatkan sistem imunisasi & memberi tenaga sepanjang hari.

    Selain tu kandungan kopi Harumnita ni dapat memelihara kesihatan dalaman wanita sebab ada epimedium & Dong Quai yang boleh buat anda awet muda😍
    .
    Jangan risau yang tak suka minum coffee pun comfirm berkenan dengan Harumnita Coffee ni sebab rasanya tak pahit atau kelat. .
    👉Nak kami COD :.
    🚗seluruh kawasan Muar & Tangkak
    🚗sempadan Muar - Melaka
    .
    👉Nak kami pos :. 🚚seluruh Malaysia
    .
    📌Dapatkan produk #ASLEGACY #ASLCOSMETICS dari kami:MOP sah anda #D01864
    .
    . **wasap.my/60172367967/aslegacy
    Rositah Aslegacy JohorSelatan Eta
    **wasap.my/60126742967/aslegacy
    Zulkefli [email protected] Bandar Maharani, Johor, Malaysia
    .
    #bizziboddy #bizziboddycontourcream #bizziflush #nakkurus #kuruscaraselamat #nakcantikcarisaya #datoalifsyukri #datinshahida #ohabangkosmetik #aliffsyukriterlajaklaris #shahidadherbs #viralmalaysia #alegacymalaysia #aslegacy_johorselatan #jamshir #kualiajaib #kejayaantanpabatasan #lookfiit #flush4fiit #pucukharumnita #harumnitagantel #creamfiit #jamshirlosyen #magicmassage #harumnitafaminiewash #melalucacream

  •  5  0  29 June, 2020
  • 📌KEPERLUAN PEMAKANAN BAGI WARGA EMAS .
Kebaikan pemakanan yg sihat utk mengekalkan kesihatan adalah penting untuk warga emas sbgaimana ia penting bagi golongan muda. Kebanyakan warga emas mempunyai keperluan neutrein yg khusus kerana penuaan mempengaruhi proses penyerapan , penggunaan dan perkumuhan .
-
Kombinasi makronutrien , vitamin ,mineral ,serat dan air adalah sangat penting utk membekalkan nutrien yg mencukupi bagi golongan warga emas. .
📌vitamin dan mineral yg penting bagi warga emas.
-
Warga emas mempunyai risiko lebih tinggi untuk mengalami kekurangan vitamin dan meneral serta lebih mudah utk mendapat beberapa jenis penyakit.
.
.
👉Nak kami COD :.
🚗seluruh kawasan Muar & Tangkak
🚗sempadan Muar - Melaka
.
👉Nak kami pos :. 🚚seluruh Malaysia
.
📌Dapatkan produk #ASLEGACY  #ASLCOSMETICS dari kami:MOP sah anda #D01864
.
. **wasap.my/60172367967/aslegacy
Rositah Aslegacy JohorSelatan Eta
**wasap.my/60126742967/aslegacy
Zulkefli Othman@ Bandar Maharani, Johor, Malaysia
.
#bizziboddy #bizziboddycontourcream #bizziflush #nakkurus #kuruscaraselamat #nakcantikcarisaya #datoalifsyukri #datinshahida #ohabangkosmetik #aliffsyukriterlajaklaris #shahidadherbs #viralmalaysia #alegacymalaysia #aslegacy_johorselatan #jamshir #kualiajaib #kejayaantanpabatasan #lookfiit #flush4fiit #pucukharumnita #harumnitagantel #creamfiit #jamshirlosyen #magicmassage #harumnitafaminiewash #melalucacream
  • 📌KEPERLUAN PEMAKANAN BAGI WARGA EMAS .
    Kebaikan pemakanan yg sihat utk mengekalkan kesihatan adalah penting untuk warga emas sbgaimana ia penting bagi golongan muda. Kebanyakan warga emas mempunyai keperluan neutrein yg khusus kerana penuaan mempengaruhi proses penyerapan , penggunaan dan perkumuhan .
    -
    Kombinasi makronutrien , vitamin ,mineral ,serat dan air adalah sangat penting utk membekalkan nutrien yg mencukupi bagi golongan warga emas. .
    📌vitamin dan mineral yg penting bagi warga emas.
    -
    Warga emas mempunyai risiko lebih tinggi untuk mengalami kekurangan vitamin dan meneral serta lebih mudah utk mendapat beberapa jenis penyakit.
    .
    .
    👉Nak kami COD :.
    🚗seluruh kawasan Muar & Tangkak
    🚗sempadan Muar - Melaka
    .
    👉Nak kami pos :. 🚚seluruh Malaysia
    .
    📌Dapatkan produk #ASLEGACY #ASLCOSMETICS dari kami:MOP sah anda #D01864
    .
    . **wasap.my/60172367967/aslegacy
    Rositah Aslegacy JohorSelatan Eta
    **wasap.my/60126742967/aslegacy
    Zulkefli [email protected] Bandar Maharani, Johor, Malaysia
    .
    #bizziboddy #bizziboddycontourcream #bizziflush #nakkurus #kuruscaraselamat #nakcantikcarisaya #datoalifsyukri #datinshahida #ohabangkosmetik #aliffsyukriterlajaklaris #shahidadherbs #viralmalaysia #alegacymalaysia #aslegacy_johorselatan #jamshir #kualiajaib #kejayaantanpabatasan #lookfiit #flush4fiit #pucukharumnita #harumnitagantel #creamfiit #jamshirlosyen #magicmassage #harumnitafaminiewash #melalucacream

  •  3  0  28 June, 2020
  • koleksi tudung sarung kegemaran Datin @shahidadherbs 
kami dah keluarkan tudung sarung yang cantik untuk korang yang nak cepat bersiap. Part paling best.. kain sejuk dan elok je terbentuk di bahagian muka..
.
Siapa nk beli komen NAK sekarang!! .
.
Terdapat dua size M & L
.
.
CEPAT-CEPAT DAPAT KAN HARGA PROMISE!!!!!
1HELAI RM69 
2HELAI RM100
.
.
👉Nak kami COD :.
🚗seluruh kawasan Muar & Tangkak
🚗sempadan Muar - Melaka
.
👉Nak kami pos :. 🚚seluruh Malaysia
.
📌Dapatkan produk #ASLEGACY  #ASLCOSMETICS dari kami:MOP sah anda #D01864
.
. **wasap.my/60172367967/aslegacy
Rositah Aslegacy JohorSelatan Eta
**wasap.my/60126742967/aslegacy
Zulkefli Othman@ Bandar Maharani, Johor, Malaysia
.
#bizziboddy #bizziboddycontourcream #bizziflush #nakkurus #kuruscaraselamat #nakcantikcarisaya #datoalifsyukri #datinshahida #ohabangkosmetik #aliffsyukriterlajaklaris #shahidadherbs #viralmalaysia #alegacymalaysia #aslegacy_johorselatan #jamshir #kualiajaib #kejayaantanpabatasan #lookfiit #flush4fiit #pucukharumnita #harumnitagantel #creamfiit #jamshirlosyen #magicmassage #harumnitafaminiewash #melalucacream
  • koleksi tudung sarung kegemaran Datin @shahidadherbs
    kami dah keluarkan tudung sarung yang cantik untuk korang yang nak cepat bersiap. Part paling best.. kain sejuk dan elok je terbentuk di bahagian muka..
    .
    Siapa nk beli komen NAK sekarang!! .
    .
    Terdapat dua size M & L
    .
    .
    CEPAT-CEPAT DAPAT KAN HARGA PROMISE!!!!!
    1HELAI RM69
    2HELAI RM100
    .
    .
    👉Nak kami COD :.
    🚗seluruh kawasan Muar & Tangkak
    🚗sempadan Muar - Melaka
    .
    👉Nak kami pos :. 🚚seluruh Malaysia
    .
    📌Dapatkan produk #ASLEGACY #ASLCOSMETICS dari kami:MOP sah anda #D01864
    .
    . **wasap.my/60172367967/aslegacy
    Rositah Aslegacy JohorSelatan Eta
    **wasap.my/60126742967/aslegacy
    Zulkefli [email protected] Bandar Maharani, Johor, Malaysia
    .
    #bizziboddy #bizziboddycontourcream #bizziflush #nakkurus #kuruscaraselamat #nakcantikcarisaya #datoalifsyukri #datinshahida #ohabangkosmetik #aliffsyukriterlajaklaris #shahidadherbs #viralmalaysia #alegacymalaysia #aslegacy_johorselatan #jamshir #kualiajaib #kejayaantanpabatasan #lookfiit #flush4fiit #pucukharumnita #harumnitagantel #creamfiit #jamshirlosyen #magicmassage #harumnitafaminiewash #melalucacream

  •  5  0  28 June, 2020
  • #Repost @as.legacymalaysia @download.ins
---
Korang penah dengar tak jenama 'Melaleuca' nie???
Sebenarnya produk nie sangatlah bagus, cuma harganya je agak mahal sedikit.. .
.
Tapi tak salah kalau nak melabur asalkan ianya berkesan dan memuaskan hati, betul tak??
Kalau luka besaq, lambat ler nak pulih, better jumpa doktor la kan..hehee
.
.

Hanya dengan RM 39.90 anda bebas daripada masalah kulit.
.

Jom dapatkan sekarang!!!
.
.
👉Nak kami COD :.
🚗seluruh kawasan Muar & Tangkak
🚗sempadan Muar - Melaka
.
👉Nak kami pos :. 🚚seluruh Malaysia
.
📌Dapatkan produk #ASLEGACY  #ASLCOSMETICS dari kami:MOP sah anda #D01864
.
. **wasap.my/60172367967/aslegacy
Rositah Aslegacy JohorSelatan Eta
**wasap.my/60126742967/aslegacy
Zulkefli Othman@ Bandar Maharani, Johor, Malaysia
.
#bizziboddy #bizziboddycontourcream #bizziflush #nakkurus #kuruscaraselamat #nakcantikcarisaya #datoalifsyukri #datinshahida #ohabangkosmetik #aliffsyukriterlajaklaris #shahidadherbs #viralmalaysia #alegacymalaysia #aslegacy_johorselatan #jamshir #kualiajaib #kejayaantanpabatasan #lookfiit #flush4fiit #pucukharumnita #harumnitagantel #creamfiit #jamshirlosyen #magicmassage #harumnitafaminiewash #melalucacream
  • #Repost @as.legacymalaysia @download.ins
    ---
    Korang penah dengar tak jenama 'Melaleuca' nie???
    Sebenarnya produk nie sangatlah bagus, cuma harganya je agak mahal sedikit.. .
    .
    Tapi tak salah kalau nak melabur asalkan ianya berkesan dan memuaskan hati, betul tak??
    Kalau luka besaq, lambat ler nak pulih, better jumpa doktor la kan..hehee
    .
    .

    Hanya dengan RM 39.90 anda bebas daripada masalah kulit.
    .

    Jom dapatkan sekarang!!!
    .
    .
    👉Nak kami COD :.
    🚗seluruh kawasan Muar & Tangkak
    🚗sempadan Muar - Melaka
    .
    👉Nak kami pos :. 🚚seluruh Malaysia
    .
    📌Dapatkan produk #ASLEGACY #ASLCOSMETICS dari kami:MOP sah anda #D01864
    .
    . **wasap.my/60172367967/aslegacy
    Rositah Aslegacy JohorSelatan Eta
    **wasap.my/60126742967/aslegacy
    Zulkefli [email protected] Bandar Maharani, Johor, Malaysia
    .
    #bizziboddy #bizziboddycontourcream #bizziflush #nakkurus #kuruscaraselamat #nakcantikcarisaya #datoalifsyukri #datinshahida #ohabangkosmetik #aliffsyukriterlajaklaris #shahidadherbs #viralmalaysia #alegacymalaysia #aslegacy_johorselatan #jamshir #kualiajaib #kejayaantanpabatasan #lookfiit #flush4fiit #pucukharumnita #harumnitagantel #creamfiit #jamshirlosyen #magicmassage #harumnitafaminiewash #melalucacream

  •  4  0  28 June, 2020
  • ✨KOLEKSI TUDUNG RAYA 2020✨
.
BAWAL PRINTED READY STOCK ‼️ Kelebihan : • tidak pekak 👂🏼
• tidak panas 🔥
• mudah dibentuk 🧕🏻
• dilengkapi batu kristal tabur ✨
.
Code : Mint floral 
Harga :
- RM79.90 ( sehelai )
- RM120 ( 2 helai )
.
Terus hubungi Master stokis kami sekarang sementara stock masih ada❗️
.
#tudungraya #tudungbawal #tudungcantik .
👉Nak kami COD :.
🚗seluruh kawasan Muar & Tangkak
🚗sempadan Muar - Melaka
.
👉Nak kami pos :. 🚚seluruh Malaysia
.
📌Dapatkan produk #ASLEGACY  #ASLCOSMETICS dari kami:MOP sah anda #D01864
.
. **wasap.my/60172367967/aslegacy
Rositah Aslegacy JohorSelatan Eta
**wasap.my/60126742967/aslegacy
Zulkefli Othman@ Bandar Maharani, Johor, Malaysia
.
#bizziboddy #bizziboddycontourcream #bizziflush #nakkurus #kuruscaraselamat #nakcantikcarisaya #datoalifsyukri #datinshahida #ohabangkosmetik #aliffsyukriterlajaklaris #shahidadherbs #viralmalaysia #alegacymalaysia #aslegacy_johorselatan #jamshir #kualiajaib #kejayaantanpabatasan #lookfiit #flush4fiit #pucukharumnita #harumnitagantel #creamfiit #jamshirlo
  • ✨KOLEKSI TUDUNG RAYA 2020✨
    .
    BAWAL PRINTED READY STOCK ‼️ Kelebihan : • tidak pekak 👂🏼
    • tidak panas 🔥
    • mudah dibentuk 🧕🏻
    • dilengkapi batu kristal tabur ✨
    .
    Code : Mint floral
    Harga :
    - RM79.90 ( sehelai )
    - RM120 ( 2 helai )
    .
    Terus hubungi Master stokis kami sekarang sementara stock masih ada❗️
    .
    #tudungraya #tudungbawal #tudungcantik .
    👉Nak kami COD :.
    🚗seluruh kawasan Muar & Tangkak
    🚗sempadan Muar - Melaka
    .
    👉Nak kami pos :. 🚚seluruh Malaysia
    .
    📌Dapatkan produk #ASLEGACY #ASLCOSMETICS dari kami:MOP sah anda #D01864
    .
    . **wasap.my/60172367967/aslegacy
    Rositah Aslegacy JohorSelatan Eta
    **wasap.my/60126742967/aslegacy
    Zulkefli [email protected] Bandar Maharani, Johor, Malaysia
    .
    #bizziboddy #bizziboddycontourcream #bizziflush #nakkurus #kuruscaraselamat #nakcantikcarisaya #datoalifsyukri #datinshahida #ohabangkosmetik #aliffsyukriterlajaklaris #shahidadherbs #viralmalaysia #alegacymalaysia #aslegacy_johorselatan #jamshir #kualiajaib #kejayaantanpabatasan #lookfiit #flush4fiit #pucukharumnita #harumnitagantel #creamfiit #jamshirlo

  •  8  0  27 June, 2020
  • ✨KOLEKSI TUDUNG RAYA 2020✨
.
BAWAL PRINTED READY STOCK ‼️ Kelebihan : • tidak pekak 👂🏼
• tidak panas 🔥
• mudah dibentuk 🧕🏻
• dilengkapi batu kristal tabur ✨
.
Code : Mint floral 
Harga :
- RM79.90 ( sehelai )
- RM120 ( 2 helai )
.
.
👉Nak kami COD :.
🚗seluruh kawasan Muar & Tangkak
🚗sempadan Muar - Melaka
.
👉Nak kami pos :. 🚚seluruh Malaysia
.
📌Dapatkan produk #ASLEGACY  #ASLCOSMETICS dari kami:MOP sah anda #D01864
.
. **wasap.my/60172367967/aslegacy
Rositah Aslegacy JohorSelatan Eta
**wasap.my/60126742967/aslegacy
Zulkefli Othman@ Bandar Maharani, Johor, Malaysia
.
#bizziboddy #bizziboddycontourcream #bizziflush #nakkurus #kuruscaraselamat #nakcantikcarisaya #datoalifsyukri #datinshahida #ohabangkosmetik #aliffsyukriterlajaklaris #shahidadherbs #viralmalaysia #alegacymalaysia #aslegacy_johorselatan #jamshir #kualiajaib #kejayaantanpabatasan #lookfiit #flush4fiit #pucukharumnita #harumnitagantel #creamfiit #jamshirlosyen #magicmassage #harumnitafaminiewash #melalucacream
  • ✨KOLEKSI TUDUNG RAYA 2020✨
    .
    BAWAL PRINTED READY STOCK ‼️ Kelebihan : • tidak pekak 👂🏼
    • tidak panas 🔥
    • mudah dibentuk 🧕🏻
    • dilengkapi batu kristal tabur ✨
    .
    Code : Mint floral
    Harga :
    - RM79.90 ( sehelai )
    - RM120 ( 2 helai )
    .
    .
    👉Nak kami COD :.
    🚗seluruh kawasan Muar & Tangkak
    🚗sempadan Muar - Melaka
    .
    👉Nak kami pos :. 🚚seluruh Malaysia
    .
    📌Dapatkan produk #ASLEGACY #ASLCOSMETICS dari kami:MOP sah anda #D01864
    .
    . **wasap.my/60172367967/aslegacy
    Rositah Aslegacy JohorSelatan Eta
    **wasap.my/60126742967/aslegacy
    Zulkefli [email protected] Bandar Maharani, Johor, Malaysia
    .
    #bizziboddy #bizziboddycontourcream #bizziflush #nakkurus #kuruscaraselamat #nakcantikcarisaya #datoalifsyukri #datinshahida #ohabangkosmetik #aliffsyukriterlajaklaris #shahidadherbs #viralmalaysia #alegacymalaysia #aslegacy_johorselatan #jamshir #kualiajaib #kejayaantanpabatasan #lookfiit #flush4fiit #pucukharumnita #harumnitagantel #creamfiit #jamshirlosyen #magicmassage #harumnitafaminiewash #melalucacream

  •  8  0  27 June, 2020

Top #D01864 Posts

  • Nantikan hasilnya...#lookfiit
.
Gegarannya kini bermula...adik wani💪💪💪💪💪
.
More info jom wasap sis
.
.
👉Nak kami COD :.
🚗seluruh kawasan Muar & Tangkak
🚗sempadan Muar - Melaka
.
👉Nak kami pos :. 🚚seluruh Malaysia
.
📌Dapatkan produk #ASLEGACY  #ASLCOSMETICS dari kami:MOP sah anda #D01864
.
. **wasap.my/60172367967/aslegacy
Rositah Aslegacy JohorSelatan Eta
**wasap.my/60126742967/aslegacy
Zulkefli Othman@ Bandar Maharani, Johor, Malaysia
.
#bizziboddy #bizziboddycontourcream #bizziflush #nakkurus #kuruscaraselamat #nakcantikcarisaya #datoalifsyukri #datinshahida #ohabangkosmetik #aliffsyukriterlajaklaris #shahidadherbs #viralmalaysia #alegacymalaysia #aslegacy_johorselatan #jamshir #kualiajaib #kejayaantanpabatasan #lookfiit
  • Nantikan hasilnya... #lookfiit
    .
    Gegarannya kini bermula...adik wani💪💪💪💪💪
    .
    More info jom wasap sis
    .
    .
    👉Nak kami COD :.
    🚗seluruh kawasan Muar & Tangkak
    🚗sempadan Muar - Melaka
    .
    👉Nak kami pos :. 🚚seluruh Malaysia
    .
    📌Dapatkan produk #ASLEGACY #ASLCOSMETICS dari kami:MOP sah anda #D01864
    .
    . **wasap.my/60172367967/aslegacy
    Rositah Aslegacy JohorSelatan Eta
    **wasap.my/60126742967/aslegacy
    Zulkefli [email protected] Bandar Maharani, Johor, Malaysia
    .
    #bizziboddy #bizziboddycontourcream #bizziflush #nakkurus #kuruscaraselamat #nakcantikcarisaya #datoalifsyukri #datinshahida #ohabangkosmetik #aliffsyukriterlajaklaris #shahidadherbs #viralmalaysia #alegacymalaysia #aslegacy_johorselatan #jamshir #kualiajaib #kejayaantanpabatasan #lookfiit

  •  523  10  5 November, 2019
  • Morning uncle & aunty! 🤗

Kalau uncle dengan aunty nak tau rahsia mama kurus, sihat, cantik & bertenaga jangan lupa dapatkan Bizzi Boddy & Bizzi Flush tau!
.
More detail jom wasap ↪wasap.my/60172367967
.
👉Nak kami COD :.
🚗seluruh kawasan Muar & Tangkak
🚗sempadan Muar - Melaka
.
👉Nak kami pos :. 🚚seluruh Malaysia
.
📌Dapatkan produk #ASLEGACY  #ASLCOSMETICS dari kami:MOP sah anda #D01864
.
. **wasap.my/60172367967/aslegacy
Rositah Aslegacy JohorSelatan Eta
**wasap.my/60126742967/aslegacy
Zulkefli Othman@ Bandar Maharani, Johor, Malaysia
.
#bizziboddy #bizziboddycontourcream #bizziflush #nakkurus #kuruscaraselamat #nakcantikcarisaya #datoalifsyukri #datinshahida #ohabangkosmetik #aliffsyukriterlajaklaris #shahidadherbs #viralmalaysia #alegacymalaysia #aslegacy_johorselatan #jamshir #kualiajaib #kejayaantanpabatasan
  • Morning uncle & aunty! 🤗

    Kalau uncle dengan aunty nak tau rahsia mama kurus, sihat, cantik & bertenaga jangan lupa dapatkan Bizzi Boddy & Bizzi Flush tau!
    .
    More detail jom wasap ↪wasap.my/60172367967
    .
    👉Nak kami COD :.
    🚗seluruh kawasan Muar & Tangkak
    🚗sempadan Muar - Melaka
    .
    👉Nak kami pos :. 🚚seluruh Malaysia
    .
    📌Dapatkan produk #ASLEGACY #ASLCOSMETICS dari kami:MOP sah anda #D01864
    .
    . **wasap.my/60172367967/aslegacy
    Rositah Aslegacy JohorSelatan Eta
    **wasap.my/60126742967/aslegacy
    Zulkefli [email protected] Bandar Maharani, Johor, Malaysia
    .
    #bizziboddy #bizziboddycontourcream #bizziflush #nakkurus #kuruscaraselamat #nakcantikcarisaya #datoalifsyukri #datinshahida #ohabangkosmetik #aliffsyukriterlajaklaris #shahidadherbs #viralmalaysia #alegacymalaysia #aslegacy_johorselatan #jamshir #kualiajaib #kejayaantanpabatasan

  •  301  4  13 October, 2019
  • Biasa kalau @aliffsyukriterlajaklaris hadiahkan saya beg ke barang kemas saya jarang nak pakai sangat sebab x berapa gemar bertukar2 beg....kalau pakai beg tu satu jelah...barang kemas mmg dari kecik x berapa suka pakai....sebab x nak nampak gegirl sangat maklum la nak bersaing dgn adik beradik yg lain lelaki....😅😅😅
.
tapi saya suka sangat dapat hadiah tasbih dari suami saya @aliffsyukriterlajaklaris ...dia punya suka tu lain biasa x nampak di mulut sebab saya ni x pandai nak tunjuk...saya post la kat ig biar dia baca hahahah..biar dia tahu saya hargai dan suka walaupun mulut x cakap kan..:
.
telekung kesukaan saya dari @as.hijabofficial selesa dan terbentuk di bahagian muka...ada poket dia kiri dan kanan senang nak simpan jam ke hp ke.....
.
.
👉Nak kami COD :.
🚗seluruh kawasan Muar & Tangkak
🚗sempadan Muar - Melaka
.
👉Nak kami pos :. 🚚seluruh Malaysia
.
📌Dapatkan produk #ASLEGACY  #ASLCOSMETICS dari kami:MOP sah anda #D01864
.
. **wasap.my/60172367967/aslegacy
Rositah Aslegacy JohorSelatan Eta
**wasap.my/60126742967/aslegacy
Zulkefli Othman@ Bandar Maharani, Johor, Malaysia
.
#bizziboddy #bizziboddycontourcream #bizziflush #nakkurus #kuruscaraselamat #nakcantikcarisaya #datoalifsyukri #datinshahida #ohabangkosmetik #aliffsyukriterlajaklaris #shahidadherbs #viralmalaysia #alegacymalaysia #aslegacy_johorselatan #jamshir #kualiajaib #kejayaantanpabatasan #lookfiit #flush4fiit #pucukharumnita #harumnitagantel #creamfiit #jamshirlosyen #magicmassage #harumnitafaminiewash #melalucacream
  • Biasa kalau @aliffsyukriterlajaklaris hadiahkan saya beg ke barang kemas saya jarang nak pakai sangat sebab x berapa gemar bertukar2 beg....kalau pakai beg tu satu jelah...barang kemas mmg dari kecik x berapa suka pakai....sebab x nak nampak gegirl sangat maklum la nak bersaing dgn adik beradik yg lain lelaki....😅😅😅
    .
    tapi saya suka sangat dapat hadiah tasbih dari suami saya @aliffsyukriterlajaklaris ...dia punya suka tu lain biasa x nampak di mulut sebab saya ni x pandai nak tunjuk...saya post la kat ig biar dia baca hahahah..biar dia tahu saya hargai dan suka walaupun mulut x cakap kan..:
    .
    telekung kesukaan saya dari @as.hijabofficial selesa dan terbentuk di bahagian muka...ada poket dia kiri dan kanan senang nak simpan jam ke hp ke.....
    .
    .
    👉Nak kami COD :.
    🚗seluruh kawasan Muar & Tangkak
    🚗sempadan Muar - Melaka
    .
    👉Nak kami pos :. 🚚seluruh Malaysia
    .
    📌Dapatkan produk #ASLEGACY #ASLCOSMETICS dari kami:MOP sah anda #D01864
    .
    . **wasap.my/60172367967/aslegacy
    Rositah Aslegacy JohorSelatan Eta
    **wasap.my/60126742967/aslegacy
    Zulkefli [email protected] Bandar Maharani, Johor, Malaysia
    .
    #bizziboddy #bizziboddycontourcream #bizziflush #nakkurus #kuruscaraselamat #nakcantikcarisaya #datoalifsyukri #datinshahida #ohabangkosmetik #aliffsyukriterlajaklaris #shahidadherbs #viralmalaysia #alegacymalaysia #aslegacy_johorselatan #jamshir #kualiajaib #kejayaantanpabatasan #lookfiit #flush4fiit #pucukharumnita #harumnitagantel #creamfiit #jamshirlosyen #magicmassage #harumnitafaminiewash #melalucacream

  •  49  0  4 July, 2020
  • ..
kisah benar..Cuba korang bagi pendapat bagaimana nak cepatkan lagi proses mengurangkan berat badan wani ..sbbarya..abang dah hantar pergi doktor tapi masih tak kurus lagi??..
Walaupun baru 7hari dijaga dlam akedemi a comel.. oleh abang dan diberi makanan yang sihat dan menggunakan #lookfit @as.legacymalaysia wani kini yang sebelumnya tidak boleh berjalan ataupun bergerak dengan sendirinya kini telah turun lebih daripada 20 kg dan perkembangan ini saya kongsikan di ruangan YouTube saya di tv Telajak laris kalau awak nak tengok bagaimanakah wanita yang mempunyai berat badan lebih 300 kg ini menjalani kehidupan seperti orang lain....Dan jikalau korang nak beli produk lookfiit ang berharga RM 79.90  ini korang boleh wussp no di bawah..
.
.
👉Nak kami COD :.
🚗seluruh kawasan Muar & Tangkak
🚗sempadan Muar - Melaka
.
👉Nak kami pos :. 🚚seluruh Malaysia
.
📌Dapatkan produk #ASLEGACY  #ASLCOSMETICS dari kami:MOP sah anda #D01864
.
. **wasap.my/60172367967/aslegacy
Rositah Aslegacy JohorSelatan Eta
**wasap.my/60126742967/aslegacy
Zulkefli Othman@ Bandar Maharani, Johor, Malaysia
.
#bizziboddy #bizziboddycontourcream #bizziflush #nakkurus #kuruscaraselamat #nakcantikcarisaya #datoalifsyukri #datinshahida #ohabangkosmetik #aliffsyukriterlajaklaris #shahidadherbs #viralmalaysia #alegacymalaysia #aslegacy_johorselatan #jamshir #kualiajaib #kejayaantanpabatasan #lookfiit
  • ..
    kisah benar..Cuba korang bagi pendapat bagaimana nak cepatkan lagi proses mengurangkan berat badan wani ..sbbarya..abang dah hantar pergi doktor tapi masih tak kurus lagi??..
    Walaupun baru 7hari dijaga dlam akedemi a comel.. oleh abang dan diberi makanan yang sihat dan menggunakan #lookfit @as.legacymalaysia wani kini yang sebelumnya tidak boleh berjalan ataupun bergerak dengan sendirinya kini telah turun lebih daripada 20 kg dan perkembangan ini saya kongsikan di ruangan YouTube saya di tv Telajak laris kalau awak nak tengok bagaimanakah wanita yang mempunyai berat badan lebih 300 kg ini menjalani kehidupan seperti orang lain....Dan jikalau korang nak beli produk lookfiit ang berharga RM 79.90 ini korang boleh wussp no di bawah..
    .
    .
    👉Nak kami COD :.
    🚗seluruh kawasan Muar & Tangkak
    🚗sempadan Muar - Melaka
    .
    👉Nak kami pos :. 🚚seluruh Malaysia
    .
    📌Dapatkan produk #ASLEGACY #ASLCOSMETICS dari kami:MOP sah anda #D01864
    .
    . **wasap.my/60172367967/aslegacy
    Rositah Aslegacy JohorSelatan Eta
    **wasap.my/60126742967/aslegacy
    Zulkefli [email protected] Bandar Maharani, Johor, Malaysia
    .
    #bizziboddy #bizziboddycontourcream #bizziflush #nakkurus #kuruscaraselamat #nakcantikcarisaya #datoalifsyukri #datinshahida #ohabangkosmetik #aliffsyukriterlajaklaris #shahidadherbs #viralmalaysia #alegacymalaysia #aslegacy_johorselatan #jamshir #kualiajaib #kejayaantanpabatasan #lookfiit

  •  1,165  25  14 November, 2019
  • .
A-Comel program yang akan meletop satu malaysia , Siapakah yang layak memenangi RM15K dan memiliki badan yang ideal ! .
Nantikan Tv Terlajak Laris  dan page-page viral !!
.
.
👉Nak kami COD :.
🚗seluruh kawasan Muar & Tangkak
🚗sempadan Muar - Melaka
.
👉Nak kami pos :. 🚚seluruh Malaysia
.
📌Dapatkan produk #ASLEGACY  #ASLCOSMETICS dari kami:MOP sah anda #D01864
.
. **wasap.my/60172367967/aslegacy
Rositah Aslegacy JohorSelatan Eta
**wasap.my/60126742967/aslegacy
Zulkefli Othman@ Bandar Maharani, Johor, Malaysia
.
#bizziboddy #bizziboddycontourcream #bizziflush #nakkurus #kuruscaraselamat #nakcantikcarisaya #datoalifsyukri #datinshahida #ohabangkosmetik #aliffsyukriterlajaklaris #shahidadherbs #viralmalaysia #alegacymalaysia #aslegacy_johorselatan #jamshir #kualiajaib #kejayaantanpabatasan #lookfiit
  • .
    A-Comel program yang akan meletop satu malaysia , Siapakah yang layak memenangi RM15K dan memiliki badan yang ideal ! .
    Nantikan Tv Terlajak Laris dan page-page viral !!
    .
    .
    👉Nak kami COD :.
    🚗seluruh kawasan Muar & Tangkak
    🚗sempadan Muar - Melaka
    .
    👉Nak kami pos :. 🚚seluruh Malaysia
    .
    📌Dapatkan produk #ASLEGACY #ASLCOSMETICS dari kami:MOP sah anda #D01864
    .
    . **wasap.my/60172367967/aslegacy
    Rositah Aslegacy JohorSelatan Eta
    **wasap.my/60126742967/aslegacy
    Zulkefli [email protected] Bandar Maharani, Johor, Malaysia
    .
    #bizziboddy #bizziboddycontourcream #bizziflush #nakkurus #kuruscaraselamat #nakcantikcarisaya #datoalifsyukri #datinshahida #ohabangkosmetik #aliffsyukriterlajaklaris #shahidadherbs #viralmalaysia #alegacymalaysia #aslegacy_johorselatan #jamshir #kualiajaib #kejayaantanpabatasan #lookfiit

  •  390  4  13 November, 2019