#Ctdk Instagram Photos & Videos

Ctdk - 2.2m posts

Hashtag Popularity

51.5
average comments
1.5k
average likes

Latest #Ctdk Posts

  • .
πŸ’’Dituduh pengotor dan tak gosok gigi gara gara mulut berbau. πŸ₯ΊπŸ₯ΊπŸ₯Ί
.
Dah gosok gigi banyak kali, mulut tetap berbau? Takde masalah gigi pun, berbau juga? Dah buntu xtahu nak buat macamana? Dah cuba pelbagai cara bau mulut taknak hilang.
.
Perfume mulut Noraessential, 3x spray bau mulut hilang, mulut harum bau wangi semerbak! 🌹🌹🌹
.
Feedback customer yang kami dapat hari hari...
.
πŸ‘‰ Mulut bau wangi, yakin nak cakap dekat dekat
πŸ‘‰ Masalah bengkak gusi dan gusi berdar ah dah settle
πŸ‘‰ Tidak lagi gatal gatal akibat resdung
πŸ‘‰ Nafas berbau akibat resdung settle
πŸ‘‰ Suami/isteri suka nak cemolot hari hari
πŸ‘‰ Mulut dah tak kering, senang digunakan
πŸ‘‰ Wangi mcm makan bunga rose! 
.
Komen nak .
.
#yusufiskandar#adhwardell#beritahangat#neelofa#fazura#raya2020#resepimudah#lawakviral#lawaktwitter#mfmirafilzah#tipskurus#tudungbawal#rayahaji2020#ctdk#masakmasak#mudahterhibur#dudukrumahchallenge#zahirah#dramasangat#pkpp#kampungpeople#7harimencintaiku2#jentikhati#tiktok#viral#dramaviral
  • .
    πŸ’’Dituduh pengotor dan tak gosok gigi gara gara mulut berbau. πŸ₯ΊπŸ₯ΊπŸ₯Ί
    .
    Dah gosok gigi banyak kali, mulut tetap berbau? Takde masalah gigi pun, berbau juga? Dah buntu xtahu nak buat macamana? Dah cuba pelbagai cara bau mulut taknak hilang.
    .
    Perfume mulut Noraessential, 3x spray bau mulut hilang, mulut harum bau wangi semerbak! 🌹🌹🌹
    .
    Feedback customer yang kami dapat hari hari...
    .
    πŸ‘‰ Mulut bau wangi, yakin nak cakap dekat dekat
    πŸ‘‰ Masalah bengkak gusi dan gusi berdar ah dah settle
    πŸ‘‰ Tidak lagi gatal gatal akibat resdung
    πŸ‘‰ Nafas berbau akibat resdung settle
    πŸ‘‰ Suami/isteri suka nak cemolot hari hari
    πŸ‘‰ Mulut dah tak kering, senang digunakan
    πŸ‘‰ Wangi mcm makan bunga rose!
    .
    Komen nak .
    .
    #yusufiskandar #adhwardell #beritahangat #neelofa #fazura #raya2020 #resepimudah #lawakviral #lawaktwitter #mfmirafilzah#tipskurus#tudungbawal#rayahaji2020#ctdk#masakmasak#mudahterhibur#dudukrumahchallenge#zahirah#dramasangat#pkpp#kampungpeople#7harimencintaiku2#jentikhati#tiktok#viral#dramaviral

  •  0  0  2 minutes ago
  • Masyaallah 
Tabarakallah 
.
Omeii omeiii anakk anakk #TMH .Tahniah buat anak anak yang capai sale sangat luar biasa untukk bulan julai 
.
Mokda doakan moga bulan OGOS capai lebih power dan hebat lagi .Insyaallah 
.
Tahniah buat Liyana Mokhtar πŸ‘πŸŽ‰
.
Mokda doakan moga lebih ramai capai banyak lagi kejayaan dengan WD .Berjaya dunia dan akhirat dan antara penyumbang zakat terbesar satu hari nanti .
.
Insyaallah 
.
Amin amin πŸ˜˜πŸ‘πŸ»
.
#wdluarnegara #wdbrunei #wdsingapore #wdusa #wdamerika #wddubai #wdmalaysia #wdchina #wdegypt #wdaustralia #wdnewzealand #wdindia #wdrusia #cantik #cantiksihat #awetmuda #krimajaib #ctdk #balikkampung #raya2020 #sejarahraya2020 #covid19 #kkm #pmmalaysia #sayangmalaysia #agentwanted #luckydrawjulai2020
  • Masyaallah
    Tabarakallah
    .
    Omeii omeiii anakk anakk #TMH .Tahniah buat anak anak yang capai sale sangat luar biasa untukk bulan julai
    .
    Mokda doakan moga bulan OGOS capai lebih power dan hebat lagi .Insyaallah
    .
    Tahniah buat Liyana Mokhtar πŸ‘πŸŽ‰
    .
    Mokda doakan moga lebih ramai capai banyak lagi kejayaan dengan WD .Berjaya dunia dan akhirat dan antara penyumbang zakat terbesar satu hari nanti .
    .
    Insyaallah
    .
    Amin amin πŸ˜˜πŸ‘πŸ»
    .
    #wdluarnegara #wdbrunei #wdsingapore #wdusa #wdamerika #wddubai #wdmalaysia #wdchina #wdegypt #wdaustralia #wdnewzealand #wdindia #wdrusia #cantik #cantiksihat #awetmuda #krimajaib #ctdk #balikkampung #raya2020 #sejarahraya2020 #covid19 #kkm #pmmalaysia #sayangmalaysia #agentwanted #luckydrawjulai2020

  •  0  0  2 minutes ago
  • Masyaallah 
Tabarakallah 
.
Omeii omeiii anakk anakk #TMH .Tahniah buat anak anak yang capai sale sangat luar biasa untukk bulan julai 
.
Mokda doakan moga bulan OGOS capai lebih power dan hebat lagi .Insyaallah 
.
Tahniah buat Liyana Mokhtar πŸ‘πŸŽ‰
.
Mokda doakan moga lebih ramai capai banyak lagi kejayaan dengan WD .Berjaya dunia dan akhirat dan antara penyumbang zakat terbesar satu hari nanti .
.
Insyaallah 
.
Amin amin πŸ˜˜πŸ‘πŸ»
.
#wdluarnegara #wdbrunei #wdsingapore #wdusa #wdamerika #wddubai #wdmalaysia #wdchina #wdegypt #wdaustralia #wdnewzealand #wdindia #wdrusia #cantik #cantiksihat #awetmuda #krimajaib #ctdk #balikkampung #raya2020 #sejarahraya2020 #covid19 #kkm #pmmalaysia #sayangmalaysia #agentwanted #luckydrawjulai2020
  • Masyaallah
    Tabarakallah
    .
    Omeii omeiii anakk anakk #TMH .Tahniah buat anak anak yang capai sale sangat luar biasa untukk bulan julai
    .
    Mokda doakan moga bulan OGOS capai lebih power dan hebat lagi .Insyaallah
    .
    Tahniah buat Liyana Mokhtar πŸ‘πŸŽ‰
    .
    Mokda doakan moga lebih ramai capai banyak lagi kejayaan dengan WD .Berjaya dunia dan akhirat dan antara penyumbang zakat terbesar satu hari nanti .
    .
    Insyaallah
    .
    Amin amin πŸ˜˜πŸ‘πŸ»
    .
    #wdluarnegara #wdbrunei #wdsingapore #wdusa #wdamerika #wddubai #wdmalaysia #wdchina #wdegypt #wdaustralia #wdnewzealand #wdindia #wdrusia #cantik #cantiksihat #awetmuda #krimajaib #ctdk #balikkampung #raya2020 #sejarahraya2020 #covid19 #kkm #pmmalaysia #sayangmalaysia #agentwanted #luckydrawjulai2020

  •  0  0  2 minutes ago
  • Masyaallah 
Tabarakallah 
.
Omeii omeiii anakk anakk #TMH .Tahniah buat anak anak yang capai sale sangat luar biasa untukk bulan julai 
.
Mokda doakan moga bulan OGOS capai lebih power dan hebat lagi .Insyaallah 
.
Tahniah buat Liyana Mokhtar πŸ‘πŸŽ‰
.
Mokda doakan moga lebih ramai capai banyak lagi kejayaan dengan WD .Berjaya dunia dan akhirat dan antara penyumbang zakat terbesar satu hari nanti .
.
Insyaallah 
.
Amin amin πŸ˜˜πŸ‘πŸ»
.
#wdluarnegara #wdbrunei #wdsingapore #wdusa #wdamerika #wddubai #wdmalaysia #wdchina #wdegypt #wdaustralia #wdnewzealand #wdindia #wdrusia #cantik #cantiksihat #awetmuda #krimajaib #ctdk #balikkampung #raya2020 #sejarahraya2020 #covid19 #kkm #pmmalaysia #sayangmalaysia #agentwanted #luckydrawjulai2020
  • Masyaallah
    Tabarakallah
    .
    Omeii omeiii anakk anakk #TMH .Tahniah buat anak anak yang capai sale sangat luar biasa untukk bulan julai
    .
    Mokda doakan moga bulan OGOS capai lebih power dan hebat lagi .Insyaallah
    .
    Tahniah buat Liyana Mokhtar πŸ‘πŸŽ‰
    .
    Mokda doakan moga lebih ramai capai banyak lagi kejayaan dengan WD .Berjaya dunia dan akhirat dan antara penyumbang zakat terbesar satu hari nanti .
    .
    Insyaallah
    .
    Amin amin πŸ˜˜πŸ‘πŸ»
    .
    #wdluarnegara #wdbrunei #wdsingapore #wdusa #wdamerika #wddubai #wdmalaysia #wdchina #wdegypt #wdaustralia #wdnewzealand #wdindia #wdrusia #cantik #cantiksihat #awetmuda #krimajaib #ctdk #balikkampung #raya2020 #sejarahraya2020 #covid19 #kkm #pmmalaysia #sayangmalaysia #agentwanted #luckydrawjulai2020

  •  0  0  3 minutes ago
  • Masyaallah 
Tabarakallah 
.
Omeii omeiii anakk anakk #TMH .Tahniah buat anak anak yang capai sale sangat luar biasa untukk bulan julai 
.
Mokda doakan moga bulan OGOS capai lebih power dan hebat lagi .Insyaallah 
.
Tahniah buat Liyana Mokhtar πŸ‘πŸŽ‰
.
Mokda doakan moga lebih ramai capai banyak lagi kejayaan dengan WD .Berjaya dunia dan akhirat dan antara penyumbang zakat terbesar satu hari nanti .
.
Insyaallah 
.
Amin amin πŸ˜˜πŸ‘πŸ»
.
#wdluarnegara #wdbrunei #wdsingapore #wdusa #wdamerika #wddubai #wdmalaysia #wdchina #wdegypt #wdaustralia #wdnewzealand #wdindia #wdrusia #cantik #cantiksihat #awetmuda #krimajaib #ctdk #balikkampung #raya2020 #sejarahraya2020 #covid19 #kkm #pmmalaysia #sayangmalaysia #agentwanted #luckydrawjulai2020
  • Masyaallah
    Tabarakallah
    .
    Omeii omeiii anakk anakk #TMH .Tahniah buat anak anak yang capai sale sangat luar biasa untukk bulan julai
    .
    Mokda doakan moga bulan OGOS capai lebih power dan hebat lagi .Insyaallah
    .
    Tahniah buat Liyana Mokhtar πŸ‘πŸŽ‰
    .
    Mokda doakan moga lebih ramai capai banyak lagi kejayaan dengan WD .Berjaya dunia dan akhirat dan antara penyumbang zakat terbesar satu hari nanti .
    .
    Insyaallah
    .
    Amin amin πŸ˜˜πŸ‘πŸ»
    .
    #wdluarnegara #wdbrunei #wdsingapore #wdusa #wdamerika #wddubai #wdmalaysia #wdchina #wdegypt #wdaustralia #wdnewzealand #wdindia #wdrusia #cantik #cantiksihat #awetmuda #krimajaib #ctdk #balikkampung #raya2020 #sejarahraya2020 #covid19 #kkm #pmmalaysia #sayangmalaysia #agentwanted #luckydrawjulai2020

  •  0  0  3 minutes ago
  • Masyaallah 
Tabarakallah 
.
Omeii omeiii anakk anakk #TMH .Tahniah buat anak anak yang capai sale sangat luar biasa untukk bulan julai 
.
Mokda doakan moga bulan OGOS capai lebih power dan hebat lagi .Insyaallah 
.
Tahniah buat Liyana Mokhtar πŸ‘πŸŽ‰
.
Mokda doakan moga lebih ramai capai banyak lagi kejayaan dengan WD .Berjaya dunia dan akhirat dan antara penyumbang zakat terbesar satu hari nanti .
.
Insyaallah 
.
Amin amin πŸ˜˜πŸ‘πŸ»
.
#wdluarnegara #wdbrunei #wdsingapore #wdusa #wdamerika #wddubai #wdmalaysia #wdchina #wdegypt #wdaustralia #wdnewzealand #wdindia #wdrusia #cantik #cantiksihat #awetmuda #krimajaib #ctdk #balikkampung #raya2020 #sejarahraya2020 #covid19 #kkm #pmmalaysia #sayangmalaysia #agentwanted #luckydrawjulai2020
  • Masyaallah
    Tabarakallah
    .
    Omeii omeiii anakk anakk #TMH .Tahniah buat anak anak yang capai sale sangat luar biasa untukk bulan julai
    .
    Mokda doakan moga bulan OGOS capai lebih power dan hebat lagi .Insyaallah
    .
    Tahniah buat Liyana Mokhtar πŸ‘πŸŽ‰
    .
    Mokda doakan moga lebih ramai capai banyak lagi kejayaan dengan WD .Berjaya dunia dan akhirat dan antara penyumbang zakat terbesar satu hari nanti .
    .
    Insyaallah
    .
    Amin amin πŸ˜˜πŸ‘πŸ»
    .
    #wdluarnegara #wdbrunei #wdsingapore #wdusa #wdamerika #wddubai #wdmalaysia #wdchina #wdegypt #wdaustralia #wdnewzealand #wdindia #wdrusia #cantik #cantiksihat #awetmuda #krimajaib #ctdk #balikkampung #raya2020 #sejarahraya2020 #covid19 #kkm #pmmalaysia #sayangmalaysia #agentwanted #luckydrawjulai2020

  •  0  0  3 minutes ago
  • Masyaallah 
Tabarakallah 
.
Omeii omeiii anakk anakk #TMH .Tahniah buat anak anak yang capai sale sangat luar biasa untukk bulan julai 
.
Mokda doakan moga bulan OGOS capai lebih power dan hebat lagi .Insyaallah 
.
Tahniah buat Liyana Mokhtar πŸ‘πŸŽ‰
.
Mokda doakan moga lebih ramai capai banyak lagi kejayaan dengan WD .Berjaya dunia dan akhirat dan antara penyumbang zakat terbesar satu hari nanti .
.
Insyaallah 
.
Amin amin πŸ˜˜πŸ‘πŸ»
.
#wdluarnegara #wdbrunei #wdsingapore #wdusa #wdamerika #wddubai #wdmalaysia #wdchina #wdegypt #wdaustralia #wdnewzealand #wdindia #wdrusia #cantik #cantiksihat #awetmuda #krimajaib #ctdk #balikkampung #raya2020 #sejarahraya2020 #covid19 #kkm #pmmalaysia #sayangmalaysia #agentwanted #luckydrawjulai2020
  • Masyaallah
    Tabarakallah
    .
    Omeii omeiii anakk anakk #TMH .Tahniah buat anak anak yang capai sale sangat luar biasa untukk bulan julai
    .
    Mokda doakan moga bulan OGOS capai lebih power dan hebat lagi .Insyaallah
    .
    Tahniah buat Liyana Mokhtar πŸ‘πŸŽ‰
    .
    Mokda doakan moga lebih ramai capai banyak lagi kejayaan dengan WD .Berjaya dunia dan akhirat dan antara penyumbang zakat terbesar satu hari nanti .
    .
    Insyaallah
    .
    Amin amin πŸ˜˜πŸ‘πŸ»
    .
    #wdluarnegara #wdbrunei #wdsingapore #wdusa #wdamerika #wddubai #wdmalaysia #wdchina #wdegypt #wdaustralia #wdnewzealand #wdindia #wdrusia #cantik #cantiksihat #awetmuda #krimajaib #ctdk #balikkampung #raya2020 #sejarahraya2020 #covid19 #kkm #pmmalaysia #sayangmalaysia #agentwanted #luckydrawjulai2020

  •  0  0  4 minutes ago
  • Nak tahu camne boleh turun 10 kg dan kekal ideal weight?
.
buat sorang2 mmg tak mudah …
.
asyik turun, naik jer kan …
.
tak perlu fikir panjang da … 
.
UNTUK PERTANYAAN & DAFTAR PROGRAM KURUS ONLINE:
. 
Sesi intake terbaru di buka utk Transformasi 2020 New You !! (secara online and from the comfort of your home)

p/s: TURN ON NOTIFICATION di profile @wellness.hanida supaya anda tak terlepas info dan tips menarik untuk KURUS DAN SIHAT dengan mudah

Jangan lepaskan peluang keemasan ini!
CABARAN KURUS ONLINE HANYA DI RUMAH 🏠
.
βœ… personal dan group coaching
βœ… combo workout dari rumah
βœ… meal plan beserta resipi sihat
βœ… groceries checklist
.
πŸ”ˆ PENDAFTARAN SUDAH DIBUKA

Whatsapp
Coach Hanida
.+6597393266
Jangan tunggu lagi! Tempat terhad!

#wellnesshanida

#tipsdietmudah

#ilmudiet

#dudukrumah

#Tunkuazizahiskandar

#ctdk

#meletop

#bajuraya

#daniellasya

#ctdkjunior

#senamanpaha

#fitnessfirstSingapore

#neelofa

#motifviral

#gegarvaganza

#senamankurus

#majalahnona

#sherryalhadad
  • Nak tahu camne boleh turun 10 kg dan kekal ideal weight?
    .
    buat sorang2 mmg tak mudah …
    .
    asyik turun, naik jer kan …
    .
    tak perlu fikir panjang da …
    .
    UNTUK PERTANYAAN & DAFTAR PROGRAM KURUS ONLINE:
    .
    Sesi intake terbaru di buka utk Transformasi 2020 New You !! (secara online and from the comfort of your home)

    p/s: TURN ON NOTIFICATION di profile @wellness.hanida supaya anda tak terlepas info dan tips menarik untuk KURUS DAN SIHAT dengan mudah

    Jangan lepaskan peluang keemasan ini!
    CABARAN KURUS ONLINE HANYA DI RUMAH 🏠
    .
    βœ… personal dan group coaching
    βœ… combo workout dari rumah
    βœ… meal plan beserta resipi sihat
    βœ… groceries checklist
    .
    πŸ”ˆ PENDAFTARAN SUDAH DIBUKA

    Whatsapp
    Coach Hanida
    .+6597393266
    Jangan tunggu lagi! Tempat terhad!

    #wellnesshanida

    #tipsdietmudah

    #ilmudiet

    #dudukrumah

    #Tunkuazizahiskandar

    #ctdk

    #meletop

    #bajuraya

    #daniellasya

    #ctdkjunior

    #senamanpaha

    #fitnessfirstSingapore

    #neelofa

    #motifviral

    #gegarvaganza

    #senamankurus

    #majalahnona

    #sherryalhadad

  •  4  0  4 minutes ago
  • Masyaallah 
Tabarakallah 
.
Omeii omeiii anakk anakk #TMH .Tahniah buat anak anak yang capai sale sangat luar biasa untukk bulan julai 
.
Mokda doakan moga bulan OGOS capai lebih power dan hebat lagi .Insyaallah 
.
Tahniah buat Liyana Mokhtar πŸ‘πŸŽ‰
.
Mokda doakan moga lebih ramai capai banyak lagi kejayaan dengan WD .Berjaya dunia dan akhirat dan antara penyumbang zakat terbesar satu hari nanti .
.
Insyaallah 
.
Amin amin πŸ˜˜πŸ‘πŸ»
.
#wdluarnegara #wdbrunei #wdsingapore #wdusa #wdamerika #wddubai #wdmalaysia #wdchina #wdegypt #wdaustralia #wdnewzealand #wdindia #wdrusia #cantik #cantiksihat #awetmuda #krimajaib #ctdk #balikkampung #raya2020 #sejarahraya2020 #covid19 #kkm #pmmalaysia #sayangmalaysia #agentwanted #luckydrawjulai2020
  • Masyaallah
    Tabarakallah
    .
    Omeii omeiii anakk anakk #TMH .Tahniah buat anak anak yang capai sale sangat luar biasa untukk bulan julai
    .
    Mokda doakan moga bulan OGOS capai lebih power dan hebat lagi .Insyaallah
    .
    Tahniah buat Liyana Mokhtar πŸ‘πŸŽ‰
    .
    Mokda doakan moga lebih ramai capai banyak lagi kejayaan dengan WD .Berjaya dunia dan akhirat dan antara penyumbang zakat terbesar satu hari nanti .
    .
    Insyaallah
    .
    Amin amin πŸ˜˜πŸ‘πŸ»
    .
    #wdluarnegara #wdbrunei #wdsingapore #wdusa #wdamerika #wddubai #wdmalaysia #wdchina #wdegypt #wdaustralia #wdnewzealand #wdindia #wdrusia #cantik #cantiksihat #awetmuda #krimajaib #ctdk #balikkampung #raya2020 #sejarahraya2020 #covid19 #kkm #pmmalaysia #sayangmalaysia #agentwanted #luckydrawjulai2020

  •  0  0  4 minutes ago
  • Masyaallah 
Tabarakallah 
.
Omeii omeiii anakk anakk #TMH .Tahniah buat anak anak yang capai sale sangat luar biasa untukk bulan julai 
.
Mokda doakan moga bulan OGOS capai lebih power dan hebat lagi .Insyaallah 
.
Tahniah buat Liyana Mokhtar πŸ‘πŸŽ‰
.
Mokda doakan moga lebih ramai capai banyak lagi kejayaan dengan WD .Berjaya dunia dan akhirat dan antara penyumbang zakat terbesar satu hari nanti .
.
Insyaallah 
.
Amin amin πŸ˜˜πŸ‘πŸ»
.
#wdluarnegara #wdbrunei #wdsingapore #wdusa #wdamerika #wddubai #wdmalaysia #wdchina #wdegypt #wdaustralia #wdnewzealand #wdindia #wdrusia #cantik #cantiksihat #awetmuda #krimajaib #ctdk #balikkampung #raya2020 #sejarahraya2020 #covid19 #kkm #pmmalaysia #sayangmalaysia #agentwanted #luckydrawjulai2020
  • Masyaallah
    Tabarakallah
    .
    Omeii omeiii anakk anakk #TMH .Tahniah buat anak anak yang capai sale sangat luar biasa untukk bulan julai
    .
    Mokda doakan moga bulan OGOS capai lebih power dan hebat lagi .Insyaallah
    .
    Tahniah buat Liyana Mokhtar πŸ‘πŸŽ‰
    .
    Mokda doakan moga lebih ramai capai banyak lagi kejayaan dengan WD .Berjaya dunia dan akhirat dan antara penyumbang zakat terbesar satu hari nanti .
    .
    Insyaallah
    .
    Amin amin πŸ˜˜πŸ‘πŸ»
    .
    #wdluarnegara #wdbrunei #wdsingapore #wdusa #wdamerika #wddubai #wdmalaysia #wdchina #wdegypt #wdaustralia #wdnewzealand #wdindia #wdrusia #cantik #cantiksihat #awetmuda #krimajaib #ctdk #balikkampung #raya2020 #sejarahraya2020 #covid19 #kkm #pmmalaysia #sayangmalaysia #agentwanted #luckydrawjulai2020

  •  0  0  4 minutes ago
  • Salam Jumaat semua! Jom kita tengok topping baru abchocojar ni.
😍milo tabur
😍cookies
😍oreocrumbs 
.
favorite you alls ape? kalau sis, sis suka oreo tu. tapi.... eh suka semua lah kalau digandingkan dengan Abchocojar! minicrunch yg penuh,rangup, tak lemau dan coklat premium beryl's yang tak kedekut tau!
.
kindly dm or whatsapp for order πŸ“²0163023723(Azzah)
.
#abchocojarazzah #abchocojar #chocolate
#whitechocolate #chocoleleh #takperlurendam #coddungun #codterengganu #jjcm #lawakhambar #senangterhibur #tweetviral #chocojarviral
#coronatime
#pkp #pkpb #pkpp #covid19
#ctdk #cikb #dsv
  • Salam Jumaat semua! Jom kita tengok topping baru abchocojar ni.
    😍milo tabur
    😍cookies
    😍oreocrumbs
    .
    favorite you alls ape? kalau sis, sis suka oreo tu. tapi.... eh suka semua lah kalau digandingkan dengan Abchocojar! minicrunch yg penuh,rangup, tak lemau dan coklat premium beryl's yang tak kedekut tau!
    .
    kindly dm or whatsapp for order πŸ“²0163023723(Azzah)
    .
    #abchocojarazzah #abchocojar #chocolate
    #whitechocolate #chocoleleh #takperlurendam #coddungun #codterengganu #jjcm #lawakhambar #senangterhibur #tweetviral #chocojarviral
    #coronatime
    #pkp #pkpb #pkpp #covid19
    #ctdk #cikb #dsv

  •  0  0  5 minutes ago
  • Petang nanti nak lunch apa?
Jom book Strawberry Cheese for your dessert
When you order our Marvelous Cake, guaranteed puas hati makan πŸ˜‹
βž–
Kami open order setiap hari. Daripada hari Isnin sehingga Ahad. Cuma berbeza operation hour.
βž–
Mana-mana yang malas nak self pick up di Batu 5 Jalan Ipoh tu, ajom le kita pakai service runner 😍
βž–
Untuk order tekan link di profile admin ya! 🌷
βž–
┏❓━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━┓
πŸ“² 013-2941904 link in BIO
www.wasap.my/60132941904
┗━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━❓┛
βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–
πŸ‚ FS πŸ‚
βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–
#strawberrycheese #cheeseleleh #kek #kekbajet #cheesecake #cakeKL #cakemurah #daulattuanku #KekBatuMuda #visitmalaysia #KekJalanIpoh #artismalaysia #sayajualkek #kekKualaLumpur #strawberrycheesecake #ctdk #KualaLumpurCake #meletop #keksedap #CakebyGalby #pecintacheese #pecintastrawberry #cheesecakeKL #mirafilzah #neelofa #lfl #sitiaafiyah #ufirst #tap2x
  • Petang nanti nak lunch apa?
    Jom book Strawberry Cheese for your dessert
    When you order our Marvelous Cake, guaranteed puas hati makan πŸ˜‹
    βž–
    Kami open order setiap hari. Daripada hari Isnin sehingga Ahad. Cuma berbeza operation hour.
    βž–
    Mana-mana yang malas nak self pick up di Batu 5 Jalan Ipoh tu, ajom le kita pakai service runner 😍
    βž–
    Untuk order tekan link di profile admin ya! 🌷
    βž–
    ┏❓━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━┓
    πŸ“² 013-2941904 link in BIO
    www.wasap.my/60132941904
    ┗━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━❓┛
    βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–
    πŸ‚ FS πŸ‚
    βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–
    #strawberrycheese #cheeseleleh #kek #kekbajet #cheesecake #cakeKL #cakemurah #daulattuanku #KekBatuMuda #visitmalaysia #KekJalanIpoh #artismalaysia #sayajualkek #kekKualaLumpur #strawberrycheesecake #ctdk #KualaLumpurCake #meletop #keksedap #CakebyGalby #pecintacheese #pecintastrawberry #cheesecakeKL #mirafilzah #neelofa #lfl #sitiaafiyah #ufirst #tap2x

  •  0  0  6 minutes ago
  • πŸ”₯UTK YG SUKA TRAVELπŸ”₯
.
Bila nak travel, tak kira la dekat ke jauh ke, dalam or luar negara, benda apa yg paling memudahkan mommy daddy bila bawak baby/toddler/kids berjalan??
.
Ofcourse la stroller kan? Tp, takkan nak bawak sedebuk seketoi yg besar gedabak tu merata kan? Kompem la tidakkkk..
.
Jd, mommy daddy perlu lah pilih stroller yang :
.
πŸ’₯ Cabin friendly
πŸ’₯ Space saving
πŸ’₯ Lightweight 
πŸ’₯ Compact size 
πŸ’₯ Easy to fold/unfold
πŸ’₯ Strong material frame
πŸ’₯ Reclined backrest 
.
Stroller pilihan ;
.
πŸ’™ GB POCKIT+ GOLD ALLCITY
πŸ’š GB POCKIT+ GOLD ALLTERRAIN
πŸ’› GB POCKIT+ GOLD
❀ DOONA+
πŸ’œ KOOPERS CO-RIDER
.
Hmmm.. senang banyak kan? Anak da penat boleh baring/tido dengan selesa.. mommy daddy boleh smbung shopping tak hengat!! πŸ˜‚
.
JOM wasap. (CLICK LINK AT BIO)
.
http://sewastrollermurah.wasap.my
.
🚘 AVAILABLE PUTRAJAYA/CYBER/KLIA/KLIA2
🚘 24HOURS DELIVERY SERVICES 
.
#sewastrollermurah
#sewastrollermurahputrajaya
#thebestcompanionfortravel
#ctdk
#tcebabyexpo
#mattafair
#pakejumrahmurah
#pakejtravelmurah
  • πŸ”₯UTK YG SUKA TRAVELπŸ”₯
    .
    Bila nak travel, tak kira la dekat ke jauh ke, dalam or luar negara, benda apa yg paling memudahkan mommy daddy bila bawak baby/toddler/kids berjalan??
    .
    Ofcourse la stroller kan? Tp, takkan nak bawak sedebuk seketoi yg besar gedabak tu merata kan? Kompem la tidakkkk..
    .
    Jd, mommy daddy perlu lah pilih stroller yang :
    .
    πŸ’₯ Cabin friendly
    πŸ’₯ Space saving
    πŸ’₯ Lightweight
    πŸ’₯ Compact size
    πŸ’₯ Easy to fold/unfold
    πŸ’₯ Strong material frame
    πŸ’₯ Reclined backrest
    .
    Stroller pilihan ;
    .
    πŸ’™ GB POCKIT+ GOLD ALLCITY
    πŸ’š GB POCKIT+ GOLD ALLTERRAIN
    πŸ’› GB POCKIT+ GOLD
    ❀ DOONA+
    πŸ’œ KOOPERS CO-RIDER
    .
    Hmmm.. senang banyak kan? Anak da penat boleh baring/tido dengan selesa.. mommy daddy boleh smbung shopping tak hengat!! πŸ˜‚
    .
    JOM wasap. (CLICK LINK AT BIO)
    .
    http://sewastrollermurah.wasap.my
    .
    🚘 AVAILABLE PUTRAJAYA/CYBER/KLIA/KLIA2
    🚘 24HOURS DELIVERY SERVICES
    .
    #sewastrollermurah
    #sewastrollermurahputrajaya
    #thebestcompanionfortravel
    #ctdk
    #tcebabyexpo
    #mattafair
    #pakejumrahmurah
    #pakejtravelmurah

  •  0  0  6 minutes ago
  • πŸ”₯UTK YG SUKA TRAVELπŸ”₯
.
Bila nak travel, tak kira la dekat ke jauh ke, dalam or luar negara, benda apa yg paling memudahkan mommy daddy bila bawak baby/toddler/kids berjalan??
.
Ofcourse la stroller kan? Tp, takkan nak bawak sedebuk seketoi yg besar gedabak tu merata kan? Kompem la tidakkkk..
.
Jd, mommy daddy perlu lah pilih stroller yang :
.
πŸ’₯ Cabin friendly
πŸ’₯ Space saving
πŸ’₯ Lightweight 
πŸ’₯ Compact size 
πŸ’₯ Easy to fold/unfold
πŸ’₯ Strong material frame
πŸ’₯ Reclined backrest 
.
Stroller pilihan ;
.
πŸ’™ GB POCKIT+ GOLD ALLCITY
πŸ’š GB POCKIT+ GOLD ALLTERRAIN
πŸ’› GB POCKIT+ GOLD
❀ DOONA+
πŸ’œ KOOPERS CO-RIDER
.
Hmmm.. senang banyak kan? Anak da penat boleh baring/tido dengan selesa.. mommy daddy boleh smbung shopping tak hengat!! πŸ˜‚
.
JOM wasap. (CLICK LINK AT BIO)
.
http://sewastrollermurah.wasap.my
.
🚘 AVAILABLE PUTRAJAYA/CYBER/KLIA/KLIA2
🚘 24HOURS DELIVERY SERVICES 
.
#sewastrollermurah
#sewastrollermurahputrajaya
#thebestcompanionfortravel
#ctdk
#tcebabyexpo
#mattafair
#pakejumrahmurah
#pakejtravelmurah
  • πŸ”₯UTK YG SUKA TRAVELπŸ”₯
    .
    Bila nak travel, tak kira la dekat ke jauh ke, dalam or luar negara, benda apa yg paling memudahkan mommy daddy bila bawak baby/toddler/kids berjalan??
    .
    Ofcourse la stroller kan? Tp, takkan nak bawak sedebuk seketoi yg besar gedabak tu merata kan? Kompem la tidakkkk..
    .
    Jd, mommy daddy perlu lah pilih stroller yang :
    .
    πŸ’₯ Cabin friendly
    πŸ’₯ Space saving
    πŸ’₯ Lightweight
    πŸ’₯ Compact size
    πŸ’₯ Easy to fold/unfold
    πŸ’₯ Strong material frame
    πŸ’₯ Reclined backrest
    .
    Stroller pilihan ;
    .
    πŸ’™ GB POCKIT+ GOLD ALLCITY
    πŸ’š GB POCKIT+ GOLD ALLTERRAIN
    πŸ’› GB POCKIT+ GOLD
    ❀ DOONA+
    πŸ’œ KOOPERS CO-RIDER
    .
    Hmmm.. senang banyak kan? Anak da penat boleh baring/tido dengan selesa.. mommy daddy boleh smbung shopping tak hengat!! πŸ˜‚
    .
    JOM wasap. (CLICK LINK AT BIO)
    .
    http://sewastrollermurah.wasap.my
    .
    🚘 AVAILABLE PUTRAJAYA/CYBER/KLIA/KLIA2
    🚘 24HOURS DELIVERY SERVICES
    .
    #sewastrollermurah
    #sewastrollermurahputrajaya
    #thebestcompanionfortravel
    #ctdk
    #tcebabyexpo
    #mattafair
    #pakejumrahmurah
    #pakejtravelmurah

  •  0  0  6 minutes ago
  • Minta pasangan, anak2, fmly & kawan2 doa byk2 hari ini 😍😍
. 
Hari Jumaat, Nabi dah bagitau ada 2 waktu yang akan mustajabnya doa =) :
1) Waktu antara imam duduk ketika khutbah hingga imam menunaikan solat Jumaat.
. 
2) Waktu selepas Asar sehigga maghrib.
. 
Jom kita berdoa. Semoga makbul semua impian, doa2 & niat2 baik kita semua 😍
.
#hamil
#mengandung
#elfiraloy
#ctdk
#asidfolik
#ebitlew
#bmom
#bukumengandung
#ebook9bulan10hari
  • Minta pasangan, anak2, fmly & kawan2 doa byk2 hari ini 😍😍
    .
    Hari Jumaat, Nabi dah bagitau ada 2 waktu yang akan mustajabnya doa =) :
    1) Waktu antara imam duduk ketika khutbah hingga imam menunaikan solat Jumaat.
    .
    2) Waktu selepas Asar sehigga maghrib.
    .
    Jom kita berdoa. Semoga makbul semua impian, doa2 & niat2 baik kita semua 😍
    .
    #hamil
    #mengandung
    #elfiraloy
    #ctdk
    #asidfolik
    #ebitlew
    #bmom
    #bukumengandung
    #ebook9bulan10hari

  •  52  3  7 minutes ago
  • πŸ”₯UTK YG SUKA TRAVELπŸ”₯
.
Bila nak travel, tak kira la dekat ke jauh ke, dalam or luar negara, benda apa yg paling memudahkan mommy daddy bila bawak baby/toddler/kids berjalan??
.
Ofcourse la stroller kan? Tp, takkan nak bawak sedebuk seketoi yg besar gedabak tu merata kan? Kompem la tidakkkk..
.
Jd, mommy daddy perlu lah pilih stroller yang :
.
πŸ’₯ Cabin friendly
πŸ’₯ Space saving
πŸ’₯ Lightweight 
πŸ’₯ Compact size 
πŸ’₯ Easy to fold/unfold
πŸ’₯ Strong material frame
πŸ’₯ Reclined backrest 
.
Stroller pilihan ;
.
πŸ’™ GB POCKIT+ GOLD ALLCITY
πŸ’š GB POCKIT+ GOLD ALLTERRAIN
πŸ’› GB POCKIT+ GOLD
❀ DOONA+
πŸ’œ KOOPERS CO-RIDER
.
Hmmm.. senang banyak kan? Anak da penat boleh baring/tido dengan selesa.. mommy daddy boleh smbung shopping tak hengat!! πŸ˜‚
.
JOM wasap. (CLICK LINK AT BIO)
.
http://sewastrollermurah.wasap.my
.
🚘 AVAILABLE PUTRAJAYA/CYBER/KLIA/KLIA2
🚘 24HOURS DELIVERY SERVICES 
.
#sewastrollermurah
#sewastrollermurahputrajaya
#thebestcompanionfortravel
#ctdk
#tcebabyexpo
#mattafair
#pakejumrahmurah
#pakejtravelmurah
  • πŸ”₯UTK YG SUKA TRAVELπŸ”₯
    .
    Bila nak travel, tak kira la dekat ke jauh ke, dalam or luar negara, benda apa yg paling memudahkan mommy daddy bila bawak baby/toddler/kids berjalan??
    .
    Ofcourse la stroller kan? Tp, takkan nak bawak sedebuk seketoi yg besar gedabak tu merata kan? Kompem la tidakkkk..
    .
    Jd, mommy daddy perlu lah pilih stroller yang :
    .
    πŸ’₯ Cabin friendly
    πŸ’₯ Space saving
    πŸ’₯ Lightweight
    πŸ’₯ Compact size
    πŸ’₯ Easy to fold/unfold
    πŸ’₯ Strong material frame
    πŸ’₯ Reclined backrest
    .
    Stroller pilihan ;
    .
    πŸ’™ GB POCKIT+ GOLD ALLCITY
    πŸ’š GB POCKIT+ GOLD ALLTERRAIN
    πŸ’› GB POCKIT+ GOLD
    ❀ DOONA+
    πŸ’œ KOOPERS CO-RIDER
    .
    Hmmm.. senang banyak kan? Anak da penat boleh baring/tido dengan selesa.. mommy daddy boleh smbung shopping tak hengat!! πŸ˜‚
    .
    JOM wasap. (CLICK LINK AT BIO)
    .
    http://sewastrollermurah.wasap.my
    .
    🚘 AVAILABLE PUTRAJAYA/CYBER/KLIA/KLIA2
    🚘 24HOURS DELIVERY SERVICES
    .
    #sewastrollermurah
    #sewastrollermurahputrajaya
    #thebestcompanionfortravel
    #ctdk
    #tcebabyexpo
    #mattafair
    #pakejumrahmurah
    #pakejtravelmurah

  •  1  0  7 minutes ago
  • .
This beautiful upholstered sofa lends itself to many design inspirations. Sure to be a perfect match for your design needs.

Code : MAGGIE 2  MAGGIE 3
Price : RM790  RM890
Color : Black (only)
Material : Fabric (Velvet)

Dimension :
β€’ MAGGIE 2 - 70L Γ— 33W Γ— 31H
β€’ MAGGIE 3 - 85L Γ— 33W Γ— 31H

For more info/fast reply, whatsapp :
πŸ“± 017-271 0907 (Ms. Azah)

#FurnitureMalaysia #Furniture #PerabotRumahMalaysia #PerabotMalaysia #PerabotMurah #PerabotMurahMalaysia
#InteriorDesign #HomeSweetHome #IKEA #KAISON #PersonalShopperIKEA #WeddingPlanner #Neelofa #Furniture #CTDK #RozitaCheWan #Decoration #Newlyweds #BridalBoutique #Bride #ChesterfieldSofaMalaysia #Chesterfield #Sofa #Perabot #IKEADamansara #IKEACheras #HomeDecor #HomeDecoration #FurnitureDesign #ScandinavianDesign #Minimal
  • .
    This beautiful upholstered sofa lends itself to many design inspirations. Sure to be a perfect match for your design needs.

    Code : MAGGIE 2 MAGGIE 3
    Price : RM790 RM890
    Color : Black (only)
    Material : Fabric (Velvet)

    Dimension :
    β€’ MAGGIE 2 - 70L Γ— 33W Γ— 31H
    β€’ MAGGIE 3 - 85L Γ— 33W Γ— 31H

    For more info/fast reply, whatsapp :
    πŸ“± 017-271 0907 (Ms. Azah)

    #FurnitureMalaysia #Furniture #PerabotRumahMalaysia #PerabotMalaysia #PerabotMurah #PerabotMurahMalaysia
    #InteriorDesign #HomeSweetHome #IKEA #KAISON #PersonalShopperIKEA #WeddingPlanner #Neelofa #Furniture #CTDK #RozitaCheWan #Decoration #Newlyweds #BridalBoutique #Bride #ChesterfieldSofaMalaysia #Chesterfield #Sofa #Perabot #IKEADamansara #IKEACheras #HomeDecor #HomeDecoration #FurnitureDesign #ScandinavianDesign #Minimal

  •  0  0  7 minutes ago
  • SENANG JE NAK KURUS... tukar breakfast pagi anda ,, insyaAllah.,, sy yakin lps tukar kpd breakfast yg sihat dan tidak berminyak, anda akan mula rasa lebih sihat,, .
.
.
4 tips sarapan SIHAT - rendah carbo, rendah glycemic index, tinggi protein dan rendah kalori !! - sarapan yg betul boleh buat anda rasa kenyang sampai ke pukul 10 dan 11 pagi ,, body segar tak rasa mengantuk dan malas ..
.
.
Follow my IG @kushila.official untuk tips turun berat badan.β €
Coach Shila +60175880193
.β €
.β €
β €
Click link di profile IG utk direct register Kurus Dari Rumah untuk intake September 2020.β €
β €
.
.
#bukancintaaku #kauyangterindah #babysayang #khaibaharsmule #sitinordiana #ctdk #akasia #tv3malaysia #adamchempaka #lestary #ajariplayboyitu #utusancintabuatadam #teamrijuna #teamrisma #dsssquad #instaseleb #ceterahatidiya #kariahcakpong #satukanrasa #icsyvmy2
  • SENANG JE NAK KURUS... tukar breakfast pagi anda ,, insyaAllah.,, sy yakin lps tukar kpd breakfast yg sihat dan tidak berminyak, anda akan mula rasa lebih sihat,, .
    .
    .
    4 tips sarapan SIHAT - rendah carbo, rendah glycemic index, tinggi protein dan rendah kalori !! - sarapan yg betul boleh buat anda rasa kenyang sampai ke pukul 10 dan 11 pagi ,, body segar tak rasa mengantuk dan malas ..
    .
    .
    Follow my IG @kushila.official untuk tips turun berat badan.β €
    Coach Shila +60175880193
    .β €
    .β €
    β €
    Click link di profile IG utk direct register Kurus Dari Rumah untuk intake September 2020.β €
    β €
    .
    .
    #bukancintaaku #kauyangterindah #babysayang #khaibaharsmule #sitinordiana #ctdk #akasia #tv3malaysia #adamchempaka #lestary #ajariplayboyitu #utusancintabuatadam #teamrijuna #teamrisma #dsssquad #instaseleb #ceterahatidiya #kariahcakpong #satukanrasa #icsyvmy2

  •  3  0  7 minutes ago
  • .
This beautiful upholstered sofa lends itself to many design inspirations. Sure to be a perfect match for your design needs.

Code : MAGGIE 2  MAGGIE 3
Price : RM790  RM890
Color : Black (only)
Material : Fabric (Velvet)

Dimension :
β€’ MAGGIE 2 - 70L Γ— 33W Γ— 31H
β€’ MAGGIE 3 - 85L Γ— 33W Γ— 31H

For more info/fast reply, whatsapp :
πŸ“± 017-271 0907 (Ms. Azah)

#FurnitureMalaysia #Furniture #PerabotRumahMalaysia #PerabotMalaysia #PerabotMurah #PerabotMurahMalaysia
#InteriorDesign #HomeSweetHome #IKEA #KAISON #PersonalShopperIKEA #WeddingPlanner #Neelofa #Furniture #CTDK #RozitaCheWan #Decoration #Newlyweds #BridalBoutique #Bride #ChesterfieldSofaMalaysia #Chesterfield #Sofa #Perabot #IKEADamansara #IKEACheras #HomeDecor #HomeDecoration #FurnitureDesign #ScandinavianDesign #Minimal
  • .
    This beautiful upholstered sofa lends itself to many design inspirations. Sure to be a perfect match for your design needs.

    Code : MAGGIE 2 MAGGIE 3
    Price : RM790 RM890
    Color : Black (only)
    Material : Fabric (Velvet)

    Dimension :
    β€’ MAGGIE 2 - 70L Γ— 33W Γ— 31H
    β€’ MAGGIE 3 - 85L Γ— 33W Γ— 31H

    For more info/fast reply, whatsapp :
    πŸ“± 017-271 0907 (Ms. Azah)

    #FurnitureMalaysia #Furniture #PerabotRumahMalaysia #PerabotMalaysia #PerabotMurah #PerabotMurahMalaysia
    #InteriorDesign #HomeSweetHome #IKEA #KAISON #PersonalShopperIKEA #WeddingPlanner #Neelofa #Furniture #CTDK #RozitaCheWan #Decoration #Newlyweds #BridalBoutique #Bride #ChesterfieldSofaMalaysia #Chesterfield #Sofa #Perabot #IKEADamansara #IKEACheras #HomeDecor #HomeDecoration #FurnitureDesign #ScandinavianDesign #Minimal

  •  0  0  8 minutes ago
  • .
🌷 Purdah Hawwa 🌷
.
◼️ Material: High Quality Chiffon Sakura @ Aritachi. 
◼️ Material dan kod warna sama seperti Bawal Sakura dan bawal Nea crochet. 
◼️ Bertali, kiri dan kanan. Ikat sendiri.
◼️ Purdah 2 lapis yang cantik. Cutting petak segi dibawah.
◼️ Tiada jahitan bawah mata.
◼️ Dijual loose, bukan 1 set dengan bawal. Beli berasingan.
◼️ Sesuai dipadankan dengan bawal sakura @ tudung pilihan anda.
◼️ Tidak jarang & tidak panas serta selesa mengikut syariat pemakaian.
◼️ Ukuran
~ Lebar muka: +/-10 inci.
~ Panjang: +/-16.5 inci.
.
🌷 Harga Purdah Hawwa 🌷
.
1 helai RM15
3 helai RM35
Harga tak termasuk postage
.
.
.
πŸ“² 019-995 5510 (klik link di bio!)
.
.
.
* Please be informed that colours may differ slightly due to camera flash / computer settings.
.
#purdah #purdahmurah #purdahmalaysia #purdahhitam #niqab #niqabstyle #niqabis #niqabmalaysia #niqabmurah #niqabsquad #ajimaura #terapiinstagram #bazarpaknil #cspscs #ctdk #zizanrazak #niqabcantik #merdekasale #cikgu #ustazah #bawalniqab #muslimahfashion #muslimahwear #muslimahstyle
  • .
    🌷 Purdah Hawwa 🌷
    .
    ◼️ Material: High Quality Chiffon Sakura @ Aritachi.
    ◼️ Material dan kod warna sama seperti Bawal Sakura dan bawal Nea crochet.
    ◼️ Bertali, kiri dan kanan. Ikat sendiri.
    ◼️ Purdah 2 lapis yang cantik. Cutting petak segi dibawah.
    ◼️ Tiada jahitan bawah mata.
    ◼️ Dijual loose, bukan 1 set dengan bawal. Beli berasingan.
    ◼️ Sesuai dipadankan dengan bawal sakura @ tudung pilihan anda.
    ◼️ Tidak jarang & tidak panas serta selesa mengikut syariat pemakaian.
    ◼️ Ukuran
    ~ Lebar muka: +/-10 inci.
    ~ Panjang: +/-16.5 inci.
    .
    🌷 Harga Purdah Hawwa 🌷
    .
    1 helai RM15
    3 helai RM35
    Harga tak termasuk postage
    .
    .
    .
    πŸ“² 019-995 5510 (klik link di bio!)
    .
    .
    .
    * Please be informed that colours may differ slightly due to camera flash / computer settings.
    .
    #purdah #purdahmurah #purdahmalaysia #purdahhitam #niqab #niqabstyle #niqabis #niqabmalaysia #niqabmurah #niqabsquad #ajimaura #terapiinstagram #bazarpaknil #cspscs #ctdk #zizanrazak #niqabcantik #merdekasale #cikgu #ustazah #bawalniqab #muslimahfashion #muslimahwear #muslimahstyle

  •  0  0  9 minutes ago
  • .
🌷 Purdah Hawwa 🌷
.
◼️ Material: High Quality Chiffon Sakura @ Aritachi. 
◼️ Material dan kod warna sama seperti Bawal Sakura dan bawal Nea crochet. 
◼️ Bertali, kiri dan kanan. Ikat sendiri.
◼️ Purdah 2 lapis yang cantik. Cutting petak segi dibawah.
◼️ Tiada jahitan bawah mata.
◼️ Dijual loose, bukan 1 set dengan bawal. Beli berasingan.
◼️ Sesuai dipadankan dengan bawal sakura @ tudung pilihan anda.
◼️ Tidak jarang & tidak panas serta selesa mengikut syariat pemakaian.
◼️ Ukuran
~ Lebar muka: +/-10 inci.
~ Panjang: +/-16.5 inci.
.
🌷 Harga Purdah Hawwa 🌷
.
1 helai RM15
3 helai RM35
Harga tak termasuk postage
.
.
.
πŸ“² 019-995 5510 (klik link di bio!)
.
.
.
* Please be informed that colours may differ slightly due to camera flash / computer settings.
.
#purdah #purdahmurah #purdahmalaysia #purdahhitam #niqab #niqabstyle #niqabis #niqabmalaysia #niqabmurah #niqabsquad #ajimaura #terapiinstagram #bazarpaknil #cspscs #ctdk #zizanrazak #niqabcantik #merdekasale #cikgu #ustazah #bawalniqab #muslimahfashion #muslimahwear #muslimahstyle
  • .
    🌷 Purdah Hawwa 🌷
    .
    ◼️ Material: High Quality Chiffon Sakura @ Aritachi.
    ◼️ Material dan kod warna sama seperti Bawal Sakura dan bawal Nea crochet.
    ◼️ Bertali, kiri dan kanan. Ikat sendiri.
    ◼️ Purdah 2 lapis yang cantik. Cutting petak segi dibawah.
    ◼️ Tiada jahitan bawah mata.
    ◼️ Dijual loose, bukan 1 set dengan bawal. Beli berasingan.
    ◼️ Sesuai dipadankan dengan bawal sakura @ tudung pilihan anda.
    ◼️ Tidak jarang & tidak panas serta selesa mengikut syariat pemakaian.
    ◼️ Ukuran
    ~ Lebar muka: +/-10 inci.
    ~ Panjang: +/-16.5 inci.
    .
    🌷 Harga Purdah Hawwa 🌷
    .
    1 helai RM15
    3 helai RM35
    Harga tak termasuk postage
    .
    .
    .
    πŸ“² 019-995 5510 (klik link di bio!)
    .
    .
    .
    * Please be informed that colours may differ slightly due to camera flash / computer settings.
    .
    #purdah #purdahmurah #purdahmalaysia #purdahhitam #niqab #niqabstyle #niqabis #niqabmalaysia #niqabmurah #niqabsquad #ajimaura #terapiinstagram #bazarpaknil #cspscs #ctdk #zizanrazak #niqabcantik #merdekasale #cikgu #ustazah #bawalniqab #muslimahfashion #muslimahwear #muslimahstyle

  •  0  0  10 minutes ago
  • Pagi2 breakfast dgn cookies kurma fawwaz dgn air susu pun dah sedap tau dan mengenyangkan jugaπŸ˜‹
.
FAWWAZ BABYFOOD πŸ’― SEMULAJADI
.
πŸ‘‰Food on the go
πŸ‘‰SAVE time
πŸ‘‰EASY to prepared
πŸ‘‰90% NUTRIENT preserved
. 
πŸ€— Tiada gula tambahan
πŸ€— Tiada garam tambahan
πŸ€— Tiada bahan pengawet
. 
NAK ORDER KLIK LINK DI BIO ATAU WASSAP 0197537300
.
www.wasap.my/60197537300/fawwazbabyfood
.
#fawwazkitchen #majalahpama #fawwazreview #raissatwins #mothercaremalaysia #malaysiamoms #babyfood #bayicomel #makananbayi #resepimakananbayi #instantbabyfood #healthysnack #sneksihat #snackfruit #cerealsnack #organicnoodle #meebayi #babyfoodMalaysia #babycookies #biskutbayi #savorypowder #perasamakananbayi #oatbarley #buburbayi #buburkasar #instantporridge #menufawwazkitchen #ctdk #travellerfood #travellerbabyfood
  • Pagi2 breakfast dgn cookies kurma fawwaz dgn air susu pun dah sedap tau dan mengenyangkan jugaπŸ˜‹
    .
    FAWWAZ BABYFOOD πŸ’― SEMULAJADI
    .
    πŸ‘‰Food on the go
    πŸ‘‰SAVE time
    πŸ‘‰EASY to prepared
    πŸ‘‰90% NUTRIENT preserved
    .
    πŸ€— Tiada gula tambahan
    πŸ€— Tiada garam tambahan
    πŸ€— Tiada bahan pengawet
    .
    NAK ORDER KLIK LINK DI BIO ATAU WASSAP 0197537300
    .
    www.wasap.my/60197537300/fawwazbabyfood
    .
    #fawwazkitchen #majalahpama #fawwazreview #raissatwins #mothercaremalaysia #malaysiamoms #babyfood #bayicomel #makananbayi #resepimakananbayi #instantbabyfood #healthysnack #sneksihat #snackfruit #cerealsnack #organicnoodle #meebayi #babyfoodMalaysia #babycookies #biskutbayi #savorypowder #perasamakananbayi #oatbarley #buburbayi #buburkasar #instantporridge #menufawwazkitchen #ctdk #travellerfood #travellerbabyfood

  •  0  0  12 minutes ago
  • .
🌷 Purdah Hawwa 🌷
.
◼️ Material: High Quality Chiffon Sakura @ Aritachi. 
◼️ Material dan kod warna sama seperti Bawal Sakura dan bawal Nea crochet. 
◼️ Bertali, kiri dan kanan. Ikat sendiri.
◼️ Purdah 2 lapis yang cantik. Cutting petak segi dibawah.
◼️ Tiada jahitan bawah mata.
◼️ Dijual loose, bukan 1 set dengan bawal. Beli berasingan.
◼️ Sesuai dipadankan dengan bawal sakura @ tudung pilihan anda.
◼️ Tidak jarang & tidak panas serta selesa mengikut syariat pemakaian.
◼️ Ukuran
~ Lebar muka: +/-10 inci.
~ Panjang: +/-16.5 inci.
.
🌷 Harga Purdah Hawwa 🌷
.
1 helai RM15
3 helai RM35
Harga tak termasuk postage
.
.
.
πŸ“² 019-995 5510 (klik link di bio!)
.
.
.
* Please be informed that colours may differ slightly due to camera flash / computer settings.
.
#purdah #purdahmurah #purdahmalaysia #purdahhitam #niqab #niqabstyle #niqabis #niqabmalaysia #niqabmurah #niqabsquad #ajimaura #terapiinstagram #bazarpaknil #cspscs #ctdk #zizanrazak #niqabcantik #merdekasale #cikgu #ustazah #bawalniqab #muslimahfashion #muslimahwear #muslimahstyle
  • .
    🌷 Purdah Hawwa 🌷
    .
    ◼️ Material: High Quality Chiffon Sakura @ Aritachi.
    ◼️ Material dan kod warna sama seperti Bawal Sakura dan bawal Nea crochet.
    ◼️ Bertali, kiri dan kanan. Ikat sendiri.
    ◼️ Purdah 2 lapis yang cantik. Cutting petak segi dibawah.
    ◼️ Tiada jahitan bawah mata.
    ◼️ Dijual loose, bukan 1 set dengan bawal. Beli berasingan.
    ◼️ Sesuai dipadankan dengan bawal sakura @ tudung pilihan anda.
    ◼️ Tidak jarang & tidak panas serta selesa mengikut syariat pemakaian.
    ◼️ Ukuran
    ~ Lebar muka: +/-10 inci.
    ~ Panjang: +/-16.5 inci.
    .
    🌷 Harga Purdah Hawwa 🌷
    .
    1 helai RM15
    3 helai RM35
    Harga tak termasuk postage
    .
    .
    .
    πŸ“² 019-995 5510 (klik link di bio!)
    .
    .
    .
    * Please be informed that colours may differ slightly due to camera flash / computer settings.
    .
    #purdah #purdahmurah #purdahmalaysia #purdahhitam #niqab #niqabstyle #niqabis #niqabmalaysia #niqabmurah #niqabsquad #ajimaura #terapiinstagram #bazarpaknil #cspscs #ctdk #zizanrazak #niqabcantik #merdekasale #cikgu #ustazah #bawalniqab #muslimahfashion #muslimahwear #muslimahstyle

  •  0  0  12 minutes ago
  • Elak Lupa 🀣🀣🀣

Nana Rahman ambil 2 biji terus guys πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…

πŸ’— Vitamin Let Me C 2 biji setiap hari - 30 minit sebelum/selepas makan

βœ…Air masak wajib 2-3 liter sehari
🚫 Elakkan kafein, junkfood, air gas

Nak tengok apa jadi lepas ambil Let Me C?
#Check kat #NEXT posting ye, guys!πŸ˜†

#LetMeC link dibio 🀭🀭🀭
  • Elak Lupa 🀣🀣🀣

    Nana Rahman ambil 2 biji terus guys πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…

    πŸ’— Vitamin Let Me C 2 biji setiap hari - 30 minit sebelum/selepas makan

    βœ…Air masak wajib 2-3 liter sehari
    🚫 Elakkan kafein, junkfood, air gas

    Nak tengok apa jadi lepas ambil Let Me C?
    #Check kat #NEXT posting ye, guys!πŸ˜†

    #LetMeC link dibio 🀭🀭🀭

  •  2  2  24 minutes ago

Top #Ctdk Posts

  • " BLOUSE AISYAH SGT SESUAI UTK MUSLIMAH YANG SUKAKAN PAKAIAN SOPAN. LABUH DAN LONGGARπŸ˜ŠπŸ‘"
.
Yang Bestnya, Blouse Aisyah Antikedut Tak Perlu Gosok, Bolehlah Cepat Bersiap & Jimatkan Masa
Dahla tu..ada pulak zip kt dada, mudahkan ibu2 yg BF, ada jugak poket belah kanan, senang nak simpan kunci, hp, duit.
.
.
Jom Dapatkan Sekarang, Harga Baru Lebih Jimat & Berbaloi2, 
Ambil 2helai ada diskaun LagiπŸ˜ŠπŸ‘
.
.
OFFER TERKINI : Sehelai RM49 utk semua saiz ( harga asal RM59 )
2 helai ada diskaun lagi
Tak termasuk pos .
.
.
.
Berminat
www.wasap.my/601155544769/blouseaisyah
.
.
.
.

#blouseaisyah
#blouseantikedut
#blousesiapcepat
#blouselabuhcantik 
#ironlessblouse 
#blouseberpoket 
#blousepoket
#blouselonggar
#blousemuslimah
  • " BLOUSE AISYAH SGT SESUAI UTK MUSLIMAH YANG SUKAKAN PAKAIAN SOPAN. LABUH DAN LONGGARπŸ˜ŠπŸ‘"
    .
    Yang Bestnya, Blouse Aisyah Antikedut Tak Perlu Gosok, Bolehlah Cepat Bersiap & Jimatkan Masa
    Dahla tu..ada pulak zip kt dada, mudahkan ibu2 yg BF, ada jugak poket belah kanan, senang nak simpan kunci, hp, duit.
    .
    .
    Jom Dapatkan Sekarang, Harga Baru Lebih Jimat & Berbaloi2,
    Ambil 2helai ada diskaun LagiπŸ˜ŠπŸ‘
    .
    .
    OFFER TERKINI : Sehelai RM49 utk semua saiz ( harga asal RM59 )
    2 helai ada diskaun lagi
    Tak termasuk pos .
    .
    .
    .
    Berminat
    www.wasap.my/601155544769/blouseaisyah
    .
    .
    .
    .

    #blouseaisyah
    #blouseantikedut
    #blousesiapcepat
    #blouselabuhcantik
    #ironlessblouse
    #blouseberpoket
    #blousepoket
    #blouselonggar
    #blousemuslimah

  •  214  54  20 hours ago
  • " BLOUSE AISYAH SGT SESUAI UTK MUSLIMAH YANG SUKAKAN PAKAIAN SOPAN. LABUH DAN LONGGARπŸ˜ŠπŸ‘"
.
Yang Bestnya, Blouse Aisyah Antikedut Tak Perlu Gosok, Bolehlah Cepat Bersiap & Jimatkan Masa
Dahla tu..ada pulak zip kt dada, mudahkan ibu2 yg BF, ada jugak poket belah kanan, senang nak simpan kunci, hp, duit.
.
.
Jom Dapatkan Sekarang, Harga Baru Lebih Jimat & Berbaloi2, 
Ambil 2helai ada diskaun LagiπŸ˜ŠπŸ‘
.
.
OFFER TERKINI : Sehelai RM49 utk semua saiz ( harga asal RM59 )
2 helai ada diskaun lagi
Tak termasuk pos .
.
.
.
Berminat
www.wasap.my/601155544769/blouseaisyah
.
.
.
.

#blouseaisyah
#blouseantikedut
#blousesiapcepat
#blouselabuhcantik 
#ironlessblouse 
#blouseberpoket 
#blousepoket
#blouselonggar
#blousemuslimah 
#pakaiankerjawanita
  • " BLOUSE AISYAH SGT SESUAI UTK MUSLIMAH YANG SUKAKAN PAKAIAN SOPAN. LABUH DAN LONGGARπŸ˜ŠπŸ‘"
    .
    Yang Bestnya, Blouse Aisyah Antikedut Tak Perlu Gosok, Bolehlah Cepat Bersiap & Jimatkan Masa
    Dahla tu..ada pulak zip kt dada, mudahkan ibu2 yg BF, ada jugak poket belah kanan, senang nak simpan kunci, hp, duit.
    .
    .
    Jom Dapatkan Sekarang, Harga Baru Lebih Jimat & Berbaloi2,
    Ambil 2helai ada diskaun LagiπŸ˜ŠπŸ‘
    .
    .
    OFFER TERKINI : Sehelai RM49 utk semua saiz ( harga asal RM59 )
    2 helai ada diskaun lagi
    Tak termasuk pos .
    .
    .
    .
    Berminat
    www.wasap.my/601155544769/blouseaisyah
    .
    .
    .
    .

    #blouseaisyah
    #blouseantikedut
    #blousesiapcepat
    #blouselabuhcantik
    #ironlessblouse
    #blouseberpoket
    #blousepoket
    #blouselonggar
    #blousemuslimah
    #pakaiankerjawanita

  •  215  48  12 August, 2020