#CoachKurusOnline Instagram Photos & Videos

CoachKurusOnline - 80.7k posts

Hashtag Popularity

13.8
average comments
651
average likes

Latest #CoachKurusOnline Posts

  • Soalan : Berapa lamakah bole nampak kesan bila consume herbalife ni?
. 
Jawapan : Hasil bagi setiap individu adalah berbeza. Pengguna yg serius dan berdisplin makan ikut mealplan yg diberi dan rajin bertanya biasanya turun sehingga 4-6kg sebulan.
.
#July #FlatBelly Month... Kini Bermula !! 📳 019 473 1534
.
atau click wasap link di Instagram profile
. 
•Group Coaching Wanita Sahaja 
• Mealplan mudah untuk kurus 
• Boleh makan nasi setiap hari 
• EBOOK Resipi Sihat 
• Coaching group yang supportive 
• Kelas Kurus Online 
• Food diary checking 
• Homework 
• Reward 
• 100% ONLINE, MUDAH & BERKESAN
• 100% turun berat bagi yang ikut guideline
.
#teamsurikurus
#ProgramKurus30Hari
#CoachKurusOnline
#HerbalifeMalaysia
#HerbalifeCoachMalaysia
#nutrition
  • Soalan : Berapa lamakah bole nampak kesan bila consume herbalife ni?
    .
    Jawapan : Hasil bagi setiap individu adalah berbeza. Pengguna yg serius dan berdisplin makan ikut mealplan yg diberi dan rajin bertanya biasanya turun sehingga 4-6kg sebulan.
    .
    #July #FlatBelly Month... Kini Bermula !! 📳 019 473 1534
    .
    atau click wasap link di Instagram profile
    .
    •Group Coaching Wanita Sahaja
    • Mealplan mudah untuk kurus
    • Boleh makan nasi setiap hari
    • EBOOK Resipi Sihat
    • Coaching group yang supportive
    • Kelas Kurus Online
    • Food diary checking
    • Homework
    • Reward
    • 100% ONLINE, MUDAH & BERKESAN
    • 100% turun berat bagi yang ikut guideline
    .
    #teamsurikurus
    #ProgramKurus30Hari
    #CoachKurusOnline
    #HerbalifeMalaysia
    #HerbalifeCoachMalaysia
    #nutrition

  •  1  1  14 minutes ago
  • Subhallah. turun 6kg tanpa sedar 😍😍😍. alhamdulilllah. seronoknye kan x perlu stress pun..
.
==========================
HERBALIFE SURIKURUS ONLINE COACHING
100% Online Coaching  Mudah  Berkesan
.
✔️ Turun Berat 5-50kg
✔️ Group Coaching Wanita sahaja
✔️ Mealplan Puasa makan sedap & kenyang
✔️ Coaching Group yang supportive
✔️ Grocery List & Snack Ideas
✔️ Kelas Kurus Online
✔️ Food Diary Checking, HomeWork
✔️ Recognitions and Reward
✔️ 100% ONLINE & EFFECTIVE
💯 turun berat bagi yg ikut guideline .
.
TENTANG PROGRAM KAMI
❌ Kurus Tanpa stress
❌ Tak wajib masak/eat clean
❌ Tak wajib bersenam
❌ Kurus Tanpa Berlapar
🍚 Boleh makan NASI setiap hari
✔️ Boleh makan masakan Melayu
.
Start Now 📲019 473 1534 
30 DAYS TRIAL AVAILABLE.
⚫️ Herbalife Coach
⚫️ ONLINE Weight Loss Coaching, MUDAH & BERKESAN

#TeamSuriKurus
#ProgramKurus30Hari
#CoachKurusOnline
#HerbalifeMalaysia
#HerbalifeCoachMalaysia
  • Subhallah. turun 6kg tanpa sedar 😍😍😍. alhamdulilllah. seronoknye kan x perlu stress pun..
    .
    ==========================
    HERBALIFE SURIKURUS ONLINE COACHING
    100% Online Coaching Mudah Berkesan
    .
    ✔️ Turun Berat 5-50kg
    ✔️ Group Coaching Wanita sahaja
    ✔️ Mealplan Puasa makan sedap & kenyang
    ✔️ Coaching Group yang supportive
    ✔️ Grocery List & Snack Ideas
    ✔️ Kelas Kurus Online
    ✔️ Food Diary Checking, HomeWork
    ✔️ Recognitions and Reward
    ✔️ 100% ONLINE & EFFECTIVE
    💯 turun berat bagi yg ikut guideline .
    .
    TENTANG PROGRAM KAMI
    ❌ Kurus Tanpa stress
    ❌ Tak wajib masak/eat clean
    ❌ Tak wajib bersenam
    ❌ Kurus Tanpa Berlapar
    🍚 Boleh makan NASI setiap hari
    ✔️ Boleh makan masakan Melayu
    .
    Start Now 📲019 473 1534
    30 DAYS TRIAL AVAILABLE.
    ⚫️ Herbalife Coach
    ⚫️ ONLINE Weight Loss Coaching, MUDAH & BERKESAN

    #TeamSuriKurus
    #ProgramKurus30Hari
    #CoachKurusOnline
    #HerbalifeMalaysia
    #HerbalifeCoachMalaysia

  •  0  1  26 minutes ago
  • .
Siapa yang selalu mengalami OTOT KEJANG❓sakit sangat kan sebab saya sendiri pernah mengalami nya sebelum ini.
.
Jom Saya share sedikit info kenapa berlaku nya KEKEJANGAN OTOT:
↪️kekurangan air dalam badan
↪️Senaman yang keterlaluan/kuat
↪️kekurangan zat dalam badan
.
.
Diet yang seimbang dapat membantu atau mencegah daripada berlaku nya kekejangan otot ini..
.
Bagaiamana DIET SEIMBANG❓
jom kita belajar sama sama dalam program coaching team power fit♥️malaysia segala info ada di sana😍
.
Untuk details berkenaan program boleh DM or 📲klik link di bio ig @fiza_baharudin  untuk direct WhatsApp 🌹🌹
.
.
#teampowerfitmalaysia #teamariza #teamkurussihat #infopemakanansihat #ilmupengetahuan #projectkuruskanbadan #youcanloseweightfromeverywhere #dietseimbang #dietsehat #onlinejerla #coachkurusonline #onlinecoaching #healthylifestyle #healthymeals #gayahidupsihat
  • .
    Siapa yang selalu mengalami OTOT KEJANG❓sakit sangat kan sebab saya sendiri pernah mengalami nya sebelum ini.
    .
    Jom Saya share sedikit info kenapa berlaku nya KEKEJANGAN OTOT:
    ↪️kekurangan air dalam badan
    ↪️Senaman yang keterlaluan/kuat
    ↪️kekurangan zat dalam badan
    .
    .
    Diet yang seimbang dapat membantu atau mencegah daripada berlaku nya kekejangan otot ini..
    .
    Bagaiamana DIET SEIMBANG❓
    jom kita belajar sama sama dalam program coaching team power fit♥️malaysia segala info ada di sana😍
    .
    Untuk details berkenaan program boleh DM or 📲klik link di bio ig @fiza_baharudin untuk direct WhatsApp 🌹🌹
    .
    .
    #teampowerfitmalaysia #teamariza #teamkurussihat #infopemakanansihat #ilmupengetahuan #projectkuruskanbadan #youcanloseweightfromeverywhere #dietseimbang #dietsehat #onlinejerla #coachkurusonline #onlinecoaching #healthylifestyle #healthymeals #gayahidupsihat

  •  0  0  29 minutes ago
  • .
MULA DISINI📲 0193763228

Dapat sekali semua ni terus👇🏻 (inclusive with products purchase)

✔️ Group Coaching Wanita sahaja
✔️ Mealplan PERSONALIZE MUDAH
✔️ Coaching Group yang supportive
✔️ Grocery List & Snack Ideas
✔️ Kelas Kurus Online
✔️ Food Diary Checking, HomeWork
✔️ Recognitions and Reward
.
.
❌ Kurus Tanpa stress
❌ Tak wajib masak/eat clean
❌ Tak wajib bersenam
❌ Kurus Tanpa Berlapar
🍚 Boleh makan NASI setiap hari
✔️ Boleh makan masakan Melayu

#TeamSuriKurus
#ProgramKurus30Hari
#CoachKurusOnline
#HerbalifeMalaysia
#HerbalifeCoachMalaysia
  • .
    MULA DISINI📲 0193763228

    Dapat sekali semua ni terus👇🏻 (inclusive with products purchase)

    ✔️ Group Coaching Wanita sahaja
    ✔️ Mealplan PERSONALIZE MUDAH
    ✔️ Coaching Group yang supportive
    ✔️ Grocery List & Snack Ideas
    ✔️ Kelas Kurus Online
    ✔️ Food Diary Checking, HomeWork
    ✔️ Recognitions and Reward
    .
    .
    ❌ Kurus Tanpa stress
    ❌ Tak wajib masak/eat clean
    ❌ Tak wajib bersenam
    ❌ Kurus Tanpa Berlapar
    🍚 Boleh makan NASI setiap hari
    ✔️ Boleh makan masakan Melayu

    #TeamSuriKurus
    #ProgramKurus30Hari
    #CoachKurusOnline
    #HerbalifeMalaysia
    #HerbalifeCoachMalaysia

  •  1  1  49 minutes ago
  • Jom kita breakfast dengan Herbalife Nutrition Super Power..Super Duper Yummy..Tak payah nak fikir tiap2 pagi dan malam nak masak apa..Mudah jea..Less kalori dan kita makin bertenaga serta Bonus Turun Berat Badan💞
. 
||PROGRAM KURUS SECARA ONLINE 
.
✔Turun berat badan 5-30Kg tahun 2020
🍚 Kurus SAMBIL MAKAN NASI HARI-HARI
✔Group Coaching & Personal Coaching Disediakan
✔Tips & Coaching harian secara ONLINE
✔Teknik turun berat badan sehingga berat ideal
📓E-Book 21 Resipi Kurus Sihat
❌Tidak perlu eat clean
✅Boleh makan di kedai
☑Sesuai untuk orang busy
.
🔵COACHING KURUS ONLINE
.
‼️Untuk DAFTAR PROGRAM‼️
.
•Coach Herbalife :Program Kurus Dengan Nutrisi Sihat •Coach Waheeda  Ibu 3 Orang Anak  Coach Herbalife Malaysia 🇲🇾 📱013-6814113 atau klik link di bio
.
#CoachHerbalifeMalaysia #HerbalifeMalaysia #CoachKurusOnline #HerbaChampionTeam #CabaranKurusOnline
  • Jom kita breakfast dengan Herbalife Nutrition Super Power..Super Duper Yummy..Tak payah nak fikir tiap2 pagi dan malam nak masak apa..Mudah jea..Less kalori dan kita makin bertenaga serta Bonus Turun Berat Badan💞
    .
    ||PROGRAM KURUS SECARA ONLINE
    .
    ✔Turun berat badan 5-30Kg tahun 2020
    🍚 Kurus SAMBIL MAKAN NASI HARI-HARI
    ✔Group Coaching & Personal Coaching Disediakan
    ✔Tips & Coaching harian secara ONLINE
    ✔Teknik turun berat badan sehingga berat ideal
    📓E-Book 21 Resipi Kurus Sihat
    ❌Tidak perlu eat clean
    ✅Boleh makan di kedai
    ☑Sesuai untuk orang busy
    .
    🔵COACHING KURUS ONLINE
    .
    ‼️Untuk DAFTAR PROGRAM‼️
    .
    •Coach Herbalife :Program Kurus Dengan Nutrisi Sihat •Coach Waheeda Ibu 3 Orang Anak Coach Herbalife Malaysia 🇲🇾 📱013-6814113 atau klik link di bio
    .
    #CoachHerbalifeMalaysia #HerbalifeMalaysia #CoachKurusOnline #HerbaChampionTeam #CabaranKurusOnline

  •  0  0  1 hour ago
  • BETUL KE SEDIKIT MAKAN

4 punca kenapa MAKAN SIKIT tetapi berat susah turun:

1. Makan sikit tapi KERAP. 
Makan nasi 2x sehari, tapi sepanjang hari ada saja kuih, roti, biskut, pisang goreng, mee goreng, cucur..
.

2. Makan sikit tapi KALORI TINGGI. 
Ini jenis suka goreng-goreng, sambal, masakan bersantan. Sayur, lauk semua ada minyak. Atau kuah wajib banjir. .

3. Makan sikit tapi kerap minum AIR MANIS.
Asal makan nasi je mesti minum air manis. Ada juga jenis minum kopi 3 gelas sehari. Yang tak okaynya kopi tu bersusu pekat atau 3 in 1. .
Atau... 4. Makan sikit tapi kita je perasan sikit 😅
Rupa-rupanya sikit kita tu tak sikit pun.  Adalah sekali seminggu makan ikut suku-suku separuh. .
.

Kalau anda dalam proses menurunkan berat badan, jaga makan dan senaman.

Bukan tak makan. Kadang-kadang, sikit sangat makan pun menghalang proses turunkan berat badan.

Semak kembali 4 punca di atas. Tanpa sedar, ada perkara kita terlepas pandang, lalu menyalahkan ini semua takdir 😅.
.
.
Share dan tag kawan2😊
.
Turn on notification anda,agar anda tidak ketinggalan dengan posting tips2 atau info daripada sy.
.
Ok sekarang secara RASMINYA saya open pendaftaran bagi sesi JULAI 2020 untuk daftar segera klik link di bio ig @yana.baharudin .🔥🔥🔥🔥.
.
.
Nak turun berat badan dengan ilmu pemakanan yg betul ? Mudahnya KURUS bila ada coach,ILMU dan TEAM SUPPORT.
.
Coach Yana 01116424857
Follow @yana.baharudin 
ALHAMDULILLAH Turun berat badan 44kg .
#tarbiah #tudunglabuh
#DakwahSentapOfficial
#zikirharian 
#zikirpenenanghati 
#niqabsquad 
#niqabmalaysia  #tiktoksmalaysia
#muslimah #klubnalalehputrajaya
#tafakur #coachkurusmudah
#dudukrumah #islamitumudah 
#kitajagakita
#turunberatdarirumah #coachkurusonline #coachkurusmudah #sayamasak #jentikhati #tarbiahsentap #tarbiah #burung #burungkicau
#healthylifestyle
#malaysia #bruneifm #kristalfm #singapore
  • BETUL KE SEDIKIT MAKAN

    4 punca kenapa MAKAN SIKIT tetapi berat susah turun:

    1. Makan sikit tapi KERAP.
    Makan nasi 2x sehari, tapi sepanjang hari ada saja kuih, roti, biskut, pisang goreng, mee goreng, cucur..
    .

    2. Makan sikit tapi KALORI TINGGI.
    Ini jenis suka goreng-goreng, sambal, masakan bersantan. Sayur, lauk semua ada minyak. Atau kuah wajib banjir. .

    3. Makan sikit tapi kerap minum AIR MANIS.
    Asal makan nasi je mesti minum air manis. Ada juga jenis minum kopi 3 gelas sehari. Yang tak okaynya kopi tu bersusu pekat atau 3 in 1. .
    Atau... 4. Makan sikit tapi kita je perasan sikit 😅
    Rupa-rupanya sikit kita tu tak sikit pun. Adalah sekali seminggu makan ikut suku-suku separuh. .
    .

    Kalau anda dalam proses menurunkan berat badan, jaga makan dan senaman.

    Bukan tak makan. Kadang-kadang, sikit sangat makan pun menghalang proses turunkan berat badan.

    Semak kembali 4 punca di atas. Tanpa sedar, ada perkara kita terlepas pandang, lalu menyalahkan ini semua takdir 😅.
    .
    .
    Share dan tag kawan2😊
    .
    Turn on notification anda,agar anda tidak ketinggalan dengan posting tips2 atau info daripada sy.
    .
    Ok sekarang secara RASMINYA saya open pendaftaran bagi sesi JULAI 2020 untuk daftar segera klik link di bio ig @yana.baharudin .🔥🔥🔥🔥.
    .
    .
    Nak turun berat badan dengan ilmu pemakanan yg betul ? Mudahnya KURUS bila ada coach,ILMU dan TEAM SUPPORT.
    .
    Coach Yana 01116424857
    Follow @yana.baharudin
    ALHAMDULILLAH Turun berat badan 44kg .
    #tarbiah #tudunglabuh
    #DakwahSentapOfficial
    #zikirharian
    #zikirpenenanghati
    #niqabsquad
    #niqabmalaysia #tiktoksmalaysia
    #muslimah #klubnalalehputrajaya
    #tafakur #coachkurusmudah
    #dudukrumah #islamitumudah
    #kitajagakita
    #turunberatdarirumah #coachkurusonline #coachkurusmudah #sayamasak #jentikhati #tarbiahsentap #tarbiah #burung #burungkicau
    #healthylifestyle
    #malaysia #bruneifm #kristalfm #singapore

  •  30  0  2 hours ago
  • Makanan yang tinggi gula salah satu penyebab kepada fibroid..

Kurangkan manis dalam makanan dan lebih manis dalam senyuman

Lakukan sekarang..

Semuanya bermula dengan ILMU. Ada bimbingan dan COACH baru faham. Untuk kekal sentiasa aktif dan sihat join GROUP yang betul.
Katakan YA untuk KURUS..

DAFTAR PROGRAM ADVANCE COACHING TEAM POWER❤️FIT MALAYSIA
latest intake di buka sekarang
.
JC Hasfa, (📱0122213277 perempuan sahaja. Klik link di profile @hasfa.ibrahim direct masuk ke whatsapp)

ALHAMDULILLAH saya turun berat badan 15kg

KENAPA PERLU JOIN PROGRAM ⬇️
.
🍱boleh makan 5x sehari
📔Meal Prep telah disediakan dan tak perlu masak cara masak setiap hari
📺video masakan yang membolehkan peserta mengikut resepi step by step , yang tak reti masak terus pandai
🤸‍♀🤸‍♀workout berkesan dan sistematik oleh qualified  personal trainer kami
👭bantuan dari coach secara personal
👭👭👭group support -Beza Buat Sendiri dengan Team PowerFit Malaysia-
👨‍💻llmu boleh mudahkan kita kekal berat badan ideal
🎁Hadiah menarik menanti peserta
.
🚀Sesi JULAI di buka sekarang (100% secara online and from your comfort home) .

#teamnuriliana
#stayathome
#tarbiah #tudunglabuh
#DakwahSentapOfficial
#zikirharian 
#zikirpenenanghati 
#niqabsquad 
#niqabmalaysia  #tiktoksmalaysia
#muslimah #klubnalalehputrajaya
#tafakur #coachkurusmudah
#dudukrumah #islamitumudah 
#kitajagakita
#turunberatdarirumah #coachkurusonline #coachkurusmudah #sayamasak #jentikhati #tarbiahsentap #tarbiah #burung #burungkicau
  • Makanan yang tinggi gula salah satu penyebab kepada fibroid..

    Kurangkan manis dalam makanan dan lebih manis dalam senyuman

    Lakukan sekarang..

    Semuanya bermula dengan ILMU. Ada bimbingan dan COACH baru faham. Untuk kekal sentiasa aktif dan sihat join GROUP yang betul.
    Katakan YA untuk KURUS..

    DAFTAR PROGRAM ADVANCE COACHING TEAM POWER❤️FIT MALAYSIA
    latest intake di buka sekarang
    .
    JC Hasfa, (📱0122213277 perempuan sahaja. Klik link di profile @hasfa.ibrahim direct masuk ke whatsapp)

    ALHAMDULILLAH saya turun berat badan 15kg

    KENAPA PERLU JOIN PROGRAM ⬇️
    .
    🍱boleh makan 5x sehari
    📔Meal Prep telah disediakan dan tak perlu masak cara masak setiap hari
    📺video masakan yang membolehkan peserta mengikut resepi step by step , yang tak reti masak terus pandai
    🤸‍♀🤸‍♀workout berkesan dan sistematik oleh qualified personal trainer kami
    👭bantuan dari coach secara personal
    👭👭👭group support -Beza Buat Sendiri dengan Team PowerFit Malaysia-
    👨‍💻llmu boleh mudahkan kita kekal berat badan ideal
    🎁Hadiah menarik menanti peserta
    .
    🚀Sesi JULAI di buka sekarang (100% secara online and from your comfort home) .

    #teamnuriliana
    #stayathome
    #tarbiah #tudunglabuh
    #DakwahSentapOfficial
    #zikirharian
    #zikirpenenanghati
    #niqabsquad
    #niqabmalaysia #tiktoksmalaysia
    #muslimah #klubnalalehputrajaya
    #tafakur #coachkurusmudah
    #dudukrumah #islamitumudah
    #kitajagakita
    #turunberatdarirumah #coachkurusonline #coachkurusmudah #sayamasak #jentikhati #tarbiahsentap #tarbiah #burung #burungkicau

  •  3  0  3 hours ago
  • Mulakan pagi kita dengan minda yang positif.

Be happy be positive.

Lakukan sekarang..

Semuanya bermula dengan ILMU. Ada bimbingan dan COACH baru faham. Untuk kekal sentiasa aktif dan sihat join GROUP yang betul.

Katakan YA untuk KURUS..

DAFTAR PROGRAM ADVANCE COACHING TEAM POWER❤️FIT MALAYSIA
latest intake di buka sekarang
.
JC Hasfa, (📱0122213277 perempuan sahaja. Klik link di profile @hasfa.ibrahim direct masuk ke whatsapp)

ALHAMDULILLAH saya turun berat badan 15kg

KENAPA PERLU JOIN PROGRAM ⬇️
.
🍱boleh makan 5x sehari
📔Meal Prep telah disediakan dan tak perlu masak cara masak setiap hari
📺video masakan yang membolehkan peserta mengikut resepi step by step , yang tak reti masak terus pandai
🤸‍♀🤸‍♀workout berkesan dan sistematik oleh qualified  personal trainer kami
👭bantuan dari coach secara personal
👭👭👭group support -Beza Buat Sendiri dengan Team PowerFit Malaysia-
👨‍💻llmu boleh mudahkan kita kekal berat badan ideal
🎁Hadiah menarik menanti peserta
.
🚀Sesi JULAI di buka sekarang (100% secara online and from your comfort home) .

#teamnuriliana
#stayathome
#tarbiah #tudunglabuh
#DakwahSentapOfficial
#zikirharian 
#zikirpenenanghati 
#niqabsquad 
#niqabmalaysia  #tiktoksmalaysia
#muslimah #klubnalalehputrajaya
#tafakur #coachkurusmudah
#dudukrumah #islamitumudah 
#kitajagakita
#turunberatdarirumah #coachkurusonline #coachkurusmudah #sayamasak #jentikhati #tarbiahsentap #tarbiah #burung #burungkicau
  • Mulakan pagi kita dengan minda yang positif.

    Be happy be positive.

    Lakukan sekarang..

    Semuanya bermula dengan ILMU. Ada bimbingan dan COACH baru faham. Untuk kekal sentiasa aktif dan sihat join GROUP yang betul.

    Katakan YA untuk KURUS..

    DAFTAR PROGRAM ADVANCE COACHING TEAM POWER❤️FIT MALAYSIA
    latest intake di buka sekarang
    .
    JC Hasfa, (📱0122213277 perempuan sahaja. Klik link di profile @hasfa.ibrahim direct masuk ke whatsapp)

    ALHAMDULILLAH saya turun berat badan 15kg

    KENAPA PERLU JOIN PROGRAM ⬇️
    .
    🍱boleh makan 5x sehari
    📔Meal Prep telah disediakan dan tak perlu masak cara masak setiap hari
    📺video masakan yang membolehkan peserta mengikut resepi step by step , yang tak reti masak terus pandai
    🤸‍♀🤸‍♀workout berkesan dan sistematik oleh qualified personal trainer kami
    👭bantuan dari coach secara personal
    👭👭👭group support -Beza Buat Sendiri dengan Team PowerFit Malaysia-
    👨‍💻llmu boleh mudahkan kita kekal berat badan ideal
    🎁Hadiah menarik menanti peserta
    .
    🚀Sesi JULAI di buka sekarang (100% secara online and from your comfort home) .

    #teamnuriliana
    #stayathome
    #tarbiah #tudunglabuh
    #DakwahSentapOfficial
    #zikirharian
    #zikirpenenanghati
    #niqabsquad
    #niqabmalaysia #tiktoksmalaysia
    #muslimah #klubnalalehputrajaya
    #tafakur #coachkurusmudah
    #dudukrumah #islamitumudah
    #kitajagakita
    #turunberatdarirumah #coachkurusonline #coachkurusmudah #sayamasak #jentikhati #tarbiahsentap #tarbiah #burung #burungkicau

  •  1  0  3 hours ago
  • Haaaa hilang satu siap awak!! 🤣🤣
Tag & Share kwn² anda jenis cam ne..nampak sangat hilang ayam 🤣
.
💥FINAL CALL INTAKE JULAI💥
PENDAFTARAN masih dibukakan💜
.
✅ HEALTHY RECIPE VIDEO
✅ VIDEO COMBO WORKOUT
✅ FULL MEAL PLAN MAKAN 5x sehari
.
Follow IG @ct.salwanie
Ct.salwanie 📲+60165009091
.
#tudunglabuh
#DakwahSentapOfficial
#zikirharian 
#zikirpenenanghati 
#niqabsquad 
#niqabmalaysia 
#neqab  #kuda
#muslimah #klubnalalehputrajaya
#tafakur #coachkurusmudah
#animals #animalkingdom
#teamquqaseh #islamitumudah 
#alhamdulillah
#getfitnowonline #coachkurusonline #coachkurusmudah #sayamasak #jentikhati #tarbiahsentap #tarbiah #burung #burungkicau
#healthylifestyle
#malaysia #bruneifm #kristalfm #singapore
,
  • Haaaa hilang satu siap awak!! 🤣🤣
    Tag & Share kwn² anda jenis cam ne..nampak sangat hilang ayam 🤣
    .
    💥FINAL CALL INTAKE JULAI💥
    PENDAFTARAN masih dibukakan💜
    .
    ✅ HEALTHY RECIPE VIDEO
    ✅ VIDEO COMBO WORKOUT
    ✅ FULL MEAL PLAN MAKAN 5x sehari
    .
    Follow IG @ct.salwanie
    Ct.salwanie 📲+60165009091
    .
    #tudunglabuh
    #DakwahSentapOfficial
    #zikirharian
    #zikirpenenanghati
    #niqabsquad
    #niqabmalaysia
    #neqab #kuda
    #muslimah #klubnalalehputrajaya
    #tafakur #coachkurusmudah
    #animals #animalkingdom
    #teamquqaseh #islamitumudah
    #alhamdulillah
    #getfitnowonline #coachkurusonline #coachkurusmudah #sayamasak #jentikhati #tarbiahsentap #tarbiah #burung #burungkicau
    #healthylifestyle
    #malaysia #bruneifm #kristalfm #singapore
    ,

  •  21  0  8 hours ago
  • Ni kesalahan tau. Tahu ke tak tahu? Ke ingatkan diet memang kena lapar? 😆 

============================

❌ Kurus Tanpa stress
❌ Tak wajib masak/eat clean
❌ Tak wajib bersenam
❌ Kurus Tanpa Berlapar
🍚 Boleh makan NASI setiap hari
✔️ Boleh makan masakan Melayu
.
.
✔️ Turun Berat 5-50kg
✔️ Group Coaching Wanita sahaja
✔️ Mealplan PERSONALIZE MUDAH
✔️ Coaching Group yang supportive
✔️ Grocery List & Snack Ideas
✔️ Kelas Kurus Online
✔️ Food Diary Checking, HomeWork
✔️ Recognitions and Reward
✔️ 100% ONLINE & EFFECTIVE
💯 turun berat bagi yg ikut guideline

KURUS 30 HARI SURIKURUS ONLINE COACHING 0136280514

#TeamSuriKurus
#ProgramKurus30Hari
#CoachKurusOnline
#HerbalifeMalaysia
#HerbalifeCoachMalaysia
  • Ni kesalahan tau. Tahu ke tak tahu? Ke ingatkan diet memang kena lapar? 😆

    ============================

    ❌ Kurus Tanpa stress
    ❌ Tak wajib masak/eat clean
    ❌ Tak wajib bersenam
    ❌ Kurus Tanpa Berlapar
    🍚 Boleh makan NASI setiap hari
    ✔️ Boleh makan masakan Melayu
    .
    .
    ✔️ Turun Berat 5-50kg
    ✔️ Group Coaching Wanita sahaja
    ✔️ Mealplan PERSONALIZE MUDAH
    ✔️ Coaching Group yang supportive
    ✔️ Grocery List & Snack Ideas
    ✔️ Kelas Kurus Online
    ✔️ Food Diary Checking, HomeWork
    ✔️ Recognitions and Reward
    ✔️ 100% ONLINE & EFFECTIVE
    💯 turun berat bagi yg ikut guideline

    KURUS 30 HARI SURIKURUS ONLINE COACHING 0136280514

    #TeamSuriKurus
    #ProgramKurus30Hari
    #CoachKurusOnline
    #HerbalifeMalaysia
    #HerbalifeCoachMalaysia

  •  6  1  9 hours ago
  • Tak lama pun, tahu2 je skrg kita dh pun di bulan Julai. Maksudnya dah 6 bulan berlalu meninggalkan kita 🙁.

.

Utk separuh tahun yg dh berlalu pergi, bukan lagi dlm genggaman kita. Berita baiknya, kita masih ada baki 6 bulan lagi utk kita fokus dan usahakan azam 2020 ni! 😍.

.

Sekiranya azam kurus 2020 anda masih belum terlaksana, jom kita buat sehabis baik utk setengah tahun yg masih berbaki ni 😘.

.

Anda nak turun berapa kg? 5KG? 10KG? 20KG? BOLEH! Yg penting bermula hari ini😘.

.

DAPATKAN HERBALIFE DI SINI 📲 +60127462341.

.

Dapat sekali semua ni terus 👇🏼 (termasuk dgn pembelian produk).

.

✔ Group coaching wanita sahaja
✔ Personalized mealplan yg MUDAH
✔ Coaching group yg supportive
✔ Kelas kurus online
✔ Food Diary Checking, Homework
✔ Recognitions & rewards.

.

❌Kurus tanpa stress
❌Tak wajib masak/ eat clean
❌Tak wajib bersenam
❌Kurus tanpa berlapar
✔ Boleh makan NASI SETIAP HARI 
✔ Boleh makan masakan melayu.

.

#teamsurikurus
#programkurus30hari
#coachkurusonline
#herbalifemalaysia
#herbalifecoachmalaysia
  • Tak lama pun, tahu2 je skrg kita dh pun di bulan Julai. Maksudnya dah 6 bulan berlalu meninggalkan kita 🙁.

    .

    Utk separuh tahun yg dh berlalu pergi, bukan lagi dlm genggaman kita. Berita baiknya, kita masih ada baki 6 bulan lagi utk kita fokus dan usahakan azam 2020 ni! 😍.

    .

    Sekiranya azam kurus 2020 anda masih belum terlaksana, jom kita buat sehabis baik utk setengah tahun yg masih berbaki ni 😘.

    .

    Anda nak turun berapa kg? 5KG? 10KG? 20KG? BOLEH! Yg penting bermula hari ini😘.

    .

    DAPATKAN HERBALIFE DI SINI 📲 +60127462341.

    .

    Dapat sekali semua ni terus 👇🏼 (termasuk dgn pembelian produk).

    .

    ✔ Group coaching wanita sahaja
    ✔ Personalized mealplan yg MUDAH
    ✔ Coaching group yg supportive
    ✔ Kelas kurus online
    ✔ Food Diary Checking, Homework
    ✔ Recognitions & rewards.

    .

    ❌Kurus tanpa stress
    ❌Tak wajib masak/ eat clean
    ❌Tak wajib bersenam
    ❌Kurus tanpa berlapar
    ✔ Boleh makan NASI SETIAP HARI
    ✔ Boleh makan masakan melayu.

    .

    #teamsurikurus
    #programkurus30hari
    #coachkurusonline
    #herbalifemalaysia
    #herbalifecoachmalaysia

  •  1  1  9 hours ago
  • Tak lama pun, tahu2 je skrg kita dh pun di bulan Julai. Maksudnya dah 6 bulan berlalu meninggalkan kita 🙁.

.

Utk separuh tahun yg dh berlalu pergi, bukan lagi dlm genggaman kita. Berita baiknya, kita masih ada baki 6 bulan lagi utk kita fokus dan usahakan azam 2020 ni! 😍.

.

Sekiranya azam kurus 2020 anda masih belum terlaksana, jom kita buat sehabis baik utk setengah tahun yg masih berbaki ni 😘.

.

Anda nak turun berapa kg? 5KG? 10KG? 20KG? BOLEH! Yg penting bermula hari ini😘.

.

DAPATKAN HERBALIFE DI SINI 📲 +60127462341.

.

Dapat sekali semua ni terus 👇🏼 (termasuk dgn pembelian produk).

.

✔ Group coaching wanita sahaja
✔ Personalized mealplan yg MUDAH
✔ Coaching group yg supportive
✔ Kelas kurus online
✔ Food Diary Checking, Homework
✔ Recognitions & rewards.

.

❌Kurus tanpa stress
❌Tak wajib masak/ eat clean
❌Tak wajib bersenam
❌Kurus tanpa berlapar
✔ Boleh makan NASI SETIAP HARI 
✔ Boleh makan masakan melayu.

.

#teamsurikurus
#programkurus30hari
#coachkurusonline
#herbalifemalaysia
#herbalifecoachmalaysia
  • Tak lama pun, tahu2 je skrg kita dh pun di bulan Julai. Maksudnya dah 6 bulan berlalu meninggalkan kita 🙁.

    .

    Utk separuh tahun yg dh berlalu pergi, bukan lagi dlm genggaman kita. Berita baiknya, kita masih ada baki 6 bulan lagi utk kita fokus dan usahakan azam 2020 ni! 😍.

    .

    Sekiranya azam kurus 2020 anda masih belum terlaksana, jom kita buat sehabis baik utk setengah tahun yg masih berbaki ni 😘.

    .

    Anda nak turun berapa kg? 5KG? 10KG? 20KG? BOLEH! Yg penting bermula hari ini😘.

    .

    DAPATKAN HERBALIFE DI SINI 📲 +60127462341.

    .

    Dapat sekali semua ni terus 👇🏼 (termasuk dgn pembelian produk).

    .

    ✔ Group coaching wanita sahaja
    ✔ Personalized mealplan yg MUDAH
    ✔ Coaching group yg supportive
    ✔ Kelas kurus online
    ✔ Food Diary Checking, Homework
    ✔ Recognitions & rewards.

    .

    ❌Kurus tanpa stress
    ❌Tak wajib masak/ eat clean
    ❌Tak wajib bersenam
    ❌Kurus tanpa berlapar
    ✔ Boleh makan NASI SETIAP HARI
    ✔ Boleh makan masakan melayu.

    .

    #teamsurikurus
    #programkurus30hari
    #coachkurusonline
    #herbalifemalaysia
    #herbalifecoachmalaysia

  •  2  1  9 hours ago
  • Mudah sgt bila MAKAN dengan ILMU.. ikut program ni.tak payah pening pikir nak masak apa,makan apa, bersenam apa, semua dah disedia..cuma follow ja..
Buat apa nak sakitkan kepalakan..
Jalan dah ada..so follow..
JOM TURUN BERAT BERJEMAAH, TURUN BERAT DENGAN ILMU..
.
Untung turun berat dgn program..ader coach pantau..progres penurunan..guide sehingga pandai..
.
JOM DAFTAR PROGRAM ADVANCE COACHING TEAM POWER❤️FIT MALAYSIA. INTAKE JUN KINI DIBUKA
. 
Mudahnya kurus bila ada Ilmu, Coach dan Group Support 🌼
. 
ADVANCE COACHING TRANSFORMASI KURUS ONLINE TURUN 4-10KG SEBULAN dengan
.
📙Ilmu yang betul
🍚Tanpa berlapar, makan nasi okay je
🔥Meal plan 5 kali sehari
🏋️‍♀️Online workout percuma
💐Kelas teori online khas untuk peserta
💕Suasana positif dan awesome teamwork
. 
Share dan tag kawan2😊
.
Turn on notification anda,agar anda tidak ketinggalan dengan posting tips2 atau info daripada sy.
.
Ok sekarang masih dibuka pendaftaran bagi sesi JULAI 2020 untuk daftar segera klik link di bio ig @hajar.saufi.🔥🔥🔥🔥.
.
.
Nak turun berat badan dengan ilmu pemakanan yg betul ? Mudahnya KURUS bila ada coach,ILMU dan TEAM SUPPORT.
.
Coach Hajar 0195617743
Follow @hajar.saufi
ALHAMDULILLAH Turun berat badan 32kg .
.
#tarbiah #tudunglabuh
#DakwahSentapOfficial
#zikirharian 
#zikirpenenanghati 
#niqabsquad 
#niqabmalaysia  #tiktoksmalaysia
#muslimah #klubnalalehputrajaya
#tafakur #coachkurusmudah
#dudukrumah #islamitumudah 
#kitajagakita
#turunberatdarirumah #coachkurusonline #coachkurusmudah #sayamasak #jentikhati #tarbiahsentap #tarbiah #burung #burungkicau
#healthylifestyle
#malaysia #bruneifm #kristalfm #singapore
  • Mudah sgt bila MAKAN dengan ILMU.. ikut program ni.tak payah pening pikir nak masak apa,makan apa, bersenam apa, semua dah disedia..cuma follow ja..
    Buat apa nak sakitkan kepalakan..
    Jalan dah ada..so follow..
    JOM TURUN BERAT BERJEMAAH, TURUN BERAT DENGAN ILMU..
    .
    Untung turun berat dgn program..ader coach pantau..progres penurunan..guide sehingga pandai..
    .
    JOM DAFTAR PROGRAM ADVANCE COACHING TEAM POWER❤️FIT MALAYSIA. INTAKE JUN KINI DIBUKA
    .
    Mudahnya kurus bila ada Ilmu, Coach dan Group Support 🌼
    .
    ADVANCE COACHING TRANSFORMASI KURUS ONLINE TURUN 4-10KG SEBULAN dengan
    .
    📙Ilmu yang betul
    🍚Tanpa berlapar, makan nasi okay je
    🔥Meal plan 5 kali sehari
    🏋️‍♀️Online workout percuma
    💐Kelas teori online khas untuk peserta
    💕Suasana positif dan awesome teamwork
    .
    Share dan tag kawan2😊
    .
    Turn on notification anda,agar anda tidak ketinggalan dengan posting tips2 atau info daripada sy.
    .
    Ok sekarang masih dibuka pendaftaran bagi sesi JULAI 2020 untuk daftar segera klik link di bio ig @hajar.saufi.🔥🔥🔥🔥.
    .
    .
    Nak turun berat badan dengan ilmu pemakanan yg betul ? Mudahnya KURUS bila ada coach,ILMU dan TEAM SUPPORT.
    .
    Coach Hajar 0195617743
    Follow @hajar.saufi
    ALHAMDULILLAH Turun berat badan 32kg .
    .
    #tarbiah #tudunglabuh
    #DakwahSentapOfficial
    #zikirharian
    #zikirpenenanghati
    #niqabsquad
    #niqabmalaysia #tiktoksmalaysia
    #muslimah #klubnalalehputrajaya
    #tafakur #coachkurusmudah
    #dudukrumah #islamitumudah
    #kitajagakita
    #turunberatdarirumah #coachkurusonline #coachkurusmudah #sayamasak #jentikhati #tarbiahsentap #tarbiah #burung #burungkicau
    #healthylifestyle
    #malaysia #bruneifm #kristalfm #singapore

  •  4  0  9 hours ago
  • Biarlah Allah mengurus segala-galanya..Kita Berserah kepafa Allah..percaya atau tidak..Buat Sahaja..
.
Tag dan share kepada kawan2
Tak perlu kita urus semua. Allah Maha Mengurus Kehidupan kita

Ya Allah maha Pengatur segala kehidupan. DIA perencana terHebat kita serah shja kpd NYA 
MasyAllah amalkan toksah percaya tp lakukan.
.
Turn on notification anda,agar anda tidak ketinggalan dengan posting tips2 atau info daripada sy.

follow @hajar.saufi

#tarbiah #tudunglabuh
#DakwahSentapOfficial
#zikirharian 
#zikirpenenanghati 
#niqabsquad 
#niqabmalaysia  #tiktoksmalaysia
#muslimah #klubnalalehputrajaya
#tafakur #coachkurusmudah
#dudukrumah #islamitumudah 
#kitajagakita
#turunberatdarirumah #coachkurusonline #coachkurusmudah #sayamasak #jentikhati #tarbiahsentap #tarbiah #burung #burungkicau
#healthylifestyle
#malaysia #bruneifm #kristalfm #singapore
  • Biarlah Allah mengurus segala-galanya..Kita Berserah kepafa Allah..percaya atau tidak..Buat Sahaja..
    .
    Tag dan share kepada kawan2
    Tak perlu kita urus semua. Allah Maha Mengurus Kehidupan kita

    Ya Allah maha Pengatur segala kehidupan. DIA perencana terHebat kita serah shja kpd NYA
    MasyAllah amalkan toksah percaya tp lakukan.
    .
    Turn on notification anda,agar anda tidak ketinggalan dengan posting tips2 atau info daripada sy.

    follow @hajar.saufi

    #tarbiah #tudunglabuh
    #DakwahSentapOfficial
    #zikirharian
    #zikirpenenanghati
    #niqabsquad
    #niqabmalaysia #tiktoksmalaysia
    #muslimah #klubnalalehputrajaya
    #tafakur #coachkurusmudah
    #dudukrumah #islamitumudah
    #kitajagakita
    #turunberatdarirumah #coachkurusonline #coachkurusmudah #sayamasak #jentikhati #tarbiahsentap #tarbiah #burung #burungkicau
    #healthylifestyle
    #malaysia #bruneifm #kristalfm #singapore

  •  19  0  9 hours ago
  • JIKA BERMINAT KOMEN “SAYA NAK” 👇🏼👇🏼👇🏼
.
INTAKE JULY NI MEMANG PALING KRITIKAL SEBAB MODE #kurusselepasraya ... PASTU MEMANG SEMUA TENGAH IN MOMENTUM NAK BAKAR LEMAK 🤩
.
Pendaftaran intake JULY masih dibuka. Register ASAP! Exciteddd sebab banyak activity baru dah di add on, confirm youre gonna love it!
.
Jangan lepaskan peluang. Pendaftaran last minute intake ni pastu 6hb nie program akan start OFFICIALLY . Jom join sekarang 🤩
.
Nak lagi pantas bleh tekan link terus di bio ig @coach.sofea 
.
✅ 21 HEALTHY RECIPE VIDEO
✅ 12 VIDEO WORKOUT DI RUMAH
✅ FULL MEAL PLAN BESERTA VIDEO RESEPI
.
🔥🔥🔥
SPECIAL UNTUK INTAKE JULY
🔥🔥🔥
.
💪🏼LIVE workout at home
💪🏼LIVE kelas masak bersama coach
💪🏼BOOSTER mealplan zigzag
.
Save dan Tag kawan-kawan anda seramai mungkin.
.
Turn on notification anda,agar anda tidak ketinggalan dengan posting tips2 atau info daripada saya.
.
Nak turun berat badan dengan ilmu pemakanan yg betul ? Mudahnya KURUS bila ada coach,ILMU dan TEAM SUPPORT 🔥
  • JIKA BERMINAT KOMEN “SAYA NAK” 👇🏼👇🏼👇🏼
    .
    INTAKE JULY NI MEMANG PALING KRITIKAL SEBAB MODE #kurusselepasraya ... PASTU MEMANG SEMUA TENGAH IN MOMENTUM NAK BAKAR LEMAK 🤩
    .
    Pendaftaran intake JULY masih dibuka. Register ASAP! Exciteddd sebab banyak activity baru dah di add on, confirm youre gonna love it!
    .
    Jangan lepaskan peluang. Pendaftaran last minute intake ni pastu 6hb nie program akan start OFFICIALLY . Jom join sekarang 🤩
    .
    Nak lagi pantas bleh tekan link terus di bio ig @coach.sofea
    .
    ✅ 21 HEALTHY RECIPE VIDEO
    ✅ 12 VIDEO WORKOUT DI RUMAH
    ✅ FULL MEAL PLAN BESERTA VIDEO RESEPI
    .
    🔥🔥🔥
    SPECIAL UNTUK INTAKE JULY
    🔥🔥🔥
    .
    💪🏼LIVE workout at home
    💪🏼LIVE kelas masak bersama coach
    💪🏼BOOSTER mealplan zigzag
    .
    Save dan Tag kawan-kawan anda seramai mungkin.
    .
    Turn on notification anda,agar anda tidak ketinggalan dengan posting tips2 atau info daripada saya.
    .
    Nak turun berat badan dengan ilmu pemakanan yg betul ? Mudahnya KURUS bila ada coach,ILMU dan TEAM SUPPORT 🔥

  •  10  3  10 hours ago

Top #CoachKurusOnline Posts

  • Kalo balik kampung sampai tengah malam, rumah gelap kiri kanan hutan pastu kau tak jumpa cari benda nie. You know how it feel 😭😭🤣
.
.
SHARE & TAG kawan2 yg rindu suasana kampong 😍
.
PENDAFTARAN INTAKE JULAI DIBUKA SKRG💜
.
✅ HEALTHY RECIPE VIDEO
✅ VIDEO COMBO WORKOUT
✅ FULL MEAL PLAN MAKAN 5x sehari
.
Follow IG @Coachqaseh
Coach Qaseh 📲+60177139213
.
#tudunglabuh
#DakwahSentapOfficial
#zikirharian 
#zikirpenenanghati 
#niqabsquad 
#niqabmalaysia 
#neqab  #kuda
#muslimah #klubnalalehputrajaya
#tafakur #coachkurusmudah
#animals #animalkingdom
#teamquqaseh #islamitumudah 
#alhamdulillah
#getfitnowonline #coachkurusonline #coachkurusmudah #sayamasak #jentikhati #tarbiahsentap #tarbiah #burung #burungkicau
#healthylifestyle
#malaysia #bruneifm #kristalfm #singapore
  • Kalo balik kampung sampai tengah malam, rumah gelap kiri kanan hutan pastu kau tak jumpa cari benda nie. You know how it feel 😭😭🤣
    .
    .
    SHARE & TAG kawan2 yg rindu suasana kampong 😍
    .
    PENDAFTARAN INTAKE JULAI DIBUKA SKRG💜
    .
    ✅ HEALTHY RECIPE VIDEO
    ✅ VIDEO COMBO WORKOUT
    ✅ FULL MEAL PLAN MAKAN 5x sehari
    .
    Follow IG @Coachqaseh
    Coach Qaseh 📲+60177139213
    .
    #tudunglabuh
    #DakwahSentapOfficial
    #zikirharian
    #zikirpenenanghati
    #niqabsquad
    #niqabmalaysia
    #neqab #kuda
    #muslimah #klubnalalehputrajaya
    #tafakur #coachkurusmudah
    #animals #animalkingdom
    #teamquqaseh #islamitumudah
    #alhamdulillah
    #getfitnowonline #coachkurusonline #coachkurusmudah #sayamasak #jentikhati #tarbiahsentap #tarbiah #burung #burungkicau
    #healthylifestyle
    #malaysia #bruneifm #kristalfm #singapore

  •  2,576  49  14 June, 2020
  • APAKAH YANG PERLU KITA LAKUKAN 1 JAM SELEPAS SUBUH
.
1. Jangan tidur lepas subuh. Ia menutup banyak pintu rezeki malah akan membuatkan tubuh jadi lemah. Kalau terlalu penat, tunggu waktu syuruk jam 7.00 pagi ke atas. Dan selepas itu rehatlah tak mengapa.
.
2. Biasakan untuk mandi dan bersihkan diri. Mandi sebelum dan selepas subuh akan membantu sistem badan menjadi segar dan sihat. Juga membuatkan wajah menjadi awet muda. Cubalah!
.
3. Sarapan. Yang sihat cukup karbo dan juga protin serta rendah kalori..Sangat membantu untuk menaikkan metabolisme badan.
.
4. Ini yang terpenting. Baca Al Quran. Zikir. Selawat. Nak buat atau nak baca atau nak pasang sahaja di Youtube pun tak mengapa. Asalkan kita niat untuk memberi makan buat hati. Hati akan jadi kuat dan tidak akan lemah
.
1 jam kita buat semua ini, insyaAllah hidup akan bermakna.Dan kita mampu melangkah lebih jauh dan bertenaga.
.
Mulai Ramadhan kita target jgn tidur selepas bersahur dan jangan tidur siang 🔥🔥🔥
.
Tag pasangan tersayang❤️
.
Coach Sue 01161003215
.
#tudunglabuh #kkm #ramadan #kitajagakita #dudukrumah 
#DakwahSentapOfficial
#zikirharian #teamsuriatiomar 
#zikirpenenanghati 
#niqabmalaysia 
#neqab  #kuda
#muslimah 
#tafakur #coachkurusmudah
#animals #animalkingdom
#islamitumudah 
#alhamdulillah
#getfitnowonline #coachkurusonline #coachkurusmudah #sayamasak #jentikhati #tarbiahsentap #tarbiah #burung #burungkicau
#healthylifestyle
#malaysia #singapore
  • APAKAH YANG PERLU KITA LAKUKAN 1 JAM SELEPAS SUBUH
    .
    1. Jangan tidur lepas subuh. Ia menutup banyak pintu rezeki malah akan membuatkan tubuh jadi lemah. Kalau terlalu penat, tunggu waktu syuruk jam 7.00 pagi ke atas. Dan selepas itu rehatlah tak mengapa.
    .
    2. Biasakan untuk mandi dan bersihkan diri. Mandi sebelum dan selepas subuh akan membantu sistem badan menjadi segar dan sihat. Juga membuatkan wajah menjadi awet muda. Cubalah!
    .
    3. Sarapan. Yang sihat cukup karbo dan juga protin serta rendah kalori..Sangat membantu untuk menaikkan metabolisme badan.
    .
    4. Ini yang terpenting. Baca Al Quran. Zikir. Selawat. Nak buat atau nak baca atau nak pasang sahaja di Youtube pun tak mengapa. Asalkan kita niat untuk memberi makan buat hati. Hati akan jadi kuat dan tidak akan lemah
    .
    1 jam kita buat semua ini, insyaAllah hidup akan bermakna.Dan kita mampu melangkah lebih jauh dan bertenaga.
    .
    Mulai Ramadhan kita target jgn tidur selepas bersahur dan jangan tidur siang 🔥🔥🔥
    .
    Tag pasangan tersayang❤️
    .
    Coach Sue 01161003215
    .
    #tudunglabuh #kkm #ramadan #kitajagakita #dudukrumah
    #DakwahSentapOfficial
    #zikirharian #teamsuriatiomar
    #zikirpenenanghati
    #niqabmalaysia
    #neqab #kuda
    #muslimah
    #tafakur #coachkurusmudah
    #animals #animalkingdom
    #islamitumudah
    #alhamdulillah
    #getfitnowonline #coachkurusonline #coachkurusmudah #sayamasak #jentikhati #tarbiahsentap #tarbiah #burung #burungkicau
    #healthylifestyle
    #malaysia #singapore

  •  8,718  78  24 April, 2020
  • NASI TAK BERSALAH
.
Nasi ni bukan penyebab utama obesiti. Asalkan kita tahu kawal portion, cara masakan yang sihat dan plan meal setiap hari.. takde masalah pun nak makan nasi.
.
Ni tak... punyalah tak makan nasi tapi benda lain makan tanpa bersalah. Makan sepaket = 7 senduk nasi😱😱😱Allahuuuuu 😵
.
Sebab tu nak kurus ni kena tahu ilmu dan teknik diet yang betul. Kalo tak end up asyik salah step & repeat balik je. Penat laaa 😫
.
Why not spend masa at least satu bulan untuk belajar ilmu pemakanan & teknik diet yang betul. Sampai bila asyik nak buat silap. Lama2 give up 😭
.
Click link di bio ig @coachqaseh untuk mendaftar intake bulan June. Intake kecemasan #kurusselepasraya gaissss! 🔥
.
Tag kawan2 jika rasa info ni bermanfaat 👇🏼 #getfitnowonline
.
.
.
Credit pics to @syaza_nutritionist
.
#tudunglabuh
#DakwahSentapOfficial
#zikirharian 
#zikirpenenanghati 
#niqabsquad 
#niqabmalaysia 
#neqab 
#muslimah #klubnalalehputrajaya
#tafakur #coachkurusmudah
#animals #animalkingdom
#teamquqaseh #islamitumudah 
#alhamdulillah
#getfitnowonline #coachkurusonline #coachkurusmudah #sayamasak #jentikhati #tarbiahsentap #tarbiah #burung #burungkicau
#healthylifestyle
#malaysia #bruneifm #kristalfm #singapore
  • NASI TAK BERSALAH
    .
    Nasi ni bukan penyebab utama obesiti. Asalkan kita tahu kawal portion, cara masakan yang sihat dan plan meal setiap hari.. takde masalah pun nak makan nasi.
    .
    Ni tak... punyalah tak makan nasi tapi benda lain makan tanpa bersalah. Makan sepaket = 7 senduk nasi😱😱😱Allahuuuuu 😵
    .
    Sebab tu nak kurus ni kena tahu ilmu dan teknik diet yang betul. Kalo tak end up asyik salah step & repeat balik je. Penat laaa 😫
    .
    Why not spend masa at least satu bulan untuk belajar ilmu pemakanan & teknik diet yang betul. Sampai bila asyik nak buat silap. Lama2 give up 😭
    .
    Click link di bio ig @coachqaseh untuk mendaftar intake bulan June. Intake kecemasan #kurusselepasraya gaissss! 🔥
    .
    Tag kawan2 jika rasa info ni bermanfaat 👇🏼 #getfitnowonline
    .
    .
    .
    Credit pics to @syaza_nutritionist
    .
    #tudunglabuh
    #DakwahSentapOfficial
    #zikirharian
    #zikirpenenanghati
    #niqabsquad
    #niqabmalaysia
    #neqab
    #muslimah #klubnalalehputrajaya
    #tafakur #coachkurusmudah
    #animals #animalkingdom
    #teamquqaseh #islamitumudah
    #alhamdulillah
    #getfitnowonline #coachkurusonline #coachkurusmudah #sayamasak #jentikhati #tarbiahsentap #tarbiah #burung #burungkicau
    #healthylifestyle
    #malaysia #bruneifm #kristalfm #singapore

  •  1,315  33  10 May, 2020